De EU-begejstredes befolkningsfrygt

Af Mikkel Andersson 57

En af de mere fascinerende ting i dansk politik er den ihærdighed, hvormed EU-begejstrede partier konsekvent formår at skyde sig selv i foden.

Eksempelvis meldte de Radikale, Alternativet og SF forleden ud, at de mente, at de EU-positive partier burde give hinanden håndfæstning på, at der ikke kommer nogen afstemning om EU-medlemskab.
Hvis blot frygten for en dansk EU-afstemning skulle nærme sig, kan konsekvensen, ifølge de Radikales partiformand, Morten Østergaard, nemlig blive, »at job bliver skabt andre steder, at virksomheder placerer deres aktiviteter i lande syd for os.«

Pudsigt nok omtrent samme advarsel, der lød op til afstemningen om euroen i 2000. 12 år senere regnede økonomer sig frem til, at Danmark havde hæftet for 338 milliarder kroner mere, hvis det var blevet et ja.
Men denne gang har EU-tilhængerne utvivlsomt ret. Også selvom de lige så lidt som Dansk Folkeparti aner hvilken indtil videre ukendt britisk model, man i givet fald skulle stemme om. Men stemme må befolkningen ikke uanset.

Vakkelvorn skråsikkerhed
Et andet argument mod en folkeafstemning er, at danskernes opbakning til EU-medlemskab i den nuværende form er så massiv, at der slet ikke er nogen grund til at stemme om det. I en nylig meningsmåling ønskede blot 18 procent en udmeldelse af EU.

Problemet er dog, at selv voldsomt store EU-positive meningsmålingsføringer kan blive reduceret ganske dramatisk ved stemmeurnen. Eksempelvis kunne tv2.dk i marts 2015 under overskriften »Måling: Stort flertal vil have tilvalgsordning« berette, at blot 19 procent mente, at retsforbeholdet skulle bevares. Ved afstemningen i december samme år stemte 53,1 procent imidlertid nej til en tilvalgsordning og altså ja til at bevare retsforbeholdet.

At et EU-begejstret flertal blev til et mindretal ved en tidligere afstemning, betyder naturligvis ikke, at det samme ville ske ved en langt mere vidtgående afstemning om Danmarks overordnede tilknytning til EU. Det betyder dog, at den skråsikkerhed, som de EU-begejstrede partier lægger for dagen, skal tages med et gran salt.

Naturligvis er det aldeles legitimt, at demokratisk valgte partier indgår præcis de aftaler, de ønsker. I dette tilfælde også i et forsøg på at afholde en borgerlig statsminister fra at indgå en studehandel med Dansk Folkeparti om en sådan afstemning. Og det ville da også være herligt for venstrefløjen, hvis man både kunne undgå en EU-afstemning og måske endda også en borgerlig statsminister trods et blåt flertal. Win-win.

Men i en situation, hvor EU står i sin hidtil største krise og ikke mindst på grund af folkelig skepsis mod det, der betragtes som magtfuldkomne EU-begejstrede eliter, forekommer det unægtelig tragikomisk arrogant at ville afskære befolkningen den blotte mulighed for at tage en afstemning.

Det lugter nemlig af frygt.

57 kommentarer RSS

 1. Af bent nielsen

  -

  Ja, statistikker, officielle tal og gallup/opinions undersøgelser bør man aldrig stole på. Hvad angår de tre partier, R, SF og Alter nativet, er der jo tale om tre halvkommunistiske, feministiske og pladderhumanistiske partier som fører en politik der har Sverige og Merkel-tyskland som forbillede. Med andre ord en kortsynet, anti-dansk og asocial politik som ikke kan undgå at få KATASTROFALE konsekvenser.

 2. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Befolkningsfrygt ” ! –Nu du skriver det Mikkel ! –Så er befolkningsfrygten réel nok !—Når Afrika ti-dobler deres brfolkningstal, hver gang Danmark har “Danmarks-indsamlinger til Afrikas fattige ” –Så er “belønningen ” ti-dobling af befolkningen ! –Vi har læst 2 sider i “koranen” –Så står der dér AT : Muslimer : Drag ud i verden –og befolk dem med muslimer (overbefolk med muslimer ) –synes vi der står !–Hvad skal vi med politikere –de gør jo altid det forkerte ! Så vi ser frem til, AT : De ræverøde (enhedslisten & Co. ) Har trådt så tilstrækkeligt i spinaten ved, at opmuntre vennerne i Ungdomshuset til, at kaste brosten på politiet ! AT : Folk (de borgerlige vågner op til dåd –og får smidt dem ud incl. De radikale, der er farlige for Danmark !—ret.: befolkningstal

 3. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! Jeg er faktisk medlem af “folkebevægelsen mod EU ” –Det er det halve Frankrig ! Vi vil UD af EU !–OG vi vil også selv bestemme, hvem, der skal bo her ! –Alle danskere (kun de søde) Glem nu alt om berørings-angst –og vi , I er vikinger ! –Ellers tror vi bare, at det kun er Troels Kløvedahl & Co. der er det !

 4. Af N. Jensen

  -

  Rolig nu.

  Selv kommissionsformand Juncker har indset at EU ikke kan overleve i sin nuværende form.

  Øvroen er færdig, finished , kaput, fertig.

  Grækenland er allerede gået bankerot, det er kun at spørgsmål om tid, før Italien følger efter.

  Og her vil ikke nok så mange ECB hjælpepakker og fonde kunne redde situationen

  Vinder Marine Le Pen i anden runde af det franske præsidentvalg, vil dette imbecile, udemokratiske misfoster ryge på historiens mødding, hvor det hører hjemme.

  Apropos at skyde sig selv i foden:

  Jamen man må da håbe, at disse EU-liderlige partier vil indgå en sådan antidemokratisk aftale. Den vil jo være guld værd for DF !

 5. Af henrik clausen

  -

  Hvad er Danmark 43 år efter at vi meldte os ind i EF/EU fordi 53% af vælgerne ikke havde læst Rom-traktaten eller ikke havde forstået den. Eller de var blevet narret af R, K og S propagandaen om at EF/EU kun handlede om den daglige husholdning. Ja, i dag er Danmark jo et papnæse-demokrati, en rød bananstat, et land hvor mænd, familier og børn tyranniseres af “systemet”, hvor skatteborgerne plyndres, og hvor velfærden forringes med korte mellemrum, trods stigende skatter. Vi har også fået et samfund hvor kriminaliteten er mangedoblet og hvor voldsofre, boligejere, patienter, arbejdsløse, hjemløse, gamle, boligsøgende og forældreløse børn ofte får en ussel behandling. Oveni diskrimineres vi danskere så vi nu er 3. og 4. klasses borgere i vores eget land.

 6. Af Lis Sørensen

  -

  Noget svineri hvorledes b har lukket ned for min ytringsfrihed og server. I burde skamme jer.

  DF Støtter en stram indvandringspolitik som venstrefløjen i s. Ø har landets strammeste via deres kamp mod eu løndumping af borgerlige elitære. DF fordoblet den under vko.

  Er de for en stram indvandringspolitik overhovdet?

  Ø er også imod EU. Undertegnede støtter nu op. Men vi skal have grænserne under kontrol og frasortere øst indvandring og fattigdomsindvandring.

 7. Af Niels Larsen

  -

  Ja. Det lugter af frygt, for det er frygt.

  Og samtidig afslører SF, de radiGALe og cirkusartisterne sig som det, de er: totalitære, autoritære og anti-demokratiske.

  Lidt i stil med deres herrer i kommissionen, selvom drukkenbolt Juncker er ved at komme lidt til fornuft:

  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE9400277/overblik-her-er-eukommissionens-fem-bud-paa-eus-fremtid/

  Forslag 1, 3, 4 og 5 er helt uantagelige. Forslag 2 kan evt. bruges. Det bedste er en total skrotning af den politiske union og en tilbagevenden til EF anno 1986.

 8. Af Per Torbensen

  -

  EF det mellem statslige-EU det over statslige hvor klanen med kommisionen som ikke er valgt eller på valg ,kan forkaste EU parlamentets beslutninger og gennemføre nye beslutninger med hele koret af over 150 påvirkning organisationer uden for offentlig regi og åbenhed ,de fleste private mega virksomheder som benævnes Lobby Virksomheder.
  EU er en forening hvor demokrati er en joke-hvilket hele situationen idag blot illustrerer -men en haj opfører sig nu engang som en haj skal,det bliver helt sikkert et “spændende år” 1917 0g 2017 eller 1789 og 1989-mærkeligt som historien gentager sig -først som tragedy og nu som en parodi,men bestemt kan blive blodig.

 9. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et kort citat fra bloggen: «Naturligvis er det aldeles legitimt, at demokratisk valgte partier indgår præcis de aftaler, de ønsker.»

  Er en stavnsbinding af folkevalgte nu også helt legitimt – taget i betragtning at Grundloven foreskriver – Folketingsmedlemmerne er ene bundet ved deres overbevisning?

  I øvrigt er partier et ukendt begreb iflg Grundloven!

 10. Af - Niller

  -

  Skal man følge de Radikale i deres opfattelse af omverden og hvad der rører sig i befolkningen- så er det ifølge egen ophøjet Radikal logik , kun de Radikale der kan vise vejen.
  For sådan er det jo! Ikke sandt.

  De kan jo bare sige det lige ud -at vi andre er for dumme til at vi kan forholde os til hvordan fremtiden skal se ud for vores land.

 11. Af Jan Petersen

  -

  Det Radikale Venstre er vel i øvrigt mest berygtet for samarbejdspolitikken med nazisterne under anden verdenskrig. Så en omgåelse af demokratiske spilleregler er vel ligesom en del af det radikale gen!

 12. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Att. Jan Petersen ! –Hackerne har travlt lige i øjeblikket ! Selv jeg er hjemsøgt ! –På Sørines blog ! Hvor vi diskutérer “tvungen værnepligt ” ! –Er der så mange forstyrrelser AT: “sørines blog” –bliver genstand for interesse fra de nordsjællandske bøller, der kom ind til København igår ! –De er sluppet for at komme “i trøjen ! Hvorfor mon ? “

 13. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Færre muslimer i Danmark ! –Skal give milliarder til forsvaret ! Skriver Marie Krarup ! –De muslimer er åbenbart blevet fri for værnepligten ! Grotesk !!

 14. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt, hvis man vil den elitære magtelite til livs, så Google deres eget usammenhængende ævl og udstil dem på blogs med links- et yderst effektivt våben!

 15. Af Svend Jensen

  -

  “De EU-begejstredes befolkningsfrygt”:

  EU er altid fjende af folket
  så meget at det føler sig dolket
  af de folkevalgte kryb
  ikke opsteget fra folkets dyb
  men klatret op af magtens stige
  hvorfra de nægter at vige
  for hellere deres landsmænd at svige
  end stoppe de af EU mod folket rettede krige
  – EU er kun for de rige!

 16. Af bjørn o h

  -

  I vores naboland Sverige har de politiske “humanister”/feminister/rødstrømper nu skabt et veritabelt gangstervælde, hvor svenskerne undertrykkes, mishandles og terroriseres af deres egen regering. Som har sendt store mængder af ufred, forringelser, overfald, vold og mord ind i byerne og landdistrikterne. Hjemmerøvere, landevejsrøvere, voldtægtsforbrydere, brandstiftere, knivstikkere og skydegale bander hærger overalt i landet.

  I København og andre danske byer er det også galt. For et par dage siden trængte hjemmerøvere ind i en 4. sals lejlighed på Østerbro og slog beboeren til lirekassemand, plus at han fik et dybt knivstik. Se den korte.

 17. Af I. Hansen

  -

  Frygten er jo berettiget.
  Shengen mm som er blevet os påtvungen
  ….endda ved dom da retten kundgjorde at vi ikke ville miste suverænitet (en politisk skandaledom af uhørte dimentioner).

  Eu og eu fantaster har ødelagt eu.
  SÅ naive at man ikke tror det muligt.

  En samling lande hvoraf størstedelen er totalt korrupte…..hvad godt skal der dog komme ud af det?…
  Samarbejde er en ting men giftemål ??
  -.og folkevandringer mod nord KAN ikke overraske!!

  Som det første skal shengen ophæves !!
  Hurtigt !!
  Dernæst marstrict mm

  Tilbage til ef

 18. Af J. Hanse n

  -

  En af de mere fascinerende ting i dansk politik er den ihærdighed, hvormed EU-begejstrede partier konsekvent formår at skyde sig selv i foden.
  Skriver Mikkel Anderson.

  Alle partier i folketinget er EU begejstrede.
  Bortset fra EL.
  DF kræver afstemninger om EU hvert andet øjeblik.
  For at tækkes det segment som stemmer på DF.
  Og i håbet om at fastholde deres vælgere.
  Skal vi have EU afstemninger hvert andet øjeblik, bare fordi populisterne og demagogerne i DF skal tækkes nogle landsbytosser som stemmer på DF?

 19. Af J. Hanse n

  -

  Det er kun populisterne i DF som i tide og utide kræver afstemninger om Danmarks deltagelse i EU.
  De øvrige partier skal have tak for at de ikke følger DF denne gang.
  For at lefle for vælgernes indre svinehund.
  Gid de også havde formatet til at sige fra, hvad angår DF landsbytossernes fremmedfrygt og fremmedhad.
  Som alle ved, så er DF ikke et stuerent parti.
  Og partiet undersøges for øjeblikket for grov svindel i EU.
  Det interesserer ikke højrefløjens bloggere.
  Og deres rygklappere.

 20. Af Jens Hintze

  -

  Vi fik heller ikke lov til at stemme om hverken Nicetraktaten eller Lissabon-traktaten, på trods af vidtrækkende konsekvenser, der fjerner en række områder fra det mellemstatslige til det overstatslige område, dvs. klart suverænitetsafgivelse i Grundlovens forstand. Det samme gjorde sig gældende ved Folketingets vedtagelse i juni 2009, under Lars Løkke Rasmussen, af Selvstyreloven for Grønland, der lemlæster Det danske Rige, på samme vis som tabet af Slesvig-Holsten og tabet af Skånelandene. Om Lars Løkke Rasmussen, mest frygtede repressalier fra sin kone, fra den danske befolkning eller fra en rigsretssag står stadig hen i det uvisse. Kun Folketinget kan hive ham for en rigsretssag, da kammeradvokaten, der er ansat af staten, mener, at almindelige danske statsborgere ikke er part i sagen.

 21. Af J. Hanse n

  -

  AF JENS HINT ZE – 2. MARTS 2017 22:40

  Er Løkkes kone fra Grønland eller Slesvig-Holsten?

 22. Af bent andersen

  -

  Jødehaderen og danskerhaderen j. ha n sen kommenterer flittigt, men mon ikke de fleste har gennemskuet at han er en del af den femte-kolonne, der ønsker Danmark nedlagt og islamiseret. Hvorefter vi danskere vil blive fordrevet, gjort til slaver og slavinder, eller vi vil blive forsøgt udryddet ligesom aztekerne, jøderne, armenerne og de kristne i ISIS/ISIL områderne. Det nye fanatiske herrefolk vil ikke skåne “de vantro og urene”, det viser de sidste 1400 års verdenshistorie. I Sverige, Tyskland, Frankrig og EU-toppen har feministerne og korrupte/kvindagtige politikere…med mo na sah lin og mer kel i spidsen… vendt deres egen kultur ryggen, og har svigtet deres egne medsøstre og landsmænd. Der er tale om det største vanvid og forræderi i verden nogensinde.

  At V, K, R og flere andre partier bakker op om en politik der er ved at ruinere Danmark, er ved at likvidere vores demokrati, velfærd, sundhed og familieliv, er ved at udlevere fædrelandet og alle danskernes værdier, indfødsret og fremtidsmuligheder til invaderende hærskarer af migranter fra afrikanske og arabiske lande, er en sådan uhyrlighed, at der knap findes ord for det. En skandale, en uløkke, et svigt uden lige, er alt for svage og milde ord i denne sammenhæng. Selv ord som forbrydelse, forræderi og katastrofe formår ikke at gengive den fulde galskab og rædsel i det som visse politikere, jurister og journalister har gang i.

 23. Af bent andersen

  -

  SKAL VELSTAND/VELFÆRD, FRED, CIVILISATION OG DEMOKRATI UDSKIFTES MED ELENDIGHED, KRIG, BARBARI OG TYRANNI?

  Jødehaderen og danskerhaderen j. ha n sen kommenterer flittigt, men mon ikke de fleste har gennemskuet at han er en del af den femte-kolonne, der ønsker Danmark nedlagt og islamiseret. Hvorefter vi danskere vil blive fordrevet, gjort til slaver og slavinder, eller vi vil blive forsøgt udryddet ligesom aztekerne, jøderne, armenerne og de kristne i ISIS/ISIL områderne. Det nye fanatiske herrefolk vil ikke skåne “de vantro og urene”, det viser de sidste 1400 års verdenshistorie. I Sverige, Tyskland, Frankrig og EU-toppen har feministerne og korrupte/kvindagtige politikere…med mo na sah lin og mer kel i spidsen… vendt deres egen kultur ryggen, og har svigtet deres egne medsøstre og landsmænd. Der er tale om det største vanvid og forræderi i verden nogensinde.

  At V, K, R og flere andre partier bakker op om en politik der er ved at ruinere Danmark, er ved at likvidere vores demokrati, velfærd, sundhed og familieliv, er ved at udlevere fædrelandet og alle danskernes værdier, indfødsret og fremtidsmuligheder til invaderende hærskarer af migranter fra afrikanske og arabiske lande, er en sådan uhyrlighed, at der knap findes ord for det. En skandale, en uløkke, et svigt uden lige, er alt for svage og milde ord i denne sammenhæng. Selv ord som forbrydelse, forræderi og katastrofe formår ikke at gengive den fulde galskab og rædsel i det som visse politikere, jurister og journalister har gang i.

 24. Af J. Hanse n

  -

  AF BENT ANDERS EN – 2. MARTS 2017 23:39

  Er der nogen som oprigtigt mener, at Danmark skal have folkeafstemninger hele tiden, fordi nogle få landsbytosser som Bent Anderse n/F Jense n, eller hvad han nu hedder ønsker det?
  Tak til F Jense n fordi han noget bagvendt bekræfter det, som undertegnede har skrevet.
  Hans ubehjælpsomme indlæg taler for sig selv.
  Det gør det altid fra den slags typer.

 25. Af th jensen

  -

  Det er pudsigt som j. hansens menings-modstandere altid af j. hansen udnævnes til at være landsbytosser, racister, kvindehadere, kvindetilsvinere, fascister og na zi ster. Som je ns hint ze, i han sen og bjø rn mfl. påviser ovenfor, så er vores demokrati udskiftet med juridisk og politisk humbug. Det finder j h vel helt i orden?

 26. Af J. Hanse n

  -

  AF TH JENS EN – 3. MARTS 2017 00:55

  Kun en landsbytosse som F Jen sen eller hvad han nu hedder, vil indsætte et så sygt og injurierende indlæg som dette:
  “AF BENT AND ERSEN – 2. MARTS 2017 23:39”

  F Jens en har meget tydeligt godtgjort, hvilken type han er.
  Og hvad hans slags indeholder.

 27. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  PPS ! –En af de andre unge mænd på anstalten har åbenbart overtaget “J Hansens computer” –Han er knapt så psykopatisk –Hassan du er afsløret !

 28. Af Arne Hornborg

  -

  Der er åbenbart ved at gå panik i den radikale Morten ,,Chamberlain” Østergård, siden han kan stille det tåbelige forslag, naturligvis sammen med Alternativet og SF.
  Østergård er egentlig en farlig mand. Hvis han får magt som han har magt så bliver demokratiet virkelig trådt under fode.
  Hvorfor er, specielt, de radikale så angste for folkeafstemninger?
  Svaret er givet på forhånd.
  De kendte og velkendte sætninger om at det vi danske stemmer nej til omgående medfører en NY folkeafstemning mens det modsatte aldrig er tilfældet.
  Der BURDE med passende mellemrum stemmes om hvorvidt Danmark stadig skal være med i EU.
  Har Morten Østergård sammen med det fallerede SF og Alternativet virkelig tænkt sig at binde nuværende og kommende folketing på nogle aldeles tåbelige panikforslag.
  Morten Østergård må virkelig være bange for demokratiske folkeafstemninger.
  Arne Hornborg

 29. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 3. MARTS 2017 06:50

  Nå.
  Drukkenbolten tedybjørn fra fascistreden i spanien er tidlig vågen idag.
  Det skyldes nok abstinenser.
  Eller blev hun bedt om at forlade bænken, hvor hun sov.
  Det må være svært at være hjemløs.
  Selv for en alkoholiker som teddybjørnen.

 30. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 3. MARTS 2017 06:50

  Nå.
  Drukkenbolten teddybjørn fra fascistreden i spanien er tidlig vågen idag.
  Det skyldes nok abstinenser.
  Eller blev hun bedt om at forlade bænken, hvor hun sov.
  Det må være svært at være hjemløs.
  Selv for en alkoholiker som teddybjørnen.

 31. Af Benny Benny

  -

  Det ser desværre ud som om, at venstre med den troløse industri i ryggen går all in på EU. og Merkler..
  Afskaf landet, grænserne og kulturen, synes devisen at være.

  Med en EU og muslim liderlig højre og venstrefløj, går vi grumme tider i møde.
  Banen er kridtet op for en Dansk Trump og vi venter med foldede hænder.

 32. Af henrik c

  -

  Hvor rødstrømper, feminister, politikkvinder, kvindagtige mænd og kvindeleflende mænd sejrer politisk, sejrer de ad helvede til. Det demonstreres klart og tydeligt i både Tyskland, Frankrig, Sverige og Danmark. Kvinder kan hver for sig ofte eller sommetider være herlige, kloge og charmerende mennesker, men når politiserende kvinder er i flok, ender det i egoisme, løgnekampagner, idioti, tossegodhed, kommunisme og hønsegård. Og der føres en politik som terroriserer mænd, familier, børn og andre kvinder. Enhver som sætter sig ind i hvad der er sket med de samfund der har ladet sig indoktrinere og feminisere, kan konstatere at de er på vej mod kaos, opløsning, sygdom, gangstervælde, tyranni, terror, barbari og social elendighed. Se dokumentarfilm hos snap hanen, den korte og you tube om merkels migrant crisis/om “why women destroy families, nations and civilizations”.

  (det var en stor fejl at drive og presse kvinderne væk fra hjemmene og at nedvurdere, hetze og latterliggøre de mandlige forsørgere og familiernes betydning og værdi)

 33. Af Benny Benny

  -

  Er her overhovedet nogen, der læser marstrands “ingen kommentarer” blog?

 34. Af henrik c

  -

  De fleste politik-kvinder er næppe normale kvinder, men en slags perverse og magtsyge halvkvinder. Og ofte afskyr eller foragter de mænd, familier, børn og normale kvinder. Det store flertal af politik-kvinderne går ind for kortsynet, landsskadelig, familiefjendsk, totalitær og udemokratisk politik.

 35. Af jørgen m

  -

  Marstrand har skrevet et udmærket debat-oplæg om at BESPARELSER KOSTER LIV…!! Dermed har marstrand bekræftet at de sidste tre regeringer har haft og har blod på hænderne. Men marstrand er helt blind på begge øjne mht. hvorfor velfærds- og sundheds-systemerne er blevet tæppebombet med spareøvelser, nedskæringer, lukninger og forringelser. Trods verdens højeste skattetryk.

 36. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Svar Hansen ! ER du da rigtig klog mand ! –Det er OS skatteborgere, der betaler for dit ophold på anstalten ! –Kan vi i det mindste blive fri for, at blive svinet til af “psykopaterne” –Der bliver avlet af de ti-tusindvis af enlige kvinder, der ikke har nogen far til, at præge afkommet ! –Jeg opsiger min avis aldeles omgående !–Ikke noget, at sige til, at flere –og flere kvinder tilstår AT: De fortryder, at de fik børn (drengebørn) –Da du er avlet af et par islamister –på bistands-hjælp ! –Så sker der først noget, når Nye borgerlige kommer til magten ! –Så kan de pakke kufferterne –og tage dig med J. alias Hansen !

 37. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Marie Krarup Skriver : Fuld stop for muslimer i Danmark ! Hvor har hun ret ! De koster det danske samfund 18 milliarder kroner om året ! –For alle de penge kunne “de gamle ” ! Komme på ferie i Spanien i 5 måneder om året !—Vi ser frem til, at Lars Løkke tager mod til sig –og udskriver valg !–Og så ser vi også frem til, at gårds-dagens uhyggelige vandaleri ! Af unge mennesker både muslimer og venstre-drejede danske-unge mænd (Som ingen ordentlig kvinde nogensinde vil eje i sin kulkælder ! –Og for guds skyld undlader, at avle børn med ! –Som de fortryder noget så dybt og inderligt ! –appropos Axel Eriksen –Er han endelig flyttet væk fra ghettoerne i Nordsjælland ! –Så han kan få fred for de “dyre diagnoser, der sidder på de utallige anstalter for utilpassede unge mænd –og de der er værre endnu ” ?

 38. Af Niels Lemche

  -

  TEDDY, det ligger dybt i europæerne det der med det nationale. Problemet med EUs fædre var og er, at de troede/tror, at det kan overvindes inden for én generation. Skal der skabes et samlet Europa — og de to verdenskrige i det 20. årh. viste, at det er nødvendigt for, at Europa skal overleve — befolkningen i EU er stadig kun en tredjedel af Kinas og snart Indiens — så skal der ske en integration uden fortilfælde siden romerne — men skal der skabes et sådan Europa, så må man da vide, at det tager minimum 100 år, måske meget længere. Og så forsøgte man at presse det hele ned over én generation!

  Vi taler om, at danske politikere er noget småhjernede; men er de værre end deres udenlandske kolleger?

  Mht. den franske holdning: I 1992 var jeg en måned efter Maastrichtafstemningen med en række venner og kollegaer i Paris til en stor konference. Det danske selskab spiste en aften sammen på en restaurant. Da værten hørte, at vi var danskere, gav han vinen. Du ved, hvad det betyder i Paris. Men som han sagde: Vi får aldrig lov til at stemme om noget som helst. Det kan ende med, at lille Marine bliver præsident alene af den grund, at hun ´har lovet en folkeafstemning, hvorefter de praktiske franskmænd går hen og stemmer for at blive, alene af den grund, at de er sluppet for englænderne — Perfide Albion!.

 39. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ny konservativ folketingspolitiker udtaler ! : Den muslimske indvandring er den største katastrofe i Danmark !

 40. Af Niels Lemche

  -

  Teddy, glem nu de muslimer et øjeblik, der er andet i gang her.

  Men jeg glemte at tilføje, at det, som Mikkel Andersson skriver om, ikke er noget nyt, men har præget al EF/EU diskussion siden optakten til den første afstemning. Man turde ikke sige, hvad det hele handlede om: Det var bare noget med at kunne sælge flere skinker til udlandet. Så for at bevare og øge velstanden kom der et flertal. Hver gang, der er afstemning, får vi at vide, at det ikke er noget alvorligt, men at det stadig handler om at sælge flere skinker til udlandet.

  Men når folk i almindelighed opdager, at de er blevet snydt og bedraget af poltikerne, så er det klart og forståeligt, at de reagerer negativt.

 41. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Lemche –Ja les français er meget generøse ! Det ligger i génerne (jeg har aldrig her truffet kræmmere) -Så det er en jysk specialitet (det er også forbudt, at snyde folk i hushandler –de kommer i fængsel ) Det gør man jo ikke i DK –Tværtigmod så morer advokaterne med samt ejendomshandlerene –sig kongeligt –når de har snøret kunder, der ikke fik tid til, studére til “advokat/ejendomsmægler ” –Der er altså en grund til, at så mange danskere bor i udlandet ! –Vi kan jo ikke holde det system ud ! –At forære 11 millioner kroner til X- departement-chefen ! –Er ikke usædvanligt ! -Senest den griske DR. direktør (off.ansat ) Der fik oprettet en speciel stilling på Århus universitet til sig-selv ! –Så sparer skatteborgerne hans million-dyre flyveture plus obligatoriske taxa –som han med selvfølgelighed lod licens-betalerne –spendére ! –Sådan kan det ikke fungére i Frankrig ! Korruption –bliver der slået ned på ! –(læs Fillon) Og de bliver så foragtede –som kun de franske kan give udtryk for !–det noget så dybt og inderligt ! –De har temprement ! Det kunne nogen danskere godt bruge noget af !–Ufatteligt AT: Man finder sig i “J. Hansen ´s ” agéren på Berlingske ! Jeg har også idag sagt avisen op på Berlingske ! –For fremtiden modtager jeg kun Week-end avisen !

 42. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 3. MARTS 2017 10:37

  Teddy bjørn.
  Du har aldrig tjent dine egne penge.
  Siden en DF subject af en dansker samlede dig op på et værtshus i østeuropa.
  Og slæbte dig med til et fascisthul i Spanien.
  Hvor du hæver din bistandshjælp.

 43. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! Lemche –Det kan være svært ! –Fordi alting ikke handler om andet (også i Sverige)–Faktisk er den nye konservative justitsminister et plus for Danmark ! –Han lover AT: De skyldige fra “ungdomshuset ” –Kommer på “session” Dem, der er fyldt 18 år ! –Så kan vi fryde os over, at de virkelig kommer på stroppeture ! i militæret ! –Så ka vi more os noget så kongeligt over dem –og for en stund glemme alle de dårlige ting vi hører om i DK ! –Personligt tror jeg at danskerne er kommet for langt ud ! –De flygter simpelthen ! –Jeg har f.eks. 4 venner der d.d. er flyttet til Italien !

 44. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Jeg har opsagt Berlingske fra idag ! –Så må vi se, hvor mange abb.–der følger efter ” !

 45. Af Niels Lemche

  -

  Teddy, det med Italien: Jeg har mange gange sagt, at hvis vi havde en nådig Gud, ville vi kun få lov til at bo i Italien, og hvis han virkelig ville os det godt kun mellem Firenze og Siena!

  Og så kan franskmændene og italienerne skændes videre om, hvem der har det bedste køkken: Italienerne: Franskmændene ødelagde vores; franskmændene, vi forfinede det italienske.

 46. Af Niels Lemche

  -

  Teddy, det med Italien: Jeg har mange gange sagt, at hvis vi havde en nådig Gud, ville vi kun få lov til at bo i Italien, og hvis han virkelig ville os det godt kun mellem Firenze og Siena!

  Og så kan franskmændene og italienerne skændes videre om, hvem der har det bedste køkken: Italienerne: Franskmændene ødelagde vores; franskmændene, vi forfinede det italienske.

 47. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! du har helt ret ! –Vi er inviteret til, at besøge “gamle vender, der har købt et afsindigt smukt sted ” Et gammelt kampestens-hus med vinmarker omkring ! –De er da lækkert ! –NU er italiensk sprog ikke så langt fra det franske- Så alle skal igang med, at lære italiensk ! –Naboérne er uhyre flinke –de står nærmest på hovedet, hvis vi ikke helt forstår, hvad de siger ! –Og så maden !! Det er et kapitel for sig ” de kalder deres mest lækre retter for “pouvre cuisine” fattigmands-køkken ! –Vi spurgte, hvad der gik galt–da et hold fra DR. Skulle restaurere et gammelt hus i landsbyen –det hele blev vist på TV ! –Italienerne sagde AT: De kunne simpelt-hen ikke lide danskerne !–Fordi de ikke var spor høflige bl.a. !

 48. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  P.s. Jeg har brækket min pegefinger, derfor alle de “slå-fejl” –Kommaérne har jeg opgivet !

 49. Af Allan Hansen

  -

  @

  Tusind tak!!

  Mvh. Allan Hansen

 50. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Mikkel ! Det er da de IKKE EU-begejstrede, der er bange for befolkningstilvæksten ! Ikke sandt ?—Det går fremad –men meget langsomt ! Dog kan vi glæde os over AT: Samtlige røde partiér ! Bliver sparket ud af flokken ! –Nøjagtig ligesom i dyreverdenen ! –Hvor “hannerne” Der har de dårlige géner –bliver sparket ud af flokken ! –Det har varet længe for mennesker, at kunne indse, at det samme skal ske her på den overbefolkede klode ! Hvor hele kontinentet er oversåét med “unge mænd” Med dårlige – og svage géner ! –Det er kun fordi vi har alle de hellige social-pædagoger, der faktisk lever af, at nurse “svæklingene” ! At de ikke endnu er blevet sparket endnu længere ud i Ud-kants-Danmark !–Kvinderne er en hel del klogere ! Altså dem, der parrer sig op-ad ! –De får stærke afkom –og ikke diagnoser, der bliver anbragt på statens dyre anstalter ! –De , er ved, at komme efter det “de kloge kvinder, der gifter sig op-ad -og aldrig nedad ” !

 51. Af P Christensen

  -

  Vælgerne burde tilsvarende give håndfæstning på, at stemme på partier der vil
  hæve Folketingets spærregrænse til 10 % så vi kan komme af med lallegøjene i SF,
  klidkiksene i Alternativet og landssvigerne i Radikale V.

 52. Af j nielsen

  -

  “Vælgerne burde tilsvarende give håndfæstning på, at stemme på partier der vil
  hæve Folketingets spærregrænse til 10 % så vi kan komme af med lallegøjene i SF,
  klidkiksene i Alternativet og landssvigerne i Radikale V.”

  Ligesom i Tyrkiet, som har netop denne spærregænse. Se *det* er demokrati.

 53. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” De ikke-EU-begejstredes overbefolkningsfrygt ” –ER reél nok ! –Når man i Danmark glemmer AT: Der er andre folk end “teenage-curlinger” ! –Som man i de sidste 30-40 år har kredset om –og glemmer, at der er de flittige skatteborgere, der bliver ignoréret –og overset ! –Så skån os for alle de masseproducérede personager, der koster samfundet (os-andre ) Det hvide ud af øjnene ! –De islamiske ghettoérs overfokuséring på “AT de er danskere (gu er de ej danskere) –Det er kun vikingerne –og de er fra “De Nordiske lande ” !–Bevares –Der er faktisk rigtig mange, der er født af de evigheds-islamister ! –Der står af islamismen –Og bliver gode samfundsborgere ! –Så kan det undre, at det nærmest kun er Naser Khader, der har sagt STOP ! –De langskæggede –uvaskede kjortelklædte islamister ! –Dem foragter vi !–Hvorfor er der så ikke flere, der gør ligesom Naser –og vedkender, at Danmark skal være fri for alle disse burka-kvinder også, der kun har det ene ønske Nemlig AT: Få bevilget førtids-pensioner ! selvom de er fuldstændigt raske ! –Det spørgsmål stiller vi til X-borgmester Nicolai Wammen, der gemmer sig i København ! For, at undgå de hadefulde bemærkninger der faktisk falder fra ægte-danskerne, der er i mindretal i Århus ! –ER det ikke direkte –og klart formuléret ?

 54. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Det SKAL være forbudt, at tilhøre “islamist-ghetto-samfundet ” –De ska u og udstilles ! Således, at alverden kan grine af de langskæggede-uvaskede-kjortel-klædte muslimske mænd (som lever af danskerne) Incl. de burka-udklædte arbejds-sky-storavlende kvinder, der kun havde det ene ønske AT: Få bevilget evigheds-førtidspension !–Det er socialdemokraternes skyld det hele ! De skal stå til ansvar !

 55. Af P Christensen

  -

  Så er der lidt mere oplysning tll borgerne om EU:

  I jobcentret sidder ledige danske håndværkere og søger job,
  mens jobcentret renoveres af (lavtlønnet) udenlandsk arbejdskraft.

  http://www.tv2lorry.dk/artikel/jobcenter-renoveres-af-udenlandsk-arbejdskraft

  Det er tydeligt at EUs arkitekter er lutter akademikere, hvis løn- og arbejdsvilkår ikke er i fare for dumping, således som håndværkere er det.

 56. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Kære Lemche ! –De giver ” Commisario Montalbano ” på Rai TV ! –Kan I ikke se det på tv kl. 21,35 ??

 57. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Overbefolknings-frygten er velbegrundet ” !—Danmark er meget tæt på, at blive et fattigt U-land ! –OG det er socialdemokratisternes skyld –godt hjulpet med de ræverøde off. ansatte –plus enheds-listens kommunistiske –Pernille Skipper incl. Alternativets –latterlige kolbøtte-jonglører ! –Ingen af dem har nogen chance udenfor folketinget, at kunne tjene en tiendedel af den fede hyre de hæver i det offentlige ! –Forhåbentlig bliver det slut med dem efter valget ! –Og, så bliver vi sikkert skånet for, at se dem igen nogen-steder ! –De får aldrig jobs ! –Derfor har de politikere helgarderet sig ! Og sikret dem –klækkelige eftervederlag ! –Det skal selvfølgelig også sløjfes ! Der må dog være en grænse for, hvad de kan tvinge skatteborgerne til !

Kommentarer er lukket.