Terroristerne i flygtningestrømmen og PETs fejlvurdering

Af Mikkel Andersson 151

De seneste terrorangreb har til fulde demonstreret, at når PET og diverse debattører hævdede, at jihadister ikke gemte sig blandt flygningestrømmen, så tog de voldsomt fejl. 

Af og til kan et par måneder være ganske lang tid. Det illustrerer nedenstående citat af PETs chef Finn B. Andersen fra den 22. september 2015 til fulde:

De efterretninger, vi har, på baggrund af dem vurderer vi, at organiserede militante grupper ikke vil benytte menneskesmuglere eller flygtningeruter til at forsøge at få terrorister ind i Danmark – simpelthen fordi ruten ikke er hensigtsmæssig.

Og PET stod ikke alene med den udlægning. Den ofte hørte forklaring fra en lang række debattører var, at flygtningene jo netop flygtede fra IS, og der derfor umuligt kunne være terrorister iblandt.

Det har de sidste par måneder nu med syvtommersøm pakket ind i bomber og selvmordsveste hamret fast var forkert.

Flere af gerningsmændene bag angrebenene i Paris var syrienskrigere fra Europa, der mere eller mindre uhindret var rejst gennem flygtningestrømmen tilbage til deres mål på kontinentet. Flere af gerningsmændene i Bruxelles var også tidligere syrienskrigere, der var vendt tilbage til Europa. Om det skete skjult i flygtningestrømmen, ved vi ikke endnu.

Ifølge sikkerhedskilder er flere af muligvis hundreder af terrortrænede IS-krigere også kommet til Danmark skjult i flygtningestrømmen. Chefen for den tyske efterretningstjeneste har erklæret det samme.

Hvis det er korrekt, kan de meget vel være kommet i netop den periode, hvor tilstrømningen til Danmark for alvor eskalerede, og PET-chefen udtalte sig om de angiveligt fraværende terrorister heri.

Optimistisk at tro Danmark er undtaget
Man kan selvfølgelig sige, at der – heldigvis – endnu ikke har været eksempler på jihadister, der har været skjult i blandt flygtninge, og som har udført angreb i Danmark.

Men at forestille sig at Danmark som deltager i koalitionen mod IS og Muhammedtegningernernes hjemland, skulle være en undtagelse fra det europæiske mønster, der stadig mere tydeligt bliver tegnet, og at flygtningeruten til Danmark – til forskel fra Belgien og Frankrig – er for “uhensigtsmæssig” til terrorbrug, forekommer overordentlig optimistisk.

Nu er det naturligvis umuligt at sige, hvilke efterretningskilder PET havde eller ikke have i september. Men at vurderingen forekommer naiv i lyset af IS erklærede mål, og det totale kaos, der herskede i efteråret, kan der ikke være megen tvivl om.

Et andet udsagn fra førnævnte artikel springer også i øjnene.

“Finn B. Andersen og PET vurderer samtidig, at risikoen for at blive opdaget af flygtninge, der ikke sympatiser med IS, er ”rigtig stor”, og at IS derfor ikke vil benytte sig af den mulighed.”

Syrien er et land med millioner af indbyggere hvorfra folk flygter fra områder hundreder af kilometer fra hinanden. At forestille sig, at man som IS-kriger skulle undlade at tage over Middelhavet af frygt for at nogen genkendte en i det totale kaos, der herskede i Grækenland og Sydøsteuropa da, forekommer også påfaldende.

Mere politik end analyse
IS er en organisation, der aldrig har lagt skjul på sit ønske om at udføre terrorangreb i Europa. Og når man har mere end en million mennesker, som ankommer hertil under ekstremt kaotiske omstændigheder, hvor selv den mest basale ID-kontrol ofte er umuligt, forekommer det absurd at forestille sig, at organisationen ikke skulle gøre brug af dette. Hvilket de altså – helt forventeligt og forudsigeligt – også synes at have gjort.

Jeg har stort respekt for PET og det arbejde de gør for at beskytte Danmark mod terror. Men set i bakspejlet må man sige, at det står stadig mere klart, at vurderingen af dette spørgsmål var ekstremt naiv og muligvis også båret af mere politisk ønsketænkning end af en nøgtern analyse af, hvordan en terrorbevægelse, der har været ganske ærlig om sine intentioner, kunne forventes at agere.

Det er virkelig bekymrende, at PET afviste noget, der var så indlysende for almindelige mennesker, og som viste sig at være sandt. Hvis de belgiske efterretningstjenester idag høster kritik for deres manglende overblik, bør man overveje om der ikke også er grund til at se kritisk på i hvert fald nogle af PETs udmeldinger om dette emne også.

151 kommentarer RSS

 1. Af Niels Peter Lemche

  -

  Altså nu har PET nok ikke set det som deres opgave at kontrollere, hvem der rejser ind og ud af Belgien. Men historien om dem, der er kommet til Danmark er en hel anden sag. Og der ser det ud til at PET har sovet i timen; men det er vist ikke første gang. Men de er vel taget på påskeferie.

  I øvrigt, sker der noget, er det delvist selvforskyldt, når man tænker på forkastelsen af forslaget til politisamarbejde. Måske skal det til en ny afstemning, hvis det begynder at smælde.

 2. Af Niels Larsen

  -

  Tjah, Lemche…

  Europol har da været særdeles effektivt i Paris og Bruxelles. Det må man da erkende.

  Men det ville være noget mere effektivt at lukke totalt af for de sataner allerede i Middelhavet.

  Og vi har altså ikke noget ansvar for andre verdensdeles overskudsmennesker.

 3. Af Stig Larsen

  -

  Så evt. er der ikke grundt til stor respekt for et PET, der ikke kan få øje på det for mange helt indlysende?

 4. Af Hulda I Bagermosen

  -

  Flere belgiske ministre er afgået -desværre ikke ved døden -nej det overlader de til små børn og kvinder på vej til USA! Hele regeringen burde afgå og det burde den danske regering også i stedet for at for 117. gang græde de obligatoriske krokodilletårer -hvem tror på dem? Få så den grænse lukket -skvadderaber- eller afgå!!

 5. Af Henrik Boye ovre fra nummer 16

  -

  Er der ikke snarere tale om et kor af akademiske kleptokrater, der har lagt billet ind på at være vagtværn og beskytter af Danmark – men som ganske enkelt ikke har formået at løfte opgaven?

  Der hvor jeg kommer fra der hedder det dovne, uduelige og dumme narrøve.

 6. Af Jørgen Madsen

  -

  Vi er vidne til den mest inkompetente generation af politikere i de vestlige demokratiers historie – og således muligvis også den sidste. Enten vågner man op og gør, hvad der skal til, eller også er det Donald Trump, Marine Le Pen og konsorter herfra og så langt øjet rækker.

 7. Af Maria Due

  -

  Et væsentligt emne at tage op.

  Hvis man begiver sig ud på nettet til udskældte kilder, kan man finde mange mærkelige videoer., som beviser, at den femte kolonne har alt for gode betingelser og end ikke gider at ligge lavt. I øjeblikket er der en video optaget i et parkeringshus i Tyskland (så vidt jeg husker), hvor en flok unge mænd med det, der kaldes “mellemøstlig udseende” er i gang med eksercits.

  Tidligere boede vi et par kilometer fra et flygtningecenter, hvor en del af beboerne var kraftigt under mistanke for at være muslimske soldater, der hvilede ud, førend de igen skulle tage en tørn i Mellemøsten. De trænede flere gange om ugen på et grønt areal op mod vores villakvarter, og yndlingsdisciplinen var karatespark. Jeg har aldrig set så fysisk stærke mænd træne så længe, men heldigvis kun i starten, så faldt formen drastisk. En pinsedag var det særlig uhyggeligt, for da kom tre små lyshårede piger løbende med sommerfuglenet, hvorefter mændene smed sig ned og borede ansigtet ned i græsset. Pigerne standsede op og stod og så på dem og forsøgte også at tale til dem, men mændene rørte sig ikke, det var tydeligt, at småpigerne blev betragtet som fjender. Det gjorde et stort indtryk på mig,

  Flygtningecenteret blev nedlagt efter mange dramatiske hændelser og voldsomme seksualforbrydelser og en retssag. Der var sjældent noget i aviserne om det, selv når der kom store udrykninger med blåt lys fra flere af de omliggende byer. Denne tavshed var meget oprivende for folk, og en dag tog en handlekraftigt mand til Christiansborg og fik lukket bulen, hvorefter kommunen lynhurtigt indrettede centeret til noget andet og permanent. På det tidspunkt var byens handelsliv ved at tage skade, fordi strøggaden var fyldt med udenlandske mænd, som var nærgående og hurtigt fik kvinderne til at forsvinde. Dette var før 11. september 2001, og det er mit indtryk, at PET på det tidspunkt end ikke var nået til at interessere sig nævneværdigt for muslimske indvandrere endsige islam, man havde vist ikke en eneste arabisk kyndig ansat.

  Siden kom der nogle nye ledere, og PET voksede voldsomt, men der er ingen tvivl om, at man var langt bag efter og i hvert fald udadtil dyrkede det naive og velmenende i stedet for at holde kortene helt tæt og forsøge at virke skræmmende på de rette. Der har været nogle patetiske episoder, og Bonnichsens evindelige udtalelser har heller ikke gavnet tiltroen til PET: Ej heller terroren mod “Krudttønden” og mod synagogen, hvor der blev taget for let på sagen. Jeg tvivler ikke om dygtigheden og viljen, når det gælder, men vores legendariske tillid har det med at spille os et puds. Det mærker jeg også med mig selv,

 8. Af Niels Peter Lemche

  -

  HENRIK BOYE OVRE FRA NUMMER 16–hvilket latterligt akronym–Jeg ved ikke, hvor mange akademikere, der er i PET. Det er vist deres opgave. Så hvad vil du egentlig sige? Hvad er din pointe?

 9. Af Helena hansen

  -

  Svenska Dagbladet skriver (svd.se):
  Info: Sverige koblede Belkaid “befälhavare” i Paris-dådet
  I Sverige levede Mohamed Belkaid et til synes enkelt liv. Hans tid i landet kantedes av småforbrydelser og mindre engagement i firmaer. Han forlod Sverige for Syrien og sluttede sig senere til en terrorcelle i hjertet af Europa.
  Ny information gør gældende at Belkaid havde en ledende rolle i attakkerne i Paris og forud for Brysseldåden.

  Hurra, hurra her går det godt. Hvor mange Belkaids lever i Danmark som velintegrerede medborgere??

 10. Af Niels Peter Lemche

  -

  Marie Due, mens jeg venter på et tidligere indlæg, som endte, ja, hvor …? Det er givet, at der er problemer i PET; men måske var det en opgave, som også skulle løses af FE. FE er vel Danmarks svar på CIA, i vort eget miniformat. Dvs. hvad der sker i Syrien og truslen derfra mod Danmark er vel mere en FE-opgave end en PET.

  Jeg er enig i kritikken af Bonnichsen. Han overtræder enhver uskreven lov inden for efterretningsvæsnerne. Han skal simpelthen holde kæft, nu han er pensionist. Men han er så glad for at se sit navn nævnt i medierne. En form for pensionistsyndrom.

  Og så ville det være godt med noget europæisk politisamarbejde nu, for det kan være ret presserende. Man må håbe, at ferien er aflyst for PETs personel–det er den nok ikke–for nu gælder det de forholdsregler man er nødt til at tage i Danmark: Hvad skal beskyttes for enhver pris? Klart de store broer. Det er jo det med at være ked af det, efter at f.eks. Storebæltsbroen er ødelagt. Her gælder vel hellere safe than sorry. Der er måske en del steder, som kræver permanent bevogtning. Hjemmeværnet? Men efter, at man satte hjemmeværnet ind efter Krudttøndeattantatet, ubevæbnede, har jeg ingen tiltro til den variant.

 11. Af Runa A.G

  -

  Man stemte nej her i Danmark til yderligere politisamarbejde. Jeg husker Eva Madsen, som skrev, vi har Interpol.

 12. Af Rap And

  -

  Jeg syntes, at man bør ære den som æres bør, og det var nu Venstres umulige formands, der som regeringschef var ansvarlig for den tåbelige fejlbeslutning, at man sagtens kunne åbne alle grænserne for den frie og uregistrerede indrejse fordi man havde den fuldstændige idiotiske forhåbning, at alle bare ville rejste videre til Sverige.
  Men som alt andet den regering har rørt ved siden valget er også denne disposition et udtryk for en håbløshedens politik.

 13. Af Runa A.G

  -

  Vi ved i virkeligheden ikke hvad FE og PET ved. Det vides ikke, om de er dumme, eller om de spiller dumme.

  Jeg var i Rom for et stykke tid siden. Jeg har aldrig set så meget politi og militær, i byen før. Maskinpistoler på hvert gadehjørne. Om det hjælper, det ved jeg ikke, hvis faren er der. Alle typer politi var ude, og der er mange. De forventer også, at der kommer flere flygtninge efter aftalen med Tyrkiet.

 14. Af Hans hansen

  -

  Venstre er færdige, de kommer ikke ind i Folketinget ved næste valg. Hvis de hørte diskussionerne på arbejdspladserne -ville de forstå hvorfor. ALLE ER MEGET BEKYMREDE OG ALLE ØNSKER GRÆNSERNE LUKKET -IKKE NU -MEN NU!!

 15. Af Helena hansen

  -

  Venstre kommer ikke ind i Folketinget ved næste valg -hvis de hørte diskussionerne på arbejdspladserne ville de forstå hvorfor!!

 16. Af ole hansen

  -

  Når politikere kan gøre tykt nar ad befolkningen i 40 år i træk, når de kan bedrage befolkningen med de samme løgne og samme hykleriske ævl gennem fire årtier, uden at vælgerne gennemskuer hvilket pamper-regime de er underlagt…..så mister politikerne naturligvis respekten for stemmekvæget og malkekvæget.

  Der er stadig vælgere der tror på EU, der tror på jelveds snak om konventioner og anstændighed, der tror på snakken om MR og menneskesyn, der hopper på hvad V, K, S, SF og Enhedslisten tilbyder af valgflæsk, og som hver dag sluger DRs og andre massemediers løgnepropaganda om folkelig lykke, faldende kriminalitet og indvandrings- berigelse.

  Lige nu er landets grænser stadig uden bevogtning næsten overalt, og masse- indvandringen fortsætter. Og diskrimineringen, plyndringen og nedværdigelsen af danskerne forstærkes. Hvortil kommer at demokratiet, forsvaret, politiet, velfærden, familiemønstret og sundhedsvæsnet er blevet groft vanrøgtet/undergravet/udhulet i de seneste 15-20 år.

  Vi danskere er nu 3. eller 5. rangs borgere i vores eget land. Og i nær fremtid kommer vi sandsynligvis til at lide under samme uhyggelige tilstande som Sverige, Grækenland og Belgien mv. (velfærdskollaps, fattigdom, gangstervælde, terror, nye sygdomme osv.)

 17. Af Lars Kristensen

  -

  Man venter en ny kommentar på TV2 News fra den radikaliserede Bonnichsen.

 18. Af Benny B

  -

  Terroristiske politikere har haft hånden oppe et hvis sted hos PET.
  De ansvarlige burde dømmes for de forbrydelser, der begås af de grænsestormende migranter på deres vagt.

  Nej, de ægte terrorister er de politikere, som vel vidende konsekvenserne af deres politik, fører den videre til fare og ulykker for Danskerne.

 19. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Der findes kun een måde at bekæmpe den sindsyge terror på, og det er ved deportationer. De islamiske miljøer må brydes op og fjernes fra Europa, for hvad nytter det at anholde et par terrorister, når der bestandigt vokser nye terrorister op i fremmedghettoerne? Traditionelle anti-terror metoder er helt uden virkning, hvilket efterhånden turde være bevist, og nu må der mere drastiske metoder til. Vil man målet, så må man også ville midlet.

  Hvis man bare fortsætter den nuværende fremmedpolitik i Europa, så vil vi igen og igen og igen….se stadig nye terroraktioner, og så vil de fortvivlede civile europæere til sidst blive tvunget ud i hævnaktioner, når de opdager, at regeringerne ikke kan eller vil forsvare dem.

  Den tid må være forbi, hvor politikerne og myndighederne bare kan snakke sig fra det hele, når bomberne springer, for europæerne bliver ikke ved med at finde sig i at være sagesløse ofre for den islamiske terror. Det er ikke nok at lægge blomster og holde et minuts stilhed, nu må der handling til. Politikerne må fjerne truslen mod europæerne, eller også tvinges de civile europæere til selv at reagere mod terroren.

 20. Af Karen Thygesen

  -

  Bonnichsen var vi alle uenige med. Den politisk korrekte presse brugte mandens naive indstilling, som matchede pressens egen, åhhh, så godt. Kun vi andre dumhoveder vidste bedre, men ingen lyttede og man lytter fortsat ikke – heller ikke PET.
  ……….dog, vi dumhoveder kan være glade for, at vi ikke en dag skal stå – som Løkke kommer til – og forsvare flyvende lemmer og et eller flere menneskers fuldstændige forsvinding i et terrorangreb.
  Belgien har en borgerkrig gående lige nu, og vi andre har vel en på trapperne.
  Politikerne kan stadig ikke se det rimelige i, at stoppe for muslimernes indtrængen i vort samfund.
  Ingen partier på Christiansborg bortset fra DF vil passe på Danmark og danskerne. Hvad der driver politikerne i dette spørgsmål, må guderne vide.
  GUD BEVARE DANMARK!

 21. Af Lars Kristensen

  -

  Derfor er der ifølge Hans Jørgen Bonnichsen ingen grund til at frygte, at udtalelserne fra den anonyme kilde fra terrororganisationen, som Buzzfeed angiveligt har talt med, er en reel trussel.

  “De, der er interesseret i at udføre kriminalitet, har haft alle muligheder. Hvis jeg havde illegale og kriminelle hensigter ville jeg da aldrig vælge en situation, som har så meget fokus på og der er så meget interesse for, som der er omkring flygtninge- og migrationsstrømmene,” siger han.

 22. Af Maria Due

  -

  Niels Peter Lemche, jeg tror, at FE allerede er mere indblandet end tidligere.

  I går måtte jeg lægge bånd på mig selv for ikke at skrive et vredt læserbrev, efter at jeg havde læst et i JP fra nordmanden Dagfinn Høybråten fra Kristeligt Folkeparti (det norske). Ham stiftede jeg bekendtskab med i nullerne under en ferie i Skagen, hvor jeg undtagelsesvis havde tv og ved morgenkaffen lige skulle afprøve selvbetjeningen og røg lige ind i Nordisk Råds session. Det var lidt efter klokken ni, og Høybråten var en af de første talere og lagde benhårdt ud med dræbende stikpiller til Danmark. Det var ret forfærdeligt, og jeg blev glad, da Per Stig Møller og de øvrige danskere lod som ingenting. Det fremgik helt klart, at Island, Norge og Sverige rottede sig sammen mod Danmark og det føg med hån mod os. Dette var lige efter Muhammedkrisen, og Høybråtens karriere fik et løft, da han ved den lejlighed blev valgt til præsident for Nordisk Råd. Siden har jeg haft stor forståelse for det, når danske politikere meldte afbud til sessionerne i Nordisk Råd.

  En anden nordmand i international stilling er hyppigt kørt frem på samme måde, Thorbjørn Jagland, tidligere leder af den norske nobelkomité og hovedansvarlig for, at Obama blev belemret med fredsprisen, førend han næsten havde taget plads i det ovale værelse. Jagland er generalsekretær for Europarådet og var tidligere norsk statsminister og udenrigsminister valgt for Arbeiderpartiet. Han har også gang på gang været ude med riven efter Danmark og ser racisme overalt, jeg vil ikke tøve med at kalde ham fundamentalist, og en australsk minister har udtalt sig endnu værre om ham.

  Men nu ivrer Høybråten altså for et udvidet nordisk samarbejde, og statsminister Erna Solberg vil have grænsekontrollen fjernet i Norden. Her tror jeg, at vi skal være yderst forsigtige med at dyrke andet end den knowhow, som skandinaviske efterretningstjenester og politi kan have glæde af, og som du er inde på, må vi være yderst årvågne mht. vore broer. Jeg havde håbet, at Femern forbindelse var blevet skrinlagt, som man gjorde det med tunnelen under Gibraltar, der ellers var langt fremme i projekteringen med et udvalgt svejtsisk ingeniørfirma og EU penge bevilliget til store afrikanske vejanlæg. Vi skal selvfølgelig samarbejde, men vi skal ikke binde os for hårdt til andre, der har gjort en stor dyd og levevej ud af at optræde endnu mere enfoldige, end vi har for vane. Det er livsfarligt for andre, når politikerne optræder så helt ind i helvede dumt, og det må være slut. Over hele Europa skriger folk efter handling.

 23. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  For godt ti år siden var jeg til en foredragsaften med Sherin Khankan, stifteren af foreningen “Kritiske Muslimer”, og en medgrundlægger af den omdiskuterede kvindemoske i København, som tankevækkende nok har hemmelig adresse.

  Sherin Khankans foredrag var yderst velbesøgt, bl.a. også af en ret stor skare muslimer.
  En ung mand spurgte typisk nok Sherin Khankan: “Med hvilken autoritet udtaler du dig? Hvad giver dig ret til at modsige de andre ulema (retslærde)?”. Sherin Khankan svarede, at hun var uddannet i religionshistorie, både på Københavns og på Cairos Universitet — Et svar, der næppe tilfredsstillede den unge mand.

  Som afslutning på foredrags- og debataftenen fortalte en ældre dansker om sine egne oplevelser fra Iran i tiden for “den islamiske revolution” i vinteren 1978/79, og hans beretning var så tankevækkende, at jeg bagefter kunne huske den næsten ordret. (P.S.: Nedenstående resumé er skrevet på grundlag af et af mine gamle indlæg om samme emne, så derfor kan du roligt fæstne lid til ordlyden):

  “For mange år siden var jeg udstationeret som dansk ingeniør i Iran. Landet var meget vestligt præget: Vel var man sig bevidst, at man var muslimer; men religionen tog de fleste ret afslappet. Den var noget, som mest hørte privatlivet til. Tilslørede kvinder sås under Shahen næsten ikke inde i de store byer; men tog man ud i landsbyerne, så man tørklædeklædte eller virkeligt indhyllede kvinder. Det var imidlertid ikke udtryk for en religiøs manifestation; men meget mere udslag af gammel sæd og skik. I en af de mange landsbyer, som lå højt oppe i bjergene, kendte jeg en gammel khadi (islamisk dommer) som var uhyre respekteret dér på egnen for sin store gæstfrihed, visdom og retfærdige domme. Han blev faktisk min ven under mit ophold i Iran, og han lærte mig meget om den tolerante og vise religion islam.

  Så kom Khomeinis såkaldt islamiske revolution. I begyndelsen var næsten alle meget glade og optimistiske; men snart begyndte en ensretningens vind at blæse: Det var meget tankevækkende at se, hvordan et samfund fuldstændigt kunne forandre sig – bogstavelig talt fra den ene dag til den anden – og selv gadebilledet var ikke til at kende igen: Overalt så man nu fuldstændigt formummede kvinder. Mennesker, som man før havde drukket et glas vin eller en øl med, rørte nu ikke alkohol, og var med ét blevet meget troende. Ja – denne uvirkelige forvandling virkede meget skræmmende.
  Jeg tog op til min ven khadien i bjerglandsbyen, for at drøfte situationen med ham. Han modtog mig yderst venligt, som sædvanligt; men jeg kunne mærke, at han var dybt ulykkelig. Da jeg havde meddelt ham min beslutning om at forlade Iran, sagde han indtrængende: “Mr. Jensen: I am very sorry – but THIS IS NOT ISLAM!”

  Nogle år senere mødte jeg, vel hjemme i Danmark igen, tilfældigvis en herboende iransk kvinde, og vi kom naturligvis til at diskutere situationen i Iran. Jeg nævnte for hende, at Khomeinis version af islam ikke behøvede at være den sande, og nævnte min bekendt, den vise khadis, ord. Kvinden svarede tørt: “Jeg er ked af at måtte sige det; men DETTE ER NETOP ISLAM – og det er derfor, jeg er her!””

  Dette var den danske ingeniørs beretning, som et forsigtigt svar på spørgsmålet: Hvad er islam?

  Et spørgsmål, som der som antydet ikke er noget entydigt svar på.

  Den gamle shiitiske iranske khadis version af islam er én tolkning af islam; men den ligeledes shiitiske ayatollah Khomeinis islamtolkning, og de sunnitiske salafisters, talibaners, IS-tilhængeres og Muslimske Brødres udlægning af islam er OGSÅ islam.
  Om de sidstnævntes islamtolkninger er rigtige eller forkerte, er for ikke-muslimer et meningsløst spørgsmål, da koranen for os blot er menneskeværk, og ikke Guds Ord, hvoraf Sandheden ved ret tolkning af teksten kan udledes.

  For mig som ikke-muslim er det derfor lige så formålsløst at strides om den rette forståelse af koranen, som det f.eks. vil være meningsløst at insistere på, at der findes en – og kun én – rigtig tolkning af Shakespeares værker.

  Det er op til muslimerne selv at afgøre, hvad der er den rette koran- og islamtolkning.
  Vi andre må nøjes med at konstatere, hvilke islamtolkninger der vinder frem blandt muslimer i den muslimske verden så vel som i vor del af verden, og forholde os til konsekvenserne heraf.

  På det grundlag, og ikke på en idylliserende eller dæmoniserende insisteren på, hvad der er “rigtig” islam, må vi vurdere vor fremtidige holdning til de muslimske lande, og til accept eller ikke accept af fortsat stor indvandring herfra.

 24. Af Niels Peter Lemche

  -

  RUNA A.G , italienerne, spanierne og franskmændene har to politikorps. Det almindelige og guarde civil (Spanien), carabinieri (Italien) og gendarmes (Frankrig–forbehold for stavningen). De har derfor en bevæbnet styrke til umiddelbar indsættelse, et helt korps. Det findes ikke i mange andre lande, der kører med specielle indsatsstyrker. OK, laguarda civil har ikke altid haft det bedste rygte. Du kan tænke på Lorcas digt om dem; men de er der.

  Vi har ikke meget at gøre godt med, når det bliver rigtig alvorligt. Hæren er stort set ikke-eksisterende (lyt til Lars Møller, Oberst Bøllebank), og så er der det foragtede hjemmeværn, som ville kunne stille 10.000 mand til sådanne opgaver, hvis man ville bruge det.

 25. Af Niels Peter Lemche

  -

  Marie Due, du skulle se HBO serien Lillehammer, som er en tyk parodi på nordmændene. Du vil elske den: En amerikansk mafiafidus, der finder ly i Lillehammer fra de forfølgere, der vil ham til livs, og så går han i gang med at korrumpere hele samfundet.

 26. Af Niels Peter Lemche

  -

  HENRIK ILSKOV-JENSEN, det er et af de bedste indlæg, jeg har læst længe. Du har så evig ret. Islam er mange ting, og der skal også være plads til Mevlanas digte og sufismen. Men du har givet ret i, at vindene for tiden blæser den forkerte vej.

  De tragikomiske er, at det også gælder de to andre åbenbaringsreligioner, jødedommen og kristendommen. Jøderne lader vi være i denne omgang, selv om mennesker med kendskab til Israel kunne fortælle et og andet. Men i kristendommen er der enorm forskel på militant protestantisk fundamentalisme og venlig folkekirkekristendom. Og voldelig, jo, selv om volden inden for kristendommen især ide seneste årtier har været selvdestruktiv. Jeg tænker på de store kollektive selvmordsbevægelser, der især var aktive op mod år 2000. Men en ellers fredelig sekt som Jehovas vidner, der gerne vil forstå sig som kristen (og så taler jeg ikke om, hvad de faktisk er), har jo en utrolig voldelig religion, når man ser på dens forestillinger om Harmageddon og de vantros dom.

 27. Af Maria Due

  -

  Niels Peter Lemche, jeg skal se, om jeg kan få fat i den men tvivler på, at det kan blive værre end virkeligheden, min kære svigerfar var altid fuld historier, som han fortalte, når vi var hjemme hos mine svigerforældre i Gudbrandsdalen. Du husker vel den forargede norske socialrådgiver på Vestlandet, der opnåede at blive citeret i danske aviser, fordi hun fandt det urimeligt, at en mand, der havde passet kameler i sit hjemland, ikke kunne få en lignende stilling i Norge. Vi ventede spændt på at høre mere om staklen, men der blev pludselig stille.

  Håber, at der bliver holdt øje med færgerne, det var jo på Norgesbåden, at boghandleren fra Brønshøj blev anholdt den første gang, mens han var ved at undersøge sikkerheden. Færger er oplagte mål for terrorister.

 28. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  Har terroren i Bruxelles, Paris, København m.m. overhovedet noget med islam at gøre…?:

  Europa er endnu engang blevet ramt af terror, og spørgsmålet, som politikere, efterretningsfolk og kommentatorer stiller sig selv og hinanden i disse dage, er, hvad vi kan gøre for at forhindre gentagelser, eller om vi, som andre forudser, må vende os til terroren som en ny “normaltilsand” i Europa.

  Men det er forkert i denne forbindelse at tale om Europa, for det er ikke hele Europa; men kun Vest- og Nordeuropa, der trues af terror.
  Europa omfatter som bekendt også de central- og østeuropæiske, såkaldte Visegradlande (Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Polen) såvel som de baltiske lande samt Island og Færøerne, og vi hører aldrig om store terroranslag i disse lande.
  Hvorfor behøver indbyggerne i f.eks. Prag og Bratislava ikke at bekymre sig om terror; mens indbyggerne i f.eks. Paris og Bruxelles må leve i konstant terrorfrygt…!??

  Svaret er selvfølgelig, at der i Prag og Bratislava ikke findes store muslimsk parallelsamfund, således som der gør i Paris og Bruxelles.

  Men mange mennesker, især blandt dem der opfatter sig selv som humanister eller venstreorienterede,, bestrider ovenstående antydede sammenhæng mellem jihadinspirerede tolkninger af islam og terror.
  Forskere og debattører, der tilhører den nymoralistiske, multikulturalistiske såkaldte “venstrefløj”, plejer at hævde, at terror, som dens udøvere udtrykkeligt erklærer begået i islams navn til Allahs og Muhammeds ære, “intet har med islam at gøre”; men udelukkende skyldes “etnisk eksklusion”, “diskrimination” og “sociale problemer”.

  Hvis den forklaring var korrekt, måtte man forvente betragtelig terror-aktivitet i de østeuropæiske lande, hvor der findes store grupper, som udsættes for etnisk eksklusion, diskrimination og sociale problemer. (Endda i massivt omfang):

  Det gælder først og fremmest for de mange sigøjnere i Østeuropa; men også i et vist omfang for andre etniske minoriteter i regionen.
  Men de næsten overalt uglesete sigøjnere har som bekendt aldrig grebet til terror som reaktion på deres sociale problemer.
  Der skal nemlig en ideologisk eller religiøs drivkraft til at omsætte social frustration i terroristisk handling.

  Denne drivkraft, denne motivation, har de muslimske minoriteter i Vesten i de krigeriske udlægninger af islam.

  Jihadismen har derfor i allerhøjeste grad med islam at gøre…!

 29. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  Til Niels Peter Lemche:

  Du skriver, at islam er mange ting, og jeg vil som eksempel nævne de tapre kurdere – mange af dem kvinder, selvfølgelig UDEN tørklæde – der kæmper imod IS og de andre islamister.

  Langt de fleste af disse kurdere – som jeg, og nok også de fleste andre vesterlændinge, betragter som helte og heltinder, der både fører en national frihedskamp, og en kamp mod religiøst tyranni – er faktisk også muslimer…(Selv om der, så vidt jeg ved, også findes yaziddier blandt dem)

  De er blot muslimer på en meget anden måde end islamisterne og jihadisterne.

  Islam behøver altså ikke at være lig med de Muslimske Brødres eller de endnu mere yderligtgående salafisters udlægninger.

  Til gengæld er det de sidstnævnte gruppers islamforståelse, der vinder frem med stormskridt overalt i den mellemøstlige og vestasiatiske del af den muslimske verden i disse år. (Det er der flere forklaringer på, som det vil føre for vidt at gennemgå her).

  Det ses bl.a. af, at de Muslimske Brødre og Salafist-partiet (der er lige så indbyrdes uenige, som i sin tid i vor del af verden de Moskvatro kommunister og de Mao-inspirerede kommunister var det) ved det sidste frie valg i Ægypten sammenlagt fik henved 70% af stemmerne.

  I de fleste mellemøstlige lande ville islamisterne formentlig vinde, hvis der blev afholdt helt frie valg.

  Selv det førhen så sekulære Tyrkiet har i dag en folkevalgt, islamistisk leder med klare autoritære tilbøjeligheder.

  Så den ofte hørte påstand om, at islamismen kun har opbakning fra et lille mindretal af muslimer, passer ganske enkelt ikke.
  I hvert fald ikke når det gælder Mellemøsten, Nordafrika (med Tunesien som undtagelse) og Vestasien. (Dog formentligt med Iran som undtagelse, fordi iranerne har over 35 års erfaring med den virkeliggjorte Islamiske Stat som vurderingsgrundlag).

  Og det er som bekendt fra disse områder, hvor folkeflertallene hælder mod islamismen, at de store folkemasser, der søger mod Vesteuropa, kommer fra…

 30. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  HAR INGER STØJBERG BLOD PÅ HÆNDERNE…?

  Kort før jul offentliggjorde Politiken en tegning af integrationsminister Inger Støjberg, der hænger døde flygtninge på sit juletræ…:

  Pointen var, at hun som talskvinde for en stram udlændingepolitik har et medansvar for, at flygtninge dør under den farefulde sejlads til Europa.
  Inger Støjberg har med andre ord “blod på hænderne”…

  Hvis den præmis skal gælde; må den omvendte præmis logisk nok også gælde:

  Alle de politikere i de vesteuropæiske lande, som i årtier har talt så varmt for indvandringen og det multietniske samfunds kulturelle berigelse; og som har givet asyl og endda statsborgerskab til i tusindvis af salafister og jihadister fra Mellemøsten, som i de fleste af deres hjemlande enten ville være tvunget til tavshed, eller sidde indespærret i fængslerne, samt givet dem lov til at sprede deres propaganda og hverve tilhængere i Vesteuropa:

  ALLE DISSE POLITIKERE må naturligvis, i lighed med Inger Støjberg, pålægges et ansvar for konsekvenserne af deres politik…!

  En politik, som er endt i kulturbekrigelse, i stedet for kulturberigelse.

  Derfor kunne jeg med lige så stor ret, som Politiken bebrejder Inger Støjberg, hævde, at Zenia Stampe og Sofie Carsten Nielsen fra De Radikale har Finn Nørgaards og Dan Uzans blod på deres hænder, og at deres åndsfæller i Belgien, Frankrig, Storbritannien og Spanien har blodet af ofrene for den islamiske terror i deres lande på deres hænder…

  Det vil jeg imidlertid IKKE sige. For jeg fandt Politikens hadefulde smædetegning af Inger Støjberg meget usmagelig, og lige så usmagelig ville jeg finde en karikatur med modsat indhold, vendt mod f.eks. Zenia Stampe.

  MEN:

  Tilbage står det faktum, at det tit er umuligt, kun at gøre det gode i denne verden.
  For verden er smudsig, og handler man i denne smudsige verden, undgår man ikke at få smuds på hænderne.
  Selv en politik, som tilhængerne opfatter som udelukkende drevet af idealisme og humanisme, kan have blodige konsekvenser.

  Og ansvaret for disse konsekvenser må de humanistiske politikere tage på sig.
  Især fordi de VAR advaret om de forventelige konsekvenser af deres sorgløse multikulti ideoligi; men de afviste som oftest dem der forsøgte at advare på nedladende, og undertiden ligefrem hadefuld, vis.

  “Det bødes der for i årene der kommer”, som man siger…

  Men det bliver nogle andre mennesker, end dem der i sin tid indledte det multikulturelle eksperiment, der kommer til at betale prisen.

  Heriblandt mange af de muslimske indvandrere, som gerne vil vores samfund; men som kommer i klemme, i takt med at fortsat masseindvandring og forøget islamistisk og jihadistisk aktivitet i de vesteuropæiske lande får polariseringen til at vokse…

 31. Af Maria Due

  -

  Henrik Ilskov-Jensen. jeg kender mange ingeniører, der har været udsendt af de store danske firmaer til byggeprojekter i muslimske lande. Derfor har jeg også tidligere hørt historier, som den du fortæller ovenfor om venlige muslimer, som man troede, at man var kommet tæt på. Lige indtil der skete et eller andet, og man pludselig forstod, at der alligevel er et kulturelt svælg imellem europæere og fx en iraner eller araber i Mellemøsten. For det hurtige skift er nemlig den mest interessante og aktuelle pointe i din historie. Ved shahens fald gik Teheran lynhurtigt fra at være en by med et vist amerikansk præg til sæk og aske for kvinderne. Det samme skete i Kabul.

  Det er i de hurtige skift, den store fare lurer på os. Islam og de klankulturer, der har været i interaktion med islam, efterlader nogle særlige strukturer i sindet, som vi næppe kan ændre på – uanset hvor meget der “integreres”.

 32. Af bent nielsen

  -

  De rødradikale og skabsradikale kredse der har hovedansvaret for masseindstrømningen af afrikanske og arabiske evighedsturister, prøver at lyve sig fra dette ansvar ved at forklare at man ikke kunne forudse problemerne, og at hvis vi havde behandlet asylanterne, migranterne og de kulturfremmede “bedre”, så var der ikke opstået alle disse konflikter og kriminelle ulykker. Men sandheden er at godheds- og indvandringsindustrierne har været korrupte fra starten af, og at de radikale kliker har været blinde og døve eller dumstædige overfor alle advarsler og alle tegn på at masseindvandringen undergravede Danmarks og Europas økonomi, velfærd, fred og sikkerhed.

  Sandheden er at feministerne og pladderhumanisterne eller nykommunisterne/socialisterne/de radigale…. camoufleret som “menneskevenner”….. har forvandlet Danmark, Tyskland og Sverige til vanvidssamfund hvor landenes egne indbyggere er blevet bedraget og forrådt på det grusomste.

  I Danmarks er det blevet en industri at gøre børn faderløse, moderløse eller helt forældreløse. Afstumpede og barbariske overgreb har allerede knust tusinder af barneskæbner. Men medierne skriver ikke meget om denne organiserede udnyttelse af børn, selvom der er tale om en gigantisk skandale. (fortsættes hvis det ikke forhindres af f)

 33. Af bent nielsen

  -

  I Danmark er det også blevet en “industri” eller et politisk projekt at håne, nedværdige og hetze mænd, at gøre dem retsløse, at udstille dem som primitive, tarvelige, uduelige og umulige, i sammenligning med de langt klogere, dygtigere og bedre kvinder. En stor del af de politiserende feminister, rødstrømper, ligestillingsfanatikere og kvindelige journalister bruger forbavsende megen tid på at nedgøre og bagtale mændene. (samtidig med at de efterligner dem)

  Det er også blevet politiske projekter og kæpheste at bagtale de nationale værdier, familieværdierne, traditionerne, danskheden og vores kulturarv. I visse kliker og sekter anses det for vældig “fint” at se ned på sit eget folk og sit eget land. Og for de “humanistiske” fruentimmere gælder det om at lille Danmark skal gøres til en “godhedens stormagt” der skal redde hele verden, blandt andet ved at lade det halve af Afrika og Mellemøsten flytte op til os.

  I det radikale parti har det længe været betragtet som helt OK at arbejde for kvindernes ophøjelse SAMTIDIG med at man arbejdede for deres totale fornedrelse gennem islamisering af samfundet. Denne selvmodsigende/forrykte/åndsformørkede politik bør ikke forbavse nogen, da radikal politik altid har været præget af selvmodsigelser og utopier uden jordforbindelse.

  Kunne skrive om galskaben i Borgens politik længe endnu, men det korte af det lange er at Danmark er ved at blive forvandlet til en komplet galeanstalt af visse politikere og medier. Og at galeanstalten risikerer at ende som et samfundshelvede, et terrorlandskab og en krigszone.

 34. Af bjarne petersen

  -

  Troede ærlig talt at bunden var nået med den røde regering vi slap af med for et halvt år siden. Men den blå er endnu værre. Indvandrerne er nu fra dag eet tildelt STØRRE RETTIGHEDER end danskerne mht. boliger, jobs, penge, velfærd og lægehjælp osv. Er regeringen gået helt fra forstanden? I årevis har boligpolitikken overfor danskerne været yderst asocial, men nu er den da ikke bare asocial, men direkte fjendtlig. Også mht. velfærd, uddannelse og jobs skubbes danskerne om bag i køen. Det er da fuldstændig grotesk og et svigt af dimensioner overfor landets egen befolkning. Og hvad er der blevet af løkkes valgløfte om straksstop for mere indvandring???

 35. Af bent nielsen

  -

  Den korte avis melder nu at efterretnings- og militærchefer advarer om at tusindvis af terrorister kan være ankommet til Europa, efter at Merkel inviterede millioner af migranter indenfor. I Belgien kunne der være blevet sprængt en snavset atombombe.

 36. Af Jonas Henriksen

  -

  Spot on, det kan ikke vare længe før korthuset styrter sammen. En flok magtliderlige løgnere.

 37. Af Allan Sørensen

  -

  Jeg har et nært kendskab til en person, der arbejder i Saudi Arabien.
  Efter denne persons udsagn, foragter stor del af saudierne vesterlændinge, men har i den grad kopieret vestlige riges eksklusive livsstil. Det er f.eks. almindeligt kendt, at rige saudier kører ud i ørkenen og drikker sig i hegnet.

  I Saudi er der også mange såkaldte tjenende ånder, mange af dem er fra Pakistan. Min bekendt har somme tider talt med en pakistansk herre i embedets medfør. Denne mand har tre døtre, som han ønsker at give en videregående uddannelse og overvejer, hvortil han kunne sende sine døtre på universitetet. Den frihed vi har her i Nordeuropa tiltaler ham. Han yder en stor indsats for at få sine døtre uddannet. Han er også muslim.

  Den tredje virkelighed er de unge saudier, der har været i Vesten for at studere og nu har stiftet en familie. Mange af dem længes efter det liv de havde i Vesten, hvor kvinderne havde større frihed. Disse unge håber på at deres liv vil udvikle sig til større frihed.

  I Saudi går man ikke synligt med et kors, hvis man er kristen. Man tager heller ikke leverpostej med i kufferten til Saudi, hvis man er klog.

 38. Af hektor heimlich

  -

  Politikerne tænker kun på en ting: at behage multi-kulti mutti så at de kan få en post ved EU som giver helt anderledes med gysser end hvad de er vant til, derfor har de stukket kniven i ryggen på deres eget folk og deres egne vælgere. DF er forbavsende tavse.

 39. Af hektor heimlich

  -

  Det er for mig yderst mærkeligt så meget der råbes op om integration. Terroristerne er jo for pokker velintegrerede. Piloterne som fløj ind i tvillingetårnene i New York var veluddannede ingeniører -uddannede på de bedste skoler i Tyskland. Nej, det hjælper ikke med integration -sikke noget vås!

 40. Af P Christensen

  -

  For årtier siden havde vi den kolde krig,
  som aldrig blev varm, da fjenden blev holdt effektivt i skak.

  Nu nærmer vi os den varme krig, hvor problemet er,
  at vi har fjenden rendende frit rundt blandt os.

  Inviteret ind i det nu pivåbne Europa af de samme politikere,
  som holdt det lukket under den kolde krig.

  Thi kalder man politik for religion hersker der berøringsangst.

 41. Af hektor heimlich

  -

  Læg lige mærke til at det igen igen er tyskerne som forårsager krigen!

 42. Af hektor heimlich

  -

  Expressen har tidigare rapporterat om Mohamed Aziz Belkaids liv i Sverige. Tiden i Sverige kantades av ett kriminellt leverne och han dömdes ett flertal gånger för småbrott.
  Under hösten 2013 lämnade han landet och anslöt sig därefter till terrororganisationen IS, enligt uppgifter som Sky News tagit del av.
  Mohamed Aziz Belkaid sköts till döds i stadsdelen Forest i Bryssel under ett tillslag av belgisk polis i förra veckan. Enligt CNN var Belkaid tungt beväpnad och sköt mot polisen i samband med tillslaget.
  I nat brændte svenskerne det 41. fremtidige flygtningecenter af -så kan danskerne jo selv tænke sig til årsagen. Sverige har i 50 år været tyranniseret af socialdemokraterne -det var ingen tilfældighed at Palme blev skudt. Det var ingen tilfældighed at Breivik skød socialdemokrater på ø-lejr! Sosserne har kæmpet for at beholde magten med de mest udemokratiske metoder som findes -bla afskedigelse af offentlige ansatte med forkert partifarve og meget meget andet som det vil føre for vidt at fortælle om her.

 43. Af hektor heimlich

  -

  Klippet fra “Aftonbladet”: År 2010 kom algeriern Mohamed Belkaid till Sverige. 2011 fick han uppehållstillstånd och levde i flera år tillsammans med en svensk kvinna i Märsta norr om Stockholm.
  Under åren i Sverige begick Belkaid flera småbrott, som stölder och snatteri. Han dömdes också för brott mot knivlagen efter att ha burit en fällkniv på Ikea Barkaby är 2013.
  Sedan han folkbokfördes i Sverige hade han ingen inkomst, enligt Skatteverket.
  Nu pekas samma man som under flera års tid levde i Sverige ut som befälhavare för den cell som utfört terrorattentaten i Paris och Bryssel.
  Amerikanska CNN hänvisar till en säkerhetskälla som uppger att belgisk polis nu arbetar efter teorin att Belkaid ska varit ledande i gruppen som mördat flera hundra människor.
  Mohamed Belkaid ska ha hjälpt den nu gripne Salah Abdeslam att fly när belgisk och fransk polis slog till mot en adress i Brysselförorten Forest i förra veckan. Enligt CNN ska den tungt beväpnade Belkaid ha skjutit täckeld när Abdeslam lyckades fly. 35-åringen sköts sedan till döds av en av den belgiska polisen prickskyttar.

 44. Af Hulda i Bagermosen h

  -

  Smil og se glad ud! Lad dig ikke skræmme af terroristerne! Den dag de skyder dig skal du udråbe: jeg var ikke bange. Du skal lade dig massakrere med et smil på læben!!

 45. Af Lars Rydskov

  -

  Krudttønden, tidligere angreb viser tydeligt at PET ved ikke hvad der sker ( men en 1 mia til at drive en af Danmarks dyreste og mest infektive organisationer – er sikkert ikke nok ???)

 46. Af Kiehn Andersson

  -

  Det beviser kun at de ansatte på Klausdalsbrovej , lever i deres egen luxus og drømmeverden . De går rundt i fine habiter og forsøger at se kloge ud.
  PS. I må godt sende kopi til Säpo.

 47. Af hektor heimlich

  -

  En svensker har altså med svenske statens accept af hans livsanskuelse slået 500 mennesker ihjel i Paris og Bruxelles . Det har jo lignende dimensioner som Szrebenica. Skal den svenske regering så for domstolen i Haag? for folkemord?

 48. Af A. Bierce

  -

  Forståeligt, at ingen tør sætte sig tæt på muslimer i tog og bus.

 49. Af Hulda i Bagermosen h

  -

  En svensker har altså med svenske statens accept af sin livsanskuelse myrdet 500 mennesker. Det har Screbenize dimensioner. Skal svenske staten så for domstolen i Haag for folkemord?

 50. Af Niels Peter Lemche

  -

  Faktisk plejer PET at have ganske god kontrol med, hva der sker. Hvor mange terrorangreb har der egentlig været i DK, og hvor mange døde? 2, hvis jeg husker ret. Det er to for meget, men ikke nok til at fordømme en hel organisation.

 51. Af Hulda i Bagermosen h

  -

  Der er også altid fuldt med muslimer på færgerne til Sverige man er hunderæd på hele overfarten!

 52. Af hektor heimlich

  -

  Niels Peter Lemche der er desværre meget der tyder på at PET ikke har styr på noget som helst men du vil måske at tingene skal blive værre. To døde mener du ikke spiller nogen rolle -nej du er naturligvis heller ikke i familie med dem -og så er det jo -heldigvis for dig- ikke dig der blev myrdet! så kan man jo godt undlade at vise empati -ligesom alle mullaher-

 53. Af A. Bierce

  -

  @Niels Peter Lemche:
  Citat: “…og hvor mange døde? 2…”

  Du glemte den tredie, din muslimske broder, jihad terroristen.

 54. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  Til Niels Peter Lemche:

  Jeg ser, at du er tilbage på Debatten, og vil derfor benytte lejligheden til at stille dig et spørgsmål, der ganske vist ligger uden for Bloggens debatemne; men som jeg længe gerne har ville stille dig:

  Skal eller bør museerne i Europa og USA tilbagelevere alle de mange kulturgenstande, kunstværker og historiske levn og kildeskrifter, som siden kolonitiden er indsamlet eller opkøbt af europæere og amerikanere?

  Det har der gennem årene været heftig strid om, og jeg hører til dem der ikke har været enig i kravet om udlevering af museumsgenstande ud fra et postuleret princip om, at “ethvert land har et retskrav på alt, hvad der i tidens er gravet op af dets undergrund”.

  I de seneste år synes udleveringsdiskussionen at være forstummet. Alle kultur- og historieinteresserede (vel også i Mellemøsten) må prise sig lykkelige over, at vi ikke for 10 år siden udleverede mesopotamiske og syriske kulturskatte til Irak og Syrien, og dermed sikrede, at de stadig i dag kan ses og studeres på vestlige museer.
  Mon ikke også mange med gru tænker på, hvad der eventuelt kan ske i Ægypten, og vil det på den baggrund ikke være uforsvarligt at udlevere alle de mange oldægyptiske genstande, der dag befinder sig på museer i vor del af verden, til Ægypten?

  Det må du have gjort dig nogle tanker om.

  Derfor dette spørgsmål ti dig.

 55. Af ole hansen

  -

  Når det gælder migranter og invaderende horder er der ingen ende på de radikales og pladderhumanisternes næstekærlighed, gavmildhed og fornemme menneskesyn, men når det drejer sig om danskere der er ofre for arbejdsløshed, skilsmisse-overgreb, hjemløshed, sygdom eller overfald, så er det eneste “humanisterne” har tilovers til deres egne landsmænd og landskvinder store mængder af iskold ligegyldighed, kynisme og frækhed. Svigt på svigt overfor deres eget land er hvad der kendetegner feministerne/pladderhumanisterne/nykommunisterne. Men heller ikke V og K kan man stole på, og DF er tilsyneladende faldet i søvn.

 56. Af Eva Madsen

  -

  Der bor over 50 millioner muslimer i Europa, de fleste i potentielle forbryderiske ghetto reder ,hvor udklækningen af herrefolket foregår i et hastigt tempo sammenlignet med værtsnationen.

  Har Muslimerne noget tilfælles med gøgen der myrder indbyggerne i reden , der udnytter værtsfolkets godhed for egen vindings skyld. ??

  Er muslimerne og ikke vestlige indvandrere i Danmark overrepræsenteret på arbejdsmarkedet. ?? Er der nogen der tør eller har lyst til at ansætte en ung muslim fra en ghetto. ?

  Hvem ligger i bunden når man studerer karakterer fra folkeskolen . ??

  Hvem ligger i toppen af kriminal statistikkerne. ??

  Hvem iklæder sig førertrøjen når det gælder mængden og størrelsen af overførselsindkomster og svindel hermed .??

  Hvem rejser på ferie i det hjemland man er flygtet fra. ??

  Hvilken religion / isme kan ikke integreres i de vestlige lande .??

  Hvilket folkeslag har en overepræsenteret overfertilitet og analfabetisme , der medfører at de ikke er i stand til at forsørge sig selv . ??

  Hvilken folkeslag er konstant i konflikt med sig selv og andre. ??

  Hvilken folkeslag og religion hører man konstant om i TV – avisen og diverse nyhedsformidlinger ??

  Hvilken folkeslag undergraver og udnytter demokratiet i Danmark.??

  Hvilken folkeslag og religion kommer teoristerne fra. ??

  Hvilke folkeslag beslaglægger / koster hvert år over 200 milliarder af danskerne skattekroner. ??

  Er der en anden udvej end rundbordssamtale , samtaleterapi, konfliktløsning,, posten endnu flere penge i ghettoerne og muslimskolerne ???

  JA – det er der – hvis politikerne har hår på brystet – stop for al ikke vestlig indvandring – opsigelse / tilpasning af alle konventionerne / menneskerettighederne – påbegyndelse og hjemsendelse af ikke vestlige indvandrere – start med dem der er på overførselsindkomst.

 57. Af ole hansen

  -

  Og så har Enhedslisten netop været ude for at meddele at vi SAGTENS kan modtage yderligere hundredtusindvis af kulturfremmede afrikanske og arabiske migranter. For Danmark er sådan et rigt land, er deres begrundelse.

 58. Af E Nielsen

  -

  Det er selvfølgelig et problem at en del unge med muslimsk baggrund bliver radikaliseret i Europa og Danmark , men det man ikke hører så meget til er den. Radikalisering som også foregår på den yderste højrefløj både i Danmark og Europa i disse år.
  Begge dele er noget vi skal holde øje med og bekæmpe med demokratiske midler, for hvem ønsker at det ene vanvid afløses af det andet.
  Når Daniel Carlsen fra DP kan citeres fra et indlæg jeg så forleden -at der i forbindelse med attentaterne i København skete to dødsfald, et på en dansker og et på en jøde- så begynder mine nakkehår at stritte.
  For mig bekendt var de begge danske statsborgere.

 59. Af ole hansen

  -

  I mange lande har man set den politiske klasse/nomenklaturaen/”eliten” plyndre løs og myrde løs på egen befolkning, direkte eller indirekte. Er det også hvad der er på vej i Danmark?

 60. Af Niels Peter Lemche

  -

  E Nielsen,

  Helt korrekt. Man har sagt, at der ingen jøder findes i Danmark, men danskere med kristen religion og danskere med jødisk religion. Det var måske også begrundelsen for indsatsen i oktober 1943. Men det ser desværre ud til i lyset af den aktuelle udvikling, at mens der på den ene side findes integration, findes der på den anden desintegration, fremmedgørelse.

  Man kan bare læse et indlæg som det fra ‘Eva Madsen’ igen. Fuldstændig rabiat med kun et formål: Desintegration efterfulgt af dæmonisering og deportation … hvorhen?

 61. Af Arne Lago von Kappelgaard

  -

  Til eftertanke:
  Buddhister som lever med hinduer = intet problem
  Hinduer som lever med kristne = intet problem
  Hinduer som lever med jøder = intet problem
  Kristne som lever med shintoer = intet problem
  Shintoer som lever med confucians = intet problem
  Konfusianere som lever med baha’er = intet problem
  Baha’er som lever med jøder = intet problem
  Jøder som lever med ateister = intet problem
  Ateister som lever med buddhister = intet problem
  Buddhister som lever med sikher = intet problem
  Sikher som lever med hinduer = intet problem
  Hinduer som lever med baha’er = intet problem
  Baha’er som lever med kristne = intet problem
  Kristne som lever med jøder = intet problem
  Jøder som lever med buddhister = intet problem
  Buddhister som lever med shintoer = intet problem
  Shintoer som lever med ateister = intet problem
  Ateister som lever med konfusianere = intet problem
  Konfusianere som lever med hinduer = intet problem

  Til eftertanke:
  Muslimer som lever med hinduer = problem
  Muslimer som lever med buddhister = problem
  Muslimer som lever med kristne = problem
  Muslimer som lever med jøder = problem
  Muslimer som lever med sikher = problem
  Muslimer som lever med baha’er = problem
  Muslimer som lever med shintoer = problem
  Muslimer som lever med ateister = problem
  Muslimer som lever med muslimer = stort problem
  De er ikke glade i Gaza
  De er ikke glade i Egypten
  De er ikke glade i Jordan
  De er ikke glade i Qutar
  De er ikke glade i Libyen
  De er ikke glade i Marokko
  De er ikke glade i Iran
  De er ikke glade i Iraq
  De er ikke glade i Yemen
  De er ikke glade i Afghanistan
  De er ikke glade i Pakistan
  De er ikke glade i Syrien
  De er ikke glade i Libanon
  De er ikke glade i Nigeria
  De er ikke glade i Kenya
  De er ikke glade i Sudan
  De er ikke glade i Chad
  De er ikke glade i Somalia
  De er ikke glade i Bangladesh
  De er ikke glade i Tajikistan
  De er ikke glade i Albanien
  De er ikke glade i Palæstinensiske Selvstyre
  De er ikke glade i Tyrkiet
  De er ikke glade i Malaysia
  De er ikke glade i Indonesien

  Hmm, hvor er mennesker glade?
  De er glade i Australien
  De er glade i England
  De er glade i Belgien
  De er glade i Frankrig
  De er glade i Italien
  De er glade i Tyskland
  De er glade i Norge
  De er glade i USA & Canada
  De er glade i Indien
  Vi er glade i Danmark
  Vi er glade i næsten hver eneste land, som ikke er islamisk. Og hvem giver muslimerne skylden? Ikke Islam…, ikke deres regeringer…, ikke dem selv… De bebrejder de vestlige lande, som de er glade i! Og så vil de ændre de lande, de er glade i, så de bliver som de lande, de påstår sig flygtet fra, og hvor de ikke var glade!

  Der er ikke plads til sentimentalitet, når man står over for den verdensomspændende fare som de fleste muslimerne udgør. En fuldstændig uddrivelse af muslimerne fra Europa er ikke et spørgsmål om moral, men et spørgsmål om landenes indre sikkerhed. Muslimens væsen og såkaldte religion vil altid bestemme hans handlinger. På samme måde som Coloradobillen ødelægger kartoffelmarken, ja er nød til at ødelægge den, sådan ødelægger muslimen landene og de etniske befolkninger, og de kan henholde sig til koranen og de tilhørende hadither.
  Ingenting skal der til, før muslimske mimoser råber og skriger, og trækker alle de kort der er stillet dem til rådighed af et blødsødent samfund: Krænkselskortet, underdog-kortet, racismekortet, diskriminationskortet.
  Vi skal give muslimerne tilbage med samme mønt og opgive vores gammeldags pladderhumanisme. Muslimen forstår kun hårdhed og konsekvens samt pisken. Vi viger tilbage for at tale om race og religion, men islam er Europas betændte blindtarm. Islam kender kun til hadets sprog mod fremmede racer og religioner, et had de åbenbart henter i en bundløs brønd.

 62. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  Til Ole Hansen:

  Har du en kilde til din oplysning om Enhedslisten?

  Det er ikke fordi jeg ikke tror på hvad du skriver – det passer tværtimod fint med Enhedslistens holdning – men en kildehenvisning er nu aldrig at foragte…

  Enhedslisten bruger som begrundelse for, at vi bør tillade fortsat stor indvandring,, at “Danmark er sådan et rigt land”, og hertil vil jeg sige:

  Ja, sådan tager vort land sig utvivlsomt ud for den typiske Enhedsliste-vælger, som tilhører den akademiske eller den kreative og kunstneriske elite, eller som er offentlig ansat eller arbejder i mediebranchen, eller er en ung studerende, som er barn af forældre fra en af de nævnte grupper.

  For faglært og ufaglært arbejder, for slet ikke at tale om arbejdsløse og kronisk syge, forekommer Danmark ikke at ære nær så rigt, som Enhedslistemedlemmerne mener.

  Og når Enhedslistens leder, Johanne Schmidt-Nielsen, ved håndsoprækning for åben TV-skærm, således som vi kunne se det i en DR-debatudsendelse sidste efterår, tilslutter sig den opfattelse, at en stadig stigende indvandring af asylansøgere fra den Tredje Verdens lande ikke vil gå ud over den danske velfærd, afslører hun, at hun enten intet har forstået af de økonomis-sociale sammenhænge i vort samfund. Eller at hun måske nok har forstået disse sammenhænge; men med åbne øjne vælger at sigte sine dårligst stillede landsmænd, fordi det er nogle andres interesser, som hun ønsker at varetage.

  Derfor får Enhedslisten heller ikke særligt mange af arbejderklassens stemmer.

  Men som sagt, Ole Hansen: En kildehenvisning vil være velkommen…!

 63. Af Niels Larsen

  -

  Rundt om i Europa vågner folk langsomt af dvalen:

  Italiensk avis tager bladet fra munden

  Lad os smide islam ud af vore lande, skriver den italienske avis Il Giornale på lederplads som reaktion på blodbadet i Bruxelles

  “Islam og dens gud er uforenelige med vores civilisation, har vore børns blod på hænderne og er umættelige. Det er problemet. Resten er bare snik-snak.”

  Om de muslimske mordere i Belgien bemærker lederen: “De stopper ikke; de vil ikke stoppe. De er ikke desperate; de udgør islams bourgeoisi – dem som nogen har betegnet som “integrerede”, og som vi forventes at stole på.”

  “Nok er nok!”

  “Vi redder, føder på og tager os af vore fjender. Selv om de kan være “moderate” og ikke håndterer bomber, bliver de grobund for, yder beskyttelse til og står i ledtog med dem, der bemander bombenetværket.”

  Den islamfjendtlige holdning, skriver avisen, “er ikke racisme, men selvforsvar”.

  ilgiornale.it/news/cacciamo-lislam-casa-nostra-1238561.html

 64. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Angående muslimske terrorister indtrængende i Europa/Danmark, er det ved en anelse omtanke indlysende, at IS vil og gør, udnytter flygtninge strømmen til EU for, at etablere sig!

  Dette er en enestående mulighed, set fra IS’s side til at kunne terrorisere Eu!

  Hvis ikke efterretnings tjenesterne, tager dette fakta, ind i deres vurderinger, er de uduelige!

  Angående muslimsk indvandring til Europæiske lande, er det en dokumenteret selvfølge, at terrorisme følger muslimer, overalt hvor de kommer!

  Så det er en selvfølge, at vi skal have deres moskeer revet ned og muslimer jaget ud af Europa!
  M.v.h.

 65. Af bent nielsen

  -

  E ni elsen og le m che har vist det tilfælles at de er vældig bekymrede når det gælder den såkaldte højrefløj, mens de ikke er spor bekymrede når det drejer sig om masseindstrømningen, invasionen, flodbølgen eller lavinen. At Danmark er ved at blive oversvømmet, ignorerer de.

 66. Af Runa A.G

  -

  Radikalisme skabes af yderligtgående tro, yderligtgående politisk overbevisning, højre, eller venstre, racisme, diktatur, fattigdom, kriminalitet, manglende civilisierende opdragelse, manglende empati, hjernevask, psykopatiske tilbøjeligheder, manglende eller tabt kultur, tab af identitetsfølelse og magtsyge.

  Indvandring skabes ikke kun af flygtninge, mennesker migrerer også for at søge andre veje i deres liv, ud af fattigdommen, eller diktaturstaten, eller af eventyrlyst. Derfor kan man ikke antage at terrorisme kun skyldes krige, det kan være dog være medvirkende.

  Flygtningekriser er skabt af destabiliserede krigshærgede områder, grundet mange forskellige faktorer.

 67. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  Arne Lago von Kappelgaard skriver bl.a.:

  ‘”På samme måde som Coloradobillen ødelægger kartoffelmarken, ja er nød til at ødelægge den, sådan ødelægger muslimen landene og de etniske befolkninger, og de kan henholde sig til koranen og de tilhørende hadither.”

  Jeg synes vi bør lade være med at sammenligne mennesker med dyr. Især, når det som her er skadedyr, som andre mennesker sammenlignes med.

  Jeg er fuldstændig enig i, at mødet mellem millioner af i løbet af ganske få årtier indvandrede, æresbevidste og mere eller mindre kultur- og trosforankrede, kollektivistisk tænkende muslimer i den vestlige del af Europa på den ene side, og vor egen stærkt sekulariserede, kulturkristne, super-individualistiske og kulturkristne, materialistiske civilisation på den anden side snarere fører til kulturbekrigelse, end til kulturberigelse.

  Jeg deler naturligvis også harmen efter den seneste tids udførte, og de mange i sidste øjeblik forpurrede, jihad-terrorangreb mod den vesteuropæiske civilbefolkning, hvis lande gæstfrit; men naivt, har modtaget disse mennesker som flygtninge eller indvandrere. (Eller de har haft forældre, der har tilhørt en af disse kategorier).

  Jeg forstår også, at overdrivelse kan fremme forståelsen; men alt for grove overdrivelser er ikke bare ikke fremmende for forståelsen:
  De er direkte skadelige for den sag, som den der groft overdriver søger at fremme.

  At sammenligne en hel folkegruppe som f.eks. muslimerne med skadedyr som coloradobiller, leder straks tanken hen på filmen “Der ewige Jude”, fra 1940, hvor i en berømt/berygtet scene jøderne sammenlignes med rotter. (At sammenligne jøder med skadedyr var som bekendt udbredt i Nazi-Tyskland, også længe før omtalte film).

  Derfor:

  Hvis man gør sådan noget, udsætter man sig for sammenligninger med nazismen. Man skyder med andre ord sig selv i foden.

  Derfor; men IKKE KUN derfor, bør vi aldrig sammenligne mennesker med dyr!

  Den vigtigste grund til at afholde sig fra sådanne paralleliseringer, er selvfølgelig ikke, at “det rammer en selv som en boomerang”; men at det i værste fald gøder grunden for etnisk udrensning, eller ligefrem folkemord:

  For hvad skal man gøre ved skadedyr?

  Dem udrydder man da…!

  For at udgå misforståelser vil jeg gerne understrege, at jeg ikke på nogen måde tror, at Arne Lago von Kappelgaards hensigt er at opfordre os til at slå muslimer ihjel, som man ville slå coloradobiller ihjel.

  Vi kan alle i “kampens hede” komme til at skrive noget, der er skyder over målet.

  Det kan jeg bestemt også…!

 68. Af Eva Madsen

  -

  Af Niels Peter Lemche
  – 25. marts 2016 09:53

  Du skriver hvorhen. ?

  Kære lemCKE.

  Hvis jeg kom på besøg hos dig – ville du formentlig vise mig ud af dit hus. !
  (da jeg iflg dine skriblerier er din største hadinde.)

  Danskerne bor Danskernes hus – hvorhen vi skal udvise uvelkomne gæster er fuldstændigt ligegyldigt – bare de er væk fra Danskernes territorium.

  Danskerne skal og kan ikke tage sig af jordens 7 milliarder overbefolkede mennesker og i særdeleshed IKKE /IKKE VESTLIGE folkeslag.

 69. Af bjarne petersen

  -

  På en anden blog, amalies, beskrives nykommunisme som en skimmelsvamp der angriber hjernevævet. Er det så en tilladt sammenligning, når coloradobiller nu falder nogen for brystet? (er det “bedre” at kalde dem terrorister?) En spørger efter en kildehenvisning vedr. Enhedslisten. Mon ikke kilden er artiklen i BT for et par dage siden, hvor en ordfører fra den røde liste forklarede at Danmark sagtens kan modtage mange flere migranter, fordi DK er et rigt land. Hvor er kappelgaards indlæg?

 70. Af E Nielsen

  -

  Bent Nielsen eller hvad du nu hedder(jeg har set det hakkende tastatur komme med indlæg i andre navne)
  Det er lidt pinligt at læse din kommentar til mit indlæg hvor jeg netop udtrykker bekymring for det der foregår både i det muslimske miljø og på den yderste højre fløj.
  Så en smule fairness ville afgjort gavne debat niveauet .

 71. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  Bjarne Petersen:

  Kappelgaards indlæg står ovenfor og er indsendt i dag den 25. marts 2016 10:17.

  “På en anden blog, amalies, beskrives nykommunisme som en skimmelsvamp der angriber hjernevævet. Er det så en tilladt sammenligning, når coloradobiller nu falder nogen for brystet?”

  Alt er tilladt; men ikke alt er lige godt eller rigtigt.

  Som tilhænger af ytringsfriheden, og modstander af §266b, falder det mig ikke ind at ville sætte grænser for andre menneskers ytringer, bortset fra de grænser, som injurielovgivningen sætter.

  Men at modsige er selvsagt ikke det samme som at bestride den anden ret til at sige eller skrive det som man modsiger.

 72. Af Runa A.G

  -

  Jeg burde have skrevet radikalisering i stedet for ordet radikalisme. Radikalisme findes dog i NU DANSK ordbog.

  Idet vi har et parti i Danmark, der hedder De Radikale, kan ordet ikke bruges. Mit indlæg har intet med de Radikale at gøre.

 73. Af hektor heimlich

  -

  Jeg tænker at der vil blive en uendelig strøm af europæere til USA de kommende år specielt hvis Trump bliver præsident. Halvdelen af min familie er allerede flyttet og jeg regner stærkt med at resten følger efter, Men det er alligevel skrapt nok at man skal være nødt til at overlade sit fædreland til muslimer. I følge FN konventionen har et folk som bor i et land og har opbygget en kultur i landet ret til dette –men, men det gælder helt klart ikke danskere og svenskere!

 74. Af Eva Madsen

  -

  Af Henrik Ilskov-Jensen
  – 25. marts 2016 10:57
  Kære Henrik

  Det er venstrefløjen, de radikale, godhedsmenneskerne og mediernes skyld i at højreradikale – højre nationalister svines til og beskyldes for at være nazister – men hellere blive beskyldt for at være en nazist end en tåbelig landsforræder og anti national.

  OBS. Hr. Jensen – mener du virkelig at mennesker er så langt væk fra dyrene – det er jo ikke så lang tid siden- i forhold til jordens alder – at vi svang os rundt i trætoppene.

 75. Af Hulda i Bagermosen h

  -

  Til Runa -bare skriv de Radigale så ved alle hvem som menes!

 76. Af Runa A.G

  -

  Eva Madsen
  Bekend kulør og kom ud af skabet. Vi ved alle, at Eva Madsen er en gruppe mennesker og at det oftest er mænd. Mænd, det skjuler sig under kvindeskørter er ikke rigtige mænd.

  Skriv under jeres egne navne.

 77. Af Runa A.G

  -

  Hulda i Bagemosen
  Jeg skrev tydeligt, at jeg ikke skriver om de Radikale. M v h.

 78. Af Arne Lago von Kappelgaard

  -

  @ Henrik Ilskov-Jensen !

  Mit indlæg var ikke en ” skyder over målet.”
  Jeg prøvede at påpege, med de åndsevner jeg nu er blevet givet, at ligesom Colorado billens natur er at ødelægge kartoflen, så er en immans rolle at “prædike” hvad der står i koranen og haditherne. Efter TV-udsendelserne bliver der råbt og skrevet, og politikerne står tilbage med åben mund + polypper, og aner dybest set ikke hvad islam står for. De står med et kæmpe forklaringsproblem overfor de etniske danskere.
  Vores politikere, der er løbedrenge for usselheden, og er blevet sekunderet af de tomhjernede gutmenschen, har været mere end villige til at gavne de fremmede på bekostning af egen befolkning, som de har gjort til hoveri bonde under ridefogedens pisk. Det er vist aldrig set før i historien, at magthavere/potentater fravælger egen etnisk befolkning, til fordel fra udefrakommende.

  Mennesker og dyr plejer som regel at lære af erfaring, men nu hvor politikerne i 4-årtier har spillet hasard med den danske model, har de intet lært. Hvor dum + inkompetent har man egentlig lov til at være!
  Hver gang der er “afslørende” undersøgelser om muslimers handlemåde, er mantraet fra vores hjemlige koran disciple: “Vi har ikke gjort det godt nok.”
  Vi har gjort det mere end godt nok. Vi har gjort mere en vi skulle. Hvor mange lande betaler for at familie sammenføre uintegrerbare muslimer? Hvor mange lande vægter fremmede til lejlighed, frem for egne borgere? Og sådan kunne man blive ved. Hvad har de over 20 såkaldte integrationspakker kostet danske skatteydere? Hvornår bliver der sat en stopper for det spild af penge?
  Muslimer vil ikke integreres. Hvornår står de såkaldte moderate muslimer frem og fordømmer deres “brødres” handlinger? Mig bekendt aldrig.

  ”Assimilation er en forbrydelse mod menneskeheden.”
  (Recep Tayyip Erdogan, sagt foran 20.000 tyrkere i Køln/Tyskland, 13.02.2008).

  ”Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er koranens.”
  (Sagt 2008 af Recep Tayyip Erdogan – Kilde: Jyllands Posten 02.06.2008 s.12).

  ”Der findes ikke moderat eller ikke moderat islam. Islam er islam, basta?”
  (Udtalt af samme tyrkiske premirminister, da vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som ”moderat islam.”
  Samme herre udtalte også: ”-at amoralsk opførsel kommer fra vesten.”
  (Kilde: Weekendavisen/Bøger s.06, nr.29, 2008).

  Sådan en herre har forræderiske politikere nu indgået en bytte-bytte-købmand aftale med!
  det kan kun gå galt.
  Muslimer ønsker ikke fred, de ønsker erobring. Når de går ind på en såkaldt “fredsaftale”, er det kun et påskud til at købe sig mere tid til at bygge deres position op til den endelige erobring. Dette er ud fra deres egen tro: ifølge islams “etik” er det helt acceptabelt at lyve overfor vantro.
  For at nævne nogle eksempler: Tyrkiet var kristent, Iran var zoroastisk, Nordafrika og Mellemøsten var hovedsageligt kristne, Afghanistan og Central Asien var buddhistisk, Ægypten var koptisk, ortodoks kristent. Alle er faldet som bytte for Islams invasioner, der skete indenfor en forbavsende kort årrække.
  I 840érne blev Peterskirken i Rom plyndret, i år 732 besejrede kejser Karl Martel “Hammeren” de indtrængende muslimer ved Poitiers/Tours, og Gravkirken i Jerusalem blev i 1009 jævnet med jorden, og kristne + jøder blev dræbt, toturreret, forfulgt, hånet af de muslimske omgivelser, og det har de gjort siden Muhammeds død i år 632. I 1571 slog en kristen flåde muslimerne ved Lepanto bugten (Grækenland), og i 1683 slog europæerne muslimerne i slaget ved Wien.
  Det har været islams mål i nu 1.400 år, at andre kulturer skal underkaste sig den. Islam hengiver sig til en evig og uforanderlig doktrin: Dens pligt til at erobre hele kloden, for at få det universelle kalifat.
  At man i ramme alvor kan kalde islam for fredens, mildheden og tolerancens religion, er en absurditet.
  Moskeerne og de såkaldte koranskoler er rekrutterings-og træningslejre for religiøse fantaster og terroister. Nu er koranen jo ikke den ultimative kilde til humanisme og imødekommenhed, ej heller en dannelsesbog. Koranen er en opfordring til vold, en anledning til krig og undertrykkelse. Koranen er krigs manualen over dem alle, der får Mein Kampf til at ligne en børnebog.

  Vi har kæmpet og kæmper for, at snart sagt ethvert folk skal have deres eget land. Hvorfor skal vi danskere så finde os i, at det er gæsterne der fortæller værten hvor bordet skal stå?
  Denne plet jord som vi kalder Danmark, har vi en tusindårig ret til. Det har vi i kraft af de mange generationer der var før os, for de har møjsommeligt pløjet jorden, stillet op når landet blev truet udefra, og vi deres efterkommere, skal tage vare på denne kostbare arv, i stedet for at indforskrive hundrede tusinder at ikke arbejsduelige mennesker fra en fjern ”kultur”, der på sigt ikke vil os det godt .For mig er det helt ubegribeligt og hjernedødt. Det grænser til landsforræderi. Hvor mange muslimer med halal/haram, renheds-rigiditetet og kalifat-utopier tror vore ryggesløse politikere egentlig der kan integreres?
  En såkaldt muslimsk martyr er en, der slår andre ihjel for sin tros skyld. En kristen martyr er en, der bliver slået ihjel for sin tros skyld.

  I regnskoven findes der snylteplanter som ikke selv formår at vokse mod lyset og solen. Men de kan omslutte og kvæle værtsplanten , og derved overtage dens plads i solen. Islam er ikke en religion. Det er en alternativ samfundsmodel bygget på diktatoriske principper, med religion som undskyldning og en destruktiv nihilistisk dødskult.

 79. Af Rikke Nielsen

  -

  Jeg har ikke fantasi til at forestille mig, at efterretningstjenesten ville udtale sig sandfærdigt til nogle medier omkring, hvad de ved og hvad de har gang i Derfor er denne debat en smule obskur; hvad der er åbenlyst indlysende for alle er nok også indlysende for dem.

  Det er selvfølgelig også et paradoks, vi har måttet gå på kompromis med i et land, der ellers hylder åbenheden (trods offentlighedsloven) – at en efterretningstjeneste symboliserer lukkethed og hemmeligheder – noget af en tillidserklæring.

 80. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  MMMjjjaaae ! –Runa A.G. (anonym) ! –Man skal høre meget før ørene falder af !–Men jeg er ret sikker på AT: Eva Madsen er Eva Madsen !—-Hvis man iøvrigt er i tvivl om, at det er “terrorister” –Der kom med i strømmen af migranter –der vandrede ind i vores land ad motorvejene ! — (det er kun flinke-pædagogerne –social-demokratiske –venne-boérene ! der øjnede evig ansættelse i det offentlige ) –Jo flere migranter desto bedre–tænker de, Men det gør vi-andre ikke som har hjernen siddende på hovederne og ikke i bagdelen !—-Martin Krasnik brugte en fridag på, at besøge de ufatteligt mange yngre islamiske mænd i et par danske badehoteller ! –Han blev hurtigt overbevist om AT: Samtlige ville indføre islamiske love –Når de blev “danske stats-borgere” ! –Det gør de absolut aldrig ! –Det TØR politikerne IKKE vedtage !–I denne forbindelse ! –Så er alle de savlende ræve-røde-folk mere farlige end nogen andre –især fordi de er flere end os-andre !—-DERFOR skal vi have flere borgerlige partiér ind i folketinget ! –“De nye borgerlige med Lars Seier ´X-axo banks ´s bror –er derfor meget velkomne i folketinget !—De farligste af dem-alle ER Social-demokrater ! Der alle er ansat i det offentlige –og derfor har muslimerne som “kærnevælgere ” !

 81. Af Troels Vestergaard Vestergaard

  -

  Maria Due, du er vist også fuld af gode historier. Kan du ikke komme med kildehenvisninger næste gang du f.eks omtaler et flygtningecenter, antallet af sexovergreb m.v.

 82. Af Maria Due

  -

  Jo, Troels Vestergaard, det kunne jeg i princippet, men da jeg allerede har haft mange ubehageligheder med personer, der ikke bryder sig mine synspunkter, valgte jeg at lade være at pinde det ud. Det er faktisk heller ikke vigtigt, for medierne har i årenes løb bragt lignende historier fra andre asylcentre, og det må du vide, hvis du følger med.

  Mht. til overdrivelse, er jeg enig i, at de kan virke meget skadelige på debatten, og det er en af grundene til, at jeg absolut ikke hører til Lars Hedegaards fans. Jeg har flere gange lånt et par af hans bøger på biblioteket og været besluttet på at læse dem, og har hver gang i den grad fået nok efter blot fire-fem sider, at jeg ikke har orket mere og afleveret bøgerne med kvalme. Hedegaards sprog er frygtelig agiterende, og det var det også, da han skrev sine “historie” bøger, der aldrig var andet end propaganda og kun kan anbefales, hvis man vil se, hvordan en marxistist propagandist kunne misbruge sit fag under Den kolde krig. Videnskabeligt set er de til skraldespanden.

  E. .Nielsen skriver: “Når Daniel Carlsen fra DP kan citeres fra et indlæg jeg så forleden -at der i forbindelse med attentaterne i København skete to dødsfald, et på en dansker og et på en jøde- så begynder mine nakkehår at stritte. For mig bekendt var de begge danske statsborgere.”

  Hvis Daniel Carlsen har skrevet det, burde han skamme sig, og idiotisk er det også, idet han omtaler den ene på baggrund af nationalitet og den anden ud fra religion. Man sammenligner ikke æbler og pærer. Jeg har truffet adskillige jøder, som jeg betragter som danskere og også mange andre, som jeg betragtede som amerikanere, englændere, svejtsere osv.

  Men når det er sagt, mener jeg ikke, at man er dansker, blot fordi man har erhvervet et dansk statsborgerborgerskab. Danskerne er et gammelt kulturfolk, hvis etnicitet man ikke får foræret med passet. En indvandrer – uanset nationalitet og religion – vil altid tage sin egen kultur med sig og til dels blive hængende i den, hvilket der ikke er noget mærkeligt i. Men indvandrerens efterkommere kan gifte sig ind i den etnisk dansk befolkning og dermed blive dansk. Hæger man over sin udenlandske nationalitet og kultur, tilhører man en subkultur, og tilhører man en voksende subkultur, der danner parallelsamfund, opstår der en situation, hvor en væsentlig styrke i sammenhold og beslutningsevne er gået tabt.

 83. Af Jan Petersen

  -

  Her er så et par fakta som suplement til alle novelle skriblerierne ovenfor.

  Justitsministeren fører på regeringens vegne tilsyn med PET, og PET er undergivet ministerens instruktioner.

  Hvilket på jævn dansk betyder. Hvis PET pludselig bliver “døv og blind”, så er PET blevet det pr instruks. Samme gælder politiet når de pludselig optræder som rejsevejledere for illegale udlændinge. Så følger politiet også blot en instruks fra øverste sherif.

  Som borger kan man så undre sig over, hvad der får en regering / justitsminister / Folketing til – helt bevidst – at køre retsstaten ad hoc (situationsbestemt)?

 84. Af Runa A.G

  -

  Eva Madsen er en samling mennesker, der skriver under, pseudonymet Eva Madsen.

  Eva Madsen skriver 7.03.2016. kl. 9.25 Teksten er underskrevet af Steffen Wernberg-Møller.

  Eva Madsen skriver 10.03.2016 kl.21.05. Teksten er til dels skrevet af Anders Vistisen.

  1.03.2016 anbefaler Eva Madsen, at danskerne at stemme på Danskernes Parti alternativ nr. 1, Dansk Samling alternativ nr.2. DF alternativ nr. 3. Og Liberal Alliance alternativ nr. 4.

  Man må heraf konkludere, at Eva Madsen gruppen, står for en politik på den yderste højrefløj.

  Lad os se om mit hjem mm. bliver raseret.

  Kilde Berlinske. 2016.

 85. Af Niels Thomsen

  -

  Runa ag s mange skriverier viser at runa ag er en radikal som alt i alt hilser en besættelse og islamisering af vores land hjertelig velkommen.

 86. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  Til Marie Due:

  Du skriver i dit indlæg af 25. marts kl. 13.59, at du ikke mener, “at man er dansker, blot fordi man har erhvervet et dansk statsborgerborgerskab.”

  Det er der ellers mange der mener, og jeg vil tro at det er den fremherskende opfattelse blandt dem vi plejer at kalde hørere uddannede, samt blandt akademikerne; men næppe blandt flertallet af danskere.

  Dit udsagn har inspireret mig til at bringe nogle præciseringer, først og fremmest angående hvad det for mig at se vil sige at være DANSK:

  Dansk er man, når man selv regner sig for at tilhøre det danske folk. Det er ikke mig – eller dig – eller nogen anden, som kan afgøre det. Kun hver enkelt selv. Eller sagt med N.F.S. Grundtvigs ofte citerede ord:

  “Til et Folk de alle hører
  som sig regne selv dertil,
  har for Modersmaalet Øre,
  har for Fædrelandet Ild.
  Resten sig som Dragedukker,
  selv fra Folket udelukker,
  lyse selv sig ud af Æt
  nægte selv sig Indfødsret.”

  “Har for modersmålet øre…” ja; men jeg vil gå så vidt som til at hævde, at fuldstændig korrekt beherskelse af rigsdansk ikke er nødvendig for at være dansk af hjertet. Mange af vore landsmænd i det danske mindretal syd for grænsen taler faktisk bedre tysk end (rigs)dansk; men er dog danske af sjæl og sind! Selvom de er tyske statsborgere…
  Og de har tit måtte betale for deres danskhed…

  Omvendt taler de fleste færinger og mange grønlændere perfekt dansk – UDEN at være danske. Selv om de er danske statsborgere.
  Du må undskylde, at jeg belemrer dig, og eventuelle andre læsere, med disse banaliteter – det forekommer de i al fald mig at være.

  I et MULTIETNISK samfund må man indlysende nok skelne imellem folkeligt og statsligt tilhørsforhold.
  Som navnet “multietnisk” (d.v.s. flerfolkeligt) siger, er der i det multietniske samfund ikke nødvendigvis sammenfald imellem det folkelige og det statslige tilhørsforhold.
  I Sønderjylland føler ca. 20.000 mennesker sig som tilhørende det tyske folk – eller den tyske nation – selv om de er statsborgere i den danske stat. Og vel at mærke er de nu om stunder loyale danske statsborgere.
  Hvis begreberne overhovedet skal have nogen mening, så er man naturligvis IKKE dansker, selv om man bor i Danmark, og måske både er født her og har dansk statsborgerskab, hvis man opfatter sig selv som en del af en ETNISK MINORITET (som betyder folkeligt mindretal). Man er så enten færing, grønlænder, tamil, kineser, palæstinenser, serber…eller måske snarere dansk-palæstinenser, dansk-marokkaner, dansk-vietnameser o.s.v.

  For selvfølgelig er grænserne flydende. Ofte er der ikke så meget tale om et enten/eller, som om et både/og. Det anerkender jeg selvfølgelig. Hvad jeg derimod ikke anerkender, er, at man automatisk skulle være dansker i FOLKELIG forstand, blot fordi man har et dansk statsborgerskab.
  Det er for det første at udvise mangel på respekt over for de efterhånden mange etniske minoriteter herhjemme ved at pådutte dem en måske i mange tilfælde uønsket dansk identitet, lige som det som nævnt også er i klar modstrid med det indhold, der ligger i begrebet “et multietnisk samfund”.
  Der ligger, må du vel erkende, intet blods- eller racemæssigt i denne definition af folket. Lige som dig går jeg tværtimod stærkt ind for, at indvandrere og danskere gifter sig med hinanden, da kærlighed og ægteskab – og fælles børn – er den allerbedste måde for nytilkomne at blive en del af det danske folk på.
  Men jeg er udmærket klar over, at det tager tid – måske flere hundrede år – før “nyindvandrede” folkegrupper for alvor i større stil gifter sig uden for deres egen kreds. Tænk blot på amagerbønderne. Eller de danske jøder.
  Eller tænk på Københavns dansk-tyske atmosfære og symbiose (altså lykkelige samliv) imellem tysk og dansk i 1700-tallet.
  I hvert fald indtil Struensees tid.
  Endnu omkring 1770 kunne den tyske – og af den danske stat økonomisk understøttede – digter Klopstock til en af sine venner hjemme i Tyskland afsende et brev, mens han boede i København, og som noget for ham og hans samtid helt naturligt skrive:

  “Herzliche Grüsse aus Kopenhagen, dem dänischen Ende Deutschlands” (Hjertelige hilsner fra København, Tysklands danske udkant!).

  Sådan ville ingen have kunnet drømme om at skrive blot 60-70 år senere. Hvilket viser, at det multietniske og multikulturelle samliv både kan være utroligt kulturelt befrugtende (herfra henter indvandringsfortalerne selvfølgelig håbet om KULTURBERIGELSEN), samt at dette samliv skam ikke er uden risiko for misforståelser og gnidninger, som med tiden kan opstå – ganske lige som i et ægteskab – selv om folkegrupperne inden for landegrænserne ellers i måske flere århundreder har levet tilsyneladende yderst harmonisk sammen.

  Derfor sammenligner jeg da også undertiden det multikulturelle/multietniske samfund med det at leve på en vulkan:
  Jorden er takket være lavaen yderst frugtbar – men vulkanen udgør unægteligt en slumrende fare. Den KAN eksplodere i et altødelæggende udbrud; eller mere sandsynligt kommer den måske fra tid til anden til at stå og småsimre, med en række mindre; men dog generende, småudbrud til følge.
  Eller måske vågner vulkanen aldrig til live.
  Det kan man jo kun HÅBE – men ikke VIDE!
  Desværre har efter min mening for få samfundsdebattører syn for denne dobbelthed, når talen er på indvandringens ønskelighed. Dens muligheder og farer.

  Det siges, at mennesker ikke har RØDDER; men tværtimod FØDDER!

  Fuldkommen korrekt; men mennesket er, siden sin allertidligste tid, ligesom så mange andre væsner på denne klode, kendetegnet ved at være et “flokvæsen”.
  For alle flokdyr er det en livsvigtig nødvendighed at kunne skelne mellem sin egen flok – og så alle de andre!
  Tilmed tilhører vi ikke blot en udpræget flokdannende art; men vi er også en udpræget territoriehævdende art. Som chimpanser forsvarer deres floks område med allerstørste vildskab og brutalitet, hvis det invaderes af en anden flok chimpanser, har vores forfædre til alle tider søgt at forsvare klanens, stammens, folkets, eller statens territorium.
  Dette, og den formentlig medfødte trang til at udvise loyalitet over for et større fællesskab, en flok eller et folk, er en så grundlæggende del af den menneskelige natur, at det efter min opfattelse ikke går an, i en eller anden angiveligt “humanistisk” ideologis navn at forsøge at gå imod denne, omend i vore dage “politisk ukorrekte”, del af selve menneskenaturen.

  Kommunismen tog som bekendt ikke højde for menneskets karakter – kommunisterne undervurderede groft egennytten som menneskelig drivkraft – og den gik derfor til grunde i projektet med at skabe “det nye menneske”.

  Men kunne vi måske så ikke bare sige, at vi alle udgør én stor menneskehed?
  Selvfølgelig udgør vi tilsammen “menneskeheden” (dette abstrakte begreb); men: En FLOK defineres simpelthen ved, at nogle er “med”, og at andre ikke er det:
  AT der altså skelnes mellem et DEM og OS.
  Beklager at måtte sige det; men sådan er det…
  Eller kan nogle af læserne måske sandsynliggøre, at det ikke forholder sig således? For i så fald hører jeg selvsagt gerne fra jer…

  Indtil videre vil jeg imidlertid tillade mig at betegne disse betragtninger som ganske almindelig, illusionsløs realisme…

 87. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  Daniel Carlsen fra det lille Danskenes Parti citeres for at skelne mellem danskere og jøder, så derfor spørgsmålet:

  Er de danske jøder danskere?

  Jeg vil svare

  JA, så ubetinget!

  Er f.eks. ikke brødrene Arne og Bent Melchior sande mestre i at bruge det danske sprog på en måde, der kan tjene til forbillede for os alle?
  Og er deres kendskab til dansk kultur og historie ikke større end de fleste andres?
  Har de måske ikke ydet væsentlige bidrag – hver på sin måde – til det danske samfund?
  Jo vist: De er danskere vi kan være stolte af. (Ligegyldigt om man så i et og alt er enig med dem, eller ej, hvilket jeg bestemt ikke altid er).

  MEN:

  Hvis Melchior-brødrene ikke havde heddet Arne og Bent; men f.eks. Aron og Baruch Melchior, hvis de havde haft lange skæg og slangekrøller bag ørene og gået klædt i lange kaftaner og haft store, møllehjulslignende hatte på hovedet, som dem, de østeuropæiske jøder brugte i gamle dage…og hvis de tilmed havde krævet jiddisch modersmålsundervisning for deres børn og børnebørn:
  SÅ ville vi ikke have opfattet dem som danskere; men som jøder i Danmark.
  Og det ville de vel at mærke i så fald også selv have gjort…!

 88. Af Arne Lago von Kappelgaard

  -

  Hvem er da danskerne, og hvem er danske?
  Det er såre simpelt. Dansker er man f.eks., når ens forfædre så langt øjet rækker er født, har levet deres liv, og bidraget gennem deres arbejde til Danmarks bedste. Det er man, når man kan finde sine bedste-olde-tip-og tiptipoldeforældre o.s.v. i danske kirkebøger, folketællingslister, skifter og andre arkivalier.
  Vi, deres efterkommere er danskere. Derfor er Danmark vores fædreland, det er derfra vi har vores rod, til forskel fra kværulanterne der kommer udefra, og kun vil modtage uden at yde. Som de gamle sagde: ”Man må yde, før man kan nyde”, ”gør din pligt og kræv din ret” og i den rækkefølge. Så simpelt er det. Man skal ikke gøre det sværere end det er. At vore skrighalse til politikere så de sidste mange år har præmieret dem, der kun ville kræve uden at yde, og det på andres bekostning, kan man kun laste politikerne for. De har heller ikke der været deres opgave voksen.
  Vor historieløshed bliver hjulpet gevaldigt på vej af diverse mediefolk, globalisterne og de kulturradikale, hele slænget af argument resistente og nosseløse beslutningstagere, der alle har den ejendommelighed, at de har et inderligt ønske om at ville ødelægge ikke alene deres egen historie, men også min og andres.
  Efter 40 års indvandring af muslimer, kan man se et klart mønster af negative direkte konsekvenser af en nærmest selvmorderisk og nihilistisk indvandringspolitik. Muslimer topper på alle negative statistikker. Både mennesker og dyr lærer af erfaringer og mønstre, og man er da på herrens mark, hvis man bliver ved at sætte hænderne på en varm kogeplade efter at have brændt sig i 40 år!

  Selfølgelig er brøderne Melchior danskere, men jeg syntes godt nok at Arne Melchior gennem årene har opført sig som en tumpe. Her lidt fra “Den Store Hukommelse.”

  1997-ca. en måned efter overfaldet på Pia Kjærsgaard, stod Arne Melchior på Folketingets talerstol og fordømte facistiske tendenser og korporlige overfald, men ikke på Pia K. Tværtimod understregede han hvor ond den overfaldne og hendes ligesindede var. Ja,-det var faktisk forståeligt, at den slags folk blev udsat for slag og spark.

  19.05.2009: Arne Melchior til de afviste irakere foran Brorsons kirke: ”Hvis der er noget i savner, så vil jeg gerne gå i byen og forsøge at skaffe det”.

  02.09.2009 i Deadline, en hetz fra Arne Melchiors side om danskernes lave moral, men ingen forståelse for danskernes frygt.

  31.7.2014 (JP): ”Jeg hører til dem, der tror på forhandling, også en dag med Hamas, hvis det vil leve med Israel.” (Bent Melchior om krigen i Gaza).

  Arne og Bent Melchior har været hovedarkitekterne bag denne ”berigelse” som danskerne har været udsat for, og især Arne M. er en mester i egen moralske gloriepudsning.

  ET FJELD KAN SPRÆNGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

 89. Af Maria Due

  -

  Passioneret Pegida supporter, kontorassistent Henrik Ilskov-Jensen.

  Hvorfor skriver du ikke, at det er min mening om Lars Hedegaard, der ophidser dig, i stedet for al det bavl og alle de banaliteter og selvmodsigelser, som du endda føler dig nødsaget undskylde flere gange? At Niels Peter Lemche beundrer dine udgydelser, tyder på konfusion.

  Du havde ikke behøvet at “bevise” det, som jeg skrev, og som tilsyneladende stødte dig voldsomt, men måske kniber det med at læse indenad. Definitionen på et folk kan du finde i ordbøger, og etnologer er ganske enige med mig i, at for at høre til et folk, skal man selv føle, at man gør det og opfattes som sådan af det folk, der er tale om.

  Da jeg ikke synes, at der er grund til at undskylde dine banaliteter, skal jeg derfor nøjes med at korrigere dig mht. det dansk-tyske forhold, som du mener var lykkeligt i det 18.årh. indtil Struensee, for at du kan påstå noget sådant viser stor uvidenhed om emnet. Dommen over Struensee blev netop så hård pga. et længe opsparet had både til ham og til de mange indvandrede tyskere. Det kan du læse om i Dansk Identitshistorie red. at professor Ole Feldbæk, som var en bredt respekteret historieprofessor, der tog en stor viden med sig i graven for ikke så længe siden. Venligst undlad at overfalde mig med mere præfabrikeret ordskvalder.

 90. Af Eva Madsen

  -

  Runa A.G
  – 25. marts 2016 14:24

  Kære Runa
  Man kan ikke kalde dig for den , der har opfundet den allerdybeste tallerken og dog alligevel – der er mange der opfatter dig som en muslim ,evt. medlem af de radikale / radigale venstre , der har fået til opgave at afspore diverse debatter mod personer, der forsvarer og værner om Danmark og er arge mostander af alt hvad der har med muslimer , islam, koranen og ikke vestlig indvandring at gøre.

  Du har bemærket at jeg har videresendt andre personers indlæg under mit og deres navn – bravo – hvilken intelligens – -ja det gør jeg tit – når jeg syntes de er gode og oplysende , de er jo med til at fremme min ” kamp ” for at frelse mit fædreland Danmark – det kan der vel ikke være noget ondt i. ??

 91. Af Runa A.G

  -

  Arne Lago von Kappelgaard
  Lyder det dansk, eller nordisk for den sags skyld?
  Arne er nordisk,
  Lago er latinsk, eller italiensk.
  von Kappelgaard er enten købt eller tysk.
  Betragter du dronningen som dansker?
  Hendes far var dansk med tyske aner mm. Hendes mor var svensk mm.
  Betragter du prins Frederik som dansk? Du kender godt hans ophav.
  Betragter du Hella Joof som dansker?
  Mor dansk, far gambianer.
  Betragter du billedhuggeren
  Bertil Thorvalsen som dansker?
  Thorvalsen havde en islandsk far og en dansk mor
  Betragter du kunstneren Olafur Eliasson som dansker? Begge hans forældre er islændinge.
  Betragter du Niels Ryberg Finsen som dansker? Hans far var islænding og amtmand på Færøerne, moren var dansk.
  Betragter du Ludvig Holberg som dansker? Han var nordmand.
  Betragter du Peter Wessel Tordenskjold som dansker?
  som dansker? Han var nordmand.

  Jeg kunne nævne et utal af andre, der bliver betragtet, som danske.

  Hvad et det at være dansk?

  Vikingerne tog på togter på havet og ned ad de store floder, de bragte kvinder med hjem. Vi er alle blandede, rent genetisk. Dette renhedsbegreb var også en vis ide, som en østrisk/tysk herre havde. Vil du tilbage til den tankegang?

  Jeg siger det endnu engang.
  Indavl gør mennesket dumt, tosset, svageligt og grimt. Tænk på de danske konger, før den tyske slægt kom til.

  Dit citat “Et fjæld kan sprænges etc.”
  Der er ingen bjerge i Danmark, ej heller floder. Er der så ikke i henhold til dine begreber, lånt fra et andet land?
  Med venlig hilsen Runa.

 92. Af Peder Pedersen

  -

  Runa er ligesom Lemche besat af at tænke genetisk, og den behøver andre ikke at hoppe på.

  Danskerne ved godt, at Holberg og Tordenskjold var nordmænd og født i Norge, der dengang da havde fælles monark og meget mere med Danmark. Begge udvandrede fra det snævre norske samfund til Danmark for at få bedre udfoldelsesmuligheder., og det fik de.Thorvaldsen blev født i Danmark og begge forældre tilhørte det danske rigsfællesskab og var fattige, han fik hjælp til at uddanne sig i Danmark og vendte tilbage hertil efter mange år i Italien. Specielt dansk var han ikke, men værdsat for sin kunst. Hella Joop ved jeg intet om, og Olafur Eliasson har aldrig været dansk og omtales da også regelmæssigt som islandsk, han har en tragisk familiehistorie bag sig og har i hvert fald tidligere boet i Berlin. E.liasson søgte og fik som Thorvaldsen uddannelseshjælp af den danske stat, og man må sige, at begge “investeringer” var vellykkede i kunstnerisk henseende og givet med de bedste hensigter uden at skele til noget nationalt. Der ydes også bistand til mange projekter rundt om i verden.

 93. Af Runa A.G

  -

  Eva Madsen
  Hvis man refererer en andens skrevne ord, sættes det refererede i citationstegn. Du lirer bare noget af, som sædvanligt. I er flere, der skriver. Du bliver ved med at kalde mig radikal. De er jeg ikke. Jeg er til gengæld demokrat og udlænding og 100%
  nordisk.
  Jeg ønsker dig god påske.

 94. Af Eva Madsen

  -

  Kære Runa

  Man skal af erfaring ikke blande racer sammen, de sorte lever bedst sammen med de sorte, de gule sammen med de gule , muslimerne sammen med muslimerne, kristne sammen med kristne – osv. – se nu raceproblemerne i USA- hvor de hvide har det svært ved at leve sammen med mexicanere og negre eller omvendt.

  Rødhuderne derovre lever nu i ghettoer i deres eget land – det samme sker med europæerne , som ad åre må indstille sig på at leve i ghettoer grundet muslimernes indtrængen og våbenløse erobring af vesten.

  Farvede halvdanskere / adoptionsbørn såvel som ikke vestlige indvandrere i Danmark lever et vanskeligere liv – hvor de har det meget svært ved at blive respekteret / anerkendt / godkendt med alle de problemer som indvandringen de sidste 30 år har medført – og de bliver da slet ikke betragtet som danskere – bør hvis de selv føler , at de har det svært ved at leve i Danmark- udvandre til et land, – hvor de selv føler sig bedre tilpas i.

  Kommer til at tænke på filmen Adams Æbler – hvor Bro sagde til sin mongolske søn , at det var bedre at de flyttede til Mongoliet ,hvor sønnen i så fald ikke ville stikke væsentlig ud i forhold til mængden.

 95. Af bent nielsen

  -

  Nogle her vil gerne gøre det til noget meget teoretisk og akademisk om man er dansk eller ej, og med udspekulerede ord-krumspring kan de nærmest “bevise” at Danmark og det danske folk slet ikke eksisterer, men bare er en slags sindsforvirring.

  Det er teoretikere man mest finder i radikale og nykommunistiske kredse. De samme kredse der fylder Danmark med skumle typer, velfærdstab, jobtab, skilsmisser, utryghed og tragedier. Deres uvidenhed om og foragt for dansk historie og kultur er endeløs.

  Ifølge disse marxistiske og totalitære typer er Danmark blot en frynse på EU og danskerne et overflødigt og underlødigt folk uden eksistensberettigelse. Og de mener at tiden nu er inde til at udskifte og fordrive danskerne, eller de skal udsættes for hvad aztekerne, indianerne, jøderne og mange andre folkeslag er blevet udsat for i tidens løb.

  Disse giftige typer er både utroværdige og anti-danske, og bør betragtes som forræderiske propagandister der ønsker at Danmark kommer under fremmed herredømme.

 96. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “Von Kappelgaard ” ! –TAK ! —Vi har brug for folk som dig –hvis vi skal overvinde de ufatteligt mange landsforræddere, der kun er interesserede i : Muslimsk overherredømme i Danmark !—Lad os lige dvæle ved “skolefrøknerne” ! –Det er dem, der har præget børnene i skolerne ! –Sørget for AT: De aldrig kommer til, at blive selvstændige erhvervs-folk –selvstændige kunstnére —Som gamle dages Jørgen Clevin ! Gjorde –og han var dog skolelærer –indtil han blev overlærer på La Cours-vejens skole (min skole) ! –For ham var det utænkeligt AT: børnene skulle blive ansat i det offentlige “kuvøse-system” –Hvor man nok er velforsørget ! –Men også bliver skvattede –og vænner sig til, at andre skal tjene de penge som de off. hæver, hver måned !–Vi er nær-ved, at drukne i folk, der er eminente til AT: Regne den ud –Gå på halv tid –og til hel-tids hyre –holde fri derhjemme i 90 dage –og så komme på “arbejde igen –som-om det er den naturligste ting i verden –AT: modtage 11 millioner kroner–som eftervederlag, hvis de bliver fyret ! –Bruge den off. kasse som “et tag-selv-bord ” ! –Alt – ialt ! Et korrumpéret system –som social-demokraterne har skabt !!–Ligesom, at det også er soc.dem. –der har grundlagt 42 islamiske réservater i vores land ! –Og har fredet dem – således AT : De kunne udvikle en kæmpe-hær af islamister ! –Der fik lov til, at hade danskerne ! –der vitterligt somme-tider har stået og manglet til huslejen ! –Fordi muslimerne skulle endelig komme i 1ste række !

 97. Af georg christensen

  -

  Terrorist og flygtninge strømme og konklusionen heraf er totalt forfejlet.

  Alle verdens samfundene kan hermetisk lukke alle sine grænser og alligevel slipper spioner og terrorister igennem, hvis viljen er tilstede og betalingen ingen rolle spiller.

  bare det sidste eksempel : En belgisk terrorist kører til ungarn for at hente en anden, bliver noteret i østrig, overnatter i tyskland for så at nå målet i belgien. Det kunne være sket med og uden flygtninge strømme.

  Efterretningstjenesterne har vel nok det største problem i, at vente for længe inden de slår til i håbet om, dermed at kunne få en endnu større gevinst.

  Når spioner eller terrorister ønsker at overskride grænser, gør de det med og uden flygtninge strømme.
  .

 98. Af Niels Thomsen

  -

  Georg C vrøvler. For hvis man havde lukkede og nøje kontrollerede grænser, ville langt de fleste migranter ikke slippe ind, og terrorister og kriminelle ville få langt sværere ved at ture rundt mellem landene. Iøvrigt har runa a.g. nu tydeligt afsløret sig selv som endnu en agent for radikal politik, masseindvandring og islamisering. Hende behøver vi danske læsere ikke at spilde mere tid på.

 99. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt vil dette terror reality show vel vise sig helt analog til tidligere terror reality shows. Såvel ordinær politi som efterretningstjeneste kender formentlig alle involverede som – tidligere kendinge.

  Man sad blot og ventede på en aktion som glimrende baggrund til at få hævet budgetterne!

 100. Af Arne Lago von Kappelgaard

  -

  @ Runa A.G.

  Efter at have læst dit indlæg, tror jeg, at grænsen for, hvad man kan nå med kendte pædagogiske midler er nået. Tidligere profilerede man sig ved at prale med sin rigdom, nu praler man med sin dumhed og uvidenhed. At debattere med Runa er som at blive voldtaget af et dødt får. Sådan er det med Runa. Han vil gerne, men han kan ikke.

  men for god ordens skyld:
  ARNE: gammelnordisk, betyder ørn, navnet ses på runestene.

  LAGO: Føres tilbage til præsteslægten Vedel, der latiniserede deres navne, så Lauge blev Lago.

  von KAPPELGAARD: hverken købt eller tysk. Forekommer første gang i 1280 med ridderen Mads de Capelgard og fra hans søster Elena/Ellen stammer navnet som 20 generationer senere er ført videre til mig.
  Du kender tilsyneladende ikke meget til dansk historie. Men befolkningerne i Danmark, Norge + Sverige har været nogle af de mest homogene befolkninger i verden, inden fjolserne på Christiansborg begyndte at spille hasard med landet Danmark. Så lad være at udtale dig om noget du ikke har forstand på, din tåbelige mandsperson.

  Dit resterende pladder gider jeg ikke beskæftige mig med

  KÆMP FOR DANMARK

 101. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  Til Maria Due:

  Du skriver i en ovenstående kommentar til mig, at jeg er en “passioneret Pegida supporter”, og at din mening om Lars Hedegaard har ophidset mig.

  Imponerende, Maria Due, imponerende…: Du ved tydeligvis mere om mig, end jeg selv gør!

  Hvordan bærer du dig ad med at opnå en så stor indsigt i andre menneskers inderste tanker og motiver, at den endog overgår deres egen selvbevidsthed?

  Læser du i stjernerne?

  Eller har du klarsyn?

  Eller er det måske kaffegrums du bruger?

  Kan du også aflæse aura?

  Men nu ved jeg altså at jeg er en passioneret Pegidatilhænger, der bliver ophidset, hvis Lars Hedegaard udsættes for mindste kritik.
  Noget, som jeg åbenbart har fortrængt til en skummel afkog af min underbevidsthed; men som takket være dit klarsyn endelig er kommet frem i lyset, så jeg kan bearbejde denne side af mig selv med min dagsbevidsthed…

  Ja, man lære meget nyt, ikke mindst om sig selv og andre, ved at deltage i Internetdebatter…!

 102. Af Runa A.G

  -

  Det er helt sikkert, at hverken PET, eller FE ville dele sin viden med befolkninger, så kan man sige, at de har overflødiggjort sig selv.

  Derfor er bloggen egentlig ikke andet en spørgsmålet, om vi tror, at de respektive tjenester kan udfylde den forventede rolle.

  Der skal vandvittig mange penge og derved mandskab til at løse opgaven. Det kan man være sikker på , at de ikke har. Vi må håbe på, at samarbejdet med andre tjenester fungerer og det organisatoriske og tekniske fungerer. Vi må også håbe på, at de har nogle meddelere i miljøerne, som del af tjenesterne.

 103. Af bjarne petersen

  -

  Runa a.g. er vist ikke en mand, men snarere et radikalt fruentimmer som ikke kan få nok af indvandring og islamisering. Eller er hun fra Enhedslisten, hvis ordfører i BT netop (for 3-4 dage siden) har fortalt at Danmark SAGTENS kan modtage yderligere 150.000 migranter pr. år.

 104. Af Michael Falkner

  -

  At PET kunne melde at de ikke mente at der var IS krigere i flygtningestrømmen er helt utrolig. Der er ikke ret mange der tror på dette. Almindelig sund fornuft siger at at dette å være en enestående mulighed for at føre sine terrorister/krigere ind i Europa. De kan rejse frit ind uden nogen form for kontrol eller registrering da de fleste flygtninge ikke er blevet registreret hverken i Grækenland eller Italien. En sådan mulighed vil IS ikke undlade at benytte.
  Flygtninge strømmene mod Europa er iscenesat af IS med to formål, det første er at destabilisere Europa og det andet at bringe sine krigere ind så de kan bygge sine styrker op til den endelige krig. Nu har vi set de første store anslag, Paris og Bruxelles aktionerne og der har været flere mindre anslag, København et af dem. Det kommer ikke til at stoppe her. Jeg tror vi kan sige at vi nu er i krig og denne kommer til at vare mange år endnu og Europa kan blive lagt i ruiner, måske værre end efter anden verdenskrig. Se bare på Syrien, det er snart mere ødelagt end Tyskland i 1945. Så det Europa vi kender idag kan om nogen år være forsvundet.
  Destabiliseringen af Europa må man sige har lykkedes, EU er ved at falde fra hinanden, Schengen eksisterer ikke længere. Europas lande skændes indbyrdes og ekporterer problemerne til naboerne, dette udnytter IS, de har forstået at EU er magtsløs overfor dette. Så IS har opnået sine formål med at sende flodbølger af flygtninge til Europa, vi har været optaget af at vi skal “redde” verden, nu må vi tænke på at redde os selv og det må vi selv gøre, vi skal ikke regne med at andre hjælper os.
  Vi kan være glad for at Balkan ladene især Makedonien og Ungarn gør en aktiv indsats for at stoppe flygtninge strømmen, EU bør støtte dem mere aktivt ikke bare i ord men mere reelt.
  Hvis disse såkaldte flygtninge først får slippe ind Europa så er det vanskeligt af blive af med dem for de fleste kan ikke senes hjem for deres lande vil ikke modtage dem. Det viser sig at afviste asylsøgere ender med at blive fordi de ikke rejser hjem. Der skal bruges meget magt for at få dem sendt ud, det nytter ikke noget at bede dem om det. Der er mange som har sagt at de bare skal sendes hjem, men det er lettere sagt end gjort. Ligeså galt er det med alle de som opholder sig illegalt i Europa, man regner med at der er 400.000 i Tyskland og der er også mange i andre lande. Det bliver et stort problem og en sikkerhedstrussel mod os for officielt eksisterer de jo ikke.
  Så når PET melder at der ikke er terrorrister i flygtninge strømmen kan det være fordi de ikke ved hvad de skal gøre ved det, så må man hellere tie problemet ned. Vi kan snart ikke længere stole på hvad myndighederne siger.

 105. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt har kampen mod terror – eller nærmere forretningen terror – kostet alene de amerikanske skatteydere den nette sum af ca 1.7 trilliarder dollars siden 2001.

  At “bekæmpe” iscenesat terror (9/11) og foranstalte en ulovlig Irak-krig er rimelig seriøs business for de få involverede investorer. Men profitten er også bare MEGA!

 106. Af Maria Due

  -

  Arne Lago von Kappelgaard, tag dig ikke af Runas sære kredsen om vores gener, forleden var det mig, hun udråbte til tysker, og jeg overvejede også at kaste mig ud i lidt slægtshistorie om riddere og fagre (formoder jeg) møer, men opgav, da jeg regnede med, at hun derefter ville begynde at skrive om korstog. Alt håb lades ganske rigtigt ude, og det gælder også Henrik Ilskov-Jensen, der reklamerer for sig selv og Pegida og “Supreme Patriot” på Facebook.

  Nu er vi kommet langt fra PET. Jeg har selv haft glæde af en lille bog, som jeg fik foræret for nogle år siden, “Mod Mørket. Det Muslimske Broderskab i Europa” (2008) skrevet af Helle Merete Brix. I den er der et index med mange kendte navne på herboende muslimer, der har gjort sig uheldigt bemærket men krystet til barmen af andre.

  Jeg forstår i øvrigt ikke, at PET og FE ikke skreg sig hæse for at få stoppet Folketinget, da det besluttede, at vi skulle overfalde Libyen. FE måtte da vide, at de luftige forlydender fra Benghazi om massakrer ikke umiddelbart kunne stå til troende, og at Broderskabet står stærkt i den del af landet. “Eksperten” Naser Khader var imidlertid helt vild i varmen for at redde “vores baghave”, som han kaldte Libyen. Han ville også gerne have stået for en institution, der fik libyere til Danmark under hans varetægt. Det er siden blev udvidet til bønfaldende og truende nødråb om militær indgriben ikke alene i Syrien men fx også i Yemen, og hardcore facts fra JP-journalisten Gunnar Willum blev brutalt slettet af Khader på hans BT-blog.

 107. Af Runa A.G

  -

  Kære venner
  Jeg elsker at provokere DF ere og fremmedfjendske folk. Jeg får jer alle ud af hullerne og får jer til at sige alt det man faktisk ikke gør, hvis man er et anstændigt menneske.

  At jeg er dum, det er jeg nok i jeres danske øjne, dog har jeg 6.5 årig lang videregående uddannelse. Jeg har arbejdet i det private erhvervsliv i rigtig mange år og været partner i et firma i mange år, samtidigt har jeg undervist på en højere læreanstalt i mange år. Min arbejdsdag har altid været lang. Jeg gik ud af min uddannelse med udmærkelse og et legat for gode studietesultater. Jeg er aldeles ligeglad med jeres mening. Arne du er af lavadlen. Adlen har som regel været de mest sløve og uduelige personager i Danmarkshistorien. Jeg har skam haft en del med et slot at gøre. Jeg ved også meget om dansk historie Arne.
  Mange af jer bliver ved med at kalde mig radikal. Jeg har ingen fidus til de radikale. Jeg har været KFUM spejder, så jeg er næppe en muslim.

 108. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  Til Maria Due:

  Hvor på Facebook har du set mig reklamere for Pegida og noget du kalder “Supreme Patriot”, som jeg faktisk aldrig har hørt om før?

  Link udbedes, for jeg vil gerne selv se de omtalte reklamer.

 109. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  Til Runa A.G.:

  Du bør ikke blive overrasket over at blive mistænkt for alt muligt, når du deltager i en Internetdebat.

  Undertiden kan Internetdebatter udvikle sig til de rene verbale mudderbade; men indtil videre er tonen ret så høvisk her, i sammenligning med hvad jeg har oplevet (og også selv deltaget i) andre steder.

  At Maria Due hævder, at jeg skulle være “passioneret Pegida supporter” tager jeg ikke så tungt, for i tidens løb er jeg i Internetdebatter blevet kaldt både “racist”, “højrefascistisk svin”, “æresmedlem af Det Radikale Venstre” og sågar muslim…

  Siden du selv mener, at du er god til at få fremmedfjendske DF’ere ud af hullerne, så de siger “alt det man faktisk ikke gør, hvis man er et anstændigt menneske”, vil jeg for god ordens skyld oplyse, at jeg som EF/EU-modstander siden 1972 har stemt på Dansk Folkeparti, lige fra partiet første gang stillede op til folketingsvalg i 1998.
  Som EU-modstander har jeg kun valget mellem at stemme på enten DF eller Enhedslisten, der består af partier, som jeg aldrig har stemt på, og heller aldrig vil stemme på.

  Eneste undtagelse var ved folketingsvalget i 2011, hvor Lars Hedegaards famøse udtalelse om “muslimske fædre der voldtager deres døtre hele tiden” for mg at se var et af mange eksempler på, at kampagnen mod islam og muslimer var kammet over i grove generaliseringer i en grad, at jeg undlod at stemme ved valget det år.

  At jeg som kerne-DF-vælger ikke har skrevet nedladende om dig, skal du ikke opfatte som et tegn på, at jeg er “anstændig”.

  Tværtimod er jeg som ærke-DF-vælger så ond, at jeg ikke engang under dig den glæde at leve op til dine forventninger til den typiske DF-vælger…

  Frækt, ikke sandt?

 110. Af Runa A.G

  -

  Der er ingen tvivl om at vi bekymrer os alle for fremtiden og terroranslag i vores land. Jeg er ikke fortaler for at tage imod flere indvandrere, end der kan integreres. Jeg har tidligere og mange gange skrevet og undret mig over, at man som indvandrer ikke lærer dansk og sørger for at ens børn lærer dansk. Det er der desværre alt for mange eksempler på. Den bedste integration sker på arbejde, men tidligere regeringer, blå som røde, har ikke lagt vægt på at indvandrere kom i arbejde. Danskerne er også flinke til ikke, at invitere indvandrer hjem, eller knytte bånd med anderledes tænkende. Danskerne kan bedst lide sig selv og sine. Danmark for danskere er parolen her. Jeg har skrevet dette så mange gange, at nu tror jeg, at en stor del af blogdeltagerne må være senile, blinde, analfabeter, eller rent ud sagt småt begavede.

  Angående Jørgen Klevin. Jeg kender to mennesker, som han har undervist, de synes begge to, at han var den værste lærer de nogen sinde havde haft. Ondskabsfuld, sur og slet ikke så munter, som i fjernsynet. Han var nok bare blevet gammel og sur. Der er så mange, der bliver sure som gamle. Det er forståeligt. Hvis man ikke har udlevet sine drømme, ambitionet og egne forventninger, så bliver alderdommen bitter. En ting, der kan fjerne bitterhed, er en alvorlig sygdom, som man kommer igennem. Det har jeg set så mange gange.

 111. Af Runa A.G

  -

  Henrik Ilskov-Jensen
  Jeg har venner som stemmer vidt forskelligt og fra alle partier, også DF.
  Jeg er skam godt klar over, at ikke alle DF ere er småt begavede. Jeg ville aldrig stemme på DF fordi:
  1. Jeg er indvandrer, godt nok nordisk.
  2. DF politikere siger et og gør noget andet.
  3. Jeg kan ikke lide den grove tone, der er om indvandrere, selv om jeg synes flere skulle finde sig et arbejde. Jeg tror at den grove tone skaber had hos ikke vestlige indvandrere og jeg tror, at den kan skabe radikalisering og had til det danske samfund.
  4. Jeg har selv arbejdet meget, aldrig mindre end 50-60 timer oftest mere og helt op til 100 timer. Det er ikke for at prale, jeg kan bare godt lide mit arbejde. Der skal stilles større krav til indvandrere og de skal ikke parkeres på sidelinien. Derfor mener jeg, at raske og friske indvandrere/danskere skulle arbejde for det, de får i bistand, dog således, at timelønnen var rimelig og arbejdet derved ikke så mange timer. Jeg tror, at det ville skabe gladere mennesker, der fik et bedre livsindhold og selvbillede. Hjemmeplejen er horribel, jeg har en senil svigermor. Her kunne nogle indvandrere/danskere, der ikke har uddannelse gøre gavn. Indvandrerene ville måske også lære lidt dansk. Jeg tror nu desværre også, at ledelsen af hjemmehjælpen kunne forbedres og nytænkes. Har selv været hjemmehjælp som studerende.

  Min morfar var socialist og mormor konservativ, derfor er jeg vandt til den livlige diskussion. Morfar var af velhavende familie, mormor af en fattig familie. Sådan er det tit.
  Jeg ønsker dig god påske.

 112. Af hektor heimlich

  -

  En svensker har altså været leder for de terrorceller som dræbte sammenlagt 300 mennesker i Paris og Bruxelles. De terrorister som fløj ind i World Trade Centers tvillingetåerne i New Yok var tyskere. Men er der udmålt noget straf til Sverige eller Tyskland for dette? nej. Jeg mener at disse udklækningscentraler for terrorister bør straffes så klart! forbrydelserne er jo disse staters ansvar, Man kan bare håbe på at piben får en anden lyd hvis Trump kommer til magten i USA g at der bliver bojkot mod svenske og tyske varer,

 113. Af hektor heimlich

  -

  Runa AG: terrorisme kan desværre ikke bekæmpes gennem integration -det er rent nonsense. Jihadisterne som fløj ind i WTC var veluddannede ingeniører -uddannede i Hamborg.

 114. Af hektor heimlich

  -

  Runa: jeg kan regne ud at du kommer fra Finland. Lidt underligt at du har valgt at forlade dit smukke fædreland for at bo i Danmark. Jeg kan enkelt tænke mig flere grunde til dette, En af dem staves SOVJET, Hvis jeg ikke tager helt fejl er du flyttet til Danmark fordi du ønsker fred. At du advokerer for øget islamisering af Danmark er mig på den baggrund en gåde.

 115. Af Johannes Aagaard

  -

  PETs chef udtalte sig, som han gjorde, udelukkende fordi, at det var politisk korrekt. Påstanden om, at det var uhensigtsmæssigt og risikabelt for terrorister at skjule sig i hoben af migranter, var åbentlyst ukorrekt og var slet ikke underbygget.

  PET chefens orkestrerede udtalelse havde udelukkende det politiske formål ikke at fremme befolkningens mistænksomhed over for de mange mandlige migranter, og man ønskede ganske enkelt at bilde befolkningen ind, at der var styr på migrationsbølgen. Siden har det naturligvis vist sig, at både befolkningens mistænksomhed var berettiget og at det var usandt, at der var og er styr på migranterne.

  Dette her er endnu et eksempel på, hvorledes en politisk elite uden føling med befolkning træffer beslutninger, der alene baserer på mavefornemmelser, som embedsmænd i ministerierne så iklæder falske gevandter som fakta. Alle vi andre kalder den slags for bevidste fortiielser, manipulation og politisk underslæb.

  Nu mærker vi konsekvenserne af de politiske svigt: ikke “kun” har vi i dag en situation, hvor ingen fornuftige forældre tør lade deres mindreårige piger gå alene – og hvor selv voksne kvinder ligeledes frarådes at færdes alene, vi har en situation, hvor der med meget stor sandsynlighed befinder sig terrorceller også i Danmark, som truer hele befolkningens sikkerhed.

  Oveni har vi en situation, hvor man fra politisk hold – og PET inklusive – har tilladt herboende islamister og bandekriminelle at rejse på våbentræning og weekenddrab i Syrien, på bistand, med danske pas og med fri indrejse til Danmark igen. Disse voldsparate enkeltpersoner og grupperinger vil til en hver tid bistå og skjule de terrorceller, som migrantbølgen har bragt ned sig.

 116. Af Eva Madsen

  -

  Læs venligst nedenstående kronik.

  Der er måske nogle der får lyst til at pakke kufferten og forlade Europa , efter at have læst artiklen – god tur !!!

  http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE7378962/Europas-undergang-%E2%80%93-tallenes-tale/

 117. Af Niels Larsen

  -

  Runa A.G.: “Jeg elsker at provokere DF ere og fremmedfjendske folk.”

  Det gør du så ikke.

  Du afslører kun din egne uformåenhed og tåbelighed.

  Og viser, at du er fuldt på lavde med de øvrige venstresnoede naivister.

 118. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  NEJ ! –dem behøver vi ikke, at spilde mere tid på ! —Kunne vi dog bare få sendt samtlige off. social-pædagoger –social-rådgivere (der ikke udretter et hammerslag) –flinke-pædagoger –kvindelige nok-sagter –der ikke har for 2 øre hjerne –men savler : Vi vil bare have børn ! –Send dem dog hjem til bléerne –og kageopskrifterne ! (så sparer skatteborgerne endda –penge –fordi de pædagoger kommer aldrig til, at tjene så meget som de faktisk koster staten –altså os-andre, der fravalgte børn ! –Netop fordi der er alt-for-mange mennesker på kloden ! –Og alt-for få løver –næsehorn – elefanter –orangutanger –hamstere m.m. –Når de snotdumme kvinder ikke vil være ingeniører —opfindere –super teg-nére o.s.v. Så er de ikke bedre værd end AT: Glemme ! Helt og aldeles !

 119. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  EVA Madsen ! –Ja –artiklen giver os gåsehud !–Og desv. passer, hvert et ord ! –Men løsningen er ikke “AT vi forlader Europa” –Men, at vi sørger for AT: Vi ikke endnu engang lader os snøre af politiker-sød-tale op til næste valg !–Indrømmet de ræve-røde unge er blevet indoktrinérede af de lige-så røde folkeskolefrøkner/MK !—-Løsningen lige i øjeblikket ER : At fravælge “den satans ungdom i forældre-købs-lejlighederne ! der har géneret de øvrige bebóere længe nok !—Når de kommer væltende død-drukne igennem kvarterene –Vi har fået nok af dem ! Helt nok !

 120. Af Hektor Heimlich

  -

  Empatiløs pladderhumanisme -som kun er til for at ejeren skal få sin daglige “feel good” stund og kan beholde hænderne i lommerne-det er intet som vi behøver i Danmark!

 121. Af Hektor Heimlich

  -

  Maria Due. Du har ret i at Obama-Merkel-Hollande-Anders Fog R -Løkke burde have holdt deres pølsefingre borte fra arabverden. De gjorde alt for at destabilisere Assad og nu ser vi så hvad der kom ud af det. Efter Irak krigen havde Sunni muslimerne ikke længere nogen position i landet og det førte til IS. USA burde have delt Irak op i 2 dele, en del til Shia muslimer og en del til Sunni muslimer: men de så ikke ud over deres egen næsetip. Nu må vi så betale -og dumme som vi er bøjer vi nakken og tager imod andres lort!

 122. Af Hektor Heimlich

  -

  Pladderhumanismen har ikke mere med de unge end med de gamle at gøre. Pladderhumanismen er et narkotikum, som en stor del af Danmarks befolkning altid har benyttet sig af, det var også derfor at England og USA måtte klare skærene for os under anden verdenskrig, hvor vi sad og hyggede os med kaffe og sodavand, medens andre ofrede sine liv for friheden!

 123. Af Hektor Heimlich

  -

  Vagt på belgisk atomkraftverk myrdet, morderen tog vagtens legitimation (svenske Expressen i dag). Jaha, så kan alle I pladderhumanister jo se hvordan I vil klare skærene når jeres fine villagrunde kontamineres med radioaktivt nedfald og ingen djævel vil købe jeres million villaer. Radiokativt nedfald kender ikke forskel på pladderhumanister og DFere og I bliver næppe skånet pga. jeres såkaldte “godhed” -som jo kun dækker over feel good afhængighed.

 124. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Vores største håb lige i øjeblikket ER : Marcus Knuth ! –Der har alle de kvaliteter –som vi som “danske vikinger ” –aldrig nogen-sinde vil mangle ! –Han har mod -kultur – og klasse ! –Inger Støjberg ved vi ikke rigtigt, hvor vi har ! –Måske er det den “jyske overvurdering ! Der får hende til, at sige AT: muslimerne (der ikke er til gavn for DK. –Skal udvises ! ganske specielt Imamerne, der absolut ikke har noget, at gøre i et kristent land ! ) –Men Inger det haster noget så dybt og inderligt !

 125. Af Har tante B solgt sin sjæl til de radikale?

  -

  Fra 00.58 til 5.51 er der ingen indlæg. Også andre steder er der huller. Slettes indlæg vilkårligt hvis de afslører for meget?

 126. Af Runa A.G

  -

  Kære Hektor Heimlich
  Du taler om, at de mennesket, der fløj ind i WTC, var veluddannede og velintegrerede. Veluddannede var de, det er korrekt.

  Jeg tror at stigmatisering af en hel gruppe mennesker, er meget farlig og kan falde tilbage på os selv.

  Lad os bare nævne mit virke i Danmark. Jeg er et robust menneske og kan tåle megen kritik, vel at mærke saglig og velbegrundet kritik. Skidtkast har jeg alligevel aldrig ladet mig bemærke med. Men man bliver uendelig ked af det. Jeg er dansk gift, det har gjort det nemmere for mig. Det kan i grunden være misundelse, hvis man klarer sig godt på trods af ens ophav.

  Jeg tror, at mennesker, der har kortere lunte en vi i det kolde nord har, kan ende med at føle sig stigmatiserede og følelsen af afmagt bliver til had mod, f.eks. danskerne
  /belgierne, uuddannet eller veluddanndet. Selvfølgelig kan nogle kriminelle være udenfor pædagogisk rækkevidde. Men afstumpede bliver disse kriminelle af en eller anden grund. De sidste begivenheder i Frankrig og Belgien er ikke blevet udført af veluddannede, men mennesker, der er vokset op uden stor kontakt til det etablerede samfund, undtagen de sociale myndigheder..

  Jeg tror det er ligemeget, om disse mennesker, hvis udåd vi har oplevet, er veluddannede eller småkriminelle
  De føler sig ikke en del af samfundet. Jeg har undervist i mange år. Hvis jeg som underviser ikke have, dels krævet nogle resultater af mine studerende, samtidigt med, at jeg opmuntrede dem, ville jeg ikke have fået mine studerende igennem studiet på at godt niveau. Jeg har brugt samme metoder, som leder og indehaver.

  Min bedste pædagogiske vejleder, har været den værste chef, jeg selv har haft. Jeg har simpelthen gjort alt det modsatte, af hvad han gjorde..

  Jeg har arbejdet her i mange mange år. Jeg har være dygtig til mit arbejde og har hentet store gevinster hjem til flere firmaer, arbejdet røven ud af bukserne og bliver alligevel hånet af nogle af mine kollegaer. De selvsamme kollegaer, der havde arbejde kva min flid og mit engagement. Man kan blive lidt træt af det i længden.
  Senere som leder turde de ikke, fordi de troede, at jeg så ville fyre dem. Så blev de sleske.

  Jeg synes personligt, at nogle danskerne er alt for dovne og uegagerede. Jeg er mere bange for denne magelighed, end jeg frygter indvandrere.

  Der er ingen tvivl om, at vi mennesker fungerer best, som aktive mennesker. Derfor skal vi forlange noget af indvandrere, ikke vestlige, som vestlige, ikke bare parkere mennesker i parallellsamfund danske som udenlandske.
  Jeg skrev før. Lad alle lave noget for det de får, en rimelig timeløn og antal timer i forhold til betaling. Jeg tror ikke på staf, men håndfast opmuntring.
  Jeg tror heller ikke på, at vi kan tage imod alle verdens migranter og flygtninge, men dem man har taget imod bør man behandle ordentlig og gøre til aktive samfundsborgere.

 127. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  RUNA ! –Tak for din “Rørende fortælling” –Du har ganske ret i AT: Især “kvinde-arbejds-pladser” ! Er noget af det mest rædselsfulde man forestiller sig !—-MEN –Du skal koncentrére dig om “Social-demokraterne ! –Dem, der allesammen hæver de fede hyrer i kass 1 “—–Dernæst skal du også konstatére AT: Det lige netop er socialdemokratiske borgmestrer, der har grundlagt 42 islamiske réservater i DK. ! “Reservater med folk fra det mørke Mellem-østen, der fik lov til, at “HADE” danskerne –uden de greb ind –“de afskyélige socialdemokrater ! ” –Det er sagen i en nøddeskal ! –På de selvstændige arbejds-pladser ! Forekommer ondskabs-fulde kolleger overhovedet IKKE ! –De bliver nemlig fyret på gråt papir UDEN –million-eftervederlag !–Vi må erkende AT: Danmark er et af de mere korrupte “folketing” ! –Vi nogensinde har set ! –11 millioner kroner til fyret off. ansat ! Det burde være “bægeret der flyder over ” !

 128. Af Hektor Heimlich

  -

  Runa: du kører på med dine ideer om altruisme og integration. Islam er en religion, som stræber efter herredømmet i hele verden og Koranen er denne religions kampskrift. I Koranen står der hvorledes de vantro skal gøres til slaver og deres kvinder voldtages. Det er også disse metoder, som anvendes blandt andet i Herning og Østersund. Jeg tror næppe at danskerne på den korte tid flygtningene har været i landet kan have nået at træde dem særligt meget over tæerne. Tror du at arabverden skulle gøre det samme for dig? Flygtningene bør være taknemmelige for at de har tag over hovedet og mad på bordet. De er ikke i en situation, hvor de kan stille krav. Du udgår fra din egen situation og så vidt jeg forstår er du kristen. Du kan ikke udgå fra din egen situation!
  Israel er blevet udsat for terror-selvmords-bombning i over 50 år nu, der blev først ro da Israel byggede den 700 kilometer lange mur mod Vestbanken. Vi i norden har altid undskyldt terrorbombningen af Israel med at der var en speciel situation. Nu har israelerne løst problemet selv. Nogle siger at jøder har højere IQ end europæere -de har sikkert ret! At sammenligne den muslimske indvandring med den nordiske indvandring er fuldstændigt ude i hampen.

 129. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos HERNING ! –Så tror jeg ikke, at de herning-gensere er socialdemokrater ! –De er “hose-kræmmere “—Og stemmer sansynligvis på VENSTRE ! –Alligevel er det ikke et sted man umiddelbart har lyst til, at slå sig ned i ! –Så send dog resten af de nye islamister –dertil ! –Måske kan de få islamisterne til, at arbejde i “tøj” –fabrikationen ! –Det var torske-dumt, at sende samtlige symaskiner til Kina ! –Blot fordi de jyder troede, at de så kunne 10-doble fortjenesterne på produktionen ! –NIX -NEJ –det lige omvendte skete ! –Vi vil, hverken eje eller købe tøj produceret i Kina !

 130. Af Maria Due

  -

  Henrik Ilskov-Jensen, hvorfor har du ikke tjekket Facebook for en eventuel navnebror?

  For nogle år siden opdagede en af Berlingskes flittigste debattører, at der var blevet lagt en falsk hjemmeside ud på nettet i hendes navn.

  Du går måske heller ikke ind for flere ulve? 🙂

  Med høvisk hilsen fra en travl haveejer.

 131. Af Niels Peter Lemche

  -

  HEKTOR HEIMLICH – 26. MARTS 2016 11:34, ja og nu er så den delvist afvist: En vagt dræbtes, men ingen ID blev taget. Bare for at du skulle tage og kontrollere dine oplysninger.

 132. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  P.s.–Hvorfor giver politikerene ikke muslimerne i Danmark ! –En garanti for at , hvis du fravælger islamismen –så garantérer man, at de ikke bliver slået ihjæl eller på anden måde forud-lempet ! –Det er jo nok det de fleste normale arbejdende muslimer frygter !! –Det samme skal naturligvis garantéres, hvis “Jehovas vidner fravælges ” –De er jo ikke “et hår bedre ” !

 133. Af Allan Sørensen

  -

  Teddy de andre siger, at du er dame, er det rigtigt?
  Hvordan kan du, som tegner og grafiker, hvis du er det, tegnsætte så grimt. Din tekst er totalt ulæselig, hvilket gør, at jeg ikke gider læse den.
  Men omvendt, hvis man har læst en, så har man læst dem alle, der står altid det samme.

 134. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “de andre, hvem er det ” ?

 135. Af Flemming Ast

  -

  Terrorister rejser med falske identiteter som “servicemedarbejdere” i mangel af et bedre ord.
  Det betyder, at de frit kan bevæge sig. Krigsflygtninge er meget mistænksomme overfor personer, som ikke kendes,

  Så det er for risikabelt for terroristerne. P.t. er det så lokale EU borgere, der er rådne i roen, der begår terrorhandlinger.

  Rabiate kvinder rejser til Irak for at blive gift med terrorister, og EU accepterer islamiske vielses dokumenter.

  Så længe forsyningsenhederne overvåges og stækkes, så kan terroristerne ikke agerer. Det tager tid at optrævle netværk, da alt styres fra de rabiate imamer.

  Tjenesterne kom 10 år for sent ind i miljøet, og man har ikke lyttet til råd fra Israel og 1890, som kommer drypvis, når det er nødvendigt.

  Men de sidste døgn har vist, at tjenesterne er på rette vej. Altså man lytter til de, der har optrævlet deres netværk.

  Det største problem er, at politikkerne tror det er politistat at bekæmpe en mini krig i dit eget land.

  Slutteligt er vi her i landet for dårlige til at vise menneskelig integrations vilje, som p.t. er nytteløs overfor de par %, der er uden for pædagogisk rækkevidde.

  Her i Charlottenlund har vi en døgnkiosk, der drives/ejes af 2 muslimske familier fra Pakistan. De vil bare have fred, og de nyder, når du tager “pis” på dem. Så under ramadanen, når de er mest sultne, så kommer jeg ofte ind og køber mad og taler om madopskrifter. Og humor det har de.

 136. Af Runa A.G

  -

  Teddy
  Mine arbejdspladser har for det meste været arbejdspladser med mænd. Mænd kan også være misundelige, især fordi mænd tror, at det er en naturlov, at de er de dygtigste, trods det modsatte kan være det rigtige. Desværre tror dårligt kvalificerede mænd også, at de er dygtigere end dygtige kvinder. Sådan er livet. Der er ikke ingen forskel på hvordan mænd og kvinder føler misundelse.

 137. Af hektor heimlich

  -

  3 svenskere blev myrdet i Bruxelles, 2 i lufthavnen og 1 på tunnelbanene-men hva fan? som svenskerne siger (ironi)

 138. Af Hulda i Bagermosen h

  -

  Her i Charlottenlund har vi 2 døgnkiosker som drives af familier fra Pakistan. Hvordan kan du vide hvad de laver når du ikke ser det? Ægteparret, som dræbte 12 personer i USA for nylig havde begge fast arbejde og et lille barn.

 139. Af hektor heimlich

  -

  Lemche: sådan står der i de danske aviser -ja, men ikke i de svenske. Måske du selv skulle foretage et reality check. Danskere er letlurade.

 140. Af hektor heimlich

  -

  Danmarks iQ-befriede udenrigsminister udtaler: det er langt mere effektivt -og i øvrigt også billigere at forebygge konflIkter end at ¨stoppe krige og genopbygge lande efterfølgende.

  Hvilke tåbelige banaliteter, som vælder ud af idiotens mund -han burde skamme sig! Har manden ingen spindoktor? tror han virkelig at han behøver belære andre mennesker om sådanne selvklarheder. Man får kvalme af at tænke på at sådanne nuller sidder i vort fædrelands regering,

 141. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Ja ! –Man får rigtig meget kvalme !—Vi vil have Marcus Knuth som statsminister ! –Han har kvalifikationerne ! I modsætning til………….

 142. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “social-demokraterne er påfaldende tavse for tiden ” ! –Mon det er ved, at gå op for dem, at de er skyld i hele denne redelighed ! —De har jo grundlagt samtlige islamiske ghéttoer i Danmark ! –Har ladet islamisterne “Hade” danskerne –uden så meget som “et kny” !—Hvad har de soc.dem. nu tænkt sig, at gøre ved AT: det er den normale danske skatteborger (ikke venlig-boérene ) –det hele går ud-over !—Strandvejs-villaérne må ryge sig en tur ! –Fordi de grådige evigheds-off-socialdemokrater ! er de rene kriminelle –som bevilger “vennerne horrible vederlag i mange-millioner-klassen ” ! –11 millioner kroner til en fyret off. ansat –der aldrig har overanstrengt sig på arbejde ! –Så kommer direktørene –underdirektørene -borgmestrene “de social-demokratiske naturligvis ” !–korrupte off. ansatte på listen er alen-lang !

 143. Af Niels Peter Lemche

  -

  “AF HEKTOR HEIMLICH – 27. MARTS 2016 12:52
  3 svenskere blev myrdet i Bruxelles, 2 i lufthavnen og 1 på tunnelbanene-men hva fan? som svenskerne siger (ironi)”

  Ja, det er muligt, at du er synsk; men jeg kan i de svenske aviser kunne finde to: En i lufthavnen og en i metroen.

  Nå, ja, så var der ham terroristen, der vist var fra Sverige…

 144. Af Birger Sørnsen

  -

  Ja, det plejer jo at være politikerne herhjemme, der sætter debatten uden hensyn til virkeligheden. Men denne gang journalisten først, så mon ikke politikerne vil prøve at score billige points bagefter.

 145. Af torben laursen

  -

  Tak til alle de der gider overhovedet debattere med de “politisk korrekte” , der tror de ved alt. Tak til Karin Thygesen, Hektor Heimlich, Niels Larsen, Eva Madsen, Henrik Ilskov-Jensen, Michael falkner, Bjarne Petersen, Niels Thomsen, Bent Nielsen, Ole Hansen, Lars Kristensen, Kaj Vilhelmsen, Helena Hansen, Benny B., Teddy Bjørn-Olsen, m.fl. for at de gider! Jeg gider ikke mere, desværre. Vores politikere duer ikke og Danmark bliver aldrig Danmark igen med dem og de mange personer fra Mellemøsten og Afrika vi har boende i ghettoer m.m.

 146. Af Runa A.G

  -

  Maria Due
  Du taler så meget om, at du læser mange ansøgninger i dit arbejde. Hvordan kan det så være, at du er så ulødig, i dine anklager imod andre. Du burde selv undersøge dine kilder grundigt inden du skriver og anklager andre. Tænk hvis alle HR medarbejdere er som du et, hvis du ikke bare er en gammel sur peson, kvinde eller mand.

  ,

 147. Af Runa A.G

  -

  som du er og person skulle der have stået. Beklager

 148. Af Lars Petersen

  -

  @ Torben Lauersen.

  Du siger du ikke gider mere.. men næste gang der er valg.. så skal du bare se, så er du atter igen
  at finde nede i stemmeboksen, hvormed du stemmer HELE systemet ind atter igen, for derpå
  at brokke videre, heeeeele vejen til næste valg, hvor du atter igen stemmer hele systemet ind.

  Med andre ord.. Det lykkedes dig aldrig at regne den ud.. og sådan vil det vedblive.. Stort tillykke.

 149. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Selv tak ! Torben Laursen ! –NEJ – vi gider ikke mere vel ! —For fremtiden vil jeg foreslå AT: Vi nyder livet –det liv vi har tilbage inden muslimerne er mange nok –og smider os ud af vores eget land !—Vi er også nogen stykker, der er trætte af, at forsørge det meste af Mellem-østen –og desuden 2 millioner off. ansatte, der har det som deres fornemste opgave, at “klippe hverandre” ! –AT der er ualmindeligt farlige personager –som er snyde-misundelige fordi vi-andre har held med, at forsørge os-selv –og aldrig har modt., hverken S.U. –eller gratis uddannelser—-Det giver alligevel ikke kredit hos de uhyggeligt mange sociallister –der ikke kan se, at der er noget galt med, at vi skal forsørge hele banden ! –Så heldigvis findes der et land udenfor Danmark–hvor de aller-fleste korrespondenter har slået sig ned ! –Det er folk vi har noget tilfælles med i modsætning til alle de ræve-røde –landsforræddere ! –For, hvad vil de finde på, at leve af –hvis vi får held med, at udvise samtlige ghetto-dansker-hadende -islamister ! –Det er jo dem socialdemokraterne med følger lever af !

 150. Af En kendsgerning: Menneskehedens overlevelse står og falder med Islam – Holmskjold

  -

  […] skriver Mikkel Andersson, den 24. marts 2016 på sin blog på Berlingske, og er på alle måde sammenstemmende med de fleste i vesten, der langt overvejende giver indtryk […]

Kommentarer er lukket.