Virtuosen Støjberg og kunsten at spille på venstrefløj

Af Mikkel Andersson 311

Var nogen i tvivl om, at Inger har strammet udlændingepolitikken? Det er de ikke længere.

Præcis hvor ofte har Inger så strammet? Halvtreds gange.

Hvorfor ved folk nu det? Fordi Inger med en Mozarts virtuositet har formået at bruge en kage til at spille på humanistisk centrum-venstrefløj. Havde Inger ikke evnet dette, ville ingen nogensinde have hørt om hendes markering af regeringens halvtredsindstyvende indvandringspolitiske stramning.

Imidlertid er det med en minimal indsats lykkedes hende at forsamle hele venstrefløjens Krænkelsesorkester til at opføre intet mindre end en indignationssymfoni i 117 satser.

På det oratoriske svar på tubaen har David Trads svulstigt hævdet, at ministeren nærmest glædede sig over sårede børn. Anne Lise Marstrand-Jørgensens sopran kom helt op på det høje c, da hun på flydende venligbosk forklarede, at Inger var ideologisk forstyrret, dårligt opdraget og ramt af en rus af umenneskelighed. Kunstnerdanmark synes at geråde i en tilstand, der bedst kan betegnes som en kombination af Tourettes syndrom og anafylaktisk chok, og pipper ihærdigt med på deres verbale piccolofløjter om egoisme, lukkethed og en grim smag i munden.

Og mon ikke Carsten Jensen snart melder sig som Krænkelsesorkesterets paukeslager, der med en fækaliefikseret skældsordsflom kan belære den formastelige minister om, hvor vigtigt det er at holde kammertonen og på anstændigheden i udlændingedebatten?

Hvis symfonien lyder velkendt, er det nok, fordi den tidligere chefdirigent Pia Kjærsgaard har spillet den på venstrefløj så utrolig mange gange.  Dog må man sige, at Inger Støjberg har demonstreret, at hendes virtuositet er i særklasse ved dirigere en opsætning alene ved brug af bagværk. Det er ikke hørt før.

Ja, jeg ved selvfølgelig godt, at Inger Støjberg blåøjet og oprigtigt har forklaret, at hun da aldrig nogensinde havde forudset, at en smule kage ville afføde så megen furore eller indkalde Krænkelsesorkesteret til indignationssymfoni – Ama’r halshug!

Nej, jeg kan selvfølgelig ikke bevise, at det ikke passer, men at en person med hendes kommunikationstalent, omfattende erfaring med lige præcis reaktionerne på Facebook-opslag og tydeligvis ganske efne rådgivere bare sådan lige kommer til at gøre den slags i et uovervejet øjeblik, forekommer måske en kende uplausibelt.

Og nu? New York Times har allerede spillet præludiet til De Større Udenlandske Centrum-Venstre-Mediers Bekymringssymfoni med den obligatoriske panderynkebekymrede artikel om det lille ellers så venlige og åbne Danmark, hvor ministeren nu spiser kage i anledning af flygtningestramninger.

Dernæst vil utvivlsomt også Washington Post og The Guardian spille med på melodien og spørge, hvad der mon sker i H.C. Andersens hjemland. Mon der egentlig er så hyggeligt, som de har læst om og set i alle tv-serierne? Er something måske ligefrem rotten in the state of Denmark?

Det oplagte spørgsmål er naturligvis, om ikke også det er ganske sød musik i ørene på en minister, der gerne vil sende det signal, at Danmark ikke er det mest optimale land at opsøge som flygtning.

 

311 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Hele det politisk korrekte orkester spiller vel så piv falsk, at de er helt oplagte kandidater til enhver Grammy på mest tåbelige optræden. Villigt sponsoreret af fakestream DR, TV2 og andre MSM fake news outlets!

 2. Af Niels Lemche

  -

  Desværre siger bloggen mere om blogskriveren, end om Trøjbergs uanstændige opførsel.

 3. Af Jan Petersen

  -

  En fessor troll også på denne blog 🙁

 4. Af Svend Jensen

  -

  Man kan kun beundre “tonen” i Mikkel Anderssons oplæg.
  De politisk korrektes tonesætning minder meget om Wagners dødeligt selvhøjtidelige operaer. Står det til de ‘anstændige’ kommer Europa snart til at opføre “Götterdämmerung” for fuld udblæsning i “real life”.
  -The opera ain’t over until the dull german chancellor woman stops singing-

 5. Af Flemming Lau

  -

  Mikkel Anderson.
  Dit indlæg er dejligt humoristisk og ærkedansk når det er bedst. Sådan!

 6. Af Jorn D.

  -

  Fem point for den intilligente tittel
  men
  det er jo de samme The Usual Suspects, der ikke kan lide kagebilledet
  som
  de der ønsker, at indvandringen går i “multi, kulti koster kassen kaos” kage

  ironi.mus

 7. Af Jorn D.

  -

  Kage kastnings debatten består vist af 3 grupper:
  jo
  de 2 grupper, der er imod kagebilledet:
  som er
  de der lever for, at ødelægge Danmark
  og
  de der lever af, at ødelægge Danmark
  og
  de der er for kagebilledet:
  som er
  de der med ærligt arbejde betaler “gildet” – de der kaldes højrefløjen
  og
  NPL sidder i sit Barbara Lerner Spectre, Paidaia-Sverige og arbejder for
  at
  indføre Paidaia-Svenske tilstande i Danmark
  ved
  at “punke” alle der holder lidt af Danmark og ved, at nedgøre alle forsøg
  på, at forhindre “multi, kulti, koster kassen kaos”
  og
  Her brillierer NPL atter – denne gang med at skrive:
  “Desværre siger bloggen mere om blogskriveren, end om Trøjbergs uanstændige opførsel”
  men
  udenlandsdanskeren NPL tænker måske på Trøjborg a neighborhood in the city
  of Aarhus, Denmark
  eller
  som af JAN PETERSEN udnævnt fessor troll er det Troolstøj NPL mener
  ja
  NPL har vist “klæbehjerne”, idet aldrig har en fornuftig tanke forladt NPL

  det er en hån imod den danske skatteyder, at de har betalt NPL’s KU løn i 40 år
  og
  nu NPL’s pension under hans svenske undergravende virksomhed i zionismens tjeneste

  Israel burde vel egentlig betale NPL’s pension

  ironi.mus

 8. Af Svend Petersen

  -

  Jysk bonderøveri når det er værst.

  Hvad fanden er der galt med Jylland.
  Hvorfor hader i så meget,
  Hvorfor skaber i så lidt.
  Hvorfor kan i kun nedbryde.

  Der er ikke noget at sige til at. Alle de kloge, de smarte de smukke, de ambitiøse rejser.
  Problemet er bare at du kan tage jyden ud af Jylland.
  Men du kan aldrig tager bonderøven ud af jyden.

  København burde løsrive sig for denne form for stupiditet.

 9. Af Henning Svendsen

  -

  Lagkagen er jo bare et kæmpe ichenesat stunt!-at deres præster nu skal have et kursus af Gravballemanden vil da bare gøre dem endnu mere vrangvillige og deres harme vil ramme uskyldige.nattevrandrere inde på strøget
  Men ellers går det hele sin vante gang og fra Rødby færgen vælter de da også ud daglig med toldfrie cigaretter og vine og ankommer standsmæssig til Hotel Sandholm fragtet dertil af Kongehusets bilpark –og Højskoler Efter og forskoler ja alle steder er der fyldt til bristepunktet her får de en sidste afpudsning før de træder frem og gør deres krav gældende.

 10. Af n ve

  -

  Alle disse udmeldinger om stramninger og bedre kontrol med indvandringen/invasionen holder vel ikke een migrant tilbage, når først kursen er sat mod Danmark. Hvad har alle DFs udmeldinger siden 1995 nyttet? Vel nærmest ingenting. Og hvorfor accepterer DF selv de værste udskejelser fra hr. ulykke? Såsom det skandaløse salg af seruminstitut og vaccinefabrik til Saudiarabien? Betyder danskernes sikkerhed mod sygdomme intet? Hvorfor har DF accepteret Venstres grove diskrimination af danskere mht. boliger, jobs, velfærd, førtidspensioner og meget mere? DF kunne have stoppet alle Vs asociale og anti-danske “reformer” hvis der havde været vilje til det. V og K kan intet uden DFs samtykke. Er tulle et kvaj eller en feminiseret slapsvans?

 11. Af a poulsen

  -

  I det sære land få km fra København har den politiske ondskab og galskab efterhånden taget karakter af et tre kilometer dybt jordfaldshul som snesevis/hundredvis af svenskere daglig falder ned i. De kommunistiske, feministiske og fascistiske politikere synes at være dyrkere af vanvid. F.eks. mener feministerne at kønnet er en social konstruktion (?????), at mænd og kvinder bør gå ens klædt, at familien og hjemmet bør afløses af kollektiver med enlige mødre, og at mænd bør undertrykkes de næste 1000 år som straf for at kvinderne ikke fik “ligestilling” allerede for 1000 år siden. Feministerne vil have ophøjelser, privillegier, særfordele og kvoter til kvinderne, men samtidig vil de have multi-kulti og islamisering. Mere idiotisk og selvmodsigende kan det jo ikke blive.

  Overfald på kvinder, hjemmerøverier, vold, mord, skyderier, knivstik, granatkast og påsatte brande hærger nu de svenske byer. De svenske regeringer har sat en vanvittig, blodig og barbarisk udvikling på skinner. Hvad har de danske politikere sat i gang? Se den korte, 180g, snapha….. plus you tube ang. merkels migrant crisis/one year on.

 12. Af pe c

  -

  Se lige 21.43: ikke andet end nonsens i teddy-bjørn stilen. Er de to lige påvirkede af fjolle-tobak?

 13. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Vi elsker Inger ” ! –Ingen tavshed –ingen konflikskyhed –ingen feje omsvøb ! –Og så er hun endda jyde ! –Det må vi sige !–Hun er det eneste rigtige “mandfolk vi har i den luskede–forfejlede regering ” –Lars Seier skal bare lige vænne sig til AT: Der “en dame, der har bukserne på i Danmark ” !—Klynkebrigaden med Stine Bosse i front (lusker sig i gennem, når tv 2 trækker den gamle traver af stalden –hun har ikke een eneste muslim boende på sit dyre landsted ” ! –Men kæfte op det kan Stine Bosse ! –De andre “venlig-bo-kvinder ” –Giver heller ikke een eneste skærv til muslimers fodbespisning –Og så er der det formidable skvat til den højtråbende elendige journalist “David Trads ” ! –Vi undrer os tit over, hvad den “mand ” Skal i medierne !–Hvad udretter han udover, at være forpost i pjalte-proletar-brigaden ! –Alle jer –betal halvdelen af jeres hyre til muslimernes kæphest “Moskeerne, hvor de ligger med rumperne i vejret fredag efter fredag ” –For, at overbevise dem-selv om AT: Fredags-bar holder de sig langt fra ! –Til gengæld skal de muslimer, der i årtiér har levet af de flittige –skatteplagede danskere –pakke kufferterne ! Og her kommer de skin-hellige venstre-orientérede ind i billedet ! –Hjælp dem tilbage til Deres elskede Mellemøsten ! De har intet, at gøre i Europa eller Danmark !–Så på med vanterne –ræve-røde hyklere !

 14. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –TAK for kagen ! –Den smagte dejligt –og har allerede sat sig på “sidebenene” ! –Så sov sødt lille jumbo !—-Vi glæder os til det bliver rigtigt forår –med masser af lyse danske piger og drenge –med sommerkjoler og korte bukser fløjtende ” Du danske sommer, vi elsker dig ” !

 15. Af ole h

  -

  I længden vil alle danskere blive ofre for Chrborgs folkefjendske politik. For den er så afstumpet og negativ i alle retninger, at bliver man ikke ramt på een måde, bliver man ramt på en anden. Eller måske bliver man offer for politisk råddenskab på flere måder og gentagne gange. Politikerne udleverer vores far og mor, vores koner og kærester, vores sønner og døtre, vores bedsteforældre, vores søstre og brødre, vores venner og os selv til at blive ofre for alverdens forbrydere. Hjemmerøverier, gadeoverfald, mishandling af kvinder, vold og mord breder sig…. overalt stiger utrygheden.
  Hertil kommer at Chrborg har foræret tusindvis af boliger, arbejdspladser og pensioner væk til udlændinge. Og på hospitalerne vokser mængden af sygdomme, skandaler, nedskæringer og unødvendige lidelser og dødsfald hele tiden. Boligpolitikken er syg, og hele samfundet fungerer dårligere og dårligere. Postvæsnet, skattevæsnet, DR, retsvæsnet, forsvaret, familielivet, DSB, politiet, ambulancetjenesterne og meget, meget mere angribes igen og igen med massefyringer, nedskæringer og forringelser. Fremstillingen af vores pengesedler, frimærker, tog/lokomotiver, vacciner og meget mere er sendt til udlandet. Hvordan kan man undgå at blive ramt når regeringen/borgen udhuler og angriber hjemmets fred og vores sundhed, frihed, velfærd, økonomi, sikkerhed, familieværdier og borger-/menneskerettigheder på utallige måder?

  Alle helles og ulykkes “reformer” har været lort. Man må desværre konstatere at Danmark er ved at blive til en kaos-stat og et jungleagtigt mafiasamfund. Det næste kan blive at millioner af danskere får deres tilværelse og fremtid fuldstændig ødelagt. Se netavisene.

 16. Af N. Jensen

  -

  Det bliver sværere og sværere at kende forskel på virkeligheden og Rokokoposten !

  Men trods alt: tak Mikkel !

 17. Af Arvid Holm

  -

  Støjberg spiste Othello-lagkage, da stramning nummer 50 i udlændingepolitikken var fuldført.
  Fjenderne gætter på hendes motiv: Umenneskelig skadefryd rettet mod nødstedte.
  Vennerne kunne tilsvarende gætte: Glæde over gennemførelse af en nødvendig politik trods modstand fra fjenderne.
  Mikkel Anderson lufter her sit gæt på, at Støjbergs motiv var at vække fjendernes “krænkelsesorkester”, så det kunne gøre sig selv til grin igen , medens Støjberg selv kunne få kredit hos vennerne som en effektiv minister.
  Måske kan man gætte på flere andre muligheder, hvis man kan finde på nogen?
  Men naturligvis er det kun gæt, da ingen tankelæsere deltager i debatten.
  Motivet er ukendt.
  “Krænkelsesorkesterets” rasende ytringer kan derfor minde om H. C. Andersens fortælling om hønsegården, hvor sladderen hurtigt forvandlede en tabt fjer til syv plukkede høns.

 18. Af Niels Peter Lemche

  -

  Uanset hvor meget man forsøger at (bort)forklare Trøjbergshandling og forsøger at vælte bebrejdelser over på dem, der ikke kan forstå det morsomme heri, så er og forbliver det uanstændigt. At hundekoblet her hyler i kor, ændrer ikke på noget. Mikkel Andersson kalder sin blog for “værdikampen”. Jeg skal love for, at han har taget stilling i denne værdikamp.

  Og så tilbage for at nyde resultatet af det hollandske valg, der sætter alt fremmedhadet her på bloggene i relief. Nu skal franskmændene bare have sat Marine på porten, og vi kan måske vende tilbage til de pragmatiske løsninger på de problemer med flygtninge og indvandrere, der vitterlig er.

 19. Af M Jørgensen

  -

  Den enes ulykke- den andens brød ,tænkte konditoreren da han afleverede sin kage hos integrationsministeren.

 20. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Jamen kæreste Lemche ! –ER du gået over til “fjenden” –Socialdemokratisterne, der er skyld i hele miséren med i hundred-tusindvis- af islamiske arabére og Afrikanere –flydende rundt i lille Danmark ! –Til sørgelig fattig-gørelse af hele det danske samfund –og fuldstændig lænsning af statskassen ! ? –Det er nemlig de ikke-stuérene socialdemokratiske 98 borgmestre, der er skyld i, AT: Vi flygter langt væk fra et Danmark, der er mere islamisk end kristenkulturelt ! –Soc. demokratiet skal også lide et “svidende nederlag ved det snarest kommende valg i DK. ” !

 21. Af Kim Kaos

  -

  Inger kunne have nøjes med langt færre og mere effektive:

  Luk grænserne
  100% asylstop
  krav om 100% selvforsørgelse
  ingen familiesammenførelse.

 22. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Værdikampen ” ! –Inger kunne ikke have gjort så meget andet ! –Husk hun er omgivet af en flok gribbe –En kæmpe-hob af jyske kræmmere, der kun vil hende til livs (bogstaveligt talt –ikke mindst Statsministeren ! ) –NIX-NEJ ! Inger skulle have udmærkelsen ” Elefantordenen” –Som ridder-inde af Danmark ! –Dronning Margrethe mangler nu lige AT –Erklære Inger for “den kommende statsminister ” –Men ikke for partiet “venstre ” !

 23. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Lemche” ! –Vores heltinde hedder altså Inger Støjberg ! –Og ikke Tro “Trøjberg” –Det er jo en by i provinsen forstås !

 24. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Arvid Holm ” ! –Der er ikke så meget “nødstete ” over folk, der kommer susende med 17 børn og 2 koner til Danmarks Slaraffenland-lignende overførsels-ydelser på imellem 500.000 kroner og 650.000 om året ! direkte overført fra kommunekassen ! –Med Socialdemokraternes billigelse !–Hvis Århus / Esbjerg er så rævestolte af deres indsats for “de stakkels muskelsvulmende arabere –med den højeste fertilitet –som nogen danske mænd –kun kan se misundeligt på ! “

 25. Af Niels Peter Lemche

  -

  Teddy, det var hendes optræden, jeg først og fremmest gik efter.

  I flygtningespørgsmålet er jeg vist ikke på din side. Men har hele tiden argumenteret for fornuft. Man glædes over det småtte, som artiklen i dag om en Gambier, der efter fire år i landet er i gang med en millionforretning, en rigtig iværksætter. Hvis man ville, kunne man få så meget ud af dem især i øjeblikket, hvor industrien skriger efter arbejdskraft. Men det er alle de der tilskud og regler, der ødelægger det hele. Når de har gidet traske hele vejen herop med livet som indsats, så må der altså være noget “go” i dem. De skal ikke på omsorg, de skal i arbejde, og det med det samme.

  Nå, i morgen ned til Pulken. Tranerne ankommer i disse dage i tusindvis. Vi havde en svævende over gården her til morgen. Ved Pulken (ved Hammarsøen ved Kristianstad) vil der om nogle dage være måske 7-8000 traner. Og så ned og se efter, om vore kongeørne er på rede nu.

  Når man langer ud efter, at jeg har bosat mig i Skåne, ja, så er det ikke så lidt af årsagen. Skoven starter 30 meter fra gadedøren.

 26. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Den Gambier ! –Burde være blevet i Afrika –Og have udøvet sine “talenter ” –I sit eget land –Og han skulle i den grad have holdt sig langt væk fra Danmark ! –Men hvad ! –Vi får masser af gratis inspiration til “satiretegninger a la “lille sorte Sambo ” ! i Wonderland !–NixNEJ Kære Lemche vi er ikke enige, men det skal vi heller ikke være ! –Men, måske på 1 punkt Nemlig ! Vi elsker, alt, hvad der er smukt – i naturen ! –Og fred- og ikke mindst ro til, at iagt-tage, hvad der trods alt er tilbage, at glædes over !

 27. Af Niels Peter Lemche

  -

  Teddy, det gode og lidt triste ved Sverige, som jo kun er lidt mindre end Frankring, men har en lille befolkning på 10 millioner, at der er så utrolig megen natur, og at svenskerne ikke selv ved det. De gør ikke meget for at beskytte den og mangfoldigheden i den. Men det svenske hagtfprbund er en mægtig lobbyist, så de knalder løs på alt hvad der rør sig, engang imellem også på en ensom bærplukker. Fuldstændig som jagtsangen af Tom Lehrer, The first day in the hunting-season …

  Og ved eftertanke, gambieren: Jeg gad vide, om han ikke er kristen. Det ville selvfølgelig forklare meget.

 28. Af Niels Peter Lemche

  -

  hagtfprbund, Vor Herre bevares, jagtforbund …

 29. Af Niels Peter Lemche

  -

  hagtfprbund, Vor Herre bevares, jagtforbund …

 30. Af Brian Jørgensen

  -

  Mmmmm sikke en huske kage, tak Inger keepe up the god work!

 31. Af Otto Kjærgaard

  -

  Berlingske har stadig nogle glimrende skribenter blandt andet Mikkel Andersson. Han giver her en præcis beskrivelse af den forventelige reaktion på Støjbergs lille veltilrettelagte spil. Den permanent præmenstruelle del af det politiske spektrum faldt pladask i og har reageret med forudsigelig forargelse.
  Inger Støjberg kæmper en brav kamp både mod den eksterne opposition og oppositionen internt i Venstre, den grå Jensen fløj. Støjberg er synlig, hendes camouflage dur ikke på Christiansborgs grå vægge, her falder Jensen fløjen meget bedre ind, de kan med grå farve snige sig ubemærket rundt.

 32. Af Hans Sørensen

  -

  @Mikkel Andersson
  Eminent formuleret.

  Hvis venstrefløjen nogensinde kommer til fadet igen, så kan de jo fejre deres skattestigninger til de “rige” på samme måde.

  Udlændingelempelserne tør de dog ikke fejre. De bliver fejet ind inder gulvtæppet og kaldt anstændighedspakke i stedet.

 33. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Hele denne islamiserings-redelighed ” ! –ER Socialdemokraternes skyld ! Det kan de ikke løbe fra ! —De socialdemokrater får et knusende nederlag til valget ! –Medmindre, at det viser sig AT: Der er flere muslimer i Danmark ! –End der er danskere (Og det er der så meget, der tyder på ) –Danskerne er kommet i mindretal ! –Takket være folk som Nicolai Wammen –Og Københavns overborgmester !–Eftersom samtlige muslimer stemmer “socialdemokratisk ” –Så må danskerne lide den tort, at forlade deres eget land ! –Hvis de ikke kan holde al den islamisme ud ! –Muslimer ! Pak al jeres –griskhed og utroskab sammen ! OG flyt tilbage, hvor I hører til Nemlig “Det middelalderlige Mellemøsten ! –Alle de muslimer, der sidder i det offentlige med deres gratis udd. i “off. administration ” –De sidder gud-hjælpe-mig og overfører milliarder af danskernes penge til Mellem-østen !–Hvad suger Nicolai Wammen ? –Han siger ingenting –Han gemmer sig i København ! Lad os høre om han skammer sig ?

 34. Af b niel

  -

  Mon ret mange helt har forstået hvor megen ulykke, lidelse, død og sorg politikerne, bureaukraterne og journalisterne har påført danskerne? Først har man sendt tusinder af jobs ud af landet, hvorefter man har hundset rundt med de arbejdsløse, bl.a. via såkaldte “arbejdsprøvninger” . Som endog kræftsyge og hjertesyge mfl. er blevet udsat for. De arbejdsløse danskeres vilkår er blevet enormt forringet gennem de sidste 30 år. Noget der har medvirket til at mange flere er blevet hjemløse. Og så skulle folk lige vide hvad der foregår af vanvid og afstumpet umenneskelighed i “sundhedssystemet”, overfor både fysisk og psykisk syge samt pårørende. Hundredvis af sengepladser er blevet afskaffet, og resultatet er at selv livsfarligt syge afvises. Ambulance er sparet væk og lægevagter mv. forringet. Antallet af skilsmisser er mangedoblet, og mændene, familierne og børnene udnyttes, manipuleres og tyranniseres. Postvæsnet, skattevæsnet, forsvaret, retsvæsnet, demokratiet og mange velfærdsordninger osv. ligger mere eller mindre i ruiner. Og kriminaliteten bliver værre og værre, og er nu en trussel mod alle almindelige danskere, der ikke har livvagter og pansrede biler til rådighed.

  L em che mener selv at han taler fornuftens sag. Der er han på linje med lars ulykke, sti ne bo sse, jelved, ze nia, mar strand, merkel, de radikale, alternativet og enhedslisten, samt DR, TV2, pollertiken og godheds- og indvandringsindustrien. For l em che er udviklingen i Sverige og Danmark fin-fin og vældig fornuftig.

 35. Af b niel

  -

  Mon ret mange helt har forstået hvor megen ulykke, lidelse, død og sorg politikerne, bureaukraterne og journalisterne har påført danskerne? Først har man sendt tusinder af jobs ud af landet, hvorefter man har hundset rundt med de arbejdsløse, bl.a. via såkaldte “arbejdsprøvninger” . Som endog kræftsyge og hjertesyge mfl. er blevet udsat for. De arbejdsløse danskeres vilkår er blevet enormt forringet gennem de sidste 30 år. Noget der har medvirket til at mange flere er blevet hjemløse. Og så skulle folk lige vide hvad der foregår af vanvid og afstumpet umenneskelighed i “sundhedssystemet”, overfor både fysisk og psykisk syge samt pårørende. Hundredvis af sengepladser er blevet afskaffet, og resultatet er at selv livsfarligt syge afvises. Ambulancer er sparet væk, rengøring er sparet væk og lægevagter mv. forringet. Antallet af skilsmisser er mangedoblet, og mændene, familierne og børnene udnyttes, manipuleres og tyranniseres. Postvæsnet, skattevæsnet, forsvaret, retsvæsnet, demokratiet og mange velfærdsordninger osv. ligger mere eller mindre i ruiner. Og kriminaliteten bliver værre og værre, og er nu en trussel mod alle almindelige danskere, der ikke har livvagter og pansrede biler til rådighed.

  L em che mener selv at han taler fornuftens sag. Der er han på linje med lars ulykke, sti ne bo sse, jelved, ze nia, mar strand, merkel, de radikale, alternativet og enhedslisten, samt DR, TV2, pollertiken og godheds- og indvandringsindustrien. For l em che er udviklingen i Sverige og Danmark fin-fin og vældig fornuftig.

  SANDHEDEN ER AT DE GAMMELKENDTE PARTIER HAR FORRINGET OG ØDELAGT TILVÆRELSEN FOR TUSINDER OG ATTER TUSINDER AF DANSKERE OG SVENSKERE. OG DE FØRER NU VORES LANDE MOD MULTI-KULTI KAOS, SOCIAL ELENDIGHED OG BLODIGE KATASTROFER. Se selv den korte, 180g, snapha. Plus you tube om merkels migrant crisis, one year on/what next.

 36. Af J L

  -

  Jeg er enig med Niels Peter Lemche. Inger Støjbergs opførsel er uanstændig. Og grotesk. At en dansk minister opfører sig så uempatisk. Man skulle tro det var løgn.

  Mikkel Andersson ignorerer bevidst kritikken fra blå side. F.eks. LA-støtteren Lars Seier Christensen: “Det vidner om et manglende moralsk og empatisk kompas. Og så er det bare generelt dårlig stil. Meget dårlig stil.”. Lars Løkke så også meget beklemt ud, da han blev spurgt om, hvad han mente om Støjbergs stunt. Venstres egen indfødsretsordfører, Jan E. Jørgensen, havde ikke planer om at smage Støjbergs kage. »Jeg er på kur«, skriver han på Twitter.

  /Jesper Lund

 37. Af J L

  -

  Niels Peter Lemche
  Lad os lykønske Holland og resten af Europa med deres valgresultat. Vi må håbe at et tilsvarende resultat vil ske i Frankrig og Tyskland.

  /Jesper Lund

 38. Af Arne Hornborg

  -

  Jeg glæder mig til når kagen bliver dobbelt så stor.
  Godt gået Støjberg. Fortsæt endelig.
  Glæder mig også til Englands endelige brexit.
  Forhåbentlig følger Danmark England.
  Så er det ikke første gang at England medvirker til at Danmark bliver befriet for ,,det tyske åg”.
  Arne Hornborg
  Typograf/mediegrafiker, forfatter.

 39. Af Niels Poulsen

  -

  Jesper Lund

  Det er da udmærket, at fraktionerne i Venstre bekriger hinanden. En deling i to nye partier efter Løkkes afgang vil være udmærket for Danmark. Et nyt Radikale Venstre 2 ledet af Kristian Jensen og et nyt Nye Borgerlige 2 ledet af Inger Støjberg.

  Islam har den besynderligste virkning på centrum-venstre: Den vækker empati hos de venstreorienterede og splitter og decimerer den borgerlig-liberale ideologi.

  Selv for dig og Lemche, som har for Muhammed øre og for islam ild må det være gode nyheder.

 40. Af Niels Juul Hansen

  -

  Med Mikkel Andersson har den antimuslimske højrefløj fået et nyt talerør (sammen med med Kasper Støvring, Mikael Jalving, Morten Uhrskov og Sørine Gotfredsen). Og ikke at forglemme de to andre disillussionerede venstreføjsere, Karen Jespersen og Ralf Pittelkow.

  Et stort tillykke!

  “Inger Støjberg: “Lille Mgala Mplosi er barn nummer 50, der bliver udvist af Danmark i min minister tid. Det skal fejres. P.S. Hun fik selvfølgelig lov til at tage flaget med – vi er jo ikke umenneskelige!”

  ATS

 41. Af J L

  -

  Niels Poulsen
  Du har ret i, at det virker som om Venstre er delt to fraktioner, hvor Kristian Jensen står for den fraktion, som har et liberalt menneskesyn, der ser positivt på indvandring. Et liberalt menneskesyn, hvis dele jeg har sympati for selvom jeg er venstreorienteret.

  Nu er jeg ateist, så jeg bryder mig bestemt ikke om islam, men respekterer den danske religionsfrihed. Måske mere end du gør.

  /Jesper Lund

 42. Af Niels Juul Hansen

  -

  Hvem er det Inger Støjberg vil konkurrere med i forbindelse med fejringen af stramninger overfor religiøse minioriteter?

  Og ja, Venstre er delt mellem dem, der ikke bryder sig om DF og dem (Inger Støjberg og Claus Hjort Frederiksen) der mener, at de to partier har et værdifællesskab.

  Deres problem.

 43. Af Niels Poulsen

  -

  Jesper Lund

  Jeg synes I afslører jer selv. I bliver vrede over en kage. Terroraktionerne i Frankrig og Tyskland, hvor hundredvis af uskyldige blev dræbt, afficerer jer ikke i samme grad.

 44. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  “Terroraktionerne i Frankrig og Tyskland, hvor hundredvis af uskyldige blev dræbt, afficerer jer ikke i samme grad.”

  Nu begynder du at ligne Trump med hans udokumenterede, “alternative” sandheder.

 45. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  En tyrkisk politiker konstaterede for en uges tid siden, at der er omkring 200000 tyrkere i Holland, mens Holland kun har omkring 50000 soldater.

  Det var en typisk tyrkisk, slet skjult trussel, om et voldeligt oprør blandt Erdogans tyrkiske tilhængere i Holland, som man skal være usædvanligt tonedøv, for ikke at forstå.

  Den tyrkiske udenrigsminister fejede igår enhver tvivl om, hvordan den slet skjulte trussel skulle forstås.
  Han sagde, at der ikke er nogen forskel på den liberale, Rutte, og Wilders, samt at “Snart vil religiøse krige bryde ud i Europa, spår han.”…

  Man erindrer de tyrkiske muslimers folkemord på det kristne mindretal i Tyrkiet. i ly af Første Verdenskrig.

  Som Hitler sagde; “Hvem husker egentlig armenerne?”

  Den ahistoriske venstrefløj, samt Det Radikale Venstre og Alternativet, husker intet og ved intet om dét, yderst veldokumenterede folkemord på et religiøst mindretal.

  Mon venstrefløjen overhovedet opdager, at det ikke er nationalisterne – eller de kristne, hvide mænd, eller hvem de nu anser for, at være hovedfjenden – der truer med religionskrig?

  Er det virkeligt den fremtid venstrefløjen ønsker for Europa og Danmark?

 46. Af Niels Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSSEN, når man læser Gürs indlæg, kunne man tro, at du har ret. Men faktisk har de fleste tyrkere været her længe, og vi har aldrig rigtig haft problemer med dem. Vi er nu i gang med 4. generation, og stadig lægger du og dine meningsfæller dem for had. Jeg behøver ikke skrive, hvad jeg mener om dig og dine synspunkter. Erdogan er måske mere bange for, at de europæiske tyrkere er blevet smittet af europæiske demokratiske standarder og derfor ikke er stemmekvæg for ham, derfor er han interesseret i at puste til ilden.

  Og så den med at slå dem sammen med IS-sympatisører og den slags sammenrend… Hvor mange tyrkere fra Danmark har egentlig tilsluttet sig IS? Tyrkere bryder sig egentlig ikke ret meget om arabere(og vice versa). Men hvis du og dine vil have radikaliseret det store tyrkiske befolkningssegment i specielt Tyskland, Holland og Danmark, så skal I bare blive ved med jeres tilsvining af det.

 47. Af Niels Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSSEN, når man læser Gürs indlæg, kunne man tro, at du har ret. Men faktisk har de fleste tyrkere været her længe, og vi har aldrig rigtig haft problemer med dem. Vi er nu i gang med 4. generation, og stadig lægger du og dine meningsfæller dem for had. Jeg behøver ikke skrive, hvad jeg mener om dig og dine synspunkter. Erdogan er måske mere bange for, at de europæiske tyrkere er blevet smittet af europæiske demokratiske standarder og derfor ikke er stemmekvæg for ham, derfor er han interesseret i at puste til ilden.

  Og så den med at slå dem sammen med IS-sympatisører og den slags sammenrend… Hvor mange tyrkere fra Danmark har egentlig tilsluttet sig IS? Tyrkere bryder sig egentlig ikke ret meget om arabere(og vice versa). Men hvis du og dine vil have radikaliseret det store tyrkiske befolkningssegment i specielt Tyskland, Holland og Danmark, så skal I bare blive ved med jeres tilsvining af det.

 48. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  @Lemche

  Ja, Gür viser med sin hysteriske, cahuvenistiske og aggressive retorik, at min pointe ikke kan være helt forkert.

  Fundamentalistisk islamister har fordrevet både de kristne og jøderne fra de fleste muslimske lande i de senere år, og højreradikale, islamistiske racister har begået adskillige terrorattentater mod tilfældige, civile jøder i EU -også i Danmark – i de senere år.

  De fundamentalistiske islamister er højreradikale racister, der myrder jøder, og de er imod demokrati.

  Disse højreradikale racister, der er imod demokrati, bliver støttet af den yderste venstrefløj, der åbenbart opfatter enhver form for politisk vold, som et led i en legitim frihedskamp…

  Venstrefløjen støtter voldelige, højreradikale, antisemitiske antidemokrater, som den burde bekæmpe.

 49. Af Benny L. Nielsen

  -

  Iflg. en undersøgelse på TV”´s hjemmeside mener 67% af dem der har svaret ikke at Støjbergs stunt er i orden. Venstrefløjen har åbenbart kronede dage for tiden. Eller er det bare et udtryk for at flertallet af befolkningen har svært ved at forenes med behovet for at glæde sig over at det er lykkedes at gøre tilværelsen vanskeligere for nogle af verdens flygtninge?

 50. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  @Lemche

  Det er ikke “os” -hvem det så end er -, der radikaliserer de fundamentalistiske islamister i AKP-partiet.

  De har skam selv valgt at de vil være radikale, religiøse fundamentalister, der er overbeviste om, at alle andre, end dem selv, er vantro, som deres gud har givet dem ret til at undertrykke, eller begå folkemord på, hvis de “vantro” ikke finder sig i, at blive systematisk forskelsbehandlet af det antisemitiske og antidemokratiske, muslimske herrefolk….

  @Benny L. Nielsen

  Det handler selvfølgelig ikke om, at gøre livet svært for flygtninge, men at undgå svenske tilstande.

  Tror du, at de flygtninge, der er tvunget til at bo i de voldshærgede, svenske ghettoer, hvor narkobanderne sætter dagsordenen og myrder løs, er glade for, at Sverige har taget imod alt for mange flygtninge?

 51. Af Niels Poulsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Det var en generel iagttagelse, at terrorangrebene ikke afficerer centrum-venstre-segmentet i lignende grad. Det er svært at dokumentere en udebleven reaktion på facebook.

  Men jeg kan da godt prøve at søge efter din reaktion på eksempelvis terrorangrebet i Nice, hvor fyrre uskyldige mennesker omkom. Fra blogindlægget, Manden i lastbilen, Amalie Lyhne:

  1. Hold hovedet koldt:

  “Enig, Amalie Lyhne. Hovedet koldt – og hjertet varmt. Tiden er ikke til grøftegravere.”

  2. Vi kan ingenting gøre, og det havde intet med Islam at gøre:

  “Forklar lige, hvordan DU ville have forhindret galningen i Nice i at udføre sin udåd. Hans ekskone fortæller, at han ikke var en rettroende muslim. Han røg og drak og gik aldrig i moské. Han var bare en stor lort! Vil du fængsle alle med et stort kørekort?”

  Der er da ingen vrede dér. Kun en opfordring til at holde hovedet koldt og hjertet varmt (for islam og multikultur). Og den sædvanlige ideologiske renvanskning af islam fra din side. Islam er liljehvid.

  Men en lagkage derimod kan få det centrum-venstre-segment, du tilhører, op i det røde felt.

 52. Af Allan Hansen

  -

  https://youtu.be/zfqr9zt-Wyk

 53. Af J L

  -

  Niels Poulsen
  Jeg tilslutter mig Niels Juul Hansens kommentar 12:57. En grov stråmand, du leverer.

  /Jesper Lund

 54. Af thomas Andersen

  -

  Kan det borgerlige Danmark virkelig ikke andet end at finde superlativer til at svine venstrefløjen til?? Endnu en borgelig artikel uden substans og indhold. Tomhed i dette indlæg er så indlysende. Er der virkelig ikke andet borgerlige kan beskæftige sig med end at gøre grin med ikke-danskere? Åbenbart ikke.

  Det borgerlige danmark har ikke lavet andet de sidste mange år end at stramme indvandringspolitikken mens LLR lurepasser i magtesløshed sammen med C + LA på de tunge ministertaburetter.

  Hvad har vi hørt af den ellers udemærkede tidligere sundhedsminister Sophie Løhde i sit innovationsministerie eller den overvægtige Plejehjemsbestyrer der kunne drive plejehjem hvis vi ellers lader skatten stige med 20% og undlader at følge lovgivningen. For ikke at snakke om PostNord fadacen og den selvovervurderende udenrigsminister der svarer på spørgsmål mens hjernen er slået fra i folketingssalen.

  Men så er det godt der er kage .. selvfedmen skal trods alt fodres i regeringspartierne.

 55. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et Lemche citat fra UEJ bloggen:

  “Og, jo, jeg tror faktisk, at jeg, og dem, der er på min linje, er bedre begavet end de fleste af jer højrenationale.”

  Altså iflg fessoren er begavelse politisk bestemt. Den ubegavede kommentar taler vel sit eget tydelige sprog!

 56. Af Niels Poulsen

  -

  Jesper Lund

  Sludder og vrøvl: Lagkage og vittighedstegninger opflammer jeres had. Empati for ofrene for islamisk terror udtrykker I aldrig.

  I øvrigt er Støjbergs love vedtaget med et bredt flertal af Folketinget. Kagen er æstetik.

 57. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Værdi ´er ! –Lægerne de slår flere ihjel, end dem de helbreder ! –Skolebørnene ! De bliver ikke undervist af udd. skolelærere ! –Samtlige Can. stud ´er ! ER så stupide, AT: De ikke er i stand til, at varetage et arbejde ! –Så de søger alle ind til det offentlige ! –Der er der til gengæld ingen smalle steder ! –Alt revl og krat kan bruges ! Så 1000 extra soc.folk ! Er hyret til, at finde fem-kronen, der blev væk !–Burka/Nigab-udstyrede kvinder er et must indenfor det offentlige (lige børn leger bedst )–De har alle meget tætte forbindelser til Mellem-østen ! Så fluks ! 1 million til dig kollega ! –Der sidder i Libanon OG er lige ved AT: Føde ! –Så fluks, der bliver bestilt “en privat flyvemaskine transport Til Rigshospitalet ! –Så udlands-araberen lige kan nå, at føde på dansk jord ! –Det udløser selvfølgelig enorme summer til barnet i form af gratis barnevogn –udstyr til den lille, For ikke, at forglemme ! Uanede overførsler til moderen ! –Det hele bliver trukket fra danskernes “folkepension ” !–Hvor er vi helle ? –Det hele er socialdemokraternes skyld ! Astrid Krarup ! Vandt 2 – 1 til muslimerne i Danmark !

 58. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Thomas Andersen ” ! –Jaaaee ! Lækker kage, Hvornår får vi mere ! –“De små murmeldyr spiste min sidste bid ” –De kager gør lykke, hvor end de befinder sig ! –Nu er der igen “en idiot i Frankrig, der skyder på uskyldige folk ! “—Islamismen vil ingen ende tage –Før de får den geniale idé AT : Sende dem-alle incl. “de muslimske drenge, der génerede Inger Støjberg, da hun endelig fandt tid til, at gå i biffen ” –1 år i Fremmed-legionen ! Vil så afgjort gøre underværker på de u-ønskede masse-avlede muslimske drenge ! –Mødrene ville ikke opdage, at de var væk ! –De er straks igang med at, avle sig til endnu flere arabiske drenge ! –Gad vide, hvorfor de altid har overskud af drenge ” Mon de kvæler pigerne ? “–de føder ! Alle de indpakkede kvindemennesker ! Tror vi ! –Det kan såmænd lige-så-godt være skæggede islamiske mænd, der skjuler sig i Burkaérne –Hvem véd ?

 59. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Thomas Andersen ” ! –Til den nye regering anbefaler vi AT: “den skønne rødhårede Inger ! –Som Statsminister ” –I uens rækkefølge siger vi Lars Seier Christensen –Så Lars Tvede –Også Schweiz –så siger vi Asger Aamund/Provence/DK –Derefter leder vi med lys og lygte efter endnu flere normale folk, der har skabt noget indenfor erhvervslivet ! –Vi skal nok finde dem ! Koste, hvad det vil ! (Af de 179 der er i Folketinget for nu-værende, vil ikke een eneste kunne regne med, at de fortsat kan hente deres hyre i kasse 1 )

 60. Af J L

  -

  Niels Poulsen
  Hvornår har du selv udtryk empati for ofrene for islamisk terror?

  Mange syriske flygtninge flygter fra islamisk terror. Dem viser jeg empati ved at mene at Danmark skal være med hjælpe dem. Det gør du ikke.

  Efter angrebet på det franske satire magasin Charlie Hebdos hovedkontor, var der demostrationer i Danmark for at vise sympati og støtte til det franske folk. Dansk Socialdemokratisk Ungdom Københavnkredsen var medarrangør af en af disse demostrationer.

  Alle partierne i Københavns Borgerrepræsentation stod bag mindehøjtideligheden for skudofrene ved Krudttønden og synagogen i Krystalgade.

  Flere eksempler findes sikkert på at din påstand er forkert. Det kræver så lidt søgning på nettet.

 61. Af P Christensen

  -

  Det eneste uanstændige, er at radikale-venstrefløjen i nu snart 40 år
  har modarbejdet sin egen eksistensberettigelse.
  Man har sjoflet lønmodtagerne i Danmark ved kritikløst at hente
  modtagere af overførselsindkomst ind til landet udefra.

  Og at fløjen har kastet sig fladt ned for en totalitær ideologi, der af nogle benævnes religion,
  men hvor kvinder indoktrineres til at være trælle for patriarkerne – hankønnet.

  Endnu mere pinligt er det, at selvindsigten i venstrefløjen er så ringe, at lønmodtagerne må tye til arbejdsgiversiden, blå blok, for at få lukket ladeporten.

 62. Af J L

  -

  AF J L – 16. MARTS 2017 15:28
  /Jesper Lund

 63. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  Afskyen for de bestialske voldsforbrydelser begået af fanatiske, religiøse islamister er ikke mindre hos de mennesker herhjemme, der mener, at vi godt kan hjælpe krigsflygtninge – flygtninge der, ligesom uskyldige europæiske borgere, har været udsat for de nævnte voldsforbrydelser.

  Den herostratisk berømte Inger Støjberg vil, ligesom den herostratisk berømte Donald Trump ikke blive glemt i historiebøgerne – ej heller deres støtter.

  Det må de så leve med.

 64. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Verdens dyreste folkeskole med verdens dummeste skolefrøkner/MK ” –Man går kun i 5te klasse 1 gang siger Statsministeren ! –Det er netop 1 af fejlene ! –I Frankrig skal alle de muslimske “dumpapper” ! Gå klassen om, hvis de ikke har lært “pensum ” –Så kan vi opleve AT: Der sidder 2 meter høje voksne mænd –sammen med 10årige drenge- og piger ! –De store, der bliver større og større –går klasserne om indtil de har lært lektien !—–Kan man ikke blive andet ! Så kan man altid blive skolefrøken/MK ! –OG Minister/Undervisningsminister bl.a. Så derfor blev Verdens dyreste Folkeskole også verdens dårligste ! –Fordi skolefrøknerne/MK ER for dumme !–OG det er ikke engang løgn !—Muslimske drenge er pr. definition “småt-begavede ” –Altså ikke noget, at samle på !

 65. Af Niels Juul Hansen

  -

  @TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNEr

  “Muslimske drenge er pr. definition “småt-begavede ” –Altså ikke noget, at samle på !”

  “I Frankrig skal alle de muslimske “dumpapper” ! Gå klassen om, hvis de ikke har lært “pensum ”

  Så ville du med din formuleringsevne aldrig nå ud over grundskolen herhjemme.

  Tak din skaber.

 66. Af Niels Poulsen

  -

  Jesper Lund

  “Mange syriske flygtninge flygter fra islamisk terror.”

  Det er sunni-muslimer, som efter at have stiftet en fejlslagen borgerkrig i Syrien nu flygter fra alawitten Assads sekulære styre, som altid har værnet om det kristne mindretal. Stakkels Danmark, at vi nu skal huse disse radikale elementer. Jeg har naturligvis ikke empati med disse fjender af den vestlige verden, som kun kommer hertil for berigelse og omstyrtelse af vores samfund. Og det mener jeg!

  Charlie Hebdo er et venstreorienteret tidsskrift og burde derfor have venstrefløjens sympati. Men mange i centrum-venstre-segmentet var faktisk “Je ne suis pas Charlie.” Eksempelvis Herbert Pundik.

  Det manglede da bare, at de politiske partier tog afstand fra terrorangrebene ved diverse mindehøjtidligheder. Socialdemokraterne er blandt andet blevet stuerene. Hvilket for øvrigt får mig til at gentage, at hylekoret på facebook mod lagkage er ude af sync med flertallet af politikerne på Christiansborg. Støjbergs love vedtaget med et bredt flertal af Folketinget. Der er konsensus om den stramme udlændingepolitik i Danmark. S og DF har endda vedtaget stramninger uden om regeringen. Det er substansen. Kagen er æstetik.

  Niels Juul Hansen

  “Den herostratisk berømte Inger Støjberg vil, ligesom den herostratisk berømte Donald Trump ikke blive glemt i historiebøgerne …”

  Ja, ligesom Reagan og Thatcher. De var visionære. De ændrede verden.

 67. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  @Thomas Andersen

  Mikkel Andersson er mig bekendt venstreorienteret.

  Det er IKKE udtryk for en venstreorienteret tankegang, at støtte masseimport af fundamentalistiske muslimer, der af religiøse grunde er imod de fleste af de værdier, som venstrefløjen hidtil har kæmpet for.

  De fundamentalistiske islamister, som forvirrede kystbanesocialister har kastet deres kærlighed på, er højreradikale racister, der myrder jøder og bekæmper basale menneskerettigheder med terror; det er selvfølgelig IKKE en venstreorienteret holdning, at forsvare disse højreradikale, racistiske terrorister, endsige at sympatisere med dem.

  Islamisternes ideologiske forbillede – det “perfekte menneske”, Muhammed – var en pædofil karavanerøver, som mente, at det var i orden at gøre små piger til sexslaver, samt at det iøvrigt er tilladt at voldtage sine kvindelige slaver – ligesom vi så det i Islamisk Stat.

  Det bør man selvfølgelig bekæmpe, uanset om man er venstre- eller højreorienteret.

  Sveriges ghettoer er blevet til lovløse zoner, hvor indvandrerbanderne terroriserer de andre beboere – især, hvis de er etniske svenskere.

  De svageste svenskere må gå for lud og koldt vand, fordi naive svenskere har taget imod langt flere flygtninge, end velfærds-Sverige kan kapere; så problemet handler ikke kun om de højreradikale islamister, der heldigvis er et lille mindretal – det handler også om, ikke at ødelægge muligheden for at finansiere velfærden.

 68. Af P Christensen

  -

  Mens Inger Støjberg behersker sit resort,
  må man i høj grad sige at hendes partifælle,
  Konfirmand-Karsten Lauritzen, gang på gang demonstrerer
  sin dybe inkompetance som skatteminister.
  En vigtig post, der har til overflod har været besat af grødhoveder.
  Men hvad laver en mand, hvis primære erhvervserfaring
  er at have siddet ved kassen i Fakta i Løgstør, dog også på den post ????

  Det af blok blå oprettede centrale indfordringssystem
  er (heller) aldrig kommet op at køre, hvorfor borgernes gæld til det offentlige
  nu er på et snart 3 cifret milliard beløb. Hvilket selv sagt rammer kommunernes
  økonomi. Også Venstrekommunerne.
  Kommunerne stod selv tidligere for gældsinddrivelse, men det blev dem frataget af blå blok.

  I dag skal man så arrogant høre fra Karsten at “kun rockere opkræver gæld 100 procent”
  eller “kun rockere opkræver gæld til kurs 100”.

  Hallo Lille Karsten, kan vi skatteydere da også få lov til at nøjes med at betale skat til kurs 25 ?
  Lige nu betaler vi skatteyderne også for de gældsatte.

 69. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  “Ja, ligesom Reagan og Thatcher. De var visionære. De ændrede verden.”

  Visionære?

  De var begge ultraliberalister. Reagans økonomiske politik var en katastrofe for USA – og mange britere hader stadig Thatcher.

  “…Støjbergs love vedtaget med et bredt flertal af Folketinget”.

  Du mener ikke, at det er på sin plads at kritisere love, der er vedtaget af et flertal i folketinget????

 70. Af Lars Petersen

  -

  @ MIKKEL ANDERSSON.

  DÅRLIGT, VIRKELIGHEDS-MISVISENDE INDLÆG, SOM KUN EN LETTERE RETARDERET HOPPER PÅ.

  1. Inger Støjberg, henter sin hjemmelavede løn ind, (uden om markedet), via en selv samme
  Venstre forening, hvis løbende historik, (både før, under, og fremtidigt efter Ingers tiltræden),
  har det som sit erklærede mål, ikke blot at fremelske indvandringen, men direkte integrerer,
  og deraf maksimere dens økonomiske belemring, via skattebetalt tilskud til løn, fertilitets
  warp speed, med hvad dertil høre af skatte-tilført barsel, rabatordninger på inst. området mv.

  2. Det må derfor endnu engang konstateres, hvordan du i mangel af blot normativ intelligens,
  kun evner at måle A, i kraft af B, hvortil dummere B, derfra retfærdiggøre A, hvilket komisk nok,
  modsiger sig selv, målt på dit sædvanlige signal, som i øvrigt er ludfattig på basal substansen´..

  I SPILDER TIDEN MED SKÆV AFSTUMPET RETORIK:
  Det handler fortsat om, at individet, (altså de som ønsker dette), skal kunne vælge fra, hvad
  enten vi taler Islams utallige afledte omkostninger, ØV-dage, som bliver til knapt 20 dage,
  evigheds-barsel, (som Hassan & Co., atter igen kapitalisere på), og så fremdeles, hvormed
  de indvandre-venlige grupper i befolkningen, SELV kommer til at finansiere egne holdninger.

  Problemet er imidlertid, at du, og øvrige, “IKKE DEMOKRATISK INVITEREDE”, fortsat sidder sygt
  alt-hæmmende, fuldbyrdet tungt på enhver officiel fortolkning, hvorfra man “lader som om”,
  at valgets demokratiske kraft, er IKKE-eksisterende, så man kan fortsætte med at blive tvangs
  -foderet via andres lommer, og deraf fortsætte med at bedrive hor på nationens samlede vel.

 71. Af Gerd Wrobel

  -

  Arne Hornborg
  Hvori består det tyske “åg” i forhold til Danmark? I hvilken sammenhæng har din artikel i det hele taget plads i denne her diskussion?

  Det vil være dejligt hvis Danmark fugte med England ud af EU! Nu er det jo ikke Danmark da har bidraget mest og postivt i EU, tværtimod .Uden at være den store tilhænger af EU, men der er lidt svært at se realistiske , konstruktive løsninger på anden vis.

  Men, det bliver spændende at se når Danmarks eksport efter afskeden og fraværet fra det indre marked mister imllem 30-til 40 % af sin samlede eksport alene til Tyskland . Omvendt kan Tyskland jo næsten ikke mærke at man mister eksporten til Danmark. Men bevares man er da fri fra det “tyske åg”.
  Tillykke med fratrædelsen og venlig hilsen.

 72. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Apropos Ronald Reagans visioner og fremkomsten af islamismen.

  Reagan var desværre “visionær” nok til, at indlede samarbejdet med Osama bin Laden om, at smide russerne ud af Afghanistan.

  Reagan var kun imod “totalitære” diktaturer; han var ikke imod “autoritære” diktaturer. USA var allieret med adskillige autoritære diktaturer, da kampen stod mod det “totalitære” sovjetiske diktatur.

  USA omstyrtede sammen med Storbritannien, demokratiet i Iran og indførte shah-diktaturet, hvilket medførte at vesten og vestens demokratiske system blev opfatte som hyklerisk og fjendtligt.

  Det var Zbigniew Brzezinski, der stod bag strategien med, at støtte islamisterne, så Sovjetunionen blev omringet og “contained” af islamiske stater.

  USA arbejdede sammen med Pakistans islamistiske diktator, Zia Ul Haq, og Osama Bin Laden var mellemledet mellem Zia ul Haq og amerikanerne.

  Zia ul Haq ville islamisere Afghanistan, så Afghanistan kunne kæmpe på Pakistans side i en længe ventet religionskrig mod den “polyteistiske” stat, Indien.

 73. Af J Nielsen

  -

  Og nu i stereo:

  Andre milepæle der bør fejres med kage og flag.

  Ubevæbnet sort mand nr. 50 skudt og dræbt.
  Folkeskole nr. 100 lukket.
  SKAT medarbejder nr. 500 fyret.
  Fange nr. 1000 overgivet til tortur.
  Kontanthjælpsmodtager nr. 5000 sat på gaden.
  Migrant nr. 10.000 druknet.

  Mand hvor skal der smovses. Og der er mandler i. Uhm, masser af mandler.

 74. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er narkosmugling forbudt, våbensmugling er også forbudt. En lang række anden form for smugling er også forbudt. Men menneskesmugling, menneskehandel og anden god gammel slavehandel er sjovt nok tilladt. Så længe det bare bærer betegnelsen – asyl-flygtninge. Diverse mafia organisationer har fede tider. Gu’ ved, hvem der egentlig styrer og profiterer fra dem?

 75. Af Axel Eriksen

  -

  Vor herre bevares. Endnu en blog er nu engang endt i den islamiske invasion af Europa og derfor også Danmark !

  Hvis muslimer kan rode sig ind i problemer i deres hjemlande – så må de også selv rode sig ud af dem – og ikke komme rendende til de “vantro” for at bede om beskyttelse, særlige rettigheder og visse kræve, at der skal komme udefra kommende ministre for at agitere for, at en potentiel diktator i oprindelseslandet virkelig får de enevældige beføjelser, som han higer efter! Og med en ganske utilstedelig retorik fører han sig frem!

  Mon ikke Kemal Atatürk ville rotere i sin grav nu snart 100 år efter, at han erklærede Tyrkiet for en sekulær nation? .

 76. Af Axel Eriksen

  -

  @ J Nielsen!

  Hvor mange “sorte” er blevet skudt i Danmark – 50?
  Hvor mange fanger er blevet tortureret i Danmark – 1.000?
  Hvor mange “migranter” er druknet indenfor det danske søterritorium – 10.000?

  @ Niels Juul Hansen!

  Selvfølgelig er det tilladt at kritisere love vedtaget af Folketinget – og det er netop derfor, at du har din demokratiske ytringsfrihed!

 77. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Aaaijj ! -Hvor er det dejligt, at se den rigtige Axel Eriksen her på bloggen ! Sig mig, hvordan slap du af med “J.Hansen & Co, fra ghettoen ?

 78. Af Niels Juul Ha

  -

  @Axel Eriksen

  Nøjagtig min pointe.

  At smykkeloven og andre ’stramninger’ er vedtaget af et flertal, gør dem ikke mindre utiltalende.

 79. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  J Nielsen er så forvirret, at hen tror, at hen er i USA, og at Trump bestemmer noget her; hen kommenterer Black Lives Matters kampagne mod politivold, selvom det absolut intet har med denne debat at gøre.

  Men hens kække bemærkning fortjener en kommentar, for den er typisk for venstreorienterede, der ikke tænker særligt langt, men holder sig til friske slagord, der LYDER godt.

  Nielsen skriver ikke noget om, hvem der skød den stakkels sorte mand.

  Men statistisk set, så er det mest sandsynligt, at det var en sort forbryder, der skød den sorte mand, for langt de fleste mord begås desværre af sorte forbrydere, og forholdsmæssigt set, så er de fleste mordfore sorte.

  Kampagne fra Black Lives Matters er desværre ret ensidig, og følgerne har været katastrofale.

  For aktivisterne mener tilsyneladende, at mord på sorte kun er et problem, hvis det er hvide politibetjente, der skyder uskyldige sorte borgere.

  De afviser aggressivt at tale om, at deres kampagne har tvunget politiet til, at arbejde efter reglerne i nærmest hysterisk grad, for ikke at blive dømt for, at misbruge deres magt.

  Det lyder måske umiddelbart godt, at politiet gør deres yderste for altid at overholde reglerne, men det har medført, at politiet hellere lader selv grove forbrydere og mordere slippe, end de vil udsætte sig selv for risikoen for, at blive anklaget for magtmisbrug.

  Det har medført, at antallet af mord er eksploderet, og langt de fleste af ofrene er sorte, der bliver dræbt af andre sorte.

  Så dén sag viser om nogen, hvor håbløst og uproduktivt, det er, at reducere alle, komplicerede politiske spørgsmål – om f.eks. politiets magtanvendelse – til et sort/hvidt spørgsmål, for det forhindrer, at problemerne bliver løst ordentligt, uden at skabe flere, og større problemer.

 80. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Att. NIels Juul Hansen ! SVAR ! –Det kunne jo tænkes AT: Jeg ikke har gået i den danske folkeskole –og var blevet indoktrinéret –til, at blive “et masseprodukt ” –Og tænk, hvis jeg ikke var jyde –eller ondskabsfuld af natur ! Og tænk, hvis Danmark kunne slippe fri for alle de middelmådige ensrettede død-kedelige typer ! –Jeg kan da godt forstå AT: Danske mænd er så U-attraktive AT: De fleste kvinder foretrækker, at være sig-selv ! –Men, der er ingen fidus i, at de enlige mødre avler børn med de mænd som de alligevel ikke gider, at leve sammen med ! FORDI Nemesis flytter med : Børnene kommer til, at få de samme væsen som de kasserede mænd ! –Kom igen ! Du véd ikke, hvem jeg er ! –Så hold din “kaje for dig-selv” !

 81. Af jens mikkelsen

  -

  Støjberg har nu gennemført 50 symbolske “stramninger” der nærmest intet nytter. Der er ikke brug for er ikke bluf og humbug og 50 slag i luften, men bare FIRE EFFEKTIVE stramninger, som kim kaos beskriver ovenfor den 16. ds. kl. 8.38. Men det er vel lars ulykke og pape der forhindrer EFFEKTIVE stramninger. DF er vist også kun snik-snak og varm luft. De godkendte ihvertfald at serum og vacciner mv. for over en milliard blev foræret væk til en saudiarabisk sheik. Folkets ejendom og sygdomsværn blev sjakret væk på lyssky vis. Hvor meget betaltes mon under bordet? Danskerne har nok højst 5-10 ærlige venner tilbage på Chrborg. Ikke eet parti kan man stole på.

 82. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “Men statistisk set, så er det mest sandsynligt, at det var en sort forbryder, der skød den sorte mand, for langt de fleste mord begås desværre af sorte forbrydere, og forholdsmæssigt set, så er de fleste mordofre sorte.”

  Antallet af mord på sorte i USA er steget voldsomt, som følge af hetzen mod politiet, men det er åbenbart ikke lige så interessant for aktivisterne i Black Lives Matters.

  Men der er ikke noget progressivt i at udnævne politiet til fjenden, for alle har brug for politiets beskyttelse mod vold – især sorte borgere, der bor i kriminalitetshærgede ghettoer, hvor narkobanderne i praksis har voldsmonopolet, hvis politiet ikke stopper dem med de midler, der skal til, for at gøre dét.

 83. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! Du er åbenbart “skolelærer” ! –Så glem ikke, at jeg og alle de andre skatteborgere er med til, at betale din “hyre” ! –Så er det sagt !

 84. Af jens mikkelsen

  -

  Rettet udgave: V OG INGER STØJ BLUFFER

  Støjberg har nu gennemført 50 symbolske “stramninger” der nærmest intet nytter. Der er ikke brug for bluf og humbug og 50 slag i luften, men bare FIRE EFFEKTIVE stramninger, som kim kaos beskriver ovenfor den 16. ds. kl. 8.38. Men det er vel lars ulykke og pape der forhindrer EFFEKTIVE stramninger. DF er vist også kun snik-snak og varm luft. De godkendte ihvertfald at serum og vacciner mv. for over en milliard blev foræret væk til en saudiarabisk sheik. Folkets ejendom og sygdomsværn blev sjakret væk på lyssky vis. Hvor meget betaltes mon under bordet? Danskerne har nok højst 5-10 ærlige venner tilbage på Chrborg. Ikke eet parti kan man stole på. Se den korte, snapha, eb , 180g, urias, bt. Samt you tube – merkels migrant crisis/one year on.

 85. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt styrer den italienske mafia (læs regering) smugling af asylansøgere ind i Europa. Intet nyt under solen, måske bortset fra – at ulovlighederne er stemplet legale af EU’ suveræne leder – tidligere DDR kommunist Angela Merkel. Et pudsigt sammentræf af en tidligere stat baseret på anarki og retsløshed!

 86. Af J Nielsen

  -

  Man kan udmærket forestille sig kagefejring andre steder end herhjemme.

  For eksempel hos LAPD. Eller i Afghanistan. Når vi kan hygge os, så kan de også.

  Måske kan det blive en eksportvare.

  Men druknede migranter, dem har jeg set folk på blogs.berlingske der jubler over. Uden hensyn til hvor det sker. Jeg har ikke tal på om der snart er fest.

  Altsammen i samme boldgade, der mangler bare kagen. Eller – gør der? Det er strengt taget ikke sikkert. Måske er det bare pressedækningen der mangler.

  Hvad der er sikkert, er at der er nok at fejre, hvis man ser ordentligt efter. Ministeren viser vejen. Hvad med

  Betjent nr. 25 indlagt med kraniebrud.
  Politiker nr. 50 overdænget med æg.
  Butiksrude nr. 200 knust uden arrestation.

  Så er der kage!

  Sådan tværer man ud i hovedet på gud og hvermand, at dether, der gør vi ikke af nød. Det gør vi fordi vi har lyst. Fordi vi ka li det.

  Det er beskeden fra Støjberg.

 87. Af jens mikkelsen

  -

  ni els ju ul, j lund, j nielsen, j hansen, lisbeth og l em che er eksempler på de radigale rødkålshoveder som konstant hærger disse blogdebatter. Om de er svagt begavede, kronisk forvirrede eller ansatte i indvandringsindustrien, er svært at sige, men ihvertfald er de tilhængere af multi-kulti og islamisering og velfærdsstatens kollaps.

 88. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Juul Hansen!

  Nej, at flertallet bestemmer i et demokrati er uomtvisteligt – og det må man acceptere, hvis man vil være en del af det!

  Jeg har heldigvis efterhånden glemt alle de “hovsa-love”, som jeg blev påtvunget at efterleve i mit faglige virke – men hvor var de dog tåbelige!

  Og det var både fra socialdemokratiske og borgeligt ledede regeringer.

  @ Teddy/Lonny!

  Jeg tror, at J Hansen og jeg er kommet til en vis forståelse – co. derimod ved jeg ikke, om jeg er sluppet af med!

 89. Af jens mikkelsen

  -

  Hos mar strand er der totalt lukket for kommentarer, og hos libak er der delvis lukket. Lever vi i et demokrati eller en diktatorisk DDR-stat?

 90. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  “Betjent nr. 25 indlagt med kraniebrud.
  Politiker nr. 50 overdænget med æg.
  Butiksrude nr. 200 knust uden arrestation.

  Så er der kage!

  Sådan tværer man ud i hovedet på gud og hvermand, at dether, der gør vi ikke af nød. Det gør vi fordi vi har lyst. Fordi vi ka li det.”

  Du indrømmer ligefrem, at du kan lide at smadre butiksruder, overdænge politikere med æg, samt at give betjente kraniebrud.

  Så forstår jeg bedre din støtte til Black Lives Matters ensidige og selvdestruktive kampagne mod politiet, der i praksis har medført, at sorte amerikanere nu bliver langt dårligere beskyttet af politiet, end de blev før kampagne blev iværksat, og at der derfor nu bliver myrdet langt flere sorte, end før kampagnen.

  Men så er det jo også komplet umuligt at tage din moraliseren alvorligt; du er tilsyneladende komplet amoralsk, og ikke kvik nok til, at se det selv.

 91. Af J Nielsen

  -

  Jeg kan bare ikke se hvorfor kagefejring skulle være forbeholdt udlændingepolitikken. Der kunne gå kage i så meget andet.

  Ekspropriationer, fartbøder, forvaringsdomme. Torskegilder, tvangsanbringelser, tilbageholdte pas.

  Der er masser af runde tal og masser af milepæle. Giv dem kage – de har det sikkert ikke for sjovt i det offentlige til hverdag. Og som en cadeau til ministeren kunne man invitere hende til hver eneste en. La grande bouffe. Så der kan blive noget mere af hende.

  Det er der mange der ville blive glade for.

 92. Af Steen Raaschou

  -

  Meget vittigt og sandt om regerings varmluftssælger. De har købt den helt ovre i New Yourk Times

 93. Af Steen Raaschou

  -

  Meget vittigt og sandt om regerings varmluftssælger. De har købt den helt ovre i New York Times

 94. Af Steen Raaschou

  -

  Meget vittigt og sandt om regeringens varmluftssælger. De har købt den helt ovre i New York Times

 95. Af J Nielsen

  -

  “Du indrømmer ligefrem, at du kan lide at smadre butiksruder, overdænge politikere med æg, samt at give betjente kraniebrud.”

  Det er mit foretrukne tidsfordriv. Støjberg har sit, jeg har mit.

 96. Af J Nielsen

  -

  Og du har dit. Er det ikke “Jews to the gas” du plejer at råbe.

  Hver sin lyst.

 97. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Tænkte det nok; man kender jo sine lus på gangen.

  Hvad siger dine oldebørn til dét; er de også autonome?

 98. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  “Er det ikke “Jews to the gas” du plejer at råbe.”

  Nej, det gør jeg ikke!

  Du erindrer tilsyneladende svagt, at jeg har skrevet et indlæg, hvor jeg kritiserede venstrefløjen for, at demonstrere sammen med morderiske islamister, ved en anti-israelsk demonstration for at par år siden.

  De antisemitiske islamister råbte bla.: “Hamas! Hamas! Jews to the gas!” – hvilket jeg netop tog voldsomt afstand fra.

  De fleste medier bortcensurerede også de billeder og optagelser, der viste, at de islamistiske demonstranter var hadefulde antisemitter, der ville afslutte Hitlers forsøg på at udrydde jøderne.

  Det undrer mig desværre ikke, at du vender tingene på hovedet i den erindring, for der er desværre mage venstreorienterede antiracister, der støtter vor tids værste antisemitter og antidemokrater, og bilder sig ind, at deres støtte til disse morderiske antisemitter er udtryk for antiracisme.

 99. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “Det undrer mig desværre ikke, at du vender tingene på hovedet i din erindring, for der er desværre mange venstreorienterede antiracister, der støtter vor tids værste antisemitter og antidemokrater, og bilder sig ind, at deres støtte til disse morderiske antisemitter er udtryk for antiracisme.

 100. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er projekt – politisk korrekthed – utrolig nem at gennemskue. Formlen kaldes – del og hersk. Et ældgammelt magthaver stunt, hvor de mere kloge kan køre rundt med de mindre kloge – efter forgodtbefindende!

 101. Af J L

  -

  Jakob Schmidt Rasmussen
  Hvad synes du om Inger Støjbergs lagkagestunt?

  /Jesper Lund

 102. Af J L

  -

  Niels Poulsen
  Hænger dit svar på mit spørgsmål om hvornår har du selv udtryk empati for ofrene for islamisk terror i filtret?
  /Jesper Lund

 103. Af Jorn D.

  -

  Venstre fløjen har altid været forfløjen
  men
  Niels Peter Lemche nævner jagtsangen af Tom Lehrer, “The first day in the hunting-season”
  men glemmer med sin åbenbart selektive forsker hukommelse
  ja
  utroligt, at danske skatteydere har fundet sig i at betale NPL’s KU løn og pension
  for
  NPL glemmer Tom Lehrer’s mest selvkritiske sang, som burde have ført hans ledere på rette kurs,
  nemlig som sangen måske indspireret af Mark Twain der skrev:
  “Alle nationer hader hinanden, men alle hader jøden.”

  skrev Tom Lehrer “National Brotherhood Week” ( Google filtreret langt/ned væk fra TOM L.)

  Oh, the white folks hate the black folks
  And the black folks hate the white folks
  To hate all but the right folks
  Is an old established rule

  But during National Brotherhood Week
  National Brotherhood Week
  Lena Horne and Sheriff Clark
  Are dancing cheek to cheek
  It’s fun to eulogize
  The people you despise
  As long as you don’t let ‘em in your school

  Oh, the poor folks hate the rich folks
  And the rich folks hate the poor folks
  All of my folks hate all of your folks
  It’s American as apple pie

  But during National Brotherhood Week
  National Brotherhood Week
  New Yorkers love the Puerto Ricans
  ‘Cause it’s very chic
  Step up and shake the hand
  Of someone you can’t stand
  You can tolerate him if you try

  Oh, the Protestants hate the Catholics
  And the Catholics hate the Protestants
  And the Hindus hate the Moslems
  And everybody hates the Jews

  But during National Brotherhood Week
  National Brotherhood Week
  It’s National Everyone-Smile-At-
  One-Another-hood Week
  Be nice to people who
  Are inferior to you
  It’s only for a week, so have no fear
  Be grateful that it doesn’t last all year!
  men
  tror I, at de lærte noget
  Nææ
  men
  de har stadig chancen
  for
  burde de ikke spørge sig selv:
  “hvorfor opfører vi os som vi gør”!
  når
  “vor opførsel i mere end 3000 Âr ikke nogensinde
  har vundet os en “popularitets konkurrence” !
  men
  de foretrækker vel stadig Cake-Walk uden om “den varme grød”
  og
  ikke engang humoren (deres egen) kan åbenbart redde dem

  Oh, when will they ever learn?
  Oh, when will they ever learn?
  ja
  det er ironisk – ikke !

  ironi.mus

 104. Af Niels Poulsen

  -

  Jesper Lund

  Min reaktion på terrorangrebene er apati. Med tomme øjne læser jeg om, hvordan terroristerne i Frankrig torturerede deres ofre, før de dræbte dem. De stak deres øjne ud, skar deres kønsdele af og stak dem ind i munden på dem. Myndighederne holder billederne af de torturerede ofre hemmelige. Men jeg ville nok ikke græde, hvis jeg så dem. Islam har forrået vores samfund. Islam har forhærdet os. Islam har gjort skade på vores sjæl.

  På den anden side rør Støjbergs facebook-opdatering mig ikke. Jeg forstår slet ikke forargelsen. Det er ligesom med Muhammed-tegningerne i sin tid. Jeg ejer ikke centrum-venstres politisk bestemte og hykleriske empati og dets krænkelse på muslimernes vegne.

  Men jeg har udtrykt medfølelse for den afghanske dreng, som for nylig blev overfaldet af fire danske drenge. Jeg synes, at det er synd for ham, at hans rødder er blevet hugget over, og at han er blevet placeret i et for ham fjendtligt miljø på den anden side af kloden, af hvor han er født.

  Jeg synes også det er synd for de stille muslimske piger, som er fanget mellem to kulturer. Man kan mærke, at de er bange. For deres familie, som de ellers er loyale over for, og sikkert også over for vores rå og frihedselskende verden.

  Jeg har medfølelse for dem, det multikulturelle og -etniske samfunds tavse ofre.

 105. Af Lis Sørensen

  -

  Den frafaldne slettet og sletter og som en anden fascist, og giver kun fascister ordet.

  Den frafaldne er som goebbels.

 106. Af Lis Sørensen

  -

  Den frafaldne slettet og sletter og som en anden fasc ist, og giver kun fas cister ordet.

  Den frafaldne er som goe bbels.

 107. Af J L

  -

  Niels Poulsen
  Du er da fuldstændig kold i røven.

  /Jesper Lund

 108. Af jens mikkelsen

  -

  Chrborg er ved at være en garanti for uretfærdig, brutal, barbarisk og ondskabsfuld behandling af enhver dansker som er så uheldig at blive ramt af sygdom, arbejdsløshed, skilsmisse, trafikulykke eller kriminalitet. De syge sjofles med svinske og hjernedøde “reformer” af sundhedsvæsnet. De arbejdsløse sjofles med voldsomme nedskæringer og tvangsordninger. De fraskilte mænd og deres børn sjofles af feminist-bureaukraterne og beton-juristerne. Ofre for ulykker og invaliditet svigtes ofte på det groveste. Dem der rammes af røverier, vold og mord holdes for nar af retssystemet. Og alle svigtes af partierne og medierne. Hvordan er 80-90% af politikerne og journalisterne og mindst halvdelen af befolkningen sunket så dybt, at man blæser på etik og moral, fornuft og retfærdighed? Er det den røde og feministiske indoktrinering der er slået igennem?

  Sverige er nu ved at blive til et land hvor alt med ære, fædreland, civilisation og pligt overfor familien, børnene og børnebørnene, er ved at blive udskiftet med kommunisme, feminisme, pladderhumanisme, multi-kulti, gangstervælde og galehusagtige tilstande. Mængden af familietragedier og meningsløse dødsfald vokser uafbrudt.

  Ønsker vi samme udvikling i Danmark? Se den korte, 180g og snaphanen.

 109. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Støjberg

  STØJ=STØJ eller LARM
  BERG=HØJ
  Giver HØJ STØJ

 110. Af Niels Larsen

  -

  Der er en årsag til, at Støjbergg er regeringens mest troværdige politiker.

  Hun fører den politik, som 64% af danskerne ønsker: begrænsning af muslimers og afrikaneres adgang til landet.

 111. Af Jens Mikkelsen

  -

  OM BARBARISKE, DØDBRINGENDE OG DYBT STUPIDE SUNDHEDSREFORMER

  Kritikere af sundheds-systemet og de mange dybt åndssvage ændringer, lukninger og forringelser der er sket de sidste tre-fem år, peger nu på at meget af det som foregår er politisk idioti i nærmest klinisk forstand. Idioti som resulterer i TORTUR af patienter, ikke bare i timevis og dagevis, men i halve og hele år. Plus at forringelserne er en pest og en plage for mange pårørende. Det koster nu millioner af spildte kilometer og oceaner af spildtid at besøge patienter der har brug for de pårørendes opbakning. Hvor folk før kunne spadsere, cykle eller tage bybussen til det lokale hospital, skal de nu ofte hver dag rejse 60-80-100 km frem og tilbage. ikke sjældent kan det blive endnu længere, og man kan blive nødt til at bo på hotel eller droppe sit job, for at holde ordentlig kontakt, f.eks. med et sygt barn. Ved lang tids sygdom kan det påføre en familie tab på 50-, 100- eller 0.000 kr. Også ambulancer, læger, sygeplejersker og andet personale skal køre meget længere. Hvis der er andre problemer oveni det med den mangedoblede afstand, kan en familie blive helt ruineret, så den må gå fra hus og hjem.

  De nedlagte psykiske hospitaler er et kapitel for sig. Her har V og K ikke sparet nogetsomhelst, men har blot påført befolkningen en masse ulemper, ulykker, tragedier og grufulde ekstra lidelser. Men måske er medierne begyndt at åbne lidt for hvad der foregår?
  Se nettet om VELKOMMEN TIL STENALDEREN, om nutidens forringede psykiatri. Og se Berlin gske i dag om HOSPITALSOPLEVELSER.

 112. Af Jens Mikkelsen

  -

  OM BARBARISKE, DØDBRINGENDE OG DYBT STUPIDE SUNDHEDSREFORMER

  Kritikere af sundheds-systemet og de mange dybt åndssvage ændringer, lukninger og forringelser der er sket de sidste tre-fem år, peger nu på at meget af det som foregår er politisk idioti i nærmest klinisk forstand. Idioti som resulterer i TORTUR af patienter, ikke bare i timevis og dagevis, men i halve og hele år. Plus at forringelserne er en pest og en plage for mange pårørende. Det koster nu millioner af spildte kilometer og oceaner af spildtid at besøge patienter der har brug for de pårørendes opbakning. Hvor folk før kunne spadsere, cykle eller tage bybussen til det lokale hospital, skal de nu ofte hver dag rejse 60-80-100 km frem og tilbage. ikke sjældent kan det blive endnu længere, og man kan blive nødt til at bo på hotel eller droppe sit job, for at holde ordentlig kontakt, f.eks. med et sygt barn. Ved lang tids sygdom kan det påføre en familie tab på 50-, 100- eller 0.000 kr. Også ambulancer, læger, sygeplejersker og andet personale skal køre meget længere. Hvis der er andre problemer oveni det med den mangedoblede afstand, kan en familie blive helt ruineret, så den må gå fra hus og hjem.

  De nedlagte psykiske hospitaler er et kapitel for sig. Her har V og K ikke sparet nogetsomhelst, men har blot påført befolkningen en masse ulemper, ulykker, tragedier og grufulde ekstra lidelser. Men måske er medierne begyndt at åbne lidt for hvad der foregår?
  Se nettet om VELKOMMEN TIL STENALDEREN, om nutidens forringede psykiatri. Og se Berlin gske i dag om HOSPITALSOPLEVELSER.

  PS: V og K mfl. er helt vilde efter at nedlægge og centralisere. Til sidst ville hele Danmark så skulle nøjes med eet hospital, een brandstation, eet rådhus, een butik, een politistation og een bank osv. beliggende midt på Fyn. (bare for at tydeliggøre galskaben i at gå for vidt med centralisering)

 113. Af Flemming Lau

  -

  Jesper Lund, een nødvendig stramning kunne have gjort det, ved at indføre et totalt STOP for flygtninge og migranter, kvoteflygtninge undtaget. Den blok du tilhører, har påført det danske samfund, så megen skade, at man græmmes over dit sure opstød

 114. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Teddy Bjørn
  AA var direktør i Ferrosan. Forskere fra Ferrosan blev købt af Novo. Forskere gik fra Novo og dannede et nyt firma. Forskere skaber noget.

  Støjkagen.
  Den besmykkede Inger Støjbergs kagesag hjælper Lars Løkke/Ole Birk Olesen i skandalen om PostNord ved at skabe larm og fluks glemmer alle hvad der ellers foregår i regeringen. Folket narres nemt. Efterfølgende regnes alle danskere for idioter i udlandet.

 115. Af Stella S. Jensen

  -

  “Så kan vi opleve AT: Der sidder 2 meter høje voksne mænd –sammen med 10årige drenge- og piger !”

  Er der ingen neddre grænse for hån mod uledsagede og udrsultede flygtningebørn!!!!!!! Hvorfor er det så svært at give dem alminlig skoleomsorg og mad!!!!!!!

 116. Af Anus Ribber Anussen

  -

  Kender i det at man har lige spist kage og været på lokum og lagt den største bæ i mands minde. Man tørre sig i røven og går videre med sit. Pludselig opdager man en papirrulle følger efter en og til ens store skræk er det parpirret man har tørret sig med der ikke rigtigt vil slippe den sidste rest af nummegær fra indersiden af anus. ha ha kender i det?
  Ellers syntes jeg at Støjberg er en dejlig kvinde som jeg gerne ville have mange børn med.

 117. Af Lars Petersen

  -

  @ Niels Larsen.

  “Støjberg er troværdig, hun fører den politik, som 64% af danskerne ønsker” (red.).

  SVAR: Nej kære ven.. Inger støjberg, “føre” ingen politik, da hun er medlem af en forening, hvor
  hun ud over at leve af sin egen hjemmelavede gage, (langt uden for betalernes rækkevidde),.
  er underlagt en notorisk politik, som 1:1 fremmer og tiltrækker indvandre integreringerne.

  Det svare til en mekaniker som hader biler, en dyreværnsaktivist som arb. på en minkfarm,
  en dyrepasser som finder dyr frastødende, etc. etc., hvilket du, som øvrige, desværre ikke har
  format til at gennemskue, hvorfor jeres system-dumhed, undertrykker andre, og ødelægger.

  1. I er underlagt en notorisk menings-styring, fastsat af en komisk snæver gruppe, som dels
  hverken er valgt, (endsige på review mv.,), som ud over at være smurt voldsomt ind i system
  midler, (hvormed de konstant invitere sig selv, og andre skattelønnede ind foran alle andre),
  hvilket bevirker, at informations niveauet, kanaliseres ud fra system-tvangens afhængighed.

  2. Du, såvel andre, må derfor se at blive demokratisk voksne, og forlange denne hæmmende
  gruppe helt fjernet fra virkelighedens fortolkende design, erstattet af et endelig og befriende
  professionaliseret demokratisk niveau, hvor det befolk. som sidder på fortolkningerne, såvel
  den altafgørende officielle konfrontationen, og deraf de centralt ansvarshavende amatører..

  Vis dog jeres modstand for fanden, i stedet for at side der som dybt feminine idioter, som kun
  evner at forholde jer til de IKKE-valgte, & system-indsmurte amatør fortolkers hjemmelavede
  meningsudvekslinger med sig selv, og/eller hinanden, mens borgenes er udemokratisk til grin

  I KOMMER “ALDRIG” VIDERE, SÅ LÆNGE I BLIVER VED MED IKKE AT UDVIKLE JER DEMOKRATISK.

 118. Af Axel Eriksen

  -

  @ J Nielsen!

  Der kan gå kagefejring i alting .

  I morgen vil jeg fejre et overset jubilæum! Dog udenfor Danmarks grænser – men dog med konsekvenser for hele Europa op til i dag!

  Et antikveret enevældigt kongedømme blev afløst af en blodrød revolution, der naturligvis måtte ende med, at en diktator – af sig selv ophøjet til kejser – tog magten!

  Derfor står der så selvfølgelig Napoleonskager og Napoleonshatte både til Java-kaffen eftermiddag og aften nu mere end 200 år efter.

 119. Af Axel Eriksen

  -

  @ Lars Petersen!

  Undskyld Lars Petersen – men du er ikke dum som en dør – men som en stor rød ladeport!

  Din argumentation for digital stemmeafgivning er helt forfejlet. Af flere grunde, bl.a.:

  Nogle stemmeberettigede besidder ikke evnen og muligheden for at gøre det
  IT-systemer bryder ned under stort pres – hvilket må formodes under et dansk valg
  Muligheden for at manipulere et valg ved hjælp af skjulte software- prudrukter, der først bliver aktiverede på afstemningsdagen
  Og til sidst – kan mennesker ikke bare engang imellem mødes ansigt til ansigt – uden at al kommunikation skal være digital?

 120. Af ole h

  -

  Der er ingen ende på feministernes og pladderhumanisternes ondskab og dumhed. Se deres foragt for og had til mænd, familier, børn og civilisation. Se hvordan de har skabt sig i Sverige hvor de er kommet til magten via løgnepropaganda. Se hvordan de nu er ved at ødelægge landets økonomi, fred og sikkerhed. Bøger og en artikel i Berlin gske har påvist at kvindesagen og dens rabiate feminister arbejder på at destruere kernefamilierne, har påvist at kvindernes kampdag er en skammens dag, har påvist at kampen for ligestilling, kvindesager, kvoter og feminisering af samfundet bygger på løgn, humbug, kommunisme, egoisme, hysteri og vild forvirring.

 121. Af Niels Juul Hansen

  -

  For at sikre sig, at vi modtog ægte flygtningefamilier i nød, sagde vi tidligere ja til et mindre antal kvoteflygtninge. Det gør vi ikke mere – og det er der mennesker i Danmark, der mener, man bør fejre med kager!

  Har afstumpetheden ingen nedre grænse?

  Hvis regeringen også fejrede stramninger i dagpenge og kontanthjælp med kager ville den ryge ud på røv og albuer indenfor et døgn.

  Ligesom med smykkeloven står en verden og undrer sig over dette holdningsskift hos visse danskere.

  Deja-vu?

 122. Af Niels Juul Hansen

  -

  For at sikre os….sorry

 123. Af ole h

  -

  Som tidligere påvist i denne debat er støj bergs mange “stramninger” små og ubetydelige, lette at omgås og derfor ikke EFFEKTIVE. Der er derfor ingen grund til at ligge på maven for Vs og støj bergs bluff. Se 8.38 ovenfor, den 16. marts. Der er heller ingen grund til at beundre DF, efter at partiet stort set intet har udrettet i 20 år, (det er dog måske mest sløve vælgeres skyld). Men når DF medvirker til at sælge statens serum og vaccine fabrikation for 1% af værdien til Saudiarabien, (og sende mange arbejdspladser ud af Danmark samtidig), så hører alting op. Tulles troværdighed er styrtdykket.

 124. Af ole h

  -

  Ju ul ville være tilfreds hvis regeringens dumheder og forræderier samt invasionen, ødelæggelsen og islamiseringen af Danmark blev fejret med kager. Ju ul er næppe andet end en antidansk konvertit.

 125. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Er det nu vi skal grine ? –Socialdemokratisterne bliver udstillet i hele Europa ! –Poul Nyrup Rasmussen ! Er blevet ofre for deres egne –udtalelser ” –“De bliver aldrig stuerene” !–Massemigranterne med muslimske rødder ! –Har “Social-demokratiet på samvittigheden ” ! –Snart er det deres tur til, at give “kage” ! –jubiii

 126. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “hørte vi rigtigt ? ” Post Danmark har givet sig-selv lønstigninger med -(hold nu fast ) Med 5 millioner kroner om måneden ! –Plus et eftervederlag på mange millioner ! –Hallo ! –Så siger man AT: Det offentlige i Danmark Ikke er korrupte ! –Hermed 1 af beviserne for det modsatte !—Det var “cheferne –på direktør-gangen ” I det offentlige Post Danmark der gav dem-selv lønstigninger på 5 millioner kroner om måneden ” ! –Den er virkelig svær, at slå, hvis det passer !–Kulegravning af samtlige off. arbejds-pladser er nu så påtrængende AT: Vi korser os !

 127. Af J Nielsen

  -

  @ A Eriksen

  “Der kan gå kagefejring i alting .”

  Det kan der nemlig, og jeg har gravet en række mere eller mindre velvalgte eksempler frem. Så kan folk jo tænke over hvordan de ville have det med fejring af sådanne milepæle.

  Bliver man forarget? Eller ville man synes det var sødt og charmerende den dag de oppe på kommunen fejrer inddrivelsen af parkeringsafgift nr. 1 million. Med en lagkage i en tilsvarende størrelse.

  Hvis man synes om Støjbergs stunt vil man dårligt kunne brokke sig over de øvrige. Det må da være helt fint. Nydelse er nydelse, og i den forbindelse har udlændingepolitikken ikke en særstilling.

 128. Af J Nielsen

  -

  “Nej, det gør jeg ikke!

  Du erindrer tilsyneladende svagt, at jeg har skrevet et indlæg, hvor jeg kritiserede venstrefløjen for, at demonstrere sammen med morderiske islamister, ved en anti-israelsk demonstration for at par år siden.”

  Ét? Det må snart have rundet 100 kopier, og der er dermed anledning til kagefejring.

  Jeg kan bare konstatere, at b.dks blogs er plastret til med dette rungende slagord, og hver eneste jeg ser op – dér står J S-Rasmussen. Igen. Ham og ingen anden.

  Det er så påfaldende, at det ikke længere fungerer som kritik, men som en måde at få det oprindelige slogan ud på. Der er absolut ingen der tvinger til denne gentagelse ad nauseam. Det er ligesom med kagefejring: det er lystbetonet at skrive disse ord.

  Det er sådan jeg opfatter det, og hvorfor skulle jeg være den eneste?

  Læser Fanden Bibelen? Så har vi jo noget tilfælles, mand.

 129. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche: “Desværre siger bloggen mere om blogskriveren, end om Trøjbergs uanstændige opførsel.”

  Siden hvornår er det blevet uanstændigt at forsøge på at redde Danmark fra de vilde horder?

  “Uanset hvor meget man forsøger at (bort)forklare Trøjbergshandling og forsøger at vælte bebrejdelser over på dem, der ikke kan forstå det morsomme heri, så er og forbliver det uanstændigt.”

  Det er ALDRIG uanstændigt at tænke på sin egen befolkning først – og sætte den før udlændinge. DENMARK FIRST!

  Og du kan glemme alt om, at det hollandske valg var slutningen på højrebølgen. Rutte var svineheldig, at Erdugal i Tyrkiet fik vanvidsfråde om kæften.

  “Mikkel Andersson ignorerer bevidst kritikken fra blå side. F.eks. LA-støtteren Lars Seier Christensen: “Det vidner om et manglende moralsk og empatisk kompas. Og så er det bare generelt dårlig stil. Meget dårlig stil.”.”

  Igen: det er ALDRIG dårlig stil at tage vare på sine nærmeste først og sidst. Det er faktisk en politikers fornemste pligt.

  Svend Jensen: “Man kan kun beundre “tonen” i Mikkel Anderssons oplæg.
  De politisk korrektes tonesætning minder meget om Wagners dødeligt selvhøjtidelige operaer.”

  Korrekt. Og man får kvalme af at lytte til de selvfede, opblæste venstrefløjsere.

  Mikkel Anderson rammer lige ned i midten af flokken af pladderhumanistiske flæbehoveder.

  Kim Kaos: “Inger kunne have nøjes med langt færre og mere effektive [løsninger].

  Ja. Hun kunne have overtaget Nye Borgerliges udlændingepolitik. Problem solved once and for all.

  Niels Poulsen: “Jeg synes I afslører jer selv. I bliver vrede over en kage. Terroraktionerne i Frankrig og Tyskland, hvor hundredvis af uskyldige blev dræbt, afficerer jer ikke i samme grad.”

  Nej. Det nøjes de med at undskylde med den sædvanlige tomme og helt forkerte frase: “Det har INTET med islam at gøre” – selvom enhver med bare to fungerende hjerneceller ved, at det har ALT med islam at gøre.

 130. Af Niels Lemche

  -

  Niels Larsen, vi kan komme tilbage til din højrebølge efter det franske valg.

 131. Af Niels Lemche

  -

  Niels Larsen, vi kan komme tilbage til din højrebølge efter det franske valg.

 132. Af Niels Juul Hansen

  -

  “Det bliver 44-årige Inger Støjberg, der skal afløse Mette Bomsterberg som dommer i ’Den store bagedyst’ på DR 1.

  »Jeg har altid haft en forkærlighed for konditori og bagværk, og det er naturligvis de politiske rævekager, der har min største professionelle interesse«, siger den kendte Venstrekvinde.

  Hun ønsker ikke at afsløre for meget om, hvilke kriterier hun vil bedømme deltagerne ud fra:

  »Men det er klart, at den indvandrer, der altid er med, skal gøre sig virkelig umage for ikke at blive sendt hjem som en af de første«, siger hun og ler sin karakteristiske latter”.

  ATS

 133. Af Niels Lemche

  -

  JORN D., ja, og tænk, at den danske stat /dronningen har betænkt mig for min indsats med et ridderkors af 1. grad! Der må være noget galt i gamle Danmark. Jo, og hjemmeværnet har givet mig et fortjensttegn fir min indsats der. De må jo være helt fra den. Hvad har du egentlig fået?

  Det er gået lidt ned for mig på google, her til formiddag mellem 36.000 og 37.000 hits fra hele verden. Hvor mange er der på dig? Det kan vi ikke vide, da du som alle andre af din støbning er en formummet skælm.

  Nå jeg må løbe. Jeg skal lige se mit CV til Blå Bog igennem, hvor jeg har været siden 1987. Det skal kontrolleres en gang om året.

 134. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche

  Ved du hvad, Lemche? Almindelige mennesker giver ikke en hujende fis for ufortjente ridderkors og pladder i Blå Bog.

  Intern smisken i den selvudnævnte elite er os inderligt ligegyldig.

 135. Af Jørgen Pedersen

  -

  Niels Lemche bekræfter hermed at “Ordner, Bånd og Stjerner man kun hænger på idioter”.

  Fremsagt af P.A. Heiberg omkring 1800. Han blev naturligvis udvist fra Danmark, af de selvsamme ‘idioter’ med ordnerne.

 136. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Larsen, nej, ikke din slags. I holder jer til jeres øl, fisse og hornmusik-kultur og tror, at I er så fantastiske. Og så er I bare r… ud af fjerde division.

  Men det bliver spændende at se på det franske præsidentvalg. I må ryste og bæve lige nu. Første chance gik tabt: 13,8% var det vist … stuur stuur sejr. DF har jo langt flere vælgere og SD i Sverige ligeså. “Wag the dog”! Tyskland kan I godt opgive. Det har Mutti helt hold på igen efter lidt forstyrrelser fra SPD. Østrigerne viste jo sidste år, at der er grænser for jeres indflydelse, så I må nøjes med ham der halvdiktatoren i Ungarn.

 137. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Larsen, nej, ikke din slags. I holder jer til jeres øl, fisse og hornmusik-kultur og tror, at I er så fantastiske. Og så er I bare r… ud af fjerde division.

  Men det bliver spændende at se på det franske præsidentvalg. I må ryste og bæve lige nu. Første chance gik tabt: 13,8% var det vist … stuur stuur sejr. DF har jo langt flere vælgere og SD i Sverige ligeså. “Wag the dog”! Tyskland kan I godt opgive. Det har Mutti helt hold på igen efter lidt forstyrrelser fra SPD. Østrigerne viste jo sidste år, at der er grænser for jeres indflydelse, så I må nøjes med ham der halvdiktatoren i Ungarn.

 138. Af t hansen

  -

  Ja, l em che fremturer jo, og mærker ikke selv at det han disker op med, er forrykt snak. Men sådan er de jo i den røde, radikale og pladderhumanistiske lejr. At sende Danmark ned i rædslernes afgrund, at sende millioner af danskere ud i elendighed og massedød, at udskifte vores velfærd og civilisation med gangstervælde, terror og barbari vil ikke genere dem, hvis bare de kan få lov til at forfølge deres skøre idéer om kommunisme, verdensredning, multi-kulti og islamisering. En repræsentant for deres forrykte holdninger, mar strand, har allerede afskaffet den demokratiske debat og ytringsfriheden. Løftebryderen ulykke lader bare invasionen fortsætte. Og sti ne bo sse, jelved, vestager, zenia, david trads og andre fra feminismens, tåbelighedernes eller korruptionens overdrev, mener at de er GODE, selvom de i realiteten snigløber, svigter og forråder deres egne hver dag, og medvirker til at stadig flere danskere synker ned i afmagt, uretfærdighed og fortvivlelse.

 139. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Lemche

  “Niels Larsen, vi kan komme tilbage til din højrebølge efter det franske valg.”

  Efter Brexit begyndte den antimuslimske og indvandrerfjendske højrefløj at vejre morgenluft. Der er naturligvis en bekymring hos flertallet af europæere, når det gælder store flygtningestrømme og integrationsproblemer.

  Men efter Trumps første dage er det gået op for mange, hvor håbløst det er at sætte en populist ved magten. Trumps varmeste tilhængere (ikke de sædvanlige, republikanske vælgere, men dem, der blev kaldt ‘deplorables’) vil sande, at han ikke er andet end varm luft og ‘alternative facts’.

  Men sådan er det desværre. Perception er vigtigere end kendsgerninger.

  Kommunikation for burhøns.

 140. Af BENT NIEL

  -

  Enhver (med mere end tre brikker) der har set you tubes dokumentarfilm om merkels migrant crisis/one year on/what next, vil kunne forstå at feministen og gammelkommunisten frau merkel er en katastrofe. Trump har kaldt hende “insain”. Hendes politik er så kortsynet, stupid og hensynsløs, at den er til fare for hele Europa.
  Endnu engang er det demonstreret at pladderhumanismen ikke er ret meget andet end morderisk dumhed, og på folkets vegne dødbringende og selvmorderisk dumhed. Se også den korte, 180g og snapha.

 141. Af b niel

  -

  Ja, ju uls latterlige kommentarer er alle på burhønse-niveau, så ju ul har ret i at det er kommunikation for burhøns. Det er vist første gang i lang tid at konvertitten ju ul har ret i noget.

 142. Af hul igennem?

  -

  -Jeg eeelsker indvandrere..
  især den slags der selv har penge med og som ikke er yallah.

  _Jeg haaader nasseyallaher, der rejser 6265km for at nasse og skide 123 nye yallaher.
  Hvorfor er der et land, der hedder Tyrkiet? Det er fordi at det er der tyrkerne bor.

  Så skrid her fra.

 143. Af Niels Lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN, i Jyllandsposten et udmærket indlæg af en person, der vist holdningsmæssigt ikek ligger langt fra os, Lars Seier, om hvordan kagen er gift for dansk industri i udlandet.

  Trump: Det er en engangsforestilling, når han ikke kan levere varen. Han er jo blevet rent til grin overalt derovre med sine vanvittige anklager mod Obama, der senest har inddraget den engelske efterretningstjeneste, og med sine gentagene indvandringsforbud, der bliver sat på plads af domstolene. Det amerikanske retssystem har han ikke fået korrumperet. Det tager åbenbart også lang tid for ham at få godkendt en højesteretsdommer. Han kan nå at lave forfærdelige ulykker, men han er ved at grave sig ned i et hul, hvor ingen overhovedet gider at høre på ham.

  Men lad os se. Det franske præsidentvalg vil sætte noget på plads, uanset hvordan det går. Og så venter vi bare på hvornår den stakkels engelske premierminister bliver indlagt. Hun ser mere og mere derangeret ud.

 144. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  @J NIELSEN

  Man er desværre nødt til at gentage fakta, indtil pointen siver ind.

  Det påfaldende er selvfølgelig ikke, at jeg gentager min kritik af islamistiske racister og antidemokrater.

  Det påfaldende er, at så mange, erklærede antiracister konsekvent forsvarer islamistiske racister, der slår jøder ihjel, blot fordi de er jøder, samt fordi der står i koranen, at de skal slå jøder ihjel.

  Islamisterne opfatter sig selv som overmennesker, der har ret til at forskelsbehandle og undertrykke alle “vantro”, hvilket er grov racisme.

  De mener endda, at de har ret til, at tvinge småpiger til, at blive sexslaver.

  Men når de kommer til Danmark, så bliver disse højreradikale racister, der kæmper for, at indføre et ekstremt reaktionært og undertrykkende religiøst diktatur, hvor det er .lovligt at voldtage børn og gøre andre til slaver, pludseligt til uskyldige, forfulgte frihedskæmpere, som fortjener venstrefløjens støtte…

  Jeres reaktion på en højreradikal, men ekstremt revolutionær, religiøs ideologi, som islamismen, er komplet apolitisk, og lige så naiv, som den iranske venstrefløjs reaktion på den islamistiske revolution i Iran, som den iranske venstrefløj støttede, hvilket den kom til at fortryde inderligt.

  Det er ikke alle revolutionære, der er venstreorienterede, men det har revolutionsromantikerne åbenbart ikke opdaget, selvom vi før har set revolutionære antidemokratiske antisemitter, der vil slå jøde ihjel.

  Men dengang bekæmpede stort set hele venstrefløjen de antidemokratiske antisemitter; idag er det omvendt.

 145. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “Det er ikke alle revolutionære, der er venstreorienterede, men det har revolutionsromantikerne åbenbart ikke opdaget, selvom vi før har set revolutionære, antidemokratiske antisemitter, der vil slå jøder ihjel.”

 146. Af Anus Ribber Anussen

  -

  Når jeg går forbi et spejl stopper jeg op og siger hold da helt kæft hvor er jeg bare lækker.
  Jeg er bare så stolt over jer alle sammen. Man skal lede længe efter så mange fjolser som jer med nykker og selvglæde….
  Det ligger til højre hele lortet.. Højre mod højre det er kun forskellen om hvilken gas og størrelsen på den kalibre man vil benytte. Nogle mennesker lære aldrig det der med at respektere andres synspunkter og levevis. Jeg er bedre end dig og min mening er den rigtige mening… ha ha 🙂 det kan bare ikke blive meget bedre……..
  Det næste bliver vel at jeres forældre ville bevise deres racerenhed under besættelsen og efter tysken var væk deltog de alle i kampen for Danmarks frihed…
  Måske gemmer de røde pladderhumanister sig under sengen eller bag gardinet..

 147. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSSEN, desværre har du nok ret i det meste af, hvad du skriver i dit sidste indlæg. Du kunne været gået videre og havet skrevet, at den vestlige indblanding i Mellemøsten i løbet af de sidste 100 år nærmest har ført til udslettelsen af kristendommen i Mellemøsten. Der var sunde samfund før 1. Verdenskrig. Det samme gælder jøderne, selv om det moderne Israel har gjort sit ved at sørge for, at f.eks. de iraqiske jøder blev fløjet til Israel for mere end tres år siden. Men selv for tredive til fyrre år siden var der venlfungerende jødiske samfund i f.eks. Syrien.

  Overmenneskeideen er heller ikke forkert. Det er derfor jeg hele tiden har slået til lyd for, at man skulle være gået ind med det samme og banket IS som en pæl ned i ørkensandet med det samme. Man skulle have brugt hele isenkrammet, så der ikke ville være nogen tvivl om, hvem der bestemmer.

  Og hos os, ja, har det også fået lov til at gå for vidt, simpelthen fordi man ikke har forstået, at de tyrkiske indvandrere ikke er særlig militante. De kommer fra en kultur, der sætter sufismen og Mavlana meget højt, visdommen, som det også var tilfældet i Bosnien. Nu bliver de slået i hartkorn med de arabiske indvandrere, som de egentlig ikke har meget fælles med, heller ikke åndeligt.

  Hvor meget vrøvl havde vi med de tyrkiske gæstearbejdere i de første tredive år efter deres ankomst i 1960erne? Og hvor meget blander de sig med de rabiate arabiske islamister i dag?

  Man kom måske lidt længere, hvis man begyndte at differentiere en smule. Og rette opmærksomheden mod dem, der jo minsandten har givet os besvær nok.

 148. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  @ Anus

  Problemet er selvfølgelig ikke, at der findes “pladderhumanister”. Når “pladderhumanister” tænker klart, så er de guld værd.

  Problemet er, at pladderhumanisterne alt for ofte støtter højreradikale, antisemitiske islamister, der er imod demokrati og menneskerettigheder, og som endda mener, at det bør være tilladt at holde slaver, samt tvinge småpiger til sex; dét er problemet!

  Jeg går ud fra, at du er en af de venstreorienterede antiracister, der støtter højreradikale, antisemitiske islamister, der er glødende racister, og som opfatter alle ikke-muslimer som undermennesker, som de har ret til at herske over, eller udrydde, hvis de ikke vil underhaste sig.

  Det er klart, at du må opgive, at argumentere for din håbløse sag, for det kræver, at du ville droppe klicheerne og tænke selv.

  Hvis du slog hjernen til, så ville du se i øjnene, at det er islamisternes forkæmpere, der støtter mennesker med en ultrahøjreradikal ideologi, der endda på nogle områder ligner nazismen; det morderiske had til jøder, og foragten for demokratiet og menneskerettighederne.

 149. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche: “Man skulle have brugt hele isenkrammet”

  For en gangs skyld er jeg enig.

  Et par velanbragte B-bomber havde fjernet 90% af problemerne i Mellemøsten. Beklageligvis ligger vor partner Israel i vejen, så den løsning ikke dur.

 150. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Når off. ansatte chefer ! Giver sig-selv 500.000 kroner i lønforhøjelse om måneden ! –Så fatter jeg ikke AT: Post Danmark skal være 14 dage om, at sende min pakke med “Mark Twain-bøger ” Til Frankrig !–Det kan jo kun være, fordi de off. chefer/direktører i massevis –ER dybt kriminelle !–Det er ikke alm. griskhed ! –Det er dybt forargeligt AT: Folk i den off. sektor –der i forvejen bliver pakket ind i vat ! –Skal have lønninger, som enhver selvst. virksomheds-ejer –kun ser i vejviseren efter ! –Fint med os, hvis hele den danske off. sektor bliver kulegravet ! –Man skal jo helt til “congo” –For, at finde lignende tilfælde af korruption !

 151. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  @Lemche

  Du skriver, at “de tyrkiske indvandrere ikke er særlig militante.”

  Sandt nok, men det hjælper ikke meget, når Tyrkiets islamistiske regering truer EU med religionskrig.

  Uddrag fra: “Snart vil hellige krige begynde i Europa ” af Jeppe Reedtz Husted, Jyllands-Posten 17.03.2017:

  “Snart vil hellige krige begynde i Europa,« lød det fra Mevlut Cavusoglu, der tilføjede: »De dræbte hinanden for hundrede år siden, fordi de havde forskellige religioner.«”

  Erdogan truer også med religionskrig mod EU:

  “De har startet et opgør imellem korset og halvmånen, der er ingen anden forklaring. Skam over EU. Ned med jeres europæiske principper, værdier og retfærdighed”

 152. Af Niels Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSSEN, Erdogan er en gambler, der lige nu er helt oppe i det røde felt på grund af afstemningen i Tyrkiet om en måned. Hvor meget af alt det, han gør og siger, har noget med os at gøre. Jeg tror ærlig talt, at han først og fremmest taler til sin hjemlige befolkning, og det kan være galt nok. Men det kan være interessant at se, hvordan de europæiske tyrkere stemmer, om der i Danmark er andre end Gür, der stemmer på ham?

  Men der er ingen tvivl om, at vi har klodset gevaldigt i det, først og fremmest ved ikke med det samme at have knust IS så eftertrykkeligt, at det ville have varet længe, før andre forsøgte sig. Nu betragter de os som svage, og det er grundlag, ved vi fra historien, for, at krige opstår. De militante islamister tror stadig, at Allah vil komme ridende på skyen og dræbe alle vantro, lige som de fundamentalistiske kristne kan drømme om det samme, blot med en anden ridende på skyen.

  Så til alle religionskritikerne må man sige, ja, I har ikke uret, men problemet ligger ikke i religionen, men i det menneskelige sind, der således kunne forvandle kærlighedsbudskabet i det Nye Testamente til et program for imperialisme, kolonisme og udryddelse af anderledes menende. Men nazismen og stalinismen viste, at mennesket ikke behøver en metafysisk religion for at udfolde sig på den måde.

 153. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  “…problemet ligger ikke i religionen, men i det menneskelige sind.”

  Helt enig.

  Selv islam kan fortolkes på en konstruktiv måde.

  Fetullah Gülen er en slags muslimsk Grundtvig – med alle de fornbehold, som dén sammenligning kræver – som satser på den store jihad.

  “Den store jihad” er på ingen måde en trussel mod andre; tværtimod; den store jihad handler om, at overvinde sig selv”.

  “Den lille jihad”, som små ånder, som religionskrigeren, Erdogan, og de islamitsiske terrorister går efter, handler om, at erobre land militært og dræbe vantro, der ikke vil omvende sig til islam, eller underkaste sig.

  Jeg sympatiserer med Gülen-bevægelsen, og er trist over, at dansk-tyrkiske tilhængere af Gülen bliver chikaneret groft af Erdogans danske tilhængere.

  Erdogan var tidligere allieret med Fetullah Gülen, og det var først da han brød med Gülen, at han skiftede fra at være demokrat til, at blive en korrupt, islamistisk diktator, der sætter sharia over demokrati og menneskerettigheder, og som vil i krig med de “vantro”- dvs os.

 154. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Apropos Erdogans trussel om religionskrig mod EU.

  Ifølge Weekendavisen, så er Erdogan stærkt inspireret af Det osmaniske Riges sidste Sultan, Abdol Hamid II.

  Abdol Hamid II er kendt for, at have ophidset de tyrkiske muslimer til de såkaldte hamidianske masskarer mod Tyrkiets kristene mindretal i årene fra 1994-96, der var et forvarsel om de muslimske tyrkeres folkemord på Tyrkiets kristne mindretal i ly af Første Verdenskrig.

 155. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Rettelse:

  Abdol Hamid II er kendt for, at have ophidset de tyrkiske muslimer til de såkaldte hamidianske massakrer mod Tyrkiets kristne mindretal i årene fra 1894-96, der var et forvarsel om de muslimske tyrkeres folkemord på Tyrkiets kristne mindretal i ly af Første Verdenskrig.

 156. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Sig os lige ER : Det rockere –man har ansat som chefer/Direktører i Post Danmark ??—Million-lønninger til offentligt ansatte !–Man gør jo grin med det selvstændige hårdarbejdende risikable erhvervsliv ! ” !

 157. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSSEN, check dine facts: Abdul Hamid II var den tredjesidste tyrkiske sultan. Den sidste var Mehmed VI.

  Og så kom Asmaa Abdol-Hamid nok til at influere din stavemåde.

  Du kunne også være mere præcis mht. ofrene for massakren: 300.000 armenier. Massakren er ikke særlig kendt pga. den senere større under Den 1. Verdenskrig. Interessant er det, at ungtyrkerne, der afsatte Hamid i 1909 efter endnu en massakrer på armenierne, der gennemførte fordrivelsen af dem syv år senere.

 158. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Kære Lemche ! –Du skal ikke lade dig skræmme af folk, de ikke mener “du staver arabisk rigtigt incl. tyrkiske kommaér ” –De kan bare fise ned til de sorte i Afrika ! –Ikke sandt ?—-Jeg gætter på AT: Det er hel- ! -Eller nærmere skolelærere/MK ! –Der har fået et vikar-job ! –Fordi, der er ingen med respekt for sig-selv, der vil være bekendt, at være skolelærere/MK i Danmark ! –Send dog børnene ned til Frankrig, hvor de har udd. professorer ! –Til, at undervise skolebørnene ! –Så får de børn samtidig opdragelse –og bliver sat ind i kultur (og, hvordan man opfører sig overfor hinanden ! )

 159. Af Niels Lemche

  -

  Teddy, det private har cheflønninger og benefits af en helt anden karat end de offentlige. Det ændrer sig i det offentlige i tråd med, at man gennemfører udsalget af statslige jobs til private. I gamle dage kunne man klare det med et ridderkors til en offentlig chef. Den går ikke længere; nå skal der store summer på bordet.

  Yngste søn gik i klasse med en datter af Nordeadirektøren. Da han måtte gå med et gyldent håndtryk (noget det offentlige ikke kender), kaldtes hun “guldprinsessen”. Min general i hjemmeværnet havde en bror, der var direktør for Coloplast. Som jeg sagde til ham, din løn rækker nok ikke engang som lommepenge for din bror. Til gengæld var han storkorsridder.

 160. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Uddrag fra “Hamidian massacres”, Wikipedia:

  “Although the massacres were aimed mainly at the Armenians, they turned into indiscriminate anti-Christian pogroms in some cases, such as in Diyarbekir Vilayet, where some 25,000 Assyrians were killed (see also Assyrian genocide).[5]”

  Da folkemordet på Tyrkiets kristne mindretal blev genoptaget, mens de kristne lande havde travlt med at bekrige hinanden under Første Verdenskrig, så var det ikke kun kristne armenere, der blev ofre for de tyrkiske muslimers blodtørst; det var alle de kristne, etniske mindretal i Tyrkiet, der blev ofre for de tyrkiske muslimers folkemord.

  Men alligevel tror de fleste, at det folkemord, der fandt sted mod de kristne i Tyrkiet, “kun” var et etnisk folkemord, rettet mod armenerne, selvom det var et religiøst folkemord, der var rettet mod alle de kristne, etniske befolkninger i Tyrkiet.

 161. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Kære Lemche ! NU er det mig, der må bede dig om, at bestille bøger ! Nemlig Lars Tvedes – –Der er ikke ret mange “små eller lidt større selvstændige erhvervs-drivende i Danmark, der kan hæve de formidable lønninger –som vi bliver vidne til “at de gør i det offentlige kuvøse-system ! ” –Jeg håber da ikke, at du er blevet offer for “senilitet” ! –Det vil være rigtig trist ! –MEN, det er ren og skær løgn, at selvstændige erhvervsfolk, hæver de astronomiske lønninger vi her hører om “i det offentlige Danmark ” ! –Det er ren – og skær svineri AT: off. ansatte skal hæve mere end, hvad en kasse-dame tjener ! –Der er Nul og NIX — risiko –ved, at være ansatte i det offentlige –OG Så er det skatteborgerne, der betaler hele gildet for den offentlige korruption !

 162. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche: “Så til alle religionskritikerne må man sige, ja, I har ikke uret, men problemet ligger ikke i religionen, men i det menneskelige sind”

  Forkert. For giftens kilde er religionernes vås.

 163. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  NU, må du meget undskylde kære Lemche ! –Jeg kan huske mindst een “Departementchef” –Der fik 11 millioner kroner –da han blev fyret –oveni, at han fik sin million-lønnings-check flere år efter, at han blev fyret ! –Vi tropper alle vores kvikkeste journalister –på banen ! –Dette-her skal opklares ! –Jeg vil ikke miste bare een krone –når jeg engang skal have folkepension !!! Ikke een krone !

 164. Af Lars Petersen

  -

  @ Axel Eriksen.

  “Du er dum som en ladeport, nogle kan ej stemme digitalt, kan hackes, bryder sammen” (red.)

  SVAR:
  For at blive i dit eget billede, må din dumhed svare overens med Grand Canyon, ikke på tværs,
  men på langs, da ingen af dine argumenter, har fakta-sammenhæng, eller ref. til det jeg sagde.

  1. Jeg taler ikke om såkaldte “folkeafstemninger”, altså hvor HELE nationen, inden for samme
  12 timer, kan stemme på en kandidat/parti, men derimod om fri, dynamisk skatte-tilpasning.

  2. Da en traditionel papirs baseret “folkeafstemning”, ingen forskel gør, målt med en digital,
  anden end sparet tid, samt øvrig argumentation herfra, kræver derfor en hvis form for massiv
  dumhed, at kunne komme frem til, at “systemet bryder sammen”, da dynamiske tilpasninger,
  fuldstændig indlysende, køre løbende, og derved ikke global tidskomprimeret. (vågn dog op)

  3. Hvad angår den med at “nogle ikke kan stemme, grundet digital formåen” (går jeg ud fra ?),
  holder heller ikke, da groft sagt samtlige Danskere, evner deres digitale selvangivelse, eller
  Netbank, Eboks, Mobilpay mv., såvel, at denne endog særdeles komisk snævre procentandel,
  indlysende ikke skal have lov at knægte en hel nation ned under sokkeholderne. (vågn op hr.)

  I tillæg til pkt. “3”, de som ikke kan, og/eller gider reagere på åbne tipasende parametre, kan
  jo forhelvede da bare lade være, og følger nu central adm. anbefaling/er, eller snittet af andre.

  4. Endelig kunne det lyde til, at du fejlagtigt tror, at borgerne, (i alle aldre mv.), skal tilpasse sig
  systemet, og ikke omvendt, hvilket er næsten forkert, da “systemet”, (dets logik, interface mv)
  naturligvis SKAL afprøves, og designes ef. borgernes formåen. (inkl. oplæsning for blinde mv.

  5. Må jeg (IGEN) minde om.. at SKATs servere, i vel de seneste 25 år eller så, “ONLINE” har holdt
  på groft sagt hele nationens BNP, hvilket vil sige, private og erhvervsmæssige angivelser mv.,
  hvorfor det at individet fx,. kan justere: ulandsbistand, medieskatten, barsel, og anden til/fra,
  (læs: dynamisk tilpasning), absolut intet har med de scenarier at gøre som du disker op med.

  6. Og nej kære hr. Eriksen, mennesker kan ikke mødes ansigt til ansigt, omkring “egne penge”.
  Hvad fanden skal jeg diskutere med dig om, hvis du vil DR, modsat mig, og så fremdeles ???.

  PS1. Verdens højeste skatter og afgifter, men jeres velfærds-argument number ubetinget one,
  nemlig sygehussektoren, ligger på en rystende 19 plads, (målt i BNP). Lortet virker ikke, fat det

  PS2. En taxachaffør fortalte mig forleden, at han skal køre “60 timer om ugen”, for at lave bare
  25.000 kr. (brutto) om måneden, hvorfor skal han “tvinges” til at betale 300.000 i socialydelse
  til en presseansat, så denne kan komme op og ringe i 600.000 kroners klassen ?..
  Er det ikke ved at være på tide, at pågældende chaffør, (og alle de andre), kan vælge lorten fra.j

 165. Af b niel

  -

  Det er sært at så mange bloggere fortaber sig i pjat eller uvæsentlige ting. Teddy-bamsen vil ikke give afkald på een krone i pension, men virkeligheden kan blive at pensionen helt udebliver om nogle år… i forbindelse med en statsbankerot a la den græske. Og l em che og andre skriver ind fra morgen til aften, kun for at bagatellisere hvad der foregår af politisk og statsdirigeret ondskab og galskab i Sverige og Danmark. Man har sendt tragedien og døden ind i titusinder af svenske og danske hjem, men iflg. de radikale tomhjerner går det den rigtige vej. Er de ekkoer af V, R, merkel og enhedslisten? Prøv at læse om hvad der foregår af løgn, skandaler, vanvid, svindel og elendighed i skilsmisse- , sundheds- og velfærdssystemerne osv. Se den korte avis, 180g og snapha.

 166. Af Axel Eriksen

  -

  Det er da godt man ikke har fået et “kors”!

  Sådan et, man vist ikke kan bære alene – men alle skal have det at vide – for at forstå dets betydning! Offentliggøres i aviser!

  Når det primært er folk, der har været ansat i det statslige (offentlige) system, hvorfor får de så ikke blot en “fortjenstmedalje” – som tak for, at de i mange, mange år har adlydt alle ordrer – og aldrig har haft en selvstændig mening!

  P.S.: Lemche, det var ikke møntet på dig – men selve “ordensvæsenet”, der som så meget andet har ovelevet sig selv!

 167. Af b niel

  -

  Se kl. 0.08 den 17. marts ovenfor, jens mikkelsen om ulykkes stupide og dødssyge sundhedsreformer der lemlæster og dræber…. og oveni koster pårørende eller ansatte 50-, 100-, 200.000 kr. eller endnu mere i transport- og andre omkostninger.

 168. Af b niel

  -

  Vi behøver vist ikke mere at tage på studieture til fjerne lande for at studere statsterror og folkemord, for vi kan bare køre over en to-tre kilometer lang bro, så kan vi studere en blå-gul katastrofe som udvikler sig dag for dag. Og fremover bliver det kun værre og værre for de almindelige svenskere der snorksov alt for længe. Men danskerne, hollænderne, franskmændene og engænderne er vist også temmelig døve og blinde når det gælder politisk råddenskab. De kan alle få en brat opvågnen ved at hjemmerøvere, gadebøller, voldsforbrydere, knivstikkere og brandstiftere angriber dem. Eller ved at den velfærd og sundhedstjeneste mv. de troede var sikker, pludselig er forsvundet.

 169. Af Niels Lemche

  -

  AXEL ERIKSEN , som ræven sagde om rønnebærrene, den ikke kunne nå: De er sure!

  Netop interessen for at nævne hvem, der få hvad, indicerer, at systemet ikke er forældet. Tværtimod er det mere nødvendigt end nogen sinde før, fordi der er så få muligheder i nutiden for at ‘belønne’ medarbejdere, der har knoklet i årevis. De har afskaffet det i Sverige–forlængst–og det har medvirket til, at Sverige er blevet det kedeligste land i Europa, fordi det skulle afskaffes (egl. stilles i bero), fordi alle skulle være lige — sosserideologi. Men alle er ikke lige, og det er jo lidt ærgerlig for dem, der ikke er særlig “lige”. I Sverige ser man til gengæld en mere udstrakt brug af Kongens Medalje. Fortjenstmedaljen er der jo også mange der får, og så snakker vi overhovedet ikke om de militære ordener.

  I Forbundsrepublikken stod man efter 1945 uden et ordensvæsen. Men fik snart genskabt det, med den civile udgave af Pour le merité og Bundesverdienskors. I Frankrig beholdt man den af Napoleon introducerede Æreslegion.

  Pas på, at du på grund af den danske syge — misundelse — ikke fjerner de ting, der gør livet lidt sjovere. Du er vel ikke sosser? Og endelig så er det en del af det faktum, at Danmark er et monarki. Det er ikke staten, der tildeler denne udmærkelse, men dronningen (jeg ved godt, hvordan det i virkeligheden foregår, men alligevel), og det er dronningen man takker for udmærkelsen. Afskaf monarkiet, og så vil en orden indstiftet af monarkiet nok være redundant.

  Jeg plejer at kalde det for et ti-årstegn, lige som det, jeg som barn fik i danseskolen. Men koret af sure og frustrerede gamle mænd her på bloggene fatter det ikke. De skal nok komme med deres sure opstød. For mange sure rønnebær?

  Så du i øvrigt Joe Bidens ansigtsudtryk, da han modtog den højeste civile amerikanske orden?

 170. Af Niels Lemche

  -

  Og så er det egentlig ejendommelig, hvor janteloven florerer på disse blogs. Der er virkelig nogle gamle mænd, der skal have afløb for alt det, de ikke nåede eller kom i nærheden af.

 171. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en overskrift på en artikel fra JP.dk
  “Asylansøgere vælger andre lande: Danmark rasler ned på europæisk asylliste.”

  Asylansøgere har ingen ret til at vælge land. Efter reglerne kan man søge asyl i det første sikre land, man kommer til. Hvilket betyder, at ingen har ret til asyl i Danmark. Alle vil være kommet hertil fra et andet sikkert land.

  Hvorfor tillades / accepteres den form for åbenlys krænkelse af gældende retsregler?

 172. Af Anus Ribber Anussen

  -

  ha ha ha 🙂 I REST MY CASE
  Tak tak tak det kan bare ikke købes for rede penge….
  Vi har sku oven i købet kopiret flere af jeres udtalelser til brug i vores undervisning. 😉
  Gamle mænd der klager over gamle mænd ha ha ha

 173. Af Allan Hansen

  -

  Myten om Al-Andalus

  http://www.frontpagemag.com/fpm/266099/once-and-future-al-andalus-hugh-fitzgerald

 174. Af Niels Peter Lemche

  -

  ANUS RIBBER ANUSSEN – nå så du er en af Borgsmidt skolelærere. Tak for at du påpeger det.

 175. Af Niels Lemche

  -

  B NIEL, statsbankerot, og det siger du i en tid, hvor industrien ikke kan få arbejdskraft nok, økonomien når nye højder og hvad ved jeg. Du må have nogle særlige spålort, eller måske er det bare en af de sædvanlige ‘lortelands’-udstød fra de nedre skygger.

  Tænk, hvis du havde noget at have det i!

  Jo, om hundrede år har der sikkert været endnu et par kriser. De kommer en gang imellem. Men lige nu ser det ud til, at vi skal nyde højkonturerne noget endnu.

 176. Af Niels Lemche

  -

  B NIEL, statsbankerot, og det siger du i en tid, hvor industrien ikke kan få arbejdskraft nok, økonomien når nye højder og hvad ved jeg. Du må have nogle særlige spålort, eller måske er det bare en af de sædvanlige ‘lortelands’-udstød fra de nedre skygger.

  Tænk, hvis du havde noget at have det i!

  Jo, om hundrede år har der sikkert været endnu et par kriser. De kommer en gang imellem. Men lige nu ser det ud til, at vi skal nyde højkonturerne noget endnu.

 177. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels P Lemche!

  Ja, rønnebær er sure, hvis man ikke forstår at tilberede dem på rette vis! I snaps i til lang tid – mindst en måned , og så filtreret – selv til surströmning vil jeg tro – men allerbedst til en vellagret ost har de deres berettigelse! I øvrigt kan mange fugle godt lide dem uden efterbehandling – det er et plus for havens fugleliv.

  Jantelov og gamle mænd – faktisk synes jeg, at kritikken går i den modsatte retning. Der tales om “ældrebyrde” fra de yngre generationer, som endnu ikke har bidraget til noget i den samlede samfundsøkonomi!

 178. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt befinder bloggens fessor sig vel så langt fra håndens arbejde og industriproduktion – som tænkes kan. Bortset fra det vil en narcissist nok finde det uendelig svært at udføre team arbejde.

 179. Af Lars Petersen

  -

  @ Lemche.

  Den vækst du taler om, er skattebaseret; dels i form af kunstig åndedræt, i form af bl.a. 1200
  milliarder euro, såvel historiske off. anlægs invisteringer fra Dansk side, såvel du og andre, må
  stille jer selv spørgsmålet.. såfremt jobaktiviteten, (læs: lav arbejdsløshed), var funderet i reel
  efterspurgt, og ikke mindst nødvendig aktivitet mv., hvordan kan væksten da være SÅ lav ???.

  Endvidere.. hvis man overførte fx. Danske skatte-skabte jobs til resten af verden, så ville man
  stå med nogle flaskehals-problemer, som ville være så massive, at man nærmest skulle ud og
  finde nye kloder, i håbet om at kunne udfylde disse ”såkaldte” jonpladser.

  Sidst, men bestemt ikke mindst.. så afkræver man voldsom betaling for Statsdriften, imens
  man udhuler selv samme, hvorfor man kan få selv den mest afdankede lort til at fremstå som
  modsatte, såsom når man betaler verdens højeste skatter, (låst til det velfærds-argumentet),
  skønt velfærdens top 1, = ”sygehussektoren”, ligger på en 19 plads i BNP omst. målt i OECD.

  Glæder mig til at se hvor mange masse-indlæg du kan producere, til på søndag. God weekend

  PS. Der er ca., “580.000” millioner kroners forskel på samlede værdi mellem selv de Svenske,
  versus Danske personer biler. (læs. Danskeren betaler godt 33.000 mio. for meget pr.år),
  men igen; (som med sygehusene, etc. etc. etc.), så tæller man hverken lorten ell. stanken med

 180. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  NU, var vi lige kommet hjem –og kunne ikke finde “nøglen ” ! –Det minder mig om AT: Bestyrelses-formanden i Post- Nord –Får rumpen på komedié –inden det bliver week-end ! –Det skal skatteborgerne ikke finde sig i ! –Først : At være off. ansat betyder, at det er andre, der forsørger dem ! –2nd. AT: De ikke løber nogen risiko –men tværtigmod –lever i en beskyttet kuvøse (modsat det selvstændige erhvervs-liv)—For det 3die ! Så skal samtlige direktører og bestyrelses-formænd- incl. chefernes chefer i det rædselsfulde korrupte danske off. system kulegraves ! –Vi starter hos DR. ! 4 milliarder kroner lige ned i foret ! –For en begrænset indsats ! –Generaldirektørinden –hæver statsminister-hyre ! –Uden at have noget ansvar ! –Bestyrelsesformanden i DR –ER lige så korrupt –som vi ser i Post Nord !–Ingen tvangs-skatteborgere behøver fra NU ! –Være loyal imod det extra-ordinære korrupte off. system, der bruger løs af pengene som andre har tjent !—-Een ting er det, at stå midt i en snestorm –i Alperne –med ulvene hylende i vilden sky ! En anden ting er det, at vi er så rasende–så det halve kan være nok ! –OG så tyder alt jo på AT: Danmarks befolkning bliver skiftet ud lige så stille og roligt ! –Medens “kolbøtterne” ! end ikke har opdaget noget-somhelst !

 181. Af J Nielsen

  -

  “Man er desværre nødt til at gentage fakta, indtil pointen siver ind.”

  En misforståelse jeg selv har gjort mig skyldig i. Man er ikke nødt til noget som helst. Man vælger selv.

  Resten af indlægget anser jeg for at være noget eklatant vås. Påstande, der er Greven ud af luften og derefter forsøgt mangedoblet. Repetition har kun den effekt, at skribentens navn bliver associeret med omtalte kampråb, eller hvad man skal kalde det.

  Sig J S-Rasmussen, så tænker jeg straks på et bestemt folkeslag og en luftart. Og omvendt. Det er den effekt gentagelsen har.

  Det er et eksempel mere i blogosfæren. Sig J. Hansen, så tænker jeg straks på pædofili. Ustandseligt bliver emnet bragt på bane. Samme fantasi, samme boldgade.

  Vil man undgå det, så kan man lade være med at trampe og trampe og trampe rundt i det. Med slet skjult fornøjelse.

  Overdrivelse fremmer forråelsen, og repetition fremmer fordummelsen.

 182. Af J Nielsen

  -

  À propos.

  Der var det her britiske quizprogram, med en ældre præst i panelet. Emnet er marin transport, og præsten demonstrerede velvilligt sin viden om en bestemt slags lille tønde, som gik under betegnelsen “firkin”.

  Forklaringen, som bl.a. indeholdt navnets etymologi, blev noget roundabout, og det lykkedes undervejs den stakkels mand at anvende ordet “firkin” 12-15 gange. Så greb quizmaster ind:

  “You really like to say that, don’t you?”

  Let them Fry.

 183. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et fessor citat fra UEJ blokken:

  “Og, jo, jeg tror faktisk, at jeg, og dem, der er på min linje, er bedre begavet end de fleste af jer højrenationale.”

  Det kan man sgu da kalde at pudse glorie, så det vil noget. Eller alternativ – hvad det nu ellers er, fessoren sidder og pudser . . .

 184. Af Anus Ribber Anussen

  -

  Det bliver bedre og bedre… 🙂 🙂 😉

 185. Af Jorn D.

  -

  Det er helt i orden NPL – og jeg har stor respekt for dit CV – på papiret en af “Danmarks sønner”
  men
  som medlem af hjemmeværnet siden 1970, så er jeg dybt rystet over din “svenske” indstilling
  med
  udfald imod alle, der holder af Danmark
  ved
  at “punke” alle der holder lidt af Danmark og ved, at nedgøre alle forsøg
  på, at forhindre “multi, kulti, koster kassen kaos” i Danmark

  Du fremstår som en “muldvarp” i fremmed tjeneste, som medlem af de synagogale radikale venstre
  der
  syntes at “leve for, at ødelægge Danmark” og hvis “våde drøm” er:
  “at åbne Grundloven og lukke kongehuset, Folkekirken og Hjemmeværnet”
  men
  rigtigt jeg er “out of order” – jeg ved det godt, men det er for sent nu – job som
  elektriker, ingeniør, Eksportingeniør, Salgs-og Marketing Direktør og 2x Direktør og nu
  pensioneret direktør – men i det private kaster det ingen ordner af sig og ej heller
  med samtidig 15 år som frivillig fagteknisk parlamentariker i Ingeniørforeningen IDA,
  med at arrangere kurser i Salg og markedsføring, ledelses modeller, regnskabsanalyse,
  sløring af regnskaber (afsløring), BPR og Køb og Salg af virksomheder

  jeg kan fortælle dig “halvsvensker”, at min erfaring som afdelingsleder af 2 af 4 afdelinger
  i et svenske firma i DK er, “det er ren stein bagger” som svenske Post Nord nogle banditter
  men
  tidligere som rep. for Bofors Elektronik en stor fan af det svenske folk, men forstår ikke,
  at de ikke gør oprør imod deres ledere
  men
  min hustru efter at have været Danmarks yngste selstændige damefrisør i 6 år fik job i staten,
  i 34 år, fik 12 i Nationaløkonomi på forvaltningshøjskole og endte som afdelingleder i
  regnskabsafdeling stort ministerium i høj lønramme med ansættelsesdiplom
  underskrevet af Dronningen !
  (så glem alt om fortsat, at fortælle, at lønnen er mindre indenfor staten )
  ja
  OK – det er bedre at være i den blå bog end at være i den “blå vogn”
  mvh
  ironi.mus

 186. Af b niel

  -

  Nu er l em che jo en meget forhenværende professor, og iøvrigt giver teologi vel ikke indsigt i politik og samfundsforhold. Så smykker l em che sig ikke med påklistrede påfuglefjer? Hvad statsbankerot angår, kan en sådan være både økonomisk, moralsk, mental, intellektuelt og kulturel. På de sidste fire punkter er statsbankerotten i fuld gang. Og den økonomiske er nok ikke så langt væk som den fhv. professor påstår. Nu er man igang med den 125.. eller 127. sparerunde på velfærds- og sundhedsområderne. De lovede superhospitaler er ved at udvikle sig til afpillede og ynkelige rester i forhold til de oprindelige løfter, forsvaret ligner en nedbrændt negerlandsby, postvæsnet er nu et fallitbo, skattevæsnet forærer milliarder væk til svindlere trods masser af advarsler, hele infrastrukturen er under nedbrydning, og regeringen/partierne har travlt med at forære arbejdspladserne og arvesølvet (danskernes fælles ejendom) væk til lyssky foretagender og tvivlsomme postboksfirmaer tusinder af km fra DK. Sidst blev danskernes beskyttelse mod smitsomme sygdomme (serum og vacciner) solgt til en saudiaraber med islamiske venner. Iøvrigt er le mche jo fra den radikale sekt, så hvor stor er hans troværdighed?
  Hans nedladenhed er ihvertfald større.

 187. Af Jorn D.

  -

  Det er vist Naser Khader, der har lavet mest kage for regeringer
  nemlig
  foreslåede burka forbud var solgt forkert og et desperat C-foreslag – pinlig for regeringen
  og
  Naser Khader fortalte, at syrere alle var veluddannede – pinlig usandhed
  og
  Naser Khader fortalte, at alle syrere medbragte dyre smykker – pinlig usandhed

  Naser Khader har derved igen og igen lokket regeringen og især Inger Støjberg ud i noget “snavs”
  men
  den seneste Inger Støjberg kage fik tiltænkte opmærksomhed
  men desuden med
  det forventede moraliserende angreb fra især de synagogale radikales Zenia Stampe:
  “Inger Viser afstumpethed hun ikke blot udviser og ikke blot blåstempler men også promoverer
  . . . stramninger nødvendige, men man bør også viser medmenneskelighed”
  ja
  her vælger en synagogal radikal politiker og deres synagogale Ekstrablads chefredaktør
  som sædvanlig og som en del af deres strategi, at altid lægge negative motiver i alt
  hvad Venstre kommer med ! (vender tilbage til dette)
  og
  Marcus Knuth forsvarede sig kun med: “vi vil nedbringe antallet som vi lovede”
  ja
  i min studietid havde vi et ordsprog, når noget gik galt:
  “det betyder ikke noget for en adelsmand”
  senere
  “det betyder ikke noget for os fremmedarbejdere”
  men
  fejringen med kagen var for de 2 sidste stramninger, for begrænsning af imamers muligheder
  for indoktrinering af herboende muslimer.

  Marcus Knuth skulle selvfølgelig i stedet have spurgt om alle ikke syntes
  at
  den længe eftersøgte begrænsning af imamers muligheder for indoktrinering, var værd at fejre
  men
  det er selvfølgelig ikke nemt, når de synagogale politikere og medier vender alt til negativt

  ironi.mus

 188. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Det danske folk ´s værdikamp ” –De offentlige griske direktører –og bestyrelsesformænd ! –Bliver dømt af “Folkedomstolen ” ! –OG den kender ingen nåde ! –Det-her med million-lønninger til off. ansatte skal kulegraves ! –De kan vente AT: Folkedomstolen ! Den giver ikke kredit ! –Kender heller ikke nåde ! –Blyanterne er spidsede –OG vi er så klar ! –De bliver fældet een efter en ! –De off. direktører –departement-chefer –og bestyrelsesformænd /MK !–Deres Strandvejsvillaér tilhører de skatteborgere som de har snydt så vandet driver !

 189. Af b niel

  -

  PS: Folkets ejendom, værdier for over tusind millioner kr. blev solgt for 15 millioner kr. Til Saudiarabien. Hvorfor skulle statens seruminstitut absolut sælges? Hvorfor godkendte V, K og DF den komplet forrykte handel? Er der noget der stinker? Hvorfor har man slagtet postvæsnet, forsvaret og store dele af den sociale velfærd? Hvorfor er hundredvis af skoler, hospitaler, skadestuer, biblioteker og meget mere blevet lukket/afskaffet? Hvor mange lån har S og V hentet i udlandet? Hvem skal tilbagebetale lånene? Hvorfor smadrer Borgen løs på alt, fra kernefamilierne til borgernes livsglæde, helbred og sikkerhed?

 190. Af ole h

  -

  Det er bemærkelsesværdigt at de røde feminister forråder både deres landsmænd og deres medsøstre. I Tyskland er merkel åbenlyst ligeglad med at hendes migrations-politik har ført til overfald på tusindvis af kvinder, der er blevet slået, sparket, voldtaget, knivstukket eller myrdet. I Sverige er feministerne også ligeglade med hvad deres medsøstre påføres af lidelse og død. Både i Tyskland og Sverige ønsker pladderhumanisterne at fortsætte importen af krævende, voldelige, utaknemmelige, agressive og skumle typer samt potentielle terrorister. Se 24nyt.dk, den korte og snaphanen samt you tube: merkels migrant crisis/one year on/what next.

 191. Af Gert Hansen

  -

  Citat: ‘..“…problemet ligger ikke i religionen, men i det menneskelige sind.”.

  Da al religion er menneskeskabt, stammer de altså alle fra ‘det menneskelige sind’, og man kan derfor ikke skelne de to begreber ad.

  Da ‘det menneskelige sind’ i mange tilfælde er problematisk, er det ikke underligt, at religioner også kan være problematiske. Det gælder i hel overvældende grad de tre monoteistiske religioner, og specielt kristendom og islam.

  Kunne man forestille sig religion uden mennesker? Næppe. Det giver ingen mening. Kunne man forestille sig mennesker uden religion? Sagtens. Mennesker ville i så tilfælde godt nok mangle noget at komme op at slås om, og terrorisere og tyrannisere anderledes tænkende med, som det er sket i flere tusinde år, og det ville de nok også råde bod på. Faktum er, at religion stadig er et emne for krig – spørg blot den tyrkiske udenrigsminister.

  Hvor kristendom i Vesteuropa dog har tabt pusten det sidste halve århundrede, er det sidste desværre ikke tilfælde med islam. Hvilket åbenbart afstedkommer visse problemer forekommer det.

 192. Af Nils pede Limbæ

  -

  Nu har jeg snart brugt en halv rulle til at tørre min røv med og der bliver ved med, at være gevinst! Hvad skal jeg gøre?

 193. Af ole h

  -

  Også mange danske politikere, journalister og bureaukrater har blod på hænderne. Politikerne pga. deres sundheds- og velfærdsforringelser og deres import af kriminelle…. journalisterne for deres støtte til asocial og folkefjendsk politik……..og bureaukraterne/juristerne for deres medvirken til smadringen af familierne, hvor skilsmisse-procenten nu er 70-75%. Det feministiske skilsmissebureaukrati har i årevis hånet og nedgjort mænd/fædre, mens børnene har været retsløse og er blevet udnyttet som sugerør ned i statskassen. Den smadrede/splittede og nedtromlede familie er de radikale klikers ideal. En opgørelse vil vise utallige tragedier og knuste skæbner i de radikale fascisters kølvand. De har blod på hænderne og helt op til albuerne. Den politiske “elite” synes ramt af epidemisk hjernebetændelse. Eller er der tale om massiv dumhed og moralsk råddenskab? Uafbrudt pisses der på danskerne. Af vores demokrati, borger- og menneskerettigheder er i praksis kun nogle sølle rester tilbage.

 194. Af Niels Lemche

  -

  Mikkel Andersson, kan vi ikke blive fri for den latrinære, som er dukket op igen. De indlæg kan alle vist godt undvære, derom er vi nok alle enige.

 195. Af Niels Peter Lemche

  -

  B NIEL , måske måske ikke, men deltagelse i politik på forskellige niveauer lærer nu en en del, det være sig universitetspolitik gennem fyrre år og samspillet med ministerier, eller forsvarspolitik som medlem, og til sidst formand for hjemmeværnets landsråd, som studenterpolitiker i 1960erne. Tja, jo, jeg tror, at jeg er skolet nok. Det lille parti, jeg er medlem af i Sverige føjer så lidt til.

  Hvilke meriter giver dig kvalifikationer til at dømme, om andre har politisk erfaring? Sikkert ingen. Ellers kunne du ikke skrive dit sniksnak.

 196. Af Einar Slot Hansen

  -

  Dræb, bank, tæsk eller giv dem store skade de skal leve med resten af livet de røde svin der har infiltreret bloggen.. Dig med lorten i røven kan stikke den længere op fuck dig dit røde svin..

 197. Af b niel

  -

  Er islamismen en religion? Er der ikke nærmere tale om en idelogi på linje med na zis men og kommunismen? Hvorfor har mange ateister travlt med at nedrakke deres egen kultur? Uden kristendommen havde Europa været en fattig og barbarisk verdensdel. Det var de kristne der slog de invaderende muslimske hærskarer tilbage i en række blodige slag i Middelhavet, Østrig og Spanien mv. Uden denne modstandsvilje var millioner af europæere blevet udryddet, og resten gjort til slaver.

 198. Af bo j

  -

  Den latrinære blogger er sikkert en ondskabsfuld tosse/ afstumpet nar/ fascistisk psykopat eller en sølle sinke som aldrig har evnet at forstå at en debat bør føres med argumenter. Men da hans perverse indlæg er værdiløse og i strid med alle B.s debatregler, bør han slettes.

 199. Af Axel Eriksen

  -

  Hvad er det, der sker i det offentlige?

  Kan overhovedet intet fungere? DSB kan ikke overholde sine togtider. Måske skulle foretagendet overgå til drift en dag pr. uge i lighed med det såkaldte postvæsen – nu kaldet “Post Nord”.

  Ja undskyld mig, der kun har en økonomisk uddannelse på et rimeligt niveau, at stille spørgsmålet:

  Hvordan og hvorfor skal man lave en “sparerunde” i “Post Nord”, der skal finansieres med 2.300.000.000 DKK?.

  Hvorfor fyre tjenestemandansatte – der skal have godtgørelse/løn i mindst 3 år og vel have pension derefter – der må vel have været andre ansatte i organisationen, der kunne “ofres” nu, hvor det private erhvervsliv står og råber op om mere arbejdskraft!

 200. Af jørgen p

  -

  De fleste danske partier er lige til lossepladsen. Det eneste de leverer til vi danskere er svigt, tosserier, ulemper, ulykker, forringelser, forbrydelser og svinestreger. Læs 24nyt.dk og snaphanen. Se hvordan uroligheder, gadekampe, vold og mord nu hærger svenske byer, efter at rødstrømperne, feministerne og pladderhumanisterne har haft magten i flere år. Snart vil det være det samme hos os.

 201. Af P Christensen

  -

  I 60ernes TV satire HovHov havde herlige Buster Larsen en monolog, hvis slutreplik desværre er sørgeligt aktuel idag:
  LORTELAND.
  Hvordan er det lykkedes at gøre et tidligere, billigere velfungerede samfund
  til et nuværende, langt dyrere og dysfunktionelt samfund?
  Svaret er blandt andet: elitisering/akademisering og et fejlslagent socialsystem,
  herunder fejlslagen indvandring.

  Det nu tidligere velfungerende er ødelagt: DSB, postvæsenet, SKAT, kommunerne osv.
  De er udsultet for af finansiere et voldsomt ekspanderet socialsystem, som endog har importeret
  sociale klienter.
  Alt dette har medført stadigt større bureaukrati og administration.
  Ønsket om højere uddannelse har også medført et overskud af akademikere,
  der kun kan opsuges af det offentlige, hvor de kan opfinde deres egen eksistenberettigelse.

  Vi brandbeskatter det eneste værdiskabende – arbejde – for at betale folk, herunder især
  udefrakommende, for at lave ingenting.
  Vi betaler naturligvis også, hvis skatteunddagende spekulanter ryger på røven.

 202. Af Niels Lemche

  -

  P CHRISTENSEN. altid disse jeremiader: alting går ad H… til. Og så ser man sig omkring i det danske samfund, og egentlig må man konstatere, at det går ganske godt. Det er rigere end nogensinde, der er nærmest fuld beskæftigelse, økonomien buldrer derudaf. Egentlig er der så lidt at brokke sig over, at det i sig selv er nok grund til, at man brokker sig. Vi er superforkælede.

  Men det ville klæde dit indlæg, hvis du var en smule konstruktivt. Nu ser man som sædvanlig gale på akademikere og medlemmerne af den såkaldte intellektuelle elite. Det med akademikerne kunne man have gjort noget ved for længe siden. Der er ingen problemer med at optage et stort antal unge mennesker på bachelor (BA-) uddannelserne. Den er treårig. Men derefter skal de så at sige alle videre på kandidatuddannelsen (KAN). Er det ikke der, filmen knækker. Jeg synes at huske, at da man lavede dette BA-KAN-system, var det meningen at 50% af BAerne skulle videre til KAN, og af disse skulle så 50% videre på ph.d.-uddannelser. Nu sender man langt de fleste videre til KAN og har ikke penge nok til ph.d. Ideelt vil en BA være omkring 22-23 år gammel. Det er vel her, at mange, måske de fleste skulle videre i erhvervsuddannelser af forskellig art. De skal næppe være tømrere eller murere, men stadig, der er rigeligt brug for mellemlederne overalt i samfundet. Egentlig tror jeg, at f.eks. englænderne har været langt mere rede til at udnytte den akademiske arbejdskraft. De store firmaer kan nok bruge dem, hvis bare de får lov til selv at uddanne dem videre. Det er jo ikke mennesker, som er en byrde for samfundet, men ressourcepersoner, som der er masser af muligheder i.

  Det er egentlig bare at tænke lidt konstruktivt: Vi har de og de ressourcer. Hvordan udnytter vi dem bedst? Idet vi hele tiden husker på, at det er levende mennesker, som også har krav på en meningsfyldt tilværelse.

 203. Af Niels Ulstrup

  -

  De fleste på bloggen kan godt lide Støjberg de er sansynligvis Murer eller Tømre
  Vi er så nogen der har lov at svinge os lidt højere op
  Udsigten fra træets top er lidt bedre end ar rende rundt nede på skovbunden

 204. Af Helge Nørager

  -

  Niels Ulstrup, det var dog en trist og nedladende generalisering af håndværkere, samt en god portion glorie pudsning.

 205. Af Niels Juul Hansen

  -

  @P. Christensen

  “I 60ernes TV satire HovHov havde herlige Buster Larsen en monolog, hvis slutreplik desværre er sørgeligt aktuel idag:
  LORTELAND.”

  Enig. Det var utroligt morsomme monologer.

  Idag findes den samme type på diverse debatfora – også her på berlingske.

  Ingen nævnt – ingen glemt.

 206. Af Niels Juul Hansen

  -

  @NILS PEDE LIMBÆ

  “Nu har jeg snart brugt en halv rulle til at tørre min røv med og der bliver ved med, at være gevinst! Hvad skal jeg gøre?”

  Du må bare erkende, at du er fuld af lort.

  Se mit ovennævnte indlæg.

 207. Af Flemming Lau

  -

  Niels Ulstrups højpandede bemærkninger, om håndværket anskueliggøre desværre hvorfor så få unge vælger en håndværksmæssig uddannelse. Han er efter al sandsynlighed, selv et offer for Peters princippet, og er avanceret til stilling, hvor han nu er inkompetent, som viceskoleinspektør. Overproduktion af humanister har altid været opskriften på oprør og det har ført dette ellers vidunderlige samfund på vej til afgrunden.

 208. Af Flemming Lau

  -

  Niels Ulstrups højpandede bemærkninger, om håndværket anskueliggøre desværre hvorfor så få unge vælger en håndværksmæssig uddannelse. Han er efter al sandsynlighed, selv et offer for Peters princippet, og er avanceret til stilling, hvor han nu er inkompetent, som viceskoleinspektør. Overproduktion af humanister har altid været opskriften på oprør og det har ført dette ellers vidunderlige samfund på vej til afgrunden.

 209. Af Lars Petersen

  -

  @ Flemming Lau.

  Det er ikke kun håndværket som fravælges, men derimod markeds relateret aktivitet, idet
  midlerne, samt kunstig jobstabilitet mv., er skabt + fastholdt, via syg genvalgs-spekulation.

  FORDEL VED MARKEDS-IMMUN AKTIVITET:
  1. Jobstabiliteten er langt bedre, da skatten er lønnen, hvorpå indtægten ses tvangs-sikret.
  2. Gage og goder, skabes ligeså (uden for markedet), via finansministerens godkendelse/r.
  3. Man kan spekulere i de centralt placeredes genvalgs-spekulation, som beror på skatterne.
  4. Man ses aldrig udfordret på moral og forretning, da pressens ansatte, selv er en del heraf.
  5. Grundet pkt., 1 – 4, kan man aftale de mest horrible ordninger til sig selv, via andres lommer

  Hvad angår håndværkerne, er disse et dårligt eksempel, da denne gruppe, ligeså er smurt ind i
  alt fra vedligehold af en (kunstig) kolonorm offentlig bygningsmasse, offentlige anlægs invst.
  såvel man gudhjælpemig kan inddrive kunstig skatteløn via “håndværker-ordningen” oveni..

 210. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “En storm i et glas vand ” ! –Lars Seier´s forargelse over Ingers kage ! –Kan vi ikke tage alvorligt ! –Manden har ganske enkelt humoristisk sans !!!!—OG, han gemmer sig bag en spinkel kvindes ryg, når han klart udtrykker ! At, der skulle meget skrappere foranstaltninger til, –hvis det skal batte noget ! –Han mener jo ganske enkelt AT: Stramningerne er for lidt –for få –og for pivede, hvis vi skal slippe for alle de mere eller mindre sorte mænd fra det middelalderlige Mellemøsten/Afrika skal stoppe med, at ødelægge vores land –med deres rædselsfulde kultur/religion ! –Kort sagt ! –Der skal meget –meget skrappere foranstaltninger til “end en kage-fejring ” –Der er ingen, der siger AT: Fordi Lars Seier har mange penge ! –Så er han også “en humoristisk spasmager ! –Lars Seier skulle hellere bruge tid på, at komme i Folketinger med samt alle hans andre rig-mænd, der har tjent pengene på ærlig vis ! –Så vi kan få hele denne redelighed med “inkompetente kolbøtter ” Sat på porten !–Længe leve “humoren” ! –Det er kun rige dumpapper, der ikke kan se Ingers fiffige udtryk i ansigtet –Det formidable gode billede af den kvikke rødhårede jyde ! –Er det sidste vi husker inden vi lukker og slukker ! –Bon nuit ! allors !

 211. Af jørgen p

  -

  Socialkammeraterne fik jo i tresserne nogle idéer om at alle skulle uddannes til akademikere, uanset om de havde evnerne eller ej. Så sænkede man optagelseskravene, og studentereksamen blev devalueret, så nærmest enhver kunne klare at blive student eller studine. Det har naturligvis givet bagslag. Og vi ser nu hvordan store flokke af halvtosser og middelmådigt begavede dominerer på områder, hvortil de aldrig burde have haft adgang.
  Og en stor del af vores politikere er dårligt uddannede, de kunne vel ikke klare selv de sænkede krav, er aldrig blevet færdige, og er alt for unge.

 212. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! Danmarks rénome i udlandet !! –Så er det ikke “den smukke kvinde med kagen” ! –Man bliver forarget over MEN : De skidefulde unge, curlinger, der kunne sno politikerne omkring deres lillefinger !—Det lille land nordpå –er kun som en knappenål i en høstak af “forretningsfolk, der gør deres hoser grønne” –Det hele handler om penge –penge –og endnu flere stinkende penge !–Hvem siger, at, hvis folk er gode til, at tjene penge ! –Så er de også gode til, at skrive geniale texter ? –NIX – NEJ ! –Gå længere ud på landet ! –Vi bliver ikke imponérede over “folk med mange penge ! –Det er måske det største plus i vikingernes kultur ! “

 213. Af jørgen p

  -

  Kl. 08.03 forsøger l em che endnu engang at sprede forvirring og misinformation. Den naive l em che ser alt gennem tykke radikale brilleglas, plus at han har iført sig store skyklapper… hvorfor han ikke kan få øje på at der foregår noget negativt, uhyggeligt og katastrofalt i Sverige og Danmark. Alt er tværtimod fint og herligt, iflg. den naive eller købte professor. Men se så 11.33 den 16. ds. ovenfor, eller se snaphanen, den korte og andre netaviser om hvad der foregår i Sverige og Danmark.

 214. Af Lars Petersen

  -

  @ Jøren P.

  Du har ret i det du siger, men kan “desværre” oplyse, at virkeligheden er langt mere ulækker.

  1. Hovedparten af uddannelserne i Danmark, (især de lange), er bundet til off. virksomhed.
  2. Over 50% af de akademiske udd., er direkte offentlige =markeds-immune jobaktiviteter.

  3. Medtages de off. leverandører, og næste led med, samt skatteorienteret salg, såvel direkte
  skattesubsidierede erhverv mv., jaaaarmen jarmen, så er her “groft sagt” næsten intet tilbage.

  4. Tillæg nu alt det du IKKE fik med.. nemlig antallet af IKKE-udnyttede, men alligevel 100 %
  skattebetalte uddannelser, de som springer fra, dør og rejser, Dansk betalt, men udenlandske
  ansøgere, og du står med en vitterlig mesterlig, kolonorm nationaløkonomisk fadæse af rang.

  5. Endelig.. se på antallet af “såkaldt” højtuddannede i Danmark, versus de komiske væksttal.

  6. Endvidere, har vi selve driftsprisen Danmark, versus faktuel leverede, kontra efterspurgte,
  hvortil det skal anføres, (det du ved), nemlig.. at Sygehussektoren” UBETINGET udgør no one,
  men alligevel kan man kun mønstre en 19 plads, versus højeste driftspris, bundet til velfærd.

 215. Af jan ulrik friis

  -

  /tak til Kim Kaos – 16. marts 2017 08:38,

  Klar tale fra Kim, kort og præsist, sådant skal det være,
  burde stå som en del af dansk grundlov, i det mindste nødlov indtil Danmark og omliggende lande igen bragt iorden.
  Vi er i en nødretsituation, hvorfor er Danmark ikke forlængst sat i untagelsestilstand, og nødlov, at ikke svenske-tyske-franske-græske-norske- italienske-belgiske-hollandske……middelalderlige mellemøstlige tilstande af vold og terror også overtager og hærger Danmark!

  Ikke flere tomme ord, ikke mere tid at spilde, Kim Kaos – 16. marts 2017 08:38 siger det kort og præsist:


  Luk grænserne
  100% asylstop
  krav om 100% selvforsørgelse
  ingen familiesammenførelse.”

 216. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Værdikampen ! –Asger Aamund siger : Hvis jeg var gravid ! –Det kan han jo ikke blive ! –Så det er så let, at være bagklog ! –Men i virkeligheden er mændenes største fordel AT: De ikke kan blive gravide ! Nemlig Så ville d ´herrer komme til, at føle AT: Børn er en klods om benene –Er en forhindring for, at blive tilbudt de mest spændende jobs –med mange rejsedage –o.s.v. ! Kort sagt Opfind venligst AT: Det skal være muligt for mænd, at blive gravide !!! –genialt ikke sandt ?

 217. Af Axel Eriksen

  -

  Kære Teddy/Lonny!

  I sandhed genialt – kvinderne har jo fundet ud af at få deres ønskebørn uden fysisk kontakt med en mand!

 218. Af Nils pede Limbæ

  -

  Fik lagt en morgen bæ i verdensklasse her ved 6.30 tiden. Er stadig lidt kvæstet over kampen her til formiddag.. Men hvad fanden, det er week end.

 219. Af Axel Eriksen

  -

  Det må være meget afgørende for ligestillingen, at mænd har ret til et barn – helt for sig selv – uden indblanding af en mor!

 220. Af Axel jeg lugter Eriksen

  -

  Nils pede Limbæ
  Som sagt om det du skriver så fik jeg født en lille Bruno uden min mor blandede sig på morgentoilette. Kan selv tørre mig nu. 🙂

 221. Af Lars Petersen

  -

  @ JAN ULRIK FRIIS.

  “Ikke flere tomme ord, ikke mere tid at spilde”.

  Ha ha.. du vil ikke høre andet end ord og tidsspilde i laang tid fremover.. selv når man stopper
  indvandringen, endsige måtte begynde at skippe nogle af dem ud, er her allerede lukket så
  tilpas mange ind, at deres fertilitets-speed, ophæver dette, = status Q = vækster op igen igen.

  LOVGIVNINGEN FOR NATIONAL HOMOGENITET:
  Som jeg har sagt det før, er her kun en ting at gøre.. nemlig: once and for all, at udforme en nat
  -tional lovgivning, som beror på det fakta baserede, da vestlige nationer, max kan absorbere
  godt 2,8 – 3,5% med muslimsk observans, hvorefter problemer og omkostninger forværres.

  Problemet er imidlertid, at mange vil være imod, hvorfor man indføre “ET ÆGTE DEMOKRATI”,
  hvilket vil sige, at de som er imod, selv må betale omkostningerne, plus deponere et endog
  anseeligt beløb for fremtidig omkost. da man ellers kan overføre egne holdningers omkst.,
  til både nulevende, (altså i næstkommende år), men sandelig også de som end ikke er født.

  De som er FOR den nationale homogenitet.. skal derimod betale for reetablerings omkst.

  Men problemets grundlæggende fundament er fortsat, at i bliver ved med at dyrke denne
  økonomiske tvangs-integrering, i stedet for stærk segregering, hvilket Hassan & Co., åbenlyst
  kapitalisere på, hvad enten vi taler evigheds-barsel,. førtidspensioner, etc. etc. etc., hvorfor
  jeg endnu igen skal henvise til darwinismen.. idet i blot var komisk for svage og ubegavede,
  og derfor, ud fra en fuldt ud naturlig selektion, bare ikke vare bedre værd.. Længere er den ik.

 222. Af Nils pede Limbæ

  -

  Axel jeg lugter Eriksen du er bare den sejeste bæpusher jeg kender… Du er en gud.
  Underviser du stadig i penis piercing ?

 223. Af Flemming Lau

  -

  Lars Petersen.
  Ja det er til syvende og sidst et spørgsmål om moral. Finanssektoren der fik det stillet sådan an, at uanset hvordan konjekturene gik, ville de vinde profit. Eldoradoet var så hæmningsløst til sidst, at de periodevis spekulerede mod forskellige dele af egne investeringer, for at maksimere profitten. Så endte det med nemisis og politikerne fik nu større magt, og kunne i højere grad spekulere i genvalg med diverse offentlige investeringer og lidt krummer til boligejerne via håndværkerordningen. Men hvormeget af det, kunne aflæses hos den enkelte håndværker? Entreprenørene sugede en masse østarbejdere til. Fagforeningerne hilste udvikleren velkommen, bare østarbejderne fik overenskomstmæssig løn, hvilket når det kom til stykket ikke holdt i virkeligheden. Andre steder outsourcede firmaerne. Tilbage står håndværkeren og venter på at der kommer et lille opsving så de kan komme ud og virke igen efter næsten 10 års “tørke” Samfundssind ..? Ja for det globale samfund. Per Stig Møller fra K, har været ude at advare at der kan komme en modreaktion. Arbejderen vil ikke finde sig i atter at skulle se sig selv som daglejer!

 224. Af Axel jeg lugter Eriksen

  -

  Nils pede Limbæ
  Ja jeg underviser stadig i penis piercing Der er nogle ledige pladser tilbage på aprilholdet, nogen interesse?

 225. Af jan ulrik friis

  -

  Lars Pe tersen……sagen den at Danmark må være konsekvent, vil danskerne Danmark?

  Tanken om et 100% asylstop ligger godt i magen, gør glad, en god start, vi skal give Støjberg helt frie hænder at udføre det der skal til for at Danmark kommer helskindet ud af migrationkrisen.

  Støjberg skal ikke være bundet af konventioner der nu truer nationalstaten Danmark, der er absolut intet ondt i at alle islamister komme hjem til deres hjemlande, de har godt af at arbejde og genopbygge deres hjemlande, det onde består i om de får lov at forblive i Danmark, det er for ondt, nu har vi set vold og terror nok at det rækker for vores generation, det er vi skyldige ikke at overføre til næste generation, nu taler vi ren overlevelse det danske folk, altså ikke mere forståelse og snak, men giv Støjberg helt frie hænder.

  Fri os for konventioner der truer nationalstaten Danmark det danske folk, Merkel- EU- Godhedsindustrien bryder også selv alle aftaler og konventioner der ikke passer dem, handler istedet til fordel for islamisterne, på tide at Danmark slår kontra, intil Danmark igen i sikker havn, giv Støjberg helt frie hænder!.

 226. Af Nils pede Limbæ

  -

  Meget gerne Axel jeg lugter Eriksen, meget gerne. 🙂

  Jan Ulrik Friis du er ansat af russerne har jeg fået læst over på Uffes blog af hjemmeværns Generalen.
  Så du er statsansat af en fremmed magt! wauw hvor sejt…. Er der nogle ledige stillinger?

 227. Af Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD

  -

  Det burde have været gravøl i stedet for lagkage….!

  De såkaldte stramninger er i princippet blot et spil for galleriet. De har jo kun ringe effekt, hvis nogen overhovedet for tilgangen af asylansøgere til landet.
  Årsagen til den faldende tilgang til Danmark i det officielle asylansøgerantal har det seneste års tid været EU´s aftale med Tyrkiet.
  Men meget værre ser det ud med antallet af familiesammenføringer (fra lande som erfaringen viser er uintegrerbare for hovedpartens vedkommende) for slet ikke at nævne den illegale tilstrømning til Danmark.
  Det taler integrationsministeren naturligvis ikke om. Det ville jo trække nogle gevaldige samfundsmæssige problemer frem i forreste række.
  Rockwool Fondens Forskningsenhed estimerede fx antallet af illegale indvandrere i Danmark til 32.700 for nogle få år siden. Tallet er næppe blevet mindre.
  Disse personer skal jo have noget at leve af, hvilket vil sige kriminalitet, tiggeri , sorte job osv.

  Norge har netop udsendt resultatet af en undersøgelse, der viser, at den fejlslagne udlændingepolitik (som Danmark jo også har ført i 30-40 år) koster 60 milliarder Nkr. pr. år.

  Der har været talt længe nok. Endda mere end rigeligt. Der er brug for den nødvendige handling, hvis problemet grundlæggende skal løses.
  Der mangler politisk lederskab i Danmark.

 228. Af Jorn D.

  -

  Det næste bliver vel, at man ikke må fejre en børnefødsel med kaffe og lagkage
  fordi
  det kunne fornærme nogle, der ikke kunne få børn
  eller
  ulykkeligvis havde haft en abort !

  ironi.mus

 229. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Værdiér ! –Vi glæder os til AT ” Larsmangepenge” Kommer i Folketinget ! –Så vi andre kan se frem til en rolig og tryg alderdom ! –Man kan også kalde dem “Larsenmangepenge” Ikke sandt ? –De sidder jo med nøglerne til løsningen på danskernes utryghed ! –Appropos “nøgler ” –Så forsvandt de langt nede af Snebjerget !–Så vi måtte sove inde hos naboén i nat ! –Men, nu er foråret på vej ! –De små murmeldyr har fået unger ! –Og de travle murmel-mødre har sletikke øjne for vores frokost mere ! –Nu skal der producéres mælk i lange baner ! –OG det kan der kun gøres med “masser af grønt ” Så “mini-murmelerne” kan vokse sig store og frække ! –Bon été ! Courage allors !

 230. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære Teddy, husk mig på, at jeg om en fem seks uger skal fortælle dig, om der er kommet ørneunger i vore revirer heroppe. Men du har så evigt ret. Der er så mange gode ting at tænke på og iagttage, at vi bare skulle være taknemmelige over at få lov til at være her. Også selv om sneen vælter ned i dag.

 231. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære Teddy, husk mig på, at jeg om en fem seks uger skal fortælle dig, om der er kommet ørneunger i vore revirer heroppe. Men du har så evigt ret. Der er så mange gode ting at tænke på og iagttage, at vi bare skulle være taknemmelige over at få lov til at være her. Også selv om sneen vælter ned i dag.

 232. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære Teddy, husk mig på, at jeg om en fem seks uger skal fortælle dig, om der er kommet ørneunger i vore revirer heroppe. Men du har så evigt ret. Der er så mange gode ting at tænke på og iagttage, at vi bare skulle være taknemmelige over at få lov til at være her. Også selv om sneen vælter ned i dag.

 233. Af Niels Peter Lemche

  -

  JØRGEN PEDERSEN – 17. MARTS 2017 10:28, ja, rønnebærene har altid været sure. Min dybeste medfølelse. Mit sædvanlige spørgsmål: Hvad har du gjort for dit land?

 234. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  ASH er også begyndt at censurere…

  At man føler sig krænket er på ingen måde et bevis for, at man er et særligt etisk, eller følsomt væsen.

  Psykopater kan også føle sig krænkede, og de føler sig berettiget til at true andre, eller begå vold imod dem, for at få dem til at udvise respekt -og makke ret iøvrigt; dsv.s betale beskyttelsespenge, yirza o.l….

  Følelsen af, at man er blevet krænket, er altså på ingen måde et bevis på, at man er faktisk er blevet forudrettet.

  “Mænd af ære”, dvs. mafiosoer, er æreløse forbrydere, der er nødt til at true sig til respekt, fordi det er den eneste måde, de kan opnå at blive respekteret på, fordi de har valgt en basalt set æresløse måde at leve på.

  De gør krav på en respekt, de ikke har fortjent, og derfor er de nødt til at bruge vold og trusler, for at forsvare deres “ære” mod “krænkelser”.

  Det samme gælder fundamentalistiske islamister, der mener, at deres gud giver dem ret til at voldtage mindreårige sexslaver, og gøre medlemmer af religiøse mindretal til slaver.

 235. Af jan ulrik friis

  -

  Nils pede Limbæ – Nu er Uffes koldkrigsblog vel ikke ligefrem stedet at hente sine informationer, med mindre du samler affald!
  Angående ledige stillinger, ser dine kvalifikationer fuldt ud rækker til som statsansat i Statsradiofonien: DR dets landsdækkende propaganda kanaler, jeg vil endda mene du for DR er overkvalificeret!

 236. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB S. RASMUSSEN, desværre går det længere end til islamister. Den mellemøstlige kultur er en skam og ære kultur i en grad, som vi vanskeligt kan forstille os. I traditionelle arabiske samfund er det en kendt sag, at mordraten ligger betydeligt højere end i et vestligt samfund. Der er noget man skal undgå. Værst er det, hvis man forelsker sig i en arabisk kvinde — som Rigsfører Knudsen fra Ålborg jo gjorde det for år tilbage (han blev smidt ud af partiet for Rasenschande). Her er der altfor mange eksempler på æresdrab. Pigen bliver dræbt af sine slægtninge, gerne en yngre broder, for at genoprette familiens ære. Det næstværste er, at fornærme en arabers søster, fordi du derved fornærmer ham selv. Sig bare til en araber, at hans søster er en billig luder, og dit hoved ruller ned ad gaden. Eksempel: Zidanes reaktion i forboldfinalen for år tilbage, da en italiensk spiller, der udmærket vidste, hvad der ville ske, fornærmede Zidanes søster. Zidane er fra Algeriet.

  Det er derfor ikke bare rabiate islamister, vi taler om. Det er faktisk et ganske vel beskrevet fænomen, der er langt mere udbredt.

  Men hvem er vi, æreløse og ufrie mennesker. Husk indtil nutiden bar “frie” mænd våben.Nu må man ikke engang have en lommekniv med. Og mennesker uden ære, jo, tag ind på Borgen og se dig om.

 237. Af Jorn D.

  -

  Torsdag aften angreb Zenia Stampe Inger Støjberg på direkte tv:
  “Inger Støjberg blåstempler og promoverer afstumpethed”
  samt
  »Det er ikke tid til at lade champagnepropperne springe og spise Othellokage.
  i betydningen “over andres ulykke”, man skal finde en grimasse, der kan passe.
  og det er en grimasse, der udviser medmenneskelighed.«
  og
  det blev som sædvanligt fejlagtigt udlagt som om, at Inger Støjberg fejrede lidelserne
  hos de der frivilligt havde foretaget en dyrt betalt rejse gennem 7 lande til Danmark
  men
  fejringen med kagen var for de 2 sidste stramninger, for begrænsning af imamers muligheder
  for indoktrinering og radikalisering af herboende muslimer.
  og
  det var især Zenia Stampe fra det synagogale radikale venstre, der førte sig frem

  lad os lige se på Zenia Stampe’s parti og dets politik og traditioner
  ja
  hvorfor er de her og hvad vil de Danmark
  jo
  det synagogale radikale venstre blev oprettet 1905, for at varetage det jødiske borgerskabs interesser
  og det “tilfældigvis”samme år som den Zionistiske bevægelse der arbejdede for oprettelsen af
  en jødisk stat, det senere Israel
  og
  det lykkedes selvom Hitler hadede de forreste Jødiske spekulanter, så endte det med,
  at han udryddede de bagerste: “Ashkenazi jøderne blev til nazi aske”
  og
  i Danmark havde det jødiske borgerskab i månederne op til anden verdenskrig
  middagsselskaber med nazistiske officerer og deres parti det radikale venstre
  var med til at sende 1/8 dels jøder retur – til udryddelse ?
  men
  alle kender dem som dem, der i godhedens navn vil modtage alverdens flygtninge
  men
  alt hvad det synagogale venstre foretager syntes “bestilt”, af fremmede magter
  ja
  de synagogale radikale er internationalister, der prøver på, at svække nationalfølelsen
  i Danmark og starte en verdensomspændende social revolution.
  og
  de synagogale radikale syntes at “leve for, at ødelægge Danmark”
  og deres “våde drøm” syntes at være:
  “at åbne Grundloven og lukke kongehuset, Folkekirken og Hjemmeværnet”

  lad os gøre 2 ting – se på Zenia Stampe’s: “Man skal finde en grimasse, der kan passe”.
  og
  på hvordan de selv fejrer deres højtider/“sejre”
  ja
  lad os bruge fejringen af Jul og Påske, for kristne danskere hhv. synagogale danskere:
  ja
  Den kristne jul og påske fejrer universelle temaer, der tilbyder håb og frelse
  til hele menneskeheden.
  Julen markerer Frelserens fødsel og fejrer vor længsel efter “fred på jorden og i mennesker velbehag”.
  Påsken, som er en mere dyster højtid, repræsenterer løftet om universel frelse gennem Kristi genopstandelse.
  men
  Medens kristne fejrer universel velvilje på deres helligdage, fejrer jøderne historiske, militære sejre over deres afskyede, ikke-jødiske fjender.

  Nær juletid fejrer jøderne Chanukka, en højtideligholdelse af deres militære sejr
  (og blodige massakre) i 165 f.Kr. over deres hadede fjende, Kong Antiochos IV af Syrien,
  der var af græsk afstamning. Til minde om sejren tændes der lys, som skal symbolisere miraklet med de brændende olielamper i det generobrede tempel.
  og
  Når kristne går ind i fastetiden og forbereder sig på fejringen af Kristi frelserværk, fejrer jøderne deres egen påskehøjtid, en højtid, som atter bygger på en fortidig krig mellem jøder og ikke-jøder. “Pesach”, (på engelsk ‘Passover’, den jødiske påske) er en utvetydig henvisning til den nat, da dødens engel “passerede over” jødiske hjem, men nedsteg i deres forhadte egyptiske fjenders hjem og dræbte hver førstefødte af hankøn,
  lige fra nyfødte til oldinge i hele Egypten.
  JA
  Det kan chokere én at indse det, men fejringen af den jødiske påske, det er faktisk
  en glædesfyldt fejring af massemord på børn og på de stærkeste ikke-jøder.
  men
  en glædesfyldt fejring af massemord på børn og på de stærkeste ikke-jøder.
  det
  bliver altid udført, som Zenia Stampe siger: “med en grimasse, der kan passe”
  ja
  hvor hyklerisk har man lov til at være ?

  hvis vi nu var ligeså negative som Zenia Stampe, ja så kunne man vende den
  ligeså negativt som Zenia Stampe:
  “en glædesfyldt fejring af, at de havde fået “lokket” Gud med på massemord
  på børn og på de stærkeste ikke-jøder.

  ironi.mus

 238. Af Axel Eriksen

  -

  Mennesker uden ære – læs blot indlæggene af den latrinære klovn, der nu fører sig frem på denne blog!

 239. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, Jorn D., dine antisemitiske indlæg fortsætter i stor stil, og så er de oven i købet faktuelt forkerte. Hanukka fejres som en lysfest i 8 dage til minde om templets genindvielse i 165 f.Kr. Man fejrer ikke en sejr over grækerne, selv om generobringen af Jerusalems tempelområde var en forudsætning for festen.

  Og påskelegenden har du så også fået galt i halsen. Læst i sin kontekst kommer den som sidste led i Egyptens plager, da Farao skulle overtales til at lade hebræerne rejse fra Egypten, hvor de havde været trælle i 400 år. Der er ikke tale om en fortidig krig, men om en’udfrielse’, en exodus, som 2. Mosebog hedder på græsk. Myten er blodig, indrømmet.

  Men når du så skal til at se på kristne myter og legender, så behøver du ikke ulejlige dig længere end til Johannes Apokalypsen. Tak spids, når Kristus kommer ridende på skyen, skal hedninge udryddes, så mange de er. Du har vel hørt og slaget ved Armageddon, egentlig Har Megiddo?

  Så det slap du rigtig skidt fra i dit had mod jøderne.

 240. Af Lis Sørensen

  -

  Frimurer lemch e af ikke dansk j øde afstamning og betalt hasb ara manual agent fra I s real fremturer her med hans daaglige is rael våben og kalder folk anti-semitisk. Anti-semit broder frimurer lem che hader nemlig palæ stinensere.

  Ps li bak

  På tide aat den forfærde lige liba k der nægter kritikere ytringsfrihed ,fjernes fra hendes statsbetalte luksusoverførelsesindkomst. På tv uafbrudt. Sv in eri med folkets penge….

 241. Af Lis Sørensen

  -

  Frimurer lemch e af ikke dansk j øde afstamning og betalt hasb ara manual agent fra I s real fremturer her med hans daaglige is rael våben og kalder folk anti-semitisk. Anti-semit broder frimurer lem che hader nemlig palæ stinensere..

  Ps li bak

  På tide aat den forfærde lige liba k der nægter kritikere ytringsfrihed ,fjernes fra hendes statsbetalte luksusoverførelsesindkomst. På tv uafbrudt. Sv in eri med folkets penge….

 242. Af Lis Sørensen

  -

  Frimurer lemch e af ikke dansk j øde afstamning og betalt hasb ara manual agent fra I s real fremturer her med hans daaglige is rael våben og kalder folk anti-semitisk. Anti-semit broder frimurer lem che hader nemlig palæ stinensere…..

  Ps li bak

  På tide aat den forfærde lige liba k der nægter kritikere ytringsfrihed ,fjernes fra hendes statsbetalte luksusoverførelsesindkomst. På tv uafbrudt. Sv in eri med folkets penge….

 243. Af Lis4 Sørensen

  -

  Debatten er nu så afsporet i b at tosser som lemche og teddybjørnen diskuttere ikke emne relevante indlæg .

  Kun tosser har nu ytringsfrihed i b. Ingen seriøse indlæg kommer igennem.

  Mindst 3 i denne blog alene i filteret fra mig. Svineri.

 244. Af Lis Sørensen

  -

  Ikke at forglemme v revisoren fra høng. Den skræppende kalkunopdrætter er helt hysterisk.

 245. Af Lis Sørensen

  -

  Ikke at forglemme v revisoren fra høng. Den skræppende kalkunopdrætter er helt hysterisk..

 246. Af Lis Sørensen

  -

  Jorn d

  “Npl en af dks sønner”

  Manden er af tysk katoffelplukker afstamning og j øde schweizisk. Slet ikke dansker.

 247. Af Lis Sørensen

  -

  Jorn d

  “Npl en af dks sønner”

  Manden er af t ysk katof felplukker afstamning og j øde schweizisk. Slet ikke dansker.

 248. Af Jorn D.

  -

  Ingen generobring/sejr ingen fest !
  og
  sidste led i Egyptens plager, velkendt af enhver skoleelev,
  men det er og bliver:
  “en glædesfyldt fejring af massemord på børn og på de stærkeste ikke-jøder”.
  men
  selvfølgelig “hensigten helliger midlet”
  og
  resten af dine argumenter har vist ingenting med Jul og Påske, at gøre !
  men
  jøder er stadig ikke semiter
  da
  den rigtige semitiske race er dolichokefale – udgået fra Arabien
  hvorimod
  de såkaldte “sprog-semitiske” jøder er rent racemæssigt overvejende brachykefale –
  udgået fra Hethitterne som Armenerne
  og
  “vi er ikke spejdere, men ærlige folk” folket – hvor sandt var lige det
  men
  jeg er hverken antisemit eller har had imod jøder
  pg
  jeg er ikke radikal, men min ynglings aversion er
  og
  det startede, da jeg i 1970 blev medlem af Hjemmeværnet, da var det radikale venstre
  imod Nato, EU og modstandere af, at højere tekniske anstalter samarbejdede
  med industrien – man kunne jo lave bomber
  og
  ikke mindst de ville nedlægge hjemmeværnet
  og
  som ingeniørstuderende og hjemmeværnemand undersøgte jeg:
  Hvem er det radikale venstre og hvad vil de i Danmark

  fandt jeg ud af: De synagogale radikale venstre ville:
  “åbne grundloven og lukke Kongehuset, Folkekirken og Hjemmeværnet”
  ja
  det er utroligt at NPL ikke ved det efter 40 år i hjemmeværnet
  men
  NPL har måske hele tiden – til den store guldmedalje – arbejdet på
  at
  nedbryde hjemmeværnet indefra
  som
  han her på bloggen prøver, at ødelægge “danskheden” og skabe “svenske tilstande”

  det anbefales, at det synagogale bagland forsøger
  at
  få deres parti til at opføre sig ordentligt, til gavn for Danmark !

  ironi.mus

 249. Af Flemming Lau

  -

  Skam og ære, bogen hvor Khader fint redegør for mellemøstlig kultur. “Bare overskriften, skam og ære er stigmatisering af indvandrere og racistisk, og mente et TV hold fra en af regionerne for 21 år siden. Jo islam har virkeligt bidraget til europæisk kultur. fx mafia systemet på Sicilien fra deres besættelse 9-1100 og den Spanske inkvisitionens under besættelsen 711-1492. Begge militær diktatorere Napoleon og Hitler sværmede for islam. Mens vi er ved det totalitære, så er der noget der tyder på at hedengangne Scavenius fra det radikale ikke holdt sig tilbage for under krigen at pleje omgang med en kvindelig nazistisk agent. Også nutidens venstreorienerede har en rem af huden. På de amerikanske universiteter der især økonomisk bliver støttet med saudiernes oliepenge, ser man stigende grad antisemitisme og “safehavens” imod Islamkritik. Under demonstrationerne imod Trump hørte man ofte fra feministernes side Allahu Akbar og I looove islam. Selv i Danmark plejer millitante venstreradikale omgang med LTF, og Hizb-ut-Tahrir ved Folkets Hus. En tidl driftsansvarlig i Folkets Hus og venstreradikal, bemærker “Jeg tror Hizb-ut-Tahrir har et mål, der ligner mit” jo stealth Jihad er god til at spille på forskellige instrumenter.

 250. Af Axel jeg lugter Eriksen

  -

  En bæ uden kraft og høm er æresløs!
  Skyl den ud!!!!

 251. Af Niels Lemche

  -

  JORN D., du er et meget sygt menneske. Har du søgt hjælp?

  Egentlig er glad for, at du skjuler dig bag et pseudonym. Det ville være mig inderligt imod at kende dig, eller vide, hvem du er.

 252. Af Niels Lemche

  -

  JORN D., du er et meget sygt menneske. Har du søgt hjælp?

  Egentlig er glad for, at du skjuler dig bag et pseudonym. Det ville være mig inderligt imod at kende dig, eller vide, hvem du er.

 253. Af Axel Eriksen

  -

  Nu har du skrevet under tre forskellige navne – bare på denne blog!

  Skal du absolut ødelægge enhver blog – er det din eneste fornøjelse i livet?

 254. Af Nils Pede Limbæ

  -

  Sandt så sandt Axel jeg lugter Eriksen..
  Det er her jeg siger til folket… Hvad har du udført for din tønde?????????
  Jeg har hørt at jøder kun skider små kugler da de kan puttes i lommen og gemmes til en regnvåd dag?
  Jeg ved at mange kristene føler en glæde af saglighed over en god dej der uden klip falder plump i tønden….. Så må den godt krasse lidt
  En muslim vender sig altid om og ser efter hvad der er kommet ud da det kan være profeten selv som genfødt via en mand…..

 255. Af Einar Slot Hansen

  -

  Denne blog er til at lukke op og skide i.. Ham Axel er skudt gennem roen og hans små lede svin til venner gejler ham op konstant…
  Alle som en her på bloggen er et kommunistsvin fra petersborg betalt af prut-lorten fra rusland.
  Skrub hjem hvor i høre til….

 256. Af Niels Peter Lemche

  -

  Lau, hvor har du det med mafiaens muslimske oprindelse? For det er garanteret noget sludder. Mafiaen repræsenterer en kriminaliseret udgave af det, specialister kalder “det mediterrane samfundssystem”, der baserer sig på opdelingen af befolkningen i patroner og klienter. Det er tusinder af år gammelt, men er især kendt fra det gamle Rom, hvor det simpelthen var den måde, samfundet organiserede sig på omkring nogle få patricierfamilier. Du har masser af det sprog, der knytter sig hertil, i Det Gamle Testamente. Prøv at sammenligne 2. Mosebog 23 vers 20-22 med begyndelsen af Godfather 1, hvor Don Corleone siger præcis det samme til blomsterhandleren, der søger om hjælp.

 257. Af Niels Lemche

  -

  Mikkel Andersson, morer det dig, at se din blog forvandlet til en latrin?

 258. Af Flemming Lau

  -

  Lemche. Jeg er bevidst om det sydlandske patron samfund, jf filmen Novecento. Men i mafiaen er der en langt dybere tone af ondskab. Det ser du bla i nutids beretninger om deres involvering i menneskehandel og smugling. Du så det med statsanklageren Falcone og senere Politichef Butolino og samme trend har jeg fulgt i muslimske miljøer. Gangsters Paradise, hit i 90 erne, undergrunds økonomier, æres relateret vold, tæske eller lejemord, massiv socialkontol. Hvem mon har det fra hvem..? Terror virker, undtaget på de modigste!

 259. Af Flemming Lau

  -

  Lemche. Jeg er bevidst om det sydlandske patron samfund, jf filmen Novecento. Men i mafiaen er der en langt dybere tone af ondskab. Det ser du bla i nutids beretninger om deres involvering i menneskehandel og smugling. Du så det med statsanklageren Falcone og senere Politichef Butolino og samme trend har jeg fulgt i muslimske miljøer. Gangsters Paradise, hit i 90 erne, undergrunds økonomier, æres relateret vold, tæske eller lejemord, massiv socialkontol. Hvem mon har det fra hvem..? Terror virker, undtaget på de modigste!

 260. Af Jorn D.

  -

  Det må vist betragtes som en æresbevisning, at blive kaldt navne
  af
  den Israelske agent, NPL, der sidder i sit Barbara Lerner Spectre, Paidaia-Sverige
  og arbejder for, at indføre Paidaia-Svenske tilstande i Danmark
  og
  angiver sig under forskellige navne som Niels Peter Lemche eller Peter Lemche
  men
  NPL har da gået tiden ud til den store guldmedalje
  og
  imens Nicolae Ceaușescu “dødsikkert” fik en Elefant orden af Danmarks Dronning
  ja
  så fik NPL et Ridderkors efter 40 års tjeneste for Israelsk religions historie
  imens
  den amerikanske ambassadør fik sit Ridderkors på kun 1,5 år (joke)
  men
  testet til mange lederjobs – med op til 700 spm. i test
  er
  det konstateret, at undertegnede er god til, at udtrykke og sælge ideer kort
  og
  kunne se ting og sammenhænge, som ikke mange ser
  ja
  så håber man selvfølgelig, at de findes i virkeligheden
  men
  det er ikke alle, der kan lide, at høre fakta de har fået skjult, glemt eller fortrængt
  ja
  når ting kommer frem fra George Orwel’s “1984-hukommelses-hul”

  bliver det for andre “historie- og problem benægtere”
  som
  at få åbnet “Pandoras“ æske – men det også “lidet begavet”, at skjule og bedrage “
  ja
  respekt for folk med ærligt arbejde
  men
  ikke respekt for jobs, hvor det er en fordel, at lyve – I ved hvilke !
  men
  det fortæller Lügenpresse ingenting om !

  ironi.mus

 261. Af jørgen pe

  -

  Politiske banditter og fladpandede feminister har forvandlet Sverige. Det er gået fra velfærdsstat til terrorstat på få år. Et bevis på at de svenske mænd har været alt for naive og godtroende når de har lyttet til feministerne, godhedstosserne, kvindesagskvinderne og ligestillingsfanatikerne. Hele “kvindesagen” er nu om dage ikke andet en en betændt byld af kommunisme, løgn, hykleri, svindel og iskold beregning. For et par dage siden er “KVINDESAGEN” i Berlin gske blevet beskrevet som en bevægelse der arbejder på at splitte og destruere kernefamilierne…. som en bevægelse der har en fjendtlig holdning til mændene, familierne, børnene og de almindelige kvinder og husmødrene. Kvindernes kampdag blev kaldt en “skammens dag”. Med rette, for feministerne politik er fascistisk, landsskadelig og menneskefjendsk.

  Sikkert er det at rødstrømper og feminiserede mænd har forvandlet Sverige til en galeanstalt hvor velfærdstab, tyverier, overfald, voldtægter, nye sygdomme, kaos, uroligheder, gadekampe, no-go zones, hverdagsterror, vold og mord, hjemmerøverier og påsatte brande hærger stribevis af byer. Se 24nyt.dk, den korte, 180g og snapha.

 262. Af jørgen pe

  -

  Rettet udgave: Politiske banditter og fladpandede feminister har forvandlet Sverige. Der er gået fra velfærdsstat til terrorstat på få år. Et bevis på at de svenske mænd har været alt for naive og godtroende når de har lyttet til feministerne, godhedstosserne, kvindesagskvinderne og ligestillingsfanatikerne. Hele “kvindesagen” er nu om dage ikke andet en en betændt byld af kommunisme, løgn, hykleri, svindel og iskold beregning. For et par dage siden er “KVINDESAGEN” i Berlin gske blevet beskrevet som en bevægelse der arbejder på at splitte og destruere kernefamilierne…. som en bevægelse der har en fjendtlig holdning til mændene, familierne, børnene og de almindelige kvinder og husmødrene. Kvindernes kampdag blev kaldt en “skammens dag”. Med rette, for feministerne politik er fascistisk, landsskadelig og menneskefjendsk. Politik-kvinderne/feministerne/pladderhumanisterne har snydt deres egne landsmænd og deres egne medsøstre så vandet driver af dem.

  Sikkert er det at rødstrømper og feminiserede mænd har forvandlet Sverige til en jungle og galeanstalt hvor velfærdstab, tyverier, overfald, voldtægter, skandaler, nye sygdomme, kaos, uroligheder, gadekampe, no-go zones, hverdagsterror, vold og mord, hjemmerøverier og påsatte brande hærger stribevis af byer. Se 24nyt.dk, den korte, 180g og snapha. Og se merkels migrant crisis.

 263. Af Niels Lemche

  -

  Lau, det var vist det, jeg skrev: Mafiaen er en kriminaliseret udgave af det mediterrane samfundssystem, så vi behøver ikke være uenige her.

  Det er også betegnende, at mafiaen trives i samfund uden et velfungerende bureaukrati. Sørger de offentlige myndigheder for lov og orden, således at borgerne føler sig trygge, er der ingen brug for den. Problemet opstår i det øjeblik, almindelige borgere ikke mener, at staten sørger for deres ve og vel. Og det kan ske alle steder, hvor de offentlige myndigheder svækkes, og givetvis meget tidligere i indvandrersamfund end andre steder.

 264. Af Niels Lemche

  -

  Lau, det var vist det, jeg skrev: Mafiaen er en kriminaliseret udgave af det mediterrane samfundssystem, så vi behøver ikke være uenige her.

  Det er også betegnende, at mafiaen trives i samfund uden et velfungerende bureaukrati. Sørger de offentlige myndigheder for lov og orden, således at borgerne føler sig trygge, er der ingen brug for den. Problemet opstår i det øjeblik, almindelige borgere ikke mener, at staten sørger for deres ve og vel. Og det kan ske alle steder, hvor de offentlige myndigheder svækkes, og givetvis meget tidligere i indvandrersamfund end andre steder.

 265. Af Flemming Lau

  -

  Lemche, ja det forstås, men det er graden og måden dette væsen udøver deres alternative magt på, der syntes jeg, giver stof til eftertanke. USA havde en grund til at stoppe migrationen fra Italien og det var ikke pga det italienske køkken. Man starter med at klumpe sig sammen, helst familie, klan og stammen. Så domineres Ghettoen bla ved at “pisse territoriet af” brande, angreb på myndigheds personer brandvæsen, ambulance politi hjemmehjælpere etc. Nye krav gøres gældende. Organiseringen af Undergrundsøkonomierne, bandevæsnet sikrer grundlaget for at stå sig mod samfundet via advokater. Det absurde er at ingen tager deres udsagn for pålydende om at de vil overtage samfundet. Cross overs er problematisk nok, men det er hele set uppet omkring deres rodfæstede kultur der er den alvorligste udfordring.

 266. Af Flemming Lau

  -

  Danmark er ikke en “Faile State” og vi har ikke et magttomrum der retfærdiggøre etableringen af paralelsamfund. Jeg mener at islam korrumperede og forråede det Sicilianske samfund, fx set i forhold til Korsikas udvikling.

 267. Af Henning Svendsen

  -

  Der er grund til et nyt lys i lagkagen !- denne gang kommer stramningen fra en Domstol
  Kjærshovedgård skal tømmes og de uvelkomne beboere skal nu istedet hjem til familien på Nørrebro og idømmes en evig Borgerløn–nu bliver det med kaffe på sengen hver eneste dag
  Vi andre der står op ved hanegal og sluger morgenmaden på vej til S-toget -vi skal være glade at vi holder os på den rigtige side af loven og har vores frihed.

 268. Af Niels Peter Lemche

  -

  Lau, så nyligt et amerikansk program om den italienske indvandring. De blev behandlet som dyr, nærmest som der er så mange her, der behandler de muslimske indvandrere. Derfor sluttede de sig sammen i disse beskyttelsesgrupper. At diverse forbud så hjalp med, er en anden sag. Men husk, at som italiener kommer familien langt før staten og det øvrige samfund.

  Puzo har v ist det ganske godt i sine bøger, og især Godfather 2 fortæller historien med de unøjagtigheder, som genren nu engang giver mulighed for. Don Corleone bliver jo ikke mafiabos fra fødslen af; men fordi folk omkring ham beder ham om hjælp. Hvis du ikke har læst Puzos Godfather — du kan i første omgang lade de andre ligge — så forstår du ikke så forfærdelig meget af, hvad du taler om. Slutningen er hele bogen værd og langt bedre end filmens.

  Og det med Sicilien: Endnu en gang muslim-bashing, intet andet. Sicilien har gennnem årtusinder været målet for jeg ved ikke hvor mange invasioner og skiftende herredømmer. Den eneste virkelig betydningsfulde hersker var Frederik II Hohenstauffen, han der ikke generobrede Jerusalem fra muslimerne, men købte byen fri.

 269. Af Niels Lemche

  -

  MIkkel Andersson, jeg gentager igen: Er det morsomt, at din blog endte som en latrintønde?!

 270. Af Niels Lemche

  -

  MIkkel Andersson, jeg gentager igen: Er det morsomt, at din blog endte som en latrintønde?!

 271. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Venner ” ! Altså dem der forsørger sig-selv og altid har gjort det ! –Flyt til Schweiz !—Lars ´- mange-penge ! ER jo bevis på AT: Det kan lade sig gøre, at krænge ” de røde proletarer af sig ” –Der er ingen tid, at spilde ! Panikken breder sig (alle de goe flytter) ! –Så kom afsted inden sociallisterne lukker grænsen UD af Danmark !—Vi vil så gerne have Inger med ! –Hun sætter kulør på det grå og triste Danmark ! –Så, hvorfor skal hun fortsat gøre det ? –Græsset er meget grønnere i Alperne !!

 272. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Lemche ! –NU må du altså meget undskylde ! –Muslimerne i DK ! –Har det som “blommen i et æg” ! –De koster danskerne 18 milliarder kroner om året ! –Så er der både råd til luxus-Moskéer –Halal-mishandling –Gellerup- førtidspensionister o.s.v. -o.s.v ! Hvad har de at klage over ? –Vi kan bedre forstå, hvis de danske folkepensionister klager ! –Men, det gør de ikke ! –De har nemlig stolthed –fordi de er vikinger –og altid har været det !

 273. Af Flemming Lau

  -

  Lemche, nogle gange skulle man tro at vi sidder på 2 forskellige planeter. Jeg harmes over hvad islam, gør i et menneske. Jeg kan følge Erdogans opfordringer til fertilitets Jihad, for tyrkerne er fremtidens europa, for de skal ikke tåle vores urefærdigheder! De har mere åndsfrihed i Europa end vi har i Tyrkiet, og vi deler landets fedme, uden skelnen. Må vi snart være her, i vort eget land..? Hvorfor har vi ikke alle de problemer med andre kulturer. Hvad GodFather angår, så var jeg inde at se den som teenager med den gamle. En åndsløs og modbydelig forestilling og har ikke ønsket at lade mig forføre til at se mere af den slags. Ren dyrket ondskab.

 274. Af Niels Peter Lemche

  -

  Lau, du er nok et bundgodt og bundnaivt menneske. Du ved slet ikke noget om Italien og italiener, så du har ingen chance for at forstå ironien i en film som Godfather. Men du er hurtig til at dømme andre.

 275. Af Niels Peter Lemche

  -

  Lau, du er nok et bundgodt og bundnaivt menneske. Du ved slet ikke noget om Italien og italiener, så du har ingen chance for at forstå ironien i en film som Godfather. Men du er hurtig til at dømme andre.

 276. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Værdi ´er ne ” ! Forsvinder lige så stille og roligt –i takt med, at “Lars ´Lars érne-mangepenge ” Tager deres gode tøj og flytter til Schweiz ! –Tilbage bliver alle “de røde” ! De har aldrig prøvet, at forsørge sig-selv ! (med undtagelse af 800.000 off. ansatte, der vitterligt lever af skatteborgerne ! –Senest Post Nord ´s chefer ! –De vælter sig bogstaveligt i borgernes penge ! –Iøvrigt er det billigere, at flyve til Schweiz ! –End, at købe “et frimærke i Dk. på fødselsdagskortet til moster Oda ” ! –Så vi bringer det selv ! –Det er meget billigere !—appropos “grænser” ! –Det er ikke til, at komme forbi “alle de røde incl. væmligboérene ” ! –Der er opstillet ved grænserne UD af Danmark ! –De forudser med rædsel, at de skal til, at forsørge sig-selv ! –Når alle Lars-mange-penge-typerne ! flytter til Schweiz ! allors !

 277. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Sku det være “et frimærke til 29 kroner ? “—-Selv “Plantu ´s mus /Le monde.fr” –Kan bruge et frimærke til, at forhandle “et stykke ost” ! –Så må det være “meget værdifuld ” !–Hele Europa griner af ” de offentligt ansatte ´s griskhed ” –Kun franske Monsieur Fillon ! Kan slå Danmark i absurditet !

 278. Af Flemming Lau

  -

  Lemche, ja desværre er jeg lidt for hurtig til at dømme. En af mine kulturmuslimske venner sagde engang; “Du er nød til at lade de mest rabiate gå, du vil aldrig kunne favne dem og hvis ikke du med andre, for alvor begynder at sige fra, kommer det på sigt også til at gå ud over os, der nyder livet i Danmark!”

  Vesten, men specielt Danmark ligger i et frådende verdenshav af diktaturstater, hvor magt er alt og mennesket er intet. Med fare for at lyde teatralsk, må man vare sig for træde spirende blomster på møddingen ned! Frihed er ikke en selvfølge. Hvis menigmand ikke vil stå op for at beskytte det sarte, kan vi jo ikke forvente at vore magthavere vil gøre det.

 279. Af Flemming Lau

  -

  Lemche, ja desværre er jeg lidt for hurtig til at dømme. En af mine kulturmuslimske venner sagde engang; “Du er nød til at lade de mest rabiate gå, du vil aldrig kunne favne dem og hvis ikke du med andre, for alvor begynder at sige fra, kommer det på sigt også til at gå ud over os, der nyder livet i Danmark!”

  Vesten, men specielt Danmark ligger i et frådende verdenshav af diktaturstater, hvor magt er alt og mennesket er intet. Med fare for at lyde teatralsk, må man vare sig for træde spirende blomster på møddingen ned! Frihed er ikke en selvfølge. Hvis menigmand ikke vil stå op for at beskytte det sarte, kan vi jo ikke forvente at vore magthavere vil gøre det.

 280. Af Niels Lemche

  -

  Lau, det kunne jeg ikke have sagt bedre.

 281. Af Arly Thøgersen

  -

  Flemming Lau og Lemche :kunne i ikke flytte sammen og pludre til hinanden over strikketøjet eller også holde jer til emnet.

 282. Af Niels Peter Lemche

  -

  ARLY THØGERSEN, nu er emnet forlængst uddebatteret . Så und os et par småkager til aftenkaffen.

 283. Af Flemming Lau

  -

  Lemche, Tak!

 284. Af Arly Thøgersen

  -

  Her hvor jeg bor er det stadig midt på dagen men i sover jo aldrig og det er forståelig at i bytter om på dag og nat,men gå nu ind og giv jeres koner lidt opmærksomhed de sidder vel og kukkelurer alene i deres klædeskab,medens i to høster ovationer på alle blogge

 285. Af Niels Peter Lemche

  -

  ARLY THØGERSEN, hun er som sædvanlig på denne tid ude at ride…

 286. Af Jorn D.

  -

  Zenia Stampe angreb Inger Støjberg’s kage tradition:
  “Inger Støjberg blåstempler og promoverer afstumpethed”
  ved
  “fejring af andres ulykke”
  men
  hvilke andres ulykke, er de 2 fejrede forslag om begrænsning af imamers muligheder
  for indoktrinering og radikalisering af herboende muslimer.

  sagen viser, at de synagogale radikale’s Zenia Stampe ikke tænker klart
  men
  bare er ude på hysterisk, at vende alt fra blå blok, til noget meget negativt

  min ovenfor 18. MARTS 2017 15:58 anførte Jul og Påske sammenligning, gjort med
  bare en tiendedel af Zenia Stampe negativitet, fik den ønskede reaktion, idet
  Zenia Stampe’s synagogale ven NPL, med sin reaktion viste, at de synagogale ikke
  kan tåle bare en tiendedel af hvad de konstant udsætter andre for !
  derudover
  udviser de synagogale radikale og deres “hangarounds” også en hyklerisk adfærd
  når
  det gælder omtale af andre end dem selv, er det også løgne og fortielser
  eksempel
  i flygtninge og indvandrer debatten, taler de synagogale radikale kun om Ali og
  Babba i arbejde, men danskerne er mere bekymrede for de fyrretyve andre
  og
  da de synagogale åbenbart styrer alle medier så bliver, der gjort forskel på folk
  ja
  ejendomsudlejer med navnet Jensen kaldes “bolighaj”
  og
  ejendomsudlejer med navnet Sweinstein kaldes “boligmatador”
  og
  helt tydeligt er det med Silvio Berlusconi, der i de synagogale medier
  blev kritiseret:

  Er en medie mand med for stor politisk indflydelse !
  en velhavende ond kapitalist
  en økonomisk kriminel
  med forbindelser til mafiaen !

  Hvorfor konverterer Berlusconi ikke til jøde ?
  så ville han blive omtalt som:

  En god købmand med et godt netværk
  og
  medie indflydelsen blev fortiet !
  men
  hvad kan man egentlig forvente af “Vi er ikke spejdere, men ærlige folk” folket ?

  ironi.mus

 287. Af Lars Petersen

  -

  @ JAN ULRIK FRIIS.

  Vi er enige i det umiddelbare, men savner, at du, (og andre), ville forholde jer til den egentlige
  slut-ligning, hvilket vil sige, at man må og skal medtage fertilitets-speeden, idet et indvandre
  -stop, dels ikke ophæver nuværende antal indtrængte, såvel det aspekt, at man bliver flere,
  alene i kraft af førnævnte “konstant eskalerende”, og skattesubsidierede fertilitets-speed..

  Ergo, er det at stikke sig selv blår i øjnene, når man kun orker at fokusere på et indvandre-stop,
  samt flyvske ideer omkring div. udskibninger, da valide fakta baserede tal viser, at nationerne
  kan absorbere omkring 2,8 – 3,5%, og problemerne tårner sig op all over, på samtlige punkter.

  NU TIL INGER STØJBERG, OG DENNES SENESTE ORDLYD, I FORM AF FØLGENDE:
  “Senest da jeg fejerede noget med kage, var ude i Ejby, da en flygtning var kommet i arbejde”

  Som man kan endnu igen kan konstaterer, ikke bare taler, men agere man i to modsatrettede
  retninger, idet denne Inger, dels er medlem af en forening, som direkte indlemmer, og derved
  tilskynder til øgede primitiv migrant-tilstrømninger, som man dernæst strammer svagt op på.

  Det svare til, (som jeg sagde tidl.) at en dyreværnsaktivist arbejder på en minkfarm, eller en
  integrationsmedarbejder, er hard core medlem af Danish Defence League, og så fremdeles.

  Endelig skal du huske på, at Christian Jensen, (ham som ikke kan udtale kommune, da det blir
  til “Kommuden” pga. mandler, polypper, sammenklemte næsefjøje og andre obstruktioner)
  hvortil Jan Jørgensen, (endnu en radikal som er gået forkert), og venner, står parat, og hvilket
  betyder,. at stort set alle de andre, på fuld skrue, er ved at indstille sig herpå, for ad den vej, at
  kunne maksimere håbet om en fremtidig ministerpost..

  Hvad Inger heller ikke fik fortalt omkring kage fejringen i Ejby, var, og ikke mindst er… at denne
  “såkaldte” migrant, (som hun kaldte flygtning), får tilstoppet skattekroner i sig, sådan at man
  dels bekoster voldsomme undervisningsmidler, samt udløser 40.000 kroner til arbejdsgiver, +
  arbejder gratis i 20 uger, såvel Inger heller ikke fik med, hvordan man pumper 74,05 kr. pr. time
  i løntilskud til disse, eller 121,47 kr. når offentlig skatte-virksomhed indlemmer dem, hvortil
  du skal tillægge +7,69%, i ØV-dage, som bliver til 18,3 dages ekstra ferie.. og jeg ku´ blive ved.

  MED ANDRE ORD.. DER ER ABSOLUT “INGEN TING I INGER”, MEN DERIMOD STIK MODSATTE 🙁

 288. Af jan ulrik friis

  -

  Ja Lars P etersen vi er skam helt enige, regeringen står i l… til halsen, det tror jeg alle kan se, tåler ikke et nærmere eftersyn, kun ubehageligheder under overfladen, alt helt selvforskyldt, de løb jo fra løftet til det danske folk at 0 migration, det løfte må vi og for evigt stille Venstre regeringen ansvarlig for, dette uforståelige at regeringen ikke stod ved deres valgløfte til folket at 0 migration, hellere bringer regeringen nu Danmark til renden af udslettelse, for tværtimod istedet fandt regeringen et flertal og indgik en aftale med selveste Merkel om at overtage mere af hendes multi-kulti vanvid, mellemøstens vold og krige på vej til os!

  Nu er så Støjberg som ene “mand” sat til at trække hele læsset, hun er samtidigt bundet på hænder og fødder af konventioner, har egen regering imod sig, Løkke – Merkel – EU – Frontex- Stortyskland – Erdogan – Kalifatet imod sig, derfor mener jeg at hun skal have helt frie hænder, fuld immunitet, hvem skal finde sig i at kaldes rasist i forsvaret sit eget land og folk, hun er nød til at foretrække Danmark, for at forsvare sit eget danske folk, ikke tvinges til at skal være todelt, men frie hænder gøre det nødvendige for at redde Danmark, det danske folk fra udslettelsen.

  Havde Løkke holdt sit løfte om 0 migration havde alt set mere optimistiskt ud, nu hober problemerne sig dag for dag rigtigt nok op, personligt tror jeg løbet er kørt, vores folkevalgte har nu i passivitet kørt Danmark så langt ud at Danmark er tabt, jeg så helst i situation, at Danmark bringes i untagelsestilstand, under nødlov, konventionerne ud af kraft, før vi helt forvandles i middelalderlige mellemøstlige tilstande af vold og terror!

  Lars P, ja om du begynder at rode under overfladen i regeringens politik, det holder den ikke til, det stinker fælt, som du også beviser i overstående, uhyggelige tal, ubehagelig fertilitet, en ren udplyndring af Danmark af folket der nu foregår!

  Og eksemplet du henviser til vedrørende Inger får det naturligvist at løbe koldt ned af ryggen, svare lidt til om ens kone set sammen men en anden mand eller lignende ubehageligheder, kærlighed kan også gå kold, nu har vi i situationen intet alternativ til Inger, næstsidste forsvarslinie, det er også en fejl at hvis Inger er med det danske folk, at ikke folket er bag hende, altimens problemerne bider sig selv i halen, når migrationen og volden med regeringens hjælp, dag for dag vokser hurtigere end selv Inger kan dæmme op for dette islamistiske digebrud og stormløb på Danmark.

  Regeringen har brug for hjælp til at stoppe denne selvskabte onde cirkel af vold, se bare Sverige hvor galt det også kommer til at gå Danmark, Sverige også selv skyld i egne problemer, vi er kun et lille land, når i millionvis af islamister bliver ved at komme op i Europa, borgerkrigen bliver forudsigelig, intet ondt i at hjemsende samtlige, de er alt alt for mange, vi danske alt for få!

 289. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  JA TAK Inger ” du er en kærnepige(Kvinde) –Du kæmper for os danskere med “et mindretal i vores eget land ” ! –Kæmp for det vi havde kært ! –OG giv samtlige muslimer et gevaldigt spark helt ned til Islamistan ! –De 18 milliarder kroner –som staten forgylder de U-ind-budte islamister med ! –Kan danskerne ” De ægte –ikke væmligboérene ” !–Danskerne lider nød –og det er Social-demokraternes skyld ! –De var ved, at falde over deres egne ben –for, at importere så mange islamister som overhovedet muligt ! –Da de siden-hen har formeret sig til “det ti-dobbelte ” Ligner jo mere ” Afrika-stilen ” !–ISLAM skal UD af vores land Ja ud af hele Europa !

 290. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Rens ud i offentlige lederere ! Noget så dybt og inderligt ! ” –Korruptionen i det offentlige har aldrig været større end nu !—Lad os se, hvad de såkaldte ledere i det offentlige har raget til sig af: Eftervederlag –extra-høje pensioner –frynsegoder –og halv-arbejdsdage for heldags-lønninger o.s.v –Det giver så mange milliarder kroner til “de rigtige folk i Danmark Nemlig Erhvervslivet ! –Og, det er altsammen socialdemokraternes skyld ! –De er nemlig alle offentligt ansatte ! –Plat og humbug i det offentlige er så udbredt, at vi kender nogen, der aldrig har uddannet sig –aldrig har udrettet noget-somhelst –har fået det offentlige til, at betale extra-ordinært høje børnepenge til enlige mødrer o.s.v. o.s.v. ! Himmelråbende vanvittigt !

 291. Af Jorn D.

  -

  Så sidste del af serie om et “Børnemishandlings hjem” nemlig ’Der kommer en dag’
  om
  Godhavnsdrengene, der skandaløst ikke har fået både undskyldning og erstatning
  hvor
  en sadistisk leder efter 40 år, som Lemche, automatisk og ukritisk fik Ridderkorset
  ja
  det er en skandaløst, at det kun er misbrug af unge piger, der bekymrer politikerne
  samt
  at det kun er piger, der får erstatning
  men
  det er da godt, at der nu er mindst 2 mandfolk i Verden
  nemlig
  Trump, der garenteret kan lide meget skønne kvinder

  uforståelig, at de 99,9 %, som Trump ikke ville røre, med en “ildtang” er bekymrede
  men
  selvfølgelig er der nogle, der altid gerne hjælper med at lægge sag an
  ja
  “Jew me, sue me, everybody do me . .” sang MJ i “They Don’t Care About Us”
  der
  antyder lidt om “Har vi noget på dem” majoriteten iblandt mediefolket og advokater
  og
  så har vi heldigvis Putin, der har forbudt “homo promo” til stor “EU forargelse”
  ja
  “homo promo” er vel egentlig den rene ulækre homo rekruttering
  men
  i Danmark taler man alene om pædofili, men der er tilsyneladende “radio tavshed”
  om
  “homo promo” og selv “homo voldtægt”, som antydet i serien
  ja
  hvad er der galt i Danmark, er der for mange “homo promo omvendte” kostskole drenge
  ja
  selv Justitsministeren “har vi vist ikke været heldige med” desangående
  men selvfølgelig har vi:
  “Danmarks største mandfolk skønne, skønne dag Statsminister Inger Støjberg”

  ironi.mus

 292. Af Lars Petersen

  -

  @ JAN ULRIK FRIIS.

  JEG HAR PILLET FIRE PUNKTER UD FRA DIN TEKST, SOM JEG GERNE VIL KOMMENTERE:

  1) Støjberg er bundet på hænder og fødder af konventionerne, og har egen regering imod sig.

  SVAR: Inger Støjberg, blev medlem af Venstre i 1994, (altså i Ellemann perioden), eller 11 år ef.,
  den famøse udlændingelov i 1983, hvormed inger, under hele forløbet, har kendt til effekten
  af nævnte lov, partiets lemfældige udlændingepolitik, EU, samt konventionspolitik., etc. etc.

  At gi´ den som, at denne Inger, (i bedste martyr stil), brav, uskyldig, og intetanende paralyseret,
  ofre hele sit “JEG” i kampen for Danmark; i øvrigt efter at have stemt “F O R” den selv samme
  lov, som med Danske skatteyder-kroner, direkte kanalisere Hassan & Co., ikke bare ind, men
  helt ind i nationens fastmonteret midte, (som dernæst fejres med kage, kan vi forstå), har jeg
  ærlig talt meget svært ved at kunne tage guldrandet alvorligt, da det ligner genvalgs-strategi..

  2) Havde Løkke holdt sit løfte om 0 migration, havde alt set mere optimistisk ud.

  SVAR: Her er jeg desværre heller ikke enig, da her løbende har kørt samme indadgående trafik,
  hvilket igen vil sige, at såfremt her ikke var kommet dette boost i 2015, jamen så havde den
  stået på samme afslappede for-og-imod-indvandring-retorik, som enhver i kongeriget havde
  indstillet sig på, alt imens Hassan og venner, (over tid, målt i total), ville blive til endnu flere..

  3) Nu har vi i situationen intet alternativ til Inger.

  SVAR: Igen.. jeg sympatisere med dit indlæg, men jeg (KAN) simpelthen ikke erklære mig enig,
  da alternativet, fuldstændig indlysende, er at bevæge sig VÆK fra denne politiske forenings
  -struktur, til fordel for en demokratisk optimeret, moralsk, og forretnings professionaliseret
  styreform, hvormed individet, bl.a.fravælge indvandringens omkostninger ud af egen lomme,
  hvortil belastningen overgår til tilhængerne, hvilket her hverken er råd, og/eller betalingsvilje
  til at honorer, med den indlysende slut-konsekvens, at indvandringen afmontere sig selv 🙂

  4) Se bare Sverige, og hvor galt det også kommer til at gå Danmark

  SVAR: Ja, hvis i bliver ved med at dyrke denne sindssyge taber-økonomiske tvangs-integration
  med hinanden, i stedet for at konvertere til det modsatte; altså økonomisk segregation, så vil
  de markeds-immune, (læs: skatte-lønnede, og subsidierede), fortsat have de bedst tænkelige
  vilkår, hvilket igen bevirker, at man “groft sagt”, kan være ligeglade, eller mindre bekymrede
  over indvandringen mv., da man netop er kunstigt sikret via tvangens-rekordernes manifest.

  Det kan i øvrigt undre, hvorfor i fortsat ikke opdager, at de markeds-immune er i klart overtal,
  så snart vi kommer til indvandre-spørgsmålene, grønne afgifter mv., uden det åbenbart virker
  til det har synderlig effekt på jer, skønt nøglen ligger i at tage “jeres egne penge” fra dem igen.

 293. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “20 linjer fra Professoren ovenover ! –Humoren længe leve ! –OG den har Inger Støjberg masser af forstås ! “

 294. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Virtuos og kunst ” ! –De danske slotte skal laves om til bo-fælles-skaber for de kommende folkepensionister ! –Så de endelig kan få livskvalitet i alderdommen (det har hele det trælse liv forinden ikke budt på meget af ! –Over halvdelen af indtægterne er suset lige ind i skattekassen ! –Så det er vel ikke for meget, hvis alderdommen kan forsødes lidt ! –Vel ?

 295. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! Det er surt slid i Danmark ! –I trænger til, at blive kvikket lidt op –Så se W. Plantu–Cartooning for peace.fr

 296. Af Kaj Rectum Andersen

  -

  Hvor kommer alle i psykisk syge fra?
  Hvor mange af jer er på overførselsindkomst?

 297. Af jan ulrik friis

  -

  ……….ikke lytte til hvad Kaj Rec tum han siger, ikke lytte til hvad Kaj Rec tum han siger………….

  Lars P
  Jeg bruger måske lidt andre ord end dig, men jeg er bestemt ikke uenig i dine synspunkter, din dundertale imod Venstre regeringen, vores manglende folkestyre, det frustrerende at det aldrig gik op for Venstre situationens alvor, tiden løber nu simpelhen ud for det danske folk, her er det intet sjovt, vi kan feste og med kage, vi kan le og more os, når trudslen fra islam er helt og fuldstændigt fjernet, men Venstre vil helt til det sidste helt ned i flammerne i afgrunden under verdens højeste skattetryk, under sang og latter, manglende topskat og grønne afgifter og værdiløse 2025 års planer, i løftebrud gnider sig i hænderne lovprise sig selv midt i elendigheden!

  Tilbage står vi så med Støjberg, det danske folk har kniven på struben, banker konstant hovedet i væggen, vores alternativer løb alle ud i sandet et efter et, islamisterne bliver dag for dag flere og flere, Lars P som du også beviser de uhyggelige tal den ubehagelige fertilitet, danskerne betaler vores egen undergang!

  Vi venter et mirakkel, en Holger Danske, men står istedet med en Støjberg, uanset er hun vores forsvar imod islam!
  Det gør mig også ondt hvor hun falder igennem, ikke til fulde forstår situationens alvor, jeg var da også den første at kritiserer hendes fuldsides annoncer i Libanons aviser, og endda i arabisk tekst, lovede hele det arabiskt talende mellemøsten islamisterne, hvad vi danske aldrig blev tilbudt fra start!!!!!

  Jeg så aldrig en dansk annonce i Jyllands-Posten eller i Berlingske henvendt til det danske folk i samme ordlyd love det danske folk fribolig- livsvarig forsørgelse, frihed fra job, familiesammenføring 450.000.- pr år pr husstand, plus frynsegoder, fri uddannelse, plus børnebidrag, tilbud financeret jobtilbud ect ect…..tilbudet at kaste dine parpirer i middelhavet, fortidens synder glemt, og starte en helt frisk, med alt betalt af den danske stat!

  Selv blev jeg afvist da jeg stod i borgerservice, henviste til Støjbergs annonce, at dette tilbud galt ikke mig, da jeg er dansk, der var end ikke et alternativ, jeg blev bedt om at forsvinde, men det ville jeg ikke!!!

  Her min appel til Berlingske at test selv, find en dansk udeligger direkte ind fra gaden, jo værre jo bedre, slæb ham hen på kommunekontoret om bed om hjælp, en dansk boligløs medborger, men der er ingen hjælp at hente, udfyld en blanket, og 5 minutter efter står du tilbage på gaden!

  Uden tvivel bevæger Støjberg sig i minefelt, hvor kunne man ønske hun havde sit eget parti og hele regeringen bag sig, istedet ender vi op med halve løsninger, at et skridt frem men tre tilbage!

  Ja det er en udplyndring af Danmark, ikke kun islamisterne men og så Venstre regeringen fortsætter hvor den slap under sidste regeringsperiode, at der sælges nu ud af Danmark, uden at det danske folk fatter hvor tæt vi er på at miste alt, og nu går det hurtigt, tag bare meldingerne disse sidste dage, den voldsomt stigende “flygtningestrøm” fra Tyrkiet ind i Grækenland, tydeligvist Erdogan der nu slipper islamisterne løs!

  Erdogan kan nu lamme hele EU om han vil, og det vil han!

  At både Venstreregeringen og islamisterne udplyndrer det danske folk er ingen hemmelighed.

  Jeg så helst at Danmark blev bragt i undtagelsestilstand, at der blev gjort op med islam med alt landsforrædderi, at vi griber til nødlov for at redde Danmark, for det der sker nu ender uden tvivel i borgerkrigen.

  Så ja det er med blandede følelser, og et dybt suk, at må konstaterer vi her i undergangen, ikke står med Holger Danske, men vi står tilbage med lig i lasten, og ja en Støjberg, en dansk regering der er handlingslammet, et dansk folk der er delt, den grove tiltagende indvandrevold, den radikale islamisme der lynhurtigt breder sig, 120 udanske moskeer, udklægningsanstalter den radikale islamisme, lægger nu op til borgerkrigen på dansk jord.

  Danmark er handlingslammet, ustabilt, delt, med naboer som Sverige og Tyskland, der begge ligger underdrejede, godhedsindustrien og pladderhumanister har kronede dage, vi kan sagtens tage ind flygtninge, men ikke islamister, og ikke fra Mellemøsten eller Afrika, om vi endnu vil Danmark.

  I betragtning Erdogan hans trudsler nu igen i ugen, 3 millioner islamister venter kun på et stormløb på EU, desværre er der intet der hindrer islamisterne i at fortsætte krigen i Europa, Erdogan giver gerne en hjælpende hånd, for ikke at tale om Saudi Arabien.

  Vores folkevalgte nu de er blevet valgt, ligesom ikke længere brug for os danske, vi er endda ved helt at mister vores borgerrettigheder, islamisterne forvandles i Herrerfolket, derfor har vi det etniske danske folk ikke langt igen, hvem har respekt for et folk der er gjort til intet!

  Troede egentligt denne blog var død, men ja Lars P & Teddy vi er jo nogle danske der kæmper til det allersidste………..og ja naturligvist ikke at forglemme Støjberg, til det allersidste, imod alle odds!

 298. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  JA ! –hørt ! –Kunne vi så også blive fri for AT: Forsørge folk ´s S.U-gratister for fremtiden ! -Det må være mere end rigeligt AT: Vi i årtiér er tvangsindlagte til, at betale børnechecks til alle de enlige mødrer ! –Der har parret sig med “de forkerte mænd” –Med de helt forkerte mænd ! ” –Diagnoserne sidder jo i kø på de anstalter ! –Som –vi-andre også betaler for !—-incl. de gratister, der sidder og skriver på “Berlingske blogs ! “–Der må være “en grænse –og den er forlængst nået ! ” –Hvad det hele ender med –er svært, at sige ! –Vi hader “den danske ungdom ” –De overforkælede diagnoser –betalt med skatteborgernes penge !

 299. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Lige nu, er der bygget verdens dyreste “væddeløbs-bane i Dubai ” ! Blev indviét igår !–Diverse sheiker ! kunne passende tage imod deres egne landsmænd –og inder !–Hvorfor ialverden skal vi Europæérere dog forsørge alle de arabére ! –Det er Dubai ´s opgave ! –Vi tør ikke, at sende rødhårede Inger ned –og forhandle med “Natkjolefolket ” ! Vi risikérer jo, at de beholder hende i “sheik-teltene–med konkubiner –til fri-afbenyttelse af deres utallige sønner ” –De har det jo ikke fra fremmede “de masse-avlende muslimer, der desv. er havnet i Europa og Danmark ” !–17 børn er helt almindeligt på de kanter –og desv. også i Danmark !–Hvad skal vi gøre ?? –Vi skal sende dem alle ned til Dubai ! –Så kan de selv fordele dem ! incl. en pose gulerødder til ” Sheikens verdens-dyre araberheste ” Inger skal selvfølgelig ikke dertil ! HUN skal sørge for, at vi får gamle Danmark tilbage ! –OG det gør hun bedst i Danmark !

 300. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Teddy og Friis kunne i tænke jer at blive medlem af en sund forening?
  Foreningen Danmark for danskerne er altid åben for gode mennesker, med de rigtige meninger!

  Det ville være os en ære, at se jer begge to!
  Folk der er rede til, at kæmpe for Danmark!

  kammeratlig hilsen
  Adolfo Schicklgruber

 301. Af jan ulrik friis

  -

  Hr Sniksnakgrubler mig hjælpe dig at forstå, kom ikke til Danmark, kom ikke her, ikke nu hvor det farlige at har regeringen nemlig gennemført 50 helt nye stramninger på udlændingeområdet!
  Alfonso du bliver lagt i fodlænke, du vil blive frihedsberøvet, indtil identitetsfastlæggelse af din identitet, nye skærpede krav, for nu stammes fodlænken Hr Sniksnak, dine aktiver beslaglægges fra første dag at de kan dække dine udgifter ved ophold og hjemsendelse. Alfonso rejs derfor et helt andet sted hen, i Tyskland modtager du et foto af Mer kel, til forskel i Danmark et foto af Støj berg og en lang lang liste med 50 nye voldsomme stramninger gennemført på udlændingeområdet, Danmark er nemlig ikke noget for dig, fortæl alle dine venner, om ikke at rejse til Danmark, for Danmark har nu indført identitetsfastlæggelse, allerede første dag vil selv du Alfonso blive afsløret din identitet, du bliver lagt i fodlænke, de nye skærpede krav betyder også at fodlænken nu strammes!

 302. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Jeg kan oprigtigt fremlægge vores synspunkter vedrørende jeres optagelse af foreningen.. Endnu engang og med hjertet kan jeg sige..
  Teddy og Friis kunne i tænke jer at blive medlem af en sund forening?
  Foreningen Danmark for danskerne er altid åben for gode mennesker, med de rigtige meninger!

  Det ville være os en ære, at se jer begge to!
  Folk der er rede til, at kæmpe for Danmark!

  kammeratlig hilsen
  Adolfo Schicklgruber

 303. Af jan ulrik friis

  -

  Hr Sniksnakgrubler, det ses naturligvis dine oprigtige bestræbelser, at du endda med omhu har valg dit navn endda i danske forening, alt falder tilsyneladende helt naturligt ind i det danske miljø, uden at nogen dansk vil vække den mindste mistanke.
  Men Udlændinge- og Integrationsministeriet er snedige, husk at de har Støjberg, de bemærker selv de mindste små deltaljer, der kan afslører dig, om du ansøger asyl, imellem os kan det sagtens en kammeratlig hilsen, men det vil afslører dig, selv undgår jeg, da vil røbe som blev der skrevet fra troldefabrikken i Sct Petersborg.
  Men Alfonso selv om du tilsyneladende fremstår helt tilforladelig dansk, for Danmark, for danskerne, vil redde dit land, meget beundringsværdigt, men husk alligevel på de 50 nye stramninger gennemført på udlændingeområdet, for når du kommer ind i Danmark, har landet nu indført identitetsfastlæggelse, allerede første dag vil selv du Alfonso sikkert blive afsløret din rigtige identitet, du bliver lagt i fodlænke, det er de nye skærpede krav, også nu udvisning af kriminelle udlændinge medmindre dette med sikkerhed vil være i strid med Danmarks internationale forpligtelser!
  Et godt råd Alfonso, der er også mange danske på Costa del Sol!

 304. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Jeg ser du er nervøs og med rette. Vi har før været udsat for kommunistisk infiltration..
  Du kan være rolig vi er skam ægte danske borger..
  Det er op til dig selv om du har brug for at tænke over situationen.
  Vi kan kontaktes på følgende ard og tele/mobil nr.

  KONTAKT
  Den Danske Forening
  Skomagergade 25
  4000 Roskilde
  Telefon: 86 13 24 01
  Mobil: 23 42 77 33
  Spørg efter Adolfo så ved de besked.
  Kammeratlig hilsen
  Adolfo Schicklgruber

 305. Af jan ulrik friis

  -

  Tak Aldolfo, ser nu det at du fuldt seriøst kæmper Danmarks sag, nu forstår jeg bedre, kan ikke være forsigtig nok flere Trolde i omløb, mest pladderhumanister hvilke i virkeligheden dødsensfarlige for det danske folk, som landsforræderne under Anden Verdenskrig,
  vores fremtid, nationalstaten Danmark er nu igen truet, af ydre som indre fjender.

  Undskylder at jeg havde ikke fra start de store forventninger til en Schicklgruber der dukkede ud af intet, denne virkede yderst mistænksom, som kom du ind fra Balkanruten!

  Men fuld respekt herfra, dit og Den Danske Forenings arbejde, godt I findes, godt du lagde adresse og kontakt info frem at vi alle kan se, jeg vil også ved lejlighed studere din hjemmeside nærmere, for det er bestemt ikke en fornøjelsestur der nu venter det danske folk forude!

  Ser Den Danske Forening bygger på solidt fundament, fragmenter tilbage fra frihedskampen under den anden Verdenskrig, et ædelt grundlag, vi håbede vel som flest at Danmark blev forskånet en besættelse de onde år om igen, nu er den islamistiske invation en garant at en nedtælling til borgerkrigen, der ikke er langt borte.

  Tak Adolfo.

  Gud bevare Danmark.

 306. Af Lars Petersen

  -

  @ JAN ULRIK FRIIS.

  TAK FOR ET VELMENENDE INDLÆG… JA, VI ER PÅ SAMME SIDE AF HEGNET… MEN —->

  Jeg er med på, at du, og mange andre, finder denne Inger Støjberg, aldeles fremragende, men
  at du uanfægtet, fortsætter med at henvise til denne, (tilmed hele tre gange), virker sgu ærlig
  talt en kende belastende, da dit signal er, at du ikke har forstået problemets egentlige kerne..

  Inger, såvel andre amatør foreningsmedlemmer, stjæler fortsat, næsten 6X gennemsnits løn
  til sig selv, samt milliarder til pressens ansatte, (da de ellers ikke vil kunne berige sig selv), for
  dernæst, at belemre nationen med verdens største skatttebaserede genvalgs-strategier, idet
  man ikke har selv det mest nødvendige A.B.C. CV format, til at blive valgt på reel PRO kunnen.

  Efter ovennævnte er iværksat, pumpes midlerne ud til egne skatte-skabte grupper, alene for
  eget genvalg og partivækst, hvilket igen bevirker, at man får en gigant gruppe, hvis indtægt og
  funktion, ikke skabes i kraft af “reel” efterspurgt værdi, individets offervilje, mv., men derimod
  en sygelig genvalgs- førsteprioritet, som simpelthen skider hele civilisationen direkte i fjæset

  På den måde, får du altså en rekord-hær af markeds-immune personer, som i lange stræk, kan
  være bedøvende, mht. diverse omkostninger, (heraf indvandring mv.,), da man ganske enkelt
  er gjort til præsten, (for de markeds-underlagtes midler), imens markedets underlagte, udgør
  “degnen”; gudhjælpemig for deres egne midler, og indvandringens mental-passivitet er skabt.

  Men igen,, du fatter minus.. (sorry), hvorfor jeg med hiv og sving, lige akkurat kan overkomme
  at sige, vi er på samme side af hegnet, (selvom det er forkert), da du er Danmarks modstander

 307. Af jan ulrik friis

  -

  Lars P
  Nu er situationen den at selveste Danmark og hele det danske folk står over for en udslettelse, ingen tvivel om det, at der hvor vi misforstår hinanden, forstår du her istedet har focus det økonomiske, at til alle tider må man prioritere vores land vort folk først, for i virkeligheden er vores økonomi en narresut, for i det øjeblik og snart et økonomisk kollaps i landene rundt omkring Danmark, da kollapser i samme time den danske økonomi, det ganske korthus af skattefiduser bliver til intet!

  Hvad endda for de fattigste danske vil syntes som en retfærdighed, om tavlen vaskes ren, at den rigeste 1% der har tildraget sig mest, spidsfindige fup og fiduser, også har mest at miste………. ingen som jeg har vel kritiseret Løkke regeringen for i sidste valgperiode som i denne periode at udplyndre det danske folk!

  Allerede inden Løkkes tiltrådte som Statsminister min appel til Løkke ikke endnu engang, som vi så det sidst, at igen udplyndre Danmark, at der ikke er plads til at både islamisterne at Godhedsindustrien at Løkke regeringen alle samtidigt udplyndre Danmark, alligevel fortsætter Løkke hvor han slap, og Godhedsindustrien har frie hænder, som du Lars P også så udmærket fortæller det fordægte økonomiske politiske spil, at han end ikke ofrer tid på at regerer landet!

  Når man ser Løkke med et stort smil om munden, at hvor mange penge har han nu flytte over i skuffeselvskaber, eller forsvinder i lommerne til kredsen omkring ham, i Godhedsindustrien, det har jeg da også denne blog gjort opmærksom på, og desværre for Løkke kommer pengene først, endda før det danske folk og Danmark, Løkke er en løftebryder, lovede 0 migration, det er han valgt på, men Løkke har valgt at svigte sit eget folk, svigte sit eget land nok Danmarkshistoriens allerstørste landsforræderi!

  Lars P, om du havde læst Lyhnes blog igår, ville du også havde set hvordan jeg langer ud imod Støjberg og regeringens politik, uden at dog nævne hverken Løkke eller Støjberg ved navn, men intet at tage fejl af, når jeg gør opmærksom på det problem at de 50 udlændingestramninger ikke er stramme, at fra start befinder disse fup-flygtninge sig ulovligt her i landet, et helt forbrydderalbum, for det kan vel ikke komme som et chok for det danske folk at også asylturisterne skal overholde loven!

  Hvad værre er har islamisterne reelt slet ingen ret til asyl i Danmark, men i første sikre land, det være sig Tyrkiet eller Italien (naturligvist katastofalt at Frontex bringer hele Afrika til Italien, det er og bliver EU’ undergang)

  Om du læste Lyhnes blog igår hvor jeg kritiserer Støjbergs stramninger, at endeløst de udlængestramninger der endnu skal til, som at stå med et hæfteplaster når kørt over af en damptromle, at hvorfor ikke fra start helt stoppe dette islamistiske vanvid, opsige konventionerne, for alt i verden lukke pengekassen i, stoppe at belønne disse kriminelle og deres organiserede kriminalitet og ISIS terror der vælter ind i Danmark!
  (Hele Mellemøsten hele Afrika på vej!)

  Lars P nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men egentligt sammenligner jeg Støjberg som dengang i 1864, vi havde Danevirke, om du husker danskerne dengang satte sin hele lid til at Danevirke holdt stand imod Tyskerne, men Tyskerne brød igennem, ligesom heller ikke Støjberg kan holde stand imod islamisterne, vi lever derfor på lånt tid, stramninger på udlændigeområdet købe os lidt extra tid, indtil kavaleriet dukker op, havde vi ikke dengang haft Danevirke, mon ikke vi idag havde været en del af Tyskland!

  Kald det bare uretfærdigt, at vi danske har fortjent bedre, eller at det hele er min skyld, men det eneste vi står tilbage med nu i undergangen er Støjberg, selv ikke de danske Natostyrker, jeg ved end ikke hvor de befinder sig, et sted i Polen eller Tyrkiet eller Syrien måske i Estland hvem ved, eller hjælper Frontex at underminerer EU ved at transpoterer hele Afrikas befolkning hertil, destruktionen af nationalstaten Danmark, det danske militær har klogeligt nok taget benene på nakken, dem ser vi aldrig mere til, altså på godt og ondt står vi tilbage med Støjberg!

  Støjberg er sin vægt værd i guld om hun redder Danmark fra islam, heldigvist vejer Stjøberg ikke meget, hendes alt økonomiske fiks-fakserier ser jeg gerne igennem fingrene med, om hun redder Danmark fra en etnisk udrensning vores folk, men det mangler vi endnu at se!

  Helt uforståeligt at ikke fra start tilbagesende ALLE fupflygtninge, istedet for tandløse stramninger, at islamisterne behandles tydeligt som Herrefolket, vi ser nu tydeligt problemerne vokser os danske over hovedet, i svindel – bedrag – koruption – vold – terror vi aldrig har kendt tidligere, dette rammer nu hårdt de fattigtste danske, at dag for dag vanskeligere at tage sig op i et system der forfordeler til fordel for islamisterne.

  Lars P, du læste sikkert ikke hvor jeg talte dunder imod Støjberg hendes annoncer i Libanons aviser, til det arabiskt talende mellemøsten, lover dem alle guld og grønne skove når islamisterne kommer frem til, og ulovligt ind i Danmark!

  Der var aldrig en annonce i danske dagblade henvendt til det danske folk i samme ordlyd som annoncen henvendt til det arabiskt talende mellemøstens folk, love det danske folk fribolig, livsvarig forsørgelse, frihed fra job, familiesammenføring kr 450.000.- pr år pr husstand, plus frynsegoder, fri uddannelse, plus børnebidrag, tilbud financeret jobtilbud ect et tilbudet at kaste dine parpirer i middelhavet, fortidens synder glemt, og starte en helt frisk, med alt betalt af den danske stat!

  Lars P giv alligevel ikke op, imod alle odds, alt håb er endnu ikke ude, vi har jo endnu Støjberg!

  Men Lars P, jeg giver dig ret, Venstre regeringen er en stor fup og fidus, der kommer aldrig nogen redningsplan fra Løkke, aldrig nogensinde, en dag vil du se ham forsvinde i en helikopter ud af landet, imens det vivler efter ham i luften af nytrykte 1000 kr sedler!

 308. Af Lars Petersen

  -

  @ JAN ULRIK FRIIS.

  Først skal du have en ½ undskyldning hvad angår ordne “du er Danmarks modstander”, da
  det ikke skulle forstås direkte, men indirekte, idet jeg mener du kompl. overser basis probl.

  1. Hvad er det som udgør vestens A.B.C. tiltrækningskraft på mellemøstens befolkninger ?.
  2. Hvem er det, (procentuelt forstået), som er de mest passive over for indvandringerne ?

  Som enhver bør vide, er det tvangens driftspriser, og dets tombola omfordelinger, som udgør
  en af de tungeste faktorer i tiltrækningen, idet her ikke er logik, moral, og forretning, mellem
  optjening, omkostning, det reelle behov mv, såvel her ingen individuel markeds-deregulering
  eksisterer, med deraf skatte absurde institutions-overlap, medarb. antal , gager og goder osv,

  På den måde får du en voldsom andel af befolk., som kun mærker sindsygen i perifert niveau,
  som igen bevirker at Hassan & Co., nu kan koble sig op på fælles tvangens komiske manifest,
  uden at møde funktionelt forandrende modstand, bl.a. fordi folk som dig ikke fatter systemet

  Ergo.. når du stemmer, stemmer du derfor: “HELE SYSTEMET IND”, og dermed forudsætningen,
  for ikke bare den basale tiltrækningskraft på de udefrakommende, men tillige det som gør de
  ikke er til at slippe af med, hvorefter lidt sporadisk, samt “selvmodsigende strammer-retorik”,
  er mere end komisk vel rigeligt, og du hopper i med begge hele kroppen, og belaster os andre

  NEJ.. Du har gjort et selvbedragende “aktivt valg” for mere indvandring, da du fortsat køre på
  dummy-historien om, at de brede skuldre skal bære de smalle, trods spejlvendt virkelighed..

 309. Af jan ulrik friis

  -

  Tak Lars P for den halve undskyldning, (altså at forstå det som en modstand af Danmark der ikke er der!)
  ser at denne blog nu kører på nærmest overtid, snart lukker og slukker!

  Syntes jeg dit indlæg dine 2 udmærkede spørgsmål fortjener at gå videre til en fremtidig blog, for tror vi nu nærmest kun os tilbage her, at egentligt alt for gode spørgsmål 1 & 2, at egentligt var jeg også nysgerrig hvordan kommentariet iøvrigt ville svare dig, uden tvivel er asyl problemet Danmarks allerstørste problem nogensinde, og frustrerende at regeringen intet gør der får os ud af krisen, og intet tegn Løkke – Merkel & co nogensinde vågner op, for på et tidspunkt bliver det forsent, at dagen kommer hvor vi danske vil være glade om slipper bort i live!

  Men syntes fair om du ved god senere lejlighed gentager dine 2 spørgsmål i en ny blog, for flygtningespørgsmålet kommer op igen igen i nye blogs, for du stiller kanon gode spørgsmål, vanskelige naturligvis, problemet der hvor jeg kun kan komme med halve løsninger, vel mest gået i sort over regeringens politik, for jeg har ingen lid til at der nogensinde kommer nogen hjælp fra Løkke regeringen!
  Måske taler positivt til min fordel: jeg stemte IKKE på Løkke, vi kendte alle Løkke fra tidligere regeringsperiode, en gåde at han blev genvalgt, og katastofalt at starter med et direkte løftebrud til det danske folk, Løkke “glemte” alt om den lovede 0 migration, hvad i virkeligheden rent landsforrædderi!

  Syntes fair vi tager dine 2 kanongode spørgsmål i en ny blog sammen med det samtlige kommetariet, gode spørgsmål fortjener gode svar!

  Tak Lars P for den meget spændende diskution, denne kunne andre se og lære af!!!

 310. Af Lars Petersen

  -

  JAN ULRIK FRIIS (AFSLUTTENDE KOMMENTAR).

  Forstår godt hvad du siger, men igen handler det ikke om hvad dette kommentariat ville svare
  og ikke, da GIGA problemet ligger et step tilbage; da her er tale om åbenlyst system-inhabile
  personer, hvor tæt på 100%, enten lever helt, halvt, direkte, eller indirekte af andres lommer.

  MAN SIDDER F.EKS. PÅ:
  Væsentlighedskriterier, vinklinger, spørgsmål, varighed, gentagelse, inviterede meninger. mv.,
  hvilket igen levere sygeligt friløb til deres arbejdsgivere, (læs: amatør foreningsmedl.), som
  derved opnår frie hænder til at spekulere i skatterne, for opkøb af egne vælgergrupper, samt
  begave sig selv med voldsomme overbetalinger for nothing, hvorfor de betalende borgere,
  ikke kan få taget et opgør med alt fra tjenestemandspensionerne, (så man selv bet. herfor)
  førtidspensioner, indvandre this, indvandre that, og så fremdeles, X utallige, da man spærre 🙁

  DU KAN IKKE STEMME DIG TIL FORANDRING, MEN KUN STEMME PROBLEMET IND, ATTER IGEN.

  Ergo.. når du, (og andre), siger jubiiyeeh, til et eller andet med en kage, pga., noget stramning
  et ell andet, (altså til den sidste kage, da den første kage fejrerede Hassan), jamen så har man
  ved gud ikke fattet ret meget af hverken virkeligheden, eller afkrævede løsninger, hvilket lå til
  grund for mit angreb på dig, (såvel andre), da det er “JER” som udgør det egentlige problem..

  Ved godt jeg ikke formulerer mig særlig pædagogisk, da overskuddet mangler.–> slut herfra 🙂

Kommentarer er lukket.