Det er altid vores skyld

Af Mikkel Andersson 64

Et af de mest fascinerende træk ved den offentlige debat er, hvor hurtigt emner, som egentlig slet ikke handler om vestlige og hvide mennesker og disses utvivlsomt mangeartede og omfattende synder, for mange alligevel kommer til at handle om præcis det.

Alle sager kan i sidste ende henføres til noget, som hvide og vestlige mennesker enten gør eller er ansvarlige for. Det være sig Islamisk Stat, som enten er skabt af vestlig indgriben i Irak eller manglende vestlig indgriben i Syrien. Det være sig terror mod synagogen og Krudttønden, der enten begrundes på samme måde eller med hvide menneskers racisme og/eller manglende vilje eller evne til at integrere godt nok.

Hvis ikke de hvide mennesker direkte kan gøres ansvarlige for noget negativt, er de i hvert fald mindst lige så slemme selv. Tag nu sagen om den omfattende sexchikane på Kölns hovedbanegård nytårsnat, der er blevet en af det nye års helt store historier. At der er tale om fordømmelsesværdige hændelser, er det svært at komme udenom. Men når hvide mennesker ikke kan gøres ansvarlige, kan man i stedet banalisere og relativisere overgrebene under henvisning til, at vi slet ikke er bedre selv.

Et eksempel: Den danske standupper, feminist og kønsdebattør Sanne Søndergaard skriver på sin Facebook-profil, at ”hun kan forstå, nogle hvide mænd er oppe at køre over, at nogle brune mænd har raget på nogle hvide kvinder”. Det er selvfølgelig en iagttagelse, der er korrekt nok, om end det forekommer, at en del andre end ”nogle hvide mænd” er blevet chokerede over disse hændelser. Mere pudsig er dog fortsættelsen, hvor Søndergaard ironisk maner til besindelse:

”Rolig nu altså; kvinder af alle farver tager på Roskilde til sommer og bliver raget på af hvide mænd. Så der kan hvide mænd vinde ejendomsretten over kvindekroppen tilbage.”

Som lejlighedsvis satiriker har jeg fuld forståelse for, at humor virker gennem overdrivelse og karikatur. Men at sammenligne massive og systematiske overgreb på et meget stort antal kvinder med det, som foregår på en musikfestival, er ikke desto mindre noget af en bedrift. Roskilde Festival er simpelthen stedet, hvor den danske hvide mand etablerer sin ejendomsret til kvindekroppen på en måde, der er analog til det, som foregik i Köln. Intet mindre.

Sidst jeg selv var på Roskilde Festival, forekom det mig ikke at være udbredt eller tolereret, at hundreder af mænd i fællesskab begik koordinerede overgreb på kvinder. Det var heller ikke noget, de kvindelige bekendte, jeg var af sted med, kunne fortælle om. Men der kan selvfølgelig være sket meget siden da.

Også den tidligere næstformand for Dansk Kvindesamfund, Ulla Tornemand, skrev på sin Facebook-profil et fascinerende indlæg om sagen, hvor hun gjorde det klart, at:

”Herhjemme kalder vi det kompliment, når unge, hvide fyre – både på enmandshånd og i flok – i nattelivet gramser, stikker hånden ned i trusserne og stikker en finger ind i fissen på og begår andre seksuelle overgreb på unge kvinder.”

I Danmark mener den brede offentlighed, ”vi”, simpelthen, at det er at betragte som en kompliment at stikke fingre op i kvinders underliv mod deres vilje. Jeg ved ikke helt, hvilke steder Tornemand færdes i nattelivet, men det virker til at være nogle virkelig triste etablissementer.

At der i den brede offentlighed skulle være accept af sådanne overgreb, virker som en overordentlig original iagttagelse. Men i forsøget på at sidestille det, som foregik i Köln, med danske forhold, er den åbenbart nødvendig.

Der er ingen tvivl om, at der findes både chikane, sexisme og overgreb på kvinder, både på Roskilde Festival og i Danmark generelt. Men det vidner om en i særklasse mangel på proportioner at sammenligne et tilsyneladende systematisk og koordineret overfald, som blev begået af flere hundrede og har en karakter, som tysk politi selv betegner som ny og hidtil uhørt, med det, der foregår i det danske natteliv.

Selvfølgelig er det nemt og taknemmeligt at afvise sådanne påstande som sekteriske og absurde. Men den bagvedliggende tendens, hvor en sag, der faktisk ikke handler om ”vores” egne synder, alligevel straks skal relativiseres og bortforklares under henvisning til sådanne, er lige så symptomatisk, som den er påfaldende.

Hvis noget grimt ikke er vores skyld, er det det nok alligevel. Hvis ikke, er vi i hvert fald ikke bedre selv.

64 kommentarer RSS

 1. Af Ole Frank

  -

  Nu ville det jo have været dejligt, hvis der havde været citater knyttet til de øvrige episoder også. Når man vil bruge det lille ord “altid”, bør man ligesom underbygge det. Hvor langt mon der er fra “altid” til “aldrig” i skribentens univers???

 2. Af Kim P Olsen

  -

  Selv uhyrlighederne i Køln kan tilskrives “Den hvide kristne mand” ifølge hard-core feminister:

  Facebook.
  Andrea Hejlskov: Den hvide mand er ved at miste sine privilegier, og så bliver han rasende…..

 3. Af Jan Eskildsen

  -

  Tak for dette indlæg.
  Der er åbenbart blevet løjet indtil i dag, og måske er hele sandheden stadig ikekkommet. 164 betjente så chokeret til, mens hundredvis af unge mænd gruppevoldtog og ragede hundrede kvinder på kønsdele stjal deres ting. Politiet blev angrebet af asylanter/migranter dels med fyrværkeri, dels fysisk.
  Mindst 100 blev anholdt, så tidligere udsagn om dette var åbenbart usandt.
  Kølns overborgmester har sagt, at asylansøgere ikke var impliceret, men ifølge nye oplysninger var de fleste rent faktisk netop det, Hun har tidligere sagt, at kvinderne fremover skal holde sig i armslænge fra fremmede, de fremmede har ikke fået dessiner.
  Flere personer herhjemme (heriblandt kvinder) har af ukendte grunde haft travlt med at beskylde budbringere for at lyve – og forsøger at relativere den grænseoverskridende begivenhed med mænds opførsel over i Danmark.
  Du skal ikke regne med danske medier – læs de tyske medier, hvis du vil kende sandheden – noget kan tyde på, at ‘man’ bevidst har fortiet, hvor galt det gik.

 4. Af Niels Juul Hansen

  -

  Selvfølgelig skal det ikke på nogen måde undskyldes eller bortforklares, når mennesker opfører sig svinsk.
  Problemet er desværre, som vi også ved her hjemmefra, at det er svært at føre bevis. Flertallet af anmeldelser bliver derfor afvist.

 5. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jan Eskildsen

  “Du skal ikke regne med danske medier – læs de tyske medier, hvis du vil kende sandheden….”.

  Gælder det også de tyske mediers holdning til Danmarks asylpolitik?

 6. Af P jen

  -

  M. and der son skriver nogle fornuftige ting i sine oplæg. Men hvorfor redigeres hans debatter så på forrykte måder? Er det nogen “udefra” der c en su re rer debatterne?

 7. Af Jan Petersen

  -

  Der er vel ret beset ikke andre end hvide feminisere mænd, der føler noget i den sag? De fleste horny høns fantaserer vel bare om et rape gangbang af ægte big black dick!

 8. Af Lars R. Hansen

  -

  Selvfølgelig er det hvide mænds skyld! Da disse overgreb jo blot er en naturlig reaktion på hvide mænds strukturelle racisme, kolonitiden, vestlig imperialisme, kapitalisme og marginalisering.

 9. Af Jan Petersen

  -

  Google iøvrigt Leonard Cohen og sangen “the future – white man dancing” , skrevet i 1992, men kunne været forfattet idag!

 10. Af Lena Emmersen

  -

  som kvinde der går rimelig meget op i rettigheder for selv samme køn undrer det mig dybt, det vrøvl der kommer fra såkaldte feminister. Den eneste forklaring jeg kan finde er, at det er nemmere at styre, hvis det er de hvides fejl. Så er man ligesom i sin egen baghave, som man kender og kan overskue. Det der er sket i Køln er vel en anden form for terror og hvis man ikke kan leve med sin angst så kan man fjerne den ved at tage skylden på sig eller i hvert fald lægge den på den hvide mand. Kan man efterspørge lidt mere eftertanke?

 11. Af Niels Peter Lemche

  -

  Gode Mikkel Anderson,

  Fint indlæg. Det hele afspejler, hvor overfladisk man officielt tager de alborlige problemer, som knytter sig til maseindvandringen. Tysk politi har påpeget forbindelsen mellem, hvad der skete i Köln og organiseret kriminalitet (Frankfurter Allgemeine). Det skal holdes op mod de mange steder, hvor man forsøger at dække til hvad der skete og bagatellisere det som drengestreger. Men det er nok nødvendigt at se på ‘worst case’ situationen. Det er dødsikkert, at hvis man ikke får bugt med det nu, hvad sker der så næste gang?

  OK, jeg tror så meget på tyskerne, at de nok er i fuld gang med at lave analyser, der fortæller dem, hvad der skal gøres.

  Mutti über alles!

 12. Af Annette O

  -

  Tak for dit indlæg …. feministerne skal udstilles, og det synes jeg, at du formår.

  Jeg ved ganske enkelt ikke, hvad jeg skal sige om feminister som Søndergaard m.fl. Jeg ved bare, at hvis de kommer til at fylde for meget, bliver taget for alvorligt – så får vi svenske tilstande.. Jeg krummer tæer på deres vegne. De fremstår som dybt uintelligente, uvidende, hadefulde og ikke mindst hykleriske. Ofte har jeg en fornemmelse af, at det ikke handler om ligestilling og at tale ofres sag, men om ren og skært had til mænd …. de hvide af slagsen. Alle er ofre for de hvide mænd – de er skurkene over alle skurke. Og for at bekæmpe denne fjende slår feministerne sig sammen med islamister, kvindehadende arabere, antiracister (oh, the irony …), venstreradikale, Israelhadere og andet godtfolk. Feminismen anno 2015 er med andre ord blevet et venstreradikalt, kulturmarxistisk projekt, der har meget lidt med reel ligestilling at gøre.

  Jeg er antifeminist så det batter!

 13. Af Tove B

  -

  Jeg undres over danske kvinder ikke fatter budskabet, og forstår hvor galt det kommer til at stå til. jeg ved ikke om deres IK er lille eller de har levet i en beskyttet verden, og så bliver blinde , når der sker sådan noget som der skete i Tyskland, hvor kvinder blev misbrugt/ overgramset og bestjålet. Feminist og kønsdebattør Sanne Søndergaard mener danske mænd bliver vrede over de ikke kan på samme måde. Nej de danske mænd tænker selvfølgelig på det kunne lige så godt være deres datter – søster – kone – kæreste eller deres mor. Ingen normal man vil ønske det sker for nogen som helst kvinde her I Danmark, En tumpe som Sanne Søndergård burde skamme sig at kalde sig feminist og kønsdebattør, Hun burde i det mindste vare tage kvinders ret til at færdes frit og gå i det tøj som de har lyst til uden at blive krænket..

 14. Af Søren Kirkegaard

  -

  Idioter ser hudfarver.
  Intelligente ser mennesker.
  Idioter identificerer sig med hudfarver.
  Intelligente identificerer sig med mennesker.
  Søde mennesker,
  idiotiske mennesker,
  bange mennesker,
  religiøse mennesker,
  Tossede mennesker,
  flommefede mennesker,
  bondske mennesker,
  klamme mennesker,
  grimme mennesker, indignerede menensker,
  magre mennesker
  afstumpede mennesker.
  dyriske mennesker.
  homo sapiens mennesker
  Australopithecus afarensis
  lucy – menneskernes mor

 15. Af Christian Elgaard

  -

  Det samme sker i Sverige.

  http://mobil.dn.se/nyheter/sverige/otal-sexuella-ofredanden-i-kalmar/

 16. Af Michael Falkner

  -

  Man kan analysere så meget at man ikke mere kan finde hoved og hale. Man kan manipulere med data til man finder ud af at det er vores egen skyld. Det er fint for indvandrene at vi finder ud af at det er vores egen skyld, så bliver de ligesom frikendte. Det er som om indvandrerne aldrig har noget ansvar for deres handlinger, altid har vi gjort noget forkert eller vi har ingenting gjort. Når man ser ser hvordan de har rodet det til i sine egne hjemlande burde vi være betænkelige ved at have dem her, men klart det er nok også vores skyld.
  På et tidspunkt vil vi nok finde ud af hvad der virkelig skete i Køln nytårsnat efterhånden som løgnene bliver afsløret. Massevoldtægten viser klart de problemer den massive indvandring fra især Mellemøsten og Afrika, det er vist langtfra det eneste tilfælde, men størrelsen er anderledes dennegang. Det er skræmmende at se at de bare kan gøre som det passer dem uden at det får nogen konsekvenser, politiet stod jo bare og så på, de var magtesløse og vidste ikke hvad de skulle gøre, så meget er kommet frem til nu. Tyskland er på vej til at blive et lovløst land, før var det et af de mest trygge lande i verden. Men det gælder ikke bare Tyskland, det gælder også mange andre europæiske lande. Man kan håbe på at begivenhederne i Køln får folk til at indse hvad den ukontrollerede indvandring fører med sig og at det er nødvendigt at få stoppet denne.

 17. Af Brian Jørgensen

  -

  Kultur berigelse ak ja det lyder sgu helt dumt iøjeblikket, vi undrer os over hvad der er gået galt med integrationen de sidste 30 år specielt med flertallet af mennesker fra muslimske lande .

  Nu må det snart være gået op for de fleste at den ikke er fejlet i den forstand at vi har gjort noget galt i processen men den er gået galt fordi de ikke vil vores kultur og værdier, de så meget anderledes end os at det er umuligt for dem at acceptere vores samfund i kraft af at færdig gøre skole gang og uddannelse, kort sagt de KAN ikke integreres

  Køln og tilsyneladende også i Sverige nu kan vi se hvor meget anderledes de er…

  Ja vi bliver faktisk bombarderet i medierne med hvor anderledes de er iøjeblikket

 18. Af henrik larsen

  -

  Jan Petersen,
  Uanset hvilke fantasier du tilskriver den hvide mand, så er hele forskellen selve handlingen.
  Civiliserede og empatiske folk nøjes med at fantasere om deres lyster, hvis det er noget der kan påføre andre smerte.
  Ellers kan man gå i swingerklub, SM klub eller andre steder hvor man finder ligesindede.
  Din påstand siger mere om din egen tankegang og indre fantasi om at foretage en psykopatisk handling, men det er måske netop beviset på, at der også er hvide mænd med sådanne lyster. Dit navn antyder at du ikke er af Nordafrikansk oprindelse – am i right?

 19. Af Ole Frank

  -

  Henrik Larsen m. fl. Er du klar over, hvormange danske kvindelige statsborgere, der udsættes for partnervold herhjemme??

  Dit navn antyder, at du ikke er af dansk oprindelse, right++

 20. Af henrik larsen

  -

  Jan Petersen,
  Sorry Jan! jeg tror jeg gjorde dig uret. Gik lidt hurtigt med at læse dit indlæg, men jeg forstår at du er dybt ironisk.

 21. Af henrik larsen

  -

  Ole Frank,
  Prøv at sætte dig ind i hvilke familier der er hårdest ramt af vold i hjemmet her i DK – indvandrer familier eller etnisk danske. Iøvrigt er dette emne fuldstændig irrelevant for begivenhederne i Køln.
  Det er respektløst over for ofrene at bagatelisere overgrebene på dem, og begynde at tale om alt andet i en bekvem afledningsmanøvre for de problemer vi kan vente flere af i vores multikulturelle samfund, hvis ikke vi sorterer lidt i de nyankomne og blandt andet får fjernet begrebet “tålt ophold”

 22. Af Lean Vestergaard

  -

  Ole Frank: Fantastisk analogi du anvender til at bakke op om Jan Petersens sjofle kommentar om horny høns og big black dick! Tror du skal gå i seng nu.

 23. Af Anders Bo

  -

  Der går jo ikke én dag uden 5 – eller flere – gutmensch´er har været fremme – for at profilerer sig? – med: “Den eneste realistiske måde at håndtere flygtningesituationen i Europa er gennem samarbejde.”

  Men hvad Bo Lidegaard hjælper det, når ingen tør være den første, der træder frem, og med påtaget down-under-accent siger: “NO WAY!”

  Indvandrertsunamien* stopper IKKE af sig selv, før der er velfærdsudlignet mellem Afrika, Mellemøsten og Europa, og vores verdensdel er blevet multikulturel**

  Og hvem har brug for et forarmet, splittet og borgerkrigsramt Europa?

  I-N-G-E-N!!!

  * for flygtninge de jo ikke

  ** gutmensch-dansk for parallelkulturel

 24. Af J. H an sen.

  -

  Det være sig Islamisk Stat, som enten er skabt af vestlig indgriben i Irak eller manglende vestlig indgriben i Syrien.
  Skriver Mikkel Anderson.

  Man kan opfatte Mikkel Andersons indlæg som om, at han mener, at Vesten skal fralægge sig ethvert ansvar for sine handlinger.
  Men han har jo engang tilhørt en anden fløj. Så en smule samvittighed har han vel i livet.

  Danmark har meget på samvittigheden.
  Bl.a. deltagelsen i den forbryderiske krig i Iraq.
  Som medførte millioner af dræbte og flygtninge.
  ISIS blev skabt på grund af denne krig.

  Det betyder naturligvis ikke at opførslen af angiveligt flygtninge i Tyskland er i orden.
  Og de skyldige bliver nok retsforfulgt.
  Som nogle hvide voldtægtsmænd bliver det.

  Ellers et godt indlæg fra Mikkel Anderson.

 25. Af jens holm

  -

  Enig i, der skal være proportionssans, når man sammenligner, men ind imellem undres Jeg alligevel over, hvorfor det aldrig fremføre, det var muslimer, der startede første og anden verdenskrig.

  Og kik lige på kortet. Hvornår har Vi været kolonier ejet af andre verdensdele i samme målestoksforhold, som Jomfruøerne ejede os. Og idag: Side op og ned over en med kniv(og måske gaffel og hagesmæk), der ikke lykkedes med at invadere en politistation i Paris. Sturt nummer.

 26. Af Arne Hornborg

  -

  Jeg som 82 årig DANSK mand, med et snart 60-årigt ægteskab samt to voksne døtre, er dybt, dybt rystet, stærkt chokeret over de overfald nytårsnat på tyske kvinder.
  Hvordan i alverden kan en kæmpe stor plads fyldt med mange mennesker, antagelig mange voksne mænd, lade en sådan hændelse, sådanne overfald finde sted?
  Snorksov omgivelserne eller er det et tidens tegn med denne ligegyldighed.
  At overfaldsmændene stammer fra Nordafrika kan ikke overraske.
  Men var der virkelig ikke nogle vågne mandfolk der kunne have taget disse ???? i kraven, beskyttet kvinderne, og fortalt overfaldsmændene at et sådanne forbrydelser, kan og vil vi ikke finde os i.
  Var det slet intet politi til stede?
  Merkel har åbenbart alt for travlt med at invitere alverdens fupaylanter til Europa end tage vare på egne borgere?
  Går det ikke snart op for de europæiske politikere at DE skal fjerne årsagerne, de personer der er skyld, årsag til den mere og mere omsiggribende kriminalitet.
  Stop hele det misbrugte asylcirkus. Hele Europa bør lukke adgangen til asyl. Suspendere den (besynderlige) ret til den stærkt misbrugte asyl ordning.
  Hvornår vågner Europas politikere? Lever op til deres ansvar for egne borgere?
  Erkender problemerne som de er? Sender uønskede folk retur til deres hjemlande, eller til de nabolande der mod et ,,fornuftigt” vederlag er parate til at modtage disse.
  De europæiske politikere skal fjerne årsagerne til den utryghed VI må leve under. Europæerne, Skandinaverne skal ikke leve under politibeskyttelse hver gang vi ønsker at samles til et eller andet arrangement.
  De forskellige, fortidige konventioner trænger til en grundig revision. Oprettet i en hel anden tid.
  FN der har den grovhed, gang på gang, at kritisere Danmarks flygtninge politik.
  Det handlingslammede FN, hvis den overhovedet har nogen berettigelse, burde i stedet sørge for at mennesker ikke flygter. Det er dér der skal sættes ind.
  Den megen tale om integration er grotesk. Fupasylanter og bekvemmelighedsflygtninge skal aldeles ikke integreres, de skal retur, aldeles omgående.
  Danmark og det øvrige Europa bør sige stop for al asyl. Gøre det klart at VI modtager ikke flere asylansøgere. Vi kan ikke overkomme mere, uden det, som det allerede er sket, går ud over vor egen velfærd over egne borgere.
  Stå fast Inger Støjberg. Det haster mere end nogensinde.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter . Sengeløse

 27. Af Kim P Olsen

  -

  “Det betyder naturligvis ikke at opførslen af angiveligt flygtninge i Tyskland er i orden.”

  Næh, såmænd gør det ikke det. De to ting har faktisk intet med hinanden at gøre.

 28. Af Anna Oksbjerg

  -

  Som voksen kvinde til 2 døtre som snart er gamle nok til at tage til bl.a. nytårsfester, er jeg skræmt og bange ved tanken om, hvor farligt vores samfund kan blive. Konsekvenserne af denne enorme folkevandring sydfra er ubærlig, og i første omgang gælder det særligt de unge kvinders sikkerhed. Mine og andres børn er vokset op i et trygt tillidssamfund, og de er på ingen måde klædt på til at forsvare sig mod den voldsomme og aggressive vold som et massiv opbud af seksuelt frustrerede unge enlige mænd, langt hjemmefra og uden noget fornuftigt at fortage sig, vil resultere i.

  Selv om ordene ”rystet” og ”chokeret” ofte bliver misbrugt, så er det lige præcis dét, jeg er, efter at have læst kommentarerne fra de 2 feminister Sanne Søndergaard og Ulla Tornemand – jamen er de blevet fuldstændig vanvittige?

  Personlig er jeg overbevist om, at det eneste der kan redde vores frihed er lige netop den ”hvide” mand – igen! Hvis han altså stadig orker det, efter år ud og år ind har skullet lægge øre til alskens ondskabsfulde beskyldninger.

  Heldigvis holder de hvide mænd, jeg har mødt gennem livet, meget af deres koner, mødre, søstre og døtre, så jeg håber, at de glemmer de løgnagtige feminister m/k og andre destruktive og selvhadende kræfter og kommer os til undsætning før det er for sent.

 29. Af Axel Eriksen

  -

  @ Kim Olsen!

  Jo, det hele hænger sammen! Hvis de stakkels mennesker har overlevet alskens grusomheder påført dem af Vesten – med Danmark helt i front – så må de også have lov til at fejre deres frihed i vort sydlige naboland i overensstemmelse med “vestlige traditioner”. De er vist angiveligt blevet forsynet med alkoholiske drikke – naturligvis vestligt fremstillede – ellers ville de da ikke have opført sig sådan!
  Og bemærk: Ingen skudepisoder eller bombeattentater – det tyder på en allerede fremskreden integration! Uanset vestens skyld er de jo så imødekommende og ivrige efter at tilgive de “vantro”, at de blot forsøger at give deres eget uskyldige bidrag til kulturberigelsen i Europa!

 30. Af Thomas Nielsen

  -

  Et af tidens helt store paradokser er hvordan centrum-venstre – og herunder feministerne – omfavner Mellemøstlig kultur og Islam i stort set alle dens afskygninger. De selvsamme mennesker som hylder mangfoldighed, ligeberettigelse mellem kønnene, kønsneutral opdragelse og det sekulære samfunds velsignelser, de omfavner af ALLE verdens religioner og kulturer lige netop den mellemøstlige, islamiske kultur. En kultur som i sin grundvold er gennemsyret af mandschauvinisme, kvindeundertrykkelse, adskillelse mellem kønnene, despoti, ensretning og religiøs fundamentalisme.
  Er der en eller anden klog person i centrum-venstre segmentet som kan forklare mig dette? Jeg kan snart ikke sove om natten mere af ren og skær forbløffelse.

 31. Af A. Bierce

  -

  Opfør interneringslejre lige op til den tyske grænselinie for de unge kampklare mellemøstere af migrantobservans.
  I lejrene skal der indbygges énvejsdøre mod Tyskland, som kun er åbnet for gennemgang mod Tyskland.
  Giv alternativt gratis oppustelige sexdukker til alle mandlige migranter. Så kan de rase ud på dem.

 32. Af J. H

  -

  En hvid danskers kvindesyn:

  “AF KIM O LSEN – 28. JANUAR 2014 21:07
  Tak! Tak fordi vi slipper for dig din lede manipulerende so!”

  Fra Anne Sophia Hermansens blog:
  “Tak for kampen”

  http://annesophia.blogs.berlingske.dk/2014/01/28/tak-for-kampen/comment-page-1/#comments

  AE`s er det samme som k0`s.

 33. Af René Sørensen

  -

  Mikkel – du har ramt sagens kerne spot on, har selv tænkt det samme mange gange Men hvad er forklaringen?

 34. Af Axel Eriksen

  -

  @ Kim Olsen!

  Kan du erindre en person, der vedblivende beklager sig over evindelige “tilsvininger af vedkommende, mens han selv er uskyldigheden selv?

  Jeg kan svagt huske en sådan person, der optræder under flere navne. Har du skrevet indlæg til vedkommende? Det har jeg i hvert fald ikke!

 35. Af Axel Eriksen

  -

  Personen gentager det snart toårige indlæg på hver eneste blog, hvor hans skriveret ikke er blokeret.
  Kunne det tænkes, at hans forkærlighed for netop det indlæg er forbundet med, at vedkommende selv har forfattet det? Falsk?
  Nej, det er utænkeligt – i betragtning af vedkommendes stadige fremhæven af sin “sobre” facon!

 36. Af J. H

  -

  Nu er der vist et par kedelige typer fra den yderste højrefløj som igen vil ødelægge en blog.
  Holdninger til bloggens emne har de som sædvanligt ikke.
  Ser ikke så mange falske indlæg fra deres side på denne avis.
  Til gengæld boltrer de sig på BT.

 37. Af Axel Eriksen

  -

  En J. Hansen skriver 08.01 2016 kl. 02.26 et indlæg, hvor han/hun/hen “forholder” sig til oplægget!
  Og jeg skriver et kl. 08.59, hvor jeg i hans dybtgående analyse er helt enig!

  Jeg har på fornemmelsen, at denne J.H er venligere stemt overfor J.Hansen – hvorfor mon?

 38. Af Kim P Olsen

  -

  Jens Hansen bringer desværre igen et indlæg som han selv i sin tid forfattede i mit navn – og som han blev grebet i.

 39. Af Kim P Olsen

  -

  Axel Eriksen

  Hvem husker ikke ungdommens grammofonplade med ridser, så man hørte det samme og det samme igen og igen…. Vedr. JH eller J ens Hans en eller hvad han nu kalder sig.

  Et unikt indblik i en taberhjerne!

 40. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er jeg holdt op med at tage det iscenesatte flygtninge cirkus seriøst. Der er tunge kræfter i EU, der vil benytte ethvert trick til skabelse af mere union. Terror, kaos og frygt er – som altid – perfekte overtalelsesmidler til mere magt centrering. Og projektet vil lykkes, ingen tvivl derom – desværre!

 41. Af J. H.

  -

  Kim Olsen har det dårligt med afsløringer af hans syn på kvinder hører middelalderen til.
  Men så er det jo godt, at K0 er en patologisk løgnhals som tror , at han kan lyve sig fra tingene.
  At han så kun lyver for sig selv.
  Det er en anden sag.
  Men Kim O. har jo så mange usandheder at berette, at han ikke klarer det i et navn.

 42. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kim P Olsen,

  Lad ham nu være. Ignorer ham, så bliver han træt. Normal trolle-behandling: Luk fødekæden. Nogle gange har jeg dog fornemmelsen, at han selv skriver nogle af indlæggene mod ham, bare for at have noget at reagere imod.

 43. Af J. H

  -

  Af Niels Peter Lemche – 8. januar 2016 12:38

  Skynd dig ind i skabet Lemche.
  Så du kan få afløb for dine syge fantasier.
  Tag de to højreekstremister og kvindehadere med dig.
  Så ødelægger i tre ikke endnu en debat.

 44. Af Kim P Olsen

  -

  NPL

  Tak for rådet. Jeg vil prøve 🙂

  God weekend.

 45. Af Thomas A

  -

  Man kan vel også sige, med den samme logik som nogle danske relativistiske feminister benytter sig af, at danske feminister ikke mener at det er så slemt når “brune” mænd udfører sexchikane og sexuelle overfald, som det er når “hvide” gør det samme.

 46. Af Michael Pieper

  -

  Jeg synes at Berlinkse er rimelig god til at belyse historien og tage et mere kritisk synpunkt, også når det gælder at skrive om tysk politik. Det er de fleste tyske medier (især vores statslige kanaler ARD og ZDF) ikke gode til. Heldigvis findes der undtagelser som Frankfurter Allgemeine Zeitung. Her blev det også igen muligt at skrive kommentarer under deres artikler (som ellers ikke har været muligt i en lang periode).

  Bedste hilsner

  Michael

 47. Af Niels Peter Lemche

  -

  Michael Pieper,

  Ja, Frankfurter Allgemeine er i sin egen klasse. Nu går de direkte efter politichefens skalp og med god grund. I dag kommer det frem, at politiet i Köln afviste assistance.

  Og så, hvem deltog: Af de 34 arresterede var 10 fra Algeriet, 10 fra Marokko, 4 fra Syrien, 5 fra Iran, en fra Iraq, en fra Serbien, og en amerikaner plus to tyske statsborgere. 21 af disse var asylsøgende. Ifølge Frankfurter Allgemeine.

 48. Af Axel Eriksen

  -

  En amerikaner har været med? Uden tvivl hovedmanden – alt ondt kommer fra Vesten!

 49. Af Hr. J. H

  -

  Axel Eri ksen.
  Hvordan kan det være, at dig og k0 ikke indsætter falske indlæg i større omfang på denne avis længere?
  Men må boltre jer på den underlødige avis BT.

 50. Af Axel Eriksen

  -

  Det gør vi da også – bortset fra de indlæg, der er skrevet af dig – så er alle indlæg skrevet af os.
  Lige så i BT. Jeg læser en passant aldrig BT, men jeg er ikke i tvivl om, at alle indlæggene må være skrevet af Kim Olsen og mig!

  Se dog at blive voksen mand – din børnehaveopførsel fører jo kun til den ene infantile, latterlige udgydelse efter den anden!

  Du er fuldkommen til grin med dine udokumenterede postulater og hadefulde retorik!!!

 51. Af Kim P Olsen

  -

  JH

  Vi skriver skam stadig falske indlæg i stor stil. Ca. 90% af indlæggene er skrevet af Axel Eriksen.

  Grunden til at du ikke længere opdager det er, at vi også skriver blogoplæggene i andres navne.

  Det kan naturligvis kun lade sig gøre fordi vi har købe hele Berlingske Media koncernen under falsk navn. Vi er nemlig stråmænd for Bilderberg/Illuminati og et par andre organisationer.

  Formålet er naturligvis udelukkende at genere dig, for du er virkelig en magtfaktor i den offentlige meningsdannelse… Jow jow

 52. Af J. H

  -

  Axel Eriksen og k0.
  For at man kan betragte jer som voksne.
  Så må I tage sutten ud af munden.
  Hvem ved.
  Måske får I endda på et tidspunkt lyst til at forholde jer til debatterne.
  I er nok ikke klar til det endnu.
  Men jeres personfnidder virker forstyrrende på andre debattører.
  Og når I bliver lidt ældre, så virker det heller ikke sødt at I hele tiden holder hinanden i hånden.
  Deler I også sut og sutteflaske?

 53. Af Axel Eriksen

  -

  Hov, hov Kim!
  Det burde du ikke have indrømmet – men på den anden side er Herr J.H jo i den grad argumentresistent, at han ikke tager andet end sine egne “evige sandheder” for gode varer!

  Men nu har han fået så meget tilpas forklaring , at han kan fortsætte sit “felttog” lidt endnu med allehånde beskyldninger og formodninger!

  Lad dommedagsrøsten fra Sydøstasien lyde over Vesten og Danmark i al almindelighed og over vores to skyldige hoveder i særdeleshed!
  Another day is ready for stupidity from the East!

 54. Af J H.

  -

  Er det svært at blive tvunget på pension Axel Eriksen?
  Uden at være blevet voksen.
  Er det derfor, at det kniber med at få tiden til at gå.
  Kim Olsen er jo din eneste legekammerat.
  Ingen andre vil jo røre jer med en ildtang.
  Lemche måske.
  Men han er jo også gået i barndom.

 55. Af Axel Eriksen

  -

  @ J.H!

  Ja, men vi tager da debatten her helt seriøst. Er debattens emne ikke: “Vesten er skyld i alt”?
  Det mener du jo – og at vi i utallige indlæg giver dig ret, er det så forkert?

 56. Af J H an sen.

  -

  Axel Eriksen.
  Jeg ved ikke, hvad dit emne er.
  Du har vel som sædvanligt intet.
  Og nu har du skrevet to indlæg uden opbakning fra ham, du kalder for liggehønen.
  Du kan da ikke stå på egne ben endnu.

 57. Af Niels Peter Lemche

  -

  Axel Eriksen og Kim P.,

  Lad nu den troll være. Lad ham rase alene en tid i sit tomme univers. Så forsvinder han nok.

 58. Af J H ans en

  -

  Af Niels Peter Lemche – 9. januar 2016 13:52

  Nå. Et lille pip fra den ordblinde olding.

 59. Af Axel Eriksen

  -

  @ J.H.!

  Ingen har tvunget mig på pension. Er dit arbejde så kedeligt og uden reelle opgaver, at du døgnet rundt kan plastre blogs til med din uforbeholdne og altid negative mening om Vesten?

  Så burde du finde dig et mere meningsfyldt job eller gå på pension!

 60. Af J H ans en

  -

  AE
  Du har selv skrevet at du blev tvunget til at standse som revisor.
  Af særlige grunde.
  Det er en “ærlig” sag.

 61. Af Axel Eriksen

  -

  Din infame superidiot, tag dog at få dig et meningsfuldt liv – i stedet for at digte om noget, som DU mener, andre har sagt!

 62. Af J H an se n.

  -

  Jamen dog AE.
  Ja en god ide hvis du standser digteriet.
  Du er alligevel ikke så god til det.

 63. Af Axel Eriksen

  -

  Nej, du har helt ret! Hvem kan overgå digtningens sande mestre og røde propagandister: Dig og “von Marx”!

 64. Af Hr. J. H ans en

  -

  Ja Axel Eriksen.
  Din na zi propaganda er nem at gennemskue.

Kommentarer er lukket.