Selvfølgelig kan DR beskæres

Af Mikkel Andersson 95

Når man tager folks penge, uden at spørge om de har lyst til at bidrage, skal man have en rigtig god grund. I forhold til Danmarks Radio, så mangler den gode grund for en meget stor del af indholdets vedkommende.

For kernen i public service må nødvendigvis være at sørge for det, som markedet ikke leverer. At de ting findes, anfægter jeg ikke, men i dag er store dele af det, som findes på DR underholdning og indhold af typer, som private aktører så rigeligt kan levere.

En meget stor del af DRS indhold består nemlig af sport, indkøbte spillefilm, dokumentarer og serier, som enten kan findes på diverse streamingtjenester, udenlandske stationer eller ville passe aldeles udemærket ind på andre danske kommercielle stationers sendeflade.

For øjeblikket er hovedkanalen proppet med OL. Faktisk er det eneste, der i dag bliver sendt på DR1, OL, TV-Avisen og så, kl. 03.30, den britiske krimiserie ”Taggart”, der utvivlsomt er lige så god i dag som sidst i halvfemserne, hvor den for første gang blev sendt i Danmark, hvis jeg husker rigtigt.

OL er der utvivlsomt mange, som gerne vil se, men det gør det ikke til public service. Superligafodbold og Tour de France er også voldsomt populært, men det er ikke desto mindre noget, som trives fint på kanaler, som folk kan til- og fravælge at betale til. At noget er populært, gør det ikke til public service.

Ren ret skal være ret: OL går naturligvis over. Og så kan man igen glæde sig til på hovedkanalen at følge en diverse letbenede underholdningsprogrammer, der i praksis er utrolig svære at adskille fra de tilsvarende på eksempelvis TV2. Heriblandt naturligvis X Factor, der pudsigt nok stort set i alle andre lande sendes på kommercielle kanaler. Det skyldes nok, at det er et kommercielt udviklet koncept opfundet af Simon Cowell, der til fulde ved hvordan man giver folk letbenet og ufatteligt bredspektret underholdning. Men i Danmark bliver dette gennemkommercielle koncept pudsigt nok forvandlet til essentiel public service, hvilket stort set alt, som sendes på DR-kanaler, via en fascinerende cirkelslutning synes at blive, når stationens repræsentanter selv skal sige det.

Eksempelvis er den amerikanske animations-sitcom, Family Guy (indkøbt fra amerikanske Fox, der i øvrigt er ejet af medieverdenens svar på Darth Vader, Rupert Murdoch), ifølge direktør for DR Medier, Gitte Råbøl, relevant for DR fordi det er ”en kvalitetsserie” og prisbelønnet. Det er ikke fordi, jeg er uenig i, at Family Guy er en fin serie, om end en efterhånden noget bedaget af slagsen. Men samme argument kunne bruges til indkøb af ”Let med suck you 6”, der i 2015 vandt pornoverdenens fineste pris ved det anerkendte brancheshow Adult Video News og antageligvis også må være af højeste kvalitet indenfor sin genre. Hvorfor skulle det ikke også kunne være public service?

På DR2 bliver der i dag efter kl. 9 sendt 18 engelske, amerikanske og canadiske serier, spillefilm og dokumentarer (og en enkelt norsk). Heriblandt ting som Hairy bikers (et madprogram) og den amerikanske western Hondo fra 1953. Til sammenligning bliver der sendt fem DR-producerede programmer, hvoraf i hvert fald de tre er genudsendelser – den fjerde er Deadline. Det originale premiereprogram, er ejendomsrealityprogrammet ”Udkantsmæglerne”.

På Kulturkanalen DR K er der syv danske produktioner, hvoraf de tre er ”dagens sang”. Resten er europæiske spillefilm, dokumentarer og serier.

Det er naturligvis et tilfældigt nedslag, og det kan utvivlsomt tænkes, stationen stadig er ferieramt her i midt i august. Men et snapshot af hvad DR i dag leverer og prioriterer, er det ikke desto mindre unægtelig.

I gamle dage gav det mening, at DR agerede som folkeoplysende kurator i forhold til udenlandsk indhold, som de færreste ellers havde adgang til. Men de dage er hastigt ved at være ovre. Teknologien giver i dag alle rig mulighed for at vælge, opsøge og betale for præcis det indhold, de ønsker. Og at folk gerne sagtens kan opsøge udenlandsk kvalitetsindhold på egen hånd, vidner interessen for programmer som Making a Murderer, Serial, Game of Thrones og mange andre perler fra online-tjenesterne så rigelig om.

En hyppigt fremført forklaring på, at en stor del af DRs indhold til forveksling ligner det, der uden problemer produceres og sendes på kommercielle vilkår, er at DR bliver nødt til at lokke folk ind i butikken via ”brede” programmer, fordi de så bliver hængende til det mere tørre og folkeoplysende – og i øvrigt mister legitimitet, hvis man kun prioriterer det, som markedet ikke kan levere på egen hånd, der af indlysende grunde er de mere smalle og nicheprægede programmer.

Men det giver ikke mening. Det i vid udstrækning også skattefinansierede Kongelige Teater kunne utvivlsomt også lokke et langt mere bredt og demografisk varieret publikum ind i plydssæderne, hvis man lavede koncerter med Kandis og Kanye West. Men hvorfor skulle det dog det, når nu diverse koncertsteder, festivaler, osv. så fint klarer det?

Grunden til, at man poster hundreder af millioner i en nationalscene, er jo netop at det ikke forventes at kunne klare sig på markedsvilkår og dermed servicerer en niche. Ellers ville det jo være lige meget. Men med DR forholder det sig tilsyneladende i vid udstrækning omvendt.

Er der så ikke ting, som DR kan, og som markedet ikke kan levere?  Jo, efter min bedste vurdering og i grove træk det meste af P1 og P4, dele af DR K, DR2, meget af børnekanalerne Ultra og Ramasjang samt de dyre dramaproduktioner og eventuelt diverse kor og orkestre. Oveni kommer andre tjenester som Radio24syv og TV2s regionalstationer, der også hapser småbidder af licensen, og næppe heller ville have mange chancer på markedsvilkår.

Så jo. Danmarks Radio kan sagtens skære.

Men mere væsentligt er måske at stationen gør op med sin selvforståelse, som det enorme telt, der skal samle Danmark om en masse ting, som private aktører både kan og vil sørge for at levere. DR kan og bør samle sig om at levere sin kerneydelse – de ting, som ikke kan produceres på markedsvilkår i et lille sprogområde som Danmark.

En andet ofte fremført retfærdiggørelse af Danmarks Radio, er, at langt de fleste er glade for at betale for DR og for indholdet.

I så fald ligger løsningen lige for: Gør DR til en betalingstjene og lav et login til DRs online-tjenester, så kun abonnenter kan se dem. Hvis alle er glade for at betale til DR, vil en abonnementsordning på fineste måde sikre, at DR får alle de penge, de skal bruge. Samtidig med, vil ingen, som ikke ønsker at gøre brug af DR, skulle betale hertil. Så stemmer folk med fødderne, og DR vil, i fald alle synes broadcasteren er licensen værd, kunne fortsætte uforandret.

Det ønsker de færreste af DRs forsvarere dog, så vidt jeg kan se.

Årsagen forekommer indlysende.

95 kommentarer RSS

 1. Af J. Hans en

  -

  Når man tager folks penge, uden at spørge om de har lyst til at bidrage, skal man have en rigtig god grund. I forhold til Danmarks Radio, så mangler den gode grund for en meget stor del af indholdets vedkommende.
  Skriver Mikkel Anderson.

  Vi bidrager også med mediestøtte til de borgerlige aviser.
  Som i en stor udstrækning er underlagt Venstres Pressetjeneste.
  Det er der ikke mange som har lyst til.

  DR er Danmarks eneste nogenlunde uafhængige medie.
  Det piner og plager højrefløjen.
  Det er tydeligt, hvem der har sendt Mikkel Anderson i byen.

 2. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Politisk propaganda, bevidst rettet mod et bestemt parti, hører mildest talt ikke ind under DR’s serviceforpligtelser.

  Ingolf Gabold har sammen med Aalbæk skabt den internationale succes, som dansk film oplever i disse år, men det var også Gabold, der gav DF en virkeligt god grund, til at angribe DR, for Gabold har indrømmet, at han bevidst brugte DR, til at lave propagandistisk kunst, der var bevidste og målrettede angreb på DF og DF’s politik.

  Uddrag fra: “Gabold: ‘1864’ var et slag mod DF” af Morten Hjortshøj og Lotte Thorsen, Politiken 2. februar 2016:

  ” DR’s store historiske drama ’1864’ var et politisk projekt. I hvert fald for DR’s daværende dramachef, Ingolf Gabold.

  “”Det var et stykke politisk dramatik. Det tager jeg det fulde ansvar for”, siger Gabold, der var dramachef fra 1999 til 2012. ”

  “”Jeg er hverken forfatter eller instruktør. Men det har bestemt været mig, der blev spillet bold op ad. Det er da mig, der påvirkede, i hvilken retning ’1864’ skulle gå”, siger Ingolf Gabold.”

 3. Af kip Suk

  -

  Ja og naturligvis kan dronning magrethe og hendes afkom og deres afkom tjene deres egne penge.

 4. Af Jan Petersen

  -

  DR har alle dage været rød legestues forum – intet nyt i det kommunist forum – desværre!

 5. Af Maria Due

  -

  Det er mere end ti år siden, at jeg havde et tv-apparat, og jeg synes, at det er herligt at være fri for men læser mange aviser og føler mig meget dårligt behandlet, når licensen trækkes på min bankkonto.

  Under et besøg så jeg en gang den sidste halve time af en afsluttende X-faktor, som avisernes journalister havde kørt op i højeste gear. I virkeligheden var det elendigt, og jeg kan ikke forstille mig, at den dårligt syngende vinder siden har fået en karriere som sangstjerne, men derom ved jeg intet. Og sådan er det med meget, der at dømme efter formiddagsbladenes udhængsskabe optager hele Danmark vildt meget. Jeg har aldrig hørt om de pseudokendisser, som journalisterne er på fornavn med, og som går og kommer.

  I perioder ser jeg Deadline på min pc, bliver sjældent klogere og har ofte gættet både spørgsmål og svar,, inden de bliver udtalt. Det er fabelagtigt, så intetsigende sådan en udsendelse kan være, såvel spørgsmål som svar virker alt for ofte forprogrammerede. Undtagelsesvis kom jeg til at se den udsendelse med Clement, hvor han tog bad i forargelse over Søren Pind og den såkaldte “smykkelov”. Forudgående havde Clement haft et par gabene kedelige gæster, jeg havde vist aldrig hørt om dem eller fandt dem blot uinteressante og husker ikke navnene. Sådan er det nemlig med Clement, siger folk, de første gæster er leflen for det generelt lave forventningsniveau, og til sidst kommer så rosinen. Det er mit indtryk, at Clement ikke har nogen anelse om den store illegale migrantøkonomi og iøvrigt mener, at hvis det behager folk at komme til Danmark med folk og fæ, er danskerne slimede kældermennesker, hvis de synes, at de ubudne gæster – såfremt de har råd til det – skal betale for eget ophold og mad. Det skal man da alle andre steder, men det fik Clement og DR sat en stopper for eller forsøgte i hvert fald ved den lejlighed.

  Jo, jeg har da set “Ørnen” på dvd lånt på biblioteket, men “Broen” opgav jeg efter mindre end en halv time, og Adam Prices leflen for De radikale og Socialdemokratiet, gider jeg heller ikke. Mht. “1864” blev det til to gyselige afsnit og senere kun et kvarter, for den slags kan man ikke byde en historiker.

  Men jeg må indrømme, at jeg i går nød at se Andy Murray vinde tenniskampen i Rio. Den sidste lange duel var tennis i topklasse og gav minder om den gang, vi tilfældigt stødte ind i Bjørn Borg i Kungliga Tennishallen i Stockholm. Stod det til mig, skulle DR sende mere tennis og opera og alle underholdningsudsendelser med politikere som optrædende prompte skrottes. Jeg fatter ikke, hvornår folk får tid til at høre så meget radio, for siden gymnasietiden efter midnat har jeg aldrig haft tid, og jeg ville end ikke vide, hvilke programmer der er at vælge imellem, eller hvor de findes på min radio, som jeg aldrig bruger. Når jeg er hos frisøren, finder jeg det plagsomt, at radioen går non stop med nogle ungersvende, der siger en fabelagtig masse dumme og ligegyldige ting in rivende tempo, hvor at vise, at de er med på beatet, og ind imellem spiller noget kedeligt musik. For slet ikke at tale om tv, som den genemsnitlige dansker ser cirka 3 timer dagligt. Hvordan når I det dog?

  Og så klager I over stress og manglende “kvalitetstid” med børnene. Det er til at få kvalme over al den forkælelse med kalorietome udsendelser. Noget af det værste er faktisk, at man ikke kan undgå at opdage, hvor lidt de optrædende i almindelig ved om helt elementære ting. . En optrædende i en tv-udsendelse spurgte fx for nylig, hvor Horsens ligger. Det var ikke et lille barn men en voksen person, der var fundet tilstrækkeligt interessant til at udbrede sig om sig selv i tv.

  Set fra denne synsvinkel vil det med en fair hensyntagen til alle dem, der ikke gider at vide noget og ligesom Deadline værterne ikke kan finde ud af at bruge ligge og lægge rigtigt, være mere end rigeligt “public service”, hvis DR beskæres ned til 50 pct. og for mig hellere end gerne meget mere. Det optimale, der samtidig ligger ligefor teknisk og længe har gjort det, er at vi betaler for det, vi får/forbruger, og at DR ikke har nogen ret til at kræve tvangslicens af en pc eller andre gadgets. Det rager da ikke DR, at jeg har en pc og elsker den. Borgerservice kræver det ligefrem, eller næsten. DR’s koryfæer lever fortsat på ruder konges tid og vil ikke give slip på magten. Men nogen må gennetrumfe, at det skal de.

 6. Af Hektor Heimlich

  -

  Selvfølgelig kan DR beskæres, -det kan til og med nedlægges! så bliver vi af med de røde lejesvende.

 7. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  JA ! –Helt sikkert ! –Start med generaldirektør-inden ´s 3,7 millioner kroner om året (af tvangslicens-borgernes penge ! –Og giv hen de samtidig en fyreseddel ! –Fordi DR ´s off. ansatte er “de rene tyveknægte –incl. hele direktionen og best. formanden !—Inddrag –dr-medarbejdernes partout-kort til USA –Slet diverse mad-damers –lukrative udnyttelse af skatteborgerne –og stop for diverse dr ´s venner og bekendtes ! generøse udbetalinger ! –Og lad os så få “hele banden DR. skiftet ud med folk, der har forstand på KULTUR –! –og slet samtlige amerikanske film/udsendelser /sport –Vi-andre gider ikke at se det samme på alle tv-kanaler ! –DR. ! er en katastrofe ! fyr dem-allesammen !

 8. Af Javier Martinez

  -

  DR skal have halvanden milliard mere om året…Denne skal bruges på at udvide kvaliteten af egne produceret programmer om politik, dokumentarer og serier der er relevant for Dansk kultur..

  Beløbet skal tages fra statskassen således at den bliver en smule mere retfærdig ift. fattig og rig.Ikke via licensen..Derudover er borgerliges jammer når de må trække fem kroner op af tegnebogen, efterhånden så trættende at blot for at hører mere klynk herom burde man gøre dette…

  DR er Danmarks sidste kvalitets medie mht. nyheder..Vi skal kæmpe til det sidste for den,..De blå ønsker naturligvis at nedlægge det ,da det er et frit medie, og de ønsker at styrer nyhedsstrømmen og meningen..Blå aviser fortæller ikke oprigtigt om verdens tilstand..DR gør som altomfavnede politisk og repræsentere alle aspekter…DR avisen gøres landsdækkende papiravis..

 9. Af Kim Kaos

  -

  De skal ikke have en bøjet 5-øre.

  Vil de lave tv så må de sælge deres produkter på ligefod med alle andre.

  Jeg er helt frisk på at skulle betale for f.eks. DR2 og DR K – men resten får jeg til overflod andre steder fra og gider knap at glo på.

  Så væk med licensen – jo før jo bedre.

 10. Af Javier Martinez

  -

  PS Det sorte fascists medie tv2 skal nedlægges dog, og pengene overføres til DR som bedre og mere sagligt kan håndtere offentlige kroner….Radio 24-7 der har modtaget langt over en milliard nu, 80 millioner støttekroner om året mener jeg det er, skal også nedlægges.

 11. Af Javier Martinez

  -

  De fleste bloggere her i denne avis, enten agitere der, eller få del af disse statskroner allerede, som her i avisen…

  Dertil skal man bruge en frafalden rød, som repræsentant for rød blok også…Det er da egentlig talt hysterisk morsomt at dette er det rødeste B evner, når nu man ser på politiken og information med blogge fra mange aspekter af det politiske segment?

 12. Af Javier Martinez

  -

  MHT DR eller ej, tages fra statskassen eller ej, burde dette være en afstemning i Danmark..Ikke mere blåt mindretals tyranni tak..

 13. Af Kim P Olsen

  -

  Idiot!
  Hvordan kan 80 millioner i støtte om året blive til langt over en milliard, når stationen blev etableret som en del af medieforliget i 2010?

 14. Af Mads Timo

  -

  Det er da bare morsomt at jeg som Yousee-bruger er tvunget til at betale for kommercielle kanaler som jeg ikke ønsker (læs: Tv2). Derudover skal jeg også betale for Lorry som jeg heller aldrig ser. Og hvis nu de private aktøre var så skide dygtige, så var det vel intet problem med et stærkt DR. Hvor mange prisbelønnede serie har de private aktører forresten produceret?

  Hvis bloggeren gad se Deadline fra i onsdags, så kunne han også se at problemet ikke er DR, men Facebook og Youtube der “stjæler” annonce kroner fra de private danske medier.

  Det undre mig derudover også at jeg skal betale for kommercielle kanaler, der så tvinger mig til at se reklamer hvert 20 min.

 15. Af Javier Martinez

  -

  kære KO

  Nå ja, så må de jo have fået flere penge pr. år..Men erindre at for en ca 2 år siden skrev ASH mener jeg, at de havde modtaget 800 millioner i statsstøtte, så det må være over en milliard nu så..

 16. Af Anders Munch

  -

  Væk med al mediestøtte og DR. Statsbetalte medier(og andre statsejede institutioner) ender altid i propaganda og fortielse. Et offentligt debatforum,som kræver Nemid bør være det eneste staten tilbyder. Her kan folk oprette deres egne tråde og selv være moderator. Alt andet er hjernevask og propaganda.

  “DR er Danmarks sidste kvalitets medie mht. nyheder..Vi skal kæmpe til det sidste for den,..De blå ønsker naturligvis at nedlægge det ,da det er et frit medie, og de ønsker at styrer nyhedsstrømmen og meningen..Blå aviser fortæller ikke oprigtigt om verdens tilstand..DR gør som altomfavnede politisk og repræsentere alle aspekter…DR avisen gøres landsdækkende papiravis..” Javier Martinez
  Javier jeg har i snart et år nu, prøvet at få den videnskabelige sandhed ud, at der er grundlæggende forskel på kønene. Noget de fleste hjernevaskede menneskefår ikke begriber. Deres intellekt er for lavt og deres hjerner for underudviklede til at begribe den simple sandhed. Til trods for at jeg ved! at masser af journalister på DR, masser af folketingsmedlemmer(hej J Nielsen) har set mine beskeder, har set mine opslag, har set min “artikel”, så har de ikke taget en enkel dag ud af kalenderen til at forklare folk, at hvad de har propaganderet de sidste 60-70 år er en komplet løgn uden noget hold i virkeligheden. Hvorfor? Fordi disse mennesker er menneskelige parasitter, som ingen interesse har i sandheden, men kun i at snylte.

 17. Af Kim P Olsen

  -

  Martini

  Så husker du forkert. Det er sket før… Iøvrigt er ASH tilknyttet 24/7 og laver nogle fabelagtige programmer..

  Har du nogensinde hørt Radio 24/7? Det virker ikke som om du helt ved hvad du skriver om…..

  Fint med mig at du vil lukke ned for folk som Lisbeth Zornig og David Trads. Det repræsenterer jo de møøøøørke kræfter, som du er så angst for…

 18. Af Finn Bjerrehave

  -

  Alt kan beskæres, men hvorfor? nemlig kvaliteten er det første der ryger, og som en tosse fra LA skrev i Berlingske (en flygtning læge fra Afghanistan) han vil ikke betale for lort på dåse, og hans viden er så lille at han tror det var et DR projekt, og hvis det virkelighed var et DR projekt, gav det plus på den lækre bundlinie.
  1 Tuborg om dagen, og hele mediefladen er din, og hvorfor ændre denne flade, hvor sidste medieforlig som sparede os alle for 28 øre om dagen, og DR gik fra 6plus til 6, og stop nu
  Det der skal beskæres er vores Folketing 179 mandater er nom 90 for mange, nemlig lovgivningen kommer fra EU, og vi har ikke brug for alle disse folkevalgte, og se til Schweits, der klarer 7 ministre butikken, og der kan vi høste de lave frugter.
  Hold fingrene fra DR. Finn Vig

 19. Af Jan Petersen

  -

  Jeg tror iøvrigt ikke ret mange medier overlevede, hvis de pludselig blev pålagt 25% moms – som køb af toiletrens og brækmidler ellers inkluderer – 🙁

 20. Af Anders Munch

  -

  Jeg har retfærdigvis set Adam Holm og Peter Lund Madsen i en reklame for et radioprogram. Der siger de godt nok(i reklamen) noget med jagt og det måske er det civilisation er udsprunget af. Men ikke desto mindre, så er det for lidt og for sent.
  https://www.youtube.com/watch?v=gAqpyVph4k0
  Peter Lund Madsen er ikke en hjerneforsker. Han er en fucking parasit. Prøv og se det her program? Bør han ikke lige nævne, at der er grundlæggende forskel på mænd og kvindehjerner, og at mænd og kvinder BESTEMT! ikke kan det samme?! Det skulle man tro, men sådan er det ikke. Fordi hele det offentlige(og journaliststanden) er inficeret af menneskelige parasitter som går mere op i at snylte, end sandheden.
  Seriøst, kvinder kan ikke bygge et simpelt hus på på 500 kvadratmeter med alt installeret uden mænds hjælp. Er der nogle menneskefår, som har lyst til, at gå i en skriftlig clinch med mig om det her simple faktum?!

 21. Af Kim P Olsen

  -

  Om det koster en Tuborg eller en danskvand om dagen at holde liv i mediemastodonten DR er jo ikke det den principielle diskussion drejer sig om.

  Hvis man endelig skal inddrage Tuborg aspektet, er spørgsmålet da om ikke borgeren selv skal bestemme, om han vil bruge sine penge på en Tuborg eller på X-factor

  Hold fingrene fra borgernes penge. Kim P Olsen

 22. Af Javier Martinez

  -

  AF ANDERS MUNCH – 14. AUGUST 2016 18:29
  “Væk med al mediestøtte og DR. Statsbetalte medier(og andre statsejede institutioner) ender altid i propaganda og fortielse.”

  Det forholder sig omvendt, i Danmark ihvertfald..DR er det saglige medie uden propaganda og fortielse, og de blå fulde af propaganda og fortielse..

  24/7 er rent borgerligt proppaganda som er TV2..Begge disse to skal nedlægges..Som sagt arbejder alle bloggere næsten her, har gjort det , eller kom til det , i det infame møg radio 24/7.

  Ko, næ tallet var god nok…Herfra 2012
  “100 millioner kroner får Radio24syv, der drives af Berlingske og reklameforetagendet People Group. Hvert eneste år. Men hvad bruges de mange penge til? Vi har hovedregnet på det og fundet udgifter for 50 millioner kroner. Hvad så med resten af pengene, altså de andre 50 millioner kroners licenspenge om året? Er det cafépenge til Lisbeth Knudsen? Eller går de til Jan Duckerts jagtgeværer? Vi undrer os og kan ikke finde hoved eller hale i det. Kan du?”

  Fortroligt: Så meget får en studievært
  Nu kan Kforum kaste nyt lys over sagen. Redaktionen er nemlig kommet i besiddelse af fortrolige oplysninger om honoreringen af studieværterne, hvilket er den afgørende budgetpost i Radio24syv. En studievært modtager 7.500 kroner for to timers sendetid. Fra flere kilder oplyses, at dette honorar ikke er til forhandling. Det er 7.500, take it or leave it. Er der to studieværter på samme program, må de dele de 7.500, sådan er det bare.

  Nu kan der regnes efter på budgettet.

  “Radio24syv tilbyder altså deres on-air talenter 7.500 kr. for to timers underholdning. Følgelig koster sendefladen i udgifter til talent – hvis de laver 18 timers original radio – 67.500 kroner om dagen. Til studieværter. Lad os antage, at de laver 18 timer original radio 365 dage om året (det gør de ikke, men vi er large). Det giver 24,6 mio. kroner. Det er den store udgiftspost i kanalen.”
  http://www.kommunikationsforum.dk/artikler/medieforhandlinger-og-radioregnestykket-hos-24syv

  Skulle ikke undre mig om den frafaldne også arbejder der..

 23. Af Lars Petersen

  -

  @ Kim P. Olsen.

  Ærlig talt.. kunne du ikke lade være med, konstant og i et væk, hele tiden at skulle sige et eller
  andet til den åbenlyst sindssyge, skævvredet nar, = “S. Sørensen = Martines”, da du dermed
  indirekte forpester snart enhver blog herinde.. (han har allerede begået 5 indlæg på 2 timer).

 24. Af Frank A

  -

  Selvfølgelig kan Berlingske beskæres….

 25. Af Kim P Olsen

  -

  “24/7 er rent borgerligt proppaganda som er TV2..Begge disse to skal nedlægges..Som sagt arbejder alle bloggere næsten her, har gjort det , eller kom til det , i det infame møg radio 24/7.”

  Ukendskab til emnet forhindrer åbenbart ikke Martini i at have en mening.

  Du KAN simpelthen ikke have lyttet til 24/7s sendeflade, når du kan skrive sådan en gang fordrukkent sludder og vrøvl.

  Jeg nævner blot Lisbeth Zornig og David Trads.. De er sgu da ikke borgerlige din klovn!

 26. Af Anders Munch

  -

  Lars Petersen. Og hvem er det så, der skal blokeres på det offentligt støttet Berlingske? Bare spring Javiers indlæg over, hvis du er en langsom læser. Så måske synes du, det er mig, som skal blokeres? I så fald, kan du så ikke kort forklare, hvorfor jeg skal blokeres?

  “Det forholder sig omvendt, i Danmark ihvertfald..DR er det saglige medie uden propaganda og fortielse, og de blå fulde af propaganda og fortielse..

  24/7 er rent borgerligt proppaganda som er TV2..Begge disse to skal nedlægges..Som sagt arbejder alle bloggere næsten her, har gjort det , eller kom til det , i det infame møg radio 24/7.” Javier Martinez
  I modsætning til dig ønsker jeg ikke at dømme. Jeg vil væk med AL mediestøtte(inklusiv radio24/7) og jeg er lige kommet med et klokkeklart eksempel på løgn og fortielse fra DR. Så hvorfor vil du politisere, når du nu bare kunne have holdningen, at folk bare får deres penge igen?
  Jeg kan egentlig godt forstå du hidser dig op over radio 24/7, men kan du måske sætte dig ind i, at vi er andre, som også har det sådan med DR? Og hvis du tror at alt er klasseklamp, jeg er fattig og ufaglært.

 27. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt lidt multikulturelt pædofil pussy-nam-nam iflg BT.dk:

  Sex med børn bliver lovligt i Tyrkiet: ‘Der vil komme flere overgreb og barnebrude’
  http://www.bt.dk/udland/sex-med-boern-bliver-lovligt-i-tyrkiet-der-vil-komme-flere-overgreb-og-barnebrude

 28. Af Javier Martinez

  -

  KO

  Undertegnede har skam lyttet nok til 24/7 nu til at kunne opbygge en saglig bedømmelse af den..Du kan se at halvdelen af pengene der næsten går til at aflønne studieværterne…Totalt overbetalte er de der med offentlige kroner…

  “I modsætning til dig ønsker jeg ikke at dømme. Jeg vil væk med AL mediestøtte(inklusiv radio24/7” Munch

  Alle meninger er essentielle politiske. MM. du interessere dig specielt meget for hårfarve og shampoo, men også mestendels da. Naturligvis skal man skille skidt fra kanel her, og satse på det gode..Undertegnede vil da ikke have noget imod at flere penge blev overført fra underholdning som x faktor til dokumentar udsendelser mv. fra verden der gør folk i andedammen klogere. Men ændre ikke ved at DF hverken er fuld af røde eller blå lejesvende..De fleste der går ind i politik derfra er blå. .Det er en pæn sammensætning af hele Danmark.Det kunne medierne -de private-lærer meget fra, at give ytringsfrihed til flere fra andre politiske sektorer..Derfor er DR avisen en god ide, en avis der repræsentere alle slags meninger, modsat fx. bloggene her.

  Psykopaten LP tsk tsk burde sætte et af sine kryptiske regnestykker på af vrøvl og derefter forlade rummet, og overlade det til voksne mennesker..

 29. Af birthe jensen

  -

  Denne artikel er et rent pletskud! Jeg er ikke den store ynder af alle disse sportsprogrammer i DR. Det eneste jeg rigtig gerne ville se var tennis – men denne sportsgren blev forbigået. Man valgte i stedet at satse på Tour de France og EM i et eller andet – og lige nu – hvor der er OL – muntrer jeg mig med FolketingsTV – bare rolig, der er også kun genudsendelser. Det gode er, at jeg så ikke bliver forvænt, inden jeg skal til at vænne mig til at se DR normal igen. Har vi det ikke bare fantastisk!

 30. Af bent hansen

  -

  Tvangslicensen bør afskaffes. Og det rødradikale DR bør skæres ned til en fjerdedel. Al løgnepropagandaen bør fjernes, og så er der kun cirka en fjerdedel tilbage. Minus 25% bør være minus 75%. (det er da for galt at R har sin egen løgnefabrik betalt af skatteyderne)

 31. Af bent hansen

  -

  Tvangslicensen bør afskaffes. Og det rødradikale DR bør skæres ned til en fjerdedel. Al løgnepropagandaen bør fjernes, og så er der kun cirka en fjerdedel tilbage. Minus 25% bør være minus 75%. (det er da for galt at R har sin egen løgnefabrik betalt af skatteyderne)

 32. Af j nielsen

  -

  Idiot!

  Ja det er ikke møntet på nogen specielt men hvor kunne det være fedt hvis ethvert indlæg begyndte sådan.

  Idiot! Nar! Fæ! Jammerlige nar! Latterlige fæ!

  Citat: Carl Barks.

 33. Af M.S. Carstens

  -

  PS
  og har nogen tænkt over, hvordan det danske sprog bliver “forkyndt” på DR?
  Det er i alt fald ikke til gavn for (deres ellers ynglinge) tilvandrere, der måske lige for en stund, dropper islamiske kanaler, for informere sig på dansk!

 34. Af M.S. Carstens

  -

  Nååå:
  min første kommentar hænger nok fast i ce n su ren ??

 35. Af jørgen mikkelsen

  -

  Enten beskærer vi DR, eller DR beskærer os. Ja, det er ligefør at man kan sige at enten lukker og afskaffer vi DR, eller DR lukker og afskaffer Danmark! For DR er de radikales talerør og propaganda-station, , og et mere landsskadeligt, anti-dansk og samfundsundergravende parti end det røde radikale parti findes ikke.

 36. Af Niels Juul Hansen

  -

  Det er efter min mening idiotisk at opkræve licens for DR.

  Det burde naturlig opkræves gennem skatten. Det ville også betyde, at det blev billigere for studerende og lavtlønnede end for velhavende danskere.

  Det er utroligt så meget, man får for sine licenspenge. Spændende dramaserier, nyheder, dokumentarprogrammer, børneudsendelser og forskelligt kulturstof – og når der går for meget mad og x-factor i DR, så er der en knap, så man kan slukke for TV og læse en god bog eller tale med familien.

  Det skal der også være tid til.

 37. Af Jorn D.

  -

  Mere end 40 års DR ørkenvandring er ikke alle beskåret
  men
  kan det betale sig
  ja
  for dem, for de tvangs inddriver licensen pr. automatik
  men
  det er vist en ommer med alle de genudsendelser hver sommer
  men
  ang. en ommer og at skære

  er spøgsmålet er der noget, at skære ang. de “kære” på DR2
  for
  det virker/lyder som om, DR2’s “skabsIsraelere”
  jo
  alle vist i forvejen er “småtskårne”
  og
  de synagogale radikale, der syntes. at leve for at ødelægge Danmark
  ja
  de styrer tilsyneladende fuldkommen DR’s røde lejesvende
  der
  derved syntes, at leve af at ødelægge Danmark !

  ironi,mus

 38. Af ole hansen

  -

  Ju ul er en radikal blogger der er dygtig til at bagatellisere og bortforklare alt, også det at DR har udviklet sig til en trussel mod danskernes liv og fremtid. Fordi det altid er farligt når misinformation, rødsort propaganda og kvarte sandheder året rundt sendes ind i hjemmene. Det var løgnepropaganda der førte russerne ind under kommunisternes massemorderiske regime, og det var vildledning der lokkede tyskerne til at støtte na zi ster ne, der ikke bragte dem andet end tab, lidelser og millioner af dødsfald.

 39. Af christian petersen

  -

  Danskerne er malet op i et hjørne, eller man kan sige at de står med ryggen mod muren. En situation politikerne har anbragt dem i med kommunistisk familiepolitik, asocial boligpolitik, EU-fjernstyring, overdreven og utopisk verdensredning, smadring af velfærden, smadring af sundhedsvæsnet og smadring af meget mere end her kan opremses. DR radio og tv har medvirket til de mange angreb på det danske folks livsværdier, frihed og sikkerhed. Derfor er det en rigtig god idé at reducere tvangslicensen. Jo mere den reduceres, jo bedre.

 40. Af christian petersen

  -

  Sjovt som finn bje rre have vig er begejstret for EU, DR, S og R og meget andet som ingen fornuftige mennesker kan se det gode ved. Lever finn i en rus af nostalgiske fortidsminder?

 41. Af P Christensen

  -

  Kigger man på sendingerne fra Rio,
  virker det som om at værter fra mange andre
  DR afdelinger (udover sport) har fået
  møvet sig med på en drømmerejse til RIo.

  Derfor kan licensen beskæres.
  Så bliver der blot mindre af den nedslidte Barnaby og
  genopfindelse af hjulet med X-factor og Blækmann.
  Hvad mon den klovn får i hyre?

 42. Af J. Hans en

  -

  Licensens skal naturligvis opkræves igennem skatten.
  Det må det fåtal som er imod licensen kunne acceptere.
  Dem som er mest imod DR, det er jo DF segmentet.
  De betaler jo meget lidt i skat.
  Så de vil blive glade, hvis licensen opkræves igennem skatten.
  Og vi betaler jo til så mange ting over skatten som er helt overflødigt.
  F.eks. kongehuset, vores overfald på muslimske lande og mediestøtten.

  Den yderste højrefløj, herunder DF, bryder sig ikke om DR.
  DR`s fantastiske og realistiske TV serie om 1864 faldt ikke i DF segmentets smag.
  Den holdt sig jo til sandheden.

  Alle medier i Danmark, undtagen DR, er underlagt Venstres Pressetjeneste.
  Højrefløjen raser over dette.
  Derfor kampagnen imod DR.
  Frie, kritiske og uafhængige medier er en vederstyggelighed.
  Synes højrefløjen.

 43. Af Frank Lassen

  -

  UAFHÆNGIG! Det er vidst lige præcist noget DR ikke kan beskyldes for.

  Man skal da være ualmindelig politisk tonedøv for at postulere dette!

 44. Af J. Hans en

  -

  AF FRANK LASSEN – 15. AUGUST 2016 07:53

  Ja. Noget af et paradoks.
  DR har i tidens løb leveret et utal af folketingskandidater til Venstre.
  Alligevel fremstår DR som et hæderligt, ikke korrupt, troværdigt, kritisk og uafhængigt medie.
  Men dette ønsker højrefløjen og højrefløjens klakører så at ændre.

 45. Af Niels Juul Hansen

  -

  Fra ATS:

  “http://politiken.dk/bagsiden/atsbagsiden/premium/ECE3338756/ats-hvaeserne-mener/”

 46. Af Finn Larsen

  -

  Nogle af os gider bare ikke se reklamer. Så simpelt er det. Hvis I så mener at vi betaler for lidt for vores TV forbrug så må vi jo se på det.

 47. Af Thor Larsen

  -

  Jeg har ingen børn i folkeskolen, har ikke været på hospitalet de sidste 8 år og læser ikke Jyllandsposten – og alligevel bidrager jeg gerne til alle tre via en trækning på min bankkonto.

 48. Af J Støvring

  -

  Tak til Mikkel Hansen for dette indlæg.
  Jeg er helt enig i at DR kan og skal beskæres og kun have minimal (om nogen) statsstøtte.

  Og jeg ved ikke rigtigt hvilke vrangsforestillinger J. Hansen lider af siden han mener at DR er ikke-korrupt, troværdigt, og uafhængigt.

  Blandt andet fremstilles hele flygtninge-/migrandproblematikken totalt skævvredet og jeg husker da stadig I. Gabold fremture med at DR har som pligt at forsøge at få befolkningen væk fra sympati med DF.

  Det minder efterhånden som noget der bedst kan sammenlignes med propaganda TV fra Nordkorea eller lignende.

  Og jeg vil ikke være tvungen medbetaler.

 49. Af J. Hans en

  -

  AF J STØVRING – 15. AUGUST 2016 10:21

  Jeg synes heller ikke om at være tvungen medbetaler til kongehuset, Danmarks overfald på lande som aldrig har udgjort en trussel imod Danmark, BT, Ekstra Bladet, TV2, Jyllands Posten, Belingske, Løkkes underbukser og druk og ikke lang række ting.

  Men i et demokrati kan vi ikke tilvælge og fravælge som det passer os.
  Støvring hvorfor tror du i øvrigt, at det er korrupte parti Venstre som hele tiden starter disse kampagner imod DR?
  Sammen med DF.

 50. Af J. Hans en

  -

  AF J STØVRING – 15. AUGUST 2016 10:21

  Jeg synes heller ikke om at være tvungen medbetaler til kongehuset, Danmarks overfald på lande som aldrig har udgjort en trussel imod Danmark, BT, Ekstra Bladet, TV2, Jyllands Posten, Berlingske, Løkkes underbukser og druk og en lang række ting andre ting.

  Men i et demokrati kan vi ikke tilvælge og fravælge som det passer os.
  Støvring hvorfor tror du i øvrigt, at det er korrupte parti Venstre som hele tiden starter disse kampagner imod DR?
  Sammen med DF.

 51. Af J. Hans en

  -

  AF J STØVRING – 15. AUGUST 2016 10:22

  Jeg synes heller ikke om at være tvungen medbetaler til kongehuset, Danmarks overfald på lande som aldrig har udgjort en trussel imod Danmark, BT, Ekstra Bladet, TV2, Jyllands Posten, Berlingske, Løkkes underbukser og druk og en lang række ting andre ting.

  Men i et demokrati kan vi ikke tilvælge og fravælge som det passer os.
  Støvring hvorfor tror du i øvrigt, at det er korrupte parti Venstre som hele tiden starter disse kampagner imod DR?
  Sammen med DF.

 52. Af J. Hans en

  -

  Nå, et indlæg røg på et par gange.
  Utilsigtet.

 53. Af Niels Juul Hansen

  -

  DR må naturligvis også finde sig i, at der kan blive tale om besparelser og effektiviseringer – lige som alle andre kommunale, regionale og statslige institutioner/arbejdspladser.

  Men det er hverken Mikkel Anderssons eller Kasper Støvrings ærinde.

  De er ligesom, Donald Trump i USA, i en konstant kamp mod de mange medier, som de ikke føler ivaretager deres politiske interesser – og her er DR hovedfjenden.

  Selv om et stort, demokratisk flertal af vores folkevalgte kan blive enige om, at det af hensyn til sammenhængskraften i Danmark er vigtigt at støtte en kulturinstitution som DR, så vil der altid være personer eller organisationer, som foretrækker ‘amerikanske tilstande’ (eksempelvis Fox News, som har genopfundet ’sandheden’ i det postfaktuelle samfund.

  Jeg er selv centrumvenstreorienteret, men jeg har det da ganske fint med, at DR i mange år har fungeret som udrugningsanstalt for borgerlige, venstre- og konservative politikere.

  DR, biblioteker og folkeskolen er snart de eneste steder, hvor man arbejder for sammenhængskraften her i landet.

 54. Af J. Hans en

  -

  Niels Juul Hansen.

  Jeg tror ikke, at det er Kasper Støvring som har indsat et indlæg.
  Det er vist en J. Støvring.
  Måske familie.

 55. Af A.H. Andersen

  -

  Ja, det er tydeligt, hvem der har sendt den nationalkonservative Mikkel Andersson i byen.
  Er det ikke tilstrækkeligt, at vi har fået en Venstrekanal med TV2 og en lavborgerlig radiokanal med 24/7 oven i alle de kommercielle radiokanaler? Og sendetilladelse til internationale konsortier, der gerne må reklamere for det, TV2 fx ikke må, eftersom de sender fra udlandet?
  Hvad synes Andersson om mediestøtten til aviserne? Skal vi ikke bare lade Ekstra Bladet, Berlingske og de andre aviser være betalingsaviser for dem, der gider læse dem, i stedet for at poste mange millioner skattekroner i skidtet hvert eneste år?
  I må gerne beholde alt jeres medieragelse – også for mine skattekroner – bare vi andre får lov at beholde et DR.

 56. Af Niels Juul Hansen

  -

  @J. Hansen

  Det må jeg naturligvis beklage, men der er nu ikke noget nyt m.h.t. Kasper Støvrings holdninger – og mine holdninger til samme.

 57. Af J. Hans en

  -

  Niels Juul Hansen.

  Nej.
  Kasper Støvrings holdninger, eller rettere fordomme, dem kender vi jo.
  Men i det mindste er han ikke sart.
  Han sletter ikke indlæg, fordi man er dybt uenig med ham.

 58. Af j Støvring

  -

  Til J. Hansen og N. J. Hansen (som jo må være i familie…………):

  Vi må tilsyneladende give Pia K ret: landet er på vej til at knække over i 2.
  Og I formoder vel at I selv tilhører de bedrevidende – dem uden kakkelborde?

  Bare den centrumradikale flok dog kunne indse at det offentlige ikke skal betale for hvad som helst – herunder DR.

  I er velkomne til at se DR, – jeg vil bare selv kunne vælge til og fra. Og jeg vil ikke medfinanciere.

  Og at kunne forsvare en holdning om at DR hjertensgerne må udrense liberale/højreorienterede holdninger:
  Jeg håber da at I selv kan se hvad det skal sammenlignes med: Ihvertfald ikke et demokrati.

 59. Af J. Hans en

  -

  AF J STØVRING – 15. AUGUST 2016 14:07

  Nå.
  Så nåede J. Støvring til stråmændene.
  Men han har jo ikke noget at indvende imod, at alle skal være med til at financere højrefløjens aviser.
  Og Støvring.
  Du har ret.
  Jeg er ikke i besiddelse af et kakkelbord.
  Hvad er det i øvrigt.

 60. Af Javier Martinez

  -

  “DR er de radikales talerør og propaganda-station, , og et mere landsskadeligt, anti-dansk og samfundsundergravende parti end det røde radikale parti findes ikke.”
  JM

  DR bekæmper ævl som ovennævnte kommentar..Du må se for lidt DR?

  AF FRANK LASSEN – 15. AUGUST 2016 07:53
  “UAFHÆNGIG! Det er vidst lige præcist noget DR ikke kan beskyldes for.

  Man skal da være ualmindelig politisk tonedøv for at postulere dette!”

  Man skal være både døv, blind og tungnem for at påstå at det forholder sig modsat..

  Det minder efterhånden som noget der bedst kan sammenlignes med propaganda TV fra Nordkorea eller lignende.
  j.støvring

  Så er tosserne ankommet i debatten…..AT sammenligne DR med Nordkorea så ender den saglige diskussion..

 61. Af Javier Martinez

  -

  Mediestøtten skal ændres…

  I dag er det således at 85% af støtten går til blå medier..DR er naturligvis hverken det ene eller andet, blot folkets medie..Vi skal have politisk bedømmelser ind i mediestøtten således at pengene deles mellem blå og røde medier ligeledes, således at -85% folket får 50% af mediestøtten og top 15% folket også får 50%..(i dag modsat naturligvis).STadig unfair denne, men lever i den politiske realitet , og er hvad vi højest kan opnå til at starte med..

  Den frafaldne røde, ønsker naturligvis at nedlægge DR som Støvring..Han har aldrig været rød, ren populisme og manipulering…Men at påstå således er hylende morsomt, når den kan bevises via logisk brug aldrig at have været sandt…Folk der stemmer,har stemt rødt er aldrig imod DR, selv når de hopper over i blå blok.

 62. Af Javier Martinez

  -

  “Jeg er ikke i besiddelse af et kakkelbord.
  Hvad er det i øvrigt.”

  Et bord med kakler, som var normalt i hjem i 60érne….Tror meningen er “kulturradikal 68ér”..
  🙂

 63. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  DR ´s ære ! –kan måske reddes, hvis –vi slipper af med “den kæmpe-flok-kællinger” –Der blot skal have licens-betalerne til AT Forsørge alle deres fædre-løse børn (diagnoser ) –OG, selvfølgelig HVIS Vi omgående slipper af med “Generaldirektør-inden ! –Der er den største “tyveknægt” ! Af dem-alle !–OG Så selvfølgelig, hvis vi kan få folk, der har forstand på “KULTUR ! “—Og kyler alle de dårlige amerikanske programmer UD !–Diverse “mad-damer ” Har levet fedt og luxuiøst af licens-betalerne ! –Vi kan heller ikke tåle synet af dem ! mere

 64. Af Torben Kjær Andersen

  -

  Mon mediestøtten kan reduceres, hvis debatforaer som dette skæres bort? Informationsindholdet og sandhedsværdien er ikke imponerende; det er til gengæld forrådet af skældsord.

 65. Af Anders Munch

  -

  “Mon mediestøtten kan reduceres, hvis debatforaer som dette skæres bort? Informationsindholdet og sandhedsværdien er ikke imponerende; det er til gengæld forrådet af skældsord.” Torben Kjær Andersen

  Kvinder kan ikke bygge et simpelt hus på på 500 kvadratmeter med alt installeret uden mænds hjælp.
  Torben, er dette udsagn sandt eller falskt?
  Jeg regner ikke med, at en ånds-amøbe som dig overhovedet magter at svare, men nu får du alligevel muligheden. Du behøver bare at skrive et ord, enten “sandt” eller “falskt”.
  Men uanset hvad du svarer, har du tabt diskussionen.

 66. Af J. Hans en

  -

  AF JAVIER MARTINEZ – 15. AUGUST 2016 15:55

  Mange tak for informationerne.

 67. Af Tom Erne

  -

  Egentligt aergeligt, at Karl Marx’s Oldebarn Martinez insisterer paa at oedelaegge samtlige, ellers relevante, debater paa det her forum.
  Og som saa mange andre forstaar kunsten i, ikke at forholde sig til fakta. Bare en laaaang plade med roede floskler der sendes uredigeret i aeteren.
  Maaske kunne overkommunisten goere rede for, hvad der praecist menes med public service, og hvor det lige er, at DR leverer netop dette som noget unikt i medielandskabet?
  Skulle det lykkedes Fidel Martinez at komme saa langt, saa kan vi arbejde med dennes farveblindhed naeste gang. Det er tilsyneladende svaert for kammerat Martinez at kende forskel paa roed og blaa, som det aabenbart ikke er muligt at forstaa begge farver samtidigt.

 68. Af Torben Kjær Andersen

  -

  Anders Munch: Du understreger sådan set blot min pointe.

 69. Af jan ulrik friis

  -

  Der findes nogle enkelte mere eller mindre troværdige TV stationer, men DR er bestemt ikke en af disse, DR en meget utroværdig propaganda instituation af løgn og fortielse, bedst at nedlægge hurtigst muligt, at det danske folk ikke lider mere skade, og bare får deres penge tilbage igen.

 70. Af Anders Munch

  -

  ” Du understreger sådan set blot min pointe.” Torben Kjær Andersen
  Nej det er dig, som understreger min pointe. Du magter ikke at svare på et ekstremt simpelt spørgsmål, men forventer stadig respekt. Respekt gør man sig fortjent til, og lige nu fortjener “eliten” Altså stupide professorer som dig ikke respekt. Svar på spørgsmålet din idiot! Du kan jo ikke svare, er du for dum?
  Kvinder kan ikke bygge et simpelt hus på på 500 kvadratmeter med alt installeret uden mænds hjælp.
  Torben, er dette udsagn sandt eller falskt?
  Et ord, nu brugte du sidste gang seks ord. Hvorfor? Fordi du er en parasit, et usselt menneske, som sidder i det offentlige og kun kan snylte. Du er så ulækker, svar dog på udsagnet. Jeg ved godt, at du ikke magter denne simple opgave, men alligevel vil du fortsat snylte på det offentlige, men du vil rende rundt med din selvfede tro på intellektuel overlegenhed.

 71. Af Torben Kjær Andersen

  -

  Selvafsløring i fuld offentlighed; tillykke og fortsat god dag..

 72. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “DR” ! –Når luften er blevet renset ud ! –For den grådige generaldirektør med samt hele bestyrelsen ! –SÅ bliver der råd til : Verdens-litteratur –verdens -kultur både indenfor design –satire-tegnere !! –arkitektur i verdensklasse –tøj-designere –kunstmalere –og Jørgen Leth ´s –dokumentarfilm ! –Måske ! Mad-kunstnere (ikke Camilla Plum eller Anne fra Århus ! –MEN virkelige kunstnere indenfor formidabel føde ! ) visning af skønne øko-producenter med samt “logis ! i skønne franske – spanske – italienske –pensionater ! –Hvor vi allesammen kan glemme, hvad af uhyggeligheder ! –De politikerere har trukket nedover-hovederne på os ! –VI skal have–Verdensklasse –oplevelser fra NU, Hvor det IKKE gælder om AT: Avle flere dyre “diagnoser ” –Men give os-der har fravalgt børn –fordi “CURLING_BYRDEN” ! —viser sit grimme ansigt i sin fulde dyre-længde !—-Lad de “enlige-skatteborger-finansiérede ” kvinder/MK –SKAMME sig noget så dybt og inderligt ! –Alt det bliver der plads til –og råd til –LIGESÅ-snart–vi får fyret hele DR-banden !

 73. Af Helge Nørager

  -

  Overskrift fra dagens avis..
  “Hård tone i debatten er »den største trussel mod vores demokrati i mange år«
  Danskerne skal lære at holde selvjustits og anmelde grovheder på nettet, lyder det fra politikere og eksperter. Den grove debat på bl.a. Facebook bliver beskrevet som en trussel mod demokratiet.”

  Kære Torben, nu forsøger den altid pædagogiske og høflige fortaler for Israel og kvindesagen.
  Anders Munch.blot at bevise han har læst berlinskes netside, og vil demonstrer hvordan en sober og for alle parter udbytterig og ideskabende debat skal foregå.

 74. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ! –Folk, der bor i Jylland ! –Skal ikke længere betale det samme i skat –(den skal halveres) –FORDI alle “de faciliteter som jydernes afkom ” ! –NU boende i København ! Har nu nydt godt af alle kultur-faciliteterne ! –OG i fritiden tager hjem til “de gamle” ! i ferierne ! –De har slået fluerne med et smæk ! –De skal betale dobb. skat –og de fastboénde i det glemte Jylland –skal have halvéret samtlige skatter ! –Så vil der blive en slags logik i hele “kultur” galskaben ! –NEMLIG !

 75. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Ja ! –Helge Nørager ! —Det er ganske enkelt mangel på opdragelse ! –FORDI alle “de enlige mødre ! Avler bare løs ! –Fordi pengene, der bliver sat ind på kontoen (som erhvervs-livet har tjent ) –giver de kvinder/MK —uanede muligheder –for “AT Slå 2 fluér med 1 smæk”—AT: Leve af de arbejds-somme selvst. –og samtidig hæve fede lønninger i det offentlige ! –p.s. Det stakkels afkom ! Har aldrig fået at vide, hvordan de skal gebærde sig i et civiliséret samfund ! –Deraf “den grove tone ” !

 76. Af Anders Munch

  -

  Jeg kan sagtens føre en civiliseret debat. Men civilisation kræver rationalitet, ikke god tone. Torben er ikke rationel, fordi han tror kvinder og mænd kan det samme, hvilket er åbenlyst videnskabeligt forkert. Så hvis folk ikke er rationelle, er god tone meningsløs, fordi uanset hvor meget jeg har ret, så afviser ikke-rationelle folk mine argumenter. Det gør de, hvis jeg snakker pænt, og det gør de, hvis jeg snakker grimt. Helge og Teddy, hvad med, i stedet for at snakke om tone, så bare svarer på det simple udsagn?
  Kvinder kan ikke bygge et simpelt hus på på 500 kvadratmeter med alt installeret uden mænds hjælp.
  Er det her udsagn sandt eller falskt?
  Nu vil i begge 2 enten ikke svare, eller stadig snakke om tone, jeg må gå ud fra, det er fordi i ikke er rationelle mennesker.
  Men jeg er nu i en alder af 30 år ved at forstå det. Kvinder respekterer kun “vold”/magt, og det er der også en stor bestanddel af mænd der gør. Det er bare sådan i er indstillet fra naturens side af.

 77. Af Anders Munch

  -

  Jeg kommer forresten ikke fra en enlig mor, og min mor har aldrig været på kontanthjælp. Mine forældre blev skilt da jeg var barn. Det var hårde tider og min mor måtte tage et arbejde på Bornholm, mens hendes 3 børn måtte bo hos skiftevis venner og bedsteforældre. Hvad hun ikke gjorde var, at gå på kontanthjælp og fede den af! Og ja, alle 3 børn kommer fra den samme far!

 78. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Kære Anders Munch ! –Vi sidder her jo ikke hele dagen ! –Så det er ikke fordi jeg ikke vil svare ! –Men noget meget interessant er det AT “Videnskabs journalisten Lene Franck (har selvvalgt “fravalg af børn” )—Radio 24/syv–sender i øjeblikket noget interessant ! —-En kendt forsker udtaler AT: Gøre en kvinde gravid ! –Er mandens måde, at gøre kvinden “fanget i den fælde, der giver manden magt over hende ” –Så kan vi jo senere diskutére –situationen i øjeblikket, hvor en del “curling-kvinder ” –Foretrækker AT: Det skal være os uskyldige “fravælgere” ! –der skal betale deres “avl” ! –Som en slags straf –fordi de-selv har jokket i spinaten ! –Børn er nemlig kun nuttede –sålænge de er små !—-Vi har desv. erfaret AT: nogle kvinder dræber deres børn !—rædselsfuldt selvfølgelig ! –MEN årsagen var AT: De følte sig fanget i “fælden–hvor de ikke længere har deres frihed ” !—Hvis du husker H.C.Andersen ´s eventyr ! –“Hun duéde ikke” ! –Allerede for flere hundrede år siden ! –Gik det op for kvinder AT: Det at blive gravid –var en straf !–Det er det stadigvæk—Men nu er kvinder blevet mere sofistikeret ! –De fravælger manden –og tilvælger andre mennesker til, at forsørge deres børn !—Det er suspekt ! –Men i det hele taget er DK ´s såkaldte “velfærds-system ! suspekt ! “——” man straffer ofrene og belønner synderes ! –meget usympatisk !

 79. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  p.s. Du kommer i virkeligheden selv med “pointen” –Nemlig i din mors ungdom (jeg kan regne ud, at hun må være i 60-70 års-alderen nu ! –DENGANG ! Var kvinder´s første tanke ikke (bistands-hjælpen) –Jeg tror slet-ikke det existerede dengang din mor blev “enlig med 3 børn”—Stolte var de dengang –i modsætning til “de nuværende ” !–det er netop logikken !

 80. Af jan ulrik friis

  -

  500 kvm med alt instaleret, nej det er ikke muligt, det er nærmest umuligt, men jeg har hørt om kvinder der kan bygge en iglo, og set dem rejse et sametelt, men når det kommer til et villatelt med stænger og pløgger, bliver det straks for kompliceret, det kan jo ødelægge starten på enhver god ferie, giver et kvindemenneske den gode grund at surmule hele ferien bort!

 81. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Folk i København ! –Hvadenten det er “tilflyttede jyder” –Eller de oprindelige “ærke-københavnere” –Skal selvfølgelig betale for alle de (åbenbart herlige faciliteter) –Som ingen andre i landet har ! –Hvorfor skal folk, der aldrig sætter deres ben i f.eks. Det kongelige teater ! –betale for det ! Eller dem, der aldrig kommer i kirkerne –betale for præsterne –der ikke (er sat på jorden for AT: Gøre gode gerninger ! –Men blot anser denne off. stilling –som “et job” –NIX-NEJ !—De, der af mange grunde befinder sig i Jylland ! –Skal jo selvfølgelig kun betale “det halve i skat ” ! –Og ikke være med til, at betale for alle de andres fornøjelser ! –Da “frisk luft” ikke kan beskattes ! –Så er logikken AT : I Jylland betaler man kun 1/2 –skat !

 82. Af Javier Martinez

  -

  “Maaske kunne overkommunisten goere rede for, hvad der praecist menes med public service,”
  Tom Erne

  Overfascisten må slå public service op i en ordbog eller tage et Engelskkursus..

  Men at DR er det sidste anstændige medie i DK er uomtvisteligt..Vi skal ikke have amerikanske tilstande med en dum befolkning i Danmark, som er jeres mål..Det er DR der skal garantere at vi ikke ender der i et liberalistisk helvede ,som er USA:

 83. Af Tom Erne

  -

  Javier – saa med andre ord, du kan ikke forklare hvad det praecist er at DR leverer af Public Service. Noteret!
  Og du forstaar saa aabenlyst heller ikke ordet facist.
  Har de ingen institutioner der hvor du kommer fra??

 84. Af Torben Kjær Andersen

  -

  Dagens program -OL undtaget – viser hovedsageligt et par omrejsende antikkrejlere, madprogrammer og genudsendelser; på DR1 således en engelsk serie fra 1986. Men som bestyrelsesformanden jo udtalte: demokratiet er i fare, hvis DR får færre penge.

 85. Af jan ulrik friis

  -

  Nordkoreanskt TV i det mindste på det nordkoreanske folks side imod de ydre fjender…….DR er nu i undergangen på islamisternes side, islam fylder nu næsten hele nyheds sendefladen, hvor forsvandt de danske værdier? Snart forsvinder også det danske folk!
  Ved nærmere eftertanke godt DR ikke ligesom Nordkoreanskt TV kan komme med reelle atombombe trudsler, og lægge vægt bag ordene, da var det danske folk nu forvandlet i aske af atomstøv, istedet sætter DR islamisterne ind imod det danske folk, DR radikaliseret, og udfaldet vores alles undergang er helt forudsigelig, helt efter George Soros drejebog. at manipulerer med befolkningen til kaos og anaki, som Georges Soros havde stor succes med i bla a. Ukraine – Georgien – Kirgirzistan, formålet nu også at ødelægge og udplyndre Europa og Danmark, vi er så tossedumme,og DR onde, at vi det danske folk nu ikke har langt igen!

 86. Af Javier Martinez

  -

  Tom Erne

  Påstår du nu at du ikke er fascist? Passer jo ikke?!

  Danmark Radio udgiver exemplarisk public service..Fantastiske serier som udlandet er vilde med, dokumentarer ,nyheder mv. når set over for andre sammenlignelige lande slår vi langt hårde end andre meget større lande…Hver gang man tænder for Norsk eller Svensk fjernsyn er der snart et eller andet Dansk på.

  Der skal ryddes op i DR2 hvor nogle af de jødiske værter skal fjernes..Højst en skal efterlades. Der skal også produceres langt flere dokumentarer fra udlandet, og af international karakter…Lav dem blot på Engelsk og forsøg at få dem solgt i udlandet også…Her kunne man overfører penge fra ligegyldig underholdning til dette.

 87. Af Javier Martinez

  -

  “Nordkoreanskt TV i det mindste på det nordkoreanske folks side imod de ydre fjender…….DR er nu i undergangen på islamisternes side” JUF

  Lyhne har et godt indlæg om højreradikale tossers mening..Gå over og læs det vuf, eller se lidt mere public service fra DR og få en mere balanceret , og oprigtig indsigt…

 88. Af jan ulrik friis

  -

  Mar ti nez …..dette er situationen for alvorlig til, det danske folk står nu over for deres undergang, slet ingen tvivel om det, men ikke et ord fra DR, deres plan multi – kulti og den konstante pladerhumanisme, radikale vildfarelser og fortielser, helt igennem propaganda virksomhed fortsætter uantastet helt ned i undergangen, befolkningen holdes i uvidenhed med løgn og fortielser, helt bevidst fra DR til alt er for sent og game over, etnisk udrensning det danske folk, som ses i Sverige som i Tyskland, vi kan ikke tillade en landskaderlig landforrædderisk organisation som DR midt imellem os, her i vores elskede Danmark, hvor vi nu i denne situation af danskernes undergang, det er DR for magtfuld til, DR vil det være fatalt at undervuderer, nu i situationen liv eller død for det danske folk…….når islamisterne mange nok bliver vi slået ihjel, uden tvivel om det, fra start til slut DR på islamisternes side, vi har intet valg, andet end at lukke ned DR til om bedre tider og faren overstået, alt andet vil være som en yderlig del dette kollektive danske selvmord…..coming to a place near you, soon!.

 89. Af Javier Martinez

  -

  Beklager “der untergang” sker ikke snarest…Nostradamus sagde dog i 2010, og muslimerne er jo kun i hvad 14oo tallet eller hvad er det? Og jøderne har jo kun 354 dage på et år!
  Hvornår begyndte nedtællingen til armageddon er jo et spørgsmål om forståelse…Men på et tidspunkt vil solen eksplodere, eller brænde ud.

  Problemet er at du ser for lidt DR JUF, og for meget på det mørke og lukket internet..
  En stram indvandringspolitik kan skam godt indføres sagligt og demokratisk, uden borgerkrig.

 90. Af jan ulrik friis

  -

  Javist hvilket smæld, Mar ti nez det var en giftig drik af borgerkrig og solformørkelse til Armageddon og Nostrademus effekt du disker op med, til solen brænder ud!
  Ja det danske folk skal få det hele, og mere til, de har jo tvangsbetalt licensen!
  Marti nez sidst jeg så DR, jeg fik det så dårligt, for da vidste jeg at slut det danske folk, DR underlødigt, renlivet radikal pladderhumanisme, propaganda, fortielser og kynismen rettet imod det danske folk.
  Som Teddy fortæller os denne blog, kan man med held finde en radio kanal som belærer os om kvinder der er “fanget i en fælde” eller fanget i øjeblikket, og vil at nogle betaler deres “avl”, trådt i spinaten eller sofistikerede, men sådanne oplysende programmer undtagelsen, så forstår Teddy din begejstring, at finde noget interessant imellem alt DR propagandavirksomheden!

  Mar ti nez: “En stram indvandringspolitik kan skam godt indføres sagligt og demokratisk, uden borgerkrig.”
  Ja, det vi bare aldrig ske!

 91. Af Javier Martinez

  -

  “Mar ti nez: “En stram indvandringspolitik kan skam godt indføres sagligt og demokratisk, uden borgerkrig.”
  Ja, det vi bare aldrig ske!”

  Dit tilhørsforhold på den voldelige højreradikale blok er åbenbart, og at du mener at kun vold kan indføre en stram indvandring, og dermed mener du egentlig talt også, at vold er løsningen og støtter den! Som jeg havde gættet mig til fra start via dit ønske om borgerkrig i mange indlæg.

  Igen påpeger det blot igen at det er højrefløjen der er farlig i politisk vold!

 92. Af jan ulrik friis

  -

  Mar ti nez misforstår mit: ” ja, men at det aldig vil ske” fordi det vil aldrig ske – en stram indvandrerpolitik som du foreslår, ja godt nok, men som du allerede har set har Løkke løbet fra sit valgløfter, at 0 indvandring, se selv det EU der nu ligger med åbne grænser, islamisterne/jihadisterne vælter dag og nat ind i EU 24/7, med hjælp fra Frontex (USA), og ingen plan B, kun Merkels “Wir Schaffen Es” plan B kommer aldrig, altså undergangen er forlængst igang, som jeg advarer imod kaster os EU ud i borgerkrigen, danskerne sover, ja konstant advarer jeg imod borgerkrigen, ikke fordi jeg ønsker den, langt fra og tvært imod, men fordi jeg ved krigen kommer, og at den endnu kunne forhindres for Danmarks vedkommende, men den er nu ikke langt borte, mig uforståeligt et rigt land som Danmark kaster sig selv ud i borgerkrig, et land som Danmark, og det danske folk der har så meget at miste, ikke mindst freden, men også vores land med alt ved at gå tabt, vanskeligt at forestille sig alt som vi har kært, at nej borgerkrig aldrig at ønske, mere skånsomt “om solen brænder ud!”

  I nuet livsfarligt med en propagandakanal som DR, de er islamisternes medløbere!

 93. Af Javier Martinez

  -

  🙂
  Du har udstillet dig selv som værende støtte af en voldelig omvæltning! Det er hvad jeg tager herfra!

  LLR og blå blok har naturligvis aldrig støttet en stram indvandringspolitik..Lad mig historisk guide dig…

  1. udlændinge lempelserne af 1983…(startede syndefloden) Click blå blok.

  2. VKO mere end fordoblet indvandringen pr. år, over lo år, end lo året forud..

  3. Nyeste tal er ikke kendte endnu..Men mit bud er endnu en stor stigning?

  De interesserer sig kun for løn og velfærds forringelser…i 3o år har DF’eren lade sig narre..Nu skal nye borgerlige lade dem narre. DF og V bluff er blevet for normalt, og et nyt blåt bluff parti må frem…De vil fortsætte i en uendelighed med nye bluff partier på indvandrerområdet..Bliver Danskere nogensinde klogere?

 94. Af Betal Selv

  -

  En enkelt radiokanal og en enkelt tvkanal. Det er rigeligt til at sprede nassestatens propaganda.

 95. Af Javier Martinez

  -

  AF BETAL SELV – 20. AUGUST 2016 10:12
  En enkelt radiokanal og en enkelt tvkanal. Det er rigeligt til at sprede nassestatens propaganda.

  Tag det hele via skatten licensen, så den bliver fair…3-4 kanaler mere, og 2-3 radio stationer mere og DR avisen bliver husstandsomdelt. Smid 2 milliarder mere i hovedet på DR. De får alt for lidt som det står nu, og kulturbudgettet i Danmark er Europas laveste efter Grækenland, af skatteindtægter…

Kommentarer er lukket.