Tidobling af januar-flygtninge over Middelhavet tyder på et ekstremt 2016

Af Mikkel Andersson 107

Antallet af flygtninge over Middelhavet er mere end tidoblet i januar 2016 i forhold til samme måned i 2015, og det tyder på, at flygtningestrømmen vil forøges voldsomt i år.

Det store spørgsmål, som mange sidder med for indeværende, er, hvordan flygtningetilstrømningen kommer til at udvikle sig over det kommende år, både i forhold til Europa generelt og Danmark specifikt.

Man skal holde sig for øje, at udviklingen i høj grad er dynamisk, og tilstrømning til enkelte lande kan ændre sig lynhurtigt og uforudsigeligt af grunde, det er svært at sige noget entydigt om.

I forhold til Danmark har tidligere asylstramninger vist sig – antageligvis – relativt effektive til at afholde mange fra at søge asyl, hvis man sammenligner med nabolande. Danmark har oplevet en ret lav tilstrømning i januar, hvilket kan skyldes stramninger, men også reduceret mobilitet på grund af vinteren, og fordi Østrig er begyndt at afvise asylansøgere, der vil til Skandinavien.

Der findes indikationer på, hvad Europa kan forvente af flygtningetilstrømning i det kommende år.

FN’s Flygtningehøjkommissariat, UNHCR, opdaterer løbende antallet for hvor mange, der har krydset Middelhavet, brudt op på måneder. Det kan man se her.

I januar, der traditionelt er årets lavpunkt mht. flygtningetilstrømning, er der indtil nu kommet 54.518 (da tallene er forsinkede et par dage, og måneden ikke slut, er mit gæt, at det ender på omkring 70.000).
Det vil med sikkerhed være mere end en tidobling i forhold til januar 2015 (5500).

Konfronteret med det antal, som ovenstående indikerer vil komme, er det svært ikke at forestille sig, at Danmark ikke også vil se en markant forøget tilstrømning, når vejret bliver bedre.

Der kan ikke være meget tvivl om, at Europa, hvis der intet gøres, står overfor et år med en markant højere tilstrømning end den i 2015, der i praksis har fået Sverige og Tysklands modtagelsessystemer til at kollapse.

På andet end den meget korte bane forekommer det ekstremt optimistisk at forestille sig, at selv den mest optimale fordelingsnøgle vedtaget og implementeret indenfor EU ville ændre noget. Med en tilstrømning i den størrelsesorden ville det udelukkende føre til, at man hermed sikrede, at et større antal lande endte i samme situation som Sverige og Tyskland for indeværende er i.

107 kommentarer RSS

 1. Af J Hans en

  -

  Konfronteret med det antal, som ovenstående indikerer vil komme, er det svært ikke at forestille sig, at Danmark ikke også vil se en markant forøget tilstrømning, når vejret bliver bedre.
  Skriver Mikkel Anderson.

  Har Mikkel Anderson slet ikke læst om regeringens straksopbremsning.
  Der kommer næppe mange flygtninge til Danmark i 2016.

 2. Af Claus T.

  -

  Hvis man i 2015 havde haft en fælles EU-flygtningemodtagelse og havde fordelt de ankomne efter EUs befolkningstal, havde Danmarks andel været ca. 10.000.
  Havde man fordelt efter velstand, havde vores andel været ca. 15.000.
  (Jeg forudsætter her, at EU modtog 1 mio. asylsøgere i 2015).
  Vi har modtaget ca. 20.000 asylansøgere i 2015, så jeg må indrømme, at jeg har svært ved at forstå, hvorfor regeringen er så voldsomt imod en fælles asylpolitik?

 3. Af Uffe Staulund

  -

  Der kommer ingen flygtninge, de drejer af mod Putinland, hvor der er meget mere plads.
  De har set DR’s reklame med Løkke plakaten. Så selv den mest ihærdige menneske-smugler kan ikke lokke dem til Danmark.

  J HANS EN er udnævnt til venligboerformand af selveste Ban Ki-moon og Putin.

 4. Af J Hansen

  -

  “jeg har svært ved at forstå, hvorfor regeringen er så voldsomt imod en fælles asylpolitik?”
  Skriver Claus T.

  Regeringen er fuldstændigt styret af DF.
  Enhver fornuft er derfor udelukket.

 5. Af Henrik S

  -

  Straksopbremsninger!?
  Med den modstand der er i Danmark , af typer som j Hansen , for at hindre forsøg på at vi væltes af horder af kvindeforagtende sharia tilhængere , skal der nok komme flere migranter i 2016 end i 2015.
  Det er du vel bare glad for – ikke hansen!

 6. Af J Hansen

  -

  Af Henrik S – 29. januar 2016 10:36

  Danmark er jo vandt til lidt af hvert.
  Henrik S ser jo helst kun nazister i Danmark.

 7. Af J S

  -

  Til J. Hansen:

  Man kunne jo ønske sig at der ikke kommer mange flygtninge til DK i 2016 idet kapaciteten er langt overskredet – og idet det kun er ca 25 % der reelt er flygtningen

  Men din debatform lader noget tilbage at ønske.
  “Regeringen er styret af DF, derfor er enhver fornuft udelukket”.

  Og J. Hansen, hvad er det så du synes der er fornuftigt????

 8. Af J Hansen

  -

  Af J S – 29. januar 2016 11:10

  Det som jeg skrev var et svar til et andet indlæg.

 9. Af Arne Lago von Kappelgaard

  -

  Det der pt. bliver foretaget ved grænsen, er kun symbolpolitik, for at bilde befolkningen ind, at der bliver handlet. Ifølge mine begreber, alle der sydfra kommer til Danmark kan afvises, idet det er første EU-land der skal tage bekvemmeligheds flygtningene, registrere og tage fingeraftryk (Dublin-konventionen). Det har man ikke gjort.

  Hele EU-systemet har fejlet, og vist sin magtesløshed. Schengen blev skabt under den forudsætning med åbne indre grænser, at de ydre grænser skulle skærpes. Intet er gjort, tværtimod har man hevet dem i land, i stedet for at handle som Australien har gjort, tilbage hvor de kom fra.
  For ikke mange år siden, udtalte kansler Merkel, at multikulti var en fadæse, et misfoster, og hvad gjorde hun så i slut 2015! Hun valgte at blæse på indgåede aftaler, og handlede hen over hovedet på andre EU-lande, uden de store protester, og lukkede horder af uintegrerbare muslimer ind.
  I vores egen baghave (Sverige) har vi et kæmpe problem, med alle de muslimer der har fået svensk statsborgerskab, ergo kan vi ikke afvise dem, hvis de søger til Danmark! Hvorfor bliver det ikke taget op!
  De fleste europæiske politikere, har været en flok usselrykke og løbedrenge for nedrigheden, overfor egne befolkninger.

  Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

 10. Af Niels Peter Lemche

  -

  Flygtninge fra Mellemøsten og fra Afghanistan er ikke det største problem, og de har som regel en grund til at flygte, f.eks. at undgå at få halsen skåret over. Problemet er de afrikanske flygtninge, hvor man virkelig kun i få tilfælde finder miljøer, der berettiger til flugt. Det var/er der f.eks. fra det kristne Sydsudan, især før der blev grebet ind over for den jihadistiske regering, men andre steder er der langtfra anden grund til at flygte, end at de revolutionære jihadistiske bevægelser er ved at blive nedkæmpet af regeringsstyrker i samarbejde med FN eller andre vestlige magter. Jeg kunne forestille mig en masseflugt fra Nigeria efterhånden, som Boko Haram bliver nedkæmpet. Det kan vist ikke være vores opgave at hjælpe dem … det skulle da lige være til en krigsretsdomstol, hvor de kan blive dømt for deres forbrydelser.

  Så er der selvfølgelig de sponsorerede flygtninge, betalt af lokale mafiabander, med besked om bare at plyndre løs og lave ballade–som i Köln. Dem kan man ikke gøre meget ved, hvis ikke man sprænger deres kriminelle, sociale netværk i stumper og stykker; men hvorledes skulle dette ske, når man ikke engang kan holde et par banditter isoleret fra hinanden, som vi har set det med skandalen omkring mobiltelefoner i fængslerne?

  Hvordan er det: Bliver ikke alle flygtninge bare klumpet sammen i lejre? Hvad med at holde skidt for sig og snot for sig? De unge mænd fra Marokko og andre nordafrikanske lande kan da meget hurtigt blive familiesammenført… hvis man altså sender dem hjem til familien med det samme. Så har man stadig et antal af reelle flygtninge at tage sig af. Men mon ikke deres motivation er ønsket om at overleve, og mon ikke de er parate til at acceptere reglerne det sted, hvor de er kommet hen, hvis bare man giver dem mulighederne derfor.

  Hvis vi kunne tage os sammen og få gjort en ende op IS og få sat Assadstyret fra magte, så kunne man godt forestille sig, at der er ikke så få syrere, der helst ville hjem igen. Store dele af Syrien er faktisk et dejligt land, hvis blot man kunne slippe for de forbryderiske regimer, der plejer at herske. Amerikanerne kunne måske også overtales til at fortælle de shiitiske lakajer i Iraq, hvor skabet står. Regeringen i Baghdad har været en af de største katastrofer, der har skabt IS og flygtningestrømmen fra Iraq.

 11. Af henrik larsen

  -

  Demokratierne i vesten vil blive ofre for deres egne idealer. Vores samfund vil udvikle sig fra homogene velfærdssamfund med stor tillid borgerne imellem, til politistater med åbne grænser og lukkede kasser.
  Frankrig er stadig i undtagelsestilstand efter terrorangrebene, og politiet kan lave ransagninger uden først at skulle ulejlige sig med dommerkendelser. Det diskuteres hvorvidt tortur måske alligevel er en god idé ved afhøringer osv. Hvornår mon støtterne til Alternativet, De Radikale og Enhedslisten egentlig forstår hvilken udvikling de støtter?

  Jeg har rejst en del i Rusland, og langt de fleste russere er faktisk glade for Putin.
  Måske vi skulle håbe på, at Putin ikke kun begrænser sig til at intervenere i det østlige Ukraine, men fortsætter vestpå.
  Hans folk er mægtig glade for ham, og i vesten er der en udbredt politikerlede, så det kunne måske være et friskt pust.
  Hans ry lider lidt af forskellige årsager, men ingen er jo perfekt, og det er vist også i høj grad de vestlige mediers udlægning vi hører.
  Jeg er sikker på at han vil gøre sit yderste for at forsvare os mod terrorisme og truslen om at islam skal blive en magtfaktor, hvor koranen skal erstatte grundloven eller fusionere med grundloven, som en chokkerende stor del af muslimerne i DK synes vil være det rigtige.

 12. Af Jan Petersen

  -

  Hvis man i debatten så bare kunne kalde en spade for en spade, og langt hovedparten af såkaldte flygtninge for det, de reelt er – illegale migranter, ville meget være nået.

  Selv EU kritiserer den græske regering (læs mafia) for at profitere vildt på menneskesmugling ind i resten af EU. Kritikken giver så Grækenland endnu 3 mdr til at fortsætte hidtidige ulovlig business

  Den italienske regering (læs mafia) menneskesmugling har fra dag et været omtalt i italienske medier, som langt mere profitabel forretning end traditionel narkosmugling og ulovlig våbenhandel.

  Den tyrkiske regering (læs mafia) er helt analog til Grækenland og Italien. Det er i hovedtræk de tre forbryder syndikater, der styrer illegale migranters videre vej ind i resten af EU.

  For et land som Danmark er der kun én mulig løsning. Luk den åbne port øjeblikkelig og hold den lukket via egen lovgivning, uanset hvilke traktater der overskrides. Schengen og Dublin forordningen er sat ud kraft, og dermed Danmarks forpligtelser i EU regi!

 13. Af Niels Peter Lemche

  -

  Jo, Henrik Larsen,

  Så ved vi det! En sjælden ærlig putenik.

 14. Af Benny B

  -

  Der findes kun en joker.
  Og der er ikke Juncker klovnen i Eu.
  Nej, der er asylstop.

 15. Af Jan Petersen

  -

  En såkaldt professor burde være i stand til at argumentere lidt mere åndsrigt end blot enkelt ord (putenik)!

 16. Af Svend Jensen

  -

  Skæg for sig og snot for sig – flygtninge er IKKE det samme som migranter. Skriv det venligst 100 gange på tavlen. Hvordan kan man diskutere muslimsk folkevandring, når deltagerne ikke engang kan holde simple begreber ude fra hinanden.
  Selv EU’s næstformand Timmernmann proklamerer offentligt at mindst 60 procent af de prospektive modtagere af overdådig overførselsindkomst i EU, ikke er berettiget til at få flygtningestatus.
  Hvorfor er helle ikke nogen som bebrejder asylshopperne, at de stjæler maden ud af munden og tøjet af kroppen på de virkeligt trængende i lokalområdernes lejre? Asylshopperne skulle skamme sig!

 17. Af Peter Nielsen

  -

  Forblommet sludder

 18. Af Jan Petersen

  -

  Der kom så en velargumenterende debattør mere (forblommet sludder). Flere af slagsen?

 19. Af P Christensen

  -

  Migranterne kommer herop, så længe vi har den idag tidligere arbejderfløj,
  de “røde”, til at kaste arbejdernes midler i grams ud over dem.

 20. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Larsen

  “Måske vi skulle håbe på, at Putin ikke kun begrænser sig til at intervenere i det østlige Ukraine, men fortsætter vestpå.”

  Jeg håber, at det var en fortalelse, og at du ikke mener det seriøst.

  Putin er i fuld gang med at intervenere i Syrien for at holde der majorinet, Assad, ved magten.

  Assad, som er startede hele miseren – de tusindvis af mord på civile, og de mange millioner flygtninge.

  Putin som Storbritannien kalder en morder, men s USA nøjes med at kalde ham gennemkorrupt. Jeg tror, du skal finde dig nogle andre legekammerater end den tidligere chef i KGB.

 21. Af Niels Juul Hansen

  -

  deres marionet…. sorry, det gik lidt for hurtigt

 22. Af Jan Petersen

  -

  Migranter kommer herop, fordi de har betalt i dyre domme til menneskesmuglere for at blive transporteret herop. FN flygtningekonventionen har været i kraft siden 1951. Det er sgu da lidt weird, at folk fra 10-15 vidt forskellige lande pr ren “intuition” pludselig kridter skoene mod EU – eller hvad?

 23. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Mikkel Andersson

  Ja, der kommer mange flygtninge – også fremover.

  Jeg savner stadig at se det regnestykke, som EU er nødt til at lave, der fortæller os, hvor meget det kommer til at koste at få flygtninge til at blive i nærområderne.

  Det bliver et svimlende beløb, men det bliver den pris vi alle kommer til at betale, hvis vi ikke ønsker at se dem i Europa.

  Talk is cheap……..

 24. Af karsten madsen

  -

  det virkelig problem er at udlændingestyrelsen giver asyl til 86% af alle der søger selv om flere undersøgelser viser at 10% eller mindre er rigtige flygtninge og berettiget til asyl

  indvandrere og efterkommere er nu 680.000 og de koster svimlende 250 milliarder om året

  udgifter der i meget høj grad går ud over alle udsatte danskere og rigtige flygtninge

  og alligevel snakker alle politikere , asylindustrien og samtlige medier om at vi må “styrke integrationen”

  skal “flygtninge” ikke bare hjælpes midlertidigt og så hjem igen?

  og tænk på hvor mange rigtige flygtninge vi kunne hjælpe i nærområderne for en brøkdel af de penge vi bruger på velfærdsmigranter i dag

 25. Af Niels Peter Lemche

  -

  “AF JAN PETERSEN – 29. JANUAR 2016 13:46
  En såkaldt professor burde være i stand til at argumentere lidt mere åndsrigt end blot enkelt ord (putenik)!”

  Er Henrik Larsen et af dine aliaser?

 26. Af Niels Peter Lemche

  -

  Svend Jensen,

  Helt enig;: men problemet er, at du ikke kan se det med et enkelt øjekast — i hvert fald som oftest ikke. Ellers ville det jo være let at sende ikke-flygtningene med næste fly hjem.

 27. Af Jan Petersen

  -

  Alle, der kan udtale ordet asyl, har retskrav på asyl behandling. Som i “heldigste” fald kan strække sig – uendeligt!

 28. Af henrik larsen

  -

  @ Niels Juul Hansen

  Du har ret. Putin er langt fra perfekt, hvilket jeg også nævner, og jeg provokerer måske også lidt.
  Jeg er bare frustreret over den totale mangel på perspektiv som eksisterer blandt vestlige politikere og EU pampere.
  Et svigt af deres egne befolkninger.
  Vist skal flygtninge hjælpes så vidt muligt, men ikke ved at dele permanente opholdstilladelser og statsborgerskab ud med rund hånd. Konventionerne skal skrives om, og dernæst er jeg mere bekymret for Islam’ indflydelse på vores samfund end for Putin’.
  Og som Karsten Madsen nævner ovenfor, så er det ikke småpenge indvandring koster.
  Hvad briterne kalder Putin vil jeg måske tage ad notam (selvom jeg helst danner mine holdninger selv), men amerikanernes mening er jeg ret ligeglad med. De har altid selv haft mere end travlt med at sikre deres marionetter rundt omkring i verden, og det er ikke altid, at det har været mere smukt end Putin’ midler i Syrien.

 29. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Larsen

  “De har altid selv haft mere end travlt med at sikre deres marionetter rundt omkring i verden, og det er ikke altid, at det har været mere smukt end Putin’ midler i Syrien.”

  100% enig.

 30. Af Niels B. Larsen

  -

  Regeringen kan lige så godt først som sidst opsige FN-konventionerne.

  Det bliver alligevel nødvendigt senere på året og så kan man lige så godt gøre det før katastrofen udvikler sig.

  Og så skal der forlanges visum af alle før de slipper ind i landet!

 31. Af Niels B. Larsen

  -

  @ Niels Juul Hansen

  Vi kan sagtens holde “flygtningene” og folkevandrerne fra Europa.

  Det er bare et spørgsmål om at bruge magt – og det bør Europa gøre i egen overlevelses interesse.

  Tving bådene retur og nægter de, så skyd dem i sænk!

 32. Af Svend Jensen

  -

  @Niels Peter Lemche – 29. januar 2016 16:13

  Problemet er, at asylansøgere som udgangspunkt må anses som værende fulde af løgn. Alle asylansøgere burde derfor underkastes en test med løgnedetektor. Desuden bør det blive strafbart med efterfølgende omgående udvisning at blive fanget i en løgn om sit oprindelsesland, eller med falsk pas.
  Omkostningerne til detektering af løgnerne kan sagtens bæres af besparelserne i udgifter til livslang forsørgelse af løgnhalsene.

 33. Af Henrik Knage

  -

  Hvem er det der sidder og behandler asylansøgninger?

  Det gør det Trans – Københavnske Djøfskuffeselskab anno 2012. Derfor er der ingen grund til at slå alt for store forventninger op, i forhold til at forbyde alt arbejde der dukker op af sig selv, frem for at arbejdet skal opsøges.

  En flygtningestrøm kan derfor sammenlignes med en uudtømmelig guldåre, som både politikere oppefra og helt ned til gadefejeren på gågaden nyder godt af.

  Ulempen er blot, at der ryger et par hundrede kvinder op med raketterne når det er Nytår, men pyt med det, når bare Djøfselskabet lever godt, mere end godt af flygtninge.

 34. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels B. Larsen

  “Tving bådene retur og nægter de, så skyd dem i sænk!”.

  Så ville karikaturtegningerne i Guardian af Lars Løkke som nazist ikke længere være karikaturtegninger, men portrættegninger.

 35. Af Henrik Knage

  -

  Hvor er Kaptajn Kamsteg alias Tullegrisen henne i alt det der? Står han stadig på sit lejede skib og styrer flygtningestrømmen på bunden af Københavns Havn.

  Han roder vist mere end han regerer, eller han har sikkert fået stød af flygtningestrømmen.

 36. Af Lars Petersen

  -

  @ Mikkel Anderson.

  DET SER UD TIL AT OGSÅ DU SÆTTER EN ÆRE I IKKE AT FOKUSERE PÅ EN EFFEKTIV LØSNING:

  “Hvad du skulle have sagt var”.
  I forlængelse af de masse migrende muslimske horder, hvori Danskerne syntes dybt opdelt,
  duer det naturligvis ikke at blive ved med at smelte befolkningens økonomier, interesser,
  fysiske og mentale dovenskab, klogskab, og idioti sammen i samme modsatrettede helhed.

  Jeg skal derfor henvise til det du kære læser benytter lige nu; nemlig datalogien, med hvilket
  skal forstås, at du for dine egne, (aldrig naboens penge), skal kunne vælge udgiftsposten fra,
  hvilket i det konkrete tilfælde betyder, at de som ønsker same eller mere indvandring, skal
  have sin demokratiske ret hertil, men imod man naturligvis selv betaler, da her ellers opstår
  den udemokratiske kendsgerning, (i øvrigt evigt fremefter), at man så at sige, “mener noget”
  på baggrund af andres midler og muligheder, med mindre disse “andre” som sagt opnår en
  ensvarende demokratisk frihed, (fortsat kun for egne penge), at kunne vælge Hassan helt fra.

  At samme basale ligning naturligvis skal indbefatte: Biblioteket, Kongehuset, DR, etc. etc. etc.,
  er selvskreven; dog med den stabiliserende korrugering, at individet, (for kun egne penge),
  ikke kan vælge mere fra end hvad fællesskabet notorisk må share på, som salt på vejene mv.

  OG TILBAGE TIL MIG SELV..
  Men AK… Såfremt du skulle indtage en sådan holdning, ville du kollidere direkte med dig selv,
  da din bistand, (fra netop naboens lommer), notorisk netop ville blive “valgt demokratisk fra”

 37. Af Finn Bjerrehave

  -

  Mandlige flygtninge fra Syrien under 42 år, er pr. defination landsforrædere / dessertører, og borgerkrigen stopper aldrig.
  Vi har endda hørt udtalen, kvinderne voldtages, derfor stikker vi af, og lader kvinder og børn i stikken, og håber på en familiesammenføring, kan bringe familien sammen.
  Erdogan åbnede først for denne flygtningestrøm, da Putin,s Rusland begyndte at bombe oprørene, og Erdogan så krigen var tabt, og EU skulle dele nederlaget, og 1,5 million fra flygtningelejrene blev sluppet mod EU, og nu startede den politiske kamp om godhed og integration, contra afvisning, samt kontrol.
  Shengen giver bevægelsesfrihed i det indre marked, men den ydre grænse skulle være lukket, men desværre nogle lande glemte ansvaret, og EU-Shengen blev udfordret, og politikerne viste handlingslammelse, og hvor længe endnu, bliver spørgsmålet i 2016.
  Hvordan vi tillader disse mennesker at drukne i u-stabile gummibåde, er Erdogans ansvar, samt den åbne ydre grænse til EU, men resultatet er u-acceptabelt.
  EU skal have lister til immigration i flygtningelejrene, og derefter afhente disse flygtninge sikkert til det EU land som ønsker disse Muslimske mennesker, med og uden guldstøv.
  Ordnung muss sein. Finn Vig

 38. Af Jan Petersen

  -

  Hvis man så også havde lært at stave, og formulere sætninger i bare nogenlunde læsbar tilstand – ville det hjælpe gevaldig i forståelsen af visse indlæg, på bloggen!

 39. Af Helge Nørager

  -

  Hr. Niels Peter Lemche skriver.
  “Hvis vi kunne tage os sammen og få gjort en ende op IS og få sat Assadstyret fra magten.”
  ( har tilladt mig at tilføje et “n” og et punktum, tilgiv dem som ikke kan stave ).

  IS ønsker Assad styret styrtet.
  Hr. Niels Peter Lemche, ønsker Assad styret styrtet.

  Hr. Niels Peter Lemche er en Daesh støtte og kæmper for samme mål.
  Skam få ham.

 40. Af Lars Petersen

  -

  @ Jan Petersen.

  * migrende = migrerende / fremefter = frem efter.
  * HER LIDT FRA DIG SELV: Idag / iøvrigt / budgeterede.

  Ellers handler indlægget herfra blot om, at såfremt den enkelte kan vælge økonomisk fra,
  i stedet for at tvinges ind i “verdens mest økonomisk sammensmeltede tangs-fællesskab”,
  skal den enkelte, (fortsat kun for egne, aldrig andres penge), kunne fravælge omkostningen;
  herunder indvandringens kontante priser, hvorfra tilstanden såre simpelt går i sig selv igen..

  Hvorfor ?.. Fordi man ej længere kan dividere egne interesser, dovenskab, klogskab, og idioti
  over på andre, hvormed dumheden ses omsat til fysisk/kontant mærkbar afregning i real tid.

  Ergo.. at du ikke forstår, er mildes talt ingen overraskelse, da du i dine utallige indlæg, aldrig
  har formået at projektere bare een eneste moraliseret, samt forretningsorienteret løsning,
  anden end “slavisk” at copy-følge i slipstrømmen på klinternes fælles-betalte opfattelser 😉

 41. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Lars Petersen

  “Hvorfor ?.. Fordi man ej længere kan dividere egne interesser, dovenskab, klogskab, og idioti
  over på andre, hvormed dumheden ses omsat til fysisk/kontant mærkbar afregning i real tid.”

  Jeg gad godt se, hvordan dit regneark ser ud. 🙂

 42. Af Jan Petersen

  -

  Lars Petersen, jeg tror egentlig ikke, vi er så uenige. Jeg ønsker heller ikke et “tangsfællesskab” – griner.

 43. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Knage

  “Hvor er Kaptajn Kamsteg alias Tullegrisen henne i alt det der? Står han stadig på sit lejede skib og styrer flygtningestrømmen på bunden af Københavns Havn.

  Han roder vist mere end han regerer, eller han har sikkert fået stød af flygtningestrømmen”

  For en sjælden gangs skyld enig med dig. Thulesen Dahl er virkelig gået i flyverskjul de sidste måneder. Der er ikke noget, der hjælper på meningsmålinger som at holde sig væk fra den politiske scene. Lars Løkke var utrolig populær, da han i et helt år lagde sig i sin hængekøje.

  Måske sidder Thulesen Dahl og arbejder på det regeringsgrundlag, Venstre og DF skal arbejde efter, når de går i regeringssamarbejde. EU-knasten som stod i vejen er nu fjernet.

  De politiske slagsmål overlader han til sine underkorporaler.
  .

 44. Af preben jensen

  -

  KLOKKEN ER FEM MINUTTER I TOLV…..

  Mi kk el an der son behandler et emne som alle danskere bør være opmærksomme på.
  For direkte og indirekte er Borgen/regeringen/medierne ved at skubbe Danmark og danskerne ned i en dyb afgrund. For regeringen medvirker til at lavinen og flodbølgen fortsætter, og snart vil Danmark være besat, overtaget og oversvømmet af migranter. For at kunne overføre milliarder af kroner til indvandringsindustrien er politikerne og deres medløbere ved at afskaffe/udslette store dele af infrastrukturen, velfærds- og sundhedssystemet. Det næste bliver groteske forhold hvor danskerne reduceres til 3. og 5. klasses borgere i deres eget land, og hvor de vil dø i tusindvis som følge af samfundets omdannelse til en fejlslagen bananstat, til en galeanstalt, til en slagmark, til et barbarisk og terroristisk samfundshelvede.

  Men eftersom de fleste danskere stadig snorksover, kan de radikale og skabsradikale vel bare fremture, til det Danmark vi kender er helt forsvundet.

 45. Af Michael Falkner

  -

  Sverige har meldt ud at de vil hjemsende op mod 80000 afviste asylansøgere. De skal sendes hjem med charterfly og de venter det vil tage flere år at gennemføre dette. Det skal nok vise sig vanskeligt at få dem hjemsendt. Mange af de lande de kommer fra vil ikke tage imod de borgere som har flygtet, mange asylansøgere vil sikkert stikke af og leve illegalt i Sverige eller et andet EU land, man skal regne med at det er få som kommer til at rejse frivilligt, det bliver nødvendigt at bruge tvang for at få dem hjemsendt. Skal det gøres må de næsten sættes i en lukket lejr at holdes der indtil de kan hjemsendes. Det tror jeg bliver vanskeligt at gennemføre om ikke umuligt. Erfaringer viser at det højst er halvdelen af de afviste asylansøgere der faktisk bliver hjemsendt, resten bliver hængende i et EU land. Så det er spørgsmålet om dette bliver så meget anderledes med de 80000 afviste asylansøgere. Det ved svenskerne sikkert også, hensigten med udmeldingen er måske snarere at afskrække folk fra at søge til Sverige for asyl. Men man må håbe det lykkes.

 46. Af Benny B

  -

  Hundehoveder hængerøve og socialdemokrater.
  Egon har en plan, den vigtigste nogensinde.
  Vi stjæler vores egne penge, før det bliver stjålet fra os.
  Vi indfører asylstop.

 47. Af J P

  -

  Til N. P. Lemche

  Hvordan tænker du at vi skal få gjort en ende på IS?

 48. Af B. Nielsen

  -

  Bare rolig – ingen grund til bekymring. Den klarer Uffe Elbæk. Han har levet hele sit liv med at lave illusionsnumre og malke de offentlige kasser, og nu laver han et nyt nummer. Alle, der kommer til landet, skal selvfølgelig have en cirkusuddannelse, og Uffe-manden og hans kæreste skal forestå uddannelsen. Keine hexerie – nur behändigkeit, og danskerne falder for det på stribe.

 49. Af Tobias Rasmussen

  -

  Årsagen til faldet i januar i DK er fordi der er strammet op hele vejen fra DK og ned til og med Tyrkiet. Mao. Tyskland, Østrig, Slovenien, Grækenland, Kroatien og Tyrkiet styrer reelt flygtninge strømmen til DK – ikke stikprøve kontrol og asyl stramninger i DK.

  Det vidner også om en total handlingslammet regering der har ført indenrigs symbol politik alt imens andre lande har ført vores reel politik på flygtninge problemet. Og en regering der fortsæt famler i blinde for fremtiden. Der ikke aner hvor mange flygtninge der kommer, hvordan der skal integreres, hvad mer udgifterne bliver, hvad indstillingen til et fælles europæisk samarbejde skal være og om der skal flere stramninger til (de allerede er presset fra resten af blå blok).

  Når vi kommer til sommeren hvor regeringen angiveligt skulle have et bedre overblik der er flygtninge strømmen vokset så kan der sjusses videre på tal og føres mere symbol politik uden noget der minder om langsigtede virkninger eller effekter.

  Det har sejlet siden han kom til og det vil fortsætte med at sejle…

 50. Af J H ansen

  -

  Med en tilstrømning i den størrelsesorden ville det udelukkende føre til, at man hermed sikrede, at et større antal lande endte i samme situation som Sverige og Tyskland for indeværende er i.
  Skriver Mikkel Anderson.

  Ja. Det er en kompliceret situation, som Sverige og Tyskland er endt i.

  Flygtningeproblemet er opstået på grund af USA`s forbryderiske krige i Libyen, Iraq og Afghanistan.
  Danmark har deltaget yderst aktivt i disse ødelæggende krige.
  Og gør det fortsat.

  Men i modsætning til Sverige og Tyskland, som ikke har været med til at skabe flygtningeproblemet, så løber Danmark og USA fra sit ansvar.
  I Danmark lægges de to lande, som forsøger at hjælpe flygtninge, for had.

  Danmark kan ikke helt undgå at tage imod de flygtninge, som man så velvilligt har været med til at skabe. Trods den onde vilje.
  Eftersom Danmark er en del af Europa.

  Det kan USA derimod.
  Og gør det.
  Europa burde meddele USA, at man ikke sender så meget som en sneplov som bidrag til USA`s krige.
  Før USA modtager størsteparten af de flygtninge, som landet har skabt.

 51. Af Axel Artke

  -

  Jan Petersen. Det er forfriskende at læse dit indlæg, for det siger, tingene som de er. Hvis blot alle journalister og meningsmagere ville holde sig det, du beskriver, for øje, ville danskerne ikke være så lette at manipulere.

 52. Af Axel Artke

  -

  Halvdelen af de 80.000, som Sverige vil repatriere, går formentlig “under jorden”. De vil derpå skulle leve af kriminalitet. Det er en af grundene til, at den svenske forsvarschef har meddelt, at han påregner borgerkrig inden for få år.

 53. Af Niels Peter Lemche

  -

  Inden jeg siger noget til JP, så bare lige en replik til Nørager: En ting er at stave, en anden at læse, især hvad modparten skriver. Hvordan du får dit sludder ud af mit indlæg, går over mit hoved. Hvis du vil fortsætte på det spor, vel, så gør det; men hold mig udenfor.

  Og til JP om, hvordan vi får gjort kål på IS: Det er sådan set ret simpelt: Kvas dem! Vi har midlerne, men mangler viljen. Og fordi vi ikke har viljen, er problemerne havnet i skødet på os i form af en ukontrollabel indvandring.

 54. Af Hul igennem?

  -

  #Alex Artke
  Du har desværre fuldstændigt ret.
  Hvad der er endnu værre er at det er også begyndt her i Danmark.
  Dansk Politi sigter færre og færre yallaher og skæggede børn fordi de ikke har tid.
  Der anmeldes færre og færre indbrud fordi vi godt ved at det ikke nytter, politiet har ikke tid.
  Samfundet er slidt ned til sokkeholderne af overbelastning.
  Aviserne her i landet er fyldt med yallahhurra artikler fra Reuters- ingen journalister laver noget mere- de skriver af fra Facebook mens de indskrænker deres ordforråd.
  Mine surt indtjente skattepenge går til at fodre på nassere og tosser der aldrig ville gøre noget for mig.
  Nå det vil få en ende men den bliver ikke sjov er jeg bange for.Jeg tænker på mine børn og børnebørn, der hverken skal være yallahofre eller sexslaver for forbrydere!
  mvh

 55. Af Niels Peter Lemche

  -

  J Hansen,

  Og du tror, at amerikanerne bekymrer sig over det? Hvis de vil, kan de fjerne IS fra jordens overflade på en uge.

  Og til Hul i hovedet: Igen det værste racistiske sludder, du skriver. Skulle du ikke tage en billet op til Stockholm. Der er nogle meningsfæller i aktion for tiden.

 56. Af J H anse n.

  -

  Af Niels Peter Lemche – 30. januar 2016 09:17
  “Og du tror, at amerikanerne bekymrer sig over det? Hvis de vil, kan de fjerne IS fra jordens overflade på en uge.”

  Siden 2001 har yankeerne ikke indledt deres forbryderiske krige, uden at deres koalition af de sædvanlige vasal stater er på plads.
  Siden Anden Verdenskrig har USA i øvrigt tabt alle deres krige.
  Bortset fra overfaldet på Grenada.

 57. Af Henrik Knage

  -

  Jeg har stadig svært ved at se hvor DF er henne, i alt det her rod med flygtningestrømmen. Det virker på som om, at efter Pia Kjærsgaard har sat sig i Folketingets formandsstol, er DF ikke alene blevet stuerene, tangerende til det sleske – de er også blevet håndtamme, og kan nu håndfodres, af snart sagt hvem som helst, der byder sig til med en godbid.

  Det ser unægteligt ud til, at DF nu sidder med ved bordet, sammen med de andre stuerene partier, hvor de sidder og tigger mad på skift, som en savlende grim boxer vovhund med halsbånd og navn “EU – Fido”.

 58. Af Hul igennem?

  -

  Til flere
  Racisme handler om race, et begreb der ikke findes, alle er vi mennesker.
  Yallaher kommer i alle farver, yallah er noget oppe i hovedet på mennesker fra en “failed culture”
  mvh

 59. Af Jens Andersen

  -

  De nyligt fremkomne opinionstal viser stor tilbagegang til S. Stemmerne er især gået til De radikale og Alternativet! Vi har nu en politisk situation i DK med ca 30% af befolkningen, der stemmer på partier, der ikke kan få flygtninge nok, og ca. 70% af danskerne , der med S, V, LA, DF og C repræsenteret i Folketinget, ønsker et flygtningestop, således at de, der er kommet ind, kan blive fordelt og måske på sigt integrerede. Blandt flygtningevennerne befinder sig i overvejende grad medierne, i høj grad ført an af DR og TV2, “Politikensegmentet”, godhedsindustrien med Dansk Flygtningehjælp, Red Barnet, Røde Kors, Kirkens Korshær, Mellemfolkeligt Samvirke m.fl, de såkaldte kunstnere nærmest over én kam, en stor del af folkekirkens repræsentanter, skolelærere og pædagoger samt samlinger af landsskadelige organisationer, der påpeger, at de i sympati og med dybfølt empati vil gøre alt for de ankomne emigranter og relativt få rigtige flygtninge! At denne indsats vil medføre en udhuling og kraftig forringelse af velfærdssamfundet med den konsekvens, at især økonomisk dårligt stillede danskeres situation forværres, er en pris, disse 30% af befolkningen er indstillede på at betale. Som jeg ser det, bør man afløse den nuværende Venstreregering, som pga skiftende flertal må hoppe fra isflage til isflage for at gennemføre nødvendige stramninger på flygtningeområdet, med en samlingsregering bestående af V, S og DF!

 60. Af Hul igennem?

  -

  Rolig nu! #Jens Andersen
  Det er bare en lille sølle manipulerende “meningsmåling”
  Valg afgøres ved valgene.
  Og selv om hele den nassende klasse spiller idiot op til ethvert valg, så er det stadig vælgerne der bestemmer.
  mvh

 61. Af Niels Peter Lemche

  -

  J Hansen,

  Er det, hvad de lærer dig hjemme? Amerikanerne tabte Vietnamkrigen, men hvordan: Helt genialt gik Nordvietnam efter den amerikanske college ungdom. Krigen blev tabt i Amerika og ikke på slagmarken. Sammenlign engang Dien Bien Phu med Ke San. Koreakrigen var en FN-operation, men kærnen i den allierede deltagelse var den amerikanske. Den tabte de ikke, men kunne ikke forhindre en fred, hvor landet blev delt til ulykkelig skade for den nordlige del. McArthur ville benytte A-våben, hvilket fik Truman til af fyre ham; men det var et valg, for med de våben havde de naturligvis suverænt vundet krigen. Efter Vietnam holdt de sig i skindet i femten år–bortset fra Granada–men så kom første Golfkrig med en lynhurtig amerikansk sejr, som dog begrænsedes af gamle Bush, der udmærket vidste, hvad der kunne ske ved at fjerne Saddam. Det er også vanskeligt at se, at de tabte den anden Golfkrig, hvor de dog ikke kunne vinde freden.

  Men dine venner østpå, hvis det da ikke er der, du slår dine folder, har vist ikke meget at byde på efter 1945. Støtte til det svinagtige styre i Nordkorea, nedkæmpelsen af en række opstande i Østeuropa–Berlin 1953, Ungarn 1956, Tjekoslovakiet 1968. Så fandt de på at besætte Afghanistan, men måtte trække sig ud med halen mellem benene, slået af de af amerikanerne sponsorerede mujahedin. At amerikanerne igen tabte freden, det er en anden sag.

  Men hvis du fortsat vil excellere i kontrafaktisk historieskrivning, så er det da din egen sag. Men kunne vi andre ikke slippe?

 62. Af J H anse n.

  -

  Spar dine stråmænd Lemche.
  Du er et sølle gammelt fjols.
  I en tidligere blog hos Day Poulsen glæder du dig over, at en af dine ligesindede indsætter syge fantasier om sex med børn.

  Kunne vi andre ikke slippe for dine syge perverse fantasier Lemche.

 63. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Peter Lerche

  Man behøver nu ikke at rejse østpå, for at blive bekræftet i USA’s fatale krige.

  Bare spørg den amerikanske befolkning. Flertallet betragter både Vietnamkrigen og Irakkrigen som katastrofale fejltagelser.

  Det er vist kun blå stue herhjemme, der benægter kendsgerninger, når det drejer sig om Irak. Selv Storbritannien indrømmer fejlen.

 64. Af Niels Juul Hansen

  -

  @J Hansen

  Jeg kan godt dele dine holdninger, men jeg ser ingen grund til at du bliver personlig.

  Det gælder flere debattører – selv om det ofte sker i ’selvforsvar’.

  Man scorer altid selvmål.

 65. Af J H an sen.

  -

  Typer som Lemche tilgiver aldrig, at Sovjet nedkæmpede nazityskland.

  Dette er vel årsag til hans historieforfalskninger.

 66. Af J H an sen

  -

  Af Niels Juul Hansen – 30. januar 2016 10:35

  I en af Day Poulsens blogge for nogle dage siden bakkede Lemche glædesstrålende op om nogle syge fantasier om børn, som Kim Olsen indsatte.
  Det viser, hvilken type person Lemche er.

  Hans stråmænd og løgnehistorier er jeg sådan set ligeglad med.

 67. Af Lars Petersen

  -

  @ Niels Juul Hansen. (1-2)

  “Jeg gad godt se, hvordan dit regneark ser ud.”

  SVAR: Alene dit spørgsmål afsløre hvordan du intet har fattet, hvorfor jeg vil simplificere facit.

  Lad os fx. antage, at man ophæver den part af offentlighedsloven som hemmeligholder de
  DR ansattes gager, samt voldsomt overkommelige gøremål, hvorfra befolk. nu kan gå ind på
  SKAT´s server, og fravælge DR, såfremt dette måtte ønskes, og vi antager 50% måtte ønske så

  Facit: Nu øges licensen med 50% for DR tilhængerne, hvormed den reelle demokratiske pris
  fremkommer, som igen vil anspore til eskalation i fravalget, hvormed DR er død på forhånd..

  ET EKSEMPEL, I EKSEMPLET:
  Lad os antage vi har en Dansk dildo fabrik, (Dan Dildo), og antager dennes værste konkurrent
  fusionere, hvorpå virksomheden – Dan Dildo, må spare 30% på driften for at tage kampen op.

  Så er det jeg spørger… Kan ledelsen fra Dan Dildo, gå ud til medarbejderne og sige: Jaa, vi må
  desværre meddele, at i må gå 30% ned i løn inden for næste 2 år… Kan de det ?… Nej da.. ha ha.

  Og hvorfor ?… Fordi ledelsen ved at medarbejderne netop ikke kan fravælge DR, Biblioteket,
  Kommunen, Regionerne, skifte fra Stats-monopoliseret læge, til en markeds-underlagt, etc->

 68. Af Lars Petersen

  -

  @ Niels Juul Hansen. (2-2)

  Ergo outsourcer ledelsen, så snart medarbejderne typisk runder bare de 300 stk., da det ikke
  er økonomisk forsvarligt over for virksomheden, og deraf investorerne at betale førnævnte,
  i kraft af højere lønninger, sådan at medarb. får råd til at betale bistand til de utallige klienter.

  OMVENDT.. I det konkrete tilfælde, (med udgangs.pkt. i en bruttoløn på 380.000 kr.), i = -30%,
  lønnedgang = 114.000 bruttokroner; fratrukket løn-skatten af 42%, er det reelt kun 47.800 kr.
  som medarbejderne skal kunne fravælge, og hvis fravalgte naturligvis vil veksle i ligningen
  mellem største besparelser versus most wanted = forstået i samfunds-helhed = Statsdriften.

  MEN DET SKAL BLIVE BEDRE.. For når medarbejderne fravælger, vil de fravalgte reagere da man
  fravælge for at indynde og tilpasse sig, for netop ikke at blive fravalgt, hvorpå det dummeste
  og dyreste, versus real behov, atter går i ligning, som igen bevirker at Statsdriften konstant er
  i forretningsorienteret tilpasnings mode, (lokalt som internationalt), = opfanger al påvirkning

  MEN DET BLIVER ENDNU BEDRE..
  Hvorfor ?.. fordi når det ene fravalg indlysende fremprovokere det næste, som igen følges op
  af endnu et nyt, bevirker det, at når du og konen fx. besøger en pølsemand, jamen så koster
  en “Børge” med 2 brød, og en Jolly cola, ikke 47 kroner, men MAX 28 kroner, X total samfund,
  som igen udløser fornyet rentabilitet omkring arbejdspladser, hvorfor Staten omsider kan gå
  i forhandling med virksomhederne, imod at betale omkostningerne for at re-etablere sig i DK

  Alene DEN del af pointen bevirker, at man roligt kan sætte passiv-ydelserne ned med 40%.
  Dog skal siges, at fravalgets totale sum, må køre i step, ellers bryder Staten totalt sammen.

 69. Af Axel Eriksen

  -

  Det er altid en “udsøgt fornøjelse” at orientere sig i J Hansens parallel univers! Alt bliver venligt modtaget og så overbevisende gendrevet med saglige og sobre argumenter!

 70. Af J. Han sen

  -

  Ja, Axel Eriksen og hans ligesindede har jo en noget bizar tilgang til tingene.
  For dem er intet for løgnagtigt, manipulerende og lavt.
  Men som V revisor lærer man jo åbenbart om den alternative tilgang til tingene.

 71. Af Hul igennem?

  -

  Se lige forsiden på denne ellers sobre avis;
  “angiveligt” ja det er jo det samme som en mulig løgn,
  “uledsagede flygtingebørn” 25-35 årige skæggede kriminelle voldtægtsforbrydere fra Nordafrika.
  Og hvor kommer denne manipulation fra?
  Og hvorfor?
  Jeg troede at man ville være journalist for at finde og vise sandheden?
  Jeg troede vist forkert.
  mvh

 72. Af Henrik Knage

  -

  Der findes ufattelig meget løgn i denne verden. For ca. et år siden skrev jeg at FN var gennemsyret af organiseret prostitution, salg af unge kvinder og børn, til en krank skæbne som sexslaver – på tværs af grænser, omfattende korruption som kun UEFA dårligt kan slå.

  De skriver at det drejer sig om “soldater” og det er delvist rigtigt, hvis befalingsmænd er soldater, og de der stempler befalingsmændenes papirer på kontorbygningen i FN også er soldater. Det er virkelig skummelt det her, fordi hvis der virkelig graves efter substans – hvad der ikke bliver, fordi nu skal FN undersøge FN, og så sker der ikke mere der, da det hele er stemplet “Hemmeligt”, men alligevel er det bundråddent – især efter at FN benytter sig af “private aktører” til at løse deres udstationerings / prostitutionsopgaver.

  Lige nu er Frankrig på anklagebænken, samt Georgien – men det er skudt totalt forbi målet, da det er Frankrig, samt Georgien der har sat focus på sagen, fordi den simpelthen er for ulækker til at den tåler dagens lys.

  De såkaldt “langskæggede Arabere” nytårsnat i Køln er rene noviser, set i forhold til det som FN står for. Selv danske udsendte FN medarbejdere i flygtningelejre kan holde fingrene fra børnene, samt de unge piger. Det er bare undskyld jeg siger det klamt.

 73. Af Henrik Knage

  -

  Ikke. Tasterne forsvandt. Selv udsendte danskere på mission kan IKKE holde fingrene fra osv.

 74. Af Benny B

  -

  Ja det lover ikke godt for Danmarks og velfærdsstatens fremtid.
  Et asylstop er selvfølgelig den eneste mulighed på sigt, det siger sig selv.
  Problemet er bare, at vores politikere er mere interesserede i hvordan vi ser ud i udlandet, end landets ve og vel.
  Husk nu på, at hver eneste migrant koster 222000,- stykket.

 75. Af Henrik Knage

  -

  Flygtningestrømmen og FN kan bedst sammenlignes med en “kinesisk rullestue” i China Town i centrum af New York. En butik med et tilforladelig facade udadtil, men hvor alt det sjove foregår i baglokalet.

  Udbudet er ca. det samme.

 76. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er reglerne for asylansøgere meget enkle. Hvis en asylansøger ikke kan fremvise personlig identikation, vælger asylansøger blot selv et navn, en fødselsdato og hjemland.

  Disse oplysninger tjekkes så ved efterfølgende asylbehandling. Viser det sig, at oplysningerne nok er lidt for langt ude i hampen. Så findes der en speciel blanket, hvor asylansøger kan forsøge sig med nyt navn, ny fødselsdato og alternativ hjemland.

  Hvor mange gange dette åbenlyse svindel kan stå på, ved jeg ikke. Fremgår ikke af Udlændingestyrelsens officielle hjemmeside nyidanmark.dk. Google selv siden, det er hårrejsende læsning!

 77. Af Bo Lütken

  -

  Når Gud vil straffe menneskene, lader Han deres ønsker gå i opfyldelse (Oscar Wilde).
  Spørg Angela Merkel og Stefan Löfven, om Oscar Wilde havde ret.

 78. Af A. Bierce

  -

  Ifølge Carsten Jensen, som kalder sig forfatter, har EU rigeligt plads til 2-5 mill. såkaldte flygtninge pr. år, vel at mærke.
  Jo da, men EU har ligevel plads til 5 mill. bavianer og 5 mill. klapperslanger. De er også svære at integrere, derfor undlader man at lukke dem ind.

 79. Af Hul igennem?

  -

  Det er den vilkårlighed med selvvalgt identitet der giver 30 årige “uledsagede flygtningebørn”
  Det er derfor jeg mener en fast registrering m chipning er god. Man får så et nr.
  Chippen er på str m en lillefingernegl og har en rfid dimmer i sig.
  Den bliver skudt ind bag øret på heste når de er føl.
  Jeg stiller gerne selv op som den første hvis alle uden papirer også skal.
  mvh

 80. Af Hul igennem?

  -

  For resten..
  Før heste blev chippet, vurderede hestehandlerne alderen på den pågældende hest ved at kigge omhyggeligt på hvor slidte tænderne var.
  Det gør man i Finland i dag på flygtningebørn, pgr af mistanke om 10-15 års fejlhuskning hos nogen.
  mvh

 81. Af Niels Andersen

  -

  Med 1.500.000.000 potentielle velfærdsturister i Afrika og Mellemøsten er vi kun blevet ramt af de første få regndråber, som varsler den kommende syndflod.

  Vi skal med magt lukke vores grænser. Flygninge må opsamles i lejre i nærområderne og vi skal påbegynde deportering af allerede ankomne flygtninge til disse lejre.

  Det lyder barsk, men får vi ikke stoppet tilstrømningen, så vil Danmark og resten af EU bliver undermineret økonomisk og kulturelt i løbet af et årti. I bedste fald ender vi som totalt opdelte samfund, hvor de få velstillede lever i isolerede enklaver, mens resten af befolkningen lever i regulær fattigdom. I værste fald ……

 82. Af Jan Petersen

  -

  Personlig tror jeg, et godt wakeup call vil være 500.000 illegale velfærdsturister til Danmark i 2016. At der bare siver 20.000-25.000 ind pr år batter ikke noget. En regering kan altid – på den korte bane – finde 10 mia kr. At det gør alvorlig ondt på den lange bane, er formentlig en ny regerings problem.

  Men 500.000 på bare ét år vil kræve min 100 mia kr – her og nu. Det tror jeg vil vække selv de mest håbløse humanister fra tornerosesøvnen!

 83. Af Hul igennem?

  -

  Driver dug
  Kommer regn

 84. Af c en su ren er gået helt over gevind

  -

  Tænke sig… på SGs blog slettes der løs på sobre og saglige indlæg, hvis de er for ærlige/ oplysende/afslørende/sandhedssøgende……. fortæller man om straffelovens forræderi-paragraffer samt verdens sørgelige erfaringer med masseindvandring og totalitære ideologier….. “forsvinder” ens indlæg.

 85. Af c en su ren er ekstrem på visse blogs

  -

  Hvad tror de emsige ce n su r i ster at de kan skjule? Er det ikke gået op for dem at 180gr/snapha/den korte og jp-jalving hver dag klæder EU/FN/DR, godhedsindustrien og de radigales hykleri af til skindet…?

 86. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt sidder den græske regering (læs mafia) også i januar 2016 og klapper sig på lårene af grin. Ca 52.000 nye velfærdsaspiranter til resten af EU, har den græske mafia importeret. Men de har fået OK fra big mafioso EU til bare at køre videre endnu tre måneder. Fed business!

  Alle “humanister” er rørt til tåre over – elsk næsten – hele vejen til en bankkonto på Cayman Island – griner højst!

 87. Af Arthur Koch

  -

  Heldigvis er Østeuropa slet ikke interesseret i at tage imod migranter fra Mellemøsten/Afrika evt. kun kristne. Da både deres regeringer og befolkninger vil aldrig tillade multikulti samfund….så er der håb alligevel. Vi kan altid flygte til Polen eller Ungarn og starte det hele forfra.

 88. Af Helge Nørager

  -

  Der skrives igen af et menneske højt oppe i alder, og måske uden kontakt med verden.

  “Af Niels Peter Lemche – 30. januar 2016 09:17
  J Hansen,
  Og du tror, at amerikanerne bekymrer sig over det? Hvis de vil, kan de fjerne IS fra jordens overflade på en uge. ”

  Hvis det de skriver er sandt at USA, kunne, kan vil ikke på en uge løse problem.

  Kære Hr Niels Peter Lemche, de kloge verdensfjerne stavefattige mennesker.

  Svar mig så et simpelt spørgsmål……………….
  Hvorfor har USA ikke på en uge allerede fjernet daesh. ?

  Smarte kloge åge giv et godt svar.

 89. Af Helge Nørager

  -

  Daesh ønsker Assad fjernet med våben magt.
  Hr. Niels Peter Lemche ønsker Assad fjernet med våben magt.

  Hvad er forskel, ………

  Jo Daesh, ved hvem de vil dræbe efter magt overtagelse.

  Hr. Niels Peter Lemche, kan ikke, har aldrig udtalt sig om hvem som skal tage magt, for han ved jo godt at det bliver hans venner fra daesh.
  Der er jo ikke andre end House of Saud og gamle bibleforsker, der ønsker moseloven indført, som kan opstille et realistisk politisk alternativ til Assad.

  Så Hr. Niels Peter Lemche, de er en 5 kolone for Daesh, en nyttig idiot som ikke ved andet end de ønsker en regeringschef fjernet.
  Men kan ikke foreslå en løsning, de er fuld af bæ, de er en skide Daesh støtte figur, og burde anmeldes for terrorstøtte.

 90. Af Niels Peter Lemche

  -

  Nørager,

  Du bliver da mere og mere forstyrret.

  Hvis amerikanerne for alvor følte sig truede, var det hurtigt over; men Obama fik en fredspris på forhånd, det dummeste man nogensinde har givet en amerikansk præsident. Siden har han forsøgt at leve op til den. Lad os se, hvad der sker, hvis Donald Duck bliver præsident.

  Og din rablen omkring IS/Daesh kan du holde for dig selv. Enhver, der har fulgt med i disse blogs, kan se, at dine anklager er vanvittige. Jeg behøver ikke at forsvare mig. Dine fækalier kan du i øvrigt holde for dig selv.

  Men det er vel sådan det går: På et tidspunkt ændres situationen, når man er løbet tør for argumenter. Så bliver kun skældsordene tilbage. Så færdig med dig. Gider dig ikke mere.

 91. Af Lars Petersen

  -

  ET ÅBENT BREV TIL: FORENINGSMEDLEMMET – RASMUS JARLOV. (1-2)

  FØRST LIDT BABY FAKTA:
  Som bekendt er her 179 mandater folketinget, hvortil ikke få er nære familiemedl. og venner,
  og af hvilke 179 stk. de Konservatives 6 mandater, svare til “3,352%” af arbejdets totale fylde.

  Skønt de konservatives arbejdsmæssige fylde, blot udgør 3,352%, håndtere man: “samtlige”
  udvalg, og deraf ordførerskaber, hvoraf du alene, bestrider hele 10 af slagsen, tællende disse:
  Beskæftigelse / Dyr / EU / Fiskeri / Forsvar / Færøerne / Grøn.L / Fødevare / Landbrug / Trans.P.

  Ud over ovennævnte 10X ordførerskaber, er her alligevel rigelig tid til følgende skattebetalte
  gøremål: Medlem i: Metroselskabet / CTR / Ekstern lektor i finansiering på CBS / hvori jeg skal
  gøre opmærksom på, at den eksterne, (100% skattebetalte lektorpost), er baseret på en udd,
  hvis længde er erhvervet på sølle 3 år, udløsende 883,33 kr. i timen (ref, DK Magisterforening)

  TILLÆG EGEN ENKELTMANDSVIRKSOMHED OVEN I:
  Og det fortsætter.. da du ligeså har egen enkeltmandsvirksomhed i form af: “Hamlet Tours”,
  hvortil senest oplyste fra dig er, at her netop INGEN ansatte er, (ud over dig selv naturligvis).

  OG DET FORTSÆTTER.. For ud over de 10X ordførerskaber, lektorpost af 883 kr. i timen, CTR,
  Metroselskabet, og Enkeltmandsvirksomheden, har folketinget lukket 5 måneder om året,
  stammende fra bønderne skulle passe marken, såvel manddags fri i de resterende måneder,
  hvilket udløser endnu en måned, plus uregisteret pjæk via clearingssystemet, såvel her NUL
  tids reg. eksistere omkring udvalgsmødernes samlede tid mv., + forlænget juleferie tilmed..

 92. Af Lars Petersen

  -

  ET ÅBENT BREV TIL: FORENINGSMEDLEMMET – RASMUS JARLOV. (2-2)

  * De konservatives fylde ud af de 179 foreningsmedlemmer, udgør: 3,352%.
  * Ferie: 7 måneder, (inkl. 1 måneds u.registeret pjæk via clearingssystemet).
  * 7 måneders ferie, fratrukket almene 6 ugers ferie, svare til 41,67% ekstra ferie.

  Nu fratrækker vi den hjemmelavede udnyttede ekstra ferie af 41,67% fra jeres mandater af 6
  stk., (som jo håndtere det fulde folketingsarbejde), og vi havner på 1,954%, hvilket svare til
  3,498 mandater, når ferielængden ses reduceret til 6 ugers ferie om året, hvormed man altså
  fortsat, (helt uden problemer), kan bestride folketingsarbejdet; herunder alle dine 10 poster..

  MEN HOV…DE KONSERVATIVE UDGØR JO KUN 3,352% AF DE 179, = 3,498 STK. I NORM FERIE.

  Dvs. overføre man det “reelt krævede mandattal” for job udførelse, giver det blot 31,482 stk.
  hvilket levere en syg in-effektivitetsgrad, på fantasi utrolige, samt demoraliserende 562.50%.

  Jamen så tror da pokker du kan bestride 10X ordførerskaber, side i: CTR / Metroselskabet,
  være ekstern lektor, (baseret på 3 års udd., og blive skatte-honoreret med 883 kr. i timen),
  samt oven i al dette, have egen enkeltmandsvirksomhed, tilmed uden man power support.

  “DE HJEMMELAVEDE GAGER OG GODER: 9.562,500 MILLION KR. PR. MEDLEM”

  SE.. sammenlægger man grundlønnen, tillæg I + II, pension, eftervederlag, ministeriel gage og
  eftervederlag, pension, fuld løn under barsel, fuld løn under orlov, dobbelt bolig, gratis trans
  -port, etc. etc. etc., og dividere herligheden ud på 179 mandater, svare det rundt regnet til, at
  hvert amatør foreningsmedlem, score 1,7 millioner skattekroner, (tilmed baseret på 179 stk).

  Det vil igen sige, at når man indkalkulere in-effektivitetsgraden a 562,50%, svare det altså til,
  at skatteyderne betaler intet mindre end 1,7 mio. kr. X 5.62,5 = 9.562,500 million pr. medlem.

  JA… SÅ MÅ DER SVARES RASMUS.. HVIS DU ER UENIG, HVORI MENER DU DA AT JEG FEJLER ???.

 93. Af Ole K. Ersgaard, erhvervsøkonom MDM, PD

  -

  Et markant større flygtningeantal til Europa (fra primært muslimske lande i Mellemøsten og Afrika) er forudset fra flere sider i de kommende år.
  Alene Grækenland har modtaget 31 gange flere flygtninge i januar 2016 sammenlignet med samme måned sidste år.
  Røde Kors i Bulgarien forudser 3-4 millioner flygtninge alene i de kommende forårsmåneder (jf. http://www.novinite.com/articles/172772/Bulgarian+Red+Cross%3A+3-4+Million+Refugees+Expected+to+Reach+Europe+in+Spring).
  Alene dette antal svarer jo til, at det enkelte EU land i gennemsnit skal modtage 125.000 flygtninger (v/3,5 mill) – og det er så kun for forårsmånederne! Så det skal Danmark nok også komme til at mærke.
  I juni 2015 proklamerede Lars Løkke Rasmussen og Inger Støjberg jo ellers med de helt store armbevægelser – “straksopbremsning og nul asylansøgere”, hvis Venstre kom i regering.
  Det er gået lige modsat.
  Selv efter flere opjusteringer senest primo november 2015 var vurderingen – 15.000 asylansøgere. Der kom lidt over 21.000. En fejlvurdering på 40%.
  For 2016 blev tallet midt under finanslovsforhandlingerne øget fra 15.000 til 25.000 af Venstreregeringen. Med en tilsvarende fejlvurdering i år på 40% bliver der snarere tale om 35.000. (Tallene bliver erfaringsmæssigt dobbelt så store p.g.a. efterfølgende familiesammenføringer). En tikkende bombe under den danske velfærd, hvilket ganske mange borgmestre jo allerede har erkendt!
  Og Venstregeringens såkaldte “stramninger” er jo ikke andet end symbolpolitik uden den store effekt – hvis nogen overhovedet.
  Det eneste, der her og nu kunne afhjælpe tilstrømningen til Danmark ville være en effektiv grænsekontrol “til lands, til vands og i luften”.
  Og når dette ikke sker, kan man ikke andet end tænke på den tidligere libyske diktator M. Gadaffis forudsigelse – “Europa skal ikke besejres med krudt og kugler, men med barnevogne”! En forudsigelse der går hurtigere end mange lige forestiller sig.
  Islamiseringen og afrikaniseringen af Europa er så småt ved at tage form.

 94. Af Ole K. Ersgaard, erhvervsøkonom MDM, PD

  -

  Netop. Det skal gøres nu, fordi der jo er et års opsigelse!
  Men det gør Venstreregeringen ikke. Den lader Danmark sejle – og det er i den forkerte retning. Desværre.

 95. Af Ole K. Ersgaard, erhvervsøkonom MDM, PD

  -

  Svar til Niels B. Larsen.

 96. Af Finn Bjerrehave

  -

  Syriza Kommunisterne og Muslimernes ven Erdogan, bestemmer hvor mange flygtninge fra de sikre lejre i Tyrkiet, som skal slippes ind i Shengen, altså EU, uden ydre grænsekontrol.
  Det er vores EU,s udfordring, og hvem tør træde i karakter, INGEN og kun Sweitz er ude for farezonen.
  Altså forstå nu venligst, Kommunisterne i Grækenland, og deres gamle unionsfælle det Muslimske Tyrkiet, har rottet sig sammen og bestemmer, hvor store udfordringer EU skal have.
  Stop disse tosser. Finn Vig

 97. Af Henrik S

  -

  Jo før det hele bryder sammen jo bedre!
  500.000 asylansøgere til Danmark det næste år!
  Ikke helt urealistisk hvis Sverige bryder sammen.
  Så bliver det Danmarks tur og alle gutmenschen , der udgør 30% af befolkningen , må så tage ansvaret på sig. Dvs dobbelt skat til journalister , lærere , pædagoger ,bedstemødre for fred, bedstefædre osv.
  En ven har lige været i Dubai :
  Kæmpe velstand for de indfødte arabere medens gæstearbejdere/migranter/bygningsarbejdere får 1500kr i løn om måneden.Ingen gratis læge,skole,bolig osv
  Det er hvad muslimer byder deres frænder.
  Hvorfor hel…. skal vi skatteplagede danskere så fra en helt anden kultur betale dette fødselsoverskud fra muslimske lande det 10 dobbelte for ikke at lave en sk..
  Disse gutmenschen er i sandhed landsforrædere.

 98. Af Lasse Nielsen

  -

  Lars Løkke vandt valget på grund af ét bestemt løfte, som han præsenterede ni dage før valget, nemlig løftet om færre asylansøgere :
  http://www.avisen.dk/loekke-lover-faerre-asylansoegere_328639.aspx

  Og had skete der efter valget. Asyltallet slog rekord! Alene i november 2015 kom der 5000. Og så prøver man at fremstille Støjberg som en vagthund. Sig mig, hvilken ordentlig vagthund lader 5000 vildtfremmede mennesker træde ind over dørtærsklen på én måned. Næ, Løkke har bevist, at han ikke magter at styre asylområdet.

 99. Af Lasse Nielsen

  -

  J Hansen. Den var god, “Straksopbremsning”. Løkke kom til magten i juni og gennemførte en straksopbremsning. Han kom bare til at træde på speederen i stedet: 1000 asylsøgere i juli, 1500 i august, 2500 i september, 3500 i oktober og cirka 5000 i november.

 100. Af J. Hansen

  -

  Lasse Nielsen – 31. januar 2016 23:27

  Ja.
  Os som troede oprigtigt på Løkkes og Støjbergs straksopbremsning, vi er blevet snydt godt og grundigt.
  Det var åbenbart bare valgflæsk.
  Hvem skulle have troet det?

 101. Af J S

  -

  Til N. P. Lemche:

  Dit forslag er at vi skal kvase IS. Fordi vi har midlerne……………..
  OK, har du nogen fornemmelse af hvad det vil koste af menneskeliv (her tænker jeg soldater fra DK, USA etc etc etc………..)
  Eller disse unge mænds liv er måske ligegyldige????

  Hvad med at vi istedet fik lukket grænserne for økonomiske flygtninge – lod de unge mænd fra Syrien etc etc selv kæmpe deres kamp

 102. Af Niels Peter Lemche

  -

  JS,

  Ikke ret mange. Se på amerikanernes tabstal under de to golfkrige–noget andet er, hvad en elendig opfyldningspolitik har kostet i menneskeliv.

  IS, et begrænset antal gale banditter. Piece of cake. Men jeg husker tydeligt dem, der før den første golfkrig jamrede op over, hvor farligt det ville blive og hvilke kæmpe tab, der ville komme. Selv en moderat militærkyndig med viden om arabernes evne til at slås i en moderne krig kunne se, at den historie ville være omme i løbet af nogle uger. Og hvor lang tid tog det for amerikanerne, da de først gik ind på jorden med at få irakerne ud af Kuweit, og i den anden, hvor lang tid to det for dem at komme til Baghdad?

  Araberne kan være lige så modige som andre; men deres forhold til logistik, vel, der er ikke noget forhold overhovedet.

  Og så kommer du med det sædvanlige sludder om at lukke grænserne: Det er vist ikke lykkedes endnu, så hvad får dig til at tro, at det er muligt? Og det med de unge mænd fra Syrien: Jo, mange gør det allerede, men indtil russerne gik ind og støttede Assads arme alle med kummerlige resultater. Det gælder om at få det overstået hurtigst muligt, og der er der ingen bedre løsning end min. Lader du være, ja, så ender det, som du har set, med at alle problemerne ender på vores bord.

 103. Af Ole K. Ersgaard, erhvervsøkonom MDM, PD

  -

  Lasse Nielsen:
  LLR/Venstre vandt ikke valget.
  Tværtimod.
  LLR/Venstre blev valgets største taber med en historisk tilbagegang på 13 mandater. At så LLR/Venstre “tog” magten er en anden sag.
  Men hvorom alting er – efterfølgende har flere og flere Venstrevælgere korrekt erkendt, at LLR/Inger Støjberg/Venstreregeringen ikke tilnærmelsesvis har levet op til sine løfter.
  Tilslutningen har jo også efterfølgende vist en vigende tilslutning.
  En måling – publiceret på TV2 forleden, viste, at nu vil kun 77% af dem, der stemte på Venstre gøre det igen. Udtrykt i procent betyder det godt 15% tilslutning ift. Folketingsvalget i juni.
  J. Hansen: Netop! Og alt peger på væsentligt flere “flygtninge-/migranter” i 2016+ mon ikke Venstre derfor kommer under 10% til det kommende Folketingsvalg?

 104. Af J S

  -

  Til N. P. Lemche:
  Du lider i den grad af noget besser-wisser halløj – vi kan også kald det bedrevidenhed uden særligt megen respekt eller hold.

  Dvs din iver efter at beskytte feks syrere – gør at du er uendeligt ligegyldig overfor menneskelige tab fra Vesten.

  Og dine nedladende svar er uværdige.

  Du er måske ikke den eneste herinde på bloggen der har besøgt et Universitet!

  Men jeg synes faktisk du skulle skamme dig over din ligegyldighed overfor vestlige soldaters liv!

 105. Af J S

  -

  Og Lemche, jeg glemte lige at kommentere din bedrevidenhed om hvorvidt der er Piece of cafe at nedkæmpe IS:

  Nu har du næppe deltaget nogensinde i noget som helst der minder om noget i retning af en militæraktion. Du har næppe nogensinde hvilet under en kampvogn i Afghanistan, Irak……..
  Du har næppe set rædslen i øjnene.

  Jeg gentager: du skulle skamme dig!

 106. Af georg christensen

  -

  Den situation Europa idag er landet i burde vores politikere for over 15 år siden kunne have forudset. Når vi med vold og magt blander os i fremmede kulture, vil der ske det samme, som hvis fremmede kulture blandede sig i vores.

  Kampen for at fremmede kulture finder sammen, bør aldrig kæmpes ud fra magtbegærlig hensyn foregå, hvis magtbegærdet ikke har fuld folkelig opbakning, men kun satser på magtbegærdet´s mangelfulde politiske og religiøse “tvangs forestillinger” , (fobier). Efterfølgerne heraf, oplever vi nu, selv skabt af vores eget MAGT begær. Det triste er i grunden kun, at ingen vil tage ansvar. Først smadrede vi deres kultur, når så de lidende flygter til os, ønsker vi at sende dem hjem. Det, som det store Europa i dag oplever er en gigantisk selv opløsnings proces.

  Det gamle (det nuværende Europa) har fejlet “selv og vel fortjent” , Det byggede alt for meget på politiske og religiøse (fobier) samt guldet´s selv formerings proces beskrivelser. Nu står så spørgsmålet tilbage, hvem har råd ?, og alle melder hus forbi, ansvarsløsheden breder sig og unionen desstruerer sig selv i sin egen mangel på ansvar, devaluerer den sig selv . Det tydeligste tegn er “seddel præssen” trykker og trykker , i grunden værdiløse papirlapper , indtil “eksplutionen” endelig sætter en stopklods for galskaben..

  Her har jeg bare et håb tilbage, og det er, at plan B ligger klar, en plan B som vanvidet forlængst burde have udviklet. Alligevel, sidder der hos mig en lille smugle angst tilbage. .

 107. Af Glem de fælles EU-løsninger på flygtningekrisen | Værdikampen

  -

  […] vise sig at have begrænset effekt, hvis den kommende sommers tilstrømning bliver så massiv, som noget kunne tyde på. Men for indeværende er det ikke desto mindre uomgængeligt, at nationale løsninger er de mindst […]

Kommentarer er lukket.