Forandringens vinde blæser i flygtningedebatten

Af Mikkel Andersson 342

For halvandet år siden slog jeg i en kronik til lyd for et de facto-stop for asylmodtagelse i Danmark med ordene:

“I stedet for at bruge milliarder på at hjælpe et meget lille antal af relativt ressourcestærke flygtninge, som har råd og overskud til at rejse gennem fem-ti sikre lande til Danmark, bør en betydelig del af de beløb, som ellers var gået til modtagelse af et meget lille antal i Danmark, anvendes til at hjælpe langt flere af de millioner af flygtninge i nærområderne. I øvrigt bør alle, som anerkender, at der er en grænse for indvandring til Danmark, erkende, at de selv på et tidspunkt vil være tvunget til at indføre et stop for yderligere asylindvandring som det, jeg foreslår, såfremt udviklingen fortsætter.”

Kronikken blev skrevet på et tidspunkt, hvor der, som jeg også anfører, herskede en udbredt stemning af, at et rekordstort antal flygtninges ankomst var en “akut, men også forbigående situation, der er overkommelig i forhold til integration og økonomi.”

Mange før mig har argumenteret for et asylstop. Men i forhold til mainstreamen i den politiske debat mener jeg ikke, det er urimeligt at sige, at synspunktet på daværende tidspunkt var relativt marginalt.

Det er det ikke længere. Onsdag deltog undertegnede i radioprogrammet Rushys Roulette på Radio24syv. Det kan høres her: Time 1 og Time 2.

Det viste sig at blive en interessant udsendelse, der siger en del om, hvor langt debatten om asylpolitik har flyttet sig over de senere år.

Det socialdemokratiske folketingsmedlem Mattias Tesfaye var i studiet og slog entydigt fast, at et opgør med konventionerne er nødvendigt, og at antallet af nytilkomne i 2016, nemlig 15.000 inklusive familiesammenføring, var alt for højt.

Mere opsigtsvækkende erklærede Tesfaye utvetydigt, at det var en kritisk opgave for både Danmark og resten af Europa:

“… at få etableret en situation, hvor muligheden for at søge spontan asyl i Europa bliver lukket … ” til fordel for hjælp i nærområderne.

Han tilføjede senere:

“Vi har fået indrettet et asocialt og usolidarisk asylsystem, som ikke hjælper dem, der har mest brug for det, men dem, som har penge at give til menneskesmuglerne.”

I programmets anden time var Morten Lisborg, der er migrationsforsker,  i studiet.

Her argumenterede han for, at man skal returnere bådflygtninge i stedet for at redde dem til Europa og underbyggede generelt en pointe i en nylig kronik i Politiken, hvor han blandt andet skrev, at den nuværende asylpolitik var en katastrofe:

“Oprettelsen af modtagelejre i Nordafrika, hvor den eneste mulighed for asyl og ophold inden for EU vil være igennem genbosættelsesprogrammer, ville øjeblikkeligt ændre asylmigranters motiv for at søge mod Europa, og dermed vil det ødelægge forretningsmodellen for menneskesmuglerne.”

Et par dage inden radiodebatten var Henrik Sass Larsen i Information ude med måske det hidtil mest utvetydige opgør med den mere indvandringsvenlige del af venstrefløjen. I kronikken betegner han disse som “utopiske humanister” og siger blandt andet:

“Konklusionen er, at det humanistiske Utopias tid er ovre. Ikke mere masseindvandring – i stedet skal der styr på antallet af indvandrere. Ingen opløsning af nationalstaten – det er med afsæt i netop nationalstaten, at internationalt samarbejde skal foregå.”

Her var ingen erklæring om, at retten til at søge asyl skal ophæves. Men med udmeldinger om “rigide konventioner” og stop for masseindvandring er det svært ikke at se netop det som den både logiske og uomgængelige konsekvens.

Her skal det bemærkes, at jeg selv mener, man bør indføre noget nær totalt asylstop til fordel for hjælp i nærområderne, eftersom man krone for krone altid vil kunne hjælpe flere her end i Danmark, hvortil yderligere asylmigration kun vil forværre i forvejen store integrationsproblemer.

Det mener hverken Tesfaye eller Morten Lisborg, som begge argumenterer for, at man ville kunne modtage et begrænset antal via enten ansøgninger sendt fra lejre i nærområdet eller FNs kvotesystem.

Men ønsket om et stop for spontan asyl i den nuværende form er ikke desto mindre en åbenlys fællesnævner.

Det står efterhånden klart, at den politiske mainstream med stormskridt bevæger sig mod en position, hvor det bliver betragtet som ønskværdigt, hvis ikke realistisk, at stoppe den nuværende model for asyl. Og det vil uvægerligt kræve et konventionsopgør – i en eller anden form.

Det bliver interessant at se, hvor debatten står om yderlige halvandet år.

___

Mikkel Andersson er journalist og debattør og kan følges på Facebook og Twitter.

 

Rettelse: Det fremgik tidligere, at Morten Lisborg er tilknyttet DIIS. Det er han ikke, og dette er rettet.

342 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt ret interessant at se, hvordan ordene asylansøgere-flygtninge pludselig har ændret sig til immigranter? Det er 100% iscenesat svindel, humbug og bedrageri! Hele banden er handlede individer i form af menneskesmugling – eller den moderne udgave af simpel slavehandel!

 2. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Mikkel Andersson

  Jeg synes ikke, at der er noget nyt i, at socialdemokraterne går ind for stramninger på flygtningeområdet. Det er de nødt til, hvis de skal vinde de mange stemmer tilbage, de mistede til DF. Jeg er dog sikker på, at ikke alle socialdemokrater står bag denne nye politik, men så længe de står til fremgang, er der ikke de store protester.

  At der er mange penge at tjene på menneskesmugling er heller ikke en nyhed.

  13 jødiske flygtninge betalte over 50.000 kr. for at blive sejlet til Sverige. Gang med 20 for at se, hvor mange penge det er i dag. En god timeløn for en dansk fisker!

 3. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en meget god sund forretningsbetragtning – fange fisk . . .eller sejle med flygtninge? Hvor er profitten højst? OK, skide være være med de fisk, dem kan jeg nappe på tilbageturen 🙂

 4. Af bent jørgensen

  -

  Den invasion og besættelse der nu er i gang, vil blive meget værre end besættelsen 1940-45. Soldaterne der rykkede ind var disciplinerede, og besættelsen varede kun fem år. Lars ulykke lovede straksstop for indvandring, og derfor opnåede han at blive statsminister. Men det var ikke andet end bedrag og valgflæsk. I Sverige har indvandringen udviklet sig til en enorm og meget blodig katastrofe, og den bliver værre dag for dag. Også i Danmark er en gigantisk katastrofe i hastig udvikling. Antallet af danskere der rammes af og bliver ofre for nedskæringer, spareøvelser, vold, mord og anden kriminalitet, hospitalsskandaler, massefyringer, velfærdstab, familietragedier, nye sygdomme og nedbrydning af infrastrukturen….vokser og vokser. Hundredvis af milliarder er der blevet brugt på indvandringen, og vi kan hurtigt ende ligesom Sverige hvor en guerillakrig mod svenske mænd, kvinder og børn allerede er i gang.
  Se den korte og snapha.

 5. Af Mehmet Sami Gür

  -

  EUROPA SKAL VÆRE KLAR TIL EN NY SYRISK FLYGTNINGETILSTRØMNING!

  GIFTTANGREB HAR ÆNDRET TRUMPS SYN PÅ SYRIEN OG ASSAD! MÅSKE KAN DER VÆRE EN NY AMERIKANSK INTERVENTION OVERFOR ASSAD I SYRIEN…
  Åh nej, endnu en amerikansk-vestlig invasion i Mellemøsten.

  Donald Trump har tidligere stået for den holdning. at USA skal holde sig ude af Syrien, men i dag var tonen anderledes.
  – Jeg ændrer mig, og jeg er fleksibel, og jeg er stolt at den fleksibilitet, og jeg vil fortælle dig, at det angreb på børn i går gjorde et stort indtryk på mig, Et stort indtryk. Det var en skrækkelig, skrækkelig ting. Det bliver ikke værre, sagde Donald Trump om angrebet, der indtil videre har kostet 72 mennesker livet.

  Ja, hvem står i virkeligheden bag giftgasangrebet i Idlib i Syrien? Det lugter grimt bag i kulisserne!

 6. Af Mehmet Sami Gür

  -

  EUROPA SKAL VÆRE KLAR TIL EN NY SYRISK FLYGTNINGETILSTRØMNING!

  GIFTANGREB HAR ÆNDRET TRUMPS SYN PÅ SYRIEN OG ASSAD! MÅSKE KAN DER VÆRE EN NY AMERIKANSK INTERVENTION OVERFOR ASSAD I SYRIEN…

  Åh nej, endnu en amerikansk-vestlig invasion i Mellemøsten.

  Donald Trump har tidligere stået for den holdning. at USA skal holde sig ude af Syrien, men i dag var tonen anderledes.
  – Jeg ændrer mig, og jeg er fleksibel, og jeg er stolt at den fleksibilitet, og jeg vil fortælle dig, at det angreb på børn i går gjorde et stort indtryk på mig, Et stort indtryk. Det var en skrækkelig, skrækkelig ting. Det bliver ikke værre, sagde Donald Trump om angrebet, der indtil videre har kostet 72 mennesker livet.

  Ja, hvem står i virkeligheden bag giftgasangrebet i Idlib i Syrien? Det lugter grimt bag i kulisserne!
  Det bliver ikke bedre, men bare værre i Syrien – langt værre end Irak! Stakkels syrere. Syrerne er ofre for den nye verdensorden og dens intense kamp mellem stormagterne.

 7. Af bent j

  -

  Noget som medvirker til at tilstandene i Danmark bliver ringere og ringere… og værre og værre… er at vi nu har en lang række partier som er røde, rødradikale eller skabsradikale. Stemmer man på enhedslisten, LA, alternativet, SF, S, R og VK får man selvfølgelig kommunistisk politik, EU-politik og feministisk/pladderhumanistisk politik. Og det er næsten det samme med DF.
  Alt i alt er der i de gamle partier ingen modstand mod Danmarks nedlæggelse og danskernes afskaffelse. Se blot hvordan de sælger ud af arvesølvet og forærer vores arbejdspladser og infrastruktur væk til Saudiarabien osv. Plus at man angriber familieværdierne, hjemmets fred, folkesundheden og patientsikkerheden osv. Med tusinder af unødvendige dødsfald til følge. Overgreb, magtmisbrug, uretfærdigheder, vanvid og kæmpebøder for bittesmå forseelser hagler ned over danskerne. Mens bestialske voldsbøller, hjemmerøvere, knivstikkere, mordere og voldtægtsforbrydere igen og igen behandles med fløjlshandsker.

 8. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Forandringen” –Det er en kakastrofe for Danmark og danskerne ! –Med immigrationen fra Mellem-østen/Afrika ! –Danmark er forandret for altid ! –Medmindre de ´der oppe i Folketinget (der sidder lunt og beskyttede –for konsekvenserne af at gøre Danmark islamisk ! )–De skal sendes tilbage til et muslimsk land –allesammen ! –OG fuldstændig stop for fam. sammenføringer ! –Man har gjort et folk fortræd ! –Nemlig det danske folk ! –Intet fungérer mere –hverken posten –eller kontakten til det offentlige –eller fra det offentlige ! —Butikkerne lukker på stribe –fordi alt skal være digitalt ! –danskernes livskvalitet er forsvundet ! –Når folk går og glæder sig til, at blive pensionerede –Så er den rivende gal ! –Både for off. ansatte –OG for de selvstændige ! –Som skal bruge oceaner af tid (gratis) –For, at udfylde skemaér og formularer til det offentlige ! –OG så er der jo “de snedige (ikke de ærlige) Folk, der har tjent millioner på deres boliger –eller en eller anden dims- som de har solgt for millioner af (papir-kroner -.skattefrit ) –Ja ! –Den nye fagre verden er en klam fidus ! –Som nogle grådige psykopater har indkasseret millioner af kroner på ! –Den alm. arbejds-somme dansker ! Har mistet livsgejsten ! –Det gælder nu kun om, at komme ud af hele dette menageri –med penge – penge –og atter penge ! –Advokater –ejendomsmæglerne ER de mest foragtede i det nye samfund !–De snyder alt –og alle ! Og de er ikke nødvendigvis jyder allesammen !

 9. Af bent j

  -

  TITANIC-DANMARK RISIKERER AT SYNKE OG GÅ TIL BUNDS….

  Forstår den almindelige dansker hvad der foregår i vores land? Man finder ihvertfald ikke ud af det ved at lytte til DR eller ved at se TV. Sandheden er at en meget dyster og katastrofal udvikling er i gang. Stadig flere familier går i opløsning, skilsmissetallet er nået op i højder som for 30 år siden var utænkelige. Hundredtusinder af mænd og børn er skubbet ud i retsløshed og elendighed. På hospitalsområdet foregår der nu utallige rædsler og tragedier som følge af kyniske og afstumpede reformer, spareøvelser og lukninger samt grove overgreb og svigt overfor både patienterne og de pårørende. Og dertil kommer diskriminering af danskere i forhold til migranter mht. boliger, jobs, pensioner og meget mere. Og så er der dannelsen af stadig flere parallelsamfund som er tikkende bomber under retsstaten og den almindelige danskers tryghed, liv og sikkerhed. Se ovenfor, se merkels migrant krise på you tube/ one year on, se den hvide pimpernels indlæg hos ASH og andre, se artikler i Berlin gske og jp: “Besparelser koster liv”, alarmcentral forringet, to drenge døde, kvinde fik ikke hjælp og døde, osv.,
  “VELKOMMEN TIL STENALDEREN”, “Alt for mange genindlæggelser”, Kræftpatienter og hjertepatienter lades i stikken eller tyranniseres med arbejdsprøvninger, 3 til 4000 ekstra og unødige dødsfald på hospitalerne på eet år, “Menneskehandel i psykiatrien”, lægeambulancer afskaffet, ti år lang skandale i sundhedsstyrelsen, osv.

 10. Af bent j

  -

  PS: I Sverige er en terrorkrig og et folkemord i gang. De feminiserede svenske politikere har begået højforræderi. Se snaphanen. Og iflg. den korte kan vi selv have svenske tilstande om kort tid.

 11. Af bent j

  -

  Den hvide pimpernels bedste indlæg om hospitalerne er nok kl. 1.38 den 1. ds. hos frihedssocialisterne, bloggen ang. sexisme mv.

 12. Af Astrid Sorgenfri

  -

  “at antallet af nytilkomne i 2016, nemlig 15.000 inklusive familiesammenføring, var alt for højt.”
  2015 + 2016
  Er MIN. 60.000 + FLERE muslimer ! med ” familie FUP sammenførring” som STRAKS sætter gang i føde maskinerne, på den MAXIMALT beskattede Danske.

  DER SKAL !!! lovgivning til der sikre hjemsendelser ! ingen smut veje, immigrant industrien har stadig kronede dage, på bekostning af ALT fremtid.

  VI er i en DØDSPIRAL , hvem vækker folket ! inden blodet vil flyde…..INGEN

  EU – SOM ER EUROPAS UNDERGANG- FRONTEX menneske smugler org. fragter DAGLIGT tusinde af vilde analfabetiske han negere som ingen fremtid har i EU , ud over voldtægt og narko handler . (demografi !, ja alle jer hippier der skal FEEL good… Darwin)
  Der sker INTET , alle idioter råber i kor ” fælles EU løsning” , der er og bliver INGEN !!
  fælles fordel de “onde ” der afskaffer ALT lige fra velfærd til ALT ..A_L_T
  INTET INGEN tager fat om roden.
  1 . demografi
  2. islam / kultur
  3. velfærd.

  Ingen presse skriver om Frankrig der virkelig er på randen at borgerkrig.
  Eller hvad med Polen hvor det ikke er unormalt med 300.000 til en “anti ISLAM demo”
  Eller …..

  ved du hvad jeg gider ikke skrive mere , jeg ved alle msm er radikal og ejet af ……

  Vi er på vej mod en ny friheds kamp, med død og ødelæggelse .
  Held og lykke
  Vær beredt
  Det er VI, og VI har -INGEN – sympati
  Danmark gennem 1000 år.

 13. Af Astrid Sorgenfri

  -

  *VI er i en DØDSPIRAL , hvem vækker folket ! inden blodet vil flyde…..INGEN

  Ikke at forstå angreb fra Danske, men DAGLIGE angreb fra muslimer . Dagligt micro JIHAD overalt I EU –
  Husk kun ca. 20 % kommer i dags pressen (Sverige 0,00000001%) – I HUNDREDETUSINDE VIS I EU !!!!!!! BLIVER DAGLIGT overfaldet voldtaget røvet dræbt osv.

  1400 års KRIG er IKKE slut for ISLAM

  EN Flok IKKE folke valgte !! sidder i EU !5 “præsidenter”
  ingen IKKE ÈN daner ved hvad EU virkelig er .
  https://www.youtube.com/watch?v=dranqFntNgo

  KOM IGAN MED AT OPLYSE DEN DANSKE AT EU er

  —–ET RADIKALT F-R-E-A-K SHOW ——–
  Ingen ønsker EU

  INGEN !

  WAKE UP

 14. Af Astrid Sorgenfri

  -

  *VI er i en DØDSPIRAL , hvem vækker folket ! inden blodet vil flyde…..INGEN

  Ikke at forstå angreb fra Danske, men DAGLIGE angreb fra muslimer . Dagligt micro JIHAD overalt I EU –
  Husk kun ca. 20 % kommer i dags pressen (Sverige 0,00000001%) – I HUNDREDETUSINDE VIS I EU !!!!!!! BLIVER DAGLIGT overfaldet voldtaget røvet dræbt osv.

  1400 års KRIG er IKKE slut for ISLAM

  EN Flok IKKE folke valgte !! sidder i EU !5 “præsidenter”
  ingen IKKE ÈN daner ved hvad EU virkelig er .
  https://www.youtube.com/watch?v=dranqFntNgo

  KOM IGANG MED AT OPLYSE DEN DANSKE AT EU er

  IKKE folevalgte – ET money SINK hole

  Hvorfor skal mine skatte penge gå til et badeland i marocco ?
  eller istanbuls kloak system renovering

  FUCK jer journalister . –

  NU KOMMER VI MED FAKTA .

  GAME OVER EU

  —–ET RADIKALT F-R-E-A-K SHOW ——–
  Ingen ønsker EU

  INGEN !

  WAKE UP

 15. Af Astrid Sorgenfri

  -

  idioter
  https://www.youtube.com/watch?v=Hakb6S0IpgY

 16. Af J. Hans en

  -

  Danmark er et af de hovedansvarlige lande.
  Hvad angår flygtninge fra Mellemøsten.
  Flygtninge problemet er opstået på grund af de krige som Danmark har været med til at starte.
  I Afghanistan, Iraq, Libyen og Syrien.
  Danmark løber fra sit ansvar.
  Danmark bør modtage minimum en million flygtninge.
  Det vil vel være passende, Danmarks forbrydelser taget i betragtning.

 17. Af Hul igennem?

  -

  -Det er fint nok med de mere eller mindre svævende “konventioner”
  Mange af dem er tussegamle og lavet af dygtige og ordentlige folk for hundreder af år siden.
  Såe det der med opsigelser og forandringer.. deet tager sgu for lang tid.
  Næe vi skal have nogen tilføjelser, nogen danske tilføjelser der siger at uanset hvad vil vi stadig ikke have nogen yallaher og de yallaher der har sneget sig ind i forvirringen også snarest bliver hældt ud igen. Og tag jeres uopdragne børn med jer. Tyrkere tag hjem til Tyrkiet, pakier tag hjem til Pakitan, zigøjnere til Rumænien osv
  Det er ikke alle muslimer der er terrorister men det er alle terrorister der er muslimer..

 18. Af Arne Hornborg

  -

  Efter 40 års ,,Tornerosesøvn” ser det endelig ud til at Socialdemokraterne er vågnet af drømmedvalen.
  Mange ulykker, der har ramt det danske samfund med vidåbne grænser for fupasylanter, kunne have været undgået HVIS Socialdemokraterne ikke havde sovet så tungt igennem mange år.
  Hvor lang tid skal Socialdemokraterne have for at gnide den sidste søvn ud af øjnene inden de skrider til, medvirker til at skride til handling?
  De radikale sover stadig trygt. DE bliver nok meget, meget svære at vække.
  Arne Hornborg

 19. Af christian hansen

  -

  MAN ER VED AT FRANARRE OG FRATAGE DANSKERNE AL RET, AL FRIHED, AL VÆRDIGHED, VELFÆRD OG FREMTID….

  Fakta er at uretten, elendigheden og døden sendes ind i stadig flere danske hjem af afstumpede, hjernedøde og korrupte politikere. I Sverige er det gået helt amok, og i Tyskland, Frankrig og England osv. er tilstandene nu helt vanvittige. Og politikerne står i blod og tårer til knæene. Ikke mindst løgnerne og løftebryderne er skyldige i de utallige tragedier som hærger landene. I Danmark har de radikale og deres medløbere fået det ordnet sådan at selvforsvar knap nok er tilladt. Danskernes er franarret og frataget deres ret til landet og livet. Politiet og retsvæsnet… forsvaret og brandvæsnet/civilforsvaret… mangler resourcer og er reduceret og svækket i en sådan grad at forbrydere og indvaderende hærskarer har frit spil. Vores infrastruktur er den asociale politikerhøjborg ved at smadre i stumper og stykker. Vores politistationer, kaserner, hospitaler, højskoler og institutioner omdannes til modtagestationer for krævende, utaknemmelige, agressive og voldelige migranter med herrefolks-mentalitet. Pengene flyttes som brusende floder fra danskernes velfærd til migranternes velfærd. Milliarderne ruller afsted til forplejning af horder af kulturfremmede der hader kristendom og danskhed. I sundhedssystemet står den på besparelser og nedlukninger, og OVERDØDELIGHEDEN stiger og stiger. Oveni kommer den MANGEDOBLEDE kriminalitet. Lars ulykke lovede en masse, men alle hans løfter var hule, tomme og falske. Hans “straksstop” for indvandring er blevet til INTET, eller rettere: til det modsatte. 🙁

 20. Af christian hansen

  -

  Rettelse: Danskerne er franarret og frataget deres ret til landet og livet.

 21. Af Hans Lembøl

  -

  Medierne har et kæmpeansvar i forbindelse med invasionen af migranter fra Mellemøsten. Vi er blevet fyldt med historier om flygtninge og med tårepersende billeder, der har fået en masse, både politikere almindelige borgere til handle ud fra et “det-er-synd-for” grundlag i stedet for ud fra hvad der var fornuftigt.
  Der er og bliver ingen fornuft i at vi i Danmark og i Europa skal huse bunker af migranter, hvis eneste kvalifikation er, at de har haft penge nok og kræfter nok til at kæmpe sig frem til den danske og europæiske velfærd. Som vel at mærke sjældent har hverken vilje eller kvalifikationer til at bidrage til.
  Imens sidder flygtningene i flygtningelejrene, mens migranterne stjæler al opmærksomheden og de fleste af pengene.
  Børn udnyttes på det groveste ved at blive afskibet som fortropper, så de i deres egenskab af “uledsagede flygtningebørn” kan bane vej for forældrenes adgang til velfærdsydelserne.
  Den hjerteskærende naivitet, der er udvist, er godt i gang med at ændre vore samfund for altid. Og desværre kun til det værre.
  Kvinder kan ikke længere færdes frit. Områder med mange indvandrere hærges af kriminalitet. Den service fra samfundets side, som danskerne, der har betalt til den gennem deres skatter, beskæres løbende, fordi vore ubudne gæster koster stadig flere og flere milliarder hvert år. Og meget få af dem bidrager til den fælles kasse.
  Det er på høje tid, at der bliver lukket af for indvandring for alle, der ikke er i stand til at forsørge sig selv. Vi skal have en effektiv grænsekontrol. Og det skal ikke længere være muligt at søge asyl ved grænsen eller i Danmark.
  Vores hjælpsomhed og vores gæstfrihed er blevet misbrugt på det allergroveste. Det misbrug må stoppes nu.

 22. Af Svend Jensen

  -

  Danmark kan da altid, hos Danmarks lensherre i EU imperiet, Frau Merkel, ydmygt ansøge om tilladelse til asylstop; især hvis statsministeren rejser til Berlin og beder pænt på sine knæ.
  Fruen vil dog nok tage forbehold med hensyn til placering af alle de migrantkvoter, som ingen andre indenfor EU imperiet ønsker.
  Fruen vil meddele statsministeren, at hun som altid vil bibeholde sin tiltuskede ret til at dumpe migrantkvoter i Danmark efter egne planer og behov.
  Hvorefter den danske statsminister takkende, skrabende og bukkende vil bakke ud af den stormægtige frues audienssal.
  Så kan vi i Danmark debattere indtil vi bliver EU-blå i hovedet!

 23. Af Niels Larsen

  -

  Nogle fakta, som for øjeblikket er gældende:

  1. Der er ikke tale om en forbigående “flygtningekrise”. Der er tale om begyndelsen på en folkevandrertsunami (med mindre europæerne mander sig op til at smække havelågen i og være klar til militært at bekæmpe invasionen).
  2. EU ønsker indvandringen og den vil derfor fortsætte indtil enten EU går under som følge af omkostningerne ved tilstrømningen, europæerne gør åbent oprør eller vi forlader EU. Take your pick!
  3. De danske politikere tør intet gøre af angst for hævede øjenbryn i Berlin og Brüssel. De har det kun i munden. Konventionerne tør de ikke pille ved, for det vil betyde slut på tiden i EU (det ville være en velgerning).

  Velfærdsstaten er derfor dømt til undergang og borgerkrigen bliver mere og mere uafvendelig – med mindre danskerne er så stupide, dvaske og feminiserede at de bare underlægger sig islams giftige, uretfærdige og barbariske herredømme.

  Skal Europa reddes fra overgang til barbariet, så skal strømmen af muslimer og afrikanere vendes til en tvungen tilbagesendelse og vi skal vende det blinde øje til “flygtningene”, som i realiteten som oftest – iflg. EU omkring 80% – er illegale migranter.

 24. Af Jacob Steen Jensen

  -

  Astrid, det er direkte usandt. Der er nationalistiske​ demoer i Polen, men de rammer på ingen måde 300.000 deltagere.

 25. Af Helge Nørager

  -

  Hvor var alt denne vrede over at blive fyldt med løgne, da AFR skrålede op om at han vidste at Saddam havde WMD fra folketingets talerstol. ?

  Jeg vil tror at ganske mange af jer vrede, havde stemt på VKO i 2003, og dermed er i direkte skyldige i det lort som sker i dag.
  Men det kan i ikke lide at få at vide, og bliver så mere vrede.
  Men i burde se jer selv i spejlet.
  Og lad os så få den Irak kommission.

 26. Af Jesper Lund

  -

  Det er ansvarsforflygtigelse blot at mene at flygtningeproblemet skal løses ved at flygtninge skal hjælpes i nærområderne. Måske burde det hedde fjernområder. Det er jo områder dejligt fjernt fra Danmark. Det er jo nemlig den væsentlige pointe ved at bruge denne løsning.

  I Jordan er der officielt registreret omkring 600.000 flygtninge (2015). Jordan har et befolkningstal på ca. 6.5 millioner. Mener Mikkel Andersson, at Jordan skal tage endnu flere flygtninge?

  Dem, der argumenterer for, at flygtninge skal hjælpes i nærområder i stedet for i Europa, burde sætte sig ind i forholdene i nærområder og hvad det kræver at hjælpe flygtninge der.

  Det eneste farbar vej, er, at EU laver en fælles og solidarisk flygtninge- og migrantpolitik på linie med den, som fem tidligere danske udenrigsministre har beskrevet.

 27. Af Hul igennem?

  -

  -Jeg er ligeglad hvor alle nasserne er henne, bare de ikke er her. Jeg har ikke betalt dyre skattepenge for at købe kampvogne der ikke bliver brugt.
  Total grænsekontrol som i 60# tak.

 28. Af Niels Larsen

  -

  Jesper Lund

  Hvorfor i alverden skulle vi dog lade endnu flere potentielle fjender komme til Europa?

  Og potentielle fjender er muslimerne jo bevisligt.

  Al saglighed tilsiger, at vi lukker grænserne hermetisk for de mennesker.

 29. Af otto barreth

  -

  Tak Mikkel Andersson.

  Det er nu ikke alle som kan se problemet med masseinvandring.

  I dagens Politik har en noget hysterisk kvinde et indlaeg,hvor hun beklager hjemsendelsen at en Jordansk familie…hun kalder dem flygtninge.

  Ud af ca. 25 kommentarer, stotter de 24 at man dropper loven i dette tilfaelde, og nogle opfordrer direkte til civil ulydighed (som vist er strafbart)?

  Uendelig trist at mennesker maa forlade deres hjem grundet krig og forfolgelse, men Jordan
  er ikke et problem.
  Der bliver som vanligt skrevet grimme ting om Stojberg, men det kan ikke overraske i Politiken.

 30. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  TAK Venner ! –AT: I er så enige ! –Samtlige muslimer skal sendes til muslimske lande, hvor der ikke er krig ! –Og det er der masser af muslimske lande, hvor de kan være ! –Muslimer hører ikke hjemme i vores kristne lande –og de skal ikke være her !–Vi ser frem til, at Lars Løkke & Co. indser, at de skal ud af vores regering ! –Erhvervsfolk –skal ind ! –OG diverse unge kolbøtter –må se i øjnene AT: De bliver vist vintervejen ! –“de inkompetente curlinger, der sidder i Folketinget i øjeblikket ! –ER et produkt af Willy Søvndal ´s Skolebørn ! –SF. –de radikale –alternative o.s.v. ER symptomer på –AT: Komme i Folketinget er den højeste forsørgelse de kan opnå ! –DERFOR udstiller vi samtlige skolefrøkner/MK ! –De skulle hellere have passet deres metiér med, at lære skolebørnene den højeste viden ! –Hvilket de har fejlet med noget så dybt og inderligt !–Og sidst, men ikke mindst ! –Personagen : J. Hansen alias –får en gang tæsk, hvorhen han viser sig (sikkert ufrivilligt) –i den danske hvervning af soldater ! –Han skal stille til “session” –Der er værnepligt i Danmark ! –Og han især kan ikke trække frinummer !–Ej-heller til kommunens nyttejobs ! –Vi har fået nok af “ghetto-drenge-typer som ham ! “

 31. Af J. Hans en

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 6. APRIL 2017 09:51

  nazisten teddy bjørn er tidligt på færde.
  Hun/han/den er nok væltet ned på fortovet fra den bænk, hvor hun sover branderten ud.
  Nede i hendes/hans/dens fascist rede i Spanien.

 32. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! Danmark skal også meldes ud af EU ! –Det bliver Frankrig også ! –Bare vent ? –De kriminelle levebrøds-politikere –der ansætter hele deres familier i regeringen ER heller ikke et ukendt begreb i Danmark ! (læs fam . Hækkerup –og Elle-mann Jensen f.eks. ) –Nogle formidable nasserøve –der suger al kraft ud af de værgeløse skatteborgere !

 33. Af J. Hans en

  -

  “In a time of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act.”
  – George Orwell

  “Another fact that allowed Fascism to gain power over men was their blindness. A man cannot believe that he is about to be destroyed. The optimism of people standing on the edge of the grave is astounding.”
  – Vasily Grossman, Life and Fate

  “Before mass leaders seize the power to fit reality to their lies, their propaganda is marked by its extreme contempt for facts as such, for in their opinion fact depends entirely on the power of man who can fabricate it.”
  – Hannah Arendt, The Origins of Totalitarianism

  “Fascism should more appropriately be called Corporatism because it is a merger of state and corporate power”
  – Benito Mussolini

  “The first truth is that the liberty of a democracy is not safe if the people tolerate the growth of private power to a point where it becomes stronger than their democratic state itself. That, in its essence, is fascism — ownership of government by an individual, by a group, or by any other controlling private power…. Among us today a concentration of private power without equal in history is growing.”
  – Franklin D. Roosevelt

  “The Nazis understand everything except humour.”
  – Mary Berg, The Diary of Mary Berg: Growing up in the Warsaw Ghetto

  “If we define an American fascist as one who in case of conflict puts money and power ahead of human beings, then there are undoubtedly several million fascists in the United States.”
  -Henry A. Wallace

  “Fascism is capitalism plus murder.”
  – Upton Sinclair

  “When Fascism came into power, most people were unprepared, both theoretically and practically. They were unable to believe that man could exhibit such propensities for evil, such lust for power, such disregard for the rights of the weak, or such yearning for submission. Only a few had been aware of the rumbling of the volcano preceding the outbreak.”
  – Erich Fromm, Escape from Freedom

  “Let fascism find not even a single passage to power or else that poisonous snake will infiltrate into the every vital corner of the country and kill the future of the nation!”
  – Mehmet Murat ildan

  “The United States is extremely lucky that no honest, charismatic figure has arisen. Every charismatic figure is such an obvious crook that he destroys himself, like McCarthy or Nixon or the evangelist preachers. If somebody comes along who is charismatic and honest this country is in real trouble because of the frustration, disillusionment, the justified anger and the absence of any coherent response.
  -Noam Chomsky

  “When fascism comes to America, it will be wrapped in the flag and carrying a cross.”
  – Sinclair Lewis

  “Are you a communist?”
  “No I am an anti-fascist”
  “For a long time?”
  “Since I have understood fascism.”
  – Ernest Hemingway, For Whom the Bell Tolls

  “I do not fight fascists because I will win. I fight fascists because they are fascists.”
  -Chris Hedges, Wages of Rebellion: The Moral Imperative of Revolt

 34. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  J. Hansen ! –Du kan godt vende pladen ! –Vi har sporet dit opholdssted for tvangs-anbragte !–Du kan kun dække dig under socialpædagogernes islamiske skørter ! –ER udsigten fin derunder de sorte burkaér ! –Og evigt gravide islamiske maver ?

 35. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSE N – TEGNER – 6. APRIL 2017 10:08

  Prøv om du kan kravle tilbage på bænken teddy bjørn.
  Affald bør ikke ligge og rode på fortovet.

 36. Af Jesper Lund

  -

  Otto Barreth
  Borgmester for Vejle kommune Jens Ejner Christensen (V) var med ved demonstrationen i Jelling imod hjemsendelsen af familien Shamasneh.

  Det kan man læse om i det kulturradikale Vejle Amts Folkeblad.

 37. Af S.D. Poulsen

  -

  Du antyder, at du har kendskab til angriberen med dine ord “det lugter grimt i kulissen”. Hvad mener du? Hvilken viden har du om det frygtelige angreb?

 38. Af J. Hanse n

  -

  AF JESPER LUND – 6. APRIL 2017 09:19

  Mange millioner flygtninge opholder sig i nabolandene til Syrien og Iraq.
  I Danmark klynker højrefløjen over nogle få hundrede flygtninge.
  Flygtninge som vi selv har skabt igennem vores vanvittige deltagelse i USA`s ødelæggende krige.

 39. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “forandringen ! NU skal vi møde 2 en halv time før af gang i lufthavnen ” ! –Så bliver vi hjemme ! –Rejsebureauerne kan lukke og slukke også ! –Butikkerne i de tvangsdigitaliserede danske byer –lukker på stribe ! –Hvad er der i det hele taget, at komme efter i Danmark ! -Vi bliver hjemme, hvor service er et spørgsmål om ære og værdighed –til, at behandle skatteborgerne ordentligt ! –OG det gør man i andre lande ! –Bare ikke i Danmark !

 40. Af Birger Nielsen

  -

  Ja, så kører ruletten igen.

  Ingen tvivl om, at soc.dem via Mette F., Tesfaye og Henrik Sass fører den rigtige, den fornuftige, realistiske og nødvendige politik også på immigrationsområdet. Eksemplerne på manglende integration af muslimer, samt tilhørende problemer med kriminalitet etc. er en tikkende bombe under det danske samfunds fremtid. Et stadigt stigende milliardbeløb koster det at forsøge at integrere mennesker, hvoraf mange næppe har evne eller lyst til at være en aktiv del af det danske samfund.
  Samtidig ved vi, at der i nærmeste fremtid står yderligere hundreder af millioner mennesker i kø i Afrika og Mellemøsten, altså primært muslimer, for at komme til vesten. Hovedproblemet er naturligvis, at langt hovedparten af disse styret og kontrolleret af denne
  absurde oldtidsreligion, som lig andre religioner bygger på legender, mysterier og vandrehistorier. Skån os dog for flere religiøse mennesker.
  Drop koranen, tørklædernene og alle de religiøse dogmer, som ødelægger mere end de gavner.
  Befri os for religioner. Vi skriver år 2017.

 41. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Send aloe migranterne til Thailand ” ! –Dér bliver der i forvejen flere og flere islamister ! –Så gør DK. immigranterne en tjeneste ( Håber, at de bliver taknemmelige) ! –Dejlig –solskin–skøn mad –og flinke mennesker ! –Kan de muslimske migranter ønske sig mere ! ?? –Og vi bliver fri for dem-allesammen !

 42. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “muslimsk babyboom ” ! Vi får snart et hysterisk raseri-anfald !—De skal ikke være i Europa ! De skal udvises til andre muslimske lande ! –Og lad os så være i fred væmmelige muslimer !

 43. Af Flemming Lau

  -

  Læg nu Press på Saudiarabien og Golfstaterne så de kan tage deres del af Syrierne..

 44. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “muslimsk baby-boom ” ! Hold kæft !, hvor er vores dag ødelagt !

 45. Af J. Hanse n

  -

  AF FLEMMING LAU – 6. APRIL 2017 11:21
  “Læg nu Press på Saudiarabien og Golfstaterne så de kan tage deres del af Syrierne..”

  Lad de lande som har skabt flygtninge problemet, USA og bl.a. Danmark, vise deres ansvar.
  Og tage imod alle flygtningene.

 46. Af Helena Hansen

  -

  Prøv at gå ind på Wikipedia.org -den enegelske version- så kan I læse om Amish people. Amish folket får i gennemsnit 7 børn per forældrepar. I 1920 var der 5000 Amisher i USA i dag er der ½ million.
  Man forstår jo hvorfor socialdemokraterne vil have en stor muslimsk invandring -de stemmer jo som bekendt overvejende rødt.

 47. Af Helena Hansen

  -

  Prøv at gå ind på Wikipedia.org -den engelske version- så kan I læse om Amish people. Amish folket får i gennemsnit 7 børn per forældrepar. I 1920 var der 5000 Amisher i USA i dag er der ½ million.
  Man forstår jo, hvorfor socialdemokraterne vil have en stor muslimsk invandring -de stemmer jo som bekendt overvejende rødt.

 48. Af Birger Nielsen

  -

  Var det iøvrigt vesten,som startede borgerkrigen i Syrien?
  J.Hansen fortsætte utrætteligt sin proarabiske, antizionistiske og antivestlige propaganda på samtlige blogs. Det samme gør stortyrken Mehmet Gyr.
  Skån os for alt det usaglige vrøvl.

 49. Af Morten Andersen

  -

  Selvfølgeligt bliver der indført et totalt asylstop i hele Europa. I praksis er der gennemført i Østeuropa, nu mangler vi blot den anden halvdel.

  J HANSE N’s kommentarer er da skægge: De minder mig om familiefesterne i gamle dage hos familiens enlige KAP’er, hvor hans venner fra KAP, SAP, MLP og hvad de tosser ellers kaldte sig. nogen gange var med. Ren gakkeri fra det ekstreme overdrev på venstrefløjen men ganske morsomt at høre på.

 50. Af Jan Johansen

  -

  Ja, nogen er måske blevet klogere, eller er det blot et par vindpust som forløber før et evt. snarligt valg? Det er således næppe fornuften, der har sejret, men snarere kold beregning som en stratetisk forberedelse til det kommende valg. Det bør ingen lade sig narre af. Tænk blot på optakten til socialdemokraternes entre i Ministeriet forud for det forrige valg. Da blev vi lovet i guld og grønne skove, og der skulle strammes op på den uhæmmede indvandring til landet, men da de sammen med de radikale og SF-erne rykkede ind i regeringskontorerne, fik piben en noget anden lyd. De holdt ikke meget af det, de havde lovet os, og nu skulle der lempes på udlændingeloven. Det blæste snart op til en hård kuling i flygtningedebatten med særdeles alvorlige konsekvenser til følge!

 51. Af Niels Larsen

  -

  J. Hanse n

  Det påstås, at flygtningene kommer fra Syrien – og den krig har Vesten ikke aktier i.

  Desuden er det en beklagelig udvikling, at Vesten er begyndt at modtage fjendens og fjendtlige “flygtninge”.

  Det bør standses aldeles omgående!

 52. Af Thomas Nielsen

  -

  Ja, Socialdemokratiets kovending er markant. Men hvor dybt stikker forandringen? Er der bred opbakning til den nye hårde linie?
  NEJ: Nogle få lag under Sas og Tesfaye finder man snesevis af gamle, indflydelsesrige sosser som er langt mere på bølgelængde med De radikale multi-kulti-idealister end med deres eget parti i flygtninge/indvandrerspørgsmålet. Og blandt socialdemokratiske vælgere er der et flertal imod Sass og Tesfaye, ifølge se seneste undersøgelser. Endelig ved vi jo godt hvem Mette Frederiksens parlamentariske grundlag bliver efter et valg: Enhedslisten, Alternativet, SF og R. Så man kan allerede nu høre Mette med beklagelse i stemmen forklare journalisterne hvorfor udlændingepolitikken ikke kan laves om og hvorfor konventionerne må overholdes til punkt og prikke: “Der er desværre ikke 90 mandater bag!” Det er ét stort fupnummer.
  Derfor denne opfordring til socialdemokrater der er enige med Sass og Tesfaye: Stem på et andet parti! For I får ikke de stramninger med S for bordenden i en mindretalsregering støttet af Enhedslisten, Alternativet, SF og R. Er der nogen der vil vædde?

 53. Af Arne Jørgensen

  -

  Jamen – denne udvikling har i sandhed været helt åbenlyst forventelig og netop den katastrofe for alle, som indgående kender til islam, dens koran m. sharia og den muslimske levevis med dens brutalitet og den ekstreme fordummelse der har fulgt i dens kølvand – og de frygtelige følger overalt hvor islam dominerer. Der må være mindst 1 eller flere millioner røde skamfulde øren hos disse kvalmende, men – i egne øjne særligt fortræffelige og særligt gode humane mennesker med deres selvudråbte elite af de særligt kloge og hjertensgode venstrefløjs-kunstnere og højpandede og stortalende godhedsapostle, som vælgerskaren til venstre for midten består af. – Og da helt specielt hos de evindeligt bedrevidende højpandede Radikale med deres idiotiske udtalelse om indvandringen: (sagt i forbindelse med den muslimske indvandring – Jelved – Østergård – Zenia Stampe m.fl.) ” indvandringen vil være en sand velsignelse og berigelse af Danmark ” – og DR og TV 2 med Politiken og Information har kolporteret dette politisk korrekte budskab nu i mange år, og samtidigt smædet – og peget fingere af os modstandere af den muslimske indvandring. – Os som igen og igen i skrift og tale advarede og advarede om denne indlysende udvikling Danmark måtte imødese – dét siden -80erne. –
  Magen til dumhed hos denne indbildske elite, der tilsvinede os modstandere af den førte politik igen og igen: Jo da – omkvædet om os lød: – dem – tosserne, de imbicile – tilhængere af DF – dem med de nedgroede negle ved landsbyens gadekær rundt om kakkelbordene, vi de skimlede kældermennesker og dybt indskrænkede uvidende mennesker – og det dog på trods af at de udmærket vidste, at mange – undertegnede incl. havde mange års erfaring fra muslimske samfund og lande. Til lykke – til lykke – vi ligger nu som vi har fortjent det.
  Men ubegribeligt det skulle tage mere end 30 år før situationens alvor gik op for dem, – hvor frygtelig en katastrofal fejltagelse de har begået. – Hvor skændigt og skammeligt !

 54. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Mikkel Andersson

  Du har da ret i, at det er nye vinde, der blæser i Danmark, siden du anbefalede et totalstop for krigsflygtninge for halvandet år siden.

  Vi har fået en smykkelov og en “integrationsminister”, der mener, at vi skal fejre med lagkage, når hun lykkes med at stramme reglerne for krigsflygtninge 50 gange!

  Og som nævnt i mit forrige indlæg, så har vi nu fået et Socialdemokrati, der har overhalet regeringen indenom i deres kamp om DF’s vælgere.

  Der er mange ting, man ikke havde forestillet sig for bare et år siden – udover dine anbefalinger på asylområdet.

  Briternes exit, skotternes ønske om selvstændighed og forbliven i EU og sidst, men ikke mindst, en patologisk løgner, Donald Trump, som præsident i USA.

  Ja, det er nye vinde der blæser!

 55. Af Allan Hansen

  -

  Tyrkisk valg i Tyskland!
  Den lader vi lige stå et øjeblik
  – det er fuldstændig forrykt !
  ( man tror det er løgn! Det er også ulovligt, da ingen
  fremmed magter må operer i Europa!

  ” Blot en lille glød kan brænde hele huset ned”

  Man har studeret demografi i mere end 100 år, og
  været opmærksom på den muhammedanske overbefolkning
  – overskudsbefolkning – fire sexslaver, arbejdsløs og 22 børn!
  Det kan vel ikke være så svært, at regne ud!
  Man burde have indset, at før eller siden ville muhammedanerne
  angribe Europa igen! Nu vælter muhammedanerne ind over Europa, som
  en steppebrand, og vi er solgt, som stanglakrids!
  Nu vil man tvinge hele Europas befolkning til, at brødføde
  alle “Allahs,, Koran-kriger! Den største skandale i Europas
  historie er blevet en realitet, og hele den Europæiske kultur
  og dets befolkning er en saga blot!!!!
  Svært bevæbnet, kampklædte elitesoldater i Berlin,
  London og Paris – taler for sig selv, der er krig
  i Europa!
  En utilgivelig DUMHED!

  Varsel: For bara fem år siden var, der 1,2 millioner
  kristne i Syrien – i dag er der under 200.000 tilbage.
  Nu er turen kommet til Europa!
  Muhammedanerne skal ud og det HASTER!

  ” Luk alle muslim skoler,,

  Citat: Ex muslim og forfatter Ayaan Hirsi Ali.

 56. Af Birger Nielsen

  -

  Thomas Nielsen
  Det er da et stort spørgsmål, hvor meget soc.dem efterhånden har til fælles med Enhedslisten. Alternativet, SF og Radikale. De kunne jo også danne en fornuftig regeringskoalition med de mere ansvarlige partier til højre for partiet. Har de ikke mere tilfælles med dem både hvad angår indvandrings- og økonomisk politik.
  Man så jo, hvordan det gik med SF som “regeringsmakker”. Hvordan kan man føre ansvarlig politik med fx. Enhedslisten(“send flere penge”) og det forvirrede Alternativ.
  H.C. Hansen, Krag og Anker ville have reageret ligesom Mette F., Sass og Tesfaye, nemlig fornuftigt og realistisk.

 57. Af den hvide pimpernel

  -

  Danske patienter dør nu i hundredvis pga. nedskæringer og manglende sengepladser. Livsfarligt syge danskere nægtes indlæggelse, livsfarligt syge smides ud længe før de er raske og færdigbehandlet. Men regeringen vil hellere sende milliarder og atter milliarder ud af landet, end den vil hjælpe de syge danskere.

 58. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Værdikampen ” ! —Af alt-det-bedste i livet bliver man enten : Fed –Fuld –eller gravid af !

 59. Af Hul igennem?

  -

  -Der var også mange TYRKERE på Rådhuspladsen i København for noget siden. Rigtig store udenlandske flag. Også noget m ham Erdogan, rigtig hadehitler der pisker en stemning op.
  Vågner, vågner alle helte.. hvor var vandkanonerne? hvor var beskyttelsestropperne? Hvorfor fik de ikke lamme tæsk? Som de fortjente.
  Det her kommer snart til at blive stoppet.
  Hvis Din hu står til Tyrkiet, hvad fanden laver Du så her? Et meget rimeligt spørgsmål.
  Hvorfor mon der er lande der hedder Somalia, Sudan, Tyrkiet, Pakistan, Saudi-Arabien??
  – Hvad skal Du her? Og jeg svarer for Dig, Du har intet her at gøre, skrid!

 60. Af den hvide pimpernel

  -

  At danske patienter lider og dør på stribe, at de pårørende bringes ud i den dybeste fortvivlelse, rører ikke Borgens pladderhumanister. Lige nu er regeringen ved at sende over to tusinde millioner af kroner ned til Afrika og Saudiarabien. Men der er ikke råd til kvalitet på hospitalerne. Selv “supersygehusene” er langt hen ad vejen bedrag og humbug. Folk skulle lige vide hvad der foregår af uhyrligheder i sundhedsvæsnet.

 61. Af michael pederseb

  -

  Fy for satan! Så bliver der vasket hænder, fødder og meget andet i Danmark for tiden. Og røvhuller her og der skurrer sig selv helt rene. Flygtninge der kommer til Danmark er ganske vist ikke alle fra Mellemøsten, men en stor del kommer lige nu fra de krigszoner i Mellemøsten, som vi som nation i høj grad selv har været med til at sætte ild i med bomber kastet fra fly og invasioner med tungt artilleri og andet lort, som har pulveriseret storbyer. Vi hoppede uden betænkninger og dybtgående efterretningsanalyser med på krige, som USA satte igang. – krige de heller ikke havde en lansigtet strategi for, hvad de skulle føre til. Et hav af vestlige militæreksperter er noget frem til samme konklusion. Men også at det var den vestlige militæralliance, der gødede jorden for vanvids organisation IS, Daesh, eller hvad man nu kunne ønske at kalde den. Vi gik også skabt en åbning, så Rusland atter kunne komme på banen og spille med musklerne. Alt dette har ført til døde i hundrede tusindevis og millioner på flugt. Og nu vil vi så ikke tage ansvaret, men fortrænger i stor stil vores egen rolle, og kan og vil ikke forstå de mennesker der søger om hjælp, eller at der er nogen der er rasende på os. Og nej! jeg har ikke nogen speciel veneration for Islam, religion eller terror. – faktisk over hovedet ikke. Jeg har blot forstået, at der er noget der hedder årsag og virkning. Jeg er også af den opfattelse, at man som mennesker, nationer og politikere, må tage ansvaret for sine handlinger – også når handlingen er resultatet af manglende omtanke eller desideret økonomisk begær og magtbegær, der medfører død og voldsomme overgreb på andre mennesker.

 62. Af bent j

  -

  Meget tyder på at de radigale og skabsradigale ønsker død over danskerne, så der kan blive plads til endnu flere kulturfremmede “berigere”. Vi bevæger os hastigt frem mod samme tilstande som i Frankrig, England og Sverige. Se snapha, den korte og merkels migrant krise. (you tube)

 63. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Det kan du selv gøre ! Når du føler dig så skyldig ! –Jeg føler mig ikke skyldig, fordi jeg ikke har siddet i Folketinget –Og har bestemt, at Danmark skulle i krig i Mellem-østen ! –Ret hellere skytset imod dem, der er de virkeligt skyldige i denne rædselsfulde situation ! –De arme mennesker befinder sig i !

 64. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen: “Vi har fået en smykkelov og en “integrationsminister”, der mener, at vi skal fejre med lagkage, når hun lykkes med at stramme reglerne for krigsflygtninge 50 gange!”

  Iflg. EU er kun ca. 1 ud af hver 5 “flygtninge” reelt flygtning. Resten er svindlere, som burde have et omgående spark i sydlig retning.

  Og med det plat, disse mennesker udviser, så er lysten til at hjælpe dem helt forsvundet og er afløst af en usigelig træthed over bundnaive politikere, som hverken evner eller har lyst til at standse plattenslagerne.

  Det, disse politikere får ud af det, er højredrejningen.

 65. Af bent j

  -

  En del af bloggerne her mener at alle danskere fortjener at få deres land invaderet, besat, islamiseret, ødelagt og udslettet, fordi fjog i sin tid manipulerede sig til at Danmark skulle sende en håndfuld folk til Afghanistan/Irak. Men de 99.9 % af danskerne har jo ingen indflydelse haft på det, men er blevet narret og bedraget. Så disse bloggere er nok enten radikale eller agenter for indvandringsindustrien mv.

 66. Af bent j

  -

  Een EFFEKTIV stramning havde været bedre end de 50 bittesmå symbolske stramninger som alt i alt er uden virkning. Bluff som sædvanlig.

 67. Af Hul igennem?

  -

  -En død yallah er en god yallah. Og dem der kæmper for Danmarks fjender bor her ikke mere. Ingen yallah har produceret noget i 1400 år. I nasser på alle andre, der kan.
  I er opdaget, det er slut, Bare pædofili og gulvtæpper. no yallah no cry.

 68. Af J. Hanse n

  -

  AF BIRGER NIELSEN – 6. APRIL 2017 12:17

  Allerede i 2007 besluttede Bush, Blair og Fogh, at Assad skulle væltes.
  Saudi Arabien, Qatar og USA bevæbnede senere oprørerne.
  Også IS.
  USA blev dog rasende på IS.
  Fordi IS begyndte at sælge olie.
  Olie som USA mente, at USA retmæssigt havde stjålet i Iraq.

 69. Af M Jørgensen

  -

  Hvad gik der galt med integrationen-
  Før 1983 bliver der udstedt 300-400 opholdstilladelser om året , efter vedtagelsen af udlændingeloven af 1983 stiger antallet til mellem 6000 og 9000 ifølge Tesfay
  Der sker altså 20 -30 dobling som følge af den famøse udlændingelov der i sin tid blev betegnet som den mest liberale udlændingelov i Europa især på grund af de udvidet rettigheder til familiesammenføringer.
  Og så bare for at gøre det klart så var det en borgerlig ledet regering der havde regeringsansvaret i 1983 og årene frem indtil 90’erne hvor Socialdemokraterne tog over.
  Derfor må det være i alles interesse at der i dag tegner sig et billed af en bred politisk opfattelse af ,nødvendigheden af de stramme krav til indvandringen.
  Så kan de radikale gøre op med sig selv om de vil være med, eller om de vil stå udenfor den fremtidige udvikling i Danmark .

 70. Af Birger Nielsen

  -

  Jamen Hansen da.
  Sikke nogle skurke.

  Hvor har du dog alle dine konspirationsteorier fra.
  Er det fra Uenighedslisten ?

  Lad os dog blot få flere muslimer til Europa. Det ser ud som om de falder godt til i
  vort velfærdssamfund, så længe der er velfærd tilbage. Religiøse mennesker har det jo
  glimrende i Vesteuropa. De skaber jo blot deres egne parallelsamfund.
  Godt set, Hansen , du er en sand humanist.

 71. Af J. Hans en

  -

  AF BIRGER NIELSE N – 6. APRIL 2017 15:45

  Birger Nielse n.
  Din slags læser jo kun Snapsehanen og UrinPosten.
  Har du intet ønske om at holde dig velorienteret overhovedet?

 72. Af Hul igennem?

  -

  -No money no yallah.. kan man lære.

 73. Af Mogens Rasmussen

  -

  Mikkel Andersson jeg har også bemærket at kritikken omkring indvandringen er blevet større. Jeg har derimod ikke oplevet at nogen reelt gør noget ved problemet. Socialdemokratiet har indset at de kun kan komme til magten hvis de skifter holdning, så bedre sent end aldrig. Socialdemokraterne kan jo vise deres nye gode vilje ved at stille forslag til en løsning i Folketinget allerede nu men min personlige mening er at det ikke vil ske, så det er kun slesk tale og billig portvin som man siger.

 74. Af J. Hans en

  -

  Birger Ni elsen.

  Hvis du havde evnerne, så kunne du finde masser af information.
  Men du lever åbenbart lykkelig i din uvidenhed.

  https://consortiumnews.com/2015/07/20/the-us-hand-in-the-syrian-mess/

 75. Af Birger Nielsen

  -

  Nu bliver Hansen nok perfid.
  Slipper argumenterne op, kan man jo blot kalde folk reaktionære og fascister.
  Det plejer Hansen jo at gøre. Stakkels Hansen.

 76. Af J. Hanse n

  -

  AF BIRGER NIELS EN – 6. APRIL 2017 15:55

  Det perfide overlader vi til din slags Birger Niel sen.
  Du har fået passende svar på dine svinske indlæg.

 77. Af Birger Nielsen

  -

  Tak For linket, Hansen.

  Så ved jeg, hvorfra du får din viden. Typisk tendentiøst og antisemitisk medie.
  Prøv at bruge dine sunde fornuft, Hansen. Du kan ikke tåle at læse sådan propaganda.

 78. Af Niels Larsen

  -

  Birger Nielsen: “Godt set, Hansen , du er en sand humanist.”

  Absolut ikke. Han er et fjols.

 79. Af J. Hans en

  -

  AF BIRGER NIEL SEN – 6. APRIL 2017 16:03

  Birger Niel sen.
  Hvis du var interesseret i at holde dig orienteret, så burde det være muligt for dig.
  Men din slags vil jo hellere bare kæfte op.
  Og indsætte personangreb.

 80. Af Birger Nielsen

  -

  Kære Hansen
  Hvori ligger “det svinske” i mine indlæg ?
  Jeg synes selv at være mere sober og reel en den gode Hansen.

  Jeg mener ej at være fremmedfjendsk, blot særdeles skeptisk, som hovedparten af befolkningen, overfor den stigende indvandring af muslimer og religionens indflydelse i vort ellers moderne samfund.
  Alle folk på yderste venstrefløj ynder at betragte resten af befolkningen (det store flertal) som værende reaktionære. Lidt naivt.

 81. Af J. Hanse n

  -

  AF BIRGER NIEL SEN – 6. APRIL 2017 16:20

  Har du ikke selv skrevet dine indlæg?
  Så prøv at læse dit nonsens.

 82. Af Allan Hansen

  -

  ” I islam har forkyndelsens vigtigste middel været sværdet. (Østrup:1911).

  I sine erindringer fra 1938. kritiserer Østrup nazisternes dominerende stilling på de tyske universiteter med følgende sammenligning” det klinger helt muhamedansk: Der er kun én Hitler, og vi er alle sammen hans profeter. (Østrup:1938). Den Schweiziske psykoanalytiker Carl Jung (1875-1961) når frem til samme konklusion da han i et interview i slutningen af 30´erne blev spurgt, hvilken religiøs retning Europa bevæger sig i? Han svarede: Vi ved ikke hvorvidt Hitler vil grundlægge et nyt islam, men han er da godt på vej; han ligner Muhammed.

  Hvor langt han vil nå, må vi se i den historiske fremtid. Den Schweiziske teolog Karl Barth skrev i 1939: Hitler er Allahs nye profet. Heil Hitler.

  Ein Volk, Ein Reich, Ein Fúhrer. Heil Allah. – God bless Hitler: se Fitna.

  Islam über alles!

 83. Af P Christensen

  -

  Hvorfor så springe op med så megen vrede,
  når man ved folketingsvalg alligevel falder ned som et lam,
  og rutinemæssigt stadig sætter sit kryds ved de både røde og blå
  landsskadelige politikere, der kører landet i sænk ?

  Vejen op fra dyndet er absolut nul ikke-vestlig indvandring og ud af EU, tilbage mod EF.

 84. Af Jan Petersen

  -

  Danmark, den danske befolkning, regeringen, domstolene og Folketinget er svinebundet på hænder og fødder af ratificerede EU/FN-konventioner omkring asylansøgere-flygtninge og fiktionen menneskerettigheder. Vi kan alle sidde og ævle fra nu af og til evigheden, det er totalt formålsløst. Med mindre nævnte fakta ændres, og danskere igen er herre i eget hus – Danmark !

 85. Af Niels Larsen

  -

  P Christensen

  Helt enig.

  Skal der forandring til, skal man ikke stemme på nogen af de siddende partier.

  EU er en stor del af problemet, ikke løsningen. Og derfor skal vi naturligvis følge med briterne ud, så vi kan få opsagt konventionerne og lukket af for muslimsk indvandring.

 86. Af Lars Petersen

  -

  @ MIKKEL ANDERSSON. (1 – 2)

  ENDNU ENGANG LYKKEDES DET DIG AT FÅ NOGET FORKERT, TIL AT LYDE SOM NOGET RIGTIGT.

  1. Først skøjter du frejdigt henover, at de inviterede i studiet, alle var betalt via andres penge.
  2. Bl.a. henvises til en kompl. underskuds-ubrugelig, men skattebetalt: “migrations-forsker”.
  3. Du skøjter ligeså henover det faktum, at bl.a. S, har hovedansvaret for indvandringen i DK.
  4. Du skøjter henover, at her absolut IN-TØT konkret er fra den kant, anden end løs påstand.

  ENDELIG.. HVORFOR IGNORERES FERTILITETS-HASTIGHEDEN, OG DENS LOGISKE SLUT-FACIT ?

  Lad os antage, her i 2017, kommer et indvandre-stop.. fint nok.. og hvad så med de utallige af
  allerede indtrængte, som gennem de sidste 20 år har aflejret sig i Danmark, med hvad dertil
  høre af evigheds-barseler, tilskud til dag.inst., børnepenge, førtidspensioner, boligsikring etc. ?

  Jeg mener, et her-og-nu-stop, gør da intet, (målt med udgangs.pkt fra før 2015), anden end et
  vigtigt nok, at bremse vandringerne, men ændre intet ved nuværende, og fremtidens probl.

  Ergo er vi fremme ved virkelighedens faktuelle, nemlig fertilitets-hastighedens facit-logik,
  hvis samme ikke forsvinder, blot fordi man stopper nuværende accepterede eskaleringer.

  Igen, igen, ved vi fra nærmest komisk enslydende valide data, at en vestlig civilisation, ej kan
  absorbere meget mere end 2,8% – 3,5% med muslimsk observans, hvorefter lort forandres til
  det selv-eskalerende værre, hvorfor man fuldstændig nar-agtigt indlysende, skal holde disse
  tal op imod disses.. og jeg gentager… fertilitets-hastighed, da det levere sit eget slut-facit, tak..

 87. Af Lars Petersen

  -

  @ MIKKEL ANDERSSON. (2 – 2)

  ”LOVEN FOR NATIONAL HOMOGENITET”
  Det handler derfor om, at få etableret et rollback, sådan at man holdes nede på det som vi
  kan konstatere virkeligheden viser; nemlig et max niveau, bestående af nævnte 2,8- 3.5 %,
  hvilket igen føre den næstfølgende logik med sig.. nemlig fertilitets-kontrol, så man over tid,
  drasler ned på ovennævnte niveau, så nationens homogenitet, kultur mv., overlever på sigt.

  1. Maksimal udskibning.. de som er imod, betaler selv, (via indførelse af dynamisk skat).
  2. Af tilbageværende, indføres fertilitets-kontrol, så andelen kommer ned på 2,8%- 3.5%.

  Samme lovgivning, vil skulle bruges omkring Sverige, når det bryder sammen, hvorefter man
  f.eks. kan byde Johanson velkommen, (hvis man kan præsentere selvforsørgelse), mens man
  med den anden hånd, (i link til nævnte lov), desværre må sige pænt nej tak til Hassan & Co.,

  Husk på… Sverige har med rasende hast, national-konverteret nær alle indtrængte, til juridisk
  at udgøre en 100% Svensker, og dermed Nordisk Statsborger, som grundet det nordiske råd,
  over de seneste år, har leveret endnu større nationale Nordiske fordele end selv EU forlanger.

  SÅ.. et helt igennem ubrugeligt indlæg fra din hånd, med div. “sædvanlige ignoreringer” mht.
  hvordan man fylder det 100% skattebetalte studie op med skattelønnede, som derfra kan
  smiske sig i vor andres stjålne kroner, (uden at blive konfronteret, da betalerne holdes væk),
  og hvis herlighed, altså kun formår at fokusere på et indvandre-stop, som over tid, reelt NUL
  forskel gør, grundet nu mange gange nævnte fertilitets-hastighed. Tak for intet hr. Andersson.

 88. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt lidt god gammel apartheid – nu under betegnelsen multikultur, hvor muslimske skolepiger- og drenge helt åbenlyst opdeles efter køn. Det må da være ren guf for enhver demokratisk feminist? 🙂

  “Tv-klippet, der skaber vrede i Sverige: Her må piger og drenge ikke sidde sammen i bussen”
  http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-04-06-tv-klippet-der-skaber-vrede-i-sverige-her-maa-piger-og-drenge-ikke-sidde-sammen-i

 89. Af Poul Ebsen

  -

  Birger Nielsen
  Drop du bare Jens Hassan.
  Så snart han bliver mødt med argumenter, flæber han som en tøs, og hævder han bliver svinet til 🙂

  Hassan har det bedst når han kan trække offerkortet. Knaldskalle!

 90. Af J. Hanse n

  -

  AF POUL EBSE N – 6. APRIL 2017 19:03

  Nå.
  Så er naziKim Olse n påbanen i endnu et navn.
  Han mener nok at navnet Kim Olse n er så ildelugtende, at han ikke kan bruge det navn.
  Han har ret.
  kim 0/Poul Eb sen er en gennemført psykopat og patologisk løgnhals..

 91. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Iflg. EU er kun ca. 1 ud af hver 5 “flygtninge” reelt flygtning. Resten er svindlere, som burde have et omgående spark i sydlig retning.”

  Uanset om det er svindlere eller fattigdomsflygtninge, så er jeg ikke bekendt med, at der er danske politikere, der ønsker at give disse flygtninge asyl – hvilket de har heller ikke krav på det. Der er ingen grund til at foregive en uenighed på dette område, når den ikke eksisterer.

  Det jeg taler om – og jeg går ud fra at det også gælder Mikkel Andersson – er de reelle krigsflygtninge, som flygter fra massemord, tøndebombninger og giftgasangreb. Hvis man, som du, er i tvivl om det er ægte flygtninge, så kunne man have fortsat med at modtage de 500 FN-kvoteflygtninge som tidligere. Jeg tror personligt på, at flertallet af S’s vælgere ikke deler partiets holdning på dette punkt.

 92. Af Gert Hansen

  -

  Socialdemokrater rammes endelig af virkeligheden. Det har bare taget godt 40 år.

  Dengang sagde S-top koryfæer at ‘indvandringen ikke betød noget – bare folk kom i arbejde’.

  Allerede dengang var det dog lysende klart, altså for dem der gad forholde sig til virkeligheden, at befolkningstilvæksten i Mellemøsten/Afrika havde et omfang der nødvendigvis ville betyde folkevandringer af fattige uuddannede mennesker fra såkaldte ‘failed states’. Som disse stater selvsagt var og er ikke uden grund, og ville forblive med at være, således at mange folk nødvendigvis måtte give sig på vandring. Og hvor skulle de vandre hen – hvis ikke mod Europa? Og det vil de fortsætte med at gøre. I dette århundrede vil Afrika gå fra en befolkning på 1,2 mia. idag til 4,4 mia. (FN medium variant). Og da millioner idag flygter fra fattigdom, er der næppe megen grund til at tro, at de tilkommende 3,2 mia. vil være bedre stillet økonomisk og uddannelsesmæssigt.

  Egentlig imponerende at man i den grad kan lide af extrem virkelighedsfornægtelse kombineret med almindelig naivitet og dumhed, som socialdemokrater har gjort, og en del af diverse politiske orienteringer stadig gør, men bedre sent end aldrig. Nu henstår det så, om det overhovedet får nogen praktisk betydning. Man har sine tvivl.

  At tro at der kan skabes nogen løsning gennem FN er tåbelig. Dertil at der alt for mange lande i FN der i kun ser det som værende i deres interesse, at tilstrømningen til Europa fortsætter. Ikke mindst fordi det delvis letter presset på deres egne stater, der er hovedleverandører af flygtninge.

  Europas politíkkere står over for en stor opgave i de kommende år og årtier.

 93. Af bent j

  -

  DØD OVER DANSKERNE, OG TIL HELVEDE MED DANMARK OG VORE BØRNS FREMTID…..

  Det er i en nøddeskal de radigales politiske program. At vores egne korrupte slyngler og feministiske betonhoveder….. ligesom de svenske kommunister lægger op til plyndring, hverdagsterror, barbari, gangstervælde og massedød/folkemord….. fremgår klart og tydeligt af mange ting. Det kan vi vende tilbage til hvis filtret ikke forhindrer det.

 94. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Jamen gud i himlen hvor er der mange tosser på denne blog. Det er ikke mærkeligt, at det går dårligt i Danmark.
  Vi skal huske på, at de mennesker, som optræder her, er gennemsnitsdanskere og det er mennesker som jer, der sidder i Folketinget. Det er ikke mærkeligt, at det går ned ad bakke. Her sidder blommen af al galskab, med Teddy som ypperstepræstine og Gür som ovemuftien, som er i gang med at ødelægge livet for alle muslimer i Danmark med sine sindsyge udsagn. Ydermere er jeres hadeobjekt de Radikale ved at gifte sig med Kristian Jensen fra Venstre. Med Teddy og de Ultraliberale fra NB ved roret skal Danmark nok sejle ad helvede til. Teddy mener, at der ikke skal fødes nogle børn og at alle skal korpulere sig opad, Nye Borgerlige vil ikke betale skat og deres støtter lever i skattely. Partiets økonomiske politik er dømt ude af ovenikøbet CEPOS.

  Mikkel Andersen du er blevet en tossemagnet. Jeg har aldrig læst så tåbelig en tråd. Måske kappes I blogskrivere om at få så mange kommentarer som muligt og hvilke hovedløse kommentarer. Der er ingen tvivl om, at indvandring skaffer flest kommentarer, men også flest idioter.

  P.S. Teddy har du tænkt over det, hvis nu alle de fine kun får børn med hinanden, hvor dumme de må blive til sidst. Indavl fremmer ikke intelligens.

 95. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Jamen gud i himlen hvor er der mange tosser på denne blog. Det er ikke mærkeligt, at det går dårligt i Danmark.
  Vi skal huske på, at de mennesker, som optræder her, er gennemsnitsdanskere og det er mennesker som jer, der sidder i Folketinget. Det er ikke mærkeligt, at det går ned ad bakke. Her sidder blommen af al galskab, med Teddy som ypperstepræstine og Gür som ovemuftien, som er i gang med at ødelægge livet for alle muslimer i Danmark med sine sindsyge udsagn. Ydermere er jeres hadeobjekt de Radikale ved at gifte sig med Kristian Jensen fra Venstre. Med Teddy og de Ultraliberale fra NB ved roret skal Danmark nok sejle ad helvede til. Teddy mener, at der ikke skal fødes nogle børn og at alle skal korpulere sig opad, Nye Borgerlige vil ikke betale skat og deres støtter lever i skattely. Partiets økonomiske politik er dømt ude af ovenikøbet CEPOS.

  Mikkel Andersen du er blevet en tossemagnet. Jeg har aldrig læst så tåbelig en tråd. Måske kappes I blogskrivere om at få så mange kommentarer som muligt og hvilke hovedløse kommentarer. Der er ingen tvivl om, at indvandring skaffer flest kommentarer, men også flest idioter.

  P.S. Teddy har du tænkt over det, hvis nu alle de fine kun får børn med hinanden, hvor dumme de må blive til sidst. Indavl fremmer ikke intelligens. A

 96. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen: “Uanset om det er svindlere eller fattigdomsflygtninge, så er jeg ikke bekendt med, at der er danske politikere, der ønsker at give disse flygtninge asyl – hvilket de har heller ikke krav på det. Der er ingen grund til at foregive en uenighed på dette område, når den ikke eksisterer.”

  Det modsiges jo af virkeligheden. Det er et forsvindende fåtal af de afviste, som reelt bliver deporteret.

 97. Af bent j

  -

  Ro sa ha rald er fuld af radikale holdninger, så selvfølgelig kan hun ikke lide at nogen kritiserer regeringen, de radikale og godheds-/indvandringsindustrien.

 98. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Det modsiges jo af virkeligheden. Det er et forsvindende fåtal af de afviste, som reelt bliver deporteret”.

  Den snak må du tage med blå stue. De har regeringsmagten – fordi flertallet af danskerne ønskede det.

 99. Af chr hansen

  -

  Når politikerne forærer det danske folks land, byer, kvinder, boliger, jobs, skoler, kultur, velfærd, sundhedsvæsen, infrastruktur, sikkerhed og indfødsret/menneskerettigheder væk til alverdens kulturfremmede, kan det naturligvis hurtigt ende med dyb elendighed for millioner af danskeres vedkommende. Ja, endeløse rædsler venter forude, hvis regeringen og partierne fortsætter i samme kursretning. (tragedierne, rædslerne og dødsfaldene er allerede begyndt rundt om. Og flere og flere indhentes af dem)

 100. Af Helge Nørager

  -

  En skriver.
  “En del af bloggerne her mener at alle danskere fortjener at få deres land invaderet, besat, islamiseret, ødelagt og udslettet, fordi fjog i sin tid manipulerede sig til at Danmark skulle sende en håndfuld folk til Afghanistan/Irak. Men de 99.9 % af danskerne har jo ingen indflydelse haft på det, men er blevet narret og bedraget. Så disse bloggere er nok enten radikale eller agenter for indvandringsindustrien mv.”

  Nej vi / jeg ønsker ikke det du skriver, men du glemmer at dem som lod sig manipulere sidder ved magten i dag. VKO
  Fat det dog………………..
  Så vi andre 99.9 må lide fordi de stadig ikke vil tage ansvar, og fordi de kun kan holde sig ude af fængsel ved at desperat klynge sig til magten.

  Ved en ulykke, er det første bud, stop ulykken…………….

  Ved at lade dem som AFR bedrog til at blive medløbere sidde ved magten, løses intet, alt forstætter og stanken siver ind i fundamentet af samfundet.

  Men vi jeg andre ønsker ikke det du skriver vi håber på………..det er stråmandsargumentation.

 101. Af chr h

  -

  Ju ul påstår: “Fordi flertallet af danskerne ønskede det”. Nej, først var der et flertal til rød stue. Men da så lars ulykke proklamerede et straksstop for indvandring, gik flertallet til de blå. Desværre viste det sig at ulykkes løfte var fed valgflæsk og intet andet. Ulykke bedrog koldt og kynisk vælgerne. (ju uls udsagn var igen en halv sandhed)

 102. Af Lars Petersen

  -

  @ Gert Hansen.

  SOCIALDEMOKRATISMEN, ER EN KORRUPTIONSMODEL, TIL AT FÅ ANDRE TIL AT SLAVE FOR SIG

  Det første man gør er, at købe pressens ansatte op. for på den måde at få dem til at tale FOR
  systemet, hvor efter man beriger sig selv, uden at møde funktionel forandrende modstand.

  Derpå købes groft sagt al øvrig af officiel kommunikation op, hvad enten vi taler forfattere,
  teatre, kunstnere mv., alt imens man installere sig selv og nærmeste, i egen skatte-skabte
  intuitions-overlap, (heraf DR, hvor foreningsmedl. vælter ind + ud, (langt værre end folk ved).

  På den måde, sælger man altså varen på: “at som brødre vi dele”, men når man sortere al den
  megen komiske retorik fra, og rent faktisk ser hvorfra aktørerne henter deres indkomster, og
  nemheden herved, og ej mindst størrelsen, samt hele nepotisme-tilgangen til tvangens syge,
  (læs: hvordan man for helhedens midler, isolere hinanden til de mest givtige skatte bet. jobs)
  ja, så fremstår det klokkeklart hvordan socialdemokratismen, har voldsom parallel med det
  man kender fra klassisk mafia virksomhed, idet man tvinger sig ind via påstand om support..

  MAFIA = SOCIALDEMOKRATISMENS KORRUMPEREDE PARALLEL:
  S: Mafiaen besøger butikken, og spørger om man ikke skal “beskytte” denne imod de onde.
  M: Socialdemokratismen banker på, og spørger om man ikke skal “beskytte imod de onde.
  S: Mafian smadre nu butikken, såfremt man ikke tager mod tvangen.
  M: Socialdemokratismen, tvinger sig ind, via gruppe-køb, + massiv kommunikations opkøb.
  S: Mafian kan nu læne sig tilbage, og for absolut minimumsindsats, få tilført tvangens midler.
  M: Socialdemokratismens folk, kan for absolut minimumsindsats, få tilført tvangens midler

  Ovennævnte, har spredt sig til samtlige partiforeninger, og deres nærmeste, & er således gået
  i 1:1 connection med pressens ansatte, hvorpå alt fra hjemmelavede lønninger, nepotistisk
  korruption, stor-hærger Danmark, i en sådan grad, at i er det land i basis OECD, som får aller
  -mindst ud af jeres stjålne supportkroner. (når de nye medier kommer, går det galt for dem).

 103. Af Niels Juul Hansen

  -

  Chr. H. (plus dine aliasser)

  “Ulykke bedrog koldt og kynisk vælgerne. (ju uls udsagn var igen en halv sandhed)”.

  Lars Løkke og de partier, der støttede ham, er ansvarlig for den politik, der i dag bliver ført. Jeg er selvfølgelig enig med dig i, at Lars Løkke bedrog sine vælgere, men det generer tilsyneladende ikke hans politiske støtter (2 af partierne er nu medlemmer af hans regering). Og næsten halvdelen af danskerne støtter stadig blå stue.

  Så mit udsagn er naturligvis en hel sandhed.

 104. Af Bent Bang

  -

  Danske politikeres vigtigste opgave burde være at varetage Danmarks og danske statsborgers tarv. Og ikke at forsøge at frelse verden med danske skatteborgeres tvangs inddrevne penge. Problemet i Mellemøsten er uløseligt Islam er hovedårsagen til problemerne og det kan ikke løses med penge eller militært Det samme gælder Afrika Overbefolkning. Analfabeter Islam er uløselige problemer. Vores opgave er at beskytte og forsvare vores eget land og borgere. EU og FN skaber efterhånden flere problemer end de løser. Stop al hjælp og militær indgriben i Mellemøsten og Afrika. Luk og isoler de lande Deportere ikke intigrebare udemokratiske kriminelle muslimer Barske realiteter Men alternativet med lappeløsninger og mere af det samme er værre og vil medfører undergang og opløsning af det samfund vi har i dag. Så hvad foretrækker flertallet ?

 105. Af bent j

  -

  Nøe ager…… de 99.9% er den brede befolkning, vælgerne, familierne, børnene, de unge og andre som aldrig fik en ærlig chance for at stoppe V og fjogs krigsplaner. Resultat: 42 soldater omkom, og hundredvis blev såret/lemlæstet/invalideret.

 106. Af bent j

  -

  Nøe ager…… de 99.9% er den brede befolkning, vælgerne, familierne, børnene, de unge og andre som aldrig fik en ærlig chance for at stoppe V og fjogs krigsplaner. Resultat: 42 danske soldater og en kvinde omkom, og hundredvis blev såret/lemlæstet/invalideret.

 107. Af Niels Juul Hansen

  -

  @R. HARALD KRISTIANSEN

  “P.S. Teddy har du tænkt over det, hvis nu alle de fine kun får børn med hinanden, hvor dumme de må blive til sidst. Indavl fremmer ikke intelligens”.

  Den kendte irske skuespilforfatter og nobelprismodtager, George Bernard Shaw, var en lille og ikke særlig attraktiv gnom, men blev regnet for en stor, intellektuel kapacitet. En af hans beundrere var en meget smuk skuespillerinde, som skrev til ham og sagde: “Tænk om vi fik et barn sammen, med Deres intelligens og mit udseende!” – hvortil han lakonisk svarede:”Og tænk hvis det blev omvendt!”.

  P.S. Enig med dine kommentarer om Mikkel Andersson, den omvendte synder!

 108. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt meget enig med en tidligere kommentar. Kvantiteten af indlæg på en blog er ikke nødvendigvis lig med kvaliteten af indlæg på samme blog. Det er – efter min mening – lidt for nemt for en blogger at levere et indlæg, og derefter bare lade bloggen køre som ren anarki. Jeg tvivler meget på, om Mikkel Andersson – eller andre Berlingske bloggere – overhovedet følger deres blog? Men, OK skriveriet giver vel et par klejner i kassen 🙂

 109. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Ja, jeg sidder lige og tænker på “Peter og Ping ” !—Vi tegnere er for det meste “enspændere” ! –Og –vi elsker smukke mennesker –og-dyr !–Hvis jeg kunne bestemme ! Så skulle ” De grimme –narkomaner og drankere –” Slet-ikke have lov til, at få børn ” incl. de småt-begavede !—Så fik vi allesammen noget pænt, at se på–Og vi ville blive lykkelige !–Sagen er jo, at det kan sagtens lade sig gøre, at gennemføre ! –Jeg fik lige “tændt for debatten –noget inde i udsendelsen idag ” –Der handlede om ulighed igen – igen !–kr. 23.000 efter skat for en enlig mor med 4 børn ! –Lyder, da “fjong” ! –Hun kan vel ikke nå, at gå på arbejde, når hun også skal være “mor” ! For 4 børn !–Hvorfor har hun 4 børn ? –Og, er enlig mor ! –Det bliver morgendagens tegning !—Humor skal der til –ikke sandt ! Så jeg kiler på igen ! –Selvom en fattig tegner –så langt-fra har 23.000 kroner tilovers efter skat ! –Så dyre er børn vel heller ikke ! vel ? –Jeg er mere bekymret for “Jacob Illeborg /DR.–Han ligner en “lazaron i tøjet ” –Hvorfor gør han det ?—Måske fordi han er “en enspænder” ! Eller, hvad !

 110. Af chr hansen

  -

  Det er jo frygtelig synd for de arabere og afrikanere som er kommet til Danmark, hvis de ikke har det helt godt. Derfor stiller Borgens “humanister” opvarmede telte, skoler, villaer, palæer, slotte, luksushoteller og nybyggede huse (plus meget mere) til rådighed for de kulturfremmede. Til de hjemløse danskere er der ofte kun et stykke pap eller en sovepose. Tydeligere kan den politiske “”elite”” vel ikke udstille sin foragt og “racisme” overfor sin egen befolkning. Oveni sender “nomenklaturaen” håbløshed, ondskab, sorg og død ind i tusindvis af danske hjem. “Elitens” fladpandede usselhed opfatter den vel ikke selv, men den er så stor at “eliten” begynder at ligne bundfald og krapyl.

 111. Af chr hansen

  -

  Det er jo frygtelig synd for de arabere og afrikanere som er kommet til Danmark, hvis de ikke har det helt godt. Derfor stiller Borgens “humanister” opvarmede telte, skoler, villaer, palæer, slotte, luksushoteller og nybyggede huse (plus meget mere) til rådighed for de kulturfremmede. Til de hjemløse danskere er der ofte kun et stykke pap eller en sovepose. Tydeligere kan den politiske “”elite”” vel ikke udstille sin foragt og “racisme” overfor sin egen befolkning. Oveni sender “nomenklaturaen” håbløshed, ondskab, sorg og død ind i tusindvis af danske hjem. “Elitens” fladpandede usselhed opfatter den vel ikke selv, men den er så stor at “eliten” begynder at ligne bundfald, pøbel og krapyl.

 112. Af Lars Petersen

  -

  @ Bent Bang.

  “Danske politikeres vigtigste opgave burde være at varetage danske borgers tarv” (red.)

  KOMMENTAR: Ha ha.. kan godt li´ du sagde (burde), da jeg kan betro dig, at sådan har det ved
  gud aldrig været; nej et Dansk amatør foreningsmedlems absolutte fornemmeste opgave er,
  at misbruge verdens største tilgang til befolkningens midler, som derpå bruges på lemfældig
  tombola-omfordelinger, hvorpå de købte borgere, kvitterer med at stemme amatøren ind 🙁

  Antallet af million skattegager i offentlig virksomhed. er eksploderet.. det fede er, at går man
  ind og ser på disses “egentlige” funktion, opdages straks, hvordan her som oftest er tale om
  komisk nemme, og absolutte overflods-aktiviteter… hvortil embedsværket kanaliseres ind
  i offentlige direktør poster, hvilket ligeså gælder forenings amatørene, alt imens deres købte
  presseansatte, af fuld kraft, skynder sig at finde på alt muligt andet at forvride æteren med..

  Bl.a. har du en (såkaldt) institutioneret chefradaktør på denne avis, som henter ca. 275.000 kr.
  ind i tvangs-bistand, imens dennes mand, fungere som departementschef i kirkeministeriet,
  af en fuldstændig “uden-om-markdet-hjemmelavet-indkomst”, af årlig 1,7 millioner kroner 🙁

  Altså knapt 2 millioner kroner, lykkedes det dette ene par alene, (eller +6,58X snit lønninger),
  at røve befolkningen for, hvortil vi lige skal have med… at et skide kirkeministerie, reelt intet
  har at foretage sig, da de enkelte sogn mv., “SELV” administrere midlerne, alt imens journalist
  konen, (altså den institutionerede chefredaktør), + kollegarene, vidunderligt spærre borgerne
  vejen for at kunne få taget et vedholdende opgør, så pengene kan blive betalt tilbage igen.

  PS. har naturligvis fratrukket den del af konens indkomst, som kommer fra det frie marked.

 113. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Skulle vi ikke bare skrue tiden tilbage til gamle dage ! –Hvor de fattige –de småt-begavede –og de vanskabte ! –Blev steriliseret ! –Så de slet-ikke kunne få børn ? –Dengang fandtes der heller ikke “børnechecks ” ! –Så –de, der heller ikke havde nogen mand–til, at hjælpe med økonomien —-blev til “konen ! hun duéde ikke ” –i Grims eventyr –eller var det H.C. Andersen ´s ? –Vi lever åbenbart i “gratisternes årti” –Og mottoét er “lad de andre betale “–betale – betale !

 114. Af J Nielsen

  -

  “Nøe ager…… de 99.9% er den brede befolkning, vælgerne, familierne, børnene, de unge og andre som aldrig fik en ærlig chance for at stoppe V og fjogs krigsplaner. Resultat: 42 danske soldater og en kvinde omkom, og hundredvis blev såret/lemlæstet/invalideret.”

  Så hvad endte kampen.

  Irak: 42 1/2 – Danmark: ?

  Eller hvem var det egentlig vi spillede mod.

 115. Af T jensen

  -

  ET FEMDOBBELT ANGREB PÅ DET DANSKE FOLKS LIV OG FREMTID

  Der er FEM områder hvor danskerne i særlig grad svigtes, tyranniseres og holdes for nar.
  Det første er familiepolitikken som rødfeministerne har sat sig på. Resultatet er at mændene hånes og nedværdiges, både af familiebureaukratiet og af retssystemet. Hundredtusindvis af mænd er blevet marginaliseret, og utallige børn er blevet gjort faderløse. Det andet er indvandringspolitikken. Især S, SF og R har i 40 år ført danskerne bag lyset, med deres ævlerier om berigelse, racisme og indre svinehunde.
  Nu står vi ligesom svenskerne overfor en gigantisk katastrofe. Det tredje er kriminalpolitikken, som er så slap og slatten at sadistiske og bestialske forbrydere løslades igen og igen, så de i årevis kan fortsætte med at overfalde sagesløse med spark, slag, knivstik, køller, jernstænger og pistolskud, så de angrebne ligger tilbage i en blodpøl. Den fjerde er nedbrydningen af sundhedsvæsnet, så tusinder af patienter og pårørende har fået en bundsjofel/mareridtagtig/dødbringende behandling. Det femte er udhulingen/ smadringen af store dele af vores sociale velfærd, infrastruktur, kultur, frihed, identitet og fremtidsmuligheder.

  Fortsætter undergravningen og den rødfascistiske politik på disse fem områder, får danskerne samme sørgelige skæbne som aztekerne, armenerne, jøderne og orientens kristne fik fornylig eller for nogle årtier siden.

 116. Af t j

  -

  Det er da al ære værd at m an der son ikke bare sletter løs på vores indlæg. Som det ellers sker på visse andre blogholderes debatter.

 117. Af Egon Ove T Olsen

  -

  Teddy Olsen.

  Vi synes stadig, du skylder os nogle eksempler på dine “farlige” og garanteret banebrydende satiretegninger. Vi ved godt, det er en farlig metier, du har valgt, men din fine karikaturtegning af Mikael Jalving, og som er at finde på din facebookside (lonny olsen x dragsbæk), har vel ikke affødt mange trusler?
  Apropos (sic!): vi kan på din Facebookprofil se, at både Ulla Terkelsen, Jørgen Leth, Lars Sejr Christensen, Asger Aamund, Pernille Vermund og én, som kalder sig “Den Lille Fanden”, alle gerne vil være Facebookvenner med dig. Men du har selvfølgelig en plausibel grund til ikke at ville acceptere alle disse koryfæer som dine venner!?

 118. Af Jan Johansen

  -

  Jens Rohde har vældig travlt med at positionere sig, dvs. bringe sig i en gunstig position, forud for det næste valg i Danmark. Det får han nok også hårdt brug for, efter at han svigtede sine vælgere ved at hoppe fra Venstre og over til Det Radikale Venstre. Nu gælder det en enkeltsag fra Jelling, hvor en udvisningstruet familie står til en mulig snarlig udvisning. Det er bestemt en sag, som fortjener nogen opmærksomhed, men at det lige netop er ham, der har bragt sig i front for den stakkels familie, virker noget pinligt. Hvorfor er det ikke en mand eller kvinde af folket, der står frem og taler familiens sag? Næh, her gælder alle kneb. Måske han ville opnå større respekt, hvis han passede sit højt gagerede arbejde i EU og virkelig kunne fremvise nogle seriøse resultater frem for al den udenomssnak, som han er en sand mester i, senest ved sin deltagelse i Debatten på TV2.

 119. Af Lars Petersen

  -

  @ T. Jensen. (gentager gerne).

  SOCIALDEMOKRATISMENS KORRUMPEREDE MAFIA PARALLEL:
  M: Mafiaen besøger butikken, og spørger om man ikke skal beskytte denne mod de onde.
  S: Socialdemokratismen banker på, og spørger om man ikke skal beskytte mod de onde.
  M: Mafiaen smadre nu butikken, såfremt man ikke tager mod tvangen.
  S: Socialdemokratismen, tvinger sig ind, via gruppe-køb, + massiv kommunikations opkøb.
  M: Mafiaen kan nu læne sig tilbage, & for absolut minimumsindsats, få tilført tvangens midler
  S: Socialdemokratismens folk, kan for absolut minimumsindsats, få tilført tvangens midler

  Ovennævnte, har spredt sig til samtlige partiforeninger, og deres nærmeste, & er således gået
  i 1:1 connection med pressens ansatte, hvorpå alt fra hjemmelavede lønninger, + nepotistisk
  korruption, (hvoraf inkompetencen har guldrandede vilkår, med projekt-tab til følge, etc. etc.)
  og hvis al sammen stor-hærger Danmark i en sådan grad, at i DK er det land i basis OECD som
  opnår mindst værdi for pengene (selv den svenske person bilpark er ca 560 mia mere værd)

  OVENNÆVNTE SYSTEM-SYGE KOSTER LANGT MERE END I FÅR FORTALT:
  * Selv målt med Sverige, betaler Danskerne (i rå pris), ca. 36.000 mio. kr. mere årligt, alene for
  personbilerne, hvilket vil sige, at når man måler på bare de fem mest solgte biler i Sverige, Vs.
  DK, er her ca. 200.000 kr. forskel, X2,8 mio. DK personbiler = 650 mia. i levetid a 15,6 år = 36M

 120. Af Lars Petersen

  -

  @ T. Jensen. (gentager gerne). (1)

  SOCIALDEMOKRATISMENS KORRUMPEREDE MAFIA PARALLEL:
  M: Mafiaen besøger butikken, og spørger om man ikke skal beskytte denne mod de onde.
  S: Socialdemokratismen banker på, og spørger om man ikke skal beskytte mod de onde.
  M: Mafiaen smadre nu butikken, såfremt man ikke tager mod tvangen.
  S: Socialdemokratismen, tvinger sig ind, via gruppe-køb, + massiv kommunikations opkøb.
  M: Mafiaen kan nu læne sig tilbage, & for absolut minimumsindsats, få tilført tvangens midler
  S: Socialdemokratismens folk, kan for absolut minimumsindsats, få tilført tvangens midler

  Ovennævnte, har spredt sig til samtlige partiforeninger, og deres nærmeste, & er således gået
  i 1:1 connection med pressens ansatte, hvorpå alt fra hjemmelavede lønninger, + nepotistisk
  korruption, (hvoraf inkompetencen har guldrandede vilkår, med projekt-tab til følge, etc. etc.)
  og hvis al sammen stor-hærger Danmark i en sådan grad, at i DK er det land i basis OECD som
  opnår mindst værdi for pengene (selv den svenske person bilpark er ca 560 mia mere værd)

  OVENNÆVNTE SYSTEM-SYGE KOSTER LANGT MERE END I FÅR FORTALT:
  * Selv målt med Sverige, betaler Danskerne (i rå pris), ca. 36.000 mio. kr. mere årligt, alene for
  personbilerne, hvilket vil sige, at når man måler på bare de fem mest solgte biler i Sverige, Vs.
  DK, er her ca. 200.000 kr. forskel, X2,8 mio. DK personbiler = 650 mia. i levetid a 15,6 år = 36M

 121. Af Lars Petersen

  -

  @ T. Jensen. (gentager gerne)… fortsat (2)

  * Tillæg godt dobbelt så dyre forsikringspriser, (hele vejen rundt), dvs. indbo mv., for privat,
  som erhverv, samt offentlig virksomhed, og derfra videre til energiafgifter, vand, etc. etc. etc.

  Målt på betaling, (hvoraf kompensationen for det dyrere tillægges), bekoster den samlede
  årlige Danske drift, formentlig i retningen af 5 – 7% point mere end selv ultra dyre Sverige 🙁

  Endelig faker man på købekraften, da man typisk måler på hvilke varer en Dansker kan putte i
  kurven, men tæller kun ost som ost, og ikke i en tarvelig flødehavarti Vs. skøreost, såvel bilen
  også kun måles i antal personbiler pr. borger/familie, men ikke HVILKE biler her er tale om..

  Med andre ord.. misdriften består i formentlig verdens største skattebetalte unødige overlap,
  såvel verdens højeste off. lønsum, hvortil den skattebetalte korruption er direkte massiv.

  Fx. kan man komme afsted med, at stoppe 27 mand ind i en kommission, som reelt EN pers.
  kan håndtere på 15 min. (og så lyver jeg desværre ikke), men som man kan bruge FIRE år på,
  men altså uden dette konfronteres til døde, samt kanaliseres til transparency international..

  OG HVORFOR ?… Fordi Danmark er det mest korrupte land i basis OECD, men indgår ikke hos
  transparency international, da de 82% skattelønnede Danske medl., simpelthen fodre denne
  org. med NUL, da man kun formaster sig til at lev. oplysninger omkring partistøtten, hvormed
  Danmark modsat faktuel virkelighed, fremstår som verdens reneste, skønt nær stik modsatte

  I HAR RIGTIG, RIGTIG, RIGTIG MEGET AT LÆRE OM JERES SINDSYGE LORTE SYSTEM VENNER…

 122. Af Teddy - Bjørn Plys- -Tegner

  -

  Ja, jeg sidder lige og tænker på “Peter og Ping ” !—Vi tegnere er for det meste “enspændere” ! –Og –vi elsker smukke mennesker –og-dyr !–Hvis jeg kunne bestemme ! Så skulle de kneppes i deres gathul!
  Kvinder lugter af -fisk! – ligesom Mor!

 123. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN, når du kritiserer Larsen, må du forståm at hans baggrund i et af de ultrahøjrenationalistiske partier (så har jeg ikke sagt for meget), så er sådanne fakta, som at danskerne har valgt blå regering uvedkommende, når han bevæger sig rundt i sine alternative fakta.

 124. Af buller k. knudsebn

  -

  VI skal jo alle være her på jorden , en fremmed er jo bare en du ikke har mødt.
  De er alle velkommen , vi trykker bare flere penge i national banken , nå nej i øø et sted i øst på .
  Kom nu venner fEEEEL vi har det godt og alle er gode .
  Kom til vores møder

  youtube.com/watch?v=OhSmwFtzuA0

  NO borders ALLE WELCOME

  ALLE kom .

  p.s bare rolig min ven skulle du komme til at voldtage eller dræxxxbe, så SNAKKER vi om det , og 1000% du bliver ikke udvist
  BBBB= big black BOY Bollxxxe
  youtube.com/watch?v=3vTL28TqnK4

 125. Af klaus k. knudsebn

  -

  uffe elbæk .- er pedofil- har misbrugt mig og mange –

 126. Af Arvid Holm

  -

  “Forandringens vinde blæser i flygtningedebatten!”
  Ja, fri indrejse er i dag blevet et ekstremt synspunkt.
  Der er på det nærmeste enighed om, at en begrænsning er nødvendig.
  Som følge heraf skal alle argumentationer imod en strammere udlændingepolitik tage udgangspunkt i en politik, der begrænser.
  Politik nummer et begrænser tilstrækkeligt, medens politik nummer to begrænser for meget.
  Men det ser man nærmest aldrig.
  Det er åbenbart for svært for det medfølende klientel?
  Argumentationer mod en strammere udlændingepolitik indeholder meget sjældent en anerkendelse af begrænsningens nødvendighed.
  De tager næsten altid udgangspunkt i fri indrejse, eller de kan ikke skelnes fra argumentationer, der gør det.
  Følgelig kan de imødegås blot ved at påpege nødvendigheden.
  Skænderiet ebber måske ud, hvis den ene part efterhånden erkender sin svage position?

 127. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche

  Hvis nogen benytter sig af alternative fakta – også kaldet fake news – så er det da dig.

  Men du lever naturligvis også i landet, som nærmest har patent på fake news i aviserne hver dag.

  Fakta er, at du kan ikke påvise det mindste gode, der er udsprunget af/fra islam igennem de seneste 500 år. Til gengæld er listen over skidt fra den kant uendeligt lang.

  Det er muligt, at det kun er 10-15% af de herværende muslimer, som ikke opfører sig ordentligt.

  Det ændrer ikke på, at der er hundredvis af danske ofre for deres hærgen; at de er særdeles omkostningstunge; at de koster på danskernes velfærd; at deres “kultur” er en skændsel; at deres “religion” er både vanvittig, umenneskelig og grusom; at de er foragtede i brede kredse og at de er stærkt uønskede og uønskværdige.

  Det er alt sammen fakta!

 128. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Til vores alles forventning har USA angrebet Syrien direkte. Det er forhåbentlig begyndelsen på enden og en slutfase af et kapitel i historien for Assad monsteret og hans rædselsregime i Syrien. Håber fortsættelsen kommer og ikke ender med kun ord, tomme trusler og en stor fiasko!

  Men!

  Lidt mærkeligt, at amerikanerne informerer russerne og Assads militærfolk før angreb…?

 129. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Falsk igen klokken 00.50 ” ! –Morer du dig J. Hassan ? –Eller er du ved, at få kolde fødder ! –Siden du sidder midt om natten –og skriver “skidt og kanel ” ! ? –Ninka Ninus står og betragter ” de muslimske tilslørede kvinder i din familie ! –Der føder på stribe –på Rigshospitalets dyre stuér ! –Vi tegner –og vi tegner ! –Indtil samtlige islamister bliver udvist af Danmark og Frankrig ! ” ! –Falske meddelelser ! bliver politianmeldt ! –Men det er Hasan(alias J. Hansen ) –Jo helt kold overfor ! –Ikke sandt ?

 130. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Til vores alles forventning har USA angrebet Syrien direkte. Det er forhåbentlig begyndelsen på enden og en slutfase af et kapitel i historien for Assad monsteret og hans rædselsregime i Syrien. Håber fortsættelsen kommer og ikke ender med kun ord, tomme trusler og en stor fiasko! Og håber, at angrebene ikke forårsager civile tab.

  Men!

  Lidt mærkeligt, at amerikanerne informerer russerne og Assads militærfolk før angreb…?

  Det her angreb bliver højst sandsynligt ikke mere end amerikansk ‘war-show’, og mørkelæggelsen af Trumps første skandaløse og ikke succesfulde 100 dage. Plus en ekstra regning på amerikanske borgeres skatte indbetaling. Sådan du – godt gået!

 131. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Ghetto-drengene morer sig åbenbart –! –De har heller intet, at frygte ! –Fordi de tusindvis af off. socialpædagoger tjener deres udkomme –som barnepiger for fuldvoksne arabiske lømler —Med meget små hjerner ! –Måske kan danskerne ikke gøre noget ! –De kloge er flyttede ud af landet forlængst ! –Det er så synd for de, der er tvunget til, at finde dem i “ghetto-drengenes MK incl. R. Harald Kristiansens ” ! sprog-blomster ! –De er misundelige –på vores “aner ” ! –Fordi vi er ubesmittede ægte-danskere ! Og brave vikinger ! –Nå ! Tuttelu- Vi er trods alt nogle stykker tilbage, der tjener vores penge selv !—i modsætning til “de kære ghetto-forvoksede drenge/mænd ” !

 132. Af Niels Larsen

  -

  Mehmet Sami Gür

  Kursen blev fejlindtastet. Det var meningen, at de skulle have ramt præsidentpaladset i Ankara. :-/

 133. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSE N – TEGNER – 7. APRIL 2017 09:26

  Ingen morer sig over nazister som teddy bjørnen.
  Er hun faldet ned fra bænken igen.
  Hvor hun sover branderten ud.
  Kan de godt lide at have nazi affald som teddy bjørnen liggende på fortovet i den fascist rede, hvor hun opholder sig i Spanien.

  For en ordens skyld indsætter jeg lige “stikker salmen” igen.
  Den er jo tilegnet teddy bjørnens slags.

  Jeg lægges i jorden i hvide lin
  Og gemmes i graven i sorte skrin
  Mit øje er brustent, min læbe er blå,
  I mærke det alle, som se derpå.

  Jeg tænkte langt, kom stakket afsted,
  Se, hvor døden har slaget mig ned!
  I verdens lyst gjorde jeg mig glad,
  I jorden gives jeg orme til mad.

  Dine synder er mange og store for gud,
  Så ofte haver du brudt hans bud.
  Det må vel være en hjertens nød.
  Du har ej venner når du er død.

  Til dommen skulle vi alle opstå,
  For dommerens stol skulle vi fremgå,
  Da må det frem, hvad du haver gjort,
  Hvad du har brudt, både lidt og stort.

  Her hjælper ej gave, ej herre bøn,
  Men du får da den rette løn,
  Dig skjuler ej hule, ej tårn, ej mur,
  Du arme usselige kreatur.

 134. Af Hans Jensen

  -

  Andersson er lige så politisk korrekt som andre, når det kommer til penge og stykket. Censur, at I ved det. Altså, når kritikken virkelig rammer og ikke er det rene vrøvl fra de sædvanlige. Lidt har også ret, men er immervæk uinteressant.

 135. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF NIELS LARSEN – 7. APRIL 2017 09:49

  Tyrkiet er ikke Syrien og Syrien er ikke Tyrkiet.

  Hvis USA foretager sådan en dum handling ved at bombe paladset i Ankara, så kan jeg love dig for, at Tyrkiet ikke bare ser til.

  Husk nu, at Tyrkiet har NATO’s anden største hær og spiller en uhyre stor rolle i regioner som Balkan, Mellemøsten, Afrika, Kaukasus, Middelhavet og Centralasien. Og her nævner jeg slet ikke den muslimske verden, for det er en naturlig selvfølgelighed.

  En anden ting er, om det overhovedet muligt for USA at nå at bombe paladset i Ankara, for det tyrkiske militær bruger den samme teknologi og nu forsker og udvikler Tyrkiet selv sin forsvarsindustri og konventionelle våben. Og her oplever tyrkerne en stor succes på dette område.

  Det tredje er, at det ville være et alt for stort luksus og en alt for stor dumdristighed for Trumps USA at angribe et så vigtigt allieret som Tyrkiet, for Tyrkiet er nøglen til alt. Bare spørg Uffe Ellemann-Jensen. USA kunne ikke bombe Assads Syrien før den amerikanske udenrigsministerens besøg i Ankara her fornyligt med sin tyrkiske kollega, Mevlüt Cavusoglu. Så vigtigt er Tyrkiet.

 136. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Mehmet ! –Vi ser frem til AT: Assad bliver hevet frem af et sort hul –i lighed med “Sadam Hussein ” !–Se på “Assads små stikkende øjne ” –Man behøver ikke at studére til Cand, psyk ! For, at finde ud af AT: At han er så farlig AT: Han bør få løvernes bur og sidde og hoppe i –i Zoologisk have ! –Thi-hi ! –I alt det sørgelige ! –Så kan vi se det komiske i, at løverne sidder udenfor buret –OG “Assad ” ! sidder inde i løvens bur ! –Det var dagens tegning ! — Thi-hi !

 137. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Kan I se det i ånden venner ! –Prs. Assad siddende inde i løvernes bur i zoo-logisk have ! –Medens de flinke løver ligger udenfor buret og snorksover ??—Dagens tegning –griner jeg-selv af noget så dybt og inderligt !

 138. Af Teddy - Bjørn Plys- -Tegner

  -

  Dildo – Må man putte den op i eget hul- noget så dybt og inderligt !
  Så – spare vi børnepenge!

 139. Af chr hansen

  -

  I Sverige er kvinderne kommet til magten. Dog ikke de almindelige ordentlige kvinder, men rødstrømperne, feministerne, kvindesagskvinderne og ligestillingsfanatikerne, og resultatet er at Sverige er forvandlet til en jungle og en galeanstalt på hundredvis af områder. Bare se hvad der foregår af hverdagsterror i Malmø, Gøteborg, Stockholm og mange andre byer plus diverse landdistrikter. De rødfascistiske kvinder bakkes op af feminiserede mænd, og deres samlede politik har skabt lidelse, ulykke og utryghed overalt. Iflg. l em che og ligesindede går det fint i Sverige, men se så hvad snapha fortæller om indbrud, overfald, voldtægter, hjemmerøverier, knivstik, påsatte brande og skyderier i gaderne. Dagens Sverige er blevet et paradis for forbrydere, og et helvede for deres tusinder af ofre. Plus at andre tusinder venter på at det bliver deres tur til at blive angrebet af de bander der hærger på gader og veje.

 140. Af Preben F 1 Jensen

  -

  Milioner af døde kroppe ligger og flyder overalt i Sverige.. Muslimerne griner imens de hugger arme og ben af nyfødte børn, helst pigebørn!
  De ældre medborger over 60 bliver skudt ned på åben gade og politiet klapper da de alle er muslimer og hader de ægte svenske.. Børn bliver spist uden brød til og kvinder må ikke gå på toilettet alene.
  Der er angrebs planer som fortæller at de snart kommer og overtager København når vi mindst venter det. Så lad os skyde dem alle før de skyder os og spiser vores børn og boller vores kvinder………
  Danmark vågn op
  læs snap og bid i den – 180 måder til anal og urinposten.

 141. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Klokken 12,26 ! –Falsk text af : Hansen/ alias R. Harald Kristiansen !—Ak ja ! –Kan de islamiske –ghetto-arabere fortsætte deres landsforræderiske huséren ?

 142. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Hevet frem ! ? –Hvordan er det med “de skæggede uvaskede islamiske mænd ” –??

 143. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Store sorte uvaskede arabere ! –Fra ghettoérne ! Har frit spil –og regeringen sætter naivt nok –20. 000 kroner ind på deres konti, hver måned Uden modregning af f.eks nyttejobs !—Regeringen er danskernes fjender ! –Men de er skam ismisternes venner ! –Især social-demokratiske politikere !–Morgendagens tegning bliver ” de sortskæggede –sprællende i den sorte gryde –inspiréret af ” lille sorte Sambo !—-Sært nok så er alle de lokums-ord ! de småt-begavede arabere bruger ! –Aldeles ukendte for os ægte-vikinge-danskere !

 144. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSE N – TEGNER – 7. APRIL 2017 13:27

  Nå.
  teddy bjørnen er allerede stinkende beruset igen.
  Det syge nonsens starter igen.

 145. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  P.s. For en sikkerheds skyld ! Smider vi “social-pædagogerne ned i den samme sorte gryde ” –Så sparer vi også, at udlevere vores surt tjente skillinger ! “

 146. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Klokken 13.41 ! Falsk igen J. Hansen –alias ! –Nu får du TÆSK !—Jeg efterlyser : NILLER –Axel Eriksen og vores vikinge-venner i Nordsjælland !!! –Det lokums-sprog har J. Hansen vel ikke lært i den danske Folkeskole ! –Eller har han ! –Det siges jo, at der er flere muslimske børn/unge –End der er hvide danskere ! –Det skal nok passe ! ikke sandt ?

 147. Af chr hansen

  -

  Kl. 13.08 er endnu et falsk indlæg, for sådan ville F1 aldrig skrive. Men da rødfascisterne ingen saglige modargumenter har, må de jo nøjes med at forfalske og overdrive hvad ikke-fascisterne skriver. For fakta er jo at der er opstået et vanvids- og gangstervælde uden lige i Sverige. Ihvertfald skal man langt væk, vel over til bananstaterne i Sydamerika, eller ned til junglestaterne i Afrika mv., for at finde magen til uhyggelige tilstande.

 148. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Chr. Hansen ! –Du har ret ! –Vi opruster samtlige vikinger !–De arabere- der har levet af os i umindelige tider ! –Skal tæskes ud af vores land (e) !–Vi har fået nok ! Der er trods alt stadigvæk flere danskere end de storavlende muslimerimer ! –Der har ædt sig ind til vores ribben ! –De levebrøds-politikere –Skal få –så hatten passer ! –MEN i øjeblikket så gælder det om, at få smidt de ghetto-araberdrenge/unge mænd ud af vores lande !

 149. Af J. Hans en

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSE N – TEGNER – 7. APRIL 2017 13:50

  teddy bjørnen burde efterlyse en alkohol behandling.
  Hendes syge sprog kan vel kun blive bedre, hvis hun er nogenlunde ædru.
  Det samme hvad angår hendes løgnehistorier og injurier.

 150. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” J. Hansen FOR SATAN ! –Skrid ud af vores land !

 151. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  :J. Hansen FOR SATAN ! –Skrid ud af vores land !

 152. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR : J. Hansen alias –SKRID UD AF VORES LAND –FOR SATAN !

 153. Af Niels Peter Lemche

  -

  CHR HANSEN – 7. APRIL 2017 13:58, hvad ved du overhovedet om det. Man kan lige så godt sige det samme om Danmark. Når svenskerne har Rosengården i Malmö, har danskerne Voldsmose i Odense. Når der er problemer ved Stockholm, hvad så med Nørrebro og Nordvestkvarteret i København?

  Bliv bare ved. Du udstiller bare din totale uvidenhed.

 154. Af chr hansen

  -

  I den blå-gule stat er mændene gennem kommunistisk statsopdragelse i institutionerne, foretaget af røde pædagoger, blevet forvandlet til feminiserede slapsvanse, der ofte er i opposition til deres egne forældre – eller de har mistet kontakten til dem. Virkningen af den rødfascistiske eller sortfascistiske statsopdragelse er et stærkt svækket og dekadent samfund, hvor skøre, perverse og magtsyge kvinder kan fremture som de vil, mens mændene, familierne og børnene i stort omfang er kørt ud på et sidespor. Mændene er til grin/ familierne
  tyranniseres/undertrykkes/udnyttes, og børnene ensrettes med propagandistisk hjernevask. Hvad svenskerne gennemgår af afsavn, frustrationer og lidelser pga. af det blodrøde regime der er kommet til magten… er ikke småting.
  Sverige burde være et afskrækkende eksempel på feministisk og kommunistisk/pladderhumanistisk ondskab og idioti, men det ser ud til at mange af de danske politiserende kvinder og journalister tværtimod ser op til og beundrer nutidens svenske regering. Det er der absolut ingen grund til. Landet er på vej ind i kaos, barbari, borgerkrig og total formørkelse. (merkel er et godt eksempel på hvordan røde kvinder tænker. Se “merkels migrant krise”, one year on/what next – you tube)

 155. Af chr hansen

  -

  Er l emche andet end en ekstrem virkelighedsfornægter? Dag ud og dag ind forsvarer l emche masse indvandringen, islamiseringen og EU, og påstår at det går fint i Sverige. Men dokumentarfilm hos you tube, snapha og den korte mv. viser at det går mod vold og mord, elendighed og terrorkrig i hele Europa. L emches hårdkogte postulater om at alt er lykkeligt og rosenrødt, begynder at ligne blindhed eller fast ansættelse hos de radikale eller i indvandringsindustrien.

 156. Af chr hansen

  -

  Læs også øverst og midt i denne debat om politikerborgens nedbrydning/ødelæggelse af danskernes økonomi, velfærd, sundhed og sikkerhed. Massedøden er på vej ind i Sverige, men meget tyder på at den også vil indfinde sig i Danmark i nær fremtid. Ja, faktisk er tusindvis danskeres liv og helbred allerede lagt i ruiner af politisk kynisme plus uduelighed og forræderi.

 157. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 7. APRIL 2017 14:18

  teddy bjørnen bør vist indlægges snarest muligt.
  Det er et grimt tilfælde af delirium tremens, som vi her er vidner til.
  Hvis hun ikke stopper drikkeriet, så varer det nok ikke længe inden gud kalder hende hjem til sig.
  Vil du have din stikkersalme igen teddy bjørn?

 158. Af Svend Jensen

  -

  Forandringens vinde blæser i flygtningedebatten. Det bliver forhåbentlig til en fuldvoksen storm med retning mod de aggressive landssvigere, der monomanisk gør alt for at fylde Danmarks rede med islamistiske gøgeunger.
  Godhedssegmentet fatter ikke, at det kun er værktøj for EU’s afdeling for nedbrydning af de europæiske nationalstater.
  Når EU vil bekæmpe nationalstaten er det fup og propaganda. EU ved udmærket, at for at opbygge en EU nationalitet, er det en nødvendighed at udradere de eksisterende lande først. Derefter vil europæerne lettere kunne manipuleres til loyalitet mod én germano-europæisk nationalstat.
  De masseindvandrede muslimer er importeret som middel til disciplinering. Islam virker destruktivt på den kristne kultur i Europas nationalstater – derfor bliver Frontex og andre EU terrororganistioner sat til at sikre masseimporten af stærke unge muslimske mænd.
  Erfaringen viser at de nytilkommende har en tydelig skræmmende og disciplinerende virkning på de oprindelige befolkninger i de europæiske lande.
  Samtidig udviser Eliterne i EU staterne en påfaldende ringe interesse for at beskytte andre interesser end Eliternes egne.
  Disse interesser er helt åbenbart at nedbryde eksisterende nationalfølelser og erstatte dem med diffust multikulti globaliseret pølsesnak og hjernespind.
  De europæiske plebejere skal være ligesom dej, der kan æltes og formes af de EU politikere, som er ledere. De som sår vind, skal høste storm.

 159. Af Kim P Olsen

  -

  Så skete det i Stockholm!

  Ifølge Jens Hassan har Sverge aldrig deltaget i konflikter i Asien eller Mellemøsten.

  Ifølge Hassan er Sverige et fyrtårn af medmenneskelighed og multikulturalisme.

  Hvorfor mon ikke terroristerne accepterer dette?

  Gad vide hvad apologeten Hassans forklaring er denne gang?

 160. Af Teddy - Bjørn -Plys- -Tegner

  -

  Min -far var et svin!- Jeg elskede ham og specielt når han slog! – jeg havde “fortjent” det!
  Det var Far der sagde “du er for dum” til, at- blive “håndværker”! og han havde som altid ret!
  Jeg savner Far og de slag- der virkelig kunne mærkes! Fars kærlighed!
  En flaske mere og- ud og jagte børn i det muslimske kvarter! Vise “faderlig kærlighed”!
  Nå!-nu vil jeg banke konen! -og drikke lidt mere!

 161. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Falsk text ! –Der snuppede vi dig R. Harald Kristiansen –alias J. Hansen alias Hassan !

 162. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Skrid ud af vores land –For SATAN !—Mikkel blog-bestyrer ! –Vågn op ! Berlingske mister kunder, hver dag ! –Fordi du og blog-redaktøren sidder og snork sover !–Er det lige, hvad I ønsker AT: Berlingske skal lukke og slukke ???—- Mikkel Andersson ! –Vågn op !—Vågn op –vågn op vågn op Mikkel Andersson ! –OG ASH !

 163. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “DEABT-redaktør ASH ! –Og Mikkel Andersson ” –I 2 er skyld i, AT: Folk i stribevis stopper med, at købe Berlingske ! –ER det måske lige, hvad I ønsker ??

 164. Af Kim P Olsen

  -

  Teddy
  Jeg var i årevis udsat for lignende angreb på BTs blog dagligt.
  Der var et markant personsammenfald med Berlingskes blogge og en bestemt person herinde.
  Man kan/vil åbenbart intet gøre. Alle andre medier har udelukket personen.

 165. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Vi får Folketinget til, at stoppe “medie-tilskuddet ” –Den er jo gal over hele linjen på “Berlingske !

 166. Af den hvide pimpernel

  -

  Vi er nu nået dertil at der foregår meget mistænkelige ting overfor danske patienter, både de fysisk og de psykisk syge. Mere og mere virker det som om politikerne helst vil spare de syge ihjel. Læs selv aviserne om alle de rædsler der foregår i sygehusene. Både patienter og pårørende sjofles på alle mulige måder. Tusinder af ofre for sygdom, vold og ulykke er invalideret eller omkommet pga. de overgreb og svinestreger der foregår overfor nødstedte danskere. Og vil man klage, skal det være til et bureaukrati der bevæger sig i sneglefart. Men hvis en patient er i livsfare, hjælper det da ikke at udfylde et skema eller en e-mail, som man først får svar på uger og måneder senere.

 167. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSE N – TEGNER – 7. APRIL 2017 16:53

  Det er fredag eftermiddag.
  Så ingen læger kan vel hjælpe den lille sindsforvirrede og forstyrrede teddy bjørn får mandag.

  Et lille råd lille forstyrrede teddy bjørn.
  Lad være med at svine andre til.
  Og bagefter klynke over svaret.

 168. Af happybrexit heimlich

  -

  Terror attak i Stockholm, Løfven og Løkke er ude med snøftesangen og krokodilletårerne,-men-men-vi glemmer ikke at det var jer selv, som importerede terroristerne. Desuden, planlæggeren af mordet på 200 mennesker i Paris, sad hjemme i sin lejlighed i Stockholm og lagde planerne -glem ikke det. Tak til den svenske sosse-regering! FØJ!

 169. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSE N – TEGNER – 7. APRIL 2017 16:53

  Det er fredag eftermiddag.
  Så ingen læger kan vel hjælpe den lille sindsforvirrede og forstyrrede teddy bjørn får mandag.

  Et lille råd til den lille forstyrrede teddy bjørn.
  Lad være med at svine andre til.
  Og bagefter klynke over svaret.

 170. Af den hvide pimpernel

  -

  Der var også en artikel i pressen fornylig om at de offentlige hospitaler slet ikke er kundeorienterede, på den måde at patienterne behandles sløset, og de pårørende meget nedladende. Hvis et privat hospital opførte sig på samme måde, ville det hurtigt gå fallit. De offentlige hospitaler, især de psykiatriske, kan tillade sig at pisse de pårørende op og ned ad ryggen, uden at det får konsekvenser for lægerne. Det er de syge der betaler prisen for det fallitbo som det psykiatriske system er blevet.

 171. Af Hul igennem?

  -

  -Aflivningsyallah slog til i Stockholm ingen Pksnyd du gamla du fria engang var I stolte , stakkels jer jeg vil gerne hjælpe
  Yallah skal skride eller dø. Nødvendigt af sociale hensyn.Og dem der ikke føjer sig..
  Hæng dem i en eg. Viet til Odin.

 172. Af Hul igennem?

  -

  -Højreekstremt angreb gøgler DR PK., Hovedløse høns gokker helt galt . De lyver Stockholmangrebet på antiyallah- de har også pensionisten Hans Jørgen Bonnichsen med. Arh ha ha Alle terrorister er yallaher og også her.. arh ha Så tyndt! Aldrig betale medielyvepenge!! “24nazi får også penge fra Os.

 173. Af J. Hans en

  -

  AF KIM P OLSE N – 7. APRIL 2017 15:39

  Nå.
  Så er naziKim på banen med det sædvanlige løgn, stråmænd, manipulation, øgenavne og personangreb.
  Den lille ynkelige, klynkende patologiske løgnhals naziKim har ingen holdninger til debatindlægget.
  Kun personangreb.

 174. Af Hul igennem?

  -

  -Nå nu begynder billederne at komme , Svensk polis er dygtige, bare for få..
  og hvem er det de fanger? Yallah,yallah og yallah kan man se… Ali og Mohammed hedder de.

 175. Af happybrexit heimlich

  -

  Svensk socialdemokrati har importeret terrorister én masse fordi ingen normal svensk længere gider at stemme på dem og de regner med muslimernes stemmer. Alle mine svenske venner vil se Loefven bagved tremmer.

 176. Af Hul igennem?

  -

  -Er han egentligt allerede, ved det bare ikke selv.. Walking dead man

 177. Af Hul igennem?

  -

  -Altid en fornøjelse at følge Hr. Mikkel Anderssons kommentarspor =(o:)>*
  og tak for at være her; jeg forsøger i tak at holde tonen uden at opgive oevret.

  Det er rigtig grimt i Stockholm og det er også en kæmpefornærmelse mod Sverige som har gjort så meget for mennesker i tillid til gengæld. Vi må i fællesskab smide yallah ud fra Norden, de passer ikke ind.

 178. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Nej ! –Nu kan det være nok med, at behandle ghetto-araberne med fløjlshandsker ! –Det er politikernes skyld, at millioner af folk fra Mellem-østen NU gør livet usikkert for os-andre ! –Det er påfaldende “så lidt de arabere ” –Gør for, at beskytte danskerne –svenskerne –og les francais ! –Mon de politikere snart vågner op ! –Vi sætter vores lid til justitsminister “Pape” –Han er det eneste mandfolk, der tager danskernes bekymringer alvorligt ! –Hvornår sker det-her i Danmark ! Spørger vi os-selv !

 179. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Har J. Hansen alias ikke haft besøg af politiet endnu ? –Det kan ellers ikke vare længe !

 180. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Bortset fra Naser Khader, der forsvarer danskerne og demokratiet med “løveklør ” ! –Så har vi endnu aldrig hørt om andre muslimer, der gør det samme ! –De er feje –de er usle og de stjæler danskernes velfærd ! –Uden, at levere noget til gengæld !—–

 181. Af Hul igennem?

  -

  -Muhamedanerne ere joe 0-1400 åre bag ude.
  Og da de ikke vil med, må vi efterlade dem.

 182. Af J. Hans en

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OL SEN – TEGNER – 7. APRIL 2017 18:52

  teddy bjørnen burde underlægges de sociale myndigheder.
  Hun er til fare for sig selv, når hun vælter rundt intoxicated af medicin og sprut.
  Men så længe hun kun er til fare for sig selv.
  Så er de vel ligeglade nede i fascistreden i Spanien, hvor hun hutler slingrende og sløret rundt.

 183. Af M Jørgensen

  -

  Berlingske ønsker at sikre, at debatten på B føres i en ordentlig tone, som gør det inspirerende og udfordrende for alle at deltage.
  Men vi accepterer ikke indlæg, som er åbenlyst injurierende , racistiske, personligt nedgørende. Sådanne indlæg vil fremover blive slettet. ?????

 184. Af Hul igennem?

  -

  .Justice for all.
  Ka I lære det; tal ordentligt i retten. Retten er sat!

  Der er 4 døde ved et yallahattack.-
  Der skal betales blodgæld, det er gammel ret.
  Alle skal nyde deres ret!
  Blodgælden er 4 døde imamer eller 16.000 pund sølv som er gammel vedtagen pris.

 185. Af Hul igennem?

  -

  -Polisen har 2! Tæv alt ud af dem, dræb deres imam og alle deres venner! Tredobbelt blodgæld, alle skal dø, radbrækkes, kastes ud , parteres og stenes ..og så pisser vi på jer! Blod kommer over jer alle.
  Evigt forbandede 7 led frem og 7 led tilbage, intet skal der blive af jer og jeres slægt!

 186. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Citat: Ang. dyremishandlingen i Voldsmose ! citat: Man er slet-ikke i tvivl om, at det er indvandredrenge ! citat slut !

 187. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR M. Jørgensen (hvem du ellers er ) –Så er det lidt sent, at komme med de “pæne ord” –Vi er jo en del, der er blevet svinet til over længere tid af en Ghetto-muslim ! –Der sidder hele dagen –og sender “lokumsnak ” udover diverse normale bloggere ! Det er længe siden vi har betragtet Berlingske som “en sober avis” –I har fortjent, at lukke ! –Debatredaktøren ASH ! –ER for jer ikke 5 flade øre værd ! –OG “Mikkel ” Har formentlig travlt med andre ting ! –Vi er faktisk begyndt, at spekullere over, hvad Berlingske vil leve af i fremtiden ! –Det kan da ikke være “kunder” ! –De er forlængst jaget væk !

 188. Af Hul igennem?

  -

  -Med ondt skal ondt fordrives engang var vi krigere. Dannebrog er blodrødt for det blod vi har udgydt for vort land og Hvide Krist til hjælp i korset.

 189. Af Preben F Jensen

  -

  Teddy du minder mig om min mor.!
  Må jeg låne et par rene underbukser, dem jeg har på er fyldt?
  Jeg syntes du er en frækkert og burde være pinup med alle de mørke hår i røven!
  Lyserød cirkel med skæg! ummm sexiboy

 190. Af Teddy - Bjørn -Plys- -Tegner

  -

  Preben-” my homeboy”!!!!
  Jeg -sms’er -et billed med det nums!
  Love

 191. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Grufuld mishandling af kattekillinger i Vollsmose ” ! –Indvandredrenge –har begået de grufuldeste mishandlinger af kattekillinger ! –Peter Strårup DF –Skriver om det og viser på TV –De hæslige indvandredrenge `S ufattelige ondskab ! –De skal UD af Danmark –Og det er DF fast besluttet på, at få gennemført !–De hæslige muslimer –Skal hældes ud af Danmark ! –Det kan kun gå for langsomt !—Hvornår sker der egentlig noget ??

 192. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “grufuld mishandling af kattekillinger –begået af indvandre-drenge i Vollsmose ! –Peter Skaarup –Kommer senere i TV –Og fortæller om de hæslige indvandredrenge ! –De hører ikke til i Europa –OG slet-ikke i Danmark ! –DF ´s Peter Skaarup er fast indstillet på, at få dem smidt ud af Danmark incl. deres afskyelige familier, der stjæler danskernes velfærd ! -De skal ikke i “hyggefængsler” –De skal smides ud af Danmark ! -Hvor blev DF ´s fromme ønsker af –dengang de sagde AT Hele familien skulle smides ud af landet, hvis et medlem begik en forbrydelse ! ??

 193. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! Det kan ikke være svært, at se, hvilke texter der er ægte –og hvilke –, der er falske ! –Indvandre-ghetto-drenge –SKAL ud af vores land ! –Længere er den ikke !

 194. Af Happybrexit heimlich

  -

  Loefven taler nu til aften om sin beslutsomhed: Hvad f.nd,n er det for beslutsomhed manden mener?. Han har jo netop vist os sin overvældende ubeslutsomhed. Han og Løkk er jo verdens mest vægelsindede individer, det er jo en joke at de er statsministre.

 195. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  -og hvilke mennesker skal vi så ofre næste gang for at Merkel, Løfven og Løkke kan fortsætte med at smøre sig med godhedssalve. Hvorfor stiller sosserne ikke op med 10 frivillige, som terroristerne kan meje ned?

 196. Af Astrid Sorgenfri

  -

  Ulykken er endnu ikke stoppet.

  Enhver oplyst” må have forstået, at vi er på vej mod RAGNAROK.

  EU menneskesmugler organistionen FRONTEX fragter dagligt vilde han afrikanske analfabeter ind. . 99 % muslimer . det er den “perfekte” opskrift…
  Som det står skrevet i Dublin “traktaten” “ALLE national stater skal nedbrydes”
  I glemmer 1 ting.

  Danmarks friheds råd

 197. Af Happybrexit heimlich

  -

  Europa er de facto i krig, men Europas sindssyge regeringer værger sig mod at indse dette. Sverige og Danmark logrer for Gross-Deutschland og ofrer med krokodilletårer i øjnene sine forsvarsløse landsmænd: små børn, kvinder mænd. Løfven er ikke det mindste bedre end Assad -morder-.

 198. Af Hul igennem?

  -

  -øje for øje tand for tand-det kommer til at koste et bjerg af døde imamer.

 199. Af Henning Svendsen

  -

  Som kristne er vi jo forpligtet til at dele med andre-men tager vi hele denne flok der vælter ind fra Afrika så Er vores Samaritaner fuldstændig løbet over ende
  Og i selveste Berlingske kunne vi læse ;–Afrika er selvforsørgende om 15år så disse der kommer i deres sivbåde dem må vi føde på i 15 år hvorefter de skal hjem til deres egne himmelstrøg starte med at grave kartofler op –det har vi andre også gjort engang og det er vejen frem til en bedre tilværelse

 200. Af Johann Walizscki

  -

  Det må være på tide, at spørge folket om dets holding til muslimsk masseimport.
  Eliten og de politiske magthavere skal stå til ansvar for deres totale svigt imod deres eget folk.
  Udskriv valg og folkeafstemning, der én gang for alle kan sørge for en ansvarlig udvisning af de subversive islamiske mænd.
  Der findes ingen tvingende grunde til at give dem ophold og almisser, når de er besat af at bide de hænder, som fodrer dem.
  Hvis Eliten mener at der er for få danskere i Danmark, kan danske mænd sagtens besvangre de herboende muslimske kvinder med et garanteret bedre dansk resultat.

 201. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Merkel -Løkke – Loefven –band of EU-licensed slaughters.

 202. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Kære Venner: lov mig at I vil gøre alt hvad der står i jeres magt for at vi skal få en dansker venlig regering, som evner at få alle muslimer sendt tilbage til deres fædrelande og få vort fædreland Danmark ud af EU ved næste valg.

 203. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –JA ! –Hvis det ikke er tilladt AT: aflive indvandredrenge ! –Så kunne regeringen i det mindste sørge for, at “de ikke blev født ” —De grufulde mishandlinger af kattekillinger i Vollsmose af indvandre-unge-mænd ! –Skal straffes ! –Ikke med “hyggefængsler” ! –Men med udvisninger til Libanon ! –Det er det eneste de har respekt for !—Odenses borgmester må leve med politibeskyttelse ! –Fordi han bliver truet af “indvandre-ungemænd ” ! Hvad er det for skvattede myndigheder der er i Danmark ??? –Udvis dem allesammen ! –De islamiske kvinder, der sprøjter børn ud som skidt fra spædekalve ! –De skal indfanges og steriliseres incl. deres skæggede uvaskede mænd !—De skal ikke være i vores land ! –Vågn op myndigheder !

 204. Af P Christensen

  -

  “Det må være på tide at spørge folket” skriver en kommentator.
  Haha – Den var go’

  Generelt er europæerne undervejs ikke blevet spurgt om hverken EU eller indvandring.
  Det har en lille selvberigende magtelite styret suværent diktatorisk.
  Tvivlere og opponenter af projektet er på ubehjælpsom blevet tæppebombet
  med demagogisk retorik og er blevet kaldt for nationalister. racister, populister osv

  Sidstnævnte har mange desværre opfattet som saglig kritik og har bøjet af.

 205. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! -Hvis de indvandredrenge er fyldt 18 år ! Så er der intet til hindring for, at de bliver udvist til de lande som de stammer fra ! (også selvom de er født i Danmark ) –Send også hele resten af fam. ud af vores land ! For, at forhindre, at de føder endnu flere børn!

 206. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Johan Walitzscki ! –Jubiii ! –Det er sådan, at det skal være ! –Slut med “tavshed –og konflikt-skyhed ” –Vikingerne har fået nok ! –I værste fald stjæl deres drengebørn –og afliv dem !

 207. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  danske og svenske politikere, journalister og bureaukrater ofrede danske og svenske liv for at kunne frotere sig med EUs korrupte magtelite og sidde og bælle rødvin i Bruxelles.
  Kvindrt og børn blev i går massakrerede til ukendelighed i Stockholm – en ugerning begået af Sveriges anti-nationalistiske og anti-semitiske regering!

 208. Af jan ulrik friis

  -

  Hemlich generelt er vi helt enige, men bemærker i din tekst her ovenfor en smutter, MSM kører jo konstant samme retorik om Assad, at kan let blive en talemåde, at Assad er ond, og eksempelvis Løkke og Merkel og Løfven er gode, men sådant forholder det sig slet ikke, men ren MSM propaganda! :

  “Europa er de facto i krig, men Europas sindssyge regeringer værger sig mod at indse dette. Sverige og Danmark logrer for Gross-Deutschland og ofrer med krokodilletårer i øjnene sine forsvarsløse landsmænd: små børn, kvinder mænd. Løfven er ikke det mindste bedre end Assad -morder-.”

  Jeg mener det er en hån imod Assad, om sammenligner med et rent skvat som Løfven, for den hyldest skal Assad have at han forsvarer sit land “all in” imod radikal islam, imod islamistisk terrorisme, det gør Løfven ikke, Løfven ligefrem yngler den radikale islamistiske terror i Sverige, en kuvøse station, et islamistisk paradis af vold, på bekostning af sit eget svenske folk, denne pågående etniske udrensning af det svenske folk, det frygtelige vi så igår i Sverige, hvor svenskerne løb for deres liv, som var de feje hunde!

  Og hvorfor løb de ikke alle istedet efter islamisten, og overmandede terroristen?
  Svenskerne var mange nok, imod en eneste islamist!
  Hvorfor løb svenskerne, og hvilken fejhed!?!

  Det svenske, det danske folk skal optrænes til ikke længere at udvise fejhed!

  Hvornår blev vi feje?

  Nu Norden under angreb fra det radikale islam, ville vi ønske vi også havde haft en Assad, en Victor Orban, der ikke stikker halen imellem benene, men forsvarer sit land, det er hans ret, det er hans pligt, hverken Løkke eller Løfven vil nogensinde forsvarer hverken Danmark eller Sverige eller det nordiske folk, imod en islamistiske trudsel, vi har end ikke en grænsebevogtning, ISIS kan komme og gå som de vil, derfor sker der nu en etniske udrensning vores nordiske folk, derfor er vi dødsdømte!

  Heimlich du retter da også selv ind, vel talt:

  “Merkel -Løkke – Loefven –band of EU-licensed slaughters.”

  Ingen af disse er i samme liga som Præsident Assad, han forsvarer sit land med alle tilrådeværende midler, Merkel -Løkke – Loefven disse 3 er alle landsforæddere nu i undergangen, findes der noget mere usselt en disse 3? Vanskeligt at forestille sig!

  Også blevet for farligt at være yallah i Norden, hjemmelavede bomber går af imellem hænderne på dem, eller deres attentatbiler drøner ind i en mur!

 209. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –SLET ASH ! –Fra lønningslisten på Berlingske ! –HUN duér ikke –Som man skrev om konen i muddergrøften ! –Når islamiske sabotører i så lang tid har kunnet slippe afsted med, at svine folk til med deres primitive “lokumssprog ” –Så er det på tide AT: Debat-redaktøren bliver FYRET –FYRET –FYRET ! –Var det til, at forstå ?

 210. Af Teddy - Bjørn Plys- -Tegner

  -

  Min- Mor var en kvinde med skæg- og Far kunne til tider være misundelig og “slå Mor”
  Mor havde fortjent det – man får ikke et skæg der overgår fars!
  En flaske mere inden kl.14 – vil være ” perfekt”!

 211. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  FALSK – falsk – falsk ! –Afliv samtlige islamiske drengebørn ! –Det er faktisk tilladt !

 212. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  FALSK ! –For satan ! –Afliv samtlige islamiske drengebørn ! –Pernille Vermund har ret ! –De islamister er “socialdemokraternes skyld ” —

 213. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Vi væmmes ved Berlingske blogs ! –Der åbenbart bliver styret af islamister, der sidder og skriver “lokums-sprog” !–Og vi væmmes også ved Politikernes sædvanlige fraser ! –OM, at vi skal leve ligesom vi plejer ! –OG vi væmmes ved den kolosale islamiske indvandring –OG vi væmmes ved de evigt gravide tilhyllede islamiske kvinder ! –OG vi væmmes ved alle de langskæggede uvaskede islamiske mænd, der avler løs ! –AFLIV, hvert eneste islamisk drengebarn ! –Eller send hele familien tilbage til Melem-østen ! De er ikke vores ansvar !—Vi VÆMMES – væmmes –væmmes !

 214. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Loefven dræber sin egen befolkning. Det var også sosse-understøttede islamister fra Stockholm, som planlagde og gennemførte massakrene i Paris, som kostede 200 unge mennesker livet. Sverige har for øjeblikket 500 IS krigere i Irak og Syrien, de skærer halsen over på folk og det der er værre. Når de kommer tilbage til Sverige hyldes de som helte! Danmark har også IS krigere udsendt. Vi burde alle tage os sammen og vælte Løkke-Loefven regeringerne! Desværre er vi nogle fege kujoner,

 215. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Olsen
  Hvad kalder man folk der tiltaler sig selv i 3 person?
  ” vi væmmes også ved ” o.s.v.

 216. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Spørg en skolelærer M/K ! Vi væmmes, hver morgen, når Berlingske dumper ind ad brevsprækken !

 217. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Spørg en skolelærer m/k ! –Hvis du ikke selv er det ! –VI væmmes, hver morgen, når Berlingske dumper ind af brevsprækken !

 218. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  OK ! –Jeg væmmes ved den kæmpehob af sort-indhyllede evigt-gravide islamiske stupide kvinder ! –Og jeg væmmes ved den kæmpehob af langskæggede uvaskede islamiske mænd! Som især Socialdemokraterne har invitéret ind i vores Europæiske lande ! –Jeg væmmes ! Især, når jeg ikke kan slippe udenom “en hel islamisk familie ” –Der spærrer hele fortovet –Så jeg ikke kan komme forbi ! –OG, jeg er ved, at brække mig over Politikerne !

 219. Af Niels Larsen

  -

  Vi lever i en tid, hvor konspirationsteorierne ikke udgår fra mindre mentalt bemidlede mennesker, men fra almindeligt (eller måske oven i købet højt) begavede politikere, journalister og andre meningsdannere samt svagere begavede imamer.

  Det er konspirationsteorierne omkring islam, jeg taler om.

  De konspirationsteorier, som gang på gang udslynges om at “islam er fredens religion”.

  De konspirationsteorier, som gang på gang rundkastes om, at “vi skal bare forstærke integrationsindsatsen”.

  Og de konspirationsteorier, som gang på gang udslynges om, at “det er kun en forsvindende lille del af muslimerne, som begår terror”.

  Nej! Islam er IKKE fredens religion; islam er krigens og hadets evangelium.

  Nej! Det nytter ikke at forstærke integrationsindsatsen. For man kan ikke integrere mennesker, som ikke VIL integreres – og det vil store dele af muslimerne ikke.

  Nej! Det er godt nok kun en forsvindende lille del at muslimerne, som begår terror. Men det er det store flertal, som går ind for shariaen – og shariaen KRÆVER terror, død og lemlæstelse over ikke-muslimerne.

  Alle, som benægter ovenstående har ikke forstået indholdet af koranmakværket!

 220. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Olsen
  Du minder og lyder i den grad som Borgsmidt på Hr. Ellemanns blog..
  Samme type menneske og livsanskuelse vil jeg mene, men man kan jo tage fejl…

 221. Af P Christensen

  -

  Nu har Pernille Vermund fra Nye Borgerlige fået ørerne i maskinen, for at have sagt at hun er træt af politikere, der kommer med sympati-erklæringer.
  Men hun har ret.

  Vi har ikke valgt politikere til at vande høns.
  Vi har valgt dem for at styre og handle.
  Og hidtil har alt for mange styret og handlet forkert.

  De har givet os selvskabte problemer, som tårer intet ændrer på..

 222. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Du har så evigt ret ! –Vi stemmer også på Pernille Vermund Nye borgerige ! Nå valget forhåbentlig meget snart bliver udskrevet ! —En skam er det AT: HjerneMadsen blev så skræmt over alle tilkendegivelserne til “konservative” ! –At han trak sig ! -Danskerne der ikke er forvente med begavede politikere ! –Blev ovenud begejstrede ! –Endelig en begavet person i Folketinget ! –Så det var synd, at hjerneMadsen blev så forskrækket !—Hvis der ikke er flere udsigter til begavede folk i Foketinget ! –Ja, så er der ingen grund til, at gå hen og stemme !

 223. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Krokodilletårer små venner, krokodilletårer- i morgen sidder Löfven i skødet hos Merkel og kysser hendes røv -eller hvad hun nu kunne tænke sig – Löfven er en morderisk, selvoptaget, grådig gris, som importerer terrosister så snart Merkel giver tegn med lillefingeren. Jeg får kvalme.

 224. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Krokodilletårer små venner, krokodilletårer- i morgen sidder Löfven i skødet hos Merkel og kysser hendes røv -eller hvad hun nu kunne tænke sig – Löfven er en morderisk, selvoptaget, grådig gris, som importerer terrorister så snart Merkel giver tegn med lillefingeren. Jeg får kvalme.

 225. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ja ! –B. Mortensen –du tager fejl ! –Jeg holder mig til “Mikkel ´s” —Der er ingen grund til, at spille sin gratis arbejds-kraft på bloggere, der intet har, at sige ! –Som f.eks ASH !

 226. Af Johannes Møller

  -

  ..det meste interessante bliver ikke at se, hvor debatten står næste år. Nej det mest interessante bliver at se, om socialdemokratiet, som jo nok får regeringsmagten næste år, rent faktisk tør sætte handling bag ordene. Skam få mig, om jer gør dem uret – men sporene skræmmer…!

 227. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  P.s. Jeg har aldrig brudt mig om “Ellemann” –Hans første kone “Birgit Meister ” –Mødte op på Politiken med blå øjne og brækkede arme ! –Han gav hende “tæv” –Så det skvat ! er jeg helst fri for ved synet af !

 228. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR : Ja sporene skræmmer virkelig ! –AT : Se Mette Frederiksen i går aftes, med grædemine på ! Sige, at vi bare skal leve ligesom vi plejer ! –Når endnu et rædselsfuldt terror anslag har fundet sted ! –Med dræbte og mange sårede (de glemte at sige, at der også var en dræbt hund ! Det mente de ikke var værd, at nævne ! MEN, det gør vi ) !–Husk nu lige AT: Hele denne afskyelige islamiske masseindvandring ! Skyldes socialdemokraterne ! med deres røde følgere !

 229. Af Kim P Olsen

  -

  Vi mangler stadig oraklet og redepisseren Jens Hassans forklaring på, at terroren nu har ramt hans mønsternation Sverige. Han har jo ventet utålmodigt på at den rammer Danmark, som ifølge ham er skyldig i mord på millioner af kvinder og børn og en flygtningebølge fra Nordafrika.

  Terroren har blandt andet ramt Sverige og Tyskland, som Hassan ellers med fugtige øjne roser for disse landes islam-sympatier. Hvorfor rammer terroren så disse lande?

  Kan det mon have noget med ideologien islam at gøre?

  Kom nu Hassan!

 230. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! Ja ! –Vi spidser ørene ! Kan vi endelig få “den islamist ! ned med nakken ?

 231. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Mette F er en teknisk analfabet. Kæften går på hende som et selvspillende klaver, men der er ingen tankevirksomhed eller empati tilsluttet. Måske sosserne skulle bruge nogle af alle deres millioner til at købe hende et par hjerneceller for. Uffe Elleman Jensen er en gammel gris, som har 2 børn ansat ved Venstre/Danmark/EU og han skriver gerne side op og side ned med løgne -det har han nu altid gjort -for at disse 2 døgenigte skal beholde deres stillinger.
  Så alt som alt det ser sort ud for Danmark. Merkel er kommet på den geniale idé at når tyskerne ikke må slå andre landes befolkninger ihjel mere, så kan hun få disse landes tåbelige regeringer til at importere muslimer, som kan tage sig af likvideringen -så kan herrefolket komme på top igen.

 232. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Jubiii ! Kim P. Olsen ! –Vi sidder i Frankrig –Og, har måttet finde os i, at blive “svinet til af J. Hansen alias Hassan” ! –Uden, at kunne gøre noget !

 233. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Happybrexit ! –Jeg er heldigvis også medlem af : Folkebevægelsen mod EU !–Og vi bliver flere og flere !

 234. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Apropos: vi skal bare leve som vi plejer -helt OK for mig. Så fra og med i morgen behøver jeg altså ikke stå i kø i 1 time, tage min jakke, sko, bælte og sokker af, ej heller tage min PC op af tasken og lægge hele alting i små firkantede bakker, sætte disse på båndet, gå gennem røntgenportalen og så tage alting på igen, åbne tasken og presse computeren ned igen, samle bakkerne sammen og løbe hen til gaten, når jeg skal med flyet til Amsterdam. Jeg behøver heller ikke betale 60% af min indkomst i skat til burkaklædte, muslimske koner, som ikke kan røre en finger.. Tak for det!

 235. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Apropos: vi skal bare leve som vi plejer -helt OK for mig. Så fra og med i morgen behøver jeg altså ikke stå i kø i 1 time, tage min jakke, sko, bælte og sokker af, ej heller tage min PC op af tasken og lægge alting i små firkantede bakker, sætte disse på båndet, gå gennem røntgenportalen og så tage alting på igen, åbne tasken og presse computeren ned igen, samle bakkerne sammen og løbe hen til gaten, når jeg skal med flyet til Amsterdam. Jeg behøver heller ikke betale 60% af min indkomst i skat til burkaklædte, muslimske koner, som ikke kan røre en finger.. Tak for det!

 236. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR Vi holder sammen ! Os, der skal stå så tidligt op –Fordi vi skal være i lufthavnens check-inn—2 og en halv time før afgang ! –Vi bliver hjemme i Alperne –og nyder livet –resten af livet !–60% i skat hele livet ! –For, at forsørge 1 million islamiske masseavlende kvinder !–Vi har fået nok !

 237. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  J. Hansen alias ! –Og hans svinestreger ! Får vi stoppet ! –AT: Stjæle andres identitet er heldigvis strafbart ! –Det værste ER AT: Vi er ikke helt sikre på, at de allesammen er ghetto-islamister ! –De er jo blevet kræset om af socialpædagogerne ! –” Værsgo verden ligger åben for jer ! –I behøver ikke være taknemmelige ! –Borgerne betaler, hvad-som-helst (det skal de jo ifølge love og forordninger ) –“Svin bare borgerne til siger de hellige socialpædagoger” ! –De er åbenbart ikke klar over AT: J. Hansen & Co. får tæsk ! I samme øjeblik deres barnepiger ikke står ved deres side ! –OG det gør de ikke ret meget længere ! –De røde pjaltebrigaders vagtparade –med sociallisternes proletarer ! –ER slut i samme øjeblik ! –Valget bliver udskrevet !—De storavlende muslimer med statens 600.000 kroners check ´, hver måned vil også være “en saga blot” –REJS hellere inden I bliver tævet ud af Danmark ! –OG så kommer turen til X-borgmester Nicolai Wammens –generøse førtids-pensionister, der nyder den luxus-tilværelse som 600.000 danske kroner bliver smidt på deres konti i Mellem-østen !–hvert år plus det løse –som extra-forhøjede børnepenge m.m. ! Der skal ryddes udi de famøse og skammelige millioner som danskerne skal betale for de millioner af islamister som social-demokratiets borgmestre o.m.a tilflyder muslimerne ! –Det er SLUT ! –Socialdemokraterne incl. de radikale får “rumpen på komedie meget snart ! “

 238. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  18.milliarder kroner bliver der smurt udover –diverse muslimer i DK –Dertil kommer et tilsvarende beløb, der bliver sendt til Mellem-østen til “Wammens førtidspensionister ” ! –Vi korser os ! –Så, Mette Frederiksen ! –Du bliver aldrig statsminister i Danmark ! –GUD forbyde det !

 239. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Jeg har rigtigt mange venner og bekendte i Sverige. Det billede regeringen forsøger at vise udadtil er fuldstændigt falskt. Hele det sidste år har mine venner -som er helt almindelige arbejdere og akademikere- hver gang jeg har mødt dem- fortalt mig at der er 600.000 legale og sandsynligvis ligeså mange illegale våben i Sverige. Døtrene i de familier jeg kender har taget jagtprøvenSvensjkerne ruster sig det kan der ikke være 2 meninger om.

 240. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Læs venligst i den korte avis AT: Det er indvandrebørn imellem 6 – og 12 år, der mishander dyr på det forfærdeligste –og især katte og killinger !–i Vollsmose !–Nu kan det værere nok ! –Hvis man ikke må skyde de islamiske børn ! –Må vi vel gøre noget andet ! –Men, hvad ??

 241. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Vollsmose i Odense ” ! –ER et helvede på jorden for arme dyr ! Katte og killinger –incl. hunde ! –Hvordan kan det tillades i Danmark ?? –Hvad er meningen ! –Samtlige muslimer SKAL smides ud af landet, hvadenten de er født i DK –eller ej !–Så må man lave loven om ! Det skal kunne lade sig gøre ! –Hvad er det for slapsvanse –der er kommunalpolitikere i Odense ! ? –Lovene SKAL laves om ! –Når man ikke må aflive muslimernes afskyelige afkom ! –Hvad må man så ????

 242. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Ja, spørgsmålet er virkelig om de mennesker, som har evnerne til at redde Danmark, og Sverige også ser det som deres opgave at gøre det. At blive kaldt fascist, nationalist, racist og det der er værre -att blive spyttet på af de røde lejesoldater -det føles ikke attraktivt når man ligeså vel kan flytte til Schweiz, Norge , USA og for den del også Finland. Jeg tror at de der skal redde landet befinder sig i DFs vælgerskare, mange af disse har ingen mulighed for at flytte udenlands ligeså er det med landmændene, Men så kræves det at de forstår at det ikke er nok at sætte et kryds på en stemmesedel en gang imellem -hvis Danmark skal reddes kræves der handling nu.
  Svenskerne nonchalerede deres eget land og deres landsmænd -og se hvordan det gik

 243. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Lige nu nedlægger Loefven blomster og kommer med sine udvandede, sørgelige floskler. Manden har jo selv været med til at myrde de stakkels ofre gennem sin sindssyge politik -han ejer ikke skam i livet -han burde sige undskyld -men gør han det ? nej! man vill bara spy som svenskerne siger.

 244. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSE N – 8. APRIL 2017 14:59

  naziKim fortsætter med løgn, stråmænd og åbenbaring af sine mindreværdskomplekser.
  nazisten Kim 0 har ikke rigtig nogle meninger udover sin hadefuldhed og mindreværdskomplekser.
  Som han åbenbart mener at det er vigtigt at gentage i alle blogs.

 245. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 8. APRIL 2017 15:22
  “Jubiii ! Kim P. Ols en ! –Vi sidder i Frankrig”

  Sidder nazisterne teddy bjørn og kim0 i Frankrig?
  Løgn som sædvanligt.
  De to sidder i deres fascist rede i et hul i Spanien.
  Er de to olsen nazister i familie?
  Nå.
  teddy bjørnen er vel væltet omkuld på bænken.
  Efter et par flasker billig rødvin.
  Vælter naziKim mon omkuld på den samme bænk?

 246. Af J. Hans en

  -

  Ikke overraskende at de to nazister olsen ikke kan stå alene.
  Men må støtte sig til hinanden.
  Berusede eller mindre berusede.
  Sådan er den slags.
  Det var nok kim0 som samlede teddy bjørnen op på et værtshus i Rumænien og slæbte hende, han, den til fascist reden i Spanien.

 247. Af J. Hans en

  -

  Ikke overraskende at de to nazister olse n ikke kan stå alene.
  Men må støtte sig til hinanden.
  Berusede eller mindre berusede.
  Sådan er den slags.
  Det var nok kim0 som samlede teddy bjørnen op på et værtshus i Rumænien og slæbte hende, han, den til fascist reden i Spanien.

 248. Af Kim P Olsen

  -

  Tak Hassan

  Dit svar på mit simple spørgsmål levede helt op til mine forventninger og afspejler fint dit intellektuelle niveau.

 249. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSE N – 8. APRIL 2017 20:26

  naziKim og hans ligesindede olsen får de svar som deres lave syge intellektuelle niveau lægger op til.
  Kom tilbage når og hvis I bliver ædru.
  Ingen gider at besvare jeres fordrukne løgnehistorier og personangreb.

 250. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Vi har sporet dig til “Sindsygeanstalten ” I Nordsjælland ! –Dér får du også TÆSK !– –TÆSK – TÆSK !

 251. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Mikkel Andersson ! Siden du ikke kan finde ud af, at slukke for sindsygepatienten, der sidder dagen lang lænket til sengen med læderremme ! –Så får du selv fornøjelsen af at give ham “den sidste sprøjte ! “

 252. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLS EN – TEGNER – 8. APRIL 2017 20:44

  teddy bjørnen har kun sporet sin naziven kim 0 til det lokale værtshus.
  Hun bærer præg af de mange gange hun har slået hovedet, når hun vælter ned af bænken i sine branderter.

 253. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –OG vi har sporet dig til sindsygeanstalten i Nordsjælland ! –Der har du siddet lænket til sengen i de sidste 5 år ! –Du kommer aldrig ud !!!!!

 254. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR I lighed med alle andre forhadte islamister Hassan alias J Hansen ! –Så har du et problem med årgangsvine ! det må muslimer jo ikke drikke ! –Men det må vi danskere !–Efter den sidste islamiske terror-handling i Sverige ! –SÅ skal du og dine med-islamister ikke regne med nåde fra vores side !

 255. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSE N – TEGNER – 8. APRIL 2017 21:09

  Alle ved vist, at nazisten teddy bjørn er forsumpet.
  Det fremgår tydeligt af hendes drukne kaudervælsk.
  Og hun har aldrig været dansker.
  Hun kan jo ikke udtrykke sig på dansk.

 256. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Hassan alias J. Hansen ! –Din familie i Vollsmose ! –Må hellere holde deres masseproducérede ækle afkom ! Inden døre ! –Vikingerne finder sig ikke i “dyremishandling ” ! –De hæslige islam-tilhængere og dyrt betalte af danskerne ! –må hellere fise tilbage til Islamistan ! –Inden danskerne rotter sig sammen –og smider jer-alle ad-Islamistan til !—-Med en bombe i rumperne !

 257. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Vi sender jer ad helvede til Hassa, alias J. Hansen ! –Med samt et “kanon-skrald ” Under din mor ´s islamiske skørter ! –Så der stoppes endeligt for børnefødsler i fremtiden !

 258. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS O LSEN – TEGNER – 8. APRIL 2017 21:17

  Så længe nazisten teddy bjørn forbliver i Spanien.
  Og vælter drukkent rundt der, så fred være med hende.
  Et fire årigt dansk barn udtrykker sig mere forståeligt end hende.
  I Danmark kan dubiøse typer som teddy bjørnen fint undværes.
  Bænken kalder teddy bjørn.
  Dit kaudervælsk bliver mere og mere sygt og uforståeligt.

 259. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  J. Hassan ! –Dit ynkelige islamiske røvhul ! –Fis tilbage til Islamistan –med eller uden lænker !

 260. Af J. Hanse n

  -

  AF TEDDY-BJØRN-PLYS OLSE N – TEGNER – 8. APRIL 2017 21:27

  Nå.
  Så kom rendestenssproget frem fra teddy bjørnen.
  Ja.
  Det går det jo altid fra hadefulde personer med store mindreværdskomplekser som teddy bjørnen.
  Først overfalder de ordentlige mennesker verbalt.
  Så klynker de.
  Søg hjælp teddy bjørn.
  Du er en syg person.

 261. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - Tegner

  -

  En passent!! Jeg Væmmes!- over alle de islamiske ”unge diagnosér”! – der siddér på alle de ”dyre anstalter! – og” svinér alle os Danskere til!! – betalt af alle os ægte- vikinger!!! Med ”derés” lukums-sprog!
  Når vi! Skriver vi mener vi Ulla Terkelsen, – Jørgen Leth, – Asger Aamund,- Lars Sejr Christensen, og Pernille Vermund! –som ikke” tilhørér! pjalte-proletarerne! og aldrig levet af andre ”folks penge!-men har altid lavet derés egne”!!- og så har de ”aldrig giftet” dem nedad!! Og de har ”aldrig været enlige mødrer- gift med en jyde i 21 ÅR!!!- Som er værré end døden! Vi ”kalder” dem den ”lille fanden!!! Og vi ”er avlet i 1938 i en by i det Nordøstlige France!!! Og vores far var en berømt Français som ” var satirétegner og” udénrigskorrespondent! på Politikken!!!!Hans nom français! var så svært at udtale,at alle kaldte ham Olsen!!!-Og så skal ”sådanné- nogle unge sociallistiske islamistiske noksagte!! ikke komme her- og génere ægte-vikingér som os!!!Vi finder os ikke i det!!! Og i kan ikke” engang skrivé dansk- ”for I er for dummé til at gå i skole!!!-Så er dét sagt!!!-Vi væmmes ved jer!!!!Tag hjem-hvor I ” kommer fra!!!Så er dét sagt-noget så dybt og indérligt!!!!Nu tager vi alle vores pakkenilliker og Alfie – Sct Bernhard og alle de Hvide Berberhunde og drager til Alpemassivet nede i Les Pyrénées-hvor hyrderne giver alle fårene, og lammene pikhalsbånd på!- Så ulvene ikke bider dem i nakken!!! ”Salut herfra!!! Et bon week-end!!

 262. Af Teddy - Bjørn -Plys- -Tegner

  -

  Jeg gurgler endetarm -noget så dybt og indérligt!!!
  Når vi! Som er værré end døden! Hans nom français! Vores far var en berømt Français som ” var for dum til at gå i skole!!!-Så er dét sagt!!!-Vi væmmes ved jer!!!!
  Vi skal skide nu, så puha med jer!!!

 263. Af otto barreth

  -

  Det er komplet uforstaaligt, at en avis som Berlingske tillader saadan en omgang gylle af had og kommentarer.

  Selv Politiken ville ikke tillade dette.

 264. Af chr hansen

  -

  Svenskerne er blevet svigtet fuldstændig af “eliten”, der har vist sig at være landets værste udskud og bundfald. En samling løgnere, kommunister og korrupte forrædere. Men svenskerne har også svigtet sig selv. I mange år har man fundet sig i rød statsopdragelse af børnene. I mange år har man tilladt at feministerne og pladderhumanisterne fremturede. Nu er det svenske samfund og de svenske mænd blevet indsyltet i feminisering, og mændene er blevet så hjernevaskede, ensrettede, svage og sølle, at de roligt finder sig i at forbryderiske politikere med kællinger fra helvede i spidsen, forærer deres land, byer, kvinder, kultur, fred og sikkerhed væk til hærskarer af agressive og voldelige migranter fra Afrika og Arabien. Sverige er ved at begå kollektivt selvmord, Det kvindestyrede Sverige er nu en galeanstalt og det svenske folk har ingen fremtid, men er på vej ned i en bundløs afgrund.

 265. Af Astrid Sorgenfri

  -

  1400 år , og INTET ! har vi lært.
  Er der forskel på islam (shia sunni ofc) , det er de fuckxxg samme muslimer i hele EU som for 1000 år siden.
  De er STADIG i krig , og deres største ønske er snart gået i opfyldelse.
  TOTAL islam i Europa. For helvede de skjuler det ikke engang.
  Der er MASSIV matriale online, og EU og vores RADIKALE TOTAL uduelige politikkere.
  EU er i sandhed vores fjende, ikke folke valgte sider og regere,
  Hvornår tro DU , folket opretter milits grupper ….
  VI LEVER I EN KULESKØR tid ,hvor folkevalgte ikke har (og 80% af befolkningen) ikke har viden om hvad der er op og ned , hvem er fjenden, hvad er godt og skidt.
  Se bare DDR tv`s udsenddelser, hold da KÆFT.
  MEN nu kommer VI m og oplyser den Danske.
  TROR de” virkelig ikke der vil komme en reaktion fra folket, (dem som har lidt hjerne og kan opsøge viden selv) mod RAGNAROK ?!
  Død og ødelæggelse venter.
  https://www.youtube.com/watch?v=G54TKESUoLU

 266. Af Astrid Sorgenfri

  -

  Og EU gør ALT sammen med V at afvæbne befolkningen .
  en befolknings udskiftning
  IDIOTER – “bande pakken”
  https://www.nordisk-forum.dk/viewtopic.php?f=53&t=68275&p=760378&hilit=bande#p760378

  ren LØGN –

 267. Af Astrid Sorgenfri

  -

  Og EU gør ALT de kan sammen med V at afvæbne befolkningen .
  en befolknings udskiftning
  – “bande pakken”
  https://www.nordisk-forum.dk/viewtopic.php?f=53&t=68275&p=760378&hilit=bande#p760378

  ren LØGN – Der er ikke stjålet så mange våben fra pistol skytter

  De vil afvæbne, befolkningen

 268. Af Astrid Sorgenfri

  -

  Spørg ENVER Dansker hvilke “præsidenter” er der i EU ( som egentlig bestemmer 95% i Danmark selvom loven siger andet)
  INGEN ! kan svare.
  FOLKEOPLYSNING DDR TV ! min bare RØV.
  En marxistisk højborg af kriminelle rygklappende “ansætter vores” hash rygende samfunds nassere.
  Og snart er den tid forbi, så vælg FULD NEO KAPATALISME eller DANMARK.
  I har ikke tid.
  UDSENDELSER AF MUSLIMER !!!
  Der er ingen vej uden om enten eller. Ingen symbol politik som nu.
  U
  D
  S
  E
  N
  D
  E
  L
  S
  E
  R

 269. Af Astrid Sorgenfri

  -

  eller hjem sendelser . der er INGEN flygtninge i Danmark . INGEN
  STOP det – integrations ” CRAP .- det er det samme I ALLE Europæiske lande.
  ALLE satstikker, overalt går den forkerte vej år efter år efter år.

  ISLAM – den kurs der er langt p.t. med ikke at kunne kritisere islam er en kurt der vil føre til hvad ALLE ikke vil.
  Islam skal og fortjener at blive kritiseret sønder og sammen. Som Kristendommen blev i specielt 1970èrne , og der er og bliver og kan ikke ske en reformation af islam .
  Så vælg selv – død eller død

 270. Af Astrid Sorgenfri

  -

  I Kbh. maxister Hipper er HELT af maseret, der er en flodbølge ikke kun af vilde han negere som i aldrende 68 ér pædofile stats ansatte hygger jer med ” BIG black NIGGER DICK
  Stats PÆDOFILI – I JOURNALISTER gør så godt arbejde ….
  KBH: MEDIA mafia jeres tid på UNDERSTØTTELSE af den specielt den JYSKE er snart forbi
  af FÆDRELANDS KÆRLIGHED , som er MINUS MUSLIM KÆRLIGHED

  https://www.youtube.com/watch?v=cfkLsGixS3g

 271. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR : –Ynkelige islamiske røvhuller !

 272. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  YNKELIGE ISLAMISKE RØVHULLER !

 273. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ynkelige ISLAMISKE RØVHULLER ! –Gemmer sig bag den sorte burka ! –Et godt kanonskrald –send lige direkte OP ! –Forhindre flere islamiske børnefødsler !

 274. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ET kanonskrald sendt direkte opunder de sorte burkaér ! –Forhindre ismisist-inderne i, at føde flere børn ! –OG til de langskæggede islamiske uvaskede røvhuller ! –Pak kufferterne og rejs ned til Mellemøsten ! –Og til den flinke X-skoleleder fra Vollsmose ! –Din opskrift ! Er for lidt –for længe om, at virke –og u-tilstrækkelig !

 275. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Den altfor flinke X-skoleleders appel til ” Børn og unge i Volls-mose ” –Gavner for lidt –er forlænge om, at virke –Og har pædagog-gikken i højsædet ! –Det virker ikke på småt-begavede indavlede islamiske børn og unge ! –Der skal i være et fnug af “skolelærer-pædagogik ” Nogensinde mere ! Vikingerne har fået nok ! –Pædagog – urealisme –virker ikke på “de hårdkogte sataner ” –De skal fjernes fra vores land ! –Indføres nye love –udskiftning af de slatne –pædagog-politikere ! –Og luften skal renses ! –Så alle vi andre igen kan trække vejret ! –Og sidst, men ikke mindst ” Aflys pædagogik –een gang for alle ! –Det virker ikke–Diverse pædagog-seminarier –LUK dem øjeblikkelig !

 276. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “slatten-pædagogerne ” Skal udskiftes ! –Vollsmose-forældrene skal have stoppet samtlige overførsels-bistand –til forældrenes fodbespisning ! —Udstil samtlige forældre og børn i Vollsmose islamist-kredsene ! –DET virker ! –Og RYD op i Slattenheds-skole-politiken —det virker også ! –Forbyd PÆDAGOGIK i fremtidens Danmark ! –De islamiske røvhuller griner af det hele !!!!

 277. Af jan ulrik friis

  -

  Folkehjemmet Sverige er nu istedet blevet en ligkiste, et folkemord, en Løfven dukker op på national tv, havde hørt på politiradio om døde svenskere, hans tanker var hos de pårørende fortalte han, må vi være fri!!!

  Hvilken hån imod de døde, hån imod de pårørende!

  Denne Løfven selv skyldig i dette massemord der nu fejer over Sverige, ligene på hans egen regning i uselt mammon, Løfven havde end ikke nogen ide om hvor mange døde, end ikke sat sig ind i hvem disse døde er, end ikke kontaktet de pårørende, men uden tvivel er Løfvens tanker som han selv siger det langt langt borte, et sted i dødsriget, han er ihvertilfælde ikke nærværende hos sit svenske folk, men udviser rent hykleri, Løfven & Løkke har haft alle chancer at forhindre et folkemord i Danmark i Sverige, jeg tåler ikke at se mere vi står sammen, vi er solidariske i middelalderlige tilstande, med alverdens knivstikkere, islamistiske banditter, i vold og død, eller hvad andet ævl der nu kommer op, for gu’ står vi da ikke sammen med radikal islam,radikale ala venstre, kriminelle eller i organiseret massemord denne EU-George Soros etniske udrensninger af vort nordiske folk, dødsdommen vores allerkæreste det nordiske folk, i våbenindustriens i “humanismens i venligboernes navn”!

  Vi så det selv, vi så alle hvor svenskerne i timen i fejhed løb for alle vinde, ingen stod sammen om noget som helt, ingen kom nogen til hjælp, men over lig løb svenskerne for at redde sig selv, det ved vi nu at i timen når det virkeligt gælder, i timen ingen kommer os til hjælp,løb om du kan, den skyldige Løfven at hans tanker med de pårørende, må vi være fri, han vidste end ikke hvor mange døde, eller hvem de døde og pårørende er, hvem ønsker endda kontakt fra en sådan underlødig person som Løfven, som banker Døden på din dør, “Åben op, luk mig ind, åben op det er mig, det er Løkke!”

  “Gå bort!”

  Hvem vil være medskyldig i folkemord og landsforædderi?
  Med sådanne “venner” som Merkel – Løkke – Løfven har vi ikke brug for fjender!

  “Gå bort!”

 278. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Appropos ! –Indsaml samtlige islamiske børn/unge i Vollsmose !–Og udsæt dem for samme behandling –som de gav “de stakkels kattekillinger ” ! –Det virker ! –Samtidig kan man passende fratage forældrene –hver een krone, der bliver sat ind på deres konti af den génerøse kommune ! Det virker ! –OG sidst, men ikke mindst “kastrér/sterilisér ” Samtlige islamiske folk i Vollsmose ! –Det virker også ! –Giv dem mulighed for AT: Forlade Danmark –OG aldrig vende tilbage igen ! –Det virker allerbedst !!!!!

 279. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Otto Barrett ! Svar ! –Det er fordi Berlingske er på “røven” ! –Økonomisk ! –De vil helst have, at alle de faste abonnenter –Stopper med, at betale for deres elendige avis ! –“Med nyheder –som alle har set i forvejen i andre médiér !

 280. Af Lars Petersen

  -

  @ MIKKEL ANDERSSON.

  Efter at have hørt store dele af det tvangs-betalte radio 24/7 program du henviser til, må jeg
  desværre erkende, at jeg havde ret i min forudsigelse, idet man på intet tidspunkt forholdte
  sig til basis problemet omkring de allrede utallige indtrængte, og disses fertilitets-hastighed.

  JERES LORTE SYSTEM, ER SOM SKRÆDDERSYET TIL HYPER-FERTILITETEN:
  Infact, kunne jeg forstå, at Mikael Jalving, (i et tidl. program), nærmest skulle have bekræftet,
  at “ALLE” de som er kommet ind, kan blive, imod man indføre et absolut indvandre-stop fra
  de muslimske lande; hvilket netop udgør problemet, da de indtrængtes fertilitets-hastighed,
  i kombination med den Danske system-syge, er som skræddersyet til netop hyper fertiliteten

  Dvs. jo flere børn; desto endnu flere: evigheds-barsler, barn-syg-dage, skattebetalte dag.inst.,
  børnepenge, endnu større boligsikringer, (pga. de større lejligheder), tilskud this, tilskud that,
  hvilket allerede velkendte fakta bekræfter, hvormed her ikke alene er tale om blot et internt
  voksende antal, men “konstant selv-eskalerende” af slagsen, hvis slut-facit er forhåndsafgjort.

  “LOVEN FOR NATIONAL HOMOGENITET”
  Uanset hvordan man vender og drejer det, vil løsningens matematik, komisk indlysende, ikke
  kunne gå op, med mindre nuværende “interne” antal ses nedbragt, sådan at man på totalen,
  udgør max 2,8%- 3,5%, hvilket kan ske på to måder, i form af udskibning, og fertiltets-kontrol.

  “DYNAMISK SKAT – EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING”.
  Som enhver instinktivt vil vide, er her formentlig ingen i det offentlige rum, som vil turde at
  agitere for “fertilitets-kontrol” af bestemte grupper, (da det overfladisk sat op), ikke kommer
  meget tættere på nazistisk race-dyrkelse; men er aldeles forkert, da her derimod er tale om
  national, kulturel, & økonomisk overlevelse, for ikke at glemme direkte samfundsnedbrud.

  Når individet (for egne penge), derimod kan til, og fravælge – heraf islams omkostningstunge
  efterladenskaber, vil her ubetinget opstå en 1:1 auto-demokratisk prisoverførsel til de som er
  for, og/eller passive over for indvandringerne og dets omkostninger, hvilket jeg med hvilepuls
  kan betro, at her hverken er råd, eller betalingsvilje til at honorer, hvorpå fordelen ved både at
  søge til, ell. opholde sig i Danmark, vil reduceres så fuldtonet uvederhæftigt, at det nu bliver
  lysår nemmere at få gang i udskibningen, ligesom den dynamiske skat bevirker, at man ikke
  længere har denne enorme hær af markeds-immune skatteindtægter, som bevirker, at man
  groft sagt. kan være bedøvende med omkostningen, da indtægtsleverancerne køre på tvang.

 281. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Hr. Barreth ! –Dem, der sidder og skriver “de lokums-beskeder –Og bruger vores navne ” ER et problem for alle, der i tidens løb har været ude for det samme ! –Det er FALSK –Og vi er klar over, at det er folk, der har fået en dyr it-bygnings-konstruktør-udd–eller andet gratis fra Danmark incl. S. U i årevis ! –Vi véd, hvem det er !—Så du må se i øjnene, at der fibdes nogle “røvhuller i Danmark –eller i Thailand ” –Der vil os det ondt ! –Håber du –og andre godtager forklaringen ! –Det er sørgeligt, når den danske stat og skatteborgerne har givet dem gratis udd. incl. S.U. –AT De er “sådan nogle røvhuller ” !

 282. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - Tegner

  -

  Appropos!! Og grunden til, at vi skriver herind til alle I islamiske unge/gamle! Mænd med alle jeres snavsede kønsoganer er, at jeg éngang gik 20 ÅR!! på Skolen på La Cours Vej!! Hvor jørgen clevin!!- både lærte mig, at stave og kommaregler ved hjælp af at krydse og bolle!! Men det kan i muslimiske islamiistiske muslimer ikke forstå!!! i sidder bare nede i Thailand og føre jer frem!!- Og hacker os vi- kinge-ærlig- danskere!! Og I mor-gen nat får jeg besøg af Oliver Bjerrehus som i hundeslæde kommer op til min murmeldyrhule heroppe i alpemassivet. Og jeg håber, at Alfie, Sct. Bernhard, alle vores Hvide Berberhunde kan overdøve larmen fra alle forældrekøbshulerne heroppe!!

 283. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  FALSK –Igen—Der sidder 20 unge mænd i Thailand “jungle coders” –Og skriver disse feje–falske beskeder –Og misbruger vores navne ! –De er mere eller mindre “danskere” –! Men 1 ting er sikker ! –De får tæsk ! –Og vi får indført, at det kommer til, at stå på deres CV—De får aldrig arbejde i Danmark !!!

 284. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Det er strafbart AT: Stjæle andres navne og identitet ! –Men det er de falske–nok-sagter jo åbenbart helt ligeglade med ! –Vi kan så let som ingenting få fat i deres IP-adresser ! –Men vi får se !!! –Enhver kan jo forfalske “en berømt skribents –historiér ” –og forfalske dem, Det er så let som ingenting !–Men de har ingen skrupler –OG de kan ikke selv forfatte “geniale texter ” ! –Det er noget som alle –og enhver véd !–AT: Skrive andres historier af ! –Er så let som ingenting ! –Hvis man ingen skrupler har !–Find et andet offer, der ikke har “copy-wright ” !

 285. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen -Tegner

  -

  en passent -I skal lige vide, at NU har jeg “skrevet en” skriftlig skrivelse til ASH!! – Hvor jeg gør hende “opmærksom, på, hendes “misvedligeholdelse, af sin Blog!! – Lader meget tilbage at ønske!!! – Jeg har også gjort hende opmærksom på “det faktum: – AT!!: da jeg er udøvede KUNSTNER – har JEG copy-wright på alt som JEG skriver!! – Og:!! AT: enhver overskidelse af MINE menneskelige-copy-wright-rettighedder, vil medføre TÆSK!!! – Og AT:- en efterandmeldelse til POLITIET!!!- Så ER det sagt!! – Noget “så dybt og inderligt!!!!
  Bonne nuit!!!

 286. Af Teddy - Bjørn Plys- -Tegner

  -

  Nu !!- vil jeg gå ud og skide færdig!! Den har irriteret mig “længe “nok!“ noget så dybt og inderligt!!!! ” Lactulose virker ikke!!
  Bonne nuit!!!

 287. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! FALSK ! –Lands-forrædderne har travlt med, at forfalske vores navne ! –LUK hellere Berlingske blogs ! –Der derinde ! –ER lette, at gennemskue ! –Det er de forbandede muslimske –indvandre/ghetto-drenge M/K –Der huserer i øjeblikket ! –Arabére er de værste –der findes i verden ! –Hvorfor har socialdemokraterne lukket alle dem ind i Danmark ! –Danmarks undergang er “Socialdemokraternes skyld ” incl. deres andre røde følgere !–Den sympatiske Tesfaye –Er kommet for sent med indrømmelsen ” –Det er blot til den næste islamist –får lyst til, at meje uskyldige mennesker og dyr ned ! ” –Det hele er social-demokraternes skyld !

 288. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  DET er Mikkel Andersens skyld, at vi bliver udsat for ” uslinge–,der sidder og skriver falske lukums-beskedder i vores navne ! –” ! –Han har ansvaret på sin blog ! –SÅ vi får Berlingske til, at slukke for hans honorar ! –Det har Berlingske heller ikke råd til !

 289. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Det er Mikkel Andersson, der sidder og skriver “lokums-beskedder ” –I vores navne !–Hvad skal det være godt for ????????????

 290. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Mikkel Andersson har ansvaret for AT, Der sidder “mærkelige folk på statens anstalter ” –Og forfalsker vores navne ! –Det er Mikkel Anderssons skyld, at vi bliver svinet til ! –Det er Mikkel Andersson, der har skylden –Og så selvfølgelig ASH ! –Der ikke læser på sin betalte blog !—“lokums-beskedder er ASH ! –OG Mikkel Anderssons skyld —ASH ! og Mikkel Andersson har skylden for –at borgerne bliver svinet til —Mikkel Andersson –OG ASH ! Har skylden for, at vores navne bliver misbrugt ! –Mikkel Andersson –Mikkel Andersson –Mikkel Andersson –OG ASH Har skylden for, AT abonnenter ne opsiger deres avis –Folk opsiger Berlingske —Tusindvis opsiger Berlingske –OG det er Mikkel Andersson og ASH ! ´s skyld—i tusindvis af trofaste abonnenter opsiger Berlingske –OG det er ASH ´s —OG Mikkel Anderssons skyld !

 291. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Mikkel Andersson og ASH ! –Har bestilt folk til, at skrive “lokums-beskedder i andres navne ” –De får honorar for hvert “klik”—ASH ! –OG Mikkel Andersson har ansvaret for, at der bliver –misbrug af andres navne —Mikkel Andersson og ASH ! –Har skylden for, at vores navne bliver misbrugt !!!!–LUK Berlingske blogs ! –Mikkel Andersson –OG ASH ! Har skylden for, at der sidder folk –og misbruger vores navne ! —Mikkel Andersson og ASH ! –Bærer skylden for, at vores navne bliver misbrugt ! -Mikkel Andersson og ASH ! –Har skylden for, at vores navne bliver misbrugt——Mikkel Andersson & ASH ! –Har skylden for, at vores navne bliver misbrugt ! —Mikkel Andersson og ASH ! –Har skylden for, at vores navne bliver misbrugt ! –Mikkel Andersson og ASH ! –Har skylden for, at vores navne bliver misbrugt !!!!!—Vågn op Berlingske !!!!

 292. Af M Jørgensen

  -

  En blog uden filter i ytringsfrihedens hellige navn ,hvad gavner det ? Skammeligt at Berlingske vil lægge navn til dette.

 293. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Sig jeres abonnement op på Berlingske ! –De tillader folk, at udgive falske texter fra berømte danske forfattere –Mikkel Andersson og ASH ! –Skal stå til ansvar for AT: Der sidder folk til midt ud på natten : Kl. 03.45 OG Sviner forfattere til med det værste lokumssprog !–Der er ingen tvivl om AT: Det er “de velsignede ghetto-indvandrere ” ! –Der sidder og udspyr alle disse “lokums-svinerier ” –På forfatteres udgivelser !!! –LUK for Berlingske debatter __sTART med ASH ! –OG Mikkel Andersson ´s

 294. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - Tegner

  -

  appropos! – Så kender jeg 20 it-folk nede i Thailand!- Som sagtens kan hacke Jerés IP-numré!!!- Ogf når jeg får fat i dem – Bliver i allle méldt til Ældresagen!!! – i kan bare vente Jer!! – Noget så DYBT og inderligt!!! – Så er det sagt!!!!!

 295. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR M. Jørgensen ! –JA ! De må være ret søvnige –NU, fordi de har siddet til kl. 03.45 inat –Og har skrevet det værste af det værste på “i øjeblikket ” Teddy Bjørn plys ! ´s side –AT: Forfalske forfatteres navne og krænke –os –ER uhørt i andre lande, men åbenbart ikke i Danmark ! –Især Mikkel Andersson´s blog –OG ASH `s –blogs ! De blogholdere incl. Berlingske har ansvaret for, at ophavs-retten til forfatteres texter bliver krænket ! –STOP –med, at købe Berlingske ! –Hvis de ikke har tænkt sig, at slette de folk, der sidder og sviner –andre til med deres udgivelser i forfatteres navne ! –JA ! –Stop i det hele taget Berlingske ´s accept af : Psykopater –på blogs !

 296. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Hvem det end er, der sidder og udgiver “lokums-sprog” –I andres navne ! –Så skal det stoppes –OPSIG jeres ab. på Berlingske ! –De acceptérer –hvad-som-helst –uden, at moderere ! –Svinske texter i andres navne ! —Mikkel Andersson –og ASH ! bør fjernes fra avisen ! Inden de får “en sag på halsen “–Så luk og sluk for Berlingske blogs ! –de acceptérer “psykisk cikane af berømte danske skribenter ” !

 297. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Klokken 9,29 –Så er hackerne stået op –Og vanviddet fortsætter –Falsk igen ! –Berlingske bør lukke og slukke –Siden de ikke kan afse folk til, at slette –“svinske texter i andres navne ” ! –Luk for blogs på Berlingske ! NU –med det samme !

 298. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - Tegner

  -

  FALSK!!!! – for fremtidén forbyder vi Berlingske AT: – trykke kommentarer fra muslimer!! – skrevet i vores navn!!! – OPSIG abn. på B – når De tillader texter, som vi har copy-wright på! – og som vi bruger “megen” GRATIS!!! tid på!! – ASH og Mikkel Andersson burde skamme dem!! – AT: sådan noget kan forekomme i en Borgerlig Avis!!!! Så er det sagt!!!!

 299. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Berlingske redaktører ! –Vågn op Venligst ” –Jeres avis bliver kontrolléret af hackere ! “

 300. Af Torben Christiansen

  -

  Teddy Bjørn

  Don´t feed the trolls……

 301. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  SVAR ! –Du har ret ! –Vi har sat vores “poter ” For sidste gang i Berlingske !

 302. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Torben Christiansen ! Du har ret ! –Vi har sat vores poter for sidste gang i “Berlingske” ! –Vi koncentrérer os for fremtiden for “Le Monde.fr ” !

 303. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Se Le blog de Plantu.fr—Gense”i ” Le blog de Plantu”.fr

 304. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  LUK Mikkel Anderssons blog ! –Og fang forbryderne !

 305. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Ifølge Inger Støjberg ” ! –Ghetto-drengene og deres fam. er pakket ind i velfærd ! “

 306. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” de koster danskerne 33 milliarder kroner om året ! –Og ikke 28 milliarder kroner ” –De radikale og soc-dem.– Lyver som “heste kan rende ” !

 307. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Berlingske ! –Kan ikke en gang finde ud af, at slette forbryderne på deres blogs ! –ASH ! blog-redaktøren har mere travlt med, at rende efter folks “curlinger” –End at slette forbrydere på sin blog !

 308. Af Edith Marie Fischer

  -

  Kære “Teddy”.

  Jeg skal lige love for, du er blevet rigtig god til at tegne. Er dit nye kunstnernavn “Plantu”?

  Mvh. Edith

 309. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Dagens tegning bliver ” Vollsmose islamisternes børn fra 8-12 år –der bliver udsat for den samme behandling som de gav de værgeløse killinger –inden de blev slået helt ihjel ! –Derefter læsset op i en kreatur-vogn med samt hele deres familier ! –Med borgmesteren (incl livvagter)—kontrollére, at de alle bliver sendt direkte til Mellem-østen !–Alle de milliarder af kroner –som Vollsmose-islamisterne koster hvert år skal for fremtiden gives til “dyrenes beskyttelse ” –De 33 milliarder kroner som danskerne må bløde for “de hæslige islamister ” Skal for fremtiden tilfalde danskerne –og dyrenes beskyttelse ! –Så er det sagt ER det til, at forstå ???

 310. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “flygtningedebatten ” ! –NU, skal der sættes “fokus på ” –Det hæslige “araberyngel” –Der mishandler værgeløse dyr på det forfærdeligste ! –De araberunger ! –Skal få danskernes vrede, at mærke –på deres egne kroppe ! –De skal “smage deres egen grusomhed ” ! –Og de skal kyles ud af vores Europæiske lande –med samt hele deres fam. ! –Vi hader dem af hele vores hjerte !—De skal ikke integreres nogen , hverken flygtninge eller migranter ! –De skal UD ! –Og, det så hurtigt som det kan lade sig gøre !!!!

 311. Af peter jørgensen

  -

  fik I indsamlet data…
  https://www.youtube.com/watch?v=KMqiWWVLNg4

 312. Af Astrid Sorgenfri

  -

  ALT bliver optaget , TAK for jeres CENSUR …fantastisk

  FORTSÆT

 313. Af Astrid Sorgenfri

  -

  ALT bliver optaget , TAK for jeres CENSUR …fantastisk

  FORTSÆTgh8

 314. Af Astrid Sorgenfri

  -

  A& LT bliver optaget , TAK for jeres CENSUR …fantastisk

  FORTSÆT

 315. Af tjalfe solstråle

  -

  men min mening skulle stettes ? hvorfor .
  Jeg vil kun kærlighed

 316. Af tjalfe solstråle

  -

  men min mening skulle slettes ? hvorfor .
  Jeg vil kun kærlighed

 317. Af tjalfe solstråle

  -

  3 høns og en fugl men min mening skulle slettes ? hvorfor .
  Jeg vil kun kærlighed

 318. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Hvordan tegner man “foragtelige mennesker ” ?? –Det fundérer vi lige lidt over ! i Le Monde.fr

 319. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Danmark vil tvangs-udsende 70-årig dement kvinde til Afghanistan –skriver dateren i Politiken ! –Vi siger, at så kan datteren jo følge med hende –og sørge for hende ! –Vi er blevet realister ! –Så derfor skal Danmark ikke længere være “velfærds-varmestue ” For hele Mellem-østens og Afrika ´s befolkning ! –De er blevet pakket ind i velfærd længe nok ! –Fra NU ! –Gælder det danske vikingers velfærd !

 320. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Forandringens vinde ! ” –Hvad mon de lever af i Grækenland for tiden ! ? –Det kan da ikke være “af turisterne ” –Vi bliver hjemme ! –Indtil, de har fået kylet alle Afrikanerne og de forb. arabere ! –Tilbage til Mellem-østen !

 321. Af Funny Boy

  -

  Vel at bemærke en ko skider mere end en lærke–når den tar en ordentlig tørn skider den lige så meget som en bjørn. Muuuuh!

 322. Af Funny Boy

  -

  ” Sgt Mikkels lonely heart club band-
  Lucy in the Sky with Diamonds–byens bedste trip.

 323. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “flygtningedebatten og “de radikale ” !—-Det må virkelig være rædselsfuldt for Zenia Stampe –der skriger sin jammer over svineriet på de sociale mediér –af hendes person ! –Så, hvorfor finder hun sig ikke “et job” ! –Et ordentligt arbejde, der er respektfuldt ???—Men, måske er den fede politiker-hyre det vigtigste ! –Vi ser i blå bog, hvad hun kan blive !

 324. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “værdikampen ” ! –Hvorfor bliver man véd med, at ansætte “en præst og en social-rådgiver ” –På højskolerne ! –De er jo direkte udklæknings-anstaler for videreførelse AF: kriminelle curlinger ! –Stop den ensidige hyring af off. ansatte ! –Og ansæt Erhvervsfolk istedet-for ! –Det vil også tiltrække et helt andet klientel !–Det koster lige-så-meget –som, at bo på et bedre hotel ! –Men alle “de utilpassede ” –Får jo som altid “højskole-opholdet gratis ! “

 325. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Medens “de tvangs-anbragte på statens regning ” –Er taget på ferie i de off. betalte højskoler ! –Så benytter vi lige lejligheden –til, at skrive AT: Det offentlige skal ikke regne med, at vi bliver længere på arbejds-markedet ! –Det er jo direkte idioti, at spare op til alderdommen ! –Hvem siger i det hele taget, at vi får nogen alderdom ?? –Islamiske migranter vælter ind i Danmark ! –De æder for 35 milliarder kroner om året plus det løse !–Så er der ikke 5 flade øre til de danske pensionister !!! –Hvem har skylden ? –Det har levebrøds-politikerne ! –Der forlængst har dækket deres rygge ind !!!!

 326. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Tag dog og opsig jeres abonnement på Berlingske ! –Så vågner de jo nok op på et tidspunkt !

 327. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “skatteborgerne er migranternes nyttige idioter ” ! –OG hele det inkompetente Folketing nikker JA ! –Til, at smide 35 milliarder gode danske kroner –ud på ISLAMISme ! –Hvert år !

 328. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Værdi-kampen ! –Mon ikke det snart går op for Søde Lars Seier & Co. AT: De har spildt deres millioner på Et udueligt Liberal alliance ?? –Vi vil latterlig-gøre hele bundtet noget så dybt og inderligt –i morgendagens tegninger !

 329. Af Preben Jensen

  -

  Har bingohallen lukket her langfredag?

 330. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - Tegner

  -

  oppropos!!- “VILLEFRANCE”!! – Den mest UHYYGELIIIGE Gyser der, nogensinde er viist!!! – Den er optaget heroppe i “alpémassivet af Les pyrénæerne!!- Lige her ved siden vores”mur-meldyrluxus-hule!!- Hvor vi får bragt mad ud med snesckouter fra det nærmeste “Hilton Retreet-hotel!!- OG!!: Vi kunne genkende steder fra filmen!!-Bla.a et sted, oppe på loftet!!-Hvor jeg plejer at fodre, de rottér jeg har der-oppé!! – Og!!-man kan altid se når, det er en fransk, film”med fransk instructeur!!-Når han siger smil smilede acteuren”!!- Men der kommer snart en ny”fellow-up-gyser!! – Hvor svigersønnen forsøger at fra-narre konen millioner!!- Forlægget er authénticks fra Nord-jylland!!-Hvor den kvinde-lige heltinde spilles af Dyre-vennen Brigitte Bardot!!!- Og hvor den “ikke-særlig-sympatiske lille fanden!!- Spilles af Jean Connery!!-Som nu er død!! – Ikke JeaN!!! – Men lille fanden som IKKE var nogen dyre-ven!!! Så er det sagt!!!

 331. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Ovenst. FALSK ! –remember ! Jeg har copy-wright –på mine texter ! –Det er forbudt, at kopiére !!! Du ovenover får en regning fra Copy-dan !—-Du skal stå tidligt op –Og være talentfuld, hvis du skal nå mig til ankelsokkerne !

 332. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  FALSK ! Ghetto-araber ! –Brug hellere tiden til, at lære at stave dansk ! –Vi hader muslimer !

 333. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen -Tegner

  -

  FALSK!!!- Hvor er du henné ASH???- Hvorfor redigerér du ikke din blog???-så vi slipper for disse noksagter af!!!- Anstalt-anbragte aslamististe unge muslimer som, sidder på, højskolér!!-Og er betalte af alle os ærlig-danske-gamle-vikinger!!!- Hvor de ikke lære at skrive dansk??!!! Jeg er en berømt dansk/fransk “artiste” hvem’s copy-Wright’s bliver overtrådt her på B!!!! Jeg vil ikke finde mig I det!!! Jeg klager til Le Figaro.dk.!! – Som nok, skal vide, køre min Copy-wright ’s ophavretssag for mig!!!-Og så opsiger jeg hermed, mit abn. på B!!!!-Jeg som, troede, B var en borgérlig avis!!!- Vi sender Lars Sejr/Broderen/ og Pernille Vermund!!- Som aldrig, har været enlig mødrer efter Jer!!! Salut!!-Bonne Nuit!!!

 334. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Falsk ! SUK ! –Vi bliver hjemme i hulen ! Det hele er håbløst i Danmark ! –Især “den unge generation –Der vitterligt sidder på deres S.U.- gratist-rumper –incl de islamister–Som Pia Kjærsgaard fejlagtigt har givet “dansk statsborgerskaber ” ! –Med uendelige fam. sammenføringer ! –Det var trods alt godt, at vi kom væk fra “den synkende skude “Danmark ” !

 335. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “vores næste tegning ! –Bliver : Et endeligt FARVEL ! Til et Danmark “der ikke er mere” –Vi er knust ! –Les francais er knuste, –De er bange for, at den 3die verdenskrig er på vej ! desolé allors !

 336. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Mænd og drenge er et samfunds-problem ” –Og det er de enlige mødres skyld ! –De er helt ukritiske med, hvem de parrer sig ! —Diagnoserne sender arven videre til næste generation af “mænd som et samfunds -problem ! –Læs blot Berlingske blogs ! –Hvor de hadefulde utilpassede drenge/unge-mænd fra ghettoerne –mishandler værgeløse dyr ! –Burka-kvinderne burde aldeles omgående udsendes til Mellem-østen sammen med deres langskæggede evigheds-bistands—klienter ! –Samfundet “regeringen” –Har skylden ! –Hele skylden ! ” –For den farlige store gruppe af mænd/drenge –på tvangs-opholds-stederne !

 337. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Lige im lidt bliver der “borgerkrig i Danmark ! –Imellem muslimerne og danskerne ! –Vikingerne finder sig ikke i islamieringen !!! –Det er slut –helt slut –UD med dem ! –Muslimerne !—Dagens tegning !

 338. Af Set Udefra

  -

  Enetale- en monolog skrevet og fremført af Teddy Bjørn Plys Olsen ,der er ikke angivet nogen tidslængde på monologen, så det må forventes at den kan være uendelig.
  Til sammenligning varede Yahya Hassans enetale ca 15-20 minutter da han i sin tid revsede de sociale myndigheder og sine trosfæller.

 339. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - Tegner

  -

  svar!!! – Inden du kommer for godt, igang skal du vide!!:- At jeg er en Dansk/Fransk kunstner!! – der påkalder mig” retten til, at afspore en-hver debat hér inde!!! – Med mit Copy-Wrigt´s befængte skriv!!!- Og jeg kender ikke Yahya Hassan!!! – Og kunne ikke tænke mig dét!!! – Er han ikke en islamisk muslim som, sidder der hvor, de hører hjemme??? – Så er det sagt!!!

 340. Af Set Udefra

  -

  Yahya Hassan er ham der skriver sine tekster med STORT imens han messende fortæller om hykleriet i det muslimske miljø, hvor man til fredagsbønnen giver den som rettroende muslim- mens man dagen efter kan møde de samme ude i byen for at leve det sjove forbudte liv, med hvad der dertil hører bla utroskab.
  Så at du ikke ønsker at kende ham , kan undre mig, så er også det sagt.

 341. Af Edward Taraszkiewicz

  -

  tik tak…..
  tik tak ………..
  tik –

Kommentarer er lukket.