Socialdemokraters fornemmelse for samlejer

Af Mikkel Andersson 126

Knap tolv år efter, at Jyllands-Posten bragte de senere så berømte Muhammed-tegninger, har Danmark fået sin anden karikaturkrise. Godt nok har den ikke ført til afbrændte ambassader, men det er muligvis kun et spørgsmål om tid, for emnet er unægtelig et af den offentlige debats neutronbomber: køn.

Det hele startede, da Ekstra Bladet og Politiken bragte tegninger af Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl i seng sammen. Naturligvis som kommentar til de nylige tilnærmelser de to partier imellem.

På Morten Ingemanns tegning i Ekstra Bladet er parret fanget midt i selve akten. På en kommode i soveværelset kommenterer en kat, at “Ja, stuerene… Det bliver I sgu aldrig..!” Naturligvis en kommentar til Poul Nyrup Rasmussens berømte replik fra Folketingets talerstol.

Roald Als’ tegning fra Politiken viser situationen kort inden, hvor begge er ved at klæde sig af. Imens formaner et portræt af Pia Kjærsgaard Thulesen Dahl om, at hun skal forblive Folketingets formand, og Frederiksen fortæller, at hun lige vender et billede af Anker Jørgensen om. Uden for soveværelsesvinduet kan man lige ane en foruroliget Lars Løkke Rasmussen, der lurer på parret.

Dette fik en meget indigneret retsordfører for Socialdemokratiet, Trine Bramsen, til på Facebook at erklære:

Når man som kvinde samarbejder med en mandlig kollega i dansk politik, er dette åbenbart, hvad man må finde sig i. Helt ærligt. Er vi ikke nået længere i år 2017?

Den politiske chef i centrum-venstre-tænketanken CEVEA supplerede ved blandt andet at erklære, at: “Noget af det jeg ikke kan holde ud ved Ekstra Bladet er, at de slet ikke prøver at styre deres sexisme.

På Twitter udbrød Socialdemokratiets pressechef blot fortvivlet: “Hvorfor @politiken ?

Som praktiserende satiriker er det en ubetalelig reaktion. For som både Saturday Night Live og sågar RokokoPosten har erfaret, endda også med Mette Frederiksen som indigneret aktør, er der få ting, som genererer så megen opmærksomhed som sure politikere.

Om tegningerne er lårklaskende morsomme, kan utvivlsomt diskuteres, men som forfatter til en tredjedel af RokokoPostens artikler, der også kan læses i herværende avis, har jeg nogen forståelse for, at ikke al satire altid er lige sjov.

Men som visualiseringer af en gængs metafor – og at være ”i seng” med nogen er næsten lige så skamslidt en kliché som ”det politiske maskinrum” – fungerer begge tegninger glimrende. Det er klassisk satire i fuld overensstemmelse med dansk tradition.

Mere underlig er tolkningen om, at tegningerne er udtryk for sexisme eller noget, som især Mette Frederiksen “må finde sig i”. Tegningerne forestiller et frivilligt samleje, så hvis det endelig er synd for nogen, hvorfor er det så ikke også synd for Thulesen Dahl? Er det på en eller anden måde særlig slemt for Mette Frederiksen at blive afbildet som den ene halvel i et gensidigt samleje? Hvis ja, hvorfor?

Hvorfor det skulle være værre at blive afbildet som en, der har sex, end eksempelvis en lazaron, en kvinde i en muddergrøft eller en partileder i et højt træ, synes ærlig talt også svært at se det særlig meningsfulde i. Medmindre man opfatter frivillige samlejer som noget, der har en automatisk offerliggørende karakter. I så fald må konklusionen være, at sex ganske enkelt bør være off limits for satiretegnere i 2017.

Pudsigt er det også, at de indignerede sexismekritikere ikke synes at have særlig godt styr på dansk satirehistorie. For sex og relaterede emner er der hverken noget nyt eller utraditionelt i. Tværtimod, viste en tråd på undertegnedes Facebook-væg, hvor også Trine Bramsen deltog med et, efter denne utvivlsomt forudindtagede skribents mening, overraskende usammenhængende forsvar for sin kritik.

SFU bestilte eksempelvis i 2005 et billede af en nøgen Anders Fogh Rasmussen som Pia Kjærsgaards lænkede slave(hund), mens DSU tidligere har lavet en tegning af Thulesen Dahl og Pia Olsen Dyhr på vej ned ad kirkegulvet med teksten “Tager han så din ulandsbistand på bryllupsnatten, Pia Olsen Dyhr?“, mens Inger Støjberg har været udstillet som flygtningepinende dominatrix her i avisen.

Både retsordfører Trine Bramsen og CEVEA-chef Kasper Fogh hævder, at det ville være utænkeligt at lave en tegning med et homoseksuelt samleje som satire. Dette skal så tilsyneladende demonstrere, at fremstillinger af heteroseksuelle samlejer er sexistiske over for kvinder, mens de af uransagelige grunde ikke er det over for mænd.

Eksempelvis skriver Bramsen: “den dag hvor en indholdstung politisk artikel om samarbejde mellem mand og mand også illustreres med en tegning fra soveværelset. Den dag lover jeg, at jeg nok skal stoppe min undren“, mens Fogh erklærer: “Glæder mig til at se et politisk samarbejde mellem to – eller tre – mandlige politikere satiretegnet som et homosexuelt samleje. Mangler vi ikke at se Løkke, Samuelsen og Paps tvangsægteskab tegnet som ufrivillig bøssesex?

Men nej, det gør vi faktisk ikke. Eksempelvis har satiremagasinet Spot bragt et billede af Søren Pape Poulsen og Thulesen Dahl i gang med netop dette. Godt nok ser dette samleje rimelig frivilligt ud. Men der er også eksempler på det modsatte. Selvsamme Roald Als, som bliver skoset for at tegne Frederiksen og Dahl på vej i kanen, har faktisk lavet en tegning, hvor Fogh med ordene “Jeg indfører minimalstaten ad bagvejen!” analt voldtager hr. Danmark, som på ingen måde synes at have givet informeret samtykke hertil, hverken via kropssprog eller tale.

Som satiriker er denne underligt usammenhængende og stærkt selektive bonerthed bilagt med manglende viden om, hvad der faktisk ganske ofte indgår i dansk satiretradition, sjov at iagttage. Men mest af alt virker reaktionerne som udtryk for en gallopperende offerkultur, hvor selv det mest banale, nemlig at satire latterliggør og udstiller, også bliver udlagt som et problem, hvis det berører emner, der er relateret til køn. Selv når der er tale om tegninger uden antydning af, at medlemmer af det ene køn bliver hverken mere eller mindre latterliggjort eller udstillet end det andet.

126 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Jeg synes, mange satire- og karrikaturtegninger faktisk er langt mere sigende end traditionelle fotos. Så lad endelig de gode tegnere udfolde sig deres talenter frit. Hvis en og anden føler sig stødt, nå ja – hvad så !

 2. Af Urban Hansen

  -

  Et eller andet foregår der. Jeg har set Mette og Kristian sammen, på indkøb i Jysk sengetøjslager.

 3. Af b. o. h.

  -

  Satire kan være vældig morsom, men flytter den noget? Der er ihvertfald ingen BID i den satire der fremstiller tulle og mette som nyforelskede. Vi lever i alvorlige tider hvor INVASIONEN bare fortsætter og fortsætter, og de svenske tilstande også er ved at vinde indpas i Danmark. Mange politikere har nu blod på hænderne helt op til albuerne, men alt hvad de udsættes for er mild og harmløs satire. Deres uduelighed er himmelråbende og den er ved at ruinere og ødelægge vores land ovenfra og indefra, så der burde kunne fremstilles satire af en mindre pjattet karakter. Se også groft sagt, den korte a vis, snaphanen, urias og 180gra.

 4. Af b. o. h.

  -

  Hos cor du a og ste no kan man på bloggen “Danskere i euforisk jubeldemonstration” læse om gigantiske sygehus-skandaler som VK og SR er hovedansvarlige for. De har nedlagt stribevis af hospitaler og skadestuer, og resultatet er idiotisk. Der er INTET sparet, men patienternes sikkerhed og fremtidsudsigter er blevet forringet, og fremover skal pårørende, falckfolk, læger og mange andre tilsammen køre millioner og atter millioner af spildte/overflødige/meningsløse kilometer, i al slags vejr. “Reformen” er for de allerfleste familier der får brug for lægehjælp, endnu et eksempel på hjernedød politik. Større lidelser, flere tragedier og flere dødsfald, bliver udkommet. Hvad med satire der behandler emner som forbryderisk stupiditet/ korruption/ forræderi?

 5. Af P Christensen

  -

  Satire er generelt godt. Også når det rammer een selv.
  Alt for mange er alt for selvhøjtidelige.

  Men jeg troede at Politiken og Roald Als var imod stigmatisering og forhånelse i tegninger?
  Men det gælder åbenbart kun en vis rabiat lovreligion og ikke ufarlig dansk politik?!

 6. Af Niels Larsen

  -

  Politikerne må affinde sig med satiren, som den nu engang er.

 7. Af Arvid Holm

  -

  I vore dage diskuteres tonen i debatten ofte.
  Hvad kan man tillade sig?
  Hvis gængs satire og satiretegninger regnes med, er der næppe grænser.
  Og hvorfor skulle mere eller mindre “humoristiske tilkendegivelser” ikke regnes med?
  Eventuelle ondskabsfuldheder bliver jo ikke mindre onde og sårende, fordi de serveres med et dumt grin.
  Når Islam og den store profet er målet for satire, kan man derimod ikke tillade sig noget som helst.
  Selvcensur på egne og andres vegne træder straks i kraft på grund af frygten for radikale muslimers hævn, der kan ramme både forfatter og de medier, der formidler satiren.
  Nogle debattører og medier afviser dog, at de behersker sig på grund af frygt.
  De hævder, at deres tilbageholdenhed skyldes dannelse.
  Dannelsen er dog ikke til at få øje på, når målet for satiren ikke forventes at møde op med en Kalashnikov.
  Debatter om tonen er tit meget subjektive.

 8. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Der er ikke plads til fine fornemmelser ” ! –Når “stregen –gør grin med muslimer ! –Der ligger med rumpen ivejret midt i kirkens midtergang !–Hvorfor er vikingerne blevet så skræmpte ? –Det kan jeg selv svare på ! –Det er fordi det er livsfarligt !– i vores eget land !–Så det næste step må være AT Lave deres hedenske Moskéer om til Biografer ! –Det kan vi alle få glæde af –også socialdemokraterne ! –Der var så påhippede på AT: Importere så mange muslimer –som overhovedet muligt ! Resten klarer muslimerne selv fordi de formérer sig dobbelt så meget som jyderne !

 9. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Vi er alt-for dårlige til, at skabe muligheder for dem, der kommer til landet ! –Skriver 1 i min avis idag ! –Helt ærligt ! Evighedsforsørgelse ! Kan det ikke kaldes “muligheder ” ?

 10. Af Anders. Brun

  -

  Kender i denne form for satirer?
  https://pics.onsizzle.com/jesus-fucking-christ-jesus-f-king-christ-2618146.png

 11. Af b. o. h.

  -

  DER ER BRUG FOR SATIRE OG SKARP SOVS TIL LYSSKY SKURVEDE HOVEDER

  Er dele af den svenske politik så asocial, folkefjendsk, forræderisk og ekstrem at der må være tale om hjernebetændelse, grov korruption eller politisk kriminalitet i strid med straffeloven, grundloven eller MR? Man kan ihvertfald konstatere at dele af de svenske kommunisters, feministers og pladderhumanisters politik har sendt trusler, kriminalitet, diskrimination, fattigdom, elendighed, sygdom og død ind i tusinder og atter tusinder af svenske familiers liv. Antallet af velfærdsskandaler, skilsmisser, overfald, voldtægter, knivstik, skyderier, brande og MORD slår nu alle rekorder. Se snaphanen, urias, 180gr og den korte samt you tube.

  Hvordan står det iøvrigt til herhjemme? Borgens flertal synes at betragte Sverige som et forbillede. Og regeringen optræder som mer kels dresserede skødehund.

 12. Af Niels Juul Hansen

  -

  Hvis der er en, der ikke kan tåle satire – eller bare kendsgerninger, så er det Donald Trump, hvilket er grunden til, at han konstant omtaler pressen som statens fjende.

  Det samme gjorde Stalin og Mao – og i Nazityskland talte man om Lügenpresse.

  I alle totalitære stater og bananrepublikker er pressen hovedfjenden.

  Vi se også her på berlingske blog debattører, som beskylder pressen for alskens ondskab.

  Hvad angår satireherhjemme – ingen over eller ved siden af Roald Als! Han bider både blå og rød stue i haserne.

 13. Af karsten andersen

  -

  Hver fjerde københavner er nu indvandrer eller efterkommer, meddeler Berlin gske. Og på Fyn og i Jylland vrimler det også med arabere og afrikanere. Inclusive mørketal mv. er der nu mellem en halv og en hel million kulturfremmede i Danmark. Når de bliver endnu flere vil der ske dramatiske ting. Og invasionen fortsætter med lars ulykkes og de radikales fulde billigelse. Officielt koster indvandringen os 16-17 milliarder om året, men det virkelige tal er 200- 250 milliarder. Konstant føres vi bag lyset. Og regeringen har nu givet migranterne førsteret til boliger, jobs, uddannelse, velfærd, penge, førtidspensioner, kommunal service og særlige ydelser mv. Danskerne diskrimineres nu som i en apartheid stat. Vi er gjort til 3. klasses borgere i vores eget land. Og besparelser og forringelser hagler ned over sundhedsvæsnet og den sociale velfærd og meget mere, i et omfang så det sender fortvivlelse, nød og død ind i stadig flere danske hjem. Borgens tumper og quislinge har spillet fallit intellektuelt og moralsk set.

 14. Af k an

  -

  Borgens politik er efterhånden utrolig og fantastisk, desværre i negativ og katastrofal foorstand. F.eks. er den så radikalt familiefjendsk, mandsfjendsk og børnefjendsk, at den har fået skilsmissetallet bragt op fra 1-2% til 70-80%. Til skade for tusinder og atter tusinder af mænd der blev gjort retsløse i skilsmissesituationen, mens deres børn blev gjort faderløse. Borgens familiepolitik er kommunistisk, tyrannisk og pervers. Den har forringet eller ødelagt tilværelsen for en stor del af befolkningen.

 15. Af Torben Christiansen

  -

  Teddy Bjørn.

  Satiretegninger!
  Det er lige dit gebet, er det ikke? Så hvad med at få spidset blyanten? Du kan ikke tillade dig at spilde tiden med Pia Kjærsgaard og dine to kære hunde. Det være sig i Alperne og/eller Pyrenæerne.
  Og hvis du så – for at få en fornemmelse af din “streg” – ville linke til en af dine gamle tegninger, vil jeg blive meget glad!

  Go’nat
  T. Christiansen

 16. Af k an

  -

  Borgens politik er efterhånden utrolig og fantastisk, desværre i negativ og katastrofal forstand. F.eks. er den så radikal, familiefjendsk, mandsfjendsk og børnefjendsk, at den har fået skilsmissetallet bragt op fra 1-2% til 70-80%. Til skade for tusinder og atter tusinder af mænd der er retsløse i skilsmissesituationen, mens deres børn bliver gjort faderløse. Borgens familiepolitik er uretfærdig, kommunistisk, tyrannisk og pervers. Man bekriger familieværdierne, og satser på enlige mødre. Fædre nedværdiges systematisk. En feministisk politik som har påført mange børn alvorlige tab og årelange lidelser, og som har forringet eller ødelagt tilværelsen for en meget stor del af befolkningen.

 17. Af Mogens Rasmussen

  -

  For at forstå en satiretegning kræver det viden og humoristisk sans. At Trine Bramsen kritiserer tegningerne beviser blot at hun ikke har nogen af disse evner. At hun bestrider ordførerskaber for Socialdemokraterne i Folketinget siger vel også alt.

 18. Af J. Hanse n

  -

  Det hele startede, da Ekstra Bladet og Politiken bragte tegninger af Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl i seng sammen.
  Skriver en blogger.

  Her forstår man udmærket opstandelsen.
  Kristian Thulesen Dahl er tydeligvis ikke en person som har reelle hensigter.
  Han går efter engangsknald.
  Ingen respektabel kvinde ønsker, at falske rygter sendes i omløb om uanstændige forhold.
  Og man skal jo huske, at det parti som Kristian Thulesen Dahl repræsenterer ikke er stuerent.
  Så måske følger der noget grimt og smitsomt med.

  Mikkel Anderson leverer lidt reklame og selvglæde over noget som åbenbart hedder RokokoPosten.
  For at undgå misforståelser forklare han, at RokokoPosten er satire.
  I så fald den helt uskadelige, talentløse og infantile type satire.
  Og sjov er den slet ikke.
  Det har han ret i.

 19. Af j nielsen

  -

  “For at forstå en satiretegning kræver det viden og humoristisk sans.”

  Det kræver det også at tegne en og der kniber det sommetider. I stedet for at tegne hvad man selv synes er sjovt tegner man hvad man tror andre synes er sjovt. Der gættes galt.

  Det er da ikke for det, jeg kan godt lide humor. Jeg synes humor er sjovt. Hvis nogen beder om at sige hvad der er sjovt, så ville jeg nok sige “humor”. Humor kommer i top tre. Helt bestemt. Eller top fem.

  Men her bliver der ikke trukket på smilebåndet.

  Der bliver gjort mere grin med læserne end med dem der afbildes. “Det her er hvad vi regner med I vil værdsætte”. Man kunne ligesågodt sige ligeud: I er retarderede.

  Læseren er tykt til grin. Satire i 2. potens, om jeg så må sige. Og hvem kan lide at blive til grin? Jeg kan fanden gale mig ikke. Hvis jeg kunne lide at blive til grin var jeg nok blevet politiker,

 20. Af Bent Nielsen

  -

  De radikale og de røde har altid været dygtige til at se bort fra virkeligheden. Når mar strand, jelved, ze nia, sti ne bo ss e, jo han ne, pe r nille og mer kel osv. kan tale om “berigelse” når det drejer sig om velfærdstab, fattiggørelse, besættelse, kriminalitet og udsigt til hverdagsterror som i Frankrig, Sverige og England, er det fordi de går rundt med halvt lukkede øjne, store åndelige skyklapper og tykke røde brilleglas, så de slet ikke ser de enorme omkostninger vi danskere påføres, via nedskæringer, forringelser, ulykker, forbrydelser og sygdomme. De radikale sekter er fulde af ord, men ordene er vildledende og bedrageriske, det er stort set ikke andet end løgn og hykleri der diskes op med. At tro på de falske og forræderiske budskaber er at skade og vanære sig selv og sit land.

 21. Af bent nielsen

  -

  To kvinder blev dræbt i en fodgængerovergang af en indvandrer der kørte vanvidskørsel med 150 km/t, en skoledreng blev myrdet med en kniv, en mand blev skudt, et avisbud blev myrdet med kølleslag, flere kvinder blev overfaldet og mishandlet, endnu en kvinde blev dræbt ved vanvidskørsel, endnu en dreng blev myrdet med knivstik, endnu flere kvinder blev overfaldet, osv., osv., osv. I Norge overfaldes kvinder i hundredvis. Og i Sverige er en guerilla-krig mod svenskerne begyndt. Hvornår fatter feministerne og pladderhumanisterne at deres politik er vanvittig?

 22. Af b niel

  -

  Oveni den mangedoblede kriminalitet kommer så de mange velfærdstab og hospitalsskandaler, hvor drastiske nedskæringer har påført tusindvis af danskere store lidelser og unødige dødsfald. De 200-250 milliarder som indvandringen koster om året, har jo ført til enorme forringelser på snesevis af områder.

 23. Af - Niller

  -

  Åh herregud satiretegninger er da ikke noget at lade sig hidse op over- Ingeman og Roald Als har en meget morsom og præcis streg- der viser os det som vi vel ikke kan sige os helt fri for,giver os det lille grin i hverdagen.
  Sådan har det jo altid været også historisk -for er der noget vi almindelige mennesker holder af , er det at se magteliten udstillet til almindelig morskab .
  I dag har vi vores sommerrevyer og tidligere var det morskabsteatre og sangerindepavilioner der alle har ydet deres bidrag til morskaben, så hvis der nogen der ikke kan tåle det- bør de nok overveje om de befinder sig det rette sted.

 24. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR Torben Christiansen ! –Det tør jeg ikke , fordi jeg har livet kært ! Det er jo som sagt “livsfarligt” ! AT være satiretegner i Danmark/Frankrig ! –Men det er det ikke i Schweiz ! –Så kære ven ! Du må på lidt af et detektiv-arbejde ! –OG, hvis du leder længe nok ! Vil du finde verdens bedste satiretegner på “Le Monde”.fr–Hvis vi lever længe nok ! Sct. Bernhard –Alf og jeg-selv !–Så bliver verden måske befriet for “de satans muslimer ” Undskyld mit franske ! salut allors !

 25. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Torben Christiansen ! Jeg kom til, at skrive “de satans muslimer ” ! –Så mit fine brev til dig blev nok slettet ! Ser det ud til ! desv.

 26. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Le Monde/Plantu – Yahoo Video s.fr! –Souris – toi –youtube.com ” –Så få jer et billigt grin trods alt !

 27. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Mikkel Andersson

  “Knap tolv år efter, at Jyllands-Posten bragte de senere så berømte Muhammed-tegninger, har Danmark fået sin anden karikaturkrise. ”

  Nu bliver det ikke automatisk til en kulturkrise, fordi en socialdemokratisk politiker bliver mopset over satiretegningerne af Kristian Thulesen-Dahl og Mette Fredriksen – lige så lidt som det var en kulturkrise, da mange satiretegnere spiddede DF-politikere som nazister og racister.

  Men der er ingen tvivl om reaktionerne både nu og dengang er voldsomme, fordi de træder på en øm ligtorn.

  Og sådan skal det være.

 28. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  JA ! Vores ømme ligtorn ! Fik I det venner ? Cartooning for Democracy ! Plantu/ Le Monde.fr—Vores frihed er det mest dyrebare !–Den har vi mistet ! For “Socialdemokraters fornemmelse for samleje med “de forenede islam–tilhængere ” –Det er deres skyld det hele ! –Og de skal stå til ansvar ! –OG det hjælper ikke AT : De slår sig sammen med DF (den førhen så afskyéde fjende) –De taber begge stort ! –Det næste vi venter på ER : Valg ! –Og Nye borgerlige skal redde vores lille land fra socialdemokraterne –De Radikale V. Og diverse “pjalte-proletarere ” !–Før kommer der ikke vækst i Danmark ! –De kvikkeste debattørere sidder faktisk udenfor Danmarks grænser ! Dér får de mest indflydelse ! (klimaét er også meget – meget bedre ” ! (det mentale – )

 29. Af Niels Juul Hansen

  -

  @TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNER

  “Og Nye borgerlige skal redde vores lille land…”.

  Partiet fik over 4%, da de var nystartede – nu ligger de pænt under spærregrænsen.

  De har travlt med at smide ‘underfrankerede’ medlemmer ud af partiet.

  Måske skulle de hellere bruge tiden på at fremkomme med en realistisk økonomisk politik (og ikke en politik, der vil give et underskud på 150 milliarder på finansbudgettet), i stedet for at give antimuslimer herhjemme ‘våde drømme’.

 30. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Hvem i alverden tænker på sex, når de ser Tulle og Skrigeskinken?

  Den anstændige forfatter, par exellence, Carsten Jensen kan åbenbart ikke styre sine seksuelle fantasier, når han ser Pia Kjærsgaard:

  Carsten Jensen skrev i 2002 i Politiken, om Pia Kjærsgaard:

  “Går Pia i seng med marokkanere. Kan hun smage på en mands sæd, hvad han har drukket dagen før?” (Politiken, 2002)

  Man tror jo næsten, at Hr. Jensen selv er et “skimlet kældermenneske”, med dén nærmest trumpske retorik…

 31. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Her er en trøstevise til Frk. Bramsen:

  “Hun får for lidt – det’ derfor hun er så’n
  Alt for lidt kissemisse, alt for meget hånd
  Hun plejed’ at få så meget, men nu får hun for lidt
  Ja hun får alt for lidt af det der er rigtig fedt
  Hun får for lidt – det er hendes mangel på held
  Alt for lidt kissemisse alt for meget sig selv
  Hun får for lidt – alt for lidt – hun får for lidt”

 32. Af Niels Juul Hansen

  -

  @JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN

  Jeg tror ikke, at du skal forsøge at konkurrere med Carsten Jensen, selv om du synes, at han kastede ‘den første sten’.

 33. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “Mangler vi ikke at se Løkke, Samuelsen og Paps tvangsægteskab tegnet som ufrivillig bøssesex?”

  Er det ikke nok, at Jens Rohde har tilbudt, at vise sit missil, for at tilfredsstille dette kvindemenneskes umættelige begær?

  Er den my Frk. Bramsen i virkeligheden Babylons hore i forklædning?

  Jeg må indrømme, at jeg er rystet i min inderste grundvold over, hvor lavt disse “deplorablers” kan synke.

 34. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Hr Juul Hansen

  Der er grænser for, hvor lavt jeg vil synke.

  Så jeg har skam ingen ambition om, at deltage i dette uetiske “race to the bottom” om, hvem, der kan synke lavest, har den værste retorik, eller de klammeste sexfantasier!

  Min bundgrænse er for længst over skredet.

  I øvrigt så gør Frk. Bramsen jo selv grin med muslimske kvinder, der lever i tvangsægteskaber, hvor de systematisk bliver udsat for ægteskabsvoldtægt, samt og med bøsser, der bliver udsat for partnervoldtægt, hvilket angiveligt er den mest underrapporterede form for seksualforbrydelse i Danmark.

  Den anstændige kvinde er altså både homofobisk og islamofobisk på én gang.

  Det “anstændige” segment er som regel ikke det mindste anstændigt; men det mangler til gengæld i exceptionel grad selverkendelse – og humor…

 35. Af Niels Juul Hansen

  -

  @JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN

  Personligt må jeg indrømme, at Trine Bramsen aldrig har været min kop te.

  Hun bliver ’sendt i byen’ hver gang S gerne vil vise, at de er lige så fremmedfjendlige som DF, og gerne vil vise, at de ‘tough on crime’.

  Hun har ikke een eneste selvstændig tanke, og når hun bliver ‘fanget på det forkerte ben’ hører du ikke andet end ren ‘papagøjesnak’.

  http://www.youtube.com/watch?v=2czcuVBWphY

 36. Af Kim P Olsen

  -

  J. Hassan 07:10

  Satire kræver intelligens for at blive forstået.

  Dermed udelukker du dig selv fra diskussionen.

 37. Af Allan Hansen

  -

  Mahund og hans banditter!

  Klar tale: Sandra Solomon om sharialov!

  https://youtu.be/vWvUPaefTA0

 38. Af Niels Juul Hansen

  -

  @JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN

  Du har ret.

  Carsten Jensen og Pia Kjærsgaard har sagt mange utroligt grimme ting om hinanden. De er formodentlig også de to største modsætninger herhjemme.

  Carsten Jensenfans hader Pia Kjærsgaard som pesten – og Pia Kjærsgaardfans hader Carsten Jensen som pesten.

  Tilbage står at Carsten Jensen er en fantastisk god forfatter, og Pia Kjærsgaard er en fantastisk dygtig, populistisk politiker.

 39. Af Niels Juul Hansen

  -

  @JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN

  Det “anstændige” segment er som regel ikke det mindste anstændigt; men det mangler til gengæld i exceptionel grad selverkendelse – og humor…

  Her må du hjælpe mig.

  Jeg kender ikke een enste nationalkonservativ humorist. Tværtimod er det min opfattese, at de fleste satirikere og humorister holder til på centrumvenstrefløjen (i USA ‘left wing liberals’ – John Oliver, Jon Stewart, Stephen Colbert etc.)

 40. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! http://www.Le Monde/Plantu.fr ! –Fik I det ? –Så er der morsom underholdning til resten af ugen ! –Vi er ikke taget på “komma kursus ” ! Vi er blevet trætte af “kritik –aldrig ros ! –Og vi spilder vores liv ! –Så venner ! I må have det ! salut allors !

 41. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Hr Juul Hansen

  Tidligere gjorde stort set alle venstreorienterede gladeligt grin med reaktionære, religiøse ekstremister, der ville true andre til, at underkaste sig deres undertrykkende og irrationelle dogmer.

  Det gør mange venstreorienterede stadig – men kun, hvis de religiøse ekstremister ikke er fanatiske muslimer, der faktisk slår frisindede humorister ihjel, for at true alle humorister, der latterliggør dem og deres hadefulde og undertrykkende religion, til, at holde kæft.

  Angrebet på det venstreorienterede satiremagasin, Charlie Hebdo, viste, at store dele af venstrefløjen – det angiveligt “anstændige” segment – tværtimod er begyndt at sympatisere med reaktionære, religiøse ekstremister, og angriber de frisindede humorister, der gør grin med de reaktionære, voldelige fanatikere…

  Dét, synes jeg faktisk, er så ekstremt hyklerisk og principløst, at det kun kan kaldes for – uanstændigt…

 42. Af Allan Hansen

  -

  Sharialov!

  – løgne – voldtægt og slaveri!!!!!

  https://youtu.be/sveep7k0GGg

 43. Af Niels Juul Hansen

  -

  @JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN

  “…at store dele af venstrefløjen – det angiveligt “anstændige” segment – tværtimod er begyndt at sympatisere med reaktionære, religiøse ekstremister,…”.

  Det er overhovedet ikke min erfaring. Tværtimod.

  Både undertegnede og mine bekendte delte Villy Søvndahls holdning, da han fortalte alle de fanatiske, religøse mørkemænd, at de kunne gå ad helvede til.

  Mangler stadig eksempler på sjove, nationalkonservative satirikere. Er der nogen, der har deres eget TV-show?

 44. Af Niels Juul Hansen

  -

  @JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN

  Du må gerne prøve med en ‘livline’ til Mikkel Andersson, den for længst desillusionerede venstreorienterede.

  Det kan godt være, han kan hjælpe dig med et finde et satirisk og morsomt, nationalkonservativt TV-show..

 45. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Tænk… jeg savner eksempler på sjove venstreorienterede satirikere.

  Jeg finder dem, der er, ret åndsforsnottede.

 46. Af Michael Christensen

  -

  Det er et rigtigt godt eksempel på hvordan feminister evigt og altid udråber sig selv som ofre. Det viser med alt tydelighed at tankegangen hos feminister er så ensporet og snæver at selv et barn ville kunne få øje på paradokset.

 47. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Lad nu være med, at gøre os kede af det ! –Så risikérer I bare AT: Vi aldrig mere viser os i DK. –Livet her i Pyréenærene ! –Er trods alt værd AT : Leve !–I modsætning til Danmark ! –Som rigtig mange flygter fra ! Hvorfor gør man ikke oprør imod, at især socialdemokraterne incl. de radikale ! ER top-skorene, Når det drejer sig om, at gøre livet surt for den alm. hårdt arbejdende skatteyder ?

 48. Af Allan Hansen

  -

  Alle Muhunds løgne!

  Barbarerne påstår, at Abraham byggede Kabaen, men
  det er også løgn – Abraham satte aldrig sin ben
  på den Arabiske Halvø – Kabaen var oprindelig
  et Hindu tempel!

  En kort fortælling om jødernes land Jerusalem etc

  https://youtu.be/xU9CauJP4Pg

 49. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! Skammer de sig ikke –alle de off. nussere, der sidder og overfører millioner af kroner til “muslimske lands-forræddere—der rejser til Mellem-østen –og avler børn ! –der så skal fødes i Danmark ! ” ?? I guder ! Sidder de virkeligt og snork-sover –der-oppe i kuvøsen ! ?

 50. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Jeg finder dem, der er, ret åndsforsnottede”.

  Stephen Colbert, John Oliver, Jon Stewart i USA – og herhjemme Niels Hausgaard.

  Åndsforsnottede?????

 51. Af j nielsen

  -

  “Åndsforsnottede?????”

  Bare et andet ord for uenig.

  “Det kan godt være, han kan hjælpe dig med et finde et satirisk og morsomt, nationalkonservativt TV-show..”

  The Good Old Days? Med Leonard Sachs.

 52. Af Niels Juul Hansen

  -

  @J. Nielsen

  Leonard Sachs var en gudsbenådet ordekvilibrist, når han introducerede akrobater, bugtalere og diverse kabaret sangere/sangerinder.

  Men satiriker……..hmm!

 53. Af j nielsen

  -

  Næ, men det er det tætteste man kommer.

 54. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “samleje” ! –Kvinder og mænd, der har fortrudt, at de har fået børn ! –Hvad skal vi andre bruge det til ? –Bare betale ved kasse 1 ?

 55. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Jeg giver ikke en hujende fis for eksempelvis Niels Hausgaard.

 56. Af k an

  -

  En blogger skrev at det er tvivlsomt om Europas civilisation overlever at kvinderne fik stemmeret. I Tyskland, Frankrig, Sverige og Danmark er der ihvertfald et væld af kvinder/feminister/pladderhumanister som arbejder på at udskifte civilisation, velstand og fred med barbari, fattigdom og terror. Se “Why women destroyes families, nations and civilizations” hos you tube.

 57. Af Allan Hansen

  -

  Den danske stat støtter terrorisme!!!
  ( det har den faktisk gjort i de sidste 30 år)

  https://gatestone.eu/

 58. Af k an

  -

  En del røde og blå mandlige politikere mv. opfører sig også åndssvagt. De støtter den invasion, besættelse, udplyndring og fordrivelse af vi danskere der er begyndt. Som kan ende i en blodig storkatastrofe. De støtter også den tyrannisering af familier, mænd og børn, som feministerne har gang i via skilsmissebureaukratierne mv. Og de støtter også regeringens ekstremt asociale politik overfor arbejdsløse, hjemløse, patienter, pårørende, gamle, børn og unge. Regeringens politik er umenneskelig og et kæmpebundt af skandaler, svigt, dumheder og frækheder.

 59. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Jeg giver ikke en hujende fis for eksempelvis Niels Hausgaard”.

  Det bliver han nok ked af at høre.

 60. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSEN – 20. FEBRUAR 2017 13:09

  Er tosseKims form for satire at svine kvinder til og indsætte indlæg om børnesex?
  En besynderlig form for satire.

 61. Af j nielsen

  -

  “Jeg giver ikke en hujende fis for eksempelvis Niels Hausgaard.”

  “Det bliver han nok ked af at høre.”

  Det tror jeg ikke. Det er titlen på hans næste forestilling, bortset fra “eksempelvis”.

 62. Af J. Hanse n

  -

  Efter at man har læst denne blog, så må man erkende at de nationalkonservative, DF segmentet og den yderste højrefløj ikke er i besiddelse af humoristisk sans.

  Det har Mikkel Anderson nok erkendt.
  Det var vel derfor, at han foretog sin rejse fra venstrefløjen til den yderste højrefløj.
  Hans nationalkonservative og ligesindede rygklappere på hans blog forventer ikke satire og humor.
  Musikalske er de heller ikke
  De forventer mere kontante og hårdtslående omgangsformer.
  Det er den form for musik, som de synes, at der skal til.

 63. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Anderson jar jo lige præcis humor. Du har ikke læst blogoplægget, sat dig ind i konteksten eller undersøgt hvad Rokokoposten er.
  Med andre ord. Intet nyt fra din side. Blot en konstant udstillen af dine vrangforestilling og paranoia overfor alt hvad der ligger til højre for AFA.
  “Til gengæld lukkede Morten Uhrskov for kommentarer fra undertegnede og andre i årevis.
  Køteren Mikael Jalving offentliggjorde min addresse.
  I håb om at hans nynazistiske venner ville gøre tilværelsen sur for mig.
  Det er en fejhed som vil noget.”
  Du er rablende sindssyg!

 64. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P O LSEN – 20. FEBRUAR 2017 22:25

  Nå.
  Den patologiske løgnhals PædoKim fortsætter med løgne og personangreb.
  Han ved, at personer der som ham der indsætter svinske indlæg om kvinder og børn regnes for det laveste her i samfundet.
  Manden holder åbenbart “døgnvagt”.
  Fem minutter efter at man har indsat et indlæg, så prøver han igen.
  Manden må være skingrende sindsyg.
  Så fyldt som han er med nag, had, bitterhed og mindreværdskomplekser.
  Man må håbe at politiet holder godt øje med ham.
  Men utroligt at man kan ramme så mange ømme punkter hos ham.

 65. Af Kim P Olsen

  -

  Ja ja. Alle de onde mennesker har rottet sig sammen mod dig Hassan 🙂

 66. Af arne simonsen

  -

  Det er forbløffende så mange sære, skøre og skumle typer der er her i det lille land. F.eks. er der jødehaderen og danskerhaderen j. hansen/ j. hassan. Så er der alle de feminister som foretrækker kvindemishandling, barbari, vold og mord fremfor civilisation. Og der er ulla tørsnæs som i en tid hvor danskere dør på stribe som følge af asocial politik vil have 75 millioner kr. sendt over til FN som støtte til familie- og børnefjendsk politik. Derudover er der de tusinder af landsby- og storbytosser som gladeligt støtter røde og rødsorte ideologier, selvom de siden 1917 har sendt over 100 millioner uskyldige i døden, ( via nakkeskud, hængning, giftgas, sult, kuldedød osv.) og nu er ved at smadre svenskernes fremtid.

 67. Af bent nielsen

  -

  Ja, iflg. Venstre er der ikke råd til at behandle danskerne ordentligt. Til dem er der kun råd til nedskæringer, lukninger og forringelser, en iskold skulder eller et spark bagi. Men V sender gladeligt hundredvis af millioner afsted til fjerne lande og mystiske fonde, postboxfirmaer og andre tvivlsomme foretagender. Hvorfor giver ul la tørs næs ikke de 75 millioner kroner til syge eller nødstedte/hjemløse danskere??

 68. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OL SEN – 20. FEBRUAR 2017 23:36

  Ja. PædoKim har rotter på loftet.
  Nu er han så som sædvanligt ved at nå til klynkefasen.
  PædoKim må forstå at ingen forfølger ham.
  Ud over sædelighedspolitiet naturligvis.

 69. Af J. Hanse n

  -

  AF ARNE SIMONSEN – 20. FEBRUAR 2017 23:40

  Sjovt.
  En psykopat popper sjældent op alene.
  Først tosseKim.
  Så F Jensen i et eller andet navn.

 70. Af b niel

  -

  Mar strand har travlt med at komme udenlandske mænd til undsætning. Hun har fået sine egne propaganda-sider hvor hun kan køre frem med ekstreme radikale teorier uden risiko for modsigelse. Men mar strand er muligvis feminist, og som sådan har man vel automatisk et venstreradikalt eller lesbisk had til de danske mænd, hvorfor man aldrig skriver om de uretfærdigheder og svinestreger som de og deres børn udsættes for….. fra statens/politikernes/juristernes og systemets side.

 71. Af J. Hanse n

  -

  Anne Lise Marstrand-Jørgensen har igen indsat et fremragende indlæg.
  Hun er og bliver den eneste sobre, tænksomme, humoristiske, intelligente og vidende blogger på Berlingske.
  Men hun har jo også et voldsomt forspring i forhold til de fleste andre bloggere.
  Eftersom hendes debatoplæg forholder sig til virkeligheden.
  Og ikke fiktive begivenheder. Som vi desværre alt for ofte oplever det.
  Hendes troværdighed bliver naturligvis ikke mindre af, at hun intet gør for at appellere til højrefløjens, de nationalkonservative og landsbytossernes indre svinehund.
  Den slags er hun tydeligvis fuldstændig indifferent overfor.
  I modsætning til andre bloggere.
  Lidt ærgerligt at hun har været nødt til at lukke for kommentarer på grund af højrefløjens amokløbere.
  Ingen tvivl om at man kunne have en frugtbar og givende debat med hende på et meget højt niveau.

 72. Af J. Hanse n

  -

  “Afvist far.”
  Hedder Anne Lise Marstrand-Jørgensen`s nyeste indlæg.
  Hvis nogle ikke skulle have læst det allerede.
  Eller for DF segmentet og ligesindede måske skulle have fået det oplæst.
  Hermed skal undertegnede opfordre de højrefløjens, de nationalkonservative og landsbytossernes gentlemen til at læse Anne Lise Marstrand-Jørgensen´s indlæg.
  Disse gentlemen kan kun blive klogere.

 73. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 20. FEBRUAR 2017 22:25

  tosseKim henviser til et indlæg som undertegnede har indsat i Jyllands Posten.
  En mindre anløben gentleman end tosseKim ville nok have besvaret undertegnedes indlæg i den avis, hvor det er skrevet.
  Men anstændighed ejer tosseKim jo ikke.
  Men naturligvis.
  I Jyllands Posten skal man jo verificere, hvem man er.

 74. Af k an

  -

  Opvarmede telte samt hoteller, villaer og slotte til hjemløse migranter. Plus penge, velfærd, familiesammenføring, jobs, pensioner og privillegier….. Til landets egne hjemløse er der ingen medfølelse, men kun hån og isnende kolde fortovsfliser, garager og udhuse. Samt ingen penge, ingen velfærd og nul privillegier…. det er jo hvad der er til danskere uden bolig. Venstres politik i en nøddeskal. Migranter forgyldes, danskere må gerne fryse ihjel. Venstres politikere og dansker-haderen j. hansen er ligeglade med deres egne landsmænd. Hos dem og de kulturradikale er afstumpet og hårdkogt kynisme i højsædet. Selv til danske børn og syge gamle er der ingen humanisme, kun kold beregning.

 75. Af peter h

  -

  Der er en vis logik i det hele. Borgen er jo blevet til kynismens og uduelighedens højborg. Den samlede politik går jo kun ud på at presse citronen/danskeren til sidste dråbe. Det er derfor alle partierne går ind for verdensrekorden i skatteflåning. Det er derfor V og lars ulykke vil have os til at arbejde til vi styrter. En pensionsalder omkring 90-100 år er sikkert målet. Undtagen hvis man er nyankommen migrant, så kan man få førtidspension med det samme. Og familiesammenføring. Kun danskerne må nøjes med manipulation, splittelse, lynskilsmisser og retsløshed. Kun danskerne skal udnyttes på det groveste. Kun danskerne skal udsættes for foragt, løgnepropaganda, skandaler og politiske/juridiske/bureaukratiske svinestreger. Sverige er ved at blive til en terrorstat, hvor befolkningen sjofles, overfaldes, forrådes og tyranniseres. Hvad er Danmark ved at blive til? Se den korte avis og snap hanen.

 76. Af pe h

  -

  Og så er Danmark og Sverige blevet verdens førende lande hvad angår nedværdigelse og ydmygelse af mændene. Mere mandsfjendske og familiefjendske lande findes ikke. (bortset fra nordkorea, kina og nordirak) I Danmark og Sverige er mændene til grin. De har bare ikke opdaget det endnu. Derfor kan feministernes røde og kulturradikale had til mændene blomstre. Modstand er der ingen af. Fra vikinger er mændene blevet til tøffelhelte og slaskedukker. De er lader sig villigt udnytte. I feministisk-kredse gør de sig lystige over hvor nemt det gik med at feminisere samfundet. Og det næste bliver islamisering. Men lige på det punkt har feministerne nok forregnet sig. Men når man er kortsynet nok, dummer man sig jo nemt. Hovedløse høns mangler jo forstanden.

 77. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Du kan ikke skrive på JP. De har nemlig blokeret dig – ligesom Dragsdahl, som også fik nok af dit idioti.

 78. Af Kim P Olsen

  -

  Marstrand benytter det ældste trick i bogen.
  Hun finder et enkeltstående eksempel, som passer til hendes agenda, og ophøjer det til noget universelt.
  Hun kunne lige så godt have skrevet, at Einstein jo også var indvandrer, og at fri indvandring derfor er fornuftigt.
  Kun tåber falder på halen for den slags retorik (Hassan)
  Hvis man ikke opfylder kravene for at få asyl, har man intet at gøre i Danmark. Man kunne med fordel drage til sit hjemland og medvirke til at opbygge dette i stedet for at klynke i et fremmed land flere tusinde km væk imens vesten rager kastanjerne ud af ilden.

 79. Af Kim P Olsen

  -

  Forts…
  I disse dage hylder vi Jørgen Kieler berettiget. Kunne man forestille sig, at han var stukket af til Australien og forlangt livslang forsørgelse?
  Næppe, men sådan er jo folk så forskellige…

 80. Af Niels Larsen

  -

  b niel

  Gør som jeg. Kan der ikke kommenteres er der ingen grund til at læse oplægget. Og med Marstrand går man næppe glip af noget fornuftigt.

 81. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 21. FEBRUAR 2017 08:44

  Nå.
  NaziKim er tidligt oppe idag.
  Det plager åbenlyst nazisten, at han ikke kan indsætte nogle perverse svinere på Anne Lise Marstrand-Jørgensen blog.
  naziKim har jo en pervers tilfredsstillelse i at svine kvinder til. Og indsætte indlæg om børnesex.

  naziKim henviser til et indlæg, som undertegnede har indsat i Jyllands Posten for to dage siden.
  Hvorefter han skriver, at undertegnede er blokeret i JP!
  Hvad har psykopaten hældt i sig i nattens løb?

 82. Af Niels Larsen

  -

  J. Hanse n: “Hvad har psykopaten hældt i sig i nattens løb?”

  Det ved du vel bedst selv?

 83. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Samlejer ? ! ” –61 vanrøgtede hynde i en “hvalpefabrik nær Randers ” ! –Er det mennesker, der udsætter værgeløse dyr for “det-her” ! –NIX-NEJ ! –De folk skal udstilles med foto ´s –Og hænges op på samtlige lygtepæle ! –Ingen pardon –Absolut ingen undskyldning ! –Hvornår bliver “de jyder gjort ansvarlige for deres “kræmmer-mentalitet” ! –Det handler om penge ! –SÅ udstil disse folk ! –Hvad venter politi –myndigheder –og journalisterne på ???

 84. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ret. : 61 vanrøgtede HUNDE !!!! –Nær Randers i en hvalpefabrik !!!!

 85. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Du udviser en bekymrende udadreagerende adfærd her på bloggen.
  Du er på vej helt ud af kontrol…..

 86. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 21. FEBRUAR 2017 10:59

  naziKim bliver tydeligvis mere og mere psykotisk.
  Han er nok fejlmedicineret.
  Kan naziKim ikke indsætte et svinsk og perverst indlæg om Anne Lise Marstrand-Jørgensen på en eller anden blog.
  Så får han det nok lidt bedre.
  Midlertidigt.

 87. Af Kim P Olsen

  -

  Slap dog af Hassan….

 88. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Værdikampen ” ! –D´herrer og damer journalister i “blog-panelet” –Gør jer nyttige –og få udstillet de folk (overvejende jyder ) Der driver hvalpefabrikker ! –Seneste rædselsfulde sag fra Jylland ! Om 61 vanrøgtede hunde med hvalpe !! –De jyder SKAL udstilles ! Tages billeder til plakater, der skal hænges op i hver eneste lygtepæl i hele landet !–Det ville klæde “dem på Christiansborg ” –AT lave love, der udstiller de formastelige –som vanrøgter dyr –vanrøgter børn –og parrer sig med deres eget afkom ! –De stammer fra Jylland ! Selvfølgelig !!!

 89. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 21. FEBRUAR 2017 11:19.

  naziKim har et ønske om at ødelægge debatterne.
  Det har han jo sikkert sine syge og perverse årsager til.
  Men synd at Anne Lise Marstrand-Jørgensen må lukke for indlæg på grund af en type som naziKim.
  Og et par af hans ligesindede.

 90. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan…
  Træk nu lidt luft… Du har da helt mistet selvkontrollen i dag min ven.

 91. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 21. FEBRUAR 2017 12:25

  Nu må naziKim vist hellere spise sin medicin.
  Dagen har været en stor succes for ham.
  Han har fået svinet et par kvinder til.
  Og ødelagt endnu en blog med syge personangreb, løgn og manipulation.
  naziKim har fortjent sin medicin.

 92. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! JYDER, der driver hvalpefabrikker med vanrøgtede hunde ! –ER nok ikke klar over AT: Folkedomstolen –IKKE beskytter forbryderne ! Den udstiller de forfærdelige folk, der ikke kan kaldes mennesker ! –Men er et levn fra Middelalderen incl. muslimerne !–De får “som hatten passer i mediérne fra nu af !–Man kan ikke regne med “lovgiverne” –På Christiansborg ! –De beskytter forbryderne –og straffer ofrene ! I dette og andre tilfælde ” de stakkels vanrøgtede hunde-mødre og deres hvalpe ” ! –De skal få –skal de ! –Hvad har vi et korps af journalister til ???

 93. Af Kim P Olsen

  -

  Arh… så slemt er det vel heller ikke lille Hassan. Mon ikke bare du skulle slappe lidt af inden du ryger helt ud over kanten. Du kan jo næsten ikke være i dig selv for bare galde 🙂

 94. Af Allan Hansen

  -

  Hvis man ønsker, at forstå den sadistiske dødskult islam
  så bør man løse den gamle PLO terrorist W. Shoebat
  ” Why we want to KILL YOU!!!

  https://www.amazon.co.uk/Why-Want-Kill-You-Hardcover/dp/B00M0L2OC4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1487681821&sr=8-2&keywords=books+why+we+want+to+kill+you

 95. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Indlæg i filteret? Mange?

  Vrøvl lyhne . Håbet er s-df.

  Fornuftigt sagt af tesfaye. En mand der forstår hvad er nødvendigt i dk.

  Mange indlæg i dine seneste indlæg donbæk?

  Det reneste liberalist ævl fra ash mod venstrefløjen som altid….

  Samtidigt mdd at hun frasortere venstrefløjens ytringsfrihed i sine blogs som undertegnede. 5 indlæg mindst fra undertegnede i ash’s seneste indlæg fra undertegnede. I er hyklere på højrefløjen. Anti demokrater hele bundtet. Og hunderæd mht næste df-s røde regering.

 96. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Nå endelig kom vi igennem b’s jern filter i et par indlæg.

  Alle bloggere her har indlæg fra undertegnede i detes filter og seneste indlæg.

  Noget svineri hvorledes b frasortere alt saglig kritik og kun lader indlæg som lemche f1 og tosseko’s indlæg stå tilbage nu. Grunden er den snarlige s-df regering som bliver vidunderlig. Noget svineri er det og hykleri uden lige. I er den anti demokratiske fløj. En direkte forlængelse af fascismen..

 97. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  JA ! –Hvad har vi et korps af journalister til ! –De skal selvfølgelig tage sig af de vigtige ting i samfundet ! –SOM, at få hængt “de rædselsfulde mennesker, der vanrøgtede 61 hunde med deres hvalpe ! ” –Det skal de rædselsfulde folk fra Jylland (nær Randers ) selvfølgelig ! –Få, at mærke, hvad Folkedomstolen mener om dem ! De beskytter ikke forbryderne og straffer ofrene –Som politikerne –og dommerne gør !

 98. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Værdikampen ! ROS til TV 2 –her til aften, der udstillede den afskyelige jyske hundehandler, der har vanrøgtet 71 hunde –ved Randers på en bondegård ! —Se udsendelsen igen på news næste gang ! –Hvad har vi journalister og fotografer til ? –Nemlig AT: udstille de forfærdelige kyniske folk, der solgte (skattefri selvfølgelig de stakkels hunde på “nettet” !—-De folk –de skal i fængsel ! –Sådan spiller klavéret ikke i et civiliséret land !! –Det er JYDER selvfølgelig –Primitive og kyniske ! Så er det sagt !

 99. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSE N – 21. FEBRUAR 2017 13:23

  Nå.
  naziKim er ved at falde til ro.
  Den lille ynkelige løgnhals har vel fået sin medicin.
  Man må håbe, at politiet og andre myndigheder holder godt øje med ham.
  Så naziKim lader børnene være i fred.
  Gad vide om han har fået svinet nogle kvinder til i debatterne.

 100. Af Kim P Olsen

  -

  Du er ikke rask.

 101. Af J. Hanse n

  -

  Nå.
  Så er naziKim på banen med hans læges diagnoser igen.
  Hvad rager den mands problemer dog alle andre?
  Og hvorfor skal blogs ødelægges af naziKims personangreb, sygelige intimidering, løgn, had, nag, bitterhed og mindreværdskomplekser.
  Men naziKim er sikkert stolt af sig selv.

 102. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Din adfærd er meget unormal.

 103. Af J. Hanse n

  -

  naziKim er tydeligvis en gennemført psykopat og løgnhals.
  Men har har nok glemt hans syge indlæg.

 104. Af J. Hanse n

  -

  naziKim er tydeligvis en gennemført psykopat og løgnhals.
  Men har har nok glemt sine syge indlæg.

 105. Af J. Hanse n

  -

  naziKim har tydeligvis en sygelig opfattelse af det normale.
  Han sviner kvinder til på bloggene og indsætter indlæg om børnesex.
  I naziKims verden er det åbenbart det normale.

 106. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Jeg kan ikke helt gennemskue, hvad dit ærinde er med de mærkelige indlæg.
  Mig bekendt har vi intet udestående, og du har ikke leveret skyggen af dokumentation for dine horrible beskyldninger.
  Hvis du tror du kan intimidere mig ud af debatten? Glem det.
  Der sker nok snarere det, at du selv bliver udelukket fra debatten. Er det det som er dit egentlige formål? Så du kan klynke og føle dig som offer?
  Jeg forstår som sagt ikke meningen med dine indlæg, men det er tydeligt, at dine grænser for anstændig opførsel ligger et godt stykke hinsides det normale.

 107. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 22. FEBRUAR 2017 10:19

  naziKim forstår ikke, hvorfor han får svar på hans løgnhistorier, intimideringer og syge personangreb.
  Nu er naziKim så kommet til klynkefasen. Som sædvanligt.
  Hvor han føler sig forfulgt uskyldighed.
  Nogen er efter ham igen.
  naziKim lyder nok af det som lægevidenskaben kalder paranoid schizophrenia.
  Ligesom hans idol breivik.
  Hans syge indlæg debatten igennem er ret afslørende.

 108. Af Allan Hansen

  -

  https://www.gatestoneinstitute.org/9923/sweden-islam-hate-speech

 109. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Samlejer” ! –Det måtte jo komme ! –Nemlig AT: Der faktisk er en kvik Venstre-politiker ! –Der har besluttet AT : 500 af de 900.000 muslimske bistands-klienter ! –Skal rengøre København !—-Kvindernes enorme omfang i burkaérne –blev en udfordring ! –De kan ikke se ned på vejen for de gravide maver ! —Endnu en kvik sjæl –fandt på, at udstyre de burka-udklædte kvinder med “et sidespejl” –Således er det problem løst ! –Således, at de ikke falder i tomme sprut-flasker og pizza-bakkerne !–De islamiske mænd får bundet benene sammen –og udstyret med ” penis-lås” ! –Så de kan holde sig på “måtten” ! Medens de svinger kost og spand ! –Vi opfangede, at denne øvelse skulle udbredes til samtlige byer i Danmark !–Vi sender hermed vores bedste fotograf til, at forevige dette festlige optrin !–Nu kan vi sikkert se frem til AT : Der bliver bestilt 1-gangs-billetter til Mellemøsten i den aller-nærmeste fremtid ! –Socialdemokraterne er selvfølgelig imod dette geniale opfund venstre-regeringen vil indføre ! –Inger Støjberg jubler ! –Lars Løkke får et mærkeligt udtryk i ansigtet –og DF ´s Henriksen griner over hele “fem-øren” !

 110. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  J. Hansen! Nicolai Wammens lille ven –der fik “førtids-pension –trods hans unge alder ” –Slipper heller ikke for, at tvangs-rengøre de Københavnske gader –Eller var det Århus ! ? —Alt revl og krat ! møder op for, at se på det festlige optrin ! Ikke sandt J. Hansen ?

 111. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSE N – TEGNER – 22. FEBRUAR 2017 12:33

  Ja. Mød du op.
  Du har jo intet andet at lave.
  Husk rødvinsflasken.

 112. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR s ´gerne chéri ! –Det bliver en fest –som vi ikke vil gå glip af !

 113. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Jeg synes nu alligevel du skal lade være. Mest for din egen skyld.
  Du udstiller dig selv og den venstrefløj du påstår at tale på vegne af.

 114. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Socialdemokrater ! –En ægte Århusianer kom til byen –Og vill se, hvad der skete i Århus kulturby !! –Hun blev slemt skuffet og fandt ud af, AT: Der skete absolut intet ! –Alle pengene var gået til, at betale lønninger til “kultur-udvalget ” På Rådhuset !!—-Undrer det nogen ?

 115. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 22. FEBRUAR 2017 14:31

  Hvad vrøvler naziKim nu om.
  Et hint til naziKim.
  Ingen vil røre ham med en ildtang.
  Hans syge personangreb og sygelige interesse for, hvad undertegnede har skrevet i andre fora, viser at der er noget som er helt galt med manden.
  Det “netværk” som han praler af overvåges uden tvivl af politiet.
  naziKim fortsætter meg løgn og stråmænd.
  Og det sædvanlige klynkeri.

 116. Af J Nielsen

  -

  “Du udstiller dig selv og den venstrefløj du påstår at tale på vegne af.”

  Den stemme repræsenterer ikke nogensomhelst andre end sig selv.

 117. Af J Nielsen

  -

  “Marstrand benytter det ældste trick i bogen.
  Hun finder et enkeltstående eksempel, som passer til hendes agenda, og ophøjer det til noget universelt.”

  Hvis et regelsæt fører til at staten kan begå overgreb mod borgerne, om det så kun er hypotetisk, så er det regelsættet der er noget galt med.

  Regler er til for menneskers skyld. Ikke omvendt.

 118. Af J. Hanse n

  -

  AF J NIELS EN – 23. FEBRUAR 2017 00:36

  naziKim taler uden tvivl på alle nazisters vegne.

 119. Af Kim P Olsen

  -

  J Nielsen

  Den danske stat har i realiteten kun forpligtelser overfor danske statsborgere.

  Andre forpligtelser kan være udløbere af de FN-konventioner Danmark har tilsluttet sig, og det lader sig næppe antage, at Danmark (indtil videre) handler mod FN-konventionerne – som i øvrigt trænger til en grundig revision.

  Hassan:
  Din paranoia er ude af kontrol. Nu er jeg pludselig del af et netværk under overvågning af politiet. Jeg har indtil videre udtrykt mig meget venligt i min dialog med dig, men jeg må nok erkende, at du er mere eller mindre sindssyg.

 120. Af J. Hanse n

  -

  naziKims indlæg på denne blog taler for sig selv.
  Hans paranoid schizophrenia er helt ude af kontrol.
  Naturligvis overvåges en person der som naziKim indsætter indlæg om børnesex.
  naziKim intimiderer andre kommentatorer med løgn, øgenavne, stråmænd, personangreb og tilsvinelser.
  Indlæg fra andre fora som ikke er relevant for bloggen kan han også bruge i hans syge indlæg.
  Nu klynker naziKim, fordi han får et passende svar til hans syge indlæg.
  naziKim er en taber ligesom hans idol breivik.

 121. Af Kim P Olsen

  -

  Du er for langt ude i tågerne Hassan. Det er ligesom om du ikke kan skelne virkeligheden fra det der foregår inde i dit hoved. Jeg har medlidenhed med dig, men du skal stoppe dine mærkværdige indlæg nu. det er bare et velment råd.

 122. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –“det lille muslimske jihad-skind –bliver nok så dødtræt af, at komme i nyttejob ! –Og rense op efter de dødtdrukne´s sviner i København ! –At : Han foretrækker, at holde lav profil i fremtiden ! –Imens afventer vi-andre, hvornår “festen bliver sendt helt ud i de yderste presse–hjørner ! –Vi jubler også over ” Venstre ´s nye opfindelser med ” Penis-lås –sidespejle til de evigt-gravide islamiske arbejds-sky –burka-udklædte -kvinder ! –Vi er klar udstyret er stillet op –OG vi glæder os til festen !

 123. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos Festen ! –Pia Kjærsgaards fødselsdagsfest ! –Så håber vi ikke, AT: hun “går før det hele virker! –Nemlig ! Fratagelse af samtlige danske statsborger-skaber ! Til Grimhøj-moskeens formand –og samtlige socialdemokraters –lands-skadelige beslutninger ! –Hvad bliver det til med “hegnet omkring Gellerup-ghettoen ” ! –Vi er klar til, at smide nøglen til låsen væk !–Med-eller Århus-borgmesterens billigelse ! –Så er sagen klar ! –Iøvrigt vil det klæde Århus-kultur-by ! –AT: Der skete andet end, at lade alle pengene gå til “de ansatte i kulturudvalget –som lønninger –Som Anne-Jernøe(Annemad) –Udtalte, da hun for 1 gangs skyld kom til Århus ! –Hun blev mildest talt ikke begejstret for, gensynet !

 124. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 23. FEBRUAR 2017 09:25

  naziKims indlæg taler for sig selv.
  Hvordan den ynkelige stakkel naziKim har fået opbygget så meget had, nag, bitterhed og mindreværdskomplekser, at han kan fortsætte med sine syge og klynkende indlæg i dagevis.
  Det må være nogle kolosale og sygelige mindreværdskomplekser som taberen naziKim slæber rundt med.
  Godt han er under opsyn.

 125. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Socialdemokraternes fallitbo ” ! –Advarsel ! –Køb ALDRIG lejlighed i ejendomme, hvor der bor S.U. curlinger ! –Altså forældre-købs-lejligheder ! Der kan have boet op til 500 fordrukne S.U. modtagere ! —Med larm –og usigelig spetakkel og hæslig musik –1 ting er, at der overhovedet findes gratis udd. en anden ting er det AT: De stakkels skatteborgere skal forsørge alle de stupide Cand. studder !—Sluk for i det mindste S.U.–

 126. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Nu nærmer valgdagen sig med raske skridt ! –Lars Løkke kan ikke trække den ret meget længere !–Efter jeg har set samtlige “Lars Tvede/Pernille Vermund –udsendelser ” –Plus samtlige “debatten –udsendelser, der alle handlede om muslimer og deres tørklæder !–Det diskutérede man for 10 år siden –og det diskutérer man stadigvæk ! –Vi kommer ikke videre –før muslimerne –enten bliver “pære” – danske –eller pakker kufferten –og rejser til deres “kultur –som de er genetisk forbundet til ” –! Så sagen er klar ! Ikke mere diskussion ! Danmark skal være ligesom Schweiz ! –Alle de socialdemokratiske “gode råd” ! Med, at alle børn skal være cand. stud. -Med eller uden examensbevis ! –Er fup og fidus ! –Schweiz har ikke ret mange cand. umuliusser ! De har derimod et fremragende erhvervsliv ! –Og meget – meget få djøffer (som i DK alle er ansat i det offentlige ! -Schweiz har ikke ret mange off.ansatte–Men har også kun 7 ministre –der ikke har denne titel “som levebrøds-job “—-De tjener deres penge som selvstændige erhvervsfolk ! –Danmark er et taber-samfund ! Takket være social-demokratisk indflydelse !–Få det lavet om –inden Danmark bliver en fedt-plet –på kortet –ligesom tigeren i lille sorte Sambo !

Kommentarer er lukket.