De nye ikke-stuerene

Af Mikkel Andersson 94

Kender du historien om den karismatisk kvindelig afhopper fra et noget hensyngnende og kriseramt parti, der stifter et nyt, som først bliver spået stort set chanceløst?

Sådan et, som vil vil fjerne ejendoms- og selskabsskatter, sænke indkomstskatten til 30 procent, arbejde for at det kun er danske statsborgere, som kan få kontanthjælp og privatisere al ulandsbistand?

Et parti, som efter det viser sig levedygtigt, bliver betegnet som helt exceptionelt rabiat og udlændingepolitisk ekstremt?

Nej, det er ikke Nye Borgerlige. Det er derimod Dansk Folkeparti. Eller, det Dansk Folkeparti anno 1997, hvis politiske målsætninger da kommer fra partiets første principprogram.

Der er løbet en del hektoliter vand gennem åen siden da, og man kan vist roligt sige, at Dansk Folkeparti har udskiftet en stor del af de politiske varer på hylderne over de følgende årtier.

Analogien illustrerer imidlertid også, at Dansk Folkeparti faktisk har flyttet sig voldsomt, særlig på den økonomiske politik. Denne havde dengang klare aftryk fra det meget økonomisk liberale og minimalstatspromoverende Fremskridtsparti, som det udsprang af, og partiet lå markant til højre for Venstre, selv i den ganske liberale inkarnation af partiet som Uffe Ellemann dengang præsiderede over.

I dag kan man utvivlsomt more sig længe med at skændes om, hvorvidt Dansk Folkepartis økonomiske politik er en smule til højre eller venstre for midten, men at den er placeret heromkring, er der ikke megen meningsfuld tvivl om, hvilket den igangværende hede flirt med socialdemokraterne også fint illustrerer.

Det betyder selvsagt ikke, at Nye Borgerlige også nødvendigvis vil bevæge sig mod midten, når det gælder den økonomiske politik. Partiet virker noget mere solidt rodfæstet på den borgerlige fløj i den henseende, og – indtil videre – uden ambitioner om at blive et af de folkepartier, der klumper sig sammen om den velfærdsbegejstrede midte, hvor det er muligt at samle de pænere tocifrede stemmeprocenter op.

Men i forhold til debatten om tonen, så har jeg en mistanke om, at vi kommer til at se en udvikling, der i høj grad svarer til den, som man oplevede i forbindelse med Dansk Folkepartis politiske gennembrud.

En masse repræsentanter for partiet vil fremsætte mere eller mindre rabiate udsagn, som vil blive voldsomt fordømt og af særlig (men ikke kun) centrum-venstre udlagt som popuilistisk trumpisme og/eller racisme samt funderet i et forkasteligt og – ikke mindst – uanstændigt menneskesyn. Nogle af disse medlemmer vil vise sig at komme fra mere eller mindre højreekstreme bevægelser, og derefter blive ekskluderet med fynd og klem, mens partiet vil forklare, at man jo ikke tolererer rabiate elementer.

Andre udmeldinger vil vise sig at være rent mundsvejr, som man lige så stille lader gå i glemmebogen igen (de færreste har hørt så meget til Pia Kjærsgaards forslag om at udvise hele familier, hvis en enkelt herfra begik en forbrydelse, hvilket i sin tid var det, som fik Nyrup til at kalde dem ikke-stuerene, siden 1999).

Men en stor del af deres politik vil gradvist blive overtaget af andre, ikke mindst Dansk Folkeparti, som Nye Borgerlige vil være i et evigt våbenkapløb med på udlændingepolitkken i forhold til de vælgere, som altid prioriterer mindre indvandring højere end den økonomiske politik.

Og hvem ved, om så historien kan gentage sig igen-igen om endnu et par årtier.

 

94 kommentarer RSS

 1. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  Nye Borgerlige redder Danmark ! –OG det er også i sidste øjeblik ! –Brødrene Seier-Christensen –med samt Pernille Vermund ! –ER helte ! –De er modige –og de er ærlige –og ikke mindste “kamp-klare ” ! –Til det endelige opgør med “sociallisterne” ! (læs social-demokraterne ) –Der vitterligt har skylden for vores lille land ´s islamisering ! –Klø-på kære venner i nye borgerlige ! –Vi står bag jer til sidste rest af “det sociallistiske overdrev ” ! –ER sat på porten ! –Og Danmark ´s førhen stolte vikinger –igen kan se sig-selv i øjnene ! (altså de blå øjne) –OG får jaget , hver eneste “brun-øjet muslim med få undtagelser ” ! –Tilbage, hvor de hører hjemme NEMLIG i Mellem-østen/Afrika ! –Vi er kampklare –os, der elsker vort gamle kristne land (kulturkristne) !–C ´est fini muselmen ! (det er slut islamister ) –Med AT: bestemme noget-somhelst i vores land ! –Jubiii !

 2. Af Claus T.

  -

  Hvis ellers de mediehypede Nye Borgerlige ellers kommer i Folketinget, bliver det, fordi de har erobret vælgere fra de andre blå partier.
  I modsætning til DF og Venstre har de ikke en kinamands chance for at hente vælgere i rød blok.

  Hvad skal de andre blå partier så gøre ved det?
  De kan enten ignorere Nye Borgerlige (sådan ser det ud lige nu), eller de kan lægge kursen til højre med fare for at midtervælgere i vild flugt mod rød blok.

  Det må være dejligt at være Mette Frederiksen, når nu de borgerlige er i fuld gang med at kradse øjnene ud på hinanden!

 3. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  appropos ! –Det er nye borgerlige heller ikke interesserede i AT: Hente vælgere fra den røde blog !—Pamperne ! Sociallisterne med samt “pjalte-proletariatet ” –Der alt-for-længe har hævet fede bistands-kroner ! –Som erhvervslivet har skaffet via dygtighed –udholdenhed –og eksport-i lange-baner til gavn for Danmark !—“lavvækst i 35 år ! –Det blev Danskernes “åg” ! –fordi proletariatet har fået for frie tøjler !–De får et spark ned – i sumpen ! –Og dér kan de blive –indtil det går op for dem AT: Danmark er det bedste land i verden til AT: Tilbyde ! gratis udd. til alle (undtagen -dem der har bygget Danmark op NEMLIG ” de nu pensionerede helte ” –Der blot skal være glade, hvis de kan oppebære laveste folkepension ” !—-“de ikke-stue-rene med Poul Nyrup-Rasmussen i spidsen for de jyske pampere –burde jages ud af byen med samt hans radikale kone ! –Og dog ! –De JYDER er jo flyttet til København alle-sammen ! OG kalder sig “Københavnere ” –Vel er de ej ! –De er jyder i den aller-værste forstand !!! –Så er det sagt !

 4. Af Claus T.

  -

  @Teddy

  Hvis man ikke kan vinde mindst 90 mandater, kan man ikke danne regering.

 5. Af poul boie pedersen

  -

  Nye borgerlige er et troldebarn avlet af Dansk Folkeparti og Liberal Alliance, med hovedvægt på disse partiers værste sider.. Både faderen og moderen rummer nogle stærkt snævert egoistiske elementer.
  I Liberal Alliance er det den svikmøllmodel, der skal udmarve folk, der ligegyldigt af hvilken grund, står uden for arbejdsmarkedet (og dermed trygheden for de der er i arbejde) og den stadige mosen på for at alle værdier skal koncentreres på eget vælgerbagland. I DF er det tesen om, at alle ulykker skyldes flygtninge og at de bare skal holdes ude og smides hjem. og selv om de er født og opvokset i landet ikke kan kaldes rigtige danskere. De er bare bekvemmelighedsflygtninge og terrorister, når de flygter ud af Aleppo, hvor husene ligger i grus, hvor civilsamfundet er ophørt, hvor el- og vandforsyning ikke fungerer, hvor forsyningerne er stærkt reduceret, og hvor russiske og Syriske regeringsbomber regner ned over alt og alle.
  LA har bag de stålsatte barneøjne radikale rødder, og DF søger med Thulesen en placering i midten. Det er de partiers halmstrå af positive intentioner, og et sigte, vi trods alt har holdt i hævd i en meget lang periode i Danmarkshistorien.
  Men det er alt for meget for et vist barnefornærmet vælgersegment, og efterlader åbenbart en åbning for et nyt parti.
  Det hul søger Nye Borgerlige at fylde ud. Partiet har slået sig op på at overtage de mest outrerede egocentrerede synspunkter fra de i forvejen outrerede partier. Men har så at sige overtaget alt det affald, som røvhulsdanmark står for, og så i øvrigt undladt at formulere noget som helst konkret om, hvem der skal bøde for de nærmest absurde planer.
  Det kan godt være, at nogle vælgere er træt af dagens politikere og det eksisterende establishment.
  Men det undskylder altså ikke, at man går amok og bedriver hærværk på almindelige normer om social adfærd, almindelig indlevelse i andre menneskers vilkår, ved at hylde de superegocentriske og grådige velociraptor normer.
  Derfor er nye borgerlige ikke bare et teoretisk fænomen, der opstår igen og igen. Det er et symptom på en befolkning , hvor, der muligvis i en atmosfære af afmagt og utryghed, trives angst, der driver os imod en selvdestruktiv attitude og uhæmmet egocentrering. Det var sådan, at Hitler kunne styrte Tyskland i afgrunden under krigen, og det er livsfarlige tendenser, vi desværre oplever mere og mere af både i Vesteuropa og USA.
  Det er til enhver tid individets ansvar at udvise moral ved at tøjle libidoens angreb på almindelig anstændighed som f.eks. i juraen benævnes “bonus pater familias” – den gode familiefars ansvarlighed.
  Vis derfor Nye Borgerlige vintervejen og stem på konstruktive partier, der i det mindste arbejder seriøst og konstruktivt på at skabe muligheder i fremtidens verden frem for ødelægge, hvad vi har opnået.

 6. Af Mehmet Sami Gür

  -

  De nye borgerlige har kun én politisk dagsorden, og det er ’stop indvandring’!

  De nye borgerlige har ikke styr på de andre emner! Det så vi med Abdels interview med de nye borgerliges formand Pernille Vermund på DR. Hun kunne ikke svare på nogle af spørgsmålene mht. øvrige politiske og samfundsmæssige problemer.

 7. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  “Claus T ” ! Danmark har ikke været til AT: Holde ud at være i ! –Derfor bliver en del af os i Schweiz –og Frankrig !—ppsst ! –Frankrig bliver også mere –og mere U-udholdeligt ! –Fordi “muslimerne bliver flere –og flere ! –De formerer jo sig fuldstændigt hæmnings-løst ! –Det hele er i øjeblikket et spørgsmål om AT: Få dem-allesammen sendt tilbage til Mellem-østen !–De franske besiddelser i muslimske lande ! –Bliver de ægte-franskmænds/Mk ´s –torn i skoen ! –De såkaldte “pieds noir” ! –Kæmpede jo på fransk side ! –Det betyder ikke AT: de kan lide dem !

 8. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  “MEHMET” ! –Er det en han eller hun ??–Der er ingen tvivl om AT: Du er sociallist ! –Og slår ned på “petit-tesser ” –Alle I ræverøde muslimer ! Bliver de første, der bliver sendt tilbage til Mellem-østen ! –tro på det NEMLIG !

 9. Af Niels O

  -

  Og nu erkender ThuLePen Dahl, at han løj (“skulle ikke være gået så langt”) vedrørende EU-afstemningen sidste år.

  Føj for satan en flok populister og svindlere i det parti.

 10. Af Daniel Thompson

  -

  Det håber jeg sgu ikke. Jeg synes stadig at Poul Nyrup havde 100% ret i sin karakterisering af dem dengang. Den eneste man kan have et gran sympati for er Liselotte Blixt, der gør det godt på psykiatriområdet. Resten af partiet og dets program er dybt usympatisk, og har skadet debatklimaet herhjemme. Den evindelige og gennemskueligt xenofobiske dæmonisering af muslimer, indvandrere og asylansøgere er både trist og trættende. Samt dybt uoriginal.

  Hitler prøvede det, folkens. Det var en dårlig idé. Slut prut.

 11. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  “kammertonen TAK ” !

 12. Af Jørgen Madsen

  -

  @CLAUS T.

  Nye Borgerlige formår rent faktisk at trække stemmer henover midten. Otte procent kommer fra S:
  http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-09-23-analyse-her-kommer-nye-borgerliges-vaelgere-fra

  Det er nok til at tippe balancen.

  Lad os vente til efter et valg, men jeg tror personligt, at NB er ekstremt undervurderede. De har allerede nu reel indflydelse på politik – se f.eks. Thulesen Dahls Europol udmelding i dag. DF vil i stigende grad gå i panik og kan se frem til en rundbarbering, hvor en tredjedel af deres vælgere går til NB.

  NB får minimum 8%. Større end LA, men mindre end V (som også vil blive rundbarberet). Sker der f.eks. et terrorangreb i Danmark, så får vi formentlig et jordskredsvalg som i 1973.

 13. Af Claus T.

  -

  @Jørgen
  Den analyse, du refererer til, er baseret på ca. 1000 interviews. 4,9 % angiver at ville stemme på NB, det vil altså sige 49 respondenter.
  8 % af disse oplyser at have stemt på S sidste gang. Det er altså 4 personer, der har svaret sådan.
  Hvis du i ramme alvor tillægger den analyse betydning, så god fornøjelse herfra! 🙂

 14. Af Hans Sørensen

  -

  Haha, det er altså top underholdning at læse DFs første principprogram. Det burde være pligtlæsning, for alle politisk interesserede.

  Thulles og DFs retræte idag er det rene ingenting ved siden af disse KOVENDINGER i den økonomiske politik, som i parentes bemærket er Pia Kjærsgaards og co yndlingsudtryk, når de disser andre partier for ikke at holde deres løfter.

  Husk at grine lidt af DF, næste gang de siger det er Socialdekraterne, der har bevæget sig imod dem. Host host host 😉

 15. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  NEJ ! –Vi har aldrig kunnet lide DF !—Men, hvad skulle folk dog gøre ??—“De proklammérede AT: MUSLIMERNE skulle ikke have “et ord at skulle have sagt ! –Bar løgn ! –De islam-tilhængere har mere AT: Sige end nogensinde !—-DF. ´s bogholder-parti med deres evigheds—levebrøds-politikere incl. Pia Kjærsgaard ! (højest off. lønnede i landet ) belønner i stor stil “hard-core-islamister ” –Det ene danske stats-borger-skab –efter det andet ! –Hyklere ER, hvad de i DF. ! Hele tiden har været ! –OG så er det jo så behageligt AT: Frasige sig ansvar ved, at gå i regeringen –og blive ministre !–Til deres “ros” ! –kan vi sige AT: De trods alt ikke har nogen “skolefrøkner/MK ” i DF. !—-NYE BORGERLIGE bliver Danmarks redning ! –Stol på det eller –find ned i sumpen til alle de ræverøde sociallister –der har ødelagt et “yndigt land med brede bøge ” –NU har man , hverken brede bøge længere ! –OG Danmark er ikke længere “et yndigt land ” –Men “et sortsmusket land beklædt med islamisternes kendetegn “Moskeérne” i tusindvis –føj for Katten !

 16. Af Svend Jensen

  -

  @MEHMET SAMI GÜR – 30. SEPTEMBER 2016 13:19
  “De nye borgerlige har kun én politisk dagsorden, og det er ’stop indvandring’!”

  Naturligvis – det er faktisk det allervigtigste punkt i Danmarks politiske dagsorden. Det næstvigtigste punkt er ’send migranter og fupasylanter hjem omgående’.
  Danmarks fremtid afhænger af om det lykkes at holde det demokratifjendtlige og menneskefjendske islam samt de fremmede, som ønsker teokrati, ude af Danmark.

 17. Af P Christensen

  -

  NB og DF har kun 2 væsentlige fællesnævnere : modstanden mod EU og ikke-vestlig/muslimsk indvandring.
  På alle andre væsentlige punkter ligger DF på linje med S og NB på linje med LA.
  At DF urigtigt betragtes som det “yderste højre”, skyldes især det “yderste venstre”s ønske om
  selv urigtigt at fremstå moderate og distancere sig fra partier, der på udlændingeområdet ikke følger venstrefløjens holdning om pivåben adgang udefra til det nu derfor snart tidligere velfærdssystem.

 18. Af Benny B

  -

  JEG ER IKKE STUEREN.
  Kunne man ikke få en af de gigantiske tisse bleer, som de bruger i ældreplejen?
  En af dem de bruger, når de ikke har tid og råd til, at vaske dem der har betalt og bygget hele skidtet.
  Jeg spørger fordi, at jeg også betaler skat her i landet, har aldrig været straffet og vil så frygtelig gerne være med i den klub, som jeg tvinges til at betale for.

  Når man behandles som et dyr for sine egne penge, kan det ende med en dyrisk reaktion og verdenshistorien er fuld af den slags begivenheder.
  Man kalder dem revolutioner og borgerkrige.
  Er det så svært at forstå?

 19. Af Niels Larsen

  -

  “En masse repræsentanter for partiet vil fremsætte mere eller mindre rabiate udsagn, som vil blive voldsomt fordømt og af særlig (men ikke kun) centrum-venstre udlagt som popuilistisk trumpisme og/eller racisme samt funderet i et forkasteligt og – ikke mindst – uanstændigt menneskesyn. ”

  Er det en forhåbning, du giver udtryk for?

  Sådan er virkeligheden ikke. Vi tiltrækker ikke landsbytosserne.

  Claus T. – 30. september 2016 12:36

  Vælgervandringsoversigten i forbindelse med den måling, som gav NB 4,9% viser, at 8% af de vælgere kommer fra S. Noget der også undrer os i NB.

  Ellers har du ret; det er overvejende fra DF og LA, vi har hentet opbakning. Vi så selv helst, at det blev fra V og LA, da det ville styrke vores værdipolitik og svække den blødere vare.

  Vi er ret fortrøstningsfulde i NB. Tiden arbejder for vore synspunkter. Nye “flygtninges” underhold kan kun tages fra velfærden – og det flytter stemmer over til os.

 20. Af finn andersen

  -

  DANMARK ER VED AT BLIVE TIL SVERIGE NR. TO…

  Vi véd endnu ikke meget om de nye partier som er på vej. Måske er de uduelige, måske er de noget værd? Det eneste vi véd det er, at de umuligt kan være ringere end de gamle halv- og helkommunistiske partier som længe har arbejdet på at sende det danske folk ud i kulden og mørket.

  Gaderne, butikkerne, bankerne, bibliotekerne, hospitalerne, skolerne og rådhusene vrimler nu med afrikanere og arabere. Men officielt er invasionen holdt op, officielt er der ingen problemer, officielt er der tale om økonomisk og kulturel berigelse. Men svenske tilstande med eksploderende kriminalitet og hverdagsterror er nu også kommet ind i Danmark. Fra vejbroer kastes betonflister og store sten ned i hovedet på bilister. Voldtægter og andre overfald samt hjemmerøverier, mordforsøg og mord vinder frem. Biler og huse brændes af i stigende omfang. Og udgifterne til indvandring og “integration” er nu så enorme, at besparelser og nedskæringer hagler ned over infrastrukturen. Over 500 skoler er blevet lukket. Hospitaler, skadestuer, biblioteker og ambulancetjenester er blevet sparet væk, postvæsnet, forsvaret, hjemmeværnet, civilforsvaret og politiet etc. er kun en skygge af sig selv eller mangler resourcer. Hjælpen til arbejdsløse, hjemløse, gamle og vanskeligt stillede børn er blevet kraftigt forringet. De lovede supersygehuse bliver ikke til noget, og intet gøres for at højne DRs og DSBs standarder. Endvidere angribes erhvervslivet, familielivet og privatlivet med totalitær og feministisk lovgivning og forvaltning. Også selve demokratiet er blevet snigløbet og udhulet.

  Foreløbig har et nyt parti, “alternativet” vist sig at være en knopskydning fra de radikale, en fuser og fiasko mht. at få Danmark ind på en bedre kurs. Men vi er nødt til at prøve os frem med nye partier, for Danmark befinder sig i den farligste krise nogensinde, og fra regeringen og de gamle zombie- partier kan ingen hjælp forventes.

  Se THE CALAIS JUNGLE//CAMP OF SAINTS og BREAK EUROPE//MERKELS MIGRANT CRISIS på snaphanen under 11. september. Se den korte a vis og 180gr ang. overfald, røverier, voldtægter og mord.

 21. Af N. Jensen

  -

  Det er jo nærmest hysterisk morsomt at se, at LLR har sendt Jan E. Jørgensen i byen

  for at anklage DF for at vildføre befolkningen forud for sidste EU folkeafstemning.

  Dette fra et parti, der forud for sidste folketingsvalg lovede en “straksopbremsning” for

  muslimske asylansøgere.

  Føj for pokker !

  Men som man siger: moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt !

 22. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Nye Borgerlige har intet på hjerte. De er ligeså ligegyldige som deres leder og de bliver endnu et parti, der bare går ind i politik for at tjene penge, levebrødspolitikere. Kan man ikke sit fag, kan man altid blive politiker.

  De bruger fremmedfjendsk retorik og lover skattelettelser, som maddig for de mindre begavede. Se bare hvordan plysbjørnen hopper på limpinden. Ikke engang Cepos anerkender deres økonomiberegninger.

 23. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Nye Borgerlige har intet på hjerte. De er ligeså ligegyldige som deres leder og de bliver endnu et parti, der bare går ind i politik for at tjene penge, levebrødspolitikere. Kan man ikke sit fag, kan man altid blive politiker.

  De bruger fremmedfjendsk retorik og lover skattelettelser, som maddig for de mindre begavede. Se bare hvordan plysbjørnen hopper på limpinden. Ikke engang Cepos anerkender deres økonomiberegninger. 2

 24. Af finn andersen

  -

  Rosa harald fra den radikale fløj kan godt gætte på at nye borgerlige ender som et flop. Og måske hun får ret. Men man kan vel godt være modstander af at ens land invaderes, besættes og islamiseres, uden at man derved bliver til en fremmedfjendsk eller racistisk person. Hvis man ikke har noget imod de enkelte udlændinge, er man vel ikke fremmedfjendsk. Men hvis hundredtusinder og millioner myldrer ind i ens land og begynder at true, afpresse, overfalde, fordrive og bekrige den oprindelige befolkning, som det nu sker i Sverige, England, Tyskland og Frankrig, så er man vel som svensker osv. i sin gode ret til at mene at der sker noget aldeles uacceptabelt, både fra migranternes og egne politikeres side.

 25. Af finn andersen

  -

  De såkaldt ikke-stuerene er jo dem som siger ting som magthaverne, de toneangivende og de politisk korrekte “humanister” ikke bryder sig om. Og i Tyskland vil kansler-inn Merkel og EU-bureaukraterne nu have de ikke-stuerene slæbt i retten, så de kan blive straffet og klapset af. Fremover skal debatter om indvandring og kriminalitet altså undgås eller forbydes. Man vil også have at folkeafstemninger skal gøres betydningsløse, så de ikke “besværliggør” politikernes arbejde. Og at Ungarn, Italien, Polen, Tjekkiet, Portugal og andre “mindre” lande har stemt NEJ til diverse forslag fra Tyskland og Frankrig, skal EU fremover have lov til at se bort fra. Og hvad der skal ske i forhold til Tyrkiet og England det skal merkel og hollande nok selv bestemme, det skal EUs borgere heller ikke stemme om. “Vi alene vide” er EU-topfigurernes motto. Se 180gr.

 26. Af Jan Petersen

  -

  Ikke mindst i politik altid lærerigt at se forskellige partiers programmer over årene. Jeg gider ikke lede efter det, men gad man finde Enhedslistens oprindelig manifest frem, ville enhver idag nok tage sig hovedet 🙁

  Men helt fint med mig. Vil man skabe noget nyt, hjælper det selvsagt ikke bare at kopiere andre. Med tiden slibes selv de mest spidse kanter mere runde og bløde 🙂

 27. Af j nielsen

  -

  “JEG ER IKKE STUEREN.”

  Der er forskel på ikke at vide bedre, og så med fuldt overlæg at stille sig op midt i stuen og gennemvæde gulvtæppet, mens man stirrer selve Herren i øjnene og tager hvadvilduegentliggøreveddet minen på.

 28. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Jeg er ikke radikal og går ikke ind for ubegrænset indvandring. Jeg mener også, at der skal stilles krav til de mennesker, der kommer hertil og dem der er her. Jeg mener, at alle bør bidrager til vores samfund. Desværre er der ikke arbejde til alle, om man er dansk, eller ej. Til gengæld mener jeg, at de mennesker, der er her, bør vi behandle, som vi selv ønsker at blive behandlet. Der kommer ikke noget ud af hadefuld tale.
  Vi har brug for samlende partier, ikke et velhaverparti, der ikke engang har et partiprogram. De har ikke svar på noget, fordi de ganske enkelt ikke har tænkt deres politik igennem. De går bare efter det, der giver flest stemmer. Hvad giver flest stemmer?Hadske kommentarer om fremmede og fuldstændig urealistiske skattelettelser. NB vil bland andet spare på sygehuse, uddannelse, ældre, og meget andet, som vi tager for gode varer i dag. Vi må håbe på, at formanden ikke udvikler brystkræft, en sygdom, der rammer hver 8. kvinde i Danmark. Er det så meningen, at det kun er velhavende kvinder, som kan betale for deres operationer, der skal behandles og de fattige skal dø i Nye Borgerliges verden. Ligeledes med prostatakræft og m.andet. Hvem skal vælge? Nye Borgerlige har en hadefuld og ulækker retorik.
  Uddannelse er grundstenen i dansk velfærd, den vil man også spare på. Er det så kun de riges børn, der skal uddanne sig. Hvad er det for et samfund Nye Borgerlige vil skabe. De vil også deportere 250.000 mennesker. Hvortil? Dette er det værste salgsgas man har hørt om. Hvis formandens forberedelse, som arkitekt er lige så ringe, som hendes valgprogram i det nye parti, så ville jeg ikke ansætte hende til en arkitektopgave. Her ville økonomien sejle. Hun er hverken karismatisk, begavet, eller retorisk begavet, til gengæld virker hun snu, som Pia og hvorfor siger PSC aldrig noget.

  Tvillingepartierne LA og NB er begge støttet af Saxo Bank.

  Vi har ikke brug for USA i Danmark. Vi har heller ikke brug for et dansk Trumpparti.

 29. Af finn andersen

  -

  Hvad har rosa harald at sige til indlægget kl. 18.14??

 30. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos emnet – “De nye ikke-stuerene” – læs denne blændende artikel på B.dk om, hvordan FN idag udlægger definitionen på “stueren” opførsel World Wide (rimelig skræmmende):

  “Asger Aamund: FNs etiske deroute”
  http://www.b.dk/kommentarer/asger-aamund-fns-etiske-deroute

 31. Af finn andersen

  -

  EU/FN er kørt helt af sporet. Det er ikke længere folkenes og borgernes værdier og interesser der er i højsædet, men bureaukraternes, lobbyisternes, koncernernes, godhedsindustriernes, indvandringsindustriernes, kommunisternes, feministernes og islamisternes interesser der dyrkes og er i højsædet. Saudi-Arabien har nu formandsskabet mht. menneskerettigheder. Det er en meget uhyggelig udvikling. Den er måske rigtig i de røde “humanisters” øjne, men for alle andre er det en tragisk, forræderisk og farlig udvikling der sætter alle Vestens værdier under pres.

 32. Af finn andersen

  -

  Se 180g i dag og snaphanen 11. sept. ang. FNs og EUs deroute.

 33. Af Helge Nørager

  -

  Er det stuerent at benytte sin gratis adgang til at aflevere 1 linjers reklamer for andre Aviser.
  Er Berlinske blogs blevet til en reklame avis for prebner ?.

  “Af finn andersen – 1. oktober 2016 07:51

  Se 180g i dag og snaphanen 11. sept. ang. FNs og EUs deroute.”

 34. Af Jan Petersen

  -

  Det helt interessante spørgsmål er så – er vestlige demokratier egentlig bare planlagt til at køre af sporet? Desværre tyder meget på svaret – JA! Et islamisk kalifat under ensrettede regler – er unægtelig langt nemmere at styre for Global New World Order 🙁

 35. Af Niels Peter Lemche

  -

  Også her ser man du klare regler for berlingske blogs skudt i sænk. Hvor mange af de senere indlæg har egentlig noget med emnet at gøre?

  Kære Berlinger: Godt forsøgt; men resultatet blev det samme.

 36. Af Jan Petersen

  -

  Eller sagt på anden måde – der er vel ikke noget underligt i, at Islamisk Stat er så meget oppe i medierne? Det, eller – en anden form for diktatur model – er vel eneste løsning på global multikultur? Vestlig demokrati er i hvert fald ikke svaret! Folk skal bare vænnes til tanken 🙁

  PS: NPL, iøvrigt kan man vel godt diskuttere – udenfor emnet 🙂

 37. Af Niels Larsen

  -

  R. Harald Kristiansen: “Tvillingepartierne LA og NB er begge støttet af Saxo Bank.”

  Direkte løgn; NB har intet med Lars Seiers bank at gøre.

  “De vil også deportere 250.000 mennesker.”

  Direkte løgn; NB vil ikke deportere mennesker. NB vil fratage udlændinge retten til offentlig støtte. Hvordan folk vil skaffe sig deres underhold eller hvor, vil vi ikke blande os i. Men en del udlændinge bliver da givetvis nødt til at rejse hjem – og det er vel ikke så galt endda?

  Når man vil kritisere, så bør man gøre det på oplyst grundlag fremfor at fremføre løgne og falsk propaganda!

  Men det er naturligvis den gængse venstrefløjsdebatteknik.

 38. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt falsk propaganda er MSM fulde af. Følg det amerikanske præsidentvalg på samtlige MSM medier – incl Berlingske – enøjet propaganda for crooked Hillary vs Donald. Det er bare så bias – det er til at brække sig over 🙁

 39. Af Niels Juul Hansen

  -

  Der vil altid være nogen, som stemmer på blå stue, som ikke mener, at politikerne har gjort nok for at fjerne skatter eller fjerne flygtninge/indvandrerproblemerne.

  Danskerne er generelt ikke så utilfredse med skattetrykket herhjemme, så længe de mener, at de får noget for pengene. Derfor har ‘flygtningekortet’ i de sidste årtier været det, der trak flest vælgere over i blå stue.

  Når man har gået Nye Borgerlige på klingen med hensyn til deres politik, så har det også været klart, at de endnu ikke er blevet enige om noget som helst, når det drejer sig om sundhed, pensionister og transport. Alt hvad de har disket op med er 3 ultimative krav – ganske vist urealistiske- men helt ultimative, plus et forslag m.h.t. værnepligt, som formanden for Hærens Konstabel- og Korporalforening, Flemming Vinther, kalder ‘gennemført tåbeligt’.

  På det punkt er de det nærmeste man kommer den patologiske løgner, Donald Trump, i USA, hvor hans tilhængere er bedøvende ligeglade med om hans politik har nogen gang på Jorden, og om det han siger er løgn – så længe han siger det samme, som de føler i tyktarmen.

  Ny Borgerlige kan kun komme i Folketinget ved kannibalisme. De vil æde konkurrenterne til de også bliver helt blå i ansigtet!

 40. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er der sgu ikke noget nyt parti, der kommer i Folketinget – ved at love eksakt det samme – som alle andre. Vågn dog op for pokker. Et nyt parti er da nødt til at provokere med vidtløftige populistiske tanker. Iøvrigt eksakt samme måde, nuværende politiske partier kom til verden 🙂

 41. Af B. Thøgersen

  -

  Hr. Mikkel Andersson overser fuldstændig det egentlige formål med NB’s dannelse. Det er nemlig ingen tilfældighed, at familien Seier Christensen er dybt involveret i både NB og Liberal Alliance. Storebror og finansspekulant i skattelyet Schweiz, Lars Seier Christensen, købte for et par år siden LA og vendte dette partis EU-politik 180 grader til voldsom antieuropæisk samt skærpede dets liberalistiske linje til hensynsløs, frådende liberalisme. F.eks. var et af hovedbudskaberne ved seneste Europa-Parlaments-valg, at EU blot skulle acceptere alle USA’s krav i de pågående forhandlinger om en handelsaftale. Dvs., at EU skulle fravige et ellers ufravigelig krav til alle andre handelsaftaler, nemlig at handelspartneren skulle overholde alle EU’s veterinære og lignende bestemmelser. At acceptere USA’s krav ville bl.a. betyde, at EU skulle tillade hormonbøffer og legetøj med kræftfremkaldende blødgørere. Dette kunne nemt klares med en mærkningsordning, var det hjernedøde budskab. Heldigvis straffede vælgerne LA den gang.

  Nu er lillebror Peter så blevet sendt i felten for at skabe et nyt parti med samme økonomiske politik, men med en klart fascistisk flygtningepolitik; dette for at ramme et andet vælgersegment. Lillebror Peter har så allieret sig med en falleret tidligere konservativ politikerinde og har også tiltrukket en mindre skare af særlige landsbyboere, hvilket bevises af en række indlæg i forskellige medier, som i manglende lødighed er på linje med ovennævnte LA-budskaber.

  Familien Seier Christensens egentlige og eneste mål er at destabilisere EU for at undgå den bankunion, som ville gøre det muligt at regulere de grådige og hensynsløse grænseoverskridende finansspekulationsvirksomheder, som var årsag til den finanskrise, som vi endnu ikke har forvundet. Disses virksomhed har, ud over at have forårsaget finanskrisen, medført, at flere og flere værdier samles på færre og færre hænder. Denne udvikling er nået længst i USA, hvor også middelklassen nu i vid ustrækning har vanskeligt ved at klare dagen og vejen. I Storbritanien var denne udvikling nok den vigtigste årsag til brexitafstemningsudfaldet, fordi det lykkedes anti-EU-fløjen at overbevise de fattige og arbejdsløse om, at det var EU’s skyld.

  Hvad er en finansspekulant? En parasit, som snylter på værdier, som andre har skabt, uden selv at skabe nogen.

  I øvrigt er DF ikke blevet stuerent. Det er blevet dygtigt til at vide, hvor langt det kan gå for vidt uden for alvor at komme i konflikt med racismeparagraffen. Det er mindst fascitoidt. NB bliver det heller aldrig. Under alle omstændigheder dør det, når pengestrømmen fra Seier Christensen-familien stopper.

 42. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  R. Harald Kristiansen ! –han/hun –har slemt ondt i røven over AT: Nye Borgerlige ! –Med samt brødrene Seier Christensen og den smukke –kloge – selvstændige arkitekt Pernille Vermund ! –Har succes på “de skrå journalist-brædder ” –Personality ! –Skal der til –Og det har stifterne af vores nye pol. parti ! –ROM blev ikke bygget på 1 dag ! –Det gør hele politiker-proceduren med slæb ! heller ikke ! –Vent bare alle de etablerede levebrøds-politikere ! Sidder og ryster i bukserne –noget så dybt og inderligt !!!

 43. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  “”” De er nærmest så kloge AT: De kan undvære hovederne ! –Dem længere oppe på bloggen ! –Værst står det vel til hos “en vis R. Harald Kristiansen ” ! –Der skal have presset den grimme misundelse ud imellem ribbenene ! –Formentlig “en Sf ´er –enhedslisten hippie –eller cirkus-alternative –latterligheder ! –Han/hun –Om det ! Vi sidder her i det skønne Schweiz ! –Og glæder os over AT: Der trods alt findes “brave selvstændige folk, der VIL Danmark det allerbedste ! -SÅ, hvordan få “den evige nedtur i væksten ” –Til, at vende ?? –NEMLIG ! –Ved, at blæse samtlige ræverøde proletar–pjalterne ! RYGGEN !

 44. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  “RET ! –Det hedder : AT: Vende proletar-pjalterne ryggen ! –Så er det sagt ! –Hvorfor besvære sig med denne latterlige blog-seance –Når vi kan sidde et meget skønt sted –og nyde morgenkaffen med “avec” ! –Faktisk fordi Vi venter –og venter på AT: Tingene vender i ille DK ! —Det gør det nok ikke “vender ” !! –Så bliver vi alle her –og får ikke ødelagt vores humør !—-Willy Søvndahls ! –skolebørns politikeres “brølere ” !

 45. Af A. Bierce

  -

  @NIELS PETER LEMCHE – 1. OKTOBER 2016 09:08
  “Også her ser man du klare regler for berlingske blogs skudt i sænk. Hvor mange af de senere indlæg har egentlig noget med emnet at gøre?”

  NPL’s indlæg af 09:08 har heller ikke noget med emnet at gøre. Hans indlæg er er et indlæg om Berlingske Tidendenes blogregler – ikke ikke et indlæg om ‘de nye ikke-stuerene’.
  NPL må vente med sine observationer til det rette blogemne tages op af Berlingske Tidende eller vælge sig et andet mere relevant forum.
  NPL personen tilregner sig uberettiget et individuelt prærogativ, eller overtræder regler forbudt for andre med ham afvigende synspunkter.

 46. Af finn andersen

  -

  At de røde partier og de skabsradikale partier fører en ondartet og dødbringende politik overfor danskerne, generer hverken DR, TV-stationerner eller visse bloggere. Men sandheden er jo at EUs, FNs, frau Merkels og politikerborgens samlede politik kan ende med at påføre europæerne og danskerne grufulde tab og lidelser. Der foregår allerede mange grimme ting overfor både børn og voksne, og en hæslig, grusom og blodig fremtid venter vores børn, hvis vi ikke får nogle andre og bedre partier på banen.

 47. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  “Appropos ” ! —Teddy-Bjørn-plyssen ! –ER livsnyder ! –En varm pels –en rar hule –mad, hver dag –og “en smuk natur at være i ” –Det burde være nok for de fleste ! –OG dog ! –Er der så umanerligt mange —der anskaffer sig i hundredvis af besværlige materielle ting ! –Der ejer jer og -kun til låns !—Vi tjener vores penge selv ! –Os selvstændige ! –Det gør “pjalte-proletarerne ikke ! –De hæver ved kasse 1—til dagen og vejen ! (som er penge som andre har tjent )–ER der noget stolthed ved det ? –NIX-NEJ –Absolut ikke ! –Så vågn op alle I ræverøde !–Værst står det til hos de evigheds-off-ansatte ! –De feder den extra for både de hjemløse –og de røde stakler ! –Et godt RÅD : Halvér samtlige off. ansattes lønninger plus pensioner !! –OG fordel dem til “de stærkt trængende ” ! –Det er der facon i ! –OGSÅ sådan gøres der i Schweiz ! –Et land med succes !–Hele vejen igennem ! –Danmark med uendelig FIASKO –hele raden igennem !–Så er det sagt !

 48. Af R. Harald Kristuansen

  -

  Niels Larsen
  Du burde følge bedre med i medierne. NB har udtalt sig om, at hvis ikke disse førnævnte mennesker har skaffet sig et arbejde indenfor 2 år, så bliver de sendt hjem. Tror du, at det kan, eller bør lade sig gøre? Dyb uvederhæftig snak. Dette hedder demagogi, hvis du ikke ved det. Du omtaler mig som rød, eller radikal. Jeg er ikke politisk engageret, så du ved det.

  LA og NB er tæt knyttet til LSC og førnævnt bank via PSC.

  Om disse tilsyneladende velklædte mennesker, der kommer fra Nordsjælland, er bogstaveligt stuerene, ved jeg ikke, men der står en fæl lugt fra deres politik.
  En politiker som PV er tidligere konservativ og for langt nede på listen til at komme ind i Folketinget dor C. Hun stifter et nyt parti, hvor hun er nr. 1. Hvis hun kommer ind får hun en god gage, med så urealistisk politik, at hun bliver levebrødspolitiker. Jeg er bange for, at vi blot får endnu flere levebrødspolitikere, der bare sidder på tinge for at mele deres og vennernes kage.

 49. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Teddy du er sgu så sjov, heller adelig, end intelligent. Jeg nyder at læse dit sludder.

 50. Af finn andersen

  -

  Er det ikke tankevækkende at i alle de lande hvor de politiske kvinders indflydelse har været stor, går det ad hekkenfelt til. Se til Sverige, Tyskland; Holland, Belgien og Danmark hvor hverdagsterror vinder frem. Familier og husmødre er blevet hetzet i årevis og mændene er gjort til pariaer….. og dem der vil bevare demokratiet, retsstaten og fædrelandet og hjemmets fred og familiernes sammenhold, er blevet udskreget som ligusterfascister og fremmedfjendske racister. I Tyskland fik Merkel åbnet sluserne for masseindstrømning af arabere og afrikanere, i Sverige er hendes ligesindede medsøstre ved at forvandle landet til en galeanstalt, hvor biler og skoler brændes af på stribe, hvor utallige indbrud, overfald, røverier, voldtægter, mordforsøg og mord er blevet til hverdagsting….. og her i Danmark viste den første kvindelige statsminister sig at være en der smadrede løs på økonomien, privatlivet, postvæsnet, sundhedsvæsnet, skolerne og meget mere. Og efterhånden har de tuttenuttede og pludrende kvinder slæbt så megen kommunisme og kortsynet pladderhumanisme ind i politik, at hele Europa er ved at ryge ud over afgrundens kant.

  Dog er også visse (feminiserede eller hjernevaskede?) mænd, flossede og asociale tøffelhelt typer som hollande, lars ulykke, uffe alternativ og den radigale øster gaard, også kommet langt ud på overdrevet.

 51. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  SVAR ! –Jamen så har jeg også idag gjort “en god gerning ” ! –Man skal jo være god ved sig –sålænge man har sig ikke sandt !–Så Tuttelu ! –Vi må videre i denne skønne natur ! –Murmeldyrene kom til, at spise næsten hele min frokost ! —Nå-men skidt ! –De er så kære !—(husk, nu, hvad jeg sagde ! –Skil jer af med alt det besværlige —og dyre “velfærd-materiel ” –Det koster ikke ret meget AT: Spise sig mæt, hver dag ! –Ejheller –“et simpelt leje til, at sove på-” !–Jeg kender “en mand, der brugte hele sit liv på AT: Skrabe : store huse —dyre jaguarer-biler ! –og–landsted i Skagen og andre steder ! –Han er lige død af 117 ting–fik en uværdig afslutning på livet ! –Glemte AT: Skrive testamente ! –Så NU tilfalder hele molevitten “staten” ! –Det var det liv ! –Hans liv !—I guder !!!

 52. Af J. Hanse n

  -

  DF er ikke stuerent. Og bliver det aldrig.
  Selvom der kommer et parti som er endnu mere rabiat.

 53. Af finn andersen

  -

  PS: ang. kvinder mv., se også hos michael böss kl. 22.04, 20.15 og 17.29.

 54. Af j nielsen

  -

  “Er det ikke tankevækkende at i alle de lande hvor de politiske kvinders indflydelse har været stor, går det ad hekkenfelt til.”

  Med Storbritannien som det værste eksempel.

  Er det ikke endnu mere tankevækkende at i alle de lande hvor man har diktatur er ledelsen klinisk renset for kvinder.

 55. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  JO ! –Det er tankevækkende ! –Flinke-skolen burdee være død ! som en sild forlængst ! –Men det er ikke sådan at det er !—Lige ovre i den modsatte grøft har vi fået nogle kvinder (læs Margrethe Vestager) ! –Der er så kyniske –og afstumpede (stammer fra den indre-missionske barndom ) AT: Vi må os forbarme !—Dertil kan også siges AT: For øjeblikket ! –ER der frit valg på alle hylder med hensyn til uddannelser ! –Der er absolut ingen smallesteder ! –Når det off. bevilger “de rene psykopater” ! dyre uddannelser –som aldrig bliver brugt ! –F.eks. sidder der “en flok yngre mennesker” ! –i Thailand ! Med benene oppe på bordene foran hver deres computer ! –Og leger “JUNGLE” !—Hvad lever de af ?? –Og, hvornår vågner de danske myndigheder op –OP OP ??–Spildte skatteborger-penge i een uendelighed ! Skatteborgerne er tvangs-indlagte til, at betale !

 56. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen: “Ny Borgerlige kan kun komme i Folketinget ved kannibalisme.”

  Ja. Ligesom LA, Alternativet, DF, Fremskridtspartiet, Enhedslisten, Centrumdemokraterne, Westerbys døgnflue i 1960’erne, Dansk Samling, Det radikale Venstre og Konservative med flere andre gjorde, da de kom i Folketinget.

  Ethvert nyt parti bedriver kannibalisme.

  Har Alternativet fået brygget en samlet politik sammen endnu? Hvordan skulle NB så have nået det på 1/3 af tiden?

  Vær lidt realistisk. Skal tingene gøres ordentligt, skal de diskuteres grundigt igennem først.

  Desuden er vore 3 krav på udlændingeområdet (selvforsørgelsefra første dag, ingen hjælp til integration og ingen asyl i Danmark) helt nødvendige, hvis ikke landet både skal ødelægges og bringes til tiggerstaven af muslimer og afrikanere, som i vidt omfang nasser på de arbejdende danskere – det viser enhver statistik.

  Hr. B. Thøgersen bedes venligst forklare, hvad der er fascistisk i de 3 krav? Kommer du til stort set et hvilket som helst andet land udenfor EU bliver du mødt af tilsvarende krav. Men det meste af verden er måske efter din mærkværdige mening fascistisk?

  Undskyld jeg klasker mig på lårene af grin over den tåbelige melding.

  R. Harald Kristiansen: “Du burde følge bedre med i medierne. NB har udtalt sig om, at hvis ikke disse førnævnte mennesker har skaffet sig et arbejde indenfor 2 år, så bliver de sendt hjem.”

  Som medlem af partiet er jeg skam godt klar over det. Hvilket andet land giver udlændinge 2 år til enten at skaffe sig selvforsørgelse eller købe en billet hjem? Jeg kender ingen anden stat, som er så gavmild.

 57. Af Svend Jensen

  -

  @FINN ANDERSEN – 1. OKTOBER 2016 12:28
  Du har fuldstændig ret mht. kvinders politiske indflydelse. I demokratiet er det imidlertid ikke forbudt at være politisk følepornograf og smide al logik ad h…… til. Selv den mest mest debile tåbe kan blive politiker, hvilket er en af ulemperne ved demokratiet. Glem ikke, at Adolf Hitler blev valgt ind i det tyske parlament på helt demokratisk vis. Alligevel er demokratiet på længere sigt selvregulerende, da folket uundgåeligt opdager de forkerte valg og normalt handler derefter. Demokratiet er det mindst ringe af alle systemer, selv om det undertiden virker næsten suicidalt.
  Flere film er produceret om emnet, senest “Forrest Gump” med Tom Hanks.

 58. Af P Christensen

  -

  Det er skam kun godt, at DF ikke er stuerent,
  når der er tale om en stue, som den venstrefløjen forlængst har ladet ommøblere
  fra arbejderhjem til sharia-indretning.

 59. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  “nye borgerlige ” –Er kun begyndelsen !–Det lyder på vandrørene AT: Et nyt borgerligt pol. parti er på vej ! –NEMLIG : 60´er borgerne !—De er i høj grad i-live endnu ! –De er veluddannede –de er “ved muffen” ! –Og de har fundet ud af AT: Livet slutter først efter de 130 år ! –Nå-da-da ! –Det er folk med livs-viden –interessante personager ! –OG ikke “til at skyde igennem ! “—SÅ “af vejen snoldede –sociallister ! –I bliver tromlet ned !

 60. Af Jan Petersen

  -

  Hi Mikkel, har du en hacker på besøg – eller sidder du selv og leger billed redigering? Du er pludselig blevet til en ældre dame med en sød pony 🙂

 61. Af finn andersen

  -

  J Nielsen, et diktatur er som regel resultatet af et fejlslagent demokrati. Og hvem er det der oftest får et demokrati til at bryde sammen? Det er de politiserende kvinder. Feministerne/politik-kvinderne med Merkel i spidsen har sendt både Sverige, Tyskland, Italien, Grækenland og Danmark i retning af først kaos og økonomisk/kulturel statsbankerot og derefter terrorkrig og diktatur.

 62. Af Ole h

  -

  Sørgeligt at der findes så mange hadefulde højrefløjsmennesker som der synes at være herinde.
  Det gør mig trist at være dansk.

 63. Af Flemming Lau

  -

  Sørgeligt at der findes så mange hade fulde antidanske racister indenfor landets grænser. Måske disse islamofile vil være så “venlige” at følge de rettroende, når de engang skal vende hjem til deres beskidte beduin Lejre!

 64. Af Flemming Lau

  -

  Sørgeligt at der findes så mange hadefulde antidanske racister indenfor landets grænser. Måske disse islamofile vil være så “venlige” at følge de rettroende, når de engang skal vende hjem til deres beskidte beduin Lejre og æresdræbende kultur!

 65. Af Axel Eriksen

  -

  Sørgeligt at enhver debat skal udvikle sig til hadske, ikke stuerene kommentarer, der altid drejer sig om muslimsk indvandring.

  Men den drejer sig vel i al væsentlighed om, at fuldstændig kulturfremmede uden lyst til integration vil påtvinge danskerne en lovreligion helt i modstrid med vores demokratiske, sekulære samfund!

  At nogle ikke-demokrater I Danmark så er enige i det – og er meget triste – ja, så må de vel udvandre til de områder, hvor de teokratiske diktaturer hersker!

 66. Af jan ulrik friis

  -

  Idag i Ungarn afstemning om befolkningen vi have migration til Ungarn eller ej, en sådan afstemning har vi danske også krav på, men den får vi aldrig, vi det danske folk er gjort til 4 rangs i eget land, iøvrigt alletiders ide fra Victor Orban ønsket om at skabe en kæmpe lejr i Afrika, hvor alle islamisterne kunne hjemsendes til, det burde Danmark tilslutte sig, Victor Orbans Ungarn er en oase af fornuft i et planløst ideforladt; EU.

  Victor Orban ; “Hver eneste migrant er en fare for den offentlige sikkerhed, og en terror risiko! Hermed menes at virkeligt HVER ENESTE migrant er en fare for den offfentlige sikkerhed, og HVER ENESTE migrant en terror risiko!”

 67. Af finn andersen

  -

  Hvem er det der er så begejstrede for masseindvandring og EU? Jamen vi kan jo tørt konstatere at det er de korrupte, sinkerne, de uvidende, betonhovederne og de rødsorte totalitært tænkende. At det er netop sådan det forholder sig, kan man konstatere ved at iagttage dem. Det er jo ganske tydeligt at f.eks. venligboerne/væmligboerne og de begejstrede piger der står og vifter med WELCOME bannere, ikke fatter et kuk af det hele. De tror bare at det handler om hygge, skæg, sjov og festlig ballade. Eller tag de korrupte fra godheds- og indvandringsindustrierne, som tjener kassen på at være med til at undergrave økonomien, freden og kulturen i deres eget land. Eller se de røde der ikke har lært nogetsomhelst af at i Iran kom de røde op at dingle i titusindvis af galger, da islamiseringen var gennemført. Eller tag pladderhumanisterne som er åh så humane, næstekærlige og bekymrede når det gælder fjerne landes og fremmede folkeslags velbefindende , men som er totalt ligeglade med deres eget land og deres egne landsmænd. At disse “humanisters” politik spreder elendighed og død blandt deres egne, og kan ende i Danmarks undergang, ignorerer de fuldstændig, enten pga. massiv dumhed eller pga. psykopatisk kynisme.

  Når det gælder moral, etik, anstændighed og fornuft, er det ikke de radikale og de skabsradikale der har fat i den lange ende. De er kun førende når det handler om hykleri, fjolleri, forræderi og iskold beregning.

 68. Af Niels Larsen

  -

  Så burde den om lavtuddannede landsbytosser være aflivet én gang for alle:

  https://www.mm.dk/pernille-vermunds-vaelgere-er-rige-hvide-maend/

  “Hver 3. af Nye Borgerliges vælgere har en universitetsuddannelse´. 7 ud af 10 er mænd. En mindre del af dem er trukket hen over midten. Partiet har en klar underrepræsentation af vælgere med en samlet husstandsindkomst på under kr. 300.000 før skat.”

  Også eliten er ved at have fået nok af EUs vanvittige projekter med befolkningsudskiftning og stram styring af økonomien samt fjernelse af alt, hvad der bare lugter af demokrati.

 69. Af j nielsen

  -

  “… et diktatur er som regel resultatet af et fejlslagent demokrati.”

  Det er noget vrøvl. Vi kan jo starte med Nordkorea, Kina og Iran.

  Det er de færreste diktaturer der er resultatet af et fejlslagent demokrati. Alene af den grund at demokratiet er en europæisk opfindelse.

  “Og hvem er det der oftest får et demokrati til at bryde sammen? Det er de politiserende kvinder.”

  Det er vrøvl i 2. potens. Ligesom ovenfor er forbindelsen til virkeligheden og historien fuldstændigt kappet.

 70. Af finn andersen

  -

  J nielsen…..der blev IKKE skrevet at diktatur altid var et resultat af et fejlslagent demokrati, men at der som regel var tale om en procés hvor et demokrati bryder sammen og afløses af diktatur. Så selvfølgelig er der undtagelser. Misforstår du med vilje?

  I Sverige, Tyskland, Frankrig, Danmark og England er demokratierne stærkt udhulede, og det kan ende med skin-demokrati eller noget som de facto er fjernstyret diktatur, omend det udadtil bliver forklædt som folkestyre. Se til Sverige hvor partierne og medierne længe har ført svenskerne bag lyser, mens de har boltret sig i magtmisbrug, forræderi og løgnekampagner. Og at feministerne/ rødstrømperne/ femi-fascisterne / kvindesagskvinderne/ politik-kvinderne har spillet en stor og meget aktiv rolle i gennemførelsen af den politik der har gjort hundredtusindvis af svenskere til ofre for indbrud, overfald, røverier, voldtægter, bilbrande, nedbrændte skoler, stenkast og knivstikkeri mv. plus utallige nedskæringer, velfærdstab og sundhedsskandaler. Det kan du ikke bortforklare, jytte, joan eller jesper nielsen eller hvad du hedder?

 71. Af j nielsen

  -

  “…..der blev IKKE skrevet at diktatur altid var et resultat af et fejlslagent demokrati, men at der som regel var tale om en procés hvor et demokrati bryder sammen og afløses af diktatur. Så selvfølgelig er der undtagelser. Misforstår du med vilje? ”

  Næ. Det er bare forkert. Der er diktaturer over hele verden, i alle mulige afskygninger. Cuba, Saudi-Arabien, Syrien. De har næsten alle ét fællestræk. De er blottet for kvinder i ledelsen.

  Bortset fra de tilfælde hvor Den Store Leder er gift. Fru Mao, fru Ceaucesco, fru Marcos.

  Så roder man sig ud i at kalde DK, Sverige, Tyskland, Frankrig og England (jeg går ud fra at der menes UK) for diktaturer for at få sin argumentation til at hænge sammen. Den slags krumspring viser med al ønskelig tydelighed hvor virkelighedsfjernt det er.

  Og det er enten med vilje, eller også ved man simpelthen ikke bedre. Det er svært at sige hvad der er værst. Og det er som om man egentlig godt ved at det er noget vrøvl fra ende til anden. For pludselig, ud af det blå:

  “Det kan du ikke bortforklare, jytte, joan eller jesper nielsen eller hvad du hedder?”

  Er det ikke pudsigt. Lige pludseligt bliver navne eller mangel på samme utroligt interessante. Så kan man jo snakke om det i stedet for.

 72. Af finn andersen

  -

  Et diktatur kan opstå på resterne af et sammenbrudt demokrati. Det er set mange gange.
  Det kan også opstå fordi de folkelige og demokratisk sindede kræfter i et land var for få og for svage. Det gælder de fleste europæiske lande. Går man til fjerne lande, kan man selvfølgelig finde lande hvor der har været diktatur så længe at ingen længere husker eller forstår hvad demokrati er for noget. At feministerne og politik-kvinderne, med Merkel i spidsen, har spillet en fremtrædende rolle i destabiliseringen af Europa, vil j nielsen som venstresnoet eller radikal, naturligvis ikke indrømme. Og hvad der foregår i Sverige ønsker j n heller ikke at debattere.

 73. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  Hele søndagen med regnvejr ! —Vi ligger og gasser os stadigvæk –Vi har overhovedet ikke været “stået op –Kun for at hente lækkeriér og kaffe ! –Og biénsure –selvfølgelig det obligatoriske glas “vin rouge” ! –Jørgen Leth har været i “fjerneren hele dagen ” –Han elsker Frankrig –OG vi elsker Jørgen Leth ! –Nå nu blev klokken 22 ! –Så kan det jo slet-ikke betale sig at stå op ! –Så drikker vi aftenkaffen lige efter morgen-kaffen ! –Hvad mere kan man ønske sig ?

 74. Af finn andersen

  -

  PS: At der hidtil ikke har været mange kvinder med i ledelsen af diktatur-stater, udelukker da ikke at politiserende kvinder kan have været med til at etablere tyrannierne. Se iøvrigt 180gr, snaphanen og den korte ang. de mere og mere vanvittige og borgerfjendske tilstande i EU, Sverige og Danmark.

 75. Af jan ulrik friis

  -

  Ungarns: 98% imod en islamistisk magtovertagelse af Ungarn, og naturligvis Victor Orban har lovet at lytte til sit folk, Victor Orban vil ændre forfatningen til fordel for sit folk, 98% her burde selv den danske regering vågne op af deres zombie søvn, en sådan afstemning har vi danske også krav på, en aller-allersidste chance, os der ikke ønsker den islamistiske magtovertagelse af vores land, men den chance får vi aldrig, vi det danske folk er gjort til 4 rangs i eget land, Danmark er langt fra demokratiet, Danmark forvandlet til et langtbortistan hvor det islamistiske herrerfolket har sat vores dagsorden, uforsvarligt og hovedløst!

 76. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  ” De nye “ikke stuerene” ! –ER en flokdanske curlinger ! –Der sidder i Koh-Tao–Thailand ! –OG agérer direktører med dansk støtte ! —“soft-ware-udviklere” –! Goddag mand økseskaft !—Samfundets dyre uddannelser –blæser de højt og flot på ! –Gad vide om de ikke har en andel i de mange –mange tusinde lænsninger fra danskeres konti ?? –Jeg mener “det danske politi kan ikke være allesteder ! –Og da slet-ikke i Thailand ! –Det lader til AT: Curlingerne også har “udstillet danske Bang & Olufsen ” –Grænsen er grænseløs ! For de ikke stuerene !–ikke sandt ?

 77. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  ” de ikke stue-rene curlinger ” ! –Dem er der rigtig mange af ” ! –Vågn op please !

 78. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  ADVARSEL ! –IT-svindlere tømmer danskernes konti !–De réklamerer bl.a. på Ekstra Bladet og “den korte avis “–Snegle-protein kan åbenbart slette rynker –gøre folk tyndere –eller give en meget smukkere hus ! –PAS på derude ! –De er meget farlige ! –De skriver bl.a AT: “gratis vare-prøve –dkr 60 kroner ! –Så sidder folk i fælden og –det udenlandske firma med dansk-talende ! –TØMMER jeres konti –fordi de starter et abb. –Og det er ikke på 60 danske kroner for frimærket ! –Det er 75 € —-Pas så på derude ! –De er farlige –meget farlige !

 79. Af Hul igennem?

  -

  Stop nassegæster og smid nassere ud.
  Mere forsvar mere politi,
  flere pædagoger,flere hjemmehjælpere, flere lærere.
  , flere sygeplejersker, flere fødestuer..

  En uhyre positiv politik, en vej..
  Hvordan kan det være forkert?
  mvh

 80. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  JUUUHUUUE ! –Folketingets åbning !—-Pia Kjærsgaard ! –ER ved, at falde over sine egne ben ! –AF: Benovelse over at : –Gå ved siden af dronningen ! –Hun er komisk (kjærsgaard ) ! –Hun er dum , at se på : –Og hun hører hjemme i middel-alderen !!!–Og så er hun en formidabel hykler ! –Der står og giver hard-core burka-udklædte ! islamister ! –danske stats-borger-skaber “en masse” !!! AT: Hun er den dansker, der hæver den højeste hyre –næst-efter-dronningen ! –GØR OS rasende !!!

 81. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  “appropos hul igennem ” ! –Så blev der udbetalt fuld hyre til 2 pædagoger i flere år—e –selvom de pågældende var blevet fyret ! —Sagde du ! –Æbberød bank ” ??

 82. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  “appropos hul igennem ” ! –Så blev der udbetalt fuld hyre til 2 pædagoger i flere år—e –selvom de pågældende var blevet fyret ! —Sagde du ! –Æbber bank ” ??

 83. Af Lars Petersen

  -

  @ Mikkel Andersson.
  Har et indlæg i dit filter.

 84. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen --tegner

  -

  “de nye ikke-stuerene ” ! –ER muslimerne ! –De er farlige for danskerne ! –Dødsens-farlige ! –Ikke nok med AT: De systematisk tømmer stats-kassen !! –MEN de formérer sig så uhæmmet !! –AT : En anstændig ROTTE ! –måber !—Så er spørgsmålet ? –Hvem kan vi bedst lide :: Muslimerne eller rotterne ! –Vi siger “rotterne” ! –De gør ikke en dansker fortræd ! –Hvis de blot må leve ude i naturen !! –Det er jo noget helt andet med muslimerne !! –De er snart så mange AT: Danskernes liv er i alvorlig fare ! —Ihvertfald suger de “al kraft ud af vores ” offentlige system !! –I – og med AT: Muslimerne har uddannet sig til “administratorer i det offentlige system ” ! –Enden er nær venner ! –Stem på Nye borgerlige ! –Så bliver de fjernet fra “det offentlige” ! –Og sendt direkte til Mellem-østen, hvor de alligevel befinder sig i samtlige “skoleferiér” !—De muslimer er dødsens-farlige for os-danske-vikinger ! –Det kan ingen “røde” snakke sig udenom !!!

 85. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Stuerene” ?? –cand. stud. i offentlig administration ! –Det er muslimernes foretrukne studium ! –incl. S.U.–De er farlige –OG de bliver endnu farligere for Danmark –og danskerne ! –Desto flere muslimer–der bliver hængende i “det offentlige” –Politikerne måber videre ! –Uden, at foretage sig noget ! desv.

 86. Af georg christensen

  -

  De nye er ikke “stuerene”. Et udsagn, jeg let kan forstå, Mit problem er så bare, at jeg også ser det gamle “overfyldt med (lort)”, i deres egne egocentriske “lorte paradiser”, velsignet af alle mulige og umulige “prædikanter”, som kun ønsker at sætte udviklings processen i stå, for selv, at score “fælleskassen”. En udviklings procesbeskrivelse, som bygges på destruktion.

 87. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “De uacceptable ikke-stuerene masseavlende muslimer ” –De avler børn for pengenes skyld ! –Vi anklager samtlige social-rådgivere –socialpædagoger –og hele det kæmpe overdrev af : Socialrådgiver-foreningens –nasse-netværk ! –FYR dem-allesammen –de har gjort mere skade end gavn ! –Og opretholder til evig –evighed “uslingenes usselhed ” —Vi glæder os til “nye borgerlige ” ! –Kommer i regering ! –De vil stoppe hele den redelighed af off. højt-betalte nassere ! –Der har ødelagt enhver fornuftig måde at takle problemerne på ! –Samtlige sociale-overdrev forlanger vi FYRET ! NU –Det kan ikke vente ! –Millionerne, der herved spares skal bruges til, at få sendt de masse-avlende muslimer –tilbage, hvor de hører til !!—Endvidere skal djøf-kontor-nusserne have behandling ! –Det nusse-arbejde de udfører kan snilt udføres af alm. kontorudd. folk, der skal have meget mindre i hyre ! –Og så sidst, men ikke mindst ! –Send hele regningen til social-demokraterne ! –der som sagt er blevet de rigeste off. ansatte i landet ! –Grotesk –og alm. afskyeligt ! –og særdeles u-acceptabelt !

 88. Af Javier Martinez

  -

  “Næ. Det er bare forkert. Der er diktaturer over hele verden, i alle mulige afskygninger. Cuba, Saudi-Arabien, Syrien. De har næsten alle ét fællestræk. De er blottet for kvinder i ledelsen.”

  ÆVL..Cuba har masser af kvinder i ledelsen…
  “An analysis of the 2012 World Map of Women in Politics allows us to appreciate the relevance of this fact beyond our borders: the average of women parliamentarians at the global level is below 20%. Thus, the 48.86% places us as one of the countries of the world with the highest female representation in Parliament.” De 49% er Cubanske medlemmer af parlamentet der.
  Kvinder leder overalt i det cubanske system i uhørt grad..Selv set over for Danmark..Om det så er som skoleleder, hospitalsleder eller i parlamentet.

 89. Af Javier Martinez

  -

  “Ny Borgerlige kan kun komme i Folketinget ved kannibalisme. De vil æde konkurrenterne til de også bliver helt blå i ansigtet!”

  Den store mulighed for rød blok ved næste valg, er at både K og Nye borgerlige kommer under 2%..4% stemmespild ville være vidunderligt..
  Selvom min personlige mening er at spærregrænsen skal fjernes, og at 0.5% vil betyde et mandat, et parti og at man evt. kunne lægge sammen til et mandat ved at komme under der partierne internt bestemt.

  Tvungen valgdeltagelse skal også indføres..Alle skal stemme, og tage stilling til samfundet. Så slutter blå regeringer også i Danmark. Australien, Belgien mv. kan godt finde ud af et ordentlig demokrati..Danmark burde følge trup her..

 90. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Stuerene ! –Det er så sørgeligt –det hele ! –Man kan lige-så-godt –gå i hi – i sin lune hule –indtil stemningen vender !! –Sku hilse fra “peter plys ” ! –god nat !

 91. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” En passent ” ! –DF ´s medlemmer –og df-stemmerne –ER dummere end politiet tillader ! –Når de uden, at blinke betaler “Vistisen” ! -medl. af EU-Parlamentet –En af de højeste lønninger i landet ! –Siger han ! –Så har de jo (dansk Folkeparti ´s betalende medlemmer ) –Jo rigtig godt af det !! –Lige om lidt flytter de lidt klogere af DF ´s medlemmer over til “nye borgerlige” ! –Ikke, at vi troe AT: Nye borgerlige regner dem for ret meget ! –Men det tæller alt-sammen i regnskabet AF : levebrøds-politikere ! –Under alle omstændigheder ! –Så gælder det om, at holde fast med det yderste af neglene !! –Belønningerne er altså –“de aller-højeste –lønninger for politikere ! –Som giver pote !! –Appropos POTE ! –Så slikker vi den sidste rest af –dejlig honning af vores 4 poter –indtil det bliver forår igen ! –Så de herrer og damer flittige bi ´er –! –Giver den en skalde –med opsamling af nektar ! –Til den vidunderlige nye honning-høst !!—-Lykkelige Teddy-bjørne –sover sødt indtil “faren ! –De alt-formange islamiske migranter –er blevet sendt tilbage til Mellem-østen ! –EMIREN af Qatar –bliver tvunget til, at tage sit eget folk tilbage !—Det er ikke et ønske !! –Det er et krav !

 92. Af hans andersen

  -

  Det er aldrig stuerent at sige sandheden.
  Den muslimske røverbande der blev stiftet for 1400 år siden har ikke mere at røve i deres hjemlande da alle der ikke er bandemedlemmer er flygtet eller myrdet, så røverbanden er nød til at flytte til nye områder hvor der er nogen at røve, derfor ser man invasionen af bandemedlemmer i EU hvor politikerne ikke kan fatte at medlemmer af en røverbande har en helt anden moral og andre værdinormer end de mennesker der har været naive nok til at vælge dem.

 93. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Den sociallistiske røverbande ” ! SF.–Soc.dem. Alternative –radikale -Df –og, hvem har vi mere ? — Fik sat et punktum igår da “Trump blev valgt til USA ´nye president ” –Nu skal der nye boller på suppen –Og ikke mindst i Danmark ! –Hvis der er flere danskere tilbage –dem, der afskyr “jantelov –socialdemokrater –radikale dag-drømmere ” Incl hele parnasset af klynke-soc.pædagoger ! –Der har haft held med, at vedligeholde samtlige “skrøbelige existenser ” –Så de aldrig fandt udaf, at der er noget, der hedder AT: Klare sig-selv –og ikke mindst forsørge sig-selv !—De er færdige ! –For nu skal der sættes turbo på vækst !—Danmark melder sig ind i Trump–brigaden –og vi hader, at være svinebundne af det offentliges tyranni ! –UD med samtlige evigheds-off-ansatte ! Vi kan selv –OG vi behøver ikke “hof-nar hr. Mogens Lykketoft ” ! Til, at fortælle, hvordan skabet skal stå ! –Vi griiiner højt –og længe af –Mogens Lykketoft –Ellemann-Jensen Johanne -enheds-listens mascot –og den skvattede venstre –statsminister Løkke Rasmussen –Alternativets latterlige kæl-pølser marinerede i selleri-suppe ! –Vi strækker os så lange vi er ! For NU –har piben fået en anden lyd ! –De borgerlige erhvervs-folk ! –Skal til ! –Så væk med jer klynke-sociallister ! –Pjalte-proletariatets embassadører ! –Det er slut med jer ! Jubiii !

 94. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ROSA Harald Kristiansen ! –Kom nu ikke for godt igang ! –Husk nu AT: Ligemeget, hvor meget vi hader hinanden ! –Så skal vi tale/skrive pænt –og kultivéret !–Ligemeget, hvor meget, at det piner dig AT: De borgerlige erhvervs-folk –vinder indpas i regeringen ! –Så er det en kends-gerning AT: De røde sociallister ! –Nær har fået lille Danmark ! –Til, at gå bankerot ! –Således er det i Danmark –og således er det også i Frankrig (prs. Hollande stiller ikke op til næste valg )–Han har erkendt sit nederlag ! –Hvis sociallisterne bare havde for 2 kroner værdighed (de danske pjalte-proletater ) –Så ville “Mette Frederiksen soc.dem.” –Indse AT hun aldrig skal være statsminister i Danmark !!! –Det hjælper lidt AT: Hun nu lige pludselig skriver AT: alle de ti-tusindvis af tilslørede –børne-masse-producerende –muslimske kvinder ! –Skal fratages bistands-hjælpen –som de har modt. af den danske stat i op til 40 år –uden modydelse ! —-Ærlig talt Mette Frederiksen ! –Den udtalelse kommer for sent –og det batter for lidt !—Vi har folk, der er rejst til Mellemøsten –For, at se, hvordan alle Nicolai ´ Wammens førtids-pensionister lever ! –OG vi skal hilse og sige AT: Deres livs-stil i Mellem-østen (for danske skatteyderes penge ) –Faktisk er grever værdige ! –Der er absolut ingen smalle steder !! –OG det hele er Social-demokratisternes skyld ! –De sidder jo allesammen og hæver fede lønninger i det offentlige !! –OG de såkaldte “tørklæde-muslimer ” –Har specialiserede dem i AT: få udd. i offentlig administration ! –Så kan de i ro og mag –sende milliarder af kroner ned til vennerne i Mellem-østen !! –Når danskerne en gang vågner op ! –Så kan de jo selv konstatére AT: De flyver tilbage hvert år –For, at føde nye børn –og får dem registrerede som danske statsborgere –med samt hele pivetøjet i form af børne-penge og førtids-pensioner til dem-selv ! –I GUDER, Hvor er danskerne naive !!—–Med tanker på A. Aamunds udsendelse på DR.–Kan vi hilse og sige AT: De stædige tilslørede dame ” i Asker og de fremmede ” –Lige netop var udd. i off. administration !–Hun fik straks ansættelse i det offentlige ! –Ikke fordi vi siger AT: Asker Aamund er naiv ! –Måske lidt !—–Så er han velkommen til, at efterprøve vores text lige her ! –Salut venner –og fjender ! alors !

Kommentarer er lukket.