Den offentlige debat har det bedre end nogensinde

Af Mikkel Andersson 214

I gamle dage var den brede, offentlige debat, som involverede såkaldt almindelige mennesker, begrænset til læserbreve. Her kunne hr. Hansen skrive, at han var gal over at få en motorvej i baghaven. Så kunne hr. Hansens lokale folketingsmand (m/k) svare, at det også var trist, men nu engang nødvendigt for fremskridtet.

Skrev nogen et læserbrev i samme tone, som man talte til sine venner i skurvognen eller under den meget omtalte bodegasnak, kunne man være sikker på, at en høflig debatredaktør arkiverede indlægget i skraldespanden.
Skulle det være rigtig folkeligt, kunne man til nød få fire fyrige linjers brok bragt i »I øvrigt mener jeg…« i Ekstra Bladet.

Alt det har internettet generelt og de sociale medier i særdeleshed vendt på hovedet. I dag er samfundsdebat blevet en gennemdemokratiseret folkesport. Pludselig er der millioner af danskere online med meninger om alt muligt.

Stormløb mod de parfumerede saloner
Det betyder også, at der er rigtig mange, som pludselig blander sig i diskussionerne, der hverken er vant til offentlig debat, har årelang erfaring med at skrive akademisk eller en kommunikationsuddannelse. Mange skriver, som de taler, og er man vant til, at offentlig debat er sådan noget med kronikker af Marianne Jelved, kan det være lidt af et chok.

Det gør en del af dem, der tidligere havde noget nær monopol på den offentlige debat – eksperterne, politikerne og de professionelle kværulanter som mig og mine klummeproducerende kolleger – bange. Det kan være svært at vænne sig til, at alle mulige, der ikke er vant til at producere og redigere tekst professionelt eller udtrykke sig i en urban og raffineret tone, pludselig crasher den ellers så hyggelige og halvlukkede fest i de parfumerede saloner.

Derfor skal vi uafladeligt trækkes med panderynkede dommedagsvisioner om, at den offentlige debat har det værre end nogensinde, selvom det modsatte er tilfældet.
Den gængse historie går, at de sociale medier er proppet med farlig hadsk tale og underlødig debat. Og det er selvsagt rigtigt, at når alle og enhver og ikke kun de få udvalgte pludselig har mulighed for at give deres mening til kende, kan det ikke undgås, at også idioter kommer til orde. Her findes så dog heldigvis praktiske knapper til at blokere sådanne og – hvis det er grov chikane og trusler – mulighed for politianmeldelse.

En anden hyppigt fremsat frygt er, at folk med disse nymodens medier isolerer sig i små bobler med ligesindede, men det er noget sludder. Fordums bobler var langt, langt mindre end Facebook og Twitter – hvor tværpolitiske diskussioner uafladeligt raser – nogensinde bliver. De hed partipresse, forsamlingshuse, værtshuse og familiemiddage. En del af dem findes i øvrigt stadig.

Så bare slap af. Den offentlige debat har det fint, og for første gang nogensinde har alle fået mulighed for at deltage heri.

214 kommentarer RSS

 1. Af Niels Larsen

  -

  Det er så absolut en god ting, at “det gør en del af dem, der tidligere havde noget nær monopol på den offentlige debat – eksperterne, politikerne og de professionelle kværulanter som [dig] og [dine] klummeproducerende kolleger – bange”. For bange mennesker er mere tilbøjelige til at rette ind – og det skal “eksperterne” og politikerne gøre. Efter hvad folket ønsker – vi har vel demokrati, eller har vi?

  De professionelle kværulanter, de klummeproducerende skribenter behøver såmænd ikke blive bange. De skal bare åbne øjne og ører og få et nyt syn på samfundet.

  Det er som regel ikke tale om hadsk tale fra vi meninges side. Mere ramsaltede sandheder, som ikke bekommer “eliten” i bred forstand særlig godt.

  Såsom at Merkel er en forræder mod alt hvad hun påstår at stå for: demokrati (som muslimerne dagligt træder under fode), tolerance (som samme gruppe vil sk*de på), frihed (som samme gruppe vil afskaffe til fordel for underkastelse under en vanvittig ideologi) og mere i samme mol (dur er jo til glad musik).

  Du, Mikkel Andersson, skal have tak for ikke at være på det hold, som ser pøbelens deltagelse som noget forkasteligt.

 2. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Nå-men nu var vi lige så godt igang på Anderssons forrige blog ! –Parfumérede saloner ! –Det er så meget sagt ! –Vi var til væddeløb igår i verdens dyreste væddeløbs-bane i Dubai ! –Der var heste-boxene faktisk parfuméret med “gulerods-essens ” ! –Det skulle gi et spark til væddeløbs-benene ! –Så vi takkede JA ! Til en flaske med hjem !–AT : Vi gider blive ved med, at skrive gratis –på Berlingske ! –De går jo nok neden-om-og-hjem alligevel !

 3. Af Jan Petersen

  -

  Mikkel Andersson, et glimrende indlæg og jeg er helt enig. Eneste kommentar herfra til simpel forbedring af Berlingske blogs-kommentarspor. Venligst afslut blogoplæg med hele teksten fra – “Læs vilkår for kommentarer og debat på Berlingske Tidendes websites”. Og som blogger venligst læs blog igennem af og til, og slet hårdhændet alt det skrammel der ikke overholder Berlingske Tidendes simple regler. Resultat – langt bedre blogs 🙂

 4. Af Lonny Konradsen

  -

  “Og det er selvsagt rigtigt, at når alle og enhver og ikke kun de få udvalgte pludselig har mulighed for at give deres mening til kende, kan det ikke undgås, at også idioter kommer til orde. Her findes så dog heldigvis praktiske knapper til at blokere sådanne og – hvis det er grov chikane og trusler – mulighed for politianmeldelse.”

  “Den offentlige debat har det fint, og for første gang nogensinde har alle fået mulighed for at deltage heri.”

  En selvmodsigelse af rang.. Altså kun dem vi gider, at høre på eller er enig med… Hvor har man hørt/set det før?
  Lige ret for Loke som for Thor!
  Man sletter ikke folk, men som du siger anmelder dem istedet til politiet og tager den derfra. Hvis vedkommende vinder i retten har du jo begået censur, eller hvad?

 5. Af Niels Larsen

  -

  Lonny Konradsen

  Slettes et indlæg er der ikke tale om censur.

  Et hvilket som helst medie har ret til suverænt at bestemme, hvad det vil lægge papir/blog til.

 6. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Niels Larsen ! JA ! –Det har du ret i ! –Vi behøver ikke længere se på “Berlingske ´s ” ! Skolebørn ´s kommentarer !–Vi spilder vores kostbare tid ! –De dyre curlinger ! Vil vi ikke længere betale til !

 7. Af Gert Hansen

  -

  God artikel.

  Mindes i øvrigt disse ord, ofte tilskrevet Voltaire:

  ‘Min herre, jeg er uenig i det De siger, men jeg vil til døden forsvare Deres ret til at fremsætte den’.

  Eller som Churchill sagde: ‘…many deplorable things are said under free speech’.

  Alternativet til disse friheder er diktatur, fængslet opposition og oppotionelle journalister.

 8. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt forbinder de totalt uvidende vel ofte ytringsfrihed med anarki. Ytringsfriheden er reguleret helt analog til – rødt, gult og grønt – i færdselsloven. Hvis den forklaring ellers er primitiv nok til at forstås.

 9. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Værdikampen ! –Lund-Madsen skal være far til barn nummer 6 ! –Han har aldrig kunnet forsørge sig-selv ! –Men ale de børne-penge holder hans rumpe over vandskorpen ! –Sygt ! –AT: Folk kan leve af, at avle børn !!!!

 10. Af Frank Wulff

  -

  Plejer selv at følge et par enkle grundregler.

  At hvis jeg ikke vil ytre det mundtligt direkte til en person, så vil jeg heller ikke ytre det på skrift til samme person.

  At hvis jeg skønner at jeg ikke har noget nyt at tilføje til debatten, så lader jeg være med at deltage.

  Derudover overholder jeg selvfølgelig netetiketten samt er bevidst om at det er frihed under ansvar.

 11. Af Lonny Konradsen

  -

  Niels Larsen
  Det sagde man også i DDR, Sovjetunionen og holdningen eksistere i bedste velgående i NordKorea… Men alle sin smag…
  Partiet har altid ret!!!!

 12. Af Kristian Kragh

  -

  I “gamle” dage kom debattører med _indlæg_.
  I dag kommer de med _indspark_.

  På det punkt ønsker jeg gamle dage tilbage.

 13. Af Lonny Konradsen

  -

  Wulf
  “Derudover overholder jeg selvfølgelig netetiketten samt er bevidst om at det er frihed under ansvar.”

  Netop.. Ikke censur, men under ansvar…
  Det burde også få folk til, tænke over hvad de siger eller skriver….

 14. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Mikkel Andersson

  “Skrev nogen et læserbrev i samme tone, som man talte til sine venner i skurvognen eller under den meget omtalte bodegasnak, kunne man være sikker på, at en høflig debatredaktør arkiverede indlægget i skraldespanden.”

  Enig. Det er da altid interessant at se, hvad der rører sig i bodegasegmentet herhjemme.

  Politikens ATS rapporterer ofte fra Cafe Den Gule Negl, men de kan overhovedet ikke måle sig med mange af kommentarerne her på din blog.

 15. Af N O Nielsen

  -

  “Hyggelig og halvlukkede fest i de parfumerede saloner- Personligt har jeg altid opfattet denne selvoptagne og navlebeskuende elite, som både forloren og med en fesen odeur omkring sig.
  Men iøvrigt et godt indspark til debatten, fra Mikkel Andersson.

 16. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Vi hader de danske unge ! –OG vi vil ikke fortsat betale for andres børn ! “

 17. Af JØRGEN PE

  -

  C EN SU R, FORTIELSER OG LØGNEPROPAGANDA ENDER OFTE I BLODIGE KATASTROFER

  Et debatoplæg som man må tage hatten af for. Og det er fint at flere kan komme til orde. Men stadig er det sådan mange steder, at oplysende, sobre, relevante og aktuelle indlæg frasorteres. Noget som svækker og skævvrider demokratiet, og som fremmer korruption og politisk, bureaukratisk og juridisk råddenskab. Det er helt iorden at frasortere uhumske og skrupskøre indlæg fra folk der åbenlyst kun er ude på at afspore og ødelægge debatterne, men når radio- og tv-stationer osv. forhindrer sandheder i at komme frem om asocial politik og grov magtmisbrug mv. som ødelægger familier og sender uretten, ondskaben og døden ind i tusinder af hjem, så er det samvittighedsløs embedsmisbrug begået af kyniske slyngler og stride, tåbelige kællinger.

  I det blå-gule land er millioner af svenskere nu på vej til at synke ned i en bundløs sump af politisk råddenskab. Og i Frankrig og Tyskland etc. er en vanvittig udvikling også i gang, anført af rødfeministske “humanister” som merkel og hollande. Et resultat af års c en su r, fortielser og løgne. Se snaph, 24nyt.dk og “merkels migrant crisis”.

 18. Af Frank Wulff

  -

  Under ansvar gælder, ud over lovgivningen, også de regler og vilkår der er på et givent forum.

  Når jeg laver indlæg så accepterer jeg diverse regler og vilkår og dermed også automatisk at forum- og blogejere som f.eks. b.dk har ret til at slette mit indlæg hvis der er sket brud.

  Som forum- og blogejer har man faktisk diktatorisk magt!

 19. Af Niels Poulsen

  -

  Frank Wullf

  “At hvis jeg ikke vil ytre det mundtligt direkte til en person, så vil jeg heller ikke ytre det på skrift til samme person.”

  Det er et synspunkt, som tit bliver bragt på bane. Tonen i netdebatterne kritiseres ud fra en forestilling om, at man ikke ville udtrykke sig på samme måde, hvis man stod over for personen i kød og blod.

  Men på den måde idealiserer man den “analoge” debat, dvs. mellem to eller flere mennesker som er til stede i samme lokale. Og det mener jeg er forkert.

  For som sociologen Erving Goffman har vist, er denne samtale ikke fri. Vi bærer masker og hjælper hinanden med at bevare dem. Vi undgår bestemte emner. Udtrykker os indirekte, så ingen taber ansigt. Alle kender det fra arbejdspladser og familien. Hvem taler for en stram udlændingepolitik i frokoststuen på en rød arbejdsplads? Hvem har feministiske synspunkter i mandehørmen i et omklædningsrum? Osv.

  På den måde er debatten på de sociale medier mere ærlig.

 20. Af Martin Jørgensen

  -

  Definer venligst en rød arbejdsplads Niels Poulsen og kom så med eksempler på hvor det er man ikke taler om nødvendigheden af en stram indvandringspolitik.
  Eller er det bare formodninger og postulater der gavner din egen dagsorden ?

 21. Af Lonny Konradsen

  -

  “Når jeg laver indlæg så accepterer jeg diverse regler og vilkår og dermed også automatisk at forum- og blogejere som f.eks. b.dk har ret til at slette mit indlæg hvis der er sket brud.
  Som forum- og blogejer har man faktisk diktatorisk magt!”

  Hvor er så ansvaret for egen handling?
  Det er det der er dobbeltmoralen her!
  Enten eller! Enten kan man skrive hvad man vil og stå til ansvar bagefter, eller du er under censur.

 22. Af Jan Petersen

  -

  Typisk tomhjernet hønsegård ævl 🙁

 23. Af Lonny Konradsen

  -

  Jeg forstår fællesskabet beslutter sig for hvad man kan gøre i det offentlige rum for det fælles bedste for, at vi alle kan være der.
  Men på en blog!
  Lad det være injurie lovgivningen og diverse paragraffer der afgøre den sag gennem domstolen.

 24. Af Jan Petersen

  -

  Der er mange ting, forvirrede høns ikke forstå. I øvrigt er der utallige videoer på Youtube om netop det emne 🙂

 25. Af Niels Peter Lemche

  -

  MARTIN JØRGENSEN, røde arbejdspladser havde man f.eks. i DDR: Tre mand om én ko!

 26. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos Konradsen ! –Lonny er en by i Nordfrankrig ! –Og du kan ikke tillade dig, a skrive til mig som du gør ! –Vi her i Paris er helt enige i AT: Danske unge kan ikke bruges til noget-som-helst ! –Ligemeget hvor meget “can.stud –de kalder sig ! –De er ubrugelige –har aldrig fået noget, der ligner opdragelse ! –OG så tror de AT: De er verdens 7ende vidundere ! –Det er på tide at curlingerne bliver sat på plads DE Du´ER ikke !

 27. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt kører projektet “tre mand om én ko” videre – i den del af verden – hvor arbejde ikke er en selvfølge, blandt millioner af arbejdsløse!

 28. Af Niels Poulsen

  -

  Med en rød arbejdsplads mener jeg naturligvis en arbejdsplads, hvor flertallet af de ansatte er centrum-venstre-orienteret. Et eksempel kunne være en folkeskole i en af landets storbyer. Bliver man ansat der, stikker man naturligvis en finger i jorden, inden man indvier de andre i ens politiske tanker. Er de afvigende, tier man eller spiller komedie. Træder man forkert, hjælper de andre en. Humor er en god lynafleder. Det handler om, at ingen taber ansigt, og at “vi alle kan være der” som en skriver så rigtigt her i tråden.

  Alle, der har haft arbejde eller familie, kender de sociale spil. Og jeg bifalder dem skam langt hen ad vejen som et værdikonservativt menneske. Jeg siger bare, at de sociale spil fungerer som et slør, at folks virkelige synspunkter ikke kommer frem i lyset.

  Det gør den snarere på de til dels anonymiserede sociale medier og i sidste ende i stemmeboksen.

 29. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  Helt enig med dig i, at man på de sociale medier giver folk chancen for at komme med deres uforbeholdne meninger. At de så ikke altid er intelligente, gennemtænkte eller særlig sympatiske er en anden sag.

  Det giver alle en mulighed for at se ned i ‘folkedybet’ og observere, hvad der rører sig der.

  Og der er politikere, der satser på at fiske stemmer her.

 30. Af jørgen pe

  -

  Den debat der føres på de forskellige blogs, er næppe repræsentativ for danskerne. Tusindvis af indlæg er blevet blokeret og skjult, og mange seriøse bloggere og læsere er jaget bort. Andre igen har opgivet at indsende indlæg hvor sager/emner belyses grundigt.

 31. Af Jan Petersen

  -

  Findes i øvrigt begrebet – fast arbejde – overhovedet længere på det danske globale arbejdsmarked? Jeg tillader mig at tvivle!

 32. Af jørgen pe

  -

  Berlin gskes debatter er dog bedre end ingenting. Men det er svært at forstå at 24NYT.dk ikke også har en debat med ret fri adgang. Hvorfor vil 24NYT.dk absolut have debat via fjæs-bogen? Det virker meget mistænkeligt. Hvis man kritiserer indvandringen/islamiseringen mv., risikerer man jo at miste sit job, eller man bliver opsøgt af voldsmænd. Hvorfor vil 24NYT.dk have en registrering af nationalkonservative og politisk ukorrekte? Det kan hurtigt blive misbrugt via hacking mv.

 33. Af Uffe Staulund

  -

  Berlingske’s blog’s har helt klare regler for, hvor uartig man kan være.
  Men hovedparten af de kvindelige blogholdere har let ved at blive tøsefornærmede, og bare lukke bloggen eller sætte blogindlægget fast i filteret.
  Nogle af blog oplæggene er for lange, det var bedre med korte og gennemtænkte blog oplæg.
  Det er dødssygt, at man kan gå rundt om søen med hundene, inden ens oplæg er kommet igennem filteret.

 34. Af j pe

  -

  De klare regler mht. uhumske indlæg overholdes vist ikke ret tit, så hvad er reglerne værd? Lange indlæg kan da også være gennemtænkte. Det er værre at nogle bloggere skriver op mod 100/200 kommentarer om dagen, selvom de ikke har noget på hjerte, men bare vil vise sig eller chikanere.

 35. Af Allan Hansen

  -

  – Jo da, vi lever i Amerika!

  https://youtu.be/c5BL4RNFr58

 36. Af Kaj Rectum. Andersen.

  -

  J PE alies Preben
  “Det er værre at nogle bloggere skriver op mod 100/200 kommentarer om dagen, selvom de ikke har noget på hjerte, men bare vil vise sig eller chikanere.”

  Er det selverkendelse?
  husk at læse 180g snaphanen og den korte avis 😉

 37. Af J PE

  -

  VI ER PÅ VEJ IND I EN NY EPOKE DER KAN BLIVE SKRÆKKELIG OG SKÆBNESVANGER FOR MILLIONER AF DANSKERE OG EUROPÆERE….

  Det kan godt være at den offentlige debat har det bedre end nogensinde, men alligevel er det danske folks fremtidsudsigter mørkere og værre end nogensinde før. Fordi vores demokrati kører på pumperne, af mange grunde. Hertil kommer at kommunisterne, kvindesagskvinderne og ligestillingsfanatikerne er i fuld gang med at nedgøre mændene og destruere familieværdierne. Mens EU, de radiGALE og de skabsradiGALE har travlt med at forære vores land, byer, boliger, kvinder, velfærd og arbejdspladser væk til migranter/udlændinge. Oveni har feminister og tossegode “humanister” planer om at udskifte danskerne med islamister fra afrikanske og arabiske lande.

  Våben strømmer allerede ind i Danmark. Nedskæringer hærger overalt, og store dele af infrastrukturen mv. skranter eller er sparet væk. Men utallige danskere er så uvidende, naive, godtroende og lette at narre, at de stadig ikke har forstået at Danmark lige som Sverige er på vej ud i kaos, social elendighed, gangstervælde, raserende sygdomme, guerilla-krig og blodige/vanvittige/dødbringende tilstande. Som dem der nu hersker i Malmø, Gøteborg, Stockholm osv.

  Man er nødt til at se dokumentar-filmene hos den korte, snapha og you tube hvis man vil have indsigt i hvad der er ved at ske med Danmark og Europa. Se “merkels migrant crisis”/ one year on – what next.

 38. Af Allan Hansen

  -

  Når man mister tilliden, til “systemet,,

  Der er vel ikke nogen voksen mennesker, der helt alvorligt tror på
  alt det “snot,, man kan læse i aviserne?
  Mistillid, mistro, misforståelse, misbrug, og misinformation ( politisk korrekthed
  – fake-news, bestilt arbejde eller hvad det nu hedder alt sammen – det er den
  samme hund!
  Hvem sidder egentlig på/med magten i USA – FBI.det Hvide Hus
  eller Clinton mafiaen ? Det ved jeg ikke – gør du?

  Alle politiker, er korrupte og fuld af løgn!!!
  Om de er røde, gule, grøne eller blå – gør ingen forskel – de er alle fuld af løgn!
  Løftebrud:
  Jeg kan ikke komme i tanke, om nogen politiker, der nogensinde har
  gennemført – deres “valgflæsk,,. bortset fra “kalifatet,, dvs. tosse Polle,
  Uffe ” knald i låget Jensen og tosse Niels H.P ( den danske skandale).
  Helle tabte valget, men blev statsminister!
  Løkke tabte også valget – han blev sgu også statsminister
  – så galt kan det gå, når man ikke passer på!

  P.S: endnu en fransk minister har trukket sig efter korruptionsskandale!
  Men vil han også, betale tilbage ( ca 65.000 Euro) Næppe!!!!

 39. Af Chr. Nielsen

  -

  Andersson sætter barren lavt og snobber nedad. Netdebatten er blevet langt mere overfladisk og dårligere, og i dag er det sjældent at se diskussioner hvor folk skriver efter at have tænkt sig om og ud fra ønsket om at kommunikere på et civiliseret niveau med andre. Det demokratiske har på den måde fået trange kår, fordi de fleste blogs drukner i ubegavet og ligegyldig sludder og primitiv udskældning. Enten fordi der er tale om ubegavede mennesker, eller fordi de er umodne eller uvidende eller uopdragne eller overfladiske eller det hele på én gang. Det er pleps, der regerer,og mon ikke denne åbne debat bliver et fænomen, der går over, fordi de begavede og vidende får deres egne lukkede blogge, hvor de kan få lov at diskutere i fred, uden at 95 pct. af bloggens indhold er ligegyldigt og vås, der spilder folks tid.

 40. Af Chr. Nielsen

  -

  plebs.

 41. Af Hasse Bill

  -

  Anderssons gruk kan passende suppleres med Rasmus Rønlevs ph.d.-afhandling fra 2014 om ‘danske netaviser som webmedier for retorisk medborgerskab’.

 42. Af H. E. Lund Jensen

  -

  Rasmus Rønlevs teori om, at netdebatten er for unge og umodne svarer til Chr. Nielsens betragtninger. Det meste af netdebatten er en uinteressant børnehave, og voksne finder andre jagtmarker. Det er ikke mere smart at have en facebook og twitter profil, og folk har travlt med at fortælle, at de har lukket deres.

 43. Af Niels Peter Lemche

  -

  CHR. NIELSEN, om niveauet på bloggene er det som med læreren i en skole, der skrev til forældrene: Jeres dreng har, siden han kom, forsøgt at ramme bunden. Nu er han der og graver videre. Det virker ærlig talt, som om Det Nye Borgerlige og Danskernes Parti skal få lov til at fylde op på Berlingske blog.

  Det er selvforstærkende, for hvorfor er man så dum stadig at forsøge at få et ord indført?

 44. Af Niels Larsen

  -

  Din politisk korrekte tid synger på sidste vers, Lemche.

  Og godt det samme!

 45. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Herligt Lemche, at se dig på bloggen igen ! –Selvom du måske ikke stemmer på “nye borgerlige –eller “danskernes parti ! “–Så hører du til fundamentet ! Nemlig voksne folk med lang livserfaring –og megen visdom !—“de unge lømler –ligesom i “løveverdenen” ! Bliver een efter een –strittet ud af flokken ! –De er u-ønskede –de er curlinger –de er nul og nix ! –OG det bliver de ved med, at være ! –Vi nægter fortsat, at betale de enlige mødres børnechecks med “avec” ! –AT : De har parret sig med “de forkerte ” –Og har avlet drengeafkom med svage géner ! –Skal resten af befolkningen ikke betale for !–Derfor var nødløsningen, at anbringe dem på stats-betalte anstalter ! –Der også koster borgerne det, hvide ud af øjnene !—Måske falder de alligevel fra een efter een ! De er fyldt med kønssygdomme –ser vi lige i pressen ! –Så meget desto vigtigere ER det, at holde sig langt væk fra dem ! –Ikke sandt kære Lemche ?

 46. Af Niels Lemche

  -

  Kære Teddy, jeg bliver aldrig enig i, at ungdommen ikke er noget værd. Jeg har arbejdet med unge mennesker hele mit liv, på universitetet og i HJV. Det er, hvis noget, vejlederne, der er noget galt med, og det kan meget vel være forældre, der ikke er opgaven voksen.

  Hvert et liv er et projekt. Derfor var min første følelse, da jeg så første barnebarn: Projektet er lykkedes. Nu er det ikke mit ansvar længere. Alle fem børnebørn ser ud til at blive assets for deres samfund.

  Men vi gamlinge har da et privilegium tilbage: At sidde på bænken og tale ilde om ungdommen, der jo aldrig er, som den var i vores tid. Gad vide om der et eller andet sted deroppe er reserveret en bænk for os, hvor vi kan fortsætte samtalen — som den til Anker Jørgensen, som Als tegnede, hvor Anker støttet til to stokke rokker hen til sofaen, hvor allerede Havel, Stauning, Palme og Willy Brandt befinder sig. Der kan de så sidde og mindes det socialdemokrati, der var engang.

 47. Af j pe

  -

  Hvorfor ville socialkammeraterne have Helle T-S som topfigur? Hvorfor bruger Enhedslisten tuttenuttede kvinder som frontfigurer? Fordi man har forstået at de fleste vælgere er så overfladiske, at de hopper på hvadsomhelst der ser pænt ud. Om der er noget inde bag facaden/overfladen andet end tomhed, uvidenhed, egoisme, dumhed og inkompetance, finder vælgerne ligegyldigt. Hvorfor støtter så mange danskere de kvindefjendske, mandsfjendske og landsskadelige feminister? Har de ikke opdaget hvad disse typer har drevet det til i Sverige? Hvorfor strøede lars ulykke om sig med valgflæsk og falske forsikringer om et hurtigt stop for indvandring? Fordi han bare skulle være statsminister for enhver pris. Hvis vælgerne havde gidet sætte sig ind i landets situation, ulykkes elendige “reformer” og Venstres underdanighed for EU, havde de nok stemt på DF i stedet for. Det må dog indrømmes at også DF har svigtet. Tulle er slap, og hvorfor tillod DF at V og K forærede danskernes værn mod smitsomme sygdomme til Saudiarabien??? Og hvorfor har DF ikke protesteret mod V og Ks fornylig indførte DISKRIMINATION OG APARTHEID af danskerne mht. boliger, penge, velfærd, jobs og førtidspensioner m.m.???

 48. Af Martin Jørgensen

  -

  Det er ikke min fornemmelse som det bliver antydet at man på visse arbejdspladser og under private forhold har berøringsangst overfor at tale om nødvendigheden af en stram indvandringspolitik.
  Jeg tror at det er lidt af en myte, jeg har den opfattelse at der tales mere åbent om hvilke konsekvenser det har for vores hverdag og for samfundet generelt.
  Selv blandt de radikale fornemmer man en erkendelse af nødvendigheden af stramningerne.
  Det der engang imellem sætter sindene i kog er den smålighed der har været i forbindelse med dele af stramningerne eks smykkeloven og selvfølgelig kagefejringen.
  Iøvrigt er det god tone og pli overfor værtsfolk at man at ikke tager et politisk emne op til debat når man er inviteret som gæst.

  Så er der selvfølgelig den holdning til indvandringen som hersker iblandt de autonome og som er et kapitel for sig selv.
  Men den holdning skal ikke være det som kendetegner at dem som tilhører centrum venstre siden i dansk politik ikke kan se nødvendigheden af en stram politik på området.
  Tilbage står så diskussionen om hvor stram en politik det skal være, men det er en helt anden historie.
  Det var min version af virkeligheden – Tak for ordet.

 49. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Larsen, tror du virkelig, at dit parti vil få flere stemmer end Fritz Clausens i 1943? Til syvende og sidst ved danskerne som flest godt, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert. Martin Jørgensens indlæg ovenfor viser det. Man er ikke ukritiske, men man er heller ikke kuet af det had, som er jeres ideologiske grundlag.

  Men skulle det ske, at din sorte verden sejrede, ja, så har du ret, så er der ikke brug for sådanne nogle som jeg. I KZ-lejrene med os!

 50. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Larsen, tror du virkelig, at dit parti vil få flere stemmer end Fritz Clausens i 1943? Til syvende og sidst ved danskerne som flest godt, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert. Martin Jørgensens indlæg ovenfor viser det. Man er ikke ukritiske, men man er heller ikke kuet af det had, som er jeres ideologiske grundlag.

  Men skulle det ske, at din sorte verden sejrede, ja, så har du ret, så er der ikke brug for sådanne nogle som jeg. I KZ-lejrene med os!

 51. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en læseværdig artikel om asyl-flygtninge svindel og bedrageri:

  “En kvinde fra Somalia, der havnede i Hanstholm, viser asylsystemets vanvid og politisk korrekte journalisters fordrejning af virkeligheden”

  http://denkorteavis.dk/2017/ny-video-hendes-mand-giftede-sig-med-kone-nummer-to-nu-soger-hun-asyl-i-danmark/

 52. Af Hans Sørensen

  -

  @Mikkel Andersson
  Det er nemlig rigtigt. De tøsefornærmede politisk korrekte syntes det er et forfærdeligt debatmiljø.

  Så ved vi andre, det går den helt rigtige vej.

 53. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Svar Lemche ! –Lige før og næsten ! –Fam. Kløvedahl (Med Troels –Som den absolutte “løvehan” ! Med de bedste géner ! –Kan vi sagtens blive enige om, at er vidunderlige ! –Men “skravlet” –Som vi i vid udstrækning bliver tilskuérere til på diverse “blogs ” ! –Kan vi sikkert også blive enige om !—At Sidde på bænken, når vi engang bliver steget til himmels –Lyder ikke så rart endda ! –Og jeg er helt på det rene med “at gamle dage ikke var noget, at råbe hurra for ” –Men, der er jo himmelvid forskel på om man skal underlægges en ungdom, der er blevet tudet ørene fulde af AT: Verden står dem fuldstændig åben ! –Skatteborgerne vil så gerne undvære –for, at I kan drikke jer skidefulde –og génere andre lige-så-meget som man har lyst til ! –Så, hvornår mon “de såkaldte unge, der vil blæse pensionisterne et stykke –Og kan finde på, at kalde dem “gamle tosser” ! Vågner op ! –Curlingeforældrene –Gør det ihvertfald ikke ! –Hvis det såkaldte “blogunivers” ! Skal bestå ! –Så må Berlingske & Co. indrette “en curlinge-blog” ! –Der kan de kun génere deres egen art ! –Og det får følger ! –Ondskaben følger med !–Så vi må jo videre ! Os, der skal finde på “humor-tegninger, hver dag –OG så hilser vi “salut”! Til Danmarks bedste humorist Nemlig Roald Als/Politiken ! (Og Lemche jeg er konservativ –så du lige véd det ! )

 54. Af Hr. J Hans en

  -

  Enig Mikkel Anderson.

  Rart at vide hvad der rører sig i den sorteste del af Danmark.
  Bedre at de har mulighed for deres svineri offentlig.
  Vi så i Norge hvad der sker når den yderste højrefløj sidder og skumler i deres huller.

 55. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Troels Kløvedahl startede sit voksenliv i “Den danske Handelsflåde ” –Og blev hele sit liv et symbol på “en ægte-viking ” –De unge idag ! Faldt for politikernes smisken : I Skal da læse på universitetet, hvadenten evnerne var der eller ej ! –Det gav masser af jobs til “skolefrøknerne M/K ” ! –Hvad værre er det AT: Danmark nu har en kæmpe-flok i efterhånden godt oppe i 30 erne ! –Der hverken er gode ingeniører –læger –eller for den sags skyld politikere !–Landet mangler i den grad praktiske folk, so vvs ´er tømrere –snedkere -smede o.s.v. ! Dem er man så begyndt, at importere fra andre lande ! –“den muslimske masse-produktion af drenge, der hverken lærte, at læse – skrive eller, at regne den ud ! –Bliver bunden i samfundet ! Selvom deres forældre hopper på den samme galej OG siger, at deres afkom skal på universitetet ! –Vi tror, at nogle af dem kunne være blevet gode håndværkere ! –NU er der kun araberen, der tog sine 17 børn med til Esbjerg ! –MEN, han er altfr svag til, at arbejde som tømrer ! –Hvorfor skulle han også det ? –Kommunen sender 600.000 kroner fluks ind på kontoen, hvert år plus det løse !

 56. Af Jonna Meinert

  -

  “…den sorteste del af Danmark.”

  Racist!

  Det er sørgeligt, og desværre også ret sigende, at hvide, racistiske mænd altid identificerer den sorte farve med ondskab, og den hvide farve med uskyld.

  Det er ligesom, da Villy Søvndal beskyldte ærværdige, muslimske prædikanter, for at være “mørkemænd”, blot fordi de muslimske prædikanter tager afstand fra den hvide mands “ret” til, at hore med hvem han vil!

 57. Af jørgen pe

  -

  Ja, asyl- og indvandringspolitikken er fladpandet, bundkorrupt og livsfarlig. Det kan man ikke være i tvivl om hvis man har sat sig ind i hvad der foregår i EU og i zombiernes, folkefjendernes og de levende dødes højborg. Nu er de årlige udgifter til migranter oppe over 200 MILLIARDER kr., og ulykker, forbrydelser og spareøvelser vælter ned over vi danskere. Der spares nu ved at mord kaldes vold med døden til følge, så sparer man en nævningesag. Og fanger løslades længe før tiden. At det medfører flere overfald eller mord, er da ligemeget. Hospitaler, skadestuer, ambulancer, sengepladser og personale afskaffes, at det påfører patienter lidelse og død er da ligemeget. Bare det mest er danskere det går ud over. Der spares nu også ved at udgifter væltes over på borgerne, eller de skal betale for samme ydelse to gange. Og varmeregningerne stiger snart helt vildt. Den lavineagtige invasion kan ende i terror og krigslignende tilstande som i Malmø osv., men det er da ligemeget. Typer som la rs ulykke, mar strand, sti ne bo sse, l emc he, jel ved og ze ni a osv. kan eller vil ikke forstå, at radikal politik er vejen til idioti, gangstervælde og altødelæggende katastrofer.

 58. Af Jan Petersen

  -

  Så er vi nede i det vanlige primitive billedsprog – denne gang s/h versionen 🙁

 59. Af j pe

  -

  Går ud fra at ja ns kommentar 11.21 er til feministen/kommunisten/ pladderhumanisten jon na mei nert. Hendes indlæg er så primitivt at det må bygge på en afgrundsdyb uvidenhed om alting. Eller staklen er blevet forvandlet til en slags robot eller pladespiller af årelang hjernevask.

 60. Af Hr. J Hans en

  -

  AF JONNA MEINERT – 22. MARTS 2017 11:10
  “…den sorteste del af Danmark.”

  Kan du ikke læse overhovedet.
  Jeg skriver om den sorte højrefløj.
  Ikke menneskers hudfarve.
  Den højrefløj som kaldes for sort.
  Blandet andet på grund af deres symboler.

 61. Af Niels Larsen

  -

  “Hvad skyldes sultkatastrofen i Afrika?

  »Overordnet skyldes den én eneste ting, og det er overbefolkning. De har lavet sig alt for mange mennesker i forhold til, hvad de kan mætte. Det er årsagen. Punktum. Ingen tør sige det, men om seks eller syv år kan Afrika mætte en fjerdedel af sin egen befolkning, og det skyldes overbefolkningen.«”

  Selv visse professorer er trætte af at være politisk korrekte og begynder at sige SANDHEDEN!

  http://jyllands-posten.dk/international/Afrika/ECE9447081/norsk-professor-sultkatastrofen-i-oestafrika-skyldes-overbefolkning-punktum/

  Man kan ikke stærkt nok opfordre til IKKE at give penge til nødhjælp – det forstærker blot problemet om 20 år!

 62. Af j pe

  -

  Iflg. diverse eksperter har Afrika-hjælpen skadet langt mere end den har gavnet. (milliarder blev brugt til kanoner, maskingeværer, pigtråd og landminer samt luksusbiler og guldvandhaner) Men sådan er det med alt hvad de tosse-gode foretager sig. Det ender i tosseri og korruption, konflikter, ulykker og skadevirkninger.

 63. Af Niels Poulsen

  -

  Martin Jørgensen

  “I øvrigt er det god tone og pli over for værtsfolk, at man at ikke tager et politisk emne op til debat, når man er inviteret som gæst.”

  Der beviser du jo netop teorien om de sociale spil: At vi tager hensyn til hinanden, og det gælder ikke kun ved familie- og vennekomsammen, men i alle sociale sammenhænge. Vi stikker finger i jorden, alt efter hvor vi er. I skurvognen er det ikke tabu at støtte den stramme udlændingepolitik. Det er sandt. Men det er der så andre emner, der er. Hvem støtter LGTB-rettigheder i en skurvogn? Hvem irettesætter sjakbajsen, når han kommer med nedsættende kommentarer om homoseksuelle? Ingen. For ingen vil tabe ansigt, skabe konflikter og blive udstødt fra fællesskabet. Det siger teorien om de sociale spil. Og derfor får man kun en sløret version af folks holdninger i hverdagen, mens de delvist anonymiserede debatter på de sociale medier og den hemmelige afgivelse af stemme bag forhænget i valgboksen er “the real thing”. Det er vel også derfor, at eliten er blevet så overrasket over den sidste tids valgresultater. For i deres slørerede dagligdag møder de ingen modsigelse.

  Lemche

  Du er jo ikke bedre end Erdogan, når du trækker nazi-kortet og sammenligner danske partier og deres politik med det tredje riges forbrydelser. Det er uacceptabelt. Som Merkel har sagt, så trivialiserer Erdogans udtaleser det, der skete under 2. Verdenskrig. Det gælder også dig. Lyt til Merkel og stands dine uacceptable angreb.

 64. Af Morten Urskove Jansen

  -

  Jeg er så træt af, at ikke kunne tørre mig ordenligt i røven….Kan nogen hjælpsomme mennesker fra det yderste højre give en hånd med?
  Jeg stoler ikke på en venstreorienteret.

 65. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt har jeg nok lidt svært ved at tage udtalelser fra en tidligere DDR kommunist – nuværende tysk kansler – helt seriøst 🙁

 66. Af j pe

  -

  Vores nuværende regering sender hundredvis af millioner af kroner ned til Afrika. For regeringens damer er meget bekymrede for om de har det godt nok i Afrika. Om danskerne har det ad helvede til, er selvfølgelig ligegyldigt. Familien der fik deres skoledreng knivmyrdet af en somalier, familien som fik datteren overfaldet/ mishandlet/ voldtaget/myrdet, familien der blev udsat for hjemmerøveri eller brandstiftelse, stewardessen der blev myrdet med 40 knivstik af en rumænsk lystmorder, manden der fornylig på 4. sal på østerbrogade blev knivstukket og smadret til ukendelighed af arabiske hjemmerøvere, danskere der dræbes ved vanvidskørsel, manden der meningsløst og uden grund fik smadret ansigtet af voldsbøller, den dansker der blev smittet med en multi-resistent tropesygdom, de danskere som omkommer som følge af nedskæringer og forringelser osv., osv……… de tæller ikke i partiernes regnskab. De glemmes lynhurtigt, dem tænkes der ikke på når humanist – politikerne udformer deres politik. For afrikanske og arabiske migranter har hele opmærksomheden. I modsætning til vi danskere er de jo ikke 3., 4., og 5. rangs borgere/mennesker. Se den korte, snapha og merkels migrant crisis.

 67. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  JA ! NU er de der igen “Hansen alias Hassan & celle-kammeraterne ” –Klokken 11,31–OG de skal ikke i Kommunens nyttejob ! –Hvorfor ?? –Mon kommunens folk er blevet bange for de muslimske småt-begavede drenge ?–I såfald, skal der nogle muskelmænd i aktion ! –Selvfølgelig skal Ingers muslimske biograf-drenge i Nyttejob ´s—-Vi giver den næste kage, hvis det lykkes Inger, AT: Smide dem ud af vores land ! –De er meget højest sansynligt “afkom af Grims-høj-moskéens ´invalide-pensionérede tals-mand eller mænd ! –Der er nemlig mange flere af slagsen i Århus-borgmesterens social-demokratiske Gellerup !–En blog helt særskilt fra __islamist-bevægelsens småt-begavede poselytter !—Bydes velkommen !

 68. Af Niels Poulsen

  -

  Jan Petersen

  Hvis valget står mellem Erdogans og Merkels retorik, så vælger jeg klart Merkels, selvom jeg er dybt uenig i hendes multikulturelle vision for de europæiske nationalstater.

 69. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche – 22. marts 2017 10:33

  Du er end ikke værdig til et svar – så det får du ikke.

 70. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Merkel har intet mindre end ødelagt hele Europa med sin vattede indstilling til de dødsens-farlige islamister ” –Det får hele Tyskland, at føle efterfølgende !

 71. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  Der er nu sket et skred i forbindelse med, at visse politikere er begyndt at lytte til ‘folkedybet’.

  Smykkeloven og fejringen af stramninger havde været politisk selvmord for bare 10-20 år siden, og Inger Støjberg vil aldrig kunne drømme om en formandspost (i Venstre).

  At hun er den mest populære minister siger en hel del mere om hendes ministerkolleger.

 72. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja Niels Larsen ! HØRT ! –Giv aldrig mere “en sous til Afrika ” –Medmindre det kommer Afrikas dyr tilgode ! –Vi støtter de værgeløse dyr ! –Men vi vil aldrig mere –give penge ! –Når Danmarks naive indsamling fra DR. næste gang bruger licens-betalernes penge ! –Smidt udi vasken !–Så DR ´s folk kan få “en spand og hoppe i –og en lang næse “!

 73. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Larsen: Tak!

 74. Af Niels Poulsen

  -

  Niels Juul Hansen

  “Der er nu sket et skred i forbindelse med, at visse politikere er begyndt at lytte til ‘folkedybet’.”

  Det ville lyde godt, hvis det var sandt. For i mine øjne er der ikke noget i vejen med folkedybet. Almindelige mennesker har en høj moral og etik. De ønsker at værne om nationen og det gode samfund , vi har skabt i fællesskab.

  Støjberg er imidlertid ikke populær i mainstream-medierne. Der har været en masse angreb på hende fra både centrum-venstre og borgerlig liberale efter lagkage-stuntet. Den borgerlig-liberale Amalie Lyhne mener eksempelvis, at Støjberg er færdig. Og måske har hun ret? Eliten fyrer Støjberg og ydmyger igen folket.

  Så jeg kan ikke rigtig se, at der skulle være sket et skred. I hvert fald ikke elitens redigerede version af virkeligheden.

  Men det er nok rigtigt, at det forholder sig anderledes i den mere uredigerede version af virkeligheden, nemlig facebook-demokratiet, som Støjberg pt. er dronning af.

 75. Af Niels Larsen

  -

  Niels Poulsen

  Man kan også udtrykke det således: Den utopiske og tåbeligt politiske korrekthed har ikke længere tag i den menige befolkning, som foretrækker den usminkede sandhed.

  Det har ovennævnte norske professor bemærket, hvorfor han tager bladet fra munden og siger sandheden råt og uforfalsket.

 76. Af Chr. Nielsen

  -

  Niels Peter Lemche.

  Du har misforstået mit indlæg. Det handler ikke om, at nogle politiske partier er bedre end andre men om, at den demokratiske diskussion ødelægges af plebs, som du allierer dig med, når du begynder at skrive om Fritz Clausen. Danskernes Parti er en ubetydelig kuriositet, som journalisterne elsker at blæse op, fordi journalister nu en gang elsker at opdramatisere nogle ekstremistiske tendenser, som de gjorde bedre i at negligere. Nye Borgerlige er anti-EU men forhåbentlig ikke anti-EF. Partiet kan dårligt undgå at presse de øvrige borgerlige partier, så at de bliver mere handlekraftige og borgerlige, hvad de på ingen måde er i øjeblikket .Ellers vil jeg anbefale dig at læse dagens leder i Morgenavisen Jyllands-Posten om EU’s og frau Merkels formodede mangel på hensyntagen til vore britiske venner. Venner i mange henseender og mangeårige handelspartnere.

 77. Af Jan Petersen

  -

  Magthaverne afskyr folkedybet, der ofte virker som stødpude mod de mest forrykte politiske galskaber. Hvilket meget tydeligt ses efter et folketingsvalg. Hvor reaktionen – hvorfor stemte hoben nu “forkert” igen – er stensikker hver gang. Det “seriøse politiske projekt” – hvordan flækker vi nu nødvendige 51% sammen, så vi lovligt kan skide på de øvrige 49% – går straks i gang. Udtryk for folkestyre for folkedybet, eller et smart trick til at skille folkedybet fra ?

 78. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  “Så jeg kan ikke rigtig se, at der skulle være sket et skred.”

  Så du mener, at hendes forslag til ’smykkelov’ og hendes ‘kagestunt’ ikke ville have resulteret i en kæmpeskideballe/fyring fra Foghs side, hvis det var sket for 15 år siden?

  Jeg er ikke enig.

 79. Af Niels Larsen

  -

  Chr. Nielsen

  Jeg kan bekræfte, at Nye Borgerlige ikke er anti-EF, da vi går fuldt og helt ind for et indre frihandelsmarked.

  Vi er udelukkende imod den politiske overbygning.

  Dog har vi ikke den store tiltro til, at EU kan afvikles uden at hele systemet går i opløsning. Derpå må vi så opbygge et nyt indre marked på fornuftens grund.

 80. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen – 22. marts 2017 14:05

  Det viser jo blot, at politikerne nærmer sig noget, der ligner fornuft.

 81. Af Niels Peter Lemche

  -

  CHR. NIELSEN, Det med den lykkelige skilsmisse er vist noget af en myte, privat og sikkert også i politik. Den der med, at to parter går fra hinanden i bedste overensstemmelse, gælder nok ikke, så hvorfor tro, at det bliver bedre i dette tilfælde. Det er altid noget, at der næppe kommer en krig ud af det, som da konfederationen meldte sig ud af unionen derovre på den anden side for 150 år siden. Det var ca. 80 år efter, at selvstændigheden var opnået. Nuvel, englænderne har “kun” været medlem i 45 år.

  Det kunne være rart med lidt neutral information: Hvad handler det om. Vi har hørt, at englænderne ikke skal regne med adgang til det indre marked med mindre de forpligter sig. De får det ikke gratis. Men er det det, som er på spil, eller blot noget, der komme op i polemikken. I virkeligheden er der nok ikke så få på kontinentet, der ser frem til at slippe af med englænderne. De er for besværlige. De Gaulle havde ret i sin tid, da han nedlagde veto mod engelsk medlemsskab.

  De egentlige problemer mod frigørelsen fra EU kommer nok snarere fra skotterne. Det ville være noget af en nedtur for Whitehall, hvis udmeldelsen samtidigt betyder opløsningen af unionen. Det kan godt være, at man i britisk presse har travlt med at fortælle skotterne om alle deres fælles sejre; men så hiver skotterne nok bare Culloden op af lommen.
  Jeg har læst indlægget i JP og fandt det ikke særlig oplysende: Vær søde ved hinanden!

  Det ville også være en fordel at skilles i nogenlunde fordragelighed, hvis englænderne kommer om 10 år og vil med igen, fordi den ikke gik. Landet var nærmest et fallitbo, inden de blev optaget. Nu er det oppe; men varer det ved?

 82. Af Niels Poulsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Fogh var faktisk mere i overenstemmelse med folket, end Løkke er. Citat fra den berømte nytårstale:

  “Vi tror på, at mennesker er bedst til selv at vælge. Vi behøver ikke eksperter og smagsdommere til at bestemme på vore vegne (…)

  Der er tendenser til et eksperttyranni, som risikerer at undertrykke den frie folkelige debat. Befolkningen skal ikke finde sig i løftede pegefingre fra såkaldte eksperter, der mener at vide bedst. Eksperter kan være gode nok til at formidle faktisk viden. Men når vi skal træffe personlige valg, er vi alle eksperter.”

  Fogh har i øvrigt lidt en mærkelig skæbne, angrebet som ham blev både fra venstre og højre. Når man ser de dilitanter, der har efterfulgt ham på statsministerposten, kan det synes ufortjent. Jeg tror, at han ville have genkendt noget af sig selv i Støjberg. En, som ikke giver noget for politiserende eksperter og smagsdommere. Så han havde, modsat Løkke, helhjertet støttet sin populære minister.

 83. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  Her er vi så (heller) ikke enige.

  Han ‘ofrede’ sin minimalstat for en statsministertaburet – og han var faktisk en større ‘velfærdsgavebod’ end socialdemokraterne – så meget at han smed benzin på det økonomiske bål, da finanskrisen satte ind. Det erkender selv venstrefolk i dag.

  Jeg er også sikker på, at han med udsigt til en international stilling IKKE ville have accepteret Inger Støjbergs platte og dårlige smag i forbindelse med krigsflygtninge.

  Det kan være nødvendigt med stramninger, også når det gælder flygtningebørn, men det kan aldrig være noget man fejrer.

  Hvem ville fejre nedskæringer i kontanthjælp eller dagpenge med kager eller champagne?

 84. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er jeg da meget i, at Fogh var en langt bedre politisk kræmmer end så mange andre. Byttede Venstres ren socialdemokratiske politik ud med en Nato Generalsekretær post. Eneste krav – luk øjnene ifm fake news, Saddam Hussein og WMD!

 85. Af Niels Poulsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Ja, Fogh var både hulemand og julemand i mainstream-mediernes redigerede virkelighed, hvilket ikke rigtig er muligt.

  Og hvad angår flygtninge så må vi, hvis vi vil bevare vores velfærdssamfund, sætte en prop i diget. Støjberg har i øvrigt påpeget, at stramningerne frigør midler til at hjælpe flygtningene i deres nærområder. Det burde have været Vestens flygtningepolitik fra dag et, i stedet for at ændre befolkningssammensætningen og demed en mulig afvikling af vores velfungerende vestlige samfund

  Jeg kan slet ikke følge forargelsen over fejringen af udlændingestramningerne, vedtaget med et stort flertal af folketingets partier som de er. Men det er nok også, fordi jeg med det dobbelte blik ser, at Støjbergs othellokage er en rævekage.

 86. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  “….stramningerne frigør midler til at hjælpe flygtningene i deres nærområder.”

  Ja, en større indsats i nærområderne havde været en god investring – især i forbindelse med migranter – men der har i mange år ikke været politisk flertal for en betydelig forøgelse af bistand til de fattige lande, hverken i i Danmark eller resten af den vestlige verden.

  Tværtimod.

 87. Af Jan Petersen

  -

  Alle lægger en kage daglig. Kagens form og odeur er vel forskellig. Støjbergs kage virker rimelig falsk. Hvorfor lægge 50 små kager ovenpå moderkagen – 100% ulovlig asyl-flygtninge politik?

 88. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Vi har brug for mange flere.. Jeg ser at her er mange med de helt rigtige meninger..
  Kom og vær med.
  KONTAKT
  Den Danske Forening
  Skomagergade 25
  4000 Roskilde
  Telefon: 86 13 24 01
  Mobil: 23 42 77 33
  Spørg efter Adolfo så ved de besked.
  Kammeratlig hilsen
  Adolfo Schicklgruber

 89. Af Niels Lemche

  -

  Man må gå ud fra at ham, der underskriver sig ADOLFO SCHICKLGRUBER, er en spøgefugl.

  Ellers ville han være bundet op i den gamle myte, nemlig at Hitler fødtes som Adolf SCHICKLGRUBER, hvilket han ikke blev. Men en dårlig spøg er det.

 90. Af Niels Lemche

  -

  Man må gå ud fra at ham, der underskriver sig ADOLFO SCHICKLGRUBER, er en spøgefugl.

  Ellers ville han være bundet op i den gamle myte, nemlig at Hitler fødtes som Adolf SCHICKLGRUBER, hvilket han ikke blev. Men en dårlig spøg er det.

 91. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNER – 22. MARTS 2017 12:11

  Så er drukkenbolten teddy bjørn fra en fascist rede i Spanien på banen igen.
  Men som sagt.
  Det er bedre at den slags kan komme med deres syge udgydelser offentligt.
  End at de sidder og skumler i deres sorte beskidte og stinkende huller.

 92. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Fælles-skabet ! ” –Rend og hop ! –Vi vil kun have fælles -skab med folk, som vi har noget tilfælles med ! –Havde Ritt ´s røde skole ikke indoktrinéret det meste af 3 årgange skolebørn ! –Så havde Danmark ikke siddet i den suppedas –Som man gør ! –Alle de ræverøde må indstille sig på AT: Det er slut med “socialt-fælles skab” –Vi nægter, at betale for “pjalteproletariatets ” regninger ! –Vi flytter til Schweiz ! Hvis Danmark ikke skifter til borgerlig regering ! –Løkk é s regering er ikke borgerlig ! Han er hundeangst for “de fremmede ” –OG for danskerne ! De sidste kan vi godt forstå ! –Han vil altid fremstå som “kræmmeren, der fik andre til, at betale sine underbukser m.m. Og ikke mindst “flyverejser på “guld-klasse ” ! –mere end 9 gange –Og man skal ikke bilde folk ind, at han bliver tilgivet fordi han siger AT: Det var en fejl –jeg beklager ! –Så havde Helle thorning–trods alt Kultur . stil og klasse ! Ingen af delene har Løkke !

 93. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Kære Lemche ! Dér kan du se, hvad jeg mente “med de uduélige unge ” ! –De koster os skatteborgere ufatteligt mange penge ! –Dem, der sidder på diverse anstalter spredt ud til hele landet !–Det er selvfølgelig ikke dine børnebørn ! –Undskyld min næsvished ! –Men de må da være mindst i 40års-alderen ! –Vi taler om de sidste 18 20 år, hvor det blev rigtig moderne, at kyle børnene ind i inst., hvor de fik det værste knæk –som vi ser resultaterne af nu !—

 94. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Att. J. Hansen alias muhammed ! –Nu kan du godt vende pladen ! –Du skal på “nyttejob i morgen klokken 7.00 ” ! –Møder du ikke op ! Så har vi forbindelser, der nok skal få stoppet din bistands-hjælp !

 95. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNER – 22. MARTS 2017 17:25

  Fotsæt du bare din syge drukmås teddy bjørn.
  Så får du afløb for dit had, bitterhed og mindreværdskomplekser.
  Mindreværdskomplekser som du har utallige grunde til at have.
  Din slags, teddy bjørn, er der ikke rigtigt behov for på torvet.

 96. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNER – 22. MARTS 2017 17:25

  Fotsæt du bare din syge drukmås teddy bjørn.
  Så får du afløb for dit had, bitterhed og mindreværdskomplekser.
  Mindreværdskomplekser som du har utallige grunde til at have.
  Din slags, teddy bjørn, er der ikke rigtigt behov for på torvet.
  Tiden er udløbet for dig.

 97. Af J. Hans en

  -

  Og lille teddy bjørn.
  Jeg har aldrig som udgangspunkt generet dig.
  Men når du bliver for svinsk, så får du et svar.

  Nedenstående bliver det sidste.
  Denne salme er dedikeret til din slags.

  Jeg lægges i jorden i hvide lin
  Og gemmes i graven i sorte skrin
  Mit øje er brustent, min læbe er blå,
  I mærke det alle, som se derpå.

  Jeg tænkte langt, kom stakket afsted,
  Se, hvor døden har slaget mig ned!
  I verdens lyst gjorde jeg mig glad,
  I jorden gives jeg orme til mad.

  Dine synder er mange og store for gud,
  Så ofte haver du brudt hans bud.
  Det må vel være en hjertens nød.
  Du har ej venner når du er død.

  Til dommen skulle vi alle opstå,
  For dommerens stol skulle vi fremgå,
  Da må det frem, hvad du haver gjort,
  Hvad du har brudt, både lidt og stort.

  Her hjælper ej gave, ej herre bøn,
  Men du får da den rette løn,
  Dig skjuler ej hule, ej tårn, ej mur,
  Du arme usselige kreatur.

 98. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Den offentlige debat ” Nordens skamplet ! –Malmø farligere end Damaskus i Syrien ! –Skriver Bt. idag ! ” –Lemche og andre Forstår I så AT Alle de masse-producérede muslimske drenge ! –Skal sendes til Islamistan ! –De kan ikke gemme sig bag burkaérne længere ! –Kan de heller ikke møde op til “nyttejobs ! f.eks rense de off. toiletter –rengøring i svineslagterierne ! –feje gaderne og rydde op efter “druk-festerne i weekenderne ” –Så er der nu kun 1 ting tilbage, at gøre !! I ved det selv ! Ikke sandt !!

 99. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche

  I går hørte jeg, at der på London-parlamentets hjemmeside er en underskriftsindsamling MOD skotsk uafhængighed, som da havde fået 200.000 underskrifter på ret kort tid – og kun skotter kan skrive under. Desuden er der stadig ikke flertal i befolkningen for at bryde med London, d´faktisk er tilslutningen til at løsrive sig 1% lavere end sidst de stemte.

  Niels Juul Hansen

  Hvis vi nu smed alle “flygtningene”, flygtningene, indvandrerne og de familiesammenførte ud, så ville vi kunne hjælpe langt flere for 1/4 af det, de koster os i øjeblikket. Og derfor spare på transaktionen til gavn for danskerne.

  Og i Afrika skal vi slet ikke hjælpe med andet end præventionsoplysning. Når de føder flere børn end landene kan brødføde, så er det bare ærgerligt – men ikke vores problem!

  Det kan ganske enkelt ikke være rimeligt, at de skal leve på støtten længere – og at vi skal betale støtten!

 100. Af b niel

  -

  Niels ju ul er med i den muslimske lejr, og den radikale lejr er han nok også med i. Ligesom lemche, marstrand og andre ønsker han Danmark islamiseret.

 101. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er der formentlig ingen lovlig asylansøger i Danmark overhovedet. Krav, for at bruge trylleordet asyl, er ankomst til første sikre land. Men det er stort set umuligt at komme til Danmark, uden at rejse hertil fra et andet sikkert land. Ergo er asyl i Danmark – tilsyneladende accepteret svindel, humbug og ren bedrageri. Det faktum kan 50 lagte Støjberg kager ikke ændre på!

 102. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Det hjælper ikke med oplysning om prævention til Afrikanerne ! –Den metode er blevet brugt af diverse røde-kors og diverse u-lands-foreninger ! –Det eneste, der hjælper ER: Fuldstændig stop for al hjælp til voksne Afrikanere –Og 100 % kastréring af både kvinder og mænd ! –Så bliver der ikke født flere børn –som de Sorte folk ikke har tænkt sig, at forsørge ! –Børnene, der er kommet til verden vil sansynligvis overleve –komme i skole –og lære AT: Overbefolkning har ingen gang på jorden ! –Først til den tid vil vi kunne se frem til Et Afrika i balance !–AT: Der skulle gå så mange årtiér –med latterlige “Danmarks-indsamlinger .-der kun bevirkede AT: Afrikanerne 10-doblede befolkningstallet ” ! –Er u-fatteligt, når den rette hjælp lå lige for døren ! –Beviser jo faktisk AT: Danskerne er blevet snøret af DR. for sidste gang !—Iøvrigt ! Så skal DR. aldrig mere se 1 krone fra licens-betalerne !! Bestyrelsesformanden –og den dyre generaldirektør-inde skal fyres uden eftervederlag ! –Hun har i den grad haft “kræve-mentaliteten i højsædet –Hun hæver mere i hyre end statsministeren ! Helt GAK ! Hvis vi skal sige det ! –OG så kunne vi tænke os, at den nye kulturminister –kom i omdrejninger ! –Der er også grænser fr “Lars Sei´ers velvilje for liberal alliance ! –ER vi sikre på !

 103. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  Du kan da ikke betale regninger med dine våde drømme, som ingen gang har på jorden.

 104. Af Jan Petersen

  -

  Men i øvrigt vel ikke så underligt at befolkningen karter rundt i blinde, når selv Folketinget er sponsor for rene ulovligheder !

 105. Af Niels Poulsen

  -

  Jan Petersen

  Hvis du har kendskab til ulovligheder, så meld dem til politiet. Ellers er det bare pjat.

 106. Af Jan Petersen

  -

  AF NIELS POULSEN – 22. MARTS 2017 20:26

  Tror du, der står idiot på ryggen af mig? Hvem – ved deres fulde fem – ville melde feks Hitler, Stalin, Mussolini, Mao Zedong eller andre forbrydere til “politiet”?

 107. Af Niels Poulsen

  -

  Jan Petersen

  Hvad er det for en lov, der er overtrådt? … Hvis du har en konkret viden, så kan du sagtens finde en advokat, som vil føre din sag …

  Men den med at melde afdøde diktatorer til politiet er nok ikke vejen frem …

 108. Af Jan Petersen

  -

  Læs i øvrigt reglerne for asyl, fremgår af denne helt officielle danske udgave på nyidanmark.dk

  https://www.nyidanmark.dk/da-dk

 109. Af Niels Poulsen

  -

  Jan Petersen

  Er reglerne for asyl blevet overtrådt? Hvem og hvor har du den viden fra? Det er en alvorlig beskyldning. Dokumenter den venligst, ellers er det bare pjat.

 110. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er grundregel for asyl – søge asyl i første sikre land, som det også fremgår af ovennævnte link. Vel stort set ingen asylansøger kan opfylde det krav i Danmark, idet stort set alle asylansøgere kommer til Danmark fra andre sikre lande!

 111. Af Niels Poulsen

  -

  Jan Petersen

  Hvis du mener, at det er en overtrædelse af dansk lovgivning, så sagsøg Udlændinge- og Integrationsministeriet. Det andet er bare snak.

 112. Af Jan Petersen

  -

  Men stadig at anmelde en statsmagt for egne iscenesatte ulovligheder til selvsamme statsmagt politimyndighed svarer vel stort set til – at skrive idiot på egen ryg.

  PS: Læs i øvrigt reglerne, som alternativ til ren ævl !

 113. Af Jan Petersen

  -

  Men muligvis harmonerer et retssamfund ikke helt med iscenesat ad hoc anarki iflg den politisk korrekte multikulturelle femte kolonnes undergravende virksomhed . . .

 114. Af Niels Poulsen

  -

  Jan Peteresen

  Jeg opfatter det som en borgerpligt, at man anmelder ulovligheder, hvis man har kendskab til dem. Så det er dig, som svigter retssamfundet. Eller også er du bare fake news. Slut herfra.

 115. Af Jan Petersen

  -

  Apropos fake, du gider end ikke læse reglerne – klaphat!

 116. Af j pe

  -

  Ja, med ni els po ul sen er der vist kun to muligheder. Enten spiller han dum, eller også ER han dum. Realistisk er han ihvertfald ikke.

 117. Af hektor heimlich

  -

  More terror, -this time in London – and we love it -don’t we? All the European governements are working intensively to get more terror to their countries, they laugh evrytime a citizen gets killed, but in public the cry their croccodille tears.

 118. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS POULSEN – 22. MARTS 2017 21:40
  “Jeg opfatter det som en borgerpligt, at man anmelder ulovligheder, hvis man har kendskab til dem.”

  Flere har anmeldt f.eks. Foghs forbrydelser.
  Det er de vist ikke kommet langt med.

 119. Af jørgen pe

  -

  I Malmø, Gøteborg, Stockholm og adskellige andre byer er en guerilla-krig mod svenskerne nu i gang. Og i mange danske byer er hverdagsterroren også begyndt. Overfald, knivstik, voldtægter, hjemmerøverier, påsatte brande, vanvidskørsel og skyderier i gaderne er ved at være noget normalt. DRs, pollertikens, jelveds, ze ni as og sti ne bo sses “berigelse” skrider fremad. Se den korte a vis og snapha.

 120. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen – 22. marts 2017 18:34

  Hvis vores politik – selvforsørgende i løbet af 2 år – blev gennemført, så var problemet løst.

  For så var der mange af de uønskede, som ikke havde råd til at blive her efter de to år, når den offentlige strøm af penge standser.

 121. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN, jeg er mere human end dig: 3 år.

 122. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Hele denne redelighed er Socialdemokraterne ´s og de radikale ´s skyld ” ! Masseimmigration af Islam-tilhængere !!! Vi har fået NOK !

 123. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! 400 muslimske indvandrere har været på kontanthjælp i 20 år –20 år – 20 år ! –Ufatteligt, at DK har så mange komplet idioter siddende i det offentlige ! –Og bare har lukket øjnene ! –De skal fyres –fyres –fyres samtlige off. nussere, der er inkompetente –beregnende lands-forræddere !–(sæt fokus på de islam-medarbejdere, der sidder i det offentlige ) –Og sæt fokus på borgmesteren i Århus ! –Han er socialdemokrat –og forgylder hele menageriet i Gellerup –og omegn !! –I Københavns socialdemokratiske overdrev med Frank Jensen ! Som overborgmester !–gælder præcis det samme !

 124. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Niels Lemche
  Du skal være så velkommen hos os, du har skam også de rette aversioner..
  Vi er mange fra hjemmeværnet, her og står vagt om Danmark.
  Kom og vær med

 125. Af Niels Lemche

  -

  ADOLFO SCHICKLGRUBER, jeg kan forstå, at du heller ikke kan hitte rede i forkortelserne. Du mente vel SA og ikke HJV!

  Jeg tror faktisk ikke, at HJV er særlig glade for dine manipulationer med fortiden.

 126. Af Niels Lemche

  -

  ADOLFO SCHICKLGRUBER, jeg kan forstå, at du heller ikke kan hitte rede i forkortelserne. Du mente vel SA og ikke HJV!

  Jeg tror faktisk ikke, at HJV er særlig glade for dine manipulationer med fortiden.

 127. Af Niels Lemche

  -

  ADOLFO SCHICKLGRUBER, jeg kan forstå, at du heller ikke kan hitte rede i forkortelserne. Du mente vel SA og ikke HJV!

  Jeg tror faktisk ikke, at HJV er særlig glade for dine manipulationer med fortiden.

 128. Af Niels Poulsen

  -

  J. Hansen

  Det er lidt svært at svare på, for Jan Petersen kan pga. sit sproglige armod ikke oplyse os om, hvilken lov den danske stat skulle have overtrådt. Jeg bliver henvist til at læse en eller anden hjemmeside og selv gætte mig til det.

  Danmark er forpligtet til at behandle enhver ansøgning om asyl, da vi har ratificeret Flygtningekonventionen. Misforstå mig ikke. Jeg så gerne, at vi opsagde konventionen eller dele af den, så vi i hvert fald i nogle år kunne få et pusterum. Vi har nået et mætningspunkt. Såvidt jeg er orienteret, har vi eller kommer vi til at tage imod et antal asylansøgere, som svarer til antallet af borgere i en gennemsnitskommune i Danmark. Det presser naturligvis økonomien i kommunerne. Pengene tages fra børnene i skolerne og de ældre, som er tilknyttet hjemmeplejen eller er på plejehjem.

  Jeg har ingen grund til at betvivle, at vi lever i en retsstat, og at domstolene ifølge magtens tredeling er uafhængige. Debatten om lovligheden af Irakkrigen foregår løbende og kan stadigvæk ende med en retssag.

  Man kan være uenig i den førte politik og plædere for en anden. Men kommer man med løse anklager mod lovgiverne, regeringen og myndighederne om lovbrud og kriminelle handlinger går man over stregen. Jeg beklager, at jeg indlod mig på et mundhuggeri med en useriøs debattør.

 129. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Niels Lemche
  Hjemmeværnet er vores største bidragsyder af medlemmer!
  Det burde være bedre vidende omkring vores medlemmer. Du kan tælle de venstreorienterede i hjemmeværnet med en hånd og de er heller ikke ønsket…
  Stå sammen om Danmark og det danske folk….
  Kom og vær med

 130. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Niels Lemche
  Hjemmeværnet er vores største bidragsyder af medlemmer!
  Du burde være bedre vidende omkring vores medlemmer. Du kan tælle de venstreorienterede i hjemmeværnet med en hånd og de er heller ikke ønsket…
  Stå sammen om Danmark og det danske folk….
  Kom og vær med

 131. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Schicklgruber

  Jeg går ud fra, at du er et af de mange venstreradikale fjolser, der sympatiserer med antisemitiske og antidemokratiske islamister – vor tids nazister – men som alligevel opfatter dig selv som antiracist.

  Dét hænger jo slet ikke sammen…

  Derfor har du et stærkt behov for at aflede opmærksomheden fra din egen antisemitisme, ved at beskylde andre for at være en slags nazister…

  Hitler sagde som bekendt, at det ville være bedre, hvis tyskerne havde bekendt sig til sværdets religion, i stedet for den blødsødne kristendom, og han kopierede de tyrkiske muslimers folkemord på de kristne, etniske mindretal i Tyrkiet, da han næsten udryddede europas jøder.

  Men du mener vel, at det er vores egen skyld, at Tyrkiets islamistiske de facto-diktator, Erdogan, nu truer europæere med terror, hvorend på kloden de befinder sig.

  Du viser tydeligt, at du ikke fatter, at de fundamentalistiske islamister, som vi kritiserer, er højreradikale, antisemitiske, religiøse imperialister, der ønsker at indføre et diktatur, hvor de har ret til at undertrykke religiøse minoriteter og kvinder groft og systematisk.

  Uddrag fra “Erdogan: Ingen europæer vil kunne gå sikkert på gaderne noget sted i verden” af Sarah Kott, JP 22.03.17:

  “»Hvis Europa fortsætter på denne måde, vil ingen europæer kunne gå sikkert på gaderne noget sted i verden,« sagde han ifølge Reuters onsdag til journalister i Ankara.”

 132. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Hey hey kommunist svin du holder bare din kæft lukket, forstået!
  Jøder, muslimer kan rende mig i røven noget så grusomt og stikke deres tro og meninger et sted hvor solen ikke skinner. Semitter er underlegne. Du skal overhovedet ikke kalde mig for venstreorienteret…
  I modsætning fra dig kan jeg læse hvad folk skriver din lede kommunist.
  Svin med meninger har ingen brug for….

 133. Af M Jørgensen

  -

  Igen og igen indlæg fra fru Bjørn Olsen der intet fatter. udlændingelov af 1983 der gav udvidede rettigheder til familiesammenføring indført af en borgerlig regering, borgerlige regeringer i mere end 2/3 af tiden i de sidste 30 år.
  Summa summarum: ansvarsfordeling med klar overvægt til den borgerlige side.

 134. Af Jan Petersen

  -

  AF NIELS POULSEN – 23. MARTS 2017 12:11
  Tak for pæn reaktion. Nu står FN flygtningekonventionen ikke alene. Den er i EU regi suppleret af Dublinforordningen. I henhold til Dublinforordningen skal asylansøgere søge om asyl i det første EU-land, de ankommer til, og hvis de krydser grænsen til et andet EU-land efter at være registreret med fingeraftryk, kan de retuneres til første EU-land. Denne forordning er mig bekendt stadig gældende ret, der blot ikke overholdes. Det er mig bekendt ulovligt!

 135. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er netop Dublinforordningen vel et skræmmende eksempel på, hvad der kan ske, når store og små EU lande indgår retslig bindende aftaler. I samme øjeblik aftalen skal bruges – i den virkelige verden – springer supermagten Tyskland fra med beskeden, den aftale vil vi i øvrigt ikke overholde. Konsekvensen er åbenlys for alle andre EU lande. Jeg kalder det stadig for – stang hamrende ulovligt !

 136. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Adolfo ! –Du skal også møde op på kommunen imorgen klokken 7.00 til nyttejob til rengøring i svineslagterierne ! incl. Halal-slagteriet –som giver folk hjerneskader –hvis de ikke har det i forvejen ! (siger nyeste videnskabelige undersøgelser )

 137. Af hektor Heimlich

  -

  Oh Boy Oh Boy, -a new terrorattck – and now in Antwerpen!

  We just love it

  Signed:
  Merkel
  Hollande
  and Løkke (who cares about Løkke?)

 138. Af Jan Petersen

  -

  Terror news er vel et af de mest profitable click på MSM breaking news underholdning. Jeg ved – helt ærligt ikke – hvordan reklamer på nettet er prissat. Men går da ud fra, at feks 1 mill hits på en terror historie – og tilhørende reklamer – tæsker flere penge i kassen, end 1000 hits på en historie om kritisk syn på MSM fakestream !

 139. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Teddy for fanden. Det er folk som dig vi kan bruge. Vi står vagt om Danmark ligesom dig.
  Ud med islam, kommunisme……
  Du skal ikke være flov over dine holdninger, vi deler dem.
  Vi deler faktisk mange af de holdninger som deles her på bloggen! Nogle blogger kan bruges og har de rette aversioner, men vandene deles, dog meget lidt og derfor er vi alle brødre.
  ps. At være hjemmeværnsmand er noget man er med stolthed og vores største job er, at holde Danmark kommunistfrit.
  Gud bevare Danmark
  Kammeratlig Hilsen
  Adolfo Schicklgruber

 140. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  KONTAKT
  Den Danske Forening
  Skomagergade 25
  4000 Roskilde
  Telefon: 86 13 24 01
  Mobil: 23 42 77 33

  Teddy vi har brug for dig!

 141. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR : Rend og hop !

 142. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  I kan iøvrigt få en spand og hoppe i ! –Og et kommunalt nyttejob !

 143. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @ ADOLFO SCHICKLGRUBER

  Det er åbenlyst, at du er en venstreradikal klovn med meget god tid, der åbenbart er ude af stand til, at argumentere for sine synspunkter, og som derfor i stedet udgiver sig for at være en nazistisk klovn, for på den måde at begå et totalt overflødigt karaktermord på nazister.

  Men jeg er endnu ikke stødt på en nazist i Berlingskes debatter, så du rammer helt ved siden af.

  Det eneste, du opnår, er, at latterliggøre dig selv.

  Desuden fatter du tilsyneladende ikke, at islamisterne er ULTRA-højreradikale klovne; det tror du vel også er en joke, selvom de bekæmper basale menneskerettigheder med terror og myrder jøder – ligesom nazisterne gjorde.

 144. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Klap i dit røde svin!!!!!!!!
  Tror du ikke jeg ved hvem du er? Du er et betalt fjols fra det yderste venstre så pis af med dig din lille myre.. FUCK AF

 145. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Teddy du kan skrive med Friis, han har vi fået overtalt, en god kammerat med tiden, sikkert som solen går ned. Han kan godkende os.
  Det er godt du passer på og med rette. Vi er tit udsat for kommunistisk infiltration eller fra godhedsindustrien.
  J PE du er godkendt 😉

 146. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Nå, du “ved hvem jeg er”…

  Kun guderne ved, hvad du bilder dig ind, at “jeg er”; men det har nok ikke meget med virkeligheden at gøre.

  Det er decideret latterligt, at en venstreradikal klovn, som dig, der ikke tør skrive under eget navn, eller stå ved sine rigtige holdninger, tror han kan true sig til – hvad?

  Jeg tror gerne på, at du sympatiserer med islamistiske antisemitter, der er imod demokrati, og derfor er det faktisk ikke helt ved siden af, at du giver den i rollen, som en anden, antidemokratisk jødehader – Adolf Hitler.

  Men det skyldes nok ikke, at du har indset, at venstreorienterede antiracister umuligt kan støtte højreradikale, islamister, der er imod demokrati og som myrder jøder; det virker du simpelthen for dum til…

 147. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Skrub ned på dit bistandskontor!!!! Taber, narrøv fra enhedslisten røvhul.. Tag og pis af dit røde myr.. Jeg gider ikke se dit lort her på bloggen.. Du er sku for dum til at have mening.. Kommunistsvin….

 148. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Teddy kan du se hvad jeg siger om konstant pis fra venstrefløjen der chikanere fredlige mennesker.. Jac som jo er et konstant dumt svin og er en typisk person jeg skrev om..
  Et ægte komministsvin fra EL

 149. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @”ADOLFO SCHICKLGRUBER”

  Du ER gennemskuet; men det har du åbenbart ikke fattet.

  Det er bare så tydeligt, at du forsøger at begå karaktermord på nazister, ved at udgive dig for en åbenlyst latterlig, nazistisk klovn, men det falder helt tilbage på dig selv.

  Du er åbenbart både dum og ekstremt letgennemskuelig – og for arrogant, til at indse det selv.

 150. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Vi er ikke nazister din idiot…
  Vi er patrioter og værner om Danmark.. Noget du ikke ved hvad er.. Svin
  Forøvrigt rager din holdning mig og du lugter af lort, skide sigøjner fra EL
  Gider ikke at tale med dig røde svin..
  Der er heller ikke nogen der støtter dig, så knyt forræder.

 151. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Sæt fokus på Folkeskolerne ! –Har de i virkeligheden været “udklæknings-anstalter ” For ovenst. mærkelige personager ?? –Det er indlysende, AT: de ikke kommer fra “et hjem” ! Med klavér ! –MEN ! Ligefrem, at de skal have lov til, at–sidde og udspy deres “Pjalte-proletariatiske harme udover debatten ” –Fordi de stammer fra “sumpen i den danske underverden ” –Er ærlig talt for groft ! –Hvis kommunens folk ellers er stået op ! –Så er det om, at komme igang med “et opdragelseskursus til de “stakler” , der, hverken fik en god og kærlig opvækst eller blev vejledt i civilisationens ædle dyder ! –Det kunne faktisk virke som-om “personagen Adolfo” ! –Faktisk er i 60-70- års alderen ! –Og ikke som vi anede “i 29 års-alderen” ! –Spændende perspektiv –må vi jo nok sige !—Og appropos folkeskolerne ! –Har skolefrøknerne/MK haft for travlt med, at komme i folketinget ! Med den noget federe hyre en som, at være skolefrøkner/mk ?

 152. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “værdikampen ” –Lad os få “den menneske-kundskabs-kloge Hr. Lemche ” –På banen her ! –Han har sikkert også et par vise ord, at skulle have sagt ang. “Adolfo-typerne” –De er garantéret også et spændende –og ukendt menneske-produkt for ham ! –Ikke sandt ? –De vise folk med mange år på bagen –og masser af livserfaring ! –Det er ikke noget man kan studére sig til på aftenskolerne eller de dyre universiteter ! –Der udklækker i hundred-tusindvis af “cand. stud ´er i alverdens ligegyldige ting ” –Men menneske-erfaring ! Det lærer de ikke noget om ! Så Henrik Day Poulsen –ser det ud til, har spildt sit liv med snuden i bøgerne og ikke i virkelighedens ofte grumme verden !

 153. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “sukkermås” Er det nye “sort” ! –Som vi venter os rigtig meget af ! –Ikke sandt Adolfo & Co. !

 154. Af Niels Peter Lemche

  -

  ADOLFO SCHICKLGRUBER – 23. MARTS 2017 23:31
  Vi er ikke nazister din idiot…
  Vi er patrioter og værner om Danmark..

  Det sagde din åndelige forfader, Fritz Clausen, også. “Fæææædrelandet!”

  Kan du ikke finde det kloakhul, du kravlede op af?

 155. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” En sukkermås for enden af en slikkepind ” ! –Intet er så uhyggeligt AT: Vi ikke og kan grine af hele dette forstyrrede menageri !–Nå,men Vi må i gang med dagens “sjove tegninger ” –Så –så uhyggeligt er det jo heller ikke vel ?

 156. Af Niels Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN, han skriver ikke bare for sjov. Det er næste trin i det højrenationale forsøg på at komme til orde her. Det ville være rart, hvis nogle af de patenterede højreradikale her ville distancere sig. “Roskilde”, er det en af Johnnnys venner fra Grebe?

 157. Af Helge Nørager

  -

  Jeg troede at en befalingsmand, kendte værdien af at spare på krudt og kugler.
  Det der med at have is i maven og vent med at afgive ild indtil fjenden kan rammes. ?

  Så er der det med at fodre trolle, de er umættelige.
  Troede i alle vidste det, og kendte løsning, sult dem, uden foder finder de andre græsgange.

  Nå men hav en god dag alle.

 158. Af Set Udefra

  -

  Den offentlige debat har det bedre end nogensinde ???

 159. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Sukkermås-slikke-pinden ” ! –Bliver stor –svulmende –og noget så lækker ! Ingen smalle steder (som luft i iskagerne” –MEN, den helt reélle søde- bløde- karamel-agtige ! Slikkepind, som vi vil nyde igennem dagens –langsomme timer –Den kan jo holde de næste 8 timer ! –Sådan skal det være ! Jubiii !

 160. Af Kent Andersen

  -

  Mikkel Andersson: Det er meget, meget absurd, at du taler om “offentlig debat”. Er dette et komisk indlæg? Jeg skriver et stilfærdigt indlæg (kritisk, men upersonligt), med håb om refleksion, som du derefter sletter. Herefter spames bloggen (som altid her på b.dk) af de samme 5 kommentatorer, som skriver 2/3 af alle indlæg på b.dk – fyldt med personlige kommentarer til hinanden. Dermed smadres alle andres muligheder for at deltage i denne såkaldte “offentlige debat” – fordi man skal læse forbi >10 indlæg for at finde nogetsomhelst andet end hvad disse 5 kommentatorer har skrevet til hinanden. Du er jo en joke på dig selv. Gad vide om du overhovedet læser kritikken fra mig i dette indlæg – eller om du har folk til at læse indlæggene – så du ikke skal nedværdige dig selv til at læse og debatere med almindelige mennesker, der ikke er del af din vennekreds af journalister/kommunikationsfolk og rygklappere. Får jeg mon nogensinde en forklaring på, at mine indlæg ikke bliver bragt? Hvilket jeg 100% ikke forstår en pind af. Eller skal jeg blive ved med at skrive indlæg, der aldrig bliver bragt? Eller er det fordi jeg retter mine kommentarer mod dig? Jeg er stensikker på, at hvis jeg rettede mit indlæg mod een af de andre debatører herinde, så var der INGEN, der ville mene, at mine indlæg skulle fjernes. Godnat og sov godt!

 161. Af holger danske

  -

  Enhver med mere end tre brikker kan se at Adolf S er en halvhjerne som forsøger at ødelægge debatten og kaste smuds på hjemmeværnet og andre dansksindede grupper. Der er ingen argumenter i hans skriverier, men kun falskhed, skældsord og hykleri.

 162. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Nu er jeg jo en ægte Dansk da min Mor fik en Arieattest under krigen der beviste hun var raceren og nordbo..
  Det er mere end hvad mange andre kan sige..
  Danmark for Dansker.
  Jeg bryder mig ikke om den nedværdige tone om Danmarks hjemmeværn der står vagt om Danmark og Danskerne.
  Kammeratlig hilsen
  A.S.

 163. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche – 24. marts 2017 09:15

  Jeg skal gerne lægge afstand til tåben Adolfo Schicklgruber.

  Det være hermed gjort.

 164. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Kent Andersen ” ! –Du har misforstået det hele !–Der er ingen grund til, AT: Alt sørgeligheden i verden –også skal udtrykkes på “Mikkels blogside ” !–Vi prøver, at få danskernes humør op fra kulkældrene ! –Derfor har slikfabrikanterne rygende travlt i øjeblikket med AT: Fremstille så mange “Slikmåse-slikke-pinde ” –Med/eller uden striber , men med optimal-nydelse for de efterhånden sørgmodige danskere forstås !—–Vi har kun os-selv, at takke for hele denne redelighed ! –DERFOR skal valget komme snart –for, at vi ikke skal glemme AT: Samtlige nuværende indkompetente-kolbøtte-evigheds-levebrødspolitikere ! –Får “sparket” ud af klappen !

 165. Af J. Hanse n

  -

  AF JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN – 23. MARTS 2017 21:30
  @”ADOLFO SCHICKLGRUBER”
  “Det er bare så tydeligt, at du forsøger at begå karaktermord på nazister,”

  Kan man begå karaktermord på nazister?
  Det var nyt for undertegnede.

  Jeg tror i øvrigt, at denne Schicklgruber bare forsøger at lave en parodi på Borgsmidt.
  Som huserer på Ellemanns blog.

 166. Af Lonny Konradsen

  -

  Ved gud hvor er her en dårlig stemning..
  For at sige det på det fineste danske sprog jeg kan, så har alt denne højrenationalisme intet godt ført med sig.
  At der nu er nogen fra den danske forening der begynder at slå deres folder ud her kan virkelig ikke overraske mig. Man mærker tit en ond følelse når de fleste herfra kommer med udtalelser om andre kulture og folkeslag…
  Mange her ryger hash og drikker alt for meget alkohol/spiritus hvilket jeg har gjort folk opmærksom på. Der er også mange der ser sig selv for meget i spejlet og bliver ekstatiske over deres eget spejlbillede.. Som terapeut ser jeg dette hverdag på vores klinik… Mange her har været Mors lille skat som børn og det fremtræder konstant i jeres opførsel og menneskesyn.

 167. Af Lonny Konradsen

  -

  som barn.. ikke børn.

 168. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “LONNY” ! –Er stadigvæk en by i Nord-øst-Frankrig ! –Os, der stammer derfra er faktisk “konservative” ! –Og vi afsky ´r ! mildt sagt –De ræverøde sociallister ! Der ikke lngere skal få os til, at betale for deres ynkelige pjalte-proletatiske rævesnuhed !–Så er det sagt –noget så dybt og inderligt ! –OGSÅ, at vi ikke kommer tilbage før der bliver Schweiziske tilstande i lille ynkelige islamisérede land, der var vores fædreland ! –Indtil vi fik nok af den røde redelighed !

 169. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –“Arieattest eller ej ! –Så var der jo en del danske kvinder, der mængede sig lige rigeligt med tyskerne under 2.nd verdenskrig !! –Det kom der en hel del “små Adolfo ér ” ud af ! –Forstås !

 170. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Hvad sagde vi ” ! –OG nu også Tesfaye ! –Nemlig AT: Det er socialdemokraternes skyl hele denne redelighed ! –Thorkild Simonsen ! –Skal ikke dø i synden ! –Hans flok-fæller på borgmesterkontoret i Århus ! –Bliver hængt ud i offentligheden i den nærmeste fremtid ! –Under valgkampen ! –De får, at vide noget så dybt og inderligt AT: De har ødelagt Danmark incl. Poul Nyrup-Rasmussen ! (rettelse : Skyld)

 171. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Teddy det er rigtigt.. Min Far var en af dem. En stormtropper fra kampen om Leningrad.. Husk der var under 1000 m/k i Danmarks modstandbevægelse og over 6000 i Tysktjeneste.
  Min Far fik Christians den 10 håndtryk, samt en velsignelse fra ham og regeringen inden har drog til østfronten og faldt ved Leningrad i 42..

  Kammeratlig hilsen
  A.S

 172. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Vi bli´er her, hvor det snér ” –Tesfaye har skrevet en bog med titlen “man kan ikke fortryde en omelet ” –Så, hvad sagde vi : Det er socialdemokraternes skyld –hele denne islamisérede redelighed i vores engang Danmark ! –Thorkild Simonsen ! –Skal ikke dø i synden ! –Han bliver hevet frem til spot og spé ! Lige-så-snart valget er skudt igang !—Sammen med Poul Nyrup-Rasmussen får d`herrer –den fulde folke-afsky-defekt ! Smidt lige i synet ! –Nemlig IGEN ! Det hele er social-demokraternes skyld !

 173. Af B. Mortensen

  -

  Hr. J. Hansen

  “Kan man begå karaktermord på nazister?
  Det var nyt for undertegnede.”

  😉 ja også for undertegnet her.
  ha ha den var god.. karaktermord!

 174. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Niels Færch/tobaksarving ” –Det var jo ham, der tævede konen, der var gul og blå, når de mødte op hos vennerne (fra damernes magasin i Lemvig) !–Han er jo indblandet i kæmpesvindelsag ! –Man kan ikke tro sine egne øren ! –MEN sådan er det altså ! –Det er ikke altid, at “de grumme og grusomme kommer fra fattige hjem ” –De findes skam også i de rige ´s i Jylland ! –MEN de er bare tavse –og konfliktsky ! –Så derfor slipper de ofte fra skandalerne !

 175. Af Adolfo Schicklgruber

  -

  Vi kan komme med en fantastisk Nyhed.
  Pernille Vermund fra de Nye Borgerlige kommer Fredag d 7/4 – 17 og holder fordrag om Danmarks tilstand og hvad vi som nation kan gøre sammen.
  Der kan købes billetter fra Fredag d 31/3 – 17 til 120kr stk.
  Telefon: 86 13 24 01
  Mobil: 23 42 77 33
  Hvis man kommer mere end en person kan billetterne købes for 100kr stk.
  Vi håber og ser frem til et stort fremmøde.
  Kammeratlig hilsen
  A.S

 176. Af J. Hans en

  -

  AF B. MORTENSEN – 24. MARTS 2017 12:46

  Uanset hvor vanvittig kommentaren om karakter mordet på nazister er.
  Så er den faktisk i sin groteskhed hylende morsom.
  Også fordi den skrives med så stor en indignation.

 177. Af B. Mortensen

  -

  Hr. J Hansen
  “Uanset hvor vanvittig kommentaren om karakter mordet på nazister er.
  Så er den faktisk i sin groteskhed hylende morsom.
  Også fordi den skrives med så stor en indignation.”

  Ja i hele sin groteske form og som du siger ” med så stor indignation”
  Desværre tror jeg ikke, at han selv er klar over hvor selvmodsigende han lyder. 😉 Måske ramte Alfred hovedet på sømmet?
  Som mange her opføre sig og taler til andre på og om andre, er der vel ikke den store forskel på medlemmerne af DDF og det gennemsnit af blogger her på Berlingske?

 178. Af M Jørgensen

  -

  Igen og igen har fru Bjørn Olsen forfattet et indlæg der viser at hun intet fatter- Tesfay er på linie med andre fra S, de eneste der har vedkendt sig en del ( ca 1/3 del)af ansvaret for den forfejlede integration.
  De resterende 2/3 dele fra henholdsvis V og K samt R , må efter fru Bjørn Olsens opfattelse være jyder- for de er påfaldende tavse og konfliktsky.

 179. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ikke noget, at sige til, at vi efterhånden er forvirrede ! Tavse og konfliktsky mennesker er absolut ikke til, at stole på ! –De stammer rigtignok fra det mørke Jylland ! –Men for tiden befinder de sig allesammen i København ! –Det kan alle se og ikke mindst høre !–Når mennesker parrer sig med deres eget afkom ! –Så kommer der sære personager ud af det ! –Så ! Det var den historie ! –Sørgelig , men sand ! –Hvis Tesfaye er gået over til “fjenden ” ! De konservative ! –Så kan det kun være godt ! –Han vender selvfølgelig “omeletten” ! Soleklart !—Til trods for det udenlandske navn ! –Så stammer Tesfaye fra Århus ! –Det er lige dér, hvor de har færrest danskere – og flest muslimer ! –Kort sagt danske vikinger er i mindretal ! Takket være Thorkild Christensen X borgmester ! Men den nuværende soc.demokratiske borgmester ! ER ikke et hår bedre !

 180. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “rettelse ” ! –Det var selvfølgelig Thorkild Simonsen –X. borgmester i Århus ! –Den store bøh-mand, der lukkede millioner af muslimer ind i Danmark ! –Fordi de lovede, at stemme på social-demokraterne ! –Se nu hele denne redelighed ! –Vi græmmes !

 181. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Hvem sagde “integration ” ! –Gellerup-populationen ! –Er allesammen boende i Danmarks Mellem østen ! –Byg en mur udenom –sæt en lås i –Og smid nøglen væk ! –Så er Danmarks største problem løst !

 182. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Det kan godt være “at jeg intet fatter” ! –Det er heller ikke meningen ! –Min styrke ligger i “blyanten” –Politik ! interesserer mig ikke “en høstblomst” ! Udover, at jeg mener AT: De inkompetente levebrødspolitikere ! –Hellere skulle finde sig et job, der passer til deres kvalifikationer ! –Eller mangel på samme !

 183. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR M. Jørgensen ! –Ja ! Det skal nok passe ! –Til Tesfay ´es fordel kan vi sige AT: Han er ikke jyde –Og dog !—“De ægte jyder” ! –Snyder folk i f.eks. hushandler –Så vandet driver ! –De kalder det “ar handle” ! –Det samme gør advokaterne, hvilket der også er flest af ! –Låsby Svendsen er prototypen ! –O.s.v. ! –Tavse og konfliktsky ! –De er ikke rigtige vikinger ! –Men kom med strømmen fra Tyskland i sin tid –Og de gik ligeud, da de kom til den danske grænse ! –NU går de til højre ! –Derfor er København forvandlet til Jylland !!!!–desolé

 184. Af M Jørgensen

  -

  Svar fru Bjørn Olsen : Og så var der den største krejler af dem alle, manden der blev statsminister fordi han var den der kunne stirre i længst tid uden at blinke med øjnene.
  Der var intet at komme efter, var hans politiske motto, selv om eftertiden har bevist at der var rigeligt at komme efter.
  Men det var en god tid for satiretegneren , der vel næppe kunne finde et bedre offer for sin pen.

 185. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Ja ! Vi er bare sååå enige !–At være satiretegner –er livsfarligt forstås –Så man må være kløgtig –rigtig kløgtig !–Se nu den med “sukkermås-slikkepinden ” –De giver kasse til slik-fabrikanterne –så vi får ikke fjender allevegne ! –MEN, det kan være rigtig uretfærdigt –Når visse “kvindelige –som er blottet for humoristisk sans ! –Går lige efter “struben” –Det er kort sagt ikke hos de damer man skal regne med, at få venner ! –Især ikke for tiden, hvor de fleste er så skrukke, at de springer op og falder ned på AT: Vi siger ! Det er meningsløst, at avle alle de diagnoser, der blot bliver “en pind til ligkisten ” –Med hensyn til overbefolkningen !—Lige nu soler vi os i succes ! –For “blyanten siger mere end ord eller kommaér de rigtige steder ” –Det bliver en god sommer som Peter Plys siger til Ninkaninus ! Salut allors !

 186. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Gad vide, hvordan det kommer til, at se ud ! –Når vi placérer kvindernes hjerne “på rumpen ” ! –Hule-mænd og – kvinder er jo 2 alen ud af et stykke !–Skatteborgerne kommer under alle omstændigheder til, at betale ” For alle de enlige mødrer, der parrede sig med de forkerte –Og lod “de uskyldige ” borgere betale for deres fejltrin !–“synderne” ! Er måske –måske ikke ! De værgeløse mænd, der hverken kan betale for deres yngel –eller ikke vil betale, hvad børn koster !

 187. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Magnus Kjøller kendt rigmand og Nordjyde ” –Snyder folk, så vandet driver ! –Undre det nogen ?

 188. Af Allan Hansen

  -

  ” Den eneste religion jeg respektere er islam.
  Den eneste “profet,, jeg beundre er Muhammad,,

  Citat: Adolf Hitler.

 189. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Allan Hansen

  Hvor finder du dog alle dine citater?

  Hitler var katolik til sin dødsdag (så han burde ikke begå selvmord!) og han udtalte: “Vi mener, at kristendommens spirituelle kræfter er uundværlige elementer i den moralske højnelse hos de fleste tyske folk”.

 190. Af Allan Hansen

  -

  @ Niels Peter FLADFISK.

  Det er det sædvanlige infantile tyrker gylle fra dei

  KLOVN.

  https://youtu.be/qHaD6fc28ug

 191. Af Allan Hansen

  -

  https://youtu.be/qHaD6fc28ug

 192. Af Allan Hansen

  -

  P.S: Hitler ville forbyde tyskerne, at holde jul, og
  han ville faktisk erstatte kristendommen
  med islam! Det er faktum! Basta!

 193. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” de røde parti´ers masse-immigration fra de Mellemøstlige –og Afrikanske lande har givet Danmark alvorlige problemer ! –Mere end 18 milliarder kroner om året koster d ´herrer og damer muslimer det danske samfund ! –Det hele er socialdemokraternes skyld ! —-Skér der snart noget ? –Eller skal Danmark gå rabundus inden de inkompetente i Folketinget vågner op ???

 194. Af Niels Peter Lemche

  -

  Allan Hansen, nu har jeg vist ikke været på her siden NIELS LEMCHE – 24. MARTS 2017 09:15, hvor det handlede om en hvis “Adolfo Schicklgruber “,

  Så hvem er fladfisken her? Jeg spørger bare.

 195. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Lemche ! –Vi bakker dig op under alle omstændigheder ! –De uforskammede teenagere eller tugthus-aspiranter –der sidder dag – efter dag –og ytre sig her på Berlingske blogs ! –Skal selvfølgelig i nyttejobs ! –MEN, det lader til, at samtlige off. ansatte i kommunerne er afventende på, hvad der skal ske med dem efter valget !–Når både “mand og hustru hæver hyre i det offentlige ” –Så kan enhver jo sige sig-selv AT: Det kan ikke længere gå !–I gamle dage kunne kun den ene i et ægteskab være off. ansat ! –Lige det har man også svedt ud –ligesom de berøgtede “forældre-købs-lejligheder ! –Hvor der kan bo op til 50 forsk. S.U. gratister ” –Fuldstændig kaos i de offentlige finanser ! –Hvem har skylden ? –Det har socialdemokraterne !–Det er nu engang ikke de andre borgere´s skyld AT: Folk får defekte børn –De forældre skal selv betale for deres fejlslagne projekter ! –eks. Bertram skulle hentes med kommunens taxa –fordi han er AHD ! –Forældrene ! De har intet ansvar ! De avler jo bare videre –og får det ene barn efter det andet med unormale reflexer –Hvorfor skal alle vi-andre straffes for det ?

 196. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Socialdemokratiét og det danske samfund afgår ved døden, hvis Mette Frederiksen bliver statsminister ! –Flere arabere og endnu flere Afrikanere kommer på “bistands-listen ” ! –Danskerne er færdige som folk ! ” !!!

 197. Af Allan Hansen

  -

  @ Fladfisk.

  Jeg har ikke tid til at holde legestue med dig hele dagen!
  – jeg gider dig ikke – du er for dum og ubegavet!
  Med to klik med musen kan jeg sige mere end
  alle dine 20 30 daglig stupide indlæg!!!
  Kunne du ikke snart få din egen blog, så almindelige
  pæne mennesker kan blive fri for alle dine tåbelige kommentar!

  Dine mælketænder lugter af lort og kællingesnak!
  KLOVN – slut herfra!

 198. Af Niels Peter Lemche

  -

  ALLAN HANSEN, sig mig, drikker du? Eller sidder du bare indelukket på en eller anden anstalt?

  Jeg tror ikke, der er nogen anden måde at beskrive dig på end med Borgsmidt “skolelærer”. Lavere kan man så ikke komme.

 199. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEM CHE – 25. MARTS 2017 18:23
  “ALLAN HANS EN, sig mig, drikker du? Eller sidder du bare indelukket på en eller anden anstalt?
  Jeg tror ikke, der er nogen anden måde at beskrive dig på end med Borgsmidt “skolelærer”. Lavere kan man så ikke komme.”

  Lemch e.
  Hvis du vil have nogen form for troværdighed.
  Så burde du måske distancere dig lidt fra borgsmid t.
  Din fasination og tilbedelse af ham virker oprigtigt talt ikke rigtig rask.

 200. Af Henriette N Mortensen

  -

  Teddy Hulebjørn Lonny Fischer Plys Olsen Dragsbæk.

  At læse dine indlæg her gør os allesammen triste. Det er aldrig rart, ikke at kunne gøre noget, når man konstaterer mentalt henfald hos én, som engang betød noget.

 201. Af Niels Peter Lemche

  -

  J. Hansen, en anden ’skolelærer’?

 202. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS PETER LE MCHE – 25. MARTS 2017 19:44

  I nazityslan d og under pol pot i cambodia var skolelærer også et skældsord.
  Og under taleban.
  Og åbenbart for lemc he også.

 203. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche: “Jeg tror ikke, der er nogen anden måde at beskrive dig på end med Borgsmidt “skolelærer”. Lavere kan man så ikke komme.”

  Notorisk forkert! Man kan være radiGAL – det er langt værre.

 204. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Kun 1 betyder noget “dig selv og dine rygklappere” –At tale folk efter munden er ikke min metiér ! –Tavshed og konfliktskyhed er jydernes kendetegn ! —ikke mine ! –Jeg foretrækker ærlighed –og ikke den for jyder karakteristiske “tavshed” –Det er ingen kunst, at få det hele foræret ! –Aldrig, at have haft et rigtigt job –Bare at vælge den første –og ikke være kritisk ! –Hvem du end er ! Så er du ikke min ven, men een af de jyder, der kun vil andre det ondt !–AT Være så konfliktsky, at være nødt til, at gemme sig bag Pc.en ! –At være så sart AT : Skulle behandles som “et råddent æg ” –AT skrive om “den lille Fanden” AT : Det er en højt-elsket ! –Fejhed er dit navn, hvem-end du er !

 205. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! “At konstatére mentalt henfald –hos en, der engang har betydet noget ! ” –Er en løgn –og særdeles ondt !—Men, hvad kan man vente andet fra personer, der har levet i en kuvøse hele livet ? –Jeg har aldrig betydet noget for dig ! –Du har arvet “den lille fandens géner “–Og ikke mine !—Hvem du end er ! –Så er jeg helt på det rene med AT: Vi er ikke venner –Og bliver det heller aldrig !—Nyd dine arvede millioner ! –Og din egen lille ondskab !–Hvem du end er Så er du fej –konfliktsky–tavshed er dit navn ! —

 206. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! –Vi kommer til Pernille Vermunds foredrag ! –Nye borgerlige er fremtiden for os, der vil have “gamle Danmark tilbage ” –Pernille Vermund er også vores “favorit ! –Hun er ikke jyde –og hun klarer sig selv som arkitekt –Hun har forstået, at vælge de rigtige venner ! OG hun har valgt, at stræbe opad, hvad mænd angår ! –Hun er vores favorit –Og vi glæder os over hendes succes med hensyn til, at vælge de rigtige venner, der vil sørge for, at hun bliver på toppen af den pyramide, der betyder så meget for resten af livet ! –Det er ingen kunst, at “gifte sig nedad” –Det er der utallige, der har brændt sig på ! “

 207. Af Niels Lemche

  -

  Niels Larsen, ja, måske, det kan vi diskutere.

 208. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Er denne blog en “kanal for jydernes indeklemte ondskab ? “

 209. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Flere indlæg i filteret? Sidste få timer gammelt? Svineri. B er anti demokraternes og liberale fascisters avis. Imod ytringsfrihed, kvinde og menneskerettigheder.

  Man diskuttere og ræsonere ikke med jødiske betalte frimurer og hasb ara påvirkningsagenter som lem.che. disse kvaksalvere og anti-danske må under pet overvågning.

  Manden er tysk-schweizer jøde. Slet ikke dansker.

 210. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Flere indlæg i filteret? Sidste få timer gammelt? Svineri. B er anti demokraternes og liberale fascisters avis. Imod ytringsfrihed, kvinde og menneskerettigheder.

  Man diskuttere og ræsonere ikke med jød.iske betalte frim.urer og hasb ara påvirkningsagenter som lem.che. disse kvaks.alvere og anti-dan.ske må under pet overvågning.

  Manden er tysk-schweizer jø de. Slet ikke dansker.

 211. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “rekord-mange kvinder indrømmer, at de fortryder de fik børn ” ! –Dagens avis !

 212. Af john doe

  -

  idiot- de radikale har gyldne tider . der hvor man mener noget man ikke mere 1 min efter.
  EB manipulerer og shadow banner , b.dk fjerner blogs der ikke lige gik efter den radikale . Yt censur . FB sencur-
  DU ER EN IDIOT og landsforrædder MIKKEL

 213. Af john doe

  -

  idiot- de radixxxkale har gyldne tider . der hvor man mener noget man ikke mere 1 min efter.
  EB manipxxxulerer og shadow banner , b.dk fjerner blogs der ikke lige gik efter den radikale . Yt censur . FB sencur- osv osv
  DU ER EN IDIxxxOT og landsforxxxxrædder MIKKEL

 214. Af john doe

  -

  Men penge IKKE MIKKEL – DET er vigtig – en del af røverbanden der stjæler mine skatte penge .-
  fuck dig

  DANMARK NO! 1
  Danmark vil bestå ! uden muslimer og folk som mikkel Anderson

Kommentarer er lukket.