Når Dansk Folkepartis modstandere går partiets ærinde

Af Mikkel Andersson 53

Det er altid interessant at følge, når Dansk Folkeparti lancerer en ny annonce. Ikke fordi annoncerne i sig selv er fantastiske. Hvis de ikke hander om islam, er det som regel noget med børn, dyr gule rapsmarker og dannebrog i forskellige kombinationer. Men fordi reaktionerne ofte på fascinerende vis ender med at gå Dansk Folkepartis ærinde.

Det seneste eksempel er en annoncekampagne fra DF, med et billede af det man behørigt generaliserende kunne kalde familien provinsdanmark. De sidder og står forsamlet om en virkelig dårligt photoshoppet golden retriever ved siden af teksten “Vores Danmark – der er så meget, vi skal passe på.” Folkene bærer tøj, der nok ville blende mere ind i Bilka i Vejle end Kødbyen, og de ligner endvidere nogen, der er mere til tarteletter end tapas.

Familien på billedet er altså repræsentanter for det Danmark, som DF mener, der skal passes på og de (potentielle) DF-vælgere, den er henvendt til. De vælgere, som farvede meget af provinsdanmark gult ved sidste valg.

Lad os antage, at der er vælgere, som faktisk finder det billede appellerende.

I lighed med det, man må formode er intentionen, tænker de antageligvis noget i stil med:

Dem på billedet ligner nogen, jeg kan identificere mig med, og det er da dejligt, at DF vil passe på det Danmark, som de repræsenterer. Måske skulle jeg stemme på DF?

Det er et billede med en enkel symbolik: Her er det, vi identificerer os med, og som vi ønsker at passe på. Er du enig, så stem på os.

Som modsvar til denne annonce er der kommet to alternative billeder, hvor kritikere af DFs annoncer fremsætter deres alternative vision for ‘Vores Danmark’.

På det ene af disse to modbilleder er der 14 mennesker. Heraf 3-4 med det vi kan kalde et typisk majoritetsdansk udseende resten med anden etnisk baggrund. En stor del er moderigtigt og urbant påklædt, nogle med fikse hatte og urbane tatoveringer og en med muslimsk tørklæde. Hovedparten synes at være i alderen 15-35.

det andet er der ti mennesker. Tre med det vi igen kan kalde majoritetsdansk udseende, der umiddelbart ligner en typiske familie fra den kreative klasse. Ved siden af står syv med tilsyneladende mellemøstlig baggrund, som det er oplagt at aflæse som endnu en familie.

Min påstand er, at de billeder viser et Danmark, som målgruppen for DFs annoncer ikke ønsker eller identificerer sig med. Og at de derfor vil blive yderligere bekræftet om nødvendigheden af Dansk Folkepartis vision, skulle de falde over dem. Mit gæt er en reaktion i stil med:

Se lige hvad de går og mener ovre i venligboerne og den kreative klasse inde i storbyerne! Det Danmark, som de ønsker, er et hvor gammeldanskere er i mindretal, det er fint at gå med tørklæde, mellemøstlige familier fylder mere end de danske, og de fleste er unge og storbysmarte! The horror, the horror…

Det tror jeg selvsagt langt fra er tænkt som intentionen hos dem, som lavede disse modbilleder. Men at den læsning – rimelig eller ej – vil være ret oplagt hos det vælgersegment, som DFs annoncer er målrettet, tvivler jeg ikke på.

Det er naturligvis fuldt ud legitimt at lave præcis de modkampagner og -billeder, man ønsker. Og er man primært interesseret i at kommunikere til dem, der i forvejen ikke kan lide DF, så er det utvivlsomt aldeles vellykkede indspark i debatten. Ligesom det naturligvis også er helt fint at illustrere, at man ikke abonnerer på DFs opfattelse, af hvad der udgør ‘vores Danmark’, hvis man er bange for, at andre uforvarende skulle tro det. Ingen tvivl om det.

Men ønsker man faktisk at underminere DFs budskab, virker det umiddelbart kontraproduktivt at gøre det ved hjælp af billeder, som med stor sandsynlighed vil bekræfte DFs annoncers målgruppe i deres opfattelse af hvilket alternativt Danmark, som partiets modstandere ønsker at promovere, men de ikke selv finder tiltalende.

53 kommentarer RSS

 1. Af Niels O

  -

  ((DF)) er et populistisk, socialistisk, nationalistisk parti, men som i virkeligheden bare er varm luft, når det kommer til stykket. De tør ikke tage regeringsansvar, fordi det er for farligt.

  Utroligt at 20% af vælgerne falder for populismen. Men okay, det er jo set før i verdenshistorien.

  Og stakkels hund, der er blevet trykket helt flad i photoshoppen.

 2. Af Benny B

  -

  Niels O, har delvist ret. DF tager ikke ansvar, er for slappe og bør vælte regeringen eller presse den til udtrædelse af konventionerne.
  De nye borgerlige, der vil udvise alle ikke danske statsborgere på overførselsindkomst, skal have min stemme næste gang.
  Ud med de asociale velfærdsødelæggere asap.

 3. Af Rikke Nielsen

  -

  Mikkel Andersson, mod ikke udgiverne af modbillederne er totalt ligeglade med om deres billeder på det strategisk/kyniske plan skræmmer DF vælgere; mon ikke budskabet helt basalt er, at Danmark ikke kun består af leverpostejfarvede DF vælgere, men af en kolossal mangfoldighed, som kun vil kunne leve indenfor DF begrænsende verdensbillede via tvang og undertrykkelse.

 4. Af Niels Andersen

  -

  BERLINGSKE skriver i en artikel
  Fogh svarer kritikere igen: »Der er ikke noget at komme efter«
  ”Ifølge Anders Fogh Rasmussen ville VK-regeringen være gået endnu længere ad reformsporet, hvis ikke det havde været for regeringens støtteparti, Dansk Folkeparti.
  »Det er jo ikke nogen hemmelighed, at Dansk Folkeparti, som vi støttede os til i afgørende situationer, ikke var tilhængere af de store reformer eller besparelser på velfærdsområdet. Sådan var det dengang, og sådan er det nu,« siger Fogh, som dog roser Dansk Folkeparti for at være »dybt, dybt ansvarlige«.”
  Det er da lige netop hvad DF ér, – ansvarlige, – og lad så bare de autonome og venstresnoede vanskabninger, – fjerte og ræbe der ud af.

 5. Af Frank A

  -

  DFs til datos største sejr, i denne regeringsperiode er jo af kallosale dimensioner.

  Helt som deres størrelse berettiger.

  “Kom og hils på vores nye ven – han hedder Sigurd!”

  DF er til grin. Heldigvis for Pia og konsorter, har vælgersegmentet de henvender sig til, ikke begavelsen til at forstå det.

 6. Af Anders Munch

  -

  Ligesom du tog fejl om mine “bimse teorier” om kvinder, bygninger og det faktum at civilisation ligger på y-kromosomet. Så tager du grundigt fejl i de her sætninger.

  “Se lige hvad de går og mener ovre i venligboerne og den kreative klasse inde i storbyerne! Det Danmark, som de ønsker, er et hvor gammeldanskere er i mindretal, det er fint at gå med tørklæde, mellemøstlige familier fylder mere end de danske, og de fleste er unge og storbysmarte! The horror, the horror…”

  Der er så absolut mange hvide mennesker i Danmark, som har et ønske om, at se den hvide race uddø. At påstå andet er noget forbandet vrøvl. Det bliver vist i medierne og undervist på institutionerne. Og fårene tager det til sig. Du vil måske indvende, jamen det giver jo ingen mening? Hvor ofte møder du rationelle mennesker i din hverdag spørger jeg tilbage?

 7. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Kære Anders Munch, hvis nogle hvide mennesker i Danmark virkelig håber, at den hvide race uddør, så håber jeg, at disse mennesker dør, før de får deres ønske opfyldt. Det danske folk må og skal ikke uddø, og hvis nogle forsøger at opnå noget sådant, så må de naturligvis bekæmpes, uanset hvem det er. I det hele taget er det vist på tide, at vi alvorligt begynder at overveje, hvor det danske folks fjender befinder sig. Det skulle vel ikke være sådan, at de allerede befinder sig her i landet? At vi har en femte kolonne?

 8. Af Per Frederiksen

  -

  Jeg kan godt se pointen, og det kan DF’s kommunikationsfolk også.
  Strategien er enkel og ganske gennemskuelig.
  Sig noget banalt til en målgruppe, der måske ikke har det helt store udsyn. Brug frygt som underliggende virkemiddel
  Bliv hånet for det af nogle, der ikke er målgruppen, og som påstår, at de har det store udsyn.
  Høst sympati for offerrollen hos målgruppen. Win-win?

  Strategien er dog rigtig elendig på sigt og er en blind vej, hvis man har ambitioner om andet end simpel opmærksomhed og middelmådighed:

  1) Hver gang du får en ven, får du en fjende eller to. En klog strateg får to venner. At få venner på at skabe fjender er ikke klogskab.

  2) Din målgruppe er begrænset. Du udelukker en masse mulige vælgere.

  3) Det letkøbte vokseværk, du opnår, medfører også, at der slipper kiksere igennem. Så får du politikere, der ikke kender BNP, snakker landsbytossesprog osv, og det bliver pinligt for andre partier at samarbejde med dig. Du høster lidt på offerrollen igen, men du nærmer dig muren.

  4) Dit midlertidige vokseværk bliver din egen fjende. Du har ramt 21% og der forventes nu rigtigt ansvar af dig. Det kan du ikke leve op til med banale budskaber, og hvis du begynder at agere alvorligt og sagligt, så forvirrer du målgruppen, og du skal nu balancere mellem det du har bildt dem ind og det ansvar, du er nødt til at leve op til – du risikerer at ryge på røven.

  5) Hvis der kommer et parti, der deler ideologi med dig, og som kan kommunikere mere begavet, så får du noget at se til, og nedturen kan komme, uden du når at reagere.

  6) Din offerrolle og banale kommunikation bliver slidt. Stribevis af retssager, bøder til partiet og ubegavede udtalelser kan ikke for evigt bortforklares med “finker af panden”, at du beklager, at det kunne opfattes som dumt, da du sagde noget dumt, og at det er det onde EU og hele retssystemet, der er efter dig. Du fremstår løgnagtig, anløben og overlegen, og det kan selv din målgruppe gennemskue til sidst – og så har du intet…

 9. Af P Christensen

  -

  Vedrørende det ene modbillede:
  Uanset hvad venstre-radikale prøver på af fix-faxerier,
  bliver det aldrig dansk at undertrykke og indpakke kvinder
  under påskud af en rabiat overtro.

  Vedrørende DFs billede:
  Det er tåbeligt at lave et billede med lutter blegansigter.

 10. Af P Christensen

  -

  En blog-kommentator Frank A der nedgør DFs vælgere
  staver sigende nok som en mindreårig……

 11. Af j nielsen

  -

  “Der er så absolut mange hvide mennesker i Danmark, som har et ønske om, at se den hvide race uddø.”

  Fantasien fejler ikke noget.

 12. Af Frank A

  -

  @ p chr

  Tjae. Det eneste modargument du kunne mønstre, var at øffe over en enkelt typo.

  Det var ikke megen substans det rakte til. Helt i tråd med segmentet.

 13. Af Jan Petersen

  -

  Apropos emnet, så lige denne artikel på JP.dk.

  “19-årig kunstner revser DF-kampagne: »Sådan kan man ikke udstille andre mennesker«
  En rapvideo på Facebook, der skyder med skarpt efter DF’s nye kampagne, har fået stor opmærksomhed det seneste døgn. Udgiveren er en blot 19-årige aalborgenser.”

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE8665664/19aarig-kunstner-revser-dfkampagne-saadan-kan-man-ikke-udstille-andre-mennesker/

  Lidt personlig selv promovering er da en meget god ide for en ukendt kunstner, men mere og andet er der vel ikke i det stunt . . . griner!

 14. Af bent hansen

  -

  Der er MANGE der er til grin i dagens Danmark. Vælgerne som nærmest aldrig får hvad politikerne lover dem. Mændene som trækkes rundt i manegen af feminister, rødstrømper og tuttenuttede skolepiger fra enhedslisten. DF-vælgerne som har fået en lang næse i over 20 år. DR-lyttere og pollertiken-læsere der manipuleres med utallige kvarte sandheder. Hele den brede befolkning som er gjort til 3. og 5. rangs mennesker i deres eget land, og som af regeringen og partierne mv. narres og presses til at finansiere deres egen ødelæggelse og undergang. Svenskerne er dog endnu mere til grin, men vi vil snart indhente dem. Stol trygt på det.

 15. Af Brian Jørgensen

  -

  “Vores Danmark” og så er der gudhjælpemig en hættemåge med på billedet !, og det er virkligheden i Danmark i dag, man fristes til at sige desværre

  Er det så vores Danmark?

  Menneskene på df’s billede eksisterer jo i virkeligheden, det er dem der stemmer på DF og gør dem til et af Danmarks største partier

  Majoriteten af dem er fra udkants Danmark, et sløret ukendt wasteland for de selvsamme Københavnere der tror at København er Danmark, men de glemmer at der stadigvæk bor flere i udkanten end i København og de er ikke enige i hvordan “Vores Danmark” skal se ud

 16. Af Brian Jørgensen

  -

  PS. Hættemåger skal ses ved kysten i deres naturlige miljø, ikke i Københavns gader om formiddagen med barnevogne når hårdtarbejdende går på arbejde og samtidigt bliver flået i skat

  Ikke vores Danmark!

 17. Af Jan Petersen

  -

  Sad iøvrigt lige og grinede over dette korte TV2 indslag, hvor DF Søren Espersen kalder en neger for en neger ifm DF kampagnen “Vores Danmark”. Hvad skulle han ellers kalde en neger for – en alternativ pigmenteret hvid? . . . griner!

  “Koks i Dansk Folkeparti – næstformand brugte forbudt n-ord
  DF måtte i 2013 indskærpe, at betegnelsen “neger” ikke var en del af partiets ordforråd. I dag brugte partiets næstformand n-ordet.”

  http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-05-17-koks-i-dansk-folkeparti-naestformand-brugte-forbudt-n-ord

 18. Af jan nielsen

  -

  Meget tyder på at Europa inklusive Dan mark er på vej mod den største økonomiske, kulturelle, sundhedsmæssige og sociale katastrofe nogensinde. Snart vil endnu flere danskere være udenfor arbejds- og boligmarkedet, snart vil endnu flere familier være skilsmisse-familier, og snart vil endnu flere danskere være ofre for nedskæringer, skandaler, diskrimination, voldsom kriminalitet og nyimporterede smitsomme sygdomme. Hele tiden vokser antallet af tabermænd, posedamer, taberbørn og andre marginaliserede. Borgen, partierne og regeringen er samlet set ved at sende det danske folk ned i en bundløs afgrund.

 19. Af Jan Petersen

  -

  Her er iøvrigt en rigtig god video, der klæder kultur radikale mega stjerne George Clooney af til skindet. Se den og nyd showet:

  “F**k George Clooney”

  https://www.youtube.com/watch?v=sa8jOoL0LoE

 20. Af V Hansen

  -

  Der er intet som helst i vejen med DF’s reklame. Den er indbegrebet af, hvad DF står for, lige fra kopien af hunden over “Bilkadanskeren”, og til sloganet taget fra en gammel protestsang, hvilket kunstneren ikke er helt tilfreds med.

  Jeg bliver lidt irriteret, hvergang DF tager mig til indtægt for deres samfundssyn. “Vores, vi danskere eller de andre” . Så jeg synes modreklamen var et vel anbragt statement af, at der er forskellige udgaver af “vores Danmark.

  Jeg er så ikke helt enig med Mikkel Andersson i, at modkampagnen vil gavne DF. Det afhænger helt af, hvordan dens liv på de sociale medier, hvor den bliver flittigt delt. Dels af dem, der ikke vil være “vi’s”, med DF og så dem, der latterliggør DF’s typiske reklamestil. Sidstnævnte sætter focus på, at DF er et parti, der hellere vil udvikle samfundet ved at gå tilbage til en “bedre” tid, end de vil lade samfundet udvikle sig gennem fremtidens muligheder.

  Vi har set før, at en banal sag har udviklet sig på de sociale medier, og i en tid, hvor mange DF vælgere føler sig snydt af partiets manglende levering af forbedringer, både på flygtningeantallet og velfærdsområdet, kan vippen pludselig vende den gode reklame til en katastrofesag om troværdighed.

 21. Af Niels Andersen

  -

  Tilsyneladende tror pladderhumanister og venligboerne, at vi etniske danskere vil leve i fred og fordragelighed med mulismerne, når vi er blevet minioritetsdanskere. De tror, at Danmark bliver til en stor multikulturelt smeltedigel af lykke og velstand.

  Men de tager så grueligt fejl. Alle studier viser, at og multikultur og kulturpluralisme er lig med parralelsamfund og sammenklumpet enklaver af samme kulturer. Tag bare rundt i verdens storbyer, hvor alle har forskelle nationale kvarterer. Københan har Nørrebro, Odense har Voldsmose osv. Behøver jeg skrive mere? Der sker ingen integration.

  Samtidig bliver muslimerne altid et lavproletariat, fordi de ikke har nævneværdig uddannelse eller kvalifikationer samt en middelalderlige religion i bagagen. I Danmark bliver de slet ikke selvforsørgende, fordi vores offentlige ydelser er så tårnhøje, at det bedre kan betale sig for dem at være på generationsvarig skattebetalt luksusophold i deres parralelsamfund.

  Hvis vi ender som minioritetsdanskere, så ender det ikke godt for os. Vi vil som vantro blive forfulgt sammen med jøderne. En hver muslim er rettroende, også dem, som venligboerne tror, er moderate og integrerede, og når imamerne kalder til jihad, så trækker de også knivene mod Zenia Stampe, Stine Bosse og alle de andre landsforrædere.

 22. Af P. Aagaard

  -

  Tilsyneladende tror bimlende racister altid, at de taler på hele landets vegne, selv om de kun taler på deres egne, forfølgelsesvanvittige vegne.

 23. Af Erik Skifter

  -

  Til alle tider har man nedgjort hele det segment i befolkningen som Dansk Folkeparti henvender sig til. Lige fra at udstille dem som landsbytosser fra år tilbage til i dag at kalde dem Bilka-segmentet og provinsborgere fra udkants-Danmark.
  Forrest har stået den danske presse og de af medierne udvalgte meningsdannere. Alle dem med de rigtige meninger.

  Alle disse har gjort det nemt for Dansk Folkeparti – ja. Man har overset, at det segment DF henvender sig til, udgør størstedelen af den danske befolkning. Samme meningsdannere og den ekstremt svage danske presse blev totalt overrasket over, at næsten hele provinsen, især Sønderjylland, blev såkaldt gult efter det seneste folketingsvalg. Det kom på ingen måde bag på alle os andre, som bor og lever i provinsen og udkants-Danmark. Vi havde set udviklingen for længst og havde set overbærende på magtens elite inden for Valby Bakke.

  Den danske medieverden er skyld i, at Dansk Folkeparti bliver større og større. Der er i dag en stor afstandtagen og skepsis imod den danske presse i befolkningen. Man har ikke tillid til at man får de rigtige informationer. Man tager pressen i hver dag at manipulere eller fortie vigtige informationer og selv samme presse dækker over hinandens bevidste politiske kampagner.
  Journalisterne i den danske presse er ekstremt venstreorienteret, ja nærmest så yderligtgående at alarmklokkerne må bimle og bamle hos vores ansvarlige politikere.
  Pressen kalder sig selv den 4. statsmagt. Det er også en alt for stor magthaver, når man ser den ekstreme orientering flertallet af journalister har. Enhedslisten vil blive landets største parti, hvis de danske journalister skulle bestemme. Dette er jo et klart misforhold imod hvad flertallet af befolkningen ønsker og sympatiserer med.
  Hvis befolkningen blev oprigtigt orienteret om hvad Enhedslisten stod for og hvilke personer der står bag dette samfundsomvæltende parti, ville flertallet skride til nedlæggelse af dette parti i lighed med rockergruppen Hells Angels.
  Den danske presse romantisere alle fra den yderste venstrefløj og lader disse yndige piger, som repræsenterer disse partier, fremstå på helt uimodsagt og lade dem tale uden næsten modspørgsmål.
  Når man modsat ser en repræsentant fra enten DF eller den øvrige højrefløj i de danske medier, fremstilles de altid som værende fra højrefløjen eller måske meget værre er de populistiske og konservative m.m. Vi ser og hører aldrig en fra Enhedslisten blive tituleret med at vedkommende kommer fra venstrefløjen.

  Flertallet af den danske befolkning er ikke dumme. De har gennemskuet de danske mediers bevidste manipulation imod det af være dansk og deres kampagne for et multikulturet Danmark.
  Flertallet i den danske befolkning ønsker ikke et multikulturet Danmark. Man har aldrig spurgt dem eller givet dem et valg. Man har i de danske medier der imod udstillet dem og nedgjort dem, hvis nogen derfra stod frem og sagde at man var imod at ændre det danske samfund og ødelægge den sammenhængskraft der i dag kæder Danmark sammen.

  I 1983 begyndte udviklingen som vi ser den i dag. Hvor pressen bevidst udstiller dem som er imod et multikulturet Danmark.
  Præsten Søren Krarup stod frem og undsagde den vedtagne udlændingelov imod og gav en stærk kritik af de politikere som vedtog denne lov. En lov som siden hen har vist sig helt at smadre sammenhængskraften i det danske samfund og som vil nedlægge det velfærdssamfund som vi kender. Dette forudsagde Søren Krarup og han stod modigt op imod hele den danske presse og hele det samlede korps af statsudnævnte meningsdannere, herunder især hele Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre m.m.

  Søren Krarup blev udstillet som den sorte præst. Han var alt det dårlige man kunne finde på at sige. Han blev forfulgt af en syg presse og en befolkning som blev manipuleret til at tage afstand til ham.
  Når historien skal skrives, vil Søren Krarup blive fremhævet som den vigtigste person for forsvaret for ytttringsfriheden. Havde Danmark ikke haft Søren Krarup, havde Danmark i dag været dårliger stillet end som Sverige. Netop Sverige havde ikke en person som Søren Krarup. Havde de haft det, havde de i dag haft en friere debat omkring det som er ved at ødelægge dette dejlige land.

  Bliv ved med at forfølge og nedgøre størstedelen af den danske befolkning og DF vil kun blive større.
  Man er nødt til at acceptere hvad flertallet ønsker. De ønsker ikke at afskaffe Danmark som en nation og lade Danmark blive et multikulturelt samfund. Sådan ser det bare ud og det må man inde på magtens cafe`er inden for murene af Valby Bakke.
  I må acceptere at Danmark kan ser anderledes ud end som det I forestiller Jer. Det er ikke flertallet som ønsker, at Danmark skal være en integreret del af et EU og lade et udemokratisk styre i Brussel bestemme over hvad der skal ske i Bramming eller i Thisted. Der ude vil man stadig have nærhed og være med til at bestemme og sidst men ikke mindst vil man tages alvorligt og respeteres.

 24. Af Uffe Staulund

  -

  @ Nikkel Andersson.

  Jeg synes, at du er hånligt nedladende over for DF’s vælgere.
  De er til tarteletter og Bilka beklædning.

  Du er mere til dine ‘venner’ fra Folkkirkens Nødhjælp, som er bedre til at bruge ‘Photoshop’-programmet.

  Det er i orden at du bedre kan lide de affotograferede i Folkekirken Nødhjælp’s annonce.
  Smag og behag er som bekendt forskeligt.

  De ligner til gengæld ikke nogen, som står op om morgenen og kører 50 km på arbejde, for at skynde sig 50 km hjem til børneafhentning.

  Personerne i Folkekirkens Nødhjælp’s annonce ligner måske nogen, som sidder og venter aggressivt på deres bistandshjælp, så de kan komme ud og købe hipt tøj.

 25. Af Uffe Staulund

  -

  @ Erik Skifter,

  Tak for et velskrevet blog indlæg, du rammer hovedet på sømmet.

  Pressen har alt for travlt med at være stuerene, på den Poul Nyrup’ske måde.

 26. Af Niels Larsen

  -

  “På det ene af disse to modbilleder er der 14 mennesker. Heraf 3-4 med det vi kan kalde et typisk majoritetsdansk udseende resten med anden etnisk baggrund.”

  Det er da ganske rigtigt, at vi skal passe på dem her i landet. Disse alternativt hudfarvede er jo ofte voldelige og dybt kriminelle. Så der er god grund til at advare mod dem.

  Det samme gør sig gældende mht. det andet billede, hvor disse alternative kulører også fremvises.

  Begge billeder viser samtidig, hvad der bestemt IKKE er Danmark, for meget få af disse alternativt hudfarvede VIL Danmark.

  Det vil væmmeligboerne i øvrigt heller ikke, da de gør alt for at ødelægge landet gennem deres (selv)godhed. 🙁

 27. Af jørgen mikkelsen

  -

  Enhedslisten er et kommunistisk parti som bruger naive og uvidende, men tuttenuttede skolepiger som frontfigurer som dække over partiets indhold af leninisme, stalinisme og rød fascisme. Også andre partier bruger kvinder som topfigurer og blikfang for at lokke godtroende vælgere til. Men se videoen “WHY WOMEN DESTROY FAMILIES, NATIONS AND CIVILIZATIONS” (Hvorfor kvinder ødelægger familier, nationer og civilisationer) (Snaphanen/den korte avis/180g)

 28. Af jørgen mikkelsen

  -

  Både Glistrup, Ninn Hansen, Krarup og mange andre er blevet hetzet og politisk forfulgt, og pt. ser det ud til at messer schmidt bliver hetzet på et tyndt eller falsk grundlag.

 29. Af Finn Larsen

  -

  DF er en virus som er på vej væk. Måske den muterer over i de Ny Borgerlige og når de så også viser sig som et fupnummer muterer den videre. En ting er sikkert: Summen af frustrationer er konstant stigende.

 30. Af Niels Juul Hansen

  -

  Selvfølgelig er det naivt at tro, at man gennem kampagner kan fjerne fremmedfrygten og EU-modstanden hos DF’s kernevælgere.

  Men det er da helt fint, at man fortæller denne gruppe, at den tilhører en minoritet herhjemme, som flertallet ikke sympatiserer med.

 31. Af Ole Mejlstrøm

  -

  Som amerikanerne siger:

  Only fools try to live with people who want to kill them!!!!!

 32. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Det er svært med et “VI” samfund i Danmark, da man overser og ignorerer mindretallet med de typiske danske diskurs-briller…

 33. Af Torben Laursen

  -

  Facebook er det værste der overhovedet er opfundet. Kunne ikke drømme om at debattere med nogle derfra. (Nogle synes dog at være tiltrukket af b.dk også).
  DF’s nye annonce er da perfekt. Viser det eneste parti, der prioriterer danskere højest.
  De 2 andre billeder er rent, rent latterlige, men udstiller heldigvis også “kultureliten” og det de håber vil ske at Danmark forsvinder fra landkortet. Billeder hvor danskere er reduceret til ca. 20% af “familien”. Uha, uha.
  Men alt det her er lige noget for Venstrejournalistisk presse. Læs den korte avis’s artikel om undersøgelser i Sverige , Norge og Danmark der viser at TV-folk, journalister og lign. for 80% vedkommende er helt, helt ude på venstrefløjen, og promoverer f.eks. Enhedslisten højest af alle.
  Det her er Danmark i dag. Tak til DF for at forsøge at beskytte os herimod.

 34. Af Niels Larsen

  -

  Mehmet Sami Gür

  Flertallet af danskerne (ca. 70%) ønsker iflg. undersøgelser ikke dig og din slags her i landet.

  Er det så svært at fatte?

 35. Af P Christensen

  -

  Til gengæld er det rart atter at få bekræftet,
  at venstrefløjen er gået fra i 1970erne at gå ind for kvindefrigørelse til,
  til idag at være dybt reaktionære og gå ind for kvindeundertrykkelse,
  når blot den sker under påskud af en gammel udefrakommende rabiat
  overtro, og sker blandt indvandrere.

  Når “venstrefløjen” tilmed som under den forrige regering
  ikke bestilte andet end at sparke til deres gamle kernevælgere,
  lønmodtagerne, er sidstnævnte heldigvis fri for at gøre sig
  overvejelser om at lave selvmål ved at sætte kryds der.

 36. Af Lars Petersen

  -

  @ MIKKEL ANDERSSON.

  Dansk Folkeparti har lavet en skatteyderbetalt kampagne, som andre ikke kan li´..
  via en mod -kampagne kunne tænkes at have modsatrettede effekt… JA.. OG ???.

  Sandheden er blot, at dette parti, (såvel øvrige), betaler dig med stjålne midler, hvormed man
  sikre sig, ikke at blive konfronteret med noget effektivt brugbart, anden end løst og fast, for
  blot at springe videre til næste punkt, alt imens befolkningen står som passiviserede statister.

  Sorry Mikkel, men også du er fortid, så snart befolk. sidder på dagsordenen via medierne,
  da man kan og ikke mindst notorisk hårfint vil grave enhver igennem, (som havde chancen)
  for at fastlægge en ny linje, men fejlede, og hvor du indtil videre har fejlet; uanset at jeg er
  enig i meget af det du kommer med.,, men er dog blot segmenter, fragtmenter & momenter

 37. Af Lars Kristensen

  -

  Og hvad er så en “Bilka-dansker”? Det er længe siden jeg var i Bilka, men husker hvordan der var mange brune arabere – gerne overvægtige og fede koner med tørklæder der traskede rundt med indkøbsvogne, mens deres mand gik forrest.

  Ser også en venstreradikal der i tråden kalder danskere for “levepostejfarvede”?

  Hvilke farve har migranterne så?

  Der er en tyrker i tråden. Har han forbindelse til De Grå Ulve eller er han islamofascist?

 38. Af Jens Henriksen

  -

  Man bør orientere sig om, hvad det er for nationalistiske kræfter modkampagnen benytter sig af:
  http://www.uriasposten.net/archives/73592

  Det er eb køn forsamling…

 39. Af bo nielsen

  -

  Mener je ens hen rik sen at der er noget forkert i at være national? Er det forkert at ville bevare sin kultur, sit sprog, sit land….. og velfærden, demokratiet, sikkerheden og freden i sit land…..?

 40. Af bo nielsen

  -

  Mener je ns hen rik sen at der er noget forkert i at være national? Er det forkert at ville bevare sin kultur, sit sprog, sit land….. og velfærden, demokratiet, sikkerheden og freden i sit land…..? Mener j h at vi bare skal forære det hele væk til fremmede migranter fra de arabiske og afrikanske lande, så vi danskere ender som aztekerne, indianerne, armenerne og jøderne og de mange andre folkeslag som blev udryddet eller gjort til slaver i deres egne lande!

 41. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Bo Nielsen – alias alias alias

  “Mener je ens hen rik sen at der er noget forkert i at være national?”

  Der er intet værdiladet i ordet national.

  Spørgsmålet er, om man betragter sig som patriot eller nationalist.

  Var det nationalist du mente, da du skrev national?

 42. Af Torben Laursen

  -

  ja, nu må man så heller ikke sige “neger”!!!! Jamen, har vi ytringsfrihed? Forget it!!
  Jeppe Kofod der har kissemisset med forskellige og lige nu kissemisser med EU og siger at “neger” betyder at Obama f.eks. er “nigger” er jo en ny syg dansker fra alder 30-45-erne. De der har ødelagt ALT for vores lille land og deres forældre der har inviteret – ha, ha, ikke “negere” – men fanatiske religiøse, hætteklædte ind i vores lille land.
  Man kunne så håbe, at de blev stillet for en domstol, når Danmark bliver overtaget, men det bliver de jo ikke. Enten bliver de udraderet – eller også klapper de vores nye
  besættere og konverterer og følger Koranen.??

 43. Af bo nielsen

  -

  Sandheden er nok at de politisk korrekte vil ensrette tænkningen, ligesom de prøver at bestemme hvad folk må mene, ved at problematisere brugen af alle mulige ord. (negre, perkere osv.) Ligesom man flittigt hetzer mod alle der har “forkerte” meninger. (de kaldes racister, fobi-personer mv.) Og DR plus poli tiken mistænkeliggør igen og igen forsvaret, politiet og andre. Mens man nærmest aldrig bekymrer sig om danskernes borger- og menneskerettigheder som hver dag (i tusindvis af tilfælde) krænkes groft.

 44. Af bo nielsen

  -

  Visse lyssky kræfter er ved at smadre og udslette danskernes velfærd og fremtid og hele Europas civilisation. Se den korte, snapha, urias og 180gr.

 45. Af Jens Henriksen

  -

  Bo Nielsen, hvis du nu læste Kim Møllers blog for enden af det link jeg postede, så ville du finde svaret på dit spørgsmål 😉
  I al sin enkelhed benytter den lallende og uvidende kvinde bag modkampagnen en tyrkisk nationalistisk islamist som symbol på flerfarvet danskhed.

  Kaffe og småkage-nationalisterne i DF “shames” med andre ord, med brug af folk der er loyale over for en bevægelse/organisation der er så fascistisk og antidemokratisk som de findes.

  Mon en anden politisk kampagne ville få samme forstående behandling på Tanten og i DR som modkampagnen har fået, hvis man havde sat medlemmer af nazistiske organisationer på dens billeder?
  Svaret er nej, men når det gælder islamister og indvandrere, så vender man bevidst det blinde øje til. Man har endda en AFA sympatisør til at moderere debatten på DR’s facebook sider, så new speak manualen kan overholdes.

  Sagen er dog, at det positive i nationalfølelse, sammenhold osv. efterhånden ikke har noget reelt indhold, så du kan spare dig tiraderne. Med andre ord: Hvis modkampagnens repræsentanter ikke snart migrerer og tager deres islamistiske kæledægger med sig, så er der om få år ingen grund til at bevare noget her til lands – landet er allerede for store deles vedkommende en stinkende soppedas af schwarmabarer og folk der på statsstøtte opbygger et parasitært og voldsfikseret parallelsamfund, mens de moralsk støttes af kriminelle og voldelige “antifascister” og folk der er for dumme til at forstå verden omkring dem.

  Ergo er det for sent for “Gud bevare Danmark” til at hjælpe os, der må andre og mere jordnære politiske midler til.

 46. Af Lars Kristensen

  -

  De Grå Ulve er en tyrkisk fascistisk organisation som er nationalistisk om noget, så enten er man ret dumme på den del af venstrefløjen eller også har man fået nye “brune” venner.

  Alternativet mener jo også der er gode ressourcer i imamerne fra Grimhøjmoskeen.

  Men de neutrale medier holder igen igen hånden over venstrefløjen.

 47. Af Lars Kristensen

  -

  JENS HENRIKSEN – 20. MAJ 2016 00:06

  Enig. Hvad er Danmark og hvorfor skal man gøre noget for Danmark når også Løkke Rasmussen fylder Danmark op med fremmede.

  Så kan det være ligemeget – det hele og så tænk på deres fremtidsfremskrivninger – og man skal spare i dag for gælden ikke bliver for stor når der er mange flere muslimer og ikke-danskee i 2050.

  Eller hvad med indkøb af fly – til hvilken nytte?

 48. Af Hans Lembøl

  -

  Lige fra starten har den selvudnævnte venstreorienterede “elite” hånet Dansk Folkeparti og dets vælgere, der er blevet udnævnt til idioter, tumper, landsbytosser og meget andet fra samme skuffe..
  Herved har den samme “elite” på forbilledlig vis demonstreret sin foragt for de almindelige mennesker, der gennem deres daglige arbejdsindsats er med til at få samfundet til at fungere.
  Som så ofte før i historien vil også den nuværende “elite” komme til at opleve, at hovmod står for fald.
  Når man – reverenter talt – har pisset på folket længe nok, gør det oprør, og så er det ikke længere så fedt at være “elite”.
  “Eliten” kan vi undvære. Den er unyttig og uduelig i al sin arrogance. Folket kan vi derimod ikke undvære..

 49. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kære Hans Lembøl,

  Udtrykket landsbytosser stammer ikke fra DF’s modstandere, men var en ‘intern’ betegnelse for de mange tidligere fremskridtsfolk, der ikke var enige med Pia Kjærsgaard eksempelvis Kresten Poulsgaard, som ikke mente, at Danmark var et stort nok sprogområde til at have en kongelig ballet!!!

  Du kan heller ikke kalde de 80% af danskerne, som ikke vil stemme på DF for en ‘elite’.

  Man behøver ikke at tilhøre en ‘elite’ for at forstå, at Dansk Folkeparti appellerer til fremmedfrygt og frygt for ‘Store Stygge EU’. Personligt synes jeg ikke, at skal lade os styre af bangebukse.

  Jeg er overbevist om, at vores værdier godt kan overleve de værste islamister og ivrigste EU-bureaukrater.

 50. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ! –BRUG hellere “krudtet ” På AT –Udstille Jeppe Kofod ! –Social-demokrat /Socialdemokrat ! –De skal udstilles –over hele landet ! –De er alle blevet hoved-rige på AT: Hæve fede lønninger i det offentlige incl. Jeppe Kofod ! –Der kun kunne finde ud af AT: Gå i seng med “en 14 årig !” -Og blive “en skamplet på vores land! ” –Han skal UDSTILLES noget så dybt og inderligt !

 51. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ” Phiist ! –Før i tiden blev “de skrappeste skribenter på aviserne –Kaldt for “BLADNEGERE” ! –Det er en kompliment ! –Punktum ! –Når det drejer sig om Soc.demokraten i Bruxelles : Jeppe Kofoed ! –Så griner vi vores R.. i laser ! –Typisk snot-dumme-beregnende social-demokrat –Der alle lever af AT: Være ansatte i “det offentlige !–Helt i orden AT : Latterlig-gøre ! Alle dem, der lever af os-andre !

 52. Af Asra Al-Hashemi

  -

  Dine overvejelser er umiddelbart fornuftige, men jeg kan ikke se, hvor du vil hen med dem. Hvis modkampagner styrker DF’s budskab, hvad er så løsning. Du har givet både positive og negative aspekter ved sådanne initiativer, men du har ikke givet et bud på en løsning eller givet et alternativ :S

Kommentarer er lukket.