Selvfølgelig skal man hade terrorister

Af Mikkel Andersson 210

Udover begravelser af for tidligt myrdede uskyldige, er en af de ting, der så sikkert som amen i kirken følger efter ethvert terrorangreb de tåkrummende diskussioner om, hvordan man kan italesætte reaktionerne på disse angreb, så terroristerne ikke bliver glade.

Ida Auken erklærede eksempelvis på Twitter: »Giv ikke terroristerne, hvad de vil have: din vrede, din sorg, din rædsel«, mens Uffe Elbæk erklærede, at »Terroristen fra Manchester fortjener ikke vores had. Lad os svare igen med fællesskabets styrke.«

Det er dog ikke fordi, vrede og raseri er fremmede størrelser for Ida Auken, der tidligere har erklæret sig »rasende« over tynde fotomodeller og »decideret vred« på de Konservative på grund af deres miljøpolitik, som det hurtigt blev dokumenteret på Facebook. Men raseri over, at børn og teenagere bliver sprængt i stumper og stykker af en teokratidyrkende massemorder? Der trækker Auken åbenbart grænsen.

Det er svært at sige, hvad »fællesskabets styrke« er i Elbæks udlægning. Men jeg tror ikke, at eksempelvis de engelske og amerikanske soldater, der kæmpede mod nazismen i Europa, i høj grad oplevede, at fællesskabets styrke og had til fjenden ikke var to størrelser, der udelukkede hinanden. Tværtimod endda.

Denne hændervridende berøringsangst overfor for vrede og had er forstemmende.

Det er aldrig rart at hade eller være vred, men det er både menneskeligt, forståeligt og produktivt, hvis man befinder sig i en konflikt mod nogen, der ønsker at udslette en selv, ens kære og alle de værdier, som ens samfund er grundlagt på.

I en væbnet konflikt – og det er og bør Vesten være med Islamisk Stat og al-Qaeda – er det aldeles udmærket at se med vrede og rædsel på ideologien og gerningerne hos dem, man skal bekæmpe. Hvis ikke, ville det oplagte spørgsmål selvsagt være, hvorfor man skulle bekæmpe dem i det hele taget. Og bliver man ikke vred over massakrer på børn, der har glædet sig til at høre deres idol en forårsaften, har man et problem.

Og terroristerne? De er ret ligeglade med, hvordan man italesætter deres angreb. Uanset om man siger det højt eller ej, ved de udmærket, at det vækker vrede og rædsel at slå børn, julemarkedsshoppende eller tilfældige togpassagerer ihjel – det er derfor, de gør det. Og nej, de vinder ikke, hvis man indfører stram antiterrorlovgivning. De vinder heller ikke, hvis folk i Vesten holder op med at leve, som vi plejer. De ville vinde på den korte bane, hvis Vesten holdt op med at bekæmpe dem, og på den lange bane, hvis det lykkedes dem at indføre deres rædselskalifat overalt.

Men de vinder ikke. De taber, men eftersom de er dødsdyrkende fanatikere, vil de sandsynligvis dræbe en frygtelig masse uskyldige inden da.

Selvom vrede og had bør holdes køligt og altid underordnes strategiske og taktiske overvejelser, er begge dele nødvendigt for at sikre deres nederlag.

Mikkel Andersson er journalist og debattør og kan følges på Facebook og Twitter.

210 kommentarer RSS

 1. Af Niels Peter Lemche

  -

  Mikkel Andersson,

  Det er som hos Prædikeren i Det Gamle Testamente, omskrevet: Der er en tid til at hade og en tid til at elske, der er en tid til at kæmpe og en tid til at holde fred, og jeg kunne blive ved. Men man kan ikke kæmpe og holde fred samtidigt. Det er der, hvor kæden hopper af.

  Så enig. Og hvis jeg ikke var det, ville youtube-klippet med Douglas Bader, der hyldes i “Her er dit liv” ikke gøre så stort indtryk. Bader var den benløse kampflyver i RAF, der blev fanget af tyskerne, men til festen for ham dukker også General Adolf Galland op, ham, som tog ham til fange fyrre år tidligere, og de to ældre herrer er siden blevet hjertevenner.

  Til til at hade og tid til at elske. Vi plejer jo her i vesten også at gøre det i den rækkefølge: Først knuser vi modstanderen, derefter hjælper vi ham med at bygge sin tilværelse op igen.

 2. Af Gert Hansen

  -

  Er enig med forfatteren af artiklen.

  Heldigvis er Ida Auken og Uffe Elbæk fortjent ubetydelige personer i det politiske spil, så deres meninger har kun resonans hos et mindretal på den yderste venstrefløj. Heldigvis.

  Daily Mail har idag en glimrende artikel der beskriver hvordan den elite (Parlamentet. Downing Street 10, Buckingham Palace) der er ansvarlig for den situation vi befinder os i, beskytter sig selv med politi og militær, medens ‘folket’ bliver spist af med fraser om ‘ikke at hade’, ’stå sammen’ , ‘business as usual’ m.v.

  Faktum er, at en borgerkrig er igang og den vil eskalere. Eliten nægter officielt at indsé det, og tage foranstaltninger andet end de der beskytter den selv. De socialt og økonomisk set bedste samfund i historien, står overfor angreb fra en bagstræberisk menneskefjendsk selvmordskult, og den styrende elite nægter at indrømme det. Det er patetisk i enestående grad, og man har god grund til at frygte den videre udvikling. Bamsefabrikanter, stearinlysfabrikker og blomsterhandlere går en strålende fremtid imøde.

 3. Af Niels Larsen

  -

  Jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg hader alt, hvad der har med islam at gøre.

  Det er en nedrig, giftig, hadefuld, krigsopviglende, terroristisk, umenneskelig, grusom og absolut afskyelig ideologi, hvilket med al ønskelig tydelighed fremgår af dens manual.

  Den er opfundet af en hæslig satanisk massemorderisk pædofil lystløgner og har som minimum 250 millioner uskyldige ofre – langt mere end nogen anden ideologi – på sin kulsorte samvittighed.

  De eventuelt overlevende muslimske terrorister og IS-folk bør uden undtagelse aflives straks ved tilfangetagelse. De er ikke værd at spilde så meget som en dråbe vand på.

  Og de politikere, som efter hvert angreb udstøder deres ordgylle om, at “nu skal vi stå sammen”, “islam er taget som gidsel” og hvad de ellers kan finde på af rent ævl, bør foragtes dybt og inderligt. De er terrorens egentlige bagmænd; det er DEM, der har tilladt millioner af muslimer at slå sig ned i Europa. Herunder en betragtelig andel terrorister.

  Hævn er en såre menneskelig følelse og i forbindelse med de muslimske terrorister er den helt på sin plads.

 4. Af Bjørn Danh

  -

  Selvfølgeligt!

  Jeg hader naturligvis terroristerne Bush/Cheney/Rummy
  og deres supportere Blair/Fogh/Howard m.fl.
  Ingen har myrdet flere børn og civile end dem siden 9/11
  Millionvis!!!

  15 maj 2003, Lov B 165 vedtages: Invader Irak,
  af terroristerne Fogh-StigMøller-Lykketoft-Kjærsgaard.
  Alle med til børnemord imod FN’s ønsker.
  Alle med til at bryde diverse Geneve Konventioner.

  Alle ovennævnte ville hænge i Nürnberg-galgerne,
  hvis de blev dømt efter samme regler som nazi’erne efter 2.VK!

  Ja, Mikkel, had disse terrorister som pesten, klart!

 5. Af Jesper Lund

  -

  Hader vi Kundby-pigen, der, hvis hun ikke blevet stoppet, muligvis ville være årsag til død og lemlæstelse på en eller flere skoler, f.eks. den jødiske Carolineskole?

 6. Af Mehmet Sami Gür

  -

  M.A.:

  Terror er terror og terroren har ingen hudfarve, etnicitet, religion eller anden baggrund. Terroren er hele menneskehedens fjende nr. 1. Terroren rammer alle. Terroren skal derfor uanset baggrund og motiv bekæmpes effektivt der, hvor den befinder sig.

  Vi skal som samfund stå sammen i fællesskab og mane til besindelse. Vi skal ikke lade os frygte og kue af terroristerne, for så har terroristerne vundet. Vi skal igen leve som vi plejer og vi skal vise de usle kujonagtige terrorister, at vi ikke er bange for dem. Terroren har kun et formål, og det er at sprede had, vrede, frygt, mistillid og mistænksomhed.

  Når det er sagt, så skal vi også passe på med at generalisere og pege fingre på bestemte personer, etniske og religiøse grupper. Som tidligere nævnt bliver alle ramt af terroren og det er ikke kun englænderne eller kristne, men alle, inkl. muslimer, er ofre for terrorismen. Derfor er det meget vigtigt, at alle, herunder journalister, politikere, akademikere, intellektuelle og ja – den almene borger, er varsom, forsigtig og påpasselig ift. sproget, tonen og retorikken. Vi skal have fokus på ethvert terrornetværk, herunder også højreradikale ekstremistiske terrorister.

  F.eks. skal vi også holde øje med typer som Anders Behring Breivik.

  Vi skal derfor lade være med implicit at opildne og opfordre folk til had, vrede, frygt, mistillid, mistænksomhed, selvtægt, voldeligt overgreb og sammenstød. Det hjælper ikke på sagen og problemerne bliver ikke løst af voldelige optøjer. Vold avler vold og der bliver ingen vinder. Det er faktisk det terroristerne ønsker.

  Det bedste svar til terroren er at holde sammen, og acceptere, respektere og tolerere hinanden. Alle har ret til at være frie og forskellige. Netop derfor skal vi acceptere og respektere hinanden som vi nu er.

 7. Af Niels Peter Lemche

  -

  JESPER LUND, gør vi? Eller hader vi det, hun står for? Og er hun nu ikke uskadeliggjort, så vi kan se, hvad vi kan gøre for hende? Egentlig er det jo meningen med dansks retspleje: At forbedre den indsatte, så vedkommende en dag kan træde ud i livet igen som et forbedret menneske. Om det er muligt, det ved vi aldrig, når processen begynder.

 8. Af Niels Peter Lemche

  -

  JESPER LUND, gør vi? Eller hader vi det, hun står for? Og er hun nu ikke uskadeliggjort, så vi kan se, hvad vi kan gøre for hende? Egentlig er det jo meningen med dansks retspleje: At forbedre den indsatte, så vedkommende en dag kan træde ud i livet igen som et forbedret menneske. Om det er muligt, det ved vi aldrig, når processen begynder.

 9. Af Niels Larsen

  -

  JESPER LUND

  Nej. Hende nøjes vi med at foragte – og håber på, at dommen bliver anket med skærpelse for øje.

 10. Af Flemming Lau

  -

  Andersson, jeg har oplevet mange bizarre situationer med Auken, Stampe og Marstrand typer, der salvelsesfuldt omtaler fremmede som rigtige venner, man aldrig har mødt. Vi har for nylig været vidne til at Røde kors har udleveret “Godheds beviser” for veludførte “Gode gerninger” i bedste dukse og spejder stil. Men når landsmænd udtrykker bekymring over en aggressiv kultur i fædrelandets midte, er der ingen grænse for hvilke forbandelser man udspyr fra de “Dannedes side!” Og det er helt iorden, for det er jo udtryk for det ” Gode selektive had!”

  Enhver isme, fra højre til venstre, enhver religion fra kristendom til islam, har en indbygget en fare for udvikling at det totalitære. Det beskæmmende i dag er at man stadigvæk ikke har taget ved lære af det 20 århundredes blodige konflikter og fascistiske tanke gods. Der er mennesker der hader os så lidenskabeligt, at de har svært ved at holde sig tilbage. Det er benzin på bålet, at foregøgle dem at demokratiet ikke evner eller er villig til at bruge jern handsken..!

 11. Af happybrexit heimlich

  -

  Selvfølgelig skal man hade terrorister og potentielle terrorister! Danmark vrimler med folk som kan blive terrorister imorgen den dag, hvis en meddelelse fra Kommunen går dem imod. Danmark står bagved mange terrorforbrydelser ude i verden gennem at føde og huse terrorister medens dette afskum smeder sine planer. Danmark er blevet en terroristrede, alt under Merkels og Løkkes auspicier!! ivrigt tiljublede af de radigale landsforrædere. De fleste flygtninge/migranter kommer fra alt andet end krigsramt område, mange kommer fra Afghanistan -der er ikke krig i hele Afghanistan- en stor del kommer fra Damaskus -der er ikke krig i Damaskus- (det ville svare til at Københavnerne flygtede, dengang der var krig i Sønderjylland-) . Og så videre. Mange kommer fra de russiske republikker: der er heller ikke krig!
  Løkke er ikke herre over situationen, han virker totaalt ligeglad med at kvinder voldtages, små børn dræbes, mennesker smadres på hovedstædernes paradegader. Løkke har mistet grebet og burde udskrive valg samt afstemning om udtræde af EU, NU!

 12. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Terrorismens anatomi (identifikation)

  Jeg kan nævne terror grupper fra den vestlige verden (IRA, ETA, RAF, Breivik, Blekingegadebanden og m.v.). Fra den jødiske-zionistiske verden kan jeg nævne terror grupper (Haganah, Irgun og m.m.). Og på samme måde kan jeg nævne terror grupper fra den shia muslimske verden (Hizbollah, Hasdi-Sabi og andre shia militser).
  Men det er ikke det vi skal bruge energien og tiden på. Det er irrelevant og det vil kun afspore os fra kernen af de reelle problemer.

  Tid til at tænke andre veje, hvis vi agter at løse problemerne

  Vi bliver simpelthen nødt til at tænke anderledes, analyserende, spørgende, kritiske, reflekterende og undrende. Også selvom, hvis der her er tale om konspirationer. Ellers bliver det alt for indviklet, skygget og sløret for os at vide, hvilken fjende vi har her med at gøre.

  Som eks.:

  Hvad er terroristernes mål? Hvorfor angriber terroristerne altid sårbare og uskyldige (ganske almindelige) mennesker? Hvad vil terroristerne opnå? Hvor og hvilke lande angriber terroristerne allermest? Hvad er særligt ved de steder, som terroristerne slår mest til? Hvem/hvilke kræfter hjælper og støtter terroristerne? Hvem/hvilke kræfter har gavn af at hjælpe og støtte terroristerne?

  Er terrorismen en slags våben/afpresning/afskrækning/leje-militær til formål at få ram på (konkurrerende) land(e), selskaber, organisationer, institutioner, grupper, netværk osv.? Er det moralsk, etisk, ansvarligt og forsvarligt for terroristerne bare at sprede angst, frygt, død, ødelæggelse, had, vrede, mistillid, mistænksomhed osv.? Eller er der et overordnet mål og en overordnet plan? Og er der flere interesser på spil? Hvilke forhold og tilstande i samfundet avler, fodrer og skaber (nye) terrorister? Er terroristerne terrorister eller er det agenter fra andre lande vi har med at gøre? Er terroristerne klar over, at de er terrorister og bærer en bombe i tasken? Er det overhovedet muligt for terroristerne at operere i sofistikerede lande med henblik på øget overvågning, sikkerhed og moderne forsvar? Hvis nej, hvem/hvilken kraft/hvilke(t)
  land(e) står så bag terroristerne?

  Hvem/hvilken kraft/hvilke(t) land(e) står bag angrebet i Manchester i Storbritannien?

  Det vil være for naivt at fokusere kun på terroristerne og give skylden til en bestemt hudfarve, etnicitet, gruppe og religion. Her er der altså et overordnet mål med angrebet i Manchester i Storbritannien. Angrebet finder sted lige før valget i Storbritannien, lige før NATO topmødet i Bruxelles, efter Brexit og i en tid, hvor Trump er på besøg i Rom i Vatikanet/Italien. En perfekt timing for de onde kræfter, ikke sandt? Jeg er ikke én sekund tvivl om, at Storbritannien og englænderne udmærket godt ved, hvem i virkeligheden står bag angrebet i Manchester i Storbritannien. Derfor vil vi snart højst sandsynligt være vidne til gengældelsesangreb fra briternes side.

  Vi lever i en skrøbelig og ustabil verden, hvor store lande bekæmper hinanden med alle mulige (amoralske og ulækre) MIDLER, herunder og inkl. TERRORISMEN. 3. verdenskrig foregår desværre med terroristerne mellem de store lande til formål at have en betydningsfuld og sikker plads i den nye verdensorden. De store lande har store interesser i Mellemøsten. Og det land eller den alliance, som får kontrollen i Mellemøsten, får automatisk også kontrollen i resten af verden og dermed i den nye verdensorden. Derfor hver gang terroristerne angriber og slår til, så får muslimerne direkte skylden for noget, som de ikke aner er en del af. Dvs. muslimerne bliver her misbrugt som den ‘grimme ælling’ af store lande til deres beskidte politiske og økonomiske interesser. Håber jeg har været konkret og tydelig nok ift. identifikationen af terrorismens sande ansigt.
  Ikke kun kristne, jøder og muslimer, men hele menneskeheden bør fordømme og tage afstand fra terroristernes rædsler. Vi må simpelthen holde sammen uden MEN, OMMER og BESKYLDNINGER. Vi er trods alt allesammen i det samme skib.

 13. Af Niels Larsen

  -

  Gür: “Vi er trods alt allesammen i det samme skib.”

  Korrekt.

  Men vi padler ikke i samme retning – og kommer sandsynligvis aldrig til det.

 14. Af J. Hanse n

  -

  Det er sikkert meget naturligt at hade terrorister som dræber uskykdige.
  I den muslimske verden hader man også de vestlige terrorstater.
  Som USA og Danmark.
  USA og bl.a. Danmark har myrdet ca. fire millioner mennesker i de muslimske lande.
  Og gjort mange flere til flygtninge.
  Flere muslimske lande har Vesten bombet tilbage til stenalderen.
  Danske kujoner af piloter myrder kvinder og børn fra deres sikkerhed i mange kilometers højde.
  Terroren i Europa startede efter overfaldet på Iraq i 2003.
  ISIS blev skabt på grund af denne krig.
  Så ro på Mikkel Anderson.
  Du kan være sikke på en ting.
  De had til muslimer er gengældt.

 15. Af J. Hanse n

  -

  Det er sikkert meget naturligt at hade terrorister som dræber uskykdige.
  I den muslimske verden hader man også de vestlige terrorstater.
  Som USA og Danmark.
  USA og bl.a. Danmark har myrdet ca. fire millioner mennesker i de muslimske lande.
  Og gjort mange flere til flygtninge.
  Flere muslimske lande har Vesten bombet tilbage til stenalderen.
  Danske kujoner af piloter myrder kvinder og børn fra deres sikkerhed i mange kilometers højde.
  Terroren i Europa startede efter overfaldet på Iraq i 2003.
  ISIS blev skabt på grund af denne krig.
  Så ro på Mikkel Anderson.
  Du kan være sikker på en ting.
  Dit had til muslimer er gengældt.
  Så alt er som det skal være.
  Vesten fortsætter med at myrde i de muslimske lande.
  Og muslimer laver terror i Europa.
  En ren win-win situation.

 16. Af Rene Bergqvist

  -

  Det forstår jeg ikke Mikkel.
  Hvis vi bare ’står sammen’ – i den sammenhæng står sammen om at synge Imagine i flerstemmigt kanon og udtrykker sympati med oftene – stikker hovedet i busken….. Så kommer der nok en god løsning helt af sig selv.
  Iøvrigt er IS ret ligeglad med vores værdier og kultur – deres mål er et kalifat og sharia – og ikke om vi kompromitterer enkeltelementer af vores kultur i vores iver efter at modgå dem eller i en naiv forestilling om at imødekomme dem.
  Lad os kalde en spade for en spade og droppe at anskue problematikken ud fra en selvcentrisk/selvkritisk tilgang.
  Under anden verdenskrig døde hundredetusinder af tyske børn og kvinder under allierede bombetogter – ikke som uheld men som en del af den samlede strategi.
  Det første vi må erkende er, at IS er i krig med os – og det at synge Imagine allerhøjst skader fjenden ved at de dør af grin.
  I en krig er der ofre – både fysiske og en delvis ofring af civiliseret opførsel som det skete i den allierede krigsførelse.
  Jo før man erkender at den Elbæk/Chamberlainske tilgang vil føre til flere og ikke færre ofre des mindre skade vil man slutteligt påføre civilisation og genoprettelse af humanisme.
  Man må erkende at modparten har fundamentalt andre værdier og psykologi og derfor agerer på en helt anderledes måde – man ikke bekæmpe fjenden med midler der er konstrueret på basis af eget selvbillede. Er det så en dehumanisering ?
  Nej det er en nøgtern analyse af voldelige konflikters forløb.
  Mennesket reagerer fundamentalt på 3 måder ved ydre trusler – freeze, flight or fight.
  Elbæk og Auken har så valgt flugten til en ‘tryg’ fantasiverden behørigt til tonerne af Imagine. Det kan og skal vi andre ikke tage os af på anden vis end at afskrive dem ifht at deres manglende evne til at bidrage til en konstruktiv løsningsmodel.

 17. Af Jørgen F.

  -

  Vi tolererer ikke moderate nazister – og det skal vi heller ikke.

 18. Af happybrexit heimlich

  -

  Hvad vi behøver er en ny Churchill og ikke en småtbegavet forvirret tante Merkel i ledtog med Uløkke/Loefven. Nej, et menneske som tør se realiteterne i øjnene uden at tisse i bukserne og gøre noget ved sagen til alles bedste. Et menneske, som ikke skider i fremtiden og vore børns og børnebørns ve og vel. Efter min mening kan alle muslimer rejse tilbage til det Muslimistan, som de kommer fra. Hvorfor de insisterer på at opholde sig i Vesten, som de hader så meget, er mig en gåde -men de planlægger vel at overtage vore lande.

 19. Af Bjørn Danh

  -

  Ufatteligt, ignoranter!

  At folk stadig ikke ved at IS blev stiftet af Al Zarqawi efter
  USA og deres følgesvendes endeløse massakrer i Irak, 2004.
  Klart de vil være fri af vesten!

  Forår 2004, Fallujah, krigssvinet maddog’s battalion rykker ind i en skole.
  Da Irakerne vil bruge deres skole til deres børn,
  myrder de dansk-støttede USA terrorister 17 civile og sårer 70, mange børn.

  Igen! Forlanger I at araberne frivilligt skal lade sig dræbe,
  “marchere ind i gaskamrene”?

  Værst! Jeres massakrer fortsætter den dag idag i MØ!

 20. Af Niels Larsen

  -

  BJØRN DANH

  Hvis de vil være fri for Vesten… hvad Helvede laver så millioner af dem her i Vesten? :-/

 21. Af Bjørn Danh

  -

  Niels Larsen

  I har jo bombet dem ud af deres lande, herop 🙁

 22. Af happybrexit heimlich

  -

  5 børn er i kritisk tilstand efter Manchester terroristen afskyelige misgerninger, 22 andre er døde. De Radigale og sosserne skider den slags detaljer en lang march -de har nemlig ikke hjerte i livet. De fleste har aldrig været indenfor på et sygehus og har ingen anelse om de skader, som kan fremkaldes af splitterbomber, -alligevel øser disse ufølsomme individer en masse løgne ud i denne tråd. At vestlige lande skulle terrorisere andre landes befolkninger -God Morgen-, at jøderne skulle terrorisere deres naboer -Jawohl Heil Hitler . Det er muligt at EU terroriserer Saddat eller i det mindste har forsøgt at destabilisere styret, ligeså i Ukraine. Hvad fik Merkel ud af det? endnu mere krig, endnu mere flygtninger -godt gået-

 23. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LARSE N – 25. MAJ 2017 13:35
  “Hvis de vil være fri for Vesten… hvad Helvede laver så millioner af dem her i Vesten?”

  Fordi vi har bombet deres lande tilbage til stenalderen.
  Vesten har skabt millioner af flygtninge på grund af nogle helt overflødige krige imod lande som aldrig har udgjort en trussel imod os.
  Før overfaldet på Iraq i 2003 kom der ikke mange muslimske flygtninge fra Mellemøsten til Europa.

 24. Af Bjørn Danh

  -

  Larsen, jeg tror nu ikke IS (obs, er ikke fan) vil her op, men leve i fred
  (bifalder nu ikke religiøs fanatisme, hverken jødisk, kristen eller islam)
  I øvrigt er IS et multi-benet væsen som i flere (falske) fraktioner består af
  både US UK og israelske (som Putin sønderbombede, haha) enheder,
  som forsøger at skære Syrien ud i bider for at stjæle landet og deres resurcer 🙁

  Korrekt J Hansen, jeg har ihvertfald aldrig set syriske/libyske/irakiske kampfly angribe Dk 🙂

 25. Af Niels Larsen

  -

  BJØRN DANH

  Nej. De angriber med horder af uduelige mennesker – og indholdet af barnevogne.

  Samt, naturligvis med bomber mod uskyldige børn.

 26. Af Henrik Larsen

  -

  Jeg så enormt gerne, at vi HELT havde holdt os ude m.h.t. aktioner i de muslimske lande, hvis vi derved havde kunnet undgå muslimske “flygtninge” strømme, men også selvom vi derved bare havde kunnet gøre forvirrede, hjemlige debattører begribeligt, at disse flygtninge så desværre bare kommer alligevel!

  For det ER jo reglerne, konventionerne og forskellige landes MEGET venlige fortolkning (herunder Danmarks) af disse, der muliggør det enorme influx af mennesker fra en os fjendtlig kultur, og der skal nok rodes en del i de historiebøger, som mindst en herinde for længst har kasseret til fordel for memorablia som Land&Folk, førend man finder NOGET som helst fortilfælde, hvor de der forfølges på livet af en fjende og “bombes ud af deres lande”, lige netop vælger at flygte til den påståede forfølgers hjemstavn…?

  P.S. Kan de evindelige henvisninger til de nærmest “grænseløse” myrderier af vestlige tropper i Irak, som er mildest talt forkerte, ikke snart afløses af en nøgtern erkendelse af, at hvis der er noget, som kan få sunni og shia dødsfjender til at “stå sammen” (uagtet de ved siden af fortsat evner at myrde løs på hinanden), så er det “korsriddernes” tilstedeværelse i muslimske lande, uanset formålet og mandatet, som begrunder tilstedeværelsen.

 27. Af Flemming Lau

  -

  Vesten får skyld for meget fx Cambodjas folkedrab på 2 mio, Iran Irak krigen 2.5 mio, Rwanda 1 mio, Congo 2.5 mio, Ex Jugoslavien 150 000, Dafur 1 mio, Afghanistan 30 000, Irak 700 000, Libyen 5000 og Syrien 250 000-450 000!

  Uha det bliver jo næsten 10 mio “ofre” siden Vietnam krigen. Jow jow lad os endelig få disse “Fredens engle” til vesten, så de kan hævne deres ofre. Vi er jo 500 mio i EU, så der er rigeligt med ubevæbnede civile, de kan slagte løs på! For det er jo “visseligt” vor egen skyld, vor egen skyld, egen skyld, ….skyld..?

  Hvis det stod til Bjørn Danh, så burde den danske befolkning begå kollektivt selvmord. Han er typen på en okkult ypperstepræst a la Doc Jones, der bryggede en giftig cocktail sammen til sine undersåtter. Han mangler blot at angive hvilken ø, vi skal samles på, så han kan gennemføre sin store våde drøm.,…..Sikken et had!

 28. Af Niels Peter Lemche

  -

  RENE BERGQVIST, nej, IS er ikke ligeglad med vor kultur, men de hader den. I virkeligheden hader de alt, hvad der ikke er islamistisk efter deres regler. Derfor smadrer de oldtidsminder i Syrien og Iraq, for de er jo ikke muslimske og derfor lavet af folk, der dyrkede falske guder. Hvis de kunne, ville de begynde at sprænge vore kirker og vore museer i luften. Men derskal retg megen dynamit til til at sprænge en gotisk katedral i stykker, men tro mig, hvis de kunne, gjorde de det.

 29. Af J. Hanse n

  -

  AF FLEMMING LAU – 25. MAJ 2017 14:25
  “Uha det bliver jo næsten 10 mio “ofre” siden Vietnam krigen.”

  Ti millioner er meget lavt sat.
  http://www.globalresearch.ca/us-has-killed-more-than-20-million-people-in-37-victim-nations-since-world-war-ii/5492051

 30. Af happybrexit heimlich

  -

  J Hansen: are you stupid or just dum??? Hvad synes du om nine eleven med 4000 døde amerikanere?? men det var vel bare et Fata Morgana? Overfaldet på Kuwait? jeg foreslår at du opdaterer din viden om verdenshistorien. Hvis jeg var dig ville jeg undgå at skrive i aviserne, -du afslører din egen uvidenhed kun alt for tydeligt- sørgeligt -jeg håber du ikke har gået i skole i Danmark. men du er vel intelligent nok til at fylde en ansøgning om kontanthjælp ud?
  Al vås om Vestens overfald på muslimske lande -ren vås og mytedannelse. Tag jeg sammen, smyg ærmerne op og få jer et arbejde!

 31. Af Jesper Lund

  -

  Vi er i krig mod Islamisk Stat. Vi bruger bl.a. F16-fly som våben mod IS. IS bruger terror som våben mod os. Vi skal selvfølgelig gøre alt for at forhindre denne terror.

  Et uhyggelig element ved denne terror, er at den kan blive udført af personer, som ikke direkte er styret af IS, men som vil opnå anerkendelse af IS ved at gennemføre en terrorhandling. Det er sikkert ofte personer med ondt i livet. At være i stand til at spotte sådanne personer før de udfører en terrorhandling, vil derfor være en vigtig måde at bekæmpe denne terror på.

 32. Af happybrexit heimlich

  -

  Overfald på Irak? USA angreb Irak efter at Saddum Hussein havde plyndret Kuwait. Helt rigtigt af USA: vi behøver ingen flere Hitlertyper i verden. De fleste danskere har lært om denne del af verdenshistorien i skolen, men I er måske ikke danskere, som ævler i denne tråd.

 33. Af Bjørn Danh

  -

  J Hansen,

  HilHemligHitler r syg!

  911 ofre: 2997. Irak (som intet havde at gøre med 911) +2,400,000 !

  !

 34. Af adriano viterbo

  -

  Jeg savner ikke en ny Churchill men en ny Ghandi

 35. Af J. Hans en

  -

  AF HAPPYBREXIT HEIMLICH – 25. MAJ 2017 14:45
  “Overfald på Irak? USA angreb Irak efter at Saddum Hussein havde plyndret Kuwait.”

  Du blander tingene sammen.
  Den sidste krig imod Iraq var fra 2003.
  Den krig havde intet med Kuwait at gøre.

 36. Af Allan Petersen

  -

  Bjørn DanH, dine tabstal fra Irak er fri fantasi.

 37. Af Bjørn Danh

  -

  Ikke tabstal, AP, men mord, massakrer, terrorisme,
  som Danmarks fascistoide politikere er med til at eksekvere!

 38. Af Flemming Lau

  -

  J Hansen.
  Dit link har jeg gemt fra tidligere. Det er fint med lidt kontrast, selv om tabstallene for bla den pakistanske borgerkrig konsekvent er angivet med max tal. Estimerede tabstal ligger mellem 300 000 og 3 mio. Og mht Ungarn er det vist også i overkanten at give radio free Europe hovedansvaret for opstanden i ’56.

  Min pointe er blot at Danmarks andel i Cambodias til Dafurs ofre, er ikke eksisterende.
  Derimod har vi en andel i Afghanistans, Irak og Libyens konflikten. Alle 3, var rædselsfulde regimer og med samlet tabstal på 735 000, når vi ikke op på flere mio!

 39. Af Allan Petersen

  -

  Kald det hvad du vil, Bjørn DanH. Dine tal er stadigvæk fri fantasi. De tjener ikke andet formål end at give dig noget at rette skytset imod. Du banker løs på en stråmand, som man siger.
  Hvorfor ikke bare kritisere den eller de siddende regeringer uden at bidrage med endnu mere mis-information? Der er så rigeligt af det på internettet.

 40. Af Niels Larsen

  -

  ADRIANO VITERBO

  Hvad skulle en Ghandi-type kunne gøre i verden af i dag?

  Udover, naturligvis, at ofre sig selv til ingen verdens nytte.

  Så længe vore verdensfjerne politikere holder fast i den våde drøm om den evige forbrødring i den globale landsby vil terroren vokse.

  Først når de får indset, at homogene befolkninger er eneste garanti for fred, vil der kunne skabes fred.

  Desværre har politikerne iscenesat et scenarie, som kræver blodige borgerkrige med efterfølgende massedeportationer for at nå målet.

 41. Af gerald wiltek

  -

  Det er jo hh=aabloest og direkte dumt at forvente at folk i mellemoesten bare sidder og lader sig bombe uden at svare igen. Man skal vaere mere end naive for ikke at regne med gengaeldelse.
  Nu er gengaeldelsen her, og det bliver vaerre, meget vaerre. De fleste ville nok soege haevn hvis de blev bombet og mistede familie medlemmer og venner. For hver muslim vi draeber, maa der vaere flere der bliver overbevist om at de er noedt til at goere noget. Hvad er igrunden forskellen imellem os der bomber et bryllup og dem der bomber en koncert?
  Det er i begge tilfaelde uskyldige der bliver draebt. Sorgen maa vaer den samme paa begge sider!
  Jeg kan ikke se een god grund til at vi blev indblandet i krige i mellemoesten, andet end Fogh et al gerne ville spille med de store og have et job i USA.
  Vi spilder tiden med at fordoemme terrorister, alt imens vi fortsaetter med at draebe loes sammen med vores allierede.
  Hvis et ansvar skal placeres, saa gaa til politikerne og laeg sag an imod dem der har misbrugt Danmarks forsvar. Kraev en folkeafstemning om yderlige krigsfoerelse. Og hvis vi vaelger at fortsaette, forvent at det kan blive dig og dine naeste gang. Det er jo bare almindelig logik.
  Jeg kan se at Loekke er klar til at sende flere tropper til Mellem Oesten. Han har ikke laert noget som helst. Det kan ikke blive ved med at politikerne loeber over folket. Laeg godt maerke til hvor pengene bliver brugt paa beskyttelsen, politikerne foerst og ikke meget andet end yderligere indskraenkninger i personlig frihed for resten af boenderne.
  Jeg har faaet nok, og det er glaedeligt at se hvor mange andre er begyndt at vaagne op.

 42. Af gerald wiltek

  -

  Det er jo haabloest og direkte dumt at forvente at folk i mellemoesten bare sidder og lader sig bombe uden at svare igen. Man skal vaere mere end naiv for ikke at regne med gengaeldelse.
  Nu er gengaeldelsen her, og det bliver vaerre, meget vaerre. De fleste ville nok soege haevn hvis de blev bombet og mistede familie medlemmer og venner. For hver muslim vi draeber, maa der vaere mange flere der bliver overbevist om at de er noedt til at goere noget.
  Hvad er igrunden forskellen imellem os der bomber et bryllup og dem der bomber en koncert?
  Det er i begge tilfaelde uskyldige der bliver draebt. Sorgen maa vaer den samme paa begge sider!
  Jeg kan ikke se een god grund til at vi blev indblandet i krige i mellemoesten, andet end Fogh et al gerne ville spille med de store og have et job i USA.
  Vi spilder tiden med at fordoemme terrorister, alt imens vi fortsaetter med at draebe loes sammen med vores allierede.
  Hvis et ansvar skal placeres, saa gaa til politikerne og laeg sag an imod dem der har misbrugt Danmarks forsvar. Kraev en folkeafstemning om yderlige krigsfoerelse. Og hvis vi vaelger at fortsaette, forvent at det kan blive dig og dine naeste gang. Det er jo bare almindelig logik.
  Jeg kan se at Loekke er klar til at sende flere tropper til Mellem Oesten. Han har ikke laert noget som helst. Det kan ikke blive ved med at politikerne loeber over folket. Laeg godt maerke til hvor pengene bliver brugt paa beskyttelsen, politikerne foerst og ikke meget andet end yderligere indskraenkninger i personlig frihed for resten af boenderne.
  Jeg har faaet nok, og det er glaedeligt at se hvor mange andre er begyndt at vaagne op.

 43. Af Orla Guude

  -

  @BJØRN DANH – 25. MAJ 2017
  Bjørn – husk at trække ned, når du skyller dig selv ud!

 44. Af Niels Larsen

  -

  GERALD WILTEK

  Jeg er for så vidt enig med dig i, at vi burde trække os helt ud af den muslimske sump og lade dem slå hinanden ihjel lige så meget, de kan overkomme.

  Men først skal vi have havelågen lukket hermetisk i, så der ikke kommer flere muslimer til Europa. Og anbragt tilstrækkeligt med maskingeværer langs Middelhavet til at sikre, at de også holder sig på afstand.

  Derpå kan vi i ro og mag planlægge de herværende muslimers afrejse til egne lande.

 45. Af Niels Sauer

  -

  Terroristerne repræsenterer ikke nogen fare for os. Deres angreb, forfærdelige som de er for dem, der rammes, bliver aldrig andet end myggestik på vores samfunds elefantryg. Men den måde, vi takler problemet på, kan ødelægge meget for os.

 46. Af Ole Krarup

  -

  Der findes en løsning: Vesten trækker sig HELT væk med ALT i muslimske lande-vesten sender muslimer retur. Komplet adskillelse mellem vore verdener, som er som olie og vand; kan ikke blandes, og vupti! Det vil give lidt udfordrende økonomisk skvulp, men vesten kan med sin overlegne kultur, sin overlegne samfundsform nemt klare sig. Problem solved.

 47. Af gerald wiltek

  -

  Det er rigtigt at den personlige fare er lille. Men det vil faa en overodentlig stor indflydelse paa vores livskvalitet.
  Folk vil i stigende omfang blive genstand for overvaagning, stop og soeg, registrering, kontrol og mistaenkeliggoerelse. Eliten vil i stigende grad faa specielle privilegier, veje og omraader for deres eksklusive benyttelse, hurtige ruter uden kontrol i lufthavne, pas og tilladelser til at undgaa den samme behandling som vi vil blive udsat for.
  Vi faar en opdeling i “dem og os”, herskerne og kvaeget!.
  1984 bliver mere og mere aktuel for hver dag der gaar.
  Vort demokrati fungerer ikke laengere. Det er koert helt af sporet, og resultatet vil jeg lade folk selv taenke lidt over.
  Alt det, fordi vi ikke har haft evnen og energien til at staa politikerne imod!

 48. Af Gert Hansen

  -

  Adriano Viterbo:

  Ghandi mente som bekendt, at briterne blot skulle overgive sig til Hitler uden kamp. Jeg mindes ikke at have hørt en sådan mening før, at Vesten blot skulle overgive sig til IS og islamistisk terror i almindelighed. For det må du da mene, når du har ‘brug for’ en ny Ghandi?

 49. Af Anders Jensen

  -

  Ud over at Ghandi var sød, rar og gik med voksenble, så var han hindu nationalist og med til at splitte Indien til Indien, Pakistan og Bangladesh.

 50. Af hans andersen

  -

  Muslimers kultur er nu engang at røv plyndre og dræbe dem der ikke er medlemmer af banden, sådan er det bare at politikerne har importeret kriminelle, er ikke til at fatte med mindre de er blevet bestukket.

 51. Af Per Torbensen

  -

  Enig Gerald Wiltek i substansen gode og afbalancerede betragtninger.

 52. Af Gert Hansen

  -

  Anders Jensen:

  Det er historisk ukorrekt at Ghandi ’splittede Indien til Indien, Pakistan og Bangladesh’. Ghandi var nemlig varm fortaler for et samlet Indien efter selvstændigheden i 1947.

  Det var muslimen Muhammed Ali Jinnah der ville have et muslimsk Pakistan (Vest og Øst) uafhængigt af hinduistisk Indien (Hindustan). Og det fik Jinnah. Der i øvrigt gik ind for et sekulært Pakistan, men det blev som bekendt ændret senere, men da var Jinnah for længst død i 1948. Idag er Pakistan ca. 97% muslimsk, medens Indien har ca. 15% muslimer.

 53. Af Peter Nielsen

  -

  Ren ordskvalder, der kommer fra politikere, Lemche og andre, der dagligt underholder os med idyller om græssende lam og løver side ved side. Vi kan tæske islamiske terrororganisationer på plads, men derefter skyder blot nye op med forgængernes nederlag som alibi.

  Udviklingen skal ses i en langt større målestok som det, den er. En religionskrig under optrækning, og hvis man ikke vil indse det, er det spildt ulejlighed at engagere sig, mens barnevognene ruller over grænserne. England kommer snart i permanent undtagelsestilstand, Frankrig er formodentlig allerede kommet dertil, og siden følger vi andre efter. Sverige, Belgien og Holland kan hurtigt være der.

 54. Af Finn Bjerrehave

  -

  Jeg hader kun dumme politikere og Ida Auken som ikke ved hvor mange havvindmøller Danmark har opsat, men kun ønsker flere , er måske svaret på en u-seriøs politiker.
  Lars Løkke som lyver mere end en Hest kan rende når PSO skatten kommer i tale, og ingen interesserer sig for denne løgneserie, hvor sidst i TV den er fjernet, men stadig i mon opkrævning fra Seas-Nve.
  Denne indenlandske terrorrisme er dagligdag, hvor den udvortes kun er sjældent, og måske kun fordi vi er amatører hvor sidst ved Krudttønden 6 Politifolk gemte sig bag glasruder, og tossen kunne tage hjem efter magasinet var tomt, og kun Finn som helt betalte prisen.
  Terror og politikere. Finn Vig

 55. Af J. Hanse n

  -

  AF OLE KRARUP – 25. MAJ 2017 17:35

  Og hvad med de millioner af mennesker som Vesten har dræbt?
  De mange millioner flygtninge.
  De lande som Vesten har bombet tilbage til stenalderen.
  Vesten må betale for sine forbrydelser.
  Hvad har hyklerne i Vesten egentlig tænkt sig?
  At muslimerne bare ville affinde sig med at være Vestens slagtekvæg?
  Naturligvis griber nogle af dem til gengældelse ved terror.
  Der findes vel næppe en familie i Afghanistan, Iraq, Syrien, Libyen og Yemen som ikke har fået familiemedlemmer dræbt af Vesten.
  Eller stedfortrædere som saudi Arabien i Yemen.

 56. Af jørgen henriksen

  -

  Der er grund til had og foragt overfor terroristerne, hjemmerøverne, brandstifterne, knivstikkerne og voldsforbryderne. Altså alle dem som dræber, overfalder, voldtager, bestjæler og mishandler uskyldige, sagesløse og fredelige borgere. Men bør vi ikke også hade og foragte alle dem som fylder vores land med skumle, forbryderiske og livsfarlige forbrydere og fanatikere? De politikere, propagandister, hyklere og humanist-tosser der hjælper med at besætte og islamisere vores land, er vel også skyldige!?! De har da også blod på hænderne! Uden disse korrupte quislinge iblandt os, ville der jo ikke ske terror-drab i hverken England, Danmark, Frankrig, Sverige eller Belgien osv., og mordraten/ kriminaliteten ville have været langt mindre. Og vores velfærd og sundhed mv. ville have været intakt, og tusinder af danskere ville ikke være blevet sjoflet, skadet, mishandlet og sendt i døden.

 57. Af Ole Krarup

  -

  J Hansen: Jamen præcis. Total adskillelse. Så kan de hygge sig med fortsat opbygning af successfulde samfund, ligestilling, velfærd, despot regimer, stening af kvinder, eller hvad de nu måtte finde rigtigt. Vi trækker os helt, og blander os fremdeles aldrig igen. Til gengæld gider vi dem under ingen omstændigheder i vesten.

 58. Af Bo Christiansen

  -

  Forventede henvisningen til europæisk terror (hvad skulle man da gøre uden Breivik )
  , når man skal forklare islamistisk terror , men Bader meinhoff , De røde brigader , korsikansk selvstændighedsbevægelse , ETA (baskerne ) , IRA , Blekingegade banden er alle passe , bogstaveligt al nutidig terror i Europa er Islam motiveret , vi har en stor chance for en problemfyldt fremtid , ingen ved reelt om vi vil få mere eller mindre terror eller om terroren vil skifte karakter til også at omfatte intifada lignende tiltag i større stil (ildspåsættelse , stenkast , angreb på øvrigheds/offentlige personer som Politi / Brandvæsen ) , hvis man skæver til f.eks Frankrig , der er længere fremme i det demografiske eksperiment vedr “udskiftning af etnisk original befolkning” så vil man opleve ghettoer i de større byer som F.eks Paris , hvor ingen offentlig service er mulig , skraldemænd , Politi , brandvæsen kommer der nødigt og madras skoler florerer , desuden så har Frankrig haft undtagelses tilstand ikke kun 2 gange som mange tror
  1 . Under anden verdenskrig
  2. Pga den nylige terror
  3 . 2005 Pga. af unge muslimer/imigranters opstand udgående fra Parises ghettoer, som smadrede for anslået en milliard , 10.000 biler afbrændtes og mange hundrede butikker / instituioner/ skoler / etniske borgere blev udsat for vold og folk hevet ud af busser og truet osv .
  Et samfund kan faktisk ikke kapere ret meget terror , meget mindre end folk tror , før det destabilliseres .
  Hvorfor i det hele taget åbne mulighed for dette ? Hvorfor blive ved med at lade potentielle individer , slå sig ned . ?
  Radikaliseringen er selvforstærkende via massen , så jo større ghettoer , jo større social kontrol samt radikalisering .

 59. Af Erik Larsen

  -

  De vanvittige syge indlæg her viser jo alt. Og man kan da kun håbe at PET læser dem!
  De meninger der kommer til syne her er jo dybt, dybt chokerende og viser at der findes mange, mange der kalder sig danskere, der jo har ekstreme meninger og simpelthen intet vil forstå eller rettere ikke ønsker at forstå.
  Alt det løgn om USA og Danmark har myrdet millioner af børn, viser jo at der er personer her der skriver indlæg, der virkelig burde checkes.
  Men vores lille land er nu p.g.a. politikere der nu i årtier nærmest har opført sig som
  rene landsforrædere er jo det der i dag gør at vores børn og unge ingen, ingen, ingen fremtid får. Løbet er kørt. 28 nationer i NATO har vi nu set, at de 23 ikke overholder kravet om 2% af nationalproduktet skal bruges må militæret. og af de 23 nationer ligger selvfølgelig de godtroende danskere næsten nederst!!
  Velbekomme. Grænseportene er også åbne som en ladeport.

 60. Af J. Hans en

  -

  AF OLE KRARUP – 25. MAJ 2017 20:02
  “J Hans en: Jamen præcis. Total adskillelse.”

  Det er nok lidt for sent.
  Som løgnhalsen Colin Powell udtalte, da USA og vasal stater begyndte ødelæggelsen af Iraq i 2003.
  Hvis du ødelægger noget. Så ejer du det.
  USA og bl.a. Danmark ejer meget i de muslimske lande idag.
  Det kommer vi til at betale for i årtier.
  Med flygtninge, indvandring, mere krig og terror.
  Vi har meget at takke politikerne for.

 61. Af J. Hans en

  -

  AF OLE KRARUP – 25. MAJ 2017 20:02
  “J Hans en: Jamen præcis. Total adskillelse.”

  Det er nok lidt for sent.
  Som løgnhalsen Colin Powell udtalte, da USA og vasal stater som Danmark begyndte ødelæggelsen af Iraq i 2003.
  Hvis du ødelægger noget. Så ejer du det.
  USA og bl.a. Danmark ejer meget i de muslimske lande idag.
  Det kommer vi til at betale for i årtier.
  Med flygtninge, indvandring, mere krig og terror.
  Vi har meget at takke politikerne for.

 62. Af jørgen henriksen

  -

  Maj britt ma ri a skriver om demokrati, men favoriserer j. hansen/hassan og lignende, mens danskere udelukkes igen og igen.

  Bortset fra det, så har e rik skif ter ret i at mange politikere opfører sig som rene landsforrædere. Eller som nihilister, kommunister, feminister og pladderhumanister. Mærkeligt at (pladder)humanisterne er ligeglade med at danskere i hastigt stigende omfang rammes af elendighed, familietragedier, retsløshed, fattigdom samt unødvendige og grusomme lidelser og dødsfald i hospitals-systemet. (pga. nedskæringer, kvalitets-forringelser, sjusk, slendrian og mangel på etik)

 63. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Gad vide om potentielle terrorister også må købe en flyvende bil?

  En kinesisk forretningsmand er igang med, at udvikle en drone til varetransport, der kan bære ét ton – sprængstof, evt.

  Apropos mundheldet; “If You break it, it’s Yours”.

  Mon ikke det egentlig oprindeligt handler om vilde heste?

  “To break a wild horse” betyder, at man rider den til.

 64. Af Niels Peter Lemche

  -

  ERIK LARSEN, du ved jo ikke engang, om Hassan og hans alias’er bor i Danmark eller sider i en eller anden hule i Raqqa og skriver sine/deres dumme bemærkninger. Men hvt. det de/han skriver: Ja, der siger du præcist, hvad der skal siges.

 65. Af Flemming Lau

  -

  Sig mig engang, er alle værdier nu pludselig eet fedt, bare fordi nogle terrorister ikke kan finde ud af at overholde krigens love. Læg nu lige mærke til at skyldkomplex er et vestligt fænomen. Tyrkerne har ingen samvittighedskvaler over det armenske folkedrab. Japanerne har heller ingen, vedr overgrebende under 2 verdenskrig. Nordkoreanerne har slet ingen i relation til Sydkorea, det samme gælder for Kina! Arabere, tyrkere og iranere sover også glimrende under billedet af deres 12′ Imam Adolf. Har de gamle sovjetter kvababbelser over samarbejdet med Adolf imod Polen i 1940..?

  I 1947 var der 56 medlemslande i FN, hvoraf 10 lande var totalitære. I dag er flertallet af FN’s 193 medlemsstater, diktaturer. FN er nu blevet presset til at 2 uforenelige sæt menneskerettigheder. Sharia til islamiske lande og de oprindelige værdier til resten af verden. Efter at den totalitære nazisme og kommunisme led skibbrud er der islamismen tilbage. Spørgsmålet er hvem der skal sætte en stopper for dens drømme om verdens herredømmet. Hvis ikke denne verdens frie nationer, hvem så……….?

 66. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Mehmet Sami Gür
  Bare et lille spørgsmål. Hvordan kan det være, at du ikke nævner nogle sunnimuslimske terrorgrupper? En gruppe er i hvert fald højaktuel i øjeblikket. Er der slet ikke nogle sunnimuslimske terrorgrupper i dit verdensbillede, eller kan du bare ikke huske navnene?

 67. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Mehmet Sami Gür
  Bare et lille spørgsmål. Hvordan kan det være, at du ikke nævner nogle sunnimuslimske terrorgrupper? En gruppe er i hvert fald højaktuel i øjeblikket. Er der slet ikke nogle sunnimuslimske terrorgrupper i dit verdensbillede, eller kan du bare ikke huske navnene??

 68. Af hans andersen

  -

  Man hader da ikke pest og kolera man udrydder dem, det samme med mennesker der går ind for terrorisme.

 69. Af Lennart Kamp

  -

  Øh…Du tager grueligt fejl. Demografien vil ubønhørligt sørge for at de vinder. Et flertal af de gode europæiske befolkninger sørger jo for udviklingen, og den går ikke i retning af medmenneskelighed, inklusion og fordragelighed. Vi importerer jo problemer både i kulturel og økonomisk forstand…

 70. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et kommentarspor fyldt med det vanlige intetsigende ævl. Brug lidt på at søge blandt Youtube videoer som alternativ, og bliv lidt klogere. Start f.eks med – 9/11 hoax – og gå videre derfra. Der er en helt logisk forklaring på forretningsmodellen terror – iscenesat via et par skyskraber nedrivninger i New York. Forklaringen er egentlig meget enkel – follow the money! 🙂

 71. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF R. HARALD KRISTIANSEN – 25. MAJ 2017 22:21:

  Det var et svar til hr. Jakob S. Rasmussen Han kom nemlig med det samme spørgsmål. Netop her i mit svar til ham har jeg påpeget vigtigheden af at holde sammen som ét stort fællesskab som modsvar til terroristerne. Det er irrelevant og tidsspilde at pege fingre og generalisere. Det duer ikke med MEN, OMMER og BESKYLDNINGER. Vi er allesammen i det samme skib. Derfor er det vores – frie og anderledestænkende borgeres pligt at ignorere og indgå huller i skibet. Ellers synker vi alle til bunds…

 72. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF R. HARALD KRISTIANSEN – 25. MAJ 2017 22:21:

  Det var et svar til hr. Jakob S. Rasmussen Han kom nemlig med det samme spørgsmål. Netop her i mit svar til ham har jeg påpeget vigtigheden af at holde sammen som ét stort fællesskab som modsvar til terroristerne. Det er irrelevant og tidsspilde at pege fingre og generalisere. Det duer ikke med MEN, OMMER og BESKYLDNINGER. Vi er allesammen i det samme skib. Derfor er det vores – frie og anderledestænkende borgeres pligt at ignorere og undgå huller i skibet. Ellers synker vi alle til bunds…

 73. Af per andersen

  -

  Endnu et bizart indlæg. Kan vi ikke løfte barren en anelse Berlingske. Kom nu. Det MÅ være muligt at finde nogen med en selvstændighed der kan udfordre læserne.

 74. Af Jan Vilhelmsen

  -

  Mehmet Sami Gür : Tag du på en rundrejse til Jeres moskeér og hold den tale der, du vil helt sikkert blive meget populær.

 75. Af Mehmet Sami Gür

  -

  KINA, TYRKIET OG RUSLAND VIL FORBINDE OG SKABE ÉT STORT FÆLLESSKAB, MENS EUROPA OG VESTEN VIL BEGÅ SELVMORD VED AT BYGGE HEGN, MURE, VÆGGE OG PIGTRÅD! DET ER STIK IMOD OG STÅR FAKTISK I KONTRAST TIL, HVAD EU STÅR FOR…

  Så længe EU holder sig væk fra europæiske fælles værdier og så længe EU holder Tyrkiet ude af fællesskabet, ja, så er EU dødsdømt! Og det duer ikke at bygge pigtråd og lukke sig fuldstændigt ind overfor omverdenen.

  Tyrkiet har uagtet en central rolle for alle kræfter og parter i verden

  Macron er en uerfaren og ukendt politiker. Han er desværre ikke istand til at løse problemer, som Frankrig og EU står over for. Merkel er træt og dybt presset mellem Europa og tyske borgere. EU er dømt til at bryde sammen, fordi hele Europa lider af høj arbejdsløshed, aldrende befolkning, stigende højreradikalisme, forværret sikkerhed og urokkelig flygtninge tilstrømning. Ikke nok med det, så bliver EU presset af fire store lande, som er USA, Storbritannien, Tyrkiet og Rusland.

  En ny verden er snart en realitet – det nye silkevejsprojekt…

  Hele verden forandrer sig og i den nye verden er der ikke plads til den mentalitet, som har formet det internationale politiske system efter 2. verdenskrig og efterfølgende med den kolde krig. Vi står ansigt til ansigt med en ‘multipolær verden’.
  Silkevejsprojektet er et kinesisk initiativ, som skal forbinde flere end 65 lande til hinanden kulturelt, politisk, økonomisk og finansielt. Kina står til at financiere stor del af projektet i form af infrastruktur, motorveje, skibshavne, lufthavne og højhastighedsbaner i de fleste lande, som er involveret i projektet. Målet er at forbinde Kina uhindret direkte til London. Med projektet skal det være muligt at fragte og transportere gods og passagerer billigere, hurtigere og mere kvalitativt mellem vest og øst. Det nye silkevejsprojekt vil gavne tre store lande geopolitisk og geostrategisk. Det er Rusland (Nordkorridoren), Tyrkiet (Mellemkorridoren) og Iran (Sydkorridoren).

  Gårsdagens terror angreb i Manchester i Storbritannien har til sigte at banlyse silkevejsprojektet. Og derfor har en megastor magt advaret briterne med terror om at standse samarbejdet med Kina og Mellemøstlige lande. Det er vel ikke så svært at overskue hvilken stormagt vi snakker om her, ikke sandt?

  Den nye verden vil fokusere på realismen og tre ledere: Trump, Erdogan og Putin

  Nej, i den nye verden vil stormagter som Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Tyrkiet, Rusland, Iran, Kina og til en vis grad USA vende tilbage til deres kulturelle, nationale og forhistoriske rødder (civilisationer). Disse store lande vil forsvare deres interesser udenom ineffektive og dysfunktionelle alliancer, internationale aftaler, konventioner, regler og over-nationale organisationer som FN, EU, NATO, IMF, Shanghai union og m.v. I den nye verden vil der heller ikke være tale om 20. århundredets ideologier, mærkesager og værdier.

  Er G7 realistisk og foreneligt med dagens og tidens verden?

  G7 kan ikke længere være et svar til nutidens verden. Hvor skal vi så sætte de resterende 13 stormagter henne? G20 er vejen frem. Derfor skal G7 og Bilderberg droppes og lukkes ned omgående. Stifteren til Bilderberg (David Rockefeller) døde jo også fornyligt.

  Spørgsmålet er, hvad Danmark skal gøre i den nye verden? Hvordan skal den danske indenrigs- og udenrigspolitiske vision se ud i den nye verden? Skal den Trans-Atlantiske side stadigvæk være første prioritet eller skal den denne gang være helt ny og anderledes? Jeg er bekymret for, at vores inkompetente og uegnede politikere ikke er gode og kvalificerede nok til at bringe Danmark og danskerne i god behold og sikkerhed i den nye verden. Det vil tiden vise sig…

  Ja, sandeligt vil tiden vise sit reelle og ægte ansigt, som det jo sædvanligt altid gør…

  Som tidligere nævnt…

  Vi lever i en skrøbelig og ustabil verden, hvor store lande bekæmper hinanden med alle mulige (amoralske og ulækre) MIDLER, herunder og inkl. TERRORISMEN. 3. verdenskrig foregår desværre med terroristerne mellem de store lande til formål at have en betydningsfuld og sikker plads i den nye verdensorden. De store lande har store interesser i Mellemøsten. Og det land eller den alliance, som får kontrollen i Mellemøsten, får automatisk også kontrollen i resten af verden og dermed i den nye verdensorden. Derfor hver gang terroristerne angriber og slår til, så får muslimerne direkte skylden for noget, som de ikke aner er en del af. Dvs. muslimerne bliver her misbrugt som den ‘grimme ælling’ af store lande til deres beskidte politiske og økonomiske interesser. Håber jeg har været konkret og tydelig nok ift. identifikationen af terrorismens sande ansigt.
  Ikke kun kristne, jøder og muslimer, men hele menneskeheden bør fordømme og tage afstand fra terroristernes rædsler. Vi må simpelthen holde sammen uden MEN, OMMER og BESKYLDNINGER. Vi er trods alt allesammen i det samme skib.

 76. Af Jan Petersen

  -

  Jeg løfter da gerne barren bare en anelse. Her er 9/11 fortalt på ca 5 min. Gå selv videre derfra, please:

  9/11: A Conspiracy Theory
  https://www.youtube.com/watch?v=yuC_4mGTs98

 77. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Erik Larsen
  J. Hansen og Bjørn Danh er muslimer, der bruger danske navne.
  Mehmet Sami Gür er en tyrkisk gruppe af tyrkiske/danske imamer.

  En ting er sikker. At invadere Irak var en enorm fejl, ligesom det var en fejl at gå ind i Afganistan og Libyen. Vesten bør lade de arabiske lande i fred. De skal også lære at klare sig selv uden Vestens økonomiske støtte, det er de bedre fortjent med.

  Nu var amerikanerne godt nok utroligt “heldige”, at nogen vil betale dem 710 milliarder dollars for våben. Disse våben bliver sikkert brugt flittigt i diverse muslimske lande af muslimer mod muslimer og måske bliver de også brugt mod amerikanerne selv. Hvem ved? Nu har vi set en ung libysk mand bombe børn og unge. Heltemodigt, J. Hansen og Bjørn Danh, eller hvad?

  J. Hansen, Mehmet Sami Gür og Bjørn Danh har et behov for at udtrykke sig hadefuldt om Vesten, det giver demokratiet dem luft til. Boede de i en af de lande, som de ynder at nævne, ville de nok være i fængsel, således er de meget heldige at bo sammen med os, der gerne brødføder dem, der ikke kan klare sig selv. Vesten giver sågar socialhjælp til de muslimske unge, der kæmper som del af terrorbevægelser. Disse unge mænd spænger så børn til koncerter ihjel, som tak. Intet kan retfærdiggøre drab på mennesker, hvorend det er, eller hvilken tro de har.

  God Kristi Himmelfartsdag til alle, der er glade for, at Danmark giver os mulighed for, husly og mad på bordet.

 78. Af Henrik Krogh

  -

  Jeg er egentligt uenig i at vi skal “hade” disse terrorister, islamister og forædere i øvrigt .

  Men, vi har en ret og en pligt til at forsvare os imod dem.

  Vi behøver ikke at “hade”, blot fordi vi beslutter os til at udlevere disse dyr til de (brutale) lande og regimer som de kommer fra eller har været aktive i – f.eks. Libyen og (assad) Syrien.
  Vi behøver ikke at hade, blot fordi vi glæder os over at politiet skød dette misfoster Omar El-Hussein.
  Vi behøver ikke at hade, blot fordi vi beslutter os til at indfange og uskadeliggøre alle, uden undtagelse, af dem, der er fjender af vort fædreland.
  Vi behøver ikke at hade, blot fordi vi beslutter os til at internere dem, som vi ikke kan komme af med på anden måde.
  Vi behøver ikke at hade, blot fordi vores væbnede styrker bidrager til udraderingen af mødingen, som nogen kalder IS.
  Vi behøver ikke at hade, for at fryde os når politi, sikkerhedsstyrker eller millitær får fat i disse udskud.

  Nej, vi behøver blot at elske: vort land, vores børn, vores famillie og vores liv.
  Og så har vi, som borgere, jo derudover en pligt til at fjerne denne trussel mod vort samfund, land og værgeløse.

  Oven på de tragiske hændelser i London, og førhen i Frankrig, Tyskland og USA, så kan man jo blot ønske at vores politikkere vil tilføre tilstrækkelige midler til politi, millitær og sikkerhedsstyrker og lave landets love således at vi er helt sikre på at lovene ikke beskytter overløbere, forrædere, femte kolonne, illoyale elementer og alt de pak vi skal af med – på den ene eller anden måde.

 79. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er EU Frontex formentlig travlt beskæftiget med at assistere kommende potentielle EU terrorister fra Libyen over Middelhavet til Italien, hvor den italienske mafia sørger for videre befordring 🙂 God Kr, himmelfartsdag i øvrigt 🙁

  PS. Muligvis burde himmelfart staves . . . himmelfarth 🙂

 80. Af Alfred Kekkistian

  -

  Mehmet Sami Gür,
  I muslimer står ikke sammen med os Daner hverken nu eller de sidste 1000år.
  Ikke hver dag men hver time hvert minut, vågner flere og flere Europæer.
  Islam har ingen fremtid i Europa.
  I ligger præcist som I har redt.
  Prøv at goggle Mehmet Sami Gür, og læse noget mere af denne islamist / national partiet har skrevet gennem årene.
  F.eks. Inden sidste FT hvor Mehmet “kræver den danske stat betaler for plejehjem KUN for muslimer”, så inkluderende
  Vi skal stå sammen ikke Mehmet …
  Praise KEK

 81. Af buster love

  -

  Mehmet Sami Gür
  Det er utroligt hvad du kan skrive , af fantasi utopi.
  Silkevejen” ” tyrkiet i EU”
  Jeg synes du skal søge nye græs gange eller gedde områder,
  Du har vist ikke helt , forstået hvad Danmark og EU er .
  God tur hjem Til din diktator.

 82. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS PETER LEM CHE – 25. MAJ 2017 21:11

  Nå.
  Så er den gamle nazist og charlatan Lem che døddrukken igen.

 83. Af J. Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIAN SEN – 26. MAJ 2017 00:14
  “J. Han sen, Mehmet Sami Gür og Bjørn Danh har et behov for at udtrykke sig hadefuldt om Vesten,”

  Det hadefulde tilhører den flok højreekstremistiske buksemariusser som huserer på disse blogs.

 84. Af J. Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIA NSEN – 26. MAJ 2017 00:14
  “J. Hanse n, Mehmet Sami Gür og Bjørn Danh har et behov for at udtrykke sig hadefuldt om Vesten, det giver demokratiet dem luft til. Boede de i en af de lande, som de ynder at nævne, ville de nok være i fængsel, således er de meget heldige at bo sammen med os, der gerne brødføder dem, der ikke kan klare sig selv.”

  Nå.
  Så er R.H.K. også begyndt med stråmænd og løgnehistorier.
  Desværre.
  Højreekstremisterne må affinde sig med at nogle er uenige med dem.
  Deres tid var forbi i 1945.

  Og hvem brødføder R. HARALD KRISTIA NSEN?
  Hun er en nasserøv som ikke brødføder nogen.

 85. Af Bloody Mary

  -

  -Jeg hader terrorister- de er yallaher.
  jeg hader Corydon og dem der hjalp med at stjæle mine penge.
  Jeg hader Ida Auken- hun er en nasser og snyder og fuld af dobbeltmoral ligesom gummiansigtet hendes mor.
  Jeg skammer mig over dem der tidligere hed radikale venstre.
  Jeg skammer mig over enhedsejendomshandlerlisten.
  Jeg brækker mig over stavepladeafa.
  Og jeg væmmes ved yallah.

 86. Af Bloody Mary

  -

  -Jeg hader terrorister- de er yallaher.
  jeg hader Corydon og dem der hjalp med at stjæle mine penge.
  Jeg hader Ida_Auken- hun er en nasser og snyder og fuld af dobbeltmoral ligesom gummiansigtet hendes mor.
  Jeg skammer mig over dem der tidligere hed radikale venstre.
  Jeg skammer mig over enhedsejendomshandlerlisten.
  Jeg brækker mig over stavepladeafa.
  Og jeg væmmes ved yallah.

 87. Af Thomas Jensen

  -

  Mit problem med den her type diskussioner er, at jeg dybest set mener de er irrelevante, for begge sider i diskussionen har ret på deres egen måde, og jeg tror dybest set de er enige. De kan måske bare ikke finde ud af at kommunikere.

  Skal vi hade terrorister? Ja, selvfølgeligt. De søger at påtvinge andre deres egne forkvaklede regelsæt med vold. De vil dræbe alle, der mener og tror noget andet end dem selv. Men skal vi hade terrorister? Nej, vi må ikke lade et blindt had diktere vores handlinger. Det er vigtigt, at vi holder fast i vores kultur og vores basale tiltro til hinanden. Det er de ting der gør, at vores samfund hænger sammen.

  Skal vi frygte terrorister? Ja, selvfølgeligt. De vil dræbe andre, og enhver der tænker sådan er farlig. Men skal vi frygte terrorister? Nej, vi må ikke lade frygten diktere vores handlinger. Hvis vi indskrænker vores frihedsrettigheder eller begrænser vores ytringer, vil vi have tabt noget meget dyrebart. Og det vil ikke få terroren til at standse, snarere tværtimod.

  Skal vi søge at forstå terroristerne? Nej, selvfølgeligt ikke. Deres handlinger er så horrible, at enhver forståelse er ligegyldig. Intet kan retfærdigøre dem. Men skal vi forstå terroristerne? Ja, selvfølgeligt. For forståelse er nødvendigt, hvis vi skal terroren til livs. Det hjælper jo ikke at dræbe en terrorist, hvis måden vi gør det skaber ti nye. Derfor er vi nødt til at forstå terroren for at kunne bekæmpe den.

  Jeg tror ikke disse diskussioner handler om en reel uenighed. De handler snarere om, at vi lægger forskellige ting i begreber som “frygt”, “had” og “forståelse” – og vi har sikkert alle en tendens til at bruge dem forskelligt afhængigt af situationen.

 88. Af Niels Peter Lemche

  -

  THOMAS JENSEN , det er nu ikke så dumt at forsøge at forstå terroristerne, for det handler ikke om at klappe dem på kinden og sige: Det er så synd for jer! Det handler om forstå deres baggrund og motiver, for en krig er ikke bare noget med krudt og kugler, det er også et psykologisk med modstanderen og alt hvad han tror på. Det var faktisk den måde, hvormed Nordvietnam i sin tid fik kål på USA.

  Nu disse islamister: Hvad kan man gøre i så henseende. Jo, tvære dem ud på slagmarken, det er fint, men det skal ske samtidigt med at man afslører over fro dem og deres støtter, at de er så håbløst bagefter på alle områder, at der ingen fremtide er for dem. Man skal så at sige omvende deres “børn”. Det er gjort før. Det tager tid, men er et bedre alternativ end en “trediveårskrig” mod IS.

 89. Af Lisb eth en

  -

  Had avler Had, og kærlighed kærlighed. En evig sandhed i blå aldrig har forstået.

  Vestens krige i Mellemøsten har forårsaget terroristerne.

  Vi må starte med vores egen terror. For hver reaktion er en ny reaktion.

  Per Andersen. Ja de nye bloggere, på nær Donbæk, er vitterlig langt under et niveau man burde forvente fra en seriøs statsbetalt avis.

 90. Af Niels Larsen

  -

  LISB ETH EN: “Vi må starte med vores egen terror. ”

  Efter hver terroraktion går en moske op i røg den førstkommende fredag – eller hva’?

 91. Af Henning Svendsen

  -

  De tør hvor andre ogBreivik er også med i selskabet og vi bør egentlig beundre dem med sådanne typer kunne Napoleon 1 havde underlagt sig hele verden
  Nej skal vi hade nogen så må det være Lars fra Nyhavn der nu igen blander sig mellemde store pg vi burde vel også hade de villige redskaber han sender afsted på bombetogter
  Men mest af alt skal vi nok hade Ø. Ellemand der forærede vores land til FN -verdens største terrorist -det var en svinestreg uden lige

 92. Af Thomas Jensen

  -

  Niels Peter Lemche: Det er også den holdning jeg har givet udtryk for ovenfor.

  Men skal vi forstå terroristerne? Ja, selvfølgeligt. For forståelse er nødvendigt, hvis vi skal terroren til livs. Det hjælper jo ikke at dræbe en terrorist, hvis måden vi gør det skaber ti nye. Derfor er vi nødt til at forstå terroren for at kunne bekæmpe den.

 93. Af Niels Larsen

  -

  Hvordan kan europæiske politikere stiltiende se på, at det vælter ind i Europa med muhammedanere, når alle ved, at der er hundredvis af IS-krigere blandt “flygtningene”?

 94. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN, i stedet for at køre på automatpilot skulle du se lidt på de aktuelle statistikker. Hvor mange kommer faktisk efter, at man fik lukket for Balkanruten?

  De afrikanske tilvandrende er jo ikke flygtninge. Så lad os tale om flygtninge fra Mellemøsten. Er Erdogan begyndt at sende dem, han har hos sig, videre? Eller holder han aftalen — og viceversa, har EU holdt sin aftale med ham?

 95. Af Niels Larsen

  -

  Lemche

  Det er vist ikke kun afrikanere, der bliver fragtet til Italien på din og min regning… >:(

 96. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  @Gür

  Du snakker udenom.

  Det er simpelthen et faktum, at det stort set kun er sunni-muslimske terrorister, der angriber mål i vesten.

  Erdogans svigersøn handlede efter alt at dømme olie med Islamisk Stat, så selv angiveligt moderate, tyrkiske sunni-muslimer støtter åbenbart de værste, fundamentalistiske sunni-muslimske terroorganisationer.

  Hizbollah er den eneste undtagelse; og den organisation angriber “kun” Israel – men kæmper sammen med vesten i Syrien.

 97. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Erdogans svigersøn handlede olie med I.S. og tyrkiske myndigheder løslod medlemmer af den sunni-muslimske terrororganisation, der er kendt i vesten som Al Nusra, da de blev anholdt i Tyrkiet med flere kilo sarin, et par måneder før saringasattentatet mod den syriske by, Ghouta.

  Så længe en sunnimuslismk terrorsympatisør sidder næsten enevældigt på magten i Tyrkiet, må Tyrkiet selvfølgelig ikke blive medlem af EU.

  Du må jo tro, at vi er blinde idioter, der ikke selv kan se, hvad der foregår, og som du derfor kan narre med dine – skal vi sige – bevidst fejlagtige påstande…

 98. Af Bjørn Danh

  -

  De krigsgale skyldige for hævnmordene i Manchester,
  som er de virkelige terrorister,
  sidder i Kongressen/Parliament/Christiansborg.

  God weekend, humanister 🙂

  Brænd i helvede, prokrigsfascister … !!!

 99. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Forummet Quora giver stort set altid ret præcise svar på præcist formulerede spørgsmål.

  En bruger stillede spørgsmålet “Are there any terrorist groups that claim to be aligned with Shia Islam?”

  Her følger et par citater fra det bedste svar på dét spørgsmål:

  “Not really.

  The only sizeable Shia forces that can be evenly remotely termed as ‘Islamic extremists’ are Hezbollah & the Al-Houthi front. But a more accurate description of them would be ‘regional Separatist/ Nationalist groups’ that just happen to be dominated by Shias.”

  “Fact is- the heyday of ‘Shia terrorism’ was way back in the 80s; it’s effectively dead now. You had Hazara morons running around in Afghanistan attacking the Legitimate Socialist government & their Soviet Allies. You had the maniacs in Iran who were stuffing kids into cinema halls & then burning them alive. You had Baltistanis in Indian Kashmir, cannon-fodder in Lebanon, death-seekers in Bahrain & morons in the Indian heartland.”

  Der er ingen shia-muslimske terrorister, der begår terror i vestlige lande, eller mod vestlige mål – udover Israel – nu om stunder.

  Dét er fakta.

 100. Af Bjørn Danh

  -

  J S Ras

  Og løgnene om Shia/Sunni “borgerkrig” er også skabt af vests medier

  Sad og snakkede med en irakisk lægestuderende (på 3. år) sidste uge
  som forklarede at størstedelen af sunnier/shiaer er gift på kryds og tværs,
  blandede familier. 🙂

 101. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  @ Danh

  Så fik du dét ud af systemet.

  Har du også nogle intelligente kommentarer, at byde på?

  Det er åbenbart ikke gået op for dig, at virkeligheden er en del mere indviklet end dit binære verdenssyn er i stand til at forklare, hvor man enten må holde med den ene part, eller den anden part.

  Du er hoppet på George W. Bushs verdernssyn, hvor man “Enten er med os, eller imod os” – og du har valgt side til fordel for terroristerne.

  Nogle af de “prokrigsfascister”, som du hader, støtter rent faktisk de sunni-muslimske regimer, der mere eller mindre står bag den sunni-muslimske terror, samtidigt med, at de leder an i “kampen mod terror”…

  Du tror, at du bekæmper de “krigsgale”, men du er hoppet i deres fælde, ved at vælge side til fordel for terroristerne.

  Med andre ord; vågn op, mand!

 102. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Min forrige kommentar var rette til din kommentar 11.03; din anden kommentar er sympatisk, fornuftig og faktuel.

  Det er skønt, at de fleste, individuelle shiaer og sunnier ikke lader religiøse konflikter komme i vejen for kærligheden.

  Gid alle fundamentalistiske muslimer havde den samme, tolerante indstilling til ateister og andre “vantro”; så ville der ikke være nogen konflikt af betydning.

  Men det ændrer ikke på, at der findes en ideolgisk konflikt mellem sunni-islam og shia-islam, som er årsagen til borgerkrigen i Yemen, hvor saudi arabien begår grove krigsforbrydelser mod det shia-muslimske mindretal.

  Konflikten mellem sunnier og shaier kan meget nemt kan resultere i endnu en stor, langvarig krig mod Iran – selvom der ikke findes nogle shia-muslimske terrorister, der begår terror mod vestlige mål, som tåben Trump påstår, netop for, at varme op til et angreb på Iran.

 103. Af Bjørn Danh

  -

  Prokrigsfascisterne her på siden, somdu åbenbart er incl., (fogh?) rasmussen.
  Igen, du ignorante, terroristerne er vesten ledere,
  angrebene, Berlin Nice London København Manchester, er blot hævn,
  øje for øje, etc

  Næh du, min anskuelse er ganske broget, fjernt fra “enten/eller”. 🙂

 104. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Du er åbenbart ikke parat til, at opgive dit fordomsfulde, binære verdenssyn.

  Jeg er skam imod ulovlige angrebkrige rettet mod fjerne nation, der ikke er en trussel mod Danmark, uanset, hvad du bilder dig ind – og jeg er stærkt imod et angreb på Iran, sålænge Iran overholder atomaftalen med vesten.

  Du har ret i, at din verdensanskuelse er “broget”, men det er noget ganske andet, end en “nuanceret” verdensanskuelse…

  For du benægter jo stadig det banale faktum, at der rent faktisk er en oldgammel, ideologisk konflikt mellem sunnier og shiaer, der aktuelt er skyld i, at Saudi Arabien begår krigsforbrydelser i Yemen, netop for at nedkæmpe de shia-muslimske separatister.

 105. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJØRN DANH, dine indlæg tyder mest af alt på, at du er en frustreret jihadist, hvis paradis på jord alligevel ikke manifesterede sig. Gad vide, hvor du sidder?

  Dine udsagn er af en karakter, der burde betyde (og sikkert også gør det), at hvis du skrev i Danmark, havde PET forlængst fået dig ind på lystavlen. At godkende de terrorangreb, du refererer til, kunne let forstås som en opfordring til at begå flere.

  PS: Jeg håber, at Berlingske redaktion er opmærksom på dig.

 106. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJØRN DANH, dine indlæg tyder mest af alt på, at du er en frustreret jihadist, hvis paradis på jord alligevel ikke manifesterede sig. Gad vide, hvor du sidder?

  Dine udsagn er af en karakter, der burde betyde (og sikkert også gør det), at hvis du skrev i Danmark, havde PET forlængst fået dig ind på lystavlen. At godkende de terrorangreb, du refererer til, kunne let forstås som en opfordring til at begå flere.

  PS: Jeg håber, at Berlingske redaktion er opmærksom på dig.

 107. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  @Lemche

  Hvis PET skulle være opmærksom på et desværre alt for almindeligt fjols, som Danh, så ville de få nok at lave…

  Han mener det godt, men han aner bare ikke, hvad han taler om, ligesom så mange andre på den alleryderste venstrefløj, og jeg tror ikke, at han selv ville støtte terrorister personligt, hvis han kendte nogle.

  Typer, som Danh, gør; men de bider ikke…

 108. Af Bjørn Danh

  -

  Du bliver ved at udstille dig selv som en ignorant, brægende ged, rasser,

  Kameljockeyerne fra det USA besatte saudIS gik ikke i krig med Yemen,
  men hvem som sædvanligt?

  Nemlig! USA og ISrahell, “the puppetmasters”, verdens nye plage, nazismen tilbage, blot i andre uniformer.

  USA/ISrahell’s “military advisors” er piloterne i de angribene F-15
  og operatørene bag snigmorderdronerne.

  USA/ISrahell Today? Børnemyrdende krigsmaskiner,
  som får Hitlers nazister til at ligne søndagsskoleelever

  🙁

 109. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  “IsraHell”?

  Du er ikke bange for, at afsløre dig selv, som den rablende klovn, du åbenbart er; det må man give dig…

 110. Af Gert Hansen

  -

  Vesteuropa står over for en existenskamp. Intet mindre. Enten opgiver det sine værdier, eller også kæmper og sejrer det i den krig der er blevet påført. Andre muligheder foreligger ikke.

  Stearinlys, bamser og blomster og politiske lederes ‘hælden vand ud af ørene’ om ’sammenhold’, ‘vi skal stå sammen’ og andre tom- og ligegyldigheder vinder intet.

  Europa må militært vise, at det formår at udrydde den trussel det står i. Sejrer det ikke er det fortabt, og dets reaktion og evne til at kæmpe følges nøje af modstanderne. Modstanderne forstår kun magt, og har kun respekt herfor. Kun ved at bevise overfor fjenden at han besejres, vil man få ro. Alt andet vil blot betyde flere lys og blomster i en uendelighed. Samtidig må Europa revurdere sin indvandrerpolitik, og foretage de nødvendige stramninger.

  I øvrigt utroligt at Rusland og Vesten ikke formår at knuse IS militært godt og grundigt. De samme lande knuste Nazi Tyskland på tre år, et Tyskland der mønstrede en af de mest effektive hære verden har set, og med hvilken IS overhovedet ikke kan sammenlignes.

 111. Af Ulrik svendsen

  -

  Er det ikke næsten utroligt? L is be th skriver 150-200 indlæg pr. dag. Noget lignende gælder j. han sen, l em che og andre fra det r ød ra di kale overdrev. Og av isens f il ter er indstillet så de ryger lige igennem, mens dansksindede/kritiske indlæg frasorteres igen og igen og igen.

 112. Af jan ulrik friis

  -

  Ingen tvivel om at denne vedvarende i islamistisk multi-kulti “at stå sammen” bare lade stå til i vandalisme, dag for dag se islamisterne nedslagte, dræbe, fordrive, massakrere, ruinere og nedbrænder Danmark.

  I det mindste burde vi kunne blive enige om at ved næste islamistiske terrorattack, ved næste terrorattack at kaste samtlige islamister på porten, samtlige islamister og godhedsindustrien, de har allerede overskredet deres besøgelsestid, Danmark er blevet til en islamistisk røverrede af vold vi aldrig tidligere har set lignende, hvis næste terrorattack er ensbetydende en total hjemsendelse og udvisning af samtlige til Afrika og til Mellemøsten, kan islamisterne og venligboerne allerede nu i weekenden begynde at pakke deres kuffert, for næste terrorattack er ikke langt borte, og vi danske kan ånde lettet op, se et lys i enden af denne mørke dystre tunnel.

  Vi danske har intet at stå sammen om med landsforræderriske venligboer diverse jihadist banditter fra Mellemøstens og Afrika, organiseret udplyndring og kriminalitet, om ikke vi fjerner islamisterne og godhedsindustrien, fjerne de os, og nu går det hurtigt, her er det enten eller, om danskerne endnu vil Danmark må der handles nu!

 113. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LARSEN – 26. MAJ 2017 09:37
  “Hvordan kan europæiske politikere stiltiende se på, at det vælter ind i Europa med muhammedanere, når alle ved, at der er hundredvis af IS-krigere blandt “flygtningene”?”

  Europa og USA har skabt ISIS.
  På grund af krigen i Iraq.
  Så er det da meget naturligt, at de søger herop.

 114. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LARS EN – 26. MAJ 2017 09:37
  “Hvordan kan europæiske politikere stiltiende se på, at det vælter ind i Europa med muhammedanere, når alle ved, at der er hundredvis af IS-krigere blandt “flygtningene”?”

  Europa og USA har skabt ISIS.
  På grund af krigen i Iraq.
  Så er det da meget naturligt, at de søger herop.

 115. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS PETER LEM CHE – 26. MAJ 2017 12:48
  “PS: Jeg håber, at Berlingske redaktion er opmærksom på dig.”

  Vi må håbe, at PET og sædeligspolitiet holder godt øje med Lem che.

 116. Af Bjørn Danh

  -

  @ J U Fiis

  De eneste jeg ved har brændt nogen,
  er de 4 kristne Ry-terrorister, der brandbombede en muslim!

  Hmmm?

  Hahahahahahaaa … dumm ass!

 117. Af jan ulrik friis

  -

  Ingen tvivel om at Hr B jørn D anh selv kommer til at se et Danmark i flammer, for der findes overhovedet ingen politisk vilje at redde Danmark, for så var det sket, nu går Danmark på Merkels/ EUs linie, den totale udslettelsen af nationalstaten Danmark!

  Så mon ikke snart Hr B jørns latter forstummer i et brændende inferno!

  Intet tegn at vores folkevalgte vågner af deres vanvid, et samlet islamistiskt EU uden nationalstater, resultatet kender vi fra Mellemøsten, i et islamistiskt EU er der ikke længere plads til det danske folk!

 118. Af Niels Larsen

  -

  BJØRN DANH – 26. MAJ 2017 14:35

  Ja.

  der var sgu da nogen, der turde gøre andet end stikke halen mellem benene.

 119. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Mikkel Andersson

  “Selvom vrede og had bør holdes køligt og altid underordnes strategiske og taktiske overvejelser, er begge dele nødvendigt for at sikre deres nederlag”.

  Jeg håber ikke, at dit indlæg er et forsvar for ‘hate speech’, som vi ser en del af her på berlingske blog.

  Har du en mening om denne ‘hate speech’, som alle ledere i den vestlige verden (med undtagelse af Donald Trump) advarer imod?

 120. Af Flemming Lau

  -

  I vesten elsker vi “the underdog”. Offerhierarkiet tiltaler det empatiske menneske.
  Betyder det så at et undertrykt folk, har ret til hvad som helst…? Slet ikke! Og når vi taler om væbnet modstand, så gælder krigens love. Kombantanter skal være underlagt at en legitim og anerkendt ledelse. Sagesløse civile må ikke entydigt udgøre mål for væbnede grupper. Kombantanter skal kunne identificeres og våben skal bæres synligt! Ellers er der tale om illegale kombantanter, som ikke kan søge konventions beskyttelse!

  Enhver totalitær magt ved at den skal appellere, til offerhierarkiet i en masse, for at få sat kræfterne i bevægelse.
  Tyrken brugte det nationale og religiøse had mod de kristne armenere, for at kunne nedslagte dem!
  Tysken brugte jødehadet til industriel og sadistisk gasning mm!
  Sovjetterne brugte klassenshadet til at lade klassefjenderne sulte ihjel!
  Islams revitalisering betyder at dens imperialistiske drømme om verdens herredømmet, atter er i spil. Ligefra Kina i øst over Thailand, Indien, Afrika, Rusland til Vesten.
  Det nye i den forbindelse er at højre og venstre ekstreme kræfter, i Islam ser en mulighed for at komme de åbne, frie og demokratiske samfund til livs, da muslimerne i Ummahen snart tæller 25% af verdens befolkning. Europa tæller kun 7%

  For totalitære hjerner spiller det ingen rolle, at det frie Europa er underdog, tværtimod glæder man sig med skadefryd! Empatien for kvinders og andre svage gruppers stilling i et Eurabisk samfund er nemlig ikke eksisterende!

 121. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN

  Flere og flere gør det stik modsatte af, hvad politikerne præker.

  Det gør de, fordi de er mere fornuftige end politikerne.

  Der skal sættet hårdt imod hårdt overfor islam. Den djævleideologi skal stækkes!

 122. Af happybrexit heimlich

  -

  23 kristne koptere myrdet syd for Cairo i dag. men det skider vi vel i! vi skal da bare have endnu flere muslimer til Danmark -et land helt uden styre-
  15-årig pige voldtaget også i dag i Danmark, en mand holdt hendes arme en anden hendes ben, medens den tredje voldtog tøsen. Men det skal vi vel bare finde os i, efter Merkels direktiv om tvungen muslimsk indvandring!
  Merkel er godt på vej at slå Hitler hvad gælder menneskeforagt og uselhed.

 123. Af Torben Kjær Andersen

  -

  J.Hansen og Dahl
  Vesten er selv skyld i terror, må vi forstå, eftersom vi har bombet muslimerne tilbage til stenalderen. Har de 75 koptere, der siden Palmesøndag er blevet ofre for terror
  samme skyld?

 124. Af Ole Nielsen

  -

  Det må da snart stå lysende klart for alle fornuftige læsere af disse blogs, at bjørn danh, j. hansen, ju ul, lund, le mche og l is be th er fanatiske tilhængere af EU og den invasion af Danmark som foregår i denne tid, med en række partiers og ministres fulde velsignelse. Ja, det er næppe for hårdt sagt, at folketingets og regeringens flertal har en direkte fjendtlig/pervers/korrupt/kriminel holdning til Danmark og danskerne. Læs snaphanen, den korte og andre netaviser. Og se “merkels migrant krise” på you tube.

 125. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Flere og flere gør det stik modsatte af, hvad politikerne præker.
  Det gør de, fordi de er mere fornuftige end politikerne.”

  Nu er det ikke alene politikere, der advarer imod ‘hate speech’. Det gør de vestlige landes politi og efterretningstjenester også – inklusive politichefen i Manchester, Ian Hopkins.

  Det er forbavsende mange af de vanvittige, hjernevaskede terrorister, der allerede har været i søgelyset inden deres bestialske myrderier. Det er nok her, der må gøres en endnu større indsats. Jeg tvivler på, at NATO-soldater vil være i stand til at afværge disse terroraktioner.

 126. Af Flemming Lau

  -

  Nu er det ikke alene politikere, der advarer imod ‘hate speech’. Det gør de vestlige landes politi og efterretningstjenester.

  Jeg vil også klart advare imod “hate speech” der igen og igen sviner kritiske borgere i Europa. Det nytter nu engang ikke at politikere, embedsmænd, politi og efterretningstjeneste, skyder deres pligt forsømmelse over på borgere der lider under samme, med deres hate speech. Også selv om de prøver på at legitimere den som
  ” The good hate speech”..!

 127. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN

  Det eneste, der kan forhindre muslimske terrorangreb i Europa er at smide alle muslimer ud af Europa.

  Og det burde vi påbegynde ASAP som i lige nu!

 128. Af Henrik Thor Christensen

  -

  Er du ikke rejst hjem til Fascistogan endnu, Mehmet!!

 129. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Kære Mehmet Sami Gür
  Jeg har altid tjent gode penge. Jeg har aldrig været ked af at bidrage med høj skat til det danske samfund. Jeg nasser ikke, som du skriver. Jeg siger heller ikke, at du gør, men for mange ikke vestlige indvandrere bidrager ikke med andet end foragt for danskere. Jeg er udlænding som du og jeg er ganske enkelt træt af at høre hadefuld tale, på begge sider. Du bliver nød til at forlige dig med Danmark, hvis du vil være her, andet bliver en pine for dig og dine, eller så skal du tage det store skridt og rejse hjem til Tyrkiet med din familie. Og i øvrigt et det sunnimuslimske grupper, der står for stor del af den terror, der rammer Vesten i øjeblikket. Krig avler terror og terror avler krig i en uendelighed. Stop hadet! I øjeblikket har jeg en del medarbejdere af ikke vestlig afstamning. Unge indvandrere bliver stillet overfor meget svære valg, ved ikke at have lov til at blive del af det danske samfund. Lav om på det, så de ikke taber sig selv. Hvad end du vælger så ønsker jeg, at du får det bedre med det danske samfund. Had kan man ikke bruge til noget. Med venlig hilsen R.

 130. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Jeg sender J. Hansen samme hilsen som Mehmet Sami Gür. Læs min kommentar fra 26.05.2017 kl. 20.02. MVH R.

 131. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Mehmet Sami Gür jeg tog fejl af dig og J. Hansens kommentar. Det beklager jeg.

  J. Hansen, svaret er faktisk til dig.

 132. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Mehmet Sami Gür jeg tog fejl af din og J. Hansens kommentar, skulle der stå.

 133. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Efter hver terroraktion går en moske op i røg den førstkommende fredag – eller hva’?” NB

  Nok ca. Gennemsnitligt , når vestens terrorangreb i muslimske lande medregnes siden 2003. Derudover skoler, hospitaler , infrastruktur og civile huse og mennesker. Et par millioner ialt nu vel? Intet mod de hvad ca. 500 eller så døde europærere fra vestlig terror siden fra islamisterne.

  Israel har også meget æg skylden.og her må vi håbe at PET holder tæt øje med Lemche’s færden der, og modtagelse af brune konvulutter som israelsk hasbara påvirkningsagent i Danmark?

 134. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Islamisk Stat eksisterer, fordi Iraks sunnimuslimer ikke kan acceptere, at være en befolkningsgruppe, på lige fod med alle andre irakere, og fordi de ikke accepterer demokrati af religiøse grunde.

  Iraks sunnimuslimer var en særligt privilgeret gruppe under sunnimuslimen, Saddam Husseins diktatur, hvor Iraks shiamuslimer blev undertrykt groft og systematisk, fordi Iraks sunnimuslimer anser shiaerne for, at være vantro.

  Det er faktisk ikke ALT, der er “vores skyld”.

 135. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Iran var faktisk et rigtigt demokrati, før Storbritannien og USA væltede Iraks demokratisk valgte, og demokratisk orienterede præsident mossadeq; det viser, at shiamuslimer gerne vil have demokrati.

  Iraks shia-muslimer vil ikke have et præstestyre i Irak; de vil have demokrati.

 136. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  Du bør dokumentere dine beskyldninger.

  Kan du give eksempler på, at efterretningstjenester, politimyndigheder og embedsmænd benytter sig af hate speech?

 137. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Og med Jakob også PET. Scientology er bevist en farlig gruppe også.

  IS og islamisk terror kan ikke stoppes. Med et kørekort kan man slå 70 mennesker ihjel.

  Så de forskellige forslag er ubrugelig. Man kan med det samme stoppe videre muslimsk indvandring.og ville være en positiv start.så bliver der også ressourcer til at få integreret dem vi har i den Danske ateistiske tro. De unge muslimer hore og drikker sig gennem landet allerede i 3 generation. Ved 4-5 vil de minde om danskere..

  Så kun dialog og stoppe ny muslimsk indvandring, vil stoppe det.

 138. Af J. Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIAN SEN – 26. MAJ 2017 20:02

  Ok.
  Men hvorfor skriver du, at du brødføder mig?
  Jeg er 60 år gammel.
  Og har aldrig været arbejdsløs.
  Jeg tillader mig bare, at have nogle andre holdninger end den yderste højrefløj.
  Jeg mener selv, at jeg tilhører centrum-venstre fløjen.
  Det har jeg vel gjoet siden jeg var ca. 25 år gammel.
  Bliver man samfunds nasser af det?

 139. Af J. Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIAN SEN – 26. MAJ 2017 20:02

  Ok.
  Men hvorfor skriver du, at du brødføder mig?
  Jeg er 60 år gammel.
  Og har aldrig været arbejdsløs.
  Jeg tillader mig bare, at have nogle andre holdninger end den yderste højrefløj.
  Jeg mener selv, at jeg tilhører centrum-venstre fløjen.
  Det har jeg vel gjort siden jeg var ca. 25 år gammel.
  Bliver man samfunds nasser af det?

 140. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen.
  Nu er det ikke alene politikere, der advarer imod ‘hate speech’. Det gør de vestlige landes politi og efterretningstjenester.

  Fint eksempel på at lægge mundkurv på kritiske borgere. Udtalelserne er jo ikke møntet på muslimer, vel..? Der er sådan idag Juul, at kritiske personer der er sigtet for racistiske ytringer, ved domstolene ikke har en kinamands chance for at forsvare sig med dokumentation, for i 2011 besluttede højeste ret at afvise den mulighed. Jeg er bevidst om at tyske Stasi myndigheder er meget værre, med husransagninger, fængselsstraf mm. Men det overnationale kan med tiden også nå dansk retspraksis..! I Canada går respekt for kultur, forud for børns rettigheder, jf den nyelige sag om pigen der blev hejst op i benene og mishandlet. Selv i Danmark har der været berøringsangst mod omskæring af somaliske piger! “Vi kan jo ikke blande os i deres kultur, det ville jo være kultur imperialisme!”

  Og hvis du er tvivl hvad embedsmænd og politikere kan finde på, så kan du bare se hvad Sennels og Rudaizy har været ude for!

  Politikere, politiledelse og PET ledelse og embedsmænd skal overhovedet ikke advare imod hatespeech ytret af danskere. Det en simpel stråmand. Danmarks såvel som de øvrige skandinaviske lande, er verdens mindst racistiske lande. De skal derimod være klare og tydelige overfor de 75 % af muslimerne der vil have sharia og ytre jødehad.

 141. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIANS EN – 26. MAJ 2017 20:02

  Men hvis nogle tillader sig at være uenige med dig?
  Så er det samfundsnassere?
  Den sang har vi hørt ret ofte.
  Også i nazityskland.
  En overgang RHK , da fandt jeg dig ret forfriskende.
  Men ser nu at du bare er som alle andre på den yderste højrefløj.
  Du institerede bare ret så højlydt, at du var anderledes.
  Det var du så ikke.

 142. Af J Nielsen

  -

  “Selvfølgelig skal man hade terrorister”

  Den dag had bliver en pligt … To minutters had, morgen, middag, aften. Kan det gøre det? Eller kræves der mere.

 143. Af Niels Larsen

  -

  FLEMMING LAU

  Det er jo kommet så vidt, at selv beviselige sandheder rammes af §266 b.

  Dvs. at staten aktivt undertrykker sandheden – og så må det vel være legalt, hvis befolkningen sætter sig til væbnet modværge?

 144. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Der er sådan idag Juul, at kritiske personer der er sigtet for racistiske ytringer, ved domstolene ikke har en kinamands chance for at forsvare sig med dokumentation, for i 2011 besluttede højeste ret at afvise den mulighed”

  Link gerne? Du kan ikke!

  Alle har mulighed for at forsvare sig I Danmark. Vi lever ikke længere i et feudalistisk fundamentalistisk kristent samfund uden justits, selvom du vil os derhen igen. Alle har ret til at forsvare sig med dokumentation.rent vrøvl.

 145. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Selvfølgelig skal man hade terrorister” Andersson

  Undertegnede kom retur til DK under Muhammad krisen efter mange år i udlandet. Psykosen indfandt sig i hele befolkningen med had mod islam. Og det blot da fordi Dannebrog var blevet brændt af og Arla salget led..

  Undertegnede var målløs mht. Småligheden i danskeren.jeg har været i krigszoner og lande som reelt er krigszoner. Hvor mennesker dræbes for 10 dollar i mange år.. Men nej, Danmark kunne slå alle under vko.vi gik væk fra den positive jantelov til psykoseamerikaner storhedsvanvidskomplex under Fogh og Co. Danmark havde ret og var en stormagt og skulle vise verden vejen. Vi er de bedste… Vi så samme i 1864. Og i blå førte os ud i nye vanvidskrige i Mellemøsten der har forårsaget hele indvandrerdebatten.

  Danmark er bedst som lilleputnation. Vi skal ikke hade nogen, men værne om de rigtige og små danske dyder der har gjort os det så godt.

  Indvandringen må stoppe nu fordider er kommet alt for mange. Og jobbene vil kun blive flærre. Men i blå vil ikke lytte til fornuft.

  Under vko fordoblet i indvandringen.

  Under Slavko nær samme.200.000 er kommet på 2 år kun.

  I er løndumper og velfærdsforringende indvandrevenlige fløjen.

 146. Af Lisbeth Sørensen

  -

  NBL

  Din sag kunne offentligt læses. Og du opmuntret til mord på muslimer så vidt jeg erindre, eller hvad var din præcise ytring du fik din kriminelle baggrund fra?

  Borgschmidt slap sidste år for videre kriminal undersøgelse, for at opmuntre til mord på navngivne røde ledere da.jeg forstår ikke hvorfor , men.. åbenbart lovligt at opmuntre til mord på røde politikere i danmark?

 147. Af Flemming Lau

  -

  Mon Ami . 23:22.
  Du får ikke lov til at føre videnskabeligt bevis for at Islam er ideologi, og dermed mere end blot religion! Derudover kan man sjældent anke dommen til højere instans. Ret skal være ret, Flemming Nielsen fik dog fri proces og blev frikendt! Linket vedr Højesterets afvisning af videnskabelig dokumentation 2011, skal jeg nok finde, når tid er!

 148. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kasper Støvrings, Sørines Gotfredsens og Mikkel Anderssons antimuslimske blogs er blevet ekkorum for højrenationalister. Det betyder ikke, at det store flertal af danskere deler eksempelvis dine og Niels Larsens holdninger. Nye Borgerlige bevæger sig med deres ‘fantasipolitik’ stadig tæt på spærregrænsen.

 149. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “AF FLEMMING LAU – 27. MAJ 2017 01:25
  Mon Ami . 23:22.
  Du får ikke lov til at føre videnskabeligt bevis for at Islam er ideologi, og dermed mere end blot religion! ”

  Ha ha ha…Selvfølgelig eksistere der intet BEVIS for din påstand som jeg sagde , da den er rent ævl.

  Dit vås nu er endnu mere kristenfundamentalistisk intetsigende…Som ateist ser jeg skam jer begge to som fjender af folket..

  Men sjovt hvorledes i religiøse kun ser et andet menneske ud fra en anden religiøs stamme , og som fjende..har været verdens problem i 2000 år siden en eller anden idiot opfandt møget..

 150. Af Alfred Kekkistian

  -

  Mehmet Sami Gür

  The order of Kekistan har truffet en beslutning :
  Det store KEK råd, udkommandere nu min. 298.987.421.134 Kekistanere til at kravle helt op i Mehmet Sami Gür

  Heil KEK

 151. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF JAKOB S. RASMUSSEN – 26. MAJ 2017 21:28:

  Kære Jakob

  Det undrer mig faktisk, hvorfor du har så meget kærlighed og sympati for Iran og shia-muslimerne? Jeg har personligt intet imod Iran eller shia-muslimerne.

  Iran er det land i Mellemøsten, som direkte/indirekte udgyder mest blod først og fremmest ved at hjælpe alawitten (shia-muslimen) Assad monsteret. Som du jo nok ved, er Assad en diktator, som dræber, gasser og udrydder sit eget folk.

  I Irak er det iransk støttede shia militser som Al-Sadr, Hasdi-Sabi og shia regering, som segregerer og udelukker sunni-muslimske arabere. Især Hasdi-Sabi er kendt for sin umenneskelige brutalitet og betegnes som at være mere barbarisk end selveste IS.

  I Libanon og i Syrien er det Hizbollah, der spreder død og frygt overfor sunni-muslimske syrere.

  I Yemen er det nådesløse shia hutierne, der får hjælp og støtte af Iran.
  Iran misbruger shia-Islam til formål at genoprette det persiske (Farsi) imperium ved at fordrive og undertrykke sunni-muslimske lande med hjælp fra den gamle Obama administration i USA og visse lande i Europa.

  Så, Iran og shia-muslimerne er ikke helt stuerene, som du ihærdigt forsøger at fremstille her i debat panelet. For visse neo-con kræfter i USA er Iran stadigvæk ondskabens akse. Det er et præstestyre, som åbentlyst ser ikke nogle problemer i at presse og undertrykke kvinderne og frittænkende mennesker. I religionen Islam er der ingen tvang, men Iran og shia-muslimerne gør stik det modsatte og tvinger befolkningen til noget de ikke vil og imod deres vilje.
  Igår var Iran selve ondskaben, men idag selve englen for vesten…? Hvad er det mon, der skiftede meningen hos de vestlige lande? Jo! Erdogans Tyrkiet, som jo også er et sunni-muslimsk land. Dvs. vesten vil bruge Iran og shia-muslimerne som modvægt overfor det hurtigt og stærkt voksende Tyrkiet.

  Men vesten glemmer en detalje. Tyrkiet og Iran havde underskrevet på en ikke angribspagt for mere end 300 år siden. Siden har de to lande ikke bekriget hinanden. De to lande er dybt forsigtige og varsomme overfor hinanden. De kender hinandens grænser.

 152. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Gür

  Jeg har intet imod sunnimuslimer, der sætter demokrati og menneskerettigheder over deres religion, og som ikke opfatter terror, som jihad.

  Jeg konstaterer blot, at det stort set kun er sunnimuslimske terrorister, der begår terror mod vestlige mål, og som bekæmper basale menneskerettigheder, som f.eks. ytringsfriheden, med terror.

  Desuden har de irakiske shiamuslimer taget demokratiet til sig, og vil ikke engang have et præstestyre, som i Iran.

  De mest ekstreme, irakiske sunnimuslimer har dannet terrororganisationen, Islamisk Stat, som kæmper for, at oprette et racistisk, religiøst diktatur, hvor slaveri og andre uhyrlige menskerettighedskrænkelser er tilladte, fordi de ikke kan acceptere, at de ikke længere er en særligt priviligeret gruppe, som de var under den sunnimuslimske diktator, Saddam Husseins diktatur.

 153. Af Niels Larsen

  -

  LISBETH SØRENSEN

  Hvis vore dommere, politikere og andre med magt optrådte fornuftigt og retfærdigt, så ville det være nok at pege på Grundlovens §67 for at få islam forbudt, da islam bevisligt handler ved og med vold i mange sammenhænge. Og koranen decideret kræver, at muslimer udøver vold mod ikke-muslimer.

  Ligeledes ville §68 kunne anvendes til at forbyde halal-betalinger til islam.

 154. Af Niels Larsen

  -

  Et forbud mod islam ville også indebære den udelte fordel for danskerne, at mange muslimer vil haste mod grænsen.

 155. Af Bjørn Danh

  -

  Igår myrdede den USA-ledede terror-koalition igen i Syrien.
  Mindst 40 børn har den dræbt!

  Vækker det også vrede,
  eller er det blot “acceptable losses”, Mikkel ?

 156. Af Lisb eth en

  -

  NBL

  Jødedommen og kristendommens tekster er samme. Stening af kvinden for utugt mv. Opmuntringer til vold mod andre Troende. Du kan ikke forbyde en, også ikke en anden.

  Dog er Danmark ateistisk. Man kunne forestille sig at religiøse ikke kunne få dansk statsborgerskab i fremtiden..

  Filteret Majbritt?

  Problemet er at juridisk og økonomis abort kke eksistere . Forstået på den måde at når manden ikke betaler skal staten og os alle..

  Jeg støtter op om juridisk abort for alle. Men økonomisk kun for fattigere mænd.

  Kvinder sidder på magten her mest , og har misbrugt den i generationer. Så der bliver kun ligestilling ved mandlige p piller mv. Forslaget er hermed givet videre. Ligestilling er proaktiv. Kommer ikke af ingenting..

  “Skal vi afskaffe skilsmisse og tvinge forældre til at være sammen? Også hvis de har børn med flere partnere?
  Et barn kan sagtens få at vide, hvem dets far er uden at faderen gøres til slave i 18 år?”

  Uha..uhyggelig læsning dine meninger her..

  Nej, vi skal ikke afskaffe skilsmisse. Det er præcis det kvinderne her ønsker..lovlig p sykop at vil være definationen..

  Omvendt eksistere det altså også. Og er nok endnu mere.normalt.mænd der har en ego idé om at forplante egne gener overalt..endda et ord for det som jeg har glemt. For det er rigtig kommet på mode.. mest borgerlige mænd uden tvivl i lavere sociale strata..

  Som vi kan se eksistere det blandt både kvinder og mænd.mit bud er dog 95% inde for borgerlige rækker kun?

  Hvilket beviser, at det er bedst at man ikke har se x med en borgerlig. Så undgår man sådanne situationsstillinger……

 157. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  @Danh

  Det er smukt, at du har ondt af børnene, men det er mindre sympatisk, at du støtter psykopatiske terrorister…

  For IS-terroristerne kæmper for at oprette et religiøst diktatur, hvor det er lovligt at tvinge børn til ægteskab, samt at gøre “vantro” børn til sexslaver – og det er en fast taktik, at psykopaterne gemmer sig blandt kvinder og børn, som derfor også bliver ramt, når de bliver beskudt, for at få verdenssamfundet til at tage afstand fra angrebet.

 158. Af Niels Peter Lemche

  -

  Så lige en facebook kommentar fra en god israelsk ven: Han sendte sine muslimske venner og kolleger de bedste ønsker for en god Ramadan. Det sker vist ikke her!

 159. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Det er smukt, at du har ondt af børnene, men det er mindre sympatisk, at du støtter psykopatiske terrorister…”

  Zionisten Jacob støtter jo blindt op om Israel og dens mange drab af civile børn og kvinder i Gaza fx..og har naturligvis ikke ondt af børn, så længe de er palæstinensere..Han ville nok græde en tåre eller to hvis de kom fra Scientology?

 160. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Jeg støtter mildest talt ikke blindt op bag Israel, men jeg støtter skam Israels eksistens.

 161. Af Bjørn Danh

  -

  Israhell er en illegal stat oprettet med
  zionizternes folkefordrivelse tyverier terror mord meget a la nazismen.

  15 maj 1948, Al Nakba

  +440 byer stjålet, ca 800,000 fordrevet
  +13000 myrdet, +40 massakrer = Deir Yassin!

  Sørgeligt de svin for lov at fortsætte deres forbrydelser mod menneskeheden,
  Lisbeth 🙁

 162. Af Flemming Lau

  -

  Apropos Højesterets afvisning af videnskabelig dokumentation vedr 266 b.

  Domfældelse år 2000. “Tiltaltes udtalelser er således groft forhånelse og merværdivende over for denne befolkningsgruppe. De kan ikke legitimeres under opførelse af videnskabelighed eller saglig debat, og det er uden betydning for en bedømmelse at strafbarheden efter straffelovens 266 b, STK 1, hvorledes islam bogstaveligt kan forstås, eller hvilke samfundsmæssige konsekvenser en virkeliggørelse at fundamentalistiske muslimers program har afstedkomlet”.

  I 2011 indsættes princippet!

 163. Af Flemming Lau

  -

  Apropos Højesterets afvisning af videnskabelig dokumentation vedr 266 b.

  Domfældelse år 2000. “Tiltaltes udtalelser er således groft forhånelse og merværdivende over for denne befolkningsgruppe. De kan ikke legitimeres under opførelse af videnskabelighed eller saglig debat, og det er uden betydning for en bedømmelse at strafbarheden efter straffelovens 266 b, STK 1, hvorledes islam bogstaveligt kan forstås, eller hvilke samfundsmæssige konsekvenser en virkeliggørelse at fundamentalistiske muslimers program har afstedkomlet”.

  I 2011 knæsættes princippet!

 164. Af Niels Larsen

  -

  LISB ETH EN

  Jeg går fuldt og helt ind for et verdensomspændende forbud mod alt, hvad der har med gude-overtro at gøre.Uanset hvilken overtro, der er tale om.

 165. Af Flemming Lau

  -

  Som super zionist er det dagligt en glæde, at se Israels demokrati blomstre midt i et beskidt hav af arabiske dystopiske diktaturer. Og i Israel beskytter raketterne borgerne, hvor borgerne i Gaza beskytter raketterne.

 166. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF JAKOB S. RASMUSSEN – 27. MAJ 2017 09:36:

  Kære Jakob

  Vil det sige, at det er okey for dig, at terroristerne terroriserer både sunni-muslimer og shia-muslimer, så længe terroristerne holder sig væk fra vesten? Synes du, at det er moralsk, etisk og menneskeligt korrekt at have en mentalitet som denne? Hvad siger dit hjerte og din samvittighed?

  Hvordan kan du være sikker på, at shia-muslimerne i Irak sætter demokrati, frihed og menneskerettigheder over deres tro og religion? Har du levet i Irak sammen med dem? Har du hørt og set det med dine egne øjne og ører?
  Du bliver nødt til at forholde dig til fakta og saglige kilder og ikke fiktive udsagn og rygter.

  Tror og stoler du virkelig naivt på, at shia-muslimerne i Irak, Syrien, Libanon, Yemen og m.v. agerer og handler uagtet og fuldstændig uafhængigt af Iran og iranske shia-militser? Dvs. efter din mening kan shia-muslimerne i de nævnte lande er modige og kan udrette store og mirakuløse modstand som super overnaturlige væsener overfor sunni-muslimske majoritet uden Irans hjælp og støtte?

  To spørgsmål til dig hr. Jakob:

  1) Hvorfor er der ingen terror angreb i Iran?

  Svar til spørgsmål nr 1:

  Iran og vesten (inkl. Israel) samarbejder i håb om at bremse den såkaldte sunni-muslimske ekspansion i Mellemøsten og i verden. Iran har hidtil truet Israel tomt uden at gøre noget ved det. Senere kom det frem af fortrolige og pålidelige dokumenter, at Iran og Israel havde samarbejdet og handlet med hinanden i hemmeligheder. Det kalder jeg et ‘kontrolleret’ fjendskab. Nu referer du meget til IS, hvor du i dit udsagn hævder, at gruppen har en såkaldt høj sunni-muslimsk repræsentation.
  Jeg er enig med dig om, at sunni-muslimerne i Irak siden Saddam Husseins død blev udsat for rigtigt meget overgreb og uretfærdighed af shia-muslimske regeringsmedlemmer. Men alene det er ikke et fuldgyldigt argument for, at IS blev skabt af denne grund. Hvor skal vi så sætte amerikanernes og andre vestlige landes roller henne? Hvor skal vi så sætte de arabiske landes roller henne? Hvor skal vi så sætte FN’s, EU’s, NATO’s, UNICEF’s og andre organisationers roller henne?

  Vidste du, at IS blev stiftet for første gang af den forhenværende CIA chef, David Petraeus?

  Jeg gentager mig selv igen:

  Terrorismen og terroristerne er nutidens våben for store lande med høje ambitioner i Mellemøsten til formål at få del i kagen af den nye verden og verdensorden. Mellemøsten er nøglen til alt. Derfor, når det handler om Mellemøsten, så er det muslimerne, der får skylden til terror angrebene, dog uden at vide det og dog uden de selv er klar over det.

 167. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 27. MAJ 2017 11:15:

  Kære Niels

  Der findes både de gode og de onde i alle nationer, etniciteter, religioner og andre grupper.

  Jeg siger personligt altid glædelig jul og godt nytår og god påske osv. og osv. til alle de danskere jeg kender og møder til dagligt.

  Men jeg har aldrig oplevet én eneste dansker sige god Ramadan eller god Eid til mig. Det jeg oplevede var, at jeg blev gjort til grin, humor og nedværdiggørelse. Det synes jeg virkelig er respektløst, uhøfligt og useriøst af dem.

  Danskerne ønsker respekt til deres helligheder, men har det svært med at vise den samme respekt til os muslimer…
  Er det fair, ligeligt, retfærdigt og menneskeligt spørger jeg?
  Men det er ikke ensbetydende med, at danskerne er dårlige og uhøflige. Sådan tænker jeg ikke. Der er rigtigt mange gode og hjælpsomme danskere, som hilser og smiler pænt til os muslimer. Det skal de have ros for.

 168. Af Bjørn Danh

  -

  ISrahell er INTET demokrati, men en zioniztisk besættelsesmagt
  og en børnemyrdende terror-organisation.

  Da Hamas og Fatah valgte at samarbejde i april 2014 og Palæstina skulle have valg,
  sønderbombede USA-støttede Nazitanyahu Gaza (område lidt større end Langeland)
  sønder og sammen med ca 20,000,000 kilo bomber, granater og missiler,
  en mængde der svarer til en Hiro/Naga A-bombe!
  Naturligvis brugte zio’erne også USA producerede kemiske våben og tøndebomber,
  bandlyst af Geneve Konventionen.
  De fik ikke knækket Hamas’s frihedskæmpere, tvært imod 🙂

  Sådan er zionizterne, ondskab der ikke er set magen til, siden den lille østrigske maler Adolf.
  zionizmens forbrydelser mod menneskeheden = nazismens 80 år tilbage !!!

 169. Af Flemming Lau

  -

  David Petraeus fødselshjælper for IS Al Zarqarwi,…..?

  I 2004 hed IS, Al Qaeda Irak og var Sunni muslimsk. Da sunnierne i Irak, blev trætte af Al Zarqarwi i 2006 opsøgte de amerikanerne for at få hjælp, og så blev ” Sons of Irak” oprettet! Samme år blev Al Zarqawi bombet væk til et værre sted!

 170. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS LARSE N – 27. MAJ 2017 12:12
  “Jeg går fuldt og helt ind for et verdensomspændende forbud mod alt, hvad der har med gude-overtro at gøre.”

  Det forsøgte man til dels i nogle kommunistiske lande.
  Sovjet undertrykte også fascismen i lande som Ungarn, Polen og andre lande i Østeuropa.
  Ikke så snart at disse lande fik deres “frihed” som medlemmer af NATO.
  Så opstod fascismen og det ultra religiøse i disse lande igen.

 171. Af Niels Peter Lemche

  -

  “BJØRN DANH “, for det er jo ikke dit rigtige navn … som sædvanlig falsk varebetegnelse: Du er en infam antisemit. Og så er den ikke længere.

  Men du har et slæng af dine at snakke med på Berlingerens blogs, fordi Berlingeren er bedøvende ligeglad med, hvad der bliver skrevet, bare der bliver skrevet noget.

 172. Af Niels Peter Lemche

  -

  “BJØRN DANH “, for det er jo ikke dit rigtige navn … som sædvanlig falsk varebetegnelse: Du er en infam antisemit. Og så er den ikke længere.

  Men du har et slæng af dine at snakke med på Berlingerens blogs, fordi Berlingeren er bedøvende ligeglad med, hvad der bliver skrevet, bare der bliver skrevet noget.

 173. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 27. MAJ 2017 14:45
  “Men du har et slæng af dine at snakke med på Berlingerens blogs, fordi Berlingeren er bedøvende ligeglad med, hvad der bliver skrevet, bare der bliver skrevet noget.”

  Hvad angår charlatanen Lem che.
  Her burde Berlingske nok sætte grænsen.
  På den anden side.
  Lem che er et problem som naturen, alderen og billig sprut vil afhjælpe inden længe.

 174. Af Niels Larsen

  -

  Gür: “Men jeg har aldrig oplevet én eneste dansker sige god Ramadan eller god Eid til mig. Det jeg oplevede var, at jeg blev gjort til grin, humor og nedværdiggørelse. Det synes jeg virkelig er respektløst, uhøfligt og useriøst af dem.”

  Jeg har sagt det før, men gentager gerne: respekt er noget, man skal gøre sig fortjet til. Det kan du måske fortjene som menneske, men ikke som muslim.

  For islam er ikke noget, oplyste mennesker kan vise respekt, kun foragt.

 175. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Der er ikke tvivl om an anti-semitten er jøden lemche her, i hans blinde opbakning til israel. Manden er derudover ikke dansker men tysker og stolt af det..raus…

  Betalt istealsk hasbara påvirkningagent…

 176. Af jan ulrik friis

  -

  Fair om vores folkevalgte fremligger en klar udmelding om hvilken tidsramme der er for denne pågående afvikling af nationalstaten Danmark.

  At vi danske kan planerer i god tid, pakke og sælge vores aktiver, afvikle Danmark i ro og orden forlade landet!

  Om de folkevalgte oprigtigt ønsker denne Merkels islamistiske apokalypse, afviklingen og udslettelsen af nationalstaten Danmark, eller om det viser sig et standpunkt til der tages et nyt ?
  For så er det så sandeligt på tide at skifte standpunkt, at vores folkevalgte kommer op i gear og slår kontra, lukker pengekassen i for migration, og denne onde godhedsindustri!

  Men fair om vi danske får klar besked, en deadline hvor mange måneder/dage vi endnu har tilbage under dansk flag?

 177. Af Helge Nørager

  -

  Hvis nogen undres over Trumps holdning til klima.

  Så check Putins mening.

  Trump tør ikke andet end hoppe som de diktere i Moskva.

  Hva så Lemche, synes du at du har været en stor karl, med alle dem som du har kaldt “putlere” ?
  Også har du støttet den mest indflydelsesrige selv.

  Du scorer selvmål næsten hver gang du skriver noget om emnet.

 178. Af Erik Larsen

  -

  Gud ved hvad ham muslim Gür mener om det billede en avis i dag bragte med en 40 årig langskægget muslim der sad med “sin kone” en 11-årig pige???
  Tag dog hjem – hvad f….. laver du her i Danmark? (ja I muslimer?)

 179. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF ERIK LARSEN – 27. MAJ 2017 19:16:

  Jeg tager stærkt afstand fra så noget, og behersk din hadefulde fordom med at generalisere og sætte alle muslimer i samme bås! Gå ud, rejs og oplev verdenen og andre kulturer. Det vil helt sikkert hjælpe på din negative mening og opfattelse af ‘de andre’, for der eksisterer altså en verden udenfor det lille bitte Danmark.

 180. Af Niels Larsen

  -

  Gür

  Man kan kun føle harme og afsky overfor et sådant pædofilt svin, som Erik Larsen taler om.

 181. Af Lisbeth Sørensen

  -

  En højreradikal har lige dræbt 2 i USA fordi de forsøgte at stoppe hans chikane mod et tørklæde bærende muslim..en tredje blev alvorligt såret.vi må håbe helten her overlever.

  Skal vi ikke få denne højreradikale gruppe under terrorovervågning? Også typer som guud, Preben f1 , kim Rosa Olsen med mange flere? Skal vi fjerne deres kørekort og køretøjer og husknive?

 182. Af Jakob S. rasmussen

  -

  Gür

  Jeg tager selvfølgelig stærkt afstand fra alle islamistiske terrorister, uanset, om de er shiaer, eller sunnier, og jeg er absolut ikke fan af det iranske præstestyre, og dets mange, religiøst begrundede menneskerettighedskrænkelser – denen mere bizar og afskylig end den anden.

  Iran henretter homoseksuelle og “hekse”, men tillader en far, at gifte sig med sin niårige adoptivdatter; det siger alt om dét regimes vanvittige, religiøse “etik”.

  Jeg konstaterer blot, at Trump ikke havde ret, da han påstod, at der er Iran, der står bag den islamistiske terror, der er rettet mod vesten -og det ved enhver, der blot følger lidt med, er direkte løgn.

  Lige nu er iranerne sympatisk indstillet overfor vesten, og har valgt en relativt set, moderat præsident, men det er jo ikke mange år siden, at de valgte galningen, Ahmedinejad til præsident,og han lovede, at udslette Israel.

  Ahmedinejad antyede adskillige gange, at han var i petrsonlig kotakt med “den skjulte mahdi”, som ifølge en folkelig legende skjuler sig i en brønd i den hellige by, Qom, men som ifølge de iransketeologer er gået i “okkultation” – et åndeligt skjul, hvor han angiveligt vil gemme sig, indtil tiden for den store Dommedageskrig er inde.

  Ahmedinejad påstod, altså i realiteten, at tiden for Dommedagskrigen, der skal forberede apokalypsen, ved at udrydde alle “vantro”, næsten er inde, og det er vel derfor, at israelerne og amerikanerne nu gør klar til en krig mod Iran, hvis Iran bryder atomaftalen.

  PS: Du påstod iøvrigt for et par uger siden, at konflikten mellem sunnier og shiaer var en myte…

 183. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF JAKOB S. RASMUSSEN – 28. MAJ 2017 00:39:

  Hr. Jakob

  Konflikten mellem sunnier og shiaer er stadigvæk en myte, men visse kræfter i Iran og i vesten forsøger ihærdigt at virkeliggøre denne konflikt.
  Jeg tror stadig ikke på konflikten mellem sunnier og shiaer. Det kommer aldrig til at ske. Det må og kan ikke ske – Gud forbyde det.

 184. Af Helge Nørager

  -

  Niels Trumps holdninger med klima er hentet i Moskva.

  Og kære Niels siden du har læst mit indlæg 2 gange kan du så ikke påpege hvor jeg skriver om Kina ?.

  Og Niels, det får din punch linje til at virke latterlig for dem som har læst dine mange indlæg.

  “Og hvad har Trumpie og Kina egentlig med min holdning til Putins lejesvende at gøre?”

  Men forstår at du i din stinkende store brandert sikkert ikke kan skelne mellem “klima” og “Kina”.

  Sikken en gang tømmermænd du må have i dag. 🙂

 185. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  “Konflikten mellem sunnier og shiaer er stadigvæk en myte..”

  Det viser blot, at du ikke er det mindste troværdig, for shiaer og sunnier myrder hinanden i bl.a. Yemen og Irak lige nu, og det er ikke “vestens skyld”.

  Det kan godt være, at du selv tror på dine indlysende forkerte påstande, men det gør dig som sagt blot endnu mere utroværdig.

 186. Af R. Harald Kristiansen

  -

  J. Hansen
  Jeg skrev et indlæg den 26.05.2017 til Mehmet Sami Gür. Det var egentlig møntet på dit svar, men jeg tog fejl af kommetarene og skrev til MSG, hvilket var en fejl.

  Du skriver meget kategoisk om. at Vesten har dræbt 4 millioner mennesker i Mellemøsten mm., samtidigt virker dine kommentarer, som om du godtager, at en ung radikaliset mand går ind og sprænger sig i luften og tager med sig i døden 22 børn/unge/forældre. Disse ting kan ikke sammenlignes. Eller har jeg misforstået dig?

  Det får mig til at sige. Krige avler terror og terror avler krige i en uendelighed. Er det lykken? Mener du det af dit hjerte. Min mor fortalte os børn altid. “Den vise viger”. Jeg er ikke altid enig med hende. Somme tider skal man sætte handling bag sine ord. Jeg tror dog ikke på krige og at de kan løse koflikter, generelt.

  Jeg skriver på ingen måde at du, Bjørn Danh eller Mehmet Sami Gür er nassere. Jeg skriver, at en for stor del af indvandrere ikke arbejder og yder til det danske samfund. Det skyldes flere ting. 1. Traumaer, 2. Manglende sprogfærdigheder. 3. Bekvemmelighed. Et eksempel: 8 ud af 10 kvinder af ikke Vestlig afstamning i Århus melder sig syge, uden at stor del af dem er syge. 4. Almindelig arbejdsløshed, 5. Uhæderlighed, hvor indvandrere både tager imod bistand og eller føtidspension og arbejder samtidigt uden at betale skat.

  Er det rigtigt, at stille efterfølgende ligning op? Fordi vi har været i krig i Irak, så skal alle indvandrere forsørges af den danske stat. Er det afladspenge? Fordi jeg selv er indvandrer ved jeg godt, at det ikke er lykken. Vi bør lære alle indvandrere, som kan at lære dansk og vi bør stille krav til dem. Det er mangel på respekt for et menneske ikke at stille krav, derved afskriver vi dette menneskes evner til at yde. Dette gør mennesker flove, selv om de ikke vil være ved det. Danskere uden arbejde har det oftest akkurat ens.

  Ved at samle indvandrere i store anlagte områder gør vi dem en bjørnetjeneste. De lærer ikke sproget og de lærer hverken danskere, eller det danske samfund at kende. Vi beholder dem derved i en evig fattigdom og det er ikke socialisme J. Hansen. Mange indvandrere udvikler derved had til Danmark og de begynder, at fjerne deres børn og unge fra det liv, som gør dem til del af Danmark. Jeg arbejder med børn og unge i mit frivillige arbejde. Jeg lærer dem noget så primitivt som tal og at regne. Jeg lærer dem sproget, som deres forældre har holdt dem fra. Heldigvis er der mange unge indvandrere, der uddanner sig ud af gettoen. DF har med sin mobning af indvandrere skubbet fremmede ind i danskerhadekulturen. Vi skal dog også huske, at mange af DFs vælgere har konkurreret med indvandrere om bistandskronerne. De er nemlig også ubemidlede.

  Jeg har et firma, hvor jeg ved siden af laver frivilligt arbejde. Jeg har arbejdet med indvandrere i godt et år ved siden af mit firma. Jeg er selv indvandrer og jeg er blevet træt af at se hvordan for mange, jeg siger for mange misbruger Danmarks gæstfrihed. Jeg er ikke højreorienteret og heller ikke radikal. Jeg tror ikke længere på højre og venstre begrebet. Verden har langt større vanskeligheder, end begreberne højre og venstre.

  Du er velkommen til at kalde mig nasser, eller hvad du vil. Jeg vil fortsætte med at bidrage med det jeg kan, hvor der er et behov, men jeg vil til hver en tid kræve noget af dem jeg hjælper.

  Det danske samfund og vores politikere bliver nød til at tænke fremtidige senarier om arbejdsmarkedet og udvikling af vores samfund, forhåbentlig et velfærdsamfund. Dertil skal der lidt skarpere hjerner end det distortionsråd Lars Løkke Rasmussen har stillet op. Vi mangler i det hele taget flere intelligente politikere.

 187. Af J. Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIANS EN – 28. MAJ 2017 11:02
  “Du skriver meget kategoisk om. at Vesten har dræbt 4 millioner mennesker i Mellemøsten mm., samtidigt virker dine kommentarer, som om du godtager, at en ung radikaliset mand går ind og sprænger sig i luften og tager med sig i døden 22 børn/unge/forældre. Disse ting kan ikke sammenlignes. Eller har jeg misforstået dig?
  Det får mig til at sige. Krige avler terror og terror avler krige i en uendelighed.”

  Naturligvis er terror uacceptabelt.
  Både Vestens terror imod muslimske lande.
  Og den modterror som vores terror forårsager.
  Men det er åbenbart et tabu at nævne, at vi selv er årsagen til terroren.

  Du skriver afladspenge.
  Det er nok ikke aflad, hvis vi tager ansvar for vores forbrydelser imod menneskeheden.
  Som tyskland har gjort.

  Bortset fra det RHK.
  Spar mig for stråmændene.
  Det er en dårlig debatform.

 188. Af Bjørn Danh

  -

  Hej Gür,
  Snakkede med en iraker. Han kender ingen familier hvor sunnier og shiaer ikke er sammengift.
  Pas på vestverdenens/USAs “scams”! 🙂

  Og dig, zio-kakkerlak lem-che, som ikke aner hvad antisemitisme betyder, hahahaa.
  Semiter er folk der er født i (og ikke invaderet som dine østEU kryb) antikkens Samaria,
  det som idag er det besatte Palæstina,
  og husk lem-che,
  ISrahell er en illegal stat, som har brudt FN’s love
  mere end alle andre lande på jorden, TILSAMMEN !!!

  Men kald mig endelig anti-zionizt. Hader de terrorister som pesten!

 189. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Mehmet Sami Gür.
  Jeg og ikke vestlige indvandrere på min arbejdsplads har talt om Ramadanen og Eid hver dag op til begivenhederne, som startede her i weekenden. Jeg kan også glæde dig med, at de ikke vestlige indvandrere, ingenting ved om kristendommen og dens helligdage, selv om, de har flygtet/emigreret til et kristent land. Mon ikke manglende indsigt sker i begge lejre.

  Muslimerne, som jeg kender ønsker ikke glædelig jul, påske, eller andet. De ved ikke engang hvornår, der er kristne helligdage, undtagen jul. De understreger derimod, at de ikke er kristne og kristendommen ikke er en rigtig religion.

  Jeg er begyndt på at drille. Jeg sagde til en som jeg kender, en, som nedgør kristendommen. Jeg fortalte, at vedkommende selvfølgelig skulle på arbejde i torsdags/Kristi Himmelfartsdag, fordi det kun var fridag for kristne. Vedkommende troede selvfølgelig på mig, fordi der ikke er så megen humor der.

  Mehmet jeg tror nu det går begge veje. Er det ikke på tide, at du slapper af. Mennesket er bare ikke interesseret i andet end sig selv og det gælder både muslimer og kristne. Hvad ved muslimer/kristne om Syvendedagsadventister, Jehovas vidner, Tidehvervsbevægelsen, Indre Mission, buddister, hinduister og mange andre religioner? Min tanke er efterhånden, hvor er muslimer opmærksomhedskrævende og fulde af jammer. Hvorfor kan I ikke bare være en del af Danmark. I siger, at danskerne ikke opfatter jer som fuldgyldige danskere. Hvordan skal de det, når I hele tiden fortæller dem, at I er anderledes.
  Jeg er også blevet behandlet som udlænding tidligere, da mit sprog ikke var så godt. Det gør jeg ikke længere, fordi jeg rent ud sagt er blevet ligeglad. Jeg er bare et menneske, der bor i Danmark og her har jeg min dejlige blandede familie og mit liv.

  Jeg er begyndt på at fortælle mine muslimske venner og bekendte, at kristendommen også har fasten, hvor man i gamle dage ikke spiste kød, deraf carneval(farvel til kødet). Man måtte til gengæld spise fisk. Dagen før fastens start, spiste man sprængt kød og gule ærter. Den dag kalder man sprængedagen i mit land. Sådan har vi alle vores traditioner og jeg ville ikke drømme om, at danskerne vidste det. Sprængt kød er saltet kød, ikke bombet kød, bare som forklaring på ordet sprængt.

 190. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Dan h.

  Glem ikke Rasmussen…

  PS indlæg i filteret sag?

  Af lis b…eth ..ash sletter og sletter..skam dig..

  Scien tologisten Ras mussen er en stor n ar!

  Uanset emnet beskylder han venstreorienteret for at være pæ dofile og støtte IS..ufatteligt at B tillader anti-semi ttens daglige zioni stæ.vl…………….

  AS H har nedlagt ytringsfriheden.det har Majb ritt og andre la’er også.
  Viser tydeligt at det altid er liberalisterne der står for mindst personlig frihed, på nær for top 1%. Og er det danske parti der nærmest kan sammenlignes med nazis men.. De første de fjerner er socialist erne…..

 191. Af R. Harald Kristiansen

  -

  J. Hansen fred være med dig og Bjørn Danh. I magter ikke andet end jer selv. Gür kan man diskutere med. Et menneske, der kun lytter til sig selv og samtykkendes mening, udvikler sig aldrig.
  PS.
  Bjørn og J. Hansen, jeg kender mennesker, der har sit arbejde i Saudi. Sunnierne bestemmer i Saudi-Arabien. Shiaerne arbejder i oliefelterne mod vest og er bedre uddannet. Det er ikke lang tid siden sunnierne sprængte en moske i Saudi, fuld af shiamuslimer. Vi må heller ikke glemme bussen med kopter, her sprængte sunnimuslimer kristne kopter ihjel. I Yemen bomber Saudi. Nu har de fået våben fra USA, måske går der lidt olie den anden vej. Så kan de fortsætte i en uendelighed. I øvrigt kæmpede Saudiske soldater i Afganistan inden amerikanerne indvaderede landet, husk det. J. Hansen. Selvfølgelig gifter shiaer og sunniet sig. Hvis man ikke stopper op og glemmer hadet en stund, bliver der aldrig fred. Jeg synes nu muslimer klarer det fint med egne konflikter, der skal ikke noget Vesten til. Den dag muslimer finder ud af, at problemerne kan skyldes egne konflikter og ikke mener, at alt er andres skyld, bliver der måske fred?

  Må I have det godt i fremtiden. Mvh R.

 192. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF R. HARALD KRISTIANSEN – 28. MAJ 2017 12:11:

  God Kristihimmelfartsdag til dig (for tre dage siden).

  Og god Pinse til dig (om otte dage).

  Det er godt og dejligt at have nogle fridage:-)

 193. Af Lisbeth Sørensen

  -

  I muslimske lande er det de færreste i dag der følger ramadanen. Undertegnet har været der under 3 ramadanen., 2 over det fulde måned. Er clandestine cafere fyldt med muslimske mænd overalt. Og alkohol serveres også på clandestine værtshuse., som der er mange af overalt også..ihvertfald i de mere progressive muslimske lande..

 194. Af J. Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIA NSEN – 28. MAJ 2017 12:48

  RHK.
  Du lever i din egen lille verden.
  Og vil ikke forstå hvad der foregår uden om din egen lille verden.
  Det må være en nem tilværelse.
  Prøv at find et arbejde.
  Og omgåes andre mennesker.
  Og husk at dine stråmænd ikke er argumenter.

 195. Af jan ulrik friis

  -

  “Og terroristerne?……….ved de udmærket, at det vækker vrede og rædsel at slå børn, julemarkedsshoppende eller tilfældige togpassagerer ihjel – det er derfor, de gør det……….hvis Vesten holdt op med at bekæmpe dem, og på den lange bane, hvis det lykkedes dem at indføre deres rædselskalifat overalt.”

  Vi ligger under for M erkels Tyskland, Danmark må lægge klar afstand til M erkel, hun forråder sit eget land Tyskland, og forråder os, og kaster EU & Danmark ud i borgerkrig, import af i millionvis af kamptrænede fanatiske unge islamistiske mænd der kun kender til krig!
  Om ikke Danmark sætter stop for M erkels indflydelse, begynder at tænke og handle selvstændigt i fornuft, fuld stop for M erkels islamisering, ellers bliver Danmark også et offer for M erkels borgerkrig!

 196. Af P Christensen

  -

  Gør nu ikke tingene så komplicerede.
  Terroristerne skal have noget så simpelt som et los i røven ud over landegrænsen.
  Vi skal ikke have voldsfascister i vores land.

  Apropos had er det jo ironisk de venstreradikales kroniske selvhad til Danmark
  der har betydet at vi er blevet oversvømmet med dødskulten islam.
  Venstreradikale har altid ukritisk søgt afbigt i alt med anden etnicitet, hudfarve eller
  religion, som er blevet positivt særbehandlet, gjort til ofre og indpakket i vat.
  I sandhed rendyrket racisme overfor danskerne, der både socialt og
  økonmisk har betalt prisen for de venstreradikales paranoia.

 197. Af Ib Kyv

  -

  Du har ret, Danh: De lumske jøder er nogle kakkerlakker – dét var nazisterne blot de første til, at opdage.

  Et undertrykt folk har altid ret!

  Støt de islamistiske strubesnittere og deres pædofile profet!

  No pasaran!

 198. Af Bjørn Danh

  -

  Yah, Lisbeth 🙂

  Øh Ib “dum ass” Kyv. Hvor har jeg snakket om jøder???

  Jødedom = religion
  zionisme = politisk ideologi = fascisme = nazisme!

  Rolig, Ib,
  du ska’ nok få det lært, lissom B og andre danske medier 🙂

 199. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Ifølge Danh, så er konflikten mellem sunnier og shiaer kun udtryk for antimuslimsk, vestlig propaganda. Sig dét til deirakiske sunnier…

  Den irakiske demokratisk valgte regering domineres af shiaer, fordi de udgør flertallet i Irak.

  Islamisk Stat er en sunni-muslimsk terrorganisation, der bl.a. er dannet af tidligere, irakiske officerer, der ikke kan acceptere, at det ikke længere er sunni- mindretallet, der sidder på magten i Irak efter, at den sunni-muslimske diktator, Saddam Hussein, er væltet, og Irak er blevet et demokrati.

  Uddrag fra “Krigen mod Islamisk Stat har efterladt sunnierne på bunden af Irak” af Waleed Safi, Information 20. maj 2017, Information
  Saturday, May 20, 2017 Information.dk (Abonnementsområde)

  “»Mellem 70 og 80 pct. af de fordrevne i teltlejrene i Nordirak er sunnimuslimer,«siger en amerikansk nødhjælpsarbejder, som også betinger sig anonymitet af hensyn til hans organisations fortsatte samarbejde med myndighederne.
  Størstedelen er flygtet fra selve krigen. Men mange andre er fordrevet af andre årsager.
  »Vi ved, at en stor del af de sunnimuslimske arabere enten er blevet truet på livet af shiamilitser eller tvangsforflyttet af kurdiske styrker,«siger nødhjælpsarbejderen.

  Amnesty International har dokumenteret, at shiamilitsgrupper ofte truer sunnimuslimer med drab, hævn og ydmygelse. Det sker især i landsbyerne i oplandet til Mosul.”

  “»Mange af de her fordrevne i teltlejrene ved ikke, hvem de skal klage til. De føler sig trådt på af både shia-regeringen i Bagdad og kurderne i Erbil. ”

  “Irak-eksperter har længe advaret om overgreb mod Iraks sunnimuslimske befolkning. Over de forgangne år har flere påpeget, at overgrebene mod sunnimuslimer er en af grundene til Islamisk Stats opståen og succes.
  Islamisk Stat er ved at blive besejret militært i Mosul og andre steder i Irak, men der er fortsat ingen, som har præsenteret en løsning på -sunni-spørgsmålet- i Irak.”

  Danh véd med andre ord ikke, hvad han taler om – det er desværre ret typisk for aggressive fjolser, der ikke tager sig tid til, at sætte sig ind i tingene, for de tror jo, at de ved alt på forhånd…

 200. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  De radikale zionister, der dannede terrororganisationen, Irgun, som senere blev til dét parti, som nu regerer Israel var ganske rigtigt deciderede fascister – ingen tvivl om dét.

  Men, hvis du tager afstand fra religiøse fascister, der tror, at deres tro gør dem til overmennesker, og at deres gud giver dem ret til, at herske over “vantro”, så er det endnu mere absurd, at du støtter islamofasciter…

  Vågn dog OP, mand!

 201. Af Bjørn Danh

  -

  Irgun Stern Haganah Melchior Pundik Nazitanyahu

  zionizmens fascisme fortsætter

  Men VI, humanister, BDS, anti zioz,

  Vil stoppe ISrahells forbrydelser mod menneskeheden!

  kvæle ISrahells økonomi, simpelt! 🙂

 202. Af Bjørn Danh

  -

  We WILL stop the zionizt childkillers!

  We WILL stop the zionizt childkillers!

  We WILL stop the zionizt childkillers!

  🙂

 203. Af Niels Larsen

  -

  BJØRN DANH – 28. MAJ 2017 16:48

  Vi andre vil standse de muslimske svin, som begår terror.

 204. Af Niels Larsen

  -

  BJØRN DANH – 28. MAJ 2017 16:48

  Vi andre vil standse de muslimske svin, som begår terror.

 205. Af jan ulrik friis

  -

  Over 600000 islamister er allerede sluppet ind i Danmark, i godhedsindustriens navn vi snød os selv!

 206. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “AF JAN ULRIK FRIIS – 28. MAJ 2017 21:46
  Over 600000 islamister er allerede sluppet ind i Danmark”

  I det tilfælde er der også 2.5 millioner danske terrorister og ofte kristne. Fordi så mange stemte borgerligt ved sidste valg ca. Og de startet både den vestlige terror i Mellemøsten og deres modsvar nu..

  Cause and effect, nu Dear Watson.

 207. Af jan ulrik friis

  -

  Ja L isbeth i godhedsindustriens navn vi snød os selv, i det midste er vi pligtige at forlange, ja kræve regeringen overholder sit valgløfte til det danske folk, ellers ender Danmark som nu som du selv ser det ske i vold i anarki!

  Løkke gik til valg løftet en 0 migration, dette løfte blev til et historiskt løftebrud, vi er forsikret om en 0 migration, Løkke derfor skyldig at overholde, ellers er det landsforræderri!

  Situationen vi danske nu står i med islamistiske kvoteflygtninge er en dødbringende plan en døråbner for endnu mere islamistisk migration, vores totale kollaps og udslettelse af nationalstaten Danmark, den etnisk udrensning af det danske folk!

  Kommer NATO og hjælper os imod islamisterne, ALDRIG NOGENSINDE tværtimod tæppebomber NATO/Frontex os nu 24/7 i terror med islamistisk invation, Frontex systematiskt henter islamisterne den lange vej over middelhavet, NATO/Frontex var aldrig vores ven, men går nu efter vores destruktion i et islamistisk vanvidsenarium, NATO/Frontex er vores fjende, vi må øjeblikkeligt ud af NATO, ud af dette Merkels/Marcrons EUs vanvid, vores folkevalgte har i løftebrud helt glemt de selv går ned sammen med nationalstaten Danmark, på tide vi lukker pengekassen i og nu siger pænt farvel og kom aldrig aldrig mere tilbage til Danmark igen, farvel til: Migration – Multi-kulti – Vold – Pladderhumanisme – Venligbo – EU – Frontex – NATO – Merkel……

  Hasta la vista!

 208. Af Otto b. Jørgensen

  -

  KÆFT det er godt , påvirknings agent “merger” med kommunisterne og islamister.

  DET ER FUCKING FANTASTISK

 209. Af Otto b. Jørgensen

  -

  I er alle henvist til. B. dk “politikkens HUS” , der kan de registrere jer alle , i bedste DDR stil.
  For DU bruger ikke vpn proxy …måske du skulle
  EB lukket ned for ENHVER muslim kritik, nu skal vi maxister men DDR tv . log in” .
  jamen det er …

 210. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Men, hvis du tager afstand fra religiøse fascister, der tror, at deres tro gør dem til overmennesker, og at deres gud giver dem ret til, at herske over “vantro”, ”

  Relatere Rasmussen til sin egen sekt Scientology her?

  En sekt kendt for at forfølge frafaldne medlemmer , og adskille børn fra forældre og mand fra hustru? Såvel som acceptere hvem de gifter sig med mm..

  Lyder ret fascistisk din religion Rasmussen…

Kommentarer er lukket.