Statistikken som Sverige ikke vil kende

Af Mikkel Andersson 194

Det er sjældent, at man ser forskere argumentere for, at mere viden er en dårlig ting. Men der findes undtagelser, og en sådan er – måske ikke helt overraskende – fra Sverige.

På Sveriges svar på DR2, SVT2, kunne man den 15. januar i aktualitetsprogrammet Agenda se et længere indslag om hvorfor, man i Sverige ikke laver opgørelse om kriminaliteten blandt indvandrere.

Det har man ikke gjort siden 2005, hvor det kriminalpræventive råd – Brå – udgav en rapport, der viste, at udenlandsk fødte mere end dobbelt så ofte som indfødte svenskere var mistænkt for at have begået noget kriminelt. For indvandrere fra dele af Afrika var andelen mere end fem gange så høj som for indfødte svenskere, fremgår det af Agendas indslag.

I indslaget interviewes blandt andet en politiker fra det borgerligt-liberale Centerparti, der opfordrer til, at man laver en opdateret opgørelse, da der unægtelig er sket en del i det svenske samfund siden 2005.

Set i en dansk optik forekommer den opfordring ikke videre bemærkelsesværdig. Danmarks Statistik publicerer årligt opgørelser over kriminalitet (og meget andet relaterede til indvandrere og efterkommere) i rapporten Indvandrere i Danmark. Ganske som man i Statistikbanken kan finde disse data såvel som et utal andre om befolkning og adfærd i forhold til parametre som køn, alder, uddannelse, bopæl, indkomst osv.

Men i Sverige er spørgsmålet om, hvad man ønsker at vide om indvandreres kriminalitet, helt anderledes kontroversielt.

For her må man forstå, at lige netop spørgsmålet om gerningsmænds oprindelse ifølge repræsentanter for svenske myndigheder og regering ganske enkelt ikke er relevant viden for nogen. Tallene fra 2005 må være alt rigeligt, fortæller diverse myndighedspersoner og eksperter i indslaget.

Selvom en medarbejder fra fra Brå fortæller, at man her konstant bliver ringet op om netop tallene for indvandreres kriminalitet, så mener hun ikke, der er nogen grund til at opdatere dem.

På tilsvarende vis har landets socialdemokratiske justitsminister Morgan Johansson tidligere meldt ud, at:

I lyset af tidligere undersøgelser, kan jeg ikke se, at endnu en rapport om registreret kriminalitet og enkeltpersoners oprindelseslande vil tilføje viden med potentiale til at forbedre det svenske samfund, og jeg har derfor ikke har til hensigt at give Brå en sådan opgave.

I indslaget interviewes også en kriminolog, som arbejder med rehabilitering af kriminelle. Hun fortæller, at hun ikke kan se noget som helst anvendelsesområde for sådanne tal, at kriminalitet “intet overhovedet” har med etnicitet at gøre men derimod har sociale årsager og at grunden til, at nogle ønsker sådanne tal er, at man vil “sortmale” eller udstille bestemte grupper.

Indslaget i Agenda bliver afsluttet med en ophedet debat mellem professor i kriminologi Jerzy Sarnecki og Sverigesdemokraternes rigsdagsmedlem Mattias Karlsson. Studieværten fortæller inden debatten, at både den socialdemokratiske justitsminister samt repræsentanter for det andet regeringsparti Miljøpartiet samt det venstreorienterede Vänsterpartiet havde fået tilbud om at deltage i debatten. Alle herfra havde dog afslået.

I indslaget gør professoren gældende, at han ikke mener, det er relevant at vide, “at” indvandrere er overrepræsenterede i kriminaliteten, da rapporten fra 2005 allerede viser dette, men kun spørge, “hvorfor” det er tilfældet.

Adspurgt om, hvorfor han ikke er interesseret i fakta, så svarer professoren, at det er han skam. Dog ikke den slags fakta om indvandrerkriminalitetens omfang, som ikke er blevet ajourført siden 2005. Nej. Professeren er i stedet, forklarer han, “interesseret i fakta, som er betydeligt mere sofistikerede”.

I et land hvor både myndigheder og medier konsekvent beskyldes – og forstemmende ofte med rette – for at skjule og underspille problemer forbundet med den historisk store indvandring, så virker denne tilgang næsten surrealistisk tåbelig og kontraproduktiv.

Naturligvis kan alle kendsgerninger bruges politisk. Men viden er nu engang forudsætningen for såvel meningsfuld stillingtagen som mulighed for at formulere løsninger. Hvis man ikke ved hvad, der foregår, er det overordentlig svært at stille spørgsmålet “hvorfor”.

Lige nu så aner svenskerne eksempelvis ikke, om den næsten tredobling af andelen af kvinder, der har været udsat for seksualforbrydelser fra 2011 til i dag (se side 48 her) har noget med indvandringen at gøre. Og i fraværet af reel viden, som både ministeren og de deltagende kriminologer altså ikke ønsker befolkningen får, så eksploderer spekulationerne fuldt forudsigeligt – både på sociale medier og i de efterhånden mange alternative indvandringskritiske medier, der findes i Sverige.

Det ville være komisk, hvis ikke det var så alvorligt, at store dele af det officielle Sverige stadig tror, at hvis man blot tilbageholder fakta fra befolkningen, så forsvinder diskussionen. Det gør den ikke. I stedet bliver den endnu mere indædt og ukvalificeret.

Som et efterskrift, der måske fint illustrerer, hvor betændt det er for medier at beskæftige sig med dette emne i Sverige, så har Agenda set sig nødsaget til at supplere indslaget med en forklarende tekst på nettet, hvor de programansvarlige forklarer og forsvarer, hvorfor programmet drister sig til at beskæftige sig med den manglende statistik for indvandreres kriminalitet.


I dagens udgave af mediemagasinet Q&A på Radio24syv, kan man høre et interview med den svenske journalist Staffan Dahllöff om emnet.

Mikkel Andersson kan følges på Facebook og Twitter.

194 kommentarer RSS

 1. Af Erik Larsen

  -

  Tak for en sand analyse. Sådan er det derovre – og sådan bliver det nok også desværre meget, meget snart i vores land.
  I øvrigt meget typisk at “professoren er langt mere interesseret i fakta som er betydeligt mere sofistikerede “. Hvad det så må være??
  I DK er der politikere der endda har sovet langt længere end fra 2005 (kolbøtter kalder Asger Aamund dem) og på b.dk. findes endda en “professor “Lemche” med 20-30 indlæg ca. pr dag som ovenikøbet vistnok bor i Sverige.

 2. Af Flemming Lau

  -

  Mikkel Anderson.
  Suverænt indlæg der udstiller hvordan forskere i hænderne på uhæderlige politikkere, i stedet for at afdække “sandheden” gennem evidensbaseret forskning, bliver sat på en videnspolitisk agenda! Engang skulle alt evidensbaseres og ingen ville træffe ansvarlige beslutninger uden. Tiden er åbenbart en anden idag, hvor det nu ses som direkte uansvarligt at træffe beslutninger på evidens. Og hvad blev der så af den farlige sandhed..? Schyyyyhs

 3. Af Jørgen F.

  -

  …det gode ved den næste revolution i Vesten er at den bliver både nemt gennemførlig og fredelig. Der skal nemlig hverken hugges penge eller hoveder fra folk.

  Lønnen til parnasset i hovedstæderne og overførslerne til de , der ikke hører hjemme her skal bare stoppes.

  Så forsvinder problemerne helt af sig selv.

 4. Af Bjørn Danh

  -

  Yup!

  I Sverige har man ytringsfrihed. “Låda(kasse)ytringsfrihed”. Ses igen og igen på SVT.
  Du må sige lige hva’ du vil, så længe det er det samme som vi andre mener.

  I Sverige har man ikke ghettoer.
  Ordet ghetto er grimt (fult) då det må man ikke bruge. Fy!

  Problemet i S er præcis at når man ikke må debatere frit, får man konflikt = vold = mord.

  Sveriges love er pussige. Slår du en person ned, får du 1 måned.
  Heiler du får du 1 år ubetinget.
  Sverige vil meget gerne have man glemmer deres fortid som
  nazihjælpere, gustaf og göring, ja, hitler brugte jo de
  gassede jøders guld til at købe jernmalm for!

  Sørgeligt S.

 5. Af Niels Larsen

  -

  De svenske politikere har besluttet at begå harakiri på egen kultur og svenskerne lunter efter. Adlydende som lemminger.

  Fred være med det – men indfør visumpligt overfor “svenskere” og svenskere, minér broen og stat patruljesejlads i Øresund!

 6. Af Svend Jensen

  -

  Scratch the skin of a swede and you find a windbag.
  Scratch the skin of a politician and you find a weathercock.
  Scratch the skin of a swedish politician and you find a …….

 7. Af karl nielsen

  -

  Sådan er det også i Danmark – vi taler bare ikke om det!

  Om de massive problemer med Khat misbrug i det Somaliske miljø sagde Anne-Marie Sindballe fra den Danske Sundhedsstyrelse:

  “Sundhedsstyrelsen har samarbejdet med pige omskæring foreningen, og i dette tilfælde holdt man sig ude af offentligheden. Sundhedsstyrelsen foreslår, at det samme gøres i tilfældet med khat forebyggelse – den brede offentlighed behøver ikke kende til alle kulturelle problemer i diverse grupper, da det kan bestyrke visse fordomme”

  http://web.archive.org/web/20100114170749/http://www.khatforebyggelse.dk/nordisk.html

 8. Af Peter Martinsson

  -

  Tack för intressant artikel. Kan Danmark tänka sig göra sammanställning av invandrares kriminalitet i Sverige som en form av u lands bistånd till Sverige ? Populationen utlandsfödda i Sverige är nu 17%, var går gränsen att klassas som u land ? Eller kan det lämnas som stöd åt minoritetsbefolkningen “svenskar” ?

 9. Af Jan Petersen

  -

  Ja, efter Joseph Goebbels filosofien – Hvis en løgn bliver gentaget ofte nok bliver den til sandhed.

  Hele problemet for den elitære løgne- og kolbøtteloge er, om de mon selv har styr på alle løgnene? Det har de helt sikkert ikke! I det tilfælde begynder almenheden også at stille sig tvivlende. Korthuset begynder at vakle. På sigt ser jeg lys forude, men ok der kan ske megen uoprettelig skade undervejs – desværre.

 10. Af Flemming Kragemosevej 3

  -

  Peter Martinsson.
  Du kan gå indpå dst.dk Danmarks Statistik!
  Når et land en irreversibel grænse på 25% muslimer er det begyndelsen til ulandstatu
  Svenskerne vil aldrig blive en minoritet, men alle svenskere vil blive muslimer med tiden!

 11. Af Jan Petersen

  -

  Sad i øvrigt lige og kiggede på dansk medie styret hjernevask, så det vil noget på DR.dk – Trumps mur – bør vi lade os inspirere? En såkaldt “debat” styret af Khaterah Parwani Juridisk rådgiver, Exitcirklen og Rune Toftegaard Selsing Filosof. Da jeg forlod siden, var der ca 106 kommentarer. Mindst 90% af kommentarerne var fra ovennævnte to hjernevaskere.

  Mainstream media propaganda og hjernevask i bedste Goobles stil. Jeg ku’ brække mig i lange lårtykke stråler 🙁

 12. Af b nielsen

  -

  Er jan petersen nu også begyndt at blive helt rundt på gulvet? Selsing kan da ikke kaldes en hjernevasker. Han prøver bare at få sandheden frem om masseindvandringen.
  I Sverige består “eliten” af kommunister, feminister, pladderhumanister, galninge og lystløgnere. Det som denne “elite” har gang i, er en “endlösung” for svenskerne. Samfunds-udviklingen få km fra København er vanvittig, blodig, katastrofal og dødbringende. Se snaphanen og på you tube: “Merkels migrant crisis/ one year on/ what next.

 13. Af b nielsen

  -

  Er ja n pe ter sen nu også begyndt at blive helt rundt på gulvet? Sel sing kan da ikke kaldes en hjernevasker. Han prøver bare at få sandheden frem om masseindvandringen.
  I Sverige består “eliten” af kommunister, feminister, pladderhumanister, hyklere, galninge og lystløgnere. Det som denne “elite” har gang i, er en “endlösung” for svenskerne. Samfunds-udviklingen få km fra København er vanvittig, blodig, katastrofal og dødbringende. Se snaphanen, og på you tube: “Merkels migrant crisis/ one year on/ what next.

 14. Af Jan Petersen

  -

  OK et link til DdR hjernevask, der nu er lukket, 126 kommentarer “fabelagtig”:

  https://www.dr.dk/nyheder/debat/skal-vi-lade-os-inspirere-af-donald-trump

 15. Af lisbeth Sørensen

  -

  “Det har man ikke gjort siden 2005, hvor det kriminalpræventive råd – Brå – udgav en rapport, der viste, at udenlandsk fødte mere end dobbelt så ofte som indfødte svenskere var mistænkt for at have begået noget kriminelt”

  Præcis som i DK..Så hvorfor denne uafbrudte pegning af fingre på Sverige?

  Fordi de ikke svare retur? Og fordi at pege på en fjende og deres irrelevance mht. den muslimske trussel, kan gavne den Danske højrefløj? Naturligvis!

 16. Af Rich Jensen

  -

  Det er sjældent at millioner af borgere har lyst til at lade sig terrorisere, myrde og udrydde. Så hvis politiske forbrydere har planer i den retning, skal de nok ikke gå åbenlyst frem. For et folk kan blive svært at styre hvis det gennemskuer at en politisk “”elite”” forbereder massemord. Men med fortielser, løgne, bagatelliseringer, udenomssnak og tomme løfter kan man dog ofte nå forbavsende langt. En befolknings flertal kan være længe om at vågne op til dåd.

  I Sverige er man vel ikke direkte i gang med at forberede svenskernes ødelæggelse og udryddelse. Men det er indlysende at konsekvensen af den hjernedøde politik siden 1980-90, meget nemt kan blive en TOTAL KATASTROFE for det svenske folk. “”Eliten”” derovre udleverer gladeligt svenskernes land, byer, kvinder, penge, sundhedstjenester, velfærd, børn, kultur, sikkerhed, helbred, frihed, værdighed og fremtid til importerede migranters, okkupanters, kriminelles og fjendtligt indstillede kulturfremmedes forgodtbefindende. Malmø og mange andre svenske byer minder nu om slumbyer, krigszoner eller jungleområder. Titusinder af svenskere er allerede ofre for overfald, voldtægter, brande, hjemmerøverier, mordforsøg og mord. Den samlede politik er en forbrydelse mod det svenske folk. Et forræderi uden lige.

  Også herhjemme er en dødsensfarlig udvikling i gang. Iflg. 180gr, urias, den korte og mange andre kilder.

 17. Af J. Hanse n

  -

  Man kan ikke undgå at blive lidt chokeret når man læser denne blog.
  Men så ser man navnet på bloggeren.
  Og nerverne falder lidt til ro.

 18. Af lisbeth Sørensen

  -

  “For her må man forstå, at lige netop spørgsmålet om gerningsmænds oprindelse ifølge repræsentanter for svenske myndigheder og regering ganske enkelt ikke er relevant viden for nogen.”

  Du opfinder mht. deres retorik herom..Meget vel er den opbygget pga. af behovet for at få alle med? Og at få mindre racisme ind i gadebilledet modsat i DK, hvor de borgerlige partier i flere generationer har levet og overlevet politisk, via at deres forgivet stramme muslimske indvandring? LOL

  Mere end fordoblet indvandringen pr. lo år under VKO..Og selv muslimsk indvandring steg under deres lo år..

  Under den nuværende regering har vi alle tiders rekord mht. muslimsk indvandring?

  “at hun ikke kan se noget som helst anvendelsesområde for sådanne tal, at kriminalitet “intet overhovedet” har med etnicitet at gøre men derimod har sociale årsager”

  Bevidst hvorledes at fattigdom har meget med blue collar kriminalitet at gøre. såvel som at borgerlig “white collar kriminalitet” -den mest samfunds tunge og omkostningstunge, har store dage under borgerlige regeringer og forbliver ustraffet og endda forårsager denne blue collar sociale kriminalitet..Ingen betvivler at muslimer og indvandrer har højere kriminalitetsrate, men de sociale forhold er ledende her.

  “Lige nu så aner svenskerne eksempelvis ikke, om den næsten tredobling af andelen af kvinder, der har været udsat for seksualforbrydelser fra 2011 til i dag”

  Samme blå ævl som altid..Sverige har verdens højeste succesrate mht. dømte voldtaget over for fx. DK…Og grunden er at de har verdens strammeste lovgivning her, at prostitution er ulovligt..Assange gjorde klogt i at nægtes mht. at udleveres til Sverige. Ikke højere end den Danske ditto set over et, når man ser på anklaget..Så enten har Sverige ret, eller Danmark frigiver for mange der voldtager? Sandheden ligger nok midt imellem?

 19. Af r jens

  -

  Hvis man tror at masse indvandring er Danmarks eneste problem, tager man fejl. Borgens partier angriber både vi danskeres økonomi, sundhed, privatliv, familieliv, folkestyre, retssikkerhed og menneskerettigheder. Alene familiepolitikken er så pilrådden, at den har påført utallige mænd, familier, børn og kvinder store ulykker. Oveni er man så også i færd med at bortgive det danske folks fremtid, land og livsgrundlag til arabere og afrikanere.

 20. Af lisbeth Sørensen

  -

  AF KARL NIELSEN – 26. JANUAR 2017 19:45

  Khat er intet problem mht. andre narko substanser? Har du nogensinde tygget på det`?
  Nul effekt skal jeg hilse og sige..

  Kragemosevej 3@

  “Når et land en irreversibel grænse på 25% muslimer er det begyndelsen til ulandstatu”

  Det religiøse niveau er nok en bedre tilkendegivelse..Og her er DK 90% ateistisk, og over tid bliver muslimerne af.-islamiseret og fordrukne, frisindet som Danskerne, især kvinderne..Derfor vi skulle satse først og fremmest på kvindelige muslimske indvandrer og ikke unge mænd.

  Hvad med lidt relativisme i debatten folkens?

  160.ooo fremmede arbejdstilladelser er givet af den nuværende regering de sidste to år?
  Derudover kommer flygtninge, illegale indvandrer af alle slags, så ca. 3oo.ooo formentlig der arbejder i DK nu formentlig af nye borgere på to år?

  Blå bloks “stramme indvandringspolitik” er til grin..Stem rød næste gang..Socialdemokraterne lader til at være villig til at rydde op i alle de blå indførte løn og velfærderodere nu..

 21. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt endnu en blog saboteret af en pure “female fake” 🙁

  Vågn op Berlingske – fakes er en pain in the ass 🙂

 22. Af jens andersen

  -

  Vil bare gøre opmærksom på at “lis be th” er en debatsabotør fra enhedslisten eller islamisk parti, eller begge dele. Manden er kun ude på at drukne debatterne i vrøvl, vås og usandfærdige påstande.

 23. Af lisbeth Sørensen

  -

  Enhedslisten er ikke debat sabotører pre.ben..Men demokratiske socialister som ønsker en bedre verden for det Danske folk..

  “Vågn op Berlingske – fakes er en pain in the ass 🙂 ”

  JP, må vide det..Har foreslået dig at søge at anderledes tilfredsstillelse før?

 24. Af Jan Petersen

  -

  Internet trolle ødelægger blogs, synes blot det er lidt ærgerligt. Hvis det var min business, var de høvlet ud for længe siden 🙂

 25. Af lisbeth Sørensen

  -

  JP projicere igen…Han er en ren trold, der aldrig relatere til nogle indlæg..Lever af muslimhad og konspirationsteorier.. Nægter at opgive hans adresse så vi kan verificere hans identitet mv..

 26. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt som jeg husker Berlingske for 40-50 år siden – en læsbar avis. I dag er Berlingske ren rød kommunist elitær magthaver junk, der end ikke er værd at pakke en ildelugtende feministisk rådden fisk ind i 🙁

  Hvis man søger ægte real nyheder – hedder formlen – alternative medier 🙂

 27. Af lisbeth Sørensen

  -

  Berlingske en kommunistisk avis? LOL…viser hvor langt højrefløjen er fløjet af reden og blevet renlivet fascister der ikke tåler modsigelser, men forlanger anti-demokrati…

  Berlingskes største demokratiske øjeblik var da de fik skandalen om Maersk salget af våben til tyskerne på fode..Da havde jeg virkelig den største respekt for avisen, og dens kamp for sandheden..Maersk solgte som bekendt avisen dagen efter? Dens mest anstændige øjeblik over hundreder af år som landets ældste avis. Og viste hvad journalisme drejer sig om, nemlig kritik af magthaverne..

 28. Af lisbeth Sørensen

  -

  “Hvis man søger ægte real nyheder – hedder formlen – alternative medier :)”

  Fakenews mener du…Og ja du viderebringer dem uafbrudt her.

 29. Af Frederik von Bülow

  -

  Statistikken over indvandrere og efterkommeres kriminalitet, erhvervsfrekvens, brug af sociale ydelser, fripladser, gratis adgang til seværdigheder og forlystelser, brug af almennyttige boliger, tolke, ressourceforbrug på uddannelsesinstitutioner, relativ belastning af den offentlige administration etc. kan alt sammen omregnes til en samlet nettoomkostning for samfundet, en regning, der i sidste instans betales af landets oprindelige befolkning. I år udgør nettoomkostningen i Danmark ca. 254 mia. kr., dvs. efter modregning af de skatter og afgifter, der trods alt betales, Dette modsvare ca. 22% af de offentlige budgetter. Hertil kommer naturligvis de kulturelle omkostninger, hvor den oprindelige befolkning magtesløst må se til, mens det samfund og rettigheder de og deres forfædre har opbygget igennem mere end 1000 år bliver nedbrudt og forandret for altid. Det samme gør sig naturligvis gældende i Sverige, hvor regningen blot er lidt højere og forandringen af samfundet foregår noget hurtigere.

 30. Af Jørgen F.

  -

  Theresa May har tilsyneladede lavet en ‘Churchill tale’ foran et stående Republikansk Parti – nærmest ubemærket af Europæisk MSM. These are interesting times…

 31. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kære Mikkel Andersson

  Sverige, muslimsk indvandring og fejlslagen integration – så kan du ikke gå helt galt i byen her på Berlingske Blog.

  Altid en sikker vinder. Bare spørg Sørine, Kasper og Kathrine.

  På dette område er du og dine rygklappere den altvidende elite, og er man ikke enig med jer, så er man landsforræder.

 32. Af - Niller

  -

  To og et halvt minut før dommedag- viser uret der registrerer spændingerne i verden.
  Klimaændringer og atomoprustning vægtes højt her-
  Det er fanme uhyggeligt du.

 33. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS JUUL HANSEN – 27. JANUAR 2017 09:34.

  Enig.
  Og personer som Mikkel Anderson som bedyrer, at han engang tilhørte venstrefløjen.
  Men venstrefløjen skuffede deres forventninger.
  De er ofte de værste.
  De skal åbenbart bevise et eller andet.
  Eller måske er skiftende politiske holdninger kun et levebrød for dem.

 34. Af Niels Juul Hansen

  -

  @J. Hansen

  Disillusionerede mennesker er oftest tidligere venstreorienterede. Se bare på Ralf Pittelkow og Karen Jespersen.

  De finder at solidaritet er noget, man kun har med ligesindede rygklappere.

 35. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS JUUL HANSEN – 27. JANUAR 2017 10:01

  Jeg er nu tres år gammel.
  Jeg har tilhørt centrum-venstre fløjen, siden jeg var ung.
  Der er ikke rigtigt hændt noget som har fået mig til at skifte holdninger.
  Men man bliver jo mere mild i sindet med alderen.

 36. Af Niels Juul Hansen

  -

  @J. Hansen

  Samme her.

  Der er nogen, der påstår, at man bliver mere højreorienteret med alderen. Det gælder ikke undertegnede.

  Gad vide hvor de unge, der nu er højreorientede så ville ende. Skræmmende tanke!

 37. Af Flemming Lau

  -

  Jeg har altid været reaktionær og jeg bliver mere og mere fast i kødet, kan i sige det samme…?

 38. Af Niels Juul H

  -

  @Flemming Lau

  Mere og mere fast i kødet.

  Det er jo lige det J. Hansen og jeg skriver?

 39. Af Jens østergaard

  -

  Hvis man har fulgt med et stykke tid kan man ikke være i tvivl om at de venstresnoede “lisbeth” sø ren sen, j. hansen, ni els ju ul hansen og et par stykker mere, ønsker sig et islamiseret Danmark. Det ironiske er at da kommunisterne i iran hjalp islamisterne til magten, blev de som “tak” bagefter hængt i tusindvis, i lygtepæle, træer, kraner og galger. Men det har de røde åbenbart ikke lært noget af. Og feministerne fatter heller ikke en dyt af det hele. De ævler løs om ligestilling, kvoter og kvinderettigheder, men med frau merkel, mona sahlin, jelved og zenia i spidsen arbejder de samtidig for kvinders totale undertrykkelse.

 40. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen, jeg skrev med fortsæt ikke ” kødet”. Blot en joke blandt ældre mænd!

 41. Af Niels Lemche

  -

  Man kan overhovedet ikke tilbagevise bloggens tese, De svenske mediers selvcensur skabtes i den bedste mening som en del af integrationen; men som bekendt: Hvor viden går ud, kommer gætterier og myter ind. Dvs., medierne i Sverige har i høj grad bidraget til den situation, som beskrives. Men det er helt i hak med svenskernes traditionelle skyhed, når det drejede sig om offentlige konflikter. Som min søn beskriver dem: Når svenskerne demonstrerer, sætter de sig ned og ser sure ud. Derefter tager de hjem igen.

  Det, som blogholderen ikke får med, er, at det alt sammen er ved at ændre sig. Et parti som SD ville have været utænkeligt for tyve år siden. Nu er det et af de største partier med — ligesom DF i Danmark — flere højrenationale partier til højre for det. Det etablerede politiske system har forsøgt at inddæmme SD ved at ignorere det, ligesom Nyrop i sin tid forsøgte at inddæmme DF. Resultatet i Danmark kender vi jo alle; men det interessante er nu også i Sverige, at den politiske enighed om at ignorere SD krakelerer. Det betyder, at analysen på denne blog kan være forældet meget snart; men den er præcis lige for tiden.

  En anden ting er, at den danske indvandring i Skåne lokalt ændrer opfattelsen af politik. Vi har selv været en del heraf i vores nye hjemstavn, hvor man planlægde en voldtægt på hele lokalområdet i form af mere end halvfjerds kæmpevindmøller . Det førte til en voldsom aktivitet, som også kom til at aktivere de svenske befolkning herovre, og myndighederne fik et chok, fordi de ikke forstod, at de ikke bare som sædvanligt kunne trumle deres vilje igennem. Så det politiske landskab ændrer sig meget hurtigt i Sverige.

  I øvrigt endte vindmøllekrigen med 18 møller i stedet for det 70+, der var planlagt, De generer egentlig ikke, som de er placeret. Desuden er det blevet meget vanskeligt at få nye projekter igennem, selv i havet.

 42. Af Niels Lemche

  -

  Man kan overhovedet ikke tilbagevise bloggens tese, De svenske mediers selvcensur skabtes i den bedste mening som en del af integrationen; men som bekendt: Hvor viden går ud, kommer gætterier og myter ind. Dvs., medierne i Sverige har i høj grad bidraget til den situation, som beskrives. Men det er helt i hak med svenskernes traditionelle skyhed, når det drejede sig om offentlige konflikter. Som min søn beskriver dem: Når svenskerne demonstrerer, sætter de sig ned og ser sure ud. Derefter tager de hjem igen.

  Det, som blogholderen ikke får med, er, at det alt sammen er ved at ændre sig. Et parti som SD ville have været utænkeligt for tyve år siden. Nu er det et af de største partier med — ligesom DF i Danmark — flere højrenationale partier til højre for det. Det etablerede politiske system har forsøgt at inddæmme SD ved at ignorere det, ligesom Nyrop i sin tid forsøgte at inddæmme DF. Resultatet i Danmark kender vi jo alle; men det interessante er nu også i Sverige, at den politiske enighed om at ignorere SD krakelerer. Det betyder, at analysen på denne blog kan være forældet meget snart; men den er præcis lige for tiden.

  En anden ting er, at den danske indvandring i Skåne lokalt ændrer opfattelsen af politik. Vi har selv været en del heraf i vores nye hjemstavn, hvor man planlægde en voldtægt på hele lokalområdet i form af mere end halvfjerds kæmpevindmøller . Det førte til en voldsom aktivitet, som også kom til at aktivere de svenske befolkning herovre, og myndighederne fik et chok, fordi de ikke forstod, at de ikke bare som sædvanligt kunne trumle deres vilje igennem. Så det politiske landskab ændrer sig meget hurtigt i Sverige.

  I øvrigt endte vindmøllekrigen med 18 møller i stedet for det 70+, der var planlagt, De generer egentlig ikke, som de er placeret. Desuden er det blevet meget vanskeligt at få nye projekter igennem, selv i havet.

 43. Af jan ulrik friis

  -

  Vigtigt de folkevalgte står til ansvar deres destruktion af landet, Sverige såvel som Danmark!

  Selv ud fra statestikken af et dengang noget fredeligere 2005′ Sverige, også dengang frygtelige tal……..hvad dansk statestik viste at de fremmede 13 gange mere kriminelle end danskerne(kilde:Lau)det skal vi ikke finde os i ….det er samme forhold i Sverige, bare meget værre, husk at der var fred i Danmark, fred i Sverige inden islamisterne kom.

  Sverige – Danmark nu blevet så nedluset af kriminelle asylturister, at vores hele eksistens er truet, om der ikke kommer handling er det vores alles undergang!

  Hvor er de konstruktive tiltag der kommer de islamistiske asylturisters kriminalitet til livs?

  Hjemsendelse af alle islamiske mænd, alle langskæggede “flygtningebørn”, alle potentielle trusler, afvis alt kriminel islamistisk indvandring, stop alt familiesammenføring.

  Donald Trump har nu på få dage som president udført mere positivt en Løkke nogensinde ejer viljen til, hvad får Løkke dagene til at gå med?

  Der skal her og nu arkut konstruktive tiltag til, ikke flere undskyldninger, for undskyldninger, for undskyldninger, ikke mere tom snak, ikke mere tid at spilde, beskidte tricks fra vores folkevalgte deres alle usmagelige handlinger, en fatal 2025 plan!!! Se Trump der har vilje og hurtig handlekraft, hvor vores egne folkevalgte ikke står ved deres ansvar og løfter over for deres eget danske folk, dette er i landsforræderi en alvorlig sag!

  Luk idag pengekassen i, luk grænserne forsvarligt for alt islamistisk asylturisme, det danske det svenske folk har lidt nok!

  Fortæl islamisterne: at deres udplyndring af landet at festen slutter her!

 44. Af jens øster

  -

  “Skabtes i den bedste mening”. Altså, iflg. le m che blev løgnene, fortielserne, myterne og propagandakampagnerne samt skolernes og tv-stationernernes hjernevask skabt i “den bedste mening”. Ja, sta lins og hit lers forbrydelser skabtes vel også i “den bedste ming”. Eller er le m che bare en morsom mand der mener at politikere altid er “velmenende”….?

 45. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Andersson skriver: “Lige nu så aner svenskerne eksempelvis ikke, om den næsten tredobling af andelen af kvinder, der har været udsat for seksualforbrydelser fra 2011 til i dag (se side 48 her) har noget med indvandringen at gøre.”

  Det er især svenske kvinder, der er blevet langt mere utrygge, siden antallet af seksualforbrydelser eksploderede efter massemigrationen forrige sommer:

  Uddrag fra “Svenske kvinder kan ikke gå frit: Hver tredje er bange for at gå ud” af Thomas Harder, EB 10. jan. 2017:

  “Hver fjerde fortæller nu, at deres livskvalitet er blevet påvirket af utryghed – næsten en fordobling i forhold til året før.”

  “- Blandt kvinderne er der 31 procent, der fortæller, at de føler sig noget eller meget utrygge eller at de på grund af utryghed lader være med at gå ud.”

  “Sådan står der i en pressemeddelelse fra det svenske kriminalpræventive råd, Brottsförebyggande rådet (Brå), der i dag kan offentliggøre den nationale tryghedsundersøgesel for året 2016.”

  “- Andelen af folk, der er bange for at blive overfaldet eller mishandlet er steget blandt både mænd og kvinder…”

  ” Cirka hver tredje (34 %) fortæller, at de på mindst et tidspunkt i løbet af året har valgt at gå en anden vej eller valgt et andet transportmiddel.

  – 12 procent fortæller, at de er blevet hjemme fra en aktivitet, fordi de er utrygge.

  – 23 procent mener, at deres livskvalitet er blevet påvirket af denne utryghed – det er næsten en fordobling i forhold til året før.

  I København er der 6 procent der er utrygge
  I juni måned offentligjorde Københavns Kommune ‘Tryghedsundersøgelse 2016’, der viser, at langt de fleste københavnere føler sig trygge, når de færdes i deres nabolag. Kun 6 % af københavnerne fortæller, at de er utrygge i deres nabolag, ligesom færre københavnere har været udsat for kriminalitet.”

 46. Af jens øster

  -

  Det kan sagtens være flere end de nævnte 6 procent der føler sig utrygge. Man kan jo ikke stole på ret mange af de “undersøgelser” der foretages. Og een ting er hvad folk føler sig. En anden ting er hvad der reelt sker. De mange piger og kvinder der er blevet overfaldet/kidnappet/voldtaget/ mishandlet/myrdet, følte sig nok trygge, lige til det øjeblik hvor forbryderne angreb dem.

 47. Af J. Hanse n

  -

  Undertegnede bor i et mindre samfund på Sydfyn.
  Ca. 4000 beboere.
  Her bor en hel del velhavende og nogle mindre velhavende.
  Børnene leger sammen. Går i skole sammen.
  Et frit og fredeligt samfund.

  Skal dette afløses af mure om villaerne?
  Og pigtråd og vagter.
  Som i USA og Brasilien.
  Er det det som bloggeren og højrefløjen ønsker?

  Undetegenede ønsker et frit. fredeligt og demokratisk samfund:
  Hvor få har for meget.
  Og færre for lidt.

 48. Af Niels Lemche

  -

  FLEMMING LAU, hvis du med ‘kød’ mener klumpen oppe i hovedet på dig, så har du givetvis ret.

 49. Af Flemming Lau

  -

  Jeg bor i et ligende idylisk samfund på Vestsjælland, hvor få har for meget og færre for lidt, men en placering af et asylcenter baseret kun fx 100 “unge” mænd (Læs voksne med skraber) ville, belært at erfaringen, skabe en vis utryghed. Et kultur mix skal foregå gelinde!

 50. Af karl nielsen

  -

  Af lisbeth Sørensen – 27. januar 2017 01:24
  Khat er intet problem mht. andre narko substanser? Har du nogensinde tygget på det`?
  Nul effekt skal jeg hilse og sige..

  Den nævnte medarbejder fra Sundhedsstyrelsen, Anne-Marie Sindballe, er HELT uenig med dig!

  »Det er et stort problem. Det gør dem dårligere til at arbejde og har sociale og familiemæssige konsekvenser. Stoffet skaber afhængighed og kan have psykiske følgevirkninger«, siger Anne-Marie Sindballe, der er specialkonsulent i Sundhedsstyrelsen.

  I nærværende kontekst er problemet, at statsansatte lægger låg på information om de problemer, som den ukontrollerede indvandring medfører:

  “den brede offentlighed behøver ikke kende til alle kulturelle problemer i diverse grupper, da det kan bestyrke visse fordomme”

  Det er PRÆCIST sådan, der tænkes i Sverige!
  (og altså også i Danmark!)

  http://politiken.dk/indland/art5694353/Danmark-advares-mod-rusmidlet-khat

 51. Af Flemming Lau

  -

  Niels Lemche.
  Nej Lemche, jeg mener bla min Roskilde syge befængte sæk, der nu er så udspilet, at der ved at dannes kærnemælks ligende graviditets striber på siderne af den. Jeg hader Roskilde!

 52. Af bjarne andersen

  -

  Nå, nu er j. han sen åbenbart flyttet fra kina til sydfyn. J. han sen ønsker et fredeligt samfund osv. påstår han. Hvorfor er han så tilhænger af EU, ingen grænser og fortsat islamisering? Er j. han sen en hykler ligesom “lisbeth” . le m che og ju ul m.fl.?

 53. Af J. Hanse n

  -

  AF BJARNE ANDERSEN – 27. JANUAR 2017 13:02

  Jeg er overbevist om, at de navne so F0 Jensen så forfærdet nævner har rent mel i posen.
  Den slags kan typer som som F0 naturligvis ikke vide.

  Men man kan sagtens arbejde i udlandet selvom man har tilknytning til Danmark.
  Som Carsten Jensen og Kaj Munk så rigtigt skriver:
  Flæskebønder vender aldrig tilbage til Danmark.
  Deres fædreland er der, hvor priserne for flæsk er de højeste.
  Søfolk eller tidligere søfolk vender hjem, hvis det er muligt for dem.

 54. Af J. Hanse n

  -

  AF J. HANSE N – 27. JANUAR 2017 13:15
  AF BJARNE ANDERSEN – 27. JANUAR 2017 13:02

  Jeg er overbevist om, at de navne som F0 Jensen så forfærdet nævner har rent mel i posen.
  Men det kan typer som som F0 naturligvis ikke vide.

  Men man kan sagtens arbejde i udlandet, selvom man har tilknytning til Danmark.
  Som Carsten Jensen og Kaj Munk så rigtigt skriver:
  Flæskebønder vender aldrig tilbage til Danmark.
  Deres fædreland er der, hvor priserne for flæsk er de højeste.
  Søfolk eller tidligere søfolk og andre vender hjem, hvis det er muligt for dem.

 55. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Statistikken” ! –Man behøver såmænd bare , at have set “debatten med Clement” I torsdags ! –For at –forudse, hvordan det kommer til, at gå i Danmark i fremtiden ! –4 kvinder –der alle har formålet AT: Danmark bliver oversvømmet med endnu flere islamiske migranter ! –Fik det til, at løbe koldt nedad ryggen ! –Skal de stupide kvinder have lov til, at være i Folketinget ? –Svaret er NEJ ! –Damen fra welcome migrant ! –Der iøvrigt så ud til, at være forklædt mand ! –Var enten med som “en vittighed” –Eller også er Danmark grundigt “på spanden ” –Johanne Schmidt-Nielsen –Som åbenbart kun har forandret sig–når hun træder ind i den nykøbte million-villa !–Er den første, der ryger helt ud af folketinget ! –Man undervurdérer i den grad ” de borgerlige selv-erhvervene folk ! –Der i den grad har fået nok af “inkompetente kolbøtter” ! –Varmer op til kamp imod –Et udueligt Folketing ! –Bare vent ! –Vi vil have valg –og det skal være i den aller-nærmeste fremtid !

 56. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Berlingske er tilsyneladende blevet smittet af den svenske syge, der har ramt de svenske medier, og som forhindrer dem i at informere den svenske offentlighed objektivt om migrationsproblemerne.

  For Berlingske bragte i Mandags en artikel, der angiveligt dokumenterede, at Sverige er “langt bedre til at få indvandrere i arbejde, end Danmark er.

  Men som én af Informations mest indvandringsvenlige debattører skrev, så skyldes denne alt for optimistiske konklusion en banal fejllæsning af statistikken:

  “Vil nu mene at Berlingske har misforstået statistikken.
  ”Den största skillnaden i sysselsättningsgrad mellan inrikes födda och utrikes födda utanför väst återfinns således i Sverige, där skillnaden är 24 procentenheter. I Danmark är skillnaden 23 procentenheter, medan den är 19 procentenheter i Norge””

 57. Af karl nielsen

  -

  Ja – Berlingske er godt med på Fake News bølgen – her om “asylbørn”:

  “i 2015 var 77 procent mellem 15 og 18 år. 17 procent var 12-14 år gamle, mens seks procent var i alderen 0-11 år.”

  -Men i den politiske korrektheds navn følges artiklen af et billede af et barn fra sidste gruppe, der altså kun udgør 6% af “børnene”

  http://www.b.dk/politiko/nu-melder-en-ud-af-fem-asylansoegere-sig-som-uledsaget-barn

 58. Af Mogens Rasmussen

  -

  Selvfølgelig spiller sociale forhold ind på folks adfærd. Jeg vil dog mene, at hvis man vil undskylde den store kriminalitet blandt indvandrer med sociale forhold var vi en hel del som skulle være med i en sådan statistik. Opvokset i noget af det mest fattige på Østerbro i krigsbarakker fra 1. Verdenskrig kan jeg oplyse, at vi drenge måske har været på æbleskud, men det er hvad jeg kan huske fra denne fattiggetto. Området var så berygtet ikke for kriminalitet men fattigdom så meget at skolen skiftede navn fra Vognmandsmarkens Skole til Kildevælds skolen. De mange sociale bebyggelser med mange indvandrer har nok været medvirkende. At sociale forhold får grupper af unge til at røve andre for deres ting, butikstyveri, voldtægt og salg af stoffer er efter min mening en dårlig undskyldning for en politik som er kørt helt af sporet. I min barndom levede man ikke som indvandrerne gør i dag da var der kun fattighjælp som nogle hattedamer kunne bevilge, men som man ikke havde ret til. Jeg mener det er godt at forholdene er blevet meget bedre måske så gode at resten af verden ønsker at opleve det i DK – forståeligt nok. Sociale årsager ….. Det er helt til grin.

 59. Af lisbeth Sørensen

  -

  AF NIELS LEMCHE – 27. JANUAR 2017 11:14
  “Man kan overhovedet ikke tilbagevise bloggens tese, De svenske mediers selvcensur skabtes i den bedste mening som en del af integrationen; men som bekendt: Hvor viden går ud, kommer gætterier og myter ind. ”

  Korrekt! Ingen har styr på hvad der i virkeligheden foregår der, derfor at højrefløjen her opfinder alt muligt ævl om Sverige. Faktisk er voldtægts statistikken faldet mellem 2005-14 med 3% der..


  FACT FROM FICTION
  Are Migrants Really Raping Swedish Women?
  The allegations are horrifying, but Sweden’s number of rapes remained stable after the refugee influx, and police have had to retract accusations.
  Erin Zaleski
  ERIN ZALESKI

  07.11.16 7:00 AM ET
  PARIS—The reports circulating in the Swedish and international press are disturbing. On the weekend of July 2, gangs of “foreign youth” are reported to have sexually assaulted dozens of women and girls at two music festivals in Sweden. The incidents reportedly occurred at the Bråvalla Festival in Norrköping, and at Karlstad’s free annual Putte i Parken (Party in the Park), where the groups of men reportedly raped five teens and young women and groped some 40 others, the youngest victim just 12 years old.
  “‘It was creepy,” one 17-year-old victim told the Daily Mail. “Someone stood around me and groped me and I had no idea who it was. It was sick.”
  “They were probably immigrants,” she added. “I hate to say it. But it is the truth.”

  These incidents came in the aftermath of a major scandal about “immigrant” groping and sex assaults in Germany at the new year, and earlier incidents in Sweden as well. Indeed, the extent of the sex assaults in Germany, according to a police document leaked to the German press, may be even more stunning than originally thought, with as many as 2,000 young men involved in the aggression. But in both countries the balance between blinding political correctness and outright race-baiting has proved a difficult line for authorities to walk.
  Shortly after the Putte i Parken assaults, police also attributed the crimes to “foreign youths” in a statement posted on the Värmland regional police website. “There is no doubt,” the statement read, “about who takes these liberties.”
  The perpetrators are then named as “a gang of seven to eight boys belonging to the group of unaccompanied children,” referring to the young male refugees who have arrived in the country without a parent or guardian.
  However, the statement was quickly removed from the site after police admitted that of the seven men arrested, only two were young men who resided in the type of home for troubled youth that often houses young refugees without parents.
  “The wording was unfortunate and we will take that to heart,” the head of Värmland police, Lars Wirén, told Göteborgs-posten. “We should not generalize and point at a group like this. We should handle it on a case-to-case basis.””

  “Indeed, according to official statistics on file with The Swedish Crime Survey, the sexual violence rate in Sweden has remained about the same between 2005 and 2014. In fact, it actually decreased by .3 percent between 2013 and 2014. That said, the country has the highest rate of rape in Europe, a statistic that has been partially attributed to both Swedish law, wherein rape is given a wider definition than in other countries, as well as a higher tendency among women to report the crimes to the police.”

  “It is much more complicated than the way the media are normally presenting it,” Jerzy Sarnecki, a professor of criminology at Stockholm University, told The Daily Beast. “According to studies which I have done on general crime, most of the differences in recorded crimes between immigrants and Swedes are explained by socioeconomic factors. It doesn’t mean of course, that one, a few, or several other incidents of that kind [sexual assaults perpetuated by immigrants] didn’t happen. ”
  http://www.thedailybeast.com/articles/2016/07/11/are-migrants-really-raping-swedish-women.html

  Karl Nielsen
  Du skal tygge khat hele dagen for den virkning, og det kan khat tyggende ikke i DK da de ikke kan få fat på så meget, så billigt. men korrekt at hvis de kunne, ville det have store effekter.

 60. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Mogens Rasmussen ” ! –Du kan garantéret også huske de såkaldte “klassiske boliger –kaldes klasserne ” –tæt på Frederiksberg Svømmehal !–Det var reelt “husvilde-boliger” –Jeg har faktisk en bekendt ! –Hvis mor var havnet der –efter en skilsmisse med en såkaldt “stor kanon” Fra Fyn (Frank A ) —Det var også grove løjer dengang med “kvinder –der mistede alt efter en skilsmisse ” ! –Vi har ikke indtryk af, at det er blevet ret meget bedre for kvinder, der flygter ud af et ulideligt ægte-skab ! –Manden beholder alt ! –Bolig indbo –og prestige ! –Og kvinderne ! JA ! –De får lov til, at beholde børnene ! –OG kunne ellers flytte ind i barakkerne (klaserne med brosten på gulvet –og forfærdelige forhold for børnene !—-Dette er ikke blevet ret meget bedre ! –Enlige mødrer nutildags –får forhøjet børne-penge ! –Så det er vel et lille fremskridt ! –Men ikke meget mere ! –Hvorfor ialverden skal det være “en straf” ! –Og få børn med de forkerte mænd ! –Spørger vi !

 61. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Selv, når der tages højde for sociøkonomiske faktorer, så begår ikkevestlige indvandrere i Sverige langt mere kriminalitet, end andre indvandrere i Sverige, og indfødte svenskere, gør.

  Desuden er de socioøkonomiske problemer, som der “tages højde for”, når man vil bagatellisere, at ikkevestlige indvandrere i Sverige begår mere kriminalitet, end andre gør, jo også en direkte følge af massemigrationen af ikkevestlige indvandrere…

 62. Af P Christensen

  -

  Bor JHansen på Sydfyn ?
  Jeg troede da VIRKELIG at han boede i epicentret af den
  kulturberigelse han plæderer for,
  dvs. i Mjølnerparken, Vollsmose eller Gellerup ?

  Helt lige som alle kulturpingerne der kritiserer vor generøse indvandringspolitik
  for at være for stram, naturligvis selv bor i vaklende lejemål ude i ghettoerne,
  og deres børn går i folkeskolers indvandrerklasser med 90% tosprogede.

 63. Af lisbeth Sørensen

  -

  Mht. kriminalitet af indvandrer i Sverige, er den lig den Danske og andre lande omkring os..

 64. Af Bj anders

  -

  Som en skrev ovenfor, er udgifterne til indvandrerne og deres forsørgelse samt diverse andre omkostninger, nu oppe på OVER 200 MILLIARDER kroner om året. Samtidig er kriminaliteten mangedoblet. De fleste af invasionens konsekvenser forties, her ligesom i Tyskland og Sverige mv. I jp idag og i bt forleden beskriver artikler dog den grænseløse stupiditet som præger den røde, feministiske og pladderhumanistiske politik. Diverse bøger og netaviser advarer også om at massedøden kan være på vej til Europa. Ikke bare i form af almindelig terror, men i form af sygdomme, gangsterkrig, borgerkrig og AVANCERET TERROR. En blogger har spurgt om den europæiske civilisation mon kan overleve at kvinderne fik valgret? Det kan man nemlig godt tvivle om. Millioner af kvinder var begejstrede tilhængere af hit ler og na z is men. Og i dag er millioner af kvinder begejstrede tilhængere af den røde og radikale pladderhumanisme, der mener at vi skal flytte en milliard afrikanere og en milliard arabere op til os, så vi kan servicere dem. Og kvinderne har mange feminiserede mænd som medløbere. Selvom hele projektet er vejen til kaos, vanvid, fattigdom, barbari og krig.

 65. Af Anton Hansen

  -

  Fremtiden bliver et mareridt med nul frihed, nul velfærd, nul fred og nul sikkerhed hvis de radikale og skabsradikale partier får lov til at fremture. Både R, LA, “alternativet, enhedslisten, SF og VK mv. har holdninger der er dødsensfarlige for de fem millioner almindelige danskere. LA er parat til at sælge de danske strande og kyster til udlændinge, V har allerede klassificeret danskerne som 3. og 4. rangs borgere….. migranterne står først mht. boliger, jobs, uddannelse, penge, velfærd, førtidspensioner, hospitalspladser og særlige tilskud. Invasionen fortsætter, og passive DF snik-snakker eller snorksover det meste af tiden.

 66. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Faktaresistente, venstreradikale flygtningevenner har forvandlet Malmö til Sveriges Chicago, hvor kvinder frygter at gå uden for egen dør.

  Kriminaliteten er blevet langt værre i Sverige, som en direkte følge af indvandringen, og nu må det svenske politi konstatere, at det ikke længere er i stand til, at opklare de mange bandemord længere; den grove kriminalitet er kommet ud af kontrol.

  Uddrag fra “Malmø er Sveriges mest morderiske by” af Jakob Beim Hide, Politiken 5. Jan. 2012:

  “I perioden 2002-2008 skete der hvert år et til to banderelaterede mord i Malmø, viser en opgørelse, som blev færdiggjort i begyndelsen af 2011. Siden da er der blevet begået hele syv banderelaterede mord, skriver sydsvenskan.se.

  Ifølge avisen er 13 af de seneste 16 gangstermord uopklarede.”

  Dén tendens er kun blevet værre.

  Uddrag fra “11 mord og 80 mordforsøg: Politiet kan ikke klare det” af Thomas Harder, Politiken 27. jan. 2017:

  “- Vi har i Malmø en opadgående voldsspiral – for tiden efterforsker vi 11 drab og mere end 80 mordforsøg.

  – Og dertil skal lægges al anden vold, mishandling, overfalsvoldtægter og bedragerier.”

 67. Af Jesper Möller

  -

  Er det ikke skide lige meget hvilken etnicitet der ligger bag ved? Det handler i min verden mere om social status mere end etnicitet og der er flygtninge og indvandrere over repræsenterede, ikke på grund af intelligens men fordi det er sværere at komme ind i samfundet udefra. Og studier om social status og sammenhæng med kriminalitet findes der masser af i Sverige. Og jeg antager at det samme gør sig gældende i Danmark.

 68. Af Peter Petersen

  -

  Er jes per møl ler tungt og langsomt opfattende? Den enkle kendsgerning er at importen af arabere og afrikanere er ved at udvikle sig til en stor og blodig katastrofe. Vores forræderiske politikere har allerede smadret halvdelen af velfærden og infrastrukturen, og nu er ved at udlevere Danmarks piger og drenge, kvinder og mænd til kriminelle banders forgodtbefindende samt svindel, afpresning, indbrud, overfald, kidnapning, voldtægt, hjemmerøverier, vold og mord. Skoledrenge stikkes ned og dør, kvinder mishandles, bilister dræbes med stenkast fra motorvejsbroer, politi, brandfolk og ambulancefolk angribes, osv., osv. En stor del af vores politikeres har en holdning til deres eget land og deres egen befolkning som er både pervers og kriminel.

 69. Af p peters

  -

  PS: Både de direkte og indirekte virkninger af kæmpe importen af migranter er en voldsom belastning af vores land og befolkning. De indirekte virkninger er måske endda… især i første omgang… de værste. Partiernes nedskæringer samt lukninger af skoler, hospitaler og skadestuer og meget mere, har påført hundredtusinder af danskere en masse besvær og tidsspilde. Og mange patienter og pårørende er blevet påført store tab og lidelser. Antallet af unødvendige invaliditeter og dødsfald er røget kraftigt i vejret. Hertil kommer ekstra færdselsulykker. Og så snakker vi slet ikke om den undergravning af familieværdierne, retssikkerheden og danskernes borger- og menneskerettigheder som radiGALE kliker også har foretaget, og som som DF og tulle ikke har protesteret imod. Og vi gemmer også en omtale af den elendighed og de mange dødsfald som velfærdsforringelser plus a-social socialpolitik har påført danskerne.

 70. Af lisbeth Sørensen

  -

  “AF BJ ANDERS – 27. JANUAR 2017 17:14
  Som en skrev ovenfor,”

  Var af samme dig Preben,peters mv……Kan du ikke huske alle navnene dine?

  Malmø er langt fredeligere end København…

  “Kriminalitet[redigér | redigér wikikode]
  I 2009 var Malmø den by med næstmest kriminalitet i Sverige. Antallet var på 21.382 anmeldte forbrydelser per 100.000 indbyggere. Det er noget lavere end Stockholm (22.647) og højere end Göteborg (18.728) og højere end gennemsnittet i Sverige på 15.046. Antallet af anmeldte voldelige forbrydelser har øget jævnt det sidste par årtier som lå på 593 per 100.000 indbyggere i 1989, 866 i 1999 og 1197 i 2009[17].”

  Og som Sveriges tredje største by er det sådan set ikke unormalt..

 71. Af Vi har rätt att få veta! « Snaphanen.dk

  -

  […]  Statistikken som Sverige ikke vil kende, skriver Mikkel Andersson i Berlingske i dag. Svenskerne har ikke undersøgt […]

 72. Af a hans

  -

  Den flittige “li s be th” som tidligere kaldte sig “sø r en” er en løgnagtig og udansk debat-sa bo tør som kun er med for at forstyrre og vildlede.

 73. Af Sas Nik

  -

  Ju märkligt att tappa en liten statistik i centrum till hans resonemang. Att antalet invandrare har ständigt ökad i decennier medan kriminaliteten ökade under 80 talet och sen MIMSKADE under 90 talet. Annars bra skriven.

 74. Af Sas Nik

  -

  Ju märkligt att tappa en liten statistik i centrum till hans resonemang. Att antalet invandrare har ständigt ökad i decennier medan kriminaliteten ökade under 80 talet och sen MINSKADE under 90 talet. Annars bra skriven.

 75. Af - Niller

  -

  Apropos husvildeboligerne i København og på Frederiksberg – ja vi er da nogle som kan huske disse.
  Især på Frederiksberg husker jeg barakkerne på Finsensvej og længere ude i Vanløse de såkaldte Vanløsebarakker.
  Bebyggelser med stor armod men der var også et stærkt sammenhold og en respekt for hinanden og fælllesværdierne.
  Der var ikke så meget til diskussion det meste blev klaret med en selvjustits blandt beboerne.
  Hvis man ønsker en forståelse for hvordan livet blev levet i husvildeboligerne – kan man læse om det i Villy Karlssons bog firkanten.

 76. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Jubiii !–Niller –det er næsten som-om vi kender hinanden ! –Når minder fra “det gamle København dukker op ” –Så finder vi alligevel venner (næsten)–Vi skal skønne på de “ægte-Københavnere –sålænge vi har dem ” –Pludselig er de væk –OG, der er kun evigheds-curlinger tilbage ! –De kan kun huske “den sidste druk-fest ” –Ikke sandt ! –Vi bør starte en forening –Til forkælelse af ” De danskere –der må så gruéligt meget igennem ” –Fordi ingen forstår dem ! –Måske Thyra Frank !–Men hun er blevet kværnet så godt og grundigt igennem “politiker-maskinen” ! –Med Astrid Krag i spidsen for de mest perfide og ondskabs-fulde soc.dem. personager –Som landet kan fremvise !

 77. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –NU har jeg bestilt “Firkanten ” –Hos SAXO ! –Måske er der også andre –der har lyst til, at læse om, hvordan der var i København i gamle (curlingefri ) dage !—“minderne har vi da lov, at have ” –Ikke sandt !

 78. Af - Niller

  -

  Ja Teddy ! Minderne kan vi da samles om .
  Men til din orientering skal jeg lige nævne at Villy Karlsson har en fortid som journalist ved Dagbladet Land og Folk så han står nok et andet sted politisk end jeg fornemmer at du gør- men det gør ikke historien mindre interessant.
  Apropos de ældre- så er det en glæde at husvildeboligerne ved det gamle gasværk på Finsensvej – i dag er erstattet af ældreboliger i det der i dag hedder Dalgashave.

 79. Af - Niller

  -

  Korrektion til ovenstående Dalgashave er en anden bebyggelse på Frederiksberg .
  Måske hedder ældre og pleboligerne fra den tidligere gasværksgrund- bare gasværksgrunden ? Men det gør da ikke glæden ved at husvildeboligerne bliver erstatte af boliger til ældre og andre plejekrævende.

 80. Af - Niller

  -

  Korrektion til ovenstående Dalgashave er en anden bebyggelse på Frederiksberg .
  Måske hedder ældre og pleboligerne fra den tidligere gasværksgrund- bare gasværksgrunden ? Men det gør da ikke glæden mindre ved at husvildeboligerne bliver erstattet af boliger til ældre og andre plejekrævende.

 81. Af Allan Hansen

  -

  Man benægter fakta!

  20 års undersøgelser har gang på gang
  fastslået, at ALLE lande har problemer med islam!
  Så det må vi endelig ikke tale om! Hold kæft og syng med!

  http://shoebat.com/2017/01/27/we-are-about-to-enter-a-new-world-war-christians-are-going-to-suffer-the-most-horrific-persecution-humanity-is-about-to-enter-its-darkest-moment-a-great-cloud-of-evil-will-flood-the-earth-and-it-w/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+shoebat+%28Walid+Shoebat%29

 82. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Malmö var en af Sveriges mest fredfyldte byer, men det sluttede omkring 2011, hvor antallet af bandemord begyndte at stige voldsomt.

  Nu er der 11 uopklarede drab og mere end 80 uopklarede mordforsøg i den lille, svenske provinsby.

  Politiet har opgivet at patruljere i de hårdest ramte kvarterer i Malmö, og må bede offentligheden om hjælp til at opklare mord – men den hjælp får de ikke, fordi de kriminelle ikke længere angiver hinanden til politiet.

  Den grove kriminalitet i Malmö er med andre ord kommet ud af kontrol, og kriminelle bander har tiltaget sig voldsmonopolet i visse bydele i Malmö, hvor der bor mange ikkevestlige indvandrere og efterkommere af ikkevestlige indvandrere.

 83. Af lisbeth Sørensen

  -

  “AF SAS NIK – 28. JANUAR 2017 04:18
  Ju märkligt att tappa en liten statistik i centrum till hans resonemang.”

  Gud herre bevares…Også en Svensk dumskalla, der nægter folk til at må komme med seriøse stykker statistik der forklare hvorledes kriminaliteten i Sverige er på lige fod med DK..Og at alt det fear mongering om Sverige, som noget der kommer til at ske i DK i morgen :)- kun er for renlivet dumskalla…Hvis i nu blot havde nævnt at de er dobbelt så meget overrepræsenteret ville dette have været korrekt. Og sådan set forståeligt når man erindre de lavere sociale kår og fattigdom de lever i..Der skal en stram indvandring til, fordi vi skal satse på alle disse fattige indvandrer og etniske danske pre.bener herhjemme også..Og det kan vi kun gøre vi at indføre en stram indvandring over hele linien..EU, Muslimsk, Afrikansk, Asiatisk, Islandsk mv.

  Pre.ben der nu kalder sig a. hans. er en islamistisk terrorist! Pet burde lave en forebyggende arrestation og få alle våben frataget ham..Børnene blev misbrugt hos ham, og han nægtes at få lov at se dem af staten..Disse skal have udvidet beskyttelse over for denne mands misbrug af dem..

 84. Af Allan Hansen

  -

  Lars Hedegaard. Historiker og forfatter.

  ” Det vestlige paradigmeskift i omtale af islam har fået den konsekvens, at man i dag kun kan omtale islam som et identificerbart fænomen, når man ønsker at rose den for et eller andet. Vil nogen derimod kritisere islam, opløses den tåge. Så kan man overhovedet ikke tale om islam som en sammenhængende enhed.

  Det er ganske vist svært at benægte, at næsten alle verdens nulevende terrorister og selvmordsbomber påberåber sig Muhammeds ideologi, når de skal retfærdiggøre deres handlinger, men det skyldes, siger fortalerne for den nye islam-diskurs, at de har misforstået ” profetens budskab.

  Det er også svært at skjule, at demokratiet, friheden og fremskridtet har ringe kår i den muslimske verden, men det har intet med islam at gøre.

  Islam er så mangfoldig og mangefacetteret fra land til land og fra person person ( for vi at vide), at man slet ikke kan kritisere den, men derimod nok berømme den.

  Alle disse forklaringer og erklæringer om den muslimske indvandring som en kulturberigelse og et nyttigt tilskud til landenes økonomi har imidlertid ikke været nok til at bortvejre en begyndende frygt i de europæiske befolkninger.
  Efterhånden som der næsten dagligt er indløbet beretninger fra store dele verden om terror og andre voldshandlinger begået i Allahs navn, er stadigt flere begyndt at tvivle på de offentligt fremførte påstande om islam som en fredens og tolerancens religion”.

  I 2004 spurgte Frankrigs rådgivende komite om menneskerettigheder, hvordan folk stiller sig til de vigtigste religioner.
  Mere end halvdelen, 52 pct. havde et positivt syn på kristendommen, mens 13 pct. var negativ indstillet. 30 pct. forholdt sig positivt til jødedommen, mens 20 pct. var negative. De tilsvarende tal for islam var 23 pct. og 66 pct. negative.

  Ved en meningsmåling gennemført i Tyskland i 2007 fik folk stillet følgende spørgsmål >> Når du høre ordet ´islam, hvad tænker du så på?
  93 pct. svarede >> kvindeundertrykkelse, 83 pct. >> terrorisme,, og 82 pct. >> ´radikalisme,,.
  Citat slut: 1400 års krigen. Lars Hedegaard og Mogens Camre. 2009. ( En bog som alle bør læse).

  Dette eksempel illustrerer blot med al tydelighed, at islam er et problem overalt i verden ikke mindst i den muslimske verden.

  Siden den 11 September 2001 har der været 18.532 blodige islamiske terror angreb rundt omkring i verden.

 85. Af Jakob Rasmussen

  -

  Malmö var stadig en relativt fredelig by i 2009, men det er ikke tilfældet længere.

  Nu er Malmö en by, hvor kriminelle indvandrerbander regerer i hele bykvarterer, og hvor politiet må opgive at opklare den grove kriminalitet, hvilket betyder, at de kriminelle i realiteten har overtaget voldsmonopolet fra politiet.

  Malmös eksempel viser tydeligt og tragisk, hvor hurtigt ustyret massemigration kan ødelægge en fredelig og velfungerende by, og forvandle den til en by, hvor den grove kriminalitet er kommet så meget ud af kontrol, at pæne borgere er bange for, at gå udenfor deres egen dør:

  En ny undersøgelse fra BRÅ viser, at svenskerne nu er blevet bange for, at gå udenfor deres egen dør – og at det især er svenske kvinder, der er blevet bange for, at gå ud, fordi det er indvandrerbanderne, og ikke politiet, der i praksis besidder voldsmonopolet i store dele af Malmö.

  Er det tilstande, som nogen fornuftigt og socialt anlagt person vil ønske for sig selv og sine medmennesker?

 86. Af lisbeth Sørensen

  -

  Alle husker indvandrere krisen sidste år..Få kunne tvinges ud af togene, trækkes gående med en snor ind på et Dansk asylcenter mv. af de borgerlige løn og velfærdsforringelse interesser…Ikke om de ville stoppe i Danmark..De måtte trækkes ud af togene skrigene som et Munch “angst” maleri, for at kunne løndumpe her også. Alle ville de til Sverige..DK opnået dog 25.ooo af dem alligevel via hårdt arbejde og misbrug af Svenske og flygtninge interesse..Så sad de grædende på TV og bad på bedenene knæ om at komme til Sverige. Ikke om Danmark ville af med dem..

 87. Af Allan Hansen

  -

  ” kontradiktion, (af latin contradictio ‘modsigelse’, af kontra- og afledn. af dicere ’sige, tale’), i bred forstand udtryk for en modsigelse, dvs. det forhold, at to udsagn af logiske grunde ikke begge kan være sande samtidig, fx “billedet er smukt” og “billedet er grimt”. I snæver forstand betegnes to udsagn som kontradiktoriske modsætninger, såfremt de begge af logiske grunde hverken kan være sande eller være falske samtidigt (…)

  Kontradiktionsprincippet er et logisk princip, ifølge hvilket ingen utvetydig dom på én gang kan være både sand og falsk.”

  Med et dugfriskt eksempel fra Trumps indsættelse: Enten regner det, eller også regner det ikke!

  Denne synsvinkel vil jeg lægge ned over klimadebatten, som fylder utroligt meget i De Gamle Medier. Jeg har nemlig haft rigtigt svært ved at finde mine egne ben her. For er klimaproblemerne menneskeskabte, eller er de ikke?

  Citat: Lone Nørgaard – Newspeek

 88. Af lisbeth Sørensen

  -

  Malmø er ikke værre end københavn i dag..Sverige har dog ikke gode statistikker mv. om indvandrer da de ikke ønsker mere konfrontation i indvandrerdebatten, således at integrationen kan forløbe mere gnidningsløs uden at små hjerner i højrefløjen skal tredobbele alle trusler..Psykologiske undersøgelser har vist at disse-udover at være mindre intelligente- vil stirre 15% længere på en hundebæ end end en fra venstrefløjen..Hvad dette betyder er at de frygter alt fremmed meget mere, og overdriver alle frygt scenerne..

  Spørgsmålet er dog om den manglende Svenske statistik ikke blot giver grobund til fanatisme i disse fra højrefløjen mht. indvandrerdebatten? Den Danske er jo heller ikke bedre..Indvandrer født og opvokset her tæller med i dansk etnisk kriminalitet…

 89. Af lisbeth Sørensen

  -

  God artikel om forskellen i den Svenske og Danske mentalitet mht. indvandrerdebatten..Sjovt at læse at Espersen også har været socialist? Det må fandme have været mange dage siden?
  I dag er han ihvertfald fascist og tilhører den absolut modsatte fløj…https://www.thenation.com/article/if-sweden-and-denmark-are-so-progressive-why-did-they-close-their-doors-to-refugees/

 90. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Det er ikke “kun” i Malmö, at voldskriminaliteten er kommet ud af kontrol; det er i hele Skåneområdet. Politiet i Göteborg kan heller ikke nå at opklare de mange mord.

  Politiet i Skåneregionen har valgt at skære ned på grænsekontrollen, for at afsætte personale til, at opklare mordene og de mange tilfælde af grov vold..

  Det betyder, at bandekriminaliteten nemt kan udbrede sig fra Skåneområdet til Københavnsområdet, hvis Danmark ikke skærper grænsekontrollen, med særligt henblik på, at fange svenske kriminelle.

  Uddrag fra “Mordbølge skyllet ind over Skåne: Én person myrdes hver 14. dag” af
  Sofie Synnøve Herschend, TV2Nyheder:

  “Rekordmange er blevet myrdet på den anden side af Øresund i år. Svensk politi er i knæ: – Vi har ikke drabsefterforskere nok.”

  “150 anmeldelser om mordforsøg
  Mordet i Västra Hamnen i det sydvestlige Skåne er det 25. i den rekordlange række af drab, der er begået i Skåne i år.

  I alt er 27 blevet myrdet.”

  “Det viser en kortlægning, som den svenske avis Sydsvenskan har lavet, og som svensk politi bekræfter.

  Antallet af mord er det højeste i mindst 15 år, forklarer Tobias Barkman, som er kriminalreporter på Sydsvenskan. Kurven er steget stille og roligt år for år – både når det gælder mord, vold og mordforsøg – men i år er politiet for alvor blevet sat på prøve, lyder det.”

  “Tobias Barkman, journalist på Sydsvenskan
  – Det er ét stort røre, så det er svært at få overblik over alle de mord, der er lige nu. Der er rigtig mange konflikter i gang, og ikke ret mange af de involverede vil tale med politiet, siger Tobias Barkman.

  Alene i år har svensk politi modtaget 150 anmeldelser om mordforsøg i Skåne, oplyser de. Drab og drabsforsøg er ganske enkelt blevet så stor en del af hverdagen i Skåne, at mange af dem kun bliver nævnt som notitser i aviserne.”

  “Alene i Malmø er 12 blevet myrdet, og 58 er forsøgt dræbt. Ifølge Erik Åberg, som er områdechef hos Malmø Politi, er det ”rigtig voldsomt”. Han mener, at årsagen skal findes i, at flere våben bliver smuglet til Sverige…”

  “Alene i år er der beslaglagt over 600 skydevåben i Malmø. Det svarer til, at der bliver konfiskeret ét til to om dagen. Folk gemmer dem i bukselindingen, i kældre, tasker eller biler, skriver Sydsvenskan.

  Unge vokser op med vold og våben
  – Der er opstået en slags mentalitet, hvor man er klar til vold. Mange af de involverede er fyre i 20 års-alderen fra Malmøs højhusområder. De er vokset op med, at der findes organiseret vold, og at der er tilbud om våben. De har set venner dø, og måske selv været udsat for noget, og så stoler de ikke på politiet, siger Tobias Barkmann.

  Den observering bakker Jerzy Sarnecki op om. Han er kriminolog ved Stockholms Universitet, og fortæller, at kriminaliteten i hele Sverige generelt er blevet meget grovere de senere år. Særligt i ghettoerne.

  – Det skyldes, at der i visse dele af Sverige er opstået en subkultur, hvor unge mænd med indvandrerbaggrund lever et liv uden for det svenske samfund. De er vokset op i et meget svært underklassemiljø og søger tryghed hos kriminelle bander og netværk, siger han.

  Det er ikke bare i Skåne, men i flere store byer i Sverige. Det bliver bare værre og værre.”

  “Hvad angår den “almindelige kriminalitet”, minder Sverige om et gennemsnitligt europæisk land, men bandekriminaliteten har aldrig været større end nu, siger kriminologen.”

  “…det (er) knivstikkerier og skyderier i ghettoen, der har fået kurven til at gallopere.

  – Det er ikke bare i Skåne, men i flere store byer i Sverige. Det bliver bare værre og værre, siger Jerzy Sarnecki.”

  “Den 5. december meldte politiet ud, at de for en periode er nødt til at droppe efterforskning af indbrud og skære ned på grænsekontrollen, fordi der mangler betjente til at opklare mordene.”

  Derfor er det nødvendigt, at Danmark skærper grænsekontrollen, for at forhindre svenske bandekriminelle i, at smugle våben til København, og forvandle København til en gigantisk, lovløs ghetto, hvor indvandrerbanderne har magten på gaden – ligesom det er ved at ske i Malmö…

 91. Af lisbeth Sørensen

  -

  I Danmark er den voldelige kriminalitet også steget stort..En DF far har lige dræbt sine 6 børn og hustru i sidste uge fx. i udkantsdanmark..I UK er den voldelige kriminalitet steget 3o% på et år op til den og efter Britexit..EU borgere bliver overfaldet overalt i landet nu der…UK har set den største stigning i kriminalitet derover på et enkelt år nogensinde, mm. vi snakker om direkte borgerkrig. Mest begået af den højreradikale front derover..Uden tvivl samme i skåne mv…

  Pet og SP har udmeldt sandheden..Det er højrefløjen der er den mest alvorlige samfundstrussel i dag mht. terror..Disse breivik fascister fra den yderste højrefløj-mange her i debatten-udgør sammen med islamisterne eneste trussel mod samfundsorden..

 92. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Bandepakken, som regeringen præsenterer idag, er fuld af gode initiativer.

  Men der mangler en skærpelse af grænsekontrollen til Sverige, med særligt henblik på at finde våben, narkotika og eftersøgte bandemedlemmer.

  Bandekriminaliteten er grænseoverskridende, og derfor bliver politiet i Skåneregionen og politiet i København simpelthen nødt til at samarbejde mere; Der er sikkert flere mordere, der står bag uopklarede mord i Skåne-regionen, der er flygtet til København, hvor de nemt kan gemme sig.

  Men de bandekriminelle vil være ret nemme at fange på vejen mellem Malmö og København, for de er næsten tvunget til at benytte sig af Storebæltsbroen, og derfor bør grænsekontrollen ved Storebæltsbroen skærpes, for at forhindre den grove, organiserede kriminalitet i, at brede sig fra Malmö til København.

 93. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! Niller ! –Det er simpelt-hen så pussigt ! –Fordi min morfar holdt også land og folk ! –Så når jeg blev passet ! (og det blev jeg tit ) –Fordi jeg var tilmeldt La Cours-vejens skole ! –Hvor Jørgen Clevin var min klasselærer ! –Så fik han (Clevin) et noget forkert udtryk i ansigtet ! –Når jeg kom anstigende med tegneserien “Katten Felix ” ! –Som var min yngling ! (jeg som barn fattede faktisk ikke AT: Det var på grund af, at min morfar ! –“holdt Land & Folk ” ! –Min far, der var fransk –og udenrigs-korrespondent –og tegner på Politiken : Nemlig Teddy Olsen ! –Var jo væk det meste af tiden ! –OG min Københavner-mor havde giftet sig igen (med en væmmelig vestjyde ) –Så jeg foretrak Mormor & Morfar ! –Og gik i skole på La Coursvej ! –Som alle véd –blev min 5te klasse B. ikke verdens-mestre i kommaér –og grammatik ! –Til gengæld blev der rigtig mange “verdens-berømtheder ” –F.eks Svømmeren Yvonne Ingdall ! –Hun giftede sig jo i USA –Og blev glemt af danskerne ! –Ping-klubben –i Radio-huset –på Rosenørns Alle nød også godt af min klasses tegnetalenter ! –Det var noget –som Jørgen Clevin lærte os ! –Til gengæld lærte vi ikke “at regne den ud” ! –MEN det er nu gået meget godt med os fra 5te-klasse b. Vi tegnede på livet løs i “Stanglakrids-bøgerne ” –Som Clevin har opfundet ! –Desv. lever Jørgen Clevin ikke mere ! –Men det gør vi ! –Der har spredt os rundt i verden incl. Frankrig ! –“Le Canard Enchainé ! ” –ER også stedet, hvor man kan finde os !–Så lidt skidt med, at vi ikke blev verdens-mestre i kommaér ! –MEN vi blev fandme gode til, AT : Tegne !

 94. Af niels nielsen

  -

  Det er synd, det er ærgerligt at diverse drukkenbolte, tosser, løgnhalse og debatsabotører, i kraft af deres flid og antal, dominerer stribevis af debatter. “Li sb eth” er en af de værste, men der er adskellige andre fra den radiGALE og røde fløj, som konstant ævler løs, selvom deres viden er ringe og deres sunde fornuft er minimal.

 95. Af Svend Jensen

  -

  Overskrift i Berlingske i dag:
  “82-årige Arne gør Gentoftes ry til skamme: >>Jeg er ikke så bange for, at dem som er kommet, skal ødelægge vores land<<"

  Her er en hemmelighed, som kun skal afsløres for den 82-årige Arne; så andre bedes venligst ikke læse den næste sætning, ellers er det på eget ansvar::

  "Det er alt sammen kun et spørgsmål om antal, hvilket de fatsvage svenskere nu finder ud af."

 96. Af lisbeth Sørensen

  -

  Mit bud er at volden i det Danske ghettoer er langt værre end i Sverige..Derfor skal alle de muslimer der er ankommet og bor i ghettoer flyttes over i rigere og grønnere borgerlige kommuner, såsom gentofte, hellerup og vedbæk..Dette vil hjælpe meget på integrationen dem og deres løndumpere borgerlige bosser internt, meget…

  Nu har tossen preben for 9 gang blot i denne debat skiftet navn til Niels nielsen..Ingen ende på denne charade B? Ødelægger alle debat med hans ikke emne relevante ævl..Savner sine børn, vi ved det godt, men de har det bedre hvor de er pre.ben.
  Vær glad på deres vegne?

 97. Af lisbeth Sørensen

  -

  Man skal også huske på at jøderne-især-og andre typer af immigranter også har haft stor negativ indflydelse på danmark over tid..Alt denne snak om muslimer kun, og ikke istand til at se helheden mht. immigrationen, er usmageligt.

 98. Af Niels Lemche

  -

  SØRENSEN, hold du nu din antisemitisme for dig selv. Så gider jeg i denne omgang ikke bruge stærkere ord.

 99. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Se nu, at komme udi luften Venner ” –Vi er lige-ved-allesammen ved, at få kollektiv dépression ! –Den går ikke ! –Vi skal være stærke –Så vi kan modstå “alle islamisterne incl. de inkompetente politiker-kolbøtter ” –Som også fremover –har tænkt sig, at ødelægge vores humør ! forstås !

 100. Af Niels Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSSEN, din argumentation kører vist af sporet, idet dine referater hentyder til, at politiet i Skåne er underbemandet. Det nu overflødige kontrol ved grænserne til Danmark hiver nogle tænder ud.

  I øvrigt skulle danskerne nok komme ned fra den høje hest, når man tænker på det sidste års mord og drab i Dannevang. Det ser ærlig talt ikke godt ud. Det svenske politi har dog opklaret nogle af de mere spektakulære mordsager som på den unge pige oppe nordpå. Her ligger Emilie nu i sin grav uden, at politiet tilsyneladende er kommet et skridt nærmere en opklarelse.

 101. Af lisbeth Sørensen

  -

  Lemche..

  Intet med antisemitisme at gøre, som din antisemitisme mod palæstinenserne..Men saglig kritik af jøders magt i Danmark og vesten, og deres kultur skikke som de tit deler med muslimerne og som ikke passer ind i vores kultur…Fx er incest stadig lovlig i Israel? mv.

  Min største kritik er deres repræsentation i medierne i Danmark..Chefredaktører er uafbrudt taget fra iblandt disse i Danmark, men er kun 6ooo jøder her..Deres medierepræsentation og ejerskab af meningens overrepræsentation er i de mange mange tusinder af procenter. Det kan vi ikke have længere. Kun repræsentativt medie jobs mv. for dem.

 102. Af Niels Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSSEN, din argumentation kører vist af sporet, idet dine referater hentyder til, at politiet i Skåne er underbemandet. Det nu overflødige kontrol ved grænserne til Danmark hiver nogle tænder ud.

  I øvrigt skulle danskerne nok komme ned fra den høje hest, når man tænker på det sidste års mord og drab i Dannevang. Det ser ærlig talt ikke godt ud. Det svenske politi har dog opklaret nogle af de mere spektakulære mordsager som på den unge pige oppe nordpå. Her ligger Emilie nu i sin grav uden, at politiet tilsyneladende er kommet et skridt nærmere en opklaring.

 103. Af lisbeth Sørensen

  -

  Derudover er det også sjovt hvorledes højrefløjen aldrig kritisere semitterne jøderne, men kun semitterne palæstinenserne som er ofre for Israels forbrydelser i mellemøsten..På de jødiske sociale medier, FB, Twitter mv. er jødekritik af nogen slags slet ikke tolereret, mens islam kritik af den mest u-saglige slags uafbrudt promoveres af jøderne der.

 104. Af Allan Hansen

  -

  “Selvmordsparadigmet”.

  Underforstået den kollektive selvudslettelse

  som er et udtryk jeg har lånt fra den danske journalist, forfatter og Sapphos redaktør, Helle Merete Brix, for mere se: http://sn126w.snt126.mail.live.com/default.aspx?rru=inbox

  Sveriges Tragedie redigeret af G. Castonier blev udgivet af Foreningen Dansk Kultur på forskningsforlaget Rafael 2007.

  Tak til alle de mange svenskere, som har bidraget til bogen.

  Jeg bringer hermed et par citater:

  (side 9) ” Svenskerne holdes i uvidenhed. Er det en ordre oppefra? Når et folk ikke får besked og ikke har mulighed for kritik, så er der kun de mere brutale protest muligheder tilbage! Det ville givetvis være bedre åbent og demokratisk at kunne diskutere alt, som angår land og folk.

  (side 30).

  Kriminaliteten vokser, mens samfundet ser på!

  TV-programmet ” Gransking ,, viste 24.2.04 hvordan børne- og ungdomskriminaliteten vokser i storbyerne.

  ( side 31).

  Intet multikulturelt samfund har vist positiv udvikling.

  SKOLEBRANDE.

  “Skole Afbrændinger kaldes også gerne for “mordbrand,, eftersom der oftest er en beboelse på skolen. I 2001 var der 139 brandstiftelser på skoler i Sverige.

  Integrationen er totalt mislykket.

  MORD:

  “Mord er blevet ganske almindeligt i Sverige. Ifølge det svenske krimminal – præventiv råd anmeldetes der 245 mord ( drab, mishandling med døden til følge) i 2006 og 76.864 tilfælde af grov mishandling.

  (side 33)

  VOLDTÆGT ER ET VÅBEN.

  Sverige har rekord i voldtægter. Den seneste opgørelse fra (BRÅ) viser, at antallet af anmeldte voldtægter er steget på 10 år fra 1.608 i 1996 til 4.189 i 2006 .

  Ser man alene på piger under 15 år, var der en stigning af voldtægter på 64% fra 2004 til 2005.

  Tager vi hele tiårperioden fra 1995 til 2005, udgjorde stigningen af samtlige voldtægter 122%, men for piger under 15 år 193%!

  Mvh. Allan Hansen.

 105. Af Niels Lemche

  -

  SØRENSEN. skrev lige på en anden blog, at di skal stoppe med at give udtryk for din antisemitisme. Du skulle nok se lidt på den dom, der lige er faldet i retten over en 67-årig kvinde, der svinede indvandrerne til. Du kan let komme i samme situation. Nu ved jeg godt, at du egentlig er palæstinenser og forstår dine frustrationer; men gem dem på et offentlig forum i Danmark.

 106. Af lisbeth Sørensen

  -

  Lemche som frimurer er dit forsvar for jødernes magt velkendt..Såvel som religiøs kvaksalver for den kristne-jødiske akse i verden, der hader muslimer uforbeholdent. Du må se at få det had under kontrol?
  Frimurer skal forbydes adgang til alle offentlige institutioner og magt positioner i fremtiden. Vi kan ikke have at folk som Lemche går rundt kun og hjælpe andre frimurer børn og personer på baggrund af personlige interesser og at han som frimurer har lovet at hjælpe dem uanset hvad..Frimurer organisationen skal forbydes. Det er en kriminel organisation.

  Hvis der skulle falde dom over min kritik af Israel og den jødiske magt i verden, ville der skulle falde falde dom over 90% af kommentatorerne i denne avis..Inklusiv af dig for vedvarende ærekrænkelser mod debattører og ikke så få af dine kommentarer om muslimer og palæstinensere… Ikke en ting jeg kan dømmes for her nogensinde..

  Undertegnede kommer fra en advokat familie, og kender skam fint reglerne. Men prøv nu at holde højre hånd nede i debatten? Flere blogejere har måtte advare dig om din nazistiske tyske tro? Vi ved godt at tyskerniels, kommer af tysk afstamning og slet ikke er Danskere, men alligevel?

 107. Af Allan Hansen

  -

  P.S:

  Eftertanke: Denne bog viser på en afbalanceret måde, at Sverige har
  mistet sin selvopholdelsesdrift, og at landet derfor glider hen imod et
  forfærdeligt nationalt, folkeligt og åndeligt sammenbrud, et sammenbrud, der
  også truer Norge og Danmark.
  En 5. kolonne sidder internt på magten i Sverige, og den importerer
  en ekstern 5. kolonne til landet.
  I denne situation har Sverige brug for både et folkeligt og åndeligt
  oprør mod nedbrydning af landet.
  Resten af EU er også hårdt truet.

 108. Af Niels Lemche

  -

  SØRENSEN, da Carter, Begin og Sadar mødtes i Camp David, var det tre frimurere, der mødtes. Det er klart, at i den uvidenhedens mudderpøl, hvor du befinder dig til dagligt, er det selvfølgelig ukendt, at muslimer også kan være frimurere, og at der findes muslimske loger. Men du skal nok læse andet end svindelnummeret Zions Vises Protekoller, som jo var hovedkilden til Hitlers viden om frimurerne, som han hældte i og myrdede i sine KZ-lejre på samme måde som med jøderne.

  Og det med advokaten, glem det. Vi der har truffet dig på bloggene, ved godt, at du er en patologisk løgner. Men selvfølgelig, hvis du kommer af en fin familie — hvad du jo ikke gør — så kan du vel skrive i dit eget navn.

 109. Af Niels Lemche

  -

  SØRENSEN, da Carter, Begin og Sadar mødtes i Camp David, var det tre frimurere, der mødtes. Det er klart, at i den uvidenhedens mudderpøl, hvor du befinder dig til dagligt, er det selvfølgelig ukendt, at muslimer også kan være frimurere, og at der findes muslimske loger. Men du skal nok læse andet end svindelnummeret Zions Vises Protekoller, som jo var hovedkilden til Hitlers viden om frimurerne, som han hældte i og myrdede i sine KZ-lejre på samme måde som med jøderne.

  Og det med advokaten, glem det. Vi der har truffet dig på bloggene, ved godt, at du er en patologisk løgner. Men selvfølgelig, hvis du kommer af en fin familie — hvad du jo ikke gør — så kan du vel skrive i dit eget navn.

 110. Af lisbeth Sørensen

  -

  Niels..

  Hvor mange muslimske frimurer i jeres orden? Uden tvivl tillader i sorte og muslimer i lokale afdelinger for at bevare magten..Men de er yderst få, og i holder dem uden tvivl på de laveste trin..Nok godt for dem, for de højere trin er alligevel rent ævl også..

  Det eneste fornuftige Hitler foretog sig nogensinde, var at forbyde frimurer logen, og jeres pengekriminalitet og interessekriminalitet i samfundet som helhed..Der skal ikke være en frimurer i dommersystemet mv. I skal registreres som de farlige samfundsborgere i er, som en tredje statsmagt..

 111. Af lisbeth Sørensen

  -

  “patologisk løgner”..

  Og dette fra en religiøs kvaksalver? LOL..Du lyder mere og mere hysterisk og senil dag for dag Lemche.

 112. Af P Christensen

  -

  Sverige er et klart eksempel på hvorledes man (især på venstrefløjen)
  kan være så ræd for at blive kaldt racist,
  at man ender med at være det.

  Mange lider desværre af den ræsonnementsmæssige vildfarelse,
  at hvis det er “racisme” at give fx. folk med anden etnisk baggrund eller religion
  en negativ særbehandling, må det omvendt være anti-racisme at give dem
  en positiv særbehandling.
  Derfor har svenskerne kritikløst over årtier ladet den politiske elite hente indvandrere til landet, ganske ude hensyn til hvad disse kan bidrage (positivt) med.
  Men de har haft karakteristiska som kunne bekræfte elitens opfattelse
  af sig selv som (indbildt) gode anti-racister.

  Sveriges accept af masseindvandring er formentlig tillige begrundet i dårlig samvittighed over neutraliteten under WW2 og deres globale salg af krigsmateriel (Bofors mv.) samtidig med at de moralsk revser andre lande.

 113. Af lisbeth Sørensen

  -

  Sverige har modsat DK en strålende økonomi..Og de har fået et utal af indvandrer i arbejde..Det er et kæmpe land med minedrift og alt, og masser af ufaglært arbejdskraft..Deres lo millioner gør dem til en af verdens mindst befolket områder..Der er forskellen at DK skal leve af vores knowhow kun og ingen mineraler og stort land her, og derfor heller ikke plads og arbejde til alle de indvandrer. Især håbløst efter at DK´s borgerlige regeringer over tid har frasolgt vores interesser på Grønland..Det var vores chance for at blive verdens rigeste land en dag, såvel som med muligvis hundredtusindevis af arbejdspladser..

 114. Af Annica Pedersen

  -

  Mrs. May holdt en forrygende tale, for Republikanerne, den dame har format, Se endelig´engelsk TV, kan live streames fra nettet, BBC 2 sendte derfra.

 115. Af Caroline Kofahl

  -

  Spøjst. For det betyder, at svenskerne ikke tror på, at et menneske kan/vil ændre retning. Mon det gælder synet på alle, eller er det kun indvandrere?

  Man kan kun gøre noget ved problemer, når man ved, hvilke problemer det drejer sig om.

  Minder mig om svenske krimier med en kvindelig leder af politi-afd. Disse kvinder fremstilles altid som grove på den jeg-alene-vide-facon, som dårlige chefer (der ikke nødvendigt ved særligt meget) konsekvent benytter.

 116. Af jan ulrik friis

  -

  Vidunderligt at Præsident Trump har lukket USAs grænser for borgere fra syv muslimske lande og for syriske flygtninge, helt vidunderligt som er der endnu et glimt af håb for os i Europa, for i USA bliver islamisterne nu stoppet og tilbageholdt i amerikanske lufthavne eller afvist i afgangslufthavnene, selv om de har et visa eller et såkaldt Green Card, som giver dem permanent opholds og arbejdstilladelse i USA, for Trumps dekret suspenderer begge dele.

  Vidunderligt!

  Trump opfylder nu sit valgløfte om at at forbyde muslimske flygtninge indrejse til USA,

  “indtil vi ved, hvad fanden der foregår”

  det var samme løfter Løkke gav sit danske folk!!!!!!
  Vi danske lever på en løgn!!

  Trump vil modtage kristne i stedet for muslimer: “Vi vil ikke have dem her”

  I lufthavnen i Dubai, hvor iranske statsborgere, som boede i USA, er i limbo, de var rejst fra USA, men kunne ikke vende tilbage, og Trumps forbud gælder heldigvist høj og lav.

  Vidunderligt!

  Trumps forbud gælder borgere fra Syrien, Iran, Irak, Yemen, Somalia, Libyen og Sudan, hans forbud mod indrejse for syriske flygtninge gælder på ubestemt tid, forbuddet gælder også statsborgere, som har dobbelt statsborgerskab, f.eks. en iransk-dansk eller syrisk-dansk statsborger.

  Den svenske udenrigsminister udtrykte bekymring over den amerikanske fremgangsmåde!!

  Trump:
  “Vi skal sørge for sikkerheden her i landet, men vi skal gøre det ved at fokusere på mennesker, som udgør en trussel.”

  Huffington Post:
  US godhedsindustrien råder nu islamistiske klienter fra de syv lande til ikke at forlade USA!

  New York Daily News:
  Peger på at Trumps dekret ikke gælder de fire muslimske lande, som Trump gør forretninger i, bl.a. Saudi Arabien og Emiraterne, på trods af, at flertallet af 9/11 terroristerne kom fra de lande.

  30 dage indtil ny Trump plan, der vil rydder radikal islam fra jordens overflade, at islam blev aldrig mere et tal i statestikken,
  undtagelsen de lande der forsvarer og støtter islam, der ser ISIS som en “berigelse” såsom Sverige-Danmark-NorgeTyskland-Frankrig ….vil gå under i vold og selvdestruktion!
  Men vi kan jo heldigvist bare holde os fra de lande!

 117. Af lisbeth Sørensen

  -

  Trump har tilkendegivet at han hellere ville have jødiske indvandrer ja..Faktisk er støtten også massiv til Israel nu under Trump..Pengene strømmer ind allerede åbenbart?

 118. Af Anders Madsen

  -

  Intet nyt i venstreorienterede vil lyve og/eller fortie når det gælder arabere og andre muslimer.

  Desværre ser man også i danske medier fortielse som om de tre afghanere der er sigtet for voldtægten på en kvinde som angiveligt er sendt live på Facebook.

  Her skal man enten læse engelske eller tyske medier hvis ikke man har læst det på de alternative svenske medier og blogs.

  Malmø er reelt en muslimsk ghetto med mord og fattigdom – fattigdom som masseindvandringen af muslimer har påført Sverige.

  Og nej. Svensk økonomi har det slet ikke bedre end dansk. og fattigdommen for ældre er vokset markant.

  Det står endda i de statskontrollerede medier.

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/fattigpensionarer-en-vaxande-grupp

 119. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Jan Ulrik Friis “–! Ja, vidunderligt ! –AT, der kom en Trump –forbi –og siger tingene –lige ud ! –Nemlig ” Vi vil ikke have muslimer her ” ! –Vi vil heller ikke have muslimer dér ” I Frankrig” ! –Vi skal selvfølgelig selv bestemme, hvem, der kommer ind i vores lande ! –Det er vores ret ! –Men det er der jo nogen, der har glemt ! –Derfor ! –Vil muslimer være her i vores kultur-kristne lande ! –Så er det bare om, at melde sig ud af ISLAM ! –Så ligetil er det ! –Mosk´ér skal være forbudt –Og det skal Islam også ! –Start med, at rive de hæslige symboler ned incl. riv tørklæderne af muslimerne, hvis de ikke vil tage konsekvensen af deres stædighed ! –Sagen er jo ligetil ! –Rejs ! –Til Mellem-østen ! –Der får de ikke gratis udd. incl. alenlang S.U. !–S.u. ´en er en social “narresut” ! –Der er skabt til, at ruinére folk, der har fravalgt børn !–Druk-generationen –står som symbol på ! –ALT, hvad vi hader !—-De såkaldte curlinger –kan gå –medens vi-andre tager en taxa –ud i fremtiden !

 120. Af lisbeth Sørensen

  -

  “Sveriges økonomi slår DK på alle parametre”

  At lønninger er lavere der mv. er noget helt andet, og drejer sig om politiske forhold, og at Sverige selvom det har et endnu mere venstreorienteret ry i udlandet, i virkeligheden er langt mindre retfærdigt og lig end Danmark er.
  http://www.business.dk/oekonomi/sverige-vinder-5-1-over-danmark-i-oekonomi

 121. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “appropos”! –Vi har aldrig – Og vi vil aldrig acceptére muslimer i vores kultur-kristne lande ! –Godt, at der kom “en Trump ” Forbi , der kunne formulére AT: Vi selv skal bestemme, hvem, der skal bo i vores land (e) –! –De ræverøde-naive-kvinder ! –Vi så i den seneste “debat med Clement ” ! –Har gjort os rasende ! –Bliv hellere hjemme ved kødgryderne –og børne-avl ! –Medens “de voksne” diskutérer verdens-situationen ! –Det egner udvalgte-småt-begavede-islam-tilhængere sig bestemt ikke til ! –Måske derfor man i øjeblikket i Frankrig ! –Vælger “Marine le Pen ” –Som næste statsminister ! –Sociallistiske nepotisme-ministre –får i øjeblikket “det glatte lag ” –Prs. Hollande ! –Er færdig –helt færdig som stats-minister ! –Vi kan tilføje AT: Det er statsminister Lars Løkke også !

 122. Af Allan Hansen

  -

  FAKTA!

  http://ekstrabladet.dk/112/malmoe-drabsboelge-fortsatte-i-nat/6510778

 123. Af Allan Hansen

  -

  Reelt, må vi erkende, at Retssystemet er brudt
  fuldstændig sammen – ikke kun i Danmark men i
  hele Europa! Det retssystem, der skulle beskytte vores
  demokrati og frihed, som det har taget os 500 år, at bygge op.
  Retssystemet har kapituleret – vi er alle blevet “lovløse,,,
  Man kunne også sige: intet retssystem intet demokrati og omvendt
  Hvordan kunne dette ske – lige under vores næse og ved højlys dag?
  Hvorfor var der ikke nogen, der “så,, noget,,? eller sagde noget?
  Lige bortset for den socialdemokratiske borgmester – han
  hedder vist nok “Keld Rasmussen,,?

 124. Af jan ulrik friis

  -

  Teddy…….nu var det naturligvis ikke personligt ment jeg bragte Frankrig i spil, dit territorium, men du er selv bevidst om at Frankrig ligesom Sverige ligger ilde til, at ja med lidt held redder Marine le Pen Frankrig ud af ilden, denne kamp imod tiden, radikal islam sover aldrig.

  Sammenligner man Sverige med europæiske lande som Frankrig indtager Sverige en sikker kriminel førsteplads, en sammenligning af Interpols statistikker over kriminaliteten i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Frankrig og USA viser, at Carl Larsson og Pippi-idyllen faktisk dækker over et temmelig brutalt og lovløst land, Sverige overgår selv USA på en række områder som mord, alvorlige overfald og tyverier målt i antal per indbygger, fremgår det af Interpols hjemmeside.
  Står man imellem træerne i de svenske skove, eller lader sig drive ned ad en elv i kano, får man let det indtryk, at Sverige er et fredeligt land……glem det!
  Svensk kriminolog: Mikael Rying fra det statslige Länskriminalen kan ikke genkende Interpols tal for Sverige. “De er overdrevne”, mener han, og kommer med denne forklaring:

  “Det ser ikke så slemt ud i virkeligheden, det har vist sig, at mange selvmord er havnet i statistikkerne som mord,” siger han, men vil dog godt medgive, at kriminaliteten i Sverige er vokset kraftigt i de seneste år.

  Men ja Hollande en ren katastrofe ligesom Merkel – Løkke- Löfven, helt unødvendigt bragte de volden- selvdestruktionen den renlivede ulykke op i Europa, den store angst- utrygheden ned over egen befolkning, efterladt uden fremtidshåb!

  Men Teddy, dette bliver ligefrem morsomt, dagens melding at USA & Rusland nu partnere imod ISIS, frie frihandelsaftaler, USA & Rusland, hvor resten af EU handelsforbud med Rusland, dette er morsomt!
  Teddy nu sparkes der røv, nu rydders jordens overflade for ISIS,
  nu vil du se vores folkevalgte der havde et standpunkt til de nu tager nye standpunkter, for i virkeligheden er de feje, kun levebrødspolitikere!

 125. Af Anders Madsen

  -

  Sverige har og slår på ingen måde Danmark i økonomi.

  Det er fake news. Det er for det første en gammel artikel og for det andet har Danmarks Statistik netop opjusteret både BNP og eksport.

  Danmark slår også Sverige på ledigheden hvor der i Danmark er reelt fuld beskæftigelse.

  http://nyheder.tv2.dk/erhverv/2016-11-15-fejlskoen-bringer-danmark-i-top-ti-her-er-verdens-rigeste-lande

 126. Af Anders Madsen

  -

  Haha.

  http://www.bt.dk/udland/sverige-ventes-at-forlaenge-deres-graensekontrol

 127. Af Allan Hansen

  -

  P.S: Koranen legitimerer: Vold, drab, voldtægt og slaveri!
  Hvis man ikke har studeret sharialov, så har man reelt ingen
  viden om islam!

 128. Af Allan Hansen

  -

  Kort sagt!

  https://www.gatestoneinstitute.org/9835/church-strengthening-islam

 129. Af Per Borup

  -

  Nu er det vist ikke kun i Sverige, at de har problemer med at se statistikkerne i øjnene, og hvor stor er ytringsfriheden egentlig på den danske venstrefløj, hvor “politisk ukorrekte” ytringer ofte mødes med intolerance og til tider hadske kommentarer? Og hvornår tør man indse, at en stor del af den forråede kriminalitet, der bliver stadig mere udbredt i samfundet, snarere bør tillægges etnicitet fremfor blot sociale problemer, som stadig er den politisk korrekte forklaring. I Danmark er en spade stadigvæk heller ikke kun en spade.

 130. Af Niels Lemche

  -

  PER BORUP, nå, på højrefløjen mødes den slags med øretæver…

 131. Af Niels Lemche

  -

  PER BORUP, nå, på højrefløjen mødes den slags med øretæver…

 132. Af Per Borup

  -

  Aahh, Niels, det er vist lidt af en myte:-). Der er faktisk ofte større intolerence på venstrefløjen, når det drejer sig om synspunkter, selvom man netop her råber højt om større tolerance, når det bl.a. drejer sig om udlændingedebatten. Og hvilke demonstrationer i gaderne ender altid med mest vold og hærværk?

 133. Af lisbeth Sørensen

  -

  AF ANDERS MADSEN – 29. JANUAR 2017 13:47
  “Sverige har og slår på ingen måde Danmark i økonomi.”

  ignorancen har ingen nedre grænse her i B? Sveriges GDP per capita er 47.ooo dollars, Danmarks 45.ooo…

  DK slår Sverige i ungdomsledighed..Og uden tvivl pga. at de har taget så mange unge flygtninge ind som de er ved at integrere..I længden har de pladsen til dem..Vi har ikke.Så i længden bliver de blot en endnu større økonomisk vinder..

  Alle disse lavkulturelle DFére? Absolut ingen ide om noget som helst..verdensøkonomi, verdenskulturer, ej nordisk økonomi, ej sammenhænge..

  En S med DF regering bliver så afgjort bedst ledet af S..Hvis den skulle betyde at den hykleriske DF indvandrerpolitik de sidste 3o år for første gang bliver indført, ville dette være eneste positive bidrag..

  Fx mere end fordoblet DF indvandrer antallet under VKO regeringen over lo år, end lo året før under Nyrup..

  Under nuværende DF stemmer, har de givet 16o.ooo arbejdstilladelser til udenlandske borgere på to år, dertil kommer 3o.ooo flygtninge-alle tiders indvandrer rekord-som med familiesammenførelser bliver til loo.ooo…Plus alle de uregistreret arbejdende her på sort, og disse kan vel være loo.ooo plus mere..

  die dumme Dfén?

 134. Af lisbeth Sørensen

  -

  Borup,
  “politiske ukorrekte meninger” …er sådan set altid ævl, og er ukorrekte..Derfor problemet..Og dem lider højrefløjen ekstremt meget af..Falske nyheder om indvandrer for at vildlede mv.Og vi kan jo læse i denne blog hvor effektive de er i de mindre begavede DF vælgere, der ikke har forstået partiets politik i 3o år nu?

  Glem ej heller at DF er det hemmelige EU ja parti..Og har stemt for flere EU forslag end noget andet Dansk parti?

  LOL:.Opfundet i en julebrandert af de andre blå partier for at vildlede..Og vildledt de har.

 135. Af Allan Hansen

  -

  Hvad er problemet ?

  Danmark og Sverige har lukket grænsen,,,
  Tyskland og Østrig har lukket grænsen,,
  Frankrig og Slovenien vil også meget gerne lukke
  ” grænsen,, etc.
  Grænsen mellem Spanien og Frankrig har “reelt, aldrig
  været lukket!
  Grænsen mellem Italien og Frankrig har aldrig været
  lukket – man sender blot “aben. videre til nabolandet, som
  blot sender aben vider – alt sammen ulovligt! ifølge de
  konventioner, som vi er “bundet af! (hvorfor kan jeg ikke svare på – kan du?)
  – problemet er, at ingen vil have “aben,,,

  Nu vil Trump endelig lukker grænserne – det var sgu også
  på tide,, løfter, som såvel Bush og Obama (care) løb fra!
  Barbarisme har ingen gang i den Vestlige Verden!

  Nu til dagens vittigheder; først til den fordrukne “petroleums,,profet
  Hans Engell -” sådan fjerner man Trump,, desværre fik vi ingen
  opskrift på hvordan man så fjerner Hans Engell!
  Men logikken i klods Hans “dukkehus,, filosofi er tilsyneladende, at
  “dem,, man ikke kan lide – dem fjerner man – bare!
  Nu til den nationale pauseklovn, og papnæse fabrikant
  UFO. E. Jensen ” trump vil blot skaber mere “radikalisme ,,
  Jensens forslag: Nu flere selvmordsbomber ” vi har hjemme i Hellerup
  desto mindre “radikalisme,, den dreng skal i behandling – straks!!!
  Det haster!!!!

  P.S: I den islamiske verden findes der ingen grænser
  – kun islam – vi tager aldrig imod jøder og kristne ( hinduer og buddhister)
  – vi slår dem ihjel – sådan, som vores “bog,, foreskriver!

  Hvad er problemet? – ISLAM

 136. Af Anders Madsen

  -

  AF LISBETH SØRENSEN – 29. JANUAR 2017 20:44

  ignorancen har ingen nedre grænse her i B? Sveriges GDP per capita er 47.ooo dollars, Danmarks 45.ooo…

  ___

  Åh – endnu en af disse svagt begavede fra Politikensegnment.

  “Dermed placerer Danmark sig nu i top ti over de lande med størst bnp per indbygger – før lå vi på en 11. plads.”

  “- Danmark er rykket tre pladser frem til en 8. plads og dermed har vi overhalet både Sverige og Tyskland, skriver Erik Bjørsted, der er cheføkonom i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd i en analyse.”

  __

  http://nyheder.tv2.dk/erhverv/2016-11-15-fejlskoen-bringer-danmark-i-top-ti-her-er-verdens-rigeste-lande

  Sverige har endda ikke haft en boligboble der sprang endnu.

  Videre skriver den mindrebemidlede venstreorienterede:

  “I længden har de pladsen til dem..Vi har ikke.Så i længden bliver de blot en endnu større økonomisk vinder..”

  Hvordan bliver man og hvem er man, en vinder ved at der kommer personer med lavere IQ ind i et land?

  Selv hvis – og det gør de ikke – hvis de på sigt kom på niveau med svenskere ville det blot betyde samme velstand.

  Haha. Kolbøtte.

 137. Af Anders Madsen

  -

  Politikensegmentet.

  PS:

  SVT + andre statskontrollerede medier i Sverige – pas på med Fake News,

  https://www.youtube.com/watch?v=P6VRPhpI5j8

  “6 gånger svensk media ljög för dig”

 138. Af lisbeth Sørensen

  -

  ““Dermed placerer Danmark sig nu i top ti over de lande med størst bnp per indbygger – før lå vi på en 11. plads.””

  LOL…Danmark falder dagligt ned af ranglisten..Og det betyder ikke at vi bliver fattigere, tværtimod, og blot and andre lande bliver rigere..DK kan aldrig kæmpe imod de lande herom, der kan bruge et sugerør til undergrunden og derefter ikke foretage sig andet..Derfor vi skal analysere vores rigdom udfra ligesindet lande, der må leve af knowhow..Og der går det OK, og Danmark er sammen med Sverige og Tyskland ledende i eksport per person..

  Vi ligger nu på en 21 plads, og det er godt klaret…http://www.businessinsider.com/the-richest-countries-in-the-world-2016-3?r=UK&IR=T&IR=T/#22-oman–gdp-per-capita-44903-31185-4

  Sverige slår Danmark..Så du tager absolut fejl her..Lær at finde real news og ikke fakenews.. Om vi i virkeligheden er nr. 17-26 er ligegyldigt..Vi er under Sverige.

  “Hvordan bliver man og hvem er man, en vinder ved at der kommer personer med lavere IQ ind i et land?”

  Vi kunne naturligvis eksportere visse etniske for at højne niveauet?

 139. Af Anders Madsen

  -

  “Sverige slår Danmark..Så du tager absolut fejl her..Lær at finde real news og ikke fakenews.. Om vi i virkeligheden er nr. 17-26 er ligegyldigt..Vi er under Sverige.”

  Hahaha – dansk kan du heller ikke forstå – fordækt muslim.

  “Dermed placerer Danmark sig nu i top ti over de lande med størst bnp per indbygger – før lå vi på en 11. plads.”

  “- Danmark er rykket tre pladser frem til en 8. plads og dermed har vi overhalet både Sverige og Tyskland, skriver Erik Bjørsted, der er cheføkonom i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd i en analyse.”

  ____

  “Vi kunne naturligvis eksportere visse etniske for at højne niveauet?”

  Ja, Sverige kunne blive mere velstående ved at sende de brune hjem til Mellemøsten.

  Tal lige om et selvmål

  Haha.

 140. Af Rikard Höglund

  -

  Hej.

  Vi svenskar tittar på era, norrmännens och finnarnas data, och extrapolerar utifrån dessa med hänsyn till skillnader i folkmängd och andel av denna som är invandrad.

  Enligt Brå begicks ca 105 mord/dråp 2016.
  Enligt polis ca 164 samma år.
  Enligt politiker, journalister (snarare propagandister) och kulturbidragsarbetare är vi tryggare än någonsin.

  Vi som är lite äldre ser lögnerna lättare än de som är under 40 år gamla – vi minns tiden för EG/EU:s öppna gränser och före massinvandringen från islams länder.

  Utflyttningen av svenska svenskar är högre än den varit sedan 1800-talet: 55000+ 2016.
  Invandringen av nidingar och jordens avskum är ca 150000+ (inräknat ‘anhöriga’).

  Be för oss.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 141. Af jan ulrik friis

  -

  TAK Rikard indsigt i de frygtelige de uretfærdige de fornedrende svenske forhold, og helt enig jordens afskum hober sig nu up i Sverige, ligesom også i Danmark, noget så ondt har svenskerne bestemt aldrig fortjent, frygteligt at se et vidunderligt land som Sverige nu ødelagt i vold og terror….mord, seksuelle overgeb, voldtægt, alvorlige overfald, tyveri, røveri, indbrud, biltyveri, afbrændinger, falskneri, forfalskning, narkoovertrædelser… evt..ect…..sandheden forties, istedet en stor ondskabsfuld løgn, alt på grund af de folkevalgtes konstante og systematiske dumheder, i renlivet ondskab tager de folkevalgte nu Sverige med sig ned i undergangen!

  “Be för oss.”

  “…….mod dumhed kæmper selv guderne forgæves!”

 142. Af lisbeth Sørensen

  -

  Uanset hvor mange gange man forklare sandheden for en tosse, ville han ikke være istand til at gribe den..Madsen er sådan et håbløst lavkulturelt DF tilfælde..

 143. Af jan ulrik friis

  -

  Trump opfylder nu sit valgløfte om at at forbyde muslimske flygtninge indrejse til USA, det bør Danmark også øjeblikkeligt gøre, dags dato, med tilbagevirkende kraft.

  Trump:

  “indtil vi ved, hvad fanden der foregår”

  “Vi vil ikke have dem her”

  Trumps forbud gælder borgere fra Syrien, Iran, Irak, Yemen, Somalia, Libyen og Sudan,……vi Danmark bør naturligvis udvidde forbudet til et totalt forbud imod indrejse til Danmark fra alle islamistiske lande og naturligvis et forbud gælde også statsborgere, som har dobbelt statsborgerskab, f.eks. en iransk-dansk eller syrisk-dansk eller syrisk – svensk eller – sudan- norsk statsborger ect ect….statsborgere med relation til islam, uanset hvorfra de forsøger sig indrejse at undergrave ødelægge Danmark!

  Trump:
  “Vi skal sørge for sikkerheden her i landet, men vi skal gøre det ved at fokusere på mennesker, som udgør en trussel.”

  Det samme skal naturligvis også gælde for Danmark, ellers bliver Danmark en opsamligngslejr for vold – terror – død, vi kan ikke blive ved at give køb på danske værdier, den danske befolknings fred og sikkerhed!

  Er vi ikke advaret, har vi ikke øjne at se, at indse, ser vi ikke de frygtelige forhold i Sverige, alt på grund af den islamistisk migration, vil Danmark virkeligt opleve samme relivede ondskab som Sverige, svenskerne ville absolut helt ud i extrem vold, brændende biler, brændende flygtningeforlægninger, langskæggede ‘flygtningebørn’ overtog Sverige, landet har udviklet sig i frygt og terror!

  Et fejlslagen svensk eksperiment, et rent idioti der i turbo fremavler radikal islam, dette vanvid behøver vi nødvendigvis ikke at gentage i Danmark, nu kender vi til ulykken, et Sverige i undergang i terror, fatalt om Danmark frivilligt går med Sverige ned i undergangen, for så er det da vores egen skyld!

  Rikard : “Be för oss.”

  …ak ja, Gud er naturligvis bevidst at vi er oppe imod regulær ondskab:

  Mattæus 24:22 :
  ”Om ikke Gud forkorter disse dage, vil ikke et eneste menneske overleve (vil alle dø),………”

 144. Af Flemming Lau

  -

  Rikard Hoglund 09:31 Kristne i Danmark har bedt for svensken de sidste 2 år! Mkh!

 145. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Ja ! –Det er da godt, at man ikke er svensker ! –Det er faktisk heller-ikke så smart AT: Være fransk i øjeblikket ! Ihvertfald ikke “en vis minister !, hvis kone har hævet millioner –for et kontorjob ! -Som hun hjemme på slottet aldrig har været på ” ! –Så nyder vi faktisk, at se Frederikke Ingemann og Ulla Terkelsen ! –Der står standhaftige på hjørnet af Boulevard de Marché ! –Og fortæller –Fordi nyhederne de skal ud –selvom det er regn og slud !–Les francais ´´årlige vinter-depression er kommet tidligere iår !—Fordi –oversvømmelser “den åndede prs. Hollande –og pristigninger i al almindelighed ! Hindre folk i, at tage på landet og fylde kurvene med trøfler –grønt. til hele ugen –og selvfølgelig “kaninerne ? –hov, hvor blev de af ! “–Man kan ikke længere starte bilen med slukkede løgter –og bum – bum ! –De har gemt sig “kaninerne” ! –Ret godt synes jeg ! –Det er da synd for de søde kaniner (Lapins ) ! –Nå, men de har altså gemt sig –heldigvis !

 146. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, har han overhovedet hindret én flygtning i noget? Det er jo folk med masser af relationer til USA, der ikke får lov til at komme ind/hjem.

  Godt, at Canada stadig bærer en fakkel for menneskeheden i stedet for det Trumpske-Putinske mørke.

 147. Af Allan Hansen

  -

  @ Rikard 09:31

  Vi er mange dansker, der læser Snaphanen hver dag!
  Desværre er der mange dansker, som ikke
  kan læse svensk – pinligt!

 148. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! Marine le Pen fra Front National ! –Står stærkt i meningsmålingerne ! –Brigitte Bardot –støtter dem –alt,hvad hun kan ! –Hun har forresten også været gift med “Marine le Pen ´s fars ven ! ” –De begynder at se lidt gamle ud ! –Alle de “fransk-modsat- personager” –Men det ender jo nok med, at til det endelige valg i april ! –Så bliver Marine president for Frankrig ! –Så bliver det ikke sjovt, at være muslim ! –Men det er det vist heller ikke i USA –for tiden ! –Hvad med Danmark ! –Har de muslimer overtaget det hele ?—Eller er der et par stykker, der kan sige et par alvorlige ord –om de 42 islamiske ghettoér i lille Danmark ! Sociallistiske borgmestre ! Sidder åbenbart hårdt –og tungt på “arme-danskerne” –Der må lide den tort, at komme i sidste række –fordi muslimerne –og deres sære ønsker (opdelt svømmeundervisning –særlig hallal-mad –og tilladte burkaér (de er forbudt i Frankrig) –Kommer i 1ste række ! For ikke, at forglemme Ghettoérnes årlige Paris-tur –Hvor de smadrer hotelværelserne !—Vi græmmes !—Inger Støjberg er standhaftig ! –Men, hvad hjælper det –når Lars Løkke trækker den modsatte vej –og forgylder muslimerne –og synes, at deres mosk´ér er pæne !!

 149. Af jan ulrik friis

  -

  Tror Hr Lem che ikke at Trump kan bygge en mur langs grænsen til Canada. det kan han Hr Lem che, det kan han, lige så stor som verdens største mur der nu bygges op imod grænsen til Mexico, Trump har allerede fortalt: “vi vil ikke have dem her” det betyder oversat: “vi vil ikke have dem her”, altså Hr Lem che er vi nød til at forhindre at disse lovløse islamister istedet kommer her til os, for vi vil heller ikke have dem her, for ellers forvandler vores landet sig i frygt og terror og død, som vi allerede nu ser det ske!
  Det er da godt nyt om Canada virkeligt vil have islamisterne, døden har en årsag, det må Danmark og Sverige øjeblikkeligt udnytte, at sende samtlige islamister fra Danmark og fra Sverige til Canada, hurtigst muligt inden Canada bliver klogere og ombestemmer sig, ja send no-stop alle islamisterne til Canada, det vil være en berigelse for os alle, danske som svenske, den dag islamisterne forsvinder!

 150. Af Allan Hansen

  -

  https://www.gatestoneinstitute.org/9854/palestinians-torture

 151. Af Niels Lemche

  -

  Fik ikke lov til at sige, at Trump kan bygge alle de mure, han har lyst til. Man kan komme over dem og under dem. Hvor svært kan det være? Jan kan bygge så mange mure, at han slet ikke kan komme ud af dem.

 152. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Det er ikke svært ! –Især fordimuslimerne i Danmark får det generøse tilbud AT: Blive kristne ! –eller kultur-kristne –som de fleste af os-andre ! –Mosk´érne skal rives ned –Alle som een ! –Til gengæld får de lov til, at komme i kirkerne ! Der er rigeligt plads til både jøder frafaldne muslimer –og alle de-andre, der synes –AT det er hyggeligt, at komme der engang imellem ! –Det eneste de ikke må er AT: Ligge med rumpen i vejret i midtergangene ! –De skal alle sidde pænt på stolene ! –Så kan de mere eller mindre arbejds-løse præster sikkert også finde noget pænt, at sige til dem også !—Vi har fået nok af muslimer ! –Bliv kristne –ligesom vi-andre ! Eller REJS ! –Det er det bedste tilbud de får fra NU !

 153. Af jan ulrik friis

  -

  Hr Lemc he …..tiden løber nu simpelhen ud for islam, og islamisterne, jeg er sikker på at Trump kunne bygge verdens smukkeste mest impornerende mur og værn imod islam op langs Canada’s grænser, at selv kineserne ville komme langsvejs fra og i misundelse filme.

  Men tiden løber nu simpelhen ud, at under 30 dage at Trump har planen på bordet, der rydder radikal Islam fra jordens overflade, det vil naturligvis ske, ingen tvivel om det, men Hr Lem che klogt nok du nævner Canada, at sende islamisterne til Canada, vi kan sikkert bytte med olie, jeg har måske undervuderet Hr Lem che, men ja tiden løber nu ud for islamisterne, tiden rækker simpelhen ikke til en sådan mur ved Canada, ellers ærgeligt nok, morsomt i alt sin gru og voldsomhed, ligefrem bizzart det der nu i vente, men Hr Lem che vi kan jo bare som vi plejer gå under jorden en tid, vanskeligt at rydde op efter venligboerne og godhedsindustriens massive hærgen, men Hr Lemc he nu bliver der godt og grundigt ryddet op i svineriet, dette bliver morsomt, voldsomt men morsomt, sådant rigtigt morsomt!!!

 154. Af Anders Madsen

  -

  AF LISBETH SØRENSEN – 30. JANUAR 2017 10:46
  Uanset hvor mange gange man forklare sandheden for en tosse, ville han ikke være istand til at gribe den..Madsen er sådan et håbløst lavkulturelt DF tilfælde..

  ___

  Når man som underuddannet åbenbar muslim ikke forstår en tekst kan man jo altid gentage en usandhed.

  Faktum er Danmark med de nyeste revisioner har et højere BNP per indbygger end Sverige og det trods en massiv bolignedtur og stor privat gæld.

  Var der nogen der talte om selvmål?

  Haha.

 155. Af Erik Andersson

  -

  Med tanke på att antalet offer för mord och dråp i Sverige legat konstant på runt hundra fall per år sedan 1990 trots att befolkningen och andelen svenskar med invandrarbakgrund ökat rejält under perioden så är det befogat att fundera över om invandrarna är mindre våldsamma än de infödda svenskar.

  Om invandrarna var lika våldsamma som infödda svenskar så borde vi ha sett en stadig ökning av antalet mord sedan 1990 men så är nu inte fallet. Har invandringen gjort Sverige till ett mindre våldsamt land eller är det bara dåliga saker som orsakas av invandringen, som exempelvis våldtäkter!

  I takt med att andelen invandrare ökar i Sverige har också antalet mordoffer under femton år minskat med hälften sedan 1990. Är våld mot barn något typiskt för svensk kultur?

  I många europeiska länder försöker populister skylla allt som betraktas som dåligt på invandringen och invandrarna. Jag är som svensk stolt över att svenska myndigheter vägrar delta i det onda spelet.

 156. Af jan ulrik friis

  -

  Erik Anders son…..Gud være med dig og Sverige…..

  “Med tanke på att antalet offer för mord och dråp i Sverige legat konstant på runt hundra fall per år sedan 1990”

  I 2001 blev der i Sverige begået knap 900 mord, hvilket svarer til 1 per 10.000 borgere. Til sammenligning ligger det årlige antal mord i Danmark omkring 200, i Norge omkring 120 og i Finland under 50.

  Målt per indbygger er mordraten i Danmark således en trediedel, i Norge en fjerdedel og i Finland under en tiendedel af det svenske niveau, der også skræmmer ved at være næsten dobbelt så højt som det amerikanske.

  Sverige har ifølge Interpol dobbelt så mange seksuelle overfald og voldtægter som Danmark, 25 gange så mange voldelige overfald, dobbelt så mange tyverier og halvanden gang flere røverier. (JP 2003)

 157. Af lisbeth Sørensen

  -

  Hansen din DF ignorant!..Danmark er nr. 23, Sverige er nr. 18 på verdensranglisten nu..http://geotema.dk/data/databank/erhverv-og-%C3%B8konomi/bnp-pr-indbygger

  At vi skulle være i top lo er rent ævl..

 158. Af lisbeth Sørensen

  -

  “I 2001 blev der i Sverige begået knap 900 mord, hvilket svarer til 1 per 10.000 borgere. Til sammenligning ligger det årlige antal mord i Danmark omkring 200, i Norge omkring 120 og i Finland under 50.”

  Ha ha ha…Hør tosserne her nu? De Dfére ved altså heller ingenting..Og opfinder hele verden i deres eget frygt billed..totalt blottet for virkelighedssans..
  Jeg har allerede debunked denne fakenews historie fra dig flere gange vuf…Aldrig blev der nogensinde dræbt 890 der på et år….Tallet var 16o faktisk…

  “I’ve been sent an English translation of an official body-by-body investigationStrangely, the English translation is more detailed than the Swedish original conducted earlier this year into Sweden’s murder rate for 2002. The conclusion: “A total of 95 persons fell victim to incidents of lethal violence in Sweden in 2002.” For a population of 8.94 million at the end of 2002, that makes for a homicide rate of 1.07 per 100,000 people per year. Not 10 per 100,000, as The Economist reported, and lower than Japan’s rate of 1.10 per 100,000 in 2002.

  The Economist used old Interpol data for 2001PDF thanks to Jan Haugland, which has since been “corrected”. The old Interpol data showed 892 murders in 2001 and a suspiciously exact rate of 10.01 per 100,000Could it have been a data entry error?; new data shows 167 murders that year, with a concomitant murder rate of 1.87 per 100,000. Interpol has not yet published 2002 data for Sweden.

  That’s quite an improvement. But putting both PDFs — old and new — side by side raises many questions. The new data is clearly wrong when it comes to counting totals. Both PDFs count the total number of crimes committed in 2001 to be exactly 1,189,393. But the new data is now missing 622,232 instances of theft reported in the old data. In the new data, the total for category 4, all thefts, is lower than some of its subtotals! The old data also doesn’t add up, but not so flagrantly. What a mess.

  Meanwhile, the Swedish report accounts for an overreporting of murders of around 60% over the last decade:”http://stefangeens.com/2001-2013/2003/10/what-is-swedens-murder-rate/

 159. Af lisbeth Sørensen

  -

  “I 2001 blev der i Sverige begået knap 900 mord, hvilket svarer til 1 per 10.000 borgere. Til sammenligning ligger det årlige antal mord i Danmark omkring 200, i Norge omkring 120 og i Finland under 50.”

  Ha ha ha…Hør “besserwisserne” her nu? De Dfére ved altså heller ingenting..Og opfinder hele verden i deres eget frygt billed..totalt blottet for virkelighedssans..
  Jeg har allerede debunked denne fakenews historie fra dig flere gange vuf…Aldrig blev der nogensinde dræbt 890 der på et år….Tallet var 16o faktisk…

  “I’ve been sent an English translation of an official body-by-body investigationStrangely, the English translation is more detailed than the Swedish original conducted earlier this year into Sweden’s murder rate for 2002. The conclusion: “A total of 95 persons fell victim to incidents of lethal violence in Sweden in 2002.” For a population of 8.94 million at the end of 2002, that makes for a homicide rate of 1.07 per 100,000 people per year. Not 10 per 100,000, as The Economist reported, and lower than Japan’s rate of 1.10 per 100,000 in 2002.

  The Economist used old Interpol data for 2001PDF thanks to Jan Haugland, which has since been “corrected”. The old Interpol data showed 892 murders in 2001 and a suspiciously exact rate of 10.01 per 100,000Could it have been a data entry error?; new data shows 167 murders that year, with a concomitant murder rate of 1.87 per 100,000. Interpol has not yet published 2002 data for Sweden.

  That’s quite an improvement. But putting both PDFs — old and new — side by side raises many questions. The new data is clearly wrong when it comes to counting totals. Both PDFs count the total number of crimes committed in 2001 to be exactly 1,189,393. But the new data is now missing 622,232 instances of theft reported in the old data. In the new data, the total for category 4, all thefts, is lower than some of its subtotals! The old data also doesn’t add up, but not so flagrantly. What a mess.

  Meanwhile, the Swedish report accounts for an overreporting of murders of around 60% over the last decade:”http://stefangeens.com/2001-2013/2003/10/what-is-swedens-murder-rate/

 160. Af lisbeth Sørensen

  -

  “I 2001 blev der i Sverige begået knap 900 mord, hvilket svarer til 1 per 10.000 borgere. Til sammenligning ligger det årlige antal mord i Danmark omkring 200, i Norge omkring 120 og i Finland under 50.”

  Ha ha ha…Hør “besserwisserne” her nu? De Dfére ved altså heller ingenting..Og opfinder hele verden i deres eget frygt billed..totalt blottet for virkelighedssans..
  Jeg har allerede debunked denne fakenews historie fra dig flere gange vuf…Aldrig blev der nogensinde dræbt 890 der på et år….Tallet var 16o faktisk…

  “I’ve been sent an English translation of an official body-by-body investigationStrangely, the English translation is more detailed than the Swedish original conducted earlier this year into Sweden’s murder rate for 2002. The conclusion: “A total of 95 persons fell victim to incidents of lethal violence in Sweden in 2002.” For a population of 8.94 million at the end of 2002, that makes for a homicide rate of 1.07 per 100,000 people per year. Not 10 per 100,000, as The Economist reported, and lower than Japan’s rate of 1.10 per 100,000 in 2002.

  The Economist used old Interpol data for 2001PDF thanks to Jan Haugland, which has since been “corrected”. The old Interpol data showed 892 murders in 2001 and a suspiciously exact rate of 10.01 per 100,000Could it have been a data entry error?; new data shows 167 murders that year, with a concomitant murder rate of 1.87 per 100,000. Interpol has not yet published 2002 data for Sweden.

  That’s quite an improvement. But putting both PDFs — old and new — side by side raises many questions. The new data is clearly wrong when it comes to counting totals. Both PDFs count the total number of crimes committed in 2001 to be exactly 1,189,393. But the new data is now missing 622,232 instances of theft reported in the old data. In the new data, the total for category 4, all thefts, is lower than some of its subtotals! The old data also doesn’t add up, but not so flagrantly. What a mess.

  Meanwhile, the Swedish report accounts for an overreporting of murders of around 60% over the last decade:”Linket i filteret..

 161. Af jan ulrik friis

  -

  2017: Drabsbølge fortsætter i Malmø: 44-årig er seneste offer,
  tre personer er blevet dræbt af skud eller knivstik i den sydsvenske by i årets første måned.
  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE9325938/drabsboelge-fortsaetter-i-malmoe-44aarig-er-seneste-offer/

 162. Af Flemming Lau

  -

  Siden 1975 til idag, er ca 500 svenskere blevet myrdet af indvandrere. En håndfuld indvandrere er myrdet af svenskere!

 163. Af Anders Madsen

  -

  “AF LISBETH SØRENSEN – 30. JANUAR 2017 19:33
  Hansen din DF ignorant!..Danmark er nr. 23, Sverige er nr. 18 på verdensranglisten nu..http://geotema.dk/data/databank/erhverv-og-%C3%B8konomi/bnp-pr-indbygger

  At vi skulle være i top lo er rent ævl..”

  ____
  BNP pr. indbygger af Mikkel Steen

  ____

  Hahaha.

  Underuddannet Politikensegment,

  Haha.

  ___

  “Dermed placerer Danmark sig nu i top ti over de lande med størst bnp per indbygger – før lå vi på en 11. plads.”

  “- Danmark er rykket tre pladser frem til en 8. plads og dermed har vi overhalet både Sverige og Tyskland, skriver Erik Bjørsted, der er cheføkonom i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd i en analyse.”

  ___

  Det er endda de røde i AE Rådet.

  Bemærk – det er nye tal fra november 2017 revisionen.

 164. Af Anders Madsen

  -

  2016 revisionen som blev fulgt op af andre opdateringer i 2017.

 165. Af Niels Lemche

  -

  ANDERS MADSEN, udmærket for en profet! Men november 2017 revisionen, er det nu ikke at stramme den?

 166. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Lad nu være med, at kalde folk for “tosser” ! ” –Yngre mænd er lige-så-uønskede her som de er andre steder !—-Det må være alle de enlige mødre –der også har forsømt “sønnekes opdragelse ” ! –I – og med AT: De kaldte sig regnbue.familier ! –Sygt ! –Men vi kan vel være ligeglade ! –Ikke sandt ?

 167. Af lisbeth Sørensen

  -

  Vuf,,,,Dit link er en fakenews blog fra JP, der er blevet debunked..At JP nægter at fjerne decideret falske nyheder som dette fortæller alt.De skrives for svage sjæle som dig, der intet forstår mht. virkelighed.

  DF mindre begavede Madsen…

  DK er nr. 23, Sverige 18 nu..Sverige er langt rigere end DK, som er Norge Fakenews du komme med her i bedste Putinik/Trump virkelighed..

 168. Af jan ulrik friis

  -

  ….svar til Lisbeth i filter…..cirka 13:42…….du er ikke alene, også alle islamisterne i vrede over JP, afbrændte danske – svenske – norske – finske flag…….

 169. Af Anders Madsen

  -

  AF LISBETH SØRENSEN – 31. JANUAR 2017 13:38
  DF mindre begavede Madsen…

  DK er nr. 23, Sverige 18 nu..Sverige er langt rigere end DK, som er Norge Fakenews du komme med her i bedste Putinik/Trump virkelighed..

  __

  Nej, Danmark har et højere BNP per capita købekraftkorrigeret. At du lyver som Zenia Stampe og Martin Lidegaard eller en fra Alternativet får dig bare til at fremstå endnu mindre begavet.

  Målt på BNP er Danmark mere velstående end Sverige.

  ____

  “Dermed placerer Danmark sig nu i top ti over de lande med størst bnp per indbygger – før lå vi på en 11. plads.”

  “- Danmark er rykket tre pladser frem til en 8. plads og dermed har vi overhalet både Sverige og Tyskland, skriver Erik Bjørsted, der er cheføkonom i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd i en analyse.”

  ___

  Ser man på BNI er forskellen ned til Sverige endnu større.

  https://www.ae.dk/sites/www.ae.dk/files/dokumenter/analyse/ae_dansk-velstand-overhaler-sverige-og-tyskland.pdf

  For langt de fleste lande kan man ikke lave opgørelsen over BNI pr. indbygger for 2015. Den kan dog
  laves for Danmark og vores naboer i Tyskland og Sverige. Ser man på 2015-tallene for BNI pr. indbygger
  ligger vi bedre end Sverige og Tyskland
  ___

  Haha – tal lige som et selvmål.

  ____

 170. Af lisbeth Sørensen

  -

  “Nej, Danmark har et højere BNP per capita købekraftskorrigeret”

  LOL…Sverige mate, er endnu billigere end DK..Alt er dyrer her, lønningerne er højere…Har du nogensinde været i Sverige? Spørg Lemche om prisforskellen mellem DK og Sverige..Han bor derovre? Men undre om dit link tog højde for denne? Link venligst mht. denne information?

  Men dit link lader til at holde vand..Må indrømme at jeg ikke havde hørt om denne korrigering før..Så tak for den…Tvivler den holder vand dog. Alle disse meningsmålinger kan alligevel ikke bruges til noget..De siger også at UK er verdens 3 rigeste land, mens de Engelske lønmodtagere lever på en tiende plads og DK på en andenplads i Europa mht gennemsnits . indkomst i EU og minimumslønnen er dobbelt så stor her. Men tak for linket endeligt..Vi lærer alle dag for dag. Og at være 2 måneder bagud på et pointe er ingenting i denne travle verden…Så gode nyheder, hvis sandt. Under blå regering lader alle fagbevægelser i Dagens Danmark til at være købt dog?..Fagforenings repræsentanter har slet ikke repræsenteret det Danske folk i lang tid nu. Det er på tide at de skruer bissen på, og får bugt med den stigende ulighed..

  “Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at de 10 pct. rigeste i gennemsnit har en nettoformue på knap 7 mio. kr. Dermed har de ti pct. rigeste i Danmark lige så stor nettoformue, som de fattigste 70 pct. tilsammen. Geografisk er der også store formueskel i Danmark. Indbyggerne i Rudersdal har i gennemsnit knap 5 gange så store nettoformuer som i Ishøj.” AE

  Derfor vi skal have skatter på værdier, og ikke blot indkomst….Dette er essentielt for et bedre samfund..

 171. Af lisbeth Sørensen

  -

  Hvis de borgerlige ikke havde overgivet Grønland til dem selv, men beholdt det, ville DK dog i fremtiden ,med investeringer, kunne blive verdens rigeste land…Vi har overgivet vores fremtidig økonomi i foghs søn og ligeledes Amerikanske interesser, den forrædere der nu skal arbejde i Trump administrationen måske endda som minister..VKO frasolgte vores Grønlandske interesser..Nu er de den internationalle kapitalist interesser..Glad for mine aktier i Greenland mining i år…Steget 90%..Og regner med at de over tid stiger flere hundreder procenter mere. 🙂
  Nu da de ikke kunne blive eget af den Danske stat, må vi tage det næstbedste, og dele med udlandet.. En kineser har lige købt sig massivt ind der forresten, en uranium mine essentielt, men mange sjældne jordarter..Tippet er hermed givet videre..

  Die dumme , grådige, egoistiske borgerlige, ikke? Det hele kunne have tilhørt DK.

 172. Af Anders Madsen

  -

  “AF LISBETH SØRENSEN – 1. FEBRUAR 2017 01:36
  “Nej, Danmark har et højere BNP per capita købekraftskorrigeret”

  LOL…Sverige mate, er endnu billigere end DK..Alt er dyrer her, lønningerne er højere…Har du nogensinde været i Sverige?”

  ___

  Haha.

  Det er PPP -(Purchasing Power Parity) ud fra internationale normer så man ikke bruger anekdoter som svagt begavede radikale og venstreorienterede.

  Der er reelt ikke meget “ulighed” i Danmark og de venstreorienterede vil selv arbejde mindre. Så bliver der også forskel i hvad man præsterer og kan tjene.

 173. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Statistikken ” ! –Bagsiden af “hygge-medaljen ” ! –ER : Selvtilstrækkelighed —konfliktskyhed –og tavshed ! –Voldtægt af egne børn (jyder) –skilsmisser –eller det modsatte ! Blive sammen under alle omstændigheder —-Blive ved sin læst ! –Komme, hver gang der er udsigt til gratis middage med vine –MEN aldrig gen-invitere –Regne den ud til egen fordel –“tag folk i røven (snyde) til enhver tid ” –Kort sagt en kultur –som udlændinge ikke fatter en gnist af !

 174. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Hygge ” ! –Hvor mange af de nuværende “jyde-Københavnere” ! –Har ikke som børn fået “et skræmt udtryk i ansigterne ! –Når “farmand er kommet ind på værelset –ved sengetid ” –Og udtrykte ! –Nu skal vi hygge os ” ! ??—Når en “kvik jyde lige har skrevet en bog om “Hygge” ! –OG udlandet –køber alle exemplarene –Så det det bliver “en bedst-seller ” –Så er det altså –fordi –en del har prøvet “At komme ind –på livet af danskerne (billedlig-talt ) –Men er blevet afvist ! –De oplever, at det er ikke til, at blive venner med danskerne ! –(de forstår ikke sproget ! –OG de der gør ! ER lige så forvirrede –For det gælder også “de såkaldte ærke-Københavnere ” –Der får jobs i Jylland ! –Kulturen “den jyske ! –ER hæslig –og alt-ødelæggende –og–skal ikke kaldes “hygge” ! –Fordi det har man i andre lande ! –Dér går folk bare på café –Hvor der er alle-mulige mennesker ! –I Italien har de f.eks “det rigtige fænomen “rigtig hygge” –De er nemlig meget -snakke-ivrige –at lære andre, at kende-ivrige ! –deler ud til højre og venstre af deres lækre mad og vine – o.s.v. ! –De fatter ikke ” at det danske ord Hygge ! –Dækker over noget, der er rart ! ” –Så er det sagt noget så dybt og inderligt !

 175. Af jan ulrik friis

  -

  Lis beth:
  “Derfor vi skal have skatter på værdier, og ikke blot indkomst….Dette er essentielt for et bedre samfund…..”

  Egentligt også noget i den retning som EU nu skænker os, at vi skal betale skatter, men EU fjerner vores værdier og vores inkomst….samfundet forvandles i vold og anarki …..dette essentielt for et bedre EU samfund i multi-kulti!

  EU i virkeligheden en mørk tunnel vi nu skal igennem, men nu og det morsomme, for nu ser vi et lys for enden af tunnelen,

  “Radikal islam ryddes fra jordens overflade!” ……EU går sikkert ned sammen med “berigelsen”

  Lisbeth du kommer til at elske et liv under EU flag, det er lige dig Lis beth, nyd det nu Lis beth for et EU i multi- kulti har ikke langt igen!

  Nu ser vi lyset!

 176. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “ikke vil kendes ved ? ” ! –HYGGE ! –Hvordan forstår I det ? –Og denne gang uden “berørings-angst –og konfliktskyhed (hvilket er det samme ) !

 177. Af lisbeth Sørensen

  -

  Her er purchasing power parity DK overfor Sverige..Absolut ingen forskel ifølge den..Den lavkulturelle DF højrefløj, forstår meget lidt af sammenhænge og fakta. Totalt fakta resistent, og uvidenheden er absolut perfekt og uden huller..

  http://www.globalis.dk/Lande/Sverige/(show)/indicators/(indicator)/16299

  VUF…..

  EU har ingen skatter på værdier, ej snakker om det..På den fløj er den absolut liberalistisk, og nægter endda at smide forbryder landene Schweiz, Luxembourg, Irland ud af ethvert EU samarbejde.

  Vuf støtter uden tvivl op om terroristerne i Israel..

 178. Af P Christensen

  -

  Der er som bekendt 3 slags løgn: løgn, forbandet løgn og statistik.
  Og som gamle Chruchill sagde: “I only believe in statistics that I doctored myself”

  Statistik anvendes i dag idag i mange øjemed, ikke mindst politisk,
  og der kan derfor i endnu mindre grad end før fæstes lid til den.
  Hvilket vil sige: meget lidt.
  Ikke mindst i et land som Sverige, der længe har haft kamikazepiloter ved roret.

 179. Af jan ulrik friis

  -

  Nej Israel vil jeg ikke røre selv med en ildtang, der bliver der aldrig nogensinde fred!

  Andersson….jeg har endnu et svar til Lisbeth i filter…..31 januar, cirka 13:42,

  Lis beth:

  “VUF…..

  EU har ingen skatter på værdier, ej snakker om det..På den fløj er den absolut liberalistisk, og nægter endda at smide forbryder landene Schweiz, Luxembourg, Irland ud af ethvert EU samarbejde. ”

  Lis beth…..jeg skrev
  “…… at vi skal betale skatter, men EU fjerner vores værdier og vores inkomst….samfundet forvandles i vold og anarki …..dette essentielt for et bedre EU samfund i multi-kulti!”

  EU har nu åbnet op for ISIS og islamisterne, der fjerner vores værdier og vores inkomster, hjulpet af venligboerne og godhedsindustrien, en massive hærgen af Danmark, en hån imod landets skatteydere, der SKAL betale, SKAL forsørge ISIS og islamisterne, det samlede Mellemøsten og Afrika er nu på vej, danskerne betaler, i liv og penge med alt, vi danske forvandles til skatteslaver for islamisterne, venter kun på at dø!

  Det var så her hvor Trump kom ind, at Lis beth bare rolig der er håb endnu, for nu bliver der godt og grundigt ryddet op i svineriet, dette bliver morsomt, voldsomt men morsomt, med mindre du tilhører Radikale Venstre – Venligboerne eller Godhedsindustien, men sådanne unoder vil jeg nu heller ikke tillægge dig, selv i den Socialdemokratiske regeringsperiode var der mindre migration end nu, mindre knæfald for Merkel, og den onde Godhedsindustri end nu, hvor den blå regering helt har sovet i timen, KOM IGEN, ligesom Trump nu opfylder sit valgløfte om at at forbyde muslimske migranter indrejse til USA, har Danmark også et valgløfte til de danske vælgere, at ikke Venstre for evigt stemples som løftebrydere, så kom igen, ligesom Trump, har vi også brug for et totalt forbud imod muslimske migranters indrejse what so ever til Danmark, evigt og permanent, og med tilbagevirkende kraft tilbage til 1964!

 180. Af lisbeth Sørensen

  -

  ““…… at vi skal betale skatter, men EU fjerner vores værdier og vores inkomst….samfundet forvandles i vold og anarki …..dette essentielt for et bedre EU samfund i multi-kulti!”

  EU har nu åbnet op for ISIS og islamisterne, der fjerner vores værdier og vores inkomster, hjulpet af venligboerne og godhedsindustrien, ”

  Er jo rent usammenhængende ævl fra start til slut?

  VKO fordoblet indvandringen pr. år..

  Den ny VLAKkende regering, har nær fordoblet den igen, fra Thornings tid..30.000 flygtninge på to år, som bliver 1oo.ooo med familiesammenførelser, plus 16o.ooo nye arbejdstilladelser til udenlandske borgere, plus alle de urigistreret der arbejder her sort..

  Schluter startede det hele.

  Altså de blå nymfer der står bag hele indvandrer fadæsen, størst men DF har støttet dem.

  Kun løn og velfærdsforringelser interessere nemlig disse blå…Ikke et dyt med eu at gøre, men borgerlig liberalisme kun..

 181. Af Niels Lemche

  -

  LISBETH SØRENSEN, den største forskel på danskere og svenskere er, at når det går rigtig godt i Danmark, så hører man altid, at det går ad helvede til; men når det går skidt i Sverige hører man altid, at det går fantastisk. Svenskerne er verdensmestre i den særlige münschhausenske sportsgren: At hive sig selv (med hest) op ved håret.

  Og så har de et skrækkelig mindreværdsproblem efter, de nærmest gik bankerot i 992, og deres krone i løbet af en weekend mistede 40% af sin værdi over for den danske krone. Sv ensk økonomi minder stadig mest om den danske i Anker Jørgensens tid.

 182. Af Niels Lemche

  -

  LISBETH SØRENSEN, den største forskel på danskere og svenskere er, at når det går rigtig godt i Danmark, så hører man altid, at det går ad helvede til; men når det går skidt i Sverige hører man altid, at det går fantastisk. Svenskerne er verdensmestre i den særlige münschhausenske sportsgren: At hive sig selv (med hest) op ved håret.

  Og så har de et skrækkelig mindreværdsproblem efter, de nærmest gik bankerot i 992, og deres krone i løbet af en weekend mistede 40% af sin værdi over for den danske krone. Sv ensk økonomi minder stadig mest om den danske i Anker Jørgensens tid.

 183. Af jan ulrik friis

  -

  Lis beth…”Er jo rent usammenhængende ævl fra start til slut?”

  …….men jeg skrev egentligt præsist det samme i tekst af 19:53, kun med lidt andre ord, men meningen den samme, som du gentage til mig i din tekst af 21:02…….kun glemte du Godhedsindustrien….Venligboerne….Radikale Venstre, men meningen den samme, her gælder det Danmarks sikkerhed!

 184. Af lisbeth Sørensen

  -

  “Og så har de et skrækkelig mindreværdsproblem efter, de nærmest gik bankerot i 992, og deres krone i løbet af en weekend mistede 40% af sin værdi over for den danske krone”

  Var dette efter det første eller anden korstog? Hvis stadig vikingeperioden? Troet ikke at kronen da flød på det åbne kapitalistiske marked allerede?

  Officielt er Sverige et rigere land end DK, ihvertfald indtil flygtningestrømmen fra sidste år..Når de får den integreret har landet også en yngre befolkning end i Danmark pga. af deres massive modtagelse af immigranter. Så det bliver uden tvivl dem der får det sidste grin. Siden Malmø modtager flest af dem, er det dog på tide med en ny regel mht. indvandrer i Skandinavien..DK ville ikke have gavn af at de har ret til at arbejde og bo her med højere lønninger mv. end i Sverige, Danskerne ikke ihvertfald..Diverse forræderiske borgerlige industriejere, jo da og de bestemmer alligevel alt der rør sig i samfundet, ikke borgerne her selv.

 185. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Værdikampen ” ! –Var det noget med, at modtage ” Århus kommunes “generøse tilbud på En strømpeaftager ” ? —De gamle falder virkelig igennem i Århus –Anstrengelser for AT: Tilgodese de folk –Nemlig de dyre S.U. curlinger ! –Som indtil nu –aldrig har bidraget med andet end udgifter for “60 ´er generationens –pensionister ” –Det er så afgjort i småtings-afdelingen, når –Når Århus ´s islamiske byråd ! –Spendérer “en strømpe-aftager ” –På generationen, der aldrig fik gratis udd. eller S.U. !—AT I gider bo i et land, der ikke gider jeres gamle mennesker ! –Så vi vender “hygge-medaljen ” een gang til ! –Den burde iøvrigt for danskernes vedkommende hedde “U-hygge.medaljen ” !

 186. Af jan ulrik friis

  -

  …….svar til…..Lemc he….Lis beth….det svenske folk i filter….cirka 11:29…….

 187. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “EN rigtig dårlig idé AT: Lade de røde skolefrøkner/MK –Undervise skolebørn i, hvad de skal stemme til “skolevalget” ! –De kan jo pr. definition –ikke stemme andet end RØDT ! –En ny fidus til, at kapre sociallister ! –Alle I røde er afsløret ! “—-Endvidere er det også tankevækkende AT: En mor skriver i min avis idag AT: –Jeg risikerer jo, at min datter bliver tvunget til, at gå med tørklæde ! –citat slut !

 188. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Statistikken ingen off. ansatte vil kendes ved ” ! Thyra Frank –ældreminister ! –Har søgt om 425 millioner kroner til forbedring af de søde gamle på plejehjemmene –OG deres elendige mad !–Politikerne er negative ! –De vil hellere bruge pengene til curlingernes skoleudflugter ! og tant og fjas !–Godt Thyra –Giv de komm. folk m.m –det glatte lag !–Vi støtter Thyra –i hendes anstrengelser –for, at give “de gamle i Danmark ” –En lykkelig alderdom ! –Der skal også bevilges mindst 2 welness-rejser i udlandet om året ! –Standarden på de gamle ´s boliger skal være som på “Lotte” !—En vis socialdemokrat “Astrid Krag” ! –Var selvfølgelig lodret imod, at de danske pensionister –skal have et ordentligt liv ! –Hun vælter sig jo selv i offentlige goder incl. extra børne-penge –og alt-for-høj politiker-hyre !

 189. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Statistikken : ” –Hver afrikansk –og arabisk kvinde føder i gennemsnit 7, 5 –børn ! –Enhver kan jo sige sig-selv AT: Samtlige arabiske/Afrikanske mænd –SKAL steriliseres !—Europa er ved, at segne –på grund af middelalderfolk, der er givet tilladelse til “indflytning incl. alle de såkaldte velfærds-goder –som europ´ærene har slidt sig til igennem mange tusinde års hårdt arbejde !–De “migranter –skal ud af klappen ” ! –Europas samlede protest imod “politikeres –hjernedøde beslutninger ” ! –Kommer til, at præge vores afstemninger ved det snarlige valg !–Lars Løkke & Co. –TABER minister-posterne ! –Og det danske folk –forlanger, at komme i første række ! –OG de masse-indvandrede muslimer –Skal slet-ikke have noget, at skulle have sagt !—De arabere/Afrikanere –som ovenikøbet er særdeles småt-begavede (med enkelte undtagelser –læs Naser Khader –med lidt flere ) –skal naturligvis belønnes for deres loyalitet imod Danmark og danskerne ! –De øvrige ryger ud –Helt ud til Mellem-østen ! –Dér kan de så prøve, at bruge de kundskaber –som de trods alt har fået vredet ud af folkeskolerne ! –Og gøre deres forsøg med, AT : forbedre deres taberlande ! –Gør de ikke det ! –Jamen så er det ikke vores ansvar !—-Og det kan rådne op i deres uvidenhed ! –Vi er særdeles ligeglade ! –OG så, giver vi ikke 1 krone til ” Folke-indsamlinger ” –Til Taberlandenes befolkninger –! Men vi støtter dyrenes–Værn” ! Det giver mening ! –Ikke masse-avlende fra Mellem-østen/Afrika ! –Vi har prøvet det hele –Afrikas befolkning ti-dobles –når der har været “lands-indsamlinger ” ! Grotesk !

 190. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  MIKKEL Andersson ! –Godt, at du stadigvæk er her ! –“kommentarer lukket ” –Skal vel forstås således AT: Blog–redaktør ASH ! –Er blevet fyret ! –Ikke sandt ! –Når folk ikke kan få afløb for diverse frustrationer (ikke de afstumpede yngre mænd ´s forkrøblede frække ord) MEN –alle de ting som ærke-danskerne nu slås med –siden Vores lille land er blevet “det 5te-største indvandrings-land i Europa ” Absolut meget imod danskernes vilje ! –Så skal der være en måde –som de ulykkelige danskere kan komme af med deres afmagt på ! De fleste skriver pænt –og ordentligt ! –MEN så er der disse unge-mænd –og ældre muslimer –der ikke fatter AT: De ikke skal optræde i mediérne (altså forfatteren til bogen : Sort land ) ER selvfølgelig OK. ! Men den kæmpe-hob af muslimske drenge –der i årenes er blevet producérede af ghettoérnes omfangs-rige burka-udklædte kvinder –medsamt deres skæggede islamiske uhyrligheder ! –Det er borgmestrenes skyld –incl. komm.direktørenes skyld ! –Men det stærkeste led er ikke stærkere end det svage led i kæden ! –Det sidste er den tvangs-ud-skrevne skatteborger ! –Som samtlige “høje herrer/MK –faktisk lever af ” –Det skal være slut med dem ! –Vent –og se efter valget ! “Nye borgerlige –får sagt et par bevingede ord om muslimerne i DK –Der ikke forsørger dem-selv ! –Vent –og se !

 191. Af lisbeth Sørensen

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNER – 2. FEBRUAR 2017 14:20
  “EN rigtig dårlig idé AT: Lade de røde skolefrøkner/MK –Undervise skolebørn i, hvad de skal stemme til “skolevalget”

  Danmark skal have tvungen valgdeltagelse som i Belgien og schweiz..Dette vil garantere afslutningen på de borgerlige helvedes regeringer vi har set i generationer nu, og som i skotland ville Danmark derefter altid stemme rødt i sin majoritet…En anden mulighed er at lave lillebælt om til en fast grænse forbindelse..Dette ville betyde enden for DF og V, og dermed borgerlige regeringer også.

  Støtter op om begge mulige scenarier..Og vil tage den første der kommer på bordet med kyshånd..

 192. Af hans kohler

  -

  Ni Danskar borde bli imponerade av oss Svenskar . Moderaternes ordf( motsv Venstre) har fattat beslutet att samtala i utskott och plenum med det tredje störste partiet, och inte bara tiga ihjäl det som alla partier gjort desenaste åren.. Ordf har nu blivit ifrågasatt om hon inte borde lämna politiken.

  Ni har verkligen något att lära om demokrati och hur den bör utövas

Kommentarer er lukket.