David Trads har næsten ret!

Af Mikkel Andersson 56

Blind høne kan også finde korn.

Selvom jeg ikke kunne drømme om at krænke synshandicappede fjerkræ ved at sammenligne dem med journalist og skribent David Trads, så rinder ordsproget mig ikke desto mindre i hu i forbindelse med hans seneste klumme, Selvfølgelig er indvandring en gevinst.

Heri forklarer David (efter, at han i sin kamp for den gode tone i indvandringsdebatten har kaldt en, som han er uenig med, for et fjols, der siger stupide og klamme ting), at indvandring er en stor gevinst for samfundet, fordi mange indvandrere i USA har stiftet virksomheder, der har givet overskud. Og det sidste er ihvertfald rigtigt. Eksempelvis er Elon Musk fra Tesla, Sergey Brin fra Google og eBays Pierre Omidyar er alle indvandrere til USA.

Imidlertid ved David selvfølgelig godt, at det ikke gælder for ikke-vestlig asylbaseret indvandring i Danmark, selvom han – utvivlsomt ved en fejl – kommer til at give det indtryk i sin klumme.

For det har alle, som har regnet på det, for længe siden konkluderet er en underskudsforretning langt tid frem i tiden, og han har endda fået forklaret af de flinke folk på Detektor og en række økonomer, at hans argument ikke giver mening.

Da jeg er et høfligt menneske, regner jeg selvsagt med, at David ikke er faktaresistent eller promoverer noget så forfærdeligt som fake news, og jeg går naturligvis ud fra, at han blot – som det jo sker for travle journalister – er kommet til at formulere sig uklart og er kommet til at rode tingene sammen.

Men ret skal være ret. For der hvor David har ret er naturligvis, når det kommer til enten ekstremt selektiv indvandring, hvor man enten skummer fløden af andre landes mest talentfulde og/eller velhavende, eller primært satser på arbejdsindvandring, som man eksempelvis ser i forhold til østeuropæere i Danmark.

At vestlig indvandring er en ganske fin forretning fremgår nemlig konsistent af de samme undersøgelser, der lige så konsistent viser at ikke-vestlig indvandring, der i altovervejende grad sker via asyl- og familiesammenføring i Danmark, er en underskudsforretning.

Derfor er det da også påfaldende, at det danske eksempel, som David vælger for at belægge sin argumentation, er indvandrer fra Polen.

Men ønsker David Trads fremover at promovere en indvandringspolitik, som den amerikanske, hvor man fokuserer benhårdt på at give opholdstilladelse til enten akademisk eller økonomisk velbeslåede indvandrere, og så i øvrigt holder antallet af asylmigranter på et langt lavere niveau end tilfældet er fx Danmark – og i øvrigt giver de asylanter, som alligevel kommer, offentlige ydelser, der er under enhver fattigdomsgrænse i Danmark, så vil det naturligvis være en både overraskende og fascinerende udvikling.

56 kommentarer RSS

 1. Af Allan Hansen

  -

  David Trads bør metal undersøges
  – den knægt er dummere end en juletræsfod!!!

 2. Af Niels Lemche

  -

  Bare en ting, Mikkel Andersson: Hvis man vil være sikker på at få et grønt kort stort set ved ankomsten til USA, skal man være håndværker. Der har i generationer været en vældig efterspørgsel herefter i USA, især skandinaviske, da de har været regnet for de mest pålidelige (!). Det er lidt som med polakkerne, som faktisk gerne arbejder en vis legemsdel ud af bukserne. Og husk så, at DNA-analyser af krigergrave fra Svend Tveskægs tid viser, at han erobrede England med en lejehær af polske “vikinger”.

  Det med USA: Jeg tænker på min morbroder, som immigrerede til USA som 23-årig i 1923. Han var tømrersvend. Han døde i San Francisco i 1987. Havde et lille hus i Hyde Park med 17 værelser (og 17 TV-apparater)! Og havde endda haft tid til at gå i land på Omaha Beach i 1944.

 3. Af Kim Kaos

  -

  Hvis Europa have modtaget et veluddannede mennesker fra vestligt orienteret lande frem for milioner af dovne muslimske analfabeter så ville velstanden blomstre – men fakta er at vi har åbnet døren for mennesker der er kriminelle og mener at deres religiøse love skal står over vores og det koster os milliarder hvert eneste år og øger utrygheden i vores samfund.

 4. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt lever David Trads vel bare af at spille klovn i den politisk / religiøse manage. Og, fred være med det. 2/3 dele af den danske befolkning er afhængig af offentlig støtte – også dem, der fiser den af via fakestream medier, og deres offentlige støtteordninger. På et eller andet tidspunkt går globaliseringen og erstatning af de klaphatte, med skrivende robotter, vel også op for dem.

 5. Af Niels Larsen

  -

  Bemeldte trælse personage tager skam ikke fejl, når han giver indtryk af, at muslimsk og afrikansk indvandring er gavnlig.

  Han manipulerer helt bevidst på groveste vis som altid.

  Det er det, der gør ham så træls.

 6. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – Blind høne kan også finde korn – så er blinde høns’ absolutte favorit vel . . . selfies. Se selv, hvor dum og tomhjernet, jeg er 🙁

 7. Af Jan Johansen

  -

  Ja, det er vist ikke særlig gennemtænkt, når David Trads melder så skråsikkert ud, at indvandringen skulle være en gevinst. Hvis han refererer fra en eller anden kilde i eks. USA, burde han nok lige ha’ tænkt sig om, men det er måske ikke lige hans særkende.
  Apropos indvandring så kan man i dag undre sig over fænomenet dobbelt statsborgerskab. Hvad er mon dybere mening med denne fejlslagne praksis? Her er vist også nogle, der ikke har tænkt sig om. Tænk at man ikke har tænkt igennem, hvad det kunne få af konsekvenser. Vi skal bestemt ikke ha’ politikere fra andre lande til hold vælgermøder her i Danmark. Hvad bliver det næste? Det er helt forrykt!

 8. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt kan fake asylansøgere selv vælge nyt navn, fødselsdato og land – no problem. Bliver muligvis afsløret i svindleriet 9 år senere. Stadig no problem, diverse menneskerettigheder beskytter selvsagt kriminelle mod “umenneskelig behandling” (udvisning), så den kriminelle kan leve lykkeligt videre på skatteydernes regning. Fed ordning for kriminelle!

 9. Af Jan Johansen

  -

  Rettelser til 18:01
  …den dybere mening…
  …til at holde vælgermøder…

 10. Af Gert Hansen

  -

  Jeg kan ikke tage David Trads alvorligt, og jeg kunne ikke drømme om, at spilde mere tid på hans skriblerier.

  Når man kan behandle indvandrere som en homogén gruppe som D.T. gør, uden skelen til uddannelse og kulturel baggrund, så er man for langt ude. Jeg kender ellers ikke D.T. og véd derfor ikke, om han blot er naiv eller dum, eller er ude i et populistisk ærinde. Nok om ham.

 11. Af Poul Gottlieb Jacobsen

  -

  Vaer venlig og tag ikke noget David Trads skriver som vaerende trovaerdigt eller i overensstemmelsen med virkeligheden. Trads er saa socialist demokrat og man har bedt ham mange gange om at rejse UD/VAEK fra USA. Han og hans national sociale indstilling er slet ikke brugbar her i USA. Han kommer fra jeres saa sociale Danske samfund, og skulle blive der og ikke tro han kan laere nogen noget i USA, hvor fundamentet er helt anderledes end i Danmark. Er det vaerre eller bedre end i Danmark, ja det er op til den enkelte, og hvad er helt klart er at man ikke kan sammenligne USA med Danmark. Jeres land er et saa nationalt socialt samfund, hvor I har naaet det Karl Marx skrev om i de foerste to kapitler af Das Kapital, nemlig giv alle en hoej levestand, saa lle har noget at miste, og saa kan man roligt tage ald magt og befoejelser fra befolkningen, og have det stats styrede system som Danmark er blevet. Det kan ikke overfoeres til USA, hvor der er alt for mange fattige og for mange der vil noget og som ikke er glade for der de er i samfundet, og derfor bliver entrepernoerer og opfinder/laver en forretning og komme op i et andet samfunds lav. det er hvad USA har levet af alle disse aar, og forhaabentlig under nuvaerende regering, kan genskabe, skoent Hussein Obama gjorde alt for at nedbryde det Amerikanske entrepanoer drom og goeremaade. Godt vi kom af med den Pig in man’s skin. Saa TRADS, venligst forlad USA og kom aldrig tilbage. PGJ

 12. Af Ove hansen

  -

  Problemet med da vid tra ds, car sten jen sen, lars u lykke, sti ne bo sse, pe rn ille skipper, ze nia, joh anne, jel ved og lignende feministiske og pladderhumanistiske (og korrupte?) typer, er at de i fællesskab er i gang med at sende Danmark ud på historiens losseplads. Deres virksomhed er langt mere skadelig og farlig end flertallet af vælgerne er klar over.

  Vi danskere står i løgnepropaganda til op over hovedet. Men virkeligheden er begyndt at skinne igennem. Se dog hvad der foregår. Politikernes flertal har afskaffet demokratiet og har indført et mafiavælde i stil med det svenske. Se hvordan både V, S og DF har travlt med at sælge ud af alle nationale værdier. Statens seruminstitut er solgt til en saudiarabisk sheik med islamistiske forbindelser. For en klatskilling. Hvorfor skulle det absolut sælges, når man nærmest intet fik for det?? Værdier for over tusind millioner kr. er solgt for 15 mill. kr. DONG og NETS blev også solgt langt under værdien. (Er der betalt under bordet?) DFs rolle i serum/vaccine sagen viser at partiet er blevet pamperagtigt, arrogant og utroværdigt. En grim stank breder sig, for i et normalt, ordentligt og civiliseret samfund kan politikerne ikke forære/sælge folkets ejendom, rettigheder og fælles værdier væk til mystiske skuffeselskaber og tvivlsomme foretagender. Se eb igår og idag, se den korte, 180g, snapha og you tube om mer kels migrant crisis/ one year on/what next.

 13. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Trads prøver at misbruge det faktum, at vestlige indvandrere er en overskudsforrretning for Danmark, som et “argument” for, at vi skal modtage langt flere ikke-vestlige migranter, der er en underskudsforretning for Danmark.

  Det er ret let at gennemskue det primitive manipulationsforsøg, men alligevel skulle det ikke undre mig, om hans “argumentation” overbeviser ham selv…

  Problemet med Trads’ fløj er, at de ignorerer gode modargumenter, hvis de da ikke ligefrem vil censurere og straffe alle, der modsiger, eller ligefrem kritiserer dem.

 14. Af Rune Jensen

  -

  Jeg kan da supplerende med lidt opføftende statistik til at underbygge Trads’ postulater:

  – Hver anden voldtægtsdømt er udlænding
  – Af de 7.283 ægtepar, der på landsplan modtager
  kontanthjælp, udgør indvandrere 87 pct
  – 41 procent af dem, der har været på kontanthjælp
  uafbrudt i mere end 10 år, er indvandrere med ikke-vestlig baggrund
  – Drabschef Ove Dahl: “Ved alvorlig kriminalitet er
  der et fremmedartet navn i 95 procent af sagerne”
  – 55 pct. af de mandlige tosprogede elever forlod 9. klasse
  som funktionelle analfabeter iflg. OECDs PISA undersøgelse fra 2010
  – I 2013 var beskæftigelsesgraden for syrere 22,8%, somaliere 27,6%,
  libanesere 30,4%, irakere 32,8% og afganere 39,1%
  – 25,5% af alle 20-24-årige mandlige efterkommere fra ikke-vestlige
  lande blevet fundet skyldige i et eller flere forhold i 2013
  – I 2015 var 77,8% af alle fremstillede i Københavns Byret udlændinge

  Se eventuelt mere dokumentation her: https://faktaomindvandringen.info/

 15. Af ove hansen

  -

  Udviklingen i Danmark er grotesk, vanvittig og direkte UHYGGELIG. Når man kan sælge ud af vores sikkerhed mod farlige sygdomme og epidemier (se kl. 20.37), når man sender tusinder af danskere ud i død og elendighed via hospitalslukninger mv., via nedskæringer i velfærden, via kommunistisk familiepolitik, via import af kriminelle, via asocial boligpolitik og job-politik, via svigt og overgreb mod børn, unge og gamle osv., så har vi danskere grund til at frygte hvad regeringen og partierne finder på i resten af året og til næste år. Rigtig meget tyder på at hundredtusindvis eller millioner af danskere får en blodig og katastrofal fremtid. Se 180g, den korte og snapha.

 16. Af o ha

  -

  Berlin gske havde en meget interessant artikel på nettet, ang. feminisme, ang. at kvindernes kampdag var en skammens dag, ang. at kvindesgagskvinderne arbejdede på at destruere kernefamilierne, ang. at ligestillingssagen idag er en forældet og tom sag, en gang mandsfjendsk hykleri, bluff og humbug, eller noget i den retning. Men artiklen er ikke med i nogen af B.s papiraviser, overskriften blev ændret og nu er artiklen vist helt fjernet/udslettet? Istedet er der syv-otte kvindesagskvinder der har skrevet artikler der modsiger den ene kritiske artikel der var skrevet af en mand. MANIPULATION eller hvad?

 17. Af o ha

  -

  Er det ikke tankevækkende at en oplysende artikel om hvordan de radikale og rabiate feminister bedriver mandsfjendsk, familiefjendsk og børnefjendsk politik, næsten omgående “fortrydes” og bortcen su reres….?!!!

 18. Af p andersen

  -

  Det er mærkeligt at der stadig er mange mænd og kvinder, især kvinder, som stadig ikke har forstået at den masseindvandring som er i gang, er ved at lægge op til rædselsfulde tilstande overalt i Danmark. Men hvis man stadig tror at det er “berigelse” og ægte humanisme det handler om, bør man skynde sig at se de you tube dokumentarfilm mv. som viser at fremtiden næppe bliver rig og humanistisk, men snarere fattig, kaotisk, barbarisk og fyldt med vold, terror, krig og endeløse rædsler. Se film om hvordan svenske feministpolitikere og frau merkel udleverer deres egne landsmænd og medsøstre til røvere og mordere, terrorister og hærgende forbryderbander.

 19. Af Allan Hansen

  -

  @ Rune Jensen
  Tak, den var skarp, og svær, at løbe fra!!!
  Tak for linket.

  Keep smiling

 20. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  @Jesper Lund

  Selvfølgelig har kunstnerne ytringsfrihed:

  Ytringsfriheden er ganske enkelt alt for vigtig til, at vi kan overlade forsvaret af denne grundliggende menneskerettighed, der er forudsætningen for, at krænkelser af de andre menneskerettigheder overhovedet kan afsløres, til kunstnere, der igen og igen og igen beviser, at de simpelthen ikke har forstand på politik – selvom de bilder sig ind, at de er patentgenier, der er højt hævet over hoben.

  Selvfølgelig har kunstnerne ytringsfrihed:

  Kurt Westergaard har selvfølgelig ret til at tegne Muhammed, Stalin eller salige Anker med en bombe i turbanen, eller bag øret, hvis han vil, og frække kunstnere, som Jens Jørgen Thorsen, må male hånlige portrætter af profeter, og andre opblæste narhoveder, hvis dét morer dem.

  Men de fleste af de danske kunstnere svigtede forsvaret for ytringsfriheden, da den var allermest truet af formørkede, religiøse fundamentalister, der er imod demokrati og menneskerettigheder af religiøse grunde, og som bekæmper frie ytringer med trusler og terror.

  Ytringsfriheden er ganske enkelt alt for vigtig til, at vi kan overlade forsvaret af denne grundliggende menneskerettighed, der er forudsætningen for, at krænkelser af de andre menneskerettigheder overhovedet kan afsløres, til kunstnere, der igen og igen og igen beviser, at de simpelthen ikke har forstand på politik – selvom de bilder sig ind, at de er patentgenier, der er højt hævet over hoben.

 21. Af p andersen

  -

  Artiklen om at KVINDESAGEN DESTRUERER KERNEFAMILIERNE og LÆGGER MÆNDENE FOR HAD, kan findes på nettet, men kan muligvis kun læses af B.s abonnenter. Artiklen påviser også at kvindernes kampdag er en SKAMMENS DAG. Iøvrigt er det svenske samfund ved at blive ruineret og smadret af rødstrømperne/feministerne. Vold, brand og død hærger overalt. Her i landet har feminiseringen af systemet påført utallige tusinder af børn og forældre store tab og lidelser. Skilsmisse-bureaukratiets feminister og retsvæsnets jurister/dommere er skyld i tusindvis af familietragedier. Se hvid pe der sens artikel, 180g/snapha/den korte avis og “Why women destroy families, nations and civilizations”.

 22. Af th jensen

  -

  Et strålende eksempel på en kortsynet, forrykt og katastrofal feminist er frau merkel, som nu er i færd med at fylde hele Europa med kriminalitet, ulykker, sygdomme og problemer. (Måske for at bane vej für das vierte reich?) Se film: merkels migrant crisis/one year on/what next.

 23. Af th jensen

  -

  Et andet eksempel på en fanatisk feminist og pladderhumanist er an ne li se mar strand som skriver det ene debatoplæg efter det andet, hvor al debat på forhånd er blokeret og forbudt. Mere ynkeligt og latterligt kan det jo ikke blive.

 24. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Kære Poul Gotlieb Jacobsen, hvor er du heldig at være i Trumpland. Du har også været så heldig at glemme dit modersmål. Du burde læse bøger på dansk, ellers bliver dit sprog snart aldeles uforståeligt sludder. Du bør ikke læse noget her på bloggen, her er de fleste funktionelle analfabeter.

  Ved du hvad har dansk, amerikansk og arabisk har til fælles?

 25. Af b niel

  -

  VELFÆRD ER UDSKIFTET MED SKILSMISSEREKORDER OG BUREAUKRATISK ONDSKAB MOD BØRN OG FORÆLDRE

  På familiepolitikkens område er Danmark holdt op med at være en velfærdsstat, og er i stedet blevet til en slags politi-stat, hvor det feminiserede system manipulerer, udnytter og terroriserer tusindvis af familier. Man burde forlængst have sat mere lys på hvordan mændene undertrykkes, svindles og tyranniseres og på hvordan børnene udnyttes og mishandles af de pilrådne familie-, skilsmisse- og “børneværns”bureaukratier. Men når mange danskere kan være 30-40 år om at opdage at deres yndlingsparti (V, S, DF eller SF/enhedslisten osv.) snyder dem året rundt, kan de vel også være længe om at opdage at de er til grin. Hvad tusinder og atter tusinder af mænd/fædre faktisk er. De er jo blevet gjort til retsløse undermennesker af rødstrømperne og de røde jurister og journalister. Og utallige børn er blevet gjort faderløse og har fået en tragisk skæbne. Danmark er nok sammen med Sverige det mest mandsfjendske land i verden.

 26. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Gottlieb, er du klar over, at en stor del af de danske mænd, som er her på bloggen sidder buret inde, undtagen Lemche han sidder i Sverige? Alt dette skyldes de ultrafeministiske danske kvinder. De har buret danske mænd inde, til avl og kun til avl. Mænd fra DF er især i høj kurs, fordi de er så pæne og de er helt danske.

  Denne tekst er taget fra NYE DANSKE ALTERNATIVE NYHEDER. Dem har vi nemlig også i Danmark. Vi var lang tidligere ude med denne form for nyhedsformidling, end Trump. Læs også alle de alternative nyheder om kvinders rædselsregimer her på bloggen. Disse alternative nyheder bliver snart udgivet i bogform. Bogens titel bliver HOW WOMEN DESTROY NATIONS, EDITION 2017.

 27. Af Jan Johansen

  -

  Hvad er der i vejen med David Trads? Lider han af mindreværdskomplekser eller, er han slet og ret faktaresistent. Meget kunne tyde på, at han både lider og er resistent på fakta. Den sidste skavank bliver tydeligt underbygget af diverse udenlandske undersøgelser, senest fra Norge, hvor man når frem til den stik modsatte konklusion vedr. samfundets omkostninger ved uintegrerbare indvandrere. Det er virkelig rystende læsning. Den seneste reference, jeg kan henvise til, er Anders Vistisens blogindlæg i Jyllands-Postens netudgave dags dato. Både indlægget og de enormt mange efterfølgende læserbreve bekræfter på uhyggelig vis, hvor langt ude David Trads er. Hvordan kan nogen overhovedet ta’ ham alvorligt?

 28. Af Claus Clausen

  -

  Er jeg den eneste der lægger mærke til at “Natives” – dvs Danskere er en tabs-givende forretning for den Danske Stat ?

  Tabel 2 Side 12 – på 2.65 EUR eller 19.87 mia. rigtige penge !

  Det bliver ikke meget bedre i projektionerne , hvor beløbet falder til 1.87 EUR eller 13.35 Mia. rigtige penge dvs. hver Dansker koster staten mindre (stadig underskud) men hvor andelen af befolkningen falder fra 89% til 83.5% dvs. vi bliver mere og mere i undertal ift. det muslimske herrefolk. (Tabel 3 side 15)

  Dernæste har artiklen den sædvanlige fejl ved definitionen af “Natives” : All individuals, regardless of their place of birth, who have at least one parent who is a Danish
  national born in Denmark, are defined as natives.

  Dette er den standard DST fejl da vi har samme dominans-volds problemer/adfærd og Dansker-had med 3.- 4.- og 5.- generations flygtning/indvandrer/muslimmer som vi har med 2. generations ditto, men disse sløres i statistikken som “Natives”

  Spørg enhver der har oplevet gerningemænd “af mellem-østlig udseende” om disse er Danskere. Svaret er nok et klart nej.

 29. Af Jørgen F.

  -

  København ville være en fantastisk by hvis vi boede 3-4 millioner i Nordsjælland i stedet for 2 – og et par millioner på den anden side af sundet istedet for 1. En Metropol på størrelse med Hamborg.
  Tilflytterne skal bare gide bidrage til festen – og ikke bruge tiden på at skyde og snyde.

 30. Af Uffe Staulund

  -

  @ Mikkel Andersson,

  Du har som en anden Holger Danske, med dit blog indlæg vækket de sovende kæmper.

  Det er godt, men til de gode Danskere der er blevet vækket, vær lidt rimelige i jeres kritik, af de indvandere som kommer her.

  De er ikke alle vældfærdsturister, men ulykkelige, som er forfulgte i deres hjemlande.
  Nogle af indvanderene arbejder, betaler skat og integrerer sig godt, og har en adfærd, som ikke adskiller sig fra en ‘normal’ Danskers adfærd.
  Hvad indvandrer familien laver i sit hjem, vedkommer ikke det danske samfund, sålænge at det er inden for lovens rammer.

  Det havde vi under 2. verdenskrig. Dengang var det Sverige, som tog imod flygtninge fra Danmark. Flygtningene måtte betale store beløb for at blive sejlet til Sverige.

  Så vidt jeg ved så dannede de danske flygtninge ikke bander som røvede, voldtog og solgte narko.
  De plagede heller ikke de socialemyndigheder i Sverige for flere penge, og forsøgte heller ikke at lave Sverige om til Lille Jerusalem.
  De utilpassede indvandere, hvoraf nogle har fået Danskstatsborgerskab, skyldes kun slatne politikere, og en presse, hvis mening styrer ‘dem med de rigtige meninger’, og rigtige meninger har man i alle samfund.

 31. Af ole hansen

  -

  Det er en gammelkendt sag i oplyste kredse, at hvis man lider af autisme/aspergers syndrom, begyndende senilitet eller lettere grader af retardering, kan man stadig være fuld af ord, og stadig være i stand til at aflire lange sætninger, remser og indstuderet snik-snak, som måske umiddelbart lyder som intelligent eller fornuftig snak, men som ved nærmere analyse er ubegavet nonsens. Alt tyder på at der er en del politikere (og vælgere) som lider af diverse problemer med tænkeevnen. Deres realitetssans er ikke i orden. De opfatter ikke virkeligheden, men lever i fantasibobler. I vores blå-gule naboland er de nu ved at destruere samfundet.

 32. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” David Trads har ikke ret ! –Han er så ræverød som nogen kan blive –OG gør ligesom “Stine Bosse” ! ET stort nummer ud af, at fortælle vidt og bredt AT: Muslimsk indvandring er til gavn for Danmark og danskerne ! –Så Kære Inger ! Vi vil meget gerne smage din kage ! –Du er en gæv pige (dame) –Som vi elsker, at høre -og se på !–Hvorimod Partiét venstre ! –Giver vi ikke meget for ! –De er kræmmére –og vil til enhver tid slå “en handel af –bare for, at få fordele selv ” Sådan er Inger ikke ! Gad vide, om hun ikke ville skifte parti efter valget ??

 33. Af o hansen

  -

  Blandt kommunister, feminister, pladderhumanister, radikale/radigale typer samt falske borgerlige er der særlig mange som har et anstrengt forhold til sandheden og virkeligheden. Mer kel, mar strand, zenia, lars ulykke og trads er eksempler. De er nu i gang med at undergrave Europas sikkerhed, økonomi, velfærd, fred og civilisation. De opfatter sig selv som GODE og NÆSTEKÆRLIGE, men de er det på deres egne befolkningers bekostning. De er “humanister” der påfører deres egne landsmænd og landskvinder alle mulige arter af ulykker, fra social elendighed til ufrihed, sygdom, vold og mord. Udkommet af deres “humanisme” bliver gangstervælde, terror, krig og massedød. “Humanisterne” er også på spil i disse blogdebatter. Se den korte, snapha, 180g og you tube ang. merkel.

 34. Af s jensen

  -

  FRA VELFÆRDSSTAT TIL TERRORSTAT BEHØVER DER IKKE VÆRE LANGT
  Skal et samfund ødelægges, kræves der blot et bundt uduelige politikere og en masse naive/uvidende vælgere. Se hvordan vores regering lader invasionen fortsætte, trods ulykkes løfter om straksstop for indvandring. Se hvordan man slagter løs på danskernes infrastruktur. Se hvordan man sælger ud af vores fælles og nationale værdier, seruminstitutter, vaccinefabrikker, postvæsnet og meget mere. Se hvordan man hetzer og smadrer løs på mændene, familierne og hjemmets fred. Se hvordan man fører sig frem med asocial, kommunistisk, korrupt og totalitær politik. Se hvordan vi danskere nu diskrimineres i forhold til migranter. Og se hvordan ofre for hjemmerøverier, vold og mord svigtes og hånes af både politikere og jurister.

 35. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos “R. Harald Kristiansen ” alias ! –Så er der ikke meget, der tyder på AT: kvinderne vil bruge de danske mænd til avl ! –De foretrækker, at parre sig op-ad ! –De har hørt på kloge folk ! –Så de, der overhovedet giiider , at få børn ! –Foretrækker så afgjort ” Lars Seier Christensen-millionær-typer incl. Lars Tvede-agtige rigmænd ! –Medens de såkaldte S.U.evigheds- cand stud- stupiditets-fattigelus __! Får lov til, at liste rundt i udkants- Danmark–og holde “mande-madlavnings-kurser –eller komme hinanden-ved –foredrag ! –De får så afgjort ikke lov til, at sprede deres géner ! –De er så afgjort lige-så-meget u-ønskede som deres arts-fæller “de unge muslimske mænd, –Eller, hvad vi skal kalde de hadefulde fyre, som ingen kvinde vil have i deres “gén-banker” !

 36. Af Niels Peter Lemche

  -

  Teddy. det hedder “stenalderkvinder”, ihukommende kvindes klassiske rolle at sørge for de bedst mulige levebetingelser for afkommet. Derfor er alfahannen mere interessant end dem, der lusker rundt i krattet.

 37. Af Niels Peter Lemche

  -

  Teddy. det hedder “stenalderkvinder”, ihukommende kvindes klassiske rolle at sørge for de bedst mulige levebetingelser for afkommet. Derfor er alfahannen mere interessant end dem, der lusker rundt i krattet.

 38. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Stenalderkvinder ? ” –Enhver fornuftig løvinde ! –Ville aldrig drømme om, at parre sig med “et svagt skravl af en han-løve” –Faktisk kommer jeg i tanker om, at vores kære hunde –faktisk parrer sig med hvad-som-helst af han-hunde (de ligner lidt de danske kvinder –før i tiden ) –Med afkommet siddende på diverse anstalter –med pædagoger i massevis –og med regningerne sendt til de uskyldige skatteborgere ) –Så vi kan desv. ikke kalde hundene for højt-udviklede individer–når de parrer sig med hvem-som-helst –i lighed med de “skrukke kvinder” ! –Vi kan se allevegne –når vi er i Danmark !–De bliver jo rigeligt betalt af “de offentlige instanser “–Der er 800.000 af—i det offentlige ! Det giver anledning til, at ansætte endnu flere social-pædagoger ! –Hvis de dog kunne finde ud af, at ansætte skolefrøkner, der ikke er ræverøde –men borgerlige.konservative ! –Så børnene kunne få en ordentlig start i livet ! –OG ikke blev “a la Ritt ´s røde skole ! –Men ordentlige selvstændige erhvervs-folk, der gyser ved tanken om, at blive ansat i det offentlige ! “

 39. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Lyhnes filter sorterer alt fra…

  @Lemche

  Din ufatteligt lavsindede sammenligning, mellem Støjberg og en nazistisk koncentrationslejrvagt, der blev henrettet for sine forbrydelser, afslører kun, at dine argumenter er så dårlige, at du har opgivet, at argumentere for din håbløse sag, og i stedet har åbnet op for skidtspanden i ren desperation.

  Desuden rammer du helt ved siden af i din søgen efter vor tids nazister.

  For hvem er det nu, der er vor tids værste og farligste antidemokrater og antisemitter?

  Hvem er det, der bekæmper en basal menneskerettighed, som ytringsfriheden, med trusler, vold og terror, og hvem er det, der myrder jøder, blot fordi de er jøder?

  Lad mig give dig et hint; det er ikke de nationalkonservative.

  De nationalistiske roligans i Danmark er stort set aldrig chauvenistiske imperialister, der vil påtvinge andre lande et diktatorisk, totalitært system, som nazisterne ville; de er IKKE nazister.

  Tværtimod, så håber langt de fleste danske nationalister på, at de muslimske hel- og halvdiktaturer også bliver demokratiske, og at muslimerne får de samme frihedsrettigheder, som du og jeg nyder godt af.

 40. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! –Lyhne –skulle hellere finde noget andet, at leve af ! –Faktisk er det ikke for sjov, at folk svarer på hendes blog !–Noget tyder jo på (i modsætning til alle de andre “blog-bestyrere ” !AT: Hun ikke har noget rigtigt arbejde –og derfor sidder og sletter alle dem, der ikke passer damen !—-En anden ting Nemlig : Ingers ghetto-araberdrenge fra biografen ! –Selvfølgelig skal udvises sammen med deres familier ! –UD med dem allesammen ! Det vil samtidig give vores nye konservative minister Pape ! –En stor mulighed for AT: Slå fast, at danskerne ikke finder sig i mere fra de ghetto-drenges side !

 41. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSSEN, det er da rart, at I er uenige derude. Stod det til folk som Niels Larsen, røg de alle op gennem skorstenen, selv om han undertiden bliver klar over, at han har sagt for meget og trækker i land.

  Hvis jeg har trådt på dine sarte følelser i denne sag, ja, så tilgiv, at jeg ikke trådte hårdt nok!

  Og Kage-Inger ligner den person, jeg tog frem i uhyggelig grad med sin totale mangel på empati.

 42. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSSEN, det er da rart, at I er uenige derude. Stod det til folk som Niels Larsen, røg de alle op gennem skorstenen, selv om han undertiden bliver klar over, at han har sagt for meget og trækker i land.

  Hvis jeg har trådt på dine sarte følelser i denne sag, ja, så tilgiv, at jeg ikke trådte hårdt nok!

  Og Kage-Inger ligner den person, jeg tog frem i uhyggelig grad med sin totale mangel på empati.

 43. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt dybt imponerende en fessor ikke kan ud af, kun at sende sit ævl – én gang 🙁

 44. Af Jan Petersen

  -

  Der manglede i øvrigt et ord, men den kvikke læser kan nok selv finde ud af – hvilket 🙂

 45. Af ole j

  -

  LAVSINDEDE, ONDSKABSFULDE, VULGÆRE OG HALVSKØRE ELLER KORRUPTE AGENTER FORSØGER AT DOMINERE ELLER AFSPORE DISSE DEBATTER.

  Læg mærke til hvordan l em che, teddy bjør nen og lignende fører sig frem. Med vanvittige beskyldninger om na zis me mod fremsynede danskere som forudser at Danmark kan blive et katastrofeområde i stil med det blå-gule land. Med vås og vrøvl om løver, børn og hunde og om at alle jyder er dumme og dårlige, osv. Og l em che angriber andre for at mangle empati, selvom han selv er uden mindste empati/sympati for de stakkels svenske og danskere som lider hårdt under politiske svigt og forræderier. Er l em che en radikal fascist som fører sig frem som anti-fascist, eller har for mange sjusser i årenes løb skadet dømmekraften?

  HUSK, DEMOKRATI KAN HURTIGT UDSKIFTES MED GANGSTERVÆLDE, HVIS FOLKET SOVER ELLER MANIPULERES. I SVERIGE ER DET ALLEREDE SKET. HVAD MED DANMARK?!!

 46. Af ole j

  -

  LAVSINDEDE, ONDSKABSFULDE, VULGÆRE OG HALVSKØRE ELLER KORRUPTE AGENTER FORSØGER AT DOMINERE ELLER AFSPORE DISSE DEBATTER.

  Læg mærke til hvordan l em che, teddy bjør nen og lignende fører sig frem. Med vanvittige beskyldninger om na zis me mod fremsynede danskere som forudser at Danmark kan blive et katastrofeområde i stil med det blå-gule land. Med vås og vrøvl om løver, børn og hunde og om at alle jyder er dumme og dårlige, osv. Og l em che angriber andre for at mangle empati, selvom han selv er uden mindste empati/sympati for de hundredtusinder af stakkels svenskere og danskere som lider hårdt under politiske svigt og forræderier. Er l em che en radikal fascist som fører sig frem som anti-fascist, eller har for mange sjusser i årenes løb skadet dømmekraften?

  HUSK, DEMOKRATI KAN HURTIGT UDSKIFTES MED GANGSTERVÆLDE, HVIS FOLKET SOVER ELLER MANIPULERES. I SVERIGE ER DET ALLEREDE SKET. HVAD MED DANMARK?!!

 47. Af Lis Sørensen

  -

  Vestlig indvandring er en falliterklæring som alt anden indvandring..

  Nok mere når man erindre de tit tager profitten med hjem. Fx kan en jordbær plukker fra Rumænien der tjener 10.000 kr engang i livet . Få 100.000 bagefter i børnepenge mv.årsløn der næsten.

  Kun borgerlige industrialister og deres medie lakajer som den frafaldne, tjener på denne. ÆgteDanskerne6 gør ikke.

 48. Af Lis Sørensen

  -

  Vestlig indvandring er en falliterklæring som alt anden indvandring..

  Nok mere når man erindre de tit tager profitten med hjem. Fx kan en jordbær plukker fra Rumænien der tjener 10.000 kr engang i livet . Få 100.000 bagefter i børnepenge mv.årsløn der næsten…

  Kun borgerlige industrialister og deres medie lakajer som den frafaldne, tjener på denne. ÆgteDanskerne6 gør ikke.

 49. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ole anonym !–Jeg har aldrig skrevet om nazisme ! –Det føler jeg mig nemlig for fin til (appropos fin, at være anonym ! –Og skrive grimt om andre –Bliver du kylet direkte ned i skrotkassen ) !–Oui ! Der sidder en hel del her på vores borgerlige avis ! –Der ikke kan klare sig i tilværelsen uden, AT: Sidde og svine folk til ! Hvorfor ikke gå hen på Politiken eller “land & Folk ? “

 50. Af P Christensen

  -

  Det er gået galt i DK for længe siden, således at vi i dag har verdens dyreste discountland.

  Vores produktionsarbejdspladser er for manges vedkommende forsvundet til udlandet,
  bla. fordi høje skatter og deraf følgende høje lønninger har forringet konkurrenceevnen.
  Og fordi vi betaler EU for at udflage dem…..

  Vort velfærdssystem er ekspanderet voldsomt og har som en magnet tiltrukket
  folk inde og udefra. Og de er kritikløst blevet lukket ind i varmen til passiv forsørgelse,
  herunder i selvvalgte parallelsamfund.
  Betalt med rekordhøj, dræbende beskatning af det eneste værdiskabende, nemlig arbejdskraft. Men tror jo det er løgn.

  Samtidig har ønsket om højere uddannelsesniveau til befolkningen resulteret i en hær
  af djøffere, hvoraf mange kun kan finde beskæftigelse ved at skabe produktionsdræbende bureaukrati.

  En del af disse udgøres af de 179 i Folketinget, der har travlt med bid for bid at afvikle enhver velfungerende del af vort samfund, for at finde besparelser til at finansiere de problemer,
  de har skabt.

  We are doomed.

 51. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “lögn og latin ” –En skriver lige nu ! Hvis du vi leve længe –så få et barn ! –Lige det modsatte Nemlig : Hvis kvinder får børn lever de meget kortere end, hvis de ikke får børn !–Hvordan skal alting blive bedre –når folk bliver fyldt med løgn ?

 52. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Søde Teddy min kommentar af den 15.03.2017 kl. 1.17 var ironisk ment. Du nævner Lars Seier Christensen, som noget særligt. Tænk at være så provinciel, at have et behov for at reklamere for et ur til 300.000 kroner. Han er pinlig. Det er ikke et dyrt ur for en rig mand. Han er bare en nyrig mand uden visioner. Han er fortidens mand.

 53. Af Jørgen Pedersen

  -

  David Trads er en person, som for alle klart demonstrerer sine kortsynede meninger om islams indflydelse i Danmark. Ligesom alle de andre følepornografer i godhedssegmentet lukker han totalt øjnene for islams perverse menneskesyn.
  Man kan ikke kalde sig anstændig, hvis anstændigheden kun omfatter aggressive nassende migranter, der oven i købet spreder had og bider den hånd som fodrer dem.
  Trads taler aldrig om nødstedte og lidende danskere. Han er iskold overfor enlige fattige danske mødre, som er nødt til at tigge for at skaffe mad til sig og sine børn.
  David Trads, Niels Lemche, Xenia Stampe, Stine Bosse og hele det radikale slæng har en fuldstændig perverteret opfattelse af ret og rimelighed. Når regnskabets time kommer, vil disse danskerhadere være de første, der skal dømmes og straffes som landsforræddere.
  Hvis Danmark skal overleve, må islam og alt dets hæsligheder smides ud – NU.

 54. Af Jorn D.

  -

  Jeg er overbevist om, at David Trads lider af Hoffington Post traumatisk stres
  og
  promoverer svenske tilstande i Danmark med multi kulti koster kassen kaos
  og
  jeg er urolig for Berlingske’s bias i meningsdannelsen

  jeg foreslår, at man rydder ud i Hoi og lav med venstreorienteret antikristen bias
  og
  ansætter enkelte med en mere neutral og saglig indstilling til tingende
  for
  eksempelvis ang. USA valg hvor Hoi og Trads bliver høje på egne løgne
  og
  med gammel testamentelig had lysende ud af øjnene
  ja
  ligesom David Trads, der valg efter valg roste demokrater og skoste Republikanerne
  og
  begge var enige om, at den hvide mand, som havde skabt Amerika, han var færdig
  og
  under Trump’s kampagne lød det Hoi’t: “valget var den hvide mands sidste gisp” !
  men
  selvfølgelig var det ikke Hoi’s og Trads propaganda, der bestemte, men vælgerne
  men
  Hoi og Trads så det ikke komme så forblændet af gammel testamentelig had de var

  måske skulle Hoi og Trads flytte til det skabsIsraelske net medie Hoffington Post
  for
  selvfølgelig kan læsere og seere ikke være tjent med mediernes forudindtagethed
  idet
  den åbentlyse bias viser, at medierne har en agenda, der er antikristen
  og
  måske er medierne, som påstået af flere og flere hijacket af skabsisraelere ( som Lemche )
  sådan
  som det gammel testamentelige had til verdens kristne befolkning tydeligt
  lyser ud af øjnene på dem – Trads er rigtig nok træls !

  ironi.mus

 55. Af Jorn D.

  -

  David Trads tro væbnere de synagogale brødre Lemche og Borgsmidt, der syntes
  at være en og samme, der tydeligvis holder mere af Mossad end af Assad
  og
  har frit spil på deres “en bindestregs en af slagsen” ven Uffe Ellemann-Jensen blog

  en stor Tak til Jan Petersen o.a., der der giver dem fornuftpræget modstand
  men
  så må alle Vi mere dansksindede vel nyde lidt “filterkaffe” udenfor
  ja
  L&B citerer hele tiden John McCain, der mest er berømt for, at lade sig tage til fange
  og
  forherliger US militær og nedgør Ruslands samme, i en bare rolig krigen kommer
  men
  det var måske rigtigt da undertegnede var værnepligtig på Østerbrogades Kaserne
  i
  Teknikerliniens Befalingsmands Tjeneste
  men
  de herrer glemmer, at citerer John McCain for behovet for for renovering af US militær
  under
  hensyntagen til Ruslands nye super tanks og jordbaserede Cruise misiler
  desuden glemmes at;
  The U.S. has “no defense” for the type of ground-launched cruise missile that Russia recently deployed, a top American general told members of Congress on Tuesday.
  samt
  General John Hyten, the commander of U.S. Strategic Command, warned that the system “can range and threaten most of the continent of Europe” and that “we have no defense for it, especially in defense of our European allies.”
  men
  Brødrene Lemche og Borgsmidt’s flirten med USA’s største Warmonger John McCain
  vil
  selvfølgelig gå mest ud over den europæiske befolkning
  og
  brødrene L&B vil forinden forsvinde til USA eller Israel
  med
  deres skatteyderbetalte pension

  ironi.mus

Kommentarer er lukket.