Når undskyldninger bliver moralsk afpresning

Af Mikkel Andersson 209

Der er i Danmarks historie, som i alle andre nationers historie, rigeligt med kapitler, som er ganske sorte. Vikingernes hærgen i Nordengland, hekseprocesser, Det Stockholmske Blodbad og helt generelt et utal af inkompetente kongers idiotiske krige, der kostede både danskere samt nære og fjerne naboer store tab, både menneskeligt og økonomisk.

Danmarks rolle i slaveriet er absolut heller ikke blandt de mest glorværdige sider af Danmarkshistorien. Her indgik store dele af landets handelsflåde som midterste led i en omfattende trafik, hvor de købte vestafrikanere af lokale stammehøvdinge og solgte dem på de amerikanske kontinenter, ofte til plantageejere.

For indeværende pågår der, i forbindelse med hundredeåret for salget af de Vestindiske Øer, en omfattende kampagne for at få det officielle Danmark til at sige undskyld for slaveriet på disse øer. En kampagne, hvis åbenlyse og erklærede sigte er, at Danmark efterfølgende skal kompensere økonomisk for dette via diverse særydelser til øernes nuværende befolkning.

Det er helt indlysende absurd, at man kræver en undskyldning for noget, der er begået af folk, som for længst er døde, mod andre folk, der ligeledes for længst er døde.

Her vil nogle hævde, at nationen Danmark bærer en form statsretsligt ansvar. Men det er ligeledes absurd. Det Danmark, der stod for slavehandlen, findes ikke mere. Danmark var på det tidspunkt et enevoldsmonarki, hvor befolkningen havde lige så meget indflydelse på, hvad monarkerne gik og lavede af mindre – eller som regel – mere skøre ting, som den gennemsnitlige nordkoreaner har på Kim Jong-Uns politiske valg og dispositioner.

Så er der historien om Danmarks angiveligt enorme økonomiske udbytte af slavehandlen, som skulle trække spor op til Danmarks nuværende velstand. Der er ingen tvivl om, at diverse handelskompagnier i slaveriets gyldne tid tjente gode penge og eksempelvis byggede flere af de flotte palæer, som i dag er drysset rundt omkring i København med indtægter fra slaveri. Pæne bygninger i stenkastafstand fra Amalienborg er dog ikke noget, som hverken jeg eller særlig mange andre nulevende danskere profiterer på.

Men i et interview med webavisen POV International siger en af undskyldningskampagnens primære talspersoner, at:

”… man må imidlertid bare forstå, at de ressourcer, der blev brugt til at forvandle Danmark fra et feudalt samfund og det, det var inden 1848, til det, det er i dag – økonomisk, socialt, politisk o.s.v. – de ressourcer kom fra Dansk Vestindien.

Danmarks økonomiske velstand er ikke bygget på slavehandel. Indtil midten af 1800-tallet, efter at både slaveri og overskudsgivende aktiviteter var stoppet på de Vestindiske Øer, var Danmark et ikke videre velstående bondeland. Danmarks vækst tager for alvor fart efter en række landboreformer og med industrialiseringen, som har alt at gøre med urbanisering, teknologi og øget samhandel og stort set intet med nogle små og trods alt relativt tyndt befolkede øer i Caribien at gøre. At hævde andet er historieforfalskning.

Der er ingen tvivl om, at slaveriet var både tragisk og en historisk uretfærdighed. Men forsøget på at bruge slaveriet i Vestindien, med de konstante implicitte forsøg på at spille racismekortet, til at afkræve nutidens Danmark en undskyldning og økonomisk kompensation er intet andet end et ahistorisk forsøg på moralsk afpresning med økonomisk gevinst for øje.

209 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Hvad er i øvrigt den store forskel på tidligere slavehandel og nutidens menneskesmugling?

 2. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Mikkel de får ikke mig til, at sige undskyld ” –Men, det vil klæde dronning Margrethe, at vedkende, at det var den dengang “danske kongefam., der har hele skylden ” ! –Men, det skal ikke skille os ad ! –Så vi foreslår, at de efterkommere fra slavetiden i Caribien –Kommer til Danmark –Og bliver beværtede af det rige danske kongehus ! –Medens vi-andre uskyldige danskere ! Får 2 måneder i det dejlige varme “Vestindiske ø´ers paradis med alt betalt ” –Jeg er ret sikker på, at vi arme danskere vil få nogle lykkelige år i det skønne klima –og med de fantastiske grøntsager og frugter –som de lokale på øérne dyrker i massevis af !—-Hvis danskerne derimod bliver i Danmark i deres alderdom ! –Så må–n man ikke regne med, at blive 100 år ! –Levebrødspolitikerne –og det væmmelige vejr –tager livet af de fleste –langt før de 100 år !

 3. Af Maria Due

  -

  Vi har ikke grund til at undskylde. Dels har vi intet ansvar for det skete, og dels er Jomfruøerne beboet af mennesker, der for de flestes vedkommende ikke havde forfædre i Dansk Vestindien. Det er derfor ren afpresning at påstå. at vi skylder nogen noget, det er slet og ret et udspekuleret “knopskud” på politisk korrekthed. Vi var altid i undertal på øerne, men det synes ingen at interessere sig for. I slavetiden var hele Caribien i øvrigt fyldt med lykkejægere, der kom for at tjene hurtige penge. Danskerne tålte gennemgående klimaet og vandet dårligt og døde ofte under forsøget.

 4. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! Efterkommerne fra “slavetiden ” –Var jo ikke blege for, at både forlange undskyldninger og en pose penge fra os danskere ! –Så de må stille sig tilfredse med, at vi kommer og nyder deres solskin og smukke natur ! –Ingen af delene findes i Danmark forstås !–Men vi kommer gerne –og lægger en skilling, hvis vi kan finde derud ! Så vi bestiller straks billetter –og håber på, at de har glemt, hvor stygge danskerne var i gamle dage ! -Jeg har svært på fornemmelsen, at efterkommerne af de griske kræmmere –kaldes jyder ! –Så det må vi fortælle de lokale ! –Vi kender jo kun 1 slags kræmmére !

 5. Af Maria Due

  -

  Teddybjørn, det er efter min mening helt overdådigt morsomt at tage vandflyveren fra St.Thomas til St. Croix. Når man er i luften, bliver man smidt rundt på de mest overraskende måder, og når man rammer vandet, er man ikke sikker på, at flyet igen kommer op til overfladen, mens vandet begynder at stige op over vinduerne. PIloterne ligner Marlboro- reklamer, og jeg slår begejstret ud med armene på de billeder, min mand tog ombord, mens amerikanerne bag os sad og skreg. Men sådan er vi jo så forskellige, og nu har de Trump, og vi har Løkke .

 6. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Der er flere slaver i verden i dag, end der nogensinde har været, men det er ikke længere hvide, der holder slaver.

  Tværtimod, så var det kristne, hvide idealister, der indledte kampen mod slaveriet i Storbritannien, og Danmark var det første land i verden, der forbød slaveri.

  Når man en meget sjælden gang støder på slaver i den vestlige verden i vore dage, så er der næsten altid tale om indvandrere- meget ofte farvede indvandrere – der holder andre indvandrere som slaver.

  USA skal heller ikke komme for godt i gang med kritikken af Danmarks manglende undskyldning; USA fængsler en meget stor andel af den sorte befolkning i USA, og lader fangerne arbejde under slavelignende forhold til slavelønninger.

 7. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  USA, der ejer øerne nu, vil muligvis deltage i afpresningsforsøget af Danmark, for så får de fattige, amerikanske øer jo en hårdt tiltrængt, økonomisk støtte, uden at de lavtbeskattede, amerikanske skatteydere skal betale en cent.

  Lad os se, hvor groft hykleriet udvikler sig i denne sag…

  Faktisk er det frie USA det land i verden, der fængsler flest af sine egne borgere, ofte for småforseelser, der bliver straffet med meget lange fængselsstraffe – og der er uforholdsmæsssigt mange sorte fanger, i forhold til de sortes andel af den amerikanske befolkning.

  Dét er der mange forklaringer på, men det er et faktum, at disse sorte fanger ofte arbejder under slavelignende forhold til slavelønninger.

 8. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Oh dear Maria Due ! –Star Tours har udsolgt over hele linjen !—Så dør jeg ikke af skræk !–lige foreløbig –Jeg er også allerede ved, at få kolde fødder !–Jeg venter lige til “Lars Løkke har været afsted ! –Så kan vi se alle billederne i fjernsynet ! –SUK !

 9. Af jørgen pe

  -

  ENGANG VAR DE DANSKE HOSPITALER I VERDENSKLASSE. NU HAR POLITIKERNE TAGET LIVET AF TUSINDVIS AF PATIENTER MED SKANDALØSE FORRINGELSER

  Politisk korrekthed er noget som især holdes i hævd af kortsynede hyklere og falske humanister. De bruger korrektheden som undskyldning for censur og udemokratisk undertrykkelse af den folkelige debat. Tiden var en helt anden for 150-200 år siden, og der er meget mere grund til at tage fat på den ondskab og de uretfærdigheder som foregår lige nu og her i vores eget land. Det er nemlig noget man kan tage fat på med det samme, og der er mulighed for at ændre noget, til gavn for de ulykkelige danskere som er ofre for ondskaben. Hvad kan vi ændre ved det som skete i 1700- og 1800 tallet?

  Se f.eks. hvad der foregår af svineri overfor danske patienter og pårørende i disse år. Kræft- og hjertesyge osv. kan blive udsat for hårrejsende ting fra systemets side, pga. af et utal af nedskæringer, lukninger og forringelser. F.eks. så lange måned- og årelange ventetider at kræftsvulsten når at vokse til den ikke mere kan helbredes. Og så er der syge, volds- og ulykkesramte der ikke er plads til, fordi sengepladser er sparet væk. Eller patienter forbløder fordi det lokale sygehus er nedlagt, ligesom skadestuen. Og så er der dem som omkommer pga. forringet ambulanceberedskab og lægevagt. Osv.

  Og se hvordan psykisk syge behandles. Små, skrøbelige og angste patienter spærres inde sammen med voldskriminelle. De spærres inde i lydtætte glaskabiner, så de ikke kan tilkalde hjælp. Man bruger dem ofte (uden fornuftig grund!!!) som forsøgskaniner uden samtykke. Man fylder ofte de pårørende med løgn. Livsfarligt syge nægtes indlæggelse, selvom både en vagtlæge, den praktiserende læge, politiet, falckfolkene og de pårørende kraftigt henstiller at patienten modtages. Man sparer igen og igen på medicinen, så patienter den ene gang efter den anden påføres frygtelige og langtrukne lidelser. (det kan svare til at tage medicinen fra en sukkersyg, eller penicillinen fra en med blodforgiftning). Man ignorerer konsekvent de pårørende, selvom det ofte kun er dem som har fat i den røde tråd, fordi personalet ofte skifter. Man spiller både hasard og russisk roulette med mange patienters liv. Der sker så mange fejl, svigt og sjuskerier, at det fører til ufattelige lidelser og mange dødsfald. Hele familier smadres. Det hele er langt værre end det kan skildres her.

  Hertil kommer så helt idiotiske lukninger af lokale sygehuse. Hvor politikerne ikke har sparet een krone, men blot har påført både de pårørende og de syge et hav af store udgifter, tidsspilde, trælse problemer og ikke sjældent dybt tragiske forløb. Intet udstiller politikernes uduelighed så tydeligt som de senere års elendige sundheds”reformer”.

  Læs “MORDET PÅ PSYKIATRIEN” og læs bogen “SUNDHEDSVÆSNETS STORHED OG FALD”. Læs andre bøger om nedturen og se hvordan politikerborgen har fået vores velfærd til at smuldre. Med elendighed og fortvivlelse, lidelse og død til følge.

 10. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Mikkel Andersson

  Tak for din henvisning til Point of View International:

  “Faktisk ønsker en overvægt blandt danskere, at Danmark officielt undskylder slaveriet – danske slaveskibes transport af op imod 120.000 afrikanere over Atlanten til plantager i Dansk Vestindien og det øvrige Caribien. Ifølge en meningsmåling foretaget i december af analyseinstituttet Wilke for Jyllands-Posten, ønskede 49 procent af de adspurgte, at der skal gives en sådan undskyldning. Kun 36 procent af de adspurgte var imod”.

 11. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Jørgen PE ! Her ovenover –forudser verdens undergang ! –Så kan vi lige-så-godt blive hjemme i hulen !

 12. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Man får svar, som man spørger; det er det eneste, dét citat beviser…

  Jeg tvivler stærkt på, at de fleste danskere mener, at vi skal betale millionerstatning til amerikanske borgere, der er fjerne efterkommere efter slaver, som blev holdt som slaver, da Danmark stadig var et enevælde, og slaveriet var udbredt i USA.

  Almindelige danskere ikke havde indflydelse på, om slaveri var tilladt, eller ej, og da Danmark blev demokratisk, så forbød de folkevalgte politikere slaveri.

  Der er som sagt ingen reel grund til, at vi skal undskylde, endsige betale erstatning for Kongemagtens forbrydelser under enevælden.

 13. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jakob S. Rasmussen

  “Almindelige danskere ikke havde indflydelse på, om slaveri var tilladt, eller ej, og da Danmark blev demokratisk, så forbød de folkevalgte politikere slaveri”.

  Havde almindelige danskere så indflydelse på, om det er helt i orden at sælge nogle øer og deres befolkning til en fremmed magt?

  Jeg mener, at Danmark var et demokrati i 1917 – eller hur?

  Hvad betragter du som “udløbsdato” på en undskyldning?

  Jeg tænker på Grønland.

 14. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jakob S. Rasmussen

  “Man får svar, som man spørger; det er det eneste, dét citat beviser…”

  Vil det sige, at du aldrig har brugt meningsmålinger i din argumentation – eller kun, hvis de bekræfter dine egne synspunkter?

 15. Af j pe

  -

  Udskejelserne i en fjern fortid kan måske undskyldes med at dengang vidste man ikke bedre. Men nu hvor vi har levet i en civiliseret verden gennem lang tid, hvad kan da undskylde hvad de svenske og danske politikere gør mod deres egne landsmænd og egne befolkninger? Efter min mening INTET. Der er ingen formildende omstændigheder.
  Når man importerer potentielle forbrydere og terrorister, når man nedlægger hundredvis af sengepladser trods stigende patienttal, når man angriber familierne med hetz og alle mulige lumpne tricks, når man nedlægger demokratiet og fædrelandet med lyssky metoder, hvad kan de skyldige så sige til deres forsvar?

 16. Af Arvid Holm

  -

  Det er moderne, at globalister stikker til nationalister ved at pådutte dem ansvar/skyld for andre nationalisters gerninger, hvadenten pådutningen er rimelig eller ej.
  Mennesker, der føler sig knyttet til Danmark, og som eventuelt har det nationale tilhørsforhold som en del af deres identitet skal opleve, at nationalisme klæber til dem som en hundebæ, de har trådt i på fortovet.
  Den nærliggende respons må være at pådutte globalisterne ansvar/skyld for andre globalister gerninger, hvadenten pådutningen er rimelig eller ej.
  De bør have deres næser kørt rundt i kommunisternes massemord i f.eks Sovjetunionen, Kina og Cambodia.
  Så kan de opleve deres egen stank til tonerne af Internationale.

 17. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Arvid Holm

  Hvorfor skal Mæersk, Lego, Novo Nordisk, danske svinebønder og andre globalister gøres ansvarlige for Pol Pots uhyrligligheder?

 18. Af Niels Larsen

  -

  Jeg vil være klar til at undskylde i samme øjeblik Det radikale Venstres folketingsgruppe offentligt undskylder for alle de skader, partiet har påført Danmark og danskerne igennem 112 år.

  Ikke ét sekund før!

 19. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Salget af øerne blev besluttet via en folkeafstemning.

  Udløbsdatoen for undskyldninger er det øjeblik, hvor den sidste af de involverede dør – så det er i dette tilfælde over 100 år siden.

 20. Af ole hansen

  -

  Niels ju ul og l emche m.fl. der har specialiseret sig i irrelevante, radikale og underlige/halvtåbelige påstande og bemærkninger til fordel for indvandringsindustrien og den fremadskridende islamisering, optræder i de fleste debatter. De er tilsyneladende kun med for at sprede forvirring.

 21. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og så er der Ole Hansen: Hvad i hhh kommer det indlæg her for? Jeg har jo indtil nu overhovedet ikke skrevet noget på denne blog. Er du bare dum i hovedet?

  Der var en, der snakkede om dronningen her. Faktisk tilhører hun glückborgerne som sidegren til oldenborgerne, så egentlig havde hendes familie heller ikke rigtig noget med det at gøre.

  Der var også lidt historieforfalskning: Danmark som et fattigt bondeland, jo, efter 1815. Indtil da var det en mellemstor europæisk magt i form af dobbeltmonarkiet.

  Hvis det her fortsætter, skal vi sige undskyld hver gang, vi slår svenskerne i fodbold, for det gør så ondt på dem!

 22. Af ole hansen

  -

  Hvis det ikke er især kommunisterne og de radikale som har mistænkeliggjort fædrelandet, danskheden, kernefamilien, mændene/forældrene og demokratiet, hvem er det så? De rødradikale afskaffede morgensangen i skolerne, de hetzede løs mod kernefamilien, husmoderen og den mandlige forsørger 1965-1980, de arbejder stadig på at fremme forråelse og fordummelse, og de vil fremture med at svigte, diskriminere, fordrive og udskifte deres eget folk, for det er jo kun afrikanere og arabere som er rigtige mennesker. Danskere er jo kun 3. og 4. klasses untermenchen. De radikale og skabsradikale foretrækker også fjernstyring fra Berlin og Bruxelles, fremfor et nationalt demokrati. Velfærd, familieopløsning, retfærdighed, ringere sundhed og øget kriminalitet er de også ligeglade med. Er de andet end et sammenrend af betonhoveder og quislinger?

 23. Af Maria Due

  -

  I skal være opmærksomme på, at salget fandt sted under Første Verdenskrig. Hvis ikke vi havde solgt øerne, ville USA have annekteret dem af militære grunde. Det var de geopolitiske forhold, der afgjorde sagen.

 24. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Ole Hansen aka Preben Jensen 1, 2, 3 alias alias alias

  “De er tilsyneladende kun med for at sprede forvirring.”

  Beklager – jg kan godt se, at dine mange indlæg under mange forskellige navne oftest virker temmelig forvirrede.

 25. Af O jensen

  -

  Der er gode grunde til at læse den korte avis, snaphanen og bt/eb ang. en række hårrejsende nyheder om hvad der foregår i Danmark og Sverige. Hvad Tyskland/EU angår, se de dramatiske film hos you tube. (merkels migrant crisis/one year on/ what next)

 26. Af j pe

  -

  Iflg. lemche går det fint i Sverige. Iflg. snaphanen er Sverige en gigantisk og MEGET BLODIG KATASTROFE. Hvad skal man tro? Se selv efter. Og læs også 23.33 ovenfor.

 27. Af J. Hans en

  -

  Danmark har tradition for aldrig at undskylde sine forbrydelser.
  Eller stille nogen til ansvar for dette.
  Sådan opfører en bonde og krejler stat sig.
  Det anslås, at op til fire millioner mennesker er blevet dræbt i de krige, som Danmark har været med til at starte i de muslimske lande.
  Alle krigene er startet på et løgnagtigt grundlag.
  Ingen i Danmark kunne drømme om at beklage disse forbrydelser.

 28. Af J. Hans en

  -

  Afstemning om salg af de Vestindiske øer.

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/moedt-med-spot-og-latterliggoerelse/6445947

 29. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “undskyldninger var som sagt naboens kat døde af ” ! –Så nu kommer X-kriminal Frank Jensen –med artige afsløringer i hans bøger ! Endelig har han fået tid –Nu, hvor han er blevet pensionist !

 30. Af N O Nielsen ( Niller)

  -

  Da mange af os er efterkommere af fattige bønder og husmænd der for at overleve måtte leve i et usselt fæsteforhold til en Herremand og lignende.
  Et forhold der indebar pligt til hoveriarbejde samt aflevering af en del af de afgrøder de dyrkede . Disse forarmede bønder og husmænd samt deres familier havde ingen rettigheder, men måtte leve på nåde og barmhjertighed – så kan man vel også forlange en undskyldning for dette som vel også er slaveri.

 31. Af Niels Peter Lemche

  -

  J PE, det eneste, der er fel på i Sverige er regeringens ideer om nye bilafgifter. Økonomien buldrer derudaf, og der er kommet mange tusinde nysvenskere i arbejde de seneste år.

  Jo, så er der Rosengården; men hvad med Voldsmose. Læste om mafiabanderne der og deres kontrol med det kriminelle miljø på Fyn? I Rosengården går det ret vildt til, selv om vi intet har hørt de sidste par uger. Der har også været tyndene bemandet ved grænsekontrollen. Så politiet er åbenbart igang med en oprustning.

  Og så kunne de vinde i weekenden i kvalifikationen til VM med 4-0. Hvad fik danskerne ud af det? 0-0!

 32. Af Niels Peter Lemche

  -

  Teddy, jeg troede, at det var smedens kat! Og den fik aldrig andet! (stor hilsen)!

 33. Af Niels Peter Lemche

  -

  N O NIELSEN, hovedet på sømmet.

  Og så kunne man godt forlange af ham der Bagger, at han undskyldte over for alle de mange, han har snydt! Se, det ville være en undskyldning, der gav mening.

 34. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Lemche ! Jamen denne-her kat var “naboéns” –Han kom, hver dag med gaver (mus-rotter) –Og lagde dem lige for snuden af Sct. Bernhard !–Desv. havde de små gnavere spist gift —Så –tilsidst åd katten selv sine gaver ! –Og det døde den desv. af ! –NU bliver det for alvor forår ! –Og alle trakasseriérne er forhåbentlig slut på Berlingske blogs ! –Mit B. abb. er udløbet til apri ! –Således skal jeg herefter kun modtage Week-end avisen ! (så slipper vi også for, at læse om alle de dårlige/uhyggelige informationer ) –App. Jeg har ikke modt. Mark Twain endnu ! –Mon det er sååå slemt med post nord, at postbudene selv skal gå hele vejen !–? –Nå-men de kostede jo kun 60 kroner ! –Så det overlever vi nok !

 35. Af Niels Peter Lemche

  -

  Måske skulle jeg også undskylde over for alle de utallige studenter, som jeg ikke gav tretten og siden tolv! Det var jo synd for dem.

  Jeg må sige, at jeg er enige i kritikken af al denne undskyldningsindustri!

 36. Af j pe

  -

  Iflg. snaphanen er et massemod/folkemord i gang i Sverige. Iflg. den korte avis og 180gr går det også mod rædselsfulde tilstande i Danmark.

 37. Af Jan Petersen

  -

  Undskyldning- og godhedindustrien er vel bare udtryk for fladpandet populisme, når de billedsprogede bevæger sig rundt på absolut mest primitive plan 🙁

 38. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Nu kan kan se, hvilke uddannelser, der giver den højeste løn ! –De kan vel ikke allesammen blive bank-direktører ? –Så går der jo inflation i skidtet ! –I det hele taget har det taget en frastødende vending !–Håber, at det bliver lavet om, når kræmmerne bliver sat fra bestillingen ! –MEN ok.–Så kan de forsørge os-andre –der hellere vil nyde livet –naturen –og de skønne dyreparker ! (faktisk er der i øjeblikket rigtig mange, der glæder sig til de kommer til pensionen ! ) –Politikerne har ødelagt alt, hvad der kunne være af arbejds-lyst ! –Så lad de unge knogle videre ! De har jo drevet den af i de overordentligt mange år med gratis udd. incl. S.U. i 15 år !

 39. Af - Niller

  -

  Når vi nu taler om undskyldninger- så er der en undskyldning der er helt på sin plads, og den skal komme fra Anders Fogh Rasmussen .
  Han forlod jo sin post da lokummet begyndte at brænde herhjemme, samtidig dumpede han Lars Løkke af på os andre.
  En disrespekt overfor sit embede og befolkningen der havde sat ham i statsministerstolen.

 40. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Har de stakkels efterkommere efter fæstebønderne, der var Danmarks egne slaver, ikke også krav på en undskyldning, og en stor erstatning?

  Eller, hvad med de flere hundrede islændinge, der blev taget som slaver af muslimske saracenere?

  Det var muslimske pirater fra “barbarkysten”, der fangede flest hvide slaver, og som fortsatte handlen med sorte slaver i lang tid efter, at de hvide havde stoppet slavehandlen; og der findes faktisk flere slaver nu, end nogensinde før – især i muslimske lande, for sharia tillader slaveri.

  Det så vi i Islamisk Stat, hvor slaveriet var tilladt og udbredt, og hvor voldtægt af mindreårige sexslaver var tilladt, fordi det muslimske lovsystem, sharia, tillader voldtægt af mindreårige sexslaver.

  Man støtter med andre ord ikke kampen mod vore dages slaveri, ved at fastholde billedet af slaveholderen som en hvid, kristen mand; tværtimod, for der er ingen hvide, kristne, der holder slaver længere, selvom der er flere slaver, end der nogensinde har været tidligere: Dét er nok den vigtigste grund til, at vi ikke skal sige undskyld.

 41. Af Mehmet Sami Gür

  -

  ER DER I VIRKELIGHEDEN DEMOKRATI OG MENNESKERETTIGHEDER I VESTEN?

  Vesten har tyranniseret og stadigvæk idag tyranniserer med koloni lignende træk i hele verden. Den vestlige moderne kolonisering ser vi nu om dage i Mellemøsten.

  Det er ikke bare nok at sige undskyld! Der skal mere til i form af politisk og økonomisk erstatning og gødtgørelse.

 42. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Hvis man virkeligt vil bekæmpe det moderne slaveri, der eksisterer i vore dage, hvor slaveriet er langt mere udbredt, end det nogensinde har været før, så er det selvfølgelig det muslimske lovsystem, sharia, og de mest rigide, fundamentalistiske islamister, der mener at de har ret til at gøre andre til deres slaver, som kampen skal rettes mod.

  For det er jo de fundamentalistiske, der kæmper for lovfæste og udbrede “retten” til, at gøre andre til slaver – fordi det muslimske lovsystem, sharia, som islamisterne opfatter som gudgivent og indiskutabelt, tillader slaveri.

  Men det er åbenbart for forvirrende for en del venstreorienterede idealister, at de skal bekæmpe disse, dybt reaktionære psykopater, for de er jo hverken hvide eller kristne, og alle antiracister véd jo bare, at det er de hvide, kristne mænd, der er fjenden…

  Derfor ofrer disse pseudoidealister tilsyneladende gerne kampen mod det moderne slaveri, hvis dét er forudsætningen for, at give gamle, hvide mænd endnu et los i røven – eller, hvad?

 43. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @MEHMET SAMI GÜR

  De muslimske lande kommer til at betale uhyrlige summer i erstatning til slaver og efterkommre efter slaver, hvis det princip bliver gennemført.

  For der er stadig slaver i mange muslimske lande, selvom de vestlige lande har presset dem til at forbyde slaveri, for slaveriet bliver retfærdiggjort med, at sharia tillader slaveri, og fundamentalisterne mener jo, at deres angiveligt gudgivne lovsystem, står over menneskerettighederne.

  Alle muslimske piger og kvinder bliver i princippet behandlet som slaver i fundamentalistiske, muslimske samfund, for de er underlagt mandlige familiemedlemmers vilje, og har ikke engang ret til, at bevæge sig ud i det offentlig rum alene, når de vil.

  Sharia tillader ikke “kun” voldtægt af egentlige sexslaver; ægteskabsvoldtægt er i praksis også tilladt, for ifølge sharia, så har en gfit, muslk kvinde kun ret til, aat nægte sin ægtemand sex, hvisd huner syg – og den form for tvang opfatter vi som ægteskabsvoldtægt.

 44. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Rettelse:

  Sharia tillader ikke “kun” voldtægt af egentlige sexslaver – mindrårige, eller ej.

  Ægteskabsvoldtægt er i praksis også tilladt, for ifølge sharia, så har en gift, muslimsk kvinde kun ret til, at nægte sin ægtemand sex, hvis hun er syg – og den form for seksuel tvang opfatter vi som ægteskabsvoldtægt.

  Muslimske mænd har, ifølge sharia lov til at straffe ulydige kvinder, der ikke vil behandles som slaver, selvom sharia tilalder, at de bliver behandlet som slaver, med vold.

  Muslimske mænd bør altså betale eksorbitante summer til muslimske kvinder, og efterkommere efter muslimske kvinder, som de har behandlet som slaver, lige siden Muhammed gav dem “lov” til, at behandle dem som slaver…

 45. Af Flemming Lau

  -

  Ja og Erdogan og flertallet af hans befolkning, kunne jo også undskylde for 500 års besættelse af Byzans og den 40 årige besættelse af det nordlige Cypern. Selv TyrkCyprioterne er ved at være trætte at hovedlandet! Nej lad det fare, også de mange anskrig om alskens æreskrænkelse og almen fornærmethed. Hvis mennesker kræver at blive behandlet som “rådne æg” så er de for stolte til jantelovens Danmark!

 46. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @MEHMET SAMI GÜR

  Hvis du virkeligt går ind for menneskerettighederne, så ville du selvfølgelig kæmpe for, at de muslimske lande begynder at respektere deres egne borgeres menneskerettigheder – især kvindernes og de religiøse mindretals menneskerettigheder.

  Men det gør du ikke.

  Du tager i stedet menneskerettighederne som gidsel i dit primitive afpresningsforsøg, men du har jo ikke skyggen af respekt for menneskerettighederne selv; for havde du dét, så ville du rette kampen mod slaveri mod de muslimske lande, hvor slaveri stadig er udbredt, fordi sharia tillader slaveri.

 47. Af j pe

  -

  Mændene i de europæiske og muslimske lande er havnet i hver sin dybe grøft. I de muslimske lande er undertrykkelsen af kvinderne gået helt over gevind og er endt i barbari.

  I de europæiske lande er det lefleri for kvinder og mænds selvundertrykkelse der er gået over gevind. Tydeligst ses det i Sverige hvor mændene har været alt for naive. De tillod feministerne at feminisere både samfundet og mændene selv. Resultatet er blevet svage, vege, sølle og tavse mænd, og en masse rabiate rødstrømper som er blevet vant til at få deres vilje. De svenske mænd er undertrykte, retsløse og er blevet kørt ud på et sidespor. I politik er kun bløde og feminiserede tøsedrenge, tøffelhelte og sprællemænd tilbage.

  De svenske rødstrømper har sejret ad helvede til. Og det gul-blå land er nu en jungle, et mareridt, en galeanstalt og et ondskabens laboratorium. Se snaphanen.

 48. Af Niels Larsen

  -

  Mehmet Sami Gür

  Rejs nu hjem til din diktator.

 49. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt når også De Radikale blander sig i – undskyld popularitet hysteriet – så får jeg bræk fornemmelser. En politisk minoritetsgruppe der har stået for den mest ødelæggende anti-danske politik i nutidig dansk historie. En glimrende læsbar artikel om emnet her:

  http://denkorteavis.dk/2017/244964/

 50. Af Martin Lauridsen

  -

  Det er så latterligt og så barokt at tale om at “undskylde” eller “betale” for de ting man gjorde forkert (måske) for over hundrede år siden. Hvor langt skal vi så gå tilbage? Mon ikke der er nogen, så i verden og ikke mindst i Europa der skulle finde penge for de skrækkelige ting de har gjort for 50 til 800 år tilbage (feks.)?
  Det er jo latterligt.
  (i øvrigt meget underlige, udanske kommentarer her på bloggen).

 51. Af j pe

  -

  Der kan siges meget godt om kvinder, og nogle af dem er søde, kære og endog kloge. Men også i Danmark har stride politiserende og magtudøvende kvinder fået alt for megen indflydelse og magt. Den har de benyttet til en lang, lang række af intriger og nedrigheder mod mændene, familierne, børnene OG kvinderne. Analyserer man kvindesagskvindernes og ligestillingsfanatikernes politik gennem de sidste 25-30 år, vil man opdage at den er mandsfjendsk og kulturfjendsk, og at den er altundergravende og altødelæggende. De er nu i gang med at forvandle familiernes, børnenes og kvindernes fremtid til noget med endeløs galskab, rædsel og undertrykkelse. Der er ingen forskel på de rabiate svenske rødstrømper og de tilsvarende danske. De plaprer løs året rundt, men aner ikke hvad de snakker om, selvom det muligvis umiddelbart lyder sådan. Og hvis vi danske mænd ikke tager os i agt for de kulturradikale, perverse og magtsyge kvinder i partierne og bureaukratierne, ender Danmark lige som Sverige: som en hønsegård hvor forvirrede høns har lukket lågen op for store flokke af ræve, mårer og væseler.

 52. Af j pe

  -

  Hundredtusindvis af danske mænd har i tidens løb oplevet at “systemet” har sjoflet dem, har oplevet at skilsmissebureaukratiets kvinder tyranniserede dem, at retsvæsnet gjorde dem retsløse, at sundhedsvæsnet ikke behandlede dem rettidigt eller bare nogenlunde ordentligt/effektivt, at deres bolig, job, børn eller andet blev taget fra dem på uretfærdig vis. Eller de har været udsat for at deres kære eller de selv blev ramt af ondsindet grov kriminalitet. Osv. Hvorfor skriver de ikke ind og fortæller om deres erfaringer? Er det fordi danske (og svenske) mænd nyder at være til grin?/ kan lide at blive behandlet som tredje rangs mennesker?/ kan lide at se deres land og deres børns fremtid blive smadret?

 53. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! J Pe –Så er det vel heller ikke værre ! –Tag jer dog sammen –skvattede mænd ! –I havde åbenbart troet AT: Kvinderne skulle gå derhjemme med sutterne parat –Når “herren ” Kom hjem fra værtshuset ! !! –Den tid er forbi –og den kommer ikke tilbage ! –Start med AT: Invitér “damen ” På frokost søndag ” –OG sige ! –Det er mig, der gir ! –Appropos ! Har man nogensinde hørt AT: Jyderne siger ” denne gang gi ´r jeg ? ” –Nix-Nej de er i lighed med Lars Løkke ! Kun istan til, at tænke “bare lad de andre spendére ” –Så sparer jeg mine penge ! –En rigtig grim tendens –Som vi aldrig oplever i andre lande, hvor generøsitet er en naturlig ting !

 54. Af Lis Rasmussen

  -

  @Teddy

  For en gangs skyld er du jo en rigtig gentleman.

  Bare sæt fjolset på plads – så kan han lære det, den skabsislamist!

 55. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er dansk medvirken til global slavehandel vel langt fra et overstået kapitel? Slavehandel er blot rebranded til asyl-flygtninge. Slavehandlere optræder nu blot som menneskesmuglere med gods aftagere på forskellige slavemarkeder i EU. Der sørger for endelig overdragelse af varen til staten. Alt sammen mod klækkelig betaling.

  I statens varetægt distribueres godset videre til en sværm af virksomheder under betegnelsen – godhedsindustrien. Det er alle gode mennesker, der arbejder ud fra devisen – egen lykkes smed – rimelig god løn og pension. Alle involverede i slavehandelen knokler som besatte. De eneste, der ikke laver noget, er slaverne. De bliver ansat på evig offentlig forsørgelse.

  At slaver ansættes på evig offentlig forsørgelse forklarer udvalgte eksperter så – som et absolut plus på dansk BNP og konkurrence evne med udlandet. Med udlandet menes muligvis det land slaverne kom fra, og hvor de egentlig burde arbejde og konkurrere mod feks Danmark.

  Der var ligesom lidt logik i tidligere slavehandel – gratis arbejdskraft. Den logik synes unægtelig at være forsvundet i moderne slavehandel, hvor slaverne bare skal fede den af på det offentlige-skatteydernes regning.

 56. Af Flemming Lau

  -

  J PE.
  Jeg bliver trist, når jeg læser en skilsmisse % på snart 50%, 37 forskellige samlivs former. Børn der er klemt mellem far og mor, i loyalitets konflikter. Rent mareridt! Mor og far har elsket hinanden engang, hvad gik galt…? Er det det gensidige fejlagtige forsøg på at opdrage på hinanden, for at omverden kan se perfekt prins og prinsesse..?
  Glem det! Vær sikre på at i nogenlunde er på bølgelængde, at pigen vil følge drengen om det så er til en” jordhule” og at drengen vil” bære hende” på hænder og fødder. Giv hinanden rum, sig undskyld når du fejler og tilgiv når den anden fejler. Hop aldrig ind i en ” kold krig” , det er sjælemord og duer ikke for soulsmades! Lad aldrig solen går ned over jeres vrede. Sæt tæring efter næring. Opsparing 100 Kr om måneden, lykkelige tider, 100 Kr i underskud om måneden ulykkelige tider. Og endelig man stopper aldrig et barn der ler! Børn skal primært være glade og tilfredse og lære kærligheden at kende gennem mor og fars gensidige hensyn og bekræftelse også i modgang og sygdom. Familien er samfundets vigtigste enhed, eller det var det!

 57. Af Flemming Lau

  -

  J PE.
  Jeg bliver trist, når jeg læser en skilsmisse % på snart 50%, 37 forskellige samlivs former. Børn der er klemt mellem far og mor, i loyalitets konflikter. Rent mareridt! Mor og far har elsket hinanden engang, hvad gik galt…? Er det det gensidige fejlagtige forsøg på at opdrage på hinanden, for at omverden kan se perfekt prins og prinsesse..?
  Glem det! Vær sikre på at i nogenlunde er på bølgelængde, at pigen vil følge drengen om det så er til en” jordhule” og at drengen vil” bære hende” på hænder og fødder. Giv hinanden rum, sig undskyld når du fejler og tilgiv når den anden fejler. Udvis humoristisk sans. Hop aldrig ind i en ” kold krig” , det er sjælemord og duer ikke for soulsmades! Lad aldrig solen går ned over jeres vrede. Sæt tæring efter næring. Opsparing 100 Kr om måneden, lykkelige tider, 100 Kr i underskud om måneden ulykkelige tider. Og endelig man stopper aldrig et barn der ler! Børn skal primært være glade og tilfredse og lære kærligheden at kende gennem mor og fars gensidige hensyn og bekræftelse også i modgang og sygdom. Familien er samfundets vigtigste byggesten, eller det var det! Men nu er jeg også så gammel, at jeg aldrig drister mig til at købe grønne bananer, for man ved jo aldrig…!

 58. Af Jesper Lund Jesper Lund

  -

  Statsminister Anders Fogh Rasmussens tale i Mindelunden 4. maj 2005:
  “…
  Det kan være tungt at tænke på. Værre er, at vi i dag ved, at danske myndigheder i nogle tilfælde var medvirkende til at udvise folk til lidelse og død i koncentrationslejrene. Det var personer, der søgte tilflugt her i landet fra de nazistiske forfølgelser af det jødiske folk. Danske myndigheder udleverede disse mennesker til nazisterne.

  Også andre, uskyldige mennesker blev med danske myndigheders aktive medvirken overladt til en uvis skæbne i det nazistiske regimes hænder. Der er tale om skamfulde begivenheder. En plet på Danmarks i øvrigt gode omdømme i denne sammenhæng.

  Erindringen om besættelsestidens skyggesider hører desværre også med til markeringen af 60-året for Befrielsen. Jeg vil derfor gerne – ved netop denne lejlighed og på dette sted – på regeringens og dermed den danske stats vegne beklage og UNDSKYLDE disse handlinger.
  …”

 59. Af Mehmet Sami Gür

  -

  SVAR TIL NASER KHADER:

  Naser Khader truer Tyrkiet med udelukkelse fra NATO og EU. Det skriver Berlingske.

  Har Naser Khader ikke lyttet til Erdogans seneste tale?

  Han sagde, at EU og NATO kan rende og hoppe.

  Den tyrkiske præsident, Recep Tayyip Erdogan, varsler, at der kan være endnu en folkeafstemning på vej i Tyrkiet ud over den i april.

  Ved den anden afstemning ville tyrkerne skulle stemme om, hvorvidt Tyrkiet skal fortsætte forhandlingerne om tyrkisk medlemskab af EU.

  Så, Naser, Tyrkiet vil ikke længere fortsætte med den aldrende vesten! Vesten kan ikke længere tilbyde noget som helst. Det duer ikke at true Tyrkiet med EU og NATO! For Tyrkiet er nærmest blevet en form for stærk modvægt ift. EU og NATO. Fat det nu – giganten er vågnet op af 100 års søvn!

 60. Af j pe

  -

  Tak for respons. Men skilsmisseprocenten er altså nu tæt på de 70 eller 75%. Og dine gode råd hjælper kun få, for systemet belønner nu kvinder økonomisk for at opløse familien, og bureaukrater og jurister hjælper med at opdele og splitte familien. Mændene er kun på tålt ophold i deres eget hjem, og børn er mere retsløse end inventar og husdyr. Familiepolitikken er så kommunistisk og pilrådden, at kun en tyk bog vil kunne forklare det. ( med masser af chokerende eksempler). F.eks. smed en alkoholiseret narkoman-mor et barn ud af vinduet i en rus. Barnet døde. Kunne faderen så få forældremyndigheden over det andet barn? NEJ! En kvinde døde af kræft. Kunne bedsteforældrene eller barnets far så få f-m? NEJ, barnet blev anbragt hos fremmede. Osv., osv. Og hvad ligner det at mænd diskrimineres og at juristerne/domstolene lystigt gør børn faderløse, ud fra en skør ideologi om at mænd er ringere end kvinder, selv når det drejer sig om børn på 4-7 år og opefter. Retssager om f-m er oftest rene parodier. Når børn flygter hen til deres far, mangler politiet aldrig resourcer, men rykker straks ud og slæber børnene tilbage. Læs bøgerne “Den radbrækkede familie” og “Skabet” mv. Eller læs om korrupte/tossede tvangsfjernelser og andre horrible udskejelser fra systemets side.

 61. Af Mehmet Sami Gür

  -

  SVAR TIL NASER KHADER:

  Naser Khader truer Tyrkiet med udelukkelse fra NATO og EU. Det skriver Berlingske.

  Har Naser Khader ikke lyttet til Erdogans seneste tale?

  Han sagde, at EU og NATO kan rende og hoppe.

  Den tyrkiske præsident, Recep Tayyip Erdogan, varsler, at der kan være endnu en folkeafstemning på vej i Tyrkiet ud over den i april.

  Ved den anden afstemning ville tyrkerne skulle stemme om, hvorvidt Tyrkiet skal fortsætte forhandlingerne om tyrkisk medlemskab af EU.

  Så, Naser, Tyrkiet vil ikke længere fortsætte med den aldrende vesten! Vesten kan ikke længere tilbyde noget som helst. Det duer ikke at true Tyrkiet med EU og NATO! For Tyrkiet er nærmest blevet en form for stærk modvægt ift. EU og NATO. Fat det nu – giganten er vågnet op af 100 års søvn! Det er helt iorden, hvis du frivilligt deltager i vestens korstog overfor Tyrkiet, for det er lige dig og det klæder dig.

 62. Af Mehmet Sami Gür

  -

  SVAR TIL NASER KHADER:

  Naser Khader truer Tyrkiet med udelukkelse fra NATO og EU. Det skriver Berlingske.

  Har Naser Khader ikke lyttet til Erdogans seneste tale?

  Han sagde, at EU og NATO kan rende og hoppe.

  Den tyrkiske præsident, Recep Tayyip Erdogan, varsler, at der kan være endnu en folkeafstemning på vej i Tyrkiet ud over den i april.

  Ved den anden afstemning ville tyrkerne skulle stemme om, hvorvidt Tyrkiet skal fortsætte forhandlingerne om tyrkisk medlemskab af EU.

  Så, Naser, Tyrkiet vil ikke længere fortsætte med den aldrende vesten! Vesten kan ikke længere tilbyde noget som helst. Det duer ikke at true Tyrkiet med EU og NATO! For Tyrkiet er nærmest blevet en form for stærk modvægt ift. EU og NATO. Fat det nu – giganten er vågnet op af 100 års søvn! Det er helt iorden, hvis du frivilligt deltager i vestens korstog overfor Tyrkiet, for det er lige dig og det klæder dig. Hvis der er ét land og én leder, der hjælper dit land og dit folk, så er det altså Tyrkiet og Erdogan og ikke den kyniske og hykleriske vesten. Så, hvad med at være en lille smule taknemmelig? Hvem er du egentlig? Hvem lytter til dig og dine typer retarderede mennesker?

 63. Af j pe

  -

  FAMILIEPOLITIKKEN ER PERVERS/KORRUPT/PILRÅDDEN. BÅDE MÆNDENES OG BØRNENES MENNESKERETTIGHEDER SJOFLES OG IGNORERES.

  Lau, tak for respons. Men skilsmisseprocenten er altså nu tæt på de 70 eller 75%. Og dine gode råd hjælper kun få, for systemet belønner nu kvinder økonomisk for at opløse familien, og bureaukrater og jurister hjælper med at opdele og splitte familien. Mændene er kun på tålt ophold i deres eget hjem, og børn er mere retsløse end inventar og husdyr. Familiepolitikken er så kommunistisk og pilrådden, at kun en tyk bog vil kunne forklare det. ( med masser af chokerende eksempler). F.eks. smed en alkoholiseret narkoman-mor et barn ud af vinduet i en rus. Barnet døde. Kunne faderen så få forældremyndigheden over det andet barn? NEJ! En kvinde døde af kræft. Kunne bedsteforældrene eller barnets far så få f-m? NEJ, barnet blev anbragt hos fremmede. Osv., osv. Og hvad ligner det at mænd diskrimineres og at juristerne/domstolene lystigt gør børn faderløse, ud fra en skør ideologi om at mænd er ringere end kvinder, selv når det drejer sig om børn på 4-7 år og opefter. Retssager om f-m er oftest rene parodier. Når børn flygter hen til deres far, mangler politiet aldrig resourcer, men rykker straks ud og slæber børnene tilbage. Læs bøgerne “Den radbrækkede familie” og “Skabet” mv. Eller læs om korrupte/tossede tvangsfjernelser og andre horrible udskejelser fra systemets side.

  (En avis-artikel fandt det slemt at migranter kunne vente et år på at se deres børn igen. Der er danske mænd som må vente 10-15 år på atter at kunne få kontakt med deres børn)

 64. Af john hansen

  -

  Hvad med at skrive om den muslimske slave handel !
  Der fortsatte flere hundrede år efter “den HVIDE mand” stoppede.
  Der stadig i 2017 bedrives.
  Hvad med en artikel om syriske børn , der sælges til saudierne .. 10.000 vis små piger fra 8-17 år ! gennem de sidste 6 år !
  LIGE NU mens jeg skriver, nej vel
  FUCKING HYKLERE , kommunister radikale hippies landsforrædere !
  Hvorfor B. dk nu en radikal avis.
  Det vil backfire voldsomt, tror I den danske er DUM, tro I ikke vi kan se hvad der foregår på vores gader og stræder. Er I orakel “RUC journalister” , det sandheds vidne som den Danske KUN læser ?
  haha I vil vågne BRAT, den tavse stemme vokser eXplosivt dag for dag…
  I udsætter det uundgåelige, NATIONALISME !
  NATIONAL STATEN DANMARK !!
  Danmark gennem 1000 år .
  En Daner stopper INGEN ! INTET !
  Længe leve DANMARK !

 65. Af john hansen

  -

  Og ALT skal gennem CENSUR , som spreder sig lystig overalt , som KUN formår at styrke populismen , som er godt “at lytte til folket.
  Hvad med at skrive om den muslimske slave handel !
  Der fortsatte flere hundrede år efter “den HVIDE mand” stoppede.
  Der stadig i 2017 bedrives.
  Hvad med en artikel om syriske børn , der sælges til saudierne .. 10.000 vis små piger fra 8-17 år ! gennem de sidste 6 år !
  LIGE NU mens jeg skriver, nej vel
  FUCKING HYKLERE , kommunister radikale hippies landsforrædere !
  Hvorfor B. dk nu en radikal avis.
  Det vil backfire voldsomt, tror I den danske er DUM, tro I ikke vi kan se hvad der foregår på vores gader og stræder. Er I orakel “RUC journalister” , det sandheds vidne som den Danske KUN læser ?
  haha I vil vågne BRAT, den tavse stemme vokser eXplosivt dag for dag…
  I udsætter det uundgåelige, NATIONALISME !
  NATIONAL STATEN DANMARK !!
  Danmark gennem 1000 år .
  En Daner stopper INGEN ! INTET !
  Længe leve DANMARK !

 66. Af john hansen

  -

  Og ALT skal gennem CENSUR , som spreder sig lystig overalt , som KUN formår at styrke populismen , som er godt “at lytte til folket.
  Hvad med at skrive om den muslimske slave handel !
  Der fortsatte flere hundrede år efter “den HVIDE mand” stoppede.
  Der stadig i 2017 bedrives.
  Hvad med en artikel om syriske børn , der sælges til saudierne .. 10.000 vis små piger fra 8-17 år ! gennem de sidste 6 år !
  LIGE NU mens jeg skriver, nej vel
  FxxxxxG HYKLERE , kommunister radikale hippies lxxxxxxxxxdere !
  Hvorfor B. dk nu en radikal avis.
  Det vil backfire voldsomt, tror I den danske er DUM, tro I ikke vi kan se hvad der foregår på vores gader og stræder. Er I orakel “RUC journalister” , det sandheds vidne som den Danske KUN læser ?
  haha I vil vågne BRAT, den tavse stemme vokser eXplosivt dag for dag…
  I udsætter det uundgåelige, NATIONALISME !
  NATIONAL STATEN DANMARK !!
  Danmark gennem 1000 år .
  En Daner stopper INGEN ! INTET !
  Længe leve DANMARK !

 67. Af john frandsen

  -

  MEHMET SAMI GÜR

  Du er lige så latterlig , at læse som du i årevis har været, du bliver mere og mere radikal.

  “giganten er vågnet op af 100 års søvn”
  “korstog”
  “Vesten kan ikke længere tilbyde noget som helst”

  Hvorfor tager du ikke hjem til Tyrkiet, til dit stor osmanske rige ?
  Nemlig din hykler.
  1400 år og vi vil igen ! …snart sende dig og ligesindede hjem til jeres egen fejlstater , selv skabte sygdom og fattigdom.
  INTET kan “I” uden vesten , INTET lige fra simpel medicin, hente olie op fra undergrunden eller bare tørre røv med papir .
  Dig og ligesinde burde spørge sig selv , hvorfor er alle muslimske lande bare xxxxed up, nemlig USA og jøder og VESTEN ikke !!??
  HYKLER
  Tag hjem til din politiske ideologiske røverbande fra ørkenen anført af den bog en røver og pædofil skrev .

 68. Af j pe

  -

  Statslig terror mod egen befolkning er set i massevis af lande. Og lige nu foregår statslig terror så også i Sverige, mod egen befolkning. Og hvad foregår der ikke i Tyskland, Frankrig, England, Belgien og Danmark efter at EU nedlagde grænserne og demokratierne. Se artikler og film hos den korte avis og snaphanen. Og læs ovenfor om det danske systems bureaukratiske, uretfærdige og terrorlignende behandling af danske mænd, familier, forældre og børn samt patienter, pårørende, ældre, arbejdsløse, hjemløse, bilister og boligejere mv.

 69. Af j pe

  -

  PS: Se f.eks. 23.33 den 26. marts. Eller læs “Det danske sundhedsvæsens storhed og fald” og “Mordet på psykiatrien”: Eller undersøg hvad der er foregået af magtmisbrug og svineri fra partiernes side de sidste fem-ti år.

 70. Af N O Nielsen ( Nller)

  -

  Jesper Lund Jesper Lund . For så vidt enig med det du skriver, men det klinger en anelse hult når han AFR beklagede samarbejdspolitiken med det tyske regime.
  Når man ved at mange af dem der må påregnes at høre til partiet Venstres kernevælgere, havde en meget givtig handel med landbrugsvarer med den tyske besættelsesmagt , og det var samtidig med at der var indført rationering på samme varer her i landet.

 71. Af J. Hanse n

  -

  AF N O NIELSE N ( NLLER) – 28. MARTS 2017 08:21

  AFR har uden tvivl udtalt sig på Venstres vegne.
  At hans eget tankegods ikke var anderledes end samarbejdspolitikernes.
  Det så vi tydeligt, da Fogh kastede sig i støvet for Bush.

 72. Af Niels Larsen

  -

  Mehmet Sami Gür

  Vi har givet de muslimske hedninge røvfuld i Frankrig, Spanien og Østrig før i tiden. Og i Mellemøsten.

  Det gør vi igen, når vi bliver trætte nok af jeres barbari – og det er tæt på. I skal nok blive smidt tilbage til den mellemøstlige sump, hvor I hører til.

  Din diktator kan spare afstemningen om EU-medlemskab, for der er ikke ét europæisk land, som vil have Tyrkiet med.

 73. Af Niels Peter Lemche

  -

  MARIA DUE, hvordan er levestandarden på Jomfruøerne egentlig i dag? Det er jo ikke Haiti, vi taler om.For amerikanerne er det vel lidt af et ferieparadis; men jeg ved ikke meget om det, andet end, at Victor Boge havde et større hus på øerne.

 74. Af Niels Peter Lemche

  -

  MARIA DUE, hvordan er levestandarden på Jomfruøerne egentlig i dag? Det er jo ikke Haiti, vi taler om.For amerikanerne er det vel lidt af et ferieparadis; men jeg ved ikke meget om det, andet end, at Victor Boge havde et større hus på øerne.

 75. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Af john hansen – 28. marts 2017 03:05

  John Hansen skriver følgende:

  “Hvad med at skrive om den muslimske slave handel”!

  Lige nu snakker vi om koloni lande og begrebet kolonisering. Og muslimerne har ikke koloniseret, men erobret. Så, der er en stor forskel mellem begreberne ‘kolonisering’ og ‘erobring’.

  Hvis vi skal snakke om slave handelen, så skal vi begynde med grækerne, romerne og fortsætte med trekantshandelen, som vesten desværre stod for.

 76. Af Niels Peter Lemche

  -

  MEHMET SAMI GÜR, “muslimerne har ikke koloniseret, men erobret”. Sikke dog noget forbandet vrøvl. En kolossal del af de europæiske kolonier var netop erobringer. Og ærlig talt: Hvad er forskellen ? Er det bedre at erobre (med hvad følger af etniske udrensninger og folkedrab) end at kolonisere “fredeligt”. Mener du, at det er i orden at føre erobringskrige? Sig mig, lever du på Mehmet IIs tid?

  Prøv nu lige at få styr på det. Hvad har Tyrkiet egentlig erobret i moderne tid? Er der ikke mest tale om, at man har fordrevet ikke-muslimske grupperinger, nogle med en vis ret, andre uden meget heraf? Hatay erobrede man jo ikke, men fik som en slags belønning af franskmændene.

 77. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Af Niels Larsen- 28. marts 2017 09:12

  Hvem har smidt ud hvem?

  Det er korrekt, at I (vesten) følte jer så presset af overlegne muslimske osmannere i Europa, at I begyndte at søge nye handelsveje og leve steder i verden. Og af den grund stødte I (vesten) på Amerika.

  Pas på, at I ikke ender igen med at søge nye verdener. Jeg siger verdener, fordi alt i verden er opdaget, så I bliver nok nødt til at forlade jorden og finde en ny planet at leve i.

  Snak ud med fakta og ikke fiktion du!

  Historie eksperter og forskere indrømmer, at historien uden tyrkerne ville simpelthen ikke virke faktuelt og troværdigt.

  Selv i dag giver amerikanske militær analytikere udtryk for, at den tyrkiske hær er i stand til at udkæmpe hele den franske hær på max. 12 og den tyske hær på max. 24 timer! Hvis du ikke tror og stoler på mig, hvilket du som sædvanligt ikke gør, så undersøg lige CIA’s Stratfor institut for kilde henvisning.

 78. Af Niels Peter Lemche

  -

  MEHMET SAMI GÜR, men du glemmer lige franskmændenes omkring 2-300 nukes! I har vist ikke Iron Dome eller Patriots til at tage jer af det.

  Just in case.

 79. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Af Niels Peter Lemche – 28. marts 2017 10:46

  Kære Niels

  Kolonialisme (afledt af latin: colonia i betydningen landbrug og nybygger) er en større eller mindre befolkningsgruppes udvandring fra et land og dannelsen af en bosættelse på territorier uden for landets egne grænser i form af en koloni. Kolonialisme kan desuden referere til den tankegang, der forsvarer og fremmer denne handlingsmåde.

  Kolonialismen er ikke i sig selv imperialisme, idet formålet ikke er erobring af nyt land men at afhjælpe et hjemligt problem (befolkningsoverskud) og efterfølgende (som regel men ikke altid) opretholde forbindelsen med det land, udvandringen er sket fra. Der imod kan man sige, at imperialisme kan tage koloniseringspolitik i anvendelse for at opnå eller fremme sit formål. Selv om kolonialismen i sig selv ikke er imperialistisk, er det indlysende, at den let kan antage træk, der giver mindelser herom:

  – for det første vil der være et behov for opretholdelse af lov og orden,

  – for det andet kan kolonien have behov for at afsætte sit produktionsoverskud og samtidig for at skaffe sig de fornødenheder, som kolonien ikke selv kan sikre,

  – for det tredje er det ikke sikkert, at kolonien vil møde forståelse hos de indfødte i det område, hvor den oprettes, og derfor kan den have behov for beskyttelse.

  Når jeg nævner forskellen mellem kolonisering og erobring, så refererer jeg til tyrkiske erobringer med osmannisk fred (Pax Ottomana).

  Nu var det dig, der nævnte Mehmet II.
  Så, hermed kan du læse hans fredserklæring med etniske og religiøse mindretal i Det Osmanniske Imperium på engelsk:

  Mehmed II allowed his subjects a considerable degree of religious freedom, provided they were obedient to his rule. After his conquest of Bosnia in 1463 he issued the Ahdname of Milodraž to the Bosnian Franciscans, granting them freedom to move freely within the Empire, offer worship in their churches and monasteries, and to practice their religion free from official and unofficial persecution, insult or disturbance.[73][74] His standing army was recruited from the Devshirme, a group that took first-born Christian subjects at a young age and destined them for the sultan’s court. The less able, but physically strong, were instead put into the army or the sultan’s personal guard, the Janissaries.

  Within Constantinople, Mehmed established a millet or an autonomous religious community, and appointed the former Patriarch Gennadius Scholarius as religious leader for the Orthodox Christians[75] of the city. His authority extended to all Ottoman Orthodox Christians, and this excluded the Genoese and Venetian settlements in the suburbs, and excluded Muslim and Jewish settlers entirely. This method allowed for an indirect rule of the Christian Byzantines and allowed the occupants to feel relatively autonomous even as Mehmed II began the Turkish remodeling of the city, turning it into the Turkish capital, which it remained until the 1920s.

 80. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Af Niels Peter Lemche – 28. marts 2017 11:00

  Kære Niels

  Tyrkiet er godt i gang med nationaliseringsprocessen og udviklingen af forsvaret og den nationale forsvarsindustri, takket være Erdogan.

  Landet har Bora, Cirit og Atmaca missil systemer og er ved at udvikle 2.500 kilometers Hisar-A missil batteri system, som kan måles med amerikanske patriots og russiske S-400.

  Desuden har Tyrkiet uofficielle (hemmelige/fortrolige) 90 atom sprængningssystemer. Det er ikke sådan, at Tyrkiet mangler nogle radioaktive og nukleare råderum. I dagens verden er det heller ikke helt nemt at anvende masseødelæggelsesvåben. Især hvis det er et land med respekt for demokrati, menneskerettigheder og et hav af internationale aftaler.

 81. Af Anus love Anussen

  -

  Tænk at J PE er til unisex! Og går med håndtaske fy for pyffer siger jeg bare.

 82. Af Niels Peter Lemche

  -

  MEHMET SAMI GÜR , det var interessant nyt. Er du sikker på, at du bliver helt populær hjemme, når du braldrer ud med det?

  Så kommer vi til Mehmeds edikt, som jeg egentlig godt kender, men har det moderne Tyrkiet i de sidste 150 år været særlig god til at efterleve hans idealer? Hvor mange kristne var der i det, der idag hedder Tyrkiet i snæver forstand omkring i 1860 og idag i 2017? Hvis det ikke var for den forbandede islamistiske bølge, der nu også hærger i Lilleasien, så var det faktisk på vej mod noget meget bedre. Forholdet mellem Tyrkiet og Grækenland forbedredes ganske klart efter jordskælvet i 1999, hvor grækerne mødte op nærmest som de første. Der var også tale om grækere, der så at sige slog sig ned igen i det vestlige Tyrkiet. Besøgte man Kas, så man overalt de græske farver, som husene (ikke alle) er malet i. I 1986, da jeg kørte fra Tyrkiet til Grækenland via grænsen oppe i Trakien, tog det flere timer at komme igennem. Det var værre end Allenby-Bridge over Jordan. Som jeg sagde til mit selskab: Hvis jeg var chef for WAPA, så var det lige her, jeg ville angribe. Tyrkerne og grækerne ville have så travlt med at skyde på hinanden, så de slet ikke ville have tid til at tage sig af os.

  Jeg håber, at når stormogulen har vundet sit valg, at det kan blive lidt mere normalt igen. I år tager jeg ikke til Tyrkiet, men til Italien.

 83. Af Frank Wulff

  -

  Interessant at der bliver argumenteret for at Tyrkiet skal gå hen og blive det ledende land inden for Islam.

  Specielt når man tænker på hvem der tradionelt har været og stadig er Tyrkiets fjender.
  Listen omfatter blandt muslimske lande
  – enhver arabisk nation med respekt for sig selv.
  – Iran
  – kurderne

  Derudover er der også
  – hovedparten af Balkanlandene
  – Rusland
  – Armenien
  – Georgien

  Den eneste grund til at man fra Vestlig side har accepteret forskellige typer regeringer i Tyrkiet er landets kontrol over Bosporus, Marmarahavet og Dardanellerne.

 84. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Undskyldninger” ! –Rekord-mange kvinder indrømmer AT: De har fortrudt, at de fik børn !—Så er det jo godt, at de kan overlade regningerne for diagnoserne til skatteborgerne ! –Der findes ting som de ikke kan få “undskyldning for ” –Så send hellere regningerne til “faderen, hvis I véd, hvem han er ! “

 85. Af Maria Due

  -

  Niels Peter Lemche.

  Der er jo masser af hoteller med servicejob, og alt efter kravene til levestandarden gælder det vel i dag som siden midten af 1800-tallet, at man kan overleve uden at overanstrenge sig. Det kom i sin tid bag på danskerne, at de frigivne slaver ikke udviste større social ansvarlighed, end de gjorde, og som sædvanlig gik det mest ud over kvinder og børn, der pludselig stod uden forsørgere, da deres mænd fortolkede den nye frihed som en tilladelse til at absentere sig. De søgte heller ikke arbejde i det omfang, som man havde taget for givet, men var mere eller mindre borte med blæsten. Dette er ikke problemer, der er specielle for de tidligere danske øer, som hurtigt blev invaderet af mange negre fra de engelske øer i Caribien. Tidligere havde slaver fra St. Jan forsøgt at svømme til engelske Tortola, hvilket skulle kunne lade sig gøre, og nogen slap vel over. Jeg har været der, hvor de svømmede fra.

  Den politiske rådgiver, der med stor forargelse optrådte i Deadline forleden, var ikke til at tale fornuft med, og jeg var glad for, at Bo Lidegaard udtalte sig så afvisende, som han gjorde. Faktum er, at øerne aldrig var domineret af danske plantere og købmandshuse, at danskerne altid var få, at de fleste ikke kunne tåle at være der, og at hollandsk var det daglige sprog på St. Thomas, fordi hollænderne i denne som i mange andre sammenhænge udviste stor handlekraft. Jeg husker en gang på uni, hvor en af mine studiekammerater under en forelæsning sagde, at han var dybt mystificeret over, hvor meget hollænderne fylder i historiebøgerne, og det er der også grund til. Vores stærke forbindelser til især hollandsk skibsfart er velkendte. Skulle man vær en god søofficer, måtte man en tur omkring Nederlandene. Derfor den flotte officerstitel, som nu er gået ud af dansk: scoutbynacht. En herlig “germansk” sammenblanding. Når jeg sidder med de gamle arkivalier fx skifter fra 1600- og 1700-talllet, er der også tit bondesønner og døtre, der angives at være arvinger men pt. opholder sig i Holland, hvor de kunne få arbejde

  Hollænderne var altid hårde at bide skeer med, du husker nok den stakkels jyske pige Else, som Rembrandt tegnede efter hendes henrettelse. Blandt min farfars bøger var der også nogle, der handlede om hollændere i Østindien, hvor de ligeledes førte sig hårdt frem. Vel fandtes der også hårde danskere, men det er for det meste plantere med udenlandske rødder, der får de værste skudsmål. De frigivne negerslaver holdt jo i øvrigt selv negerslaver, og det hele var ikke så enkelt, som det i øjeblikket fremstilles af journalisterne. Danske embedsmænd var fx dårligt lønnede og afhængige af de såkaldte “sportler”, som hurtigt kunne få noget halv- og hel kriminelt over sig, når de måles med nutidens målestok. Men sandheden er, at hvad Caribien og forbindelserne til USA og Sydamerika angår var moral ofte en by i Rusland og som sådan en selvfølge, som det var vanskeligt at klare sig udenom. Scholtens økonomi var også særpræget, og han lånte jo mange penge af sin mangeårige negroide elskerinde, der vist især havde tjent dem på danske mænd. En dejlig dame, må man formode, og hun eftergav ham gælden med et pennestrøg. Honi soit qui mal y pense.

 86. Af Jesper Lund Lund

  -

  N O Nielsen
  Nu bragte jeg kun AFR’s mindelundstale for at vise et eksempel på at en nuværende ledelse af Danmark godt kan undskylde på Danmarks vegne for en mørk side af Danmarks historie selvom hverken den nuværende ledelse af Danmark eller den nuværende danske befolkning kan drages til ansvar for den mørke side.

  Hvorfor skulle den nuværende ledelse af Danmark ikkeogså kunne undskylde for Danmarks slavetid?

  Hvorfor kan AFR undskylde på Danmarks vegne for en mørk side af Danmarks historie i årene 1935-1945, men Lars Løkke kan ikke for Danmarks slavetid? Den nuværende danske befolkning er lige så lidt ansvarlig for en mørk side af Danmarks historie i årene 1935-1945 som for Danmarks slavetid.

 87. Af J. Hanse n

  -

  AF JESPER LUND LUND – 28. MARTS 2017 16:24
  “Den nuværende danske befolkning er lige så lidt ansvarlig for en mørk side af Danmarks historie i årene 1935-1945 som for Danmarks slavetid.”

  Korrekt.
  Men vores forbrydelser i den muslimske verden siden 2001.
  Det burde den nuværende befolkning ikke kunne kunne løbe fra.
  Men vi prøver ihærdigt.

 88. Af Jorn D.

  -

  Hvorfor vil netop Marianne Jelved fra det synagogale radikale venstre have
  at
  Danmark siger undskyld for slaveriet
  men
  Nej, vi skal ikke sige undskyld
  for
  Undskyld mig, er der her ikke nogen, der bliver brugt som nyttige idioter
  i
  forsøget på, at fremprovokere en undskyldning og herefter en erstatningssag
  for
  for et par år siden kom det frem, at israelske pensionister ønskede
  at
  benytte Jomfruøerne som ferieparadis

  man ønskede financiering af tiltrængt renovering af øerne betalt af Danmark
  og
  de har jo smart, men på forunderlig vis skrevet sig selv ud af historien
  om
  hvem der dengang tjente penge på slavehandelen og byggede store palæer
  og
  det var vist en jødisk købmand, der “fremviste” den første neger i København
  og
  har over tid fået overført hele skylden til den hvide mand
  og
  prøver nu smart på, ved at fremdyrke en dansk bondeanger, undskyldning og erstatning
  at
  fremprovokere og udnytte dansk bondeanger
  som
  de udnytter tyskernes bondeanger til islamisering af Europa
  men
  hvem er det nu lige, der som de gode købmænd de er, altid tjente på andres ulykke
  ligefra
  pantelånerne på Nørrebrogade, der med kort indløsningsfrist blev rige
  til
  banker, der lånte adlen penge, og “købte” sig derigennem stillinger og indflydelse
  og
  endte som “usynlige” baggårdsvekselerer eller “kunstsamlere” og bankdynastier
  for
  som grundlæggeren af Levi udtalte:
  ”der er intet, der fremmer omsætning og fortjeneste, som krig og uroligheder”

  selvom det er lykkedes dem grundet de styrer medierne, at skrive sig ud
  af historien om slavehandel og give den kristne hvide mand skylden

  er spørgsmålet jo: “var de der var gode købmænd nu så gode endda” ?
  eller
  ville en undskyldning være på sin plads, fra de synagogale radikale
  ang.
  fortidens slavehandel og nutidens muslim-import !

  ironi.mus

 89. Af Jesper Lund Lund

  -

  “. Det Danmark, der stod for slavehandlen, findes ikke mere. Danmark var på det tidspunkt et enevoldsmonarki, ”

  I år markerer, vi at er det 500 år siden Martin Luther slog 95 teser op på porten til slotskirken i Wittenberg. En begivenhed der blev startskuddet til reformationen. Reformationen i Danmark skete så i 1536.

  Grunden til at markere dette skulle være at fremme forståelsen af reformationens betydning for det danske samfund, dansk identitet og bevidsthed.

  Ifølge Mikkel Anderssons logik må det være noget sludder, da det Danmark, der fik indført reformationen, ikke findes mere.

  Eller er det sådan, at vi gerne vil stå ved vores kulturarv, bare ikke de mørke sider. De mørke sider fraskriver vi os med argumenter a la “Det Danmark, der stod for slavehandlen, findes ikke mere”.

 90. Af Maria Due

  -

  Jesper Lund Lund, hvis du gerne vil undskylde, kan du jo selv gøre det. Jeg føler mig ikke forpligtet i den retning, og medlemmer af min slægt blev faktisk ret hårdt ramt og udhængt, da de nationalliberale overfaldt den efter slavernes frigivelse.

 91. Af Jesper Lund Lund

  -

  J. Hansen

  Min pointe er at Lars Løkke bør give en undskyldning for slavetiden på vegne af nationalstaten Danmark, ikke på vegne af den nuværende befolkning, da den jo selvfølgelig ikke kan drages til ansvar.

  Du kan selvfølgelig mene at den nuværende befolkning er ansvarlig for Iraq krigen (2003), fordi den var så dum at stemme en AFR regering til magten. Jeg stemte rødt. Er jeg så stadig medansvarlig? Og hvad med dem, som ikke havde stemmeret i 2003?

 92. Af Jesper Lund Lund

  -

  Maria Due
  En undskyldning for slavetiden kan kun gives af Danmarks ledelse og på vegne af Danmark. Almindelige borgere kan ikke give en sådan undskyldning.

 93. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt fungerer god gammel slavehandel også i dag, har blot taget navneforandring til transport af illegale asylansøgere-flygtninge. Slavehandlerne har også skiftet navn, kaldes nu menneskesmuglere. Eneste reelle forskel er, at slaverne ikke skal arbejde. De ansættes på offentlig ydelse som grundlag for godhedsindustriens fede lønninger og pension. Alt sammen betalt af skatteyderne. Fed business for de få udvalgte!

 94. Af J. Hanse n

  -

  AF JESPER LUND LUND – 28. MARTS 2017 18:12
  “J. Hansen
  Du kan selvfølgelig mene at den nuværende befolkning er ansvarlig for Iraq krigen (2003), fordi den var så dum at stemme en AFR regering til magten.”

  Måske er befolkningen ikke direkte ansvarlig .
  Men den gav Fogh mandat til at begå hans forbrydelser.
  Jeg stemte nu heller ikke på ham.
  Heller ikke på DF og K.

 95. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “For 1 gangs skyld ” –Kan jeg give “J.Hansen (Hassan) ret ! –Anders Fogh Rasmussen er en af de største forbrydere vi har haft i DK. ! –Hvorfor skal danskerne straffes for, at han havde en dårlig barndom i det mørke Jylland ?? –Poul Nyrup-Rasmussen er ikke et hår bedre ! –Hans barndom med en nacistisk far –i det mørke Esbjerg ! –Satte også en plet på hans karaktér ! –Så vi synes AT: De begge burde jages ud af byen ! –Al revl og krat kan åbenbart placeres i København—-Men nu er der for mange af dem !—Så vi “ægte” ! Holder os langt væk !

 96. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos “undskyldning ” ! –Vedkommende, der skrev Texten : Henriette N. Mortensen den 25. marts klokken 19,35 ! –Skal ikke slippe for, at blive konfrontéret med meddelelsen ! –Det kan se ud som “den perfekte skabelon for jydens konfliktsky feje væsen ” –Det er let nok, at få navn og adr. på vedkommende ! Med de rigtige forbindelser vil det lykkes, at få “de folk hængt ud ” !–Kom frit frem I feje tavse-konfliktsky jyder !

 97. Af Maria Due

  -

  Jens Lund Lund. Mange vil mene, at en undskyldning forpligter og skal gives af alle involverede. Du hører sandsynligvis til dem, der er blev ført på afveje at journalister, der gerne ser sig selv som retfærdighedens advokater. Men du er ude, hvor du ikke kan bunde.

  Skal Lars Løkke Rasmussen fx undskylde for de mange udlændinge, der var bosat i Dansk Vestindien, og som danske embedsmænd ikke havde en kinamands chance for at kontrollere? Skal Lars Løkke undskylde for de sydslesvigske redere, der fyldte deres mange skibe til Dansk Vestindien – ikke med slaver – men med mursten fra teglværkerne ved Flensborg fjord? Skal han undskylde på de mange norske søfolks vegne eller hvad med holstenerne? Min slægtning tog sin tilflugt til sin datter og svigersøn i Altona, han vandt sin sag ved Højesteret, og svigersønnen tilbød at overtage ansvar, da danskerne burde evakueres fra Dannevirke. Han stillede sig også forrest, da de flygtede i 1864 og mistede af samme grund livet. Jeg føler ikke det mindste ansvar overfor vore dages befolkning i Dansk Vestindien, og for mig må de hellere end gerne rive de danske ruiner ned på Guldkysten.

  Hvis der skal undskyldes, må Vestarfrika gå forrest, for uden de afrikanske slavesamfund var slavehandlen aldrig blevet til noget.

 98. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt uden Nordafrika og Mellemøsten ville moderne slavehandel – menneskesmugling af fiktive asylansøgere-flygtninge – heller ikke findes i dag!

 99. Af Niels Peter Lemche

  -

  Maria Due, der er vel en grund til at maskepi blev til maskepi. Nu er der igen en af disse hollændere, der vil drive sit matschappij (eller hvordan det staves på hollandsk) med de stakkels danskere.

  Hollænderne var også kendt for sammen med belgierne at være nogle af de mest brutale koloniherrer.

 100. Af Niels Peter Lemche

  -

  Maria Due, der er vel en grund til at maskepi blev til maskepi. Nu er der igen en af disse hollændere, der vil drive sit matschappij (eller hvordan det staves på hollandsk) med de stakkels danskere.

  Hollænderne var også kendt for sammen med belgierne at være nogle af de mest brutale koloniherrer.

 101. Af Maria Due

  -

  NIELS PETER LEMCHE – 28. MARTS 2017 20:03

  “Hollænderne var også kendt for sammen med belgierne at være nogle af de mest brutale koloniherrer”

  Netop.

 102. Af Jesper Lund Lund

  -

  Uddrag af Lars Løkkes nytåratale 2017:
  “…
  I år er det 100 år siden, Danmark solgte de Vestindiske Øer til USA. Og satte et punktum for et grusomt kapitel i vores historie. Mange af Københavns smukke gamle huse og palæer blev opført for penge tjent på slavers slid og udbytning på den anden side af jorden.
  Det er ikke en stolt del af Danmarkshistorien. Det er skamfuldt.
  …”
  Det er meget tæt på en undskyldning. Han burde have tilføjet: “Jeg vil gerne på regeringens og dermed den danske stats vegne undskylde for denne skamfulde del af Danmarkshistorien.” Eller noget lignende.

  Men det gjorde han ikke. Af frygt for erstatningskrav. Den nuværende regering vil af samme grund heller ikke give Godhavnsdrengene en undskyldning.

 103. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos undskyld, må der være masser af eksempler på gode gamle hærgende og voldtægt lystne danske vikinger?

 104. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Man støtter ikke kampen mod vore dages slaveri, ved at fastholde billedet af slaveholderen som en hvid, kristen mand!

  For der er jo ingen hvide, kristne, der holder slaver længere, selvom der er flere slaver, end der nogensinde har været tidligere; slaverne findes primært i de muslimske lande, og det skyldes at sharia tillader slaveri.

  Det så vi f.eks. i Islamisk Stat, hvor slavehandel var almindelig og voldtægt af mindreårige sexslaver var tilladt og udbredt.

  Man skulle tro, at Jesper Lund & Co ikke vidste, at slaveri langt fra er fortid; der findes faktisk flere slaver nu, end der nogensinde har gjort før.

  Det er bare ikke hvide, kristne, der gør andre til slaver længere!

  Derfor risikerer vi meget nemt, at afspore kampen mod det moderne slaveri, ved at udnævne Danmark, der netop har stået i spidsen for kampen for at ophæve slaveriet, til et eksempel på en slavenation.

  Dét er nok den vigtigste grund til, at vi ikke skal sige undskyld; det afsporer kampen mod det moderne slaveri, der er mere udbredt, end nogensinde før, at fastholde billedet af slaveholderen som en hvid, kristen mand, når det rent faktisk primært er muslimske mænd (og kvinder), der vore dages slaveholdere!

 105. Af Jesper Lund Lund

  -

  Jacob S. Rasmussen
  Det er det samme stupide argument som Maria Due bruger for ikke at give en undskyldning for Danmarks slavetid. Det argument, at hvis du kan finde nogle eksempler, som du mener er grusommere end danskerne var mod slaverne, ja, så er der ingen grund til at Danmark skal give en undskyldning.

 106. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Tro ikke, at Jesper Lund & Co. kæmper for slaverne.

  Hvis det segment rent faktisk var interesseret i, at bekæmpe slaveri, så ville de bekæmpe de fundamentalistiske islamister, der kæmper for at opbygge religiøse diktaturer, hvor det er tilladt at gøre andre til slaver.

  I Islamisk Stat var slaveriet tilladt og udbredt; det var f.eks., tilladt at voldtage mindreårige sexslaver.

  Det ville det også være i en del andre muslimske lande, hvis de kristne lande ikke havde presset dem til, at forbyde slaveri, fordi det muslimjske lovsystemn, sharia tillader slaveri.

  Og samtlige muslimske lande har tiltrådt den såkaldte Cairo-erklæring om menneskerettigheder i islam, der sætter menneskerettigheder ud af kraft, når de er i overensstemmelse med sharia!

  Derfor kæmper de i det skjulte for, at gøre slaveri tilladt igen.

 107. Af Jesper Lund Lund

  -

  Jacob S. Rasmussen
  Nå, der fik du fyret din sædvanlige hjernedøde påstand om at venstreorienterede støtter de fundamentalistiske islamister.

 108. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Jesper Lund.

  Du skriver: “…hvis du kan finde nogle eksempler, som du mener er grusommere end danskerne var mod slaverne, ja, så er der ingen grund til at Danmark skal give en undskyldning.”

  Det er for latterligt; bliv voksen, mand.

  Det handler selvfølgelig ikke om, at “finde nogen, der er grusommere, end os”; det er ikke en selskabsleg!

  Det handler om kampen mod slaveri, der er mere udbredt, end det nogensinde har været før!

  Og det er IKKE hvide, kristne mænd, der gør andre til slaver længere.

  Faktisk er det kristne abolitionister, der er skyld i, at slaveriet i det hele taget blev forbudt, og i, at de kristne lande har presset de muslimske lande til, at forbyde slaveri, selvom sharia tillader slaveri…

 109. Af Jan Petersen

  -

  Slavehandlere er i dag menneskesmuglere af asylansøgere-flygtninge og andre lykkeriddere. Afsætning af godset er EU-lande på offentlig ydelse. Slaveholderen er godhedsindustrien, for at sikre egen løn og pension. Den undskyldende part er befolkningen, der ikke rigtig forstår, hvorfor slavehandel stadig er tilladt!

 110. Af Jorn D.

  -

  Tak til Jakob S. Rasmussen for et virkeligt relevant debatindlæg
  for
  der er for mange, der “hænger sig” i fortiden’s fejl
  for
  at sløre og få os til, at glemme deres og nutidens uretfærdigheder

  Oh, when will they ever learn?
  Oh, when will they ever learn?

  ironi.mus

 111. Af Jesper Lund Lund

  -

  Jacob S. Rasmussen
  Kampen om nutidens slaveri bliver ikke svækket af at Danmark giver en officiel undskyldning for Danmarks slavetid. Kampen bliver tværimod styrket.

 112. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  @Jesper Lund

  Hvis du begyndte at bekæmpe fundamentalistiske muslimer, der mener, at de har ret til, at holde slaver i vore dage, fordi sharia tillader slaveri, i stedet for at bekæmpe de kristne, der for længst har forbudt slaveriet, og som har presset de muslimske lande til, at forbyde slaveri, så ville du virke lidt mere troværdig.

  Det gør du ikke nu.

  Nu virker du bare som en uvidende, men alligevel arrogant kværulant, der vil have Danmark og hvide, kristne mænd ned med nakken, for enhver pris – selv, hvis det spænder ben for kampen mod det moderne slaveri, der er mere udbredt, end nogensinde før…

 113. Af Jesper Lund Lund

  -

  Jacob S. Rasmussen
  Hvad gør du selv for at bekæmpe fundamentalistiske muslimer,?

 114. Af Jan Petersen

  -

  Danmark er fyldt med al mulig slavehandler / mennesmugler gods på diverse lagre – også kaldet asylcenter. Det er en mega fed business for “godhedsindustrien”. Fyldte lagre er lig med fast arbejde, god løn og pension 🙂

 115. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  “Hvad gør du selv for at bekæmpe fundamentalistiske muslimer?”

  Kritiserer deres overgreb, deres kamp mod demokratiet og deres angreb på menneskerettighederne – herunder deres kamp for, at gøre slaveri tilladt igen.

  Hvis du ikke har bemærket det, så kritiserer jeg faktisk ret ofte de fundamentalistiske islamisters forsøg på, at dreje verden tilbage til 600-tallet, hvor slaveriet var tilladt.

  Jeg brugte en del kræfter på, at forsvare ytringsfriheden, da islamisterne med vold og teror vile presse os til at indskrænke ytringsfriheden.

  Kampen for ytringsfriheden er faktisk afgørende vigtig for kampen mod slaveriets genindførelse, for hvis man ikke har ytringsfrihed, så kan man jo ikke afsløre menneskerettighedskrænkelser.

  Derfor rettede de muslimske lande, der er organiseret i OIC, først kampen mod ytringsfriheden, selvom de mener, at ALLE menneskerettigheder skal underordnes det muslimske lovsystem, sharia, der tillader slaveri!

  Alle, der svigtede forsvaret for ytringsfriheden, svigtede også forsvaret for de andre basale menneskerettigheder – herunder retten til ikke at blive gjort til slave…

 116. Af Maria Due

  -

  “Af frygt for erstatningskrav”

  Ha, ha, ha!

  Alle ved, at den her debat drejer sig om muslimsk indvandring,

 117. Af Jesper Lund Lund

  -

  Jacob S. Rasmussen
  Jeg tvivler på at fundamentalistiske muslimer læser B.dk’s blogs, så din måde at bekæmpe dem på er efter min mening uden effekt. Og selvom de læste, det du skrev, ville de sikkert være ligeglade.

 118. Af Jan Petersen

  -

  Og som tiden går – forhåbentlig frivillig muslimsk udvandring 🙂

 119. Af Flemming Lau

  -

  Google 1400 års krigen. 60 mio kristne, 80 mio hinduer, 10 mio buddies, 120 mio afrikanere total 270 mio. Delt med 1400 år = 190 000 pr år!

  Henv. NewSpeek.info blad 16 i artikelen Feminister Versus Trump.

  I november 2016 forsøgte danske grene og sympatisører af AFA at stoppe en fredelig og lovlig demonstration imod Hizb ut-Tahrir.

  En af deltagerne i AFAs aktion, Lisbeth Bryhl, udtalte at “Jeg tror Hizb-ut-tahrir har et mål, der ligner mit mål.”

 120. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt legede en hob af nyttige kommunist idioter også femte kolonne virksomhed i Danmark for ikke så mange år siden. Idioterne bliver ved uanset projekt. De hader bare Danmark og deres kontanthjælp som pesten. I øvrigt forstår jeg ikke rigtig hadet mod kontanthjælp?

 121. Af john frandsen

  -

  Trump har set og forstået hvad enhver oplyst patriot HAR forstået, via selv opsøgende viden , at vi står igen foran en religionskrig.
  1400 år års krig er slut for mest af , feminiserede vestlige mænd og vores fortabte kvinder der ser staten som far ……. men ikke for muslimer,
  I hele EU vokser modstand eXplosivt, mens såkaldte “journalister” fejre Gert Wilders “nederlag” , og skriver om ” Kendt rapper overs sprøjtede mine bryster”
  Patrioter i hele EU har i årtier bevæbnet sig, organiseret og er mere struktureret end den stående 800 mand danske hær.
  Men hvorfor skriver jeg i en radikal avis, nemlig held og lykke.
  Overhold loven 100% og de forholdsordre der er stående !. Med lov skal man land bygge , så loven skal overholdes 100%.
  HVORDAN kunne det ske ? :
  https://www.youtube.com/watch?v=OhSmwFtzuA0

 122. Af Maria Due

  -

  – og indvandring fra Afrika, som hverken vi eller resten af Europa kan bære.

  Lad mig lige minde om, at Afrika er umådelig rig på råstoffer, og nu hvor folk har fået smartphones, kan der vel også blive lidt til overs til svangerskabsforbyggelse.

 123. Af john doe

  -

  i 2001 var der “KUN” ca. 200.000 muslimer landet og vupti i 2016 samme antal !
  Den radikale pengestrøm af dine skatte penge afskaffer ikke kun de radikale men os alle !
  det er 5 over 12 .
  KUN 2015/16 med “familie samf. FUP immigranter 60.000 PÅ 2 år
  VÅGN NU FOR HELVEDE OP
  PENGE i MEDIE KULTUR” RADIAKL KBH. MAFIA –
  Kbh. i en stor hash tåge
  Vi ses! – stol trygt på det

  I har skabt os , som INTET stopper !
  som I INTET

 124. Af john doe

  -

  i 2001 var der “KUN” ca. 200.000 muslimer landet og vupti i 2016 samme antal !
  Den radikale pengestrøm af dine skatte penge afskaffer ikke kun de radikale men os alle !
  det er 5 over 12 .
  KUN 2015/16 med “familie samf. FUP immigranter 60.000 PÅ 2 år
  VÅGN NU FOR HELVEDE OP
  PENGE i MEDIE KULTUR” RADIKAL KBH. MAFIA –
  en stor moderne mafia , der lever på vores skatte penge i en utopi
  Kbh. i en stor hash tåge
  Vi ses! – stol trygt på det

  I har skabt os , som INTET stopper !
  som I INTET

 125. Af J. Hanse n

  -

  AF MARIA DUE – 29. MARTS 2017 06:23
  “Lad mig lige minde om, at Afrika er umådelig rig på råstoffer”

  Det ved lande som Frankrig udmærket.
  Frankrig opfører sig fortsat som en kolonimagt.

  “Frankrig plyndrer sine tidligere kolonier i Afrika årligt for 440 milliarder euro.
  14 afrikanske lande skal sende sine valutareserver til Paris og bidrage til byggeri i Frankrig.
  Det har den tyske avis Deutsche Wirtschafts Nachrichten regnet ud

  14 tidligere kolonier i Afrika blev i starten af 1960’erne tvunget til at indføre afrikanske francs (FCFA) for at få uafhængighed fra Frankrig. Det drejede sig om Benin, Burkina Faso, Guinea, Elfenbenskysten, Mali, Niger, Senegal, Togo, Cameroun, Den Centralafrikanske Republik, Tchad, Congo, Ækvatorialguinea og Gabon.

  De blev trods selvstændigheden nødt til at fortsætte med fransk som officielt sprog og sende omkring 85 procent af deres valutareserver til Banque de France i Paris.
  Pengene kom – og er stadig – under direkte kontrol af det franske finansministerium. Da 15 procent af reserverne er utilstrækkelige til at dække landenes behov, må de låne yderligere midler fra det franske finansministerium til markedspriser.
  Desuden skal de 14 lande ifølge Silicon Afrique 3-aftalen bidrage med penge til byggeri af infrastruktur i Frankrig.
  Paris har også en forkøbsret på alle nyopdagede naturressourcer i de afrikanske lande, kritiserer bladet.
  Transnationale selskaber henter hvert år værdier for 320 milliarder dollars ud af Afrika.”

 126. Af Jesper Lund Lund

  -

  Danmark skal give en undskyldning for Danmarks slavetid. Det vil også gøre Danmark stærkere i kampen mod nutidens slaveri.

 127. Af J. Hanse n

  -

  AF JESPER LUND LUND – 29. MARTS 2017 08:32
  “Danmark skal give en undskyldning for Danmarks slavetid. Det vil også gøre Danmark stærkere i kampen mod nutidens slaveri.”

  Enig.
  Og det vil også medvirke til, at Danmark måske vil tænke sig om en ekstra gang før man deltager i nye forbrydelser.
  Som i Mellem Østen siden 2003.

 128. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR John Doe ! –Vrøvl ! –De 200 muslimer har forméret sig, hvert år ! –Så den holder ikke ! –Der er nærmere 600.000 muslimer, der vokser op og overtager lille Danmark fuldstændigt ! –Vi har tabt kampen ! –Islamiséringen har været i fuld gang –siden “socialdemokratiét ” Bestemte AT: Danmark skal være Muslimsk ! –Det kan de socialdemokrater ikke løbe fra ! –De har om nogen –sammen med de andre “røde” ! –Ødelagt Danmark –For altid !

 129. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos : “Vågn nu for helvedet op ” –Det gør jyderne –For de er de fleste ! –De sniger sig langs med panelerne –som de altid har gjort ! –Konfliktskyheden –har helt og aldeles fået overtaget !–Vi-andre skal bare se AT: Komme væk –inden det hele braser sammen ! –Så sidder jyderne stadigvæk bag deres skærme –Og tror, at vi ikke kan se dem ! –Det kan vi “igennem computer-kameraet ! ” –Noget svineri ! –Javel ! –“jungle-coders dyre drenge –har selv opfundet teknikken ! “—Spørgsmålet er bare, hvornår finder politiet ud af, at “der er noget, der bliver forbudt ! Nemlig “privatlivets urørlighed ” –Det er forbudt, at snige sig ind i folks private enemærker ! –Det giver fængselstraf ! –Helt fair !—Har “de nørder først fået en grim sort plet på straffeattesten ” –Så er de færdige med, at se godt ud ! –Ha ! –Det har de rigtig godt af !

 130. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  @Jesper Lund

  Jeg henvender mig selvfølgelig ikke primært til fundamentalistiske muslimer; det giver faktisk sig selv, hvis man tænker sig lidt om…

  Når jeg forsvarer ytringsfriheden, mod angreb fra fundamentalistiske muslimer, der er imod alle menneskerettigheder af religiøse grunde, fordi de sætter det muslimske lovsystem, sharia over menneskerettighederne, og som vælger at angribe ytringsfriheden først af strategiske grunde, så er der ingen grund til, at oplyse dem selv om, at de bekæmper menneskerettigheder og demokrati med vold og terror i deres guds navn – for dét ved de godt….

  Men det ved islamisternes naive fellow travellers på den yderste venstrefløj ikke, for så ville de f.eks. ikke overfalde fredelige demonstranter, der demonsterer mod det islamofascistiske pati, Hizb Ut-Tahrir; så ville de rette vreden mod Hizb Ut-Tahrir, og andre islamofascistiske partier og organisationer, der bekæmper demokrati og menneskerettigheder med vold og terror.

  Jeg henvender jeg mig selvfølgelig primært til alle dem, der siger, at de går ind for demokrati og menneskerettigheder, men som alligevel er parat til, at lade sig presse til at indskrænke ytringsfriheden, når det handler om kritik af islamisterne, eller af Muhammed – som vi har set det under diverse “Muhammed-kriser”, lige siden Irans religiøse diktator, ayatollah Khomeini dødsdømte forfatteren Salman Rushdie, og Jens Jørgen Thorsen blev overfaldet med en saks, fordi han malede et respektløst protræt af bla. Muhammed.

  For de fundamentalistiske går jo ind for sharia, og er derfor imod demokrati og menneskerettigheder af religiøse grunde, så de lader sig selvfølgelig ikke overbevise af mine argumenter, der netop forudsætter, at man går ind for demokrati og menneskerettigheder, hvilket de fundamentalistiske islamister jo netop ikke gør.

 131. Af Maria Due

  -

  J. HANSE N – 29. MARTS 2017 08:45

  Set fra din og andres vinkel kan Danmark ikke undgå at begå nye “forbrydelser”. Det er galt, hvad enten vi handler eller ej. Læs blot muslimske læserbreve. De ender altid som én stor bebrejdelse, og alligevel undlader afsenderne at pakke kufferterne, hvilket burde være det mest naturlige. Hvorfor dog bo i et land ,hvor alt er så elendigt? Medmindre man altså sysler med den populære tanke om “at overtage”.

  Eller se den Deadline, hvor den vestindiske rådgiver påstår, at salget af De Vestindiske Øer er skyld i mange af nutidens problemer på øerne Det er ren afpresning. Det er fx veldokumenteret, at amerikanerne i modsætning til danskerne havde ressourcerne til at gøre noget ved drikkevandet, og at bl.a. den tårnhøje småbørnsdødelighed derefter faldt drastisk.

 132. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  @Lund

  Det er ikke fortidens slaveri, der skal bekæmpes, men nutidens – og fremtidens…

  Du VIL åbenbart fortrænge, at Islamisk Stat tillod slavehandel, og at alle de muslimske lande har underskrevet “Cairo-erklæringen om menneskerettigheder i islam”, der sætter sharia over menneskerettighederne, hvilket i princippet medfører, at det bliver lovligt at holde slaver, fordi sharia tillader slaveri!

  Fat det, mand!

  Der skal netop IKKE gives en undskyldning for noget, som vi ikke selv har gjort, til nogen, der ikke selv er blevet forudrettet af os!

  For det vil få det til at se ud som om, det stadig er hvide, kristne mænd, der er vore dages slaveholdere, selvom der ikke er nogle hvide, kristne, der holder slaver længere, og selvom det er de kristne lande, der har presset de muslimske lande til, at forbyde slaveri, selvom sharia tillader slaveri!

  Det er de fundamentalistiske islamister, der holder slaver i vore dage, og som med trusler og terror, forsøger at true os til,at indskrænke menneskerettighederne, så det internationale samfund igen tillader slavehandel, i overensstemmelse med sharia.

 133. Af J. Hanse n

  -

  AF MARIA DUE – 29. MARTS 2017 14:39

  Skulle nogen forlade Danmark, fordi de mener, at Danmark skal undskylde for tidligere forbrydelser.
  Og ikke begå nye forbrydelser.
  Vrøvl.
  Selvfølgelig skal man da gøre opmærksom på dansk råddenskab.
  Uanset hvad din slags måtte mene Marie Due.

 134. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “J. Hansen er en NAR ! ” –At han er muslim, gør ikke sagen bedre ! –Men bortset fra det ! –Så har Danmark alletiders chance for, at følge med Briterne UD af EU !—-Følg slipstrømmen ! –Nu er lavinen startet ! –Så følger alle de øvrige civilisérede lande med UD –AT EU !–Dem hører de øst-europæérere absolut ikke med til ! –Det gik først rigtig galt, da de fattige Ø-lande blev meldt ind ! –Den model står vi ikke “model til ” –Så vi er smuttet ved denne enestående lejlighed sammen med Briterne ! –Så er det fastslået –noget så dybt og inderligt !

 135. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  @J Hansen

  Det var Kongemagten, der tillod slaveri, da Danmark stadig var et enevældigt diktatur.

  Da det danske folk fik andel i magten, efter at demokratiet blev indført i Danmark, forbød de folkevalgte politikere slavehandel.

  Danmark har lige siden da stået i spidsen for kampen for at forbyde slaveri, og det vil du ødelægge nu, ved at få Danmark til at fremstå som en slavenation i hele verdens øjne…

  Det er klart, at gamle stalinistiske antisemitter, der støttede slavelejrene i Gulag, også må have stor forståelse for antisemitiske islamister, der med trusler og terror kæmper for at gøre slavehandel lovligt igen.

  Men det er ret utroligt at man kan synke så dybt, og stadig spille hellig; dét har du også til fælles med de fundamentalistiske islamister, der tilsyneladende føler sig helligere, jo værre overgreb, de begår.

 136. Af Jesper Lund Lund

  -

  Jacob S. Rasmussen
  Jeg gentager. Danmark skal give en undskyldning for Danmarks slavetid. Det vil også gøre Danmark stærkere i kampen mod nutidens slaveri.

  Det er noget sludder at tale om at bekæmpe fortidens slaveri. Man kan ikke lave om på fortiden, men man kan forholde sig til dem.

  Vi er nogen, der ikke er så indskrænket, at vi ikke i stand til at forholde til både fortidens og nutidens slaveri. Det er du åbenbart.

  Lad os slutte her. Vi bliver ikke enige.

 137. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSEN – TEGNER – 29. MARTS 2017 14:56

  Teddy bjørnen får den lige igen.
  En salme som er tilegnet hendes slags.
  Og brugt til hendes slags.
  Ud over det så er hun,han, den ikke værd at kommentere.

  Jeg lægges i jorden i hvide lin
  Og gemmes i graven i sorte skrin
  Mit øje er brustent, min læbe er blå,
  I mærke det alle, som se derpå.

  Jeg tænkte langt, kom stakket afsted,
  Se, hvor døden har slaget mig ned!
  I verdens lyst gjorde jeg mig glad,
  I jorden gives jeg orme til mad.

  Dine synder er mange og store for gud,
  Så ofte haver du brudt hans bud.
  Det må vel være en hjertens nød.
  Du har ej venner når du er død.

  Til dommen skulle vi alle opstå,
  For dommerens stol skulle vi fremgå,
  Da må det frem, hvad du haver gjort,
  Hvad du har brudt, både lidt og stort.

  Her hjælper ej gave, ej herre bøn,
  Men du får da den rette løn,
  Dig skjuler ej hule, ej tårn, ej mur,
  Du arme usselige kreatur.

 138. Af J. Hanse n

  -

  AF JAKOB S. RASMUSSEN – 29. MARTS 2017 14:57

  Nå.
  Så er nazisten og ultra zionisten JSR på banen med sine sæsvanlige løgnehistorier.

  I øvrigt så var årsagen til at Danmark standsede med at sejle slaver til Vestindien, at englænderne længe havde drøftet et forbud.

 139. Af Maria Due

  -

  “Det var Kongemagten, der tillod slaveri, da Danmark stadig var et enevældigt diktatur.”

  I praksis fungerede enevælden på flere måder bedre end Folketinget og retsplejen i dag, fordi kongerne alle var troende og ifølge Kongeloven skulle stå til regnskab overfor Gud for deres handlinger. Det tog de helt bogstaveligt, og det var derfor almindeligt, at kongerne underkendte domme og hjalp folk i nød. Alle kunne frit henvende sig til de enevældige danske konger om hjælp, og mange af deres breve, suppliker, findes stadig i arkiverne.

  Enevældens afvikling og Grundlovens indførelse hænger ikke direkte sammen med slaveriets ophør i Dansk Vestindien. Det var den blandt slaverne meget populære danske generalguvernør, der ifm.et slaveoprør egenhændigt gav dem friheden for at undgå et truende blodbad, og det blev han siden retsforfulgt men frikendt for hjemme i Danmark Forudgående havde det i årevis været diskuteret, hvordan slaveriets ophør skulle gennemføres bedst muligt, og det var der stor uenighed om. Chr. 8. mente, at slaveriet skulle afskaffes over tid ved at alle nyfødte børn af slaveforældre automatisk blev frie, men det modsatte generalguvenøren sig på det kraftigste, da han ikke mente, at man kunne byde forældrene at være slaver, når børnene var frie. Chr. 8. døde i januar 1848, og oprøret fandt sted i juli samme år. Det var som bekendt først det følgende år den 5. juni 1949, at Fr. 7. underskrev Grundloven, og selv om det var et skridt på vejen, kan man jo ikke sige, at Danmark dermed blev et demokratisk land styret af folket.

 140. Af Flemming Lau

  -

  Slaveriets største aktører. Afrikanere, Arabere og Europæere. Ghanas mest krigeriske stamme var Akwamuerne. De gik på strandhugst hos nabostammerne og tog slaver ad Libitum. Da Kong Juni i 1733 foranstaltede oprør, på Sct Jan, var noget at det første han foretog, selv at tage slaver. Idag sidder Akwamuernes konge i et lille 2 etagers hus i Ghana og klager over at investeringerne går hans stammeområde forbi. Nemisis!

 141. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  J. Hansen ! –TAK for sangen ! -Det er vel ikke alle forundt, at “få en sang –helt for sig-selv ” –Så det må du kunne rejse med ! –Om ikke andet Så vil Kommunen se med milde øjne ! –Når du møder op til “nyttejob” ! –Noget med AT: Skrive små skilte på vejene –Til opmuntring for alle de øvrige stakler ! –Som, der ikke blev brug for i “velfærds-samfundet ´s ulidelige kedsomhed ” !

 142. Af J. Hanse n

  -

  teddy bear.

  Salme hedder det.
  Under Anden verdenskrig kostede denne salme en modig dansk præst livet.

 143. Af Lars Petersen

  -

  @ MIKKEL ANDERSSON. (vedr. dit indlæg i avisen i dag).

  HVOR FANDEN BLIVER ((DIN EGEN)), LYSÅR DYRERE TVANGS-INDTÆGT AF I LIGNINGEN FISTER ?.

  DU SIGER:
  * Man har gennemtrumfet en protektionistisk dagsorden via overflødige snublesten (red.)
  * Det skyldes et politisk flertal prioritere protektionisme over forbrugere og chauffører (red.)

  KOMMENTAR:
  For det første, kan det undre stærkt, at en person, hvor store dele af indkomsten hentes ind i
  kraft af ikke bare “politisk bestemt tvang”, men tilmed på en sådan måde, at man hiver godt
  dobbelt ind, via: 600.000 kr. i årsgage, (inkl. pension/goder), fra snit-lønningernes 300.000 kr.

  Undre mig fortsat over, hvordan den ene naragtige markeds-immune tvangs-klient efter den
  anden, fuldstændig splitterravende, mentalt, er i stand til at få trukket sig selv ud af A.B.C facit

  Enhver ved jo, at du komisk indlysende, ej kan være blot et kvintiliard´ne del a et nanosekund
  i tvivl om, hvor store dele af din egen indkomst kommer fra; nemlig via en eklatant overbetalt
  tvang, som netop chaufførene, (Uber som ikke), uundgåeligt tvinges til at fodre i røven på dig,
  hvilket bl.a. bevirker, taxa chaufførenes pris eksplodere, mens de selv er komisk til grin, da de
  skal køre 60 – 70 timer pr. uge, bare for at opnå 25.000 kr, pr. måned, (da her SKAL være til dig).

  A. Amatør foreningsmedlemmet stjæler til dig, så de kan stjæle til sig selv, uden at møde prob
  B. Derfra kvittere du og korrupt over.tvangs-lønnede, (via enhvers lomme),ved at holde kæft.

  MED ANDRE ORD.. DU ANGRIBER PROBLEMSTILLINGEN FULDSTÆNDIG RABLENDE FORDREJET.

  1. Indviddet, (heraf chaufførene), skal kunne vælge til/fra, via “dynamisk skat”, og deraf dig fra.
  2. Det ved du vil ske i det øjeblik pkt. 1 indførers, hvorfor du tragikomisk ignorer løsningen.

  AFSLUTNING:
  Igen.. jeg må bare sige.. Danmark kommer ikke videre, før i system-inhabile svage lorte aber er
  grum grum fortid; da man vil blive ved, og ved, og ved, og ved, (2 timer senere), og ved, og ved,
  med at sætte sin helt egen dagsorden, (sjovt nok uden om egen korrumperede røv), for evigt
  tragikomisk; snosk dumt, få levet sig SÅ voldsomt ind i sin egen “hjemmelavede virkelighed”,
  at man “selvbedragerisk bekvemt” kan harcelere, projektere, samt kanaliserer både ret & kravl
  over på alt-og-ingen-ting; fortsat uden man ga gak, selv indgår i ligningens sindssyge.. Åh gud.

 144. Af Flemming Lau

  -

  J Hansen.
  Fine samlevers. Gider du at sende et link om forfatteren..?

 145. Af J. Hanse n

  -

  AF FLEMMING LAU – 29. MARTS 2017 18:42

  Historien bag er vist jeg ikke husker forkert.
  Under Anden Verdenskrig blev en stikker likvideret.
  En præst blev tvungent til at forestå begravelsen.
  Han fremsagde denne salme.
  Og intet andet.
  Samme aften blev han myrdet.

  Jeg har indsat salmen efter hukommelsen.
  Husker ikke hvilket nr. det er.

 146. Af P Christensen

  -

  Naturligvis skal nulevende, der ikke var ansvarlige for slaveriet
  ikke give undskyldninger til nulevende, der ikke var ofre for slaveriet.

  Vi burde i stedet få undskyldninger fra et bredt udvalg af de seneste årtiers landspolitikere
  for at have gjort os til et fattigere og mere indskrænket land.
  Ikke mindst via ukritisk EU- og indvandringspolitik.
  Eksempelvis har “venstrefløjen” udført, hvad der må betegnes som direkte klasseforræderisk
  arbejder-/lønmodtagerpolitik. Formentlig grundet fløjens tiltagende akademisering.

 147. Af Flemming Lau

  -

  J Hansen, ok! Jeg har prøvet og finde den i salmebogen, gammel version før 2001. Nu går jeg igang med den nye version. Problemet er at en hel del salmer gennem tiden, er siet fra, hvis de var for “autentiske” og ærlige. Døden er ikke populær!

 148. Af J. Hanse n

  -

  AF FLEMMING LAU – 29. MARTS 2017 19:27

  Jeg skal også prøve at lede.
  Jeg har desværre ingen salmebøger, hvor jeg opholder mig for øjeblikket.

 149. Af Flemming Lau

  -

  Præsten er Peter Tage Schack, Tidehverv, Gudum. Ville ikke hylde den likviderede kvindelige stikker, hvorpå HIPO likvidere ham mellem den 9 og 10 april 1945. Ligger begravet på Sundby Kirkegård Amager.

 150. Af J. Hanse n

  -

  AF FLEMMING LAU – 29. MARTS 2017 19:38

  Nemlig.
  Jeg havde glemt præstens navn.

 151. Af Flemming Lau

  -

  J Hansen.
  Så fik vi løst mysteriet, dvs det var min kvikke hustru der fandt et link. Sammen er fra 1500 tallet lavet af en katolsk præst Mikkel i Odense. Efter reformationen kom den i Hans Tomissons salmebog. Forfindes ikke mere i salmebogen, ” For autentisk”. Den er endvidere referet i Hans Scherfigs ” Frydenholm” så det er godt ihukommet…..

  http://www.tidehverv.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=1028:ved-kristoffer-olesen-larsens-begravelse&catid=21:prkener&Itemid=40

 152. Af Lisbeth Sørensen

  -

  2 indlaeg i filteret her dage gammelt?

  Svineri b og den frafaldne.

 153. Af Lisbeth Sørensen

  -

  2 indlaeg i filteret her dage gammelt?

  Svineri b og den frafaldne..

 154. Af Jorn D.

  -

  Bryan Ferry fra Roxy Music sang “Slave to Love”
  og
  nu skal Lars Løkke Rasmussen fra “løn slavernes” Danmark besøge Trump i USA
  måske grundet “fejringen” af Amerika’s overtagelse af Jomfruøerne

  en rigtig “musen og elefanten tur”, hvor Løkke kan spille sin a-muse Trumf
  og
  Trump hvis mobil, der tilsyneladende er den eneste CIA, FBI og Nasa ikke har været i,
  er
  ugleset i blandt EU eliten for hans advarsel imod EU’s islamisering
  ja
  han møder en trofast allieret, der er skræmt fra vid og sans af EU eliten
  og
  som alle ledere i EU holder vejret, indtil alle vigtige europæiske valg er overstået
  og
  indtil da, med alle medie midler forsøge, at forhindre endnu et “højre sving”
  Oh
  when will they ever learn?
  men
  kan amerikanerne blive ved med, at holde af og med Europa
  for
  hidtil holder amerikanerne af Europa, da mange i USA har kristne europæiske rødder
  men
  når det går op for amerikanerne, som Trump advarer
  at
  europa’s jord hvorfra deres kristne rødder stammer, efterhånden bliver muslimsk jord
  ja
  så bliver det sværere og sværere for amerikanerne, at holde af og med Europa
  og
  for hver gang højrefløjen’s EU kritikere ikke vinder et EU valg er det en sejr
  for
  dem i “EU maskinen”, der ønsker islamisering af Europa
  og
  hjemme i Danmark sidder skønne Inger Støjberg og nedjustere “islamiserings faren”
  men
  en skønne dag når de vigtige valg i de europæiske valg er ovre
  og
  et “højre sving” er forhindret med en lige venstre til højrefløjen

  vil resultatet blive fortolket, som et velkommen til flere flygtninge og indvandrer
  og
  billig helst gratis arbejdskraft betalt med skattebetalingerne fra de hårdtarbejdende
  og
  LLR og IS må meddele danskerne, at EU har besluttet flygtninge fordeling
  fra
  Italien, Grækenland og måske Tyrkiet, hvilket sammen med arbejdskraftens
  og
  “socialnassernes” fri bevægelighed, som faktisk var årsagen til Brexit

  held og lykke
  men
  personligt ønsker undertegnede, der holder af begge
  derfor
  ikke at Trump får en Løkke om halsen, men nøjes med et håndtryk

  ironi.mus

 155. Af J Nielsen

  -

  “En salme som er tilegnet hendes slags.”

  Næh – noget så sjældent som en angrebssalme. Det hverken ser eller hører man hver dag.

 156. Af J Nielsen

  -

  ” (…) at Trump får en Løkke om halsen, men nøjes med et håndtryk”

  A Laurel, and a Hardy handshake. Men hvem er hvem?

 157. Af - Niller

  -

  Manden der ikke ville være for enhver pris mødes med manden der gerne ville være uanset prisen.
  Og vi andre ser på i forundring, og tænker på, hvilken regning som manden der ikke ville være for stukket i hånden af manden der gerne ville være.
  Fruen af det tyske rige fik en regning på 2500 milliarder kr med hjem da hun besøgte manden der gerne ville være uanset prisen.
  Konklusionen må være,et dyrt bekendtskab, når det bliver gjort op hvad et gæstevisit hos manden der gerne ville være, kan løbe op i.

 158. Af J. Hanse n

  -

  AF J NIELSEN – 30. MARTS 2017 08:33
  “Næh – noget så sjældent som en angrebssalme.”

  En forsvarssalme i dette tilfælde om jeg må bede.

 159. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! En forsvars-tale ! –Den skulle handle om ” de åbenbart hundredvis af “blog-besvarer ´s ” –nedrige –ondskabsfulde “skriv ” –Der ville sende “en mindre stolt personage med hang til stil – kultur –og klasse ! ” –I gulvet ! –Nok –er nok ! –Så livet er for kort til, at følge med i avisernes blogunivers ! –Men en del af os er blevet klogere –meget klogere ! –På, hvem vi vil omgås –og hvem, vi ikke vil omgås ! –Det var den korte version ! –Den lange version kommer her !—“De uendelige vidder og stejle bjerge i Pyrénærene ! –Gav også Kurt Trampedach –døds-stødet ! –Fordi, de misundelige ikke kunne holde ud, at, der var een, der for en gangs skyld ikke var afhængig af AT: mænge sig med folk som han ikke havde noget tilfælles med ! –Flinkeskolen trives i bedste velgående ! –Men “enspænderne” –Har nok i dem-selv –indtil de virkelige –og rigtige folk dukker op ! –De er derude ! –Men ikke i form af ” aparte jyder–med krævementaliteten intakt ! –De er frastødende –de er griske –og de er istand til, at snyde deres egne og nærmeste !–Den misforståede ” vi skal alle-sammen-komme hinanden véd ! Fungerer ikke ! –Folk lukker sig inde i sig-selv ! –Og det bliver meget værre ! “

 160. Af - Niller

  -

  Apropos at mænge sig-Manden der som en lille nisse er rejst over for at hilse på verdens største mand, mon ikke når han kommer hjem går ned og stirrer i det klare vand og smiler, for der ser han jo den største mand.
  Always look on the bright side of life-ikke sandt.

 161. Af Anus Love Anussen

  -

  Fik lagt en ordenlig afføring klokken 6.34 og her klokken 12.30 røg den sidste frokost pølse ud i friheden til min stor glæd.

 162. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ovenst. anonyme ! –Skrot dem noget så dybt og inderligt ! –Unge mænd i DK ! Er intet værd Kun “skrot” ! –Men find frem til deres “forældre ” Eller enlige mødrer ! –Og vi garantérer AT: De bliver i den grad latterlig-gjort !—Hvad skal Danmark med dem ? –Ja ! Vi spørger bare !

 163. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “de tusindvis af enlige mødrer ! –Hvad er status her til den 1st ? –Hvor meget tikker ind på kontoen ! For jeres drenge-afkom ! –Som I ikke har styr på MEN alligevel forventer, at alle-vi-andre betaler for ? “

 164. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “enlige mødres fede fidus ! ” –Opkræv regningerne for jeres fejltagelser hos de vrangvillige fædrer –Og stop med, at forlange, at alle andre betaler for “nitterne” !

 165. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Enlige mødrer ! –Få fædrene til, at betale for alle jeres “nittere” !!!!!

 166. Af - Niller

  -

  Apropos Pyrenæerne og deres storhed og skønhed.
  Om sommeren følger jeg med i cykelløbet Tour de france ,og når de når frem til Pyrenæerne ,fortælles der altid med stor patos om hvor dragende det er at bevæge sig ind i bjergene, og som regel kommer snakken ind på om der lever bjørne der- det er ikke for at være morsom at jeg nævner det her
  Men seriøst lever der bjørne i Pyrenæerne ?

 167. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! Kære Niller ! –Det gør der ! –“Berberhundene ” ! –Dem, der passer fårene har flere gange jaget bjørne væk ! –Ligeledes er vores hvide berberhunde udstyret med “pighalsbånd ” –Således, at ulve og bjørne ikke kan komme til, at bide dem i nakken ! –Det er fredet National-Park ! –Og dyrene får lov til, at være i fred for mennesker ! –Parkbetjentene ved noget, som de ikke fortæller os-andre ! –Heller ikke AT: en hvis vild berberhund havde parret sig med en hun-ulv ! –Så blev “en hvalp hvid –en ulvehvalp forstås !–Huskede du, at bestille “en latin-pack –hos Tdc ! –Der kommer rigtig mange udsendelser fra Pyrénærene i den kommende tid på W. France 2 –Og TV 5.fr–Så nyd udsendelserne ! –Ulve og bjørnene gemmer sig –og er meget bange for mennesker, men ikke for “fotofælderne” !

 168. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! Fred Vargas (i virkeligheden Frederikke Vargas ) –Har skrevet mange bøger fra Pyrénærene !–De kan sikkert købes på dansk også !–Og de er smadder-uhyggelige ! –Faktisk lever der også “eneboérere ” !–Det er folk, der for enhver pris vil undgå mennesker !–Men engang imellem hører vi noget mærkeligt ! Nemlig : Sære halv-mennesker ! –Men det mystiske må vi hellere holde os fra ! –Ulvenes hylen, kan være uhyggeligt nok ! –Især, hvis man kommer sent hjem om aftenen ! –Bøøøøhe !

 169. Af - Niller

  -

  Tak Teddy for info om Pyrenæernes mytiske historie og kildebeskrivelse om hvor jeg kan søge mere viden.
  Når jeg nu nævner Lise Nørgaard så kommer du nok til at tænke på Politikens hus og din tid som hundelufter. Den pige man sendte i sin tid er nu blevet en voksen dame der fylder 100 år til juni.
  Og så kan vi glæde os over at gense hendes serie Matador i en renskuret udgave med forbedret billedkvalitet fra lørdag d 6 maj på DR 1 kl 20.
  Apropos ulve så er der nok set et par stykker ovre i det mørke Jylland – men man kan jo aldrig vide om det er følgevirkninger af for mange timer på kroen.

 170. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Svar ! –Ja, jeg kom til, at elske “Viffer” –Så højt, at jeg har haft 3 kongepudler i mit voksne liv !—Lige nu er det vigtigt, at vi skal prøve meget energisk, at leve vores liv –som livsnydere ! –Det har Lise Nørgaard også altid gjort ! –Jeg fandt faktisk aldrig ud af om hun vidste AT: Det var min skyld, at Viffer pludselig var gravid ! –Ihvertfald var hvalpene meget lignende den “old english !–som stod ved siden af os ved pølsevognen !–Det er jo rigtig mange år siden –Og vores liv har artet sig helt forskelligt !–Men jeg er en stor – stor dyre-elsker ! –Og husk nu allesammen AT: Ulven er totalt-fredet i hele Europa ! –Og de 2 – 3
  x3 ulve, der befinder sig i Jylland ! –truér ikke fårene ! –Hvis de landmænd/MK –Sætter en spand med ” hunde-foder-piller ude i skovkanten ! –Så garantérer jeg, at ulvene aldrig mere vil røre fårene ! ” –Sådan gør vi her !–Du har en fabelagtig god hukommelse –og det glæder mig meget !

 171. Af Niels Larsen

  -

  Var der nogen, som bemærkede, at Løkke udtaler sig positivt om Trump?

  Ingen Trump-bashing… men gode, solide håndtryk.

 172. Af Hans Jensen

  -

  Niller Lemche er begejstret for, at bloggen fyldes med vrøvl, og Tidehverv når hidtil usete lavpunkter.

 173. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LARSEN – 31. MARTS 2017 09:38
  “Var der nogen, som bemærkede, at Løkke udtaler sig positivt om Trump?”

  Jada.
  Intet overraskende i det.
  Enhver dansk statsminister vil til enhver tid bukke, skrabe for og slikke en amerikansk præsident i røven.
  Uanset hvor stor en tumpe, psykopat og forbryder præsidenten måtte være.

 174. Af Nick Borg

  -

  J. HANSE N – 31. MARTS 2017 11:34

  Uanset hvem og hvad du bruger dine dage paa at rakke ned, maerker laeserne den ondskab, der foelger med selvhad og mindrevaerdskomplekser.

 175. Af J. Hanse n

  -

  AF NICK BORG – 31. MARTS 2017 12:04
  Din uvidenhed er helt uden huller.
  Hvem du så end måtte være.

 176. Af J. Hans en

  -

  AF NICK BORG – 31. MARTS 2017 12:04

  Hvorfor skriver Kim 0 nu i øvrigt i endnu et navn?
  Er Kim Olse n for ildelugtende.

 177. Af Nick Borg

  -

  Saefoeli, du er jo et universalgeni, det er I altid. Snyltende ros om en hals.

  Danskcanadier.

 178. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “det dyreste Palæ på Strandvejen ! –Til 120 millioner kroner ! Skal på tvangs-auktion !–Det ender helt sikkert som luxus-boliger til muslimske immigranter fra Mellem – østen ! –Medens danske folkepensionister stadigvæk må henslæbe deres alderdom i små mørke lejligheder ! –Så er der stadigvæk ingen smalle steder –når det drejer sig om Muslimske masse-immigranter ! –Intet kan være for godt til dem forstås !

 179. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Ghetto-drengene i Slagelse kommune (dem, der sidder og skriver grimme ting på nettet ! –Blev skjult af kommunens folk for pressen ! –De Ghetto-drenge fik som gave for al balladen ! –En tur til København ! REN fornøjelse ! –Skatteborgerne (de danske betalte) !–Vi insistérer ! –Send dem til Islamistan –med samt deres forældre !

 180. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Nick Borg !–Ghetto-drengene “J. Hansen & Co. ” –Blev skjult af Slagelse Kommune ! –Lige dem, der skulle sende dem på “nytte-kursus ” –Istedet-for sendte kommunen dem på tivolitur i København !

 181. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Samtlige Ghetto-drenge/ungemænd ! –Skal udvises af Danmark ! –OG, det kan kun gå for langsomt !!

 182. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Maria Due – 29. marts 2017 15:43
  Maria Due, jeg finder dine indlæg om emnet meget relevante og interessante, og jeg selv bliver klogere end før ved at læse dem, idet vestindisk historie ærlig talt ikke hører til mine kernekompetencer.
  Det har givet mig lidt at tænke over. Først kontinuitetsspørgsmålet, som blogskriveren og andre har været inde på. Efter min mening gør enevældens afskaffelse i 1849 ingen forskel. Statsretligt og internt i dansk ret udgør det nuværende Danmark en direkte videreførelse af enevældens Danmark, og mere end det, også af middelalderens danske kongedømme, som ret tidligt blev etableret som en selvstændig udelelig institution og ikke blot som den kongelige families privatejendom.
  Om styreformen er demokratisk eller ej, er i den sammenhæng underordnet. I øvrigt er jeg ikke overbevist om, at 1849-grundloven betød overdragelse af suveræniteten fra kongen til folket. At kongen giver sine undersåtter en forfatning er ikke det samme som at han overdrager selve suveræniteten til dem. Det er ham der giver forfatningen og folket der modtager den. Ikke som i Frankrig under revolutionen i 1789 eller den amerikanske selvstændighed fra Storbritannien, hvor folket tog suveræniteten fra monarken.
  Kontinuiteten viser sig også i Danmarks territoriale afgrænsning.
  Der var masser af blodige krige i Europa på enevældens tid, men landkortet er et helt andet i dag, så det ville være håbløst at rode rundt i nu med post faktum godtgørelser. Men ved slaveriet i Vestindien var det en præcist lokaliseret begivenhed i tid og sted og med en præcist defineret statsmagts præcist definerede involvering med koncessioner, afgifter og militærbeskyttelse m.v. En statsmagt, Danmark, som stadig findes i ubrudt kontinuitet med datidens militær og forvaltning, uanset alle reformer i mellemtiden.
  Nok kan vi ikke være stolte af slaveriet, tværtimod. Men vi kan godt være stolte af at være indbyggere i et land med en så gammel og ubrudt historie som velorganiseret samfund. Danmark er faktisk en af verdens ældste stater.
  Derfor synes jeg også, at vi burde vedkende os datidens forbrydelser, fordi vi oppebærer den samme stat som begik dem dengang, og ønsker at oppebære den.
  En eventuel kompensation kommer derfor på tale. Fordi vi derved viser i handling, at vi virkelig mener det konsekvent, både for det gode og dårlige, når vi vedkender os vores land.
  Men så kunne en kompensation jo altså rette sig historisk mod datidens mennesker, som uretten blev begået mod. Man kunne f.eks. poste penge i en stor historisk undersøgelse, som forsøgte at bringe os nærmere til dem som enkeltmennesker og samfund. Hvordan levede de i oprindelseslandet Afrika, og hvordan levede de og deres efterkommere i Vestindien. Hvordan tænkte de om verden og sig selv. Hvilke sprog talte de, i Afrika og Vestindien. Med videre. Slaveriets fysiske undertrykkelsesmaskine er efterhånden velkendt, men der forskes også i, hvordan slaveejerne med mentalt manipulerende midler forsøgte at ødelægge især de mandlige slavers selvrespekt, for derigennem at gøre dem mere føjelige.
  Det kunne være en historisk undersøgelse, men det kunne også være formidling ved udstillinger, dokumentarfilm og andre ting. Der er mange muligheder. M.v.h.

 183. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Hvor er det dog noget vrøvl ! –Vi lever i 2017 Og danskerne har andet, at tænke på ! –Bl. a. de efterhånden millioner af islamister, der forpester vore lande i Europa !—Man skal ikke fortsat se tilbage MEN være opmærksom på, at Danmark er ødelagt for altid –OG det er politikernes skyld !

 184. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “gid andre politikere var som Inger Støjberg ” !–Så ville der ikke være “den kæmpe-flok” –Ghettodrenge ! –Over 18 år ! –Der i fremtidens Danmark (hvis der er nogen fremtid )–De var blevet udvist med samt deres islamiske forældre–fætre –kusiner –OG uuuutalige børn! –Der i den grad har ødelagt landet –Social-pædagogerne jubler ! –Jo flere ghetto-drenge/mænd, der er ! –Jo længere kan de trække den med, at udrette ingenting !–Og ansætte endnu flere social-pædagoger, der kan rende i rumpen på de “velfærds-ghetto-unge” –Der bare skal udvises –Således, at danskerne kan få Danmark tilbage –uden muslimer !

 185. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Stoevring….
  Pseudo forfatteren forsoeger her at fortaelle os at hans kristne og liberalistiske vaas er kultur? Som om hav ved hvad kultur er eller borge rlige overhovdet taget?

  Det er den anti-kulturelle blok.

  Ash..
  Na for soeren selv frk. Teddy tvinges nu til at skrive under falsk navn..

  Ja. B tilader nu kun de prebenske ytringsfrihed. Avisen er blevet en vaad karklud uden ytringsfrihed.

  Gammelt indlaeg i filteret anne? Og tom j ligesaa?

 186. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Flere indlaeg i filteret frafaldne?

  Svineri…

 187. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Flere indla eg i filteret frafald ne?

  Svine ri…

 188. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Flere indla eg i filteret frafald ne?

  Svi.ne ri…

 189. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Flere indla eg i filteret frafald ne?

  Teddy er du faldet af baenken igen?

 190. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Flere indla eg i filteret frafald ne?

  Teddy er du faldet af baenken igen?.

 191. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “imbecile S.U. gratist ! “

 192. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “project Ny start ” ! –Sikkert fint nok ! –Men lad de rette betale for de kriminelle unge ! –Nemlig deres forældre ! –Eller enlige mødrer !–Vi har fået nok af jer ! Helt nok !–Håber, at diverse firmaér ser dette –Og tager deres forholds-regler ! –I er samtidig en sutteklud for de tusind-vis af social-pædagoger ! –Der bliver fyret på gråt papir straks efter det kommende valg !—–Vil man have skatteborgerne til fortsat, at forsørge jer ! –Så hedder det “please ” !

 193. Af Maria Due

  -

  Indlæg i filteret.

  Også venlige hilsener herfra til modtager.

 194. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “undskyldninger ” ! –For de kriminelle unge på “bostederne ” ! dyrt betalt af skatteborgerne ! –Det er ikke os ! –De sidder gud-hjælpe-mig-og sviner ordentlige folk til her på nettet –og andre steder ! –Vi hader dem noget så dybt og inderligt !–De er nok ikke klar over, AT: , Hvad de skriver om andre folk på nettet ! –Det kan aldrig slettes igen !–Det første en arbejds-giver vil gøre, hvis de søger job ! –Vil være AT: Se, hvad de har skrevet !—Håber, at de kriminelle dyre unge ALDRIG kommer i nærheden af vores virksomheder ! –Hvis de vil ansættes i det offentlige ! –Ja ! så har vi også muligheder for, at blive fri for dem dér ! –Social-pædagogerne får generøst lov til, at “mands-opdække de unge fra bo-stederne” ! –Skatteborgerne betaler jo ! –Det skal være en gammel løgn –efter det kommende valg ! –Så bliver der ikke brug for flæbende social-arbejdere ! Overhovedet !

 195. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Slagelse kommunes folk, der skjulte de kriminelle fra bostederne for pressen ! ” –Slipper ikke ! Nemlig Pressen lugter blod ! –I form af, at udstille de social-pædagoger, der belønnede de kriminelle med en fornøjelsestur til København !

 196. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Teddy. Du er tabt. Og en total taabe.

  Du er saa syg i hovedet at du burde saettes i en en daarekiste.

 197. Af klaus hansen

  -

  Der er Matriale ” til jer såkladte “journalister”
  https://www.youtube.com/watch?v=mxnBcJwC5-o

  tænk dig godtom—… Mikkel Anderson, den Danske !

  Vi er vågnet !

  Gade for gade vågner den DANSKE under MEDIE censur, resten er lav Iq udvidende , som snart vil føle.
  VÅGN OP FOR HELVEDE

 198. Af klaus hansen

  -

  CENSUR — tik tak
  https://www.youtube.com/watch?v=7bnQrajRfTM

 199. Af klaus hansen

  -

  ————–OPRÅP———————–
  inden————–
  KÆRE DANER —————

  VÅGN OP
  https://www.youtube.com/watch?v=4-vOvcoEnPM

 200. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Indkald oven.st til session ! –Værnepligten skal nok få vedkommende til, at stoppe med deres chikane af ordentlige borgere !

 201. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Med hensyn til de tvangs-anbragte på statens bo-steder ! –Så anklager vi social-pædagogerne for svindel !

 202. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! –DET er et stort problem, at man kan “stemme sig til andre folks penge ! –På de røde partiér !

 203. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “læs idag i BT ! Om et par fra Skive, der sammen med deres lille søn havde en drikke-dunk med flydende estasy i bilens side lomme –Som sønnen drak af og blev bevidstløs ! –ER det jyderne i en nøddeskal ? –De er farlige for andre bilister –og farlige for børn ! –En tvangs-anbringelse står lige for ! ” –Læs også : AT være gift med en jyde –er værre end døden ! “

 204. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Plat og svindel foregår i Århus ´byråd /miljø og teknik ! –Vi undrer os ikke længere ! “–Kommunens top ! Borgmesteren –Og dem, nedenunder : Byrødderne !—Har ikke skam i livet ! –Med alle de muslimer, der stemmer social-demokratisk ! Så skal det jo gå galt –Og det gør det så sandelig også ! –Synd for de ærlige tvangs-skattebetalere ! –Der fodrer kommunens top med champagne –årgangs-vine –o.,s.v. !! I guder AT: Det kan lade sig gøre !

 205. Af Niels Peter Lemche

  -

  KLAUS HANSEN, skulle du ikke have dine skolepenge tilbage? Hvis du vil kalde dig dansker, må du da kunne sproget. Eller er det ikke det, du siger, at du står får?

 206. Af Lene H Madsen

  -

  For ikke får
  Hvem nævner sprog????????????
  “Eller er det ikke det, du siger, at du står får?”

 207. Af Lars Petersen

  -

  @ Berlinske journalist – S_øren D_omino.

  Du taler om hvordan indvandrerne koster kassen i kontanthjælp mv, hvilket er ganske korrekt,
  men IGEN, IGEN.. “glemmer” du din egen socialhjælp, hvor den kontante part alene, udgør ca.
  100.000 stjålne kr. fra borgerne, hvortil værdien af momsfritagelsen, tilmed er endnu større

  Det er utroligt hvordan du kan få lov at kæfte op, uden at medtage dig selv, skønt du bekoster
  borgerne kassen, hvilket igen bevirker, at andre skal slave ind for dig, (indvandrer såvel ikke),

  EN GANG TIL.. FORHOLD DIG TIL “DIN EGEN” BISTAND”, OG INDBYG DEN I DIN ARTIKEL SPASSER

 208. Af L. Paitersøn

  -

  @ Berlinsk_e journalist – S*øren D*omino.

  Du taler om hvordan indvandrerne koster kassen i kontanthjælp mv, hvilket er ganske korrekt,
  men IGEN, IGEN.. “glemmer” du din egen socialhjælp, hvor den kontante part alene, udgør ca.
  100.000 stjålne kr. fra borgerne, hvortil værdien af momsfritagelsen, tilmed er endnu større

  Det er utroligt hvordan du kan få lov at kæfte op, uden at medtage dig selv, skønt du bekoster
  borgerne kassen, hvilket igen bevirker, at andre skal slave ind for dig, (indvandrer såvel ikke),

  EN GANG TIL.. FORHOLD NU DIG TIL (( DIN EGEN” BISTAND )), OG INDBYG DEN I DIN ARTIKEL

 209. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Værdikampen ” ! –I Danmark er det nu kun et spørgsmål, om tid, hvornår de får en muslimsk statsministerkandidat ! –I Århus er danskerne i mindretal –Og København følger efter ! –Hvis Venstre-regeringen ikke bliver afsat ! –Vil det ske langt hurtigere! –Løkkkes småt-begavede Ghetto-drenge–fra Løkkefonden! –Sidder og skriver svinske beskedder på Berlingske ´s blogs ! –De har endnu ikke lært, at stave efter 10 års skolegang ! –Så Løkke må sande AT: Når skidt kommer til magten –og får “ære” ! –Så véd de ikke, hvordan de skal være !

Kommentarer er lukket.