Når politikere går foran, men ingen følger efter

Af Mikkel Andersson 209

Forleden forlystede jeg mig med at se en debat mellem Martin Krasnik og Carsten Jensen i Clements talkshow. Det er en lejlighedsvis ophedet og ganske underholdende debat, der er aldeles anbefalelsesværdig.

Men her hæftede jeg mig ved en enkelt ting. Undervejs (ca. 37 minutter inde i udsendelsen) forklarer Carsten Jensen, at han er af den overbevisning, at hvis EU havde haft politikere, som “gik foran” og havde haft modet til at tale begejstret om EU, lidt venligere om flygtninge samt indgå i de evigt urealiserbare flygtningefordelingskvoter, ville flygtningestrømmen være undgået eller i hvert fald have været helt anderledes håndterbar.

Den med det velfungerende EU og flygtningekvoter lader vi ligge til en anden regnvejsdag. Men ideen om, at hvis blot politikere gik foran, ville alt være gået mere, som Jensen foretrak, slår mig som lidt ironisk. Og det er heller ikke som om, at den er isoleret til Carsten Jensen. Flere i den offentlige debat, ikke mindst omkring midten, er fortalere for ideen om, at hvis man blot formåede at gå foran og være et ideologisk og visionært flygtningevelkommende pro-EU fyrtårn for vælgerne, ville der blive sat en stopper for højredrejningen og det, som mange betegner som en populistisk bølge.

Men problemet er imidlertid ikke, at der ikke findes politikere med visioner om EU-samarbejde og tolerance overfor flygtninge, som har forsøgt at gå foran.

Indtil for relativt nylig har der blandt de regeringsbærende partier i hovedparten af de europæiske lande været nærmest parodisk stor opbakning til visionen om et stadig tættere integreret og multikulturelt EU. De primære spørgsmål har været, hvor megen integration, hvor mange flygtninge og hvor hurtigt man skulle gå i den retning. Selv efter flygtningekrisen har diskussionen ikke handlet om, hvorvidt man skal tage mod flygtninge, men om hvor mange man skal tage imod. Her er Danmark ingen undtagelse.

Og den overordnede vision har ingen været blege for at formulere offentligt. Tværtimod har det nærmest haft status af et selvindlysende og ukontroversielt dogme, at det var både en enten god, moralsk eller som absolut minimum nødvendig og uafvendelig udvikling. Danmark har haft et utal af EU-afstemninger, hvor regeringsbærende partier har opfordret til mere EU og fremmalet alskens dystopiske scenarier, skulle befolkningen undlade at tilslutte sig denne vej.

Ikke desto mindre har Europa – og nu også USA – fået politikere, der på lidt anden vis er visionære, har haft modet til at udstikke politiske linjer og vovet at gå mod den konsensus, der har været fremherskende. De hedder blandt andet Nigel Farage fra UKIP, Marine Le Pen fra Front National, Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti, Jimmie Åkesson fra Sverigesdemokraterne og Donald Trump fra Donald Trump.

Der er alt rigeligt, jeg er ikke er politisk enig med de nævnte om. Men ikke desto mindre er det uomgængeligt, at de har haft visioner, som radikalt har afveget fra dem, som majoriteten af deres politikerkolleger har abonneret på og ihærdigt advokeret. De har vovet at udstikke nye retninger politisk, hvilket i høj grad har ført til dæmonisering fra store dele af både det politiske, akademiske og økonomiske establishment i deres respektive nationer.

Like it or not: Hvis man meningsfuldt skal kunne tale om at vove at gå foran og have visioner, har de formået netop det – uanset om man i øvrigt finder deres lederskab og visioner tiltalende.

Man kan selvsagt indvende, at visionen om, at nationalstater godt kan klare sig selv og har større folkelig legitimitet end overnationale organisationer og sammenslutninger, som er den oplagte fællesnævner, ikke er specielt original. Men det er jo heller ikke, som om forestillingen om et stadig mere sammensvejset og multikulturelt EU som vejen til saliggørelse er hverken original eller uprøvet. Tværtimod har befolkningerne haft mulighed for at opleve konsekvenserne af dette over de sidste mange årtier og dermed tage kvalificeret stilling. Og selvom – som Carsten Jensen i debatten i øvrigt korrekt påpeger – at mange af de partier ikke har flertal i befolkningen, har deres vækst og tilslutning – trods massiv politisk modstand – været støt voksende fra nation til nation.

Derfor forekommer Carsten Jensens ønske om politikere, der formår at gå foran i hans retning, i nogen grad som endnu et symptom på ideen om, at politik i virkeligheden blot handler om italesættelse: Hvis man blot entusiastisk nok forsøger at sælge folk et projekt, som man selv finder sympatisk, skal de nok følge efter.

Men det gør de ikke. Hvis det havde været tilfældet, ville Hillary Clinton eller endnu en mainstream-republikaner have siddet i det Hvide Hus, Storbritannien havde ikke været på vej ud af EU, og Sverigesdemokraterne ville stadig være en paria i svensk politik i stedet for at opleve stadig mere kærlige tilnærmelser fra de borgerlige.

For politik handler nu engang om politik. Og der er en stadig større del af befolkningerne altså blevet trætte af at følge efter politikere, der går foran i den retning, som Carsten Jensen ønsker. I stedet vælger stadig flere  at følge andre politikere med andre visioner om eksempelvis Brexit, flygtningepolitik og globalisering.

Hvis man forestiller sig, at den udvikling kan vendes ved endnu mere ihærdigt at sælge folk de samme visioner om mere EU, globalisering og indvandring, som så mange aktivt har forkastet, så er der vel kun tilbage at ønske held og lykke.

Mikkel Andersson kan følges på Facebook og Twitter.

209 kommentarer RSS

 1. Af Steen Raaschou

  -

  Krasnik har færten af, at det vil fortsætte og stige eksponentielt, ikke mindst på grund af Afrikas kommende befolkningseksplosion. Jensen befinder sig ligesom Juncker og Mogherini ikke i realiteternes verden. Han er en drømmer, og stod det til ham, ville vi først indse at det var nok, når Europa havde nået 2-300 mio migranter. De realistiske leder befinder sig desværre bare i det tidligere østeuropa.

  Iøvrigt hedder det “Sverigedemokraterne”. Jeg ved ikke, hvorfor alle danskere digter det “S” til.

 2. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “men ingen følger efter ” !! –Aaatttjiii ! –Det kan sammenlignes med AT: Sidde i en snedrive i 3 timer ! –Og tro, at alle-de-andre følger efter ! —Alf ( min irske ulvehund –og naboéns Sct. Bernhard ! ) –Ligger lige nu med snuderne i vejret ! –Medens “Sct Bernhard er flyttet indi –i Alf ´s hundekurv ( med risiko for, at kurven braser sammen ) ” ! –Så –gør vi fra nu af “det stik-modsatte af, hvad de levebrøds-politikere –går foran for ! –Ingen af-os følger nemlig efter ! –Vi forlanger –og vi forventer AT : Få afsat samtlige levebrøds-politikere sat fra bestillingen ! –Det samme gør “frankerne” ! –De vil have Marine le Pen til, at styre Frankrig –Med hård hånd –A la Arnold Trump !!—Snøft !! –Varm hyldebærsuppe er faktisk slet-ikke så værst !–Det varmer helt nedi poterne –og tæ´erne !

 3. Af Flemming Lau

  -

  Ikke engang borgerlige politikkere, har fundet det opertunt at gøre status over rigets tilstand. Nytårstalen omkring Matador var en gang ” go’ daw do!” Befinder dansk politik sig i et “Psykologisk moratorium” hvor man bekvemt afventer, de store landes ageren på den internationale scene for så at følge halvhjertet og fodslæbende med..?

 4. Af lisbeth Sørensen

  -

  2 indlæg i filteret?

 5. Af Niels Larsen

  -

  “Men her hæftede jeg mig ved en enkelt ting. Undervejs (ca. 37 minutter inde i udsendelsen) forklarer Carsten Jensen, at han er af den overbevisning, at hvis EU havde haft politikere, som “gik foran” og havde haft modet til at tale begejstret om EU, lidt venligere om flygtninge samt indgå i de evigt urealiserbare flygtningefordelingskvoter, ville flygtningestrømmen være undgået eller i hvert fald have været helt anderledes håndterbar.”

  Carsten Jensen er totalt hjernetom, når det kommer til fornuftsmæssigt indhold.

  Politikerne kan bræge alt, hvad de vil, om EUs fortræffeligheder. Det vil prelle totalt af på mennesker, som har set pladderhumanistiske politikere vende det blinde øje til, mens horder af uuddannede, hærgende, fordummede, fordummende, kriminelle og uintegrerbare individer fra Mellemøsten og Afrika væltede op gennem Europa i stedet for at sætte militæret ind og tvinge besætterne ud af vort kontinent. Det ville have været det eneste fornuftige svar på 2015-katastrofen.

  EU kunne have været en glimrende ide, hvis politikerne havde kendt til begrænsningens kunst, men det gør de absolut ikke. De har gjort projektet til et fjernt, bureaukratisk helvede med totalitære træk fuldstændigt blottet for demokratisk indflydelse.

  Generelt har vi ikke i EUropa politikere, som er statsmænd nok til at gå forrest og få befolkningen til at følge trop. Victor Orbàn, le Pen, Nigel Farage og Geert Wilders er de politikere, som kommer tættest på, men da de er for langt fra midten, vil de aldrig blive hele folkets ledere.

  Vore politikere er helt farveløse, visionsløse og viljeløse overfor den store afgud, EU.

  Lad os håbe, det ændrer sig i løbet af de kommende valg. Jeg så gerne le Pen og Wilders som sejrherrer og Merkel som ejer af nederlaget, selvom Schulz ikke er en tøddel bedre.

  Èn ting ligger helt fast: fortsætter EUropa med at lade muslimer og afrikanere vælte ind over kontinentets grænser, så er dette fremtiden:

  – velfærdsstaterne bryder sammen, hvis ikke befolkningerne i tide gør oprør
  – Europa bliver langsomt, men usvigeligt sikkert muslimsk
  – Europa fattiggøres og fordummes tilbage til Middelalderniveau eller endnu længere tilbage
  – Volden vil eskalere år for år i mange år fremover og retsstatens sammenbrud kan allerede nu skimtes i bl. a. Sverige.

  Vores fremtid kan kun reddes, hvis politikerne kommer til besindelse og sender muslimerne og afrikanerne ud af Europa igen – det haster!

 6. Af Svend Jensen

  -

  Et Haiku digt:
  EU’s toppolitikere minder om japanske kamikaze piloter,
  Især den tyske kamikaze kansler Merkel flyver foran på autopilot,
  Lige lukt ned i “der schwarze deutchem Boden”,
  Hendes sønderskudte “EU KampfJet” er lastet med migranter,
  Brændstoffet af lette argumenter er snart sluppet op,
  Hun fortsætter dog tappert, uanfægtet
  Med lukkede øjne og med kampråbet “Banzai, wir schaffen dass” gjaldende i den blå luft.

 7. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Det skal du nu ikke sige Niels Larsen ” ! –Der er faktisk “ikke-politikere ” –Der er kompetente borgerlige folk tilstede udenfor CHristiansborg-kuvøsens tykke mure !—Der bliver arbejdet på højtryk for AT: Vælte de inkompetente kolbøtter ! (der i øjeblikket bryder hjernerne –med, hvordan de kan komme ud af dillemaet med så mange efterbevillinger som muligt ! –Så de ikke behøver, at gå den tunge gang (ligesom andre fyrede) –til arbejds-formidlingen ! –De har jo (politikerne) fået slået fast : En gang politiker –Altid politiker-lønnede –til deres dages ende incl. deres børn (man tror, at det er løgn ! –Men det er det ikke ! desv.

 8. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Niels Larsen ! –Vi er helt enige ! –Spørgsmålet er bare ! –Hvordan får vi de kolbøtter –der stadigvæk sidder inde i Christiansborg-kuvøsen ! –Til, at forstå AT : Vi gerne ser dem flytte derhen, hvor peberet gror ! –Vi skal selvfølgelig ikke i Europa have “sorte mennesker til, at flytte ind ” –De skal blive i Afrika ! –Og lære, at forsørge dem-selv ! –OG ikke bruge børne-avl som pensions-forsikring !—Vi tror aldrig nogensinde AT De lærer det ! –Derfor er det dobbelt-grotesk AT: Dr. igen – igen laver Danmarks-indsamling for skatteborgernes licens-penge ! —Kulturministeren ! –den radikale Mette Boch –Venter vi os selvsagt intet af –heller ikke hendes bror –Nu udenrigsminister ! Hvis det ikke var fordi vi hypper vores egne kartofler –Og flader ud foran pejsen –med det bedste vi formår ! –Så Venter vi til foråret ! –Med udsmidningen af hele koret på 179 folketings-medlemmer !

 9. Af P Christensen

  -

  “Foran” er her en relativ ting.

  Problemet i årtiers politik i DK og i Europa har været for
  lidt klar tale om hvad man reelt ønskede fra poltisk hold
  og for megen “uld i mund” om hvad konsekvenserne ville blive for befolkningerne.
  Vi kender det alt for godt: op til et valg sælges et produkt,
  efter valget leveres en helt andet. Igen og igen.

  På den måde har man skive for skive solgt et samlet produkt
  som på mange punkter har vist sig ganske skidt.
  Vi har i DK givet afkald på vor selvbestemmelse.

  Hvor vi i DK for nu mange årtier siden havde nærdemokrati, lavere
  skatter end nu og langt mindre bureaukrati, ligesom man kunne opleve
  at skatterne blev materialiseret til glæde for borgerne,
  er DK blevet “globaliseret”. Pengene går fx. til forsørgelse af tilrejsende
  folk fra fjerne egne; velfærdsturisme.

 10. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “de politikere ” ! Kan få “en spand og hoppe i ” –Det er godt nok til dem ! –Imens nyder vi-andre livet udenfor “Danevang” ! –Med alt, hvad det gode liv kan tilbyde AF : Masser af sne –og uendelige Alper ! –Med vores “ulve ´s hylen i det fjerne ” –Det eneste man, hverken kan få –eller købe i Danmark ! ER selv-sagt livskvalitet (c ´est vrai) –Den rene –og skære sandhed –Salut allors !

 11. Af Niels Larsen

  -

  Nu har jeg – meget mod min vilje og på trods af frygt for blodtrykket – set og hørt Carsten Jensens pladderhumanistiske bavl.

  Manden er jo total vindblæst oven i hatten. Efter hans mening er de europæiske borgere ganske enkelt forledt af menneskefjendske demagoger, som har drejet borgernes blødende hjerter fra det humanistiske syn over til et fremmedfjendsk syn. På trods af, at undersøgelse på undersøgelse i samtlige EU-lande viser, at borgerne ønsker langt, lange færre og helst absolut ingen “flygtninge”.

  Manden er en fortabt sjæl, som fornuft ikke kan nå. Eller en sjuft, som ønsker det værste for sine europæiske medmennesker.

  Hvad der er det rigtige, ved kun han selv. Under alle omstændigheder er hans tanker fuldstændig vanvittige.

 12. Af Benn y Boland er

  -

  Teddy
  Keg håber du så forklaringen på de mærkelige indlæg på en anden blog skrevet i mit navn. Jeg har som skrevet intet udestående med dig. Faktisk er vi enige langt hen ad vejen.
  Berlingske kan åbenbart ikke komme trolleriet til livs.

 13. Af lIsbeth sørensen

  -

  Berlingske lader som bekendt ikke at kunne stoppe Boalander-kim p olsen-også kendt som KO´s irrelevante og ikke kommenterede indlæg af emnet, i alle blogs..Ellers en debat regel..Dog fungere det fint mht. ikke at lade emne relateret, saglige indlæg der angår emnet igennem..Som her hvor jeg har to, og et andet i Tom Jensens seneste indlæg?

 14. Af Maria Due

  -

  Efter min mening en glimrende diskussion, og jeg forstår ikke ophidselsen over Carsten Jensen, der på ingen måde gik stærk eller styrket ud af udsendelsen.. Han havde lidt svært ved at komme til orde, og hans politiske argumenter blev pillet grundigt fra hinanden, samtidig med at han fik at vide, at han i andre sammenhænge skriver som en engel, hvilket man ikke med rette kan tage fra ham. Carsten Jensen virkede blidere end før, synes jeg, og bestemt ikke mere så skråsikker. Det klæder også Clement, at han har lyttet til kritikken.

  intelligent ping pong mellem Krasnik og Clement, og Krasniks udmelding om at være borgerlig godtager jeg også. Det er DF’ernes socialdemokratiske definition af borgerlighed, han ikke passer ind i. Jeg ville gerne have hørt, på hvilke områder Krasnik finder udlændingelovene for hårde,for jeg hører til dem, der mener, at landet er faretruende overbefolket. Håber inderligt, at regeringen får arrangeret med lejre i Afrika, her kan alle disse kulturfremmede mennesker ikke blive ved med at søge asyl. De destabiliserer landet, og at give dem ophold er er det samme som at slavebinde os og vore børn til at forsørge dem og deres familier. Der bliver ikke arbejdspladser til dem, og det er ansvarsløst at se bort fra dette, skønt det altid vil være forbundet med et moralsk dilemma ikke at hjælpe dem, der beder om hjælp. På den anden side ser vi jo, hvordan vi allerede bliver misbrugt efter noder.

  Det kan diskuteres, om EU bør ændres indefra eller helt nytænkes, men jeg kan ikke se, hvordan vi skulle kunne klare os uden et stærkt europæisk samarbejde, og der er også meget at vinde ved det. . Frygter, dog, at der sidder mange socialdemokrater og socialister i nøglestillinger, og at deres tangegange er så integreret i mange forhold, at en nytænkning fra grunden er nødvendig. Der synes allerede at herske stor irritation over EU-domstolen, som fremtrædende jurister både her i landet og i andre lande beskylder for magtbrynde og skævridning af lovgivningen.

  Jeg synes også, at “Debatten” er blevet bedre, efter at Clement har dæmpet sig, det har smittet af på andre. Men kan DR dog ikke holde op med at sende bud efter Özlem Cekic. Der har aldrig været mange boller på suppen, og hun har allerede serveret dem mange gange, vi ved ud og ind, hvad hun vil sige, og det er for uinteressant.

 15. Af lIsbeth sørensen

  -

  Krasnik er naturligvis jøde..Har tilkendegivet at støtte op om den middelalderlige skik om at skære i sine børns kønsdele, og har selv fået skåret i sine børns kønsdele..Dette medbringer mange seksuelle følger, og manglende livskvalitet for hans børn..og skal så absolut forbydes. Både af jøder og muslimer..

  Uværdigt hvorledes Krasnik er blevet endnu en af en lang række af jødiske chefredaktører i Danmark. De er kun 6ooo stk, men medierne er fulde af dem på de højeste poster i dem, hvor de bestemmer dagsorden for samfundet.
  Vi bliver nødt til at få jøderne under mere regulering, således at de ikke får lov til at styre meningen i debatten og samfundet, ej eje en u-repræsentativt stor del af den..Hvem mon er ejerskabet bag denne “belgiske avis”? En eller anden form for jødeorganisation er nok et godt gæt som altid.

 16. Af lIsbeth sørensen

  -

  Ozlem Cekic er forholdsvis fornuftig at høre på, når emnet ikke er muslimer..Der er hun hyklerisk gruppebaseret af egne interesser kun..

  DK er et ateistisk land..Meget kunne være opnået ved at forbyde religiøse i folketinget, såvel som religiøs indvandring af jøder, muslimer og kristne..Dette ville gøre integrationen meget lettere, og sikre et bedre Danmark via ateistisk indvandring kun.

 17. Af lIsbeth sørensen

  -

  ” De hedder blandt andet Nigel Farage fra UKIP, Marine Le Pen fra Front National, Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti, Jimmie Åkesson fra Sverigesdemokraterne og Donald Trump fra Donald Trump.”

  Ha, ha ha…

  DF stod bag en fordobling af indvandringen til DK under VKO, og over lo år..

  DF har gjort samme igen nu under den liberalistiske regering..Ca. 300.000 er ankommet på to år..170.000 nye indvandrer har officielt fået arbejdstilladelse under denne tid.

  Nye borgerlige skal skal bevare magten for blå blok nu, hvor DF´s bluff er blevet velkendt og partiet er i frit fald og muligvis går sammen med S..Blot mere løgn..Har aldrig været et blåt parti mod indvandring , mm. for stemmers skyld..Schluter startede det hele…

  Rød blok har den strammeste indvandringspolitik! Liste Ø den strammeste, som værende imod løndumping overal.

  Hver anden blog i Berlingske er en garanti for at det drejer sig om at overbevise mindrebegavede om at de har en stram indvandringspolitik..Det forholder sig modsat.
  Uden alle disse løgne om blå bloks stramme indvandringspolitik, ingen blå regering nogensinde og de ved det..Fakenews hele vejen igennem.

 18. Af lIsbeth sørensen

  -

  “Man kan selvsagt indvende, at visionen om, at nationalstater godt kan klare sig selv og har større folkelig legitimitet end overnationale organisationer og sammenslutninger, som er den oplagte fællesnævner, ikke er specielt original. Men det er jo heller ikke, som om forestillingen om et stadig mere sammensvejset og multikulturelt EU som vejen til saliggørelse er hverken original eller uprøvet.”

  Kun atomvåben kan garantere fred i DK og EU..Og derfor skal det fælles EU forsvar op at stå..Uden EU vil DK blive trampet under fode af de store, og vil ikke være istand til internationalt at sætte handelsaftaler op der kan trumfe de stores ageren..

  Der bliver kun færre arbejde i fremtiden. Nu indføre 4 store byer førerløse biler..Snart overalt, derefter Taxier, Lastbiler, S-toge. Sidstenævnte er kun stadig med fører pga. af deres stærke fagforenig..Lønnen er over 6oo.ooo for dette idiot arbejde, mens kassearbejderen i Netto nøjes med 170.000. Dette uafbrudte muslimhad er blind, og ser ikke omkostningerne ved helheden af indvandringen som er både Vestlig, asiatisk, mv.

  Lad os stemme om indvandringen, dens størrelse, hvorfra mv. Vi lever vel i et demokrati?
  Hvorfor skal flygtninge fx. have statsborgerskab nogensinde? Meningen er da at de skal hjem igen en dag?

 19. Af lIsbeth sørensen

  -

  “Man kan selvsagt indvende, at visionen om, at nationalstater godt kan klare sig selv og har større folkelig legitimitet end overnationale organisationer og sammenslutninger, som er den oplagte fællesnævner, ikke er specielt original. Men det er jo heller ikke, som om forestillingen om et stadig mere sammensvejset og multikulturelt EU som vejen til saliggørelse er hverken original eller uprøvet.”

  Kun atomvåben kan garantere fred i DK og EU..Og derfor skal det fælles EU forsvar op at stå..Uden EU vil DK blive trampet under fode af de store, og vil ikke være istand til internationalt at sætte handelsaftaler op der kan trumfe de stores ageren..

  Der bliver kun færre arbejde i fremtiden. Nu indføre 4 store byer førerløse biler..Snart overalt, derefter Taxier, Lastbiler, S-toge. Sidstenævnte er kun stadig med fører pga. af deres stærke fagforenig..Lønnen er over 6oo.ooo for dette idiot arbejde, mens kassearbejderen i Netto nøjes med 170.000. Dette uafbrudte muslimh ad er blind, og ser ikke omkostningerne ved helheden af indvandringen som er både Vestlig, asiatisk, mv.

  Lad os stemme om indvandringen, dens størrelse, hvorfra mv. Vi lever vel i et demokrati?
  Hvorfor skal flygtninge fx. have statsborgerskab nogensinde? Meningen er da at de skal hjem igen en dag?

 20. Af lIsbeth sørensen

  -

  “Man kan selvsagt indvende, at visionen om, at nationalstater godt kan klare sig selv og har større folkelig legitimitet end overnationale organisationer og sammenslutninger, som er den oplagte fællesnævner, ikke er specielt original. Men det er jo heller ikke, som om forestillingen om et stadig mere sammensvejset og multikulturelt EU som vejen til saliggørelse er hverken original eller uprøvet.”

  Kommentaren dertil ligger i filteret`?

 21. Af Maria Due

  -

  “DK er et ateistisk land”

  Hvor flere end trefjerdedele er medlemmer af Folkekirken. 🙂

  Jeg elsker at overvære en diskussion mellem intelligente mennesker, der går til stålet, og Clement og Krasnik var superbe, vidende og velformulerede. Det var Carsten Jensen sådan set også på sin egen måde, dvs. som kunstneren, der for en stund var endt i et hyttefad med to havkatte, der begge ville “vinde”. Jeg skulle tage meget fejl, hvis ikke de alle tre ender med at trække i samme retning og af omtrent samme grunde. Vi har jo meget at passe på og være taknemmelige for.

 22. Af lIsbeth sørensen

  -

  ” Hvis man blot entusiastisk nok forsøger at sælge folk et projekt, som man selv finder sympatisk, skal de nok følge efter.”

  Den frafaldne socialist, gør et godt stykke manipuleringsarbejde her selv..

  Forsøger at overbevise folket om blå bloks stramme indvandringspolitik, som naturligvis er rent ævl som jeg lige har bevist ovenover, og i de to kommentarer der ligger i filteret.

  “Storbritannien havde ikke været på vej ud af EU”

  Som alle ved der har boet i storbritannien i mange år, er de helt og aldeles specielle her. Det var slet ikke blot indvandringen der vandt her, men en gammel historie om mediernes EU had der til al tid der har lykkedes at overbevise en befolkningen om det forfærdelige ved EU..Om ønsket om at UK bliver et slaraffenland for EU borgere der har stjåldet værdier i deres lande og overfører det til skattelyet i London..

  London er allerede verdens største skattely i totale værdier..EU har ført kamp her de sidste år, og har haft forholdsvis stor success mht. at tvinge bankhemmeligheder ud af flere lande, og at forsøge at få kriminaliteten til livs her..UK lavede for få år tilbage for første gang en aftale med DK om at fortælle den Danske stat om Danske borgerlige penge forbrydere der bor der over og deres stjålne værdiers størrelse..Undertegnede har arbejdet i systemet og ved meget om hvor mange tusindere af borgerlige penge kriminelle der bor derover. De ønsker nu at sætte sig op som verdens forbryder stat nr. l her.
  Det er ikke småpenge vi taler om..City of London står for op mod 30% af den engelske økonomi..EU skal indfører handelssanktioner mv. mod dem, hvis de fortsætter deres kriminalitet her.

  Skat sejler under borgerlig ledelse dog. 3o milliarder er blevet stjålet af borgerlige som minimum..Regeringen vil aldrig støtte op mod UK sanktioner mod dem selv..Jeg har selv fortalt skat om flere millionærer med mange penge og rod i regnskabet..Måske fik skat noget ud af det, de nægtet at svare da jeg “ikke havde ret til informationer herom” men de takkede da pænt for modtagelsen af Data..

 23. Af lIsbeth sørensen

  -

  “I stedet vælger stadig flere at følge andre politikere med andre visioner om eksempelvis Brexit, flygtningepolitik og globalisering.”

  Højrefløjens populisme her til grin mod ethvert tænkende menneske..De 7 lande USA har forbudt at indtræde-nu ophævet- var alle konkurrenter i olieindustrien så godt som..Og USA´s administration er så godt som totalt ledet af olieindustrien nu. Ingen af de fem lande hvor borgerne fra 9.11 kom fra er iblandt de frasorteret.

  Britexit betyder blot at indvandrer får jobbene før lokale Briter..De er nu uden ret til social hjælp og rettigheder, blevet en mere ønsket arbejdskraft for borgerlige der. Højrefløjen -på ihvertfald dens mindre begavede DF,Nye borgerlige side- er ikke i stand til at gennemtænke “cause and effect”..Resten af højrefløjen bruger det blot som vildledning, og bestemmer alt alligevel. Disse populistiske partier skal blot stjæle røde stemmer som ingen repræsentation får under borgerlig ledelse.

  “Hvis man forestiller sig, at den udvikling kan vendes ved endnu mere ihærdigt at sælge folk de samme visioner om mere EU, globalisering og indvandring, som så mange aktivt har forkastet, så er der vel kun tilbage at ønske held og lykke.”

  Rent borgerlig hykleri og populisme for at vildlede her..Det er de borgerlige der altid støtter op om mere indvandring, løn og velfærdserodering..Derfor har den nuværende regering alle tiders indvandrer-flygtninge rekord.

  Har udvidet uligheden katastrofalt i Danmark. Selvom vi nu er verdens 5-8 rigeste land. Forskellige undersøgelser her…http://nyheder.tv2.dk/erhverv/2016-11-15-fejlskoen-bringer-danmark-i-top-ti-her-er-verdens-rigeste-lande

  Så mens pengene fosser ind i statskassen, fosser de ud af folkets interesser i -90% , og uligheden stiger og stiger under den blå ledelse for disse.

 24. Af b chr

  -

  Det er ærgerligt at debatsabotøren, kommunisten, islamisten, jødehaderen, europaten og hetzeren af alt borgerligt og nationalt, li sb et h/sø r en, får lov til at oversvømme nærmest samtlige debatter. Mens seriøse bloggere på de fleste blogs mobbes og bort ce n su re res på det groveste. Hvad siger det om tante B?!

 25. Af lIsbeth sørensen

  -

  “Hvor flere end trefjerdedele er medlemmer af Folkekirken. 🙂 ”

  Send 8 smileys på der, og vi kan tale sammen..DK er ateistisk i sin store majoritet..Jeg har været ateist hele livet, blevet døbt for pengenes og festens skyld ligesom de fleste andre og udmeldte mig først for to år siden..Hele familien betaler stadig til kirken, alle er ateister.

  Det er den store samfundsløgn at medlemskab af folkekirken er lig at være religiøs..Ift. en anden undersøgelse er vi verdens anden mest ateistiske nation efter Litauen..

  Har stadig en bog med Carsten Jensen´s samlede værker som jeg fik i julegave for år tilbage..Må indrømme at jeg aldrig har gidet læse den, og kun bladret lidt her og der..Lærte intet deraf. Uden tvivl er jeg enig med ham i mangt og meget, men måden han kommer til mange af konklusionerne på, deler jeg med blogejer her. Stop med at sælge en ide…Den skal kunne købes som god vare via sund logik.

 26. Af Niels Larsen

  -

  Ja, man undrer sig såre, B Chr…

 27. Af lIsbeth sørensen

  -

  “Hvor flere end trefjerdedele er medlemmer af Folkekirken. 🙂 ”

  Send 8 smileys på der, og vi kan tale sammen..DK er ateistisk i sin store majoritet..Jeg har været ateist hele livet, blevet døbt for pengenes og festens skyld ligesom de fleste andre og udmeldte mig først for to år siden..Hele familien betaler stadig til kirken, alle er ateister.

  Det er den store samfundsløgn at medlemskab af folkekirken er lig at være religiøs..Ift. en anden undersøgelse er vi verdens anden mest ateistiske nation efter Litauen..

  Har stadig en bog med Car sten Jense n´s samlede værker som jeg fik i julegave for år tilbage..Må indrømme at jeg aldrig har gidet læse den, og kun bladret lidt her og der..Lærte intet deraf. Uden tvivl er jeg enig med ham i mangt og meget, men måden han kommer til mange af konklusionerne på, deler jeg med blogejer her. Stop med at sælge en ide…Den skal kunne købes som god vare via sund logik.

 28. Af lIsbeth sørensen

  -

  AF NIELS LARSEN – 5. FEBRUAR 2017 19:57
  “Ja, man undrer sig såre, B Chr…”

  Som at kriminelle som NBL får ytringsfrihed i avisen også? 🙂

 29. Af lIsbeth sørensen

  -

  “Mens seriøse bloggere på de fleste blogs mobbes ”

  Pre.ben f1 Jen.sen….Du har aldrig været en seriøs debattør, aldrig skrevet en seriøs og emne relevant kommentar-NOGENSINDE!

  Hvad var den kommentar du blev dømt for NBL igen? Noget med at opmuntre til “mord på muslimer” var det ikke?

  Undertegnede politianmeldte Thomas Borgschmidt for nylig..Politiet takket for anmeldelsen..Men kan ikke få oplyst om der er sket mere i sagen..Han skrev en ønskelist på de mord af røde politikere han ønsket da.
  Folk som Borgschmidt og NBL beviser at der skal være en grænse for fri ytringsfrihed.

 30. Af Allan Hansen

  -

  Et nye medie har set dagens lys!
  Et tragisk eksempel på, hvor galt det kan gå!

  https://www.youtube.com/watch?v=cmpQmXyRBMA&feature=youtu.be

 31. Af Niels Larsen

  -

  “Nye borgerlige skal bevare magten for blå blok nu”

  Det bliver nok vanskeligt, da vi ikke på nogen måde vil støtte politikere, som ikke vil standse asylgivning 100%.

  Så vi vil nok nærmere være i opposition til Lars Løkke(s efterfølger).

  Men vi kunne jo blive tungen på vægtskålen. 🙂

  I modsætning til dig ser jeg intet problem med, at der er mange jøder i front. De er sædvanligvis både fornuftige og dygtige mennesker – og i modsætning til visse andre, så integrerer de sig villigt i samfundet.

  Maria Due: “Efter min mening en glimrende diskussion, og jeg forstår ikke ophidselsen over Carsten Jensen, der på ingen måde gik stærk eller styrket ud af udsendelsen”

  Det gjorde han bestemt ikke (og det er nok grunden til at jeg ikke er indlagt efter en blodprop).

  Når der er så meget negativitet om hans person, så skyldes det hans svinske udtalelse om ’skimlede kældermennesker’. En udtalelse, som tydeligt viser, at han er en gadedrengsperson, som ikke fortjener respekt eller agtelse fra andre.

  Det var en fornøjelse at høre på Krasnik og som du er inde på burde Clement have udspurgt ham mere om, hvilke stramninger han mener er for vidtgående.

  Helt enig vedr. Özlem Cekic. Hun er totalt ligegyldig, da man på forhånd ved, hvad hun vil sige.

 32. Af b chris

  -

  Er de forskellige debatter her andet end en demokratisk narresut? De er jo gennemmanipulerede, og virkelig oplysende indlæg forhindres konsekvent.

 33. Af lIsbeth sørensen

  -

  AF NIELS LARSEN – 5. FEBRUAR 2017 21:04
  “Nye borgerlige skal bevare magten for blå blok nu”
  Det bliver nok vanskeligt, da vi ikke på nogen måde vil støtte politikere, som ikke vil standse asylgivning 100%.”

  Bliver ikke svært, da det hele drejer sig om løgn og bedrag i indvandringsdebatten…Alt for at bevare blå bloks magt. Løndumpere gavner eliten.. DF var succesfuld i en generation..Hvorfor skulle nye borgerlige ikke være det også? Trump er da ikke imod løndumpere heller? 80% af hans ansatte er mexicanere i USA?

  “Men vi kunne jo blive tungen på vægtskålen. :-)”

  Ikke hvis DF peger på Mette. 🙂

  Højrefløjen lægger sig op af jødemagten altid ja..Købt af den generelt. Ser et kæmpemæssigt demokratisk problem mht. den massive overrepræsentation af jøder i det Danske mediebillede..De har kun 6ooo i landet, men i medierne er de ansat over det hele..De har forstået hvorledes magten ligger i ordet.. Uden tvivl bliver de stærkt opmuntret hjemmefra til at søge derind for at lede over Danskerne..

  AT Krasnik skulle være en rollemodel, efter hans katastrofale pro-israelske tid i DR er en ommer..Selv Politikens fhv chefredaktør Herbert Pundik har sagt at han har spioneret for Israel om DK….Modtager sin store pose penge fra DK nu i Israel hvor han bor, og manipulere stadig debatten derfra i pro-israelsk tjeneste. I dag går hans statskroner til at sponsere den israelske statsterrorisme via IDF:.Det var topmålet for mig og familien som ellers har læst Politiken i generationer.

  Derudover skal det være ulovligt at skære i sine børns kønsdele, som Krasnik har gået gjort i sine. Jeg kommer aldrig til at købe weekendavisen mere-hvilket jeg ellers tit har gjort-efter han er kommet til..Når han forlader avisen, skal jeg overveje at komme tilbage.

 34. Af lIsbeth sørensen

  -

  “AF B CHRIS – 5. FEBRUAR 2017 21:22
  Er de forskellige debatter her andet end en demokratisk narresut? De er jo gennemmanipulerede, og virkelig oplysende indlæg forhindres konsekvent.”

  Pre.ben…

  Ja, hvad ville debatten ikke være, hvis vi ikke skulle have haft din kommentar her?
  Den ville være død..Samfundet vil ikke kunne bevæge sig i nogen retning, det vil stå stille og returnere til samfundet før ytringsfriheden.

 35. Af b chris

  -

  Er det her li s be ths egen private blog, hvor han/hun er stjernen, og læserne og alle andre er ligegyldige statister, set med tante Bs øjne. (det varer vel ikke længe før li s be th sættes til at skrive avisens ledere og forsidehistorier)

 36. Af J Nielsen

  -

  ” Danmark har haft et utal af EU-afstemninger, hvor regeringsbærende partier har opfordret til mere EU og fremmalet alskens dystopiske scenarier, skulle befolkningen undlade at tilslutte sig denne vej.”

  Det må man sige. Det har ikke været kønt at se på, og jeg er forlængst holdt op med at høre efter. Intet kan tages for pålydende.

 37. Af bj o h

  -

  En blogger skrev at Danmark er løgnens land. Ja, det tør siges. Vi danskere står i løgn, manipulation, bedrag og løftebrud til op over skorstenen. I Sverige er det dog en tand værre. Der er det soleklart at “eliten” er i gang med en politik som vil udlevere millioner af svenskere til frygtelige tab og lidelser eller tidlig død. Bølger af indbrud, hjemmerøverier, voldtægter, påsatte brande, overfald, mordforsøg og mord skyller hen over Sverige. Hertil kommer velfærdstab, sundhedsskandaler og mange andre skandaler. Men regeringen, systemet, myndighederne og medierne gør alt hvad de kan, for at skjule hvad der foregår.

  Det står meget slemt til i Sverige. Men står det meget bedre til her i Danmark? Læs snap hanen, den korte avis og urias posten samt “Nordisk kriminal Reportage”.

 38. Af lIsbeth sørensen

  -

  “Er det her li s be ths egen private blog, hvor han/hun er stjernen”

  Naturligvis..Preben F1 får dog alle sit vås igennem, uanset hvor lidt emne relevant det altid er..Aldrig et eneste ord angående det diskuteret emne..Aldrig.

  “Det står meget slemt til i Sverige”

  Ikke værre end i Danmark preben..Kriminaliteten er på lige fod DK og Sverige imellem. Og den er meget lavt begge steder internationalt set..

  Sverige har dog mange dømte i voldtægt. Og dette kun pga. af de har verdens strammeste lovgivning her, og dømmer flere gange flere når anklaget end DK..Så enten har Sverige ret, eller også har vi..Derudover er prostitution ulovligt der. Det relatere essentielt til voldtægt at købe sex.

  5o angreb er blevet gjort mod moske´re siden Trumps indførsel som Præsident..Mange i Sverige også, som en del i DK….I DK har PET også advaret Danmark om at truslen for mere terror kommer især fra højrefløjen og islam..Disse to udgør begge en stor samfundstrussel..Så pre.bens tilhør, er en trussel mod Danmark..

  Vi må håbe at PET har sørget for at du ingen våben har hjemme? Vi så alle hvad en enlig højreradikal mand kan gøre i breivik?
  http://www.middleeasteye.net/columns/enlightened-usa-fbi-warns-right-wing-militia-attacks-against-muslims-1460565850

 39. Af bj o h

  -

  Hvis jeg havde troet på at den ville komme gennem f ilt ret, ville jeg have skrevet en lang og grundig artikel om hvordan politikerne og systemet udnytter, mishandler og misrøgter befolkningen. Der foregår utrolige og fantastiske uhyrligheder overfor tusinder og atter tusinder af familier og enkeltpersoner. Den samlede politik er vanvittig. Postvæsnet er til rotterne, skattevæsnet er til rotterne, DSB er til rotterne, forsvaret er i bund, politiet er i bund, sundhedsvæsnet er i bund, DR er lige til lossepladsen, familiepolitikken er lige til lossepladsen, indvandringspolitikken er lige til lossepladsen, boligpolitikken er en skandale, behandlingen af hjemløse, syge, fraskilte, gamle, arbejdsløse og trafikkvæstede er en skandale, behandlingen af erhvervsdrivende samt ofrene for vold og anden kriminalitet er oftest uretfærdig, ofre for forbrydelser med frygtelig tortur og lidelse får otte kr. og tolv øre pr. time, jurister beregner sig 3000-5000 kr. pr. time. Man kunne blive ved, og man kunne skrive 100 sider med nærmere detaljer om hvert af de mange, mange overgreb, uhyrligheder og svinestreger sagesløse danskere udsættes for fra politikernes og systemets side. Langt hen ad vejen er Danmark blevet et land hvor der i det skjulte foregår et væld af grusomme og meget uhyggelige ting. På nogle punkter er Danmark stadig en velfærdsstat, men i stigende omfang breder falskhed, korruption, ondskab, idioti og barbari sig, og er på vej til at fordrive og afskaffe den civilisation vi danskere har opbygget gennem over 1000 år. Hundredtusinder af danskere har allerede fået livet ødelagt af hjernedød politik mv. En djævelsk og kulsort fremtid venter, hvis Danmark ikke kommer ind på en ny kurs.

  (det var i korthed lidt om partiernes ryggesløse og landsskadelige opførsel)

 40. Af lIsbeth sørensen

  -

  Preben er til rotterne…Ikke andet at tilføre..

 41. Af bj. o. h.

  -

  Næh, det er vel nærmest “li s be th” der er en aldeles underlødig blogger. Han er enhedsliste-fan, går ind for EU og islamisering, for forfølgelse af jøder og “vantro”, og fylder debatterne med løgn og vrøvl. En betalt debatsabotør eller landsbytosse. Er der andre muligheder?

 42. Af lIsbeth sørensen

  -

  Marstrand har bestemt sig for at nedlukke kommentarer nu i sin helhed..Uværdigt Marstrand..Og du har derfor ikke fortjent at have en offentlig blog i en statsbetalt avis..Du kan blot som andre fjerne de værste kommentarer..

  Pre.ben

  Aldrig..Undertegnede står for en stram indvandring..Er Dansk etnisk, ateistisk..Gider ikke dine og ligesindede ligegyldige muslimævl, uden at se helheden af indvandringsdebatten..Viser hvor dumme du og ligesindet er blot på den højreradikale fløj..I forstår ikke sammenhænge og hvor let i kan ledes til slagtning via DF/Nye borgerlige billig populisme og bedrag.

  PS Marstrand..
  Hvad det dog beviser er at du er en nyttig idiot for blå blok og deres agenda..Du viser hermed at du forestiller at være en rød der kæmper for fri indvandring, og at alle vi røde deler din agenda her. Totalt falskt er dette naturligvis. Du kommer til at hjælpe blå blok mht at vinde næste valg, og uden tvivl er dette også din og avisens intention..Du er en rød i blå små sko.

  Jeg har indlæg i alle dine åbne indlæg..Du nægtet at bringe dem..Og jeg var endda 80% enige i dine indlæg. Uværdigt er det. Og vi må regne med at du er en betalt blå lejesvend der skal miskreditere rød blok blot. Jeg har udregnet dig ihvertfald og din ageren..Desværre er sådan manipulering succesfuld i Danmark.

 43. Af bent andersen

  -

  Hos an ne li se m gøres der nu udfald mod demokratiet og ytringsfriheden. Ja, der prales nærmest af at man er “hævet” over den slags. Og dem som er uenige med an ne li se er naturligvis primitive og onde og deres indlæg er som at se ned i en kloak. For an ne li se er GOD og hendes radigale meninger er de eneste RIGTIGE. Forstår man ikke det, og forstår man ikke at ubegrænset indvandring og multi-kulti er vejen til en vidunderlig, berigende og meget humanistisk fremtid, så er man selvfølgelig et udskud som bør fratages al taleret. At an ne li ses holdninger er totalitære, kortsynede, katastrofale og ret vanvittige, vil hun nok aldrig komme til at forstå. Bl.a. fordi frau mer kel har de samme holdninger som an ne li se. Og når man er i så fint selskab, må det være et BEVIS på at ens meninger er langt bedre end folkets meninger. Folket er jo bare noget billig pøbel som man ikke kan tage alvorligt. Se you tube om mer kels migrant crisis/ one year on/what next.

 44. Af lIsbeth sørensen

  -

  Så nu har preben skiftet navn igen… Hvad bliver dit næste navn f1?

  Resten af dit ævl er uværdigt at relatere til!

 45. Af THOMAS. SS BORGSMIDT

  -

  Alt blev godt da far kom hjem fra østfronten. Jeg ser med glæde, at Føreren ikke døde forgæves, mange tak. Far ville have været sønderknust, hvis førerens vise ord var glemt.
  Tænk at far kunne tabe til de lede kommunist russer jeg har aldrig tilgivet rusland for hvad de gjorde mod far.

 46. Af Kristian Andesen

  -

  En stor del af danskerne er fulgt efter rabiate racistiske politikere der har gjort det stuerent at være racist i dette land. Så jo Carsten Jensen havde ret. Politikere kan føre an og få folk til at følge efter. Problemet er bare, at det er de forkerte Politikere folk følger i disse dage!

 47. Af bj. o. h.

  -

  At en invasion, besættelse og udskiftning er i gang, kan enhver der ikke er blind og døv eller åndsformørket, nemt iagttage. Det danske folk er slet ikke godt nok til vores herlige, kloge og uselviske politikere, hvorfor det naturligvis bør fordrives og udskiftes med kulturberigere fra arabiske og afrikanske lande. Og foreløbig går alt efter planen. Danskerne er allerede fordrevet fra flere skoler, kaserner, institutioner, byområder og landdistrikter. Tusinder af danske familier er allerede splittet og opløst. Tusinder af danske mænd, kvinder, børn og unge er allerede drevet ud i retsløshed og elendighed. Tusinder af patienter og andre er allerede omkommet som følge af nedskæringer, forringelser, dumheder og dødssyge “reformer”.
  De nyere “reformer” som Socialkammeraterne og Venstre har hovedansvaret for, har ikke gjort noget godt for danskerne, tværtimod. De to partiers politik har ikke været andet end lort, frækhed, rovdrift og hjernebetændelse. Og de fremturer.

  De “frelste” med de RIGTIGE meninger… såsom an ne li se, jel ved, zenia, sti ne bo sse, lars ulykke og mer kel osv….. er fuldstændig ligeglade med hvad INVASIONEN påfører danskerne, deres egne, af udgifter, tab og lidelser. Disse skinhellige ser fuldstændig bort fra de mange, mange ulykker der hagler ned over vi danskere, som følge af deres forrykte/ underbegavede og kyniske (eller korrupte) politik.

  En kæmpekatastrofe er i hastig udvikling. Men “systemet” har gennemført en ret grundig mørklægning af hvad der foregår. (man har nok lært af Sverige og Tyskland)

 48. Af bj. o. h.

  -

  Enhver som ønsker at være velorienteret, er nødt til at se de dokumentarfilm mv. der kan findes på nettet via snap hanen, den korte a vis, uri as posten, 180gr og you tube. (mer kels migrant crisis, one year on/ what next)

 49. Af Niels Lemche

  -

  Og mit indlæg til støtte for Tænk engang, ANNE LISE MARSTRAND-JØRGENSENs forslag om at lukke kommentarsporene, det endte selvfølgelig i filtret.

 50. Af Niels Larsen

  -

  Kristian Andesen: “Problemet er bare, at det er de forkerte Politikere folk følger i disse dage!”

  Der findes ingen “rigtig” eller “forkert” politik. Og dermed findes der heller ingen “forkerte” politikere.

  Der findes derimod u- og sympatiske politikker alt efter ens indstilling.

  Jeg finder den, du hylder, særdeles usympatisk – men det er så blot mis subjektive mening.

  Og ANNE LISE MARSTRAND-JØRGENSEN er en skændsel for bloguniverset og bør henvises til kommentarsiden fremfor bloguniverset!

 51. Af Flemming David Scheutz

  -

  Tak spids for en svada af antisemitisme!

 52. Af Niels Lemche

  -

  FLEMMING DAVID SCHEUTZ, ja, der skrives meget til støtte for ANNE LISE MARSTRAND-JØRGENSENs forslag om generelt at lukke for kommentarsporene.

 53. Af lIsbeth sørensen

  -

  “Der findes ingen “rigtig” eller “forkert” politik. Og dermed findes der heller ingen “forkerte” politikere.”NBL

  Hentyder du til venstre kriminelle, som den afdøde Britxtofte der som en af Danmarkshistoriens værste venstre forbrydere, som lige har fået en mindeplade af en anden korrupt venstre borgmester i furesø kommune, for sin mangeårige indsats for korruption i kommunen der? Ordne kunne være et motto for venstre..”der findes ingen “rigtig” eller “forkert” politik…Kun personlig grådighed..

  FLEMMING DAVID SCHEUTZ Og Lemche…Hvis en større mængde betalte påvirkningsagenter fra Israel, oplært i hasbara manuallen her til morgen? Debat Sabotører får fri ytringsfrihed naturligvis..

 54. Af georg knudsen

  -

  Et bestemt segment af Eliten ønsker at undertrykke ytringsfriheden for de personer, som udtrykker mishag og ubehag omkring masseindvandring af muslimer i Vesten.
  Marstrand og hendes proselytter anser med urette, at følelsesbestemte argumenter i migrantdebatten er mere værd end logisk sammenhængende argumenter, baseret på aktuelle observationer af virkeligheden.
  Islam som ud fra egne hellige skrifter udgør en kollektiv dødsorienteret krigerkultur, bliver af de godtænkende omdøbt til “fredens og kærlighedens” religion. Det på trods af de utallige beviser på det modsatte.
  Hvad er det Eliten vil opnå med masseimporten af uintegrerbare primitive socialtilfælde?
  Man tager sig til hovedet over den totale kynisme eller naivitet hos Eliten.
  Eliten bør få kamp til stregen i slaget om Vestens frihed fra islams helvede.

 55. Af J. Hanse n

  -

  Berlinskes bedste blogger, Anne Lise Marstrand-Jørgensen, forklarer, hvorfor hun har lukket for kommentarer.

  “Når kommentarspor svømmer over af hadefulde, nedladende og direkte racistiske kommentarer synes jeg til gengæld, det ødelægger både debat og mangfoldighed. De rasende, grove og mest primitive stemmer har for længst sejret i kommentarsporerne på nettet, og det har de færreste glæde af. Derimod er der mange, der tager skade – dem der står for skud og dem, der ikke tør blande sig af frygt for at blive svinet til. Had avler had og internettroldene gejler hinanden op i sikkerhed bag skærmen. Grænsen for hvad man vil tillade sig at skrive findes tilsyneladende slet ikke længere.”

  Hun har fuldstædig ret.
  Den slags typer er der nogle stykker af fra den yderste højrefløj
  Som deltager i disse debatter.
  Men selv om de skifter navn jævnligt, så burde det være muligt at udelukke dem.
  Men højrefløjens kvindelige bloggere har jo ingen problemer.
  Dem generer højreekstremister jo sjældent.

 56. Af Maria Due

  -

  AF NIELS LEMCHE – 6. FEBRUAR 2017 08:27
  “Og mit indlæg til støtte for Tænk engang, ANNE LISE MARSTRAND-JØRGENSENs forslag om at lukke kommentarsporene, det endte selvfølgelig i filtret.”

  Du er vel også en af de få, som Anne Lise Marstrand-Jørgensens udtryk “kloakken” ikke omfatter. Jeg havde egentlig tænkt mig, at jeg skulle have læst hendes meget anmelderroste værk om Hildegard af Bingen men det har jeg sat på stand by. For hvordan skrive realistisk om middelalderen, hvis man ikke tåler den danske debat anno 2017. Der må jeg sige, at salig Umberto Eco, der gav os så meget, havde et mere realistisk syn på tingene. (Prøv Flemming Laus lille trick til at smyge dig forbi filteret, det virker de fleste gange for mig.)

  NIELS LARSEN, jeg nærer faktisk ikke tvivl om, at du er præcis den person, som du udgiver dig for at være, og det er mere, end man kan sige om mange andre. Jeg har aldrig set dig udsprede jødehad, og forestiller mig heller ikke at du kommer til det.

  Ang. Carsten Jensens ord om kældermemmesker, har jeg lagt mærke til, at de sårede mange, Der var det Lucifer, der var på spil, og set fra min synsvinkel ramte det ham selv som en boomerang.

  I den omtalte tv-udsendelse fik Carsten Jensen for åben skærm et ansættelsestilbud af Martin Krasnik, og det er af en type, som jeg vil mene, at man vanskeligt kan sige nej til. Weekendavisen er uomtvisteligt landets intellektuelle avis og ikke nok med det. Som forskningsdirektøren ved Det Norske Nobelinstitutt Asle Toje udtalte fornylig, findes der ikke noget i Norge og Sverige, der kommer op på siden af den.

 57. Af Maria Due

  -

  J. HANSE N – 6. FEBRUAR 2017 10:44

  “Men højrefløjens kvindelige bloggere har jo ingen problemer.
  Dem generer højreekstremister jo sjældent.”

  Det er der så til gengæld andre, der gør, og det er ikke småting, hvad de borgerlige kvindelige bloggere har været udsat for.

 58. Af Kent Andersen

  -

  Mikkel Andersson skriver:

  “Ikke desto mindre har Europa – og nu også USA – fået politikere, der på lidt anden vis er visionære, har haft modet til at udstikke politiske linjer og vovet at gå mod den konsensus, der har været fremherskende. De hedder blandt andet Nigel Farage fra UKIP, Marine Le Pen fra Front National, Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti, Jimmie Åkesson fra Sverigesdemokraterne og Donald Trump fra Donald Trump.”

  Kald det hvad du vil. Der er ihvertfald tale om politikere, der følger en aktuel folkestemning. Måske de er de første blandt politikerne, der “vover” at følge denne folkestemning, men “visionen” har været i befolkningen i årtier. At “turde” at følge folkestemningen må være det nye. “Tilfældigvis” er der også mange stemmer i det.

 59. Af Niels Larsen

  -

  Jeg kunne for så vidt godt tænke mig at læse om Hildegard af Bingen, som går for at have været Middelalderens mest betydningsfulde kvinde. Men jeg vil ikke røre noget fra ANNE LISE MARSTRAND-JØRGENSENs hånd, når hun end ikke lader folk kommentere sine skriblerier.

  At CJs ord ramte ham selv er der næppe tvivl om, men hvad der får Krasnik til at tilbyde han et job overgår min forstand – med mindre det er for at udstille skvattet. Krasnik er ellers en mand, jeg har respekt for. Han kunne være en real pain in the ass i Deadline, men altid god. 🙂

  Jeg kan forsikre dig, at der intet forstilt er ved mig. Jeg er typen, der har en holdning og ikke er bange for at udtrykke den. Og de verbale tæsk, det medfører, kan jeg holde til. Jeg har samme indtryk af dig, Maria Due; du er meget vidende.

  Kent Andersen

  Man skulle ellers mene, at i et demokrati ville politikernes første pligt være netop at følge folkets mening = folkestemningen. I could be wrong…

 60. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “værdi-kampen ” ! Sådan er det –når nogen stikker snuden for langt frem i Danmark ! –Så får de “et hak i tuden” ! –Det er selve den stræben efter laveste fælles-nævner (du skal ikke tro, at du er noget-retorikken) –Der får rigtig mange danskere til, at flygte langt væk !–Det nærmeste man kan komme til den extra-ordinære middelmådighed ER : Den jyske kultur ! –Bliv ved din læst ! –Luk aldrig andre ind i kredsen, der ikke er missionske –kræmmere –eller er “røv-kedelige ” De flytter helst ikke de gamle ! –Så kan de sidde lige-sp-stille i sofaén –og blive millionærer ! –Så, hvorfor arbejde ! Det kan aldrig give det samme som, at blive boénde –i den samme ejerbolig ! –Systemet har Venstre.jyderne opfundet ! Om vi kan lide det eller ej ! –Så er det altså derfor de jyder –er blevet så rige !—Det bliver vi mindet om, hvergang Lars Løkke tropper op på skærmen !

 61. Af Kent Andersen

  -

  Niels Larsen: Nej politikere vælges til at repræsentere befolkningen. Det er ikke det samme som at følge folkestemningen. “Stemninger”/meninger afhænger af emnet.

 62. Af Allan Hansen

  -

  Canada har kapituleret !

  Christine Williams

  https://www.jihadwatch.org/2017/02/canadas-surrender-to-islamic-blasphemy-laws-on-the-glazov-gang

 63. Af Niels Larsen

  -

  Hvorfor repræsenterer de så ikke folket, Kent Andersen?

  Eksempelvis ved at lukke for asylgivning. Dét ønsker et klart flertal af befolkningen.

 64. Af Kent Andersen

  -

  Hvad mener du med “folket”? Flertallet? Hvis ja, hvad skal vi bruge partier og folketing til? I så fald er det jo blot at checke, om der er et flertal.

  Det er det man kalder et direkte demokrati. Fair nok, men vi har et repræsentativt demokrati. Det betyder bl.a., at dem vi vælger bruger tid på at sætte sig ind i ting som resten af befolkningen ikke skal bruge tid på at sætte sig ind i. Ved du eksempelvis hvordan styringsformen er på vores hospitaler? Eller mener du alt er så simpelt, at vi bare kan sidde på sofaen og styre det, og ingen behøver repræsentere os?

 65. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos “barnebrude ” ! Inger Støjberg har da ret ! –Det skal ikke finde sted i Europa ! –Noget svineri AT: En eller anden højt-betalt jurist ! Under-kender Ingers beslutning ! –De levebrøds-politikere har grav-alvorligt –indført Mellem-østens frastødende kultur til Danmark ! –NU ! vil det snart være slut med de levebrøds-politikere incl. muslimerne –der heller ikke forsørger dem-selv ! –Når valget kommer –og det gør det snart ! –Så er det også slut med Venstre-kræmmer-ministre ! –Helt slut !

 66. Af P Christensen

  -

  Naturligvis tåler en venstreradikal som Marstrand-Jørgensen ikke kommentarer.
  Venstreradikale har forlængst lært af deres nye yndlings-ideologi, islam,
  hvorledes alting hæves over enhver kritik.

 67. Af Niels Lemche

  -

  P CHRISTENSEN, og de højrenatioanle er gnavne, fordi hun ikke gider at se, hvad der kommer ud af deres skraldespande. Det forstår man egentlig godt.

 68. Af Niels Lemche

  -

  P CHRISTENSEN, og de højrenatioanle er gnavne, fordi hun ikke gider at se, hvad der kommer ud af deres skraldespande. Det forstår man egentlig godt.

 69. Af Maria Due

  -

  Tænk, jeg troede, at for den rene er alting rent.

  Men nu er det forfattet om til, at

  for den rene er det selvfølgeligt at råbe ned i kloakken, og hvis bundfaldet er heldigt,
  vil den rene måske endda nedværdige sig med et pip på facebook. Der er der jo også flere, der kan beundre glorien og starte en ren shitstorm for hende.

  Vi undværer nemt hinanden.

 70. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Vi har ikke opgivet menneske helt ! –Kun næsten ! –En hvid-skimmel-hest drattede i Åen –på et gods-areal !–Og sank helt ned i mudderet ! Så kun ørene var, at se ! –8 stærke mænd –fik et tov omkring den bange hest ! –De trak –og – trak –Og tilsidst fik de den skrækslagne hest trukket fri af mudderet ! –Vennerne (hestens flok-kammerater ) –Stod og trippede nervøse på bredden ! –Så ! –Endelig fik de 8 muskel-stærke rednings-mænd trukket deres ven fri –og pruuu–vrinsk –gensyn ! —Vi elsker når vores dyr bliver reddet fra en grum død ! –Det er det bedste – bedste –bedste !—Og, hvad skulle vi egentlig gøre, hvis mænd ikke var store –og stærke –og havde medlidenhed med de svage dyr ! –Så var vi slemt på spanden !

 71. Af bj. o. h.

  -

  Pladderhumanisterne er en samling hyklere, for deres humanisme gælder kun migranter.

 72. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! dit udsagn gælder forhåbentlig ikke mig ! –MEN Vi har en helt anden spændende historie på bedding NEMLIG AT: Belphégore –Spøgelset på Louvre ! –Der lagde gaderne øde i 1965 ! –Også i Danmark ! –Er kommet i en ny-indspildning ! –Uffe Ellemannn –sletter jo alle venstre-vennerne ! –Han er ellers meget interesseret i Juliette Greco–der spillede hovedrollen dengang !–Så ham om det ! –Så her er historien om spøgelset på Louvre ! tilgængelig for de stakler der lå i vuggen i 1965 !

 73. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! dit udsagn gælder forhåbentlig ikke mig ! –MEN Vi har en helt anden spændende historie på bedding NEMLIG AT: Belphégore –Spøgelset på Louvre ! –Der lagde gaderne øde i 1965 ! –Også i Danmark ! –Er kommet i en ny-indspildning ! –Uffe Ellemannn –sletter jo alle venstre-vennerne ! –Han er ellers meget interesseret i Juliette Greco–der spillede hovedrollen dengang !–Så ham om det ! –Så her er historien om spøgelset på Louvre ! tilgængelig for de stakler der lå i vuggen i 1965 !-

 74. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Mikkel Andersson

  “De hedder blandt andet Nigel Farage fra UKIP, Marine Le Pen fra Front National, Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti, Jimmie Åkesson fra Sverigesdemokraterne og Donald Trump fra Donald Trump.
  Der er alt rigeligt, jeg er ikke er politisk enig med de nævnte om. Men ikke desto mindre er det uomgængeligt, at de har haft visioner, som radikalt har afveget fra dem, som majoriteten af deres politikerkolleger har abonneret på og ihærdigt advokeret. ”

  Jeg er fuldstændig uenig med dig.

  Jeg synes netop, at det der kendetegner alle de højrenationalistiske partier i Europa (og Trump i US) er, at de IKKE har nogen visioner overhovedet, når det drejer sig om økonomi, vækst, klimaforandringer, international handel, skatteunddragelse , Vestens dalende befolkningstal o.s.v.

  De er alle fremmedfjendske og antimuslimske populister – men at kalde det en vision er helt ude i hampen.

  At indgyde frygt i befolkningen er deres mission – ikke vision.

 75. Af Niels Lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN: Godt brølt, løve!

 76. Af P Christensen

  -

  “Fremmedfjendske og antimuslimske populister…..”
  “Højrenationale, skraldespande….”

  Tja, i mangel af argumentation får den som sædvanlig ikke for lidt fra den døende venstrefløj.
  Angreb anses som bekendt for det bedste forsvar.
  Og selvkritik findes ikke på venstrefløjen.

  Og venstrefløjen med dens udtalte rigor mortis har ingen saglig argumentation for at
  de har kastet arbejder-og kvindekampen over højre skulder (ja, netop den side).
  For i stedet at kaste sig i armene på en mellemøstlig, middelalderlig lovreligion,
  hvor kvinder har samme selvbestemmelse som familiens hund.

  Prisen betales især af venstrefløjens nu tidligere målgruppe, lønmodtagerne/arbejderne.
  Som udover den sociale/økonomsike regning. tillige kun får ukvemsord i hovedet fra fløjen.

 77. Af p nie

  -

  Kommunister, debatsabotører, landsbytosser, pladderhumanister, drukkenbolte, slyngler og sinker favoriseres, mens de seriøse debattører chikaneres. Sådan er det i de fleste medier og debatter. Se dog “groft sagt” som ofte er herlig satire.

 78. Af bo p

  -

  Debattører som le mc he, lis be th, an ne li se, ju ul, nø r ager, j. ni el sen, lund, j. ha ns en, borg s mi dt og an de sen og lignende skal nok være glade for at debatten ikke er fri. For ellers ville deres postulater og “argumenter” i den grad blive pillet fra hinanden. Alle deres kommentarer ville blive udstillet som løg n, vås og plidder-pladder.

 79. Af Gert Hansen

  -

  Niels Juul Hanasen:

  Citat; ‘Jeg synes netop, at det der kendetegner alle de højrenationalistiske partier i Europa (og Trump i US) er, at de IKKE har nogen visioner overhovedet, når det drejer sig om økonomi, vækst, klimaforandringer, international handel, skatteunddragelse , Vestens dalende befolkningstal o.s.v.

  De er alle fremmedfjendske og antimuslimske populister – men at kalde det en vision er helt ude i hampen.’

  Afrika syd for Sahara har idag 962 mio. mennesker. Om blot en generation, altså i 2050 anslås de at være 2,123 mia. (FN medium variant). Vestlige Asien er idag 257 mio og ventes i 2050 at være 295 mio.

  Folk fra begge områder strømmer idag mod Europa. Da det er svært at se at disse lande i årene fremover vil skabe arbejde og ordentlige leveforhold for et flertal af deres befolkniger, må strømmen mod Europa (hvor skulle de ellers tage hen – Indien?) altså antages af fortsætte , opg formentlig i stigende styrke.

  Du nøjes med at hakke på ‘fremmedfjendske’ og ‘antimuslimske populistser’, og det ville være godt også at høre, hvorledes man konstruktivt skulle klare tilstrømning til Europa, af måske 500 mio. (for at tage et tal) mere eller mindre analfabeter med en kultur helt fremmed for den europæiske? Inden for de næste godt 30 år. Hvad er dine ‘visoner’ i denne anledning?

 80. Af Gert Hansen

  -

  Rettlese:

  Tallet for Vestlige Asien ovenfor skulle være 395 mio. og ikke 295 mio.

  Vi taler altså om, at nogle de områder der i dag leverer flygtninge til Europa, de næste 33 år (alt andet lige) forventes at øges med 1,3 mia. Da en del af de nuværende indbyggere i disse områder idag lever på existensminimum, er der god grund til at tro, at tilskuddet de kommende år ogsåvil have i denne kategori, og altså have incitament til at flygte.

 81. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Gert Hansen

  “Du nøjes med at hakke på ‘fremmedfjendske’ og ‘antimuslimske populistser’, og det ville være godt også at høre, hvorledes man konstruktivt skulle klare tilstrømning til Europa, af måske 500 mio. (for at tage et tal) mere eller mindre analfabeter med en kultur helt fremmed for den europæiske? Inden for de næste godt 30 år. Hvad er dine ‘visoner’ i denne anledning?”

  Nu forholdt jeg mig til de partier, som Mikkel Andersson fremhævede som visionære. At jeg synes, at det er noget vrøvl at kalde dem visionære fremgår af mit ovenstående indlæg.

  Du har fuldstændig ret i, at den voldsomme tilstrømning af flygtninge og migranter til Europa er et kæmpestort problem, som vi bliver nødt til at løse. Jeg mener heller ikke, at Europa kan ‘absorbere’ det kæmpeantal, der må forventes at søge mod Europa, hvis vi som nu ’sidder på hænderne’. Med det dalende befolkningstal i Vesten (UK mangler 20.000 i sundhedsvæsenet), så bør vi naturligvis tage imod dem, vi har brug for, som ikke er mange i den globale sammenhæng.

  Hvis vi ønsker at flygtninge forbliver i nærområderne og migranter bliver hjemme, så må vi i EU (gerne hele Vesten) gå sammen om at udarbejde kæmpeinitiativer, der kan formå disse mennesker til opgive tanken om Europa som det forjættede land. Det kommer til at koste det ‘hvide ud af øjnene’, men jeg tror på, at et stort flertal vil acceptere prisen, hvis det kan betyde, at vi ikke skal leve i den frygt som højrenationalisterne lever højt på.

  Andre eksempler på tæt samarbejde i EU er miljø og klima, kontrol med finansverdenen og skattely, hvor de enkelte lande intet kan gøre alene.

 82. Af Niels Juul Hansen

  -

  @P. Christensen

  ““Fremmedfjendske og antimuslimske populister…..
  Tja, i mangel af argumentation får den som sædvanlig ikke for lidt fra den døende venstrefløj”.

  Du må lade mig vide, hvis du ikke mener, at der findes dokumentation for, at de nævnte partier og personer er fremmedfjendske og antimuslimer.

  Jeg formoder, at du accepterer en racismedom som dokumentation.

 83. Af THOMAS. BORGSMIDT

  -

  Landsforrædder, skolelære og kommunistsvin udgyder for meget ævl uden, at have en meeening.
  Det er hvad i er, hele bundtet.

 84. Af J. Hanse n

  -

  AF MARIA DUE – 6. FEBRUAR 2017 11:32
  “J. HANSE N – 6. FEBRUAR 2017 10:44
  Det er der så til gengæld andre, der gør, og det er ikke småting, hvad de borgerlige kvindelige bloggere har været udsat for.”

  Kære Maria Due.
  Som du ser på Borgsmits svinske indlæg til dig på Ellemanns blog.
  Så er det også højrefløjen som tilsviner højrefløjen.
  Jeg fatter ikke, at Ellemann accepterer den slags.
  Men på Ellemanns blog er alt åbenbart tilladt.
  Hvis bare man mener det samme som Ellemann.

 85. Af Bjørn Sørensen

  -

  Det der politisk adskiller i dag er ikke højre eller venstre men derimod mellem dem som vil forsvare det nationale, det lokalpatriotiske, det som vi har kært, det som vi er opvokset med, det som er vores dagligdag, vores familie, venner og kollegaer- og så dem der synes at det globale, det multikulturelle, det fremmede er så interessant og berigende.

  En ting er sikkert og det er at globaliseringen har ødelagt tilværelsen for alle dem som har mistet deres job, fordi de er blevet overført til Kina og andre lavtlønslande, og indtil videre er der ingen udsigt til at lavteknologiske jobs kommer tilbage, medmindre man vil beskytte lokal produktion.

  Næsten halvdelen af befolkningen er svage læsere eller analfabeter, hvorfor deres verden er afhængig af den lokale lingo, og i DK er det dansk.
  Selv svensk er for mange for besværligt at forstå.

  Denne halvdel af befolkningen, det såkaldte tavse flertal har med globaliseringen set deres tilværelse bliver forringet, og for mange ødelagt, de sidste 20-30 år, uden at vores politikerne har formået at løse problematikken.

  De veluddannede derimod finder globaliseringen, som formidler af deres ambitioner og muligheder, men de ud udgør højest 25% af befolkningen.
  For dem er globaliseringen, de åbne grænser, det multikulturelle bare vidunderligt, for de kan jo bare gemme sig i velhaverghettoer uden at blive besværliggjort af indvandrerghettoerne.
  Carsten Jensen bor bekvemt i sin patricierlejlighed på Østerbro, bekvemt langt væk fra det multikulturelle Nørrebro.

 86. Af Maria Due

  -

  AF J. HANSE N – 7. FEBRUAR 2017 03:09

  Der er “psykoerne”, som ikke vil have kvinder i “deres” sandkasse, medmindre de tilhører et bestemt selskab, som lukker øjnene. og så er der de politiske, og jeg er glad for, at jeg skal på en lang ferie og ikke er “frihedskæmper”. Det ord er ved at få en ubehagelig ny klang.

 87. Af J. Hanse n

  -

  AF MARIA DUE – 7. FEBRUAR 2017 07:06
  “Der er “psykoerne”, som ikke vil have kvinder i “deres” sandkasse, medmindre de tilhører et bestemt selskab, som lukker øjnene. og så er der de politiske, og jeg er glad for, at jeg skal på en lang ferie og ikke er “frihedskæmper”. Det ord er ved at få en ubehagelig ny klang.”

  Ja. Efterhånden bør man vel næsten være beæret over at blive kaldt for landsforræder og redepissser.
  Når man ser navnene på de typer som slynger om sig med disse ord.

 88. Af Niels Lemche

  -

  BJØRN SØRENSEN, ævl ævl og ævl. Jeres taktik er at fortælle folk, at de har det skidt, og det bliver I ved med, uanset at de næppe nogensinde har haft det bedre. Hele jeres elendige kontrafaktiske propaganda, der går ud på at ødelægge det samfund, som I vil have forvandlet til et nationalkonservativt helvede. Hvor mange stemmer tror I egentlig, at I ville få ved et valg, hvor I stod frem og ærligt fortalte folk, hvad jeres idé om det danske samfund kom frem på ærlig vis?

 89. Af Arvid Holm

  -

  Hvis godhed måles i medfølelse og uselviskhed, må rige mennesker være onde.
  For de ville naturligvis dele deres rigdom med fattige, hvis de var gode.
  I Bibelen står således skrevet: Den riges vej gennem Paradisets port er lige så vanskelig som kamelens vej gennem nåleøjet.
  Målt med en global målestok for rigdom er alle danskere rige og dermed onde, for der er en vrimmel af hjælpeorganisationer, som gerne fordeler alle og enhvers penge.
  Nogle forfængelige danskere forsøger imidlertid at gennemtrumfe en anden målestok for godhed, der giver et mere smigrende resultat for dem selv.
  For at kunne regnes som god skal man agitere for med åbne arme at modtage tilrejsende fra verdens uroområder.
  Gør man det, kan man beholde sin rigdom og alligevel have status som god.
  For man kan trygt regne med, at agitationen møder så voldsom modstand, at tilstrømningen ikke når et omfang, så man ad den vej bliver fattig ved at dele med andre.
  Det er derfor vanskeligt at tro noget positivt om de forfængelige, der selv hævder at være både kloge og gode.
  Er de subjektive mennesker uden overblik eller er de simpelthen hyklere?

 90. Af Niels Lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN, der er ikke meget at gøre andet end at vise tydeligt, at vi er ved at begå kollektivt selvmord. Befolkningstallet er på vej ned i hele den vestlige verden, og særlig markant måske i Rusland. Det er stærkt på vej ned i Kina, Japan, Sydkorea, men holder sig i dele af Afrika, hvor der er en kraftig tilvækst i lande som Egypten. I USA har man erkendt, at det måske er det største problem af alle (“man” indbefatter måske ikke Trump).

  OK, hvad kan man gøre? Der bliver rift i den næste generation om at gafle indvandrere til sig. Afrika kan levere; men så mange mennesker bor der nu ikke på dette kæmpestore kontinent. Jeg har ikke noget overblik over fertiliteten i Syd- og Mellemamerika. Canada har åbenbart forstået det. Det er vel baggrunden for Trudeaus velkomst til flygtningene: “Vi har brug for jer!”

  Det her er et universelt problem, der næppe kan løses, for at sige det, som det er. Der er simpelthen ingen vilje til at sætte sig sammen og overveje modforholdsregler (f.eks. enorme subsidier til børnefamilier og enorme investeringer i uddannelsessystemerne på alle niveauer). Men hvem havde troet på, at mennesket ville ødelægge sig selv ikke ved hjælp af A-våben, men ved et stadigt dalende fødselstal?

 91. Af Kent Andersen

  -

  Jesus! Man skriver en stille og fredelig kommentar. Efter 10 minutter er hele sporet spammet med 10.000 kommentarer af de samme folk der skriver på alle blog’s her på b.dk, som tror, at vi alle altid er interesserede i at læse en fristil fra dem om alle emner. Der er vidst ingen grund til at nævne navne. Hvis du har skrevet +10 indlæg her er du nok een af dem. Skriv dog til hinanden pr. email! Gør dog noget ved det Mikkel Andersson! De smadrer alle debatter!

 92. Af Niels Lemche

  -

  KENT ANDERSEN, prøv lige at fortælle os, hvad du mener med ordet “debat”?

  Hvis en debat skades, må det være på grund af indlæggenes karakter og ikke deres antal.

 93. Af Niels Larsen

  -

  P Christensen

  Bortset fra, at muslimer ikke har hund – den er et “urent” dyr – så har du ret.

  Muslimske kvinder har lige så store rettigheder, som den urene hund. Nemlig absolut ingen.

  Derudover har du helt ret. Venstrefløjspartierne sælger uhæmmet ud af vore værdier. Både faste og åndelige. Og uden at få andet end vold, hærværk, socialt bedrageri og mord til gengæld.

  Gert Hansen

  Niels Juul Hansen vil underkaste sig betingelsesløst, hvis han ikke allerede har gjort det. Det samme vil samtlige væmligboere, radiGALE slyngler og andet skidtfolk.

  Kun højrefløjen er indstillet på kamp med andet end ord.

  Den eneste vision venstrefløjsere som NJH har, er visionen om det fredelige og velfungerende multikulturelle, multietniske samfund, som alle fornuftige mennesker forlængst har indset kun er en vanvittig, ugennemførlig ide, som kun medfører det ovenfor nævnte vold, hærværk, socialt bedrageri og mord – indtil videre.

  På et tidspunkt medfører det borgerkrig.

  Lemche: “Jeres taktik er at fortælle folk, at de har det skidt”

  Vi har det da betydeligt ringere end hvis vi ikke havde en udlændingebyrde på mellem 16 og 150 milliarder pr. år – der er usikkerhed om tallets størrelse, men der er tale om en så stor byrde, at det helt ubetinget går ud over danskernes velfærd.

  Det kunne måske hjælpe på det svindende etnisk danske børnetal, hvis ikke vi hver især skulle betale til de stærkt uønskede undermålere sydfra?

 94. Af Kent Andersen

  -

  Niels Lemche : En debat mellem 20 mennesker på en time: 20 mennesker der taler ca. samme tid, og kommer med hver deres pointe. Ikke 5 mennesker, der snakker 55 minutter, hvor de sidste 15 mennesker får hver 20 sekunder til at sige en sætning. Jeg er sikker på, at hvis du spørger een af disse heldige 5 mennesker, så vil de alle sige, at deres “indlægs karakter og kvalitet” gør, at de skal snakke hele tiden. Personligt browser jeg hurtigt henover disse evige indlæg, tænker “åh nej – så er denne debat også smadret”, og går derefter over på jp.dk eller lignende. Jeg er sikker på du nu vil plapre videre, og forsvare dig, men jeg stopper her.

 95. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche: “og de højrenationale er gnavne, fordi hun ikke gider at se, hvad der kommer ud af deres skraldespande.”

  Bestemt ikke. Jeg undlader ganske enkelt at læse hendes “blog”, når hun ikke tillader kommentarer.

  Så det eneste, hun får ud af det, er at hendes budskab ikke når frem. 🙂

 96. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Niels Juul Hansen vil underkaste sig betingelsesløst, hvis han ikke allerede har gjort det. Det samme vil samtlige væmligboere, radiGALE slyngler og andet skidtfolk.
  Kun højrefløjen er indstillet på kamp med andet end ord.
  Den eneste vision venstrefløjsere som NJH har, er visionen om det fredelige og velfungerende multikulturelle, multietniske samfund, som alle fornuftige mennesker forlængst har indset kun er en vanvittig, ugennemførlig ide, som kun medfører det ovenfor nævnte vold, hærværk, socialt bedrageri og mord – indtil videre”.

  Jeg har tilgode at at den yderste nationalistiske højrefløj komme med realistiske (ladsiggørelige) bud på, hvorledes vi skaber en bedre integration af de mennesker, som har permanent opholdstilladelse i Danmark.

  Jeg har overfor nævnt, at vi i samarbejde med alle de andre lande i Vesten skal finde løsninger der betyder, at vi kun modtager de mennesker, der kan beskæftiges.

  Jeg mener ikke, at USA, Storbritannien og Canada, som i dag er multietniske kan betegnes som ‘venstrefløjsere’. Ikke efter dansk målestok.

  Du betragter selv Nye Borgerlige som Danmarks redning, fordi Dansk Folkeparti er blevet for ‘mainstream’ og ikke er EU-modstandere, kun EU-kritikere.

  Hvis dit ‘nye’ parti kommer over spærregrænsen ved næste valg, så bliver det spændende at se, hvem de kommer til at samarbejde med. Alle de andre partier ryster på hovedet og siger, at Nye Borgerlige har foreslået en økonomisk politik. hvor de mangler at finansiere 150 milliarder kroner.

  Du mener, at du og Nye Borgerlige taler på folkets vegne. Efter næste valg ved vi bedre, hvor mange procent af det danske folk du og Nye Borgerlige repræsenterer.

  Formodentlig ikke så mange som Alternativet.

 97. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS JUUL HA NSEN – 7. FEBRUAR 2017 10:39
  “Du mener, at du og Nye Borgerlige taler på folkets vegne. Efter næste valg ved vi bedre, hvor mange procent af det danske folk du og Nye Borgerlige repræsenterer.”

  Jeg håber, at nye Borgerlige får 1,9 procent af stemmerne.

 98. Af Niels Lemche

  -

  KENT ANDERSEN, så du vil bare have censur. Skidt være med kvaliteten. Der skal være de samme fem minutter til hver. Fint for en TV-debat, men ærlig talt uden relevans for en skreven debat.

  Men hav det godt ovre på JP: Der sker ikke ret meget der.

 99. Af Niels Lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN, de har tydeligt og ofte sagt, at de ikke vil have integration, men seperation!

  De skal druknes i Middelhavet, og hvis de allerede er her, koncentreres i lejre med pigtråd omkring.

 100. Af Kent Andersen

  -

  Niels Lemche : Hemmelighed : Ikke alle synes, at dine indlæg er af høj kvalitet. Jeg censurerer dagligt min søn, når han råber så højt, at vi andre ikke kan tale sammen. Det er han meget utilfreds med. Det har børn vidst svært ved at forstå.

 101. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ Niels Lemche – “ævl ævl og ævl. Hele jeres elendige kontrafaktiske propaganda, der går ud på at ødelægge det samfund, som I vil have forvandlet til et nationalkonservativt helvede”

  Hvordan kan et nationalkonservativt samfund være et helvede, når det reelt er en samfundsmodel der bygger på anstændighed og et samfund hvor alle indenfor landets grænser skal have mulighed for udfoldelse.
  Fuld beskæftigelse er fundamentet i et anstændigt samfund, som også er bevidst om at vi er alle forskellige og har forskellige evner og talenter, hvorfor et anstændigt samfund vil sørge for at der er plads til at alle kan få udfoldelse.

  Globaliseringen har vi set gavner en lille elite, hvis grådighed er ved at overgå forholdene før den franske revolution.

  Det tavse flertal har længe set den udvikling, samtidigt med at deres tilværelse og fremtidsudsigter forringes.

  Så takket være at vi har demokratiske tilstande, kan befolkningen give deres besyv.

  i UK valgte man Brexit og i USA Trump.
  Så det skal blive interessant at se hvad vælgerne i Frankrig, Nederlandene og Tyskland beslutter.

  Det der foregår er en antiglobaliseringsbølge som bliver forstærket af den forringelse af levestandarden som mange oplever, samtidigt med at eliten opfører sig som Joakim von And.

  Så Hr Lemche kom med nogle argumenter i stedet for dine mishagsytringer og skinhellige bedreviden.

 102. Af Niels Lemche

  -

  KENT ANDERSEN, den, der vil behage alle, behager ingen. Skriv dig det bag øret.

 103. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Lemche

  Jeg tror, at Trump, Brexit, Putin og hans støtter i de europæiske højreekstremistiske partier er blevet et et ‘wake-up call’ for gode centrumvenstre og borgerlige kræfter.

  Trump og hans rådgiveres løgne er nu blevet daglig forsidestof i aviserne og hovednyheder på TV – og det er blevet tydeligere for hver dag der går, at de højrenationalistiske partier i Europa IKKE har eet eneste bud på løsningen af de store globale udfordringer.

  De finder en prügelknabe – indvandrere, flygtninge og pressen – og forsøger at skabe en frygt i befolkningen.

  “You can fool ………”

 104. Af Niels Lemche

  -

  BJØRN SØRENSEN, som jeg ser det, består dit indlæg af en lang række postulater, med måske to undtagelser: Trump i USA og BREXIT, selv om det sidste nok har mest med britisk partikularisme at gøre.

  Franskmændene vælger ikke Le Pen og tyskerne ikke en fra Pegida, så meget kan garanteres. Derefter er hollændernes beslutning ligegyldig. Men det skal siges, at hele denne misère må fremtvinge overvejelser om, hvad vi vil i EU og Europa i fremtiden. Her betyder valget af Trump mest: Kan vi i fremtiden i den grad bare regne med USA, der er en stormagt, som givetvis får mere end vanskeligt ved at beholde sin status.

  Men vi er unægtelig klogere, når franskmændene har valgt deres præsident.

  Og så dette med at dække sig bag ‘anstændighedens maske’. Nej, I er ikke anstændige. Nyrops udtalelse om DF holder stadig: I bliver aldrig stuerene. At politikerne efter ham så alligevel inviterede dem inden for, det siger mere om politikere end om DF. Og jer til højre for DF, I kalder jer anstændige, mens I konstruerer jeres eget parallelunivers af løgne og usandheder (der er en lille nuanceforskel). I er jo ikke andet en en patetisk samling demagoger, der helst vil lukke jer inde i kolonihaven og drikke kaffe og spise wienerbrød og hejse Dannebrog, idet I glemmer, at kaffen kommer ude fra den store verden, og wienerbrød har navn efter en østrigsk by, mens Dannebrog egentlig er et johannitterflag.

 105. Af Gert Hansen

  -

  Niels Juul Hansen:

  Citat: ..’ at vi ikke skal leve i den frygt som højrenationalisterne lever højt på.’

  Spar os for det pladder. Vi har her at gøre med et fænomén der også angår ‘pladderhumanister’, om end de af een eller anden grund ikke vil indrømme det. At anvende negative stigmater som ‘højrenationalister’ og ‘pladderhumanister’ umuliggør en rationel debat.

  Citat: ‘Jeg har overfor nævnt, at vi i samarbejde med alle de andre lande i Vesten skal finde løsninger der betyder, at vi kun modtager de mennesker, der kan beskæftiges.’

  Se, nu begynder vi at nærme os noget rationelt. Dette er noget stort set alle lande gør, bortset fra dem i EU. Så kan man synes om princippet eller ej, men det er ellers helt normalt, at lande (uden for EU) kun importerer indvandrere med arbejdsmæssige kvalifikationer der er brug for i samfundet, eller bringer en stor sum penge med sig, der gør, at de ikke kommer til at ligge indvandrer landet økomomisk til last. Bortset fra det, er der ikke megen vits i at møde op i Langbortistan, og anmode om forsørgelse og sociale goder.

  Citat: Jeg har tilgode at at den yderste nationalistiske højrefløj komme med realistiske (ladsiggørelige) bud på, hvorledes vi skaber en bedre integration af de mennesker, som har permanent opholdstilladelse i Danmark.’

  Vi har også tilgode at se centrum-venstre gøre noget ved ‘integrationen’. Det har man, fra alle sider, prøvet på i 35-40 år nu, og det er almindelig accepteret, at det går ad h… til. På den anden side er der ingen krav fra dansk side om, at indvandrer skal lade sig integrere. (Hvorledes dette begreb så skal defineres? Det er det ikke, og det er således overladt til enhver at lægge sin egen fortolkning idet, og debattere derudfra. Hvorledes definerer du det?). Når der er tale om at mange indvandrere og deres efterkommere ikke er ‘integreret’, må det være fordi de ikke ønsker at blive det. Det er sivet ind visse steder, hvorfor eksempelvis visse ‘højrepopulistiske’ ‘ fremmedfjendske’, vil du nok betegne dem, lande i Østeuropa ønsker at foretage en sindelagsmæssig sortering af visse indvandrere, for at undgå, at få paralelle samfund uden berøringsflader. Men som sagt har det ikke været nogen betingelse for indvandring til Danmark, og andre Vesteuropæiske lande såsom Tyskland og Frankrig, der også har indrømmet at de har problemer. Ja, selv et traditionelt multi-kulti land som Singapore, der altid har været multi-kulti, har indrømmet, at i den sidste generation har der været en samfundsgruppe, man ikke kan ‘integrere’.

 106. Af - Niller

  -

  Når politikere går foran , og ingen følger efter !
  Ja det kan da også undre mig når man ser på hvordan de forstår at forgylde sig selv.
  Nå ! Men det var nok ikke sådanne at jeg skulle forstå den tekst -og dog -måske ligger sandheden i at politikerne har mistet fornemmelsen for hvad der bekymrer almindelige danskere ,eksempelvis ønskes en højere pensionsalder for disse- mens de samtidig bibeholder en attraktiv pensions ordning for sig selv -derfor er der ingen der gider følge dem

 107. Af Gert Hansen

  -

  Niels Lemche:

  Citat: ‘NIELS JUUL HANSEN, der er ikke meget at gøre andet end at vise tydeligt, at vi er ved at begå kollektivt selvmord.’

  Det er rigtigt, når vi taler om visse lande, ikke mindst de teknologisk og uddannelsesmæssigt højst rangerende i verden.

  Citat: ‘..men holder sig i dele af Afrika, ..’

  Ja, mon ikke. Det ikke alene holder sig, det vokser i den grad.

  Citat: ‘Afrika kan levere; men så mange mennesker bor der nu ikke på dette kæmpestore kontinent.’

  Kan de? Gør der ikke?

  Iflg. FN bor der i 2015 962 mio. i Afrika syd for Sahara. TFR for denne region andrager i 2015 5,10. Det forventes således, at der i 2050 vil være 2,123 mio. og i 2100 4,0 mia. (FN medium variant). Og alt andet lige, selvfølgelig. Så der er, og bliver, en del du kan tage af, så du kan være helt rolig. De kommer under alle omstændigheder. Vi skal blot vænne os til at se kandidater fra universiteterne i Timbuktu, Kananga og Khartoum i fremtiden. Langt hovedparten, og de andre, vil nok være analfabeter, men så skal de bare i skole.

  Da du ikke nævner andet end Afrika, har jeg ikke taget MØNA og Sydasien med – men der er, som vi ved, og bliver i fremtiden, også mange at få derfra.

 108. Af Allan Hansen

  -

  Hijrah!

  France 24.

  https://youtu.be/UyxgZkhJZSQ

 109. Af Bjørn Sørensen

  -

  @Niels Lemche
  Du minder mig om Morten Østergaard, som da vi sidst havde valg stod på torvet i Hillerød og repræsenterede Radikale Venstre.
  Jeg stillede ham nogle spørgsmål om uddannelse, specielt efteruddannelse af ledige, som jo ikke er særligt vellykket.
  Selvfølgelig fik jeg ikke noget svar andet end undvigelser, det sædvanlige politiker bla-bla.

  Du skylder at give en forklaring på hvordan du vil løse den voksende ledighed blandt de ufaglærte, som de sidste 25 år stadig uændret udgør 25%.
  Og den fremadskridende digitalisering vil de næste 10 fordoble ledigheden.

  Som en der har beskæftiget sig med undervisning et helt liv, burde du have en mening om hvordan vi skal løse den problematik, at halvdelen af befolkningen ikke er særligt boglige.

  I USA stemte de på Trump, fordi politikerne alt længe lovede at arbejde for jobs, som bare forsvandt, uden at de formåede at gøre noget ved det.

 110. Af Niels Lemche

  -

  BJØRN SØRENSEN, jeg ville gøre det modsatte af den nuværende regering og give fri undervisning til alle, inklusive omskoling. Jeg ville sætte mennesket først, ikke DJØFerne og deres skemaer. Det lykkedes mig i min tid på universitetet at sabotere flere af de tiltag, der bare skyldtes krav om effektivisering uanset de menneskelige tab, de medførte.

  Der er kun én måde at komme videre på: Giv de mennesker, der gerne vil videre, de muligheder, de har brug for.

  Jeg havde i mit HJV-kompagni en ung mand, Fritz, tidligere Leopardfører i hæren. En herlig gut med store næver. Han blev arbejdsløs der i begyndelsen af 1980erne, da det stod værst til. Nå, jeg mødte ham to dage efter og spurgte om, han havde udsigt til noget. “Ja, jeg er allerede i arbejde igen. Jeg havde s’gu ikke tid til at være arbejdsløs.”

  Vejen frem er uddannelse, uddannelse, uddannelse på et så højt niveau, som eleverne kan magte. Sænk aldrig overliggeren, men vær altid solidarisk med dine elever. Så klarer de den.

  Naivt? Måske, men hellere det end kynisk.

  Og så til alle: Kald mig ikke radikal. Det har jeg aldrig været,og det bliver jeg aldrig. Hellere en kommunist end en radikal: En kommunist må man skyde, en radikal aner man ikke, om man må eller ikke må!

 111. Af Niels Lemche

  -

  BJØRN SØRENSEN, jeg ville gøre det modsatte af den nuværende regering og give fri undervisning til alle, inklusive omskoling. Jeg ville sætte mennesket først, ikke DJØFerne og deres skemaer. Det lykkedes mig i min tid på universitetet at sabotere flere af de tiltag, der bare skyldtes krav om effektivisering uanset de menneskelige tab, de medførte.

  Der er kun én måde at komme videre på: Giv de mennesker, der gerne vil videre, de muligheder, de har brug for.

  Jeg havde i mit HJV-kompagni en ung mand, Fritz, tidligere Leopardfører i hæren. En herlig gut med store næver. Han blev arbejdsløs der i begyndelsen af 1980erne, da det stod værst til. Nå, jeg mødte ham to dage efter og spurgte om, han havde udsigt til noget. “Ja, jeg er allerede i arbejde igen. Jeg havde s’gu ikke tid til at være arbejdsløs.”

  Vejen frem er uddannelse, uddannelse, uddannelse på et så højt niveau, som eleverne kan magte. Sænk aldrig overliggeren, men vær altid solidarisk med dine elever. Så klarer de den.

  Naivt? Måske, men hellere det end kynisk.

  Og så til alle: Kald mig ikke radikal. Det har jeg aldrig været,og det bliver jeg aldrig. Hellere en kommunist end en radikal: En kommunist må man skyde, en radikal aner man ikke, om man må eller ikke må!

 112. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Når ingen går foran, men ingen følger efter ” ! –Vi hentyder til Dr ´s fråseri –på licens-betalernes vegne ! –Dir. Haagerup (Jyde af guds nåde) –Skal fyres prompte ! –Han skal også tilbage betale samtlige “flyv-bonus-point” –Som han har beholdt for-sigselv ! –Når jyderne får storheds-vanvid ! –Så runger det i hele kongeriget ! —Manden er jo en tyveknægt –Og tag da også general-direktørinden med under samme hat ! –FYRING –intet mindre –OG uden efter-vederlag af nogen art !

 113. Af Allan Hansen

  -

  FOCUS

  Jeg ser France 24 hver dag.
  Alle kan se med over nettet
  France 24. com

  http://www.france24.com/en/20170201-focus-jordan-terror-attacks-spillover-syria-iraq-islamic-state-jihad-home-grown

 114. Af Allan Hansen

  -

  Jeg ser også Fox News hver dag!
  Alle kan se med over nettet
  Fox News. com

  http://video.foxnews.com/v/5313333644001/?#sp=news-clips

 115. Af Kent Andersen

  -

  Niels Lemche : “Den, der vil behage alle, behager ingen”. Det står allerede bag øret. Det har bare ikke nogetsomhelst at gøre med det vi taler om.

  “Den, der vil smide alle i fængsel, smider ingen i fængsel”. Skriv dig disse ligepræcis ligeså kloge ord bag øret.

 116. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche: “De skal druknes i Middelhavet, og hvis de allerede er her, koncentreres i lejre med pigtråd omkring.”

  Bestemt ikke. De skal deporteres, hvis de ikke i løbet af 2 år er selvhjulpne. Og nye skal ganske enkelt ikke ind i landet.

  Og at det er en rigtig god ide understreges vel bedst af, at nu er unge danskere ved at gå til modangreb overfor de hærgende sydfra – afghaneren, som blev svedet af i går. Har man lov til at håbe, at det er et wake up call, som politikerne fatter – eller er det trods alt for meget at håbe på? 🙁 Der vil komme mange flere af den slags pay backs.

  Hvad er det, der får vore politikere til i modstrid med al sund fornuft at skabe samfund, som overalt på kloden udmærker sig ved mistillid og had mellem befolkningsgrupperne? Og så endog lade uuddannede og generelt dummere end det europæiske gennemsnit komme til et område, hvor ufaglært arbejdskraft i forvejen er i overskud?

  Hvor meget er disse politikere klar til at ofre for at holde en tåbelig og malplaceret pladderhumanistisk fane så højt hævet, at fødderne svæver i den tomme luft? Og vore samfund langsomt forringes og forarmes.

  Det er ikke flere arbejdstagere, der bliver brug for fremover. Det er færre. Robotterne tager over på flere og flere områder. Og mennesker, som kræver særhensyn og bliver lettere fornærmede end det er at sige “fuck” står ikke forrest i jobkøen.

  Og når Niels Juul Hansen efterspørger realistiske bud fra højrefløjen på, hvorledes vi skaber en bedre integration, når han ved, at venstrefløjen har fejlet ynkeligt og totalt i netop det spørgsmål de seneste 40 år – og han også ved, at vi så absolut ikke vil have integration, men repatriering af flest mulige og tvungen assimilation af de resterende. Vi vil ikke lefle for de fremmede eller tage det mindste hensyn til deres tro eller kultur. Vi vil kræve dansk kultur hele vejen igennem.

  I modsat fald står det de fremmede frit for at udvandre; ingen vil savne dem!

  Lemche: ” Kald mig ikke radikal. Det har jeg aldrig været, og det bliver jeg aldrig. Hellere en kommunist end en radikal: En kommunist må man skyde, en radikal aner man ikke, om man må eller ikke må!”

  Ikke noget problem; giv en radikal et valg mellem 2 muligheder – så er han optaget af at spekulere over valget resten af livet. 🙂 Og en kommunist skal man sgu skyde!

 117. Af Allan Hansen

  -

  Filosofikum eller opium?

  Hvorfor nu alt denne overvågning?
  Tja, det kan blive meget svært, at svare på!
  Men den er tilsyneladende nødvendig.
  Man har brugt spioner i flere tusind år – man må
  vide hvad “fjenden,, har gang i,,,,,,, ellers er man bagefter,

 118. Af Allan Hansen

  -

  Jeg spurgte en god ven (han er x muslim ), om
  hans mening om den “såkaldte,, islamisk stat.
  Jo, siger han med et smørret grin – det er
  en tro kopi af røverhvding og slavehandleren Mahund!
  Alt hvad du behøver er to bøger – De sataniske vers også kaldet Koranen
  (der findes flere forskellige) og djævelens bog – Sharialov
  så har du en islamisk stat!
  Han ved godt, at har læst flere forskellige koraner
  og studeret sharialoven! Disse to bøger har udslettet
  flere mennesker end alle andre forbryderorganisationer!
  Det kunne være interessante, at vide hvor mange af disse hel dags
  debattør – “Niels kuben,, der overhovedet har læst disse blodige bøger?

 119. Af Niels Lemche

  -

  ALLAN HANSEN, har du læst dem, for det er nogle interessante oplysninger, du kommer med: 1) flere forskellige udgaver af Koranen? Hvilke? Der er kun én, og så er der oversættelser, men de har ingen normativ værdi. Og sharia er ikke en bog, det er en tradition. Prøv at orienter dig herom. Du tænker jo alene i vestlige baner, hvor sådan noget står i bøger.

 120. Af Allan Hansen

  -

  Peter Fladfisk – jeg gider dig ikke
  du er simpelthen for ubegavet!

  Jeg har tre forskellige koraner – der er over 100 års forskel!
  Og NEJ det er ikke helt den samme “koran,,
  Den første er fra 1915, og jeg kan se på navnet, at den
  stammer fra Indonesien: Den anden er fra 2000 Islamic Propagation
  Birmingham. Den første jeg læste for 30 år siden er A. Madsen koran 1963.

  Sharialov hedder: Reliance of the Traveller ( 1232 side) og stammer fra Cairo i
  1200 tallet – den kan man købe Amazon.com
  På højre side står teksten på Arabisk og på venstre side teksten
  på engelsk! Og JA jeg har læst hele lortet! Klovn igen!!

  https://youtu.be/J_2PMeRdIyo

 121. Af Allan Hansen

  -

  Jeg har læst flere tusind bøger i løbet af mit liv og stadige nye kommer til, men koranen er uden tvivl det mest primitive lort jeg nogensinde har læst – ja, velsagtens det mest primitive lort, der nogensinde er skrevet og man forstår da godt, at ingen vil lægge navn til denne primitive bog, som Voltaire kaldte ” en besynderlig og komplet ubegribelige bog”. Det er ikke alene vantro men vanvid. Koranen er en lang, tung, usammenhængende, selvmodsigende og dermed komplet umulig at forstå. Man forstår da godt, at folk i Vesten ikke orker at pløje sig igennem denne umulige og besynderlige bog.

  Den berømte Skotske filosof David Hume (1711-76) har denne skarpe kommentar:
  ”Koranen er en vild og absurd forestilling. Koncentrerer vi os om Muhammeds fortællinger, vil vi hurtig opdage, at han priser eksempler på forræderi, umenneskelighed, grusomhed, hævn og snæversyn, som er aldeles uforenelig med et civiliseret samfund”.

  ”Koranen lærer os at dræbe afgudsdyrkerne og de vantro, der afviser islam” Gholam-Reza Fada, 1980.

  I mit bibliotek, der som sagt tæller mange hundrede bøger finder man tre vidt forskellige koraner den ene mere afskyelig end den anden 1.) The Koran by N. J. Dawood. 1915. 2.) The holy Quran by Abdullah Yusur Ali 2000. og Koranen af A. S. Madsen 1967. Kronologien er misvisende, nogle vers er fjernet og andre har skiftet plads osv. For en nærmer kronologisk redegørelse se: Which Koran? – Ibn Warraq. Der har ned gennem tiden været mange forskellige koraner i omløb og man har kendskab til mindst otte vidt forskellige koraner, så noget kunne tyde på, at denne allah ikke selv kan huske hvad den siger fra den ene dag til den anden.

  Siden middelalderen stod teologernes arbejde med en vurdering af Koranen i vesten i stampe, fordi filosofiske strømninger siden oplysningstiden havde taget magten fra teologien. Men siden 1880 er der på den teologiske videnskabelige front for alvor sket noget indenfor Koranforskningen i den vestlige verden. Med udgangspunkt i den middelalderlige forståelse af, at islam i høj grad er afhængig af Det gamle Testamente i forkvaklet og fordrejet form.

  Anderledes forholder det sig med papyrusfund af Koranen. Disse blev ikke modtaget med lige stor glæde i alle kredse. Det viste sig for alvor efter 1972, da håndværker under restaurering af Sana´as store moske i Yemen mellem to lofter fandt en mængde pergamenter og bogrester, som var skadet af slid, ælde og insekter. Fundet vakte ikke den store interesse i den muslimske verden. Det stod dog klart, at papirdyngerne vitterlig var en såkaldt ”Korangrav”- et sidste hvile sted for Koraner. Nogle af skrifterne kan muligvis dateres til slutningen af det 7.århunderde samt til det ottende århundrede dvs. fragmenterne er de ældste Koraner, som hidtil er fundet. Det specielle var, at nogle af fragmenterne viste klare afvigelser fra den kendte Koran. Sådanne afvigelser volder den hidtidige muslimske Korantolkning vanskeligheder, idet islamisk teologi hævder, at Koranen, som den fremtræder i dag, simpelthen er den samme perfekte, tidløse og uforanderlige ord fra Allah, som den altid har været. Gerd Puin ved universitet i Saarbrücken var den første forsker, der som specialist i arabiske håndskrifter fra begyndelsen af 1980erne kastede sig over undersøgelsen og han fandt tekster skrevet som palimpsest dvs. skrifter skrevet ovenpå en ældre tekst, som er slettet for at give plads for en ny ovenpå den udviskede. Nu begyndte myndighederne i Yemen, at få kolde fødder, da man anede, at fundet reelt kunne blive en bombe under den islamiske tolkning af Koranen som en kopi af Allahs uforanderlige bog i himlen. Og man begyndte at hale i land for at hindre en videre undersøgelse. De ønsker ikke at få henledt opmærksomheden på det faktum, at der er tysker og andre, der arbejder med Koranen da den muslimske opfattelse er, at alt, hvad der er behov for at sige om Koranens historie, blev sagt for tusind år siden. Så mange muslimer tror, at alt, hvad der står i Koranen, er Allahs uforanderlige ord! De plejer at sige, at Biblens tekst viser, at dén har en historisk udvikling og ikke faldt ned fra himmelen, men Koranen har været uden for diskussion. Den eneste måde, at bryde denne mur, er at bevise, at Koranen også har en historie. Sana´a fragmenterne vil hjælpe os med at gøre dette. Andrew Rippin, som er professor i Koranstudier og religion ved Calgarys universitet, siger: Manuskripterne fortæller, at den tidlige historie om Koranens tekst i langt højere grad er et åbent spørgsmål, end mange havde forventet: Teksten var mindre stabil og havde mindre autoritet, end der altid er blevet erklæret. Gerd Puin har i stadig stigende grad arbejdet med Koranens historiske tilblivelsesproces: ” min idé er, at Koranen er en slags cocktail tekst, der aldrig blev forstået, end ikke på Muhammeds tid” siger han. ”Mange af teksterne må være mere end hundrede år ældre end islam selv. Endog inden for den islamiske tradition er der en enorm mængde af modstridende informationer, inklusive et signifikant kristent underliggende lag, som man kan udlede en hel islamisk anti-historie af, hvis man ønsker dét”. Patricia Crone er en af de mest kritiske af disse videnskabsfolk hun har sammen med Michael Cook skrevet en række bøger hvori, der fremsættes radikale argumenter om islams oprindelse og islams historie, (” der er ingen klare beviser for, at Koranen har eksisteret i nogen form inden det sidste årti i det syvende århundrede”). Mekka var ikke det entydige islamiske helligested (” beviserne peger entydigt hen på et helligsted i det nordlige Arabien ….. Mekka var sekundært”), at idéen om Hijra, om Muhammeds og muslimernes udvandring Mekka til Medina i 622. må være sket længe efter Muhammeds død. Patricia Crone siger herom: ”Koranen er et skrift med en historie ligesom alle andre skrifter – med undtagelse af, at vi ikke kender denne historie og risikerer hylende protester, når vi studerer den. *

  Vi kan derfor starte med at fastslå, at koranen ikke har en skid med Muhammed at gøre. For det første dukker de første koraner først frem ca. 150 til 200. år efter røverhøvdingens død. For det andet, aner Muhammed ikke hvad der står i disse koraner for manden kunne hverken læse eller skrive.
  Fra den første muslimske Muhammed Biografi, skrevet ca. år 760. af Ibn Ishaq som var hofskriver for kaliffen af Bagdad, beredtes følgende: Muhammed kom som flygtning til byen Medina. Men byens digter advarede imod ham.
  Den kvindelige digter Asma sagde, at Muhammed en dag ville tage magten i byen.
  Hendes digt fik folk til at lytte: ” I uforstandige folk, tænker I da slet ikke? Tror I stadig på ham, når han først har myrdet jeres ledere, ligesom folk, der grådigt griber efter den kogende suppe? Hvor er de modige iblandt jer?”
  Koranen bygger på fjende billeder; incitamentet var og er stadig, at opretholde og retfærdiggøre allahs jihad, plyndringstogter og krig.

  På Muhammeds tid fandtes der kun fire sataniske vers – tag deres land dræb, dræb, dræb – brand deres huse dræb, dræb, dræb – dræb alle mænd – allah er stor dræb, dræb, dræb og voldtag alle kvinder og børn. Det faktum, at to tredjedele af koranen handler om en præ-islamisk tid dvs. om en tid der lå langt forud for Muhammed og, som derfor ikke en skid med Muhammed at gøre. Og i dag er de fleste da også enige om, at alt det løgn og latin, som står i koranen er noget man sener har lagt i munden på Muhammed. ”Mange udtalelser, der nu tillægges Muhammed, er påfund, som senere tiders sekter og politiske partier i egen interesse har lagt ham i munden”.
  Koranen er totalt blottet for filosofisk substans og etik. For muslimer skal jo ikke filosofere, de skal slås; ned på alle fire og parer ordre.” Den strengt ortodokse sunni-islam har aldrig budt den filosofiske tanke velkommen. Traditionalister har altid været fjendtlige indstillet over for filosofi – en fremmed videnskab, som de hævdede førte til kætteri, tvivl og total vantro”.

  I forhold til de mange skrifter, der allerede fandtes 1000. år før Muhammeds tid (fx de gamle grækere, kineser, perser og Buddha) er koranen pinlig primitiv og selvmodsigende og er stærk præet af den åndelige fattigdom, som er kendetegnende for den islamiske etos; iskolde sten-mennesker med sten-tanker.

  Der findes ikke én eneste side i denne besynderlige bog, der ikke får fornuften til at gyse. Problemet er jo, at den er skrevet af primitive tænker og derfor henvender sig til mentalt svage mennesker, og det er jo farligt, for dem findes der mange af – alt for mange. Ustandselig handler det om fjender, straf, had og vold, og ustandselig høre vi om alle dem, der skal straffes og slås ihjel og det gentages i det uendelige, og man skal ikke have læst mange timers almen psykologi for at forstå, at folk bliver syge i hovedet af, at læse i denne bog hele livet. Allahs døds kult er, som en døds spiral i selvsving. Man kalder det ligefrem for en ære, når man myrder sin egen kone og børn, kort sagt man æder hinanden. Koranens infantile, morbide og militante retorik fremkalder en dyb eksistentiel kvalme. Ingen intelligente mennesker har nogensinde konverteret til islam. Tværtimod har vi set, at de bedst begavede muslimer vender ryggen til islam – endda med den dybeste foragt, jeg har allerede nævnt flere af dem ovenfor. Koranen er skrevet på en tid, da man stadig troede, at jorden var flad, som en pandekage – og det er den stadig i den islamiske verden.

  En franskmand stod anklaget for at kalde islam for verdens dummeste religion.
  Han blev naturligvis frikendt. For uanset om manden har ret eller ej, så kan man ikke længer dømme folk for deres meninger om dette eller hint.
  I det Nordlige Indien findes en sekt, som tror at alle mennesker genfødes som rotter – og det vrimler med rotter. Er det en dum religion? Hvordan kan man rationelt vurdere hvilken religion, der er dummest?

 122. Af Niels Lemche

  -

  Jep Allan Hansen, og tag så til Mekka og fortæl dem det. Og bed om en kasse, så du kan få dit hoved med hjem.

  Men de tre koraner, du omtaler, er ikke dækkende, især i Muhammedanermadsens, da han tilhørte/tilhører en sekterisk gruppe. De eneste officielt anerkendte koraner er på arabisk. Og du har givetvis ikke adgang til det sprog. Men du har ret i, at der givetvis har eksisteret flere udgaver, eller ligesom med kristne bibler en række forskellige varianter af enkelte vers. På den anden side snakker du med en typisk engelsk fundamentalist, så eksisterer der kun én kristen Bibel, King James Version.

  Det med shariaen er mere alvorligt, fordi den i sin flydende traditionsform ikke forstenes i én form. Dvs. det står frit for enhver retslærd i Islam at lave nye fortolkninger. Egentlig burde disse fortolkninger afspejle, at vi har bevæget os i tid; men det er nok for store dele af Islam desværre en bevægelse bagud.

 123. Af P Christensen

  -

  Niels Juul Hansen dd. kl 01:00

  Til din orientering er muslimer ingen race, idet islam er en religiøs ideologi / overbevisning,
  og kritik af muslimer er derfor ikke “racisme”.

  Hvis muslimer var en race, kunne jeg skifte “race” ved at konvertere i morgen.
  Med din logik er kritik af politiske partier eller ideologier også “racisme”.

  Men “racisme” ses hyppigt skamredetsom “holdkæftbolsje” overfor og af pladderhumanister.
  Desværre med effektivt resultat.

  Den fejlagtige anvendelse af begrebet “racisme” kommer sig af, at religiøse lobbyister
  har fået tvunget religion med ind i straffelovens racismeparagraf for at hindre kritik
  af religion.
  Absurd er det at ren politisk overbevisning ikke er omfattet af paragraffen,
  mens religiøs-politisk overbevisning som fx islam er.

 124. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Allan Hansen ! –TAK for kaffe eller din lange text ! –Det skal nok være rigtigt –det hele !—Vi får brug for flere af din art ! –Hvis lille Danmark skal reddes fra islamiseringen ! –Det er ihvertfald ikke ” De danske præster ” –Der har tænkt sig, at redde os ! –Så kil på –med mange flere –afsky–meddelelser fra den muslimske verden ! –En Iransk Embassadør –der ikke vil give Pia Kjærsgaard (foketingsformand) –hånden ! Til trods for, at har nydt gæstfriheden (hvem har egentlig inviteret ham ! –Og Asma Abdol Hamit ! –Der ikke vil give mænd hånden ! –Det skriger jo til himlen ! –Når de ikke bliver udvist prompte ! -Henrik Day Poulsen/psykiater ! –Skriver idag, at dk selv udviser muslimer ! –Hallo ! –Hvorfor er de omtalte så ikke udvist endnu ??

 125. Af Niels Lemche

  -

  P CHRISTENSEN, korrekt, og jeg nok, at indoneserne vil betakke sig for at blive slået i hartkorn med IS-tilhængerne i Mellemøsten.

 126. Af Gert Hansen

  -

  P Christensen

  Du har helt ret i din 17:28.

  Det er almindelig kendt at diktatorer, autoritære stater og de fleste religioner og autoritære ideologier (der nogle gange er det samme), ikke tåler kritik. Af indlysende grunde.

  Det er derfor magtpåliggende for sådanne ‘ismer’ at få afskaffet ytringsfrihed (hvor den måtte findes), for derved at blive legalt immune overfor kritik. Noget sådant arbejdes der ihærdigt på, og har der været fremsat forslag om i FN, og sågar i det Britiske parlament.

  Enhver kan se, at et sådant forbud vil være enden på demokratiske friheder, for uden (ytrings- og menings-) frihed intet demokrati. Det er selvfølgelig også formålet, med forsøgene på afskaffelse.

  At nogen blander racisme ind i det, skal ses som et forsøg på afsporing af debatten, og det du kalder et ‘holdkæftbolsje’. Racisme, som jeg af erfaring ved findes i næsten alle racer, har i Vesten, grundet vor historie, en specielt negativ stigmatiserende betydning. Og det er der altid nogen der ikke er for fine, til at benytte sig af.

  Nogle mener som bekendt, at retten til at blive fornærmet, skal overtrumfe retten til personlige friheder (under ansvar). Det er et problem, at nogen ønsker at indføre det her.

 127. Af j nielsen

  -

  “Til din orientering er muslimer ingen race, idet islam er en religiøs ideologi / overbevisning,
  og kritik af muslimer er derfor ikke “racisme”.

  Hvis muslimer var en race, kunne jeg skifte “race” ved at konvertere i morgen.
  (…)
  Den fejlagtige anvendelse af begrebet “racisme” kommer sig af, at religiøse lobbyister
  har fået tvunget religion med ind i straffelovens racismeparagraf for at hindre kritik
  af religion.”

  Vi skal længere tilbage, til en tid da folk kunne opgive deres religion alt det de ville, det gjorde ingen forskel for statsmagten. Troende eller ej, tilhørsforholdet var sandelig ikke noget man selv bestemte. Særlovene ramte alligevel.

  De ubehagelige fortilfælde er årsag til at beskyttelse af race og religion i dag behandles sideordnet i visse paragraffer. Det er borgerens sikkerhed mod overgreb fra staten, som ikke (igen) skal kunne dække sig ind ved at omdefinere begreberne.

  Jeg bemærker i øvrigt, som en direkte konsekvens af indlægget, at det er meningsløst at tale om “danskere” og “muslimer”. Der er intet i vejen for at man kan være begge dele.

  Endelig er der ingen racismeparagraf. Det er et populært øgenavn for en mere generel paragraf, som også omhandler andet end racisme. Lad gå at paragraffen får et kort, mundret navn. Det kan bare aldrig blive et argument for at loven ikke skal have sit fulde gyldighedsområde.

 128. Af Flemming Lau

  -

  P Christensen.
  Grunden til at BS 266b “Racisme paragraffen” ikke omhandler politik og kultur, ville jo hurtigt udvikle sig til antidemokratisk censur. Når Islam begynder at blive til en islamistisk bevægelse, med baggrund i Koranen, Haditherne og SHARIA loven, og håndhæves med dette udgangspunkt, er der tale om religiøs politik, som du nævner. En hybrid Mao. Der er ingen lovhjemmel til at straffe legitim kritik af denne! Man vil selvfølgelig få prædikatet “Hadprædikant” Da sanktionerne blev løftet mod Iran, besøgte den tyske Steinmeier Ayatollaherne og udtalte at Trump var en hadprædikat. Trump er nok ligeglad, og det bør alle kritikkere være. Elitære sekter har været ude og kritisere Trump for indrejse forbuddet fra 7 muslimske lande. Men der er larmende tavshed når Israelske borgere, har indrejse forbud i mere end det dobbelte antal muslimske lande, herunder de 7.

 129. Af Allan Hansen

  -

  Fladfiske snak – nu vrøvler du igen – igen!
  Har du glemt Bali bomben? – som hvis jeg husker rigtig
  også dræbte et par dansker ved den lejlighed?
  For Nyligt har der været stor ballade i Indonesien, efter
  en kristen Minister har bragt nogle korancitater, det må en “vantro kuffa,,
  ikke sige offentligt – det er blasfemi og straffes med døden!

  Den slags kan man se på France 24, Fox News, BBC. News og CNN, men
  bliver stort set aldrig omtalt i de danske medier

 130. Af Birger Nielsen

  -

  Tak til Allan Hansen for de saglige oplysninger, som de fleste af os ikketroende fornemmer. Trist at man ikke rigtig kan drøfte det offentligt, som Lemche antyder.
  Det Hansen nævner gælder jo for alle religioner incl. ” vor egen” kristne tro. Bygger primært på myter legender og mysterier fra oldtiden, og udbredt som magtinstrument i symbiose mellem konger, kejsere og kirkefolk gennem middelalderen, og gudhjælpemig stadig den dag i dag.
  Kan i øvrigt konstatere endnu en gammelkonservativ og kristentro blogger har fået plads i Berlingskes spalter, nemlig en forfatter ved navn Kristian Ditlev Jensen, som i dag udbreder sig om, hvad dannelse er. Han har formentlig læst lidt filosofi og teologi.
  Foruden alle præsterne er der en skov af rettroende, kristne “humanister” på berlingske blogs som fx. Hauge, Høy, Selsing etc.
  Hvad med en kulturradikal blogger, der kan sætte kritisk spot på religion i nutiden?
  Kunne det ikke være en Mikkel Andersson ? Eller hvad med den vidende prof. Lemche?
  Religionernes magt trænger til et kritisk modspil.

 131. Af Allan Hansen

  -

  P.S: Flere jihadister fra Indonesien har faktisk tilsluttet
  Issi i Mellemøsten!

  Kilde: France 24 etc.

 132. Af J Nielsen

  -

  ” Og en kommunist skal man sgu skyde!”

  Virkelig? I så fald er jeg kommunist. Hvad så, Billy Bigmouth?

 133. Af bjarne andersen

  -

  Det hele er ret enkelt. Der føres nu samme politik i DK som i Sverige. Og se hvordan nabolandet er blevet til absurdistan, til et samfund hærget af kommunisme, vanvid, kriminalitet, velfærdskaos, sygdom og hverdagsterror. Svenskerne er lidt foran os, men vi får nok de samme tilstande om et par år. Iøvrigt hærger uretten og døden allerede hos os i alt for stort omfang. Borgen og systemet har spillet fallit på mange punkter. Se også allan hansens og andres kloge ord om islamisterne/koranen. Eller se 6. februar kl. 6.11 ovenfra.
  Eller læs høi og selsing mfl. hos groft sagt.

 134. Af Niels Larsen

  -

  J Nielsen

  Du kan stille henne på hjørnet. Så ordner vi den sag!

 135. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Birger Nielsen

  “Hvad med en kulturradikal blogger, der kan sætte kritisk spot på religion i nutiden?
  Kunne det ikke være en Mikkel Andersson?”.

  Jeg er enig med dig i den første sætning, Det ville være rart med lidt modvægt til Lilleør, Gotfredsen og Støvring. Din anden sætning derimod er helt hen i vejret. –

  Meget kan du beskylde Mikkel Andersson for, men kulturradikal det er han ikke. Han er, som han selv skriver, en borgerlig debattør – de kulturradikales modsætning.

  En debattør som Mikkel Andersson, der kritiserer Carsten Jensen og i stedet fremhæver højrenationalister som visionære, kan ikke være længere fra kulturradikalisme.
  .

 136. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Det gør ondt, at der er nogen, der tager til genmæle mod fækaliefyren Carsten Jensen og fremhæver højrefløjen som fremtidens håb, kan jeg forstå.

  Men tiden er løbet fra centrum-venstre. Jeres humanistiske religion er forkastet som ledetråd.

  Nu står den på realisme i stedet!

 137. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” FÅ gang i udvisningerne (venligst ) Inger Støjberg —Der er absolut ingen –pånær–de inkompetente politikere –der nogen-sinde har troét AT: Mellem-østens småt-begavede unge mænd –nogensinde bliver et plus for Danmark ! –Det lader til, at DK ! Selv kan producére i masse-vis af drengebørn ! –Der heller-aldrig bliver noget, at prale af !–Så, hvorfor vente ! –Det er jo så ligetil, at få sat samtlige afrikanske –og arabiske mænd –på en flyver –OG farvel og ikke-tak med dem !

 138. Af Birger Nielsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Det er muligt, at Andersson ikke er kulturradikal, men jeg mener, at han er ateist.
  Det undrer mig dog stadig, at religionsdebatten og kritikken fylder så lidt i tidens debatter. Jeg kender kun få i min omgangskreds, som er religiøse, men derimod har langt de fleste et ufatteligt ringe kendskab til fx. kristendommens historie, bibelens sammensætning, kirkehistorie etc.
  Alligevel er over 75 % af befolkningen stadig medlem af folkekirken, kun et minimum frekventerer ofte kirken. De fleste danskere er ligegyldige og uvidende.
  At dannelse og “ånd” primært har noget med vor “kristne kulturarv” at gøre, er at stikke blår i øjnene.
  For mig er ånd og dannelse først og fremmest noget med nysgerrighed, stor viden, kritisk stillingtagen og åbenhed i forhold til nye ideer og tanker.

 139. Af Niels Peter Lemche

  -

  Jeg tror, jeg vil citere in extenso den proklamation, som byrådet i den lille amerikanske by Clarkston i Georgia udsendte i aftes:

  PEOCLAMATION

  Clarkston Loves Refugees

  WHEREAS, The United States has historically welcomed over 2 million refugees, with over 3,000 refugees resettling in Georgia annually, where state and local government, non-profit agencies, faith-based organizations, and citizens embrace and welcome these new Americans and help them become members of Georgia’s communities; and,

  WHEREAS, Greater than 70% of refugees in Georgia resettle in DeKalb Country with the greatest number finding a home in Clarkston and,

  WHEREAS, Over 60 languages are spoken in Clarkston and 31,8% of Clarkstons population is foreign born; and,

  WHEREAS, Refugees and immigrants in Clarkston open business, lease appartments and own homes, build and maintain places of worship, and generally contribute to our sense of home and community, and,

  WHEREAS, The City of Clarkston encourages residents to welcome refugees today and all days into their community and to celebrate the diversity that makes our city great.

  NOW THEREFORE BE IT PROCLAIMED, WE the Clarkston City Council and Major Ted Terry, on behalf of the City of Clarkston and its more than 12,500 residents, do hereby proclaim February 14, 2017, as “Clarkston Loves Refugees Day” in the City of Clarkston.

  DATED this 7th Day February, 2017.

  Hvad er det, vi er ved at glemme? For første gang i mere end halvfjerds år står vi over for store udfordringer, som kræver, at den enkelte ser ind i sig selv for at opdage mennesket i sit indre. Og så udsættes vi for denne ondskab, der hærger overalt i vort samfund og udsætter os for et ulideligt tryk, mens vi, der opfatter os som menneskelige — humanister råbes der efter os — udpeges som medlemmer af godhedsindustrien, som om noget anstændigt menneske kunne være andet? Skulle vi være medlemmer af ondskabsindustrien i stedet?Hvis man er religiøs, er det ikke vanskeligt at tale om djævelens comeback. Er man menneskelig, må man sige fra over for det umenneskelige, det inhumane, som har fået en så dominerende stemme i vor midte. Vi kan ikke andet, og vi kan lige så godt sige det højt nu, mens vi stadig får lov til at sige noget.

  Aldrig har så mange svigtet så fatalt, som det sker lige nu.

 140. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Birger Nielsen

  Helt enig!

 141. Af Helge Nørager

  -

  Niels, i Danmark vil ikke indse at indsatser rundt omkring på grænsen af det lovlige har skabt problemer.
  Vi vil end ikke undersøge om forsvaret kan lære noget, jeg synes nu egentligt det var mere vigtigt om politikkerne kunne have lært noget samt lidt retfærdighed.

  Så når vi Danmark udøver den totale ansvarsbenægtelse samt hetzer op om at alle problemer skyldes flygtninge samt høj topskat.
  For høj understøttelse til ledige med 4 børn i en dyr almennyttig lejlighed, for det kan jo ikke betale sig at arbejde så.
  Løsninger giv til rige.
  Stæng rigets porte med pigtråd og beslaglæggelse af de værdier, flygtninge endnu ikke har betalt for rejsen til sikkerhed,
  Smid den lediges børn i skraldespanden og arbejdsløs ud af bolig, så de kan tilvendes fattigdom fra barnsben.
  Samt skrig konstant op om at det er flygtninges skyld og de ledige, samt husk nu mindre i topskat, samt billigere biler, og mere fattigdom kaldet konkurrence på newspeak.

  Jeg forstår godt at en troende ser ondskaben, for hvis gud er, glemmes satan ofte i ligningen.
  Og efter sigende skulle hans største bedrift jo være at mennesket benægter hans eksistens.

 142. Af Niels Lemche

  -

  HELGE NØRAGER, tak for kommentaren, og det sidste er helt rigtig. Har du læst Lewis The Screwball Letters, hvor den ældre djævel vejleder sin nevø i kunsten at friste? Han fortæller om en klient, der sad inde på læsesalen på British Museum og begyndte at få tanker, der kunne bringe ham over i fjendens lejr: Hvad gjorde jeg? Skulle jeg diskutere med ham? Nej, det ville aldrig føre til noget. Så jeg lod hans mave rumle, så han blev sulten og skyndte sig af sted til sin yndlingsrestaurant. Da han kom tilbage, havde han glemt alle tanker fra om formiddagen, og nu sidder han godt nede hos os!

 143. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Nu står den på realisme i stedet!”

  Kun hvis du og Nye Borgerlige kommer over spærregrænsen – langt over!

 144. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LARSEN – 8. FEBRUAR 2017 09:55
  “Nu står den på realisme i stedet!”

  Jeres “realisme” foregår mest på disse få blogs i Berlingske.
  Ikke rigtigt i den virkelige verden.
  Heldigvis.
  Selvom fremmedhadet og ekstremismen kan være nok så ubehagelig.

 145. Af Allan G Karlsen

  -

  Hvor længe skal vi finde os i , at kirken boller/voldtager vores børn i rø..n..
  Igen igen er de knaldet i deres pædofile underholdning, var det en enlig svale kunne man tilgive kirken, men de er overalt indefor kirkens korridorer. Forbyd religion, luk kirkerne brug dem som varmestuer eller sælg dem for højeste bud.
  Lad os smide de religiøse ud af landet hvis de ikke vil forkaste deres overtro. Send dem til de lande hvor religion spiller en rolle, så kan de måske lære hvor dumt de har opført sig.

 146. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Religion –hører ikke hjemme i nutidens samfund ” ! –Dem, der alligevel skal have en krykke ! –Eller “de grådige missionske –præster og lignende –der er på lønnings-listen i det offentlige ” –Kunne med held bruge tiden på, at gøre verden bedre –OG Sørge for AT: Muslimer bliver omvendt til kristen kultur ! –Altså kultur –og ikke religion ! –Dem vil vi takke –OG ellers kan vi ikke se, hvad de har at gøre i det moderne samfund !—-Det går for langsomt med AT videresende ! den kæmpe-hob af ubrugelige islamiske mænd ! –Der havde regnet med AT De kunne omvende danskerne til ISLAM ! –Få dem dog ud af landet Inger Støjberg ! “venligst” !

 147. Af Allan G Karlsen

  -

  Kristen kultur er det når de voldtager vores børn? Nej forbyd alt religion og religiøs kultur.
  Vi har intet at bruge det til. Danmark var mere frit for både mænd og kvinder under vikingetiden. Kristen kultur fratog kvinder og børn rettigheder og var frit bytte for præster.
  Man kan ikke have en så stor verdensomspændende pædofil lyst i samme organisation uden der er noget om snakken.. Hvorfor er de aldrig blevet grebet i deres gerninger før nu? Fordi nogle magtfulde mennesker beskytter dem. Muslimer har deres fejl, men de boller dog ikke børn i den skala. Forbyd alt religion herhjemme og send de mennesker der påstår de er religiøse til de religiøse lande så de kan lære hvor dumme de er. Færdig med de hunde

 148. Af Gert Hansen

  -

  Birger Nielsen:

  Citat: ‘Det undrer mig dog stadig, at religionsdebatten og kritikken fylder så lidt i tidens debatter. Jeg kender kun få i min omgangskreds, som er religiøse, …’

  Så er din omgangskreds nok noget snæver. At der overhovedet er en religionsdebat i Danmark idag, skyldes indvandring af folk med en alternativ religion. Religion var nemlig overhovedet ikke til debat, i alt fald ikke i den grad, i 50-erne, 60-erne, 70-erne, ikke mindst fordi etniske danskere i perioden blev mere og mere a-religiøse, men begyndte så småt derefter. Folk med den alternative religion blev/bliver en stadig større andel af den danske befolkning. Da det åbenbart medfører visse problemer, er det ikke underligt at det skaber debat. Det vil det fortsætte med at gøre. I stigende grad, tyder det på.

 149. Af Niels Lemche

  -

  Hvem er Alla G Karlsen: Som sædvanlig, når man googler disse nettrolle, er de umulige at få et hit på.

  Indlæg forsvandt

 150. Af Niels Lemche

  -

  Hvem er Alla G Karlsen: Som sædvanlig, når man googler disse nettrolle, er de umulige at få et hit på.

  Indlæg forsvandt

 151. Af Birger Nielsen

  -

  Gert Hansen
  Jeg tror ikke min omgangskreds er specielt snæver. Den er meget varieret ang. alder og uddannelse.
  Nogle ganske få går i kirke, nyder en salme og “de kloge ord” , uden større interesse eller viden om religionen som sådan.
  Flere går i kirke til jul og diverse familiehøjtider af tradition. Mange kender ikke salmerne eller orker at synge med. Det har man en kirkesanger til. Etc. etc.
  Ofte spørger man de ikketroende, om de ikke mener der findes noget større end dem selv. Jeg vil svare, at der er rigtig mange ting større end mig (jeg er 174cm høj), jeg kan bare ikke forbinde det med noget religiøst, opfundet for flere tusind år siden af primitive folkeslag.
  De store religioner er blevet brugt og misbrugt af konger, kejsere, paver, profeter, kaliffer og andre magtmennesker gennem tiden til at holde de store uvidende masser i ave. Fra Konstantin den Store
  til Napoleon, fra Saladin til Suleiman, ja selv i dag de ukristelige Putin og Trump.
  Kirkerne og katedralerne er smukke og pragtfulde, og mange af salmerne er det samme, men selve troen er en tvivlsom sag.

 152. Af Niels Lemche

  -

  Birger Nielsen, tag lige Napoleon ud af din liste. Han var totalt ligeglad med religion, men forstod efterhånden, at det var franskmændene ikke. Læg mærke til, hvem der kronede ham: Det gjorde han selv, med paven som tilskuer.

 153. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  NU ! –må I altså tage en pause venner ! –I hidser hinanden mere og mere op ! –Og de eneste, der ihvertfald ikke ser “raseriet” ! –Er faktisk “nældens rod” –indvandrene –og politikerne ! –De sidste forbereder sig på AT: Tage på ski-ferie i Alperne ! –Så for en gangs skyld ! –Tager vi til Danmark ! –OG ser om I virkelig er så hidsige –som I skriver !—-Gå udenfor i snevejret –og kys hinanden –ligesom i sangen ! salut allors !

 154. Af Allan G Karlsen

  -

  Hvem google mig???? Vi er nogle der ikke benytter nettet særligt meget da overvågning finder sted. Jeg bor i Jylland og hvor rager ikke dig, men forhold dig til hvad jeg skriver. Hvem vil forsvare kirken i denne sag, en pædofil sympatisør. Hvem tjekker folk på nettet??? Tænk sådan en adfærd gør mig nervøs, er du stasi sympatisør eller beskytter totalitære mennesker der udnytter deres magtposition?
  Beskidte folk finder man overalt hvor overtro eksisterer og de udnytter de svage der aldrig har lært at tænke selv.

 155. Af Niels Lemche

  -

  ALLAN G KARLSEN, jeg troede ellers, at du bare var endnu en putler. Og din bortforklaring holder ingen steder, for der er altid spor af virkelige personer. Man kan ikke skjule sig i et moderne digatiliseret samfund, med mindre man har bestemte ønsker om at skjule sig.

  Resten af svadaen falder tilbage på dig selv. Modsat dig ‘kæmper’ jeg med åbent ansigt og mine d.d. 40.200 hits på nettet.

 156. Af Niels Lemche

  -

  ALLAN G KARLSEN, jeg troede ellers, at du bare var endnu en putler. Og din bortforklaring holder ingen steder, for der er altid spor af virkelige personer. Man kan ikke skjule sig i et moderne digatiliseret samfund, med mindre man har bestemte ønsker om at skjule sig.

  Resten af svadaen falder tilbage på dig selv. Modsat dig ‘kæmper’ jeg med åbent ansigt og mine d.d. 40.200 hits på nettet.

 157. Af Birger Nielsen

  -

  hr Lemche
  Angående Napoleon. Ham har jeg studeret privat siden jeg var 14 , altså langt over 50 år, især
  militærhistorie. Har c. 200 bind om emnet. (+ c. 880 i pdf-format)
  Napoleon lavede jo netop en overenskomst med paven, ikke for kirkens skyld, men de mange af hans tilhængere, som havde bevaret deres barnetro, på trods af at Revolutionen officielt have afskeffet al religion.
  Under Bonapartes felttog i Egypten overvejede han endog at konvertere til Islam, for at tøjle muslimerne i Kairo, da franskmændene var under pres fra islamitiske fanatikere.
  Religion som sådan ragede Napoleon en papand, men det kunne bruges som politisk magtmiddel.
  På trods af al hans magtbegær og de mange krige (han startede ikke dem alle), må han vel stadig regnes som en af de bedst begavede, flittige og vidende regenter, som historien har frenbragt.
  Et studie i emnet kan anbefales. der er rigeligt med læsestof. Langt over 300.000 bøger.

 158. Af Niels Lemche

  -

  Birger Nielsen, så har vi da noget vi deler. Jeg startede nok også med Napoleon som ti-årig. Så dit råder både godt og hus forbi.

 159. Af Niels Lemche

  -

  Birger Nielsen, så har vi da noget vi deler. Jeg startede nok også med Napoleon som ti-årig. Så dit råder både godt og hus forbi.

 160. Af Allan G Karlsen

  -

  Jeg har hverken mobil, iphone heller ikke pc.
  Jeg benytter andre metoder og ja helt skjult kan man ikke være, men du kan ikke andet end google og der er det nemt at forsvinde.
  Hvem taler ikke med åben pande, er du ansat i pet siden du åbenbart finder det mere interessant, at google folk end at forholde sig til kirkens magtmisbrug og lemlæstelse af børn. Disse stakler er ødelagt for livet. Hvad har du gang i??? Og ja jeg hedder hvad jeg skriver,!!

 161. Af Niels Lemche

  -

  ALLAN G KARLSEN, hvilken kirke? Folkekirken, eller mener du religionsfabrikken nede i Rom? Men det er måske ét fedt for dig.

  Og du er så udansk, at du ikke forstod meningen med at kæmpe med åben pande. Det er der ellers en kendt dansk sang fra højskolesangbogen, der siger meget præcist: Ingen formummet skælm!

  Men søgningen på nettet er et godt redskab til at finde ud af, om modparten er en virkelig person eller bare en anden putler — eller med Borgstrøm ’skolelærer’.

 162. Af Niels Lemche

  -

  ALLAN G KARLSEN, hvilken kirke? Folkekirken, eller mener du religionsfabrikken nede i Rom? Men det er måske ét fedt for dig.

  Og du er så udansk, at du ikke forstod meningen med at kæmpe med åben pande. Det er der ellers en kendt dansk sang fra højskolesangbogen, der siger meget præcist: Ingen formummet skælm!

  Men søgningen på nettet er et godt redskab til at finde ud af, om modparten er en virkelig person eller bare en anden putler — eller med Borgstrøm ’skolelærer’.

 163. Af Birger Nielsen

  -

  Kan i øvrigt anbefale Lemche og andre netsiden archive.org, hvor der findes omkring 3 mio. bøger på afskillige sprog indscannet af fx. Google og Microsoft fra alverdens biblioteker. De kan læses eller endda downloades som pdf.-filer og læses fra en tablet.
  Hundredevis af bind fra Napoleonstiden, bla. Correspondance i 30 tykke bind, over 20.000 breve og meddelelser (på fransk) af de måske 100.000 han nåede at diktere. Mængder af memoirerskildringer etc.
  Generalstabsværker på dansk og tysk, bla. Frederik den Stores krige, Prins Eugens Feldzuge i afskillige bind.
  Ufatteligt mange bind om Den amerikanske Borgerkrig, bla. The Official Record of the Civil War i ca.
  130 kæmpebind, måske 100.000 sider udgivet af amerikanske forsvarsmin. i 1880-erne.
  Masser af anden faglitt. og skønlitt. på alverdens sprog.
  Det kun en lille flig. Der er nok til de lange vinteraftener til både Lemche og andre interesserede.
  Men du kender formentlig atchive.org i forvejen, Lemche ?

 164. Af Flemming Lau

  -

  Vogt jer for efterligninger. Revolutions romantikerne syntes at være videne dynamiske og nytænkende, mens de i ubemærkethed for de flestes vedkommende tilbeder Albert Speer som ikonet på den subtile embedsmand. De har et ubeskriveligt had til den jødisk kristne kultur arv, som i bedste fald behandles stedmoderligt. Derfor falder det dem ikke spor svært at advokadere for en ubegrænset mængde af rettroende muslimer.. Efter den humanistiske “Indgangsbøn” messes der ” Når de ånder, lever de da ikke? Når de stikkes, bløder de da ikke? Er de da ikke medmennesker?

  Protestanter vil sige; Menneske ja men ikke medmennesker snarere modmenneske til alt hvad Danmark og danskerne står for! Mennesker der tilbeder en bog, hvor “vantro” mennesker benævnes Aber og Svin, er infame. Det mest modbydelige er dog de danskere der giver efter for den islamistiske svinehund, og tillader barnebude og pædofili på asylcentre i landet, pga EU’s menneskerets konvention. Her tænker jeg naturligvis på vores “Hæderkronede” Ombudsmands institution. Sørgeligt!

 165. Af Niels Lemche

  -

  Birger Nielsen, jo da.

  En af mine måder at ‘tælle får’ på er at repetere navnene på alle Napoleons marskaller alternerende selvfølgelig med min særlige besættelse, Spitfiren, det smukkeste fly, der nogensinde har fløjet, og i et utal af versioner, som så skal huskes. Jeg når ofte ikke længere end til MkVc.

  Men det største fejltagelse gennem tiderne har været at undervurdere modstanderen. Selv om Putistan ligner r… ud af bukserne, vil det være dumt at undervurdere det. Bjørnen er hårdt skadet og derfor så meget desto mere farlig.

 166. Af Niels Larsen

  -

  Konklusionen på målingen fra eksperterne hos The Royal Institute of International Affairs er opsigtsvækkende:
   
  ”Vores resultater er slående, og de fjerner enhver illusion. De tyder på, at offentlig modstand mod yderligere indvandring fra overvejende muslimske stater på ingen måde begrænser sig til Trumps vælgere i USA, men er ganske udbredt.”

  Man har undersøgt holdningen til indvandring fra overvejende muslimske lande i 10 af EU’s medlemslande. Desværre er Danmark ikke et af dem. 10.000 personer har deltaget i undersøgelsen.
   
  Over halvdelen af europæerne (55 procent) mener, at yderligere indvandring fra muslimske lande helt bør stoppe.
   
  En fjerdedel (25 procent) har ikke nogen mening om spørgsmålet. En femtedel (20 procent) går ikke ind for et stop for indvandring fra de muslimske lande.

  I de deltagende lande er der flest tilhængere af et stop i Polen – 71 procent. Østrig har 65 procent, Belgien har 64 procent.
   
  Også i Tyskland er der flertal for et indvandringsstop fra de muslimske lande – 53 procent. Det vil bestemt ikke hue Angela Merkel.
   
  I Frankrig findes denne holdning hos hele 61 procent af vælgerne. Indvandring og islam kommer da også til at spille en stor rolle ved det franske præsidentvalg i april og maj.

  https://www.chathamhouse.org/expert/comment/what-do-europeans-think-about-muslim-immigration

  —–

  Så burde der være rammet en pæl igennem påstanden om, at europæerne er tolerante overfor muslimsk tilvandring – sikkert til stor ærgrelse for Carsten Jensen-segmentet.

 167. Af Allan Hansen

  -

  En absurd joke – man tror det er løgn!

  For nogle år side indførte Indonisien en “lov,, om, at
  de vantro kristne ikke må kalde deres “gud,, for ” Allah,,
  – men må nøjes med “gud….
  – måske en god deal – for de kristne!
  Allah har kun bragt galskab til verden – djævelen i forklædning!!

 168. Af Niels Lemche

  -

  ALLAN HANSEN, ja, det er en absurd joke, eftersom Allah simpelthen betyder Gud på arabisk. Men det sprog kan indoneserne nok ikke.

 169. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Thyra Frank var jo i TV 2 her til aften –sammen med Abdel –og en kanel-stang !—De besøgte 2 plejehjem –der ikke bare var rædsler ( man måtte holde hunde og papegøjer ) –det ene sted –på Sjælland !–MEN de værste –allerværste “plejehjem ligger i Jylland ” –Undrer os ikke ! –De bruger jo alle skatteborgernes penge på deres favoritter : De muslimske førtids-pensionister i Gellerup !—-

 170. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “værdikampen” ! –RY ! –Har fået et dårligt ry !–Det er Jylland –når der er allerværst ! –Konfliktskyhed –og berøringsangst ! –Er de jo kendte for –de jyder ! –Tavshed om den verserende situation om en muslimsk forvokset 16-årig dreng fra Afghanistan ! –Er kulminationen på AT: Befolkningen stejler imod social-demokraternes –vanvittige politik med, at islamisere den danske folkeskole ! –“drengen var åbenbart meget – meget større end de øvrige i 9nd klasse –i den Århusianske –masse-invandre-klasse ! –Ingen tog hensyn til “de få danske elevers forældre ´s klager ” –! –Danskerne stejler –noget så dybt og inderligt !—Hvornår vågner Pia Kjærsgaard /Folketings-formand-inde OP ??–OG, hvornår vågner Århus social-demokratiske overdrev OP ??

 171. Af Allan G Karlsen

  -

  Du har vist ikke så meget at flytte rundt med. Jeg tror du skal søge lidt hjælp inden det går galt. Du nævner navne jeg intet har med, at gøre eller kender til. jeg taler om kirken som centrum hvor folk nu er! er du helt blød i kasketten eller spiller du snot dum… En lille mistanke om dig er dette, ER DU PRÆST????? siden du forsvare disse pædofile institutioner og personer.

 172. Af Niels Lemche

  -

  ALLAN G KARLSEN, nej, jeg er ikke præst, men har uddannet mindst halvdelen af dem, altså Folkekirkens præster. Jeg gider ikke kommentere dine angreb. De taler for sig selv og slår hårdt tilbage mod ophavsmanden dertil.

  Jeg gentager: Hvilken kirke taler du om? Hvis det er romerkirken, giver dit angreb mening. Det er helt forfærdeligt, hvad der er sket. Men Folkekirken, der er nok ikke meget. Og husk lige, at halvdelen af præsterne her er kvinder.

  ‘Skolelærer”!

 173. Af Allan G Karlsen

  -

  Tænk hvorfor kommer det ikke som et chok, at du er teolog eller hvad du prøver, at sige. Du er et gammelt svin andet er der ikke, at sige om den sag. Om halvdelen er kvinder spiller heller ikke nogle rolle.. ER DU PSYKISK SYG eller kan kvinder ikke begå overgreb???? du er komplet sindsyg oppe i knolden, gamle svin. At prøve med hvilken kirke man taler om.. Er der en forskel på, at blive voldtaget af en protestant- katolik, nonne eller præst??? er det ene bedre end det andet eller kun halvt så slemt. Den eneste det slår hårdt tilbage på er dig selv og dine beskidte tanker og holdninger. Hvad har skolelære med dette at gøre???? Hvad er der galt med skolelære, heller en skolelære end en teolog der intet andet har, at byde på end, at være dumsmart og beskidt i knolden .. Hvorherre til hest for en klam stodder…

 174. Af Niels Lemche

  -

  Mikkel Andersson, er disse indlæg fra ALLAN G KARLSEN i orden? Han er ved at forvandle din blog til en skraldespand.

 175. Af Niels Lemche

  -

  Mikkel Andersson, er disse indlæg fra ALLAN G KARLSEN i orden? Han er ved at forvandle din blog til en skraldespand.

 176. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Niels Lemche ! –Det må du nok sige ! –Der må være en grænse –og den er nået !–For, at tale om noget lykkeligt ! –Så er Naser Khader selvfølgelig dansker ! –Fordi han elsker Danmark ! –Forsvarer os i alle ender –og kanter –Har været gift med en lyshåret dansker –og har børn ! –Med store brune øjne ! –Om-end ikke med blød pels ! –Det har Naser til gengæld ! –Stor –blød –og ikke til, at komme udenom !

 177. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “værdikampen ! ” –Hvordan er det nu med “gaver til off. ansatte ” –Såvidt vi er orienteret ! –SÅ må gavens pris ikke overstige “en god æske chokolade ´s “–TROR den iranske ambassadør AT: Fordi han har sendt gaver til både kongehus og Pia Kjærsgaard (folketings-formand-inde) –Så kunne han tillade sig, at fornærme hele Danmarks befolkning –ved, at afslå, at give “hånden” ! –?? –Hvad bilder den islamiske –vigtigmås ! sig egentlig ind ??

 178. Af Niels Lemche

  -

  TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNER : Nej, ikke ‘islamiske’, men ‘islamistiske’.

 179. Af Niels Lemche

  -

  TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNER : Nej, ikke ‘islamiske’, men ‘islamistiske’.

 180. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Kære Lemche –Hvad er forskellen ! –Det lærte jeg heller ikke på “komma-kurset ! “

 181. Af Niels Lemche

  -

  Teddy, de sidste er de værste!

 182. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos RY ! –Med det dårlige ry !—-Nu er den dér igen ! –Jyderne med deres konflikt-skyhed !–Alle vidste det : Skolefrøknerne/mk —præsten–og kommunal-politikerne (der for de flestes vedkommende i Århus-området er Islamister ! –Altså folk med Mellem-østlig oprindelse ! –Der nu –nyder det priviligium AT: Hæve fede lønninger i det offentlige ! –Som ægte-danskerne har svedt for i form af urimelige skatte-opkrævninger !—KONFLIKT-SKYHED ! –Det er forklaringen på, at det kom såvidt med “den Afghanske dreng (der ikke er dreng længere –De Mellem-østlige folk- bliver meget hurtigere voksne mænd –end de blegfisede danske drenge ) –De vidste det alle de ynkelige skolefrøkner /MK !—-P.s. Berørings-angst –ligger i jydernes DNA ! –Og er derfor også forklaringen på deres bizarre opfattelser –Hvad SEX angår ! –Men også denne specielle fejhed ! –Når de –“som dyrlæger –eller andre læger siger til –patienterne ” det ser sort ud ! –OG ikke siger ligeud AT: Du har kræft –eller din hun/kat har ! ” –Kan jyderne kuréres ?? –Jeg tror AT: Noget siger det Nemlig –Når en jyde har giftet sig med en Sjællænder ! –Så slår det gnister ! –Derfor alle disse skilsmisser –Og derfor alle de børn–der ikke véd “om de er hund eller kat ” ! –Altså om de er jyder –eller Sjæl-lændere ! –Der bliver kæmpekonflikter –Og de holder ikke op –før de ikke blander sig mere !

 183. Af Allan G Hansen

  -

  “Han er ved at forvandle din blog til en skraldespand.”
  Sagde en mand som beskytter overgreb mod børn! Du er en levende skraldespand med to ben og arme. Jeg bemærker du er overalt på Berlingske blog om det handler om det ene eller andet betyder åbenbart intet for dig, du er alvidende. Ifølge dig selv. Du sparre med en anden med navn thomas der minder om en nazist på orlov fra østfronten.. Dræb, klyng dem op, o.s.v. hvilket fik mig til, at tænke yderlig over hvordan du spiller forarvet og krænket over sproget når det vendes mod folk du sympatiserer med, men det falder til jorden med et brag når du ikke fortæller manden( thomas), at han skal droppe den beskidte tone mod andre han ikke er enig med og tale pænt eller kan det være du ikke har nosser nok til selv, at være perfid uden, at folk vil tænke sit. Du er en klam karl i mine øjne. I har åbenbart en forkastelig opfattelse af skolelære som er en vigtig del af samfundets ansatte. Baron von munchausen ligger i samme kategori som en teolog men han er dog væsentlig mere spændende.

 184. Af Niels Lemche

  -

  Mikkel Andersson,

  Og det bare fortsætter og fortsætter. På Støvrings blog er han sat under særlig observans. Jeg er temmelig træt af disse anklager for pædofili, som vist alle andre steder ville føre til en straffesag.

 185. Af Allan Hansen

  -

  Yes, Fake News!

  Det ikke den samme “Allan,, vi taler om!
  Jeg kender ikke Allan Karlsen eller Allan g Hansen
  Det kan man se på IP adressen – hvor svært kan det
  være? Idioter og en pose nødder.
  Slut herfra – the real Allan Hansen

 186. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  IP-adressen ! –Kan alle ikke se !–Og det er kriminelt ” AT hacke sig ind ! “

 187. Af Niels Lemche

  -

  De lyder i hvert fald ens, disse Hansener …

 188. Af Allan Hansen

  -

  Jeg så tilfældigvis en TV debat men Kasper Støvring hvor
  også islamforskeren Tina Magaard deltog:
  Det gik helt galt for Støvring. Manglende ro og overblik, og
  han formulerede sig utroligt klodset, og trængte derfor slet
  ikke igennem!
  Jeg kunne også nævne nogle danske islamkritiker, som ellers
  nok ved hvad de taler om, men på live TV går det helt galt.
  Omvendt så jeg også et TV klip med Sørine ( som bekendt kan
  jeg ikke fordrage politikere og præster).
  Men her var der ro og overblik – hun havde tid til, at lytte
  og tænke, og hun formulerede sig klart og tydeligt! (hum trængt igennem)
  Jeg har også set et klip med Tom Jensen, og det var bestemt
  ikke værd, at skrive hjem om.
  Vi må altså konstaterer, at nogle klare sig godt verbalt, mens andre klare
  sig lidt bedre skriftligt – og kun få magter begge dele – det skulle da lige
  være Sørine og Tina Magaard!

  P.S: jeg ser stort set aldrig dansk TV fordi kvaliteten er
  for dårlig. Slet og Ret!

 189. Af Allan Hansen

  -

  Jeg så tilfældigvis en TV debat men Kasper Støvring hvor
  også islamforskeren Tina Magaard deltog:
  Det gik helt galt for Støvring. Manglende ro og overblik, og
  han formulerede sig utroligt klodset, og trængte derfor slet
  ikke igennem!
  Jeg kunne også nævne nogle danske islamkritiker, som ellers
  nok ved hvad de taler om, men på live TV går det helt galt.
  Omvendt så jeg også et TV klip med Sørine ( som bekendt kan
  jeg ikke fordrage politikere og præster).
  Men her var der ro og overblik – hun havde tid til, at lytte
  og tænke, og hun formulerede sig klart og tydeligt! (hum trængt igennem)
  Jeg har også set et klip med Tom Jensen, og det var bestemt
  ikke værd, at skrive hjem om.
  Vi må altså konstaterer, at nogle klare sig godt verbalt, mens andre klarer
  sig lidt bedre skriftligt – og kun få magter begge dele – det skulle da lige
  være Sørine og Tina Magaard!

  P.S: jeg ser stort set aldrig dansk TV fordi kvaliteten er
  for dårlig. Slet og Ret!

 190. Af Torben Christiansen

  -

  Teddy Bjørn.

  Siden hvornår har det været kriminelt at søge og finde – og dermed omtrentlig stedfæste – en computers IP-adresse?

  https://itpol.dk/presentation-of-it-pol

 191. Af Allan Hansen

  -

  @ Torben Christiansen

  Helt korrekt!
  En IP adresse er, som et CPR nummer eller et
  telefonnummer ( altså obligatorisk )
  Man kan så forsøge, at skjule sin IP adresse – men
  politiet kan altid finde dig alligevel! Men det er samtidig også din
  beskyttelse! Det der er ulovligt,er, at hacke dine personlige
  oplysninger såsom mail etc.

  En server på størrelse med den man anvender på Berlingske Tidende
  koster vel omkring 10. millioner eller mere, og den server kan
  automatisk se din IP adresse- hvis de ellers ved hvordan man gør det?

 192. Af Allan G Karlsen

  -

  Hvorfor lyder dem der har sympati for misbrug af børn meget ens?

 193. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Det er ikke kriminelt “at søge –og finde ” –MEN, det er kriminelt AT: Snuse i andres personlige data ! –De såkaldte “hackere” –Har fået deres såkaldte gratis uddannelse –af samfundet (altså os-andre lovlydige skatteborgere )–AT der sidder nogle “Karl-smarte yngre fyre –i Thailand –som er blevet givet en dyr uddannelse som f.eks. ingeniører –eller bygnings-konstruktører ! –af skatteborgerne (ufrivilligt) –OG de så sidder i de varme lande –og—skovler penge ind på “hacking” –af firma ´er –og i det hele taget uskyldige hårdt-arbejdende borgere –der bare vil have gjort deres arbejde –OG så komme hjem til “de gode ting –med (for tiden ) kælkning med børnene –tumlen med hunden –eller bare have lov til, at være i fred for off. nidkære myndigheder ! –“det offentlige har en del af skylden ! –De roder stadig-væk rundt i folk ´s personlige –og helt private forhold –For, hvad rager det dem AT: Hr. pensionist Hansen –deler sin frokost med Yrsa ! –Der har hjulpet ham med den rengøring ! –Som det offentlige –er så fedtede med !–Der sidder i tusind-vis af “djøffer –på deres rumpe i kommuner –og ministeriér” –Som har fået en dyr uddannelse ! –Og så regner med AT: Den er hjemme –med at være off. ansatte de næste 35 år !—-Folk vil bare være i fred ! –Så, hvis der sidder en 20-30-stykker i Thailand –og génerer folk –på deres computere ( For det har de lært -i deres dyre uddannelse på it-universiteterne ) –Så er det så forkasteligt ! –AT Vi aldrig har oplevet “magen-til” -IT-hacking –er ulovligt –Forstå det !

 194. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Det er f.eks. også ulovligt AT: Åbne et brev –som postvæsenet er kommet til, at smide i din postkasse –MEN ikke med dit navn på !–Det sker desv. ret tit !! –Bankens lister over vores konti –indeholder “tag-selv-bord for kriminelle ” ! –Der kan se, hvad saldiérne er plus Navn –og adresse ! –evt. cpr.nr. !–Der skal strammes op –noget så gevaldigt –OG de nysgerrige “bloggere –der sidder på værelset ! –(hovedsagelig yngre mænd –Kvinderne de har rigeligt af andre ting –at få dagen til, at gå med ! –F.eks AT: hente /bringe ! De børn som “ungersvendene –de har fået de børn med” –Slipper alt-for-billigt fra ! –d ´accord ! Er de enlige mødre ! Så træder det offentlige til med extra-særlige-forhøjede børnebidrag ! –Det hjælper kun kvinderne noget af vejen ! –Men ikke med al besværet (og heldigvis nogen-gange glæderne ved, at have børn ! )–Gratis udd. incl. S.u.–i 15 år er det offentlige største fadæser indtil nu ! –Nemlig “en social narresut ! finansiéret af skatteborgerne !

 195. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Gentlemen & Jungle Coders / Thailand ” ! –De er udd. i Danmark ! –Og de er farlige !

 196. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Pia Kjærsgaard Slår alarm ! –Hun er chefen ! –Så hun kan bestemme AT: Der skal stoppes for muslimer i DK ! –De muslimer får “positiv særbehandling ” –Kunne den gode Pia ikke snart mande sig op –OG få smidt Morten Østergaard / Radikal –ud af folketinget med samt hans arts-fæller i det radikale Venstre ! ??

 197. Af Niels Lemche

  -

  TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNER, med politiets hjælp? Du lyder som et rigtig demokratisk orienteret menneske.

 198. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  TAK ! –Jeg elsker også dig Niels Lemche.

 199. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Der er ikke grund til, at ulejlige politiet ! –De har så rigeligt travlt med AT : Beskytte de udviste asylsøgere ! –Som i enhver anden virksomhed ! –SÅ er det “Chefen” –Der bestemmer (det hele) –Så Pia Kjærsgaard er Folketingets chef –derfor kan hun også bestemme AT: Morten Østergård/Radikal –med samt hans arts-fæller –skal forlade Folketinget ! Befolkningen har længe nok forsørget de folk, der aldrig har sat deres ben på et arbejde ! –Mon ikke Morten Østergaard kan få sine off. ansatte overlæge-forældre til fortsat, at forsørge ham ?—Tiden rinder ud ! –Løkke får ikke een chance mere ! –Medmindre han kan finde ud af at give Folketings-formand Pia Kjærsgaard “et spark bagi –OG få hende til, at mande sig op –OG stoppe med Statsborgerskaber til muslimer –og naturligvis –kan der ikke være tale om fam.sammen-føringer af nogen art !—-Morten Østergaard stammer naturligvis fra det muslimske overdrev : Århus !

 200. Af J. Hanse n

  -

  Carsten Jensen er Danmarks moralske stemme.
  En af de få som er tilbage.
  I Danmark og udenfor Danmark løfter han sin røst.
  Smukt og veltalende taler han de sorteste kræfter, som vi har kendt i Danmark, midt imod.
  De magthavere som har ødelagt Danmark moralsk, de får velvalgte og knubbede ord med på vejen.
  Det ville se endnu sortere ud for Danmark, hvis vi ikke havde personer som Carsten Jensen.
  Og Anne Lise Marstrand-Jørgensen.
  De er anstændighedens, fornuftens, tolerances og fremtidens stemme.
  De udstiller den danske intolerance, krigsliderlighed, ensrettethed og ikke mindst det danske hykleri.
  De taler på alles vegne.
  Uden personer som disse ville Danmark være fortabt.
  Menneskeligt og moralsk.
  I Europa har vi nu haft fred i 70 år.
  Takket været EU og fremsynede politikere.
  Men de sorteste kræfter som Europa har kendt siden 1945, de vejrer morgenluft.
  Racismen, nationalismen og fascismen skyder frem i Europa endnu engang.
  Vi har brug for mennesker som Carsten Jensen og Anne Lise Marstrand-Jørgensen.
  Som et bolværk imod de sorte kræfter som endnu engang skyller hen over Europa.

 201. Af J. Hanse n

  -

  Carsten Jensen er Danmarks moralske stemme.
  En af de få som er tilbage.
  I Danmark og udenfor Danmark løfter han sin røst.
  Smukt og veltalende taler han de sorteste kræfter, som vi har kendt i Danmark, midt imod.
  De magthavere som har ødelagt Danmark moralsk, de får velvalgte og knubbede ord med på vejen.
  Det ville se endnu sortere ud for Danmark, hvis vi ikke havde personer som Carsten Jensen.
  Og Anne Lise Marstrand-Jørgensen.
  De er anstændighedens, fornuftens, tolerances og fremtidens stemme.
  De udstiller den danske intolerance, krigsliderlighed, ensrettethed og ikke mindst det danske hykleri.
  De taler på alles vegne.
  Uden personer som disse ville Danmark være fortabt.
  Menneskeligt og moralsk.
  I Europa har vi nu haft fred i 70 år.
  Takket været EU og fremsynede politikere.
  Men de sorteste kræfter som Europa har kendt siden 1945, de vejrer morgenluft.
  Racismen, nationalismen og fascismen skyder frem i Europa endnu engang.
  Vi har brug for mennesker som Carsten Jensen og Anne Lise Marstrand-Jørgensen.
  Som et bolværk imod de sorte kræfter som endnu engang skyller hen over Europa.
  Og de teatralske, højlydte og hysteriske stemmer fra højrefløjen.

 202. Af Benn y Bolande r

  -

  Ja Matstrand er en stemme som ikke tåler modsigelse, og Jensen fabler løs om nazi-stater. I sandhed fyrtårne i Hassans verden.

 203. Af J. Hanse n

  -

  AF BENN Y BOLAN DE R – 12. FEBRUAR 2017 08:16

  Nå, så er TosseKim Ols en på banen igen.
  Skal han ikke indsætte sine sædvanlige tilsvinelser af kvinder.
  Man kan godt forstå, at han ikke længere skriver i et tidligere navn.
  Sjovt at han er på banen et minut efter, at undertegnede har indsat et indlæg.
  Helt rask er han ikke.

 204. Af Niels Lemche

  -

  J. HANSE N , fornemt. Hvis du blot beholdt den stil altid, så var du virkelig værd at læse. Du kunne ikke have sagt det bedre. Det er nødvendigt, at vi på den fløj hele tiden er aktive med at bekæmpe mørkets kræfter og det, de propaganderer for.Det er utroligt, at vi er kommet dertil; men det er ved at være på tide, at folk skal træffe deres valg: HVor hører man hjemme? Jeg havde ikke troet, at min generation skulle stilles over for et sådan valg; men nu er det der igen. Vi er oppe mod de samme kræfter, som for i vore forældres og bedsteforældres tid.

 205. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LEMCHE – 12. FEBRUAR 2017 08:29

  Ja.
  Det kommer også bag på mig, at vi så kort tid efter 1945 måske skal det hele igennem endnu engang.
  Efter 70 års fred.
  Den længste periode som Europa har haft med fred.
  Hvilket vi kan takke EU for.

 206. Af Niels Lemche

  -

  J. Hansen, det var jo meningen med EU, at få tyskerne og franskmændene til at holde op med at slås. Det smukkeste billede heraf er Kohl og Mitterand hånd i hånd ved Verdun i 1986. De kæmpede på hver sin side under den 2. Verdenskrig.

 207. Af Niels Lemche

  -

  J. Hansen, det var jo meningen med EU, at få tyskerne og franskmændene til at holde op med at slås. Det smukkeste billede heraf er Kohl og Mitterand hånd i hånd ved Verdun i 1986. De kæmpede på hver sin side under den 2. Verdenskrig.

 208. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Værdikampen ! –Øslem Cekiz ! –Yndig ser hun ud ! –Men, når vi siger AT: Hun skal afklæde sig islamismens åg –Og blive kultur-kristen –og ægte-dansker ! –Så afslår hun (hun prøvede endda da hun var i Folketinget ! AT : Indføre muslimske helligdage –der skulle markéres ! –Gudskelov blev det aldrig til noget ! –Spørgsmålet ER : Er hun lige så meget en hykler som “de radikale venstre/Liberal Alliances ´s medlemmer ?

Kommentarer er lukket.