Selvfølgelig skal ytringsfriheden bekæmpes

Af Mikkel Andersson 317

Kan du huske dengang i 2005, hvor så mange, særlig borgerlige, gik enormt meget op i at forsvare ytringsfriheden? Nej? Det er helt ok. Det kan jeg efterhånden heller ikke. Og det er godt, for tænk engang hvilke konsekvenser, som det havde haft for enten tonen, radikaliseringen eller begge dele, hvis ikke myndigheder og politikere holdt skarpt øje med om nogen gik og sagde ting, som andre kunne blive stødt over.

Nu har Danmark heldigvis og takket være en progressivt ytringsbekymret borgerligt-liberal regering fået en herlig imamlov, der foreskriver, at folk som står på en prædikestol ikke må sige ting, de ellers godt måtte sige. For naturligvis er det oplagt at undtage kontroversielle og potentielt stødende udsagn fra at blive beskyttet af ytringsfriheden, hvis taleren kalder sig prædikant i stedet for foredragsholder, hvilket der dog utvivlsomt ikke er nogen, som kunne finde på.

Det fine er også, at man i stedet for at forsvare ytringer, som bare skaber splid og gør folk i dårligt humør, kan koncentrere sig om at forsvare retten til også fremover at kunne ønske hinanden god dag, konstatere at vejret faktisk er ganske udmærket eller spørge om vej til Ejer Bavnehøj. For hvem ved egentlig, hvornår retten til at fremsætte den slags ytringer kommer under angreb?

Og ikke nok med det. Nu kan danskerne endvidere prise sig lykkelige over, at også anklagemyndigheden i Nordjylland har meldt sig ind i kampen mod den løsslupne og potentielt krænkende ytringsfrihed.

Indtil for et par dage siden, havde de færreste nemlig den fjerneste ide om, at en mand et sted på Jyllands hat satte ild til en af sine bøger engang i 2015 samt fremviste det i en obskur gruppe på Facebook.

Men gudskelov har den nordjyske anklager nu tiltalt manden for blasfemi og dermed sørget for, at alle er opmærksomme på, præcis hvad manden gik og lavede i sin baghave for et års tid siden. Langt om længe får potentielt letantændelige gemytter dermed endelig mulighed for at blive behørigt krænkede på egne og/eller andres vegne. Og helt ærligt, det manglede da bare.

For her er det naturligvis vigtigt at bemærke, at mandens bog var ganske særlig. Der var nemlig ikke tale om Mostrup Vejviseren fra 2004 eller en af Helle Helles tidlige romaner. Det var en Koran.

Enkelte vil måske indvende, at det ikke er så problematisk at brænde Koraner som sådan, for det gør muslimer også ved deres udtjente eksemplarer. Nej, problemet er selvsagt, at han brændte sin ganske særlige bog på en ganske særligt grim måde, mens han muligvis også tænkte noget grimt. Den bogafbrændende baghavemand erklærede sågar, at det lugtede, hvilket sandsynligvis slet ikke var tilfældet.

Selvfølgelig kan tonen i den offentlige debat ikke holde til, at folk på den måde går rundt brænder helligskrifter for rullende kamera.

Eller ok, det kan den muligvis godt, hvis det altså bare er Biblen, der er tale om.

Sådan en brændte kunstneren Søren Mosegaard nemlig i 1997 i TV-Avisen. Men da det både var kunst og blev sendt på Statsradiofonien, kan de fleste utvivlsomt forstå, at det var noget ganske andet.

Så lad os dog se i øjnene at lighed for loven unægtelig kan være en svær størrelse at sætte sig ind i for vi stakkels lægfolk, som i stedet kan glæde os over, at vi sammen går mod en fremtid, hvor vi måske en skønne dag endelig bliver helt fri at høre på folk, der misbruger ytringsfriheden til at sige ting, som autoriteter finder stødende, kontroversielle og ufornuftige.

Og så må du i øvrigt have en rigtig god dag.

317 kommentarer RSS

 1. Af Niels Lemche

  -

  Genialt

 2. Af Jan Petersen

  -

  Jeg er i øvrigt ret overbevist om, hvis man udsatte Folketingets 179 medlemmer for en dybdegående personlighedsanalyse, ville resultatet være skræmmende. Formentlig noget i stil med – sociopat !

 3. Af Birger Nielsen

  -

  Var det ikke allerede Voltaire, som for flere hundrede år siden udtalte sig temmelig prosaisk om indholdet i den forkætrede bog.
  Ytingsfriheden har vanskeligere kår i dag.
  Vorherre bevares.

 4. Af Maria Due

  -

  Måske er det bare et vink med en vognstang om, at anklagemyndigheden i Nordjylland har væææældig god tid, og at der kan spares på medarbejderne.

  Hvad står sådan en retssag egentlig samfundet i?

 5. Af Thomas Jensen

  -

  Jeg synes ikke man skal klandre anklagemyndigheden i Nordjylland, at de rejser anklager mod folk, der overtræder gældende lov. Alternativet ville jo være, at hver enkelt anklagemyndighed var en slags “lovgivende” instans, idet de internt traf beslutning om, hvilke love der skulle overholdes, og hvilke man blot kunne ignorere. Den tanke er skræmmende.

  Bortset fra det, har jeg det sådan, at bogafbrændinger er lidt ligesom flagafbrændinger: Det er en gruppe idioters måde at provokere en anden gruppe idioter. Når så alle idioterne har råbt skældsord af hinanden i tilstrækkelig lang tid risikerer vi, at en superidiot tænker at “Nu er det på tide at slå nogle mennesker ihjel.”

  Når det sker skal regningen betales af os alle.

 6. Af Johann Walizscki

  -

  Den stakkels mand skal derfor frikendes, hvis han kan bevise, at bogen han afbrændte, bar titlen “manual for kvægtyve” ?

 7. Af Niels Larsen

  -

  Man synes jo nok, at anklagemyndigheden har vigtigere sager at tage sig af end en mand, som brænder affaldspapir i sin baghave…

  DR futtede for øvrigt en bibel af i en udsendelse i 1995, men det var der ingen anklagemyndighed, som fik ondt af….

 8. Af Niels Larsen

  -

  Maria Due

  Et overslag:

  5 timer hos anklagemyndigheden á kr. 2000,-
  3 timers dommertjeneste á kr. 2000,-
  2 x 2 timers domsmandsarbejde á kr. 1500,-
  1 times sekretærarbejde til udfærdigelse af dom á kr. 500,-
  5 timers advokatsalær á kr. 2000,-
  2 timers advision via politi á kr. 750,-

  Ialt kr. 35.000,- plus det løse som minimum. Dog betaler delinkventen kr. 10.000,- i mulkt samt kr. 10.000,- i advokatsalær, så omkostningen reduceres til kr. 15.000,- for skatteborgerne. Delinkventen mister derudover 1 dags arbejdsløn.

  Skatteborgerne er således kun til grin for kr. 15.000,- løseligt anslået.

  Skaden på rettens anseelse kan ikke umiddelbart opgøres.

 9. Af Niels Lemche

  -

  Kan det utænkelige ikke ske, af bogbrænderen bliver pure frikendt? Så har retten bare sat en ny orden herfor. Jeg kunne forestille mig, at der var langt mere grund til at kalde forskellige personer også her på disse blogs for retten. Det er ikke at foragte at få sat grænser for ytringsfriheden, når det egentlig står meget klart i grundloven.

  Læg mærke, jeg har ikke sagt, at der er nogen her, som skal dømmes. Jeg synes ikke, at anklageren har en god sag.

 10. Af Niels Larsen

  -

  Lemche

  Man må da håbe, at det ender i pure frifindelse.

  Anklageren har en forbandet dårlig sag, for at sige det mildt.

 11. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Thomas Jensen

  Så kan det ikke siges tydeligere.

  Tak!

 12. Af Erik Vestergaard

  -

  Vil det politiske flertal indeni den skumle borg have skrupler ved at aflive samtlige danskere, eller ved at udlevere dem landets værste fjender? Det tror jeg ikke. Prøv at følge med i række aviser, både lokale og landsdækkende. Da vil man opdage at borgens skumle indhold af underlige eksistenser allerede er i gang med en slags nålestiks-operation mod danskerne. Man bomber dem ikke, man skyder ikke på dem med maskingeværer, og man lader hele tiden som om man er humanistisk, solidarisk og næstekærlig. Men det er hykleri. Borgens samlede politik skader mere end den gavner, og den har allerede kostet tusinder af danskere livet. Endnu mange flere har fået deres livskvalitet voldsomt forringet. Men store massakrer er der dog ikke tale om. Man afliver borgerne een ad gangen, og på hundredvis af forskellige, diskrete og indirekte måder. Så de naive og godtroende danskere ikke gennemskuer hvad der foregår. Nemlig en moderne etnisk udrensning efter svensk forbillede.

 13. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Erik Vestergaard

  “Man afliver borgerne een ad gangen, og på hundredvis af forskellige, diskrete og indirekte måder. ”

  Har du fået dem politianmeldt?

  I bekræftende fald, hvad var reaktionen?

 14. Af P Christensen

  -

  Det er nu engang vigtigere at komme efter kritikere af had-vejvisere som fx koranen,
  end at komme efter dem, der bruger den til at udøve had efter.

 15. Af Erik Vestergaard

  -

  Vil det politiske flertal indeni den skumle borg have skrupler ved at aflive samtlige danskere, eller ved at udlevere dem til landets værste fjender? Det tror jeg ikke. Prøv at følge med i en række aviser, både lokale og landsdækkende. Da vil man opdage at borgens skumle indhold af underlige eksistenser allerede er i gang med en slags nålestiks-operation mod danskerne. Man bomber dem ikke, man skyder ikke på dem med maskingeværer, og man lader hele tiden som om man er humanistisk, solidarisk og næstekærlig. Men det er hykleri. Borgens samlede politik skader mere end den gavner, og den har allerede kostet tusinder af danskere livet. Endnu mange flere har fået deres livskvalitet voldsomt forringet. Men store massakrer er der dog ikke tale om. Man ruinerer og afliver borgerne een ad gangen, og på hundredvis af forskellige, diskrete og indirekte måder. Så de naive og godtroende danskere ikke gennemskuer hvad der foregår. Nemlig en moderne etnisk udrensning efter svensk forbillede.

  Med kommunistisk familiepolitik, med mangedoblet kriminalitet, med DRABELIGE FORRINGELSER af den sociale velfærd og hospitalsvæsnet/folkesundheden….. med multi-etnisk udhuling af borgernes rettigheder og retssikkerhed, med diskrimination og retsløshed til mænd, børn, syge og hjemløse, med løgn, plyndring, SPAREØVELSER, tyranni, undertrykkelse og fascistiske metoder mv. kan man nå FORBLØFFENDE LANGT i retning af at skade, decimere og fordrive/udrense en oprindelig befolkning. Især når den er passiv og handlingslammet pga. hjernevask og TV-propaganda mv.

 16. Af Mand tiltalt for at blasfemi ved at afbrænde koranen | Hodjanernes Blog

  -

  […] Selvfølgelig skal ytringsfriheden bekæmpes […]

 17. Af Maria Due

  -

  Niels Larsen, jeg tror, at det er beskedent sat. Det er ikke fordi, jeg bryder mig om den slags happenings, men hvad med at kalde det kunst? Så kan man både slå heste ihjel for sjov og andre obskøne ting.

  Hvis man er muslim, er der næsten ikke grænser for, hvor groft provokerende og udannet man kan opføre sig. Tænk bare, hvad man kan finde på nettet om, at alt skrider frem, som planlagt med “overtagelsen”, og tænk på alle de events hvor muslimer her i landet og i udlandet har “indtaget” kendte torve og gader og lagt sig på rad og række med halen i vejret for at demonstrere og siden poste det hele på videoer. Eller hvad med alle smånymferne der vimser rundt med tørklæde for vise, at de er “renere” end visse andre, og at de ikke skal nyde noget af, at white trash og andre helt mister besindelsen, hvis de viser hår. For slet ikke at tale om at en stor samfundsgruppe kalder os andre for “vantro”.

  Gad vide, hvordan det går med Bent Jensens sag, som mange har bidraget til, at han kan føre, og det manglede da også bare. I denne nye sag vil der også blive indsamling til en eventuel bøde, men det er meget vanskeligt at forestille sig, at en dansk dommer vil kende den anklagede for skyldig. Tænk dog på, hvad der ellers ligger der ude på nettet.

 18. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Hvis der var noget om det, ville reaktionen sikkert være som hos det svenske politi i denne sag:

  http://www.friatider.se/filmade-sig-sjalva-nar-de-gruppvaldtog-kvinna-men-polisen-har-inte-resurser-att-utreda

 19. Af Niels Lemche

  -

  MARIA DUE, jeg regner da også med frifindelse, og så bliver der en herlig ramasjang i Arabistan! Noget i stil med tegningerne. Ærlig talt trænger paragraffen og ytringsfrihed til en gevaldig overhaling.

 20. Af Niels Larsen

  -

  Maria Due

  Muslimer og afrikanere falder vist officielt ind under begrebet “ædle vilde”? – og så er man nærmest straffri.

  Det er desværre ikke vanskeligt at forestille sig, at en dansk dommer og domsmænd vil finde ham skyldig. Det forventes af politiske årsager.

 21. Af Niels Poulsen

  -

  Firoozeh Bazrafkan har både pisket og makuleret koraner, uden at det så vidt jeg ved medførte, at politiet tiltalte hende for blasfemi.

  Når jeg tænker på, hvordan kvinder bliver pisket og stenet i de muslimske lande, så har den sorte bog fortjent piskningen, makuleringen og afbrændingen. Om ikke andet i oplysningens og fornuftens navn.

  Ellers viser den daglige debat (i går var det om muslimernes sociale kontrol som udfoldes gennem bederum på universiteter og andre undervisningsinstitutioner, i dag en politiserende og muligvis muslimsk infiltreret anklagemyndigheds magtmisbrug mod en almindelig borgers ytringsfrihed) at det aldrig vil lykkes at omskabe Danmark til et vellykket multietnisk og -kulturelt samfund. Krænkere og krænkede vil bekrige hinanden, lovgivningen vil konstant blive strammet, retssag på retssag, dom på dom. Et helvede på jord.

  Det multikulturelle samfund er et dysfunktionelt samfund, hvor befolkningsgrupper bestandigt strides. Et tvangsægteskab mellem en sekulariseret kristendom og islam, den sidstnævnte et fremmedlegeme i den nordiske kultur.

 22. Af Flemming Lau

  -

  Jeg konstatere at straffelovsrådet og rigsadvokaten finder at det er mere alvorligt at brænde en Koran anno 2017 end at brænde en Bibel i 1997. Det er sandelig lighed for loven og vejen direkte til Bananrepublik. “Tillykke Danmark!”

 23. Af E V

  -

  Hvis man tvivler på at Borgens politik er menneskefjendsk, anti-dansk og gennemrådden, bør man læse jp-kronikken “psykiatriske patienter får ikke den rette hjælp”, eller eb-artiklen “mordet på psykiatrien”. (læge: “jeg afviser selvmordstruede og farlige patienter hver dag”) Man kan også læse bt- og berlingske artikler om skandaløs behandling af trafikofre, KRÆFTSYGE-, hjertesyge- og mange andre patienter. Tusinder af sengepladser er sparet væk. Livsfarligt syge danskere afvises ofte. Lægetjenester og ambulancer er sparet væk. Standarden er overalt stærkt forringet.
  Lokale hospitaler og skadestuer er afskaffet via skrupskøre “reformer”, hvor INTET er sparet, fordi der i stedet skal køres millioner og atter millioner af ekstra kilometer. Se også den korte av is.

 24. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Muslimer og afrikanere falder vist officielt ind under begrebet “ædle vilde”? “.

  Du sætter spørgsmålstegn. Er det, fordi du ikke er helt sikker på, om det du skriver er sandt?

  I hvilket land går disse mennesker officielt under denne betegnelse? Jeg har ikke læst eller hørt om det.

 25. Af Niels Larsen

  -

  Netop derfor spørgsmålet. 🙂

  Men det er da det indtryk, jeg af og til får, når jeg hører om de latterlige straffe, de tildeles.

 26. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  Du må tage en lang snak med den lokale folketingsmand, du fik stemt ind ved sidste valg og fortælle ham, at han sammen med et flertal i folketinget skal få fjernet blasfemiloven.

  Så længe vi har denne lov, så er det muligt at blive dømt efter denne lov.

  Sidste gang var for 46 år siden.

 27. Af Helge Nørager

  -

  Prøv at spørg Frank Grevil, om vi har ytringsfrihed i Danmark.

  Han vil sikkert sige nej du kommer i fængsel, men det er straffrit for et statsminister at lyve landet i krig med løgne udtalt fra folketingets talerstol.
  Sådan er der så meget, som er svært at forstå.

 28. Af Niels Larsen

  -

  Det endte i frifindelse for 46 år siden (Trille/Øjet).

 29. Af N. Jensen

  -

  Nogen der ved om anklageskriftet er offentlig tilgængeligt, og i givet fald hvor ?

  Kunne godt tænke mig at vide, hvilke undersøgelser ordensmagten har foretaget.

  Har den anklagede tilstået denne særdeles grove forbrydelse, og er man nu også sikker på, at det ikke var en falsk tilståelse ?

  Måske er tiltalte blot en spasmager, der ynder at gøre grin med borgermusikken.

  Måske var det bare en gammel muslimsk kogebog, hvor forsiden er påklistret det famøse ord.

 30. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  Jeg nævnte nu de 46 år for at illustrere, hvor tit vi bruger den herhjemme – uanset om det resulterer i dom eller frifindelse.

 31. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen.
  Blasfemi loven er fin, men det kræver at der er lighed for loven, og det syntes ikke at være tilfældet idag.

 32. Af Niels Juul Hansen

  -

  @N. Poulsen

  Skal vi åbne et servicebureau? 🙂

 33. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  Jeg er ikke altid enig med anklagere, forsvarere, dommere og nævninge, men jeg er glad for, at vi lever i en retsstat.

 34. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen.
  Taler vi om Danmark…? Du skulle bare vide.

 35. Af J. Hanse n

  -

  Danmark er et progressivt land.
  Og med den udvikling som der har været i Danmark siden 2001, hvor Fogh og Pia Kjærsgaard lagde deres sorte klamme skygge over Danmark er provokerende bogafbrændinger vel en naturlig udvikling.
  I nazi-tyskland iværksatte iværksatte myndighederne en kampagne for at brænde bøger som ikke var i overensstemmelse med nazisternes ideologi.
  I 1933.
  Med den udvikling som vi har set i Danmark siden 2001.
  Hvor de sorteste, mest intolerante, fremmedhadende, forråede og ensrettede kræfter er blevet stuerene.
  Her må provokative bogafbrændinger da betragtes som det mest naturlige her i verden.
  Den nye trend vil uden tvivl brede sig.
  Bør Carsten Jensens, Holbergs og Anne Lise Marstrand-Jørgensen bøger ikke hurtigst muligt ryge på bålet også?
  Helt enig med Mikkel Anderson.

 36. Af b niel

  -

  Man kan godt blive træt af jødehaderen og danskerhaderen j. han sen, og af le m che, ju ul, rosa harald og li s beth og hvad de forskellige støjsendere ellers hedder. Deres håb og ønske er jo kun at få Danmark til at importere så mange arabere og afrikanere at det næste bliver erobring og islamisering af vores land. Læs selv 180gr, urias, snaphanen (samt you tube om DDR-kommunisten og feministen/pladderhumanisten merkel og hendes migrant kriser) (den korte av is oplyser også en del, men vrøvler også ind i mellem. F.eks. viderebringer den løgnagtige statistik-tal om indvandringens omkostninger, der nu er over 200 milliarder kr om året)

 37. Af N. Jensen

  -

  Takker !

 38. Af N. Jensen

  -

  @ Niels Poulsen m.fl.

  Sorry, der var jeg vist lidt for tidligt ude.

  Det er da ikke et anklageskrift ?

 39. Af J. Hanse n

  -

  AF FLEMMING LAU – 23. FEBRUAR 2017 22:03
  “Blasfemi loven er fin, men det kræver at der er lighed for loven, og det syntes ikke at være tilfældet idag.”

  Straffelovrådet udtalte for tre år siden, at det må »antages, at en offentlig afbrænding af Bibelen eller Koranen efter omstændighederne vil være udtryk for en sådan spot eller forhånelse, at de ansvarlige for afbrændingen vil kunne dømmes efter straffelovens § 140«.
  Når en person foretager en offentlig afbrænding af Koranen, som den 42-årige nordjyde har gjort her, vil handlingen være omfattet af netop Straffelovrådets bestemmelse.
  Derfor rejses der tiltale i denne sag.

  Og dette er vel helt på sin plads.
  Udviklingen i Danmark taget i betragtning.
  Hvor debatklimaet i Danmark bliver mere og mere kynisk, racistisk, fremmedfjendsk, intolerant og infantilt.
  Et Danmark som mere og mere ligner nazityskland i 1933.

  Men da lidt synd for fjolset i Nordjylland.
  Som vel bare ville glæde nogle ligesindede.

  DF blev i øvrigt dømt for injurier i går.
  En passende fødselsdagsgave til Pia Kjærsgaard.
  Om hvem højesteret har udtalt, at hendes udgydelser ofte er racistiske.

 40. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  “Taler vi om Danmark…? Du skulle bare vide.”

  Du mener ikke, at vi er en retsstat???

  Det er ikke den juridisk kyndige, dommeren, der alene træffer afgørelser. For at være sikker på, at ‘folket’ også er repræsenteret, så bruger vi domsmænd.

  En domsmand er en lægdommer som medvirker ved en straffesag, når tiltalte nægter sig skyldig ,og hvis straffen kan resultere i mere end bøde. I domsmandssager ved byretten medvirker to domsmænd og en juridisk dommer, og i sager der ankes til landsretten medvirker tre domsmænd og tre landsdommere.

  Hvor ser du problemet – udover at vi alle hver især har vores egne holdninger?

  Hvad er dit eget forslag? At du skal være enig i alle afgørelser?

  Sådan fungerer et demokratisk samfund ikke.

 41. Af N. Jensen

  -

  Det der specielt interesserer mig er, om anklagemyndigheden kan løfte bevisbyrden for, at der rent faktisk var tale om en koran.

  I modsat fald falder hele sagen jo sammen med et brag.

  Det er jo meget tænkeligt at den tiltalte blot var en spasmager, eller det hele er et performance art stunt.

  For øvrigt rejser sagen jo det principielle spørgsmål om, hvem der definerer hvorvidt der er tale om et “helligt skrift”. For mig personlig er hverken koranen eller biblen mere “hellig” end en rulle toiletpapir.

 42. Af jan ulrik friis

  -

  Jeg syntes også det skulle være ulovligt denne offentlige afbrænding af biler!

 43. Af Niels Juul Hansen

  -

  @N. Jensen

  “For øvrigt rejser sagen jo det principielle spørgsmål om, hvem der definerer hvorvidt der er tale om et “helligt skrift”. For mig personlig er hverken koranen eller biblen mere “hellig” end en rulle toiletpapir”.

  Jeg er selv ateist, men jeg respekterer, at der finder millioner af mennesker, der betragter Biblen og Koranen (indeholder dele af det gamle testamente) som hellige skrifter.

  Hvis du vil bruge disse bøger som toiletpapir, så er din røv alligevel klogere end jeg troede.

 44. Af J. Hanse n

  -

  AF N. JENS EN – 24. FEBRUAR 2017 00:41
  “Det der specielt interesserer mig er, om anklagemyndigheden kan løfte bevisbyrden for, at For mig personlig er hverken koranen eller biblen mere “hellig” end en rulle toiletpapir.”

  Ja. Meget passende.
  Det vrimler jo med røvhuller på den yderste højrefløj.

 45. Af Arvid Holm

  -

  Hvad har du imod Holberg?
  Han er vel rimeligt fornuftig?

 46. Af Arvid Holm

  -

  “Straffelovens § 110 e har i dag følgende ordlyd: »Med bøde eller fængsel indtil 2 år straffes den, der offentligt forhåner en fremmed nation, en fremmed stat, dens flag eller andet anerkendt nationalmærke eller De Forenede Nationers eller Det Europæiske Råds flag«. Det fremgår således meget tydeligt af straffeloven, at det er forbudt at forhåne fremmede nationer eller stater eller deres flag eller andre anerkendte nationale symboler. Derimod er der i dag intet strafferetligt forbud og ingen sanktion mod forhånelse af Danmark, Dannebrog eller danske nationalitetsmærker.” (Parlamentet.dk.)
  Hvis domstolen beslutter at sidestille Koranen og Det Europæiske Råds flag kan den obsternasige nordjyde derfor dømmes efter § 110 e, så man slipper for at give kunstigt åndedræt til den umoderne blasfemilov.

 47. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en ret underholdende JP-leder:

  Medierne må gå til modangreb på fake news
  http://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE9388515/medierne-maa-gaa-til-modangreb-paa-fake-news/

  Iflg lederen er det den digitale revolution – altså alternative medier – der er skyld i fake news. Rimelig komisk, eller hvad?

 48. Af gerald witek

  -

  hvis jeg havde en koran, saa ville jeg braende den.
  vi skulle alle gaa ud og foretage det i protest imod denne lattelige beslutning/lov.

  snart kan vil vel heller ikke kalde loekke svindler?

  moerket saenker sig. 1984

 49. Af Niels Lemche

  -

  ARVID HOLM, se lidt i grundloven om krænkelser af andre anerkendte religioner:

  § 140. Den, der offentlig driver spot med eller forhåner noget her i landet lovligt bestående religionssamfunds troslærdomme eller gudsdyrkelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 måneder.

  Det var vist den paragraf, du skulle have haft fat i.

 50. Af Niels Lemche

  -

  Og Arvid Holm, problemet med paragraffen er, at det ikke står klart, hvem og hvad der defineret en krænkelse mod en anerkendt religion. Det er derfor en sag, som den, der er undervejs, er nyttig.

  Der skal nok blive ballade (og sagen er måske kommet op, fordi man ville undgå en ny Muhammadtegnekrise).

 51. Af Flemming Lau

  -

  J Hansen, Niels Juul Hansen.

  FLEMMING LAU – 23. FEBRUAR 2017 21:18
  Jeg konstatere at straffelovsrådet og rigsadvokaten finder at det er mere alvorligt at brænde en Koran anno 2017 end at brænde en Bibel i 1997. Det er sandelig lighed for loven. “Tillykke Danmark!”

 52. Af Arvid Holm

  -

  NIELS LEMCHE
  §150 sidestiller alle religionssamfund.
  Så dømmer man folk for at forhåne Koranen, skaber man præcedens for tilfælde, hvor Bibelen forhånes.
  Det er vist ikke hensigten?
  Skal alle landets djærve ateister så holde op med at tilsvine Kristendommen?
  Næh, det er kun Islam, der skal respekteres!

 53. Af J. Hanse n

  -

  AF FLEMMING LAU – 24. FEBRUAR 2017 07:47

  Straffelovsrådet præsiserede lovgivningen for tre år siden.
  Hvilket indebærer at en afbrænding af både biblen og koranen vil kunne dømmes efter straffelovens § 140.

  Så den 42 årige kan ikke have været i tvivl om konsekvenserne af hans afskyelige gerninger.
  Prøv at brænde et par bibler af offentlig Flemming Lau.
  Så bliver du helt sikkert også sigtet efter straffelovens § 140.
  Held og lykke med projektet.

 54. Af fl andersen

  -

  Hvis man ikke må forhåne/kritisere fremmede nationer iflg. straffeloven, så står Le m che og en del ministre og folketingsmedlemmer vist til at blive straffet. De har da forhånet/kritiseret både Nordkorea, DDR, Nazi-tyskland, ISIS/ISIL lande, Somalia, Italien, Grækenland, Rusland, England, flere bananrepublikker, og flere andre lande. Men straffeloven er måske bare fjollet på det punkt?

 55. Af Kim P Olsen

  -

  Et afbrændingsforbud af koranen bør naturligvis håndhæves.
  Vi har i Danmark et velfungerende og miljøvenligt renovationssystem. Hvis man vil bortskaffe værdiløst affald, er der masser af muligheder indenfor lovens rammer.

  Hassan.
  Du har vanen tro ikke læst oplægget til diskussionen. Bibelen er jo netop blevet afbrændt på landsdækkende TV uden sanktioner.

 56. Af ole h

  -

  Ateister tror fuldt og fast på at alting er kommet af ingenting. På grund af denne latterlige tro føler de sig som klogere og bedre mennesker end dem som mener at det hele slet ikke er så enkelt.

 57. Af gerald wiltek

  -

  “Et afbrændingsforbud af koranen bør naturligvis håndhæves.
  Vi har i Danmark et velfungerende og miljøvenligt renovationssystem. Hvis man vil bortskaffe værdiløst affald, er der masser af muligheder indenfor lovens rammer.”

  Ha ha!

 58. Af jørgen martinsen

  -

  Mon ikke de fleste danskere er så intelligente at de godt, med lidt eftertanke, kan forstå at de partier som går ind for indvandring og favorisering/forgyldning af migranter, såsom enhedslisten, alternativet, LA, SF, S, V, K og R, er partier som undergraver og udhuler danskernes velfærd og sikkerhed. Partierne fører sig frem som sociale, solidariske, humanistiske og ansvarlige partier, men de er jo soleklart det modsatte. De svigter og forråder det danske folk, og fører det mod social elendighed, undergang og endeløse rædsler. Se film hos den korte og snapha.

 59. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 24. FEBRUAR 2017 08:19

  naziKim manipulerer, lyver og fordrejer som sædvanligt.
  Men det er vel bedre, end at naziKim sviner kvinder til og indsætter sine perverse fantasier om børnesex.
  Som naziKim ellers plejer.
  Men det kommer vel senere.

 60. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  J. Hansen ! –Bekom det dig ikke vel, at du fik benene bundet sammen –og fik sat “penis-lås på ” –Da du blev sendt ud klokken 7 om morgenen ! Til nyttejob ! For kommunen ??

 61. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Læs dog oplægget inden du kommenterer. Du har jo slet ikke fattet problemstillingen, nemlig at der er forskel på afbrænding af koranen og bibelen.

 62. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 24. FEBRUAR 2017 08:49

  Klokken er kun 08:49 i Danmark.
  Og plys bjørnen er tilsyneladende allerede igang med den anden flaske rødvin.

 63. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! ER det ikke sådan man gør med kamelerne i Mellem-østen ! –Hvor du stammer fra ?? –Så hurra for ytringsfriheden ! –Den skal selvfølgelig ikke bekæmpes ! –Skønt Nordjyderne incl. vestjyderne –er ret ligeglade ! De er tavse –og de er konfliktsky –De har slet-ikke brug for ytringsfrihed ! –De bagtaler jo bare folk i krogene ! -Iøvrigt er der ikke ret meget forskel på jyderne i det hele taget –og muslimer ! De er lige lumske !

 64. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 24. FEBRUAR 2017 08:54

  Nå. nu begynder naziKim at gentage sine løgnehistorier som sædvanligt.
  naziKim har lært af hans idol, eller vel rettere et af hans idoler, goebbels.

 65. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Vedlagt ! –Når det drejer sig om “plat og fidus” –Så er jyderne, der som “små misser” ! –Intet er for lavt for dem ! –Da slet-ikke –Hvis de er “ejendoms-handlere ” ! –Låsby-Svendsen ! burde for tid og evighed ! Have et skilt på maven ! Med “Låsby kvalitet” –Men han dyrker tilsyneladende ikke sport ! –Han har mere travlt med, at opsnuse fattig-folk –som han kan tjene penge på !–Så ytringsfriheden længe leve !

 66. Af Niels Lemche

  -

  ARVID HOLM, det er jo bare din egen fortolkning af paragraffen.

  Og hvorfor tager du det for givet, at retsagen har til opgave at skabe specielle forhold for Koranens status og f.eks. Bibelens? Det tror jeg ikke, at den har. Den kunne jo meget vel komme ud med en dom, der siger, at man må brænde alle de koraner af, man har lyst til; men man må ikke pisse på dem, når de brænder.

  Og sådan er der jo så meget, især når man tror, at man kender resultatet på forhånd.

 67. Af Niels Lemche

  -

  ARVID HOLM, det er jo bare din egen fortolkning af paragraffen.

  Og hvorfor tager du det for givet, at retsagen har til opgave at skabe specielle forhold for Koranens status og f.eks. Bibelens? Det tror jeg ikke, at den har. Den kunne jo meget vel komme ud med en dom, der siger, at man må brænde alle de koraner af, man har lyst til; men man må ikke pisse på dem, når de brænder.

  Og sådan er der jo så meget, især når man tror, at man kender resultatet på forhånd.

 68. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LEMC HE – 24. FEBRUAR 2017 09:54

  Der er vist ikke noget som forhindrer nogle i, at brænde alle de bibler og koraner af hjemme i haven, som de måtte have lyst til.
  Men hvis man ikke kan forhåne, ydmyge og nedværdige nogen med det, så er det vel ikke så morsomt.

 69. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Kære Lemche ! Har du fuldstændigt svedt ud AT: Det var muslimerne i Mellem-østen, der brændte –og trampede på vores Dannebro ? ” –Det skete der ikke dem noget ved !–Men, når en ærkedansker siger AT: Musminerne har fanden skabt –Så er pokker løs !–Har DF “fornærmet” ! –I tusindvis af muslimer på det grundlag ! –Så er der noget galt ! –MEN, det passer jo med “danske dommeres opfattelse ” –Nem forbryderne skal skånes –og beskyttes ! –Medens ofrene (i dette tilfælde skal straffes med “en høj bøde” ) –Det hænger ikke sammen ! Så de højt-skatte-borger-betalte dommere incl. det løse–praktikanter og journalister !–Må se, at komme til fornuft ! Engang måtte 2 off. ansatte ikke kunne hæve ved kasse 1 ! Det er også glemt ! NU er rask væk 2 skolefrøkner m/K samboende ! –Og kan hæve “kuvøse-hyre” i 37 år eller mere ! –Det samme gælder dommere plus det løse !

 70. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Kære Lemche ! Har du fuldstændigt svedt ud AT: Det var muslimerne i Mellem-østen, der brændte –og trampede på vores Dannebro ? ” –Det skete der ikke dem noget ved !–Men, når en ærkedansker siger AT: Musminerne har fanden skabt –Så er pokker løs !–Har DF “fornærmet” ! –I tusindvis af muslimer på det grundlag ! –Så er der noget galt ! –MEN, det passer jo med “danske dommeres opfattelse ” –Nem. forbryderne skal skånes –og beskyttes ! –Medens ofrene (i dette tilfælde skal straffes med “en høj bøde” ) –Det hænger ikke sammen ! Så de højt-skatte-borger-betalte dommere incl. det løse–praktikanter og journalister !–Må se, at komme til fornuft ! Engang måtte 2 off. ansatte ikke kunne hæve ved kasse 1 ! Det er også glemt ! NU er rask væk 2 skolefrøkner m/K samboende ! –Og kan hæve “kuvøse-hyre” i 37 år eller mere ! –Det samme gælder dommere plus det løse !

 71. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Ytrings-friheden længe leve” ! –Nu har forhenværende departement-chef fået nyt job ! –Nemlig som kommunaldirektør på Bornholm ! –Han har åbenbart brugt de 11 millioner kroner som han fik tildelt af “ryg-klapperne” ! i det offentlige ! –Man skriver AT: Danmark er det mindst korrupte land i verden ” –Vores oplysninger indikérer AT: Danmark er det mest korrupte land i EU. ! –Nepotisme er yderst udbredt ! –Skatteborgerne skal igen betale for en Platten-slager ! —Stakkels Bornholm !–bornholmerne forstås !

 72. Af Niels Lemche

  -

  Kæreste Teddy, det er bare ikke det, dethandler om.Jeg går ud fra — tåbeligt måske — at det ikke er nøgen hævn, der skal dominere i dansk retspraksis. Vi så billederne fra Gaza dengang, med brændende dannebrog. Dem havde flaghandleren i Gaza bestilt hos sin israelske leverandør i Tel Aviv. Tak, jeg skal lige bruge 100 stykker dannebrog!

  De brænder så meget af på de kanter, at det ikke var noget specielt, undtagen i Dannevang.

  Men det er stadig ikke det, bloggen handler om.

 73. Af Niels Lemche

  -

  Kæreste Teddy, det er bare ikke det, dethandler om.Jeg går ud fra — tåbeligt måske — at det ikke er nøgen hævn, der skal dominere i dansk retspraksis. Vi så billederne fra Gaza dengang, med brændende dannebrog. Dem havde flaghandleren i Gaza bestilt hos sin israelske leverandør i Tel Aviv. Tak, jeg skal lige bruge 100 stykker dannebrog!

  De brænder så meget af på de kanter, at det ikke var noget specielt, undtagen i Dannevang.

  Men det er stadig ikke det, bloggen handler om.

 74. Af Niels Lemche

  -

  J. HANSE N, nej, du tager fejl: Der er ikke noget ved det, hvis der ikke er nogen til at optyage det, så det kan blive udsendt. Et par skoledrenge i baggården, det går det ikke morsomt nok. Hvor megen terror ville der være i verden, hvis der ikke var nogen til at rapportere om den?

 75. Af Niels Lemche

  -

  J. HANSE N, nej, du tager fejl: Der er ikke noget ved det, hvis der ikke er nogen til at optyage det, så det kan blive udsendt. Et par skoledrenge i baggården, det går det ikke morsomt nok. Hvor megen terror ville der være i verden, hvis der ikke var nogen til at rapportere om den?

 76. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Bloggen handler om “ytringsfriheden skal bekæmpes ” Det er vi helt med på “Sct. Bernhard – Alfie og jeg-selv ” !—Nu skinner solen –også i Alperne ! –Og snart er Danmarks trakasserier helt glemt ! –Der er ikke noget så skønt som, at stå på sine flade ski –OG stirre udover de u-endelige Pyrénærer ! –Snart vågner de bitte-små murmeldyr op af vintersøvnen ! –OG vi glæder os til, at præsentere dem for vores nye venner “nye borgerlige´s smukke mennesker ” –Lars Tvede & co. bor ganske vist i Schweiz ! –Men det giver ingen skår i glæden !–De går så afgjort også ind for “ytringsfrihed ” !

 77. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen: “Jeg er ikke altid enig med anklagere, forsvarere, dommere og nævninge, men jeg er glad for, at vi lever i en retsstat.”

  Danmark er ikke en retsstat længere. Der diskrimineres groft, da muslimer yderst sjældent anklages for deres mange og særdeles grove racismeudtalelser.

  Og så er jeg i øvrigt ligeglad med, at det er “minoriteter”, som beskyttes. 1,6 milliarder muslimer er IKKE en minoritet!

  Og dømmes nordjyden, er det yderligere en diskrimination af kristendommen i forhold til islam, jvfr. den upåtalte afbrænding af biblen i DR i 1997.

 78. Af Niels Larsen

  -

  J. Hanse n: “Men hvis man ikke kan forhåne, ydmyge og nedværdige nogen med det, så er det vel ikke så morsomt.”

  Det kunne jo være et fortvivlet forsøg på at udrydde koranen til udelt gavn for menneskeheden?

 79. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LARSEN – 24. FEBRUAR 2017 10:50
  “Det kunne jo være et fortvivlet forsøg på at udrydde koranen til udelt gavn for menneskeheden?”

  Jamen gå dog i gang.
  Ude i baghaven.
  Inviter et par ligesindede som du kan hovrere sammen med.

 80. Af Helge Nørager

  -

  Den dag vi ophørte med at være en retsstat og blev en nation som indleder uopfordrede angrebskrige.

  “Den 21. marts 2003 besluttede et snævert flertal i Folketinget – V, K og DF – at Danmark skulle bidrage til den amerikansk-britiske invasion. Selve beslutningen (B118) lød i al sin enkelhed: ”Folketinget meddeler sit samtykke til, at danske militære styrker stilles til rådighed for en multinational indsats i Irak.”

  Nedlæggelse af Irak kommissionen, var begravelsen af retsstaten i en dyb krypt uden navn, et ukendt sted.

 81. Af Niels Lemche

  -

  Niels Juul Hansen, det er jo ganske karakteristisk for nationalkonservatismen, at de ikke vil anerkende det lands institutioner, som de lever i, herunder især domstolemnes afgørelser. Derfor ser man også, at når som helst sådanne kræfter kommer til magen, suspenderes menneskerettighederne også for egne borgere, grundloven — hvis der er nogen — annulleres bare uden videre. Censur indføres med det samme, for tænkt, at der er nogen, der er så forkastelige at være uenige med dem. Derefter kan de gøre lige hvad de ved. Gud nåde og trøste det land, hvor de kommer til magten.

  Det er interessant, at alle disse elementer dukker op i sådan en lille diskussion som på denne blog. Men det siger, hvad vi er oppe imod i den værdikamp, der foregår. Anstændige mennesker er simpelthen nød til at sige fra.

  Og så straks hylet fra dem, der hævder, at de er de anstændige, og vi nogle forrædere; men som jeg har påpeget flere gange, så vidste selv de værste nazister i Tyskland, at de tjente mørkets kræfter, og forsøgte at skjule deres forbrydelser, som når de sprængte krematorierne i lugten i KZ-lejrene, når de allierede rykkede mod dem. Og slagordet “ich bin kein Nazi” hørtes vist overalt i Tyskland i 1945. Og hvad var det, de anklagede i Nürnberg sagde over én kam — med én undtagelse (Speer)? “Nicht schuldig!”

 82. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Helge Nørager

  Et flertal af danskernes var imod Irakkrigen og et flertal var tilhængere af en kommission.

  Men et flertal af danskerne stemte alligevel blå stue tilbage, både i nullerne og ved sidste valg, så dette er ikke noget, der bekymrer ‘blå’ vælgere’.

 83. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Lemche

  “Og så straks hylet fra dem, der hævder, at de er de anstændige…”

  Når du hører hylet ved du, at du har ramt plet!

  Og jeg er enig i, at man ikke længere bare kan stå på sidelinien og ryste på hovedet over disse ekstremistiske højrenationalister. Tidligere blev de kaldt landsbytosser, men hvis almindelige, moderate borgere ikke siger klart fra nu, så er de med til at give grønt lys til ekstremisme.

  Det gælder både højrenationalistisk ekstremisme og fanatisk, religiøs ekstremisme som Islamisk Stat og dets tilhængere.

 84. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche

  Tværtimod. Vi vil sætte Grundloven før alt andet.

  EU og konventionerne skal underordnes Grundloven.

  Og så skal det udpensles, at i Danmark har danskerne førsteret til alt.

  Vi vil skrotte flygtninge- og statsløsekonventionerne og i stedet agere på fornuftig måde i de af konventionerne omfattede områder og ud fra, hvad der er gavnligt for Danmark.

  Menneskerettighedskonventionen vil vi suspendere i forbindelse med udvisning af kriminelle udlændinge. Kriminelle er selv skyld i, at de mister beskyttelsen.

  Niels Juul Hansen

  Du har ret for så vidt angår, at sket er sket og ikke kan ændres. De borgerlige politikere løj og svindlede os ind i Irakkrigen. Lad os så komme videre, for politikere drages alligevel aldrig til ansvar. 🙁 Hvorfor så spilde millioner på en undersøgelse, som alligevel løber ud i sandet?

 85. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Danmark er ikke en retsstat længere. Der diskrimineres groft, da muslimer yderst sjældent anklages for deres mange og særdeles grove racismeudtalelser.”

  Hvor ofte har anmeldt disse udtalelser- og hvad havde de udtalt?

  Helt enig med dig i, at der ikke skal gøres forskel. Jeg går dog ind for at sikre mindretalsbeskyttelse – at et flertal ikke bare kan behandle et mindretal efter forgodtbefindende, bare for de har flertallet. Vi har set for mange eksempler på det i historien, og det er gået ud over ALLE religiøse mindretal i verden.

 86. Af Kim P Olsen

  -

  “AF J. HANSE N – 24. FEBRUAR 2017 09:05
  AF KIM P OLS EN – 24. FEBRUAR 2017 08:54

  Nå. nu begynder naziKim at gentage sine løgnehistorier som sædvanligt.
  naziKim har lært af hans idol, eller vel rettere et af hans idoler, goebbels.”

  Hvad er det helt præcist for løgnehistorier du henviser til her Hassan?

  Og hvorfor synes du det, i ytringsfrihedens hellige navn, at du har ret til at beskylde os andre for at være nazister?

  Er det mon fordi du tilhører det frelste segment på venstrefløjen, som i egen selvforståelse har så meget ret, at hverken dokumentation eller argumenter er nødvendige?

  Eller er det blot fordi du er underbegavet?

 87. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  Der skulle have stået hvor ofte har du……….. sorry!

 88. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Ole H

  “Ateister tror fuldt og fast på at alting er kommet af ingenting. På grund af denne latterlige tro føler de sig som klogere og bedre mennesker end dem som mener at det hele slet ikke er så enkelt”

  Du aner da ikke en dyt om, hvad ateister tror.

  Det eneste du bør vide er, at ateister ikke tror på en gud – ligesom du formodentlig ikke tror på julemanden.

  Udover det er ateister lige så forskellige som troende mennesker.

 89. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 24. FEBRUAR 2017 11:38

  Nå. naziKim fortsætter med løgn, øgenavne, stråmænd og barnligt klynkeri.
  Nogen er efter ham.
  Gad vide hvad der har gjort, at nazisten naziKim er så fyldt med had, nag, bitterhed og mindreværdskomplekser.
  Det kan vel ikke alt sammen skyldes, at han er småt begavet. Og dette er så absolut ingen undskyldning for ham.
  naziKim må forvente, at han får svar på hans syge indlæg.
  Så kan han klynke nok så meget.

 90. Af Niels Lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN, og du så det straks: Vi vil ikke skrotte grundloven, hævdes det, men måske nok de paragraffer, der beskytter minoriteter. Altså en selektiv udvælgelse af de dele, der ikke behager.

  Menneskerettighedserklæringen, ja, det er jo helt i samme boldgade.

  Nej de højrenationale er fjendes, og som fjenden må de nedkæmpes. Og naturligvis indebærer det ikke en accept af IS-ideologier. I den sammenhæng er de højrenationale og de religiøse fanatikere fra samme skuffe.

  Så om lidt for vi at vide, at vi er pladderhumanister og tilhører godhedsindustrien. Jo, men hvad skulle vi ellers være og hvor skulle vi ellers stå.

  I øvrigt enig i dine bemærkninger om ateister.

 91. Af J. Hanse n

  -

  Før 2001 hvor Fogh og Pia Kjærsgaard lagde deres sorte skumle skygge over Danmark, da var der nok ikke mange som havde forventet at nationalismens, intolerancens og fremmedhadets svøbe skulle lægge sig over Danmark.
  Men nogle havde åbenbart håbet på det.
  Hvordan kunne et lille fredeligt, tolerant, venligt og gæstfrit land på nogle få år forvandle sig til et krigsliderligt, intolerant, forrået, fremmedfjendsk og ultranationalistisk land.
  Besjælet med en særegen blanding af mindreværdskomplekser og storhedsvanvid.
  Der er da for pokker stadigvæk mange mennesker i Danmark som husker den sorte periode 1933-1945.
  Hvorfor skal dette absolut prøves igen?
  Nu er Danmark jo heldigvis andet end de højtråbende højreekstremister nationalister på disse blogs.

 92. Af bjørn h

  -

  Det som de radikale typer, såsom le m che og ju ul samt konvertitten eller palæstinenseren j. hansen mfl. ikke vil anerkende, det er at Borgens samlede politik udgør en stor og farlig trussel mod Danmark og danskerne. Det er sandheden, men på den yderste venstrefløj ønsker man kun at bortforklare sandheden og virkeligheden, eller man ønsker direkte at lægge danskheden og det Danmark vi kender, i RUINER, i GRAVEN, eller ud i TOTAL UDSLETTELSE FOR EVIGT. Se hvordan Borgen/regeringerne er gået til angreb på velfærden, familieværdierne, postvæsnet, privatlivet, retsvæsnet, forsvaret, sundhedsvæsnet, hjemmets fred og meget, meget mere. Oveni har kommunister forklædt som humanister og “borgerlige” travlt med at importere hundredtusindvis af skumle og agessive migranter. Det kan ende i hverdagsterror og folkemord. Og det VIL ende i begge dele, hvis vælgerne ikke kasserer de vanvittige (eller korrupte?) og anti-danske partier.

 93. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen: “Der skulle have stået hvor ofte har du…”

  Aldrig, da jeg går ind for fuld ytringsfrihed. Jeg er blot modstander af, at der gøres forskel på muslimer/islam og andr/øvrige religioner – og det gøres der!

  Lemche

  Giv én eneste god grund til, at vi skal holde hånden over udenlandske forbrydere og udsætte os selv for deres fremtidige hærgen? “Humanistiske årsager” godtages ikke, da de ikke kan forsvares ud fra et fornuftsmæssigt hensyn!

  Jeg er NATIONALkonservativ – og national betyder at gå ind for nationens og dens indfødte befolknings tarv først og sidst!

  Jeg er IKKE internationalist eller globalist og bliver det aldrig.

 94. Af b h

  -

  Mange folkeslag er blevet udsat for massemord og udryddelsesforsøg i tidens løb. Jøderne, armenerne, de kristne og aztekerne osv., osv. I tilfældet med aztekerne blev mordene suppleret af smitsomme sygdomme som dræbte millioner af aztekere. Også til Danmark importeres der nu farlige sygdomme som kan dræbe ofrene på to dage eller to-tre uger. (meningitis, tuberkulose, diverse tropesygdomme mv.) Det er regeringen vist også ligeglad med. Den skærer jo hele tiden ned på sundhedsvæsnet.

 95. Af jørgen nielsen

  -

  Fra psykiatrien véd vi at folk med hjerneskader, (som følge af hash, spiritus, senilitet, ulykker og vold mv.) kan få en meget forstyrret og forvrænget opfattelse af virkeligheden. Andre igen danner deres meninger ud fra hvad der er penge i, og de sælger gerne deres land og deres egen mor eller bedstemor hvis de kan få en kasse sølvpenge ud af det. Men normale og ordentlige mennesker respekterer sandheden og er ikke til fals. De sætter deres lands frihed, deres egen værdighed og deres børns fremtid højere end skøre ideologier og korrupte pengebeløb.

 96. Af Niels Lemche

  -

  Niels Juul Hansen, som du ser, de små hunde bjæffer.

  Interessant er også fordrejningen, som øves med stor kunst. F.eks. Niels Larsen: “Giv én eneste god grund til, at vi skal holde hånden over udenlandske forbrydere og udsætte os selv for deres fremtidige hærgen?”

  Jamen, hvor har jeg f.eks. talt om at holde hånden over forbrydere? Men det er heller ikke det, der drejer sig om, men sætningen “deres fremtidige hærgen” har markeret, at naturligvis er de, der kommer til landet, vordende forbrydere. Altså sætningen indeholder netop det, som vi i anstændighedens navn ikke bør acceptere. Men den uendelige monolog hos de nationalkonservative er egentlig, at alle fremmede er af det onde, men værst er muslimerne. På grund af deres religion sættes de alle i bås med forbrydere, nuværende eller vordende. Det er klart, at man må sige fra. Den ideologi har bragt så meget ondt med sig i sidste århundrede. Den burde vi være færdige med.

 97. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  J. Hansen ! –Skal du ikke ud og arbejde for kommunen idag ? –Eller har “penis-låsen” ! Givet dig et grimme sår på disse ædle dele –som muslimerne har så stor gavn af ! –De bringer penge til huse ! (oversat til dansk) –Deres formeringsevne afhænger af OM : De kan snøre kommunen for 5 –eller 17 børn ! –incl. extra-forhøjede børnepenge –Ikke sandt ?

 98. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ORK nej Lemche ! –ER der een, som vi elsker ! Så er det Naser Khader ! –Han er iøvrigt bedste-ven med Pia Kjærsgaard ! –MEN, selvfølgelig ! Han er også en “ener” ! –Var der mange flere af Nasers slags ! –Så havde vi ikke noget problem !

 99. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche: “Jamen, hvor har jeg f.eks. talt om at holde hånden over forbrydere? Men det er heller ikke det, der drejer sig om, men sætningen “deres fremtidige hærgen” har markeret, at naturligvis er de, der kommer til landet, vordende forbrydere.”

  Vås – og tale mod bedre vidende.

  Sandheden er, at der er et meget stort tilbagefald af straffede forbrydere i form af genoptagelse af den kriminelle løbebane. Derfor bør udenlandske forbrydere ALTID udvises uanset deres forhold i øvrigt. Det er absolut IKKE anstændigt at lade disse forbrydere yderligere udsætte danskerne for deres kriminalitet. Det er direkte Uanstændigt!

  “På grund af deres religion sættes de alle i bås med forbrydere, nuværende eller vordende.”

  Fake News. Hvor har jeg i denne forbindelse henvist til religion? Jeg skriver udtrykkeligt KUN “udenlandske”. Det inkluderer også eksempelvis amerikanere, kinesere, indere, tyskere, svenskere og rumænere.

 100. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSE N – TEGNER – 24. FEBRUAR 2017 13:32

  Er der nogen som kan oversætte det fordrukne barnlige kaudervælsk fra denne “Olse n”.
  Han/hun/den/det burde hælde lidt mindre billig rødvin i sig hver dag.

 101. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Skal ytringsfriheden bekæmpes ? ” –NEJ, det ved gud den ikke skal ! –Vi nævner lige “Lars Tvedes gæstetale på nye borgerliges års-møde ! “–Han får det lige sagt ! –Stort set alt, hvad den sociallistiske incl. Venstre-kræmmerne ! Udretter ! Bliver endnu “en pind ” Til Danmarks ligkiste ! –Så det er om, at komme væk inden vi skal til begravelse !–Lars Løkke´s lykkedage er slut, Hvad fik han og –med-kræmmerne så ud af det ! –Ganske vist frihed i ytringsfrihedens navn ! MEN kun foragt fra folket –Der med rynker på næserne –Finder ham og kammersjukkerne afskyélige !

 102. Af Niels Lemche

  -

  TEDDY Bamse, er han ikke syrer? Uha uha? Hvad vil Niels Larsen ikke sige!

 103. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR Hansen ! –Nu får du snart med “krabasken” ! –Vi, der bor udenfor Danmark ! –Drikker ikke billig rødvin ! –Vi drikker årgangsvine ! Som f.eks. “PINGUS ! “–Endnu en dansker, der har fået kredit for sine evner, som man ikke kunne få øje på i “Jante-land” ! –Hansen ! Om du så hopper –og vrider dig –Så har du fundet din overmand ! –Så stig du hellere på ” kommunens fejevogn “–Og rub neglene –For mottoét ER : Idag arbejde –imorgen mad ! –(du kan sikkert også få kommunen til, at betale salve til “dit sår på penis” !

 104. Af Niels Larsen

  -

  Skal vi endelig ind på de fremmede sydfra, Lemche, så er der nogle slående sandheder, som totalt overses og totalt er blevet overset i årtier:

  1. Sammenblanding af forskellige “racer”, forskellige kulturer og forskellige religioner har ALTID og OVERALT medført enten
  a. diktatur eller anden undertrykkelse – se evt. Singapore, som kun er fredeligt på grund af en hårdtslående ordensmagt, som knuser ethvert tilløb til optøjer
  b. udbredt vold, borgerkrig eller anden splittelse i landet.

  2. Selv her i det civiliserede Europa kan vi opvise borgerkrig på grund af religion og etnicitet blot ved at gå 25 år tilbage i tiden.

  3. Disse konflikter er blandt de blodigste og mest umenneskelige konflikter, som menneskeheden kan opvise – og det siger ikke så lidt.

  4. Selv USA – dette “smeltediglernes land” har trods ihærdige forsøg gennem flere hundrede år stadig en etnisk og religiøst opdelt befolkning og er langtfra det harmoniske land, det gerne vil fremstå som.

  5. ALT OVERALT udviser klare tegn på at etnisk, religiøs og kulturel sammenblanding er at skabe en krudttønde, som før eller siden vil gå i brand.

  Man skulle tro, at ikke mindst europæerne kunne være fornuftige nok til ikke at gentage Historiens værste fejltagelser. Men det er vore politikere og “eliter” enten for dumme, for ligeglade eller for naive til.

  Så må de bære følgerne og det er jeg ikke i tvivl om, at de kommer til før eller senere.

 105. Af Kim P Olsen

  -

  Hvis nogen skulle frygte, at ytringsfriheden er under pres, kan de bare læse J. Hassans mange næsten enslydende indlæg.
  Det er et meget gavmildt og overbærende samfund, som tolererer den slags.

 106. Af Svend Jensen

  -

  J. Hassans indlæg afspejler blot hans inderste forhåbninger om demografisk muslimsk dominans i Danmark.
  Han, det radikale venstre, Eliten, asylindustrien, amnesty, røde kors og resten af det naivt tænkende slæng arbejder 24 timer i døgnet på at fylde landet op med irrelevante udlændinge.

  Om ytringsfriheden står i vejen for projektet – så kalde vi bare ytringsfrihed for islamofobi.

  Lige indtil ovennævntes tåbers ‘wellness’ bliver ramt af folkevandringen – så stikker de af og bebrejder os andre, at vi ikke stoppede deres destruktive oikofobi i tide.

 107. Af Kim P Olsen

  -

  Selvfølgelig er det ikke rart, at det går ud over mig.
  På den anden side mener jeg, at det er vigtigt, at den venstrefløj som Hassan ifølge ham selv repræsenterer, kommer til orde. Hellere få retorikken ud i det åbne end at den dyrkes i skimlede kældre.

 108. Af Allan Hansen

  -

  Gad vide om man må brænde den
  tyske koran “Mine Jihad,,???

 109. Af R.Harald Kristiansen

  -

  En domsmand får 1100 kr. per dag. Hvis vedkommende er offentlig ansat, får han/hun sin dagsløn+1100 kr. Hvis vedkommende er privatansat får han/hun kun 1100 kr. og modtager ikke løn den dag.

 110. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Ytringsfrihed O La La ! ” Med hensyn til de burka-udklædte arbejds-sky -bistands-klienter ” –Så kunne kommunen ikke finde tidspunkter, hvor de IKKE var gravide ! –Så “onkel opfinder” ! udstyrede dem med sidespejle ! –Således, at de kunne se ned på jorden –for deres tykke gravide maver ! –Det virkede ! MEN Nu ! Fik de muslimske extremt-arbejds-sky kvinder ! –Den umulige idé AT: Sagsøge kommunen fordi de er blevet “fornærmede ” ! Gode råd er dyre MEN kommunerne har masser af penge til, at hyre de dyreste advokater ! –Muslimerne har kun “deres yallah ! advokater ” ! Der har fået en gratis uddannelse –som danske skatteborgere har betalt ! U-frivilligt !–Nu ser vi, hvad der så sker ! allors !

 111. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Jubiii –Det vil jeg også være !

 112. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er grundlønnen – medlem af Folketinget – for at ødelægge det danske samfund ca 625.000 kr om året, plus diverse tillæg, fed pension og andet. Ret beset peanuts sammenlignet med det uoprettelige skader, tomhjernerne forøver på sigt !

 113. Af j nielsen

  -

  “For mig personlig er hverken koranen eller biblen mere “hellig” end en rulle toiletpapir.”

  Jeg synes man i forråelsens navn skulle trykke biblen, koranen, das kapital og mein kampf på toiletruller. Så kan folk selv vælge.

  OK, også maos lille røde. Til kvinderne.

 114. Af j nielsen

  -

  “Det kunne jo være et fortvivlet forsøg på at udrydde koranen til udelt gavn for menneskeheden?”

  Det kunne det jo, det kunne det jo …. men det er det ikke!

 115. Af j nielsen

  -

  “De borgerlige politikere løj og svindlede os ind i Irakkrigen. Lad os så komme videre, for politikere drages alligevel aldrig til ansvar. Hvorfor så spilde millioner på en undersøgelse, som alligevel løber ud i sandet?”

  Fordi hvis ikke, så sker det her:

  “Det gik jo fint. Det prøver vi igen.”

 116. Af Elin Kopp

  -

  Maria Due.
  Der er noget du helt har misforstået. Muslimske kvinder går kun med tørklæde for at beskytte sig mod muslimske mænd. Danske mænd er vant til at se kvindehår uden at blive voldelige.

 117. Af P Christensen

  -

  Der snik-snakkes meget om “racisme” når der tales om religiøse overbevisninger.
  Men hvilken race er fx. en muslim eller en katolik da`?
  Hvis overbevisninger således definerer en “race”, er fx. en kommunist eller en liberal
  jo tilsvarende udtryk for “racer”, der kan blive udsat for “racisme”.

  Da man kan skifte overbevisning, kan man tilsvarende skifte “race” overnight.
  Det er da fantastisk. “Jeg skifter lige race i morgen, skat”.

 118. Af Kim P Olsen

  -

  Racisme kan fint benyttes i forbindelse med religioner.
  Racisme kan ikke anvendes når det drejer sig om politiske anskuelser og samfundssystemer.
  Islam har et ben i hver lejr.

 119. Af Niels Larsen

  -

  j Nielsen

  Det var det nok ikke, nej. Men det var sikkert et forsøg på at nedgøre den usle, islamiske ideologi.

  Og det er tiltrængt i allerhøjeste grad.

 120. Af georg christensen

  -

  Når ytringsfriheden ønskes begrænses og lader sig selv definere ved hjælp af bog afbrænding eller andre destruktions beskrivelser, så mister ytringsfriheden sin egen værdi.

  Hvis min nabo ikke længere gider læse gamle eventyr og gå ud i sin have og brænder biblen , koranen og HC _Andersens eventyr fortællinger af eller sender dem på forbrændings anstalten, er det da ikke værdigt at lade sig forarge over.

  Min nabo ønskede måske bare i sin egen have, at få lidt varme til sig selv, medens varmen fra forbrændings anstalten blev fordelt.

  NB: Jeg mener bare, med disse ord, at begrebet ytringsfrihed ikke med ord eller lovgivning kan defineres og derfor må overlades til enkeltheden selv at vurdere alt efter sit eget selvværd,
  Ytringsfrihed under ansvar begrænser let sig selv,

 121. Af knud pedersen

  -

  Le m che og j. hansen er et par udspekulerede propagandister. Le m che forstår at lyve og vildlede på måder der er ret elegante, rent sprogligt. Men det faktiske indhold er sølle, ynkeligt og vildledende. Også j. hansen kan til tider udtrykke sig ret raffineret. Men man kan være sikker på at de begge er kolde og kyniske og kun er med for at pleje egoistiske/ideologiske formål samt godheds- og indvandringsindustriens interesser.

 122. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSEN – 24. FEBRUAR 2017 16:25
  “Selvfølgelig er det ikke rart, at det går ud over mig.”

  Nå.
  Så er naziKim begyndt at klynke.
  naziKim overfalder en anden kommentator med personangreb, løgne, stråmænd og øgenavne.
  Så snart han får et svar, så klynker han.
  Han forfølges. Hulker han.
  Men hvor forfulgt naziKim er, det fremgår ikke rigtigt, hvis man gider læse hans indlæg på Mikkel Andersons to sidste blogs.
  De taler for sig selv.
  naziKim er et skimlet kældermenneske og nazist ligesom Svend buksemarius Jen sen.
  Man væmmes når naziKim kravler ud af sit sorte beskidte hul.
  Men bedre end at han sidder i sit sorte hul og koger over.
  Ligesom hans idol Breivik gjorde.

 123. Af j nielsen

  -

  ” Men det var sikkert et forsøg på at nedgøre den usle, islamiske ideologi.
  Og det er tiltrængt i allerhøjeste grad.”

  Ja det er mærkeligt at ingen har fundet på det noget før.

 124. Af J. Hanse n

  -

  Pia Kjærsgaard er netop fyldt 70 år. Tillykke.
  Skriver en ilende Kaspar Støvring.
  Gad vide om Kaspar Støvring deltog i festlighederne?

  Hun er blevet afbildet som en rotte.
  Skriver Kaspar Støvring harmdirrende.
  Ja. Det er ikke pænt.
  Pia Kjærsgaard er jo selv en person som forstår at moderere sig.
  Hun kunne ikke drømme om at tage så grimme ord i sin mund.
  Pia Kjærsgaard har pænt og stuerent udtalt at indvandrere avler som kaniner og alle til hobe lever af overførselsindkomster.
  Gad vide om hun her har haft den royale indvandrer familie i tankerne?
  Har prinserne ikke fremavlet en fire til fem unger hver?

  Pia Kjærsgaard er bestyrer af et parti, hvor et stort antal medlemmer er dømt for racisme.
  Pia Kjærsgaard har selv højesterets ord for at hendes udtalelser ofte er racistiske.
  Pia Kjærsgaard er gennemført uværdig til være formand for folketinget.
  Hun blev kun formand fordi Løkke var nødt til at bestikke DF for at blive statsminister.

  Pia Kjærsgaards fødselsdag blev fejret på behørig vis.
  Landsretten valgte at dømme DF for injurier på den store dag.
  Meget passende.
  I EU undersøges DF for omfattende svindel.
  Et stort tillykke til Pia Kjærsgaard.

  Kaspar Støvring skriver:
  “Så jeg holder for mit eget vedkommende mund, ønsker de omvendte tillykke – og græmmes i det skjulte. Men mest retter jeg en tak til Kjærsgaard og de andre ”ekstremister”.

  Her virker Kaspar Støvring næsten overdrevent beskeden.
  Kaspar Støvring har da deltaget i den højreekstremistiske og fremmedfjendske debat og korstog i mange år.
  Sammen med kollegaerne Sennels, Morten Uhrskov Jensen og Mikael Jalving.
  Det er da vist ikke at holde mund.

  Og de andre ekstremister.
  Skriver Kaspar Støvring.
  Her er Kaspar Støvring også alt for beskeden

 125. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS O LSEN – TEGNER – 24. FEBRUAR 2017 13:57

  Hvorfor skriver denne “person” om arbejde?
  Personer som vælter rundt i en permanent brandert som “bjørn” er ikke så anvendelige på arbejdsmarkedet.
  Hvorfor skriver denne “person” bjørn hele tiden om peniser.
  Er det noget han/hun/den aldrig har fået?
  Hvorfor kalder alle racisterne og kolbøtterne på denne blog sig for “olsen”?

 126. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Dér fik vi dig ! Va J. Hansen Islamist af Allah ´s nåde !–Du bliver udstillet noget så dybt og inderligt ! Stol på det ! –Vi skal nok få skovlen under dig og diverse “muslimske mænd, der ikke hører hjemme i vores kultivérede samfund ! –PAK kufferten ! –Og rejs ned til dine artsfæller ! –OG stop så med, at skrive blogs –på min avis ! – Når du sidder klokken 3.16 om natten !–Og skriver til mig ! –Så er den da rivende gal !—Ikke mindst fordi du er helt uden hæmninger ! –Du kender ikke mig eller de øvrige du sviner til ! –MEN Vi kender dig og dine “Islamiske arts-fæller ” UD med jer –Og tak jeres burka-udklædte mødre –AT I ikke blev “en plet på lagnerne ! Jeres fædrer ! –ER vi helt stumme af foragt overfor ! –Langskæggede –hæmnings-løse folk, der ikke skal have et ord at have sagt ! –Skulle ikke undre mig, hvis du er søn af Imanen fra Grimhøj moskeén !

 127. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS O LSEN – TEGNER – 25. FEBRUAR 2017 08:08

  Klokken er vist kun ca. 08:00 i Danmark.
  Og bjørnen har en bjørn på. Eller vel nærmes stang beruset.
  Racisten bjørns kaudervælsk er som sædvanligt helt uforståeligt.
  Stop drikkeriet racist teddy.
  Din hjerne er jo drukket væk. Hvis du da nogensinde har været udstyret med et minimum af hjerneceller.
  Det må man tvivle på.

 128. Af Niels Lemche

  -

  Nå Hr. Hansen, kunne vi dog ikke få lov til at slippe for dine udgydelser mere en én gang. To blogs forpester du nu med det samme og det samme, som indlægget om den bette Pia.

  Har du nogensinde fået det hoved undersøgt? Lider du af PTSD? Bare af et eller andet, der kunne forklare din sygelige lyst til at gøre dig bemærket.

 129. Af Niels Lemche

  -

  Nå Hr. Hansen, kunne vi dog ikke få lov til at slippe for dine udgydelser mere en én gang. To blogs forpester du nu med det samme og det samme, som indlægget om den bette Pia.

  Har du nogensinde fået det hoved undersøgt? Lider du af PTSD? Bare af et eller andet, der kunne forklare din sygelige lyst til at gøre dig bemærket.

 130. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Udover alle de andre problemer du har ! –Så bemærker vi AT: Du faktisk er “afhængig af enten stoffer eller sprut ! ” Jeg var lige ovre på ASH ´s (blog-redaktørens side) ! –Og se, hvad du også skriver klokken 3 om natten ! –Det er også grove løjer ! –Der er ingen der hindre psykopater i, at skrive blogs ! –Det giver eftertanke til f. eks psykiatere –Og det lærer de noget af ! –TAK du vores frie ytrings-frihed i Danmark for AT: –du ikke er blevet frataget ordet ! –Mikkel Andersson –læser selvfølgelig også, hvad du skriver ! –Hvis vi ikke vidste, at du er islamist ! –Så kunne vi tro, at du er “en blokéret jyde” –Der er så fuld af hæmninger –bluf –grundet indre-missionske forfædrer ! –Og så det med “penisser” ! –Det giver jo et helt “gip” i dig, når det bliver nævnt !–Vi er ikke så dumme som du tror ! –I –og med, at der er en del underholdning i dine texter ! –Så ! AT du tillader dig, at svine de danskere til, der er blevet påbudt, AT forsørge dig og dine arts-fæller –så grundigt til ! –Berettiger os –til dybt og inderligt, at protestére ! Det er bare synd for de muslimer, der gør “alt-det-rigtige” ! Og er gode samfunds-borgere !

 131. Af Niels Lemche

  -

  KNUD PEDERSEN, ny mand i ringen: Næppe, bare et nyt pseudonym Indholdet helt det samme.

  Og hvis du ikke vil have noget med godhedsindustrien at gøre, hvad er så din baggrund? Ondskabsindustrien. Dit indlæg er ondt og modbydeligt.

 132. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LEM CHE – 25. FEBRUAR 2017 08:35

  Hvad lider den selvudnævnte professor af.
  Siden han gentager alle indlæg to til tre gange.
  Undertegnede fejlindsatte et indlæg.
  Det står nu trygt i den rigtige blog.
  Er det religionen og altervinen som gør fessoren så balstyrisk.
  Eller “reparerer” han fra den tidlige morgen.
  Ligesom teddy bjørnen.
  Den slags kan føre til alkoholisme og delirium tremens. Som man ser på bjørnens indlæg.
  Og et sprog som fremstår som rent kaudervælsk.

 133. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Nu har du i årevis skrevet om mine nazistiske holdninger næsten hver dag.
  I alle de år har du ALDRIG kunne finde et eneste eksempel på sådan en ytring.
  Jeg klynker skam ikke, men jeg finder det mærkværdigt, at du fortsat fremturer uden mindste dokumentation.
  Har du overvejet, at du måske lever i en lidt anden verden end os andre?
  Jeg ser fortsat frem til en eller anden dokumentation for at jeg skulle have nazistiske holdninger.
  Måske skal man bare tolke dine skriverier som at du er uenig med mig – og at du har mistet enhver form for proportionssans?

 134. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste nazist i dit univers. Her er hvad du skriver om andre der ikke deler dine holdninger:

  “Det er en utrolig omsorg som de to højreekstremistiske og fremmedhadende demagoger Jalving og Morten Uhrsov udviser for Sverige.
  Det piner åbenlyst de to ekstremister, at deres sygelige interesse for Sverige ikke er gengældt.
  Måske bør Jalving rejse en tur til Malmø igen.
  Og holde taler for hans nynazistiske venner.”

  Så det er vel bare sådan noget du skriver når du er lidt indebrændt i kælderen.

 135. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Kære Lemche ! Vær helt sikker på AT: det ikke er dig –som jeg er gal på, men J. Hansen !–Nu kan det nemlig være nok med ham ! –Faktisk har vi ” lært ” ! En hel del af, at følge med i, hvad den “unge islamist skriver” –Omend han nok alligevel ikke er så ung endda ! –Ingen tvivl om, at det skal være SLUT med, at forsørge det halve Mellem-østen ! –Vi danskere har været til grin for egne penge længe nok ! –“De ansvarlige –social-demokraterne incl. de øvrige røde pjalte-proletarer ( som lever for fedt af skatteborgerne ) –Kan regne med, at skulle se sig om efter job´s –efter denne regerings afslutning –meget – meget snart ! “–Lars Løkke har ikke været lykken for Danmark nogensinde ! OG vi kan snart se enden på danskernes mareridt !

 136. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 25. FEBRUAR 2017 08:56

  Jo.
  Undertegnede har haft naziKim hængende over sig i nogle år.
  Efter at naziKim svine kvinder til på bloggene og indsatte indlæg om børnesex skrev undertegnede i et indlæg at undertegnede ikke vil røre ham med en en ildtang.
  Det har så bare gjort naziKim endnu mere hadefuld.
  Og mindreværdskomplekserne mere åbenlyse.
  Og fået naziKim til at intensivere personangrebene, løgnene, ståmændene, øgenavnene og ofte injurierne.
  Hvorfor han trygt gemmer sig bag et falsk navn.
  Generelt virker det som om naziKim kun kan besvare indlæg som han er uenig i med personangreb, løgn og perfiditeter.
  Det må skyldes manglende sociale og menneskelige kompetancer.
  Igen.
  Undertegnede henvender sig aldrig til naziKim i første omgang.
  Hvilket tydeligt fremgår af indlæggene.
  Dette er den anden af Mikkel Andersons blogs som naziKim ødelægger idenfor et par dage.

 137. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 25. FEBRUAR 2017 08:56

  Jo.
  Undertegnede har haft naziKim hængende over sig i nogle år.
  Efter at naziKim svinede kvinder til på bloggene og indsatte indlæg om børnesex skrev undertegnede i et indlæg at undertegnede ikke vil røre ham med en en ildtang.
  Det har så bare gjort naziKim endnu mere hadefuld.
  Og mindreværdskomplekserne mere åbenlyse.
  Og fået naziKim til at intensivere personangrebene, løgnene, ståmændene, øgenavnene og ofte injurierne.
  Hvorfor han trygt gemmer sig bag et falsk navn.
  Generelt virker det som om naziKim kun kan besvare indlæg som han er uenig i med personangreb, løgn og perfiditeter.
  Det må skyldes manglende sociale og menneskelige kompetancer.
  Igen.
  Undertegnede henvender sig aldrig til naziKim i første omgang.
  Hvilket tydeligt fremgår af indlæggene.
  Dette er den anden af Mikkel Andersons blogs som naziKim ødelægger idenfor et par dage.

 138. Af Niels Lemche

  -

  KuUnne vi andre dog ikke snart slippe for gale Hassan med det skæve ben trollen!

 139. Af Kim P Olsen

  -

  Så altså heller ingen dokumentation fra Hassan i denne omgang 🙂
  Det er nok for stor en udfordring for denne intellektuelle undermåler

 140. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSEN – 25. FEBRUAR 2017 09:00
  “Det er en utrolig omsorg som de to højreekstremistiske og fremmedhadende demagoger Jalving og Morten Uhrsov udviser for Sverige.”

  Nå. NaziKim må en tur over i andre fora for at prøve at finde noget, som han mener at kunne bruge i sine syge overfald på undertegnede.
  Manden er jo ikke rask.

 141. Af Kom P Olsen

  -

  NPL
  Jo det vil også ske. Alle andre medier har udelukket ham.
  Det morsommeste forsøg på at få lidt opmærksomhed var da Hassan frejdigt påstod, at det var umoralsk, at spise svinekød, og at jo var velkendt, at kødet var fyldt med trikiner……
  Nå ja, og så at Tyskland aldrig havde deltaget i konflikter i Asien og Mellemøsten fordi Merkel er en smuk, forstandig, moden kvinde der fremstod som Europas moralske fyrtårn.
  Kort sagt prøver Hassan, at pisse så mange som muligt af i et desperat forsøg på at få lidt opmærksomhed.
  En ensom stakkel langt fra Danmark….

 142. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “J. Hansen alias ” ! Er du dér nu igen ! –Du må virkelig lide af søvnmangel også –siden du har siddet ved maskinen siden klokken 03 inat !—Der er mange lighedspunkter imellem dig og indre-missionske fra det mørkeste Jylland ! –Kort sagt I har en hel del tilfælles !–Nemlig Pervers sex-fiksering ! –fredags-druk—(som jo er opfundet af skolefrøknerne/MK ) –Og arbejds-angst ! jvf. den kommunale “nytte-aktivering ” –Så slår det helt klik Hansen /mohammed/Hassan ! –Det er nok lige dér –“hunden ligger begravet ” ! MEN , er der noget danske skatteborgere IKKE skal finde sig i ER det, at være tvunget til, at betale hele det sociallistiske gilde !–Så resten af dagen vil jeg give mig til, at læse samtlige “Lars Tvedes bøger” ! –Han har løsningen –MEN det har levebrøds-politikerne ikke ! Og da slet-ikke socialdemokraterne ! de kvindelige ! Er under al kritik __OG det ser ud til, at de har fundet “en helle til, at lade sig forsørge .-istedet-for som “i gamle dage AT: det var manden ” (Trine Bramsen ! Find dig et job –vi mener det ! )

 143. Af J. Hanse n

  -

  AF KOM P OLSEN – 25. FEBRUAR 2017 09:33
  “NPL
  Jo det vil også ske. Alle andre medier har udelukket ham.”

  Nå. naziKim fortsætter med løgnehistorierne.
  Han er jo en patologisk løgnhals.
  Et af hans idoler er jo Goebbels.
  Gad vide hvem naziKim egentlig henvender sig til.
  Til den selvudnævnte charlatan og fessor Lem che?
  Ja lidt har jo også ret.
  Og Lem che fornøjede sig jo over naziKims indlæg om børnesex.
  Kun en syg persom som naziKim kan citere noget som undertegnede har indsat i en anden avis.
  Og samtidig påstå at man er blokeret i avisen.

 144. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Du er blokeret i alle andre aviser. Kan du virkelig ikke selv huske hvor du skrev det. Ellers skal jeg gerne hjælpe dig 🙂
  NPL har aldrig fornøjet sig med det imaginære indlæg du skriver om al den stund, at det ikke har eksisteret. Det hele er inde i dit martrede sind min ven..
  Og så dine påstande om at jeg skulle tilhøre et hemmeligt netværk, som overvåges af politiet… Hvor sindssygt kan det blive i dit hoved?
  Er du fuldstændig vanvittig menneske?

 145. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSE N – TEGNER – 25. FEBRUAR 2017 09:35

  Undertegnede kunne ikke drømme om at skrive, at teddy bjørnen skulle være pervers, fordi teddy bjørnen skriver om sin penis.
  Men undrer sig måske lidt over, at bjørnen skriver om den slags på en ærværdig avis som Berlingske.
  Den slags hører vist hjemme andre steder.
  naziKim har vist et særegent nætværk..
  Måske kunne teddy bjørnen joine dette.
  Lem che deltager vist også.

 146. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSE N – 25. FEBRUAR 2017 10:05
  naziKim skriver jo selv, at han har mange “venner”
  Og naturligvis holder politiet øje med en person som naziKim der indsætter perverse indlæg om børnesex.
  Det er jo deres arbejde.
  Men det ved naziKim åbenbart ikke.
  Eftersom naziKim kan forsøge at lyve sig fra indlæg som han har skrevet for en time siden, så må man formode at naziKims idol Goebbels vender og drejer sig i sin grav af misundelse.

 147. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  J. Hansen (mohammed) ! –Så er det nok ! –Forsvind fra vores avis !

 148. Af J. Hanse n

  -

  TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 25. FEBRUAR 2017 10:48

  Søg hjælp.
  Denne avis tilhører ikke højreekstremister og nazister.

 149. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR J. Hansen ! Du stiller op på kommunen søndag morgen klokken 7.00 til “nytte-aktivering ” ! Er du der ikke –bliver din bistands-hjælp stoppet prompte !

 150. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Politiken skriver ” ! –Udbredt svindel med falske læge-erklæringer til muslimske indvandrere !–Undrer os absolut ikke ! –Start i Gellerup !

 151. Af j nielsen

  -

  Blogregel nr. 1:

  Du må ikke slæbe skænderier fra den ene blog med over i den næste.

 152. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Det ligger lidt tungt med ! Betragt det som “en service-meddelelse ” !

 153. Af Niels Lemche

  -

  Mikkel Andersson,

  kan du ikke få fjernet J. Hansen fra bolggene. Jeg kan jo også sende bønnen til de andre bloggere her, og måske især ASH, som vist er redaktør af bloggene.

  Men der må være en grænse.

 154. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Jeg har aldrig indsat indlæg af den karakter du beskylder mig for.
  Venligst dokumenter!
  Du er efterhånden helt væk i dine vrangforestillinger min ven. Jeg synes du skal holde en pause for din egen skyld.
  Du kunne let miste muligheden for at skrive på den sidste blog som er åben for dig.

 155. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LE MCHE – 25. FEBRUAR 2017 11:58

  Ja. Lemc he kender jo ikke grænserne.
  Han er en ualmindelig infam person.
  Infantil er han også.
  Han kan jo lade være med at svine andre til.
  Hvis han ikke tåler et passende svar.
  Igen denne herrefolksmentalitet.
  Hvor typer som lem che tror at for højrefløjen er alt tilladt.
  Men får typer som Lemc he et tilsvarende svar.
  Så kommer klynkeriet.

 156. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  JA ! –Kære Lemche ! –Der skal være en grænse ! –MEN, den er åbenbart ikke nået endnu !–Det ser ud til, at der er problemer på Berlingske !–Nu bliver det snart forår ! Så kan vi-andre bruge tiden på andet end, at læse dårlige nyheder ! –De er jo overalt !–“Thyra Frank ” –Ryger også en tur ud af folketinget inc. diverse liberal alliance ministre !—Det lød jo lige så godt AT: En sygeplejerske –der kunne drive “Lotte” Plejehjemmet til bravour ” Ikke kan finde udaf, at være i folketinget ! –Hvad skal hun også dér ? –Asger Aamund står på spring til, at træde os til hjælp ! –Så-snart –“De inkompetente plus ministre –der aldrig skulle have været lukket ind, men istedet-for ! Skulle have sparet samfundet for deres s.u. i 15 år ! Det hele skal nok blive anderledes, når “nye borgerlige kommer til ” –Det er trods voksne mennesker, der ikke har spildt deres tid på, at studére til cand. stupid. !–MEN først skal vi have valg ! Så stol på, at alting nok skal blive anderledes, når Lille Danmark bliver befriet fra kolbøtterne !

 157. Af Niels Lemche

  -

  TEDDY, jeg tror ikke, at et valg hjælper noget. Først skal politikerne blive bange. Hvis der er noget postivt at sige om Trump, så er det, at han gør politikerne i de vestlige demokratier bange. Pludselig er det, de tager for givet, ikke længere noget givet. Egentlig er forskellen ikke så stor mellem valget af TRump og valget af Jakob Havgaard: Stem Jakob ud af Aarhus! som mottoet var. Men begge er stand-up komedier, men man skal være dum, hvis man ikke lytter til klovnene.

  Der har i nyere tid været andre eksempler, som da de i Italien for år tilbage stemte Cippolina ind i parlamentet, en dronning fra pornoindustrien. Det er lige som i sport, hvor mit livs helt stadig er og forbliver “Eddie the Eagle”. Han afslørede hele hulheden i den internationale sportsverden. Selvfølgelig vedtog man regler herefter, der forhindrede, at han kom tilbage. Men hvem husker egentlig andre fra den olympiade i 1988?

 158. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSEN – 25. FEBRUAR 2017 12:12

  naziKimfortsætter med sine løgnehistorier.
  Noget trivielt.
  Hvem henvender den patologisk løgnhals sig til?
  Undertegnede er da bedøvende ligeglad med naziKims løgne.
  Hvorfor henvender naziKim sig ikke til sit “netværk”.
  De tror vel på hans løgn og syge nonsens.
  Må man formode.

 159. Af j nielsen

  -

  Cicciolina – den lille fede. Jeg mener det stammer fra italiensk for basunengle, bare i femininum.

  Den mandlige version kunne bruges på statsministeren, men har han ikke tabt sig.

 160. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Du er på spanden J. Hansen-islamist ! Det offentlige ser med ! OG de holder øje med om du møder op til “nytte-træning ” imorgen ! –Så gå tidligt i seng ! Du er ved, at få “nervesammenbrud af angst ” !

 161. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OL SEN – TEGNER – 25. FEBRUAR 2017 12:46

  Igen.
  Du er syg i hovedet.
  Og ligesom til den anden “olsen”
  Undertegnede bruger ikke tid på at forsvare sig overfor køtere.

 162. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Lemche” ! Jeg kunne faktisk ikke lade være med, at grine “Da Jacob Haugaard –ønskede sig “medvind på cykelstiérne ” –Vores Plantu har faktisk tegnet –det !–Hvad skulle vi gøre uden satirikerne –ikke sandt !–Hvis det ikke var fordi Jacob. H. Blev dødtræt af det kedelige liv i Folketinget ! –Så kunne han sidde der endnu –mange år efter !–Sådan fungérer det jo ! –De derinde i Folketinget –behøver ikke, at være specielt begavet (læs Astrid Krag m. mange flere)–De skal bare holde godt fast i bordkanten –Og det gider voksne folk som Asger Aamund og Lars Seier ! Altså ikke ! –Lars Tvede ville være den oplagte kandidat ! –MEN han gider heller ikke være i det danske folketing ! OG så er der jo kun tumperne tilbage ikke sandt ?

 163. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Der er lavet mange undersøgelser af blogdeltagere og hvem de er. Her har man fundet ud af, at de mennesker, der kommer med de grimmeste udtalelser, ofte er få mennesker, der skriver under skiftende navne. Her kan nævnes f. eks. Knud Pedersen, som kender de tilstedeværende på bloggen og ved hvad de har skrevet tidligere, men siger, at han er ny.

  J. Hansen du prøver at beskytte indvandrere, men dine ord falder dig selv i ryggen. Muslimske indvandrere er ofte racistiske selv, som nogle danskere også er. Beklager, jeg har haft både racistiske og hadefulde danskere, så som indvandrere på min arbejdsplads. I øjeblikket har jeg kendskab til hadefulde kommentarer hvor jeg selv bliver omtalt som vantro. Flemming Lau kalder muslimer hedninge. Dette gensidige had bringer os ingen vegne.

  Desværre har DF ikke gjort noget for Danmark, andet end at grave grøfter. Pia Kjærsgaard er en smålig, uoplyst, småborgerlig og hadefuld kvinde, markeret af sin sørgelige opvækst. Jeg har ondt af hende.

  Husk at det var industrien/de borgerlige, der importerede indvandrere fra Tyrkiet, Østeuropa og drager nytte af polakker, der går fo dårligere løn end danskere. Prøv at se hvad der sker. Der er for få ikke vestlige indvandrere, der arbejder, det er korrekt. DS viser, at flere og flere yngre indvandrere får arbejde og uddannelse.

  Det må være politikernes pligt, at skabe forhold i landet, hvor der er arbejde for flere og ikke bruge deres kostbare tid i Folketinget til at diskutere hvem, der er danske og hvem ikke. De er trods alt “ansat” af befolkningen. Vi betaler deres løn og gode pension.

  Det er selvfølgelig nemmere at diskutere, hvor lokumsrulleholderen skal hænge fremfor, at tage fat i de store ting, så som hvordan vi bevarer vores gode samfund og hvordan vi skaber fremskridt og samtidigt ikke ødelægger vores klode. DF er vanvittig dygtige til at adressere og kritisere dårlige beslutninger, som de selv har stemt for og derefter løber de ligeså hurtigt væk fra deres ansvar. De kalder EU en rotterede, mm hæver alligevel penge fra rottereden. Dobbeltmoral i højeste potens.

 164. Af J. Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIANSEN – 25. FEBRUAR 2017 13:08
  “J. Hansen du prøver at beskytte indvandrere, men dine ord falder dig selv i ryggen.”

  Beskytte er nok så meget sagt.
  Jeg forsøger at se lidt nuanceret på tingene.
  Hvis dette ellers var muligt.
  Det er det sjældent.
  Hvis man ikke snakker den yderste højrefløj efter munden, så falder de over dig som en flok gale hunde.
  Jeg har haft en person hængende over mig i et par år.
  Jeg interesserer sig overhovedet ikke for debatoplæggene.
  Kun for at starte skænderier med to til tre personer. Og ødelægge debatterne.
  Han respekterer kun sit eget sprog.
  Jeg havde aldrig troet, at nogle danske kunne bære rundt på så megen had, nag, bitterhed og mindreværdskomplekser.
  Jeg er kun i Danmark ca. fire uger om året.
  Men har da set den triste udvikling.

 165. Af Niels Lemche

  -

  R. HARALD KRISTIANSEN, du tager fejl i en ting: DF hæver ikke penge i rottereden; de tager dem selv!

  Ligesom Marine…

 166. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  R. Harald Kristiansen ! Du er i egenskab af at være “en fis i en hornlygte” ! –Igen istand til, at kritisére Pernille Vermund og hendes arkitekt-uddannelse ! –Ser du, der er i de senere år opstået en særlig gren indenfor arkitekturen, der indbefatter –både farvelære –og dekoration !–Det hørte ikke til før i tiden, hvor det for det meste var mandlige håndværkere –der studérede til arkitekter –med flair for tal og passer ! –Da de fleste mænd er farveblinde–så var resultaterne derefter ! –Så etablerede man designer-arkitekterne ! –Der er en kæmpe-succes ! –Fordi kvinder har kreative evner i modsætning til mange mænd ! Hvis kreative sans mest går ud på AT : Snyde folk i ejendomshandler o.s.v Sådan er der så meget ! –Og kan vi så blive fri for alle dine røde misundelses-texter ! –Du er jo snyde-misundelig på både Lars Tvede –Lars Seier –og ikke mindst Pernille Vermund –Der har alle kvalifikationerne –OG også kan finde udaf, at omgås de rigtige folk ! Kort sagt ! –Hun snobber op-ad –og ikke ned-ad –som du-selv –netop fordi du ikke har de rigtige “kvalifikationer ” Som skønhed –kvik i replikken –og forstår, at omgås de rigtige folk, der viser vejen opad !–Selvom du måske som du siger ” er højt kvalificeret og har en alen-lang virksomheds-erfaring ! ” Så når du aldrig videre –Fordi ! Når skidt kommer til magt og ære ! Så véd de ikke, hvordan de skal være !

 167. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Nådadada ! –Islam-Hansen ! –Så du er kun 4 uger om året i Danmark ! –OG alligevel hæver danske bistands-midler ! –Førtids-pension –der er bevilget af “en socialdemokratisk borgmester ” –Nettet strammes ! Ser du –Det skal danske skatteborgere ikke finde sig i !–Du bliver meldt til politi –og migrantions-myndighederne ! Du har AT: Stille på kommunen klokken 7 søndag morgen ! –Ellers er pokker løs ! Det kan du lige regne med !

 168. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNER – 25. FEBRUAR 2017 13:31
  “Når skidt kommer til magt og ære ! Så véd de ikke, hvordan de skal være”

  Jamen så er det godt, at teddy bjørnen aldrig kommer til ære.
  Jeg troede egentlig at teddy bjørnen var en hanhund.

 169. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNER – 25. FEBRUAR 2017 13:31
  “Når skidt kommer til magt og ære ! Så véd de ikke, hvordan de skal være”

  Jamen så er det godt, at teddy bjørnen aldrig kommer til ære.
  Jeg troede egentlig at teddy bjørnen var en hankøter.

 170. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Hansen, hvor befinder du dig resten af året ! –Når du kun er i Danmark i 4 uger ??

 171. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSE N – TEGNER – 25. FEBRUAR 2017 14:09

  Undertegnede opholder sig ikke i et fascisthul og bælder sprut i sig dagen lang ligesom teddy bjørnen.
  Nu da den spørger.

 172. Af Niels Lemche

  -

  TEDDY: I Raqqa, måske!

 173. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Teddy vi kan ikke bruge folk i skattely så som Lars Seier Christensen. Mennesker i skattely skal ikke bestemme i det politiske Danmark. Det prøver han alligevel med de to partier, Liberal Alliance og Nye Borgerlige. Cepos er han raget uklar med, på grund af diskussioner om Trump. Man kunne forestille sig, at Lars Seier Christensen vil have Danmark ud af EU, fordi han, som en bankmand vil miste penge, hvis EU sætter skat på økonomiske transaktioner. Asker Aamund er blevet fanget af Trump. Dygtige forskere skabte hans formue. Du taler meget om Pernille Vermund, som de nye håb. Håb for hvad? Hun er talentfattig på alle fronter. Hun bliver bare endnu en levebrødspolitiker. Det er smart at starte eget parti, idet hun var så langt nede på listen hos de Konservative. Hvis hun bliver stemt ind, er hun nummer et på listen. Det skulle ikke undre mig, at hun kommer ind. Personligt finder jeg hende uempatisk, visionsløs, dårligt formuleret, banal, vulgær og desuden besidder hun ingen retoriske evner, som er vigtig for en politiker, men det er ikke det værste, det er Nye Borgerliges invandrerfjendtlige, økonomisk urealistiske og visionsløse partiprogram. Nye Borgerlige repræsenterer verden af i går. Hun er på vej ind i Folketinget for at få sig et velbetalt job. Vi har ikke brug for flere politikere uden visoner. Godt nok har du fortalt Niels Larsen, at formanden for NB nu er kæreste med en milliardær, som har droppet sin kone igennem 30 år for hende. Det ved jeg ikke noget om, men så er hun i hvert fald sikret, hvis hun ikke kommer ind.

 174. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Teddy
  Jeg har undervist på Kunstakademiets Arkitektskole i mange år, samtidigt har jeg været partner på en tegnestue med flere hundrede ansatte i mange år. Du har det med at fyre en hel masse sludder af. Alt det du nævner er noget vrøvl. Du siger, at du er tegner. Gå ind og se hendes hjemmeside og se hendes dårlige perspektivtegninger, som hun har lavet i hånden. Pernille er desværre ikke en dygtig arkitekt, men jeg respekterer hendes forsøg på at prøve at leve af faget. Hun er bare ikke talentfuld. Det kan hun ikke gøre for, det er der mange der ikke er og de lever af faget alligevel. Jeg bryder mig hverken om Nye Borgerlige, hende som politiker, eller hende som person. Hun har ikke noget at byde på andet end had til indvandrere og fuldstændig urealistisk økonomi.
  Hun er fortidens politiker. Vi har brug for anderledes politikere.

 175. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Man kan virkelig blive klog på folk ved, at læse blogs ! De skulle være “et gennemsnit af befolkningens karaktér-egenskaber ! –Så, Hvordan kan du bedømme Pernille Vermund ´s talent ?? –Og ! Mener du ikke “Lars Tvede –der var gift i 30 år ? ” Jeg kender ingen “Niels Larsen ” Så det er heller ikke rigtigt ! –Forklar – forklar ! –Jeg skal alligevel sidde her 1 time mere end jeg kan holde weekend ! –Så tid mangler jeg ikke i øjeblikket ! Og, hvad var der mere ! Nååe jo ! Hvem kunne ikke tænke sig, at få et velbetalt “job” Uden, at lave ret meget ! –Det kan de fleste nok ikke sandt ?—MEN, jeg tror at Vermund kommer til, at kede sig noget så gruéligt ! –Iøvrigt skal du ikke blive forbavset, hvis de derinde i Folketinget bliver smidt ud –allesammen ! Folket vil have forandring med få undtagelser ! –Lars Løkke ER ræd for, AT udskrive valg ! –Det bliver en gyser for rigtig mange !–ALT skal laves om ! –Du skriver så mange gange om “skattely i Schweiz” ! AT Jeg gav mig til, at undersøge det !–” Man betaler til noget andet ! Nemlig sygeforsikring –skolebørn ´s fodbespisning ! Ingen rentefradrag i huset o.s.v. !–Her i Frankrig er skatten faktisk højere end i Danmark ! –Så det er ikke derfor her er så mange danskere ! Jeg spurgte Ulla Terkelsen, hvorfor hun boede i Paris ! –Hendes svar var som ventet AT: Hun kunne meget bedre lide “les francais ” ! Så er sagen vist klar ! Danmark er et lille jante-land med mange meget ondskabs-fulde folk (især de jyske kvinder–der er både dumme og misundelige på folk, der kommer med et frisk pust som kreativitet –og mange andre talenter ! Helt lige bortset fra “Muslimerne, der har slået sig ned i ghettoér –og bekæmper de folk, som de lever af ! DANSKERNE !–DERFOR skal samtlige, der ikke forsørger sig-selv fjernes fra landet ! –Det vil “nye borgerlige sørge for ” !

 176. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  P.s. Harald o.s.v Hvis du ikke véd, at der er forskel på, at være arkitekt –og tegner ! –Kan jeg anbefale dig, at gå ind på : Le Monde /Plantu ! –Så ser du forskellen ! (jeg aldrig sagt, at jeg var arkitekt (jeg er nemlig ikke god til, at regne –og slet-ikke interesseret i, at regne den ud ! –Det er vidt forsk. brancher ) Min branche kræver “medfødt talent –som jeg har arvet fra min berømte franske far ” ! –Hvad mener du så om “muslimen Hansen –der sidder et sted og sviner gud -og, hver m/K til –uden, at det endnu er lykkedes nogen, at finde ud af, hvor han har sin computer stående (det kan jeg ikke finde ud af herfra ?? )–Jeg tror , at han sidder på “en dansk anstalt”–Hvad kan du finde frem til med “dit talent” ?

 177. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Kære Teddy
  Jeg snobber ikke, hverken op eller ned. Det behøver jeg ikke. Jeg klarer mig på hårdt arbejde og mit talent, ikke andres. Jeg har aldrig haft behov for at “prostituere” mig til arbejde. Jeg er en talentfuld slider. Det skal der til hvis man vil have anerkendelse Teddy. Du kender flere af de bygværker, sm jeg har været med til, eller selv har lavet. Jeg kender også nogle af de fine og de meget velhavende og har arbejdet for dem, men jeg snobber ikke for dem. Det er måske derfor, at jeg ikke har synderlig respekt for de rige.

 178. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Penge interesserer ikke mig ! –Jeg klarer mig med mit talent ! –Jeg har også arvet min fars filosofi NEMLIG : Først igen, at arbejde –når kassen er ved, at blive tom ! –Jeg er livsnyder !-Jo, faktisk har jeg respekt for folk, der har tjent deres formue ærligt ! –“Dyne-Larsen ” ! –c ´est comme ci comme ca ! ” –Han har kræmmer-egenskaber –det er ikke noget jeg har respekt for ! –Så deri er vi enige !—Jeg kan faktisk ikke fordrage “Vest-jyske-kræmmere ! –Og deres mentalitet er jo et kapitel for sig ! Ikke sandt ? “

 179. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Måske skulle vi spørge nogle af de andre “på holdet” -Computer-nørderne ! Der kan finde ud af, hvordan J. Hansen –kan nøjes med at være i Danmark i 4 uger ! –OG blive forsørget af danskerne ! –Det er i alles interesse ! Ikke mindst “de komm. medarbejdere, der hver måned overfører millioner af kroner til Mellem-østen ” !–Jeg har en mistanke om, at det er muslimer, der har fået uddannelsen “offentlig administration ” –Der sidder og overfører alle de penge til folk, der opholder sig i Mellem-østen –og kun kommer tilbage til DK –når de skal føde nye børn, der skalregistreres som “danske statsborgere ” !—-MEN nu har klokken slået –og friheden venter salut allors !

 180. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Kære Teddy jeg er også tegner, men jeg er ikke bladtegner. Tegnede dog i min studietid i div. aviser for at tjene penge. Fik ca. 6500 kr. for en tegning. Det var dengang. Har fået 35000 for reklametegninger også dengang. Har ikke tid længere, skal arbejde. Vi skal aflevere et projekt.

  Lars Tvede bor også i Schweitz, han skal bare fortsætte med sine økonomiske transaktioner. Der er stor forskel på at lave forretning og at være dygtig politiker. Det kan vi bevidne med Trump. Tvede arbejdede for Klaus Riskær engang, er du klar over det? Har iøvrigt ikke respekt for mænd, der dropper konen for en yngere og fastere model.

 181. Af Torben Christiansen

  -

  Teddy Bjørn.

  Hvis du søger en computerekspert, kan du google “Thomas Dragsbæk”. Han ved en masse om alt muligt…..

  Go’ weekend

 182. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Det er “Jungle Coders/Thailand ” ! –Dem skal man holde sig langt væk fra !—Så vigtigt er det ikke, at vi kontakter “hackere” ! –Vi er bare alle-sammen blevet irritérede over en vis J. Hansen ! –Der husérer allevegne –Som islamist –Skal han stoppes –især fordi han –ligesom mange andre skruppelløse islamister ! Udnytter det danske samfund –og dermed alle-os lovlydige danskere ! Vi skal ikke finde os i det !–Men, det er også snart slut !—Regeringen skal væltes –Og vi skal have samme forhold som Schweiz ! Ingen vej udenom –Alt-det andet ER prøvet ! Og det virkede ikke ! –Nyt skal der til, hvis ikke hele resten af den arbejds-duelige styrke flytter ud af landet ! –OG det gør de, hvis der ikke snart kommer styr på de 100.000 islamister–regeringen har invitéret til, at blive forsørget af danskerne !–Regeringen er problemet ikke danskerne !

 183. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR Harald R. Ja ! Jeg kender godt Klaus Riskær ! Han havde “en far der var kunstner” ! –Riskær selv fik sig rodet udi alverdens problemer –og endte i villla Gitterly gang – på gang ! Men han er højt begavet ! Så det er en skam, at de ikke kan holde sig på måtten –og réspektere landets love !–U-begribeligt AT: Han ikke er flyttet ud af Danmark forlængst !—Hans idéer var gode, men egnede sig ikke til “et janteland” !

 184. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Harald ! –Du lyder fuldstændig som “en jyde” Når du bliver forarget over ” at han fandt en yngre model ! –Når folk har været gift i 30 år –skulle det være nok OG folk, skal ikke skammes ud fordi de finder en yngre model ! –Det kunne konen jo også have gjort ! ikke sandt –I Frankrig er det helt almindeligt AT Det er konen, der finder sig “en ung steg” –Iøvrigt, hvis du læser aviserne ! –Så bliver folk lykkeligere af, at være sluppet ud af et dårligt ægte-skab ! –OG det er de fleste ! –Jyderne vil aldrig lave noget om ! De bliver boende det samme sted –beholder det samme arbejde –den samme ægtefælle (man skal jo ikke rende af pladsen –som de siger ! –Det er nye tider ! –Det må folk indstille sig på ! Siden kvinderne har fået friheden –finder de sig ikke i noget ! –Da slet-ikke i en mand, der ikke siger dem noget mere ! –Det bliver hårdt for fremtidens curlinger (yngre mænd) –De bliver sparket ud i yderområderne –lidt ligesom løve-hannerne, der ikke har de stærkeste –og eftertragtede géner a la Lars Tvede –Lars Seier-Christensen –og Asger Aamund .o.s.v. For ikke, at forglemme “Jean Connery “

 185. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  PS. ! For Jer hedder det : www. Plantu/Le Monde.fr. –Håber I synes om verdens dygtigste satiretegner ! –Også www. Le Canard enchainer.fr

 186. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 25. FEBRUAR 2017 17:26
  “Vi er bare alle-sammen blevet irritérede over en vis J. Hansen”

  Vi?
  Et kolbøtte fra den yderste højrefløj som teddy bjørnen.
  Hvis indlæg er et ulæseligt kaudervælsk.
  Gad vide hvor teddy bjørnen gemmer sig.
  I et beskidt fascist hul i Spanien måske.
  Hvor den sidder og bælder billig dårligs prut sammen med sine ligesindede.

 187. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 25. FEBRUAR 2017 17:26
  “Vi er bare alle-sammen blevet irritérede over en vis J. Hansen”

  Vi?
  Et kolbøtte fra den yderste højrefløj som teddy bjørnen.
  Med storhedsvanvid åbenbart. Det har den slags ofte.
  Dens indlæg er et ulæseligt kaudervælsk.
  Gad vide hvor teddy bjørnen gemmer sig.
  I et beskidt fascist hul i Spanien måske.
  Taler man baby sprog i de kredse.
  Hvor hun/han/den sidder og bælder billig dårlig sprut i sig sammen med sine ligesindede.

 188. Af J. Hanse n

  -

  Early warning signs of fascism.

  Powerful and continuing nationalism.
  Disdain for human rights.
  Indentification of enimies as an unifying cause.
  Supremacy of the military.
  Rampant sexism.
  Controlled mass media.
  Obsession with national security.
  Religion and government interwined.
  Corporate power protected.
  Labor power suppressed.
  Disdain for intellectuals and the arts.
  Obsession with crime and punishment.
  Rampant cronyism and corruption.
  Fraudulent elections.

  From the United States Holocaust Museum

  Man kan således konkludere, at Danmark langsomt men sikkert bevæger sig imod fascisme.

 189. Af J. Hanse n

  -

  I forbindelse med ovenstående indlæg kunne man måske forsigtigt nævne følgende.

  Man siger:
  Gå aldrig tilbage til en fuser.
  Men stærke kræfter på højrefløjen ønsker åbenlyst, at Europa går tilbage til fuseren 1933-1945.
  Hvilket også fremgår af mange af indlæggene på diverse blogs her i Berlingske.
  Det EU som har været garanten for fred og samarbejde i Europa i næsten 70 år skal nedbrydes med alle midler.
  Den eneste politiker i Europa som har modet til at tale ultranationalister og de nationalkonservative imod.
  Det er Angela Merkel.
  Som bevarer roen, overblikket og sit smukke humanistiske sindelag.
  Hun har lært af historien.
  Men hun står næsten alene.
  De sorteste, mest intolerante, fremmedfjendske og nationalistiske kræfter som Europa har kendt siden 1945 sætter dagsordenen.
  Demagoger og populister boltrer sig i medierne som spyfluer i en varm kokasse på en smuk dansk sommerdag.
  Og et spørgsmål opstår uvilkårligt.
  Hvem skal redde Europa ud af sine forbryderiske dumheder næste gang.
  Det Sovjet som befriede Europa fra nazismen sidste gang eksisterer ikke længere.
  Putin kommer ikke Europa til hjælp.
  Tværtimod.
  For ham er nationalismen og den spirende fascisme i Europa en gave som sendt fra himlen.
  Som han nok skal vide at udnytte.
  Fremtiden for Europa virker dyster og mørk.

 190. Af Niels Lemche

  -

  J. HANSE N, og når du kan skrive et indlæg som dette seneste her, hvorfor i hhh skal du så spolere det hele med vanvittige udfald mod andre, der ikke er særlig uenige med dig?

  Jeg kan ikke lade være med at tænke på dronning Margrete I, når jeg ser Mutti. Dronningen, som ikke ville kaldes dronning, men ‘husfrue’, og som viklede de hovmodige adelsmænd om sin tommelfinger, som hun havde lyst. Den største regent i Danmarks og Nordens historie.

 191. Af Niels Lemche

  -

  J. HANSE N, og når du kan skrive et indlæg som dette seneste her, hvorfor i hhh skal du så spolere det hele med vanvittige udfald mod andre, der ikke er særlig uenige med dig?

  Jeg kan ikke lade være med at tænke på dronning Margrete I, når jeg ser Mutti. Dronningen, som ikke ville kaldes dronning, men ‘husfrue’, og som viklede de hovmodige adelsmænd om sin tommelfinger, som hun havde lyst. Den største regent i Danmarks og Nordens historie.

 192. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LEMC HE – 26. FEBRUAR 2017 09:56

  Du er et vrøvlehoved.
  Jeg besvarer indlæg, hvor jeg bliver svinet groft til på passende vis.
  Jeg har ikke bedt om, at nogle kolbøtter skal overfalde mig mig øgenavne, løgn, stråmænd og personangreb.
  Du er jo sådan set selv en af dem.
  Læs dog hvad andre skriver.
  Nogle personer på disse blogs forstår desværre kun deres eget sprog.

 193. Af Niels Lemche

  -

  J. HANSE N, det er synd for dig, at du ikke fatter de finere nuancer i dansk, som tillader dig at sige, hvad du vil, men i stedet ødelægger det for dig selv med en svinsk tone, der adskillige gange er direkte injurerende.

  Det eneste , du opnår, er at blive bandlyst fra også denne blog.

 194. Af jan ulrik friis

  -

  Man kan ikke sammenligne en Bibel med en Koran, den ene er lys, den anden mørke, den ene sandheden, den anden falskhed.

  Jeg ville aldrig turde at afbrænde en Bibel, ikke af frygt for mennesker, men af frygt for Gud.

  Der er sandhed den sande Gud, og så er der alle de andre falske guder og ondskaben som vi skal holde os fra, vi skal derimod stå vagt om sandheden.

  1 Johannes 5: 19. “Vi vide, at vi ere af Gud, og hele Verden ligger i det onde. 20. Men vi vide, at Guds Søn er kommen, og han har givet os Forstand til at kende den sande; og vi ere i den sande, i hans Søn Jesus Kristus. Denne er den sande Gud og evigt Liv. 21. Mine Børn, vogter eder for Afguderne!”

 195. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LEMC HE – 26. FEBRUAR 2017 10:49

  Lem che.
  Jeg forstår udmærket, hvad folk skriver.
  Og jeg besvarer svinske indlæg på passende vis.
  Også fra dig.
  I er et par typer på disse blogs som kun forstår jeres eget svinske sprog.
  Jeg sviner aldrig nogen til hvis ikke groft provokeret.
  Det kunne du lære meget af Lem che.

 196. Af J. Hanse n

  -

  AF JAN ULRIK FRI IS – 26. FEBRUAR 2017 10:57

  Jeg har valgt en anden udvej.
  Jeg brænder hverken bibler eller koraner af.
  Jeg har heller ikke nogen liggende.

 197. Af jan ulrik friis

  -

  J Han sen
  “Jeg har valgt en anden udvej.
  Jeg brænder hverken bibler eller koraner af.
  Jeg har heller ikke nogen liggende.”

  Kloge ord Hr Hansen, da den ene bog er til liv, den anden bog er til død, fatalt om du skulle tage fejl af de to, altså har du helgarderet dig, så risikerer du heller ikke at nogen stjæler den fra dig!

 198. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Værdi kampen ” ! –SUK – sagde den jyske borgmester i København ! –J. Hansen med samt diverse islamist-inder ! –De mødte faktisk ikke op ved “fejevognen klokken 7 imorges ” –Som aftalt til rengøring ! Nyttejobs preller da også fuldstændigt af på de dyre bistands-klienter !

 199. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, tak for dit forsvar for Bibelen. Gid det var så enkelt. Du kan ikke hævde, at Det Gamle Testamente entydigt er lys, modsat Koranens mørke. Hævder du det, så behøver du blot at læse Josuabogen med den krav om etnisk udrensning og folkemord. Jeg tror også, at ps 137 skulle få det til at gibbe i dig: “Salig den, der knuser dine børns hovedet mod klippen!”

  Lyset kommer for alvor i evangelierne i Det Nye Testamente, og udlægningen af budskabet hos Paulus, og så brænder samlerne det hele af i den skrupskøre Johannesapokalypse til sidst, en tekst, der har ført til dommedagsbevægelser og mystiske religiøse retninger, og som især er elsket af amerikanske fundamentalister, fordi den lover, at til sidst vil Kristus komme ridende på skyerne for at slå alle hedningene ihjel.

  Så som sagt, helt så enkelt er det ikke.

 200. Af J. Hanse n

  -

  AF JAN ULRIK FR IIS – 26. FEBRUAR 2017 12:03

  Nu da jeg tænker mig lidt om, så har jeg vist en bibel liggende.
  Som jeg arvede fra min indremissionske mor.
  Som var fra Hvide sande.
  Biblen er et par hundrede år gammel og med gotiske bogstaver.
  Så jeg kan ikke læse krønnikerne.
  Men den skal ikke i brændeovnen.

 201. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR J. Hansen (muslim af muhammad ´s nåde ) Vi glemte, at med til det omtalte nyttejob ! –hører selvfølgelig (et dansk-stave-kursus) –Er der en grænse for Hansen ´s alias optræden på vores avis ??———-Vi er efterhånden ret ligeglade –Fordi intet hjælper ! –De muslimer får lov til, at dominere i Danmark ! Resultatet er u-igen-kaldeligt AT ” Vikingerne rejser –vi har fået nok ! –Helt nok” AF muslimer og deres evigheds-bistands-hjælp ! –godkendt af socialdemokratiske borgmestre ! –Gør åbenbart heller ikke noget AT: De kun opholder sig i DK i 4 dage om året ! Bistandshjælpen bliver sendt til Mellem-østen ” Hele året ” Takket være de muslimske off. ansatte, der fik gratis udd. som “licens til off. administration ! –og ret til, at overføre danskernes skattepenge til Mellem-østen og Afrika ” –Great ! hul i hovedet !

 202. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 26. FEBRUAR 2017 12:17

  Hvem er denne bjørn egentlig.
  En han, hun eller noget tredje?
  Jeg vælger at kalde hende hun.
  For nemhedens skyld.
  Jeg kender hende ikke.
  Ligesom hun ikke kender mig.
  Hun er næppe dansk.
  Da hun ikke er i stand til at udtrykke sig på et bare nogenlunde forståeligt dansk.
  Hun bruger baby sprog.
  Et syv årigt flygtninge barn fra Syrien som har opholdt sig i Danmark i tre måneder udtrykker sig bedre på dansk end teddy bjørnen.
  Jeg formoder at teddy bjørnen opholder sig i en eller anden fascist rede i Sydspanien, hvor hun sidder og hælder sprut i sig fra morgen til aften.
  Hun har muligvis været gift med en dansk ligesindet.
  Som sikkert har dumpet hende som trash efter et par måneder.
  Det kunne forklare hendes had og bitterhed.

 203. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Att. Torben Christiansen !–Jeg kender faktisk godt ” Thomas Dragsbæk” –Men, hvorfor tror du, at han kan “alt muligt ” –Han har fået uddannelse som “bygnings-konstruktør ” ! –Men ikke som “computer-hacker ” i Thailand ! –Jeg er nysgerrig ! –Af alle de it-udd. unge mennesker –der overhovedet findes ! –Så er den dyre bygnings-konstruktør udd. fuldstændigt spildt ! –De øvrige, unge mænd –hovedsageligt –der sidder og blomstrer i Thailans ´s varme klima –har modtaget gratis udd. ! –Jeg synes AT: Det snart er på tide AT: Man kan finde ud af AT: Det er “de gamle danskere, der har mere brug for, at der bliver gjort noget “stort nummer” ud af dem ! “–Det er da kreperligt AT: En ældre-minister ! Ikke kan finde ud af, AT : Hele verden ikke kun drejer sig om “de unge –og børnefamillierne ” ! Hvrfor får folk dog alle de børn ? De er kun udgifter –for alle dem, der faktisk har fravalgt børn !

 204. Af jan ulrik friis

  -

  Hr Han sen….. ja det indremissionske vækkelse havde tidligere meget stor betydning langs hele vestkysten, det har den sikkert lidt endnu, og Bibelen er jo god nok, så ved vi den dag du slår over i gotiske bogstaver her b.dk hvor du har fra!

 205. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Værdi ? –Presse logen idag ! –Fortæller AT: Danskerne er bange for muslimerne !–ER de det ? –Ja, det er de ! –Derfor flygter danskerne ned til varmen –og gæstfriheden i middelhavs-landene ! –Sardinien og Corsica ! ER skønne steder –Ikke ret-mange muslimske fattig-doms-migranter ! –De befinder sig i Danmark ! –Hvor regeringen er ude af stand til, at beskytte danskerne ! Ikke engang DF.–kan mande sig op –OG annullére samtlige statsborgerskaber Pia Kjærsgaard har tildelt “hard-core-islamister ” –Vi siger ligesom Peter Plys “det hele er så sørgeligt ” !

 206. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  J Hansen alias Muhammad ! –Du kan ikke provokére mig til, at blive voldelig ! –Det overlader vi helt til islamisterne ! –Faktisk skulle vi have sendt dig ned til “Jihadderne ” !–til “nytte-arbejde ! –Men det kan nåes endnu –Imorgen Mandag –er de offentlige på arbejde igen ! –OG de ser med –Det kan du lige regne med ! –Vi gentager lige AT : Du skrev, at du kun er i DK. 4 dage om året !—Hvad laver du så nede på gaden i København ??

 207. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 26. FEBRUAR 2017 13:30
  “Du kan ikke provokére mig til, at blive voldelig”

  Så bliver du sikkert også smidt ud af værtshuset nede i fascistreden i Spanien, hvor du opholder dig.
  Trods alt.
  Kan du ikke få et seks årigt barn til at redigere dit fordrukne kaudervælsk. Inden du indsætter det.
  Så det er nogenlunde forståeligt.

 208. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Det er mange år siden jeg har været i Spanien ! –Så du tager fejl lille muslimske undermåler ! –Du kan jo heller ikke kende (se ) forskel på spansk og fransk ! –Iøvrigt Så overlader jeg “kamp-pladsen til vennerne – her på siden ” ! –Det er ikke værdigt for en livs-nyder AT : Bruge tid på dig ! –Du bliver aldrig klogere ! MEN danskerne bliver fattigere ! For, hver eneste dag, hvor millioner af kroner bliver overført til Mellem-østen /afrika ! –Udover den kæmpe-pukkel af muslimske bistands-modtagere –der i forvejen befinder sig i Danmark !—Vi anklager Social-demokraterne incl. de røde pjalte-proletarer ! –For, at ødelægge vores land ! –Danmark er ikke til, at kende igen –Og det er ikke kun København !

 209. Af jan ulrik friis

  -

  Hr Lemc he 12:06 “Så som sagt, helt så enkelt er det ikke.”

  Men egentligt formår Lem che ganske godt 12:06 at udlægge den samtlige Bibelen i et koncentrat.

  Jeg var da også ligeved at skrive at Bibelen var: god, men brugte istedet ordet: lys, for vi ved hvordan Jesus protesterede over at blive kaldt god, men med Jesus kom lyset vores fremtidshåb igen ind i verden, at idag har vi lov at se Det Gamle Testamente i det lys at også Det Nye Testamente findes, for allerede i det gamle testamente så profeterne frem imod den Messias der skulle komme, forventninger så store at for mange levede Jesus ikke op til forventningerne, vi husker orderne: “Kan noget godt komme fra Nazerat?”

  “……….Johannesapokalypse til sidst, en tekst, der har ført til dommedagsbevægelser og mystiske religiøse retninger, og som især er elsket af amerikanske fundamentalister, fordi den lover, at til sidst vil Kristus komme ridende på skyerne for at slå alle hedningene ihjel. ”

  Ja den er utrolig spændende, selv om selv profesoren tilsyneladende ved at give op at tyde teksten, det gør dog ikke teksten mindre sand, at i tidligere tider forståeligt at kun de færreste kunne tyde, da Johannes Åbenbaringen en blandind af jordiske og himmelske begivenheder, af fortid og fremtid, mange symboler for ting der skulle komme, særligt spændende nu hvor denne fremtid bliver nutid, at nej det er ikke nogen elskelig Gud der nu dukker op, det er Det Gamle Testamentes Gud der nu igen dukker op, godt lige at have i bagtanke, for ja en apokalypse beskriver ganske godt det der er på vej, kampen imellem de gode og de onde kræfter, her bruger jeg så ordet: god, fordi kun de gode vil være tilbage!!!

 210. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, bort set fra, at sproget svigter dig, når det blev lidt mere indviklet, så har du da forstået lidt af det. . Johannesåbenbaring tilhører en genre, der var oppe i tiden omkring Kristi fødsel, og som du allerede møder i Danielsbogen i Det Gamle Testamente, apokalyptikken. Der var flere sådanne skrifter i omløb; men det korte af de lange var deres destruktive interne kræfter, der bl.a. førte til to jødiske oprør mod romerne, med så katastrofale følger, at rabbinerne derefter ryddede bogstavelig talt alt det ud af deres Bibel, lig med Den protestantiske kirkes Bibel (der er mere med i andre kristne trossamfunds Bibler).

  Men netop pga apokalypsens destruktive budskab, har den bragt megen ulykke med sig, når de troende ikke forstod at skelne mellem niveau: Denne verden kontra den næste.

  Og som dine sidste sætning viser, har den så sandelig bidraget til at genintroducere den gamle pagts Gud, hvilket sådan set var noget Evangeliet ville have forsvoret.

 211. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, bort set fra, at sproget svigter dig, når det blev lidt mere indviklet, så har du da forstået lidt af det. . Johannesåbenbaring tilhører en genre, der var oppe i tiden omkring Kristi fødsel, og som du allerede møder i Danielsbogen i Det Gamle Testamente, apokalyptikken. Der var flere sådanne skrifter i omløb; men det korte af de lange var deres destruktive interne kræfter, der bl.a. førte til to jødiske oprør mod romerne, med så katastrofale følger, at rabbinerne derefter ryddede bogstavelig talt alt det ud af deres Bibel, lig med Den protestantiske kirkes Bibel (der er mere med i andre kristne trossamfunds Bibler).

  Men netop pga apokalypsens destruktive budskab, har den bragt megen ulykke med sig, når de troende ikke forstod at skelne mellem niveau: Denne verden kontra den næste.

  Og som dine sidste sætning viser, har den så sandelig bidraget til at genintroducere den gamle pagts Gud, hvilket sådan set var noget Evangeliet ville have forsvoret.

 212. Af Niels Lemche

  -

  JUF, i øvrigt har jeg mange gange sagt, at Bibelen burde forbydes for børn, dvs. de enfoldigt troende, som ikke har en idé om, hvordan de skal forstå den. Bibelen gør dem skøre i hovedet; de har ikke godt af det. De skulle ikke have lov til at komme nærmere Bibelen end 200 meter. Den katolske kirke forstår det egentlig godt. Det var derfor den lige til det 2. Vatikanerkoncil strittede imod, at den blev oversat til de lokale sprog.

 213. Af Niels Lemche

  -

  JUF, i øvrigt har jeg mange gange sagt, at Bibelen burde forbydes for børn, dvs. de enfoldigt troende, som ikke har en idé om, hvordan de skal forstå den. Bibelen gør dem skøre i hovedet; de har ikke godt af det. De skulle ikke have lov til at komme nærmere Bibelen end 200 meter. Den katolske kirke forstår det egentlig godt. Det var derfor den lige til det 2. Vatikanerkoncil strittede imod, at den blev oversat til de lokale sprog.

 214. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Vikinge-danskere ” ! FLYGT ! –Langt – langt væk fra det islamisérede Danmark ! –Det kunne kun gå galt –OG det gik galt ! –Lars Løkke ´s venstre ! Er ikke borgerlige ! –De er tilhængere af AT Danmark bliver mere og mere islamiséret ! –DF og Socialdemokraterne hader hinnanden ! –SÅ, Hvorledes skal det kunne ske, at de vil slå sig sammen ??

 215. Af jan ulrik friis

  -

  Hr Lemc he
  ja der var jeg da heldigt jeg lige fik et par ord klemt ind, inden sædvanligvis den gode Lau kommer på banen!

  Daniel forstod heller ikke selv alt det han skrev, det blev forseglet indtil endens tid: Daniel 12: 4 “Men du, Daniel, sæt Lukke for Ordene og Segl for Bogen til Endens Tid!”

  Ja Daniels bog beskriver også fremtiden, Bibelen ikke kun den urgamle tekst, Daniel fulførte sin tekst i Babylon cirka 536 før kristus.
  Daniel tekst beskriver datid – nutid – fremtid, vi er nu i nutid ifølge kalenderen, det kan være det ved fremtiden man ikke har lyst at vide alt, noget løber koldt ned af ryggen, for dette bliver ikke ligefrem en fornøjelsestur, ja rigtigt nok Hr Lem che denne gamle pagts Gud skal man ikke stå ivejen for!

  Ja dengang kunne sådanne tekster misbruges af destruktive kræfter, til oprør mod romerne, nogle misbrugte disse tekster, nogle troede naturligt nok at teksten galt deres egen tid, forstod ikke at alle tegn vi skulle helt frem til idag, selv med den samlede Bibel i hånden, er det alligevel også idag vanskeligt nok at bevare det fulde overblik ” når det blev lidt mere indviklet” ! lol

 216. Af Jan Petersen

  -

  Har nævnt det tidligere, men gentager da gerne. Fiktionen Bibelen blev til ved en sammenlægning af diverse religiøse eventyrfortællinger af romerske kejser Konstantin den Store. Mere og andet er der ikke i den fiktion.

  I øvrigt er gode gamle danske H C Andersen en ligeså god eventyrdigter !

 217. Af Kim P Olsen

  -

  AF J. HANSE N – 26. FEBRUAR 2017 12:30

  Jamen Hassan dog.
  Det var da mange linjer bare for at udtrykke, at Teddy tillader sig at være uenig med dig.
  Et opklarende spørgsmål: Er alle som er uenige med dig enten nazis ter, retarderede, udanske eller drankere?
  Du påberåber dig at tale på vegne af den tolerante og dialogsøgende venstrefløj. Hvordan synes du selv det går?

 218. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, Danielsbogen er fra det 2. årh f.Kr. Den er så fuld af unøjagtigheder mht. det nybabylonske og det oldpersiske rige, at det er helt udelukket, at den skulle være fra datiden. Ingen–anden end de sorteste fundamentalister–tror, at den skulle være fra Nebukadnezars tid.

  Du skulle læse lidt på lektien, før de siger for meget forkert.

 219. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, Danielsbogen er fra det 2. årh f.Kr. Den er så fuld af unøjagtigheder mht. det nybabylonske og det oldpersiske rige, at det er helt udelukket, at den skulle være fra datiden. Ingen–anden end de sorteste fundamentalister–tror, at den skulle være fra Nebukadnezars tid.

  Du skulle læse lidt på lektien, før de siger for meget forkert.

 220. Af jan ulrik friis

  -

  Jan P ….intet at udsætte på H C Andersen, ja regnes vel også idag som verdens allerbedste eventyrdigter.

  Men det var virkeligt stærkt, dit indlæg idag på Kaspers blog, den er værdt at efterleve:

  Af Jan Petersen – 26. februar 2017 15:38

  “I øvrigt er der stadig lysår til forskel – mellem en demokratisk forfatning og den religiøse forfatning Koranen. Et retssamfund kan ikke bygges op på to vidt forskellige forfatninger. Man må vælge, enten den ene eller den anden !”

  Med den samtlige godhedsindustri, og venligboerne, våbenindustrien, et folketing i total krise, at kan man frygte demokratiet allerede er kommet i undertal!

 221. Af Niels Lemche

  -

  JAN PETERSEN, du er sådan et forfærdelig vrøvlehoved. Har du nogensinde hørt om Dødehavsteksterne og deres datering? Og lad være med at overeagere. Det er altid hårdt for amatører, når de rammer ind i de professionelle.

  Den hebraiske Bibel, rabbinernes Bibel, er færdig i det 2. årh. eft. Kr., den græske, Septuaginta nok lidt tidligere (den gammeltestamentlige del).

 222. Af jan ulrik friis

  -

  Hr Le mche …….selv ikke for din skyld Hr Lem che kan der laves om i Bibelens tekst, især ikke fordi Nebukadnezar og Daniel dukker op samtidigt i teksten, levede samtidigt, er samtidige, det udelukker enhver tvivel.
  Min tekst kan indeholde unøjagtigheder, men ikke Bibelen, altså ingen unøjagtigheder, så Daniels bog må vel dateres til Babylon cirka år 536 før kristus.

 223. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSE N – 26. FEBRUAR 2017 18:05

  Den patologiske løgnhals naziKim er på banen igen
  Hvem henvender nazisten sig egentlig til?
  Sit syge netværk? Som han stolt fortæller om.
  Men altid noget at naziKim ikke sviner kvinder til eller indsætter sine perverse indlæg om børnesex på denne blog.
  Som han ellers plejer.

 224. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, jamen som sort fundamentalist kan du jo tage Flemming Lau i hånden og gå ned ad gaden. Jeg beklager. Gennem de sidste tohundrede år er der ingen seriøs bibelforsker, der har accepteret en dato for Danielsbogen tidligere end 200 f.Kr. Dit niveau gider jeg ikke at diskutere på, det er spild af tid. Men interessant med din baggrund.

  Men bare rolig, jeg har været udsat for dine holdninger gennem et langt liv i forskningens tjeneste. Men find et eller andet missionsblad til dine ‘betragtninger’, så vi slipper.

  Danielsbogens forfatter har ikke en idé om, hvad der var sket under Det Nybabylonske Rige. Han roder det hele sammen i en pærevælling. Og hvis du kommer med, at det er Vorherfre selv, der har skrevet teksten, så kan man kun konkludere, at Vorherre er en elendig historiker.

 225. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “værdikampen ” ! –J. Hansen er voldsomt optaget af “børnesex ” –Han skriver op og ned ad døre om det !–Da vi nævnte ordet “penis” –Gik, der jo nærmest panik i ham ! –Han sidder dagen lang –og noget af natten med ved pc-en ! Han får “den sidste advarsel ” Hermed !!!

 226. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Når vi nævner “arbejde ” ! –Så går der også panik i J. Hansen ! –4 uger i Danmark ! –Hvor er han så resten af året ?? Een ting er sikker –helt sikker ! Han forsørger IKKE sig-selv ! Det gør danskerne ! –Det skal være slut ! helt slut ! Det er jo “et arbejde for de offentlige myndigheder ! –Både hans “børnesex-fiktion –og arbejds-skyhed ” –Det er ikke noget Berlingske eller vi-andre ! –Skal finde løsningen på ! –Der er en dårlig stemning på debatten –OG det er blog-skriveren og debat-redaktøren´s job –AT : Få løst !

 227. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 26. FEBRUAR 2017 23:12

  Nå. Nu skriver teddy bjørnen om sin penis igen.
  Mon ikke teddy bjørnen er i gang med den sidste flaske sprit nede i fascist reden i Spanien.
  Den virker meget omtåget.
  Husk det gode råd teddy bjørn.
  Lad et seksårigt barn redigere dit babysprog og kaudervælsk.
  Så det bliver nogenlunde læseligt.
  Lad være med at spise piller efter fire flasker sprut teddy bjørn.

 228. Af jan ulrik friis

  -

  Hr Lem che…..Ja Vorherre var også med dengang i Daniels beretning, hvad mere har du brug for bevis.
  Babylon cirka år 536 før kristus.

  Grunden nok den at en del de kapitler i Daniels bog, foregår slet ikke i Daniels egen tid, men langt ude i fremtiden, altså ikke en elendig historieskrivning, men nogle disse fremtids forudsigelser er allerede sket, nogle sker nu, nogle endnu ikke sket, sikkert det der forvirrer dig, disse skift i tid, til og fra fremtiden, for om du vil at alt sket under Det Nybabylonske Rige, ja da virker det som en pærevælling, men det er heller ikke tilfældet, en del forstod Daniel end ikke selv da han skrev, da det dengang var forudsigelser til langt ude i fremtiden.

  Daniel 12: 6 – 10
  ” »Hvor længe varer det, før disse sælsomme Ting er til Ende?« 7 Saa hørte jeg Manden i de linnede Klæder, ham, som svævede over Flodens Vande, sværge ved ham, som lever evindelig, idet han løftede begge Hænder mod Himmelen: »Een Tid, to Tider og en halv Tid! Naar hans Magt, som knuser det hellige Folk, er til Ende, skal alle disse Ting fuldbyrdes.« 8 Og jeg hørte det, men fattede det ikke; saa spurgte jeg: »Herre, hvad er det sidste af disse Ting?« 9 Og han svarede: »Gaa bort, Daniel, thi for Ordene er der sat Lukke og Segl til Endens Tid. 10 Mange skal sigtes, renses og lutres, men de gudløse handler gudløst, og ingen af de gudløse skal forstaa …….« “

 229. Af AXEL ERIKSEN

  -

  jeg kender det Teddy. Det er ligesom at ligge en ordenlig lort efter maden.

 230. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, hold dog din forvirrede snak fra os andre. Problemet er naturligvis ikke fremtidssynerne. Du ved i øvrigt nok, hvad Storm P sagde om den ting … Det er årstallet 536 f.Kr. der er problemet. Der er hverken hoved eller hale i Danielsbogens beskrivelse af perioden. Vi ved faktisk ikke så lidt om den tid fra nybabylonske, persiske og græske kilder. Men fundamentalisten fatter simpelthen ikke, at det, der står i hans Bibel, kan være ude af takt med den tid, begivenhederne tilsyneladende placeres i.

  Lad mig foreslå, at du skifter til en af de fundamentalistiske netlister–der er nok af dem — og der kan du så snakke videre med andre af din overbevisning. Her skader du bare din sag og trætter folk. Her befinder du dig som Daniel i løvekulen.

 231. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, hold dog din forvirrede snak fra os andre. Problemet er naturligvis ikke fremtidssynerne. Du ved i øvrigt nok, hvad Storm P sagde om den ting … Det er årstallet 536 f.Kr. der er problemet. Der er hverken hoved eller hale i Danielsbogens beskrivelse af perioden. Vi ved faktisk ikke så lidt om den tid fra nybabylonske, persiske og græske kilder. Men fundamentalisten fatter simpelthen ikke, at det, der står i hans Bibel, kan være ude af takt med den tid, begivenhederne tilsyneladende placeres i.

  Lad mig foreslå, at du skifter til en af de fundamentalistiske netlister–der er nok af dem — og der kan du så snakke videre med andre af din overbevisning. Her skader du bare din sag og trætter folk. Her befinder du dig som Daniel i løvekulen.

 232. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Værdi(Kampen ) ! –De muslimske masse-producerende drenge-børn ! –Ja ! De har nu i de sidste 30 år modtaget “børnepenge og diverse ydelser fra det offentlige ” –På, hvert år “hold nu fast ” –På mellem 500.000 kroner –og 700.000 kroner om året ! For AT: Masseproducére “drengebørn” ! –Som blev en absolut Pestilens for landet ! –De er småt-begavede –Fordi –de blev avlet af meget dårligt begavede forældre ! Langskæggede natkjole-klædte fædre (på bistandshjælp) OG burka-udklædte kvinder, der ikke kunne skjule deres evigt gravide maver indenunder !–Inger skriver : Griske indvandrede skal stoppes ! –De skulle have været stoppet for 30 år siden !–Det danske samfund bliver straffet –og forbryderne bliver overhældt med penge –som danskerne har tjent ! –Skammeligt –og helt U-tilgiveligt ! –De drenge bliver forgyldt af især social-demokraterne –Der sidder i de store byér !–Og byder -Islam–velkommen !—Kort sagt De er “værdiløse –for det danske samfund ” –Vi SKAL reddes af “nye borgerlige” Ellers er Danmark fortabt !

 233. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos Manden fra Mellem-østen ! Med 2 koner og 19 børn (2 af dem er voksne børn ) ! Der forventede AT : danskerne skulle forsørge dem alle ! Får forhåbentlig “en kold skulder af Esbjerg ( Og dog ? –Vestjyderne er ikke kommet sig over chocket ! –Så de betaler bare –eller gør de ?

 234. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Gad vide om vi også bliver straffet, hvis vi skriver AT: Samtlige muslimske mænd , skal indfanges og “neutraliséres ” ! –Så de ikke kan producére flere børn ?? Som skatteborgerne skal forsørge ?? –Iøvrigt er det den største løgn som venstrefløjen –og de radikale rejser rundt med AT: Det er lykken, at få børn ! –Danmark er blevet fattigere –og fattigere ! Siden de masse-avlende –småt-begavede : både muslimer og danskere ! -Giver endnu en pind til Danmarks ligkiste ! –Halvdelen af diverse unge sidder på forsk. væresteder –og anstalter ! De giver arbejde til endnu flere off. ansatte ! –Så social-demokraterne er glade –rigtig glade for flere . og flere off. ansatte –Ikke sandt ?

 235. Af jan ulrik friis

  -

  Hr L emche:
  Det er en gåde at professoren kan ende i med en dato for Daniels bog omkring 200 f.Kr, cirka 336 år forfejlet sit mål, en stor fejl skulle jeg mene!
  Disse såkaldte seriøs bibelforskere som Hr Lem che henviser til, må istedet ændre deres standpunkt til: Babylon cirka år 536 før kristus.

  Le mches fejlagtigheder kan måske henledes til en annonce i The Wall Street Journal i 1954:

  “Bibelske håndskrifter som daterer sig tilbage til mindst 200 f v t til salg. Udgør ideel gave til undervisning- eller religiøs instituation fra enkelperson eller gruppe.
  Billet mrk. 206 The Wall Street Journal.”

  Hvad viste sig være en del af dødehavsrullerne, det tidligere i 1947 var fundet nogle de ældste bibeltidskrifter man kendte på det tidspunkt, men samtidigt i samme område, faldt man også direkte og bevidst omskrivning af denne originale gamle bibeltekst.
  Dødehavsrullerne den gamle ægte Bibelskrift, som udgangspunkt, også de fejlagtige omskrivninger af denne originale Bibelskrift, og falske skrifter, en farlige blanding af ægte og uægte skrift, fundet i øde områder i hidtil oversete ruiner ved Det Døde Hav, i ruinerne fra et kloster, en sekt med højdepunktet mellem 135 og 37 f v t blev forladt under Herodes den Stores herredømme fra 37 til 4 f v t men så beboet igen af denne religiøse sekt gennem årene hvor Jesus virkede, og indtil det første jødiske oprør imod Romerne i år 66 evt.

  Fatalt om L emche ligger denne sekt deres fejlagtige omskrivninger af Bibelen til grund, da omskrivningerne er rent falsum, men kan forklare hvor L emche gik fejl, omskrivninger skal stilles op imod den oprindelige gamle Bibelskrift, det afslører fejl ved omskrivning, hvad Johannes Åbenbaringen stærkt advarer os imod: “Dersom nogen lægger noget til disse Ting……….Og dersom nogen tager noget bort fra denne Profetis Bogs Ord……at ikke lægge ord til Bibelen.”

 236. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Ytringsfrihed ” ! –Endelig er der gået “hul på bylden –nej 2 bylder ” !–1/ Det er ikke lykken, at få børn (især ikke drenge) –I øjeblikket befinder der sig i tusindvis af unge mænd –på mere eller tvivlsomme opholds-steder –som det offentlige opretter flere og flere af ! –De kan sammenlignes med “overflødige hanner i dyreverdenen ! ” –AT : De såkaldte “kloge mennesker” gebærder sig ligesådan ! Ville vi have forsvoret for 50 år siden ! –Det er ikke-desto-mindre –en realitet i dagens Danmark !—Hvad gør de så -alle de overflødige unge mænd ? –De sidder på opholds-stederne incl. anstalter –og fængsler ! –OG Skriver stupide meddelelser på avisernes blogs !–OG gør “avisernes kunder rasende ” –! –Køber man ikke avisen (Berlingske) ! –Skal de ikke kunne skrive blok s ! –Hvor svært kan det være ? ASH ! Er blog-redaktøren ! Hun har ansvaret –naturligvis !

 237. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS. ærlig talt. gå ud og stik hovedet i en spand, og lad det blive der. Jeg gider dig ikke.

  DUMPET!

 238. Af AXEL ERIKSEN

  -

  Kender alt til pis Teddy det er lige som at skide en ordenlig lort efter maden.
  Så er der dem der presser og klipper cigaren uden respekt.

 239. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –ER du da helt fra den idag ! –Sådan et pænt –og nobelt menneske !—Men, måske ikke så mærkeligt, at du er blevet rigtig godt irritéret over “de Nordsjællandske bøller, der sidder –på statens væresteder –og anstalter ! –Men venligst kære Axel Eriksen ! Find kammertonen frem igen ! Vi skal nok få “ram på de muslimske bøller ! Der bliver sendt ned til MellemØsten ” I Samme øjeblik “Nye borgerlige kommer til magten ” –Alle dem, der ikke forsørger sig-selv(muslimer) –Bliver sendt ud af klappen ! –Længe siden, at vi har set noget til J. Hansen & kammersjukkerne på anstalten ! Ikke sandt ! –Måske er lederne på de steder vågnet op –OG har fjernet deres internet-adgang !–De offentlige ansatte lever trods alt –også af skatteborgerne ! –Så måske tager de sig sammen !–Alt det håber vi–OG husk så, at det ikke er lykken, at få børn ! Flere – og flere kvinder fortryder, at de har fået børn ! –Især drengebørn !

 240. Af Niels Lemche

  -

  TEDDY-, det er næppe Axel Eriksen, men en troll, der misbruger hans navn. Det er slet ikke hans stil.

 241. Af jan ulrik friis

  -

  Hr L emche, egentligt ikke så meget det hvem af os der har DUMPET, spørg bare Jan P der forlængst har dumpet os begge!

  Mere det at der naturligvis ikke kan stilles tvivel om ægtheden Daniels bog, perioden omfatter cirka år 618 – 536 fvt. det kan der ikke være tvivel om.

 242. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! TAK Lemche ! –Vi tænkte det jo nok ! –Mon ikke, at det så er de såkaldte “Jungle coders ! –Der er flyttet tilbage til DK ! –Det kan også være J. Hansen & Co. Som vi faktisk er blevet forskånet for ! Siden vi fandt ud af AT: De sidder på statens dyre anstalter !–Skal vi finde os i dem ! Synes du ?

 243. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Nej ! Det er ikke Axel Eriksens stil ! –MEN skal vi finde os i det, hvis det f.eks ER “Jungle Coders dyre drenge –der sidder i Thailand/DK –Og hacker sig ind i vores computere ? “

 244. Af Niels Lemche

  -

  Teddy, nej, det skal vi ikke, men Berlingeren er utrolig tung i det, når det gælder om at rydde disse trolle væk. De har åbenbart kun ét kriterium: At der skal være flest mulige indlæg, og så er det ligegyldigt med kvaliteten.

  Nå jeg ser, at der er endnu et pip fra ham med hovedet i spanden. Jeg glemte at sige, at han skulle hælde vand i spanden først og holde hovedet rigtig længe nede i den.

 245. Af Niels Lemche

  -

  Teddy, nej, det skal vi ikke, men Berlingeren er utrolig tung i det, når det gælder om at rydde disse trolle væk. De har åbenbart kun ét kriterium: At der skal være flest mulige indlæg, og så er det ligegyldigt med kvaliteten.

  Nå jeg ser, at der er endnu et pip fra ham med hovedet i spanden. Jeg glemte at sige, at han skulle hælde vand i spanden først og holde hovedet rigtig længe nede i den.

 246. Af Niels Lemche

  -

  JUF, hvem har fortalt dig det frygtelige sludder? 618 … har du simpelthen gået i en meget sort skole ovre hos jer?

  I 618 regerede Nebuchadnezer endnu ikke; det var hans far Napolassar, og i Jerusalem tumlede Jeremias stadig rundt på Josias tid (han døde i 605).

 247. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Ja ! debatredaktøren har enten “flue (influenza ) ” –Eller er hun ikke opgaven voksen !–Det sidste er nok det mest logiske !—Den weekend, hvor vi blev svinet til ! Har jeg faktisk oversat til “Le Monde ” ! –De korsede sig –Og helt forståeligt ! –Spurgte, Hvad foregår der i Danmark ! –Er de blevet vanvittige –Eller er det de såkaldte “curlinger ´s forældre ! –Der ikke fatter, at deres afkom skal opdrages !–De skriver endvidere ! Hvorfor får danskerne alle de børn ! –De er jo lige til skraldespanden !

 248. Af Maria Due

  -

  Undskyld, at jeg bryder ind OG RÅBER LIDT, men for min egen skyld vil jeg lige tilføje, at da jeg i starten af denne lange tråd skrev mine kommentarer, var jeg ikke klar over, at koranafbrænderen ALLEREDE HAVDE FÅET EN BØDE, AT HAN NÆGTEDE AT BETALE DEN, OG AT DETTE ER ÅRSAGEN TIL, AT DER I DET HELE TAGET BLIVER EN RETSSAG .

  Under de omstændigheder synes jeg, at det er helt på sin plads med retssagen, og der synes heller ikke at ligge nogle dybere juridiske overvejelser bag om en optakt til at droppe blasfemiparagraffen for godt. Hvor mange af den slags luskede bøder er der monstro faldet, uden at vi har fået det at vide, fordi folk blot har betalt for at få fred?

 249. Af AXEL ERIKSEN

  -

  Gud er jeg Alex og jeg er bare så træt af jeres dobbelt moral og uvidenhed. Nu vil i ikke kendes ved mig når jeg skriver om jer, men når i deler min holdning er der ingen ko på isen!!!!! ulandsdansker er hvad i er.
  Teddy og Niels det er fuldstændigt korrekt det er som at lægge en ordenlig klippe, en Peter om i vil, efter maden. Tænk at nogle klipper cigaren det er røveri.
  Jeres udskejelser på daglig basis og overalt på Berlingske minder om en der har hård mave!
  Skal i forstille nogen der skulle være frisindet, demokratisk, uden fordomme, eller har social forståelse? Har i intet andet at lave end at sidde her og pege finger af andre? Hvad med i gik ud og efterlevede jeres påstande eller holdt en lille pause? Jeg nyder at omtale en god lort som i omtaler andre mennesker. Hvad er forskellen?

 250. Af jan ulrik friis

  -

  L emc he ……ja sikkert mange denne blog vil undrer sig at Nebuchadnezar var en søn af Napolassar, men det var han!
  Nebuchadnezar blev konge cirka 618 fvt, (en anden kilde siger 625 fvt) det passer udmærket med at Daniels bog der også starter beretningen cirka 618 fvt, ved Nebuchadnezars felttog imod Jerusalem, det er udregnet efter om kong Joakim af Juda hans fjerde regeringsår 618 fvt ( en anden kilde siger 625 fvt)……altså måske skal vi helt tilbage til 625 fvt, derfor fair at skrive cirka 625-618 fvt til 536 fvt.

 251. Af Niels Lemche

  -

  AXEL ERIKSEN, hvis du virkelig er Axel Eriksen og ikke bare en ondskabsfuld troll, ja, så må du virkelig have fået noget forkert at spise. Fred være med dig.

  Og JUF, du fremturer stadig. Stik så hovedet i den spand, men husk at hælde vand i først! Nabu-kudurri-usar, som hans babylonske navn var, blev konge i 605. Tiden er velbelyst fra samtidige kilder, især den nybabylonske krønike, der oven i købet fortæller om den første babylonske erobring af Jerusalem i 596. Dit projekt er som at ville forklare, at solen går rundt om jorden.

  Du skulle prøve at blive voksen, for så vil jeg anbefale dig Mario Liverani, The Ancient Near East: History, Society, and Economy, (Routledge: London, 2014).

 252. Af Niels Lemche

  -

  AXEL ERIKSEN, hvis du virkelig er Axel Eriksen og ikke bare en ondskabsfuld troll, ja, så må du virkelig have fået noget forkert at spise. Fred være med dig.

  Og JUF, du fremturer stadig. Stik så hovedet i den spand, men husk at hælde vand i først! Nabu-kudurri-usar, som hans babylonske navn var, blev konge i 605. Tiden er velbelyst fra samtidige kilder, især den nybabylonske krønike, der oven i købet fortæller om den første babylonske erobring af Jerusalem i 596. Dit projekt er som at ville forklare, at solen går rundt om jorden.

  Du skulle prøve at blive voksen, for så vil jeg anbefale dig Mario Liverani, The Ancient Near East: History, Society, and Economy, (Routledge: London, 2014).

 253. Af Maria Due

  -

  AF AXEL ERIKSEN – 27. FEBRUAR 2017 17:49
  Gud er jeg Alex
  ———
  Det skal du da nok være, og dertil dum og vulgær, kender ikke forskel på ligge og lægge osv. osv. Axel Eriksen er du i hvert fald ikke.

  Der skrives også falske indlæg i den mangeårige radikale Niels Juul Hansens navn, og så er spørgsmålet jo, hvem det mon kan være, der morer sig med at forsøge at svine så forskellige debattører til. Også disse indlæg er præget af vulgær dumhed.

  Herefter kan ingen jo føle sig sikker.

 254. Af Niels Lemche

  -

  MARIA DUE, hvis blokredaktionen gjorde sin pligt, ville de hurtigt isolere trollen, hvorefter du jo bare kan lukke ham ude. Andre aviser kan det.

 255. Af Niels Larsen

  -

  Det ville være formålstjenligt, hvis Berlingske fik fat i et system, hvor man skulle logge ind.

  Det ville sikre, at man ikke udgav sig for en anden.

 256. Af Maria Due

  -

  Ja, det er virkelig for dårligt og uopfindsomt, og gad vide, hvor godt de passer på vores data. Den slags tages der jo som oftest meget let på her i landet.

 257. Af Torben Christiansen

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNER – 27. FEBRUAR 2017 15:53

  Hvor er det livsbekræftende at erfare, at du sådan holder verdenspressen opdateret ifm. de kalamiteter/ulykker der sker i Danmark.
  Var det Alain Frachon selv, der svarede tilbage og konstaterede, at danskerne er gået helt amok mht. børnefødsler og manglende opdragelse?

 258. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Jamen tak ! –Fay Weldon ´s berømte roman “Hundjævlen ” ! Dukkede op på nethinden, da vi her til aften på dk. news så “Formanden for udlændingeadvokaten ” ! –Hun er farlig –rigtig farlig ! Hun er istand til, at vælte resten af “den muslimske verden, der endnu ikke er fam.sammenført” Ind i Danmark ! –Marcus Knuth –Martin Henriksen – og Inger Støjberg ! –Ville ikke være i stand til, at flytte denne kæmpekvinde –Som vi hermed kalder “hundjævlen ” –Er der flere af hendes slags i udlændingestyrelsen ! –Så er danskerne fortabte !—Marcus Knuth og Martin Henriksen ! –Pøj – pøj –I har brug for al muligt held og lykke, hvis det skal lykkes for jer, at redde vores lille “Danmark” ! Ud af kløérne på “Fanden selv ! “

 259. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos Århus ! Så er de danske borgere ! Virkelig ulykkelige ! –Byen de kalder “smilets by ” ER i den grad falmet !–De dødsens farlige Grimhøj-islamister modtager alle “førtids-pensioner ! —Begavet af X-borgmesteren Nicolai Wammen ! –Hvis det ikke var fordi han er så fej ! AT: han gemmer sig i København !—Får vi forhåbentlig en forklaring på AT: Danmark ´s næst største by er islamisk helt og aldeles !

 260. Af AXEL ERIKSEN

  -

  “så er spørgsmålet jo, hvem det mon kan være, der morer sig med at forsøge at svine så forskellige debattører til. Også disse indlæg er præget af vulgær dumhed.”
  Kan disse udsagn bruges ?

  “Siden de masse-avlende –småt-begavede : både muslimer og danskere ! -Giver endnu en pind til Danmarks ligkiste ! –Halvdelen af diverse unge sidder på forsk. væresteder –og anstalter ! De giver arbejde til endnu flere off. ansatte ”
  “De er jo lige til skraldespanden !”
  “Nå jeg ser, at der er endnu et pip fra ham med hovedet i spanden. Jeg glemte at sige, at han skulle hælde vand i spanden først og holde hovedet rigtig længe nede i den.”

  Denne er for ironisk men manden fatter det ikke selv og du heller ikke.
  ” “de Nordsjællandske bøller, der sidder –på statens væresteder –og anstalter ! –Men venligst kære Axel Eriksen ! Find kammertonen frem igen ! Vi skal nok få “ram på de muslimske bøller ! Der bliver sendt ned til MellemØsten ” I Samme øjeblik “Nye borgerlige kommer til magten ” –Alle dem, der ikke forsørger sig-selv(muslimer) –Bliver sendt ud af klappen ! ”
  “I øjeblikket befinder der sig i tusindvis af unge mænd –på mere eller tvivlsomme opholds-steder –som det offentlige opretter flere og flere af ! –De kan sammenlignes med “overflødige hanner i dyreverdenen ! ”

  Vi mangler bare ham thomas over fra uffes blog komme med sine smukke udtalelser om andre mennesker, eller er puha stadig for meget. Måske prutten der fik ødelagt den friske luft?
  ps. jeg hedder Alex Eriksen men har også et mellem navn.

 261. Af j nielsen

  -

  Bemærk den store forskel på betydningen af

  “Gud er jeg Alex”

  og

  “Gu’ er jeg Alex” .

  Bemærk også den store forskel på Alex og Axel. Ikke så almindeligt ikke at kunne huske sit eget navn, men det forekommer.

 262. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Teksten klokken 21.24 ! –Er også afskrevet af ” de unge mænd” ! –Der plager avisen for tiden ! –Det er da så let, at slette folk, der ikke køber og betaler avisen ! –Så, hvorfor gør Berlingske det så ikke ?

 263. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Rexten klokken 21.24 ! –Er de “forbistrede Jungle coders –eller, hvad de skal kaldes ! –Det er folk, der alle har fået en dyr uddannelse i Århus ! “

 264. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  TRexten klokken 21.24 ! –Er de “forbistrede Jungle coders –eller, hvad de skal kaldes ! –Det er folk, der alle har fået en dyr uddannelse i Århus ! “

 265. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Hackerne ! her har fået en dyr uddannelse af samfundet ! Så sidder de her –og génerer os-andre ! –Forkasteligt ! ulovligt –Og helt u-acceptabelt ! ” Vi skal nok finde dem ! Stol på det !

 266. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 27. FEBRUAR 2017 13:26

  Nå.
  Så har teddy bjørnen fået drukket morgenmad og repareret.
  Nede i fascistreden i Spanien.
  Gad vide om teddy bjørnes morgenmad består af øl på bænken.
  Ligesom hendes danske ligesindede.
  Eller går teddy bjørnen direkte til de stærke sager.
  Uden svinkeærinder.
  Det tyder hendes kaudervælsk på.
  Teddy bjørnen må finde et barn på seks år som kan redigere hendes baby sprog.
  Så bliver læseligt for danskere..
  Et værtshus i en fascistrede i Sydspanien er nok ikke det bedste sted for teddy bjørne at lære dansk.
  Hvorfor vil den i det hele taget lære dansk.
  teddybjørnen kan vel bruge sit oprindelige østeuropæiske sprog.

 267. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LARSE N – 27. FEBRUAR 2017 19:38
  “Det ville være formålstjenligt, hvis Berlingske fik fat i et system, hvor man skulle logge ind.”

  Det har man på Jyllands Posten.
  Der slipper man for personer som teddy bjørnen som kun er ude på at ødelægge debatterne med personangreb.

 268. Af Torben Christiansen

  -

  Teddy Bjørn.

  Apropos Frankrig: Jeg mener at kunne huske din franske far som tegner og udenrigskorrespondent på Politiken, men dér fik han vist ikke løn som for fortjent. Men husker jeg helt forkert, hvis jeg mener, at præsident Mitterrand tildelte ham en orden tilbage i 1980erne?

 269. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Ja ! Du har en god hukommelse Torben Christiansen !–Min far interesserede sig overhovedet ikke for penge ! –MEN Ja ! –De kan sikkert godt huske på Politiken (dem, der lever endnu ) AT : På hans skilt udenfor døren stod der : Teddy Olsen tegner –og nedenunder stod der “neger” ! –Jeg kan ikke huske, hvorfor MEN : han var jo en guds-benået humorist !–Og iøvrigt “min mor” Var irriteret over, at han ikke kunne forstå, at det ville være godt med bil – villa –og pels ! –Så de blev skilt –og hun giftede sig igen med “en vestjyde –og levede U-lykkeligt til sine dages ende ! –Min far giftede sig ikke igen, men rejste jorden rundt ! –Og som “free lancer –tegner hos Le Canard Enchainé “–Mærkeligt nok –så havde han mig på slæb –jorden rundt –og mine skolebøger fik han med –Men han læste kun med mig –det han selv kunne finde ud af ! –Så det er nok derfor AT: Jeg aldrig har fundet ud af “komma-systemet ” –Så har folk jo også det at skrive om ! –Ikke sandt ?–Helt ærligt Verden var mere interessant før i tiden –OG tvangs-digitaliseringen er da helt forfærdelig ! –Gamle folk bliver hægtet af –fordi de ikke interesserer sig for “den farlige computer ! –Helt forståeligt ! –De unge, der tror, at de er så smarte –mangler jo empati ! –Bare se, hvad der skrives til folk, som de ikke kender ! –OG faktisk ! Berlingske har et problem –et stort problem ! –Hvis de regner med, at folk er født igår !—

 270. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  P.s. Når Berlingske er gået nedenom og hjem ! Så håber jeg AT: De husker de psykopater “J.Hansen med flere, der har en væsentlig del af skylden ! Ingen af dem købte avisen ! Til gengæld sidder de på statens dyre anstalter –og har endnu ikke fået lukket for “internet-adgangen ” –Vi betaler os skatteborgere ! –Men det skal være slut ! –Efter regerings-skiftet kommer der garantéret styr på de islamiske yngre mænd, der er blevet sprøjtet ud af burkaérne i en lind strøm ! –Dette kan naturligvis ikke blive ved med AT: Gå !

 271. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 28. FEBRUAR 2017 00:32

  Det er helt urimeligt, at en østeuropæisk kolbøtte og fascist som teddy bjørnen som har været gift med en dansker et par måneder, kan få udbetalt dansk bistandshjælp.
  Som hun bruger til at købe billig sprut i en facistrede i Spanien.
  Og i store branderte indsætter sit syge barnlige kaudervælsk i seriøse aviser.
  Og overfalder ordentlige mennesker med løgnagtige personangreb.

 272. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Jamen kæreste J. Hansen – alias ! –Hvor har du alle de informationer fra ?? –Man skulle nærmest tro, at vi er i familie ikke sandt ?

 273. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” I ytringsfrihedens navn ” ! –Jamen skat ! Betragter du dig-selv –som et ordentligt menneske ! “

 274. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OL SEN – TEGNER – 28. FEBRUAR 2017 08:04

  Informationer?
  Vel fra det samme sted som teddy bjørn, eller hvad hun nu hedder, henter sine.
  teddy bjørnen har valgt niveauet.
  Ikke noget som undertegnede bryder sig om.
  Men desværre er der en tre til fire typer på disse blogs som kun forstår deres eget beskidte sprog.

 275. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Du sidder jo og ornanérer foran computeren mand ! –Du har glemt, at slukke for kameraét ! –Thi ! hi ! –Vi kan alle se dig !

 276. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  J. Hansen ! –Du sidder jo og ornanérer foran computeren mand ! –Du har glemt, at slukke for kamaraét ! –Vi kan alle se dig ! Thi hi !

 277. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OL SEN – TEGNER – 28. FEBRUAR 2017 08:37

  Så har teddy bjørnen igen blandet sprut og medicin.
  Hvorfor kryber hun ikke tilbage i hendes beskidte stinkende køje.

 278. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Vi sidder på “Franceinter” –Alle os korrespondenter –og følger med i J. Hansens ornanering ! –Straks fra morgenstunden tager han fat i maskinen ! –Den kildrende fornemmelse i kønsdelene stritter i forventning foran skærmen ! Straks han ser “teddybjørnens ” text –Bliver penissen stiverere –og stiverere ! –NU skal det være ! Men den kan ikke “hans muslimske opvækst ! –Har gjort ham “gold” ! –Sidste udvej –Og han klikker direkte til “børneporno ” ! –JUUUUps Så var den der ! –Han har nu fred et par timer ! Stakkels muslim !

 279. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 28. FEBRUAR 2017 09:21

  Hvorfor spiser teddy bjørnen ikke sine piller?
  Og holder sig fra sprutten.
  Men interessant at få et indblik i niveauet i teddy bjørnens tilværelse på værtshusene i fascistreden i Spanien.
  Hvor hun opholder sig.
  Men hendes syge seksuelle fantasier er ikke interessante.
  teddy bjørnen er jo syg. Men den slags er jo de sidste til selv at forstå det.

 280. Af Helge Nørager

  -

  Helt ærligt, føler i jer aldrig blot en lille smule til grin ?.
  Jeg ved at, jeg kan skrive irrelevante kommentarer, måske lidt for personlige.
  Men de har som ofte en relation til blogemne et eller andet sted.
  Jeg ved at jeg kan skrive og har skrevet, indlæg som egentligt er mest rettet mod en troll, eller “en” jeg føler gør mig eller andre til grin eller kommer med beskyldninger, der er grundløse.
  Jeg forstår sporadisk at det må være ret trælst for andre læsere.
  Og håber dem som er mest irriterede har lært at scrolle forbi, mine indlæg hvis deres kaffe kommer for galt i halsen.

  Men jeg synes personligt at der er lidt for meget trolling, efterhånden, og vil derfor give et hint, et clue, et spor, eller blot skrige det ud fra hustage.

  Trolle lever af respons, udsult dem, sæt dem på diæt, det plejer at virker.
  Hvilket jeg selv kan glemme.

 281. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Skal det være igen Hansen alias Mohammad ? –Vi sidder nu alle klar –og vi har invitéret France 24 til, at se med ! –Vores udmærkede it-speciallist (der kan komme ind i samtlige computere incl. smartphones ) –Gør faktisk store øjne (kamaraerne er let, at hacke siger han –og koncentrérer sig om “Hansens ornani ” –Den får ikke for lidt den lille tissemand ! (stakkels den ! Den må være konstant øm og opsvulmet ! Han får kun fred de par timer –hvor han sover væk fra “maskinen” !—Herregud ! Vi er ikke imponerede over hans kønsdele –Og snart bliver vi trætte af, at følge med i “Hansens ” vilde bestræbelser på, at få udløsning ! –Snip snap snude ! Nu må den historie være ude ! –Medmindre “Hansen” & Co ´s ” artsfæller skal i moskeén –og bede om “be be” ! Fordi de har været syndige ! –AK med rumpen i vejret kommer “Hansens trang til sex op igen ! Ved synet af alle de rumper, der stritter i vejret foran ham-selv ! “

 282. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Helge Nørager! Vi giver dig helt ret ! –Bortset fra at der ikke er tale om trolle ! MEN regulære “Hansen & Co. psykopater ” Læs venligst Henrik Day Poulsen (psykiater) ´afhandling fra den tid, hvor han stod “for skud i Berlingske blogs ” –Der er noget meget alvorligt på spil her –og det har ikke noget, at gøre med såkaldte “trolls” !

 283. Af J. Hanse n

  -

  AF HELGE NØRAGER – 28. FEBRUAR 2017 09:45

  Du har ret.
  teddy bjørnens syge indlæg taler for sig selv.
  Det er ikke en dialog, som jeg deltager i med min gode vilje.
  Men der er desværre nogle enkelte typer som teddy bjørnen som kun forstår deres eget sprog.
  Men du har ret.
  Åbenlyse psykopater som teddy bjørnen bør man ignorere.

 284. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Nå ! Hvordan går det ” J. Hansen alias ” Er den lille tissemand rigtig øm idag ?

 285. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan

  Husk nu, at du repræsenterer den humanistiske, dialogsøgende og tolerante venstrefløj, som har tiltaget sig retten til at opdrage på os andre ved det gode eksempel.

  Du skriver normalt så mange gode indlæg, som er båret af en knivskarp objektiv logik i stil med:

  Tyskland har aldrig deltaget i de morderiske krige i Asien og Mellemøsten, og Merkel den smukke, modne, intelligente, empatiske kvinde fremstår som Europas moralske fyrtårn…

  Eller: Danske piloter myrder og brænder kvinder og børn fra deres sikkerhed i flere tusinde kilometers højde…

  Eller: Danmark har skabt hundredevis af millioner af flygtninge med deres brutale nedslagtninger af uskyldige børn…..

  Så hvad er der dog sket med dit intellekt siden du nu kun mudderkaster? Der er behov for dine objektive analyser Hassan!

 286. Af Niels Lemche

  -

  Heddy, Jeg man kun gisne om, hvad di hacker har opdaget. Men jeg går ud fra, at der er en direkte forbindelse fra ham til den franske efteretningstjeneste.

 287. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSE N – 28. FEBRUAR 2017 11:52

  Så kom teddy bjørnens “mandlige” ligesindede, nazikim, på banen.
  Med løgnehistorier og stråmænd.
  Hvem henvender naziKim sig egentlig til?
  Sit netværk? Som han praler af.
  NaziKim plejer jo at indsætte indlæg om sine fantasier om børnesex.
  teddybjørnens syge indlæg taget i betragtning.
  Så må der være mulighed for en vellykket synenergieffekt imellem hende og nazKim.
  naziKim og teddybjørnen mener jo, at intet er for perverst, eftersom de begge kan lide det

 288. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan

  Du er en lille frækkert 🙂

  Kom nu med lidt flere alternative facts. Det er stærkt underholdende, når du beriger os med din version af virkeligheden.

 289. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Svar Niels Lemche ! –JA ! –Det kan du tro ! Vi oversætter “de ulækre blogs–på Berlingske” –Les Francais har aldrig set noget lignende ! –Her i frokost-pausen stiller vi lige ind på DR. Nyheder ! Déprimerende læsning –MEN med de lands-forræderiske sociallistiske borgmestre i 98 kommuner ! –Er der ikke noget, at sige til, at det hele går galt i lille Danmark !–Vi tror helt personligt AT: Det bliver “kul-sort” ! Af muslimske kvinder (højgravide) Med samt deres skæggede ulækre mænd–fortsat sætter standarden i Danmark ! –Gys –! Godt, at vi er langt væk ikke Lemche ?

 290. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 28. FEBRUAR 2017 12:30

  naziKim fortrænger jo begivenheder som ligger mere end et par timer tilbage.
  Vel kendetegnet på en patologisk løgnhals.
  Hvorfor beriger naziKim ikke debatten med sin store viden?
  Hvorfor skjuler han sit store potentiale?
  Men det er måske kun tilegnet det netværk, som han skriver er enige med ham.
  Eller kan naziKim ikke drive det til mere end løgn og personfnidder?
  Gad vide hvorfor det er Mikkel Andersons blog han ødelægger for øjeblikket.
  Det plejer at være kvinders blogs, som han ødelægger.
  Anne Lise Marstrand-Jørgensen måtte lukke for kommentarer på grund af naziKims svinske indlæg.
  Ellers har man ikke bemærket naziKim i et par dage.
  Efter klynkeriet for et par dage siden.
  Hvor han mente sig forfulgt.

 291. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan altså….

  “Anne Lise Marstrand-Jørgensen måtte lukke for kommentarer på grund af naziKims svinske indlæg.”

  Jeg er i tvivl om du for alvor tror på det du skriver. Hvis du gør det, er du rablende sindssyg.

  Hvis du godt ved, at det ikke passer, og du skriver det alligevel, er du bare meget meget mærkelig.

 292. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSE N – 28. FEBRUAR 2017 12:58

  Ja. naziKim husker jo ikke så godt.
  Det skyldes nok hans paranoid schizophrenia.
  Gad vide om det ikke er naziKim som skriver de mest syge og perverse indlæg som teddybjørnen indsætter.
  Det plejer jo at være hans kendetegn.
  Ud over at svine kvinder til på bloggene.

 293. Af Kim P Olsen

  -

  Fair nok Hassan.

  Det er så din virkelighed du skriver om…..

  Men mærkeligt er det nu…. Jeg synes nu alligevel du bør lægge bånd på dig selv for din egen skyld. Pludselig er du udelukket fra Berlingskes blogge (også).

  personligt ville jeg savne underholdningsværdien, men på den anden side bryder jeg mig ikke om, at du bliver udstillet på den måde.

 294. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSE N – 28. FEBRUAR 2017 13:12

  Hvem henverder naziKim sig egentlig til?
  Og hvorfor gentager han sine trivielle løgnehistorier i en uendelighed.
  I flere år efterhånden.
  Manden må leve en uendelig trist og fattig tilværelse.
  Det er vel det som er årsag til hans, had, bitterhed og mindreværdskomplekser.

 295. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  “Hvem henvender Kim sig egentlig til?”

  egentlig et mærkeligt spørgsmål efter en lang udveksling af spørgsmål og svar.

  Altså eftersom du svarer, er det jo nok dig jeg skriver til – medmindre du for øjeblikket har en eller anden form for psykotisk betinget ud-af-kroppen oplevelse – hvilket faktisk godt kunne forklare dine bizarre indlæg….

 296. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “det gør vi da “elsker, at Hansen (muslim) bliver udstillet på den måde ! –Hans hjerne i lighed med resten af arten ! Kan ligge på en grønært !

 297. Af Maria Due

  -

  Der lægges bare et røgdække ud efter floppet på ASH-bloggen i forgårs. Det er set mange gange tidligere. I sådanne tilfælde drukner den samme kult altid bloggene.

  Men den rosa teddybjørn behøver ikke at være bange, her er ingen muhamedanere, og ingen tager Henrik Day og Naser Khader fra hende. Hun er omgivet af venner, og med det charmerenden stand-up talent og som datter af en neger/bladneger går hun jo en lys fremtid i møde med etablissementet i ryggen. Jeg skriver ikke lys for at krænke, brun er måske mere korrekt, men hvad ved bønder om agurkesalat. Desuden har jeg ikke ord for, hvor træt jeg er af jeres feje, falske identiteter. Her har den samme person hele fire forskellige.

 298. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Nu begynder det, at blive spændende ! –Det har ellers holdt hårdt, at få kvinder til, at medvirke på “debatterne” –Formentlig fordi de fleste har andet, at få tiden til, at gå med –F.eks. børn –indkøb – vasketøj –hunden til dyrlægen o.s.v. –Så “bladnegrene vil stadigvæk være nogle af landets “humørspredere ” –Især hos kvinderne ! –Som efterhånden som tiden går indrømmer AT: De har fortrudt, at de har fået børn ! –Så vil der formentlig være lyse tider forude ! Ikke så mange “drengerøve der sidder på drengeværelserne på anstalterne ” –Og hælder alskens stupide ting udover os stakkels “bladnegrere ” ! Well ! Kvinderne mangler tid ! –Det får de først, når det u-ønskede afkom flytter hjemmefra ! Uha –O-skræk i forældre-købs-lejlighederne –hvor hensyntagen til de øvrige beboérere er “en by i Rusland” –Ikke kun sønneke eller datteren flytter i forældre-købslejlighederne — Men en strøm af S.U. gratister –afløser den ene efter den anden ! –Og de fortvivlede øvrige beboérere undrer sig over, hvordan det kan lade sig gøre AT: Forældre-ejer-lejligheds-køberen kan blive ved med, at få skatte-kredit de næste 15 år –Lejligheden bliver benyttet af S.U. gratisterne !–Også her spiller de forhadte politikere befolkningen et puds ! De har selv producéret en stor del af S.U. gratisterne ! Så igen bliver den alm. borger “sorteper ” ved “Sortedamssøen” –Og nærliggende områder –helt over til Jylland med Århus som det væmmeligste sted på Danmarks-kortet ! –Appropos ! Så har vi stadigvæk vores barnetro med hensyn til ægte-vikingerne “Troels Kløvedahl og sønner M/K ” –Listen over favoritter er ikke udtømt endnu ! Men det er min “pen” –Så tak Kære dame Marie Due ! –Det var en nødvendig kommentar fra en lidt vintertræt bladneger ! –Salut et courage ! –Måske er lille Danmark ikke helt sort endnu !

 299. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! Det er ikke mig, der har 4 identiteter ! Jeg harkun mit eget kunstnernavn ! –Som alverden vist kender efterhånden Ikke mindst mine kiksede venner “murmeldyrene –ulvene –og Le Canard Enchainé ” –AT være bladtegner er en livsfarlig metiér ! –Det er det blevet siden “den muslimske invasion ” i vores Europæiske lande ! –Så, hvorfor ikke tage tyren ved hornene –OG indrømme AT: Vi er skide-bange for vores “øm-skind” –Vores barnetro er stadigvæk indtakt ! Vi elsker Troels Kløvedahl & sønner M/K –ægte-danske-vikinger ! Som giver os energi –til, at give den en extra “spand kul for vores fædreland –lille stakkels Danmark –Der hænger med mulen i mere end 1 forstand !-” –Slipper vi levende fra dette islamist-mareridt ! –Så bliver vi “ikke til, at skyde igennem i fremtiden ! ” salut allors !

 300. Af Niels Larsen

  -

  Kim P Olsen

  Tag nu Hassan som det, han er: et ligegyldigt, men nævenyttigt irritationsmoment.

 301. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 28. FEBRUAR 2017 14:44

  Er der nogen som svarer naziKim.
  Han nævnes i nogle indlæg.
  Hvor man udtrykker en let undren over, at naziKim i årevis har gentaget sig selv.
  Med de samme syge løgnehistorier.
  Det må skyldes naziKims paranoid schizophrenia., hvis han har fået den opfattelse at nogle henvender sig til ham.
  Kombineret med storhedsvanvid.

 302. Af Niels Lemche

  -

  Tja, hvis Ibn Hassan får lov til at fortsætte, kan Berlingeren lige så godt lukke sin blog; for han ender med at jage alle andre end ham selv væk.

 303. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LE MCHE – 28. FEBRUAR 2017 22:09

  Hvis charlatanen Lem che fortsat kan skrive i Berlingske så har de sorteste kræfter vundet.
  Lem che og et par ligesindede med herrefolksmentalitet kan få ordentlige mennesker smidt ud af en blog. Ved hjælp af løgn, intimidering og personchikane.
  En mentalitet som desværre ikke blev udryddet i 1945.
  Nå. Lem che er vel stangberuset igen.

 304. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Jaaae ! –MEN vi fandt jo ud af AT: Hans ømme punkt var SEX ! –Kender vi nogen , der kommer i en swingerklub ! –Der kan fortælle ham om nogle “saftige historier fra swingerklubben ” –Så svar Hansen med det ! Fortæl fortæl ! –Det kan jo være, at vi-andre også kan lære noget ! Ikke sandt ?

 305. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Hvis det ikke var fordi chefredaktør Tom Jensen –er ved, at grine sig ihjel !–Så ville avisen forlængst have noteret at kunde-oplægget rasler ned ! –Det er jo ikke J. Hansen og hans kammersjukker, der betaler for Berlingske –lige in af brevkassen –hver dag ! Det er de folk, som er så irritérede, at de siger deres abbonnementer op !!

 306. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Stop nu dig selv. Du er jo helt fra den menneske. Først starter du en diskussion baseret på perverterede beskyldninger, og så skriver du gudhjælpemig, at du ikke har deltaget.
  Du er jo skingrende sindssyg menneske!

 307. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OL SEN – 28. FEBRUAR 2017 23:10

  naziKim fortsætter med at fremture.
  Han fortsætter med sine uendelige gentagelser af alt de løgne, personangreb og stråmænd som han har fyldt bloggene i Berlingske med i årevis.
  Tilsyneladende fordi at han ikke vil vedstå det, som han har skrevet et par timer efter, at han har indsat det.
  Men hvorfor indsætter naziKim det så i første omgang?
  Hvad angår naziKims og teddybjørnens indlæg om deres seksuelle præferencer.
  Med Lem che som en ivrig back-up.
  Så hører det næppe hjemme i en pæn avis som Berlingske.
  Hvad de foretager sig privat er helt uinteressant, så længe det er inde for lovens rammer.

 308. Af J. Hanse n

  -

  Når undertegnede nyder sin morgenkaffe som skænkes kl. 05:30 local tid.
  Så er det dagens sidste krampetrækninger fra naziKim, Lem che og bjørnen.
  Lysene brænder ud hos dem.
  De sidste sjatter i flaskerne tømmes. Hvilket indlæggene bærer præg af.
  De vælter omkuld i deres beskidte køjer.
  Freden sænker sig over land og by.
  Og ret skal være ret.
  Ingen debatregler forbyder de tre personer i at indsætte syge indlæg i beruset tilstand.
  Redaktøren som forfattede debatreglerne kunne vel ikke forudse, at højreekstremister ville indsætte indlæg i beruset tilstand.
  Det kunne de fleste af vi andre nu godt.

 309. Af s åger

  -

  Teddy Bjørn dit rigtige navn er Jenny Christensen malkekone på en gård der blev solgt alt for dyrt efter du havde taget livet af bonden..

 310. Af Niels Lemche

  -

  Hvor er det ærgerligt, at blogskriveren ikke gider læse sin egen blog. Hvor er ‘værdikampen’ her?

 311. Af Niels Lemche

  -

  Hvor er det ærgerligt, at blogskriveren ikke gider læse sin egen blog. Hvor er ‘værdikampen’ her?

 312. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Niels Lemche ! Ja du har helt ret ! –Når nu folk gør sig ulejlighed med, at bruge tid på, at skrive om ting som de synes er vigtig information ! –Så sker der ikke andet end AT : en vis muslim Hansen får lov til, at svine ordentlige folk til på “såkaldt primitiv islam-vis” !—Den nydelige unge mand (ovenikøbet journalist –jyde sikkert ) ER tavs ! –Hvad er dog det for noget ? Han er honoreret af min avis Berlingske ! Skal vi sige AT: Det er lette penge tjent !

 313. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Vi holder med Inger Støjberg ” –OG Inger –du er chefen for integrationsministeriet ! –Du har ansvaret for AT: Super-snylterne fra Grimhøjmoskeén og alle de andre “helvedes caféer (moskeerne) ” ) –Bliver lukket ! –Hvad er det dog for noget ! –Har de højt-betalte ministre ikke ansvar for det område som de répresenterer ??

 314. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  J. Hansen er søn af Grimhøj-moskeéns førtids-pensionerede talsmand !–Undre det nogen AT: Der står i Koranen AT: Gå ud og befolk verden muslimer (der stod måske : overbefolk verden )–Vi kan ikke have det ! –Så vi henviser også til Pernille Vermunds skrift idag ! –Socialdemokrater ! Det er jeres skyld !

 315. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  DR. ´s X-direktør Haagerup ! –Tog flyét til Ry (i Jylland, hvor han bor ) –Sagde op på DR. igår –Og fluks har han skaffet sig ind i en anden off. stilling Nemlig Århus Universitet ! –Plat og fidus med den jyde !

Kommentarer er lukket.